Signalforsyning af IP fibernet. Afd. Søndermarken

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Signalforsyning af IP fibernet. Afd. Søndermarken"

Transkript

1 Afd. Søndermarken Side : 1/7 Signalforsyning af IP fibernet Afd. Søndermarken 1 Afd. Søndermarken Afd. Søndermarken - er selvstændige almene boligafdeling. Afd. Søndermarken V/ Frederiksberg Forenede Boligselskaber Finsensvej Frederiksberg Afdelingerne er beliggende: Borgmester Fischers Vej 1-3 og 2-8 samt Magnoliavej Frederiksberg For tilbuddet gælder det med udbudsbrevet udsendte udbudsmateriale, dateret den indeholdende: 1. Bygherrens udbudsannonce 2. Eventuelle rettelsesblade 3. Nærværende Kravspecifikation for funktionsudbud 4. Byggesagsbeskrivelse 5. Arbejdsbeskrivelse 6. Tilbudsliste 7. Rammetidsplan 8. Situationsplan De bydende bedes straks ved modtagelsen kontrollere at udbudsmaterialet er komplet. Udbudsmaterialets enkelte dele, herunder også eventuelle tegninger, supplerer hinanden, og enhver beskrevet ydelse skal udføres, også såfremt den blot er nævnt et sted. Alle beskrevne fysiske og tekniske krav skal være overholdt og kunne genfindes i det færdige anlæg. Funktionsudbud på etablering af:

2 Afd. Søndermarken Side : 2/7 1 - Operatørtilslutning med fiberkabel samt transmissionsudstyr. Levering, installation, drift og service af fibernetværkets aktiveudstyr fordelingsudstyr. Under anden entreprise levereres, opsættes og tilsluttes de til netværket tilhørende residential gateways i lejlighederne. Idriftsættelse, drift og service af alle de til netværket hørende residential gateways skal være indeholdt i operatørens service og idriftsættelses tilbud. Arbejdsbeskrivelsen ideholder tekniske specifikationer på de leverede og monterede residential gateways. 2 - Signal leverance indeholdende nye TV-pakker og internet forbindelser samt alt support, services og håndtering af individuelle leverancer mellem afdelingens beboere og leverandøren. Funktionsudbuddet udbydes samlet, men som 2 entrepriser. Leverandøren skal afgive tilbud på begge entrepriser for at være konditionsmæssig. Indkommende tilbud vægtes ud fra nedenstående vurdering og ved udvælgelse af det økonomisk mest fordelagtige tilbud Internet og TV pakkepriser 40% Tilbudssum for etablering af signalleverancen og aktivtudstyr 25% Teknisk løsning 15% Responstiden for service, serviceprisen og serviceorganisationens opbygning - 10% Exit aftale og netværksovertagelses aftale 10% Alle priser opgives inklusive 25% moms. De mest økonomisk fordelagtige tilbud indstilles til vedtagelse på afdelingsmøde i Søndermarken. Afdelingen Søndermarken er en selvstændig almen boligafdeling og kan på en generalforsamling godkende eller forkaste indstillede forslag. 2 Tilslutninger til nyetableret fibernetværk I forbindelse med en anden entreprise i afdelingen etableres et fiberoptisk netværkskabling i afdelingen dækkende alle nedenstående lokaliteter. Det fiberoptiske netværk består af 2 optiske fibre fremført fra 5 underkrydsfelter frem til hvert tilslutningspunkt. Leverandøren skal samarbejde med anden entreprenør og videregive oplysninger om hvilke stik, konnektorer og andet, der er nødvendige for tilslutning af leverandørens aktive udstyr og manegement udstyr for signalleverancen. Der skal samarbejdes og videregives oplysninger i et sådant omfang af bygherres entreprenør af den fiberoptiske netværkskabling nemt kan levere en komplet kabling med opmærkning og tilslutning af alle residential gateways, passende til leverandørens aktive udstyr. Afdelingerne har følgende lokaliteter hvor der skal udføres tilslutninger til fibernetværket:

3 Afd. Søndermarken Side : 3/7 Almene boliger: Beboertilslutninger med egen adresse Suppleringsrum Forsamlingshuse Vaskerrier Tilslutninger i kontor I alt antal tilslutninger 434 stk. x stk. 5stk. x stk. x stk. 439 stk. 3 Søndermarken - eksisterende TV/radio leverance Det eksisterende TV-fordelingsnet er ikke omfattet af denne leverance. Signalleverancen på det eksisterende coax anlæg ophører og driften af netværket stilles i bero. Afdelingen forsynes i dag med TV/radiosignaler fra YouSee. Alle beboere modtager samme pakke. Aftalen med YouSee forventes opsagt i overensstemmelse aftalens bindinger til udløb medudgangen af Ny IP service leverance Der ønskes tilbud på en leverance af symmetriske IP internetforbindelser samt TV signaler og andre digitale tillægstjenester samt. Afdelingen modtager i dag de kanaler der er indeholdt i YouSee s fuldpakke. For TV signalerne ønskes der frem over et sammenligneligt kanaltilbud, fordelt i forskellige pakker. 4.1 Leverandøren bedes beskrive hvilke services, der kan leveres på fibernetværket og hvorledes de er fordelt i pakker og grupper, hastigheder på internetforbindelser, samt hvilken indflydelse afdelingen har på sammensætning af serviceydelserne. Leverandøren skal kunne redegøre for at de tilbudte internet forbindelser er åbne for alle IPstreaming tjenester og at leverandøren ikke anvender trafikreguleringsudstyr i accessforbindelsen eller eget netværk, som påvirker tredje parts IP-streaming negativt herunder også TV-streaming. Endvidere skal der redegøres for at leverandørens internet forbindelser har den fornøden kapacitet og kvalitet til at kunne afvikle IP-streaming i det omfang som den tilbudte båndbredde. Serviceleverancen skal som minimum indeholde følgende: TV/radio kanaler, IP Internet signalleverancer og IP services. Service, dækkende både IP services og TV/radio leverancen, fibernetværket, beboerhenvendelser, drift af netværket og alt teknisk support. Tilbud til alle

4 Afd. Søndermarken Side : 4/7 Leverandøren skal kunne levere ovenstående udbud til alle fibernetværkets tilslutninger herunder alle afdelingens husstande. Leverandøren kan ikke nægte at levere ydelser til en husstand. Undtagelser herfra skal godkendes af afdelingens administrator. Beboerne er helt frit stillet med hensyn til valg af eller fravalg af indholdsleverance. Indholdsleverandøren håndtere egenhændigt alle forhold til beboerne, herunder også til-, afmelding, service, pakkeændringer, betaling etc. Varighed Leverandøren og afdelingen kan gensidigt opsige aftalen efter en periode på op til 36 måneder. Leverandøren er velkommen til også at fremsætte alternative tilbud med en anden bindingsperiode end 36 måneder. Der vil blive lagt vægt på korte bindingsperioder. Etablerings pris Leverandøren forventes at graduere tilbudsummen på etableringsudgifterne i forhold til længden af bindingsperioden for ovenstående indholdsleverancer. Omfang I forbindelse med tilbud på funktionsudbuddets på hovedpunkter er der herunder angivet de ønskede operatørydelser i hovedtræk. Der skal gives pris på arbejdsbeskrivelsens operatørydelser under afsnittet omfang Pris på minimum tre TV-pakker med særlig vægt på en grundpakke med en lav månedlig abonnementspris. Pris på program afgifter samt Koda/Copydan afgift på de forskellige pakker, ud fra dagens priser inkl. moms. Alle beboere skal have mulighed for helt at fravælge en TVleverance. Der vil blive lagt vægt på muligheder for individuel tilpasning af program indholdet i TV-pakkerne. 4.3 Pris for pakkeskift til pakke med færre/ingen kanaler inkl. moms. 4.4 Pris for pakkeskift til pakke med flere kanaler inkl. moms. 4.5 Pris, hvis beboeren ikke er tilsluttet betalingsservice inkl. moms 4.6 Pris for programkort til modtagelse af kodede eller krypterede TV-kanaler. 4.7 Pris for tilslutningsudstyr til brug for analoge eller ældre TV-apparater. 4.8 Pris for individuel teknisk bistand til den enkelte beboer i forbindelse med genindstilling af TVkanaler og tilslutning af udstyr til det nye fibernetværk. 4.9 Pris for symmetriske internetforbindelser i forskellige hastigheder. Der vil blive lagt vægt på at de tilbudte internet forbindelser er symmetriske og uden restrektioner i den overførte datamængde. Leverandøren skal kunne tilbyde internet forbindelser med en minimumhastighed på 50/50Mbit/s. Alle beboere skal have mulighed for helt at fravælge en internetforbindelse forbindelse. Der vil blive lagt vægt på at operatøren forsyner netværket med en basisbåndbredde så der uden vederlag kan stilles en internet forbindelse på minimum 512/512Kbit til alle tilslutninger Pris for mindste internetforbindelse med den laveste hastighed.

5 Afd. Søndermarken Side : 5/ Pris for etablering af døgn overvågning af afdelingens FTTH-netværk der passer til leverandørens overvågningsplatform inkl. moms. 5 Digitale kanaler og HD modtagelse Beboerne skal have mulighed for at modtage alle programmer i TV-pakkerne i digital kvalitet. Der ønskes leveret et antal kanaler i HD kvalitet. Der vil blive lagt vægt på muligheder for individuel tilpasning af program indholdet i TVpakkerne, hvor brugerne via et internet basseret bruger interface har mulighed for at sammensætte individuelle pakker. 5.1 Leverandøren bedes beskrive, hvorledes de digitale muligheder ser ud, samt beskrive sammenhæng mellem DVB-C pakker og de digitale muligheder. 6 Netværksbokse I forbindelse med idriftsættelse af afdelingens fibernetværket skal leverandøren idriftsætte netværksbokse så de passer til og understøtter funktionaliteten i det leverede aktive fordelingsudstyr. I forbindelse med idriftsættelse af afdelingens fibernetværket skal leverandøren samarbejde med og videregives oplysninger i et sådant omfang, at bygherres entreprenør af den fiberoptiske netværkskabling nemt kan leverer og montere netværksboksen så de understøtter og passer til leverandørens centrale aktive fordelingsudstyr. Netværksboksene skal serviceres af leverandørens almindelige serviceorganisation og der skal være fuld understøttelse af gatewayens trådløse WIFI og en mulig kollektiv internetforbindelse. Alle beboere skal have tilsendt en unik ESSID og tilhørende adgangskode. Type og bestykning af bygherres opsatte netværksboksene er beskrevet i arbejdsbeskrivelsen punkt 5.8. Såfremt at der kræves yderligere bokse eller CI kort for at kunne abonnere på netværksservices skal leverandøren kunne sælge eller udleje digitalbokse eller CI kort. 6.1 Leverandøren bedes beskrive alle mulighederne med digitalbokse, CI kort mv. samt angive priser på køb, leje, oprettelse. 7 Idriftsættelse af FTTH-netværk Funktionsudbuddet på en nye signalleverance bestående af TV/radio pakker og IP internet forbindelser omfatter også levering, montering og service, tilslutning og idriftsætte af aktivt fordelingsudstyr i bygherres krydsfelter.

6 Afd. Søndermarken Side : 6/7 I forbindelse med etableringen af afdelingens fibernetværket skal leverandøren samarbejde med og videregives oplysninger i et sådant omfang, at bygherres entreprenør af den fiberoptiske netværkskabling nemt kan leverer og udføre opmærkning af kabler, nødvendig plads, dybdekrav og øvrigmontage, som er nødvendig for installering af leverandørens udstyr, samt krav til spændingsforsyninger, ventilation, temperaturforhold, sikring, aflåsning, beskyttelse i øvrigt. Udstyret skal fuld ud understøtte funktionaliteten i de levereder residential gateways/netværksbokse. 8 Etablering af signalleverancen Leverandøren har ret til at lægge fiberkabler ind til og gennem afdelingens matrikel til afleveringspunkterne. Fiberkablerne skal lægges med hensyntagen til andre installationer samt til adgangsforhold for fremtidige installationer. Afdelingerne skal have forelagt og være enig i fremføringsvejene. Der vil ikke, uden skriftlig tilladelse, kunne foretages forsyning af andre aftagere end afdelingerne gennem afdelingens arealer. Såfremt leverandøren ønsker at etablere et fordelingspunkt, der kan betjene andre end den pågældende afdelingen, skal dette punkt være placeret i eller umiddelbart ved afdelingsskel. Der skal indgås skriftlig aftale om dette punkt - herunder også en lejeaftale, der træder i kraft, hvis leverandøren ophører med at levere til afdelingen, men ønsker at beholde fordelingspunktet. Såfremt leverandøren ønsker afleveringspunkt i skel tinglyst, bærer leverandøren alle nuværende og kommende udgifter i forbindelse hermed. 8.1 Leverandør bedes opgive pris på indlægning af fibernetværket og alle tilhørende arbejder, hvor en positiv pris betyder, at afdelingen betaler til leverandøren, og en negativ pris betyder, at leverandøren betaler til afdelingen. 8.2 Ved ophør af aftalen kan afdelingerne forlange at overtage leverandørens aktiveudstyr og evt. andet fordelingsudstyr. Leverandøren skal beskrive pris og betingelser. Leverandøren skal også beskrive muligheder, betingelserne og pris for 3 parts anvendelse af leverandørende hovedaccess forbindelse efter kontraktens udløb. 8.3 Beskrivelse af leverandørens håndtering af information til beboerne omkring TV signaler internet forbindelser og IP services. Al information til beboerne om nye Ip internet forbindelser, TV-signaler, pakkevalg og IP services mm. varetages af leverandør 8.4 Såfremt der bruges underleverandører, skal dette beskrives.

7 Afd. Søndermarken Side : 7/7 9 Anlægsservice og kundesupport Anlægssupport og kundeservice skal inkludere følgende: Anlægsservice 24 timer i døgnet alle årets dage. Maksimale tider på besvarelse af henvendelser, udrykning på servicekald og udbedringer skal angives i tilbuddet. Leverandøren skal overvåge hele netværket hele døgnet og i alle ugens dage via et NOC funktion. Leverandøren skal have et direkte online nummer til NOC eller døgnbemandingen til brug for afdelingens driftsansvarlige person. Leverandøren skal stille support til rådighed og til besvarelse af henvendelser fra afdelingens beboere, både telefonisk og ved henvendelser. Leverandøren skal beskrive bemandingen af kundesupport og anlægsservice, herunder også SLA på hovedaccessforbindelsen samt procedure ved beboerhenvendelser og gennemsnitlige svartider i forskellige time tidsintervaller. Leverandørens netværksservice, NOC funktion, antiterror logning og beboer support skal være indeholdt i abonnementspriserne og må i hele aftaleperioden ikke faktureres særskilt til beboerne eller kollektivt til foreningen. 10 Forsyningsaftale Da leverandøren afregner ydelser direkte med afdelingens husstande er eventuelle beboer restancer afdelingen Søndermarken og Frederiksberg Forenede Boligselskaber uvedkommende Leverandøren bedes beskrive prisreguleringsbetingelser. Såfremt der er mindre en 6 måneder til næste prisreguleringstidspunkt, bedes leverandøren beskrive forventningerne til en kommende prisregulering Bindingsperioden for alle aftaler skal beskrives i forbindelse med tilbuddet Hvis bindingsperioden er længere end 36 måneder fra idriftsætning, bedes det beskrives, hvorledes udtræden af aftalen kan ske efter 12 eller flere måneders kontraktperiode mod betaling af et evt. exitbeløb. Alle exit beløbene skal angives i tilbuddene. Gebyrer eller exitbeløb, der ikke er angivet i tilbudslisten kan ikke opkræves afdelingen i forbindelse med opsigelse af alle indgåede aftaler.

Installation af IP fibernet. Afd Tinggården - DAB

Installation af IP fibernet. Afd Tinggården - DAB Afd. 3601Tinggården Side : 1/5 Installation af IP fibernet Afd. 3600 Tinggården - DAB 1 Afd. Tinggården DAB Afd. Tinggården - DAB er selvstændige almene boligafdeling. Afd. 3601 Tinggården V/ DAB Forvaltningsgruppe

Læs mere

Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale)

Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale) Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale) YouSee kodet Tv via kabel-tv-stik YouSee Tv via telefonstik eller

Læs mere

PLUS Bolig, afd.55 Follingsvej

PLUS Bolig, afd.55 Follingsvej PLUS Bolig, afd.55 Follingsvej November 2014 INDKØB AF FIBERNETFORBINDELSE OG INTERNET PROJEKT Projekt nr. 2193479347 Dokument nr. 1213825527 Version 1 Udarbejdet af JVI Kontrolleret af Godkendt af HAK

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af analogt og digitalt TV Kontakt information

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af analogt og digitalt TV Kontakt information Indholdsfortegnelse Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Velkomst Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af analogt og digitalt TV Kontakt information

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information.

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information. Indholdsfortegnelse Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Velkomst. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information.

Læs mere

Status på jeres nuværende aftale. - Den eksisterende aftale er indgået i maj 2003. - Bindingsperiode på 60 mdr er udløbet

Status på jeres nuværende aftale. - Den eksisterende aftale er indgået i maj 2003. - Bindingsperiode på 60 mdr er udløbet Status på jeres nuværende aftale. - Den eksisterende aftale er indgået i maj 2003 - Bindingsperiode på 60 mdr er udløbet - Aftalen er med returvej og service - Anlægget er et stikledningsanlæg uden at

Læs mere

VELKOMMEN. Ekstraordinært Afdelingsmøde VALG AF KOMMENDE ÅRS TV- OG INTERNETLØSNING. 26. September 2016 Ekstraordinært Afdelingsmøde 1

VELKOMMEN. Ekstraordinært Afdelingsmøde VALG AF KOMMENDE ÅRS TV- OG INTERNETLØSNING. 26. September 2016 Ekstraordinært Afdelingsmøde 1 VELKOMMEN Ekstraordinært Afdelingsmøde VALG AF KOMMENDE ÅRS TV- OG INTERNETLØSNING 26. September 2016 Ekstraordinært Afdelingsmøde 1 FAKTA Forlængelse af Yousee aftalen drøftet på tidligere Afdelingsmøde.

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv)

Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) August 2015 Alle abonnementsvilkår kan også læses på www.danskkabeltv.dk/vilkaar Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) August 2015 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Beretning for året 2015

Faaborg Vest Antenneforening. Beretning for året 2015 Indledning Antenneforeningen har ved årsskiftet i alt 984 medlemmer, hvilket er et fald på 3 medlemmer i forhold til år 2012. Vi udbyder p.t. 3 tv-pakker og antallet fordeler sig på 293 stk. med grundpakke,

Læs mere

Invester i fremtiden Få lynhurtigt internet

Invester i fremtiden Få lynhurtigt internet Invester i fremtiden Få lynhurtigt internet Fiberby har leveret fibernet til boligforeninger i Storkøbenhavn siden 2004. Ambitionen er altid, at levere en hurtig og stabil internetforbindelse med højt

Læs mere

Nuværende situation. Konsekvens ved ny lovgivning. Forslag 3 (bestyrelsen) TV og internet

Nuværende situation. Konsekvens ved ny lovgivning. Forslag 3 (bestyrelsen) TV og internet Forslag 3 (bestyrelsen) TV og internet Fra og med 1.1.2018 skal ejerforeninger, som ejer af fællesantenneanlæg med fælles TV-programforsyning, sikre, at husstande efter anmodning kan fritages for tilslutning

Læs mere

INFORMATIONSMØDE OM TV/BREDBÅND. Åtoften 30. Oktober 2017

INFORMATIONSMØDE OM TV/BREDBÅND. Åtoften 30. Oktober 2017 INFORMATIONSMØDE OM TV/BREDBÅND Åtoften 30. Oktober 2017 Muligheder 1. januar 2018 Fælles TV-signal TV-signal Yousee? Boxer? Individuelt TV-signal Internet via telefon Boxer/Viasat el.lign via egen antenne/

Læs mere

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I VEDDELEV ANTENNELAUG

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I VEDDELEV ANTENNELAUG EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I VEDDELEV ANTENNELAUG 2 Hovedemner: Velkommen til generalforsamlingen Ændring af regnskabsår i vedtægterne Resultat af bestyrelsens arbejde med den fremtidige forsyning

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv)

Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) Juni 2015 Alle abonnementsvilkår kan også læses på www.danskkabeltv.dk/vilkaar Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) Juni 2015 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 20 mio. musiknumre med YouMusic uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni med

Læs mere

Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning

Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning Afdeling 1-1011 Toftegård Mødedato: 23. august 2012 Sted: Herlev Bygade 92B, Salen Deltagere: Poul Erik Ottosen, Poul-Erik Rødvang Dato

Læs mere

Kort om Dansk Kabel TV Hvor kommer vi fra?

Kort om Dansk Kabel TV Hvor kommer vi fra? Kort om Dansk Kabel TV Hvor kommer vi fra? Dansk Kabel TV s DNA Gennem 40 år Dansk Kabel TV i dag: 5 lokalkontorer 350 medarbejdere 600 foreninger har valgt os som servicepartner 37.000 bredbåndskunder

Læs mere

Aftale om levering til Skelager Kollegiet. Internet Telefoni Service. 4. april 2019 Kontrakt Af Alexander Lind Smedegaard

Aftale om levering til Skelager Kollegiet. Internet Telefoni Service. 4. april 2019 Kontrakt Af Alexander Lind Smedegaard Aftale om levering til Skelager Kollegiet Internet Telefoni Service 4. april 2019 Kontrakt Af Alexander Lind Smedegaard Indledning Kort om os bolig:net a/s har siden 2001 leveret løsninger til boligforeninger

Læs mere

Mød op og brug din stemme!

Mød op og brug din stemme! Kære medlem af Fakse-Fakse Ladeplads Antenneforening Mød op og brug din stemme! Tirsdag den 12. marts kl. 19.00 (dørene åbner kl. 18.00) afholder vi ekstraordinær generalforsamling i Faxe Hallen. Årsagen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 25

AAB Silkeborg Afdeling 25 AAB Silkeborg Afdeling 25 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde afholdt den 26. september 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 40 lejemål til stede Ingen

Læs mere

Vilkår for C More. Juni 2019

Vilkår for C More. Juni 2019 Vilkår for C More Juni 2019 Indholdsfortegnelse Tillægsvilkår for C More 4 1. Abonnementsaftalen 4 2. Brug af C More 4 3. Personoplysninger 5 4. Forbud mod offentlig visning og videredistribution 5 5.

Læs mere

Varde Antenneforening Beretning 2012-2013

Varde Antenneforening Beretning 2012-2013 Varde Antenneforening Beretning 2012-2013 Pr. 1. oktober 2013 havde Varde Antenneforening 8.983 medlemmer, hvilket er en tilbagegang på 108 medlemmer. Antenneforeningen har dermed en dækning på ca. 90%

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til A/F Langdraget Christian Limkilde Chefkonsulent 2 YouSee Præsentation Det vil jeg fortælle om Komplet løsning med mange valgmuligheder YouSee kabel-tv On Demand tv og

Læs mere

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Støvring @ntenneforening Dine muligheder hos Støvring Antenneforening - information om tv, bredbånd og mobil Det bedste tv-udbud Hos Støvring Antenneforening får du Danmarks bedste og bredeste udbud af

Læs mere

Installation af fibernet

Installation af fibernet Installation af fibernet Installation af fibernet de næste skridt Placering af udvendig og indvendig fiberboks Trækning af kabler Opsigelse af nuværende abonnementer Det gør Verdo Fiberbredbånd TV Telefoni

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER OMBYGNING OG RENOVERING

UDBUDSBETINGELSER OMBYGNING OG RENOVERING PILEGÅRDSPARKEN 20 UDBUDSBETINGELSER OMBYGNING OG RENOVERING Totalentreprise Udbudsbetingelser Dateret: 10.09.2018 27551 Pilegårdsparken 20 3460 Birkerød Pilegårdsparken Udbudsbetingelser Side : 2/7 Indhold:

Læs mere

tirsdag, den 25. oktober 2016, kl , i beboerlokalet.

tirsdag, den 25. oktober 2016, kl , i beboerlokalet. A/B Kastanien, den 12. oktober 2016 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Kastanien På bestyrelsen vegne skal jeg hermed indkalde foreningens medlemmer til ekstraordinær

Læs mere

Forslag om nyt netværk til Internet og TV i Åtoften

Forslag om nyt netværk til Internet og TV i Åtoften Forslag om nyt netværk til Internet og TV i Åtoften ITV Gruppen 7/5-2018 1. Indledning Da opsigelsen af aftalen om TV leverance fra Yousee i slutningen af 2017 blev udsat til udgangen af 2018, blev der

Læs mere

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening... dit lokale fibernet som kombinerer fremtidens muligheder med nutidens teknologi - information om tv, bredbånd og telefoni Mange valgmuligheder hos Nørhalne

Læs mere

TV-anlæg, TV-pakker og hurtigt internet. Velkommen til

TV-anlæg, TV-pakker og hurtigt internet. Velkommen til TV-anlæg, TV-pakker og hurtigt internet Velkommen til 17:00-17:10 Velkomst 17.10-18.00 Oplæg og spørgsmål 18.00 18.30 Pause og spisning 18.30-19.00 Steamning af TV 19.00-20.00 Spørgsmål samt ordet er frit

Læs mere

2. udgave, 2016 FIBERBY. Find os

2. udgave, 2016 FIBERBY. Find os 2. udgave, 2016 FIBERBY LEVERANDØR Leverandør til TIL byens BYENS folk siden 2004 FOLK Find os 2 VEJEN TIL EN LANG RELATION I Fiberby ved vi at internettet skal fungere hele tiden. Det er mindst lige så

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se Live-tv og de nyeste film og serier med YouSee Play Tv

Læs mere

Tilbud på fælles TV- og Bredbåndsløsning til A/B Brahes Hus

Tilbud på fælles TV- og Bredbåndsløsning til A/B Brahes Hus Novomatrix Rued Lan ggaard s Vej 7, 5.sal DK-2300 Køb en h avn S t lf.: 70 22 22 00 m ail: in f o @n o vo m at r ix.d k CVR: 32071724 Tilbud på fælles TV- og Bredbåndsløsning til A/B Brahes Hus A/B Brahes

Læs mere

FAXE KOMMUNE APRIL 2015. Levering og montering af nyt dentaludstyr samt klinikinventar. UDBUDSBETINGELSER. April 2015 Sags nr.

FAXE KOMMUNE APRIL 2015. Levering og montering af nyt dentaludstyr samt klinikinventar. UDBUDSBETINGELSER. April 2015 Sags nr. FAXE KOMMUNE Levering og montering af nyt dentaludstyr samt klinikinventar. UDBUDSBETINGELSER APRIL 2015 New///Clinic Alhambravej 5, 1. tv. 1826 Frederiksberg. Side 1 af 8 INDHOLDSFORTEGNELSE Indhold 1

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Grundejerlauget Holteavlsgård V/ Christian Limkilde Agenda Digital/Analog TV pakker NYHED: Bland selv TV fra YouSee Se TV når det passer dig (YouSee Plus) Bredbånd YouSee

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Antenneforeningen Langdraget Christian Limkilde Chefkonsulent 2 YouSee Præsentation Status på Kabel TV 2. april signal på eksisterende anlæg 31. maj anlægget færdigombygget

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER RENOVERING AF SVALEGANGE

UDBUDSBETINGELSER RENOVERING AF SVALEGANGE Udbudsbetingelser Side : 1/7 KLOSTERPARKEN, RINGSTED UDBUDSBETINGELSER RENOVERING AF SVALEGANGE Totalentreprise Udbudsbetingelser Dateret: 12.04.2018 Udbudsbetingelser Side : 2/7 Indhold: 1. Omfang...

Læs mere

Levering af TV- og dataløsning til G/F Kildedalen

Levering af TV- og dataløsning til G/F Kildedalen Novomatrix Rådhustorvet 1 DK-3520 Farum tlf.: 70 22 22 00 E-mail: info@novomatrix.dk CVR: 32071724 Levering af TV- og dataløsning til G/F Kildedalen G/F Kildedalen Att.: Rob Wijkmans Kildedalen 3400 Hillerød

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se de nyeste film og serier med YouSee Play Millioner af

Læs mere

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Bredbånd Erhverv. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms.

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Bredbånd Erhverv. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. Priser og Vilkår Priser Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Bredbånd Erhverv. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. Bredbånd Erhverv Binding Abonnement pr

Læs mere

SKANSEN I SØNDERBORG TIRSDAG DEN 23. FEBRUAR 2016 KL I DYBBØL FORSAMLINGSHUS

SKANSEN I SØNDERBORG TIRSDAG DEN 23. FEBRUAR 2016 KL I DYBBØL FORSAMLINGSHUS SKANSEN I SØNDERBORG TIRSDAG DEN 23. FEBRUAR 2016 KL. 19.30 I DYBBØL FORSAMLINGSHUS Praktiske informationer fra antenneforeningen Generalforsamling Som det vil kunne ses af oplæg til pakkepriser, så har

Læs mere

500 / 500 Mbit/s internet

500 / 500 Mbit/s internet 500 / 500 Mbit/s internet I 2019 øger vi til 1000 / 1000 Mbit/s 120 kr. pr. måned INTERNET TIL BOLIGFORENINGER Internet til boligforeninger i Storkøbenhavn "Vi leverer internet, som vi selv ville vælge"

Læs mere

Generalforsamlingen den 18. marts 2018

Generalforsamlingen den 18. marts 2018 Generalforsamlingen den 18. marts 2018 Forslag 1: Etablering af fibernet i Grundejerforeningen Ørbækhave Forslaget er indstillet af Grundejerforeningen Ørbækhaves bestyrelse På Grundejerforeningen Ørbækhaves

Læs mere

YouSee Tv. - hvad vil du se?

YouSee Tv. - hvad vil du se? YouSee Tv - hvad vil du se? Faste tv-pakker som vi har blandet Grundpakke 25 Mellempakke 3 5 Fuldpakke 64 * * * Regionskanaler fra TV 2, hvor der indgår to af kanalerne i tv-pakken DR1, DR2 og DR3 Synstolkning

Læs mere

Sammen med nærværende udbudsbrev fremsendes nedenstående udbudsmateriale:

Sammen med nærværende udbudsbrev fremsendes nedenstående udbudsmateriale: Til tilbudsgiveren Aarhus den 14.11.2013 Udbudsbrev Byggeprojektet omhandler den sidste halvdel af HAB`s afdeling 27 bestående af Blok 4, 5, 6, 7, med i alt 129 lejemål, beliggende i Varbergparken, 6100

Læs mere

Der har været stor aktivitet i bestyrelsen i det forløbne år..

Der har været stor aktivitet i bestyrelsen i det forløbne år.. Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 5. Fremlæggelse af budget 6. Indkomne forslag 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer 8.

Læs mere

Hurtigt, enkelt og stabilt

Hurtigt, enkelt og stabilt Hurtigt, enkelt og stabilt [F O R E N I N G - I N D I V I D U E L 4 5] Foran sammen Bredbånd Nord blev grundlagt i 2006 og leverer i dag internet, TV og telefoni til mere end 50.000 kunder i Nordjylland.

Læs mere

Møde med Domus Vista III

Møde med Domus Vista III Møde med Domus Vista III Tv, forandres hurtigere end nogensinde før Fra tv-marked i 2010 til underholdningsmarked i 2016 Skiftet stiller store krav til INDHOLD TILGÆNGELIGHED OG NETVÆRK I dag leverer YouSee

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål 01 Ofte stillede spørgsmål Fakse - Fakse Ladeplads antenneforening Ofte stillede spørgsmål Fakse - Fakse Ladeplads AF 1 Hvad er fibernet? Fibernet er lyslederkabler, der består af glas med en tykkelse

Læs mere

Velkommen til 4040.dk

Velkommen til 4040.dk Velkommen til 4040.dk Kære beboer 4040.dk er Jyllinges største antenneforening med over 600 tilslutninger, og vi sikrer dig både lavere Tv-pakkepriser og en række fleksible valgmuligheder. Din bolig er

Læs mere

FAXE KOMMUNE AUGUST 2015. Levering og montering af nyt dentaludstyr samt klinikinventar. UDBUDSBETINGELSER. Dato: 17-08-2015 Sags nr.

FAXE KOMMUNE AUGUST 2015. Levering og montering af nyt dentaludstyr samt klinikinventar. UDBUDSBETINGELSER. Dato: 17-08-2015 Sags nr. FAXE KOMMUNE Levering og montering af nyt dentaludstyr samt klinikinventar. UDBUDSBETINGELSER AUGUST 2015 New///Clinic Alhambravej 5, 1. tv. 1826 Frederiksberg. Side 1 af 8 INDHOLDSFORTEGNELSE Indhold

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN

UDBUDSBETINGELSER OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN NYBYGGERI, STRANDVEJEN 131A UDBUDSBETINGELSER OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN Totalentreprise Udbudsbetingelser Dateret: 12.06.2018 Udbudsbetingelser Side : 2/7 Indhold: 1. Omfang... 3 1.1 Betingelser...

Læs mere

Velkommen til antenneforeningen 4040.dk

Velkommen til antenneforeningen 4040.dk Velkommen til antenneforeningen 4040.dk Kære beboer 4040.dk er en antenneforening som bl.a. leverer Tv og Internetforbindelser til en lang række boligforeninger i hele Roskilde kommune. Vi sikrer dig både

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Internettet spiller en central rolle i den moderne digitale danskers hverdagsliv. Vi bruger internettet i alle livets aspekter; når vi er sociale, når vi arbejder, når vi

Læs mere

eyjo IT Consulting AKB Afdeling 207, Ejendomskontoret Att.: Dion Madsen Urbansgade 2 2100 København Ø Østerbro d. 5. december 2005

eyjo IT Consulting AKB Afdeling 207, Ejendomskontoret Att.: Dion Madsen Urbansgade 2 2100 København Ø Østerbro d. 5. december 2005 AKB Afdeling 207, Ejendomskontoret Att.: Dion Madsen Urbansgade 2 2100 København Ø Østerbro d. 5. december 2005 Rådgivning i forbindelse med installation af bolignet. Ejendommen beliggende Urbansgade 2,

Læs mere

Ny leverandør på Ishøj Fællesantenne. Informationsmøde for bestyrelser Torsdag den 20. april 2017

Ny leverandør på Ishøj Fællesantenne. Informationsmøde for bestyrelser Torsdag den 20. april 2017 Ny leverandør på Ishøj Fællesantenne Informationsmøde for bestyrelser Torsdag den 20. april 2017 1 Agenda Velkommen Hvorfor udbud? Siden sidst Hvad betyder det? Kabelplus Spørgsmål 2 Hvorfor udbud? Kontrakt

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af digitalt TV og bredbånd Kontakt information

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af digitalt TV og bredbånd Kontakt information Indholdsfortegnelse Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Velkomst Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af digitalt TV og bredbånd Kontakt information

Læs mere

Varde Antenneforening Beretning 2011-2012

Varde Antenneforening Beretning 2011-2012 Varde Antenneforening Beretning 2011-2012 Pr. 1. oktober 2012 havde Varde Antenneforening 9.091 medlemmer, hvilket er et uændret medlemsantal i forhold til sidste år. Antenneforeningen har hermed en dækning

Læs mere

Waoo Forening fra Fibia Fiberbredbånd og kabel-tv til foreninger.

Waoo Forening fra Fibia Fiberbredbånd og kabel-tv til foreninger. Waoo Forening fra Fibia Fiberbredbånd og kabel-tv til foreninger. Tilbud til ejere i grundejerforeningen Bangsboparken pr. 11/05-2017 (potentielt 94 boliger) - Bangsbo Holm - Høje Bangsbo - Bangsbo Bakker

Læs mere

Tillægsaftale. om Hvilende Abonnement. til standardaftale. om gensalg fastnet. mellem. TDC Totalløsninger A/S XXX

Tillægsaftale. om Hvilende Abonnement. til standardaftale. om gensalg fastnet. mellem. TDC Totalløsninger A/S XXX 18. januar 2005 Tillægsaftale om Hvilende Abonnement til standardaftale om gensalg fastnet mellem TDC Totalløsninger A/S og XXX 1 Indholdsfortegnelse 1 Indholdsfortegnelse... 1 1.1 Bilagsliste... 2 2 Præambel...

Læs mere

Du kan vælge mellem 8 hastigheder. Det eneste du skal gøre, er at finde den hastighed, der passer dig. Sikkerhedspakke med 5 GB backup, pr måned 25,-

Du kan vælge mellem 8 hastigheder. Det eneste du skal gøre, er at finde den hastighed, der passer dig. Sikkerhedspakke med 5 GB backup, pr måned 25,- INTERNET HASTIGHED SIDE 1/2 SIKKERHEDSPAKKE GARANTERET HASTIGHED Du kan vælge mellem 8 hastigheder. Det eneste du skal gøre, er at finde den hastighed, der passer dig. Hastighed Mindstepris i 6 mdr.: Pris

Læs mere

2. FORSLAG NY KABLING AF INTERNET OG KABEL-TV

2. FORSLAG NY KABLING AF INTERNET OG KABEL-TV 2. FORSLAG NY KABLING AF INTERNET OG KABEL-TV Oplæg til generalforsamlingen 2018 H ABA på opfordring efter ekstraordinærgeneralforsamling november 2017 H ABA Indholdsfortegnelse Formål: Bedre og billigere

Læs mere

Skrevet af Administrator Søndag, 3. december :48 - Senest opdateret Torsdag, 7. december :54

Skrevet af Administrator Søndag, 3. december :48 - Senest opdateret Torsdag, 7. december :54 Der bliver delt information rundt fra Fibia til alle husstande i løbet af d. 3. og 4. dec efterhånden som vores faste omdelere kommer rundt. Informationen er et tilbud om at vi i grundejerforeningen kan

Læs mere

Din guide til fibernet

Din guide til fibernet Din guide til fibernet Få lynhurtigt internet, billige telefonsamtaler og knivskarpe billeder på dit tv Det er nemt at få fremtiden ind med fiber. Du kan: gøre det hele selv gøre det selv med hjælp fra

Læs mere

behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening.

behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening. Installation af Zaptor-kort i kortlæser (CA-modul) ved fjernsyn med indbygget DVB-C tuner behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening. Ønsker du derimod at

Læs mere

Digitalt/Analogt kabel TV

Digitalt/Analogt kabel TV Digitalt/Analogt kabel TV Analogt TV signal Som kunde hos YouSee skal du ikke foretage dig noget i forbindelse med, at det analoge signal bliver slukket den 31. oktober 2009. YouSee vil de næste mange

Læs mere

UDBUDSBETINGELER UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE

UDBUDSBETINGELER UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE AKTIVITETSCENTRET HAMLET UDBUDSBETINGELER UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE Fagentreprise Udbudsbetingelser Dateret: 07.06.2017 Indhold: 1. Omfang... 3 1.1 Betingelser... 3 1.2 Tildeling... 5 1.3 Aflevering

Læs mere

Motivation for valg af fremtidig samarbejdspartner Behandles under dagsordenens pkt. 5.

Motivation for valg af fremtidig samarbejdspartner Behandles under dagsordenens pkt. 5. Motivation for valg af fremtidig samarbejdspartner Behandles under dagsordenens pkt. 5. Vi i bestyrelsen har siden sommeren forrige år været optaget af et længerevarende strategiarbejde, der har haft til

Læs mere

KAMPAGNETILBUD. En verden af oplevelser

KAMPAGNETILBUD. En verden af oplevelser KAMPAGNETILBUD En verden af oplevelser Foran sammen Bredbånd Nord blev grundlagt i 2006 og leverer i dag internet, TV og telefoni til mere end 50.000 kunder i Nordjylland. Vi er i fuld gang med at udbrede

Læs mere

Produktspecifikke abonnementsbetingelser

Produktspecifikke abonnementsbetingelser Produktspecifikke abonnementsbetingelser For alle eksisterende kunder oprettet før 14. juni 2005, træder disse betingelser i kraft den 14. juli 2005. 1 Aftalens omfang Følgende specifikke abonnementsbetingelser

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Tryghed & Trivsel Tirsdag 30. august 2016 siger vi farvel til Tårn-net TV og goddag til YouSee, som bliver boligorganisationen Tårnbyhuses nye TV-udbyder. Vi forsøger at

Læs mere

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. 8. december 2011 A/B Bytoften

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. 8. december 2011 A/B Bytoften YouSee kabel-tv - en komplet løsning 8. december 2011 A/B Bytoften Det vil jeg fortælle om YouSee En komplet løsning til jer Fordele og valgmuligheder Tilbud og etablering Velkommen Valget er jeres vi

Læs mere

--- Vi tilbyder byens bredeste kanaludbud og den største valgfrihed ---

--- Vi tilbyder byens bredeste kanaludbud og den største valgfrihed --- Nyhedsbrev, 2011-2 Haslev Antennelaug, din lokale leverandør af tv, radio, bredbånd og telefoni --- Vi tilbyder byens bredeste kanaludbud og den største valgfrihed --- TV signalerne fra Haslev Antennelaug

Læs mere

Dette udvalg vil have til opgave at undersøge muligheden for at oprette en fællesantenne med baggrund i fiber.

Dette udvalg vil have til opgave at undersøge muligheden for at oprette en fællesantenne med baggrund i fiber. Foreslag B-3 Bestyrelsen foreslår der nedsættes et fællesantenneudvalg. Dette udvalg vil have til opgave at undersøge muligheden for at oprette en fællesantenne med baggrund i fiber. Der er modtaget tilbud

Læs mere

Du kan vælge mellem 7 hastigheder. Det eneste du skal gøre, er at finde den hastighed, der passer dig.

Du kan vælge mellem 7 hastigheder. Det eneste du skal gøre, er at finde den hastighed, der passer dig. INTERNET HASTIGHED SIDE 1/2 SIKKERHEDSPAKKE GARANTERET HASTIGHED Du kan vælge mellem 7 hastigheder. Det eneste du skal gøre, er at finde den hastighed, der passer dig. Hastighed Mindstepris i 6 mdr.: Pris

Læs mere

DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- Tilbud til foreninger (generel)

DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- Tilbud til foreninger (generel) Tilbud til foreninger (generel) SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk * Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018 SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Når du vælger Waoo

Læs mere

Installation af fibernet

Installation af fibernet Installation af fibernet Placering af udvendig og indvendig boks Trækning af kabler Opsigelse af nuværende abonnementer Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Indhold 4 Installation af fibernet de

Læs mere

Høring om fremtidens fællesantenne i Ishøj

Høring om fremtidens fællesantenne i Ishøj Høring om fremtidens fællesantenne i Ishøj 1. marts 2017 Powered by 287 Fuldførte besvarelser i alt Høring gennemført i perioden 9. februar 2017 til 28. februar 2017 Påbegyndte besvarelser: 350 Indhold

Læs mere

Hvis man påtænker udskiftning af stikledningen, så ring til antenneforeningen og få et godt tilbud.

Hvis man påtænker udskiftning af stikledningen, så ring til antenneforeningen og få et godt tilbud. Beretning 2011. Vi har igen haft et travlt år med meget arbejde i anlægget. Vi har udskiftet en hel del kabler på grund af gamle skader. Vi lægger kun de bedste kabler ned, så signalet bliver så optimalt

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER NYINDRETNING TAGETAGE

UDBUDSBETINGELSER NYINDRETNING TAGETAGE 30025 BIRKEDALSVEJ 27, PRØVESTENEN UDBUDSBETINGELSER NYINDRETNING TAGETAGE Fagentreprise Udbudsbetingelser Dateret: 07.04.2017 Indhold Side : 2/6 Indhold: 1. Omfang... 3 1.1 Betingelser... 3 1.2 Tildeling...

Læs mere

Forslag om ny TV- og internetløsning på Kirkevænget 6 ABC. Introduktion. Ny lovgivning

Forslag om ny TV- og internetløsning på Kirkevænget 6 ABC. Introduktion. Ny lovgivning Forslag om ny TV- og internetløsning på Kirkevænget 6 ABC Introduktion Igennem længere tid, har der fra flere af ejendommens beboere, været udtrykt interesse for at tage ejerforeningens kollektive og fulde

Læs mere

TILBUD. ========================== Skriver i kr. ========================== Skriver i kr.

TILBUD. ========================== Skriver i kr. ========================== Skriver i kr. Regionshospitalet Silkeborg, bygning 15 Side E.9.1 af 8 for: 11 Flow-entreprisen TILBUD Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre følgende arbejder i henhold til udbudsbrev og udbudsmateriale

Læs mere

Balslev Rådgivende Ingeniører A/S 1 ##

Balslev Rådgivende Ingeniører A/S 1 ## Balslev Rådgivende Ingeniører A/S 1 ## Boligforeningen 3B Fællesantenne & bolignet Kim Christoffersen, Balslev Rådgivende Ingeniører A/S 21. oktober 2013 Balslev Rådgivende Ingeniører - Kopiering må kun

Læs mere

TOTALENTREPRISE UDBUDSPROJEKT UDBUDSBETINGELSER

TOTALENTREPRISE UDBUDSPROJEKT UDBUDSBETINGELSER TOTALENTREPRISE UDBUDSPROJEKT UDBUDSBETINGELSER Skorpeskolen Princip illustration Udbudsbetingelser Dateret: 04.01.2017 Udbudsbetingelser Side : 2/7 Indhold: 1. Omfang... 3 1.1 Betingelser... 3 1.2 Tildeling...

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 14. juni 2011 kl. 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 14. juni 2011 kl. 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 14. juni 2011 kl. 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. 1. Valg af dirigent Dagsorden Til dirigent foreslog bestyrelsen laugets

Læs mere

Typiske spørgsmål og svar omkring fibernet i Gnaverhavens Grundejerforening. November 2017

Typiske spørgsmål og svar omkring fibernet i Gnaverhavens Grundejerforening. November 2017 Typiske spørgsmål og svar omkring fibernet i Gnaverhavens Grundejerforening November 2017 Hvordan bestiller jeg fibernet? Der er 2 muligheder for at bestille: Tryk på dette link som tager dig til en online-bestilling:

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER OMBYGNING OG RENOVERING

UDBUDSBETINGELSER OMBYGNING OG RENOVERING SONNERUPVEJ 5, 3300 FREDERIKSVÆRK UDBUDSBETINGELSER OMBYGNING OG RENOVERING Hovedentreprise B Udbudsbetingelser Dateret: 27.08.2018 Totalrådgiver: LeanDesign ApS 33034 Sundhedshuset - Halsnæs Kommune Sonnerupvej,

Læs mere

yousee Vi sikrer jer den bedste forbindelse - også i fremtiden Hvorfor skal I opgradere? Jeres særlige opgraderingstilbud

yousee Vi sikrer jer den bedste forbindelse - også i fremtiden Hvorfor skal I opgradere? Jeres særlige opgraderingstilbud Returadresse: YouSee, Teglholmsgade 1, Dl- PMM, 0900 København C Vedr. G/F Klosterparken Lennart Rosenstock Klosterparken 11 2680 Solrød Strand YouSee A/S yousee.dk 70 70 40 00 Teglholmsgade 1 0900 København

Læs mere

Brugernes eget netværk. internet, telefoni og kabel TV

Brugernes eget netværk. internet, telefoni og kabel TV Brugernes eget netværk internet, telefoni og kabel TV Internet Lynhurtig Internet med frit forbrug og fast lav pris Internet, 50/50 Mbit/s Internet: 65 kr / md Ved kollektiv aftale: 50 kr / md Gratis e-mail

Læs mere

Produktspecifikationer Fiberforbindelse Version 3.1

Produktspecifikationer Fiberforbindelse Version 3.1 Side 1 af 5 1. INTRODUKTION TIL FIBERFORBINDELSE... 3 2. SPECIFIKATION... 3 2.1. LØSNINGSMULIGHEDER... 3 3. BEGRÆNSNINGER... 3 4. SERVICETILGÆNGELIGHED... 3 5. BETINGELSER... 4 Side 2 af 5 1. Introduktion

Læs mere

Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din nye tv-pakke som du vil have den Hos Brønderslev Antennelaug er det helt

Læs mere

Waoo! Forening. Fiberbredbånd, TV, Telefoni med masser af fordele

Waoo! Forening. Fiberbredbånd, TV, Telefoni med masser af fordele Waoo! Forening Fiberbredbånd, TV, Telefoni med masser af fordele Indhold A million ways to die in the West, 17/10-2014 Universal 3 4 5 6 7 8 10 11 12 Waoo! Forening fyldt med fordele til dig Du vælger

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling

Ekstraordinær generalforsamling Ekstraordinær generalforsamling Sømod Fiberlaug, 04.02.2015 Sted: Lokaler udlånt af Ungdomsskolen på Horsebakken 19, 2400 København NV Deltagere: I alt var 66 medlemmer repræsenteret (heraf 22 ved fuldmagt).

Læs mere

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Tilbud til foreninger (indi 46) SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Bestil Waoo Basic, Extra eller Full og få 2 mdr. internet 0,- * SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Når du vælger Waoo Fiber fra Eniig, får du ikke

Læs mere

Velkommen. til Antenneforeningen Brøndby. Information om pakker, priser og produkter i Antenneforeningen. Gem denne folder!

Velkommen. til Antenneforeningen Brøndby. Information om pakker, priser og produkter i Antenneforeningen. Gem denne folder! Velkommen til Antenneforeningen Brøndby Information om pakker, priser og produkter i Antenneforeningen Gem denne folder! Indhold TV...4 Internet...8 Telefoni...19 Priser...12 Diverse...14 Velkommen Jeg

Læs mere

SUPERTILBUD TIL AUNING

SUPERTILBUD TIL AUNING SUPERTILBUD TIL AUNING Bliv klar til hygge i den mørke tid med Waoo fiber. Så kan du surfe, game og streame ubegrænset, uden at forbindelsen hakker. Åbn og se de ekstra skarpe priser til Auning. Waoo leveres

Læs mere

Tilslutningsvilkår 1. VÆRD AT VIDE OM DINE ABONNEMENTER OG DIN TILSLUTNING TIL FIBERNETTET

Tilslutningsvilkår 1. VÆRD AT VIDE OM DINE ABONNEMENTER OG DIN TILSLUTNING TIL FIBERNETTET Tilslutningsvilkår 1. VÆRD AT VIDE OM DINE ABONNEMENTER OG DIN TILSLUTNING TIL FIBERNETTET For at tjenesteudbyderen kan levere de abonnementsydelser, du har bestilt, skal Nord Energi først etablere en

Læs mere

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din tv-pakke som du vil have den Hos Støvring Antenneforening er det helt op

Læs mere

Gørding Antenneforening

Gørding Antenneforening Informationsmøde Gørding Idræts- og Kulturcenter Onsdag 26. november 2014 Dagsorden: Velkommen Præsentation m. priser Pause m øl, vand brød. Spørgsmål Stofa En trussel eller nye muligheder? Vi skal som

Læs mere

TILBUDSLISTE SMEDEENREPRISEN TILBUDSLISTE

TILBUDSLISTE SMEDEENREPRISEN TILBUDSLISTE Side 1 af 5 Undertegnede tilbyder at udføre smedeentreprisen i fast tid og - pris, i henhold til udbudsbrevet, denne tilbudsliste, tidsplanen, beskrivelser og tegninger, med efterfølgende rettelser, for

Læs mere