7. marts 2016 Ref.: crc J.nr.: 3/16 - Captia: Til stede:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "7. marts 2016 Ref.: crc J.nr.: 3/16 - Captia: Til stede:"

Transkript

1 Referat fra møde i Studienævnet for Musik 3/16 - d. 7. marts marts 2016 Ref.: crc J.nr.: 3/16 - Captia: Til stede: Mads Walther Hansen, VIP, (MWH) Anders Bonde, VIP, (AB) Maia Lundqvist Holm, studerende (MLH) Jonas Peter Hammer, studerende (JPH) Ole Izard Høyer, observatør, VIP, (OIH) - fra kl 9.00 Marie Bylov Nielsen, observatør, studenterstudievejleder, (MBN) Connie Rørbæk Christophersen, sekretær, (CRC) Gæster: Winnie Ritterbusch, skolesekretær CAT-Skolen, (WR) Fraværende med afbud: Falk Heinrich, studieleder CAT-Skolen, (FH) Sara Scully, observatør, studerende (SS)

2 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Fastsættelse af dato for projektaflevering samt programlister v/crc og MWH o Projektaflevering -> forslag torsdag d. 19. maj 2016 o Programlister -> forslag onsdag d. 30. marts Digital Eksamen ifm. sommerens eksamenstermin 2016 v/crc og MWH 4. Adgangsprøver august 2016 v/mwh 5. Formålsbudget v/mwh og WR 6. Evalueringer vedrørende efteråret 2015 v/wr og MWH ( Bilag findes via ) 7. Oprettelse af facebook profil for markedsføring uddannelsen v/mbn og JPH 8. Udsmykning af gangarealer v/mwh 9. Nyt fra rummanden v/jph 10. Status Musikkens Hus v/mwh o Status fra Lejermøde 11. Meddelelser og forespørgsler o Deltagelse i samarbejdet med Den Rytmiske i Nordkraft, drøftelse af omkostninger: Kr for Nordisk Melodi Grand Prix Kr generelt 2 x årligt4 Ansøgning angående eksamen 12. Evt.

3 1. Godkendelse af dagsorden Der er tilføjet et ekstra punkt under Meddelelser og Forespørgsler vedrørende ansøgning. Dagsorden godkendt. 2. Fastsættelse af dato for projektaflevering samt programlister v/crc og MWH Projektaflevering fastsættes til torsdag d. 19. maj 2016 Programlister afleveres senest onsdag d. 30. marts 2016 CRC varetager udmelding via Moodle. 3. Digital Eksamen i forbindelse med sommerens eksamenstermin 2016 v/mwh Studienævnet har vedtaget, at følgende prøver afvikles via Digital Eksamen så vidt dette er muligt: o Musikvidenskabeligt Emnestudie, 2. semester o Musik og Kultur, 4. semester o Lyd i Digitale Medier, 4. semester o Performance og Produktion, 4. semester o Klaver, 4. semester o Grundlæggende Indspilnings- og Lydstudieteknik, 4. semester o Bachelorprojekt, 5. semester o Musikanalyse, Tydning og Tolkning, 8. semester o Kandidatspeciale, 10. semester CAT-Skolens studieråd arbejder videre med endelig fastlæggelse af Digital Eksamen. Der er stadig usikkerhed med hensyn til upload af filer på mere end 200MB, da dette pt. ikke er implementeret i nuværende udgave af Digital Eksamen. Der er en forventning om, at dette er med i en kommende release i maj måned. 4. Adgangsprøver august 2016 v/ MWH Datoen d. 16. august 2016 er fastlagt og udmeldt. Prøverne er for kvote 1 og 2 ansøgere, som ikke har haft muligheden for deltagelse i forårets adgangsprøve. Martin Knakkergaard og Maia Lundquist Holm varetager prøverne vedrørende Almen Musikvidenskab. Mads Walther-Hansen og Jonas Peter Hammer varetager vedrørende Populærmusik og Lydproduktion. 5. Formålsbudget v/mwh og WR Økonomien på fakultetet er fra 2016 ændret således, at midlerne er overført til institutterne. CAT-skolen har aftalt, at der overordnet er en samlet varetagelse af økonomi og opfølgning på skolen. Der skal bl.a. laves afvigelsesforklaringer såfremt budgettet ikke overholdes eller anvendes på anden vis end forventet. Alle procedurer er nye for alle parter.

4 MWH og CRC afvikler møde med Anne Nielsen, CAT Skolen, som varetager økonomi opgaverne, med henblik på at aftale om fremtidig samarbejde. 6. Evalueringer vedrørende efteråret 2015 v/wr og MWH WR har lavet et udkast til en opsamling, som blev gennemgået og sammenholdt med data fra evalueringerne. Semesterevalueringens kommentarer: 1. semester: Generel tilfredshed med undervisningen på semestret. Der er foruroligende mange, som ikke bruger mange timer på studiet, muligvis ikke et reelt billede. En del påpeger, at læringsmål og krav kan formuleres bedre. Ifølge data er det især vedrørende Musikhistorie, hvilket involverede undervisere kan nikke genkendende til. Ønske om klarere retningslinjer i studieordningen, især vedrørende Poplyd. Ønske om midler til studier og IT. Underviserne bør henvise til semesterbeskrivelser og studieordninger i forbindelse med kursusstart. 3. semester: Generel overordnet tilfredshed med undervisningen på semestret. Der er ønsker om en bedre formidling af læringsmål, dog mener halvdelen at dette er kommunikeret klart og tydeligt. Der påpeges, at enkelte finder at formidling af stoffet i ringe grad understøttede undervisningen. 5. semester: Generel overordnet tilfredshed, studerende på 5. semester har udelukkende bachelorprojekt på uddannelsen. 7. semester: Der er utilfredshed med enkelte elementer på uddannelsens 7. semester. Studienævnet tager dette til efterretning og vil se nærmere på, hvorledes dette kan håndteres fremadrettet. 9. semester: Der er ønsker om ændringer på et bestemt kursus, hvor især vejledning efterlyses. 10. semester: Ingen kommentarer. Generelt for alle semestre, kommunikationen skal øges. Der udarbejdes en endelig opsamling indeholdende semesterevalueringer samt kursusevalueringer, dette varetages af MWH og WR.

5 7. Oprettelse af facebook profil for markedsføring af uddannelsen v/mwh og JPH FH har undersøgt, hvorvidt det er muligt at oprette en facebook gruppe for uddannelsen. Fakultetet har meldt positivt tilbage, dog gøres der opmærksom på, at vi skal være opmærksomme på hvem der er målgruppen, administration af siden osv. Studienævnet vedtager, at der oprettes en side, hvor der ikke er muligheder for at lave et opslag. Ansvarlig er MBN, ansvaret er placeret hos studenterstudievejlederen på uddannelsen. 8. Udsmykning af gangarealer v/mwh MWH ønsker, at der opsættes billeder/plakater på gangarealerne. Fx plakater på dørene på især 5. etage. Forslag om at der kan der printes A4 plakater til formålet. Der foretages en afstemning om hvilke lokaler, der skal dekoreres og hvilke navne, der kan påføres de enkelte lokaler. JPH varetager afstemningen. MWH kontakter Lars Nørgaard med henblik på godkendelse fra Musikkens Hus 9. Nyt fra rummanden v/jph JPH har gennemgået alle lokaler og udarbejdet en mangelliste, denne er afleveret til MWH. Desuden har han foretaget enkelte reparationer i nogle lokaler. Der er foretaget oprydning i depotet. 10. Status Musikkens Hus Lejermøde med Musikkens Hus d. 18. februar Der er en kantine i Musikkens Hus, som alle lejere i huset kan anvende, både administrativt personale og studerende. CRC sender mail til studerende. Der mangler skilt i elevator ved uddannelsesindgangen, dette forventes udbedret i nær fremtid. Mangler blev indmeldt, bl.a. lydgener i mødelokalet på 4. etage. Her er der allerede foretaget udbedring. MWH har talt med Musikkens Hus vedrørende flytning af køkken fra lounge til mødelokalet. Kopirum flyttes til et gruppelokale. Der er positiv tilbagemelding fra Instituttet, der arbejdes videre med løsningen. Der er opsat basfælder i studierne. Mark Grimshaw ønsker at flytte kontor til studievejledningens kontor på 4. etage. Dette igangsættes i nær fremtid.

6 MWH har kontaktet Instituttet angående manglen på udbedring af støvgener. Dette viderebringes til Arbejdsmiljø udvalget. De forsvundne udstyr er desværre ikke dukket op. Udstyret meldes stjålet og MWH tager en dialog med Instituttet angående fremtidig håndtering af disse sager. MWH har deltaget i møde med Musikterapi og Konservatoriet, hvor der bl.a. er talt om fælles rus tur osv. Der afvikles nyt møde i denne uge, hvor også studerende deltager. Der er i forvejen en ufærdig samarbejdsaftale, som blot mangler en underskrift. Der er også et ønske om en samarbejdsaftale fra Musikkens Hus angående brug af lokaler. Stine L. Jacobsen fra Musikterapi er tovholder på denne. 11. Meddelelser og forespørgsler o Deltagelse i samarbejdet med Den Rytmiske i Nordkraft, drøftelse af omkostninger: Kr for Nordisk Melodi Grand Prix Kr generelt 2 x årligt Punktet udsættes til næste møde. 12. Evt. o Ansøgning fra studerende vedrørende afvikling af eksamen Ansøgning behandles yderligere af MWH. Kommentarer fra studerende vedrørende besværligheder med booking af lokalerne. Besværlighederne angående systemet kan desværre ikke ændres. Næste møde er d. 13. april 2016 kl

7 AKTIONSLISTE 2016 Opgave Tovholder Bemærkninger Årshjul for uddannelsen mk og crc Der udarbejdes forslag til præsentation for sn / overført fra 2015 SN Møde Deadline Udført Etablering af elevforening samt årlige tilbagevendende arrangementer med dimittender SN 2/15 Tjek af samarbejdet med Den Rytmiske i Nordkraft - beløbsstørrelse samt antal deltagere crc 11/15 Ansøgning om dispensation og udsættelse af prøver crc Svar sendes til ansøger 01/16 Ændring af enkelte formuleringer i Strategi og Handlingsplan mwh/crc Opdateringer sendes til CAT Skolen (WR), som varetager opdatering hos fakultetet 02/16 Udvidelse af uddannelseskaravanen til øvrige Jylland, Fyn og Sjælland SN/CAT Dette undersøges 02/16 Oprettelse af facebook profil/gruppe for uddannelsen SN FH undersøger muligheder via fakultetet MBN er ansvarlig for oprettelse af side 02/16 Tilretning af hjemmesiden mwh 02/16 Tjek på adgang til lokaler SN 02/16 Opfølgning på evt. ombygning af lounge/thekøkken mwh/crc MWH har kontakt til instituttet 02/16

8 Opgave Tovholder Bemærkninger SN Møde Deadline Udført Opfølgning på manglende udbedring af støvgener på 5. etage mwh/crc 02/16 Udgifter ifm. Den Rytmiske i Nordkraft mwh MWH tjekker med Musikterapi 02/16 Udmelding af datoer for skriftlige afleveringer og programlister ifm. sommereksamen 2016 crc 03/16 Endelig opsamling af semesterevaluering og kursusevaluering mwh/wr 03/16 Udsmykning af gangarealer Ansøgning vedrørende eksamensafvikling mwh/jph mwh Afstemning igangsættes af jph Mwh kontakter ansøger for yderligere info og svarer på vegne af SN 03/16 03/16 For referat: Connie Rørbæk Christophersen

3. februar 2016 Ref.: crc J.nr.: 2/16 - Captia: Til stede:

3. februar 2016 Ref.: crc J.nr.: 2/16 - Captia: Til stede: Referat fra møde i Studienævnet for Musik 2/16 - d. 3. februar 2016 3. februar 2016 Ref.: crc J.nr.: 2/16 - Captia: 2016-017-00414 Til stede: Mads Walther Hansen, VIP, (MWH) Anders Bonde, VIP, (AB) Maia

Læs mere

4. maj 2016 Ref.: crc J.nr.: 5/16 - Captia: Til stede:

4. maj 2016 Ref.: crc J.nr.: 5/16 - Captia: Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

21. september 2016 Ref.: crc J.nr.: 8/16 - Captia: Til stede:

21. september 2016 Ref.: crc J.nr.: 8/16 - Captia: Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

8. juni 2016 Ref.: crc J.nr.: 6/16 - Captia: Til stede:

8. juni 2016 Ref.: crc J.nr.: 6/16 - Captia: Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Mads Walther Hansen (MWH) Falk Heinrich (FH), Studieleder CAT-Skolen Sara Scully (SS) Marie Bylov Nielsen (MBN), observatør, studenterstudievejleder

Mads Walther Hansen (MWH) Falk Heinrich (FH), Studieleder CAT-Skolen Sara Scully (SS) Marie Bylov Nielsen (MBN), observatør, studenterstudievejleder I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

13. april 2016 Ref.: crc J.nr.: 4/16 - Captia: Til stede:

13. april 2016 Ref.: crc J.nr.: 4/16 - Captia: Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

18. August 2016 Ref.: crc J.nr.: 7/16 - Captia: Til stede:

18. August 2016 Ref.: crc J.nr.: 7/16 - Captia: Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Dagsorden. Referat fra møde i Studienævnet for Musik 7/17 - d. 17. august august 2017 Ref.: CRC J.nr.: 7/17 - Workzone:

Dagsorden. Referat fra møde i Studienævnet for Musik 7/17 - d. 17. august august 2017 Ref.: CRC J.nr.: 7/17 - Workzone: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G S AG S N R: 2017-017-00141 Referat fra

Læs mere

21. oktober 2015 Ref.: crc J.nr.: 9/15. Til stede: Martin Knakkergaard (MK) Mads Walther Hansen (MWH) Ole Izard Høyer, observatør, VIP

21. oktober 2015 Ref.: crc J.nr.: 9/15. Til stede: Martin Knakkergaard (MK) Mads Walther Hansen (MWH) Ole Izard Høyer, observatør, VIP I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

24. september 2015 Ref.: crc J.nr.: 8/15. Til stede:

24. september 2015 Ref.: crc J.nr.: 8/15. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

20. januar 2015 Ref.: crc J.nr.: 1/15. Til stede:

20. januar 2015 Ref.: crc J.nr.: 1/15. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Ole Izard Høyer, (OIH) observatør, VIP Falk Heinrich (FH), Studieleder CAT-Skolen Marie Bylov Nielsen (MBN), observatør, studenterstudievejleder

Ole Izard Høyer, (OIH) observatør, VIP Falk Heinrich (FH), Studieleder CAT-Skolen Marie Bylov Nielsen (MBN), observatør, studenterstudievejleder I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 6/17 - d. 14. juni 2017

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 6/17 - d. 14. juni 2017 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G S AG S N R: 2017-017-00141 Referat fra

Læs mere

25. juni 2015 Ref.: crc J.nr.: 6/15. Til stede:

25. juni 2015 Ref.: crc J.nr.: 6/15. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Dimensionering v/mk. 3. Bemanding i efteråret 2015 v/mk. 4. Information vedr. karakterbekendtgørelsen v/mk

Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Dimensionering v/mk. 3. Bemanding i efteråret 2015 v/mk. 4. Information vedr. karakterbekendtgørelsen v/mk I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

25. august 2015 Ref.: crc J.nr.: 7/15. Til stede:

25. august 2015 Ref.: crc J.nr.: 7/15. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

31. marts 2014 Ref.: crc J.nr.: 03/14. Til stede:

31. marts 2014 Ref.: crc J.nr.: 03/14. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 3/17 - d. 16. marts 2017

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 3/17 - d. 16. marts 2017 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G S AG S N R: 2017-017-00141 Referat fra

Læs mere

25. november 2015 Ref.: crc J.nr.: 10/15 - Captia: Til stede:

25. november 2015 Ref.: crc J.nr.: 10/15 - Captia: Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

17. april 2015 Ref.: wr J.nr.: 4/15. Til stede:

17. april 2015 Ref.: wr J.nr.: 4/15. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

28. maj 2014 Ref.: crc J.nr.: 05/14. Til stede:

28. maj 2014 Ref.: crc J.nr.: 05/14. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

30. april 2014 Ref.: crc J.nr.: 04/14. Til stede:

30. april 2014 Ref.: crc J.nr.: 04/14. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

13. februar 2015 Ref.: wr J.nr.: 2/15. Til stede:

13. februar 2015 Ref.: wr J.nr.: 2/15. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

25. august 2014 Ref.: crc J.nr.: 07/14. Til stede:

25. august 2014 Ref.: crc J.nr.: 07/14. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 10/14 - d. 19. november 2014

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 10/14 - d. 19. november 2014 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

20. maj 2015 Ref.: crc J.nr.: 5/15. Til stede:

20. maj 2015 Ref.: crc J.nr.: 5/15. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

10. september 2014 Ref.: crc J.nr.: 08/14. Til stede:

10. september 2014 Ref.: crc J.nr.: 08/14. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 02/19 - d. 27. februar 2019

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 02/19 - d. 27. februar 2019 INSTITUT FOR KOMMUNIKATION S TUDIENÆVNET FOR MUSIK MUSIKKENS HUS MUSIKKENS PLADS 1 9000 AALBORG SAGSNR: 2018-017-00352 Referat fra møde i Studienævnet for Musik 02/19 - d. 27. februar 2019 27. februar

Læs mere

20. november 2013 Ref.: crc J.nr.: 9/13. Til stede: Martin Knakkergaard (MK) Rasmus Otvald Jensen (ROJ) Peder Kaj Pedersen (PKP) Sara Scully (SS)

20. november 2013 Ref.: crc J.nr.: 9/13. Til stede: Martin Knakkergaard (MK) Rasmus Otvald Jensen (ROJ) Peder Kaj Pedersen (PKP) Sara Scully (SS) I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 000 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U. D

Læs mere

30. juni 2014 Ref.: crc J.nr.: 06/14. Til stede:

30. juni 2014 Ref.: crc J.nr.: 06/14. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

2 SEM. POPLYD: 10 RESPONDENTER Læringsmål: Læringsmålene er i højere eller middel grad blevet præsenteret for de studerende

2 SEM. POPLYD: 10 RESPONDENTER Læringsmål: Læringsmålene er i højere eller middel grad blevet præsenteret for de studerende Semesterevaluering 2. semester: Generelt om vejledning: Der er generelt tilfredshed med vejledningen. En enkelt gruppe har haft udfordringer i dialogen med vejleder, men indrømmer dog også at det delvist

Læs mere

Udbytte af semestret: Der er fra middel til høj grad af tilfredshed med undervisningen og afviklingen af semestret

Udbytte af semestret: Der er fra middel til høj grad af tilfredshed med undervisningen og afviklingen af semestret Musikuddannelsen Forår 2017 Opsamling Musik forår 2017 Semester- og kursusevalueringer Semesterevalueringer Studienævnets overordnede kommentarer til besvarelserne: Generelt lav svarprocent samt en middel

Læs mere

29. oktober 2014 Ref.: crc J.nr.: 09/14. Til stede:

29. oktober 2014 Ref.: crc J.nr.: 09/14. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Tilbagemelding fra studienævnet: Studienævnet bemærker generel tilfredshed med semestret forløb og har ikke yderligere kommentarer.

Tilbagemelding fra studienævnet: Studienævnet bemærker generel tilfredshed med semestret forløb og har ikke yderligere kommentarer. Musikuddannelsen Forår 2018 Opsamling Musik forår 2018 Semester- og kursusevalueringer Semesterevalueringer 2. semester Almen (3 besvarelser) Generelt positiv respons. Få respondenter (3). De bruger mellem

Læs mere

Evaluering af forårssemestret 2013 på musikuddannelsen

Evaluering af forårssemestret 2013 på musikuddannelsen Studienævnet for musik Musikkens Hus 9000 Aalborg Evaluering af forårssemestret 2013 på musikuddannelsen Generelt Nogle tal for Musikuddannelsen i foråret 2013 18 aktive studerende på første studieår,

Læs mere

Semesterevalueringer. Opsamling Musik efterår 2017 Semester- og kursusevalueringer. Musikuddannelsen Efterår Almen 1. sem

Semesterevalueringer. Opsamling Musik efterår 2017 Semester- og kursusevalueringer. Musikuddannelsen Efterår Almen 1. sem Musikuddannelsen Efterår 2017 Opsamling Musik efterår 2017 Semester- og kursusevalueringer Semesterevalueringer Almen 1. sem Generelt positive kommentarer. Der er en person, der efterspørger mere gruppearbejde

Læs mere

Semesterevaluering Efterår semester:

Semesterevaluering Efterår semester: Semesterevaluering 1. semester: Der var tvivl om formålet med forløbet og hvad det skulle resultere i. 1 SEM. ALMEN Respondenter: 7 Studerende: 8 Svarprocent:88 % 71 % af respondenterne mener, de er blevet

Læs mere

PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN

PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN Nedenstående er et tillæg til AAUs overordnede procedure for evaluering af

Læs mere

Evaluering af forårssemestret 2012 på musikuddannelsen

Evaluering af forårssemestret 2012 på musikuddannelsen Studienævnet for musik Kroghstræde 6 9220 Aalborg Ø Evaluering af forårssemestret 2012 på musikuddannelsen Generelt Nogle tal for Musikuddannelsen i foråret 2012 11 aktive studerende på første studieår,

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

AAL: Rendsburggade CPH: CPH ACM15 (A)

AAL: Rendsburggade CPH: CPH ACM15 (A) Studierådsmøde MPACT skolen d. 29. november 2017 kl. 12.00-14.00 AAL: Rendsburggade 14 5.237 CPH: CPH ACM15 (A) 2.1.022 S C H O O L O F M U S I C, M U S I C T H E R A P Y, P S Y C H O L O G Y, A R T C

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 03. DECEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Handlingsplan for Studiemiljøevaluering forår 2018 Studienævnet for KDM, MPACT Skolen

Handlingsplan for Studiemiljøevaluering forår 2018 Studienævnet for KDM, MPACT Skolen Handlingsplan for Studiemiljøevaluering forår 2018 Studienævnet for KDM, MPACT Skolen Behandling i de enkelte studienævn med opsamling af punkter fra evalueringen med notering af specifikke handlinger

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted:

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. APRIL 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde afholdt:

Læs mere

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet.

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet. Side 1/5 Mødedato: 8. marts kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Gunver Madsen, Lotte Andersen, Jensa Ottosdottir, Uwe

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 23.10.2013 Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Til stede:

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden Møde den: 8. maj 2017, kl. 12.15 14.15 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Møde i Studienævn for idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen, Sine Agergaard

Læs mere

Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016

Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016 Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016 Indhold Indledning... 2 Mundtlig modulevaluering Forretningsudvalgsmøder (FU-møder)... 3 Elektronisk modul-

Læs mere

Studienævn: Musik Periode: Dato: Version: 2. 1 Aktuelt fald i antal nye studerende på BA 1 Øgning i optaget på BA til 30

Studienævn: Musik Periode: Dato: Version: 2. 1 Aktuelt fald i antal nye studerende på BA 1 Øgning i optaget på BA til 30 Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for Musik Studienævn: Musik Periode: 2015-2018 Dato: Version: 2 Nuværende situation: Udfordringer: Uddannelsen er for så vidt inde i en god gænge, men

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 14. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-15.00 Mødedato: Onsdag

Læs mere

Evaluering af efterårssemestret 2011 på musikuddannelsen

Evaluering af efterårssemestret 2011 på musikuddannelsen Studienævnet for musik Evaluering af efterårssemestret 2011 på musikuddannelsen Generelt Nogle tal for Musikuddannelsen i efteråret 2011 11 aktive studerende på første studieår, 20 på andet og 20 på øvrige

Læs mere

Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl

Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Kroghstræde 7 9220 Aalborg Ø www.socialkandidat.dk Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl. 13.00 15.00 Sted: Aalborg:

Læs mere

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen Møde den: Onsdag d. 21. november 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Ask Vest Christiansen,, Morten Toft, Aleksander Kokholm

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Handlingsplan for Studiemiljøevaluering forår 2017 Studienævnet for Kommunikation og digitale medier, MPACT Skolen

Handlingsplan for Studiemiljøevaluering forår 2017 Studienævnet for Kommunikation og digitale medier, MPACT Skolen Handlingsplan for Studiemiljøevaluering forår 2017 Studienævnet for Kommunikation og digitale medier, Behandling i de enkelte studienævn med opsamling af punkter fra evalueringen med notering af specifikke

Læs mere

Årshjul - Studieplanlægning (version 17/11-14) Ansvarlig

Årshjul - Studieplanlægning (version 17/11-14) Ansvarlig Årshjul - Studieplanlægning (version 17/11-14) Ansvarlig Opgave Institutleder Skoleleder Koordinator for kvalitets-sikring og internationalisering Skolesekretær Studienævnsformand Studienævnssekretær Koordinator/SN

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

Studierådsmøde MPACT 24. Maj kl AAL: Rendsburggade 14, Lokale CPH: ACM15 (A)

Studierådsmøde MPACT 24. Maj kl AAL: Rendsburggade 14, Lokale CPH: ACM15 (A) Studierådsmøde MPACT 24. Maj 2017 kl. 10.00-12.30 AAL: Rendsburggade 14, Lokale 5.237 CPH: ACM15 (A) 2.1.024 S C H O O L O F M U S I C, M U S I C T H E R A P H Y, P S Y C H O L O G Y, A R T C O M M U N

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Mødedato: 24. april kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Lotte Andersen, Ulla Bæk Lindtoft, Sara Johanne Lin,

Læs mere

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 14. december 2017 kl. 13.00 16.00 Sted: Mødelokale O94 Campus Deltagere: Studienævnsformand Judith

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 13. april 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Kim Brøsen, Catalin Maria Frydendal, Stina Schultz

Læs mere

Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde

Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referatet skal godkendes på næste Studierådsmøde d. 4. december 2018 Deltagere: Skolen Lene Tølbøll, Studieleder Mette

Læs mere

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU Modtager(e): Studienævnet på DPU Uddannelsesnævnene på DPU Institutledelsen Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU DPU s forretningsorden tager udgangspunkt i rammeforretningsordenen for Uddannelsesnævn

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 20. februar 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Kim Brøsen, Judith Kuntsche, Frank Kjeldsen,

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. AUGUST 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Til stede: Karen Egedal Andreasen, Janice Vester, Inger-Marie Brun, Asbjørn Molly og Lone Hersted Afbud:

Til stede: Karen Egedal Andreasen, Janice Vester, Inger-Marie Brun, Asbjørn Molly og Lone Hersted Afbud: Referat af semesterevalueringsmøde Master i Organisatorisk Coaching og Læring (MOC), 2.+4. semester, efterårssemestret 2014 Koordinatorer: Lone Hersted + Asbjørn Molly Dato: 29.05. 2015 Til stede: Karen

Læs mere

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010 Møde den: 18. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt, Malou Juelskjær, Lars Geer Hammershøj, Søren Kruse, Søs Bayer, Morten Høyer og Stella Marie Klausen Tilforordnede: Hasse Møller og Sia

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 6. februar, 2013, kl. 15.30-17.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Bente Martinsen (afbud), lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud) og studerende Ina Holden (afbud).

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Bente Martinsen (afbud), lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud) og studerende Ina Holden (afbud). Møde den: 22. april, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 21.01.2014 Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Til

Læs mere

Referat af studienævnsmøde onsdag den 30. november 2016

Referat af studienævnsmøde onsdag den 30. november 2016 Referat af studienævnsmøde onsdag den 30. november 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 11. oktober. 3. Orienteringer a. Studieaktivitetskrav bilag. 4. Ansøgning

Læs mere

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet 1 Referat af studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 1. oktober 2014 kl.: 10:00-12:00 i lokale 1.02, NJV 6B Til stede: Ulla Steen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Marie

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet Referat af studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 20. maj 2015 kl.: 10:00-13:00 i lokale 1.02, NJV 6A Tilstede: Lars Bo Langsted, Carsten Munk Hansen, Sten Bønsing, Ulla

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017

Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017 Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Grundkursus i

Læs mere

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Opstartsdag... 3 Modul 4.1: Velfærdsstat velfærds- og

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

Musikhistorisk Oversigt 4 100,0% I alt 4 100,0% Martin Knakkergaard 4 100,0% Peder Kaj Pedersen 4 100,0% Tore Mortensen 4 100,0% I alt 4 100,0%

Musikhistorisk Oversigt 4 100,0% I alt 4 100,0% Martin Knakkergaard 4 100,0% Peder Kaj Pedersen 4 100,0% Tore Mortensen 4 100,0% I alt 4 100,0% Navn: Kursusevaluering Efterår 2011 Dato: 2012-01-30 16:08:01 Kursustitel Musikhistorisk Oversigt 4 100,0% Angiv her hvilket andet kursus du evaluerer: Underviser: Martin Knakkergaard 4 100,0% Peder Kaj

Læs mere

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær Møde den: 26. oktober 2015, kl. 12.00 14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt REFERAT Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær Deltagere

Læs mere

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: IT-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Deltagere: Kim Møller, Annick Prieur, Christian Klement, Julie Roed Erhardsen, Krista Bjerknæs Fallesen, Malene Søndergaard Petersen, Paw Thisted Møller

Læs mere

Referat. Møde i Studienævn for Farmaci. Dato og tidspunkt 15. november 2018 kl Bogfinke mødelokale, Campus

Referat. Møde i Studienævn for Farmaci. Dato og tidspunkt 15. november 2018 kl Bogfinke mødelokale, Campus Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab 10. november 2018 Emne Møde i Studienævn for Farmaci Dato og tidspunkt 15. november 2018 kl. 13.00-16.00 sn-farmaci@health.sdu.dk T +4565509236 Sted Inviterede

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 6. april Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Anastasia Larn

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 6. april Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Anastasia Larn I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 6. APRIL 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-16.00 Mødedato: Onsdag den

Læs mere

Aarhus Universitet Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Odontologisk Studienævn

Aarhus Universitet Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Odontologisk Studienævn Referat fra møde i Studienævnet Mandag den 04. september 2006 kl. 14.15 Til stede: Afbud fra: Desuden deltog: Eigil Kirkegaard (formand), Dorte Haubek (medlem) Elizabeth Riber (medlem), Jes H. Nielsen

Læs mere

Studienævnsmøde tirsdag den 30. januar Til stede

Studienævnsmøde tirsdag den 30. januar Til stede Historiestudiet Studienævnet for Historie Kroghstræde 1 9220 Aalborg Øst www.historie.aau.dk/ Studie- og studienævnssekretær Tlf. 99 40 26 11 byrresen@cgs.aau.dk Studienævnsmøde tirsdag den 30. januar

Læs mere

Kursusevaluering SIV engelsk forår 2015

Kursusevaluering SIV engelsk forår 2015 Kursusevaluering SIV engelsk forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) På hvilket semester

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat studienævnsmøde Onsdag, den 14. maj 2014 kl. 9.00 12.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: A. C. Meyers Vænge 15, lokale C1-2.1.024

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 4. juni 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Hiba Fouad Elnaji, Catalin Maria Frydendal, Sidsel

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde i studienævnet for Internationale Forhold torsdag den 1. oktober 2015.

Referat fra studienævnsmøde i studienævnet for Internationale Forhold torsdag den 1. oktober 2015. Referat fra studienævnsmøde i studienævnet for Internationale Forhold torsdag den 1. oktober 2015. Deltagere: Li Xing, Søren Dosenrode, Steen Fryba Christensen, Ane Bislev, Danny Raymond, Malene Gram and

Læs mere

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: Tirsdag den 30.januar 2018, kl. 15.30-18 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne

Læs mere

Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation

Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation Tid 2018 JANUAR FEBRUAR Ansvar Emne Opgave Studienævn Uddannelse Frist for indstilling af nye studieordninger samt revision af eksisterende

Læs mere