From Technologies to Business

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "From Technologies to Business"

Transkript

1 Scandinavian Auto-ID center indbyder til temadag: From Technologies to Business 27. september 2011 Arrangør: Forum for Logistik og E-handel i samarbejde med

2 Scandinavian Auto-ID center indbyder til temadag: From Technologies to Business Nu er det ikke længere et spørgsmål om teknologi, men om at skabe forretning via teknologianvendelsen RFID-teknologien stregkoder og 2D-koder RFID er blevet voksen under dette tema præsenterer vi en række cases, hvor teknologien er implementeret, og hvor fokus er på forretningsdelen og ikke teknologien i sig selv. Det tydelige budskab er, at nu har der været gennemført et utal af pilottests og forsøg med RFID-teknologien, nu handler det om forretningen, og ikke mindst om at høste fordelene ved brugen af teknologien. De store spillere på markedet er alle startet med at tagge logistikenheder som pakker, kasser, paller og containere. Dette er fortsat en naturlig opstart, uanset branche eller område, ikke mindst fordi, der her ligger flere muligheder for at automatisere processerne i logistikken fx modtagelses- og forsendelseskontrollerne fra lager, under transport og distribution af godset. Flere af de helt store er gået skridtet videre og er nu ved at implementere løsninger med tagging af enkeltvarer (item-level) dette gælder en række internationale spillere på verdensmarkedet. I første omgang er man her gået i front med de mere ukomplicerede varer som modevarer, tekstiler, sko og mindre møbler. Teknologien virker her for det meste helt uden komplikationer, og der er en klar business-case, som umiddelbart kan dække den merinvestering, der ligger ved indførslen af teknologien. Fordelene ligger i de yderligere informationer, man får i styring af salg, svind, tyveri og ikke mindst i styringen af lagre og indkøb. Kom og hør om det internationale modehus Gerry Weber, som har en tilbagebetalingstid på ca. 2 år for sin udrulning af RFID-løsningen, der omfatter 300 butikker i Tyskland. På dagen vil I endvidere se eksempler fra en række danske virksomheder, der anvender teknologien til at effektivisere sine forretningsprocesser og skabe innovation. Danfoss VLT Drives og Computer City har løsninger kørende. Endvidere vil resultater fra en række projekter blive præsenteret.

3 GS1 MobileCom og Extended Packaging Der kommer flere og flere mobiltelefoner i verden, og en voksende andel er smartphones. Mobiltelefonen har allerede ændret den måde, vi lever, arbejder og kommunikerer på og nu ændrer de også den måde, vi køber ind på. Mange mobiltelefoner kan allerede læse stregkoder og gå på internettet. Derfor kan de bringe informationer og services forbundet med et produkt direkte til forbrugeren hvilket bringer forbrugeren tættere på produktet og varemærket. Det giver nye muligheder for både forbrugere, detailhandel og leverandører. Men hvordan vil mobilbrugen udvikle sig? Vi er nu i frontier land, hvor muligheder skal afprøves, og det er essentielt at tænke out of the box. Mange forbrugere synes mobiltelefonen tilfører værdi i forbindelse med indkøb. Selvscanning og betaling via mobilen er eksempler på services, der hjælper forbrugerne med at få det de vil have, hurtigere. Via mobilen kan forbrugere også få hjælp til at træffe de rigtige valg ved, at de kan hente informationer om fx ernæringsindhold, allergener og miljøcertificering. GS1 fortæller om mulighederne, Scandinavian ID-Center demonstrerer og Scanbuy samt Gori/Dyrup fortæller om sine erfaringer med brugen af innovative løsninger, der knytter forbrugerne tættere til leverandørerne.

4 RFID-teknologien stregkoder og 2D-koder Effektivisering og kvalitetssikring af produktions- og logistikprocesserne Indførelsen af Auto-ID/RFID- løsning er for Danfoss VLT Drives indledningen til at effektivisere og kvalitetssikre produktions- og logistikprocesserne. Danfoss VLT Drives har i dag en fuldskala RFID-løsning kørende i produktionsanlægget i Gråsten, hvor der produceres højkvalitet frekvensomformere til verdensmarkedet. PCSYS har leveret og igangsat Danmarks største RFID-styret conveyor system baseret på UHF Gen2 teknologi. Fire fuldautomatiske Print-andapply-maskiner skriver og påsætter en papirtynd RFID-tag, indlagt i en label, på hvert eneste produkt som Danfoss Drives producerer. På vejen fra produktionen over det fuldautomatiske kranlager til udlevering, passerer produkterne over 30 RFID-læsepunkter, som i samarbejde med shop-floor systemet finder den rigtige vej. Etiketten sidder gemt bag et tykt lag plastik, men RFID-mærkning af produkterne gør det muligt at læse indholdet selv om stregkode-etiketten ikke kan ses. RFID in Fashion Retail: the Gerry Weber project indlægget holdes på engelsk Gerry Weber modtog den internationale RFID-pris for bedste RFID-implementering i tekstilindustrien uddelt ved RFID Journal LIVE! 2011 konference i Orlando/Florida i april måned i år. Gerry Weber er blevet hædret for udvikling og implementering af tekstil RFID-etiketten, der kombinerer tyverisikring, produktinformationer og den elektroniske produktkode (EPC global) i et. Christian v. Grone CIO Den uafhængige jury af RFID Journal begrunder tildelingen med det faktum, at projektet har sat en milepæl på verdensplan i brugen af RFID-teknologi. Gennemførelsen omfatter alle Gerry Webers butikker på det tyske marked og omfatter det fulde sortiment, som Gerry Weber forhandler i sine butikker, og dækker hele værdikæden inklusive integration med sine handelspartnere samt er banebrydende langt ud over tekstilindustrien. Christian von Grone, leder af IT og RFID projektleder af Gerry Weber International AG, som modtag prisen i Orlando/Florida, udtrykker stor glæde ved denne anerkendelse - "Denne pris er en anerkendelse og incitament på samme tid. Vi er lige i begyndelsen af, hvad denne nye teknologi kan udrette for vore partnere og for os". På dagen vil Christian von Grone berette om sine erfaringer med implementeringen af løsningerne og ikke mindst fordelene, som teknologien giver for tekstilbranchen som helhed og ikke mindst for Gerry Weber i særdeleshed.

5 ComputerCity først med RFID-baseret tyverisikring ComputerCity i Glostrup er det første varehus i Norden, som har indført en RFID/EPC-global løsning på enkeltvareniveau med indbygget tyverisikring. ComputerCity har indledt et samarbejde med 2Trace, som har opbygget løsningen baseret på GS1/EPC-global standarder og standarder for EAS (tyverisikring). Løsningen giver total sporbarhed af hver enkelt artikel i hele varehuset. Løsningen har allerede givet gode resultater gennem mindsket svind, hurtigere lageropgørelser og mindre administrativt arbejde. Lasse Cederquist, Chef forretningsudvikling 2Trace Track trace af fødevarer projekt PigTracker Den første prototype på et UHF øremærke er udviklet og testet med succes i de første staldtest. Der er opnået læseafstande på op til 2.5 meter med stationær læser og mere end 1 meter med håndholdt læser. De nye øremærker benytter ikke ISO og ISO standarder, som p.t. er gældende standard til identifikation af husdyr i verden. PigTracker anvender GS1 EPC-standarden til den unikke identifikation af grise og lokalitet, samt til udveksling af data mellem læser og server. Der arbejdes på at opnå en officiel godkendelse af UHF-RFID til identifikation af grise. Peter Bisgaard Andersen, DMRI GS1 MobileCom og Extended Packaging Extended Packaging handler om at give forbrugerne adgang til pålidelige informationer om produktet via scanning af stregkoder på produktets emballage. I dag kan mange mobiltelefoner bruges til at læse både 1D og 2D-stregkoder. Der skal kun installeres et lille program (en app), hvorefter man via den information, der er gemt i stregkoden, kan blive videresendt til hjemmesider eller få informationer sendt direkte til sin mobiltelefon eller tablet-pc, fx ipad. Lars Kyed, Adm. Direktør GS1 Denmark Teknologien benyttes især til Fast Moving Consumer Goods, såsom fødevarer, men er også relevant for en række andre varer, fx tekstiler, isenkram, møbler, kemikalier og personlig pleje. Det betyder, at en leverandør, enten via en EAN-13 stregkode eller en 2Dstregkode, kan udvide sin kundeservice til at omfatte opdaterede oplysninger om varernes indhold (og andet, man mener, er relevant for kunden) i et sprog, der henvender sig direkte til kunderne. De muligheder, som ligger her, kaldes med en international betegnelse Extended Packaging: Man benytter stregkodens informationer (der identificerer varen) til at tilbyde kunder yderligere informationer og services uanset om de er i butikken, derhjemme eller på farten.

6 Yes we Scan! kom videre med Extended Packaging services De amerikanske forbrugere scanner varer med mobilen på livet løs: I 2010 havde 42 % af smartphone-brugere scannet et produkt for at få mere information om det. Dette vidner om, at forbrugerne ønsker Extended Packaging services, som giver dem relevant information, når de har brug for det. Jesper Stuhr, Adm. Direktør På det danske marked er der tilsvarende en forrygende udvikling gennem de 3 år, som Jesper Stuhr har været adm. Direktør i Scanbuy Denmark. Scanbuy er en global udbyder af mobile marketingsløsninger, der bruger kameratelefoner som linket mellem den fysiske og digitale verden. Der er stadig tale om et marked med Klondikestemning, hvor meget bliver udforsket og afprøvet. Det er godt, men ikke altid lige velovervejet, og derfor heller ikke altid med de bedste resultater. Hvordan kan kommunikation om maling gøres QR som marketingsredskab Gori/Dyrup Hvordan kan kommunikation om maling gøres levende og involverende? Dyrup satser på mobilen som en del af deres vision om at være frontløbere på de nye medieplatforme. Resultatet er både en unik applikation, der giver mulighed for at eksperimentere og et mobilsite, som hjælper med at vælge de rigtige produkter. Hør, hvordan Dyrup udvikler mobilstrategiske løsninger, der gør det nemmere og sjovere at male. Jannie Essendrop Marketingchef Gori/Dyrup Besøg udstillinger og testcenter:

7 Dagens program: 27. september 2011, Teknologisk Institut, Taastrup, Lokale 80, indgang 8 09:00 Ankomst og morgenkaffe Teknologisk Institut, lokale 80, Gregersensvej 8, 2630 Taastrup 09:15 Velkomst og introduktion RFID, stregkoder, 2D, mobilecom og Extended Packaging Forretningen i teknologianvendelsen Finn Zoëga, Scandinavian Auto-ID Center, Teknologisk Institut 09:30 Effektivisering og kvalitetssikring af produktions- og logistikprocesserne Brian Svendsen Danfoss VLT Drives 10:15 ComputerCity først med RFID-baseret tyverisikring Lasse Cederquist, 2Trace 11:00 Pause 11:15 RFID in Fashion Retail: the Gerry Weber project Christian v. Grone, CIO / Gesamtleiter IT/Organisation GERRY WEBER International AG In English 12:15 Frokost 13:15 Track trace af fødevarer projekt PigTracker Peter Bisgaard Andersen, DMRI Pause 14:00 Extended Packaging og mobilbrug i detailhandlen Lars Kyed, Adm. Direktør GS1 Denmark 14:45 Yes we Scan! kom videre med Extended Packaging services Jesper Stuhr, Adm. Direktør Scanbuy 15:30 QR som marketingsredskab Jannie Essendrop, Marketingchef Gori/Dyrup 16:15 Opsamling på dagen demonstration og cases Finn Zoëga, Teknologisk Institut 16:45 Afslutning Ret til ændringer forbeholdes

8 Praktiske oplysninger Temadag Sted Tid From Technologies to Business Teknologisk Institut Gregersensvej 2630 Taastrup Lokale 80, indgang 8 Torsdag, den 27. september 2011, kl. 09:00 ca. 17:00 Priser Medlemmer af Forum for Logistik og E-handel... kr. 999,- Medlemmer af Transportens Innovationsnetværk... kr. 999,- Øvrige... kr ,- Hertil kommer moms i henhold til gældende regler. Prisen inkluderer deltagermappe og traktement i løbet af temadagen. Bekræftelse og faktura fremsendes ved tilmelding. Tilmelding Tilmelding kan ske ved at scanne nedenstående kode eller på adressen: Hvis du ønsker at vide mere om medlemskab af Forum for Logistik og E-handel Scan denne QR - kode Tilmeldingsfrist Mandag d. 17. september 2011 Yderligere information Sektionsleder, logistik Finn Zoëga Tlf Teknologisk Institut, Emballage og Transport Betingelser ved afbestilling Ved afbestilling før tilmeldingsfristen faktureres 30 % af deltagerafgiften. Efter tilmeldingsfristen refunderes det indbetalte beløb ikke. Såfremt du er forhindret i at deltage, er du naturligvis velkommen til at overdrage din plads til en kollega.

RFID giver mulighed for automatiseringer i logistikken og forsyningskæden

RFID giver mulighed for automatiseringer i logistikken og forsyningskæden RFID giver mulighed for automatiseringer i RFID giver mulighed for automatiseringer i logistikken og forsyningskæden af sektionsleder, emba, Finn Zoëga, Finn.Zoega@teknologisk.dk, Teknologisk Institut,

Læs mere

RFID teknologi og detailhandlen

RFID teknologi og detailhandlen RFID teknologi og detailhandlen Banebrydende pilotprojekter kan være løftestangen, der sætter nye standarder for effektivisering af forsyningskæden i detailhandlen i de kommende år. v/finn Zoëga, Chefkonsulent,

Læs mere

BIND JERES FORSYNINGSKÆDE SAMMEN MED GS1

BIND JERES FORSYNINGSKÆDE SAMMEN MED GS1 UDGIVET AF GS1 DENMARK NR. 2. AUGUST 2015 BIND JERES FORSYNINGSKÆDE SAMMEN MED GS1 Pallelabels er basis for automatisering hos Carlsberg side 3 Nordlie Food styrer alle vareinformationer ét sted side 6-7

Læs mere

Sporbarhed og RFID-teknologien i relation til Forsyningskæder

Sporbarhed og RFID-teknologien i relation til Forsyningskæder Sporbarhed og RFID-teknologien i relation til Forsyningskæder - en kort afdækning af forhold om sporbarhed og RFID teknologi i forsyningskæder, samt de eventuelle virkninger, dette måtte få på jobindhold

Læs mere

Har du tjek på dine data og fødevaremærkningen?

Har du tjek på dine data og fødevaremærkningen? UDGIVET AF GS1 DENMARK NR. 3. DECEMBER 2013 TEMA Har du tjek på dine data og fødevaremærkningen? EU Regulativ 1169 giver udfordringer og muligheder Best practice hos Arla: Hvordan kommer vi i gang med

Læs mere

10 pct. mere digitalisering øger danske virksomheders værdiskabelse med op til 50 mia. kr.!

10 pct. mere digitalisering øger danske virksomheders værdiskabelse med op til 50 mia. kr.! MEDLEMSINFORMATION - udgives af Emballage og Transport Nr. 1 februar 2014 10 pct. mere digitalisering øger danske virksomheders værdiskabelse med op til 50 mia. kr.! v/lars Germann, centerchef og Jan Overgaard,

Læs mere

Er dit lager klar til fremtiden?

Er dit lager klar til fremtiden? Er dit lager klar til fremtiden? KONFERENCE OG WORKSHOPS Den 9. og 10. marts 2009 Teknologisk Institut TAASTRUP Ordrepluk! Sådan effektiviserer du den dyreste og væsentligste aktivitet på dit lager Voice-Pick

Læs mere

TEMA. GS1 i dagligvarebranchen fra leverandør til butik

TEMA. GS1 i dagligvarebranchen fra leverandør til butik UDGIVET AF GS1 DENMARK NR. 2. AUGUST 2013 TEMA GS1 i dagligvarebranchen fra leverandør til butik På sporet af den rette hylde hos Coop side 3 CASE: Effektiv, elektronisk order-to-cash hos L'Oréal side

Læs mere

Fokus på: Sporbarhed og datakvalitet

Fokus på: Sporbarhed og datakvalitet udgivet af gs1 denmark Nr. 1. april 2015 Fokus på: Sporbarhed og datakvalitet METRO og Scanfish sikrer sporbarhed med ftrace side 4-6 Kvalitetssikring af opmåling af varer med GS1Trade Exact side 7 4 globale

Læs mere

Analyse af teknologiens betydning for kompetencebehov

Analyse af teknologiens betydning for kompetencebehov Analyse af teknologiens betydning for kompetencebehov Rapport Maj 2007 Erhvervsudvikling Teknologisk Institut, Arbejdsliv Gregersensvej 2630 Taastrup Tlf.: 7220 2620 Fax: 7220 2621 E-mail: arbejdsliv@teknologisk.dk

Læs mere

e -BUSINESS Elektroniske fakturaer behandles også fuldautomatisk...

e -BUSINESS Elektroniske fakturaer behandles også fuldautomatisk... e -BUSINESS - Guide til elektronisk drift og handel DECEMBER 2006 ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE VÆLG DET RIGTIGE NIVEAU E-business er for mange virksomheder tæt knyttet

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

Ydermere skal lyde en tak til Bjarke Kronborg og især Natalie Maria Sand for gode input til opgaven gennem deres arbejde med foreningskoncepter.

Ydermere skal lyde en tak til Bjarke Kronborg og især Natalie Maria Sand for gode input til opgaven gennem deres arbejde med foreningskoncepter. Forord Bachelorrapporten er udarbejdet ved Danmarks Tekniske Universitet i foråret 2008. Forløbet har strukket sig over et semester, og har været den første store aflevering i uddannelsen til at blive

Læs mere

Elektronisk handel. Nye udfordringer for fagbevægelsen

Elektronisk handel. Nye udfordringer for fagbevægelsen Elektronisk handel Nye udfordringer for fagbevægelsen Elektronisk handel - Nye udfordringer for fagbevægelsen Produceret og udgivet af Landsorganisationen i Danmark, april 2000 Red.: Jette Vinther Kristensen

Læs mere

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Nemmere, grønnere og mere inspirerende 3.7 % Omsætningsvækst i FY13 Mange har mistet deres job, det er blevet sværere at låne penge, bolighandlen står stille,

Læs mere

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden.

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Siden sidst Intro af læge og direktør, Jørgen Granborg læs mere Nyt fra datafronten Generalforsamling

Læs mere

e -BUSINESS e-business - Mulighedernes land Check-in for sparsommelige økonomidirektører

e -BUSINESS e-business - Mulighedernes land Check-in for sparsommelige økonomidirektører e -BUSINESS JUNI 2007 ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE E-business og offentligt samarbejde Danmark er på mange områder foregangsland indenfor e-business bl.a. grundet en

Læs mere

E-handlen i Norden 2013

E-handlen i Norden 2013 E-handlen i Norden 2013 Indhold Om rapporten 2 Forord: Et nordisk marked i stærk vækst 3 Eksperterne: Norden, en interessant region på det globale e-handelskort 4 Norden 6-15 Stadig flere forbrugere i

Læs mere

VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT BYGGE STÆRKERE RELATIONER TIL DERES KUNDER

VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT BYGGE STÆRKERE RELATIONER TIL DERES KUNDER VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT BYGGE STÆRKERE RELATIONER TIL DERES KUNDER VISION OG MISSION Vores vision er at blive Nordens førende leverandør af integrerede løsninger til effektiv eksekvering af direkte

Læs mere

DÄCKDATA DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN

DÄCKDATA DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN DÄCKDATA FULDKOMMENT OVERBLIK MED DÆKHOTELLET PRISLISTER & LEVERANDØRER ALTID ONLINE ONLINE BESTILLINGER SMS-SERVICE DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN VELKOMMEN! Der er sket meget siden, jeg grundlagde

Læs mere

KEfteråret er for alvor ved at melde sin ankomst, men det betyder

KEfteråret er for alvor ved at melde sin ankomst, men det betyder News Nr.2 ære læser KEfteråret er for alvor ved at melde sin ankomst, men det betyder ikke, at vi hos Innofactor er ved at gå i hi tværtimod. For kort tid siden afholdte vi Innofactors første kundedag:

Læs mere

Relevant nr. 1, april 2005. Varenr. 107287. Nokia 9300 smartphone Udviklet til fremtidens ledere.

Relevant nr. 1, april 2005. Varenr. 107287. Nokia 9300 smartphone Udviklet til fremtidens ledere. Relevant nr. 1, april 2005 Airport Lounge Nokia 9300 smartphone Udviklet til fremtidens ledere. Elegant og kompakt udenpå, ekstrem smart indeni. Nokia 9300 er udformet til at udvikle og effektivisere dit

Læs mere

RFID fra produkt til forbrug. muligheder og risici ved RFID-teknologi i værdikæden

RFID fra produkt til forbrug. muligheder og risici ved RFID-teknologi i værdikæden RFID fra produkt til forbrug muligheder og risici ved RFID-teknologi i værdikæden 1 Indholdsfortegnelse Forord...3 Planlægningsgruppens principper og anbefalinger...4 Principper og anbefalinger... 6 1.

Læs mere

Bredana CRM Foodservice brancheløsning

Bredana CRM Foodservice brancheløsning Bredana CRM Foodservice brancheløsning Vejen til optimal styring af salgs- og marketing processerne i foodservicebranchen baseret på Microsoft Dynamics CRM www.bredana.dk Indhold» Vi kan hjælpe dig med

Læs mere

ODIN. eshop for IT-forhandlere

ODIN. eshop for IT-forhandlere ODIN eshop for IT-forhandlere Når vi snakker om løsninger indenfor IT branchen så er det svært at komme udenom Emini. Vi har arbejdet sammen med dem i flere år og for Scribona har vores webløsning været

Læs mere

valgfrie indlæg mod 2020 Vind en Nokia Lumia telefon Rungsted Tirsdag den 11. november 2014 Dynamics ERP og Microsoft-universet

valgfrie indlæg mod 2020 Vind en Nokia Lumia telefon Rungsted Tirsdag den 11. november 2014 Dynamics ERP og Microsoft-universet Horsens Torsdag den 6. november 2014 Rungsted Tirsdag den 11. november 2014 Microsoft dagen 2014 Indlæg 1+14 klar til fremtidens arbejdsplads? Dynamics ERP og Microsoft-universet Invitation Indlæg 15 Har

Læs mere

Barrierer og muligheder for danske SMV er i den digitale vækstkultur

Barrierer og muligheder for danske SMV er i den digitale vækstkultur Barrierer og muligheder for danske SMV er i den digitale vækstkultur Indholdsfortegnelse Forord 3 Indledning 4 Resumé 4 Barrierer for erhvervslivets digitalisering 6 De interne barrierer for digitalisering

Læs mere

DE VILDE KANINER KRISTINE HARBO ERIKSEN AALBORG UNIVERSITET 11. SEMESTER BUSINESS DEVELOPMENT & ENTREPRENEURSHIP

DE VILDE KANINER KRISTINE HARBO ERIKSEN AALBORG UNIVERSITET 11. SEMESTER BUSINESS DEVELOPMENT & ENTREPRENEURSHIP DEVILDEKANINER KRISTINEHARBOERIKSENAALBORGUNIVERSITET 11.SEMESTER BUSINESSDEVELOPMENT &ENTREPRENEURSHIP 2 3 Titelblad Projekttitel:DeVildeKaniner Vejleder:JeremyRose Semester:11.Semester BusinessDevelopmentandEntrepreneurship

Læs mere

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace har gennem de seneste 7 år arbejdet tæt sammen med mere end 250 af de mest lovende

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere