Version 4.0 af den ID integrale psykoterapeutuddannelse - en faglig opgradering af din ID psykoterapeut-uddannelse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Version 4.0 af den ID integrale psykoterapeutuddannelse - en faglig opgradering af din ID psykoterapeut-uddannelse."

Transkript

1 Version 4.0 af den ID integrale psykoterapeutuddannelse - en faglig opgradering af din ID psykoterapeut-uddannelse. 3 moduler à 3 dage, fredag 15-21, lørdag , søndag ID Academys længe ventede faglige integrale opdatering af din ID psykoterapeutuddannelse - en smuk sammenkobling af det super sunde ID-fundament med den integrale vision. 3 moduler á 3 dage. 3 Supervisioner En grundig ID Integral-opdatering Din faglige opgradering På denne faglige opgradering får du en kort og konkret introduktion til den revolutionerende integrale tankegang, som vi fokuseret støtter dig i at koble sammen med dit øvrige ID-fundament. Fagligt bliver du opdateret på den integrale vision samt de faglige og terapeutiske vinkler, du vil kunne anlægge med den. Du får derfor et endnu bredere og dybere terapeutisk udgangspunkt at arbejde med dine klienter fra. Den faglige opgradering hjælper dig i dit arbejde med træningsklienter fra ID, ikke bare i begrebsapparatet, men også i metoder og modeller, som uvægerligt har udviklet sig siden du gik på uddannelsen. Det vil hjælpe dig til at trække nye klienter ind i din praksis. Med i uddannelsen hører tre gange supervision i faste grupper på max 5 personer, hvor du kan få behandlet erfaringer fra dit kliniske arbejde, særligt med henblik på hvordan det går med at implementere stoffet i dit daglige arbejde. Krop, sind, ånd og skygge er stadig væsentlige platforme i ID-måden at arbejde på. Derfor indeholder hvert modul elementer fra disse livsområder og bliver brugt som løftestænger, der hjælper dig til at vokse både lodret i fordybelsen og vandret i udvidelse af dit eksisterende faglige, praktiske og personlige fundament. Introduktion til den integrale tankegang. Nye faglige og terapeutiske vinkler. Opdatering og udvikling af allerede kendte modeller. 3 gange supervision.

2 Dit personlige udbytte Personligt oplever du fra allerførste modul hvad den integrale vision og vinkel vil kunne bidrage positivt med, i dit daglige liv. Du bliver bevidst om, hvad du allerede gør og du får et sprog på det, du allerede har en fornemmelse af så du kan forstærke dette i din dagligdag. Du får styrket både din Safir og Stabil i et omfang, hvor du bliver styrket i dit sanseapparat og personlige vidde. Det gør, at du for eksempel får en større bevidsthed og kapacitet i de tre lag af identitet. Du bliver heraf bedre til at balancere din energi i det daglige og øge din evne til integration. Brug den integrale vision i dit eget liv. Styrk din Safir og Stabil i dit sanseapparat og personlige vidde. Bliv bedre til at balancere energi og evnen til integration. Et styrket terapeutisk netværk Socialt bliver du genintroduceret til ID-feltet og får udbytte af at netværke med andre terapeuter, der prøver deres ben af i det integrale. Det vil tiltrække flere klienter til din praksis; både træningsklienter fra ID og via henvisninger fra dit netværk. Du vil altså få styrket din tilknytning til et helhedsorienteret og økologisk netværk. Sparringspartnere i det integrale felt. Tiltrækning af flere klienter Styrket tilknytning til ID Psykoterapeut-netværket. Dette forløb handler om faglig opdatering og udvidelse af din terapeutiske praksis, hvor vi arbejder med terapeutisk at navigere i det 21. århundrede. Eftersom det er en efteruddannelse, vil det konkrete indhold på modulerne naturligvis blive farvet af behovet i gruppen.

3 1. modul: Introduktion til det integrale landkort samt kvadranter og tilstande På første modul bliver du introduceret til den integrale metode. Du lærer at bruge den integrale forståelse i din hypotesedannelse og som arbejdsredskab. Samtidig supplerer vi din velkendte ID-teori (udviklingsspiralen og de tre lag af identitet) med 5 nye integrale elementer. De 4 kvadranter. Stadier. Linjer. Tilstande. Typer. I løbet af dagene opdager du hurtigt, at alle disse elementer er tilgængelige i din egen bevidsthed lige nu. De er ikke kun teoretiske begreber - men netop aspekter af dine egne oplevelser, erfaringer og konturer i din egen bevidsthed. Det bevidstgør vi allerede her på 1. modul. Du opdager hurtigt og nemt denne påstand, fordi en integral tilgang netop sikrer dig, at du udnytter hele spektret i enhver given situation, i udviklingen af dig selv. Dette øger sandsynligheden for fordybelse og større perspektiv ifm. dine terapeutiske relationer i en vældig kompleks verden. Vi træner dig i at få øje på disse 5 elementer i din egen bevidsthed - for de er der allerede lige nu - vi ser dem bare alt for sjældent - og det vil allerede efter første modul blive lettere for dig at påskønne, træne og bruge dem i din hverdag. Vores erfaring fra de første uddannelsesmæssige og konkrete integrale år på ID er, Det går langt hurtigere og i højere grad accelereres din egen vækst og udvikling til højere, bredere, dybere former for Væren. Det giver dig større kompetencer og bedre præstationer i dit professionelle virke. Vi ved nu, at vi ikke lover dig for meget, for vi har opdaget af vores ID-fundament allerede var gearet til at inkludere den integrale vision - vi vidste det bare ikke den gang. Kvadrantmetoden og bevidsthedstilstande På første modul introduceres du dybere til kvadrantmetoden og det at arbejde med forskellige bevidsthedsstilstande, som der findes mange forskellige af, for eksempel, De meditative tilstande som kan fremkaldes gennem yoga, bøn eller meditation. De ændrede bevidsthedstilstande som kan fremkaldes af både stoffer, breathwork eller af sig selv. De ændrede bevidsthedstilstande der kan fremkaldes af forskellige højdepunktsoplevelser, som elskov, færden i naturen, eller ved lytten til betagende musik. Alle disse forskellige bevidsthedstilstande ved de store visdomstraditioner naturligt af, herunder de 3 naturlige bevidsthedstilstande - vågen, drømme og dyb formløs søvn. De tilstande indeholder rent faktisk et skattekammer af spirituel visdom og potentiale til spirituel opvågnen. Vi introducerer dig til det integrale arbejde med at støtte dine klienter i både at åbne og vågne til dybere lag af identitet igennem arbejdet med at forholde sig til bevidsthedstilstandene på et jordnært og enkelt plan.

4 Vi oplever alle sammen forskellige bevidsthedstilstande og de giver ofte dyb motivation, mening og energi til både dig selv og andre. Det sker for eksempel når de velkendte aha -oplevelser medbringer strålende kreativ indsigt. Vi introducerer dig til øvelser, som støtter dig i at give dig selv og dine klienter adgang til disse ressourcer, hver gang der er brug for det. Samtidig skal vi udveksle i det faglige fællesskab og nyde godt af vores vante ID-rammer, både i det praktiske og i det personlige gruppeforløb.

5 2. modul: Bevidsthedsstadier På andet modul introducerer vi stadiebetragtningen til yderligere at få overblik over dine terapeutiske hypoteser og arbejdsvinkler med dine klienter. Stadiebetragtningen fordyber forståelsen og fornemmelserne for, hvad en konkret vinkel (i forhold til forskellige bevidsthedsstadier i bevidsthedsarbejdet) kan bibringe dig selv og dine klienter. Stadier i bevidstheden repræsenterer konkrete milepæle i vækst og udvikling og der er netop forskel på menneskers forskellige bevidsthedsstadier. Når du først er nået et stadie, så er det en varig besiddelse - også selvom det ikke altid er velset at have den påstand. Dette er mange klienter ikke bevidst om Er du selv bevidst om dette? Hvor mange gange falder du ikke ned i det samme hul, fordi du har forskellige overbevisninger, som skubber dig rundt i hamsterhjulet? Det er også vigtigt, at du lærer at differentiere imellem tilstande og stadier. Bevidsthedstilstande er forbigående. Stadier er af mere permanent karakter. Stadier giver dig et klart og sundt fundament at udvikle din bevidsthed på og giver dig et arbejdsværktøj til at se, når du selv eller dine klienter fylder sig selv op eller punkterer sig selv. På hvert stadie er det muligt at forholde sig til sin adfærd og sine tanker på nye måder. Vi vil introducere dig til det vi, i ID-ånden, kalder for en integral livspraksis som fundament for din fremtidige ID psykoterapeutiske praksis. Allerede her ved 2. modul oplever du den velkendte praktiske ID-ramme, som du måske pludselig oplever at have savnet siden sidst. Du vil opdage at ID stadig er ID, men med en fornyet intensitet og fordybelse.

6 3. modul: Udviklingslinjer og typologi På 3. modul introducerer vi arbejdet med udviklingslinjerne og typologien. Udviklingslinjerne Nogle er højt udviklet i for eksempel logisk tænkning men ringe udviklet omkring følelsesmæssige oplevelser. Andre er avanceret i kognitiv udvikling men ringe i moralsk udvikling. Nogle er fremragende emotionelle intelligente men kan ikke lægge 2+2 sammen. Dette bringer os til endnu ét af vores 5 essentielle elementer - vores multiple intelligenser eller udviklingslinjer. Disse intelligenser henviser til vækst og udvikling, netop fordi de kan udvikle sig progressivt igennem stadierne. Inden disse kapaciteter bliver til permanente tilstande, er disse blot forbigående tilstande - men med øvelse og især overblik kan du komme til at konvertere disse tilstande til stadier eller permanente kvaliteter i dit eget landskab. Måske kan du allerede nu fornemme forskellen mellem højere bevidsthedstilstande (f.eks. indre lys eller fornemmelse af enhed med naturen) som er mulige for os alle, sammenlignet med højere bevidsthedsstadier, som du ikke kan blive introduceret til uden reel personlig vækst og træning. Typologien Som den sidste bestanddel på denne efteruddannelse, i dette omfattende og udførlige kort over dit eget indre landskab, finder vi typologien. Hver komponent i den integrale model har en maskulin og en feminin type - også den kønnede og den modsatkønnede typologi hører med her. Både piger og drenge udvikler sig for eksempel gennem moralske stadier, men med forskellige stemmer og logik. Hvert stadie har sin egen større og større kapacitet for omsorg og medfølelse og i integrationen af dine egne maskuline og feminine præg, vokser der med træningen her, et mere og mere intenst udtryk igennem den enkelte person. Her begynder du selv eller dine klienter reelt at blive venner med både de maskuline og feminine træk i sig selv - også selvom formerne reagerer i gamle vaner.

7 En hjerteåbning i det integrale perspektiv Uanset om dine klienter arbejder indenfor erhvervslivet, lægevidenskaben, pædagogikken eller lærergerningerne, psykoterapien, jura, økologi eller bare lever og lærer i dagligdagen - så er det integrale landkort med til at sikre, at du får fat i det hele perspektiv: Krop, sind, ånd og skyggen. Om de terapeutiske udfordringer ligger gemt i psykens mange lag, eller i din hjerne eller i dine fysiologiske symptomer, i relationerne eller i den konkrete ramme du enten bor, lever, arbejder eller sover i - så er alle aspekterne med til at danne udgangspunkt for din Væren i livet - hver dag. Vi udfolder potentialet, som vi altid har brugt vores ID-metoder til. Den integrale model ville ikke være en helhed, men en dynge, hvis den ikke byder på en måde, hvorpå alle disse forskellige komponenter er indbyrdes relateret. Hvordan hænger det hele sammen? Ét er at lægge alle brikkerne fra den tværkulturelle oversigt på bordet og sige: De er alle sammen vigtige, og noget ganske andet er at få øje på de mønstre, som rent faktisk forbinder alle brikkerne. Opdagelsen af de gennemgribende mønstre, der forbinder de enkelte dele, er en af den integrale metodes væsentligste aktiver - endda på en skøn og tilgængelig måde! Jo mere præcist et landkort du har til at flyve over Rocky Mountains - jo mindre bliver risikoen for at du falder ned. Det integrale landkort er det mest præcise landkort vi har for tiden til at skabe overblik og perspektiv på eksisterende terapeutiske udfordringer. Samlet set går du herfra med en helt ny og mere hjerteåben og samtidig kompleks forståelse og integration af, hvad terapi og udvikling er i det voksne menneske. Du går herfra med fornyet inspiration til dit klientarbejde og en klar forståelse og viden om, hvorfor du kan se udvikling, udfordringer og hjerteåbning i et langt større perspektiv.

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk Integrativ NLP Practitioner og Master Practitioner Vi tilbyder nu en unik uddannelse, som kombinerer det bedste fra en NLP Practitioner og en NLP Master Practitioner med Enneagrammet indsat i en integral

Læs mere

Læs også videre, hvis du har lyst til at tage enkelte kurser du behøver ikke at binde dig til hele forløbet.

Læs også videre, hvis du har lyst til at tage enkelte kurser du behøver ikke at binde dig til hele forløbet. Læs også videre, hvis du har lyst til at tage enkelte kurser du behøver ikke at binde dig til hele forløbet. Hvert kursus koster kun kr. 2000,- uanset om det er på to, fire eller seks dage. Der er 21 kurser

Læs mere

Kursus i beslutningstagning, kommunikation og lederskab

Kursus i beslutningstagning, kommunikation og lederskab 1 Kursus i beslutningstagning, kommunikation og lederskab Jeg afholder løbende kursusforløb for mennesker, som ønsker at øge deres kapacitet i forbindelse med kommunikation, ledelse og beslutningstagning.

Læs mere

Anastasis. 4 årig psykoterapeutuddannelse

Anastasis. 4 årig psykoterapeutuddannelse Anastasis 4 årig psykoterapeutuddannelse ANASTASIS PSYKOTERAPEUTUDDANNELSE Anastasis Psykoterapi bygger på en syntese af elementer fra forskellige selvudviklings-traditioner og terapeutiske retninger,

Læs mere

Retreat Juni 2017

Retreat Juni 2017 Retreat 8.-11. Juni 2017 Et intenst retreat i naturen med træning i mindfulness, nærvær og personligt lederskab med Roxana Kia og Lars Lundbye Styrk dit overskud Forny din energi Træn dit fokus I den amerikansk-indianske

Læs mere

OVERSIGT MODUL 1 - Fundament Styrke, selvtillid, tro på sig selv. Forståelse, indsigt, accept og kærlighed til sig selv. Grundlæggende modul.

OVERSIGT MODUL 1 - Fundament Styrke, selvtillid, tro på sig selv. Forståelse, indsigt, accept og kærlighed til sig selv. Grundlæggende modul. FAG Yoga FAGFORMÅL (OVERORDNET) Gennem yogaundervisning med fokus på relevante temaer vil eleverne arbejde med deres forhold til sig selv, andre og det omkringliggende samfund. De vil arbejde med deres

Læs mere

Maj-juni serien Episode 4

Maj-juni serien Episode 4 15-06-17 Maj-juni serien Episode 4 Velkommen til denne 4 og sidste episode af maj-juni serien hvor vi har arbejdet med hjertet og sjælen, med vores udtryk og finde vores balance i alle de forandringer

Læs mere

Find ind til din indre kerne

Find ind til din indre kerne Find ind til din indre kerne Personlig udvikling gennem indre ro Ønsker du at kunne stå fast, hvile i dig selv og lære dig selv at kende i dybden? Vil du have et indre holdepunkt, som du kan navigere ud

Læs mere

Find ind til din indre kerne

Find ind til din indre kerne Find ind til din indre kerne Personlig udvikling gennem indre ro Ønsker du at kunne stå fast, hvile i dig selv og lære dig selv at kende i dybden? Vil du gennemgå en personlig udvikling, så du får et indre

Læs mere

NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT

NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT Tekst: Anne Kamille Ahlefeldt Denne artikel handler om et radikalt skift i den terapeutiske tilgang fra at fokusere på personlighedens begrænsninger til at fokusere

Læs mere

Lær at bruge dig selv på en ny måde

Lær at bruge dig selv på en ny måde Lær at bruge dig selv på en ny måde i din professionelle arbejdsproces Denne uddannelse vil give dig professionelle værktøjer, faglig viden og personlig forankring til at bruge dig selv med større indsigt,

Læs mere

Modulbeskrivelse for IND-UD-OP-NED - første år

Modulbeskrivelse for IND-UD-OP-NED - første år Modulbeskrivelse for IND-UD-OP-NED - første år Følgende emner er grundlæggende på hvert modul, hvorfor de ikke altid nævnes under de enkelte modulbeskrivelser. Emnerne behandles både teoretisk og praktisk:

Læs mere

Skab balance, klarhed og retning i daglig praksis!

Skab balance, klarhed og retning i daglig praksis! Skab balance, klarhed og retning i daglig praksis! Jeg afholder i 2017-18 et kursusforløb for mennesker, som ønsker at bringe mere af sig selv i spil i daglig praksis arbejdsmæssigt såvel som privat. I

Læs mere

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig Når du ønsker forandring i dit liv, må du nødvendigvis gøre noget andet end du plejer. Måske du ønsker mere ro, måske du ønsker

Læs mere

Psykodynamisk efteruddannelse

Psykodynamisk efteruddannelse Helhedsforståelse, dybde og nærvær i den professionelle relation Institut for Relationspsykologi tilbyder i samarbejde med Vedfelt Instituttet en 2-årig Psykodynamisk / Psykoanalytisk efteruddannelse.

Læs mere

Aktiver din stærke, gode og intelligente vilje

Aktiver din stærke, gode og intelligente vilje Aktiver din stærke, gode og intelligente vilje 2005 Will-management er et halvårligt selvudviklingsforløb med fokus på anvendelse af den stærke, den gode og den intelligente vilje. I løbet af fire moduler

Læs mere

Kan vi fortælle andre om kernen og masken?

Kan vi fortælle andre om kernen og masken? Kan vi fortælle andre om kernen og masken? Det kan vi sagtens. Mange mennesker kan umiddelbart bruge den skelnen og den klarhed, der ligger i Specular-metoden og i Speculars begreber, lyder erfaringen

Læs mere

Spørgsmålet er; hvornår har du sidst målrettet trænet din vilje og dit kendskab til dig selv?

Spørgsmålet er; hvornår har du sidst målrettet trænet din vilje og dit kendskab til dig selv? 2006 Autentisk lederskab Moderne lederskab handler i dag ligeså meget om, hvem du er, som hvad du har opnået. Vi mener, at medarbejdere motiveres af ledere, der tør være sig selv i rollen som leder. Det

Læs mere

Nærvær, klarhed og retning i daglig praksis!

Nærvær, klarhed og retning i daglig praksis! Nærvær, klarhed og retning i daglig praksis! Jeg afholder i 2018-19 et kursusforløb for mennesker, som ønsker at bringe mere af sig selv i spil i daglig praksis arbejdsmæssigt såvel som privat. Jeg har

Læs mere

Kunstterapeutisk udviklingsforløb

Kunstterapeutisk udviklingsforløb Institut for kunstterapi Engelsholmvej 10, 7182 Bredsten tlf:26 14 95 44 E-mail: kunstterapi@kunstterapi.dk Kunstterapeutisk udviklingsforløb Sammenlagt 7 kurser á 4 dage Dette kursusforløb henvender sig

Læs mere

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske AUTENTISK Et intensivt udviklingsforløb for ledere, der ønsker at fordybe og forstærke deres autentiske lederskab. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

Læs mere

Mindful Self- Compassion

Mindful Self- Compassion Mindful Self- Compassion Et evidensbaseret træningsprogram til professionelle omsorgsgivere Professionel træning i mindful selv-medfølelse gør dig bedre til at navigere i en kompleks hverdag, ved at mindske

Læs mere

Mindfulness. Efteråret 2013 V/Maja Frahm Oue socialrådgiver / psykoterapeut. www.crecea.dk

Mindfulness. Efteråret 2013 V/Maja Frahm Oue socialrådgiver / psykoterapeut. www.crecea.dk Mindfulness Efteråret 2013 V/Maja Frahm Oue socialrådgiver / psykoterapeut Mindfulness Mindfulness er evnen til at være opmærksom, på en bevidst måde, i det aktuelle øjeblik, uden at dømme. (Jon Kabat-Zinn)

Læs mere

NORDAHL COACHING HAR FOKUS PÅ MØNSTERBRUD MED OPSTILLINGSMETODEN

NORDAHL COACHING HAR FOKUS PÅ MØNSTERBRUD MED OPSTILLINGSMETODEN NORDAHL COACHING HAR FOKUS PÅ MØNSTERBRUD MED OPSTILLINGSMETODEN Opstillingsmetoden er et unikt redskab, der er blevet integreret i Nordahl Coaching ApS til mønsterbrud for unge og voksne dels ved individuelle

Læs mere

Fra vision til virkelighed

Fra vision til virkelighed Kreativitet Børneinddragelse Leg Fra vision til virkelighed ambitioner for arbejdet med Børnenes Hovedstad på børne-, unge- og kulturområdet i Billund Kommune Godkendt 16. maj 2017 Fælles vision for Børnenes

Læs mere

VINDER STRATEGIER DER FÅR DIN PRÆSTATION HELT I TOP

VINDER STRATEGIER DER FÅR DIN PRÆSTATION HELT I TOP 8 VINDER STRATEGIER DER FÅR DIN PRÆSTATION HELT I TOP HVAD SKAL DER TIL FOR AT TOPPRÆSTERE? Som sportsudøver er du sikkert så passioneret, at du bruger rigtig mange timer om ugen på at forbedre dig. Du

Læs mere

Maj-Juni meditation Episode 1

Maj-Juni meditation Episode 1 25.05.2017 Maj-Juni meditation Episode 1 Velkommen til denne første rigtige episode meditations Maj- Juni serien. I intro meditationen præsenterede Kryon seriens emne: Hjertearbejde og forbindelsen til

Læs mere

Motivation, værdier og optimisme

Motivation, værdier og optimisme Motivation, værdier og optimisme AS3 2 Man kan definere ordet motivation som den mentale proces, der aktiverer vores handlinger, og som derfor har direkte indflydelse på vores resultater. Med andre ord

Læs mere

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer.

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. For at nå frem til det, der for dig er det gode liv uden stress og i stedet med gode

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Mental Sundhed en udfordring for folkeoplysningen!

Mental Sundhed en udfordring for folkeoplysningen! Mental Sundhed en udfordring for folkeoplysningen! Mental sundhed er langt fra er en selvfølge og desværre synes der at være en tendens til, at flere og flere danskere får vanskeligt ved selv at sikre

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformationsrejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er en udfordrende, kærlig og transformerende rejse der har

Læs mere

Basisuddannelse på Fyn

Basisuddannelse på Fyn STOF nr. 2, 2003 TEMA model; Fyns Amt Basisuddannelse på Fyn Det har været en udfordring at udvikle den nye faglige efteruddannelse i Fyns Amts Behandlingscenter. Her præsenteres de overvejelser der ligger

Læs mere

MENS LEGEN ER. Tværfagligt ressource- og antistressforløb

MENS LEGEN ER. Tværfagligt ressource- og antistressforløb MENS LEGEN ER GOD Tværfagligt ressource- og antistressforløb God eller dårlig stress? I dag ønsker mange mennesker sig et liv uden stress. Stress er negativt den sætter os under pres og gør os syge. Sådan

Læs mere

MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ

MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ LÆR UNGE AT FINDE DEN INDRE RO KURSUSCENTER BROGAARDEN APRIL/MAJ 2014 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ Lær

Læs mere

Basalt modul Hjernen og erhvervede hjerneskader I

Basalt modul Hjernen og erhvervede hjerneskader I Bilag A(1): Basalt modul Hjernen og erhvere hjerneskader I Basismodul til medarbejdere (hjemmevejledere, hjemmehjælpere, sosu-assistenter og hjælpere m.fl.), der arbejder med hjerneskadede borgere i eget

Læs mere

MENS LEGEN ER. Tværfagligt ressource- og antistressforløb

MENS LEGEN ER. Tværfagligt ressource- og antistressforløb MENS LEGEN ER GOD Tværfagligt ressource- og antistressforløb God eller dårlig stress? I dag ønsker mange mennesker sig et liv uden stress. Stress er negativt den sætter os under pres og gør os syge. Sådan

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Integrativ Dynamisk For det andet er udtrykket "ID" en forkortelse for "integrativ" og "dynamisk". Integrativ betyder

Integrativ Dynamisk For det andet er udtrykket ID en forkortelse for integrativ og dynamisk. Integrativ betyder side 1/9 Af Ole Vadum Dahl Den første betydning af ID er, at vores terapeutiske arbejdsform er "identitets-orienteret". Det vil sige at den har til formål at afdække og udvikle så mange lag og aspekter

Læs mere

MBNT Mindfulness-baseret kursus i naturterapi

MBNT Mindfulness-baseret kursus i naturterapi MBNT Mindfulness-baseret kursus i naturterapi Kurset er for dig, der gerne vil finde tilbage til et liv med mere livsglæde og mindre stress, eventuelt ovenpå en stresssygemelding, og for dig, der vil udvikle

Læs mere

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Find din Kraft med yoga & intuitiv kraftsang 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Har du brug for mere energi og gennemslagskraft i hverdagen? Har du følelsen af, at der mangler noget i dit liv, eller

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Mindful Company Compact

Mindful Company Compact Mindful Company Compact Mindfulness på bundlinjen Hvad vi kan Hvad siger deltagerne? Praktik Resultater fra gennemførte forløb Side 2 Hvorfor vi er gode til det vi gør Side 3 Hvad siger deltagere og indkøbere?

Læs mere

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat.

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat. 1 I min vindueskarm ligger en død flue. I dens evige kamp for at flyve mod lyset har den slået sin jordiske krop så slemt, at den nu ligger livløs hen. Det får mine tanker til at vandre. Er det mon det

Læs mere

Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre?

Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre? Leadership Program PLP II When business gets personal! Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre? Leadership Program PLP II Acuity World Fortsæt Our field of expertise din

Læs mere

Livsmestring v/ trivselsspecialist, coach og underviser Betina Inauen. Vedbygaard, fredag d. 4. marts 2011

Livsmestring v/ trivselsspecialist, coach og underviser Betina Inauen. Vedbygaard, fredag d. 4. marts 2011 Livsmestring v/ trivselsspecialist, coach og underviser Betina Inauen Vedbygaard, fredag d. 4. marts 2011 Mindtools Coaching Livsmestring Forventningsafstemning Tankens kraft Det personlige ansvar Transitioner

Læs mere

Mindful Company. Hvad vi kan. Praktik. Mindfulness på bundlinjen. Hvad siger deltagerne? Hvorfor vi er gode til det vi gør. Program, pris og praktik

Mindful Company. Hvad vi kan. Praktik. Mindfulness på bundlinjen. Hvad siger deltagerne? Hvorfor vi er gode til det vi gør. Program, pris og praktik Mindful Company oto: Chris Burkard, National Geographic Mindfulness på bundlinjen Hvad vi kan Hvad siger deltagerne? Praktik Resultater fra gennemførte forløb Hvorfor vi er gode til det vi gør Hvad siger

Læs mere

INTRO MINDFULNESS. Lone Gaarskjær Schultz. Parterapeut og supervisor. Lone Gaarskjær Schultz. Parterapeut og Supervisor

INTRO MINDFULNESS. Lone Gaarskjær Schultz. Parterapeut og supervisor. Lone Gaarskjær Schultz. Parterapeut og Supervisor INTRO MINDFULNESS Parterapeut og supervisor Mindfulness: hvad er det? BEVIDST NÆRVÆR At blive nærværende i det nu, hvor du befinder dig lige der hvor livet sker At være, frem for at gøre At være med det

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit indre LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg

Læs mere

Essens Instituttet Bevidsthed, nærvær, lederskab

Essens Instituttet Bevidsthed, nærvær, lederskab Essens Instituttet Bevidsthed, nærvær, lederskab LEDERSKABETS ESSENS LEDERSKAB MED BEVIDSTHED, EMPATI OG KANT. PERSONLIGT LEDERSKAB 0G UDVIKLING GENNEM FØLELSESMÆSSIG INTELLIGENS & SOCIAL KOMPETENCE For

Læs mere

TRUE NORTH S LÆRINGSSYSTEM

TRUE NORTH S LÆRINGSSYSTEM Kompetenceudvikling indenfor klasserumsledelse, relationsopbygning og levering af faglighed, så alle lærer med engagement og glæde. Dette kursus kobler al den vigtigste og bedste viden vi har om læring,

Læs mere

Mindfulness i hverdagen

Mindfulness i hverdagen Mindfulness i hverdagen Mindfulness i Hverdagen En workshop for dig, der vil være dit bedste jeg. Hver dag. Dette vil være den dag, du bagefter husker som den bedste investering i 2014. På få timer giver

Læs mere

Bliv MasterMentor i Motivation

Bliv MasterMentor i Motivation Er du klar til at skabe overskud, motivation og målbare resultater? Bliv MasterMentor i Motivation Praksisuddannelsen for dig, der vil gøre en forskel for mennesker! JobEdu s MasterMentor uddannelse i

Læs mere

På uddannelsen ønsker vi at videregive et redskab, som kan gavne alle, der ønsker at opleve mere ro og nærvær i mødet med sig selv - og verden.

På uddannelsen ønsker vi at videregive et redskab, som kan gavne alle, der ønsker at opleve mere ro og nærvær i mødet med sig selv - og verden. INDHOLD Det er med stor glæde og ydmyghed, at vi udbyder denne 60 timers uddannelse i RESTORATIV YOGA - for yogalærere og behandlere. Uddannelsen varer 10 uger og næste gang er den 15. september - 26.

Læs mere

Uddannelse / efteruddannelse - overblik

Uddannelse / efteruddannelse - overblik Socialudvalget 2010-11 SOU alm. del Bilag 47 Offentligt BILAG 2 Uddannelse / efteruddannelse - overblik Indholdsoversigt Uddannelse / efteruddannelse - overblik 4-årig uddannelse / efteruddannelse til

Læs mere

Note fra forfatteren

Note fra forfatteren Note fra forfatteren Vejen til oplysning Denne bog er baseret på uddrag af forskellige kurser jeg har undervist, samt informationer jeg har modtaget fra Mestrene, for at tilvejebringe instruktion i selv-oplysningsprocessen.

Læs mere

Coachuddannelsen, modulopbygning

Coachuddannelsen, modulopbygning Coachuddannelsen, modulopbygning Modul 1: Dig i rollen som coach Tænk som en coach! På modul 1 kommer du godt i gang med at coache ved at bruge vores gennemprøvede og effektive coachingmodel De seks Trin.

Læs mere

Spiritual leadership. En mulighed eller en nødvendighed? Af Tine Kaalund Henriksen, socialrådgiver & life- og businesscoach

Spiritual leadership. En mulighed eller en nødvendighed? Af Tine Kaalund Henriksen, socialrådgiver & life- og businesscoach Spiritual leadership En mulighed eller en nødvendighed? Af Tine Kaalund Henriksen, socialrådgiver & life- og businesscoach For en måneds tid siden var jeg til et foredrag med Kiesha Crowter, wisdomkeeper

Læs mere

Børns læring. Et fælles grundlag for børns læring

Børns læring. Et fælles grundlag for børns læring Børns læring Et fælles grundlag for børns læring Udarbejdet af Børn & Unge - 2016 Indhold Indledning... 4 Vigtige begreber... 6 Læring... 8 Læringsbaner... 9 Det fælles grundlag... 10 Balancebræt... 11

Læs mere

akupunktur & balance - om at holde den normale fødsel normal

akupunktur & balance - om at holde den normale fødsel normal akupunktur & balance - om at holde den normale fødsel normal INDLEDNING Det er nu anden gang, vi står her til dette forrygende arrangement, som vi kan takke Sara for eller hendes betragtelige organisationstalent

Læs mere

Emotionel intelligensanalyse

Emotionel intelligensanalyse Emotionel intelligensanalyse Denne analyse er designet til at hjælpe dig med at få en større indsigt i de evner og færdigheder, du har indenfor Daniel Colemans definitioner af de 5 områder af emotionel

Læs mere

Test Psykiske og fysiske symptomer, ved åndelig udvikling

Test Psykiske og fysiske symptomer, ved åndelig udvikling Test Psykiske og fysiske symptomer, ved åndelig udvikling Balance og ubalance Der forekommer ofte både psykiske og kropslige smerter og ubalancer, når vi er under spirituel og åndelig udvikling. De fysiske

Læs mere

Uddannelsen som psykoterapeut fra Center for Sind og Krop. Et 4-årigt forløb med personlig og faglig vækst

Uddannelsen som psykoterapeut fra Center for Sind og Krop. Et 4-årigt forløb med personlig og faglig vækst Uddannelsen som psykoterapeut fra Center for Sind og Krop Et 4-årigt forløb med personlig og faglig vækst Drages du mod at foretage en færd igennem dit eget indre landab og lære dit eget hjertes styrke

Læs mere

Teori U - Uddannelsen

Teori U - Uddannelsen Teori U - Uddannelsen Teori U Akademiet - frisætter mennesker, forløser energi og skaber transformativ udvikling! Det er i livet og i hverdagen, det skal gøre en forskel! Teori U - Uddannelsen - deep diving!

Læs mere

Du arbejder med din personlige udvikling gennem indsigt og kontakt

Du arbejder med din personlige udvikling gennem indsigt og kontakt Du arbejder med din personlige udvikling gennem indsigt og kontakt Psykoterapeut Organisationskonsulent Personlig udvikling Intensive kurser Krisehjælp Parkurser Terapi GIS International Gestalt-psykoterapi

Læs mere

Kontakt dit nærmeste Center for Sundhed og Livsstil for yderligere oplysninger samt aftale

Kontakt dit nærmeste Center for Sundhed og Livsstil for yderligere oplysninger samt aftale sfortegnelse Sundhedsprofil Motion i en travl hverdag Sund kost i en travl hverdag Ny livsstil - ny vægt Stresshåndtering Sundhed i 4D Food for Brains - Hjernemad Kostvejledning Individuel coaching Sundhedsambassadør

Læs mere

Identitet og værdighed i en forandringens tid

Identitet og værdighed i en forandringens tid Identitet og værdighed i en forandringens tid Når alt forandres, forandres vi alle. En ny bevidsthed og en ny verden er ved at blive genfødt i os mennesker. Et helt nyt daggry er ved at vågne og gennemtrænge

Læs mere

HM Psykoterapeut. Heilesen & Mygind

HM Psykoterapeut. Heilesen & Mygind HM Psykoterapeut Heilesen & Mygind Uddannelsens formål De studerende på Heilesen & Myginds 4-årige psykoterapeutuddannelse HM Psykoterapeut undervises i Transbiologisk Psykoterapi. et med uddannelsen i

Læs mere

Mindful Self-Compassion

Mindful Self-Compassion Mindful Self-Compassion Trænes over 8 uger eller 5 intense dage Give yourself the attention you need, so you don t need so much attention - Chris Germer MINDFUL SELF-COMPASSION Det originale Mindful Self-Compassion

Læs mere

På vej mod Fremtidens Ledelse En udviklingsproces i 3 dele

På vej mod Fremtidens Ledelse En udviklingsproces i 3 dele Din partner i fremtidens ledelse På vej mod En udviklingsproces i 3 dele Hvorfor Nogle strømninger i tiden Kompleksiteten i verden vokser dramatisk. Ny teknologi, højere vidensniveau, større mobilitet

Læs mere

Efteruddannelse i inklusion

Efteruddannelse i inklusion Efteruddannelse i inklusion Af: Helle Skjerk, Nordisk NLP Akademi Foto: Personale ved Løgstrup Skole Inklusion er velkommen på Løgstrup Skole At en skole skal inkludere de børn, der er i skoledistriktet,

Læs mere

Lær at bruge dig selv på en ny måde

Lær at bruge dig selv på en ny måde Lær at bruge dig selv på en ny måde i din professionelle arbejdsproces Denne uddannelse vil give dig professionelle værktøjer, faglig viden og personlig forankring til at bruge dig selv med større indsigt,

Læs mere

for dig der ønsker at udvise lederskab, have modet til at drømme stort og leve et ekstraordinært liv. PÅ 5 POWER WEEKENDER lærer DU:

for dig der ønsker at udvise lederskab, have modet til at drømme stort og leve et ekstraordinært liv. PÅ 5 POWER WEEKENDER lærer DU: unik uddannelse for unge for dig der ønsker at udvise lederskab, have modet til at drømme stort og leve et ekstraordinært liv. PÅ 5 POWER WEEKENDER lærer DU: s At brænde igennem s at træffe bevidste valg

Læs mere

Face-it terapeut Skolen

Face-it terapeut Skolen F LIVING Bliv certificeret Face-iT-terapist Face-it terapeut Skolen Det seriøse valg for dig der vil videre. - Dette er en holistisk efteruddannelse der gør en forskel. - Ønsker du personlig udvikling

Læs mere

Teams 7 bevidsthedsniveauer

Teams 7 bevidsthedsniveauer Teams 7 bevidsthedsniveauer Af Richard Barrett Oversat til dansk af Benjamin Lindquist og Thobias Laustsen Teams vækster og udvikler sig ved at mestre de syv niveauer af team bevidsthed. De syv forskellige

Læs mere

BØRNE- OG UNGEPOLITIK. Børne- og ungepolitik

BØRNE- OG UNGEPOLITIK. Børne- og ungepolitik Børne- og ungepolitik 2018-2022 1 Indledning Formålet med Rebild Kommunes Børne- og Ungepolitik er, at alle børn og unge skal have et godt liv, hvor de opbygger de kompetencer, der efterspørges i fremtidens

Læs mere

PeakStates k l i n i k k e n

PeakStates k l i n i k k e n PeakStates k l i n i k k e n Methods for Fundamental Change in the Human Psyche 99% af alle traumer starter før fødslen Nye veje til et liv i balance med PeakStates Harmoni, balance og momentvis lykkefølelse

Læs mere

Den enkelte deltager vil sætte denne forståelse og udforskning i relation til eget liv og egne livsovergange.

Den enkelte deltager vil sætte denne forståelse og udforskning i relation til eget liv og egne livsovergange. OVERGANGE I LIVET Døre til indre transformation Levende Nærværs Træning EN 7 MÅNEDERS TRÆNING FORDELT OVER 4 KURSER Træningen holdes i stille lokaler centralt i København uden overnatning 11. - 14. maj

Læs mere

BØRNE- OG UNGEPOLITIK UDKAST. Børne- og ungepolitik

BØRNE- OG UNGEPOLITIK UDKAST. Børne- og ungepolitik 2018-2022 Børne- og ungepolitik 1 Indledning Formålet med Rebild Kommunes Børne- og Ungepolitik er, at alle børn og unge skal have et godt liv, hvor de opbygger de kompetencer, der efterspørges i fremtidens

Læs mere

Hvis du forstår mennesker, så forstår du også forretning.

Hvis du forstår mennesker, så forstår du også forretning. Helt overordnet arbejder vi med identiteter. Når identiteter hos personer eller organisationer identificeres handler det om processer og om at definere en mulig vej. Vi kan ikke gøre arbejdet for hverken

Læs mere

Identitet og adfærd. Uddannelses forbundet Modul 1

Identitet og adfærd. Uddannelses forbundet Modul 1 Identitet og adfærd Uddannelses forbundet Modul 1 2017 Meget, meget lidt om hjernen. Hvorfor nye ting er klamme - Motorvejen Hjernen er plastisk den ændre sig og videreudvikler sig hele tiden Forbindelser

Læs mere

Lær at bruge dig selv på en ny måde

Lær at bruge dig selv på en ny måde Lær at bruge dig selv på en ny måde i din professionelle arbejdsproces Denne uddannelse vil give dig professionelle værktøjer, faglig viden og personlig forankring til at bruge dig selv med større indsigt,

Læs mere

Kreativiteten findes i nuet

Kreativiteten findes i nuet Kreativiteten findes i nuet Af Marianne Nygaard, Cand.mag. i kommunikation og psykologi Kreativitet kan læres, og kreativitet gror og blomstrer i de rette omgivelser og under den rette ledelse. Hvad er

Læs mere

Overordnet målsætning for vores. Fritidshjem, Fritids -og ungdomsklubber

Overordnet målsætning for vores. Fritidshjem, Fritids -og ungdomsklubber Overordnet målsætning for vores Fritidshjem, Fritids -og ungdomsklubber Under hensyntagen til Sydslesvigs danske Ungdomsforeningers formålsparagraf, fritidshjemmenes og klubbernes opgaver udarbejdet i

Læs mere

MINDFULNESS BETALER SIG, NÅR BRYSTKRÆFT GØR ONDT!

MINDFULNESS BETALER SIG, NÅR BRYSTKRÆFT GØR ONDT! MINDFULNESS BETALER SIG, NÅR BRYSTKRÆFT GØR ONDT! Maja Johannsen, PhD, cand.psych., Enhed for Psykoonkologi & Sundhedspsykologi (EPoS), Kræftafdelingen, Aarhus Universitetshospital og Psykologisk Institut,

Læs mere

Når væren bliver terapiens fundament

Når væren bliver terapiens fundament Når væren bliver terapiens fundament I dag har vi en dyb viden om og mange erfaringer med menneskets psykiske og spirituelle udvikling, som terapeuter og spirituelle lærere over hele verden har samlet

Læs mere

visualisering & Lær at håndtere usikkerhed 3 effektive øvelser

visualisering & Lær at håndtere usikkerhed 3 effektive øvelser visualisering & LIVS K VALI T E T Lær at håndtere usikkerhed v e d p r æ s t a t i o n e r 3 effektive øvelser p r o f e s s o r, c a n d. p syc h., d r. m e d. B o bb y Z a c h a r i a e Ro s i n a n

Læs mere

DFTI s uddannelse til eksamineret supervisor

DFTI s uddannelse til eksamineret supervisor BILAG 1 DFTI s uddannelse til eksamineret supervisor Supervision er et fagområde som gennem mere end 100 år har vist sig nyttigt til udvikling af fagpersoners faglige kompetencer, behov for støtte, udfordring

Læs mere

Tag livet til dig fra hi til energi Netværksforløb for kvinder.

Tag livet til dig fra hi til energi Netværksforløb for kvinder. Tag livet til dig fra hi til energi Netværksforløb for kvinder. Et feminint forvandlingsrum med genveje til mere nydelse, flere handlemuligheder og bedre balance i dit liv! Forestil dig at Du er fuld af

Læs mere

Identitet og adfærd. Modul 1. Uddannelses forbundet

Identitet og adfærd. Modul 1. Uddannelses forbundet Identitet og adfærd Modul 1 Uddannelses forbundet 2018 Meget, meget lidt om hjernen. Hvorfor nye ting er klamme - Motorvejen Hjernen er plastisk den ændre sig og videreudvikler sig hele tiden Forbindelser

Læs mere

Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv

Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv There is no passion to be found playing small - in settling for a life that is less than the one you are capable of living. - Nelson Mandela Introduktion

Læs mere

Team Optimering. Ledergrupper og teams på alle niveauer

Team Optimering. Ledergrupper og teams på alle niveauer Team Optimering Ledergrupper og teams på alle niveauer Teamoptimering hvordan kommer dit team til at præstere på topniveau. Uddannelsen handler om at optimere et team til at yde det bedste, skabe bevidsthed

Læs mere

KONSEKVENSPÆDAGOGISK EFTERUDDANNELSE

KONSEKVENSPÆDAGOGISK EFTERUDDANNELSE KONSEKVENSPÆDAGOGISK EFTERUDDANNELSE PÆDAGOGIK MED HANDLING UDDANNELSE MED VILJE ARBEJDE MED FREMTID Jeg har fået redskaber til at støtte indsatte i at ændre vaner. Det at anerkende individet som ligeværdigt

Læs mere

Pædagogiske Læreplaner

Pædagogiske Læreplaner Pædagogiske Læreplaner Målene i læreplanen skal udarbejdes med udgangspunkt i det rammer, vilkår og ressourcer institutionen har. Det vil sige med udgangspunkt i dagtilbuddets fysiske rammer, børne- og

Læs mere

Børne- og Ungepolitik

Børne- og Ungepolitik Ishøj Kommune Børne- og Ungepolitik Børn og unge sejrer i eget liv og når deres fulde potentiale S 1 Velfærdspolitik Børne- og Ungepolitik Medborgerpolitik Miljøpolitik Erhvervs- og Beskæftigelsespolitik

Læs mere

TERAPI AF. J.H. CARLOS

TERAPI AF. J.H. CARLOS TERAPI AF. J.H. CARLOS 18 PSYKOLOG NYT Nr. 15. 2004 Det hypnoterapeutiske Et mål for hypnoterapi er en forandring hos klienten gennem dennes erkendelse af en eller flere tidligere fastlåste, uerkendte

Læs mere

UDDANNELSE I KOGNITIV ADFÆRDSTERAPI FOR PSYKOLOGER OG LÆGER

UDDANNELSE I KOGNITIV ADFÆRDSTERAPI FOR PSYKOLOGER OG LÆGER UDDANNELSE I KOGNITIV ADFÆRDSTERAPI FOR PSYKOLOGER OG LÆGER Fælles om færdigheder Fra april 2018 udbyder Mindwork & Cektos igen i fællesskab specialiseringsmodulet i kognitiv adfærdsterapi. Vi forener

Læs mere

MINDFULNESS FOR BØRN

MINDFULNESS FOR BØRN MINDFULNESS FOR BØRN MENTOR UDDANNELSEN (MBM- UDDANNELSEN) Vi fødes alle med bevidst nærvær Det er ikke hokus pokus nærværet har vi alle med os. Stille og roligt fjerner vi os fra nærværet, og bliver mere

Læs mere

Autisme- Fordybelse for Forældre 2018

Autisme- Fordybelse for Forældre 2018 Autisme- Fordybelse for Forældre 2018 AutismeFordybelse for Forældre AutismeFordybelse har til formål, at du som forælder øger din viden om og forståelse for dit barn med autisme. Alle forældre ønsker,

Læs mere