Beretning for kreds 1 for 2018 Aflagt på generalforsamlingen tirsdag den 5. marts 2019 på Arbejdermuseet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning for kreds 1 for 2018 Aflagt på generalforsamlingen tirsdag den 5. marts 2019 på Arbejdermuseet."

Transkript

1 Beretning for kreds 1 for 2018 Aflagt på generalforsamlingen tirsdag den 5. marts 2019 på Arbejdermuseet. Kære generalforsamling Lad mig endnu en gang sige rigtigt meget velkommen til alle. Og så vil jeg gerne starte min beretning med et spørgsmål. Har kredsene en fremtid? Har kreds 1 en fremtid? Ja, det mener jeg bestemt af den simple årsag, at vi er en meget vigtig grundpille i Dansk Journalistforbund. Det vil jeg vende tilbage til. Når vi ser på de mere tørre, men spændende og glædelig tal kan vi konstatere, at medlemsfremgangen fortsatte sidste år. Og 2018 blev året, hvor vi første gang rundede medlemmer i kreds 1. Det er udtryk for, at der stadig er god medlemsfremgang i DJ og rigtigt mange af de nye medlemmer kommer i kreds 1. Vi er nu mere præcist oppe på at være medlemmer i kreds 1. Det er det udgangspunkt, vi har forsøgt at arbejde ud fra på bedste vis i kredsbestyrelsen. Jeg synes, at det er lykkedes ganske godt med blandt andet en hel del arrangementer for medlemmerne. Arrangementer Vi afholdte i 2018 i alt 35 arrangementer for medlemmerne. Det er lidt færre end i Til gengæld kan vi glæde os over, at der var flere deltagere i Vi havde i alt deltagere til arrangementerne, hvilket svarer til 61 deltagere i gennemsnit pr. arrangement. I det omfang flest mulige deltagere er et succeskriterie for kredsens arbejde, må vi siges at være lykkedes på det punkt. Vi mener, at når det gælder vores brede udsnit af arrangementer, så tilbyder vi noget, som medlemmerne ikke kan få ret mange andre steder. Kreds 1 har en meget bred sammensat medlemsskare, og vi forsøger med arrangementerne at nå ud til så mange som muligt. Meningen er, at arrangementerne skal give noget faglig inspiration til medlemmerne. Vi har i lighed med de foregående år haft fire typer arrangementer: Fyraftensmøder Det her vi lægger hovedvægten. Møderne starter normalt kl. 17 og varer til kl.19. Det mest besøgte fyraftensmøde i 2018 var En korrespondents hverdag i Tokyo, hvor Asger Røjle Christensen kom og holdt oplæg. Der var 130 deltagere til det arrangement.

2 Af andre populære fyraftensmøder kan nævnes Rejs penge til medieprojekter om fundraising og Fra ide til færdig podcast. Vi kunne i 2018 også glæde os over, at vi havde et godt fyraftensmøde på Bornholm, hvor Mikael Kamber kom og holdt et oplæg om godt arbejdsmiljø. Der var i alt 22 medlemmer, der deltog i det arrangement. Morgenmøder Tilbage i 2016 startede vi med at lave morgenmøder, som en del af vores tilbud til medlemmerne, og det er fortsat meget populært. Et af de mest populære morgenmøder sidste år var Vækst via facebook, hvor der var 73 deltagere. Jeg regner med, at vi her i 2019 vil fortsætte med morgenmøderne. D&D Den sidste fredag i hver måned afholder vi Drink & Debat. Her kan man komme og få en drink og høre et spændende oplæg. Vi har i det forløbne år desværre måtte finde et nyt sted til Drink & Debat. Det skyldes, at Library Bar nær Hovedbanen, hvor det hidtil har været holdt, pludselig satte prisen meget kraftigt op. Det blev for dyrt, men efter nogen research tror og håber vi, at vi nu har fundet en god løsning ved at bruge baren her på Arbejdermuseet. Det virker som et godt lokale. Drink & Debat er ofte meget populære med op til 60 deltagere, og derfor vil vi også fortsætte med de arrangementer i det kommende år. Kredskino Hvert år afholder vi omkring seks kredskino, og de var også i 2018 blandt de mest populære arrangementer. Ikke overraskende var vores suverænt mest populære arrangement sidste år kredskino med den amerikanske spillefilm The Post. Over 300 medlemmer af kreds 1 var i biografen og se den film. De øvrige kredskinoer vi afholdt sidste år, var også ganske populære. Udfordringen er som altid at finde gode film, som har en eller anden form for journalistisk/kommunikationsmæssig relevans. I forbindelse med vores arrangementer skal også nævnes, at vi igen i år deltog på Folkemødet på Bornholm, hvor vi lavede et arrangement om lokal journalistik i DJ s telt. Det blev en ganske pæn succes. I bestyrelsen har vi dog valgt, at kreds 1 i år ikke deltager på Folkemødet. Det skyldes også, at enkelte af bestyrelsesmedlemmerne er travlt optaget af arbejde på folkemødet. Det sidste jeg vil nævne om arrangementer, er, at vi i kreds 1 altid gerne vil samarbejde med andre grupper. I lighed med de foregående år havde vi i 2018 et arrangement med de Cavling-nominerede, der blev lavet sammen med Foreningen for Undersøgende Journalistik, FUJ.

3 Økonomi Ved et af de næste punkter her på generalforsamlingen vil vores udmærkede kasserer Jens Berg præsentere vores regnskab for Vi er jo i den situation, at vi helst skal have et underskud, så vi kan få bragt kredsens formue yderligere ned. Jeg kan sige, at vi for 2018 kommer ud med et underskud, og det er endda lidt større, end vi havde budgetteret med. Vi fik et minus på lige over kr., hvor vi havde budgetteret med kr. mindre. I lighed med de foregående år, er det vi har brugt suverænt flest penge på medlemsmøder og aktiviteter til glæde for medlemmerne. Kredsen har stadig en pæn formue med en likvid beholdning ved årets afslutning på ligge under kr. Derved kan vi sige, at vi over de senere år har fået vores formue bragt ganske betydeligt ned. I den sammenhæng skal det nævnes, at i årsregnskabet for 2012 kan man se, at vi dengang havde en likvid formue på lige under 2,1 mio. kr. Tilskud Når vi netop har talt om kredsens økonomi er det helt naturligt at fortsætte med tilskud. Som det også vil fremgå, når vores regnskab bliver fremlagt, er tilskud en meget stor del af kredsens økonomi. Tildeling af tilskud er noget, som vi i bestyrelsen med stor glæde bruger tid på. I lighed med tidligere år bevilgede vi i 2018 en række tilskud på baggrund af ansøgninger, som bestyrelsen har fået. Vi arbejder ud fra to kriterier, når vi behandler ansøgninger om tilskud. Dels skal de tage udgangspunkt i en faglig aktivitet og dels skal det være en aktivitet, som på den ene eller anden måde er åbne for alle medlemmer af kredsen. Vi bevilgede blandt andet penge til Kravling, der er de studerendes Cavlingpris. Herudover kan nævnes, at vi som altid med glæde har givet tilskud til Veteranklubben samt at vi har givet tilskud til julegaver og til sommerlejren for børnene på behandlingshjemmet Stutgården. Stutgården ligger i Hillerød og kreds 1 har historisk en nær tilknytning til institutionen, som tidligere var ejet af Københavnske Journalister. Kreds 1 udnævner tre af bestyrelsesmedlemmerne på Stutgården. Udover tilskud til enkeltstående ansøgninger har vi i kredsen også en række tilskudsregler. Medlemmer på nedsat kontingent kan en gang om året få kr. i tilskud til deltagelse i et kursus eller en anden faglig aktivitet. Det gælder blandt andet praktikanter, som tager på studieture. Det er den suverænt største post med tilskud i kredsens økonomi, og det er vi meget glade for.

4 Herudover gav vi sidste år tilskud til medlemmernes deltagelse i Fagfestival. Medlemmer, som ikke kan få deltagelse i Fagfestivalen betalt af deres arbejdsgiver, kan søge om tilskud. Den mulighed for tilskud var der en del, som benyttede sig af i Medlemmer på nedsat kontingent kan ligeledes få tilskud til leje af Feriefondens boliger. Tre ting vi også arbejder med Indtil videre har jeg talt om aktiviteter, økonomi og tilskud. Men det er dog langt fra det eneste som kreds 1 arbejder med. Jeg vil gerne nævne tre andre ting, som vi også bruger tid på. Det er Kristian Dahls Mindelegat, Simmel-Prisen og Fonden til værdigt trængende. Kristian Dahl Det er prisen, som populært bliver kaldt mini-cavling. Den har været uddelt siden Sidste år gik prisen til Karsten Østergaard & David Rebouh, fra Fagbladet 3F. Jeg vil gerne benytte lejlighed til at sige tak for indsatsen til det udvalg, der står for uddelingen af legatet. Jeg ved, at de gør et meget stort arbejde i den sammenhæng. Særligt vil jeg sige tak til Thomas Buch-Andersen, DR og Marchen Neel Gjertsen fra Jyllands- Posten, der begge har valgt at stoppe i udvalget efter en fornem indsats. Udvalget består på nuværende tidspunkt af formand Michael Bech fra TV2, Pernille Aisinger fra Fagbladet Folkeskolen, Ditte Valente, Freelance, Hans Mortensen fra Weekendavisen og Ronja Pilgaard fra dk.nyt/kommunen.dk. Simmel-Prisen Det er en af nyskabelserne i kreds 1. I år skal vi uddele prisen for fjerde gang. Prisen er indstiftet til minde om kredsens mangeårige formand René Simmel Den gives til et medlem af kredsen, som har udmærket sig ved en særlig kollegial, kammeratlig eller faglig indsats til gavn for andre medlemmer. Sidste år fik Astrid Søndberg fra TV2 prisen. Lige efter generalforsamlingen får vi at se, hvem der får prisen i år, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til medlemmerne af Simmeludvalget for det arbejde, de gør i forbindelse med uddeling af prisen. Medlemmerne af Simmeludvalget er: Kasserer i kreds 1 Jens Berg Thomsen, Politikens Lokalaviser Anne-Mette Gregers Simmel Helle-Lise Ritzau Kaptain, Nordiske Medier Maj Munk, Freelancer

5 Fonden til værdigt trængende Det sidste jeg vil nævne under dette punkt er Fonden til værdigt trængende. Fondens formål er at yde støtte til syge og værdigt trængende journalister samt sådannes efterladte enker og enkemænd. På generalforsamlingen for seks år siden besluttede vi at tage kr. fra kredsens formue og lægge dem over i Fonden til fordel for syge og værdigt trængende. Det har gjort, at vi hvert år kan uddele ca kr. til de ansøgninger, som kommer. Det er vi glade for. Sidste år var der fem ansøgningerne til uddelinger fra Fonden. I år er der kommet 14 ansøgninger. Kredsgruppen og arbejdsløshedsgruppen Nu over til noget helt andet nemlig valgmøder. Som jeg nævnte i starten af generalforsamlingen har vi tre valgmøder kørende siddende løbende med generalforsamlingen. Det er valg af delegerede fra kredsgruppen og arbejdsløshedsgruppen til delegeretmødet, der afholdes i slutningen af april i Kolding. Vi har i år mulighed for at vælge 72 delegerede fra kredsgruppen og otte fra arbejdsløshedsgruppen. Desuden er der valg af delegerede til delegeretmøde i vores A-kasse, AJKS. Mødet foregår her i København den 11. maj. Her kan alle medlemmer af a-kassen fra kreds 1 blive valgt. Vi har i alt 26 delegerede. Erfaringen siger desværre, at vi normalt ikke kan fylde nogen af vores tre delegationer op. Herfra vil jeg derfor gerne opfordre alle tilstedeværende medlemmer af kredsgruppen og arbejdsløshedsgruppen til at stille op som delegerede til delegeretmødet Samt alle medlemmer af a-kassen til at stille op til delegeretmødet i AJKS. Dansk Journalistforbund 2019 er et år med delegeretmøde. Det bliver selvfølgelig meget spændende, og jeg håber, at så mange som muligt fra vores kredsgruppe og vores arbejdsløshedsgruppe gør brug af muligheden for at blive valgt som delegeret. To af de større ting, som DJ satte i gang i 2018 og som kommer til at fylde meget på delegeretmødet er henholdsvis rapporten om Fagenes Fremtid samt rapporten om Fremtidens Forbund. Lad mig starte med Fremtidens Forbund Et udvalg med næstformand Tine Johansen i front har udarbejdet en større rapport om fremtiden for DJ. Rapporten kommer med en række udmærkede anbefalinger og forslag til ændringer af DJ, men ikke alt er lige godt.

6 Jeg vil gerne lige starte med at sige tak til udvalget for det arbejde, det har lavet. Lad mig så vende mig mod indholdet. Her vil jeg naturligt nok tage udgangspunkt i rapportens beskrivelse af kredsene og forslag til kredsenes fremtid. I rapporten står der, at "DJ s geografiske kredse spiller en stor kollegial og social rolle for mange medlemmer, herunder dem, som står uden for arbejdsmarkedet. Kredsene sikrer, at der er arrangementer og netværk i hele landet, og at DJ s medlemmer kan mødes på tværs af fagligheder og arbejdspladser til fyraftensmøder, debatter, studieture og arrangementer af mere social karakter. Det mener arbejdsgruppen er en vigtig rolle, som der ikke skal ændres på." Citat slut. Den beskrivelse er jeg meget enig i, og jeg mener, at den passer rigtig godt på kreds 1. DJ rummer en meget bred vifte af fagligheder. Det er en stor styrke, men det giver også nogle udfordringer med at samlede de mange fagligheder. I den sammenhæng har kredsene og specielt kreds 1 en klar mission. Med over halvdelen af forbundets medlemmer har vi alle fagligheder repræsenteret i kreds 1. Det er vi glade for, og vi kan som kreds fungere, som det kit - lidt populært sagt -, der er med til at holde DJ sammen på tværs af de mange fagligheder. Det er i det lys, jeg mener, at vi skal se kredsenes rolle også i fremtidens forbund. Helt konkret foreslår et flertal i arbejdsgruppen om Fremtidens Forbund, at alle fortsat skal være medlem af en kredsene. Herudover kommer rapporten med to forslag til kredsenes fremtid, hvor jeg dog kun er delvist enig: Kontingent Et flertal i arbejdsgruppen bag rapporten foreslår - som nævnt lige før- at alle fortsat skal være medlem af en kreds. Men efterfølgende foreslås det omkring økonomien, at kredsene ikke længere skal opkræve kontingent. Kredsene skal i stedet kunne søge et bloktilskud i DJ til afholdes af arrangementer. Bloktilskuddet vil blive fastsat på delegeretmødet.

7 Det forslag kan jeg bestemt ikke tilslutte mig. Det vil være en meget bureaukratisk system. Det giver altid de bedste resultater, når dem, som bruger pengene - her kreds 1 - også er dem, som fastsætter kontingentet. Det er en alt for tung proces og meget bremsende for kredsens arbejde, hvis vi skal søge bloktilskud, og det vil være meget svært for kredsen at planlægge på lidt længere sigt, for hvem siger, hvilket bloktilskud det næste delegeretmøde bestemmer sig for? Valg til delegeretmødet Det er det andet forslag i rapporten om kredsenes fremtid, som jeg vil nævne. I rapporten bliver det forslået, at kredsene fremover ikke længere skal vælge delegerede til delegeretmødet i DJ. De mange medlemmer af vores kredsgruppe og arbejdsløshedsgruppe skal i stedet flyttes over i relevante specialgrupper og vælges derfra. Det forslag kan vi i kreds 1 godt gå ind for. I alle årene har vi haft meget svært ved at fylde vores delegationer op, og det kan et nyt valgsystem måske hjælpe på. Men og det er et meget vigtigt men. Det kræver, at det i praksis kan lade sig gøre at overflytte alle vores udmærkede medlemmer af kredsgruppen og arbejdsløshedsgruppen til andre relevante grupper. Ingen må efterlades uden for DJ s demokratiske system. Det kan jeg godt være meget usikker på, om det kan lade sig gøre. Og hvad gør vi, hvis der er nogen, som ikke vil flytte over til en given specialgruppe? En mellemløsning kan blive, at vi ikke helt kan undvære kredsgruppen, men at den meget store kredsgruppe, vi har i kreds 1, kan blive mindre ved, at nogen af medlemmerne af gruppen kan blive flyttet over til specialgrupper. Det afgørende er naturligt nok at alle medlemmer af DJ fortsat skal have en gruppe, hvorfra de kan blive valgt til delegeretmødet. Det skal samtidig nævnes, at DJ s næststørste kreds i form af kreds 4 på deres generalforsamling i sidste uge vedtog en udtalelse, hvor de tager afstand til begge de to nævnte forslag om kredsenes fremtid. Generelt vil vi samarbejde med de andre kredse, når det gælder spørgsmålet om kredsenes fremtid. Næste gang vi mødes er til kredstræf, som kreds 2 indbyder til om halvanden uge her på Sjælland. Det er et weekendmøde for bestyrelserne i alle kredsene, og som de foregående år er der lagt op til spændende debat om først og fremmest Forbundets Fremtid.

8 For at skabe debat om Fremtidens Forbund er der lavet en pixiudgave af rapporten. Jeg kan anbefale alle at læse i rapporten og pixiudgaven og give jeres mening om fremtidens forbund til kende. Både her på generalforsamling og i de efterfølgende uger. Bestyrelsens arbejde På generalforsamlingen i 2018 fik vi valgt flere nye medlemmer af bestyrelsen. Vi har haft en god og velfungerende bestyrelse sidste år. Rammerne for bestyrelsens arbejde forsøger vi hvert år at sætte på et seminar: Sidste år afholdte vi det i juni. Udover seminaret holder vi ni bestyrelsesmøder om året og så er der altid en eller flere fra bestyrelsen som er vært og ansvarlig ved kredsens arrangementer. Hvis vi så vender blikket mod 2019, hvad vil vi så i år? I lighed med de foregående år vil de mange medlemsaktiviteter være et afgørende element i kredsens arbejde i Vi har en målsætning om at lave ca. 35 medlemsaktiviteter om året. Den præmis vil vi også arbejde ud fra i år. Det er det antal arrangementer vi rent praktisk kan håndtere. Vi vil som tidligere år fordele arrangementerne mellem fyraftensmøder, Drink & Debat, kredskino og morgenmøder. Vi har erfaring for, at det vi kalder værktøjskurser er meget populære. Det har i 2018 blandt andet drejet sig om, hvordan man laver podcast. Vi vil arbejde på at få så mange af den type arrangementer som muligt i år. I 2018 har vi også arbejdet på at skærpe den faglige profil for kreds 1. Det er blandt andet sket ved, at vi forsøger at videreføre vores TR-ring for de mindre arbejdspladser desuden vil vi meget gerne skabe et netværk for arbejdsmiljørepræsentaterne i kredsen. Det vil vi arbejde videre med her i det nye år. Til sidst vil jeg nævne en mindre nyskabelse vi vil forsøge os med i år. Vi har afsat en pulje på kr. Den kan medlemmer af kreds 1 søge til mere sociale aktiviteter. Man kan søge indtil pengene er brugt op. Vi vender tilbage med lidt nærmere information om puljen.

9 Nu er jeg så ved at komme til afslutningen på beretningen, og jeg vil derfor gerne sige tak til alle fra bestyrelsen for det arbejde, de har gjort i det forløbende år. Desuden skal der som altid lyde en stor tak til kredsens sekretær i DJ Mette Eeg for det arbejde hun gør for kredsen og for et godt samarbejde i det forløbne år. Og tak til alle medlemmer, der har deltaget i kredsens aktiviteter. Vi håber at se rigtigt mange af jer også i det nye år. På bestyrelsens vegne tak for ordet.

Beretning for kreds 1 for 2017 Aflagt på generalforsamlingen torsdag d. 8. marts 2018 på Borups Højskole.

Beretning for kreds 1 for 2017 Aflagt på generalforsamlingen torsdag d. 8. marts 2018 på Borups Højskole. Beretning for kreds 1 for 2017 Aflagt på generalforsamlingen torsdag d. 8. marts 2018 på Borups Højskole. Kære deltagere på kreds 1s generalforsamling Vi kan starte denne generalforsamling med bevidstheden

Læs mere

Linda Garlov foreslog følgende fire stemmetællere, der blev accepteret: Torben Krarup, Håkon Stolberg, Anita Corpas og Karen Hedegaard.

Linda Garlov foreslog følgende fire stemmetællere, der blev accepteret: Torben Krarup, Håkon Stolberg, Anita Corpas og Karen Hedegaard. Referat af generalforsamlingen for Kreds 1, d. 5. marts 2019, Arbejdermuseet, Rømersgade 22, København K. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kredsens regnskaber

Læs mere

Beretning for kreds 1 for 2017 Aflagt på generalforsamlingen torsdag d. 8. marts 2018 på Borups Højskole.

Beretning for kreds 1 for 2017 Aflagt på generalforsamlingen torsdag d. 8. marts 2018 på Borups Højskole. Kreds 1 - Generalforsamling Torsdag den 8. marts 2018, kl. 17.00 på Borups Højskole 92 tilmeldte medlemmer. Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kredsens regnskaber

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Referat af kredsbestyrelsesmødet torsdag den 12. april 2018

Referat af kredsbestyrelsesmødet torsdag den 12. april 2018 Referat af kredsbestyrelsesmødet torsdag den 12. april 2018 Tilstede: Frederik Monrad Juel (FMJ), Per Janus Böhme (PJB), Niels Peter Arskog (NPA), Kristina Herlev Wulff (KHW), Jens Berg Thomsen (JBT),

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Journalistforbunds Kreds 1. Referat

Generalforsamling i Dansk Journalistforbunds Kreds 1. Referat Arbejdermuseet, København - 13. marts 2014 Generalforsamling i Dansk Journalistforbunds Kreds 1 Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kredsens regnskaber 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Dato: 24.02.2017 Sted: Salon K, Rådhusstræde 13, 1466 København K Tid: 17.30-19.30 Ordstyrer: Nikolai Søndergaard Referent: Amalie Thykier Formand Per Roholt

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Journalistforbunds Kreds 1 referat

Generalforsamling i Dansk Journalistforbunds Kreds 1 referat København/Arbejdermuseet, 10. marts 2015 Generalforsamling i Dansk Journalistforbunds Kreds 1 referat Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kredsens regnskaber 4. Forslag fra bestyrelse

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Ordinær generalforsamling, Kreds 1, Dansk Journalistforbund

Ordinær generalforsamling, Kreds 1, Dansk Journalistforbund Ordinær generalforsamling, Kreds 1, Dansk Journalistforbund Mandag den 5. marts 2012 klokken 17.00 i DAB In i DR Byen, Emil Holms Kanal 20, 0999 København C. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1 Referat for KB-møde i DJ kreds 1 6. januar 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Per Rehfeldt (PR), Lissen Jacobsen (LJ) og Ulrik Borgermann

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 8. oktober 2012 kl. 16.30-19.00 i mødelokalet Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 8. oktober 2012 kl. 16.30-19.00 i mødelokalet Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K Referat af bestyrelsesmøde mandag den 8. oktober 2012 kl. 16.30-19.00 i mødelokalet Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K Til stede: Julie Rosenkilde Nielsen (JNR), Niels Peter Arskog (NPA), Frederik

Læs mere

Referat fra kredsbestyrelsesmødet tirsdag den 6. november 2012 Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K

Referat fra kredsbestyrelsesmødet tirsdag den 6. november 2012 Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K Referat fra kredsbestyrelsesmødet tirsdag den 6. november 2012 Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K Tilstede: Julie Rosenkilde, Kristine Bertelsen, Frederik Monrad Juel, Niels Peter Arskog, Pernille

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R SILKEBORG HAVEKREDS ØSTJYLLAND H A V E S E L S K A B E T

V E D T Æ G T E R F O R SILKEBORG HAVEKREDS ØSTJYLLAND H A V E S E L S K A B E T V E D T Æ G T E R F O R SILKEBORG HAVEKREDS I ØSTJYLLAND I H A V E S E L S K A B E T Udkast 27.01.2009 1. NAVN 1.1 Havekredsens navn er: SILKEBORG HAVEKREDS i ØSTJYLLAND i Haveselskabet, og omfatter området

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

Vedtægter. for. Sønderjylland

Vedtægter. for. Sønderjylland Vedtægter for Sønderjylland Sønderjyllands afdeling 1.1 som omfatter følgende kredse: Aabenraa, Christiansfeld, Føvling/Holsted/ Gørding, Gråsten, Haderslev, Nordals, Padborg, Ribe, Rødding/Gram, Rødekro,

Læs mere

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Formandens beretning - udkast Karin Brorsen VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Velkommen til Generalforsamlingen i VikarBranchen. For anden gang står jeg nu som formand, og skal aflægge beretning

Læs mere

Mariager Fjord Havekreds

Mariager Fjord Havekreds V E D T Æ G T E R F O R Mariager Fjord Havekreds i Himmerland og Djursland Afdeling i Haveselskabet 1. NAVN 1.1 Havekredsens navn er: Mariager Fjord Havekreds i Haveselskabet, og omfatter området Mariager

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Dato: 18.03.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Tid: 09.00 14.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014.

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. Vedtægter KaJ KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. 1 Navn Foreningens navn er KaJ Medie- og Journaliststuderende. 2 Formål Specialgruppen

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69.

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69. Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl. 19.00 i Sløjfen Øresundsvej 69. Vær opmærksom på, at der bliver ledige poster i de to bestyrelser. Hvis

Læs mere

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Vedtægter & Love Vedtægter for specialgruppen DJKU Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Sidst opdateret og godkendt ved generalforsamling d. 7/10 2014 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde.

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde. Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2016 Indledning 2016 var det tredje år, hvor vi har været repræsenteret i såvel Handicapråd, Centerrådet for Handicapcenter København

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T. Hadsten K R E D S. A F D E L I N G Østjylland.

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T. Hadsten K R E D S. A F D E L I N G Østjylland. V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T Hadsten K R E D S. I A F D E L I N G Østjylland. D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B 1. NAVN I. Kredsens navn er: Haveselskabet Hadsten

Læs mere

Side 1 af 6. Repræsentantskabsmøde mandag den 5. december 2016.

Side 1 af 6. Repræsentantskabsmøde mandag den 5. december 2016. Side 1 af 6 Repræsentantskabsmøde mandag den 5. december 2016. Meddelelser fra formanden. Året 2016 er på held og et nyt år står snart klar. Direktør Kim Hansen vil senere gennemgå forventet regnskab for

Læs mere

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 1 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 ved Ingrid Lysholdt Den nuværende bestyrelse består ud over undertegnede Ingrid Lysholdt, af Næstformand

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B Vestjylland afdeling V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B 1 NAVN 1.1 Afdelingens navn er: Haveselskabet,

Læs mere

Stk. 4. Regionskredsen kan jfr. 10 varetage specifikke opgaver på vegne af lokalafdelinger

Stk. 4. Regionskredsen kan jfr. 10 varetage specifikke opgaver på vegne af lokalafdelinger Forslag til vedtægter for SIND, Regionskreds Midtjylland NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. I

Læs mere

Vedtægter for Sønderjylland afdeling Ribe kreds

Vedtægter for Sønderjylland afdeling Ribe kreds Vedtægter for Sønderjylland afdeling Ribe kreds 1. Ribe 1.1 Havekredsens navn er Ribe havekreds og omfatter postnumrene 6760, samt medlemsønsker fra andre postnumre under Sønderjylland afdeling i Haveselskabet

Læs mere

Danmarks Jordbrugsvidenskabelige Ph.d.-forening Emdrupvej 28 A, 2100 København Ø, tlf ,

Danmarks Jordbrugsvidenskabelige Ph.d.-forening Emdrupvej 28 A, 2100 København Ø, tlf , Danmarks Jordbrugsvidenskabelige Ph.d.-forening Emdrupvej 28 A, 2100 København Ø, tlf. 33212800, e-mail post@jordbrugsakademikerne.dk Referat Foredrag og Debatmøde ved Kathrine Richardson samt Generalforsamling

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

Indbydelse til delegeretmøde, skal indeholde tilmeldelse til ledsagerarrangementet Somba. Sekretariatet fordeler ledsagerne på de 2 hold.

Indbydelse til delegeretmøde, skal indeholde tilmeldelse til ledsagerarrangementet Somba. Sekretariatet fordeler ledsagerne på de 2 hold. MØDEREFERAT Mødedato og tid 22. August 2011 Sted Alfa Laval Kolding Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et

Læs mere

VALG AF DELEGEREDE Delegeretmøde 2019

VALG AF DELEGEREDE Delegeretmøde 2019 VALG AF DELEGEREDE Delegeretmøde 2019 1. BRUG DEMOKRATIET Medarbejderforeninger På mange arbejdspladser med 5 DJ-medlemmer eller flere, er der oprettet en medarbejderforening. Alle medlemmer skal have

Læs mere

Love for Dansk Gas Forening

Love for Dansk Gas Forening 17.11.2016 Vedtaget på mødet i Fredericia den 6. juli 1912 med ændringer af 29. juni 1919, 22. juni 1923, 10. november 1927, 28. juni 1929, 27. juni 1930, 15. marts 1936, 15. juni 1937, 15. juni 1938,

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R. Faaborg Midtfyns Havekreds S V E N D B O R G A F D E L I N G H A V E S E L S K A B E T

V E D T Æ G T E R F O R. Faaborg Midtfyns Havekreds S V E N D B O R G A F D E L I N G H A V E S E L S K A B E T V E D T Æ G T E R F O R Faaborg Midtfyns Havekreds I S V E N D B O R G A F D E L I N G I H A V E S E L S K A B E T 1. NAVN 1.1 Havekredsens navn er: Faaborg Midtfyns Havekreds i Svendborg Afdeling i Haveselskabet,

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Journalistforbunds Kreds 1 referat

Generalforsamling i Dansk Journalistforbunds Kreds 1 referat 7. marts 2017, Arbejdermuseet. Kbh. K. Generalforsamling i Dansk Journalistforbunds Kreds 1 referat Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kredsens regnskaber 4. Forslag

Læs mere

FreelanceGruppen Referat fra bestyrelsesmøde

FreelanceGruppen Referat fra bestyrelsesmøde FreelanceGruppen Referat fra bestyrelsesmøde Mødested: Gl. Strand 50 Mødedato: 19. februar 2019 Møde startet: Møde sluttet: Deltagere: Klokken 10:00 Klokken 17:00 Anne Anthon Andersen Bo Sørensen Cecilie

Læs mere

Referent: Hanne Linnet Rugaards Skovvej 26, 8680 Ry. Bilag: Ejerlav I- J. Regnskab 2013 og Budget 2014

Referent: Hanne Linnet Rugaards Skovvej 26, 8680 Ry. Bilag: Ejerlav I- J. Regnskab 2013 og Budget 2014 Ejerlavet for delområde I- J i Kildebjerg Ry Beboelse Vest Referent: Hanne Linnet Rugaards Skovvej 26, 8680 Ry Bilag: Ejerlav I- J. Regnskab 2013 og Budget 2014 07-05- 2014 http://www.kildebjerg.net brian@24t.dk

Læs mere

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2009

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2009 SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2009 SØMAN DSFORENINGEN AF 1856 FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER RESULTATOPGØRELSE FOR 1. JANUAR 31. DECEMBER 2009 kr. t. kr. Sømandsforeningen

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af Generalforsamling

Referat af Generalforsamling Side 1 af 5 Referat af Generalforsamling SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRAÅ DGIVERE Odense Zoo d. 18.01.2018 Ordstyrer: Anne-Marie Wulf Referent: Rikke Ludvigsen Deltagere: 15 Formandens beretning for

Læs mere

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Godkendt af generalforsamlingen den 19. februar 2016 Artikel 1 Navn og formål 1 Navn 2 Formål Foreningens navn er Danske Journaliststuderende RUC (herefter

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Regnskabet er opdelt i 3. Den første er selve regnskabet, hvor udgifter og indtægter, bankkonto og saldo

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø.

Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø. Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø. 1. Valg af dirigent. Helle Theodorsen blev foreslået og valgt. Dirigenten

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Dansk Journalistforbund Kreds 1, 9. marts 2010 i Politikens Foredragssal, København.

Referat af generalforsamlingen i Dansk Journalistforbund Kreds 1, 9. marts 2010 i Politikens Foredragssal, København. Referat af generalforsamlingen i Dansk Journalistforbund Kreds 1, 9. marts 2010 i Politikens Foredragssal, København. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kredsens regnskaber 4. Forslag

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Referat for KB-møde i DJ kreds 1 18. marts 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand

Referat for KB-møde i DJ kreds 1 18. marts 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Referat for KB-møde i DJ kreds 1 18. marts 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Charlotte Geckler (CG), Birgitte Sandell (BS), Lissen Jacobsen

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 HUSK at tilmelde dig generalforsamlingen på FB begivenheden. Tidspunkt: Onsdag d. 30. januar 2019 kl. 18:30-20:30 Sted: Sponz MTB Center, Frydenborgvej 27L, 3400 Hillerød Agenda:

Læs mere

Frivilligrådets beretning til årsmødet d. 17.4.2013:

Frivilligrådets beretning til årsmødet d. 17.4.2013: Frivilligrådets beretning til årsmødet d. 17.4.2013: Frivilligrådets arbejde i det forløbne år har bl.a. drejet sig om: - Etablering og drift af vores nye Frivillighus - Drøftelse af frivilligt arbejde

Læs mere

Referat, Konvent 13. Punkter. VIA- DSR, VIA University College 1. - d. 18/1-2013 AD 1. VALG AF ORDSTYRER, REFERENT OG 2 STEMMETÆLLERE.

Referat, Konvent 13. Punkter. VIA- DSR, VIA University College 1. - d. 18/1-2013 AD 1. VALG AF ORDSTYRER, REFERENT OG 2 STEMMETÆLLERE. VIADSR, VIA University College 1 Referat, Konvent 13 d. 18/12013 Punkter AD 1. VALG AF ORDSTYRER, REFERENT OG 2 STEMMETÆLLERE AD. 2 VIA-DSR S ÅRSBERETNING VED FORMAND OG NÆSTFORMAND AD. 3 BEHANDLING AF

Læs mere

VALG AF DELEGEREDE. Delegeretmøde 13

VALG AF DELEGEREDE. Delegeretmøde 13 VALG AF DELEGEREDE Delegeretmøde 13 1. BRUG DEMOKRATIET Her beskrives, hvordan der vælges delegerede til delegeretmødet. Reglerne for valg af delegerede fremgår af forbundslovene, bilag 5. Forbundslovene

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Vandreforeningen STREJFERNE

Vandreforeningen STREJFERNE Vedtægter for Vandreforeningen STREJFERNE 1 Navn og hjemsted Navn: Vandreforeningen Strejferne Tilsluttet Dansk motions forbund (DMF) & Lolland Sportsråd Stiftet den 4. September 1979 Foreningen er hjemhørende

Læs mere

Vedtægter for Danske Mediestuderende

Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtaget på seminaret d. 5.-6. november 2016. 1 Formål Stk. 1: Navn Foreningens navn er Danske Mediestuderende. Stk. 2: Formål Foreningen er en samarbejdsforening for

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Dansk Journalistforbund Kreds 1, 2. marts 2009 i Politikens Foredragssal, København.

Referat af generalforsamlingen i Dansk Journalistforbund Kreds 1, 2. marts 2009 i Politikens Foredragssal, København. Referat af generalforsamlingen i Dansk Journalistforbund Kreds 1, 2. marts 2009 i Politikens Foredragssal, København. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Forkvindens beretning 3. Kredsens regnskaber 4. Forslag

Læs mere

Vedtægter For Herning Sportsforening á 2015, HSF15

Vedtægter For Herning Sportsforening á 2015, HSF15 Vedtægter For Herning Sportsforening á 2015, HSF15 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Herning Sportsforening á 2015, HSF15. Foreningen har hjemsted i Herning Kommune. 2. Foreningens formål: Foreningens

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Beretning til Kreds 1s generalforsamling d. 5.marts 2012

Beretning til Kreds 1s generalforsamling d. 5.marts 2012 Beretning til Kreds 1s generalforsamling d. 5.marts 2012 Jeg har aldrig været det store sportstalent. Derfor havde jeg heller ikke troet, at et uskyldigt spil kegler kunne føre til, at jeg en dag ville

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 28. FEBRUAR 2013 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent. b) Beretning

Læs mere

Den 7. marts 2009 afholdte vi vores generalforsamling i Bygningen i Vejle.

Den 7. marts 2009 afholdte vi vores generalforsamling i Bygningen i Vejle. NEWSLETTER NO. 15 21. maj 2009 Kære medlemmer, Jeg beklager, at dette nyhedsbrev er blevet forsinket en smule. 1. Generalforsamlingen 2009 Den 7. marts 2009 afholdte vi vores generalforsamling i Bygningen

Læs mere

ÅRSBERETNING 2015. LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. Indledning

ÅRSBERETNING 2015. LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. Indledning LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. Indledning ÅRSBERETNING 2015. Det er sjældent, at en bestyrelse mister både en formand og en næstformand på en gang. Det var tilfældet for Landsorganisationens

Læs mere

Referat af generalforsamling i Venskabsforeningen Danmark- Mali.

Referat af generalforsamling i Venskabsforeningen Danmark- Mali. Referat af generalforsamling i Venskabsforeningen Danmark- Mali. Mandag den 26. maj 2014 kl 19.00 i Danafrika Kultur, Ndr. fasanvej 192-194. kld. 2000 Frederiksberg med dagsordenen: 1) Valg af dirigent

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA Revideret d. 27. marts 2012 Stiftet den 09.12.2006 Navn og hjemsted: 1. Foreningens navn er Bramming Kosmorama med hjemsted i Esbjerg Kommune. Foreningens adresse

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet V E D T Æ G T E R for Foreningen Musik i Lejet 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er Musik i Lejet. 1.02 Foreningen har hjemsted i Gribskov Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningen har til formål på

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 29. november 2014 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Frokost kl. 13.00-14.00

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 29. november 2014 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Frokost kl. 13.00-14.00 FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 29. november 2014 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Frokost kl. 13.00-14.00 Dagsorden Referat Mødt: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Vagn

Læs mere

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup.

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Tid: Den 11. marts 2006, kl. 14.00 Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 20 virksomheder Michael H. Nielsen (dirigent)

Læs mere

Kredsene Alle medlemmer af DJ (bortset fra de studerende) er også medlemmer af en geografisk kreds.

Kredsene Alle medlemmer af DJ (bortset fra de studerende) er også medlemmer af en geografisk kreds. VALG AF DELEGEREDE 1. BRUG DEMOKRATIET Medarbejderforeninger På mange arbejdspladser med 5 DJ medlemmer eller flere, er der oprettet en medarbejderforening. Alle medlemmer skal have mulighed for at deltage

Læs mere

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010 Mødet blev afholdt hos Christa Islin Tilstede var: Christa Islin Claus Ole Jørgensen Stefan Garvig Michael Munch-Olsen Inger Lise Kaurin Jens Christensen Fraværende var: Susanne Brown Thomsen Frank le

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2019 TL SJÆLLAND RINGSTED

GENERALFORSAMLING 2019 TL SJÆLLAND RINGSTED GENERALFORSAMLING 2019 TL SJÆLLAND RINGSTED INDHOLD DAGSORDEN 3 ÅRSREGNSKAB 2018 & BUDGET 2019 4 BESTYRELSENS FORSLAG TIL KONGRESDELEGEREDE 6 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører Vedbæk, 14. januar 2015/bbr Nyhedsbrev Februar 2014 Kære medlem af Foreningen af Danske Vinimportører, Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører 12 medlemmer af

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2016

GUIDE Udskrevet: 2016 GUIDE Sådan arbejder I med foreningens budgetter og regnskaber Udskrevet: 2016 Sådan arbejder I med foreningens budgetter og regnskaber Her finder du en af tre guide som viser, hvordan økonomi typisk styres

Læs mere

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde.

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde. Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2015 Indledning 2015 var det andet år, hvor vi har været repræsenteret i såvel Handicapråd, Centerrådet for Handicapcenter København

Læs mere

Foreningen. Skamstrup og Omegn

Foreningen. Skamstrup og Omegn Vedtægter For Foreningen Skamstrup og Omegn Ændret den 21. februar 2017 1: foreningens navn: Foreningens navn er: Foreningen Skamstrup og Omegn med hjemsted i Skamstrup, Holbæk kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Danish Business Travel Association Seneste revision 27. marts 2014

Vedtægter for Danish Business Travel Association Seneste revision 27. marts 2014 Vedtægter for Danish Business Travel Association Seneste revision 27. marts 2014 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danish Business Travel Association i det følgende og i daglig tale benævnt DBTA.

Læs mere

Januar Kære medlem. Hjemmesiden

Januar Kære medlem. Hjemmesiden Januar 2015 Kære medlem Bestyrelsen har besluttet at genoptage nyhedsbrevet, da vi gerne vil styrke kontakten til medlemmerne. Nyhedsbreve sendes kun ud elektronisk, så det er vigtigt, at du sørger for

Læs mere

Vedtægter for foreningen for Socialøkonomisk Salg

Vedtægter for foreningen for Socialøkonomisk Salg Vedtægter for foreningen for Socialøkonomisk Salg 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Foreningen for Socialøkonomisk Salg (herefter SØS). 1 1.2 Foreningens hjemsted er Torvegade 97, 7160 Tørring.

Læs mere

Referat fra. ma-nets generalforsamling den 22. februar Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent

Referat fra. ma-nets generalforsamling den 22. februar Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent Referat fra ma-nets generalforsamling den 22. februar 2018 ca. 35 medlemmer deltog i generalforsamlingen Ad 1 Valg af dirigent Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent Ad 2 Valg af referent Minna

Læs mere

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid.

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2016

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2016 OG BERETNING OG REGNSKAB 2016 2 11 Sømandsforeningen Af 1856 PRINSESSE MARIES HJEM BERETNING 2016 Sømandsforeningen har i det forløbne år oplevet en fortsat interesse fra nye medlemmer for at melde sig

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 21. maj 2013 Klokken 10.00-17.00 Imperial Hotel Vester Farimagsgade 9 1606 København V

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 21. maj 2013 Klokken 10.00-17.00 Imperial Hotel Vester Farimagsgade 9 1606 København V Dagsorden Deltagelse: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 21. maj 2013 Klokken 10.00-17.00 Imperial Hotel Vester Farimagsgade 9 1606 København V Referat Mødt:

Læs mere

I den seneste tid er jeg flere gange blevet mindet om en historie, min mor godt kunne lide at fortælle, når jeg skulle lægges i seng.

I den seneste tid er jeg flere gange blevet mindet om en historie, min mor godt kunne lide at fortælle, når jeg skulle lægges i seng. Formandens beretning i Kreds 1 til GF 2013: I den seneste tid er jeg flere gange blevet mindet om en historie, min mor godt kunne lide at fortælle, når jeg skulle lægges i seng. Dengang hun selv var en

Læs mere

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 v/næstformand Trine Marqvard Nymann Jensen I har formentlig allerede set vores organisatoriske beretning måske har I ikke lige fået tygget jer igennem

Læs mere

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2012

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2012 SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2012 SØMANDSFORENINGEN AF 1856 FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER RESULTATOPGØRELSE FOR 1. JANUAR 31. DECEMBER 2012 t. Sømandsforeningen

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

Vedtægter for foreningen "BumbleBees"

Vedtægter for foreningen BumbleBees Vedtægter for foreningen "BumbleBees" 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn: BumbleBees (underafdelinger Mini og Biografklub) Stk. 2. Foreningen er stiftet den 24. januar 2014. Stk. 3. Foreningens

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Dagsorden til generalforsamling i Journalisterne apr kl

Dagsorden til generalforsamling i Journalisterne apr kl Dagsorden til generalforsamling i Journalisterne 2016 14. apr. 2016 kl. 20.04 Generalforsamlingen afholdes den 18. april 2016 kl. 14.00 på First Hotel i Sydhavnen i København på adressen Molestien 11,

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere