Referat. Pkt Emne: Initiativ. Dirigenten konkluderede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet og beslutningsdygtig.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Pkt Emne: Initiativ. Dirigenten konkluderede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet og beslutningsdygtig."

Transkript

1 1 Mødereferat 27. februar Fælleshuset Havnen Møde indkaldt af: Bestyrelsen Mødetype: Ordinær generalforsamling Ansvarlig for udstyr: Referent: Jan Lauridsen Ordstyrer: Deltagere: Tommy Andersen, BDO Ca. 50 kommanditister og fra bestyrelsen: Christian Muff Jensen, Hans-Erik Lund Hansen, Palle Christensen, Henning Ewall, Helmuth Melsen og Jan Lauridsen.. Fraværende: Referat Pkt Emne: Initiativ 1 Valg af dirigent Tommy Andersen, BDO blev valgt som dirigent. Dirigenten konkluderede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet og beslutningsdygtig. Christian Muff 2 Formandens beretning Christian Muff aflagde beretning jf. bilag 1. Formanden benyttede lejligheden til at takke seniorholdet for det kolossale frivillige arbejde de havde udført i årets løb. Christian Muff Der var ingen spørgsmål eller kommentarer til formandens beretning. Dirigenten konkluderede, at beretningen kunne godkendes. 3 Regnskabets aflæggelse Tommy Andersen gennemgik årsberetningen, med regnskabet for Der er som tidligere en blank påtegning fra revisor. Da der ikke var spørgsmål til regnskabet, konkluderede dirigenten generalforsamlingens godkendelse af regnskabet. Tommy Andersen 4 Budget for det kommende år, herunder fastsættelse af den årlige leje for bådpladserne samt størrelsen af kommanditistindskud Palle gennemgik budgettet og satser for broleje mv. for Der foreslås uændrede takster for kommanditister og udlejere, da Sæby havn har sænket deres takster. Arthur gjorde opmærksom på, at vi er en smule dyrere med pladser op til 4,5 m, til gengæld er en smule billigere på 5,5 m plader. Så følg Sæbys takster. Palle Bent mente, at priserne bør fastholdes, det koster jo også at køre til Sæby for at se til båden mv. Tommy stillede spørgsmål til priser nordpå? Palle oplyste, at de priser matcher vi. Peter gjorde opmærksom på, at ikke alle bor i Frederikshavn, for 3 4 år siden mistede vi

2 flere både til Sæby, blandt andet fra Hjørring. 2 Esben gjorde opmærksom på, at el tidligere var gratis i Sæby, det skal der nu betales for. Jens foreslog, at give bestyrelsen mandat til at ændre takster. Palle gjorde opmærksom, at taksterne, ifølge vedtægterne, skal godkendes på generalforsamlingen. Der blev stillet spørgsmål om mulig besparelse på gebyrer til kortbetaling ved køb af olie, hvor gebyrer på kreditkort løber op i ca kr., hvilket reducerer fortjenesten på olien. En mulighed er at lægge gebyrerne over på brugerne. Da der ikke var yderligere spørgsmål til budgettet, konkluderede dirigenten generalforsamlingens godkendelse af budgettet og takster for broleje, havnepenge mv. 5 Indkomne forslag Der er ikke modtaget til behandling på generalforsamlingen. 6 Valg af bestyrelsesmedlemmer På valg til bestyrelsen var følgende to bestyrelsesmedlemmer: Christian Muff Jensen som ikke modtager genvalg Palle Christensen som modtager genvalg. Bestyrelsen foreslog: Palle Christensen og Niels Kold Der blev ikke opstillet andre kandidater og dirigenten konkluderede valg til Palle og Niels. 7 Valg af suppleanter På valg til suppleanter var følgende: Villy Skov som ikke modtager genvalg Otto Overskott Arthur Wilhelmsen Bruno B. Jensen Bestyrelsen foreslog: Palle Sørensen Otto Overskott Arthur Wilhelmsen Bruno B. Jensen Der blev ikke opstillet andre kandidater og dirigenten konkluderede valg til de fire suppleanter. 8 Valg af revisor BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab ved Tommy Andersen blev genvalgt. 9 Eventuelt Helmuth opfordrede flere til at møde op til havnens dag for at give en hånd med til forårsklargøring og oprydning, så havnen og baglandet kan blive klar til sommersæsonen. Sejlklubben afvikler et foredrag om bundmaling mv. onsdag den 5. marts Det er ikke kun for sejlklubbens medlemmer, alle havnens brugere er velkommen til en kop kaffe og lidt brød for at høre om de nye regler for bundmaling som kommer fra 2015.

3 3 Bent Damsgaard oplyste, at sejlklubben afvikler DM for Melges 24, som sejles i Frederikshavn den august I den forbindelse anmoder sejlklubben om, at der kan disponeres over ca. 30 bådpladser ved bro 2, så de deltagende både kan ligge samlet i de dage DM afvikles. Det vil kræve lidt flytning af nogle af havnens både i perioden, sejlklubben håber på opbakning til arrangementet i lighed med tidligere arrangementer. Der bliver naturligvis behov for hjælpere til arrangementet, interesserede kan henvende sig til Bent. Hans-Erik oplyste, at der også i 2014 vil blive loppemarked og veteranbiler på marinaen grundlovsdag den 5. juni Interesserede, som ønsker en bod, kan henvende sig til: Lissi Muff på mail: muffs@webspeed.dk eller mobil: eller til Edla Hansen på mail: edlalundhansen@gmail.com eller mobil: KatFizk og har tilbud på deres Stjerneskud til kr. 60,-. Hans-Erik udtrykte en stor tak til Christian Muff for de mange år han med stor viden og interesse har været med til at bestyre Frederikshavn Marina, med den entusiasme han har samarbejdet med forskellige bestyrelser og har forvaltet havnen. En forvaltning som Christian har udført utrolig flot. Tak for det store arbejde som du, med opbakning fra din familie, har lagt for os medlemmer og havnens virke og udvikling. Hans-Erik kunne på medlemmernes og bestyrelsens vegne sige: BRAVO ZULU/WELL DONE. Christian takkede for ordene og gaverne og vil håbe, han kan blive en del af seniorholdet. Herefter sluttede debatten og generalforsamling kunne afsluttes.

4 Bilag 1 4 Frederikshavn Marina K/S Søsportsvej Frederikshavn BERETNINGEN FOR 2013 Atter et år er gået, det er nu at I skal se tilbage på året, om bestyrelsen har opfyldt de forpligtigelser der er nedskrevet i havnens vedtægter! Noget utraditionelt tillader jeg mig at dele beretningen op i 2 halvleje, - den første del er om året der er gået, - lidt forkortet! - der vil jeg gerne have debatten, - inden vi tager hul på anden del. Anden halvleg er en orientering, der omhandler konsekvenserne og eventuelle gener af den meget store havneudvidelse som Frederikshavn Havn starter op om få måneder! - vi vil fortælle jer om hvilke initiativer vi indtil nu har gjort! derefter er det op til jer, - og det er meget vigtigt, - at sætte den kurs bestyrelsen skal følge. 1. Del. Vi skal jo forholde os til den virkelighed som vi befinder os i, der er strukturelle forandringer stort set alle steder, - den økonomi der nu er til rådighed eller rettere sagt, de begrænsede økonomiske midler vi skal forvalte, betyder at vi med rettidig omhu skal være meget omkostningsbevidste og effektive og ikke mindst har en meget stram styring på omkostningssiden, - der er på grænsen til nærighed. Vi forsøgte, at være realistiske da vi fremlagde budgettet som I vedtog sidste år. Strengt taget er det jo kun nogle tal på et stykke papir, - og det er meget svært at spå 12 måneder frem. I har jo set regnskabet, - året har faktisk været fornuftigt omsætningsvis. Vi nu er i en periode sammen med mange havne, hvor der er lavkonjektur, - med mange ledige bådpladser! Overordnet er situationen, at havnen her forsat taber markedsandele, - det er selvfølgeligt negativt, at vi har ca. 60 ledige bådpladser omregnet er det mere end 150 M ledige brometer, til en værdi af flere hundrede tusinde kr. som vi mangler i brolejer, - og med en omsætning der viser en faldende tendens! Udbuddet af bådpladser er langt større end efterspørgslen, - i vores kommune! Om regnskabet her skal der siges, at det tidligere kommunale tilskud på kr. nu er reduceret med kr. til kr. om året, og det er opsagt i år Med de næsten uoverskuelige problemer, og temmelig store udfordringer, - ikke mindst på grund af den kommunale konkurrenceforvridning er regnskabet ikke så dårligt endda. Jeg tillader mig, at minde jer om, at det store lån til ændring af Nordre mole i 2009 er afviklet, og nu har vi en pæn opsparing på bogen, til uforudsete omkostninger! Som afslutning af dette kapitel vil jeg sige, at havnens økonomi er meget skrøbelig, den tåler ikke de store udsving! Til bestyrelsen: Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer, et rigtigt godt teamwork - vi har haft mange fokus punkter! - derfor har året været ekstraordinært travlt, - det har været slidsomt, - jeg har ikke tal på hvor mange arbejdstimer og dage bestyrelsen har brugt for at varetage havnens interesser, - vi har deltaget i ca. 50 møder sidste år.

5 Der er stadig mangeartede udfordringer der skal løses, - selvom vi i dag kan sætte flueben ved en del af de tidskrævende projekter der er færdige. 5 En stor tak til jer for jeres indsats, - det er et meget stort ansvarsområde vi bestyrer, - og er ansvarlig for! Efter sidste års generalforsamling, hvor vi igen drøftede konkurrenceforvridningen hyrede vi havnens advokat i Århus for at få et responsum, om vi skulle stævne Frederikshavn Kommune for aftalebrud, - svaret fra ham var uklart, - derfor stillede vi yderligere spørgsmål til advokaten, om vores sag kunne bæres igennem retssystemet, til havnens fordel! - vi fik her ved juletid svar, - da blev vi klar over, at vi skal trække følehornene tilbage. Jeg citerer her et lille uddrag fra svaret: Hvorvidt det er muligt at støtte ret på notatet er således en konkret vurdering, som vil kunne foretages af domstolene. Vi har nu lagt sagen i arkivskuffen. Vi må således konstatere, at afmagten for den kommunale konkurrence er stor her hos os! Os der er samlet her, er i et forpligtigende havnefællesskab, det er både økonomisk og socialt! - en af de poster der koster penge, er vedligeholdelse af de store havneanlæg, - uanset hvor mange både der er i havnen, er det en opgave der skal udføres, - havneanlægget skal være et sikkert sted, at opholde sig, - derfor er bestyrelsen på banen året rundt, og er opmærksom på, at vi ikke har gratister, og at alle brugere af havnen betaler deres brolejer, - areallejer osv. De brugere af havnen der forsøger at køre på frihjul, har vi kørt en offensiv kurs imod, - den sidste broleje er under inddrivelse ved hjælp af advokaten og fogedretten. På sidste års generalforsamling fremlagde vi en beregning på huslejen for juniorrummet herunder, - det er konsekvensen efter Frederikshavn Kommune stort set har fjernet tilskuddet til huset her. Vi viste jer, at huslejen ville blive godt kr. dette beløb blev senere på året, gennem forhandling reduceret til kr. Kort sagt, havnen viste storsind, og gav en klækkelig rabat, på godt og vel kr. Hvis I husker tilbage på vinteren sidste år, så havde vi isvinter, - bobleanlæggets slanger blev udlagt og kompressorerne pumpede luft ud for at sikre pæle og broer. Takket være havnens Senior arbejdshold, - slap vi for større skader. Isen forsvandt med udgangen af februar måned. 1. marts 2013 ansatte vi Rene som Havnefoged, - Rene er kommet godt fra start, der er rigtig mange ting og rutiner der skal indarbejdes og læres! Oprensningen gik stort set uden de store problemer, da det kun er indsejlingsområdet og yderhavnen oprens skibet må arbejde. Vi kan jo ikke fortsat skubbe vedligeholdelses oprensningerne af bassinger ud i fremtiden, - havnens problem er, at der måles for højt indhold af TBT i bassinerne. Da vi er af den opfattelse, at den forurening stammer fra kloakudløbene omkring havnen, har vi afholdt møder med Naturstyrelsen, - Frederikshavn Kommunes miljøafdeling og Rensningsanlægget, - de går alle til håndvasken, - der er ingen af de nævnte, der påtager ansvaret! Derfor har vi via FLID forsøgt os gennem flere former for dispensationer, - disse ansøgninger startede vi på i efteråret, vi har nu konstateret efter flere rykkere, at det er hos Naturstyrelsen de strander, - og vi har fået oplyst, at vilkårene omkring klaptilladelser forsat strammes.

6 Her i ugen har vi igen forsøgt, at få en tilladelse, - ved det yderste stykke af nordre mole, - forsøger vi, at lave et deponi for det sediment der ikke må klappes i havet. I alt sin enkelthed går det på at oprense et stort hul, - hvori vi dumper det TBT forurenede materiale. Først i Maj måned havde vi besøg af borgmesteren, - hvor vi argumenterede mod den konkurrenceforvridning havnen forsat er udsat for, og vores opfattelse af TBT forureningen, - han gav intet svar som vi kunne bruge! - det samme svar fik vi, da vi spurgte ind til hvorfor Frederikshavn Kommune ikke svarer os på tilsendte skrivelser, - et enkelt tilfælde gik der 15 måneder inden vi fik svar! I regnskabet fra sidste år stod at læse, at havnen havde et tilgodehavende på ca kr. ved Fødevareministeriet, - penge der var bevilget til broen i det nordre bassin for 3 år siden. Vi var på kanten af, at skulle hyre en advokat for at inddrive vores penge, efter et halvt års næsten daglige telefon opringninger og skrivelser, gik vi til pressen, - det hjalp, - pengene gik prompte ind på kontoen først i juli måned! Efterfølgende lukkede Fiskeri Lag Nord bevillingskontoret, - det betyder, at de ca. 20 andre havnerelaterede projekter, som vi også var en del af, - hvor der forlods var bevilget penge. Ikke får en krone! Sommeren viste sig jo fra den gode side, vi havde mange gæstesejlere i havnen, - det samme med Autocamperne, det er jo ved at være en givtig forretning! I de sidste 2 år har vi søgt og rykket Frederikshavn Kommune om at få henvisningskilte på E 45, - vi er nu blevet lovet, at de er oppe inden sommeren. I den forbindelse bliver oplagspladsen mod syd nu omdøbt til Autocampingsplads i sommerhalvåret, - og stadig vinteropbevaringsplads for både i vinterhalvåret, - det er den manøvre der skal til for vi må skilte og reklamere. Indtægterne i sommerperioden har været stigende, - Rene var på havneområderne, for at service havnens gæster, - næsten i døgndrift i den periode. For flere år siden forsøgte vi at gøre op med gratisternes brug af slæbestedet. Det er noget af en opgave, at få ændret denne praksis! Vi kan se, at der er flere der betaler, - men hvis der kan snydes, så prøves det! Derfor er bommen på slæbestedet blevet udstyret med en alarm, - så når bommen løftes, uden betaling gives et kraftigt signal, - det har afskrækket en del af gratisterne. Der mangler kun en form for lukke automatik, når slæbestedet forlades, - desværre har mange af brugerne den ide, at lade bommen stå åben, enten når de er ude at sejle eller slæbestedet forlades! Vi vil meget gerne have bommen udstyret med en sikker lukkemekanisme, - vi har ikke fundet den rigtige løsning endnu, - så vi må forsat acceptere, at der stadig er snajegaster, - så når i medlemmer kommer forbi slæbestedet, og bommen står åben, - tryk på lukkeknappen, - og vi får penge i kassen! I havnens ca. 40 årige levetid har havneområdet været uden belysning, i de sidste 5 år har sagen ofte været vendt flere gange, - i de sidste 2 år har projektet jævnlig været på Teknisk udvalgs dagsorden, - også på mange af vores bestyrelsesmøder, har det været på dagsordenen. Det hænger sammen med Nordsøstien forløb langs med kajkanten, - er vist som offentlig sti i lokalplanen for området her. Politikerne siger, at den ikke gælder her, og de ikke vil vedligeholde stien! Det ønsker vi stadig! Her i december kom vi så langt, - at en aftale kom på plads, om belysning af havneområdet. 6

7 Frederikshavn Kommune skriver i dag, at arbejdet starter først i april måned, så de er færdige inden påske, - med opsætning af 13 stk. lamper med LED belysning langs kajkanten og ved indkørslen til havneområdet. Havnen betaler for strømforbruget. 7 Overnævnte lys installation er en gave fra Frederikshavn Kommune, den har en værdi af ca kr. Endnu en tak til Teknisk Udvalg, Frederikshavn Kommune for gaven. De masteværn der skal på lampe standerne for at beskytte mod påkørsel er Per i gang med at fremstille. Vi bliver lige ved dig Per, - du har lavet 10 nye bagage vogne og ved at forny udliggeren til masteløft det er den sidder på toppen af gule kran. En stor og velfortjent tak til Per! Seniorerne har igen ydet en stor og god indsats, I er dem der holder anlægget i en god stand, og klarer langt de fleste af de forskellige arbejdsopgaver der opstår og skal løses! I er ikke en ældrebyrde, tværtom, - I er havnens Ældrestyrke, - tak for indsatsen Efter stormen BODILs besøg i december, besigtigede vi havneområderne, det var med bange anelser, - heldigvis er vi sluppet meget billigt, - vi har undgået de helt store kæmpeskader som stormen kunne have forvoldt. Et stykke af bro 4 blev løftet af højvandet, de bærende pæle der, - bliver banket ned igen. Vandstanden var over 130 cm over daglig vande, - broerne var under vand, - heldigvis blev havnens El system ikke beskadiget, - vi havde forberedt os på høj vandstand for flere år siden, - da det blev renoveret De kampesten fra sydmolen der blev skyllet i havet skal fiskes op igen, - der bruger vi en gravemaskine fra molen, - Entreprenøren besigtigede molen i går, - og er klar når bestyrelsen giver grønt lys. På det yderste stykke af den nye nordre mole, skal der sejles sten ud, for at forstærke området ved det grønne havnefyr. Langs kajkanten er en del kantstenene og asfalten blevet undermineret af højvandet, - de skal også repareres. Da stormen kom sent på året, - bliver udgifterne konteret på overskuddet fra året. Havnen her slap meget billigt i forhold til de mange havne som vi har set i TV. Molerne her i havnen har vi jo forstærket i gennem mange år, - dette arbejde har absolut ikke været forgæves, og vi skal fortsætte den vedligeholdelse af molerne, - det er jo dem der skaber læ og tryghed for vores både. Grundlovsdag afholdt Katzfisk træf for veterankøretøjer, - samtidig blev der afholdt loppemarked, dette i samarbejde med Skur og Jolle Lauget. Det var en kæmpe succes, - de gæstende biler holdt parkeret hen forbi Mustisvinget. Igen her i år den 5. juni 2014 køres samme koncept. Havnen har jo en hjertestarter hængende på vægen herunder, - det er meget vigtigt, at os der kommer på havnen, også kan betjene den. Derfor afholder vi på mandag formiddag et hjertestarter kursus, - holdet er næsten fyldt op, - men hvis der sidder et par personer her, der vil lære hjertemassage, - så tør jeg godt overbooke! Til jer der er tilmeldt, - havnen giver en kop kaffe/rundstykke kl.08.30

8 Jeg vil her udtrykke min tak til alle jer, der er med til at vi sammen har et rigtigt godt fritidsområde, - hvor jeg ser fællesskabsfølelsen hver dag og, at der er så mange af jer der tager ansvar! Tak for et udsædvanligt godt samarbejde. Det var så første del! FREDERIKSHAVN HAVNs UDVIDDELSE Vi afholdt et medlemsmøde i november med et punkt på dagsordenen, - nemlig udvidelsen af Frederikshavn Havn, - der var en bemærkelses lav tilslutning af jer medlemmer! For os i bestyrelsen er spørgsmålet til jer skal vi forsat have udvikling, eller skal vi lade stå til, og starte på afvikling? Men da bestyrelsen her føler for havnen, at den har en berettigelse og stadig har en fremtid, og ikke vil løbes over ende, - det er det bestyrelserne i gennem mange år kæmpet for. Derfor har vi efter medlemsmødet afholdt møder med Frederikshavn Kommunes sagsbehandlere og Kystdirektoratet. Havnens budskab er ganske klart: vi vil have garanti for vanddybden holdes og en økonomisk kompensation, da havnen bliver lukket inde bag den store nye mole der snart vokser op. Vi i bestyrelsen ønsker naturligvis Frederikshavn Havn tillykke med det store projekt, og de mange arbejdspladser der følger med. På alle de møder der har været afholdt, har vi understreget, at vi ikke ønsker at spænde ben eller bare brokke os! - men vi har en forretning, der ser ud til at blive kraftigt generet. Derfor har vi gjort indsigelser! Vi vil nu orientere om hvor langt og hvilke resultater vi er nået til! På medlemsmødet den 26. november 2013 blev der stillet spørgsmål til COWI og Frederikshavn Havn hvad det vil koste at forbinde havnens søndre mole med den nye store mole! Vi har endnu ikke modtaget noget svar! Den 11. december 2013 afholdt vi møde med sagsbehandlerne fra Frederikshavn Kommune, hvor vi fortalte om havnens bekymringer for: om strømforhold, sandvandringen og tilsandingsproblemstillingerne bliver behandlet tilstrækkeligt i VVM redegørelsen! De Kommunale sagsbehandlerne opfordrede os til at tage kontakt med Kystdirektoratet, - da havområderne ikke er deres arbejdsområde. På samme møde drøftede vi igen de uhensigtsmæssige udledninger fra eksisterende regnvandsudløb på begge sider af molerne. Det blive nu igen undersøgt af Frederikshavn Kommune og Frederikshavn Spildevand. Samme dag skrev vi til Kystdirektoratet, at vi gerne ville fremvise området i og omkring havnen, - og fremlægge vores bekymringer. Den 3. januar skrev vi til det politiske her i kommunen om blandt andet de bekymringer og eventuelle konsekvenser den store havneudvidelse kan få for driften af vores havneanlæg, - desværre i negativ retning. Og om havnen forsat har en fremtid. Vi fik hurtigt svar, at de først skulle i det politiske arbejdstøj, og ville så vende tilbage. Ja vi venter! 8

9 9 D 15. januar 2014 kørte vi til Kystdirektoratet i Lemvig, - da de ikke havde tid til at besøge os. Vi blev vel modtaget, og fremlagde forskelligt materiale, for at understøtte de bekymringer vi ligger inde med: Ændret strømforhold, der vil medføre aflejringer af sediment mellem havnen her og den nye store syd mole. Tilsanding og øgede udgifter for havnen her. Øget bølgeuro i indsejlingsområdet og i havnebassinerne. Indelukning af havnen. Vi blev orienteret om, at de rejste problemstillingerne som ændrede strøm og aflejringsforhold, vil være nogle af de ting som en VVM redegørelse SKAL belyse. Når VVM undersøgelsen udkommer, formentligt først på sommeren, - er det min opfattelse, - at havnen skal indkalde til en ekstraordinær generalforsamling, - hvor vi sammen skal udstikke den kurs som bestyrelsen skal følge. Det var så min sidste beretning, - håber den bliver vel modtaget! Tak

Christian Muff Jensen, Hans-Erik Lund Hansen, Palle Christensen, Henning Ewall, Helmuth Melsen, Per Olsson og Jan Lauridsen.

Christian Muff Jensen, Hans-Erik Lund Hansen, Palle Christensen, Henning Ewall, Helmuth Melsen, Per Olsson og Jan Lauridsen. Mødereferat Møde indkaldt af: Jan Lauridsen Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Referent: Jan Lauridsen Ordstyrer: Deltagere: Afbud fra: Muff 26. august 2013 1900 Fælleshuset Havnen Muff Jensen,

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 1 Generalforsamling 2016 25. februar 2016 1900 Fælleshuset Marinaen Møde indkaldt af: Bestyrelsen Mødetype: Ordinær generalforsamling Dirigent: Palle Sørensen Referent: Jan Lauridsen Ordstyrer: Deltagere:

Læs mere

Referat. Bestyrelsen bør som følge af den negative forretning af egenkapital overveje at skifte pengeinstitut.

Referat. Bestyrelsen bør som følge af den negative forretning af egenkapital overveje at skifte pengeinstitut. Mødereferat FSK 06.03.2017 19.00-21.00 Fælleshuset Havnen Møde indkaldt af: Helmuth Melsen Mødetype: Generalforsamling Ansvarlig for udstyr: Referent: Morten Grønning Jensen Ordstyrer: Deltagere: Fraværende:

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene.

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Arresøgrundene. Mødet blev afholdt mandag den 12. marts 2012 kl. 19:00 i Annisse forsamlingshus. Dagsorden a) Valg af dirigent b) Protokol og

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 3. juni 2002 Referat af den ordinære generalforsamling 22. maj 2002. Der var fremmødt 37 medlemmer inklusiv bestyrelsen. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent Efter indstilling fra

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Referat af generalforsamling i foreningen afholdt i Skoven Forsamlingshus den 13-04-13 kl. 0900. Der var fremmødt 35 stemmeberettigede medlemmer samt 2 fuldmagter. Formanden,

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Der blev spurgt til, om ikke det var en ide at anvende overskuddet til at gøre noget ved bølge uroen i havnen og forbedring af molerne.

Der blev spurgt til, om ikke det var en ide at anvende overskuddet til at gøre noget ved bølge uroen i havnen og forbedring af molerne. 1 Mødereferat 28. februar 2013 1900 Fælleshuset Havnen Møde indkaldt af: Bestyrelsen Mødetype: Ordinær generalforsamling Ansvarlig for udstyr: Referent: Jan Lauridsen Ordstyrer: Deltagere: Fraværende:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 19. maj 2018. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der lige godt 60 fremmødte, hvoraf de 37 var stemmeberettigede

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 21. marts 2015

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 21. marts 2015 Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 21. marts 2015 Dagsordenen ifølge vedtægterne. Referat under hvert punkt Referenter Inga og Philipp 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Jørgen Jørgensen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019.

Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019. Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019. 1: Valg af dirigent. Rolf Ebbesen blev valgt som dirigent. Dirigenten kunne konstatere, at generalforsamlingen var indkaldt korrekt, og derfor var

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015 Punkt 1: Valg af ordstyrer Bestyrelsen foreslår Per Therkelsen, som vælges. Han konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt varslet i henhold til foreningens vedtægter. Punkt 2: Formandens beretning

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Onsdag den 12. juni 2013 kl. 19:00 Elsted-Lystrup Beboerhus, Elsted Skolevej 4, Lystrup Deltagere: 58 Andelshavere 4 Medarbejdere Mod

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017 Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017 Dagsordenen ifølge vedtægterne. Referat under hvert punkt Referent: Philipp Emborg 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Inga Emborg, som

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Salg af det gamle værk. Det gamle værk er solgt, og grunden er erklæret forureningsfri.

Salg af det gamle værk. Det gamle værk er solgt, og grunden er erklæret forureningsfri. GENERALFORSAMLING med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Revisoren aflægger det reviderede regnskab for 1998/1999 4. Revisoren fremlægger budget for året 1999/2000

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 8. april 2008, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab 2007 samt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Referat. Generalforsamling: DET LOLLANDSKE DIGELAG afholder generalforsamling. Torsdag den , kl På Kramnitsevej 21D, Kramnitse.

Referat. Generalforsamling: DET LOLLANDSKE DIGELAG afholder generalforsamling. Torsdag den , kl På Kramnitsevej 21D, Kramnitse. E 25. maj 2018. Generalforsamling torsdag den 24-5-2018, kl. 1900 På Kramnitsevej 21D, Kramnitse Referat. Dagsorden: Generalforsamling: DET LOLLANDSKE DIGELAG afholder generalforsamling Dagsorden ifølge

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016.

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. 1. Valg af dirigent. Martin Magnussen enstemmigt valgt. Han kunne konstatere generalforsamlingen rettidig indkaldt. 2. To stemmetæller valgt. Lotte

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Grundejerforeningen Østparken

Grundejerforeningen Østparken MØDEREFERAT SIDE 1/9 TITEL Grundejerforeningen Referat fra Generalforsamling 2016 DATO 20. april 2016 kl. 19 STED Næsbylund Kro, Bogensevej 105, 5270 Odense N DELTAGERE IKKE DELTAGET REFERENT JE, 20. april

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset Snekkersten Skotterup Sejlklub Strandvejen 71C, 3070 Snekkersten. www.sssejlklub.dk Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset 1. Valg af dirigent Per Reinholdt

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Grundejerforeningen Nordby Fælled www.nordbyfaelled.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Norby Fælled grundejerforening Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Endelig dagsorden

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op.

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. 1.Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 21.08.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Referent: John

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 16 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 31. marts 2018 kl. 14.30 på Cafe & Restaurant Lido, Landal Grønhøj Strand Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og gik derefter

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 24. april 2012 kl. 18.30 på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 24. april 2012 kl. 18.30 på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 24. april 2012 kl. 18.30 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 28 andele var repræsenteret. Generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 27. april 2017 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Generalforsamling 2017

Generalforsamling 2017 16. Januar 2017 Dagsorden a. Vedtægtsændring: Fjernelse af posten suppleant for bilagskontrollant. 5. Fastsættelse af kontingent 7. Valg af Formand 8. Valg af 1 Bestyrelsesmedlem 9. Valg af 1 Suppleant.

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 20. oktober 2016. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Dagsorden: Sag nr. 1. Valg af dirigent. Henrik Mølvig

Læs mere

MØ D E RE F E RAT-Genera lforsam I i n g

MØ D E RE F E RAT-Genera lforsam I i n g MØ D E RE F E RAT-Genera lforsam I i n g 19. marts 2013 MØDEEMNE: Møde nr. 6. Generalforsamling STED OG DATO: Nørrevang, tirsdag d. 19-03-2013, kl. 19:00 DELTAGERE: Formand: Arne Boye.Møllet, ff.71. arne@bove-moller.dk

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Vejle Motorbåd-Klub Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932 Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Velkomst ved Johnny Jensen, der bød alle velkommen og foreslog Jørgen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 2062 Referat Generalforsamling Dato 25. maj 2011 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 17 stemmesedler heraf 0 ved fuldmagt. Der var i alt 20 fremmødte Referent Jan Roer

Læs mere