NYHEDSBREV - Februar 2019 DEN FAGLITTERÆRE GRUPPE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV - Februar 2019 DEN FAGLITTERÆRE GRUPPE"

Transkript

1 NYHEDSBREV - Februar 2019 DEN FAGLITTERÆRE GRUPPE

2 Det traditionsrige Hald-møde finder sted den 8.-9.marts. Medlemmer af F-gruppen kan søge optagelse ved at udfylde tilmeldingsblanketten herunder. Det er gratis for medlemmerne at deltage, dog skal man selv betale rejseudgifterne. Senest tilmelding: I tilfælde af flere tilmeldingerne, end der er plads til, vil vi prioritere medlemmer, der endnu ikke har været til et møde på Hald arrangeret af F-gruppen. Mødets formål er, at deltagerne udvekslede ideer og sparrer hinanden i aktuelle bogprojekter. Hertil har vi inviteret bl.a. Johannes Fibiger, erfaren fagbogsforfatter, til at fortælle om arbejdet med den gode fagbog. Kursusarrangørerne Anne Hedeager Birgit Knudsen Henrik Poulsen TILMELDING Navn: Har du tidligere deltaget i et arrangement på Hald Hovedgård arrangeret af F-Styrelsen i Dansk Forfatterforening? Ja hvornår: Nej: Er du i gang med et manuskript og/eller bogprojekt, som du gerne vil dele med deltagerne? Fagområde - emne: Tilmeldingen sendes til: henrik@henrikpoulsen.com senest den 28.februar. Kurset arrangeres af: F-Styrelsen under Dansk Forfatterforening. Selve seminaret er gratis, men deltagerne betaler selv transportomkostninger. Deltagerne indkvarteres på Hald Hovedgård eller det nærliggende Hotel Egeskolen, B&B.

3 FYRAFTENSMØDE OM DINE PENGE MØD TEAMET BAG BIBLIOTEKSAFGIFTEN - få mere at vide om dine muligheder MØD TEAMET BAG BIBLIOTEKSPENGENE Tid: mandag den 13. maj 2019, kl Sted: Dansk Forfatterforening, Strandgade 6, 1401-København K Målgruppe: Alle interesserede, både medlemmer af Dansk Forfatterforening/samtlige grupper og ikkemedlemmer.

4 Forhåndstilmelding: Send gerne er tilkendegivelse om deltagelse senest den 1. maj 2019 til: Kaare Øster, - (skriv i Emnefelt : bibliotekspenge) Gratis adgang for alle. Arrangør: Dansk Forfatterforening i et samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen. PROGRAM Hvad har du glæde af at vide om Bibliotekspengene? Bibliotekspengene/Biblioteksafgiften for 2019 bliver udbetalt den 12. april 2019, og er du tilmeldt ordningen kan du på dette møde få mere styr på en række vigtige spørgsmål om muligheder for at få del i afgiften. Mød teamet fra Slots- og Kulturstyrelsen, der står bag bibliotekspengene. Teamet gennemgår en række interessante og væsentlige elementer i denne kulturstøtteordning og de berører i løbet af mødet punkter som disse: Kontrol af din titelliste Husk at kontrollere titellisten inden for de otte uger efter udbetaling dvs. senest 7. juni Er alle titler med? Har Kulturstyrelsen fundet alle dine titler. Flere oversættere/illustratorer med samme navn kommer ikke automatisk med, da der kan være navnesammenfald. Har titlen fået en litteraturtype, f.eks. skønlitteratur? Dokumentation Hvornår skal jeg indsende dokumentation? Ghostwriter Titelblad, kolofon mv. Illustratorer i bøger Illustratorer kommer ikke automatisk med, hvis de ikke er nævnt på bibliotek.dk Illustratorer skal huske at sende dokumentation, hvis de ikke er nævnt på bibliotek.dk Illustratorer skal sende dokumentation for bidrag med illustrationer til en dansk oversættelse. Reglen om mindre illustrationsbidrag. Omslag kan tælles med, hvis man også har illustrationer i bogen. Biblioteker og indberetning Pligtaflevering. Regler om indberetning af titler fra folkebiblioteker, folkeskolens pædagogiske læringscentre og bibliotekernes digitale udlånstjenester. Efterlevende til en tilmeldt før 2003 Efterlevende skal huske at tilmelde sig biblioteksafgiften senest 1. februar til udbetaling samme år.

5 Pointværdi og beregning Sådan udregnes biblioteksafgiften. Her kan du lovgrundlaget for dine bibliotekspenge. FORFATTER TIL DIGITALE LÆREBØGER hvad er incitamenter i samarbejder med lærebogsforlag om (især) digitale læremidler? SIDSTE UDKALD Gå-hjem-møde i Læremiddelgruppen Tid: tirsdag den 5. marts 2019, kl

6 Sted: Strandgade 6, København PROGRAM Anette Sønderup, forfatter til bl.a. serien Prisma til fysik og kemi-undervisning i folkeskolen lægger ud med et diskussionsoplæg om: Incitamenter til at være læremiddelforfatter på grundskoleniveau, set ud fra forskellige vinkler. Lars Juul Jensen, sekretariatschef i Brancheforeningen for Undervisningsmidler, BFU, vil på baggrund af egne erfaringer som tidligere forlagsdirektør for det digitale lærebogsforlag ConDidact, og fra sit branchekendskab tale om: Incitamenter og samarbejdsmodeller mellem lærebogsforfattere og forlag. ILLUSTRATIONER - FORTÆLLINGER - også for fagforfattere BILLEDFORTÆLLINGER PÅ HALD Årets Hald-kursus er for folk, der har erfaringer med eller har lyst til at påbegynde et illustratorforfattersamarbejde. Se mere HER. Kursus nr.: Underviser(e): Forfatter Camilla Hübbe og illustrator Rasmus Meisler / Sted: Hald Hovedgård, Ravnsbjergvej 76, 8800 ViborgDato: 15. marts : marts :15 NB! Kurset begynder klokken 14 fredag d. 15. marts og slutter efter frokost søndag d. 17. marts ved 13- tiden. DELTAGELSE Primært for: De faglitterære, Illustratorer, BU-gruppen, Lyrikere, De skønlitteræremaks. Antal: 20 personer. GEBYR Medlemmer: Gratis. Associerede medlemmer: 1750 kr. Ikke-medlemmer: 3500 kr.betalingsfrist: 13. februar 2019 TILMELDING

7 Senest den: 13. februar 2019 Tilmelding med begrundet ansøgning til vores kursussekretær på NY FORMAND FOR INTERESSEGRUPPEN LÆREMIDDELGRUPPEN HAR FÅET NY FORMAND Henrik Poulsen har pr. 1.januar 2019 overtaget formandskabet i Læremiddelgruppen efter Lotte Rienecker. Henrik vil fortsætte arbejdet med at sikre lærebogens og lærebogsforfatterens fremtid i en digital tidsalder, der med stigende monopolisering og ensartethed truer den gode lærebog. Tilbuddet med fyraftensmøder vil fortsætte med temaer, som medlemmerne er med til at beslutte. Medlemmer i den faglitterære gruppe, der skriver lærebøger og undervisningsmaterialer og som endnu ikke er med i Læremiddelgruppen, opfordres hermed til at tilmelde sig denne vigtige interessegruppe. HVEM ER DANMARK LÆSELYST OVER HELE LANDET

8 Dansk Forfatterforening har med økonomisk støtte fra Nordea-Fonden netop sat et kæmpe læseprojekt i gang - landet over. Her er involveret både skøn- og faglitterære forfattere. Der har været meget stor interesse for at deltage i dette projekt - og 20 udvalgte forfattere tager i løbet af 2019 ud til hver sin by på Danmarkskortet.

9 Forfatteren oplever byen og skriver herudfra nye fortællinger. Fortællingerne skal være omdrejningspunkt for en række lokale initiativer som Lokalavisen, gæst på bibliotek, skole og i læsegrupper. Og DR producerer podcasts... Se selv meget mere på hvemerdanmark.dk 100 og 125 ÅRS JUBILÆUM INVITATION Reception og Jubilæumsmiddag d. 10. april 2019 Invitation til ordinære medlemmer af Dansk Forfatterforening Kære medlem I 2019 har vi to store begivenheder at fejre, nemlig 100-året for den første nordiske forfatterkongres og Dansk Forfatterforenings eget 125-års jubilæum. Vi vil gerne invitere dig med til festlighederne! For at fejre 100-året for den første nordiske forfatterkongres indbyder vi til festlig reception på Nordatlantens Brygge onsdag d. 10. april fra 17-19:15. Receptionen afholdes i samarbejde med Nordatlantens Brygge, og er åben for alle. Tilmelding er dog nødvendig inden d. 10. marts, og sendes til medlemsservice@danskforfatterforening.dk Læs mere om receptionen her: Efterfølgende holder vi jubilæumsmiddag på The Standard for at fejre, at Dansk Forfatterforening fylder 125 år. For at deltage i middagen skal du købe en billet inden 26. februar. Et begrænset antal billetter er udstedt til arrangementet.

10 Prisen er 250 kr. pr. person, og der kan kun købes én billet pr. deltager. Arrangementet er kun for ordinære medlemmer af Dansk Forfatterforening. Læs mere om arrangementet og hvordan du køber en billet, her: Vi gør opmærksom på, at billetkøbet er bindende, og at deltagelse til middagen kun kan ske ved fremvisning af gyldig billet. Billetter refunderes ikke. Deltagere, der bor uden for hovedstadsområdet, kan få refunderet billigst mulige transport fratrukket 75 kr. dette gælder også medlemmer, der kun deltager i ét af de to arrangementer. For at få refunderet transportomkostninger sendes kopi af tog el. busbillet/betaling samt kontooplysninger til medlemsservice@danskforfatterforening.dk umiddelbart efter arrangementet. Arrangementet støttes af Kulturfonden for Danmark og Finland, Autorkontoen, Nordatlantens Brygge, Nordisk Forfatter- og Oversætterråd (NFOR) samt Dansk Forfatterforening. MÅNEDENS FAGFORFATTER Grit Niklasson - Jeg bilder mig ind, at mine bøger opfylder et behov hver især, fordi jeg kun skriver og redigerer faglitterære bøger, når jeg registrerer et hul og de bliver målrettet præcist til dem, jeg skriver til. Sådan fortæller denne måneds fagforfatter, Grit Niklasson, denne måneds fagforfatter. Læs hele historien på hjemmesiden.

11 MØD OP TIL ÅRSMØDET - hvis du bor udenfor hovedstadsområdet kan du få refunderet dine rejseudgifter DET FAGLITTERÆRE ÅRSMØDE 2019 Tid: Fredag 5. april 2018 kl. 16 (åbent fra kl. 15) Sted: Dansk Forfatterforening, Strandgade 6, København K. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretning fra styrelsen 4. Beretning og orientering fra medlemmer, der har varetaget særlige opgaver 5. Forelæggelse af regnskab 6. Budget og kontingent 7. Indkomne forslag 8. Valg af styrelse og revisor/revisorsuppleant 9. Eventuelt. Forslag til dagsorden skal være formanden skriftligt i hænde senest 10 dage før årsmødets afholdelse. Se i øvrigt vedtægter på foreningens hjemmeside under F-gruppen. Dagsorden og det reviderede regnskab vil være fremlagt ved mødet fra kl. 15. På valg er: Tre medlemmer til styrelsen, to suppleanter samt revisor og revisorsuppleant. Styrelsen tager imod en time før årsmødets begyndelse. Kom og få en snak med os og hils på gode kolleger, gamle og nye. Årsmødet rundes af med spisning. Tilmelding til formanden påegholm@egholm.nu inden fredag den 22. marts Rejseudgifter til Årsmødet udenfor hovedstadsområdet refunderes. DEN FAGLITTERÆRE GRUPPE

12 HUSK OGSÅ... Danmarks Læringsfestival marts, København HER Big Bang Årets science konference og messe april, Odense HER Skolemessen, april, Aarhus HER

Nyhedsbrev - JANUAR 2019

Nyhedsbrev - JANUAR 2019 Nyhedsbrev - JANUAR 2019 DEN FAGLITTERÆRE GRUPPE KÆRE FAGBOGSKOLLEGA Godt nytår. Tak for et godt og frugtbart samarbejde i det gamle. Vi har fået sat en masse gode aktiviteter i scene og har fået etableret

Læs mere

Dansk Forfatterforening NYHEDSBREV FEBRUAR F-STYRELSEN F-gruppen FEBRUAR 2018

Dansk Forfatterforening NYHEDSBREV FEBRUAR F-STYRELSEN F-gruppen FEBRUAR 2018 Dansk Forfatterforening F-STYRELSEN F-gruppen NYHEDSBREV FEBRUAR 2018 FEBRUAR 2018 ÅRSMØDET 2018 INDKALDELSE TIL ÅRSMØDE - den faglitterære gruppe Fredag 23. marts 2018 kl. 16, Strandgade 6, København

Læs mere

Dansk Forfatterforening

Dansk Forfatterforening Dansk Forfatterforening NYHEDSBREV MAJ 2018 Den faglitterære gruppe F-gruppen DEN NYE, FAGLITTERÆRE STYRELSE SER SÅDAN UD Frank Egholm, formand egholm@postmesteren.dk Kaare Øster, næstformand kaos@kaareoester.dk

Læs mere

REFERAT I alt 41 deltagere Tre minutters foto/videoklip om Årsmødet? - så klik på dette link: http://youtu.be/ojtdhhthkdy

REFERAT I alt 41 deltagere Tre minutters foto/videoklip om Årsmødet? - så klik på dette link: http://youtu.be/ojtdhhthkdy Dansk Forfatterforening Den faglitterære gruppes 66. årsmøde Fredag den 05. april 2013 REFERAT I alt 41 deltagere Tre minutters foto/videoklip om Årsmødet? - så klik på dette link: http://youtu.be/ojtdhhthkdy

Læs mere

Dansk Forfatterforening F-gruppen

Dansk Forfatterforening F-gruppen Dansk Forfatterforening F-gruppen Nyhedsbrev MAJ 2017 Hovedstyrelsesvalg - urafstemning VALG 2017 Johan Egholm Nielsen Posten er på vej med valgmateriale og stemmesedler til dig og alle øvrige medlemmer.

Læs mere

F-gruppens nyhedsbrev OKTOBER 2018

F-gruppens nyhedsbrev OKTOBER 2018 F-gruppens nyhedsbrev OKTOBER 2018 DEN FAGLITTERÆRE GRUPPE OM FAGBOGENS DAG 2018 SÅ er Fagbogens Dag afviklet for i år, og fra alle steder er der meldt meget positivt tilbage. Herunder en række korte citater

Læs mere

Dansk Forfatterforening Oktober 2013 NYHEDSBREV. http://www.danskforfatterforening.dk/media/95163/2013%20hvem%20kan%20ansøge%20og%20hvordan.

Dansk Forfatterforening Oktober 2013 NYHEDSBREV. http://www.danskforfatterforening.dk/media/95163/2013%20hvem%20kan%20ansøge%20og%20hvordan. NYHEDSBREV Autorkontoen Autorkontoen er åben for ansøgning. Frist for ansøgning er onsdag den 13. november 2013 kl. 12. Ansøgning sker elektronisk via dette link: www.efond.dk/dff Vær opmærksom på, at

Læs mere

Den faglitterære gruppe

Den faglitterære gruppe Dansk Forfatterforening F-gruppen NYHEDSBREV OKTOBER 2017 Den faglitterære gruppe DEN FAGLITTERÆRE PRIS Du indbydes som medlem af den faglitterære gruppe til Prisfesten i forbindelse med overrækkelsen

Læs mere

NYHEDSBREV. Kontingent 2013

NYHEDSBREV. Kontingent 2013 NYHEDSBREV Valg til bestyrelsen afgjort Jørgen Burchardt, Egon Clausen, Pia Deleuran, Lotte Thrane og Juliane Wammen er valgt til Dansk Forfatterforenings bestyrelse frem til Generalforsamlingen 2015,

Læs mere

NYHEDSBREV. Medlemsmiddag. - i foreningen i Bogforumsweekenden

NYHEDSBREV. Medlemsmiddag. - i foreningen i Bogforumsweekenden NYHEDSBREV Autorkontoen Autorkontoen er åben for ansøgning. Frist for ansøgning er onsdag den 13. november 2013 kl. 12. Ansøgning sker elektronisk via dette link www.efond.dk/dff Kriterierne for ansøgning

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Nyhedsbrev - APRIL 2019

Nyhedsbrev - APRIL 2019 Nyhedsbrev - APRIL 2019 DEN FAGLITTERÆRE GRUPPE OM ÅRSMØDET 2019 DET FAGLITTERÆRE ÅRSMØDE 2019 Årsmødet i den faglitterære gruppe blev afholdt med 24 deltagere fredag den 5. april 2018 foreningens lokaler

Læs mere

Arrangementskalender

Arrangementskalender Arrangementskalender Efterår 2016 Sæt i kalenderen! Arrangementer i og Nordby Lørdag d. 10. september, kl. 10.30-13.30 Fokus på faglitteratur Tirsdag den 18. oktober, kl. 19.00 Offentligt Brugergruppemøde

Læs mere

NYHEDSBREV Fuldt fradrag for medlems-kontingent, også ud over 3000 kr., hvis du har eget firma med CVR-nr.

NYHEDSBREV Fuldt fradrag for medlems-kontingent, også ud over 3000 kr., hvis du har eget firma med CVR-nr. NYHEDSBREV Fuldt fradrag for medlems-kontingent, også ud over 3000 kr., hvis du har eget firma med CVR-nr. Har du dit eget firma med CVR-nr.? Så kan du få fuldt fradrag for medlemskontingentet, selv om

Læs mere

Dansk Forfatterforening August 2013 NYHEDSBREV. Søg kunstnerbolig på Hirsholmene ved Frederikshavn

Dansk Forfatterforening August 2013 NYHEDSBREV. Søg kunstnerbolig på Hirsholmene ved Frederikshavn NYHEDSBREV Ophold i Det Danske Institut i Rom Forskere, videnskabsfolk og kunstnere kan søge studieophold på Det Danske Institut i Rom i forårssemestret 2014 (1. februar - 13. juli 2014). Ansøgningsfristen

Læs mere

NYHEDSBREV - november 2017

NYHEDSBREV - november 2017 NYHEDSBREV - november 2017 Den faglitterære gruppe MØD OP TIL PRISFESTEN Anja C. Andersen og Henrik Wivel tildeles Dansk Forfatterforenings faglitterære pris 2017. Den 24. november uddeler Dansk Forfatterforenings

Læs mere

NYHEDSBREV. Skriverprisen 2013 (25.000 kr.) - bliv indstillet som kandidat

NYHEDSBREV. Skriverprisen 2013 (25.000 kr.) - bliv indstillet som kandidat NYHEDSBREV Konkurrence om Drengelitteraturprisen 2013 Skriv en tekst, som kan få læsemodvillige drenge i 4.-7. klasse (9-14 år) til at læse. Frist for indsendelse fredag 14. juni kl. 16. Præmier på 25.000,

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

GENERALFORSAMLING OG MEDLEMSARRANGEMENT

GENERALFORSAMLING OG MEDLEMSARRANGEMENT GENERALFORSAMLING OG MEDLEMSARRANGEMENT KEMI & LIFE SCIENCE Torsdag den 19. marts 2015 NYBORG STRAND, ØSTERØVEJ 2, 5800 NYBORG VIGTIGT! Der er vigtige vedtægtsændringer til afstemning på generalforsamlingen

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Danmarks nye samlingspunkt for uddannelsesverdenen

Danmarks nye samlingspunkt for uddannelsesverdenen Danmarks Læringsfestival 25.-26. marts 2014, Bella Center, København Danmarks nye samlingspunkt for uddannelsesverdenen En ny tradition er skabt Mød mulighederne Når Danmarks Læringsfestival den 25. og

Læs mere

VELKOMMEN TIL LANDSMØDE OG GENERALFORSAMLING 2019

VELKOMMEN TIL LANDSMØDE OG GENERALFORSAMLING 2019 VELKOMMEN TIL LANDSMØDE OG GENERALFORSAMLING 2019 Det er en stor glæde at kunne invitere Spors medlemmer, støttemedlemmer og kollektive medlemmer til Landsmøde og Generalforsamling 2019. Igen i år er det

Læs mere

Invitation til Generalforsamling i Danske Råstoffer

Invitation til Generalforsamling i Danske Råstoffer Til medlemmer af Danske Råstoffer Invitation til Generalforsamling i Danske Råstoffer Fredag den 14. juni 2019 på Hotel Vejlefjord Kære medlemmer I indkaldes hermed til generalforsamlingsarrangement i

Læs mere

Grundejerforeningen Allegaardens Villaby

Grundejerforeningen Allegaardens Villaby Grundejerforeningen Allegaardens Villaby Indkaldelse til ordinær generalforsamling onsdag d. 27-04-16 kl. 19 21 Generalforsamlingen afholdes i lærerværelset på Husum Skole, Karlslundevej 33, 2700 Brønshøj

Læs mere

Invitation til generalforsamling i

Invitation til generalforsamling i Til medlemmer af Danske Råstoffer Maj 2017 Invitation til generalforsamling i Danske Råstoffer Fredag den 16. juni 2017 Molskroen Kære medlemmer I indkaldes hermed til generalforsamlingsarrangement i Danske

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Vedtægter for foreningen. Kost-Pædagogisk Selskab

Vedtægter for foreningen. Kost-Pædagogisk Selskab Invitation til stiftende generalforsamling i Ernærings Pædagogisk Selskab Vi inviterer hermed til stiftende generalforsamling i en ny forening der fremover skal arbejde for udbredelse af viden om ernæringens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Kommunernes Skolebiblioteksforening

Kommunernes Skolebiblioteksforening Kommunernes Skolebiblioteksforening Årsmøde 2014 Årets temaer er Skolebiblioteket skolens vindue ud og ind Fremti dens skole Torsdag den 8. maj Fængslet, Fussi ngsvej 8 8700 Horsens P r o g r a m Kl. 9.00

Læs mere

Bekendtgørelse om biblioteksafgift

Bekendtgørelse om biblioteksafgift BEK nr 1448 af 30/11/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 29. december 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., 16/02194 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om biblioteksafgift

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i DSMF. fredag den 14. marts 2003 kl. 20.00 på Dalum Landbrugsskole

Referat fra ordinær generalforsamling i DSMF. fredag den 14. marts 2003 kl. 20.00 på Dalum Landbrugsskole Odense, den 19. marts 2003 Referat fra ordinær generalforsamling i DSMF fredag den 14. marts 2003 kl. 20.00 på Dalum Landbrugsskole Referent: Hans Lynggaard Riis Dagsorden: Valg af dirigent Godkendelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Invitation til generalforsamling i

Invitation til generalforsamling i Til medlemmer af Danske Råstoffer Maj 2018 Invitation til generalforsamling i Danske Råstoffer Fredag den 8. juni 2018 Dragsholm Slot Kære medlemmer I indkaldes hermed til generalforsamlingsarrangement

Læs mere

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935.

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Aarhus Lystfiskerforening. Navnet forkortes ALF og udtales som 3 enkeltbogstaver A L F. 2. Foreningens hjemsted er Aarhus. I praksis bruges formandens

Læs mere

LILLESKOLETRÆF Til dette års træf skal vi mødes om nogle af de udfordringer,

LILLESKOLETRÆF Til dette års træf skal vi mødes om nogle af de udfordringer, INVITATION LILLESKOLETRÆF 2018 Velkommen til Lilleskoletræf 2018. Hvad er det for et samfund, vi laver lilleskole i og lilleskole til? Hvad er det for fællesskaber og offentligheder, der omgiver vores

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af dirigent Pkt. 2: Formandens beretning til debat og godkendelse v/formand Frank Johansen

Læs mere

Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 21. april 2018

Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 21. april 2018 Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 21. april 2018 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Fremlæggelse af styrelsens beretning om FDs virksomhed i det forløbne år 4. Fremlæggelse af årsrapport

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl. 16-17 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Præsentation af styregruppen

Læs mere

Centrets Computerklub Solrød

Centrets Computerklub Solrød Centrets Computerklub Solrød Medlemsbrev - juni 2009 Kære medlem! Computerklubben har den glæde at kunne præsentere efterårets program. Computerklubben udmærker sig ved både at være en hobbygruppe og gennem

Læs mere

Fraværende: 1 Dirigent Bente Jakobsen 2 Godkendelse af referat. 2.1 Referat fra mødet den 25. januar 2010 Godkendt 3 Åbent for tilføjelser

Fraværende: 1 Dirigent Bente Jakobsen 2 Godkendelse af referat. 2.1 Referat fra mødet den 25. januar 2010 Godkendt 3 Åbent for tilføjelser Dagsorden til bestyrelsesmøde den 22.02.2010. Deltagere Bestyrelsen: Anette Jørgensen, Anne Bjerregaard, Bente Jakobsen, Henning Jakobsen, Ingerlise Thage, Anne Sørensen, Randi Pedersen, Helle Marqweis,

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 127 Feb. 2017

Nyhedsbrev nr. 127 Feb. 2017 Foreningen af Timeshareejere på Club La Santa Nyhedsbrev nr. 127 Feb. 2017 Ny asfalt ved lagunen... side 3 Indhold Asfaltarbejde rundt om lagunen... 3 Der sker hele tiden noget nyt på Club la Santa...

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Søndag d. 16. november 2014 fra kl 11.45 inviteres til STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Kl. 11.45 Kl. 12.15 Kl. 12.30 Kl. 13.30 Generalforsamling for Mastehuslauget i klubhuset Standerstrygning

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Bekendtgørelse om biblioteksafgift

Bekendtgørelse om biblioteksafgift BEK nr 222 af 17/03/2011 Udskriftsdato: 5. juli 2019 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2011-003643 Senere ændringer til forskriften BEK nr 288 af 14/03/2015 Bekendtgørelse

Læs mere

Fredag den 5. november 2010 Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle

Fredag den 5. november 2010 Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle TIL TIDLIGERE AKTIVE MEDLEMMER NU PASSIVE MEDLEMMER Kolding den 5. oktober 2010 Invitation til ordinær DM generalforsamling og fest 2010 Det vil glæde os rigtig meget at se tidligere aktive medlemmer og

Læs mere

Stødov Bakkers Grundejerforening

Stødov Bakkers Grundejerforening Kære grundejer i Stødov Bakker, Stødov Bakkers Grundejerforening Stødov, marts 2018. Indkaldelse til Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 kl. 19.30 i Helgenæs Forsamlingshus, Grimshovedvej 2. I

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Selskab for hjerte- og Lunge fysioterapi Hvidover Hospital d. 8. maj 2019

Referat fra generalforsamling i Dansk Selskab for hjerte- og Lunge fysioterapi Hvidover Hospital d. 8. maj 2019 Referat fra generalforsamling i Dansk Selskab for hjerte- og Lunge fysioterapi Hvidover Hospital d. 8. maj 2019 Der er 19 deltagere inkl. bestyrelsen Ordstyrer: Rasmus Gormsen Hansen Referent: Dagmar Lybæk

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Vedtægter for Danske HF & VUC

Vedtægter for Danske HF & VUC Vedtægter for Danske HF & VUC 1 Foreningens navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Danske HF & VUC. Stk. 2. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Stk. 1. Danske HF & VUC har til formål at skabe

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 I år har vi inviteret sikringsrådgiver Andreas Mylund fra Nordjyllands politi til at fortælle om,

Læs mere

Kommenteret høringsnotat

Kommenteret høringsnotat Kommenteret høringsnotat Høringsnotat om forslag til ny bekendtgørelse om biblioteksafgift Kulturministeriet sendte den 7. juli 2017 forslag til ny bekendtgørelse om biblioteksafgift i høring. Bekendtgørelsesudkastet

Læs mere

Dansk Fo rfatterforening Februar 20 14 NYHEDSBREV. http://danskforfatterf orening.dk/nyheder/ aktuelt/skrive st ipe ndiu m-i-oestrig.

Dansk Fo rfatterforening Februar 20 14 NYHEDSBREV. http://danskforfatterf orening.dk/nyheder/ aktuelt/skrive st ipe ndiu m-i-oestrig. NYHEDSBREV Infomøde for nye og nyere medlemmer Legater og stipendier slået op Skrivestipendium i Graz, Østrig Så er en række legater og stipendier fra det nye litteraturudvalg under Statens Kunstfond netop

Læs mere

Indkaldelse til Projektrådgivningens generalforsamling 28. april 2012 med efterfølgende middag

Indkaldelse til Projektrådgivningens generalforsamling 28. april 2012 med efterfølgende middag Indkaldelse til Projektrådgivningens generalforsamling 28. april 2012 med efterfølgende middag Årets hovedtema: Projektrådgivningen under forandring: Ny lov, ny udviklingsstrategi, nye støtteformer: I

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalforsamling den 23. april 2014 Indkaldelse til generalforsamling 2014 side 2 Forside til forslag plus forslag generalforsamlingen april 2014 side 3-7 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen

Læs mere

Fredag d. 27. oktober kl. 15 til lørdag d. 28. oktober kl. 14. i Folkekirkens Hus, Gammel Torv 4, 9000 Aalborg

Fredag d. 27. oktober kl. 15 til lørdag d. 28. oktober kl. 14. i Folkekirkens Hus, Gammel Torv 4, 9000 Aalborg Til Grundtvigsk Forums medlemskredse København, d. 29. august 2017 Indbydelse til Grundtvigsk Forum årsmøde 2017 Hermed indbydes til at deltage i Grundtvigsk Forums årsmøde, der afholdes: Fredag d. 27.

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 11.3.13 på Hindsgavl Slot Fagligt selskab for ledende sygeplejersker (FSLS)

Bestyrelsesmøde den 11.3.13 på Hindsgavl Slot Fagligt selskab for ledende sygeplejersker (FSLS) Bestyrelsesmøde den 11.3.13 på Hindsgavl Slot Fagligt selskab for ledende sygeplejersker (FSLS) Deltagere: Dorrit Thorsen, Trine Hjetting, Anita Døfler, Nina Søndergaard, Birgitte Degenkolv Fraværende:

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

NYHEDSBREV. Rene linjer i Statens Kunstfond

NYHEDSBREV. Rene linjer i Statens Kunstfond NYHEDSBREV Medlemsfest inkl. musik med Tom Kristensens digte Lørdag den 1. februar 2014 kl. 18 er der medlemsfest for alle medlemmer af Dansk Forfatterforening. Prisen for deltagelse er 100 kr. inkl. fri

Læs mere

Bekendtgørelse om biblioteksafgift

Bekendtgørelse om biblioteksafgift BEK nr 288 af 14/03/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 14. januar 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2014-02041 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om biblioteksafgift

Læs mere

Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds

Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse 1 Bestyrelsen... 2 2 Forretningsudvalget... 4 3 Årsmøde... 5 4 Oktobermøde... 7 5 Formandstræf...8 6 Udvalg og arbejdsgrupper...

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

PROGRAM DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019

PROGRAM DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 PROGRAM DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 ÅRSBERETNINGER DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE PROGRAM for sektionsårsmøder og repræsentantskabsmøde Side 4 DAGSORDEN

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Indkaldelse til delegeretmøde 2019

Indkaldelse til delegeretmøde 2019 8. april 2019 Indkaldelse til delegeretmøde 2019 Kære medlem. Hermed indkaldes til delegeretmøde i Ejerlejlighedernes Landsforening som afholdes Tirsdag den 30. april 2019 kl. 16.30 i kursuslokalet hos

Læs mere

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Stemmeberettigede deltagere (15): Erik Dahl Klausen, Jan Laursen, Carsten Larsen, Lasse H. Petersen, Dennis Nilsson, Alice Raunsbæk, Niels Christian Jakobsen,

Læs mere

Frivillighed og Ildsjæle. Beretning fra Show-off Gødvad s. 8

Frivillighed og Ildsjæle. Beretning fra Show-off Gødvad s. 8 September 2018 Frivillighed og Ildsjæle Arendalsvej har mange ildsjæle, der frivilligt bruger deres tid på at hjælpe andre - vi har snakket med tre af dem Side 6-7 Beretning fra Show-off Gødvad s. 8 INDHOLD

Læs mere

Invitation til at bidrage

Invitation til at bidrage Invitation til samskabelse af bogen INNOVATIV UNDERVISNING I DEN DANSKE FOLKESKOLE -den første samskabende konference for innovativ undervisning 21.-22. januar 2016 i København Invitation til at bidrage

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 I år har vi inviteret Karl Erik fra Grøn gruppe under Svenstrup Samråd til bl.a. at fortælle

Læs mere

Generalforsamling Dansk Byggeri Nordjylland

Generalforsamling Dansk Byggeri Nordjylland Generalforsamling Dansk Byggeri Nordjylland Fredag den 1. november 2019 Comwell Hvide Hus Aalborg Indbydelse til generalforsamling Fredag den 1. november 2019 kl. 11.00 Comwell Hvide Hus Aalborg, Vesterbro

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Adresse... Postnumme og by... Kasserer Klem Thomsen, Heden 9, Vester Hassing, 9310 Vodskov. Tlf.:

Adresse... Postnumme og by... Kasserer Klem Thomsen, Heden 9, Vester Hassing, 9310 Vodskov. Tlf.: Indmeldelse Udfyldes og sendes til Historisk Samfunds kasserer: Klem Thomsen, Heden 9, Vester Hassing, 9310 Vodskov. Kontingent udgør 200 kr. Nye medlemmer modtager ved indmeldelse den senest udgivne årbog

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Referat af Generalforsamling 2014 Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Lystrup den 27. marts 2014 Fremmødte husstande: 14, 20, 24, 26, 29, 32, 33, 34, 38, 39, 37, 47,52, 56, 58,

Læs mere

BIBLIOTEKS PENGENE 2000 Biblioteksstyrelsen informerer om biblioteksafgift

BIBLIOTEKS PENGENE 2000 Biblioteksstyrelsen informerer om biblioteksafgift BIBLIOTEKSSTYRELSEN BIBLIOTEKS PENGENE 2000 Biblioteksstyrelsen informerer om biblioteksafgift Information om de regler, der gælder for biblioteksafgiftsordningen fra 2000. Indhold Hvad er biblioteksafgiften?

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Generalforsamling i kredsen Fredag den 18. marts 2016 kl. 13.30 16.30. tilmelding senest den 4. marts

Generalforsamling i kredsen Fredag den 18. marts 2016 kl. 13.30 16.30. tilmelding senest den 4. marts I dette nyhedsbrev finder du følgende: Aktivitet Tilmelding: Afholdes: Generalforsamling i kredsen Fredag den 18. marts 2016 kl. 13.30 16.30 Nyt fra klubberne: o Vejle klubben. o Kolding Klubben. tilmelding

Læs mere

Fight Center Herning. 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts.

Fight Center Herning. 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts. Fight Center Herning Vedtægter 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts. 2. Foreningen er hjemmehørende i Herning. Sandagervej

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling på Friskolen City Odense, Buchwaldsgade 46, 5000 Odense C. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 18:30

Referat ordinær generalforsamling på Friskolen City Odense, Buchwaldsgade 46, 5000 Odense C. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 18:30 Odense, den 13. marts 2014 Kære Forældre- og Skolekreds ved FCO Referat ordinær generalforsamling på Friskolen City Odense, Buchwaldsgade 46, 5000 Odense C. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 18:30 Dagsorden:

Læs mere

Andersen vedrørende Kulturstyrelsens afgørelse om biblioteksafgift i sag DF 33005.

Andersen vedrørende Kulturstyrelsens afgørelse om biblioteksafgift i sag DF 33005. Biblioteksafgiftsnævnet Sekretariatet: Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tel : 33 92 33 70 Fax : 33 91 33 88 E-mail : kum@kum.dk Web : www.kum.dk 27. august 2013 Biblioteksafgiftsnævnets behandling

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamlingen afholdes med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Generalforsamlingen afholdes med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i (NDV) Norddjurs Vandråd. Tidspunkt: Den onsdag 19. marts 2014 kl. 19.00 Sted: Fjellerup Aktivitetshus, Niels Iuels Plads 3, 8585 Glesborg. Generalforsamlingen afholdes med følgende

Læs mere

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter.

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter. Referat Generalforsamling i DSO lørdag d. 8. oktober 2016 Dagsorden: 1. Dirigent Rikka Poulsen. Referent Dorte Kocemba. 2. Formandsberetning oktober 2016 ved Tom Lykke Gregersen. Ved årsmødet, var emnet

Læs mere

PARCELFORENINGEN SOLAGER AFDELING A

PARCELFORENINGEN SOLAGER AFDELING A GENERALFORSAMLING 2014. SØNDAG DEN 2. MARTS 2014 KL. 11. Taastrup Kulturcenter Sal B Poppel Alle 12 2630 Taastrup Dagsorden 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Formanden forelægger bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark Februar 2016 pbr

Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark Februar 2016 pbr Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark 1. Navn, hjemsted, baggrund og formål Stk. 1: Foreningens navn er Fortællere i Danmark. Foreningens hjemsted er Odense. Fortællere i Danmark er en forening

Læs mere

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2011 Årsprogram 1 Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2011 Årsprogram Forårsmøde. Tirsdag d. 22. februar 2011 kl. 19.00 i Syv Sognegård, Skolevej 17, 4130 Viby Sj. Hanne Bohr

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2007 MØDEREFERAT Dato: 14. marts 2007 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Dagsorden - Møde i Mariagerfjord Ungdomsskoles MED-udvalg. Onsdag den 23. januar 2013 kl. 17.00 19.00 i Ungdomshuset, Christiansgade 10, Hobro.

Dagsorden - Møde i Mariagerfjord Ungdomsskoles MED-udvalg. Onsdag den 23. januar 2013 kl. 17.00 19.00 i Ungdomshuset, Christiansgade 10, Hobro. Dagsorden - Møde i Mariagerfjord Ungdomsskoles MED-udvalg. Onsdag den 23. januar 2013 kl. 17.00 19.00 i Ungdomshuset, Christiansgade 10, Hobro. Mødt: Lars Otte Koefoed, Kasper Knudsen, Anne Gitte Bang

Læs mere

Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade

Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade Hermed indkaldes til Husejerforeningens ordinære generalforsamling 2016 Generalforsamlingen afholdes: Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.30 (præcis) på Bordings

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær bestyrelsesmøde Tirsdag den 1. februar 2005 kl. 19.00. i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Tilstede var: Palle, Alex, Poul, Jens Otto, Ivan,

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Nordjysk Islandshesteforening Hekla Heklas ordinære generalforsamling den 24. marts 2015 kl. 18.30 Kulturhuset Nørre Allé 3, 9320 Hjallerup Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Regnskab

Læs mere