REGIONSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 4

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REGIONSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 4"

Transkript

1 DATO: 12. juni 2019 REGIONSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 4 MØDESTED Comwell Strand, Køge - kl. 18:15-22:15 MØDELEDER CEL/SK/PM AFBUD AR, CHB, LP REFERENT Poul Møller REGIONSBESTYRELSE OG REPRÆSENTANTER Christian Eggers-Lurá CEL /formand cel@tandtandtand.dk Susanne Kleist SK /næstformand skl@harald.dk Anni Rønman AR anni@vibytand.dk Charlotte Holm-Busk CHB charlotteholmnielsen@yahoo.dk Henrik Harmsen HH dr.henrik@me.com Kit Vibe-Hastrup Iuel KVH kvh@tandhuset.net Leni Møllsøe LM leni@laagekragh.dk Lone Petersen LP lonepetersen38@hotmail.com Steen Bertram-Jakobsen SBJ steenbjakobsen@gmail.com SUPPLEANTER Susanne Kristensen SBK sbkristensen@get2net.dk Kristian Batenburg KB kristian.batenburg@gmail.com Jens Lætgaard JL jens@2410.dk Bjørn Anderson BA bjorn@tanderson.dk HB-KONTAKT SK skl@tdl.dk GÆSTER SEKRETARIAT Poul Møller, Gl. Ringstedvej 25, 4300 Holbæk.

2 DAGSORDEN / REFERAT 1. Opfølgning på referat Ingen løse ender. 2. Fastlæggelse af endelig dagsorden Ingen yderligere punkter. 3. Habilitetsvurdering vedr. dagens møde Ingen konstateret inhabilitet. 4. VISION bilag side 3 og 4 Referatet af dette punkt følger oplægget og findes på næste side. 5. Orientering og meddelelser fra udvalg etc. a. regionsformand b. forretningsfører c. KEU d. OATU e. PATU f. HB g. TDLT h. kredskursusudv. ø. øvrige Punktet udgik, dog har JL fremsendt skriftlig orientering fra mødet i den nedsatte arbejdsgruppe omkring Efteruddannelse. Referatet ligger som sidste side. 6. Evaluering af mødet Godt og konstruktivt møde, hvor alle bød ind med gode forslag. 7. Eventuelt Formanden takkede af, og takkede for god debat, samt ønskede alle en god sommer! Husk, at næste møde er Internatmødet! Er i trygge hænder AFTALTE MØDER 2019: Mandag, den Tirsdag, den Onsdag, den Fredag/lørdag 13./ Internat Onsdag, den RGF SEKRETARIAT Poul Møller, Gl. Ringstedvej 25, 4300 Holbæk.

3 Bilag 2 Input til Vision REFERAT I HENHOLD TIL FLIPOVER! En vision er en erklæring som beskriver, hvorledes Tandlægeforeningen ønsker at fremstå og blive opfattet i fremtiden. Visionen indeholder de langsigtede målsætninger og pejlemærker for Tandlægeforeningen, ofte udtrykt i form af korte programerklæringer. Visionen er et billede af den fremtidige ønskeposition, der fortæller, hvor Tandlægeforeningen gerne vil hen, i hvilken retning Tandlægeforeningen arbejder og indirekte, hvad der evt. skal ændres på, for at nå dertil. Ideen i at formulere visionen er at have noget at stræbe efter, så formuleringen må indeholde noget efterstræbelsesværdigt, der ikke er opfyldt i dag. Visionen skal skabe motivation og engagement. En vision skal være kort og klart formuleret for at fungere som en stærk fælles retning for hele Tandlægeforeningen. Nedenfor er en række spørgsmål, der kan bruges i forbindelse med formuleringen eller reformuleringen af en vision: 1. Hvilken position drømmer I om, at TF har om 3-6 år? Og hvordan realiseres det? DRØM: TF taler med én stemme og alle danske tandlæger er medlemmer af TF. Gode korrelationer til patienter og medier. TF er både faglig forening og fagforening! Medlemskab af TF skal være et eftertragtet kvalitetsstempel! Det skal være sexet at være medlem af TF. TF skal være lige så stærkt et brand som Kræftens Bekæmpelse, og have en respekteret position hos medlemmer og medier. Succes med Sund mund Sund krop TF arbejder for en generel tandsundhed profylakse hele livet. Skarpere markeringer: Plak i mund svarer til lort i røv. Sætte én kurs patientforeninger og so me. REALISERING: A og B medlemsskaber i forhold til hvilke krav, man opfylder, f.eks. i forhold til Efteruddannelse. Tandbørstning på børn (og ældre!) skal være en fuldstændig naturlig ting i lighed med håndvask i den daglige hygiejne. Er aldrig et overgreb! Få Samfundet til at forstå, at manglende tandbørstning (plak) fører til sygdomme i kroppen (lunger, tarm, hjerne, hjerte). Skal have en fremtrædende placering i Sygeplejerske og SoSuuddannelsen. Det er OK at tale penge og det er OK, at kvalitetstandpleje koster penge. Ingen berøringsangst på dette felt. Nye tandlæger skal lære, at det at være tandlæge i privat praksis også er forbundet med at drive forretning. Ordet tandlæge skal signalere høj status/høj kvalitet. 2. Hvad kendetegner TF s ønskeposition i forhold til andre organisationer? Ligestillet med Lægeforeningen i omgivelsernes agtelse med hensyn til Sundhed. Forståelse for, at vi læger med tænder som speciale. Normallønsoverenskomst med HK og Tandplejerforeningen (opsige nuværende overenskomster). Fast løn for ansatte tandlæger i alt fald de første år. Styrke TF s praksisnetværk de andre skal have lyst til og interesse for, at ville lege med os, og selv være opsøgende! ATO skal ønske at være med i TF.

4 3. Hvad skal TF stræbe efter for at fastholde nuværende og tiltrække nye medlemmer? 4. Hvor og overfor hvem skal TF særligt udmærke sig i sin ønskeposition? 5. Hvad er forskellen på TF s nuværende position og fremtidige ønskeposition? 6. Er der noget TF skal undgå/undlade for at foreningen når sin ønskeposition? Flottere, dyrere og attråværdig markant profil, kurser for nyuddannede tandlæger i ledelse og drift. Turnus-ordning. Stor prisforskel på kurser udbudt til medlemmer og ikke-medlemmer. Mere synlig på landsplan. Regionsbestyrelser skal være aktive mødearrangører i deres regions byer med inddragelse af lokalselskaber. TF forpligtes til at levere dagsorden og indlægsgivere/kursusgivere i det omfang, det måtte ønskes indenfor fagpolitiske og kollegiale forhold. Skal styrke sammenholdet lokalt og skabe interesse for fagpolitiske issues. TF s medlemmer og deres patienter. Købe tandlæge.dk tilbage. Fokus på Kollegiale Regelsæt med skærpelse af mæglingstilbud for øje. Skarpere retorik i det offentlige rum Ekstra Blads retorik plak i mund er det samme som lort i røv! Hurtigere respons på kritik, gerne på samme medie. Proaktive os, der sætter dagsordenen. Forsikringsselskaberne må ikke fastsætte maximalpriser. Fokus på medlemstilfreds, der skal have et konstant eller stigende højt niveau. Klinikkerne skal honoreres for et stadig større administrativt arbejde, pålagt af Styrelser og offentlige instanser journalføring, blanketter. Det offentliges gebyrpolitik! Undgå dårlige aftaler Undgå dårlig omtale, og hvis det sker (og er urigtigt/urimeligt/uretfærdigt), så slå igen. Hurtigere svar på indlæg på TF s egen Facebook-side. Undlade at være passive eller gå i flyverskjul Oprejst pande DET ER IKKE SYND FOR OS! Tilsammen skal svarene på spørgsmålene danne grundlag for formuleringen af visionen.

5 Bilag 1 Strategiske fokusområder - REFERAT I HENHOLD TIL KONKLUSION Bilag 1 udfyldes med forslag til 3 strategiske fokusområder, der angiver de overordnede områder og initiativer, som Tandlægeforeningen, efter jeres mening, i særlig grad skal fokusere på og prioritere fremover. Forslag til fokusområde: 1. SUND MUND I SUND KROP Formål med fokusområdet: Forslag til initiativer i relation til fokusområdet: Forventede målbare resultater af initiativerne: Motivation for fokusområde og indsatser: Forslag til fokusområde: 2. Formål med fokusområdet: SUND FORNUFT SUND JOURNAL Kun journalføre, hvis man afviger fra ydelsesbeskrivelsen Forslag til initiativer i relation til fokusområdet: Forventede målbare resultater af initiativerne: Motivation for fokusområde og indsatser: Forslag til fokusområde: 3. Formål med fokusområdet: Forslag til initiativer i relation til fokusområdet: GEBYRNEDSÆTTELSE Realistiske gebyrer Forventede målbare resultater af initiativerne: Motivation for fokusområde og indsatser:

6 REFERAT FRA MØDE I DET PÅ HGF NEDSATTE UDVALG OMKRING EFTERUDDANELSE. Der blev holdt møde mandag d. 29. april 2019 Jeg indledte med kort referat af resolutionsforslaget. Da alle tilstedeværende havde deltaget til HGF, var det en ultrakort gennemgang. Derfra fik alle - en efter en - ordet omkring bordet. Alle andre 8 deltagere i udvalget var imod forslaget!! Brian fra HB foreslog undervejs at forslaget skulle afvises, da alle ved bordet var imod. Undertegnede udtalte skuffelse over at alle var i mod dette forslag, da det ved HGF blev vedtaget med 75%. Henrik Nielsen gjorde opmærksom på at udvalget havde pligt til at komme med et forslag. Udvalget nåede frem til at hvis det skulle gennemføres skulle det være det mest rigide system ever. Sammenlignet med Norges system. Alle kurser skal godkendes af TF (udvalg der nedsættes). Det skal sandsynligvis koste penge for at få godkendt kurser. Kun tandfagligt relevant. osv osv. Rigiditet gennemgående Jeg var den eneste mod forslaget. Jeg mener man skal fastholde det nuværende blot med den ændring at det gøres obligatorisk. Så kan man altid stramme grebet. Min fornemmelse var at udvalget ønskede at overdrive rigiditeten, således at det ALDRIG kunne stemmes hjem på nogen måde. Og således fuldstændig udfase ordningen. Vi drøftede om ordningen blot skulle være et tilbud om registrering af sine kurser et centralt sted. Og ikke andet. Jeg er forbløffet over at der nedsættes et udvalg hvor 8 ud af 9 er imod forslaget, som udgangspunkt. Det undrer mig! Deltagere ialt 9. Herudover sad Ole Marker og Tina Mie Juul samt direktøren. Sidsel Fogh Pedersen (formand/euu, formand for arbejdsgruppen) Brian Møller Andersen (HB) Karen Møller Kongsbak (HB) Henrik Paul Nielsen (specialtandlægerne) Charlotte Juhl Groule (formand for sundhedsudvalget SUU) Pia Clemmensen (repræsentant for offentligt ansatte tandlægers udvalg OATU) Anne Kjær Veedfald (repræsentant for privatansatte tandlægers udvalg PATU) Jens Lætgaard (repræsentant for Region Sjællands Tandlægeforening) Anni Rønman (repræsentant for klinikejerne KEU) Venligste hilsner Jens Lætgaard Himmelev Bygade Roskilde jens@2410.dk

REGIONSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 3

REGIONSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 3 DATO: 2. april 2019 REGIONSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 3 MØDESTED Comwell Strand, Køge - kl. 18:15-22:15 MØDELEDER SK AFBUD LM og BA REFERENT Poul Møller REGIONSBESTYRELSE OG REPRÆSENTANTER Christian Eggers-Lurá

Læs mere

REGIONSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 4

REGIONSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 4 DATO: 19. juni 2018 REGIONSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 4 MØDESTED MØDELEDER FRAVÆRENDE REFERENT Comwell, Strandvejen 111, 4600 Køge. Kit Vibe-Hastrup Anni Rønmann (afbud), Annelene Clausen (u.afbud) Poul

Læs mere

SUK, JOHC, UF, SUJ, DL, DB, RA

SUK, JOHC, UF, SUJ, DL, DB, RA DATO: 2. 2. 2015 KREDSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 2 MØDESTED: Comwell, Roskilde REFERENT: Leni Møllsøe FRAVÆRENDE: SUK, JOHC, UF, SUJ, DL, DB, RA KREDSBESTYRELSE: Poul Møller PM formand STF poultand@adslhome.dk

Læs mere

KREDSBESTYRELSE: SUPPLEANTER: EVT. INVITEREDE: DATO: 16. juni 2014 KREDSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 5. DB, afbud fra SUJ, DL,KM,LM,RA

KREDSBESTYRELSE: SUPPLEANTER: EVT. INVITEREDE: DATO: 16. juni 2014 KREDSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 5. DB, afbud fra SUJ, DL,KM,LM,RA DATO: 16. juni 2014 KREDSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 5 MØDESTED: REFERENT: FRAVÆRENDE: Comwell, Roskilde Betina Grønbæk DB, afbud fra SUJ, DL,KM,LM,RA KREDSBESTYRELSE: Poul Møller PM formand STF poultand@adslhome.dk

Læs mere

REGIONSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 2

REGIONSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 2 DATO: 6. februar 2018 REGIONSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 2 MØDESTED Comwell, Strandvejen 111, 4600 Køge. MØDELEDER Susanne Kleist FRAVÆRENDE - REFERENT Poul Møller REGIONSBESTYRELSE OG REPRÆSENTANTER Christian

Læs mere

Generalforsamling Tandlægeforeningens Region Hovedstaden 4. Oktober 2017

Generalforsamling Tandlægeforeningens Region Hovedstaden 4. Oktober 2017 Generalforsamling Tandlægeforeningens Region Hovedstaden 4. Oktober 2017 Dagsorden Punkt 1: Valg af dirigent Punkt 2: Regionsformandens beretning Punkt 3: Særlige emner Punkt 4: Godkendelse af regnskab

Læs mere

BESTYRELSE: SUPPLEANTER: rstfnet.dk

BESTYRELSE: SUPPLEANTER: rstfnet.dk BESTYRELSE: Christian Eggers-Lurá, Holbæk -2215 6226 formand Susanne Kleist, Roskilde - 2214 5116 næstformand Anni Rønman, Viby Sj. - 2274 1896 Bjørn Anderson, Nakskov - 4063 0513 Charlotte Holm-Busk,

Læs mere

HB strategiseminar Skitse til mission, visioner og strategiske mål. Fortroligt

HB strategiseminar Skitse til mission, visioner og strategiske mål. Fortroligt HB strategiseminar 21-06-2019 Skitse til mission, visioner og strategiske mål Fortroligt 1 Indholdsfortegnelse Mission Planche, samlet oversigt Side 3 Samfund Side 4 Medlemmer Side 5 Værdier Side 6 Visioner

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 26.05.2019 kl. 9:00 Sted: Hotel Jörgen Kock, Malmø Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L.T.

Læs mere

KREDSBESTYRELSE: SUPPLEANTER: EVT. INVITEREDE: DATO: 16. marts KREDSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 2. Hotel Comwell, Roskilde

KREDSBESTYRELSE: SUPPLEANTER: EVT. INVITEREDE: DATO: 16. marts KREDSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 2. Hotel Comwell, Roskilde DATO: 16. marts 2016 KREDSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 2. MØDESTED: REFERENT: FRAVÆRENDE: Hotel Comwell, Roskilde Poul Møller NP, SUJ, UF, CHB, DB, JOHC KREDSBESTYRELSE: Charlotte Hanson CH formand STF chanson@mail.dk

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg Møde nr. 1 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl. 08.30-15.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl i Domus Medica Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl. 12.00 i Domus Medica Til stede: Mogens Hüttel (formand), Lars Bønløkke, Annette Frölich, Jørgen Lassen, Anne Thomassen,

Læs mere

MØDETIDSPUNKT MØDESTED MEDLEMMER. SAMARBEJDSUDVALGET vedrørende tandlæger i Region Hovedstaden

MØDETIDSPUNKT MØDESTED MEDLEMMER. SAMARBEJDSUDVALGET vedrørende tandlæger i Region Hovedstaden BESLUTNINGER 1. møde 2014 - Samarbejdsudvalget vedrørende tandlæger i Region Hovedstaden SAMARBEJDSUDVALGET vedrørende tandlæger i Region Hovedstaden * Der afholdes formøde for politikere kl. 16.00-17.00

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 20.11.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat D. 4.11.2014 på Afd. Søagerskolen Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Søagerskolen Møde nr.:3/2014 Dato: 4.11.2014 Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,

Læs mere

FORRETNINGSFØRER RSTF:

FORRETNINGSFØRER RSTF: BESTYRELSE: Christian Eggers-Lurá, Holbæk -2215 6226 formand Susanne Kleist, Roskilde - 2214 5116 næstformand Anni Rønman, Viby Sj. - 2274 1896 Charlotte Holm-Busk, Roskilde - 4055 9244 Henrik Harmsen,

Læs mere

KREDSBESTYRELSE: SUPPLEANTER: EVT. INVITEREDE: DATO: KREDSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 1. Niels Petersen pkt. 6 refereres ikke!

KREDSBESTYRELSE: SUPPLEANTER: EVT. INVITEREDE: DATO: KREDSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 1. Niels Petersen pkt. 6 refereres ikke! DATO: 24.11.2014 KREDSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 1. MØDESTED: REFERENT: FRAVÆRENDE: Comwell, Roskilde Niels Petersen pkt. 6 refereres ikke! CEL; BGS; RA; LP KREDSBESTYRELSE: Poul Møller PM formand STF poultand@adslhome.dk

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

KREDSBESTYRELSE: SUPPLEANTER: EVT. INVITEREDE: DATO: 13. januar KREDSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 1 Hotel Comwell, Roskilde

KREDSBESTYRELSE: SUPPLEANTER: EVT. INVITEREDE: DATO: 13. januar KREDSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 1 Hotel Comwell, Roskilde DATO: 13. januar 2016 KREDSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 1 MØDESTED: REFERENT: FRAVÆRENDE: Hotel Comwell, Roskilde Poul Møller SUK, CHB, JOHC, LP, KS; ABS KREDSBESTYRELSE: Charlotte Hanson CH formand STF chanson@mail.dk

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 4. DECEMBER 2008 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Jour.nr.: 1200-10219-00061-08 Telefon: 46 35 14 48 Beslutningsreferat af møde nr. 4-2008 i Kredsrådet for Midt-

Læs mere

Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse fredag den kl. 10:30

Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse fredag den kl. 10:30 Medlemmerne af Danske Regioners bestyrelse m.fl. 11042013 Sagsnr. 13/582 Annette Budtz Jørgensen Tel.: 3529 8263 Email: abj@regioner.dk Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse fredag den 05042013

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. VIA-DSR møde Sted: Campus Holstebro Gl. Struervej 1 7500 Holstebro Lokale A367 Mødedato: 15. december 2016 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og

Læs mere

FGU-institutionen for Viborg og Silkeborg kommuner Referat af FGU-bestyrelsens konstituerende møde, den 23. oktober 2018

FGU-institutionen for Viborg og Silkeborg kommuner Referat af FGU-bestyrelsens konstituerende møde, den 23. oktober 2018 Referat af FGU-bestyrelsens konstituerende møde, den 23. oktober 2018 Silkeborg Medborgerhus. Deltagere: Steen Vindum, Silkeborg Kommune Anders Bertel, Viborg Kommune Dorthe Schou Jensen, Silkeborg Kommune

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Dagsorden. Afbud: Tidspunkt: Sted: Vedrørende: Bjarne Larsen bød velkommen og ønskede tillykke med valget.

Dagsorden. Afbud: Tidspunkt: Sted: Vedrørende: Bjarne Larsen bød velkommen og ønskede tillykke med valget. Dagsorden Deltagere: Afbud: Tidspunkt: Sted: Vedrørende: Hanne Blankensteiner Susanne Kongsaa Bjarne Larsen Ole Lind Larsen Jørgen Storm Per Husted Sørensen Annie Havnsø Thomasen Per Veise Frederique Andersen

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

KREDSBESTYRELSE: SUPPLEANTER: EVT. INVITEREDE: DATO: 18. september 2015 KREDSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 5 JOHC; MR; DL; AR; RA; CHB; FD.

KREDSBESTYRELSE: SUPPLEANTER: EVT. INVITEREDE: DATO: 18. september 2015 KREDSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 5 JOHC; MR; DL; AR; RA; CHB; FD. DATO: 18. september 2015 KREDSBESTYRELSESMØDE MØDE NR. 5 MØDESTED: REFERENT: ORDSTYRER: FRAVÆRENDE: Hotel Comwell, Køge Poul Møller Charlotte Hanson JOHC; MR; DL; AR; RA; CHB; FD. KREDSBESTYRELSE: Poul

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. november 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. november 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø REFERAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Esben Frederiksen Social & Arbejdsmarked D 4646 4720 E esfr@lejre.dk Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Hvornår man evt. i pressen udtaler sig om uenigheder i rådet

Hvornår man evt. i pressen udtaler sig om uenigheder i rådet REFERAT MØDE DEN 4. DECEMBER 2014 UDSATTERÅD Klik her for at angive tekst. Sekretariat og Udvikling 4. december 2014 2012-26484-67 Deltagere Navn Formand Lissie Kirk Anja Wickelgreen Carsten Jepsen Birgitte

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

Referat fra fælles med mellem Teknisk Udvalg og Klimarådet

Referat fra fælles med mellem Teknisk Udvalg og Klimarådet Referat fra fælles med mellem Teknisk Udvalg og Klimarådet Referat fra møde Den 4. september 2018 kl. 19-21 MØDEDELTAGERE Fra Teknisk Udvalg deltog: Tina Tving Stauning Jørgen Bech (medlem af klimarådet)

Læs mere

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd.

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd. Referat Den 17. juni 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 16. juni 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Forberedelsesudvalget. UNDERUDVALG VEDR. SUNDHED Tirsdag den 29. august 2006 Kl Amtsgården i Hillerød, mødelokale 23 Møde nr. 4.

Forberedelsesudvalget. UNDERUDVALG VEDR. SUNDHED Tirsdag den 29. august 2006 Kl Amtsgården i Hillerød, mødelokale 23 Møde nr. 4. B E S L U T N I N G E R REGION HOVEDSTADEN Forberedelsesudvalget UNDERUDVALG VEDR. SUNDHED Tirsdag den 29. august 2006 Kl. 17.00 Amtsgården i Hillerød, mødelokale 23 Møde nr. 4 Medlemmer: Vibeke Rosdahl

Læs mere

Dato: 19-11-2014 10:00 Sted: KL-huset, lokale S-05

Dato: 19-11-2014 10:00 Sted: KL-huset, lokale S-05 REFERAT 2014 GEODANMARK BESTYRELSESMØDE Dato: 19-11-2014 10:00 Sted: KL-huset, lokale S-05 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes fælles interesser

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig (7)

Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig (7) Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig (7) Tid: Onsdag, den 14. marts 2018 kl. 16.30 Sted: Øjet, Grønlands Torv, 9210 Aalborg SØ Deltagere: Laila Thomsen (LT) Søren Thomsen (ST) John Christensen

Læs mere

Tandplejen. Børn og unge. for. Greve Kommune

Tandplejen. Børn og unge. for. Greve Kommune 10 Tandplejens Administration Dønnergårds Allé 221 2670 Greve Tlf. 43 97 33 10 mandag-torsdag kl. 8-15, fredag 8.20-15 e- mail: gkt@greve.dk Tandplejen for Børn og unge Hedely Tandklinik Dønnergårds Allé

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden og referat Skolebestyrelsesmøde Dagsorden og referat Skolebestyrelsesmøde Møde Skolebestyrelsesmøde Sofiendalskolen Skoleforvaltningen Lange Müllers Vej 18 9200 Aalborg SV Tid Sted Mødeleder: Referent: 27-08-2018, kl. 17.00-19.00 med

Læs mere

1. møde: Interview af klienter. Mandag d.26/

1. møde: Interview af klienter. Mandag d.26/ 1. møde: Interview af klienter. Mandag d.26/032012 Oplæg Lene og Mari Kulturregionalt projekt Politisk projekt Ovenstående gør at organiseringen er lidt speciel! 8 kommuner har lavet en politisk aftale

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. PTO s bestyrelse & forretningsudvalg

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. PTO s bestyrelse & forretningsudvalg F O R R E T N I N G S O R D E N for PTO s bestyrelse & forretningsudvalg Nedenstående reguleringsgrundlag for PTO s forretningsorden omfatter såvel forretningsudvalget (FU), som bestyrelsen. Under det

Læs mere

Referat af 10. møde i Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) torsdag den 24. januar 2013

Referat af 10. møde i Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) torsdag den 24. januar 2013 05-02-2013 Sag nr. 09/1736 Dokumentnr. 48418/12 Referat af 10. møde i Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) torsdag den 24. januar 2013 Tilstedeværende medlemmer af RADS Svend Hartling (formand),

Læs mere

Sekretærrollen i bestyrelsen

Sekretærrollen i bestyrelsen Sekretærrollen i bestyrelsen Rutiner og opgaver med et digitalt afsæt Vi er: Kim Bruhn Jens Skipper Rasmussen Sekretærens opgaver Du har ansvaret for at sikre bestyrelsens kollektive hukommelse og historieskrivning

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Godkendt - referat RB-møde 180301 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Bestyrelsesmødet afholdes VIA University College, lokale A231, Gl Struervej 1, 7500 Holstebro. Program Kaffe

Læs mere

FUTKA DET FAGLIGE UDVALG FOR ERHVERVSUDDANNELSEN TIL TANDKLINIKASSISTENT

FUTKA DET FAGLIGE UDVALG FOR ERHVERVSUDDANNELSEN TIL TANDKLINIKASSISTENT FUTKA DET FAGLIGE UDVALG FOR ERHVERVSUDDANNELSEN TIL TANDKLINIKASSISTENT Til stede: Claus Agø Hansen, Jannie Arge, Søren Bach-Petersen, Bonnie Blirup, Kirsten Møller Christensen, Henrik Lytsen, Ole Marker,

Læs mere

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet.

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet. Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2015 Tirsdag d. 14. april kl 20.00, Tinghuset, Algade 8 i Store Heddinge Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig

Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig Tid: Onsdag, den 1. marts 2017 kl. 17.00 (Spisning fra kl. 16.00) Sted: Brohusgade 2B, 9000 Aalborg Deltagere: Laila Thomsen (LT) Susan Jørgensen (SJ)

Læs mere

Mødereferat. Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010. For referat: Stefan Kragh. Dato for udarbejdelse: 1-05-2010

Mødereferat. Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010. For referat: Stefan Kragh. Dato for udarbejdelse: 1-05-2010 Mødereferat Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010 Dato for udarbejdelse: 1-05-2010 l For referat: Stefan Kragh Deltagere: Jørn Mortensen, Anne Marie Jensen, Jane Kiss, Stefan Kragh. Afbud:

Læs mere

Rektor Erik Knudsen, vicerektor Lone Hougaard (Sygeplejerskeuddannelsen

Rektor Erik Knudsen, vicerektor Lone Hougaard (Sygeplejerskeuddannelsen Dagsorden HSI Mødedato: Onsdag den 2. december 2009 Starttidspunkt: Kl. 12:00 Sluttidspunkt: Kl. 14:00 Mødested: Mødelokale: D1.06 Medlemmer: Afbud: Blangstedgårdsvej Rektor Erik Knudsen, vicerektor Lone

Læs mere

Dagsorden. Møde i MED-Hovedudvalget Onsdag den 16. maj 2018 kl. 09:30 Mødelokale 8/9 i Regionshuset. Deltagere:

Dagsorden. Møde i MED-Hovedudvalget Onsdag den 16. maj 2018 kl. 09:30 Mødelokale 8/9 i Regionshuset. Deltagere: Dagsorden Møde i MED-Hovedudvalget Onsdag den 16. maj 2018 kl. 09:30 Mødelokale 8/9 i Regionshuset Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Formand, Per Bennetsen Leif Panduro Jensen Lone Lindsby Karsten Ole

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 06.09.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ingrid T. Thrane, Jens

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

Referat fra 4. ordinære bestyrelsesmøde 2014/2015.

Referat fra 4. ordinære bestyrelsesmøde 2014/2015. Referat fra 4. ordinære bestyrelsesmøde 2014/2015. År 2015 den 27. maj blev der på i Tandlægernes Hus, Amaliegade 17, 1256, København afholdt det 4. ordinære bestyrelsesmøde 2014/2015 i Praktiserende Tandlægers

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Godkendelse

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde mandag den 3. april Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat bestyrelsesmøde mandag den 3. april Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby bestyrelsesmøde mandag den 3. april 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-3/2017 3. april 2017 kl.17:30 20:30,,

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 14. juni referat

Bestyrelsesmøde den 14. juni referat Dato: 21-06-2017 Deres ref.: Vor ref.: Sagsbehandler: 06-F38/20129 IDH/- Bestyrelsesmøde den 14. juni 2017 - referat KL. 09.00 15.30 i SL, 5000 Odense C. Mødet blev afkortet med afslutning kl. 13.00. Deltagere:

Læs mere

EJERSTRATEGI 2014-2017 FOR VIRKSOMHEDER INDEN FOR TEKNIK- OG MILJØOMRÅDET M.M.

EJERSTRATEGI 2014-2017 FOR VIRKSOMHEDER INDEN FOR TEKNIK- OG MILJØOMRÅDET M.M. EJERSTRATEGI 2014-2017 FOR VIRKSOMHEDER INDEN FOR TEKNIK- OG MILJØOMRÅDET M.M. Teknik- og Miljøforvaltningen Dato Sagsnummer Dokumentnummer 6-1-2014 2012-26903 2013-183605 Baggrund og afgrænsning Køge

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Repræsentantskabsmøde mandag den 8. oktober 2012, kl i Oasen, Stengårdens Selskabslokaler, Lokes Plads 1, Ølstykke

Repræsentantskabsmøde mandag den 8. oktober 2012, kl i Oasen, Stengårdens Selskabslokaler, Lokes Plads 1, Ølstykke Referat Repræsentantskabsmøde mandag den 8. oktober 2012, kl. 19.00 i Oasen, Stengårdens Selskabslokaler, Lokes Plads 1, Ølstykke Til stede: Bjørli Denbak, Aksel Hein Pedersen, Anne Larsen, Birgit Pedersen,

Læs mere

Afbud:Brian Lund Madsen, Stig Hansen, Bilal Titrek,, Erik Vestergaard, Tom Nielsen, Ena Juhl

Afbud:Brian Lund Madsen, Stig Hansen, Bilal Titrek,, Erik Vestergaard, Tom Nielsen, Ena Juhl Referat af Integrationsrådets møde den 11. december 2008. Tilstede: Jamal Tabari, Nimer Shama, Farjam A. Davani, Lisbeth Jørgensen, Miasser Hawwa, Sabahat Cilgin Jelena Rajovic, Lolan Ottesen, Lisbeth

Læs mere

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale).

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). Til stede: Hanne Simonsen (formand), Anne

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

I dette forår indsamles krav til næste års overenskomstforhandlinger, og også her skal vi fortsat arbejde fokuseret.

I dette forår indsamles krav til næste års overenskomstforhandlinger, og også her skal vi fortsat arbejde fokuseret. 1 Ane Søegaard Formand I de 2 år, jeg har været formand for Frederiksberg Kommunelærerforening, har jeg haft som mål at styrke foreningens position og indflydelse overalt, hvor vi færdes. Vi er som faggruppe

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM september 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand

Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand TIL STEDE Louise Bonnevie Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer Nilaus

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Social- og sundhedsassistenter Faggruppelandsmøde i Kolding den maj 2012

Social- og sundhedsassistenter Faggruppelandsmøde i Kolding den maj 2012 Referat fra Social- og sundhedsassistenter Faggruppelandsmøde i Kolding den 15. - 16. maj 2012 DAG 1 Velkomst til faggruppelandsmøde Der er 8-10 nye deltagere på mødet i år Valg af ordstyrer og referent:

Læs mere

Referat fra møde den 14. juni 2007

Referat fra møde den 14. juni 2007 Referat fra møde den 14. juni 2007 Mødested: Røntgenafdelingen Sønderborgsygehus Sydvang 1 6400 Sønderborg Fremmødte: Anne-Grethe Hansen, Dorthe Møller, Lars Jensen, Jørgen Nørris Christensen og Boye Eckmann

Læs mere

Referat Dato: Mandag 16/4-18 Kl

Referat Dato: Mandag 16/4-18 Kl Referat Dato: Mandag 16/4-18 Kl. 17.00-20.00 Sted: Ungecenter Syd (Sortebakkeskolen) Løgstørvej 161, 9610 Nørager. Parker ved Sortebakkehallen derfra kan skiltene med RU ses. Emne: Bestyrelsesmøde (m.

Læs mere

BESTYRELSE: SUPPLEANTER: rstfnet.dk

BESTYRELSE: SUPPLEANTER: rstfnet.dk BESTYRELSE: Christian Eggers-Lurá, Holbæk -2215 6226 formand Susanne Kleist, Roskilde - 2214 5116 næstformand Anni Rønman, Viby Sj. - 2274 1896 Bjørn Anderson, Nakskov - 4063 0513 Charlotte Holm-Busk,

Læs mere

Skævinge Skole & Ll. Lyngby Skole respekt tillid nærvær

Skævinge Skole & Ll. Lyngby Skole respekt tillid nærvær Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Side 001 Skævinge Skole & Ll. Lyngby Skole respekt tillid nærvær 7. november 2011 Tirsdag den 30. august kl. 19.00-21.30 på, mødelokalet Deltagere: Dorte Seir Petersen,

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Britta Borch Egevang Charlotte Thaning Sigge Winther Nielsen Edith Jakobsen, pkt. 4 Wenche Marit Quist, pkt. 6 Lotte Jepsen (referent)

Britta Borch Egevang Charlotte Thaning Sigge Winther Nielsen Edith Jakobsen, pkt. 4 Wenche Marit Quist, pkt. 6 Lotte Jepsen (referent) DJØF PRIVAT BESTYRELSESMØDE DEN 6. MARTS 2019 Godkendt referat udsendt pr. mail den 2. april 2019 Referat af bestyrelsesmøde i Djøf Privat den 6. marts 2019 Sagsnr: 2019-203 Ref. LOJ 2.04.2019 Til stede:

Læs mere

Dagsorden. Folkeoplysningsudvalget 28. november 2016 Dragør rådhus, Havnestuen kl

Dagsorden. Folkeoplysningsudvalget 28. november 2016 Dragør rådhus, Havnestuen kl Dagsorden Folkeoplysningsudvalget 28. november 2016 Dragør rådhus, Havnestuen kl. 17.00 Indhold Side 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Meddelelser... 2 3. Ansøgning om at blive folkeoplysende forening...

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2016 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 23-09-2016 10:30 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 København S, lokale S-09 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt

Læs mere

Forretningsorden for Den Danske Naturfonds bestyrelse

Forretningsorden for Den Danske Naturfonds bestyrelse Side 1/6 Forretningsorden for Den Danske Naturfonds bestyrelse 1. Bestyrelsens valg, konstitution og honorar 1.1. Indstilling og valg af bestyrelsesmedlemmer sker i overensstemmelse med pkt. 7 og 8 i fondens

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

KB- møde tirsdag d kl. 14:00 Haderslev Realskole

KB- møde tirsdag d kl. 14:00 Haderslev Realskole 2019, 14.05 Referent: LM KB- møde tirsdag d.14.05. 2019 kl. 14:00 Haderslev Realskole Deltagere: Hans Erik Hansen (HE) Finn Trond Hansen (FTH) Inga Fries (IF) Torben Hansen (TH) Lene Mikkelsen (LM) Dagsorden

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BYGGERI. STILLADSSEKTIONEN (revideret april 2013)

VEDTÆGTER FOR DANSK BYGGERI. STILLADSSEKTIONEN (revideret april 2013) VEDTÆGTER FOR DANSK BYGGERI STILLADSSEKTIONEN (revideret april 2013) 1 Navn og hjemsted Sektionens navn er Dansk Byggeri Stilladssektionen, med hjemsted hos Dansk Byggeri i København. 2 Formål Sektionen

Læs mere

Referat af møde i underudvalget vedrørende ny teknologi og samarbejde med praksissektoren på psykiatriområdet onsdag d. 14.

Referat af møde i underudvalget vedrørende ny teknologi og samarbejde med praksissektoren på psykiatriområdet onsdag d. 14. Regionshuset Viborg Psykiatri- og Socialstaben Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 4003 www.regionmidtjylland.dk Referat af møde i underudvalget vedrørende ny teknologi og samarbejde med praksissektoren

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation Deltagere: Niels-Ole Hartmann FOA Esbjerg Frank Bruno Madsen FOA

Læs mere

F K G - B E S T Y R E L S E N

F K G - B E S T Y R E L S E N REFERAT F K G - B E S T Y R E L S E N Dato: 09-09-2014 13:00 16:00 Sted: KL-huset lokale S-09 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes fælles

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Tandlægernes Tryghedsordninger den 28. november 2014 på Munkebjerg Hotel

Referat fra bestyrelsesmøde i Tandlægernes Tryghedsordninger den 28. november 2014 på Munkebjerg Hotel Referat fra bestyrelsesmøde i Tandlægernes Tryghedsordninger den 28. november 2014 på Munkebjerg Hotel Til stede: Kirsten Melchior (KM) Niels Bruun (NB) Ulla Friberg (UF) Anders Boel Petersen (ABP) Svend

Læs mere

Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen

Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen Version: 0.4 1. Medlemmer, konstituering m.m. Skolebestyrelsen er sammensat i henhold til Bekendtgørelse af lov om Folkeskolen (nr. 665 af 20.06.2014)

Læs mere

Ældrerådets møde mandag den 14. januar 2019 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådets møde mandag den 14. januar 2019 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådets møde mandag den 14. januar 2019 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per

Læs mere

Referat af møde nr. 3. Mandag d. 29.02.2016 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3. Mandag d. 29.02.2016 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3. Mandag d. 29.02.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 29.02.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.7, Egedal Rådhus

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 1. november 2017 kl. 16.30 til 19.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Afbud Karen

Læs mere

FORRETNINGSORDEN, DECEMBER Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse. 1. Hovedbestyrelsens sammensætning. 2. Hovedbestyrelsesmøder. 3.

FORRETNINGSORDEN, DECEMBER Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse. 1. Hovedbestyrelsens sammensætning. 2. Hovedbestyrelsesmøder. 3. FORRETNINGSORDEN, DECEMBER 2018 Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse 1. Hovedbestyrelsens sammensætning Hovedbestyrelsen består af formanden, de fem regionsformænd, seks repræsentantskabsvalgte medlemmer

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 27. april kl på Comwell Hotel i Kolding

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 27. april kl på Comwell Hotel i Kolding Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 27. april kl. 12.00 på Comwell Hotel i Kolding Til stede: Jørgen Lassen (formand), Jørgen Kleener, Annette Frölich, Mogens Hüttel,

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Mødedeltagere: Solveig Isbrand Formand Margit Kjærgaard Næstformand Morten Egelberg Helle Hardt Friis Bjarne Kristensen Dorte Keller

Læs mere