Formandsberetning for året 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandsberetning for året 2012"

Transkript

1 Formandsberetning for året 2012 Året generelt Lad det være sagt med det samme foreningsåret 2012 og frem til nu har været et ret så aktivt år! Et år med adskillige arrangementer, foredragsrækker og glasture i ud- og indland. Fortsat udgivelse af kvalitetsbladet Glasposten og en række andre aktiviteter, som f.eks. praktisk bistand til museet. På tidligere generalforsamling fik vi udvidet formålssætningen for venneforeningens aktiviteter der gav en noget bredere tilgang til at udbrede og understøtte kendskab og interesse for glaskunst. Så det store hovedsigte med Glasmuseets Venner er stadig at være : Støtteforening for Glasmuseet i Ebeltoft og herunder udbrede kendskabet til museet, og give praktisk og økonomisk bistand At arbejde for udbredelse af kendskabet til og interessen for glaskunst Hertil kommer den tanke at Glasmuseet i Ebeltoft er hele Danmarks glasmuseum. Vi er som forening ikke blot venner af glasmuseet, men også venner af glas og glaskunst. Bestyrelsen Bestyrelsen har holdt et konstituerende møde, 4 egentlige bestyrelsesmøder. Herudover selvsagt et væld af mindre gruppemøder, redaktionsmøder, telefon- og maildialog, som det sig hører til. På det konstituerende møde blev alle bestyrelsesposter besat med mest gamle og et enkelt nyt ansigt, i form af Morten Ledet repræsenterende vores Øst-gruppe. Dette års generalforsamling lægger op til en enkelt ændring i bestyrelsen Bestyrelsesarbejdet har været spændende og udfordrende og foregår i en ånd, der er præget af stor vilje til at gøre en indsats og bidrage.

2 Arrangementer På arrangements- og tursiden har vi haft en række markante aktiviteter. Den store årlige glastur blev en velbesøgt og veltilrettelagt tur til Venedig og Murano og meget mere. Turen havde over 40 deltagere og der var næppe det glasværksted af højeste kvalitet eller museum eller galleri der ikke blev besøgt. Stor ros til Jan Kock for igen at have gjort det med viden og indlevelse. En i afstand lidt kortere tur med 35 deltagere gik til solskinsøen Bornholm i efteråret. Bornholm, der havde fået navneændring til glasøen på grund af den internationale Glasbiennale. 60 danske og udenlandske kunstnere på hovedudstillingen. Unge danske up-coming glaskunstnere i separatudstilling, besøg på glasskolen, glasværksteder og et spektakulært glascirkus. Jo der manglede ikke noget. At turens arrangør Jørn Bech så også havde fået indlagt gode madoplevelser og motionsture Hammeren rundt gjorde jo ikke turen ringere. Hertil kommer en række en-dagsture både i det midtjyske og på Sjælland, med besøg i glasværksteder, kirker, museer og steder med markante nyere glasværker. Fernisering på glasudstilling i Bredgade Kunstgalleri, der er det nye glasgalleri i Danmark en gang imellem. Et andet spændende tiltag var et arrangement hvor en jazzpianist udfordrede en glaskunstner (her Leif Møller Nielsen fra PUST ) til at udforme et glasværk over en nykomponeret melodi, som Leif hørte og skrev dagbog over i 3 uger. Værket og melodien blev præsenteret ved et arrangement på museet og det var festligt. Værket var på forhånd købt af den lokale Sparekasse Kronjylland og det er helt klart en event der kan gentages. Hertil kommer jo en række festlige ferniseringer på museet, hvor alle medlemmer jo er indbudt og som traditionelt samler rigtig mange deltagere - også langvejs fra. Også i år vil der blive udbudt to større glasture til udlandet og allerede i det afsluttede foreningsår blev en tur til Norge her i april udbudt med Østgruppen som arrangør. Perspektiv i Glasmuseets Venner Med udgangspunkt i vores vision og handlingsplaner fra 2007 samt vedtægtsændringerne i 2009 har bestyrelsen kunnet vinkle en række af planerne af som gennemførte, jfr. tidligere nævnt. Vi præsenterede i 2011 en ny tre-års plan og den har vi stille og roligt arbejdet med og kan se resultaterne af Jeg skal ikke gennemgå alle planerne men i oversigtlig form og knytte et par bemærkninger til nogle af aktiviteterne:

3 Medlemstilbud Årets studioglas, som et medlemstilbud, er jo ikke en ny foreteelse, idet aktiviteten har været gennemført tre gange før. Men nu er det blevet en institution. Medlemmerne har været glade for tilbuddet om muligheden for til en overkommelig pris at erhverve et stykke glaskunst fra en af vore unge lovende glaskunstnere. Og jeg kan love for at også de unge glaskunstnere er glade for at medvirke. Det får vi mange tilbagemeldinger på. I året vi forlod, stiftede vi bekendtskab med et flot værk af Jeanett Iskandar et stykke glaskunst der blev totalt udsolgt og flere måtte gå forgæves. Glastip er en nyskabelse, med information om hvad der sker, i primært den danske glasverden. Det er en guldgrube af viden og nyhedsinformation som et medlem af østgruppen, Morten Ledet varetager redaktionen af. Glastip kan ses på hjemmesiden eller man kan abonnere på den direkte til sin mailboks. I starten af på året blev et nyt medlemstilbud præsenteret i form af Ole Villadsens store pragtværk om Glas i det ydre rum til en favorabel medlemspris. Omtalt i Glaspost 1- Arrangementer Som nævnt i oversigten er det kendte aktiviteter med glasrejser i ind og udland, venneweekends og foredragsrækker samt forskellige events og ferniseringer. Det nye vil nok være, at vi har startet en rullende planlægning, i et tæt samarbejde med Glasmuseet, således at vi planlægger på en treårig horisont og dermed kan være bedre informerende om kommende arrangementer. Hertil kommer en mere smidig tilmeldingsprocedure, overblik og information via vores hjemmeside. Hjemmesiden Vi havde længe i bestyrelse ønsket os en mere dynamisk og mere informerende hjemmeside for foreningen. Det er nu sket og har fungeret i et år. Måske det er opdaget ellers kan jeg anbefale at undersøge lidt nærmere. Den er blevet mere aktiv og bevægelig, der er kommet flere faciliteter omkring, nyheder, medlemstilbud, tilmeldinger til arrangementer og meget mere. Du kan også læse glastip og dykke ned i de gamle numre af Glasposten og finde masser af anden information. Let at finde rundt i og så er den altid ajour siger vores hårdtarbejdende WEB-gruppe. Hvervekampagner Som nævnt allerede på forrige generalforsamling ville bestyrelsen gøre noget ved et svigtende medlemstilgang. Vi etablerede os med informationsmateriale og borddisplay forskellige glassteder m.v. Vi har gennemført ansigt-til-ansigt situationer, med henblik på

4 hvervning f.eks. Ebelfestivalen. KIC. Det har været lidt slidsomt, men vi tror at indsatsen har virket. Af gangen er stoppet og vi har faktisk haft en nettotilgang på ca. 40 medlemmer i det sidste år - og er således stadig omkring 1200 medlemmer. Samspillet med Glasmuseet Samarbejdet med Glasmuseet har mange aspekter: Omkring en række spændende arrangementer og udstillinger på det praktiske plan Praktisk hjælp i hus og have, i butik og reception. Omkring Glasposten Frivillig hjælp når der bliver kaldt udover de mange mere eller mindre faste hjælpere. Dette samarbejde foregår helt lydefrit og i en fin dialog og åbenhed med en række dygtige og parate medarbejdere. At der er et konstant ønske om mere frivillig hjælp også med muskler som Dagmar har efterlyst i flere år, er nu også kommet til udtryk med en tredobling af styrken på mandesiden. Økonomisk støtte til museet Siden et beskedent bidrag til jubilæumsbogen for 2 år siden har Venneforeningen ikke ydet økonomisk støtte til Glasmuseet. Det var derfor med glæde at det lykkedes os at tilgodese et stort ønske fra museet om en bedre og markant tydeligere skiltning på og omkring museet. Vores donation på kr ,- kr vil derfor blive tydelig i dette forår. Finn Lynggaards Legat Det var et spændende tiltag, at Venneforeningen i forbindelse med Finn Lynggaards 80 års dag i 2010, kunne være initiativtager til etableringen af FL legat. Legatet på de ,- kr. har nu i tre år været uddelt til glaskunstnere, der ønsker at videreuddanne sig eller få inspiration gennem studierejser i udlandet. Der har frem til i dag været ca kr. i fonden og Venneforeningen er fast indskyder af 5.000,- kr. årligt. Det har været en stor fornøjelse at deltage i denne legatuddeling og det kan vi så forhåbentlig være med til i en årrække endnu. Som et supplement til de rare, men flygtige ,- kr. har vi med en donation fra Tchai Munck - fået fremstillet en Finn L figur, som legatmodtageren får med som et mere varigt minde. Som andre storbyer, har Ebeltoft nu ved siden af Lodvig også en Finn i form af denne fine statuette af herren i jaket og hat og cigarer i inderlommen. Afslutningsvis vil jeg gerne sige tak for året der er gået ikke mindst til mine bestyrelseskolleger, der har affundet sig med den samme formand endnu et år, men også til museets medarbejdere, en masse frivillige hjælpere og selvsagt til medlemmerne der bakker op.

5 Som en lille sløjfe udenfor beretningen vil jeg gerne sige tak for 6 spændende år som formand for Glasmuseets Venner. Som det fremgår af kommende punkt på dagsordenen stopper jeg som formand med denne generalforsamling. Min tilgang til aktiviteterne i foreningen var en opfordring om at bidrage til at sætte lidt skub i en forening der var blevet lidt støvet. Det var en udfordring jeg ikke kunne lade ligge. Og med en god vision og nogle konkrete planer samt en bestyrelse der ville, fik vi sat en række nye skibe i søen: logo og hjemmeside, elektroniske medlemskort, arrangementer og lift af Glasposten, etableret Øst-gruppe, nye arrangementer og medlemstilbud, løft af information og synliggørelse af foreningen samt selvfølgelig fortsat praktisk og økonomisk støtte til museet. En gang imellem op ad bakke når nye ideer ikke helt vandt gehør, men det tilbagestående billede har været en spændende, udfordrende, men også rigt på oplevelser og resultater. Tak for den tid. Ebeltoft i februar 2012 Mogens Kaalbye

Formandsberetning for året 2011

Formandsberetning for året 2011 Formandsberetning for året 2011 Afsked med en ildsjæl Jeg vil begynde min beretning om foreningsåret med at mindes den person, som har æren og gjort indsatsen for at vi sidder her i dag. I august måned

Læs mere

Glasmuseets Venners generalforsamling lørdag d. 2.marts 2019 Formandens beretning v. Karen Siune

Glasmuseets Venners generalforsamling lørdag d. 2.marts 2019 Formandens beretning v. Karen Siune Glasmuseets Venners generalforsamling lørdag d. 2.marts 2019 Formandens beretning v. Karen Siune MÅLSÆTNING for foreningen I det forløbne år har bestyrelsen ligesom i de tidligere år arbejdet med at efterleve

Læs mere

Glasmuseets Venners generalforsamling lørdag d. 25. februar Formandens beretning v. Karen Siune

Glasmuseets Venners generalforsamling lørdag d. 25. februar Formandens beretning v. Karen Siune 1 Glasmuseets Venners generalforsamling lørdag d. 25. februar 2017. Formandens beretning v. Karen Siune Bestyrelsen har i det forgangne år arbejdet med at efterleve målsætningerne for foreningen Glasmuseets

Læs mere

Glasmuseets Venners generalforsamling lørdag d. 27. februar 2016. Formandens beretning v. Karen Siune

Glasmuseets Venners generalforsamling lørdag d. 27. februar 2016. Formandens beretning v. Karen Siune Glasmuseets Venners generalforsamling lørdag d. 27. februar 2016. Formandens beretning v. Karen Siune I det forløbne år har bestyrelsen arbejdet med at efterleve de målsætninger, som foreningen Glasmuseets

Læs mere

INTERNATIONAL GLASKUNST GLASRUTEN EN GUIDE TIL MODERNE GLAS I EBELTOFT

INTERNATIONAL GLASKUNST GLASRUTEN EN GUIDE TIL MODERNE GLAS I EBELTOFT INTERNATIONAL GLASKUNST GLASRUTEN EN GUIDE TIL MODERNE GLAS I EBELTOFT Velkommen til glaskunst i Ebeltoft by Rundt om i Ebeltoft og omegn er der gennem årene opstået flere individuelle værksteder for glas.

Læs mere

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK.

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK. Nyhedsbrev 1 Vi er i fuldt sving med International Art Festival 2013 International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

FORMANDENS BERETNING 2015

FORMANDENS BERETNING 2015 FORMANDENS BERETNING 2015 Tiden ikke bare går stærkt - den løber afsted. Og det skyldes jo heldigvis oftest, at der sker så meget interessant dag efter dag, at man helt glemmer tiden. Ihvertfald føler

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Formandens sidste beretning

Formandens sidste beretning LEDER Da kunstmuseet i Tønder for ca. 8 år siden fik stiftet sin venneforening fik den betegnelsen Sønderjyllands Kunstmuseums Venner. Senere måtte foreningen, som følge af den store museumsfusion Museum

Læs mere

Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017.

Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017. Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017. Så er vi igen nået til en vigtig begivenhed for os nemlig generalforsamlingen. Det er det første hele år vi har haft

Læs mere

Velkommen. Kammerater

Velkommen. Kammerater Velkommen Kammerater Et stort velkommen til alle der har valgt at tilbringe denne lørdag sammen med alle os frivillige kammerater fra de frivillige brandværn, venner, gæster og samarbejdspartnere. Herzlich

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken BLÆREKRÆFTFORENINGEN LOKALFORENING JYLLAND. Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken Hele bestyrelsen var tilstede. Dagsordenen blev gennemført således: 1.

Læs mere

Dialogkort om skolens forældresamarbejde

Dialogkort om skolens forældresamarbejde Program for løft af de fagligt svageste elever Intensivt læringsforløb Lærervejledning Dialogkort om skolens forældresamarbejde Dato December 2017 Udviklet for Undervisningsministeriet Udviklet af Professionshøjskolen

Læs mere

TALE TIL VINDERE AF ÅRETS LÆREPLADS 2017

TALE TIL VINDERE AF ÅRETS LÆREPLADS 2017 TALE TIL VINDERE AF ÅRETS LÆREPLADS 2017 Kære nominerede virksomheder I er tre meget stærke kandidater Og valget af den endelige vinder af Årets Læreplads har ikke været nemt Derfor vil jeg først fortælle

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

GLASP STEN NR. 2 APRIL 2012

GLASP STEN NR. 2 APRIL 2012 GLASP NR. 2 APRIL 2012 STEN 2012 GENERALFORSAMLING Årets generalforsamling blev gennemført den 25. februar 2012 i Sognegården i Ebeltoft. Der var omkring 70 fremmødte medlemmer, der oplevede en generalforsamling

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke

Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke I forlængelse af min skriftlige beretning vil jeg knytte nogle få yderligere bemærkninger. Når man læser den samlede, skriftlige beretning, er det tydeligt,

Læs mere

Lev med kunst - og i al evighed. Skulpturer af Anders Nyborg

Lev med kunst - og i al evighed. Skulpturer af Anders Nyborg Lev med kunst - og i al evighed. 16 Skulpturer af Anders Nyborg Livsglæde Stil, individualitet og karakter kommer for Hvorfor ikke give dine bedste venner en mange mennesker til udtryk gennem den skulptur

Læs mere

Sammen. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen. Kultur og Fritidspolitik 2015-2018

Sammen. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen. Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Sammen skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Med Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 ønsker Byrådet at sætte retningen for arbejdet

Læs mere

Et år senere, den 22. november 2012 forbereder jeg mig på mit bud på stillingen som generalsekretær

Et år senere, den 22. november 2012 forbereder jeg mig på mit bud på stillingen som generalsekretær Jeg har i to år taget tilløb til dette oplæg. For to år siden, den 19. november 2011 stod jeg lige her til Dansk Sejlunions klubkonference. Jeg var som generalsekretær i Det Danske Spejderkorps inviteret

Læs mere

F R B M Å L. S e k t o r p l a n f o r K u l t u r & F r i t i d

F R B M Å L. S e k t o r p l a n f o r K u l t u r & F r i t i d F R B M Å L S e k t o r p l a n f o r K u l t u r & F r i t i d Forord I foråret 2010 udviklede Kultur- og Fritidsudvalget sammen med aktive borgere, foreninger og andre aktører 9 fælles mål for kultur-

Læs mere

FN Museet i Frøslevlejren Per Amnitzbøl Rasmussen Formand Den 2. april 2011. Formandsberetning April 2010 april 2011

FN Museet i Frøslevlejren Per Amnitzbøl Rasmussen Formand Den 2. april 2011. Formandsberetning April 2010 april 2011 FN Museet i Frøslevlejren Per Amnitzbøl Rasmussen Formand Den 2. april 2011 Formandsberetning April 2010 april 2011 Velkommen: Allerførst velkommen til generalforsamlingen 2011 og velkommen til en sæson

Læs mere

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007.

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. Årsberetning for året 2007 April2008. Indledning Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. 2007 var et år hvor dansk erhvervsliv

Læs mere

Dagsorden for generalforsamlingen

Dagsorden for generalforsamlingen Generalforsamlingen i Støtteforeningen Nyboders Mindestuer 4. marts 2018 Dagsorden for generalforsamlingen Generalforsamling indkaldes skriftligt enten via e-mail eller med mindst 14 dages varsel på hjemmesiden

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016 Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring 10.-18. september 2016 1 Indhold Temaet for Vestegnens Kulturuge... 4 Idéer til aktiviteter... 4 Hvor og hvornår foregår det?...

Læs mere

Formandens beretning april 2008

Formandens beretning april 2008 Formandens beretning april 2008 Vi har netop i den forgangne uge måttet sige et sidste farvel til Helmer Fredriksen, et mangeårigt medlem af Nysted Bådelaug. Helmer var lige fyldt 80 år, men tabte desværre

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION

FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION 2 INDHOLD 4 6 8 12 14 15 1. FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION 2. INDSATSOMRÅDER 3. FREMTIDIGE MULIGHEDER 4. SAMARBEJDE MED FAVRSKOV KOMMUNE 5. ORGANISERING 6. KONTAKTOPLYSNINGER

Læs mere

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Årsberetning for Aulum Fritidscenter 2005 Indledning Jeg afsluttede sidste års beretning med at fortælle lidt om, hvad den nærmeste fremtid ville byde på, og helt

Læs mere

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen SAMMEN skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Vision Politikkens omdrejningspunkt tager afsæt i Egedal Kommunes vision om: Hverdag

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS

KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS MEDLEMSBLADET KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS Musikeren og komponisten Louise Eckardt Jensen beskrives som en af de nyskabende kunstnere inden for eksperimentel musik. Hun bryder gerne normer og modsætter

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Formandens beretning for 2016.

Formandens beretning for 2016. Formandens beretning for 2016. 2016 blev året hvor Skævinge Kunstforening kunne fejre sit 40 års jubilæum. Takket være sponsorater fra lokale virksomheder, Klub Lions Skævinge og penge fra Folkeoplysningsudvalget

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang.

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Fra og med dags dato, trækker jeg mig tilbage som

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

SORØ KUNSTMUSEUMS VENNER Storgade 9 4180 Sorø Tlf. 57 83 22 29 E-mail: info@sorokunstmuseum.dk

SORØ KUNSTMUSEUMS VENNER Storgade 9 4180 Sorø Tlf. 57 83 22 29 E-mail: info@sorokunstmuseum.dk SORØ KUNSTMUSEUMS VENNER Storgade 9 4180 Sorø Tlf. 57 83 22 29 E-mail: info@sorokunstmuseum.dk Referat af generalforsamling i Sorø Kunstmuseums Venner mandag, den 11. marts 2013 kl. 19.30 Formanden, Ove

Læs mere

Historisk bytur. 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78

Historisk bytur. 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78 8. MAJ 2018 Historisk bytur 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78 En tur ad Bogø Hovedgade fra Hattedammen til Sognegården, hvor vi taler sammen om mennesker, huse og begivenheder. De

Læs mere

Så blev det februar 2017 og vi håber, at I alle er kommet vel ind i det nye år.

Så blev det februar 2017 og vi håber, at I alle er kommet vel ind i det nye år. Rønde idrætscenter nyhedsbrev 1. kvartal 2017 Så blev det februar 2017 og vi håber, at I alle er kommet vel ind i det nye år. Fra Rønde Idrætscenters side blev der arbejdet hårdt de sidste par måneder

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d. 19. april 2017 kl. 19:30. i kantinen, Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d. 19. april 2017 kl. 19:30. i kantinen, Stigsborg Brygge 5, Nørresundby Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 19. april 2017 kl. 19:30 i kantinen, Stigsborg Brygge 5, Nørresundby Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra Garantloekkens generalforsamling

Referat fra Garantloekkens generalforsamling Referat fra Garantloekkens generalforsamling Der er blevet afholdt ordinær generalforsamling i foreningen Garantloekken lørdag den 16. marts 2013 kl. 14 i Løkken. Referat: Indledning ved Kristian Andersen.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Formandens beretning 2015

Formandens beretning 2015 Formandens beretning 2015 Vi tør drømme. Kender i den følelse man har inden i, og hvor grænseoverskridende det kan være, at skulle sige sine drømme højt? Følelsen af at når vi har sagt dem højt, så kommer

Læs mere

Vores første opgave var at finde, istandsætte, renovere og bemande, skaffe tøj og udstyr til en butik med indvielse sidst i oktober 2016.

Vores første opgave var at finde, istandsætte, renovere og bemande, skaffe tøj og udstyr til en butik med indvielse sidst i oktober 2016. Bestyrelsens beretning 2016 På initiativ af Fonden Mødrehjælpen blev vi etableret ved en stiftende generalforsamling d. 8. juni 2016, det vil sige for kun ni måneder siden. En bestyrelse på syv medlemmer

Læs mere

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Koncertforeningen Hovedstolen. Stk. 2. Foreningen er hjemhørende i Københavns Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden.

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. BESTYRELSENS BERETNING 2009 Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. Lad mig sige det med det samme: I år vil vi ikke trætte forsamlingen med redegørelser

Læs mere

TO GODE TILBUD UANSET VEJRET

TO GODE TILBUD UANSET VEJRET MEDLEMSBLADET TO GODE TILBUD UANSET VEJRET Selv om VENNER AF KUNSTMUSEET I TØNDER nu har lidt over 1000 medlemmer, har vi fortsat behov for nye medlemmer. Jo flere vi er, jo stærkere står kunstmuseet,

Læs mere

Et aktivt. ældreliv den, der kan selv, vil og skal selv

Et aktivt. ældreliv den, der kan selv, vil og skal selv Et aktivt ældreliv den, der kan selv, vil og skal selv Forord Formålet med Brønderslev Kommunes nye ældrepolitik er at sætte retningen for arbejdet på Ældreområdet, som vil give trækkraft for udvikling

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Indledning Jeg har haft lejlighed til at læse det første nyhedsbrev, der blev udsendt fra foreningen Agape til foreningens venner.

Læs mere

POLITIK for det frivillige sociale arbejde

POLITIK for det frivillige sociale arbejde POLITIK for det frivillige sociale arbejde EN GOD KOMMUNE AT VÆRE FRIVILLIG I Forord I Tønder Kommune har vi en lang og mangfoldig tradition for at udvikle det frivillige sociale arbejde. Det er en proces,

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Foreningens navn: Målgruppe(r): Aktiviteter: Samlet budget: (Sæt kryds) Vedtægter Bestyrelse, antal medlemmer:

Foreningens navn: Målgruppe(r): Aktiviteter: Samlet budget: (Sæt kryds) Vedtægter Bestyrelse, antal medlemmer: Foreningens navn: Målgruppe(r): Aktiviteter: Samlet budget: (Sæt kryds) Vedtægter Bestyrelse, antal medlemmer: Strategi (flerårig) Handlingsplan (årlig) Generalforsamling, dato for sidst afholdte: Fundraisingplan

Læs mere

Erhvervs og Industriforeningens formandsberetning 2016.

Erhvervs og Industriforeningens formandsberetning 2016. Erhvervs og Industriforeningens formandsberetning 2016. Hvis man kort og præcist skal sammenfatte det forløbne år set med Erhvervs og Industriforeningens øjne, må det være: Vi kan selv! Set med formandsbrillerne

Læs mere

- Forbindelser mellem by og natur

- Forbindelser mellem by og natur - Forbindelser mellem by og natur Byens navn: Egebjerg Kontaktpersonens navn og adresse: Giske Harrig Under Himlen 11 tlf 30 22 02 97 E-mailadresse: giske.harrig@gmail.com I Egebjerg er der denne vinter

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen.

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen. Formandsberetning til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 18. marts 2014. Det har været et rigtigt spændende år i Frivilligcenter & Selvhjælp, som jeg kan aflægge beretning for. Jeg vil

Læs mere

Bilag Evaluering af sundhedsdagene 2014 og godkendelse af videre proces for sundhedsdage 2015 (SOU, 24/11, 2014, sag 120)

Bilag Evaluering af sundhedsdagene 2014 og godkendelse af videre proces for sundhedsdage 2015 (SOU, 24/11, 2014, sag 120) Bilag Evaluering af sundhedsdagene 2014 og godkendelse af videre proces for sundhedsdage 2015 (SOU, 24/11, 2014, sag 120) Sundheds- og Omsorgsudvalget, tog den foreliggende evaluering af Sundhedsdagene

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Rosenvængets sogns menighedsråd tirsdag den kl i Luther Kirkens menighedssal.

Referat af møde nr. 3 i Rosenvængets sogns menighedsråd tirsdag den kl i Luther Kirkens menighedssal. 22.3.2013 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af møde nr. 3 i menighedsrådet Referat af møde nr. 3 i Rosenvængets sogns menighedsråd tirsdag

Læs mere

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 1 13.03.17 /KaH OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 Så er der gået endnu et år i OK-Klubben Silkeborg. Et år med et stort antal arrangementer i en blanding af underholdning og foredrag,

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Bestyrelsens beretning Rubans Ordinære Generalforsamling torsdag den 31. marts 2016 på Årre Kro

Bestyrelsens beretning Rubans Ordinære Generalforsamling torsdag den 31. marts 2016 på Årre Kro Bestyrelsens beretning Rubans Ordinære Generalforsamling torsdag den 31. marts 2016 på Årre Kro RubanFORUM Indledning Det er i dag med stor glæde, at bestyrelsen kan meddele generalforsamlingen at produktionen

Læs mere

N y h e d s b r e v. Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde. Nr. 2 2008

N y h e d s b r e v. Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde. Nr. 2 2008 Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde N y h e d s b r e v Nr. 2 2008 Indhold: Støtteforeningen i arbejdstøjet... 2 Nyt foreningsår - nye kræfter - samme vigtige opgaver... 3 Valg til bestyrelsen...

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april.

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september 2016. Formandens beretning Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. Det har været en meget aktiv tennissæson. Der har især været flere

Læs mere

Bestyrelsessammensætningen på Museum Skanderborg

Bestyrelsessammensætningen på Museum Skanderborg Bestyrelsessammensætningen på Museum Skanderborg 1 Indhold 1. Indledning 2. Bestyrelsens sammensætning 3. Repræsentantskab 4. Kontaktudvalg 5. Valg til Bestyrelsen 6. Kontaktudvalg og forretningsorden

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR. 2016. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Niels Chr. Nielsen der skulle på job. Der var mødt 41 medlemmer op til generalforsamlingen,

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 I By- og Landskabsforvaltningen og Miljø- og Energiforvaltningens kantine på Stigsborg Brygge 5,

Læs mere

Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3

Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 3/201 3 Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af Forårsudstillingen lørdag den 6. april fra

Læs mere

INTERN UDDANNELSE. Medlemshvervning

INTERN UDDANNELSE. Medlemshvervning INTERN UDDANNELSE Medlemshvervning Baggrund Dansk Folkehjælp har ca. 3000 medlemmer, som er tilknyttet ud fra forskellige behov og forudsætninger. De grupper, organisationen har som medlemmer, er rekrutteret

Læs mere

MEDLEMSBLADET NR. 8 ÅRGANG 2 NR. 3 MAJ 2011 FRA KEHNET NIELSENS ATELIER

MEDLEMSBLADET NR. 8 ÅRGANG 2 NR. 3 MAJ 2011 FRA KEHNET NIELSENS ATELIER MEDLEMSBLADET NR. 8 ÅRGANG 2 NR. 3 MAJ 2011 FRA KEHNET NIELSENS ATELIER Jeg vil gerne pege på tre meget betydelige kunstudstillinger på det seneste. Først naturligvis den flotte udstilling BLACK AND BLACK

Læs mere

Grundejerforeningen Garvergården.

Grundejerforeningen Garvergården. Generalforsamling mandag den 14.marts.2016 kl. 19:30 Kulturhus Trommen Spiessalen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2015 3. Fremlæggelse og godkendelse af regnskab for 2015 4.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Oversigt: Aktivitetsniveau Tal og statistik Kommunerne Pressen DGI Nordvest Væsentlige begivenheder Satsningsområder Idrætspolitik

Læs mere

Portræt af to anerkendte danske glaspustere Der er en lille gruppe af meget talentfulde glaspustere i Danmark, der har potentiale til at udfordrer

Portræt af to anerkendte danske glaspustere Der er en lille gruppe af meget talentfulde glaspustere i Danmark, der har potentiale til at udfordrer Portræt af to anerkendte danske glaspustere Der er en lille gruppe af meget talentfulde glaspustere i Danmark, der har potentiale til at udfordrer markedet for internationalt glaskunst. På de næste sider

Læs mere

Ordinær generalforsamling på Norddjurs Friskole Onsdag den 13. april 2016

Ordinær generalforsamling på Norddjurs Friskole Onsdag den 13. april 2016 Ordinær generalforsamling på Norddjurs Friskole Onsdag den 13. april 2016 Velkommen til generalforsamlingen på Norddjurs Friskole 2016. Bestyrelsen sagde sidste år farvel til Morten Melin, der gennem en

Læs mere

Vedtægt for Fonden Eliteidræt Århus

Vedtægt for Fonden Eliteidræt Århus Vedtægt for Fonden Eliteidræt Århus 1. Navn, hjemsted og selskabsform Fonden er stiftet af Århus Kommune på baggrund af Århus Byråds beslutning på mødet den 3. oktober 2001, og dens navn er "Fonden Eliteidræt

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere

butiksvant, vi ansatte Winnie fra juni md. og det har vi ikke fortrudt, hun er faldet godt til i butikken. Det er nu Winnie og Karina der er de faste

butiksvant, vi ansatte Winnie fra juni md. og det har vi ikke fortrudt, hun er faldet godt til i butikken. Det er nu Winnie og Karina der er de faste 4. november 2015 Beretning Fjelstervang Kvik Spar APS 1-7 2014-30-06 2015 Jeg sagde med vilje Kvik Spar APS, for det hedder den stadigvæk, vi burde have haft navneændring på generalforsamlingen sidste

Læs mere

Frivillighedspolitik Politik for frivilligt arbejde indenfor kultur- og fritidsområdet i Skive Kommune.

Frivillighedspolitik Politik for frivilligt arbejde indenfor kultur- og fritidsområdet i Skive Kommune. Frivillighedspolitik Politik for frivilligt arbejde indenfor kultur- og fritidsområdet i Skive Kommune www.skive.dk Indhold Side 2: Forord Side 3: Principper for samarbejdet - foreningsliv og frivillighed

Læs mere

MIN KOMMUNE - EN GOD KOMMUNE AT VÆRE FRIVILLIG I

MIN KOMMUNE - EN GOD KOMMUNE AT VÆRE FRIVILLIG I Politik for det frivillige sociale arbejde MIN KOMMUNE - EN GOD KOMMUNE AT VÆRE FRIVILLIG I Forord SIDE 2 Marts 2010 Eike Albrechtsen, formand for Socialudvalget Uanset, hvor mange paragraffer, der skrives

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

MEDLEMSBLADET. CCcCC HANS J. WEGNER ET NORDISK DESIGNIKON FRA TØNDER

MEDLEMSBLADET. CCcCC HANS J. WEGNER ET NORDISK DESIGNIKON FRA TØNDER MEDLEMSBLADET CCcCC HANS J. WEGNER ET NORDISK DESIGNIKON FRA TØNDER HUSK DET ÅRLIGE KONTINGENT C HVAD GÅR PENGENE TIL? Gennem dit medlemskab af foreningen Venner af Kunstmuseet i Tønder medvirker du for

Læs mere

LOAvisen Orientering til alle med interesse for det gode skib LOA af Aalborg - udgivet af LOA og støtteforeningen LOAs Venner

LOAvisen Orientering til alle med interesse for det gode skib LOA af Aalborg - udgivet af LOA og støtteforeningen LOAs Venner LOAvisen #3 December 2014 LOAvisen Orientering til alle med interesse for det gode skib LOA af Aalborg - udgivet af LOA og støtteforeningen LOAs Venner Hidtil har LOA og støtteforeningen LOAs Venner udgivet

Læs mere

Indledning Jeg vil gerne byde jer alle hjertelig velkommen til generalforsamling i Frederikshavn Erhvervsforening.

Indledning Jeg vil gerne byde jer alle hjertelig velkommen til generalforsamling i Frederikshavn Erhvervsforening. Frederikshavn Erhvervsforenings generalforsamling 2012 FORMANDENS BERETNING Indledning Jeg vil gerne byde jer alle hjertelig velkommen til generalforsamling i Frederikshavn Erhvervsforening. Mit navn er

Læs mere

Ordinær generalforsamling. 21. marts 2007

Ordinær generalforsamling. 21. marts 2007 Ordinær generalforsamling 21. marts 2007 William Rentzmann bød velkommen til de fremmødte, specielt bød han velkommen til de to foredragsholdere, Martina Henze og Henning Nørbæk. Han henviste til den udsendte

Læs mere

Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen d.04.02.15. I hver især såvel medlemmer, som frivillige yder til foreningen.

Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen d.04.02.15. I hver især såvel medlemmer, som frivillige yder til foreningen. Mødrehjælpens Lokalforening i Kerteminde Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen d.04.02.15 Endnu et år er gået, og det betyder, at vores forening nu har eksisteret i lidt over to år. Vi vil i bestyrelsen

Læs mere

Naturlighed, skønhed og grønhed om tilblivelsen af sansehave og legeplads i Ringsted Krisecenter

Naturlighed, skønhed og grønhed om tilblivelsen af sansehave og legeplads i Ringsted Krisecenter Naturlighed, skønhed og grønhed om tilblivelsen af sansehave og legeplads i Ringsted Krisecenter Rapport om Ringsted Krisecenters haveprojekt Udarbejdet af forstander Kirsten Hejnfelt, august 2015 på vegne

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 30. maj 2016

Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 30. maj 2016 Side 1 af 10 Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 30. maj 2016 I har alle fået årsrapporten for 2015, der indeholder koncernens årsberetning og regnskab. Koncernregnskabet

Læs mere

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Ved generalforsamlingen sidste år i april fortalte jeg, at licitationen på den udvendige renovering var overstået, og ganske

Læs mere