Referat Møde i bestyrelsen for Dansk Bjerg- og Klatreklub mandag den 28. februar klokken 18-21

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Møde i bestyrelsen for Dansk Bjerg- og Klatreklub mandag den 28. februar klokken 18-21"

Transkript

1 Referat Møde i bestyrelsen for Dansk Bjerg- og Klatreklub mandag den 28. februar klokken Godkendelse af dagsorden Tilføjelse af tre orienteringspunkter; om det optiske tårn, status for træningsområde, samt om møde med DGI. 2. Punkter til orientering Økonomiafrapportering januar (Bilag 1) Positive tal for januar, til dels på grund af ekstraordinære indtægter. Der var behov for nogle omposteringer. Ny version ville blive udsendt. Morten får Jan til ved førstkommende lejlighed at sende godkendt indstilling til budget 2018til bestyrelsen. Vibe udvalg Arbejdet i god gænge. Sponsorudvalg Der var indgået en samarbejdsaftale med Petzl. Som led i aftalen er der opsat Petzl reklame over Café Boulderen. Petzl GriGri tour med workshops for instruktører og medlemmer 9. og 10. marts indgår i aftalen. Erik fremhævede at der er behov for øget viden om medlemskredsen, og informationsmateriale om klubben mhp. kontakt med potentielle sponsorer. Bornholm Arbejdet i bornholmsudvalget er i god gænge, herunder forberedelsen af Bornholm on the Rocks. Arbejdet sker i samarbejde med forbundet og Bornholms klatreklub. Parkering efter den nye 'street food' kommer Klubben har ifølge lejekontrakten for Blocs & Walls en ikke eksklusiv adgang til 50 parkeringspladser. Camilla tager kontakt med REDA for at afklare parkeringsforhold når street food åbner. Rutebygudvalg, Martin orienterede om rutebygudvalg. Der var sat opslag op i B&W om retningslinjer og tidspunkter for rutebyg (sektionsbyg) samt datoer for rutebyggerkurser i Medlemmer som er interesserede i at deltage i frivilligt rutebyg opfordres til at melde sig. Undersøgelse og anbefalinger om sikkerhed Pater Harremöes arbejder på gennemgang og anbefalinger. Sikringskurser med Gri Gri+ Camilla orienterede om iværksættelse af sikrings og begynder kurser med GriGri+. Før kursernes iværksættelse var der planlagt og i et vidst omfang allerede gennemført kurser for instruktørerne og trænere i brug og undervisning med GriGri+.

2 Autobelay Autobelays vil blive opsat på samme plads som tidligere. Driften vil samtidig undersøge mulige alternative placeringer. Driften vil vende tilbage med forslag herom til beslutning på næste møde i bestyrelsen. En ny placering vil kræve fornyet godkendelse fra Force. Morten mindede om at bestyrelsen på dens møde 30 november 2017 havde foreslået, at brugen af autobelays fremover blev begrænset til udenfor hallens spidsbelastningsperioder, så klatrere der brugte autobelays ikke optog plads på væggen i de travleste perioder. Camilla ønskede ikke en sådan begrænsning, idet den ville være svær at håndhæve. Der var enighed om, at gå videre uden den foreslåede begrænsning. Organisation Web + opslag i B&W om DBKK Camilla og Morten arbejder på sagen Månedlig klubaften Morten følger op i forhold til frivillige tovholdere. Brands Camilla, Erik og Morten ser på muligheder for at gøre Dansk Bjerg- og Klatreklub tydeligere i klubbens kommunikation, herunder i forbindelse med kommunikation i forbindelse med klubbens klatrehal, Blocs & Walls. Camilla og Erik kontakter personer i klubben med viden om branding og design. Klubfolder Camilla og Morten er tovholdere på opgaven om klubfolder til nye medlemmer, jf. udviklingsplan Klub T-shirts Camilla har identificeret en leverandør. Igangsætning afventer afklaring af branding af Dansk Bjerg- og Klatreklub, jf. ovenfor Medlemsmøde om klubture Morten orienterede om at det var op til turlederen om han eller hun ønskede at holde medlemsmøde med information om de enkelte klubture. Det var fortsat intentionen at holde en medlemsaften om klubture forud for fastlæggelse af program for klubture i Synliggørelse af kullenhytten Morten vil tale med hytteværten (Anders Strange) om opslag i Blocs & Walls. Derudover skal medlemmernes mulighed for at bruge hytten også fremgå af klubfolder og hjemmeside. Fester Tinne og Camilla er tovholdere for festerne. Der var enighed om at klubbens sommerfest i Blocs & Walls ikke skal lægges samtidig eller op til klubbens Skt. Hans tur til kullenhytten. Det optiske tårn Martin orienterede om, at hans lejemål af det optiske tårn udløber til september. Han ville næppe være interesseret i at forlænge lejemålet. Bestyrelsen vil tage den fremtidige anvendelse af lokalet op på at kommende møde. Morten havde haft møde med DGI. DGI havde tilbudt gratis medlemskab året ud med henblik på afsøgning af mulige områder for samarbejde.

3 DBKK ville kunne opsige medlemskabet pr med virkning for 2019 (mod normalt oktober 2018). DBKK ville på sin side undersøge om man fra klubbens side havde undladt at udmelde sig af DGI, men blot ophørt at betale kontingent i 2016, og således skyldte kontingent for 2016 & Camilla undersøger om der foreligger korrespondance i sagen og Morten melder derefter tilbage til DGI. Træningsområdet Niels var sammen med Camilla og Esben nået frem til en indretning af træningsområdet. Arbejdet ville blive igangsat snarest. 3. Punkter til beslutning a. Forslag om moonboard Bestyrelsen tog, på baggrund af oplæg fra Tinne, en principbeslutning om indkøb og opsætning af moonboard. Tinne havde sikret frivillig arbejdskraft til opsætningen. Endelig beslutning forudsatte, at der kan findes en egnet placering i Blocs & Walls, som kan godkendes af myndighederne og som ikke nødvendiggør større ombygning eller medfører en uacceptabel blokering for væsentlige andre aktiviteter. Camilla og Tinne arbejdet videre med sagen. Om muligt tager bestyrelsen endelig stilling på sit næste møde den 5. april b. Oprettelse af nye træningstilbud for børn og juniorer Susanne orienterede om planlagte nye tværgående træningstilbud for børn og juniorer. Træningstilbuddene skal i første omgang løbe til sommerferien, og vil derefter blive evalueret. De indgår i klubbens ønske om at skabe mere sammenhængende træningstilbud til børn og unge. Det havde været drøftet at udbyde træningen gratis eller til reduceret pris. Bestyrelsen var glad for planerne. Bestyrelsen henviste til den overordnede beslutning om at træningshold hviler i sig sselv, dvs. at deltagerbetalingen dækker de direkte udgifter forbundet med træningstilbuddet. Koordinatoren for talent og elitearbejdet (Susanne) kunne også vælge at anvende budgetmidler afsat til dette formål til hel eller delvis dækning af udgiften med henblik på en lavere deltagerbetaling. c. Sikring af faciliteter (kapacitet på længere sigt) Bestyrelsen besluttede - på en anbefaling fra facilitetsudvalget - nedenstående med henblik på det videre arbejde med at sikre klatrefaciliteter til klubben på langt sigt (efter udløbet af det nuværende lejemål for Blocs & Walls 2023). Der laves en beskrivelse af, hvad DBKK har opnået / udrettet fra åbningen af B&W til i dag. Der udarbejdes en klar formulering af hvor DBKK vil hen. Der optages forhandling med REDA om langt lejemål og udvidelse og leje af eksisterende hal. Evt. med købsoption (Erik og Henrik Jessen Hansen)

4 Der optages kontakt med kommunen. Muligheder i Amagerbakke afklares. Der afsættes et år til at komme på plads. Derefter må en plan B iværksættes d. Mere væg i Blocs & Walls (Øget kapacitet på kort og mellemlangt sigt) Martin havde i oplæg til bestyrelsen redegjort for, at udviklingen med medlemstilgang samt behovet for events til at sikre hallens økonomi betyder, at Blocs & Walls er ved at nærme sig sin kapacitetsgrænse i hallens travleste perioder. Hvis klubben fortsat vil tilbyde medlemmer gode faciliteter og plads på væggene er der behov for mere klatrevæg, hvis vi vil undgå at indføre medlemsstop eller regulere tilgangen ved at hæve priserne. Der var derfor udover den langsigtede sikring af medlemmers adgang til klatrefaciliteter - behov for tiltag med en hurtig effekt. På den baggrund besluttede bestyrelsen: A Bestyrelsen igangsætter undersøgelser af, hvor i den eksisterende hal, der kan bygges mere væg og hvordan. Camilla og Erik tager kontakt til potentielle udbydere med uforpligtende invitation til at afgive tilbud på bygning af mere være i B&W. Udbyderens projekter anvendes helt eller delvis ved en myndighedskontakt om de nødvendige tilladelser. Bestyrelsen fremlægger hvis det kan nås - forslag til klubbens generalforsamling om bygning af mere væg i B&W. B Sideløbende er det planen at åbne for klatring i Sundholm i første omgang for træningshold, udvalgte kurser, samt for medlemmer på bestemte tidspunkter (og i forbindelse med en frivillig vagtordning). Rutebyg vil være frivillig. Niels overtager bestyrelsesdeltagelsen i arbejdet med Sundholm. Niels søger at rekruttere en afløser for Martin som frivillig tovholder for arbejdet. En idé om at åbne for medlemskab for klatring til halv pris er foreløbigt udskudt, til vi opnår erfaringer med den påtænkte åbning af hallen for klatring udover dry tooling. C Driften i Blocs & Walls undersøger om der kan etableres et højere antal (5. grads) ruter i uudnyttede/ underudnyttede ankre. e. Byg af frise på svampen (bilag 5) Bestyrelsen tiltrådte forslag fra Camilla om byg af 70 cm høj frise rundt på topdelen af

5 svampen. Frisen skal anvendes til sponsorsalg. f. Studenterrabat Bestyrelsen tiltrådte forslag fra Camilla om at klubben tilbyder studierabat på vores titurskort til B&W. Nuværende pris kr. 999,- Foreslået pris kr. 899,- Dvs. samme pris som DBKK-medlemmer og klubberne i DK. g. Begrænsning af gruppers adgang til B&W/ forslag til krav om forhåndsanmeldelse Camilla orienterede om de problemer der fra tid til anden opstår i hallen når større grupper (for eksempel institutioner for børn og unge) ankommer uanmeldt til B&W, eller når et medlem inviterer et stort antal ikke-klatrere (arbejdskolleger mv.). Det var problematisk både i forhold til sikkerhed og i forhold til planlægning af øvrige aktiviteter i hallen. Driften havde derfor udarbejdet forslag om begrænsning af gruppers adgang til Blocs & Walls uden forhåndsanmeldelse. Bestyrelsen var enig i behovet for klarere retningslinjer for grupper af besøgende. Men bestyrelsen mente, at den foreslåede formulering utilsigtet kunne begrænse en i øvrigt ønsket og uproblematisk adgang for mindre grupper af klatrere, f.eks. gæster fra andre klubber. Camilla ville se på formuleringerne med henblik på et nyt udkast. 4. Eventuelt og næste møde Næste møde i bestyrelsen er 5. april. Frist for dagsordenspunkter 27/3 med henblik på udsendelse af materiale inden påske. Forinden vil der skulle indkaldes til klubbens generalforsamling, som afholdes 24. april. Indkaldelse skal ske senest 4 uger før. Materiale skal udsendes senest en uge før generalforsamlingen. mdn 07/

Beretning Dansk Bjerg- og klatreklubs generalforsamling 24. april 2018

Beretning Dansk Bjerg- og klatreklubs generalforsamling 24. april 2018 Beretning Dansk Bjerg- og klatreklubs generalforsamling 24. april 2018 Medlemstilgangen fortsætter. Vi er nu næsten 1700 medlemmer af klubben. Faktisk går det så godt, at vi er ved at ha nået smertegrænsen

Læs mere

Nyhedsbrev. Dansk Bjerg- og Klatreklub Marts 2019

Nyhedsbrev. Dansk Bjerg- og Klatreklub Marts 2019 Nyhedsbrev Dansk Bjerg- og Klatreklub Marts 2019 Generalforsamling den 28. marts klokken 18:30 Mød op og få indflydelse på hvordan vi får en endnu federe klub! Hør bestyrelsens planer for klubben, stil

Læs mere

i KLUBBEN? Informationsfolder til nye medlemmer Foto: Esben Zøllner Olesen

i KLUBBEN? Informationsfolder til nye medlemmer Foto: Esben Zøllner Olesen NY i KLUBBEN? Informationsfolder til nye medlemmer Foto: Esben Zøllner Olesen Velkommen til Dansk Bjerg- og Klatreklub Københavns Klatrecenter Blocs & Walls! Står du med et måneds- eller årskort i hånden

Læs mere

Er der nogle der er interesseret, kontakt venligst bestyrelsen på bestyrelse@aalborgklatreklub.dk

Er der nogle der er interesseret, kontakt venligst bestyrelsen på bestyrelse@aalborgklatreklub.dk Aalborg Klatreklub Referat fra Ekstraordinær generalforsamling 07-11-2013 kl.19 Antal til stede: 38 1) Valg af dirigent: Flemming N. valgt Valg af referent: Hanne R. R. valgt Den ekstraordinære generalforsamling

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013 KkN Bestyrelsesmøde torsdag den 11.03.2013 kl. 18:30 på Kastanievej 37, Fredensborg. Tilstede: Michael Aaby, Jacob Frisch, Tonny Jensen, Orit Magyar, Alexander Lindgreen Dagsorden Dagsorden... 1 1. Valg

Læs mere

Nyhedsbrev. Dansk Bjerg- og Klatreklub Januar 2019

Nyhedsbrev. Dansk Bjerg- og Klatreklub Januar 2019 Nyhedsbrev Dansk Bjerg- og Klatreklub Januar 2019 Kære medlem Dansk Bjerg- og Klatreklub sluttede 2018 med et festfyrværkeri af velbesøgte klubarrangementer. Det lover godt for 2019, hvor vi igen lægger

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 15. AUGUST 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede:, Mads, Dennis, Annette, Christian,, Henrik Afbud: Rasmus, William, Jens Peter Agenda: Udsendt af formanden

Læs mere

Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget

Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget Referat Dato 29. august 2014 Mødetidspunkt 17:00 Sluttidspunkt 18:04 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 1, Vordingborg Rådhus Eva Sommer-Madsen (formand), Else-Marie Langballe

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 14. DECEMBER 2016 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Christian, Mads, Henrik, Afbud: Heidi Dagsorden (udsendt af formanden inden mødet): 1. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2012

Repræsentantskabsmøde 2012 Repræsentantskabsmøde 2012 11. november 2012 9:00 15:00 REFERAT 1 Valg af dirigent: Brian Christensen og referent: Allan Beck 2 Beretning Bestyrelse og udvalg aflægger beretning (Se skriftlige beretninger.

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Bestyrelsens beretning for Dansk Bjerg- og Klatreklub for året 2015 Kære medlemmer,

Bestyrelsens beretning for Dansk Bjerg- og Klatreklub for året 2015 Kære medlemmer, Bestyrelsens beretning for Dansk Bjerg- og Klatreklub for året 2015 Kære medlemmer, Først og fremmest velkommen til og mange tak for, at I er kommet til den årlige generalforsamling i Dansk Bjerg- og Klatreklub.

Læs mere

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e Referat Møde nr. 7-2013 Bestyrelsesmøde mandag 6. maj 2013 kl. 19.00 22.00 Indkaldt: forældrebestyrelsen, skolelederen, lærerrepræsentanten. Tilstede: Martin, Peter, Louise, Susanne, Jonas, Neel, Jesper

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling Nye faciliteter Aalborg Klatreklub, d. 20. august 2015

Referat fra ekstraordinær generalforsamling Nye faciliteter Aalborg Klatreklub, d. 20. august 2015 Referat fra ekstraordinær generalforsamling Nye faciliteter Aalborg Klatreklub, d. 20. august 2015 Dagsorden 1. Formalia valg af dirigent og referent 2. Præsentation af muligheder for nye faciliteter 3.

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 22. MARTS 2017 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Henrik,, Heidi, Mads, Christian Afbud: Pelle, William, Rasmus Agenda udsendt af formanden inden mødet:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni 2016

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni 2016 KARENS MINDE KULTURHUSFORENING Wagnersvej 19 2450 København SV Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni 2016 Deltagere: Dorthe, Ann, Rie, Steen E., Harry, Inger, Steen K, Marianne, Gunilla og Flemming.

Læs mere

Referat Økonomiudvalget mandag den 26. marts 2012. Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Allerslev

Referat Økonomiudvalget mandag den 26. marts 2012. Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Allerslev Referat mandag den 26. marts 2012 Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ØU - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU - Firkløverskolens fremtidige placering...2 3. ØU - Udlejning og bebyggelse

Læs mere

JTU bestyrelsesmøde. Referat: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub

JTU bestyrelsesmøde. Referat: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub JTU bestyrelsesmøde Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub Deltagere Fra sekretariatet Afbud Hans Martin Brøndum Charlotte Weiss Benjamin Ejlersen Frits Rasmussen (referent) Pelle Lindahl Camilla

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 14. april 2015 kl. 18.30 i Caféen Tilstedeværende:, Henrik, Lau, Peskho,, Fraværende: Kirsten, Stig. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvar Deadline:

Læs mere

natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub

natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub 4H natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub 4H Sådan starter du en 4H klub Udgivet i 2018 af 4H Agro Food Park 15 8200 Aarhus N 8740 5000 info@ Layout HELDINGgrafiker.dk Find os her: Ny 4H klub At starte

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl i klubhuset Virksund Lystbådehavn.

Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl i klubhuset Virksund Lystbådehavn. Referat af: Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl. 18.00 i klubhuset Virksund Lystbådehavn. Deltagere: Mogens Hansen (MH) formand Kåre Foss Johannesen (KJ) næstformand Leif Folke (LF) kasserer Niels

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Budget 2013 INDTÆGTER 970,000.00 OMKOSTNINGER 987,662.00. Sidst modificeret: 13.02.2013. Postering Beløb Bemærkninger. 1. Kontingent 920,000.

Budget 2013 INDTÆGTER 970,000.00 OMKOSTNINGER 987,662.00. Sidst modificeret: 13.02.2013. Postering Beløb Bemærkninger. 1. Kontingent 920,000. Budget 2013 "-" betyder nul, tal i parentes er negative, fed skrift antyder en sum; noter findes på tredje side Sidst modificeret: 13.02.2013 Postering Beløb Bemærkninger INDTÆGTER 970,000.00 1. Kontingent

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 09/04 2015

Referat af bestyrelsesmøde d. 09/04 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 09/04 2015 Tilstede: Anders, Rasmus, Petur, Thomas, Annika, Mattias, Lykke, Hanne, Fønss, Carsten, (Niels). Referent: Annika Munch Kristensen 1. Valg af referent Annika blev

Læs mere

Ekstraordinær Generalforsamling. Torsdag d. 20. august Kl. 19.00. Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A. 9400 Nørresundby

Ekstraordinær Generalforsamling. Torsdag d. 20. august Kl. 19.00. Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A. 9400 Nørresundby Ekstraordinær Generalforsamling Torsdag d. 20. august Kl. 19.00 Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A 9400 Nørresundby Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Dagsorden... 3 Præsentation af muligheder

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 30. MAJ 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede:, Rasmus, William,, Jens Peter, Christian, Anders, Henrik, Annette (referent) Afbud: Mads Agenda: Udsendt af

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 25. OKTOBER 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads, Dennis, Annette, Christian, Henrik, Jens Peter Gæst: Michael Stampe (junior træner) Afbud:

Læs mere

Generalforsamling i DBKK 24. april 2018

Generalforsamling i DBKK 24. april 2018 Generalforsamling i DBKK 24. april 2018 23 fremmødte Derudover 9 fuldmagter 32 stemmer i alt 1. valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Imke Christine Thilkjær der er ingen modkandidater. Dirigenten takker

Læs mere

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 26. oktober 2010 Nr. 7/2010 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN.

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 26. oktober 2010 Nr. 7/2010 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN. REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN. Mødedeltagere: Lennarts Damsbo-Andersen, Anne Knudsen, Fritze Tillisch, Martin Taarup, Gert Møller, Oluf Brandt, André Gremaud

Læs mere

Klatreklubben Aapakaaq [ Sidst opdateret juni, 2011] Vedtægter for Klatreklubben Aapakaaq

Klatreklubben Aapakaaq [ Sidst opdateret juni, 2011] Vedtægter for Klatreklubben Aapakaaq Klatreklubben Aapakaaq [ Sidst opdateret juni, 2011] Vedtægter for Klatreklubben Aapakaaq 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Klatreklubben Aapakaaq. Dens hjemsted er Nuuk, Kommuneqarfik

Læs mere

Generalforsamling NJK 2010-03-02

Generalforsamling NJK 2010-03-02 Generalforsamling NJK 2010-03-02 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger skriftlig beretning til godkendelse 3. Arbejdsudvalgene aflægger mundtlig beretning 4. Kassereren forelægger det

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015

Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015 Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015 Tilstede: Rasmus, Lykke, Petur, Thomas, Carsten, Annika, Mathias, Fønss, Anders, Hanne, Jan Referent: Anders 1. Velkommen [Formanden] Formanden bød velkommen til den nye bestyrelse.

Læs mere

Generalforsamling 13.marts 2012 i Nordjydsk Klatreklub / Aalborg Klatreklub

Generalforsamling 13.marts 2012 i Nordjydsk Klatreklub / Aalborg Klatreklub Generalforsamling 13.marts 2012 i Nordjydsk Klatreklub / Aalborg Klatreklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsen aflægger skriftlig beretning til godkendelse. 3. Arbejdsudvalgene aflægger mundtlig

Læs mere

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Ole Meinicke

Læs mere

Klubbens koncept og system

Klubbens koncept og system Klubbens koncept og system En klatreklub og en klatrefacilitet bør have et overordnet koncept og system for væggenes ruter og problemer sådan at brugerne løbende bliver udfordret med gode og alsidige udfordringer.

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 16/1-06 i KBH

Bestyrelsesmøde d. 16/1-06 i KBH Bestyrelsesmøde d. 16/1-06 i KBH Klagebrev fra NFK vedr. junior deltagelse ved deres konkurrence. Vi tager klagen til efterretning og henstiller til Roskilde KK om at overholde aldersbegrænsninger. Mads

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 26. november 2014, kl. 18.30 i Andelslandsbyen

Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 26. november 2014, kl. 18.30 i Andelslandsbyen Afbud: Ingen Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 26. november 2014, Sagsfremstilling 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt 2. Godkendelse af referat. Godkendt 3. Meddelelser fra formanden kl. 18.30 i

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015

Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015 Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015 Tilstede: Anders, Petur, Carsten, Rasmus, Hanne, Annika, Mattias, Thomas, Fønss, Lykke. Referent: Annika Munch 1. Valg af referent til næste møde Hvis Hanne ikke er på ferie

Læs mere

Generalforsamling. Tirsdag d. 10. marts 2015 Kl. 19.00. Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A. 9400 Nørresundby

Generalforsamling. Tirsdag d. 10. marts 2015 Kl. 19.00. Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A. 9400 Nørresundby Generalforsamling Tirsdag d. 10. marts 2015 Kl. 19.00 Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A 9400 Nørresundby Indholdsfortegnelse Dagsorden... 3 Indkomne forslag... 4 a. Debat om frivillighed og klubbens

Læs mere

Manual INDHOLD:

Manual INDHOLD: Manual 2016-17 Foto Tinus Buu INDHOLD: 1. INDLEDNING... 2 2. MÅLGRUPPE... 2 3. KONKURRENCENS FORMAT... 2 4. RUTEBYGNING... 3 5 FORBEREDELSE OG PLANLÆGNING... 4 6. POINT... 4 7. PROGRAM... 5 8. BUDGET...

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 27-10-2015 Kl.18.30 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Kasserer Sekretær Medlem Medlem Suppleant Suppleant Rebecca

Læs mere

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet.

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet. REFERAT Bestyrelsesmøde 10. januar 2012 kl. 17.15 på kontoret i Brøndby Deltagere: Afbud: Niels Staun (), Nis Blaxekjær (), Peter Chapman (), Povl Lund Nielsen (PLN), Jesper Laustsen (JL), Lise Usinger

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl Referat af bestyrelsesmøde i, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl. 13.30 Afbud: Pkt. 1. Ingen Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Formanden orienterer Modtaget

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S. 1. Status og kommissorium

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S. 1. Status og kommissorium 18. juni 2015 BILAG 1 Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S 1. Status og kommissorium Revisionsudvalget er et udvalg under bestyrelsen, der er nedsat i overensstemmelse med 15.1 i forretningsordenen

Læs mere

Generalforsamling. Tirsdag d. 11. marts 2014 Kl Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A Nørresundby

Generalforsamling. Tirsdag d. 11. marts 2014 Kl Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A Nørresundby Generalforsamling Tirsdag d. 11. marts 2014 Kl. 19.00 Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A 9400 Nørresundby Indholdsfortegnelse Dagsorden... 3 Indkomne forslag... 4 Administrator for øl og sodavand... 4

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Ole Meinicke

Læs mere

Vedtægter for Kom og Dans Roskilde

Vedtægter for Kom og Dans Roskilde Vedtægter for Kom og Dans Roskilde 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Kom og Dans Roskilde. Foreningen er hjemhørende i Roskilde Kommune. 2 - Tilknytning Foreningen er en selvstændig lokalforening,

Læs mere

Instruktørmøde 25/6. v. Mark Matienzo & Camilla Henanger

Instruktørmøde 25/6. v. Mark Matienzo & Camilla Henanger Instruktørmøde 25/6 v. Mark Matienzo & Camilla Henanger Formål Formål At ensrette konceptet for vores sikringskurser I Blocs & Walls, med henblik på at udvikle en best practice for vores produkt: Formål

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag d. 15. marts 2018 Kl Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A Nørresundby

Generalforsamling. Torsdag d. 15. marts 2018 Kl Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A Nørresundby Generalforsamling Torsdag d. 15. marts 2018 Kl. 19.00 Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A 9400 Nørresundby Indholdsfortegnelse Dagsorden... 3 Regnskab... 4 Resultatopgørelse 2017-1. januar 31. december...

Læs mere

REFERAT. Indhold. Møde i: Regionshandicaprådet Dato: 6. juni 2017 Kl.: Sted: Regionsgården, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød Mødelokale H5

REFERAT. Indhold. Møde i: Regionshandicaprådet Dato: 6. juni 2017 Kl.: Sted: Regionsgården, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød Mødelokale H5 Kongens Vænge 2 3400 Hillerød REFERAT Møde i: Dato: 6. juni 2017 Kl.: 17.00-19.00 Sted: Regionsgården, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød Mødelokale H5 Telefon 38 66 50 00 Direkte 38 66 5013 Fax 38 66 53 99

Læs mere

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Glostrup, den 25. september 2018 Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Mødeart: Mødested: Mødetid: Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup kl. 17.00 efter mødet serveres tapas Deltagere: Nikolaj

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 17. februar 2010 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 17. februar 2010 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Page 1 of 13 Referat Handicaprådet Ordinært møde Dato Tid Sted NB. Fraværende Medlemmer 8. november 2007 15:30 Mødelokale v/adm. Baldersvej 11 i Frederikshavn Elsemarie Lauvring, Hanne Welander og Vivi

Læs mere

Det Regionale Samarbejdsudvalg vedrørende Psykologområdet

Det Regionale Samarbejdsudvalg vedrørende Psykologområdet BESLUTNINGER Det Regionale Samarbejdsudvalg vedrørende Psykologområdet DET REGIONALE SAMARBEJDSUDVALG vedrørende Psykologområdet * Der afholdes formøde for politikere kl. 13.00-14.00 i mødelokale H3 *

Læs mere

REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014

REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014 REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014 Deltagere: Malene Nielsen, Nadja Jensen, Anne Fritzner, Jakob Agergaard, Michael Lindberg, Nikolaj Clausen, Kasper Brix og Jakob Færch Afbud: Charlotte Olsen 1.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Dato: den 26. november 2018 Tidspunkt: kl. 17.00 Tilstede: Referat fra bestyrelsesmøde Fra bestyrelsen: Birgitte Nymark (BN), Jens Peter Sørensen (JP), Johnny Jensen (JJ), Peter Bols (PB), Marietta Rosenvinge

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 5. MARTS 2015 0.0 Deltagere og dagsorden Tilstede: Mads,,, Dennis, Annemarie Afbud: Sofie, Heidi, Henrik Agenda (udsendt af formanden inden mødet): 1. Godkendelse

Læs mere

Deltagere: Morten Junget, Signe Lund Christensen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: Morten Junget, Signe Lund Christensen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Søndag d. 8. april 2018 kl. 20.00-22.00 Skype REFERAT Deltagere: Morten Junget, Signe Lund Christensen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Afbud: David Hansen, Julie

Læs mere

Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold

Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold Greve Fodbold Bestyrelsens Forretningsorden Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold 1. Formål 1.1 Nærværende forretningsorden fastlægger rammerne for Greve Fodbolds bestyrelses ageren under iagttagelse

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål 1 Navn og hjemsted Foreningen Ulsted Klatreklub er stiftet den 30/9-2011 og har hjemsted på houvej 198, 9370, Hals, Aalborg kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Klatreforbund under Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN. Dagsordnen

Læs mere

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Dagsorden og referat Dato: 10. januar 2013 Tidspunkt: kl. 18.00 Hos: Susanne Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Agenda 1. Godkendelse af dagsorden og sidste

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 17. DECEMBER 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 17. DECEMBER 2014 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Aktivitetskalenderen Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Aktivitetskalenderen Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. december 2012 kl. 17:30 21:30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Pkt. 2 Godkendelse af referat Ad 2) Referatet fra bestyrelsesmødet ½ 2016 og fra generalforsamlingen 23/ blev godkendt og underskrevet.

Pkt. 2 Godkendelse af referat Ad 2) Referatet fra bestyrelsesmødet ½ 2016 og fra generalforsamlingen 23/ blev godkendt og underskrevet. REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE MANDAG D. 18/4 2016 kl. 19.00 21.30 I TIF`S KLUBHUS, BROVEJ 12 Deltagere: Niels Vestergaard, Alice Christensen, Maiken Støjer, Martin Bachmann, Flemming Nielsen Jane Christensen,

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

d. Ordfører og dirigent

d. Ordfører og dirigent 1) Velkomst og status ved Jesper Jesper bød velkommen og meddelte, at bestyrelsen var samlet, og derudover var Lene Bengtson, Eskil Garner og Steen Madsen inviteret til at deltage, da det forventes, at

Læs mere

Tinglev Antenneforening

Tinglev Antenneforening Tinglev Antenneforening Ekstra ordinær Generalforsamling onsdag den 2. november 2011 kl. 19.00 i Borgerhuset Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Orientering fra bestyrelsen 3. Nye programpakker 4. Samarbejde

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT BESTYRELSESMØDE DATO:

BESLUTNINGSREFERAT BESTYRELSESMØDE DATO: BESLUTNINGSREFERAT BESTYRELSESMØDE DATO: 12-06-2017 REFERANT: NIELS NIELSEN 13-06-2017 REFERAT GODKENDT 18-06-2017 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. KOMMENTARER/OPFØLGNING AF FORRIGE REFERAT MED TILHØRENDE UNDERSKRIFT

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT Den 9. juli 2015 Tidspunkt : Onsdag den 1. juli kl. 17 med efterfølgende middag Sted : Peter Bangsvej 30, Frederiksberg Tilstede : Bestyrelsen Fraværende/Afbud : Sekretærer

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat onsdag den 28. november 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering...2 3. KF - Temadrøftelse...3 4. KF - Kunstudvalg i

Læs mere

Referat for Havnebestyrelsen

Referat for Havnebestyrelsen Referat for Havnebestyrelsen Mødedato 24. september 2018 Tid 15.00 18.00 Sted Havnekontoret, Vestre Kaj 16 Medlemmer: Kristian Skov- Andersen, formand Henrik Bonné, næstformand - Afbud Henrik Green Klaus

Læs mere

Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen, Morten S.

Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen, Morten S. Referat Lokaludvalget 's møde Onsdag den 13-03-2019 Kl. 16:00 Munkestræde, Klosterplads 8a Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen,

Læs mere

Referat for 3. bestyrelsesmøde FGU-Institutionsområde: Helsingør, Fredensborg og Hørsholm

Referat for 3. bestyrelsesmøde FGU-Institutionsområde: Helsingør, Fredensborg og Hørsholm Referat for 3. bestyrelsesmøde FGU-Institutionsområde: Helsingør, Fredensborg og Hørsholm Tid: Den 12. december 2018, Kl. 9.30-12.30. Sted: Helsingør Rådhus, Skt. Anna Gade 5A, 3000 Helsingør. Lokale:

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg 28. januar 2015 Forretningsorden for bestyrelsen i Gjern Idrætsforening. Mødeaktivitet Normalt afholdes der ordinært bestyrelsesmøde den anden tirsdag i hver måned, dog undtagen juli og december. Efter

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Proces for offentlig

Læs mere

Godkendt. 1. Godkendelse af referat. Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden

Godkendt. 1. Godkendelse af referat. Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden Mødetype: Bestyrelsesmøde Deltagere: Bestyrelsen Dato og sted: 14. januar 2017 kl. 10.30 17.00 Fyn: Fjeldsted Skov Kro Facilitator: Referent: Leif Afbud: Emne (og ansvarlig) 1. Godkendelse af referat 2.

Læs mere

Vedtægter for Klatreklub Nordsjælland

Vedtægter for Klatreklub Nordsjælland Vedtægter for Klatreklub Nordsjælland 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Klatreklub Nordsjælland, normalt forkortet til KkN. Foreningens hjemsted er Fredensborg kommune. 2 Foreningens formål

Læs mere

UngSlagelses bestyrelse den 25. juni 2019 kl Referat. UngSlagelses bestyrelse. Mødedato 25. juni 2019 kl

UngSlagelses bestyrelse den 25. juni 2019 kl Referat. UngSlagelses bestyrelse. Mødedato 25. juni 2019 kl Referat UngSlagelses bestyrelse Mødedato 25. juni 2019 kl. 19.00 21.00 Mødelokale Fraværende Personaleloungen, Willemoesvej 2 b, Slagelse Hanne B. Mejlstrøm, Henrik Andersen, Camilla Skree-Jacobsen Åbne

Læs mere

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S 2. februar 2012 Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S 1. Status og kommissorium Revisionsudvalget er et udvalg under bestyrelsen, der er nedsat i overensstemmelse med 15.1 i forretningsordenen for

Læs mere

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning.

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning. VEDTÆGTER Resumé: Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne og gængs demokratisk. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en tidssvarende form. Ordinær årlig generalforsamling

Læs mere

Vedtægter. for. Kranbranchen

Vedtægter. for. Kranbranchen Vedtægter for Kranbranchen Som vedtaget den 10. februar 1989 og med de på generalforsamlingen den 23. marts 2007 og 9. april 2010 vedtagne ændringer. Seneste vedtagne ændringer på generalforsamling den

Læs mere

Vedtægter for multiatleterne

Vedtægter for multiatleterne 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 Vedtægter for multiatleterne 1. Navn og hjemsted. Stk. 1 Foreningens navn er multiatleterne. Stk. Foreningen er stiftet den 1. november 00. Stk. Foreningen har hjemsted i Esbjerg

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

REFERAT Ordinært møde. Allan Pedersen Kudsk, Michael Bitsch-Olsen, John Juul, Lisbeth Hansen, Eva Toftebjerg, Per Hermansen, Helle Ancker Agergaard

REFERAT Ordinært møde. Allan Pedersen Kudsk, Michael Bitsch-Olsen, John Juul, Lisbeth Hansen, Eva Toftebjerg, Per Hermansen, Helle Ancker Agergaard Vordingborg Kommune Folkeoplysningsrådet REFERAT Ordinært møde Do: Torsdag den 13. november 2014 Tidspunkt: kl. 17,00-19,00 Herefter afholdes Valg fra 19,00 21,00 Sted: Panteren, Vordingborg Deltagere:

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Formanden bød velkommen og takkede for fremmødet som talte 67 aktive medlemmer og

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion Sted: Hos Jan Thorsen, Thit Jensens Vej 86 Mødeleder: Jan Referent: Heidi Kage og kaffe: Jan 1. Godkendelse af referat fra det seneste bestyrelsesmøde den 10. april 2019 Er vi enige om indholdet af referatet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere