Glasmuseets Venners generalforsamling lørdag d. 2.marts 2019 Formandens beretning v. Karen Siune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Glasmuseets Venners generalforsamling lørdag d. 2.marts 2019 Formandens beretning v. Karen Siune"

Transkript

1 Glasmuseets Venners generalforsamling lørdag d. 2.marts 2019 Formandens beretning v. Karen Siune MÅLSÆTNING for foreningen I det forløbne år har bestyrelsen ligesom i de tidligere år arbejdet med at efterleve målsætningerne for foreningen Glasmuseets Venner. Målsætningen for GMV er jvnf. foreningens formålsparagraf omfattende, idet Venneforeningen ikke blot skal søge at støtte Glasmuseet i Ebeltoft på forskellig vis, men også tilstræbe at støtte de i Danmark arbejdende glaskunstnere. MÅLGRUPPEN Den centrale målgruppe for bestyrelsens arbejde er stadig vennerne af glasmuseet; sådan har det altid været - og en væsentlig del af målsætningen er, at foreningen skal tilbyde medlemmerne oplevelser med glas i centrum bl.a. på Glasmuseet i Ebeltoft. Men målsætningen er også, at medlemmerne skal tilbydes oplevelser og ny viden gennem forskellige typer af aktiviteter. Oplevelser samt ny viden om studioglas og andre former for moderne glas tilbydes gennem foredrag samt gennem rejser og udflugter til steder, hvor der foregår noget, der må anses at være af interesse for Glasmuseets Venner. Den vej har vi benyttet flittigt i 2018! Det kommer jeg tilbage til! Men først selve arbejdet i bestyrelsen: I årets løb, dvs. i 2018, har der været afholdt 5 møder i bestyrelsen. Januar-mødet var med forberedelser til generalforsamlingen, der sidste år blev afholdt 24. februar. Øvrige møder blev afholdt 20. april, 21. august, og 6. november, så vidt muligt i tilknytning til åbning af nye udstillinger; seneste møde afholdt 5. januar, 2019 med forberedelse til denne generalforsamling. Arbejdet foregår med udgangspunkt i beslutninger, der træffes i fællesskab på møderne men med stor arbejdsdeling, hvilket fremgår af ansvarsfordelingen, (som er nævnt i præsentationen af bestyrelsen) med kasserer Jørgen Hoffgaard, Lisbeth Lund som webmaster, ansvarlig for hjemmesiden, hjulpet af Jørn Bech, der er sekretær, ansvarlig for Glasposten, men også ansvarlig for Glaslotteriet,

2 Vi arbejder med et turudvalg med Jan Koch, Jørn Bech og Anne Lise Krogh, senest (på rejsen til Venedig) suppleret med Lisbeth Lund. Vi har i det forløbne år haft et arrangementsudvalg med Birgit Engsig og Preben Fisker, der tillige skal tage sig af medlemshvervning. Birgit er desuden mangeårig frivillig på Glasmuseet. Glasposten har en redaktion ledet af den bladansvarlige Jørn Bech med Jan Koch som flittig skribent, og med formanden som fast leverandør af ledere m.m. Annelise Krogh repræsenterer ØSTGRUPPEN, dvs. sjællænderne og har formidlet Østgruppens arrangementer. Som konsulenter har Glasværkstedet PUST fungeret, og vi siger tak til Christina og Leif for dette samarbejde, som vi er meget glade for. Der har været en række vennearrangementer på museet, de fleste arrangeret af museet, men der har også været et mere snævert vennearrangement: en aften i oktober på Glasmuseet med vinsmagning og vurdering af glas. men af arrangementer som vi kan kalde glasweekender, har der kun været afholdt et enkelt i form af en tur til Nordvestsjællands spændende glas i august bl.a. med besøg på Hempels Glasmuseum. Rejser til udlandet omfattede i 2018 en tur i juni til Sverige med besøg i Glasriket samt i september en tur til Venedig til The Venice Glass Week. Begge ture er grundigt beskrevet i årets numre af Glasposten. Forsommerens tur til Sverige fulgte medlemmernes ønske, i det et flertal af alle respondenter på den undersøgelse, som vi lavede i 2017 ved at spørge alle medlemmer om deres præferencer, havde de nordiske lande herunder Sverige og Norge som ønskede rejsemål. Tilsvarende var turen til Venedig i overensstemmelse med ønsker fra flere af respondenterne. Sidstnævnte tur er af Lisbeth Lund beskrevet i Glaspost nr.4 fra 2018, hvorfor jeg ikke skal knytte yderligere bemærkninger til den tur. Begge ture blev gennemført efter de planlagte programmer.

3 Turene er blevet gennemført og er erklæret for vellykkede med tilfredse deltagere jvnf. interne evalueringer. Bestyrelsen siger alle, der har arbejdet med at arrangere ture og udflugter for foreningen, hjertelig tak for deres store arbejde. Af andre aktiviteter i årets løb, som foreningen bidrog til, skal nævnes tildelingen af Finn Lynggaard legatet for Legatet, der i 2018 bestod af kr. fra Glasmuseets Venner og fra Finn Lynggaard Fondens formue, blev i januar 2018 tildelt Lise Eggers fra Bornholm, som vi har glæden af at kunne møde på generalforsamlingen her i Lise Eggers er endvidere præsenteret blandt præmierne i årets Glaslotteri, herom senere. Tildelingen af Finn Lynggaard legatet for 2019 er gennemført, men på grund af at modtageren blev forhindret i at modtage pris og statuette som planlagt i januar udsat til senere. Vi har inviteret den travle legatmodtageren til vores generalforsamling her i marts 2019, her var han desværre i London, men vi håber at han i 2020 vil komme og fortælle, hvad han brugte legatet til - men ellers vil jeg henvise til Dan Mølgaards artikel, som netop er publiceret i det senest udkomne nummer af Glasposten. Glasmuseet udgør, som allerede nævnt, det naturlige samlingspunkt for Venneforeningen. Foreningen hjælper med at finde frivillige til museet, som dog tillige får hjælp af en række personer, der ikke alle er medlem af Venneforeningen. Men vi siger hjertelig tak til alle, der støtter Glasmuseet. Foreningen støtter til gengæld de frivilliges årlige udflugt. Museet har i 2018 søgt om støtte på godt kr. fra Venneforeningen til en brochure om museet. Bestyrelsen bevilgede i december 2018 det ansøgte beløb, idet vi håber at brochuren vil øge antallet af besøgende. Under museets beretning forventer vi at få mere at vide om, hvad vi kan forvente af tilbygning/ombygning af museet, idet foreningen i 2017 bevilgede et beløb, der indgik i honorarer til arkitekter. Udover det netop nævnte har museet ikke i 2018 søgt om støtte!.. Yderligere om økonomien, når kassereren får ordet. Herunder orientering om medlemssituationen, hvor der kan registreres et mindre fald fra godt 1000 medlemmer i 2018 til lidt under tusinde ved indgangen til 2019.

4 Som meddelt ved tidligere generalforsamlinger så har bestyrelsen en aftale med museets fondsbestyrelse om en vis begrænset form for koordinering af aktiviteter rettet mod brugerne af Glasmuseet. Jeg minder om, at Glasmuseets Venner i henhold til denne aftale ikke blander sig i driften af museet udover at være behjælpelig med et stort antal frivillige medarbejdere, uden hvem Glasmuseet ikke kunne eksistere og slet ikke kunne lave de flotte udstillinger, som vi alle beundrer, så en stor tak til alle frivillige. Venneforeningen kan i henhold til den indgåede aftale ikke blande sig i museets nedskæringer i antallet af åbningsdage, lige som vi ikke kan blande os i billetpriserne og diverse rabatordninger, men vi har udtrykt vores bekymring over de planlagte nye årskort, som direktøren sikkert vil orientere om; men vi kan ikke modsætte os museets initiativ. Vi har påpeget overfor direktøren, at vi ønsker at opnå samme positive situation for Venneforeningens medlemmer med hensyn til de fordele, der fra årsskiftet blev muligt for indehaverne af de nye årskort. Vedrørende museets økonomi samt museets drift og udstillingsplaner henviser jeg til museets beretning. Sammenfattende vil vi sige stor tak til museet for samarbejdet i Foreningen har i løbet af 2018 været i gang med en række aktiviteter, som knytter sig til udøvende glaskunstnere, - blandt sådanne aktiviteter er allerede nævnt Finn Lynggaards Fond. Venneforeningen hævede støtten til Finn Lynggaards legat i 2017, således at beløbet fra foreningen fremover bliver på , uanset at beløbet fra Finns Fond, der har begrænset kapital, fortsat er på I 2018 var der i alt 6 ansøgere til Finns legat. Som formand for Glasmuseets Venner er jeg i henhold til vedtægterne også formand for bestyrelsen for Finn Lynggaards Legat, og sammen med Tchai Munch, der som glasformgiver er repræsentant for glaskunstnere, og Dan Mølgaard i hans egenskab af direktør for Glasmuseet, har vi valgt at lade dette års Finn Lynggaard legat, altså legatet for 2019 gå til endnu en bornholmer, som på alle måder opfylder betingelserne for at få tildelt legatet. Han er en meget dygtig dansk glaskunstner, der havde søgt legatet med henvisning til videreuddannelse i form af kursus i USA. Det var aftalt at Morten Klitgaard, som er modtageren af Finn Lynggaards legat for 2019, skulle modtage legatet og en statuette af Finn overrakt ved en lille ceremoni på museet d. 25. januar, så tæt på Finns fødselsdag som muligt og dermed i overensstemmelse med bestemmelserne i fondsfundatsen, som det kunne lade sig gøre.

5 Den udvalgte, som fik Finns legat for 2019 tildelt i januar 2019, håber vi - i overensstemmelse med bemærkningerne i bevillingsbrevet til Morten Klitgaard- vil være tilstede ved generalforsamlingen i februar 2020 for der at aflægge beretning om, hvad han har brugt legatet til. Venneforeningen støtter også unge glaskunstnere gennem at udbyde opgaven med at producere årets studioglas samt gennem opkøb til Glaslotteriet. Årets studioglas, det vil sige det studioglas, der eksklusivt tilbydes medlemmerne til en særlig favorabel pris, er for 2019, altså i år aftalt med Jean Thebault, der arbejder som leder af museets Glashytte. Værket kan bestilles, når alle medlemmer har haft chancen for at se dette tilbud via Glasposten nr. 2, der udkommer i sidste uge af marts. Tilsvarende lægges oplysningerne på Venneforeningens hjemmeside. På generalforsamlingen vil værket blive præsenteret af Jean Thebault. Tak til Jean for at komme. Andre aktiviteter, der er støttet af Glasmuseets Venner, og som retter sig mod glaskunstnerne og glasinteresserede, er den løbende orientering om udstillinger. Orienteringen, der formidles af Morten Ledet gennem nyhedsbrevet GLASTIP, støttes af Venneforeningen med teknisk bistand. Glastip kan med fotos læses på Venneforeningens hjemmeside, således at fotos, der er nævnt i Glastip, sammen med hele teksten kan ses på foreningens hjemmeside, hvor også op til 10 år gamle numre af Glastip kan findes. Glastip giver os alle en mulighed for at følge med i, hvad der sker af relevans for glasvenner, og foreningen vil derfor gerne takke Morten Ledet for hans store indsats med hensyn til at formidle, hvad der foregår i den store nationale glasverdenen. Venneforeningen fremstillede i 2013 en guide, Glasruten, om glaskunstnere i Syddjurs området; denne guide er blevet udleveret på museet, hos Turistforeningen, hos glaskunstnerne m.fl. Glaskunstnere i området har udtrykt tilfredshed med Glasruten, som senest blev revideret i 2016 og bl.a. forsynet med et kort over medlemmer af Glasnettet. Vi får gennem Glasruten en oversigt over glasværksteder i Ebeltoft og omegn og i resten af Danmark via Glasnettet, og vi håber at Ebeltoft igen får et egentligt turistkontor, der kan udlevere brochuren, der selvfølgelig kan fås på Glasmuseet og på Fregattens lille informationsstand, på biblioteker samt hos diverse glasværksteder, som flittigt udleverer Glasruten, som i 2019 skal revideres og genoptrykkes.

6 Vi håber at Glasmuseets nye brochure, som vi støttede med et beløb i 2018, kan lokke flere besøgende til museet. Og vi håber, at en del af disse besøgende vil blive så inspirerede og så interesserede i moderne studioglas, at de tilmelder sig Glasmuseets Venner. Glasposten kan med de mange forskellige artikler om glas samt ikke mindst med omtalen af de mange aktiviteter, herunder ture til ind- og udland, forårsage øget interesse for Glasmuseet i Ebeltoft. Og vi håber at det vil føre til nye medlemmer, der kan glæde sig ved at se på glas, på museet i Ebeltoft men også andre steder, hvor der er noget om glas at se. Ebeltoft er fortsat GLASBYEN, når det i Danmark såvel som internationalt drejer sig om moderne glas, men museet og glaskunstnerne i byen lider i høj grad under den reducerede færgetransport og den deraf følgende reduktion i antallet af besøgende. Sommeren 2019 skulle byde på flere færgeafgange til og fra Ebeltoft ifølge Molsliniens udmeldinger her fra februar. Vi håber stadig på, at en bedre færgefart, defineret ved hyppigere forbindelser, vil blive etableret. Glasmuseet har jo ikke kun åbent om sommeren. Det ser desværre ud til at have lange udsigter med øget færgefart, der fungerer til Ebeltoft hele året. Glasposten er stadig Venneforeningens primære kommunikation til medlemmerne, men samtidig lægges der løbende nyt på Venneforeningens hjemmeside, som Lisbeth Lund har arbejdet med en gennemgående revision af. Vi benytter, som de fleste af medlemmerne er opmærksomme på, endvidere muligheden for at sende mails direkte til medlemmerne, men stadig er det ikke alle medlemmer, der har givet foreningen oplysning om adresse. Hvis I har en mailadresse, så send den til sekretæren, altså til Jørn Bech, - det vil hjælpe os og i sidste ende dermed også hjælpe jer. Der er fortsat stor efterspørgsel efter Glasposten i den foreliggende form, og da den med sine artikler om, hvad der sker i glasverdenen, virker som en appetitvækker blandt læserne, så er der ikke planer fra bestyrelsens side om at afskaffe Glasposten i den trykte udgave, der udkommer fire gange om året. Jørn Bech har ansvaret for Glasposten, og spørgsmål eller ideer og ønsker om nye artiklen kan rettes til ham. Tilbuddet om årets studioglas er tidligere blevet formidlet til Glasmuseets Venner dels via Glasposten dels via nettet. Således også i år. Billeder og kunstnerpræsentation bliver bragt i næste nummer samt på GMV s hjemmeside. Der er som sædvanlig

7 begrænsning på antallet, der vil blive lavet som årets nummererede studioglas. Årets studioglas vil koste 2000,- kr. Beslutning om kommende ture er på vej. Orientering om sådanne ture offentliggøres i Glasposten og på hjemmesiden den kommende tur går til Wien og Bratislava, arrangeret af Pavla Rossini, hvortil der skal ske tilmelding her i marts, men tilmeldingen er allerede fuldtegnet, evt. med en enkelt ledig plads. Kommende ture vil blive offentliggjort på hjemmesiden samt i Glasposten, så snart som muligt og Jan Koch vil allerede i dag orientere om en to-dages tur til Vendsyssel. En tur hvor der endnu ikke har været tilmelding, se nærmere i kommende nummer af Glasposten. Alt i alt var 2018 et aktivt år på museet, hvilket jeg bl.a. har omtalt i lederen i Glaspost nr. 4 fra og 2018 har forhåbentlig været et år med glæde for Glasmuseets Venner. Så afslutningsvis vil jeg sige: Kom og kom igen! Museet venter på flere besøgende og Glasmuseets Venner modtager gerne nye medlemmer. Karen Siune, formand

Glasmuseets Venners generalforsamling lørdag d. 25. februar Formandens beretning v. Karen Siune

Glasmuseets Venners generalforsamling lørdag d. 25. februar Formandens beretning v. Karen Siune 1 Glasmuseets Venners generalforsamling lørdag d. 25. februar 2017. Formandens beretning v. Karen Siune Bestyrelsen har i det forgangne år arbejdet med at efterleve målsætningerne for foreningen Glasmuseets

Læs mere

Glasmuseets Venners generalforsamling lørdag d. 27. februar 2016. Formandens beretning v. Karen Siune

Glasmuseets Venners generalforsamling lørdag d. 27. februar 2016. Formandens beretning v. Karen Siune Glasmuseets Venners generalforsamling lørdag d. 27. februar 2016. Formandens beretning v. Karen Siune I det forløbne år har bestyrelsen arbejdet med at efterleve de målsætninger, som foreningen Glasmuseets

Læs mere

Formandsberetning for året 2011

Formandsberetning for året 2011 Formandsberetning for året 2011 Afsked med en ildsjæl Jeg vil begynde min beretning om foreningsåret med at mindes den person, som har æren og gjort indsatsen for at vi sidder her i dag. I august måned

Læs mere

Formandsberetning for året 2012

Formandsberetning for året 2012 Formandsberetning for året 2012 Året generelt Lad det være sagt med det samme foreningsåret 2012 og frem til nu har været et ret så aktivt år! Et år med adskillige arrangementer, foredragsrækker og glasture

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Februar 2016

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Februar 2016 Tversted Borger- og Turistforening ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Januar 2016

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Januar 2016 Tversted Borger- og Turistforening ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad

Læs mere

INTERNATIONAL GLASKUNST GLASRUTEN EN GUIDE TIL MODERNE GLAS I EBELTOFT

INTERNATIONAL GLASKUNST GLASRUTEN EN GUIDE TIL MODERNE GLAS I EBELTOFT INTERNATIONAL GLASKUNST GLASRUTEN EN GUIDE TIL MODERNE GLAS I EBELTOFT Velkommen til glaskunst i Ebeltoft by Rundt om i Ebeltoft og omegn er der gennem årene opstået flere individuelle værksteder for glas.

Læs mere

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Maj 2016

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Maj 2016 ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad der sker i bestyrelsen, hvilke opgaver

Læs mere

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011.

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Dirigent Leif Bønning, referent Lisbeth Skals Jensen, stemmetællere bliver valgt, når

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Ansøgningsskema 18. Oplysninger om ansøger. Oplysninger om aktivitet. Thisted Kommune Asylgade Thisted

Ansøgningsskema 18. Oplysninger om ansøger. Oplysninger om aktivitet. Thisted Kommune Asylgade Thisted Thisted Kommune Asylgade 30 7700 Thisted Dato 25.06.2018 Ansøgningsskema 18 Oplysninger om ansøger CVR-nummer 37293687 Evt. P-nummer Navn Vejnavn THY FONDEN (Enggårdens venner) Enggårdsvej Husnummer 2

Læs mere

Punkt af beskrivelse Kommentarer. Noget på Maks 2 min. Punktet er ikke til referat.

Punkt af beskrivelse Kommentarer. Noget på Maks 2 min. Punktet er ikke til referat. Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland indkaldelse og dagsorden til bestyrelsesmøde den 07.11.2018 kl 17.00-21.00 Lavendelvej 37, 4470 Svebølle Formålet med lokalafdelingernes arbejde er: 1.

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM April kvartal 2013

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM April kvartal 2013 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM April kvartal 2013 PARKINSON-EXPRESSEN April kvartal 2013 Oplag: 165 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 24. august 2014

Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 24. august 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 24. august 2014 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Diverse orienteringer fra Sekretariatet 3. Fondsmidler 2015 4. Fondsmidler 2014 5. Symposium

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

MEDLEMSBLADET. CCcCC HANS J. WEGNER ET NORDISK DESIGNIKON FRA TØNDER

MEDLEMSBLADET. CCcCC HANS J. WEGNER ET NORDISK DESIGNIKON FRA TØNDER MEDLEMSBLADET CCcCC HANS J. WEGNER ET NORDISK DESIGNIKON FRA TØNDER HUSK DET ÅRLIGE KONTINGENT C HVAD GÅR PENGENE TIL? Gennem dit medlemskab af foreningen Venner af Kunstmuseet i Tønder medvirker du for

Læs mere

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning.

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger bestyrelsens beretning. 4. Kassereren aflægger det reviderede

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 22. september 2015 kl. 19.30 Sandlodsvej 54, 4400 Kalundborg.

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 22. september 2015 kl. 19.30 Sandlodsvej 54, 4400 Kalundborg. Referat af tirsdag den 22. september 2015 kl. 19.30 Sandlodsvej 54, 4400 Kalundborg. Til stede: Peter Hermann, Ditte Schwartzbach, Finn Poulsen, Ole Jerichow, Hanne-Dorthe Hansen, Inge Johansen, Kirsten

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Vedtægter for Falck-Museets Venner Danmark

Vedtægter for Falck-Museets Venner Danmark Vedtægter for Falck-Museets Venner Danmark 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Falck-Museets Venner Danmark. 2 Formål og regioner: Foreningens formål er at skabe interesse for Falcks historie

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Dansk Dercum Forening - Danmarks patient- og interesseforening for Dercums sygdom og Lipødem Tilstede var: Pia Gustavsen, Annemette H. Andersen,

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Beretning fra Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 28. april 2009 til 13. april 2010.

Beretning fra Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 28. april 2009 til 13. april 2010. Beretning fra Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 28. april 2009 til 13. april 2010. I året der er gået har bestyrelsen arbejdet med mange spændende opgaver. Vores største opgave har været projekt udvikling

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2016

Nyhedsbrev Juni 2016 Nyhedsbrev Juni 2016, Formand Sommerferien er begyndt for skolerne. Det betyder også, at ferietiden begynder for rigtig mange mennesker - og det betyder, at de frivillige i Bedre Psykiatri Aarhus vil holde

Læs mere

Foreningen. Skamstrup og Omegn

Foreningen. Skamstrup og Omegn Vedtægter For Foreningen Skamstrup og Omegn Ændret den 21. februar 2017 1: foreningens navn: Foreningens navn er: Foreningen Skamstrup og Omegn med hjemsted i Skamstrup, Holbæk kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje Kommunikationskit I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje 1 Kære multibaneklub, Tillykke med støtten til jeres multibane, der forhåbentlig vil gøre en stor forskel

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2013. Den 31. januar var første gang Vibeke Follesen og Trine Flørnæs slog dørerne op til cafemøder på Cafe Zingoni Vini i Nørreport

ÅRSRAPPORT 2013. Den 31. januar var første gang Vibeke Follesen og Trine Flørnæs slog dørerne op til cafemøder på Cafe Zingoni Vini i Nørreport ÅRSRAPPORT 2013 Den 31. januar var første gang Vibeke Follesen og Trine Flørnæs slog dørerne op til cafemøder på Cafe Zingoni Vini i Nørreport Centret Holstebro. Møderne har nu kørt et helt år og fortsætter

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON-EXPRESSEN juli kvartal 2012 Oplag: 150 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk at

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

Her er Aage Kure leder på Byforeningens tur i Sandvig Fæstning i maj 2004.

Her er Aage Kure leder på Byforeningens tur i Sandvig Fæstning i maj 2004. Da Hammerværket blev nedlagt var han særdeles aktiv med at udforme de stier og trapper, der nu er til stor glæde for såvel turister og bornholmere. Han har opbygget flere store databaser med f.eks. gårdsregister,

Læs mere

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter Bestyrelsens ændringsforslag til s vedtægter Begrundelse: Foreningens formål. Sidste linie slettes. Foreningen indkøber som udgangspunkt ikke kunst til udlodning. Stk. 3 Er et et nyt tillæg til paragraffen.

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 I By- og Landskabsforvaltningen og Miljø- og Energiforvaltningens kantine på Stigsborg Brygge 5,

Læs mere

Dagsorden for generalforsamlingen

Dagsorden for generalforsamlingen Generalforsamlingen i Støtteforeningen Nyboders Mindestuer 4. marts 2018 Dagsorden for generalforsamlingen Generalforsamling indkaldes skriftligt enten via e-mail eller med mindst 14 dages varsel på hjemmesiden

Læs mere

VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter

VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter Advokat Christian Gregersen Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf. +45 3334 4000 J.nr. 176449 18. december 2017 VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter Horten Advokatpartnerselskab CVR 33775229 1. NAVN 1.1

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Marts 2016

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Marts 2016 Tversted Borger- og Turistforening ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad

Læs mere

REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER

REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER Den ordinære generalforsamling fandt sted lørdag den 23. november 2013 kl. 15.00 på KUA. Formand Jørgen Edl bød velkommen. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning 1 Til generalforsamling RFC d. 11. april 2018 Bestyrelsens beretning Velkommen. Dejligt at se at I møder frem og engagerer jer i det frivillige sociale arbejde her i Rødovre. Som noget nyt holder vi i

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

ADVOKATFIRMAET BIRGIT THOMSEN

ADVOKATFIRMAET BIRGIT THOMSEN ADVOKATFIRMAET BIRGIT THOMSEN BT J. nr. 30-28866 V ED T Æ G T E R F O R BOV LOKALRÅD 1. Formål: Formålet med lokalrådet er - at arbejde for områdets udvikling, sammenhold, identitet og trivsel, herunder

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Danske Venners Klub afholdt torsdag, den 1. marts 2012 kl. 15:00 på Orihuela Costa Resort

Referat fra generalforsamling i Danske Venners Klub afholdt torsdag, den 1. marts 2012 kl. 15:00 på Orihuela Costa Resort Referat fra generalforsamling i Danske Venners Klub afholdt torsdag, den 1. marts 2012 kl. 15:00 på Orihuela Costa Resort 117 medlemmer var fremmødte + 2 fuldmagter, hvilket var > 1/3 af det samlede medlemstal,

Læs mere

Beretning for Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg. Indledning

Beretning for Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg. Indledning Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2013 Indledning 2013 har været et travlt år. Vi har i forbindelse med kommunevalget haft travlt med at søge at gøre politikerne opmærksomme

Læs mere

Medieguide til lokalgrupper

Medieguide til lokalgrupper Medieguide til lokalgrupper Fortællingen om SOS Børnebyerne lever stærkest blandt jer frivillige. På de næste sider finder I tips og tricks til, hvordan I kan få lokalgruppens historier i de lokale medier.

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

LASS Nyhedsbrev februar 2017.

LASS Nyhedsbrev februar 2017. LASS. Indhold: 1. Fra LASS Styrelse. 2. Kurser og møder i LASS. 3. Fra medlemmerne. 4. Hjemmesiden & Nyhedsbrevet. 5. Andre arrangementer. Ad 1: Fra LASS Styrelse: Konstituering: Formand: Næstformand:

Læs mere

Vedtægter for Dansk Australsk Fodbold Liga

Vedtægter for Dansk Australsk Fodbold Liga Vedtægter for Dansk Australsk Fodbold Liga per 21. november 2015 1 NAVN, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB AF ORGANISATIONER Stk. 1. Ligaens navn er Dansk Australsk Fodbold Liga (i det følgende benævnt DAFL eller

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N

V E D T Æ G T E R. for. F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N V E D T Æ G T E R for F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N Formål: 1. (1) Foreningens formål er at tilrettelægge og gennemføre Kulturnatten i København. Hensigten med Kulturnatten

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Pædagogisk Filosofisk Forening lørdag den 8. november 2014

Referat af Generalforsamling i Pædagogisk Filosofisk Forening lørdag den 8. november 2014 Referat af Generalforsamling i Pædagogisk Filosofisk Forening lørdag den 8. november 2014 Deltagere: 22 personer (inklusiv siddende bestyrelse) var mødt op til generalforsamlingen. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken 14. årgang Kære Venner af Fortet Dette FORTNYT er en udgave med forskellige praktiske informationer til medlemmerne; først og fremmest invitationen til udflugten til Beredsskabsbunkeren i Bernstorffparken.

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

i KLUBBEN? Informationsfolder til nye medlemmer Foto: Esben Zøllner Olesen

i KLUBBEN? Informationsfolder til nye medlemmer Foto: Esben Zøllner Olesen NY i KLUBBEN? Informationsfolder til nye medlemmer Foto: Esben Zøllner Olesen Velkommen til Dansk Bjerg- og Klatreklub Københavns Klatrecenter Blocs & Walls! Står du med et måneds- eller årskort i hånden

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE

REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Sisse Dahlin, Liselotte Månsson, Lotte W. Dahlin og Louise Nielsen Afbud: Kirstine Rasmussen, Benice Nielsen Godkendelse

Læs mere

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014 Kære modtager af dette Nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg April 2014 Du modtager dette Nyhedsbrev fordi du på et tidspunkt har været til træning/aktivitet ved træningsgraven i Bjæverskov

Læs mere

Nyhedsbrev november 2015 Nr. 79 8. årgang

Nyhedsbrev november 2015 Nr. 79 8. årgang Medlem af Dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev november 2015 Nr. 79 8. årgang Denne fine jernbanelampe har Lisbeth skænket klubben. MJK Limfjorden Nyhedsbrev 1 af 7 14/11 2015 Vores deltagelse i DMJU

Læs mere

Formandens beretning ved generalforsamlingen 21. november 2015

Formandens beretning ved generalforsamlingen 21. november 2015 Formandens beretning ved generalforsamlingen 21. november 2015 Det har igen været et år med stor aktivitet i klubben. Jeg vil give en kort oversigt over de vigtigste begivenheder og omtale nogle af de

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6 Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 44-2013 Side 1 Side 2 Musik for 4.-5. kl. om Carl Nielsen Invitation til bedsteforældredag

Læs mere

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS)

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) 1 Navn og formål Selskabets navn er Dansk Samfundsmedicinsk Selskab og indgår som fraktion i Dansk Selskab for Folkesundhed (DSFF). Selskabets formål

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde.

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde. Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2016 Indledning 2016 var det tredje år, hvor vi har været repræsenteret i såvel Handicapråd, Centerrådet for Handicapcenter København

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Nr. 212 januar 2017 Indkaldelse til generalforsamling Mandag d.6.februar 2017 kl.19.00 i Borgerhuset, Dallundvej 20, Søndersø Dagsorden ifølge vedtægterne ( 6, stk.2) 1. Valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019.

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019. VEDTÆGTER for Århus civile Hundeførerforening Stiftet den 12. november 1944 Vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. januar 2019. 1 Lokalforeningens Navn og hjemsted Foreningens navn er Århus civile

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Nye ansigter på Sekretariatet

Nye ansigter på Sekretariatet Medlemsnyt: 06 2018 Dato: 11. oktober 2018 Medlemsnyt giver korte og aktuelle oplysninger fra Frivilligcenter Roskilde og fra den frivillige verden. Medlemsnyt udsendes via mail og kan hentes på www.frivilligcenter-roskilde.dk

Læs mere

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et Nyhedsbrev uge 8-2013 Side 1 Besøg fra Skive Kaserne Side 4 Diverse INFO Side 2 Nyt fra Bestyrelsen Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Besøg fra Skive kaserne i børnehave og skole Fredag i

Læs mere

Historisk Samfund for Sydøstjylland. Nyhedsbrev juli 2010

Historisk Samfund for Sydøstjylland. Nyhedsbrev juli 2010 Historisk Samfund for Sydøstjylland De røde søer Brunkulsgravene er nu blevet fyldt med regn og grundvand. Man kan på en gåtur rundt i området finde flere søer med en særpræget rødbrune nuance, som skyldes

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Ø k o n o m i d i r e k t ø r f o r e n i n g e n Hovedbestyrelsen for Økonomidirektørforeningen Mødedato og tid: Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Mødested: Munkebjerg

Læs mere

Hjerneskadeforeningens Lokalafdeling Egedal. Referat fra ORDINER GENERALFORSAMLING

Hjerneskadeforeningens Lokalafdeling Egedal. Referat fra ORDINER GENERALFORSAMLING Hjerneskadeforeningens Lokalafdeling Egedal Referat fra ORDINER GENERALFORSAMLING Torsdag d. 22 januar 2015 kl.19.00 På Græstedgård, Hovedhuset, lokale 10 Udlejervej 13B, 3650 Ølstykke Sanny byder alle

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den hos Aage

Referat af bestyrelsesmøde den hos Aage Referat af bestyrelsesmøde den 03.10.09 hos Aage Tilstede var: Niels Jørgen Andersen, Jytte N. Madsen, Fritz Hansen, Sisse Dahlin, Lotte Dahlin, Aage Dahlsen, Kirstine Rasmussen og Louise Nielsen Godkendelse

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURELT SAMRÅD FURESØ AUGUST / SEPTEMBER 2013

NYHEDSBREV FRA KULTURELT SAMRÅD FURESØ AUGUST / SEPTEMBER 2013 NYHEDSBREV FRA KULTURELT SAMRÅD FURESØ AUGUST / SEPTEMBER 2013 7 sider DAGENS PROGRAM 11.00 KULTURDAGEN ÅBNES V. borgmester Ole Bondo Christensen 11.15 FANDANGO 2 numre fra sidst opførte forestilling vises

Læs mere

Ib Orla-Jensen 1 4/04-1 3/05 201 2

Ib Orla-Jensen 1 4/04-1 3/05 201 2 NÆSTVED KUNSTFORENING Amtsgården Amtmandsstien 1 Blad nr. 3/201 2 Ib Orla-Jensen 1 4/04-1 3/05 201 2 Næstved Kunstforening inviterer til ferniseringen af Ib Orla-Jensen Lørdag den 1 4. april fra kl. 1

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard.

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. 1. Bemærkninger til referat den 2. maj 2016? Nej 2. Andre punkter

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Sommerudflugt Mandag den 15. juni 2015, kl. 11.30 til 16.00

Sommerudflugt Mandag den 15. juni 2015, kl. 11.30 til 16.00 Klubben for Brugere og Hjælpere i Nordjylland nyhedsbrev@kbh-nord.dk Nr. 3 maj 2015 Sommerudflugt Mandag den 15. juni 2015, kl. 11.30 til 16.00 I år er klubbens sommerudflugt henlagt til Lille vildmosecentret,

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår.

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 7. oktober 2019 Tilstede: Tina Høg Lind, Niels-Peter Meldgaard, Lisbeth Steninge, Inger Mortensen, Hanne Caspersen, Charlotte Stig og Solveig Kirkedal 1. På vores

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVN ROTARACT KLUB

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVN ROTARACT KLUB VEDTÆGTER FOR KØBENHAVN ROTARACT KLUB Artikel 1: Navn 1. Klubbens navn er:. Artikel 2: Formål 1. At udvikle et netværk mellem unge i alderen 18-29 år af forskellig uddannelse, erhverv, samfundsopfattelse

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Dagsorden og referat D. 23. februar 2012 kl. 17.00 Ortenvej 180, 6800 Varde Fraværende: Birthe 1. Godkendelse referat fra sidste møde Godkendt 2. Pårørendenetværk. Drøftelse af pjece samt indhold i øvrigt.

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

Lars Bisgaard Bisau 25/02-25/

Lars Bisgaard Bisau 25/02-25/ NÆSTVED KUNSTFORENING Amtsgården Amtmandsstien 1 Blad nr. 2/201 2 Lars Bisgaard Bisau 25/02-25/03 201 2 Næstved Kunstforening inviterer til ferniseringen af Lars Bisgaard Bisau Lørdag den 25. februar fra

Læs mere

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen.

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen. Esbjerg Søsport NYHEDSBREV april 2018 Formandens tale ved standerhejsningen. Standerhejsning 7.4.2018 Velkommen til standerhejsningen her i Esbjerg Søsport både til gamle og nye medlemmer. Vi markerer

Læs mere

Ansøgningsskema 18. Oplysninger om ansøger. Oplysninger om aktivitet. Thisted Kom m une Asylgade Thist ed. CVR-nummer Evt.

Ansøgningsskema 18. Oplysninger om ansøger. Oplysninger om aktivitet. Thisted Kom m une Asylgade Thist ed. CVR-nummer Evt. Thisted Kom m une Asylgade 30 7700 Thist ed Dato 10.04.2019 Ansøgningsskema 18 Oplysninger om ansøger CVR-nummer 37138878 Evt. P-nummer Navn Vejnavn Solstrålen Thy Østerbakken Husnummer 19 Etage Side/Dør

Læs mere

Vedtægter for Kulturbrugsen side

Vedtægter for Kulturbrugsen side 1: Foreningens navn Vedtægter for Kulturbrugsen Foreningens navn er Kulturbrugsen. Kultur er her defineret som aktiviteter, formidling, møder og kreativitet. Kulturbrugsen skal være et koordinerende, formidlende

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

6) Fremlæggelse af budget og orientering. Budgettet blev fremlagt til orientering, der var spørgsmål til jubilæum. Godkendt (Vedlagt)

6) Fremlæggelse af budget og orientering. Budgettet blev fremlagt til orientering, der var spørgsmål til jubilæum. Godkendt (Vedlagt) Referat af generelforsamling Aarhus akvarieforening d. 14/1 2016. 1) Valg af dirigent. Bestyrelsen forslog Birger, og dette blev vedtaget. Generalforsamlingen blev erklæret for lovlig. Stemme berettiget

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Juni 2016

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Juni 2016 ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad der sker i bestyrelsen, hvilke opgaver

Læs mere