Møde i Gladsaxe Erhvervsråd

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Møde i Gladsaxe Erhvervsråd"

Transkript

1 Møde i Gladsaxe Erhvervsråd Dato 26. april 2018 Tid Kl der er kaffe og croissanter fra kl Sted Rådhuskælderen, Gladsaxe Rådhus, brug indgang B (ring på for at få åbnet døren) Afbud til erhvervsudviklingschef Freja Ludvigsen, frelud@gladsaxe.dk, tlf Kl. Referat 8.00 Velkommen og siden sidst Formand Trine Græse orienterede om seneste nyt: Me Sophie Christensen deltog som suppleant for Christina Rittig Falkberg, der er på barsel Martin Lund Knudsen er ikke længere er i NCC. Martin Manthorpe er trådt ind. Bent Falch Ovesen deltog som suppleant Claus Jønck, RTT, deltog fra Mørkhøj Erhvervskvarter Gladsaxe er vurderet til at være Danmarks bedste erhvervskommune af Tænketanken Cevea ( Læs mere her).vurderingen er baseret på erhvervsaktivitet i den private beskæftigelse, produktivitet, eksport, iværksætteri og vækst Placeringen adskiller sig fra Dansk Industri og Dansk Byggeris årlige vurderinger af kommunernes erhvervsvenlighed, hvor vi i 2017 lå som nr. 40 på DI s rangliste og som nummer 62 på Dansk Byggeris liste. Vi er stolte af, at virksomhederne i Gladsaxe har så høj vækst, produktivitet og eksport, og kommunen har en god dialog med mange virksomheder Kommunen er ikke enig i konklusionen i Forenklingsudvalget for Erhvervsfremme, der anbefaler regeringen, at forenkle erhvervsfremmesystmet ved at samle den lokale erhvervsservice i fem regionale erhvervshuse Kommunen vil nødig undvære den direkte kontakt med virksomheder om vækst og udvikling Det passer heller ikke med kommunens visioner i Greater Copenhagen. Se debatindlæg i Berlingske Business Øvrige: TEC og Håndværkerforeningen har et fælles arrangement i Håndværkernes Hus på Søborgnatten d. 1. juni Ny teknologipagt er indgået. Hvordan forholder kommunen sig? Bo Rasmussen: Passer med indsatser som digital transformation af administration, velfærdsteknologi, fremtidens skole mm. Peter Sørensen: Dyrup sponsorerer STEM-projekt hos TEC og vil gerne i dialog med flere parter.

2 8.10 Beskæftigelsesplan 2019 Jobcentret og Ungeenheden vil også i 2019 have fokus på at være en attraktiv rekrutteringspartner for virksomhederne og fik derfor input til Beskæftigelsesplan Udvalgsformand Michael Dorph Jensen fortalte, at Erhvervsrådets input til Beskæftigelsesplan 2018 har bidraget til en række indsatser og takkede for det. Han bringer selv en særlig interesse for unge og beskæftigelse ind i det politiske arbejde. Beskæftigelseschef Katrine Birk fortalte om rekrutteringsudfordringerne i Region Hovedstaden, hvor ledigheden er lav og kompetencerne på de ledige ikke matcher virksomhedernes behov. Følgende brancher har de største rekrutteringsudfordringer i Gladsaxe: Bygge/ anlæg, rengøring, detail, industri og hotel/ restaurant. Jobcentret samarbejder med virksomheder om kompetenceudvikling gennem substitution (opgaver frem for formelle kompetencer), branchenetværk og virksomhedsskoler (senest med Forenede Service og >Jespers Torvekøkken). Elin Hausle, HR-chef fra virksomheden DUOS, fortalte om, hvordan Gladsaxe Jobcenter hjælper med deres rekrutteringsudfordringer. Virksomheden har ansatte og er leverandør af pleje hos handicappede børn og voksne. Deres udfordring er at skaffe loyalt og engageret personale. De har bla. succes med at ansætte flexjobbere. Elin Hausle fortalte om en virksomhedsskole med 9 dages opkvalificering. 40 % er efterfølgende kommet i arbejde. Tine Hansen, teamleder i Jobcenteret, fortalte at der med de nye store byggeprojekter i hovedstadsregionen, Metro Sydhavnslinje, Hovedstadens Letbane og Nyt Hospital Nordsjælland, bliver en rekrutteringsudfordring på i branchen. Hovedstadens Rekrutteringsservice laver et projekt for at kompetenceløfte 100 pr. år. Input til beskæftigelsesplan 2019: - Gode erfaringer i virksomheder med at ansætte ledige akademikere og åbne deres øjne for nye karrieremuligheder. Her kan Jobcenteret og virksomheder samarbejde fx via CV-vask - Nyt krav fra regeringen om at tage praktikanter og lærlinge, Praktikplads-AUB, sætter et minimumstal på, hvor mange elever og lærlinge virksomheder bør ansætte. Kan Jobcenteret hjælpe med at leve op til krav og undgå bøde ( kr. pr. manglende elev)? - HK har fokus på gode arbejdsforhold for etniske tolke og laver en portal, hvor kommuner kan rekruttere. Samarbejdspotentiale med DUOS 9.00 Når kommunen bygger og køber ind FN s verdensmål som nye pejlemærker Orientering om Gladsaxe Kommunes tiltag for at styrke bæredygtigt byggeri og indkøb.

3 Ejendomschef Henrick Villemoes Poulsen fortalte om kommunens nye institution, Elverdammen. Opgaven er udbudt efter forhandlingsmetoden i dialog med hovedentreprenør, og vil ved overlevering blive certificeret efter Svanemærket, der er en liste over 41 krav og 14 valgfrie tiltag (pointsystem). Det er besluttet, at fremtidige nye institutioner skal bygges efter denne certificering. Det er et værktøj til at leve op til FN s verdensmål, hvor ordningen især bidrager til mål 3, 7, 12 og 13. Ejendomscentret inviterer på rundvisning i Elverdammen den 15. maj kl Se program Der var spørgsmål til indretningen og vedligehold af huset om det også er bæredygtigt? Der var også spørgsmål til valg af certificeringssystem. Kommunen har valgt DGNB til certifiering af Kellersvej og er åben for flere muligheder. Indkøbschef Karen Pilt fortalte om grønne indkøb og socialøkonomiske kriterier i udbud. Kommunen er med i Partnerskab for Grønne indkøb med en volumen på 50 mia. kr./år. Kommunen kan tænke beskæftigelse og indkøb sammen på flere måder ved at reservere udbud til socialøkonomiske virksomheder, vægte socialt ansvar i udbud og anvende dialog som redskab Status på letbanen Trine Græse fortalte, at økonomien fortsat holder, kontrakterne er underskrevet og projektet igangsættes. DR Detektor har stillet spørgsmålstegn ved den samfundsøkonomiske gevinst ved projektet. Men den gældende regnemetode giver letbanen underskud, men dette var kendt, da beslutningen blev truffet, og partnerne finder at modellen overser en lang række gevinster ved projektet, fx at bilister forventes at sidde kortede tid i kø. Maj Green fortæller om anlægsprojektet og trafikinformation. Tidsplanen er som følger: Forår 2018: Eksproprieringsdialog med alle berørte grundejere Efterår 2018: Ledningsomlægninger påbegyndes 2020: Anlægsarbejde påbegyndes 2024: Testkørsel Trafikinfo: - Letbanen og kommunerne feeder info ind til alle de kendte kanaler: Få info via Trafikken.dk, P4 og bilernes navigationssystemer - Kommunen har udviklet siden Citysense, hvor man kan se trafiksituationen helt aktuelt i Mørkhøj, Gladsaxevej og Gladsaxe Møllevej. Systemet testes stadig, men kan tilgås gratis på citysense.dk/gladsaxe. Der opsættes et skilt i Mørkhøj erhvervskvarter og kommunen ønsker gode ideer til, hvordan systemet udbredes til virksomhedernes medarbejdere (skriv til Anne Stougaard ANNEST@gladsaxe.dk) - Der nedsættes et 17,4 udvalg om letbanen, hvor virksomhedsrepræsentanter inviteres med 9.45 Udpegning af produktionserhverv i Gladsaxe Kommunerne skal i forbindelse med den nye planlov lave en udpegning af produktionserhverv for at beskytte disse.

4 Punktet fik ganske kort tid, desværre. Men byplanlægger Rikke Jægersdorf fortalte, at kommunen holder et informationsmøde den 12. juni kl , hvor alle med interesse for udpegning af produktionserhverv opfordres til at deltage. Invitation følger. Udpegningen er et redskab til at beskytte produktionserhverv. Derfor lægger kommunen op til at udpege Bagsværd, dele af Gladsaxe Erhvervsby og området omkring Alfa Laval. Der lægges ikke op til at beskytte Mørkhøj Erhvervskvarter, da en udpegning vil blokere for anden anvendelse, fx bilforhandlere Evt. Punkter til næste møde den 23. august kl Resultaterne af Den Sociale Kapitalfonds projekt Vækst med social bundlinje - Letbane og 17,4 udvalg - Bagsværd erhvervskvarter: Trafikgener, samarbejdet mellem kommune og virksomheder for lokale trafikforedringer samt planer om ny afkørsel fra motorvejen

5 Medlemmer af Gladsaxe Erhvervsråd Udpeget af Gladsaxe Byråd Borgmester Trine Græse, Formand (A) Byrådsmedlem Me Sophie Christensen, suppleant for Christina Rittig Falkberg (B) Byrådsmedlem Pia Skou (V) Repræsentanter fra virksomheder Markedschef Theis Gadegaard, Krüger A/S Director, Corporate Facilities Torben Buur Stougaard, Novo Nordisk A/S Director, Global Facility Management, Jørgen Ove Svendsen, Novozymes A/S Seniorprojektudviklingschef Henrik Norup, MT Højgaard A/S Direktør Ralf Dujardin, Dansk Brandteknik A/S Direktør for Strategi, Forretningsudvikling og Public Affairs, NCC Building Danmark, Martin Manthorpe, suppleant Bent Falch Ovesen deltager Site Facility Manager Allan Schösler, Alfa Laval A/S Uddannelseschef Per Buron, TEC Gladsaxe Direktør Jørgen Ole Kjær, Move Innovation A/S Business Development Executive, Niels Brahm Andersen, Beierholm El-installatør Dan Weibel, Brdr. Weibel El-Teknik Aps Udpeget af erhvervsorganisationerne Mørkhøj Erhvervskvarter Næstformand for Erhvervsrådet, direktør Erik Weidinger, Weidingerglas A/S Suppleret af direktør Claus Jønck, RTT A/S Gladsaxe Erhvervsby Direktør Peter Sørensen, PPG Dyrup A/S, formand for Gladsaxe Erhvervsby Handelsforeningen Bagsværd By Vinhandler Steve Stusgaard, Bagsværd Vinhandel Handelsforeningen for Søborg og Omegn Isenkræmmer Niels Leegaard, Kop & Kande Gladsaxe Håndværkerforening Konsulent Ebbe Skovsgaard, Gladsaxe Håndværkerforening Udpeget af DI - Organisation for erhvervslivet Direktør Michael B. Jørgensen, Beck & Jørgensen A/S Udpeget af LO Sektion Gladsaxe Formand for HK Service, René Knudsen Næstformand Paul Graugaard Tilforordnede Kommunaldirektør Bo Rasmussen Direktør Maj Green Stabs- og projektchef Niels Haar Sørensen Beskæftigelseschef Katrine Birk Erhvervsudviklingschef Freja Ludvigsen (sekretær) Direktør Jane Torpegaard

Møde i Gladsaxe Erhvervsråd

Møde i Gladsaxe Erhvervsråd Møde i Gladsaxe Erhvervsråd Dato 25. januar 2018 Tid Kl. 16.00-17.45 herefter reception for Gladsaxes gazeller Sted Beierholm, Knud Højgaards Vej 9, Søborg Kl. Referat 16.00 Velkommen og siden sidst Borgmester

Læs mere

Referat af møde i Gladsaxe Erhvervsråd

Referat af møde i Gladsaxe Erhvervsråd Freja Ludvigsen Erhvervsudviklingschef frelud@gladsaxe.dk Referat af møde i Gladsaxe Erhvervsråd 17. januar 2017 kl. 16.00-20.00 i Rådhuskælderen, Gladsaxe Rådhus Møde med efterfølgende middag Velkommen

Læs mere

Møde i Gladsaxe Erhvervsråd

Møde i Gladsaxe Erhvervsråd Møde i Gladsaxe Erhvervsråd Dato 7. december 2017 Tid Kl. 8.00-10.00 Sted Rådhuskælderen, Gladsaxe Rådhus, brug indgang B Velkommen og siden sidst Detailhandlen i Referat Trine Græse bød velkommen og orienterede

Læs mere

Referat af møde i Gladsaxe Erhvervsråd

Referat af møde i Gladsaxe Erhvervsråd Referat af møde i Gladsaxe Erhvervsråd GLADSAXE KOMMUNE By- og Miljøforvaltningen Erhverv og Vækst REFERAT Møde i Erhvervsrådet Den 11. oktober 2016 kl. 8.00-10.00 Gladsaxe Håndværkerforening var vært

Læs mere

Møde i Gladsaxe Erhvervsråd

Møde i Gladsaxe Erhvervsråd Møde i Gladsaxe Erhvervsråd Dato 27. november 2018 Tid Kl. 8.00-10.00 der er kaffe og croissanter fra kl. 7.45 Sted Rådhuskælderen, Gladsaxe Rådhus, brug indgang B (ring på for at få åbnet døren). Afbud

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Referat af Erhvervsrådets møde 29. September 2014. Erhvervsråd

GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Referat af Erhvervsrådets møde 29. September 2014. Erhvervsråd GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Referat af Erhvervsrådets møde 29. September 2014 Erhvervsråd Oktober 2014 Af: Sekretær Mille Stilling Medlemmer: Udpeget af Gladsaxe Byråd Borgmester

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Referat af Erhvervsrådsmøde hos Alfa Laval Erhvervsråd

GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Referat af Erhvervsrådsmøde hos Alfa Laval Erhvervsråd GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Referat af Erhvervsrådsmøde hos Alfa Laval 09.02.2012 Erhvervsråd Februar 2012 Af: Sekretær Mille Stilling Medlemmer: Udpeget af Gladsaxe Byråd

Læs mere

Referat kl Juni 2014 Af: Sekretær Mille Stilling

Referat kl Juni 2014 Af: Sekretær Mille Stilling GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Erhvervsråd Referat 19. 05.2014 kl. 14-18 Juni 2014 Af: Sekretær Mille Stilling Medlemmer: Udpeget af Gladsaxe Byråd Borgmester Karin Søjberg Holst,

Læs mere

Referat af Erhvervsrådets møde 10.12.2013 December 2013 Af: Sekretær Mille Stilling

Referat af Erhvervsrådets møde 10.12.2013 December 2013 Af: Sekretær Mille Stilling GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Erhvervsråd Referat af Erhvervsrådets møde 10.12.2013 December 2013 Af: Sekretær Mille Stilling Medlemmer: Udpeget af Gladsaxe Byråd Borgmester

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet. Erhvervsråd. September 2013 Af: Sekretær Mille Stilling

GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet. Erhvervsråd. September 2013 Af: Sekretær Mille Stilling GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Referat af Erhvervsrådets møde 10.09.2013 Erhvervsråd September 2013 Af: Sekretær Mille Stilling Medlemmer: Udpeget af Gladsaxe Byråd Borgmester

Læs mere

Referat Februar 2011 Af: Sekretær Mille Stilling

Referat Februar 2011 Af: Sekretær Mille Stilling GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Erhvervsråd Referat 02.02.2011 Februar 2011 Af: Sekretær Mille Stilling Medlemmer: Udpeget af Gladsaxe Byråd Borgmester Karin Søjberg Holst, Formand

Læs mere

Erhvervspolitisk program

Erhvervspolitisk program Erhvervspolitisk program Indledning Gladsaxe Erhvervsråd blev stiftet i 1982, ud fra et ønske om at etablere et samarbejdsforum mellem Gladsaxe Byråd og det lokale erhvervsliv. Erhvervsrådet består af

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE By- og Miljøforvaltningen Erhverv og Vækst REFERAT ERHVERVSRÅDET. Referent Erhvervsudviklingschef Freja Ludvigsen

GLADSAXE KOMMUNE By- og Miljøforvaltningen Erhverv og Vækst REFERAT ERHVERVSRÅDET. Referent Erhvervsudviklingschef Freja Ludvigsen GLADSAXE KOMMUNE By- og Miljøforvaltningen Erhverv og Vækst REFERAT Møde i Erhvervsrådet Den 21. april 2016 kl. 8.00-10.00 Rådhuskælderen, Gladsaxe Rådhus ERHVERVSRÅDET Referent Erhvervsudviklingschef

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 24. maj 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2608

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 24. maj 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Torsdag den 24. maj 2018 kl. 17.30 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2608 Medlemmer Farrukh

Læs mere

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr. 41 Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00 på

Læs mere

Referat af. ekstraordinært møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Tirsdag den 10. april 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 3607

Referat af. ekstraordinært møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Tirsdag den 10. april 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 3607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af ekstraordinært møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Tirsdag den 10. april 2018 kl. 19.00 21.30 Gladsaxe Rådhus, lokale

Læs mere

Bilag 1. Handleplan for implementering

Bilag 1. Handleplan for implementering Bilag 1 Handleplan for implementering af jobcenteranalysens anbefalinger 2017 Baggrund for handleplan Beskæftigelses- og Integrationsudvalget blev på mødet 02.05.2017, punkt 24, præsenteret for Jobcenteranalysen,

Læs mere

DANSK BYGGERIS årsdag 2015. Onsdag den 29. april Tivoli Congress Center, København. Dansk Byggeris årsdag sponsoreres af Byggeriets forsikringsservice

DANSK BYGGERIS årsdag 2015. Onsdag den 29. april Tivoli Congress Center, København. Dansk Byggeris årsdag sponsoreres af Byggeriets forsikringsservice DANSK BYGGERIS årsdag 2015 Onsdag den 29. april Tivoli Congress Center, København Dansk Byggeris årsdag sponsoreres af Byggeriets forsikringsservice 1 PROGRAM FREMTIDENS ARBEJDSMARKED Ordstyrer: Cecilie

Læs mere

Erhvervs- og vækstpolitik Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune

Erhvervs- og vækstpolitik Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune Erhvervs- og vækstpolitik 2017-2021 Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune Vision 2029: Ballerup - en førende erhvervsby Ballerup er en førende erhvervsby. Ballerup Kommune er en integreret del

Læs mere

Økonomiudvalget Møde nr :00

Økonomiudvalget Møde nr :00 Tillægsdagsorden for Økonomiudvalget Møde nr. 7 15.04.2015 08:00 Mødelokale 2608 Medlemmer Tilforordnede Karin Søjberg Holst Trine Græse Katrine Skov Tom Vang Knudsen Claus Wachmann Serdal Benli Trine

Læs mere

Erhvervs- og vækstpolitik Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune

Erhvervs- og vækstpolitik Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune Erhvervs- og vækstpolitik 2017-2021 Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune Vision 2029 Ballerup en førende erhvervsby Ballerup er en førende erhvervsby. Ballerup Kommune er en integreret del af

Læs mere

BilagKB_141216_pkt.19.01 ERHVERVSPOLITIK 2015-2018

BilagKB_141216_pkt.19.01 ERHVERVSPOLITIK 2015-2018 ERHVERVSPOLITIK 2015-2018 ERHVERVSKOMMUNEN HVIDOVRE I Hvidovre har vi mange virksomheder og arbejdspladser, både private og offentlige. Vi har et af Nordeuropas største erhvervsområder, Avedøre Holme,

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 30. august 2018 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 30. august 2018 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Torsdag den 30. august 2018 kl. 17.30 til 20.00 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Mandag den 18. marts 2019 kl. 17.30 til 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

ERHVERVSKONTAKTUDVALGETS ÅRSBERETNING 2016

ERHVERVSKONTAKTUDVALGETS ÅRSBERETNING 2016 2 HVIDOVRE ERHVERVSKONTAKTUDVALG Hvidovre Erhvervskontaktudvalg er kommunalbestyrelsens samarbejdsforum med det lokale erhvervsliv. Udvalgets formål er at arbejde aktivt for at forbedre den arbejds-, erhvervs-

Læs mere

Erhvervsservice & erhvervsfremme

Erhvervsservice & erhvervsfremme Dette notat er en afrapportering af Business Faxes erhvervsservice- og erhvervsfremmeaktiviteter i perioden 01.01.14-30.06.14. Business Faxe udbyder basale erhvervsserviceydelser til iværksættere og virksomheder

Læs mere

Mødet holdes torsdag den 13. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C.

Mødet holdes torsdag den 13. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. ALLERØD KOMMUNE Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Møde nr. 13.12.2012 Mødet holdes torsdag den 13. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. Medlemmer: Formand - Lea Herdal (F), Næstformand

Læs mere

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark. Generalforsamling 2018

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark. Generalforsamling 2018 Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark Generalforsamling 2018 VELKOMMEN 2018 Program for dagen. 16.30 Velkomst 16.40 Bæredygtighed i AKKC ved direktør Nicolaj Holm 17.00 Gæstetaler: Mogens

Læs mere

Notat. Kommentarer fra Beskæftigelsesforvaltningen til forslag fra SF om styrkelse af strategi og handlingsplan for socialøkonomiske.

Notat. Kommentarer fra Beskæftigelsesforvaltningen til forslag fra SF om styrkelse af strategi og handlingsplan for socialøkonomiske. Notat Emne: Kommentarer fra Beskæftigelsesforvaltningen til forslag fra SF om styrkelse af strategi og handlingsplan for socialøkonomiske virksomheder Til: Aarhus Byråd Den 25. februar 2014 1. Baggrund

Læs mere

Sagsnr.: A Dato: 14. august Titel: Referat: Erhvervspanel Møde nr. 2. Tid: Tirsdag den 4. september kl.

Sagsnr.: A Dato: 14. august Titel: Referat: Erhvervspanel Møde nr. 2. Tid: Tirsdag den 4. september kl. Sagsnr.: 00.01.00-A00-7569-17 Dato: 14. august 2018 Titel: Referat: Erhvervspanel Møde nr. 2 Tid: Tirsdag den 4. september kl. 18-20 Sted: Sandskulpturen i Hundested. Mødeleder: Steffen Jensen Deltagere

Læs mere

Kommissorium for HORSENS ALLIANCEN

Kommissorium for HORSENS ALLIANCEN 14. marts 2018 Kommissorium for HORSENS ALLIANCEN 2018-2021 Med HORSENS ALLIANCEN blev der i 2013 skabt en helt ny samarbejdsplatform i Horsens kommune en platform, hvor erhvervslivet, de faglige organisationer

Læs mere

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark. Generalforsamling 2019

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark. Generalforsamling 2019 Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark Generalforsamling 2019 VELKOMMEN 2019 Program for dagen. 16.30 Velkomst 16.40 Oplæg ved Krone Vinduer 16.55 Cirkulær økonomi i Plastic Change v/henrik

Læs mere

NBE Generalforsamling b) Valg af bestyrelsesmedlemmer Den nuværende bestyrelse

NBE Generalforsamling b) Valg af bestyrelsesmedlemmer Den nuværende bestyrelse b) Valg af bestyrelsesmedlemmer Den nuværende bestyrelse Private: Direktør Jørgen Rasmussen (Vrå Dampvaskeri A/S), Produktionschef Carsten Lanzky Jensen (Krone Vinduer A/S) Virksomhedsejer Jens Højer (Højer

Læs mere

Erhvervs- og Vækstpolitik Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune

Erhvervs- og Vækstpolitik Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune Erhvervs- og Vækstpolitik 2017-2021 Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune [Skriv tekst] Vision 2029: Ballerup - en førende erhvervsby Vi forstår os selv som en integreret del af én af Europas

Læs mere

Dagsorden. 1. Velkommen og valg af dirigent og referent Velkommen ved Anne Dahlgren og Peter Sørensen, direktør PPG Industries (Dyrup).

Dagsorden. 1. Velkommen og valg af dirigent og referent Velkommen ved Anne Dahlgren og Peter Sørensen, direktør PPG Industries (Dyrup). Dagsorden 1. Velkommen og valg af dirigent og referent Velkommen ved Anne Dahlgren og Peter Sørensen, direktør PPG Industries (Dyrup). 2. Formandens beretning om foreningen v./ Peter Sørensen, Dyrup Dette

Læs mere

Referat fra interessentskabsmøde nr. 4 i Hovedstadens Letbane den 22. marts 2018

Referat fra interessentskabsmøde nr. 4 i Hovedstadens Letbane den 22. marts 2018 Interessentskabsmøde nr. 04 22. marts 2018 Referat fra interessentskabsmøde nr. 4 i Hovedstadens Letbane den 22. marts 2018 Følgende repræsentanter for interessenterne og Hovedstadens Letbane deltog: Fra

Læs mere

Djurslands Udviklingsråd REFERAT

Djurslands Udviklingsråd REFERAT Djurslands Udviklingsråd REFERAT Sted: andet Dato: Torsdag den 5. september 2013 Start kl.: 10:00 Slut kl.: 12:00 Medlemmer: Kirstine Bille Gunnar Sørensen Claus Wistoft Hans Erik Husum Lars Møller (A)

Læs mere

Erhvervs- og Vækstpolitik Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune

Erhvervs- og Vækstpolitik Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune Erhvervs- og Vækstpolitik 2017-2021 Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune [Skriv tekst] Forord Ballerup er en førende erhvervskommune med et mangfoldigt og stærkt erhvervsliv. De private virksomheder

Læs mere

Referat af møde i LBR - Ballerup tirsdag d. 20. november 2012 på Jobcenter Ballerup

Referat af møde i LBR - Ballerup tirsdag d. 20. november 2012 på Jobcenter Ballerup Referat af møde i LBR - Ballerup tirsdag d. 20. november 2012 på Jobcenter Ballerup Medlem Kommunalbestyrelsen Formand Borgmester Jesper Würtzen (mødt) LO Næstformand Karen G. Nielsen, Dansk EL (afbud)

Læs mere

Den nye Ungeenhed i Herlev kommune. - organisering, virke og mål

Den nye Ungeenhed i Herlev kommune. - organisering, virke og mål Den nye Ungeenhed i Herlev kommune - organisering, virke og mål Den brændende platform Udannelse er et af de vigtigste udgangspunkter for unge, der skal tage ansvar for deres eget liv og skabe en tilværelse,

Læs mere

Partnerskaber om kompetenceudvikling Konference 15. marts 2007 kl. 12.00 15.30 Nyborg Strand

Partnerskaber om kompetenceudvikling Konference 15. marts 2007 kl. 12.00 15.30 Nyborg Strand Partnerskaber om kompetenceudvikling Konference 15. marts 2007 kl. 12.00 15.30 Nyborg Strand Tilmelding på www.partnerskab-kompetence.socialfonden.net eller til Hanne Lindbo, hl@ats.dk, tlf. 89373491 Aarhus

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Onsdag den 15. maj 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Onsdag den 15. maj 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Onsdag den 15. maj 2019 kl. 17.30 til 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Referat Møde nr. : 04/2010 Sted : Mødelokale 3. Rådhuset i Grenaa Dato : 24. august 2010 Start kl. : 12:00 Slut kl. : 15:00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen,

Læs mere

Til bestyrelsen for Væksthus Hovedstadsregionen Fruebjergvej København Ø Tlf.:

Til bestyrelsen for Væksthus Hovedstadsregionen Fruebjergvej København Ø Tlf.: Til bestyrelsen for Væksthus Hovedstadsregionen Fruebjergvej 3 2100 København Ø Tlf.: +45 3010 8080 Referat 4-2018 Tid: Onsdag d. 29 august kl. 10-13 29. november 2018 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

VIRKSOMHEDERNES VÆKST OG VELFÆRD I GLADSAXE Erhvervspolitik. gladsaxe.dk

VIRKSOMHEDERNES VÆKST OG VELFÆRD I GLADSAXE Erhvervspolitik. gladsaxe.dk VIRKSOMHEDERNES VÆKST OG VELFÆRD I GLADSAXE Erhvervspolitik gladsaxe.dk Indhold Virksomhederne skal også have god velfærd 3 Gladsaxe som erhvervskommune 4 Fælles værdier forskellige roller 7 Model for

Læs mere

Partnerskabsaftale. Fælles indsats omkring integrationen i Aalborg Kommune

Partnerskabsaftale. Fælles indsats omkring integrationen i Aalborg Kommune Partnerskabsaftale Fælles indsats omkring integrationen i Aalborg Kommune Indhold PARTNERSKABSAFTALEN ER INDGÅET MELLEM... 3 BAGGRUNDEN FOR PARTNERSKABSAFTALEN... 3 PARTNERSKABETS FORMÅL... 4 KONKRETE

Læs mere

ERHVERVSSTRATEGI 2013-2017

ERHVERVSSTRATEGI 2013-2017 ERHVERVSSTRATEGI 2013-2017 Pixi www.albertslund.dk/erhvervsstrategi FORORD Albertslund er en del af verden. Det betyder, at vi som by og erhvervsliv er i skarp konkurrence med vores naboer i Europa, men

Læs mere

Jørgen Andersen. Direktør i Bagger-Sørensen Invest A/S samt CEO i Green Tech Center A/S. og medlem af en række energi- & eksport netværk

Jørgen Andersen. Direktør i Bagger-Sørensen Invest A/S samt CEO i Green Tech Center A/S. og medlem af en række energi- & eksport netværk Jørgen Andersen Direktør i Bagger-Sørensen Invest A/S samt CEO i Green Tech Center A/S og medlem af en række energi- & eksport netværk Et OPP projekt i Vejle Baggrunden for Green Tech Centeret At skabe

Læs mere

Overblik over programmet Faglært til vækst UNGE mellem 15 og 30 år er hverken i job eller har en erhvervskompetencegivende

Overblik over programmet Faglært til vækst UNGE mellem 15 og 30 år er hverken i job eller har en erhvervskompetencegivende Overblik over programmet Faglært til vækst Programmet Faglært til vækst er en del af den regionale vækst- og udviklingsstrategi, som regionsrådet og Vækstforum Hovedstaden vedtog i 2015. Visionen for strategien

Læs mere

Referat af. møde i. Integrationsrådet. Torsdag den 12. september 2013 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Integrationsrådet. Torsdag den 12. september 2013 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Integrationsrådet Torsdag den 12. september 2013 kl. 17.00 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Trine Henriksen (MB)

Læs mere

Referat af møde for Smart Mobility Netværk i Gladsaxe Kommune

Referat af møde for Smart Mobility Netværk i Gladsaxe Kommune Referat af møde for Smart Mobility Netværk i Gladsaxe Kommune Dato: 7. juni 2017 kl. 10.00-12.30 - Gladsaxe Rådhus Dagsorden 1) Velkommen til dagens møde v. / Charlotte Hauerslev, Gate 21 2) Trafikken

Læs mere

REFERAT for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17

REFERAT for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Møde 6 Tirsdag den 04.09 2007 kl. 16.30

Læs mere

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116 Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116 Dato: Onsdag den 12. marts kl. 9.00 Sted: Udviklingspark Nord, Adelgade 119B, 5400 Bogense SUNEKÆR 1 5471 SØNDERSØ Tlf. +45 63 88 20 30 Fax +45

Læs mere

Indsats for vækst. Middelfart Byråd 2015

Indsats for vækst. Middelfart Byråd 2015 Indsats for vækst Middelfart Byråd 2015 2 Middelfart Kommune vil væksten Indsats for vækst skaber sammenhæng og fælles forståelse for de tiltag, der findes på en række områder, som er med til at udmønte

Læs mere

LO OG DA S ANBEFALINGER til den lokale beskæftigelsesindsats

LO OG DA S ANBEFALINGER til den lokale beskæftigelsesindsats 2018 LO OG DA S ANBEFALINGER til den lokale beskæftigelsesindsats ET ARBEJDSMARKED I VÆKST Arbejdsmarkedet i Danmark har i en årrække været i fremgang. Fra efteråret 2013 er beskæftigelsen steget med ca.

Læs mere

Referat af møde i LBR-Ballerup tirsdag d. 6. April kl. 16.30-18.00 på Jobcenter Ballerup. Vakant. Vakant. Vakant. Vakant

Referat af møde i LBR-Ballerup tirsdag d. 6. April kl. 16.30-18.00 på Jobcenter Ballerup. Vakant. Vakant. Vakant. Vakant Baltorpvej 156 2750 Ballerup Tlf: 4477 6500 Dato: 15. april 2010 Referat af møde i LBR-Ballerup tirsdag d. 6. April kl. 16.30-18.00 på Jobcenter Ballerup Medlem Suppleant Kommunalbestyrelsen Borgmester

Læs mere

ERHVERVSKONTAKTUDVALGETS ÅRSBERETNING 2015

ERHVERVSKONTAKTUDVALGETS ÅRSBERETNING 2015 2 HVIDOVRE ERHVERVSKONTAKTUDVALG Hvidovre Erhvervskontaktudvalg er kommunalbestyrelsens samarbejdsforum med det lokale erhvervsliv. Udvalgets formål er at arbejde aktivt for at forbedre den arbejds-, erhvervs-

Læs mere

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland Torsdag den 9. november 2017, kl. 8.00-12.30 på KolleKolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

KKR Hovedstaden og nyt erhvervsfremmesystem

KKR Hovedstaden og nyt erhvervsfremmesystem KKR Hovedstaden og nyt erhvervsfremmesystem Anders Mørk Hansen, Formand for embedsmandsudvalget vedr. Vækst, Uddannelse og Beskæftigelse Liselotte Stokholm, Direktør for Væksthus Hovedstaden Nyt erhvervsfremmesystem

Læs mere

gladsaxe.dk Fælles om Gladsaxe Gladsaxe Kommunes medborgerskabsstrategi

gladsaxe.dk Fælles om Gladsaxe Gladsaxe Kommunes medborgerskabsstrategi gladsaxe.dk Fælles om Gladsaxe Gladsaxe Kommunes medborgerskabsstrategi Forsidefoto: I 2018 har foreningen Lokal Agenda 21 med hjælp fra Gladsaxe Kommune startet et høslætlaug. Lauget slår med le en gang

Læs mere

Dagsorden og beslutningsreferat

Dagsorden og beslutningsreferat Bestyrelsesmøde i 3F Bornholm 14-08-2012 Møde indkaldt af: Jens Skovgaard Deltagere: Jens Skovgaard, Merete Koch, Steffen Finne, Ole Kure, Klaus Garberg, Jann Poulsen, Henning B. Pedersen, Søren Kjøller,

Læs mere

Erhvervsdialog med Egedal Kommune

Erhvervsdialog med Egedal Kommune 2LJR-X4SX-YE4S Erhvervsdialog med Egedal Kommune I spørgeskemaet beder vi om din vurdering af forholdene for at drive og udvikle virksomhed i Egedal Kommune. Din besvarelse behandles anonymt og fortroligt.

Læs mere

Dagsorden for Centerrådsmøde, VEU-center Øst og Øerne

Dagsorden for Centerrådsmøde, VEU-center Øst og Øerne Dagsorden for Centerrådsmøde, VEU-center Øst og Øerne Tidspunkt: Torsdag d. 27. august 2015 Kl. 9.00-11.00 Sted: ZBC Handelsskolevej 3 4700 Næstved Lokale: Kommer senere Yderligere information: Der vil

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde Væksthus Hovedstadsregionen

Referat Bestyrelsesmøde Væksthus Hovedstadsregionen Referat Bestyrelsesmøde Væksthus Hovedstadsregionen 4. juli 2014 Bestyrelsesmøde 2-2014 Væksthus Hovedstadsregionen Dato: Torsdag den 26. juni Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen,

Læs mere

DAGSORDEN TIL FÆLLES UU-LUU MØDE FOR OVERFLADEBEHANDLINGSINDUSTRI TEMA: MARKEDSFØRING AF OVERFLADEBEHANLDERUDDANNELSEN

DAGSORDEN TIL FÆLLES UU-LUU MØDE FOR OVERFLADEBEHANDLINGSINDUSTRI TEMA: MARKEDSFØRING AF OVERFLADEBEHANLDERUDDANNELSEN København den 29.september 2014 LUU AMU Vest LUU Tradium UU Overfladebehandling Allan Thomsen (3F Industri) Allan Max Frinsch (DI) Allan Borgwardt Schmidt (3F Industri) Bernard Pedersen (Dansk Byggeri)

Læs mere

Dagsorden. Byrådets temamøder. Byrådets temamøde Onsdag den 19. september 2018 Kl. 12:30 Konferencerummet Ebeltoft. Medlemmer.

Dagsorden. Byrådets temamøder. Byrådets temamøde Onsdag den 19. september 2018 Kl. 12:30 Konferencerummet Ebeltoft. Medlemmer. Dagsorden Byrådets temamøder Byrådets temamøde Onsdag den 19. september 2018 Kl. 12:30 Konferencerummet Ebeltoft Medlemmer Ole Bollesen (A) Claus Wistoft (V) Kirstine Bille (F) Michael Stegger Jensen (A)

Læs mere

En verden i forandring

En verden i forandring En verden i forandring er der plads til bæredygtighed? Tirsdag den 24. april Tivoli Congress Center København Dansk Byggeris årsdag sponsoreres af Byggeriets forsikringsservice 1 INDHOLD SIDE 3 Program

Læs mere

Handleplan - Kolding Kommunes socialøkonomiske strategi. Lokal vækst med social bundlinje

Handleplan - Kolding Kommunes socialøkonomiske strategi. Lokal vækst med social bundlinje Handleplan - Kolding Kommunes socialøkonomiske strategi Lokal vækst med social bundlinje 1 Kolding Kommunes socialøkonomiske strategi Lokal vækst med social bundlinje blev vedtaget af Byrådet den 30. januar

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Gustaf, Bent, Anne, Ulla, Lis og Bente. Ulrik vil komme senere. Afbud fra: Niels Jørgen, Nanna og Kirsten. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 11. december

Læs mere

Erhvervsstrategi Albertslund Kommune xx

Erhvervsstrategi Albertslund Kommune xx Erhvervsstrategi Albertslund Kommune 2019 20xx Arbejdstitel: En attraktiv erhvervskommune i Greater Copenhagen med en moderne bæredygtig profil Udvidet disposition, EBU november 2018 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

12. OKT 2017 Frederiksberg Erhvervskonference FREDERIKSBERG ERHVERVSFORUM (FEF)

12. OKT 2017 Frederiksberg Erhvervskonference FREDERIKSBERG ERHVERVSFORUM (FEF) 12. OKT 2017 Frederiksberg Erhvervskonference FREDERIKSBERG ERHVERVSFORUM (FEF) Vækst, viden og job Står din virksomhed overfor en særlig udfordring? Hvilke nye modeller kan skabe vækst og job? ALTANER

Læs mere

» Invitation. vækst og velfærd. I et højhastigheds samfund

» Invitation. vækst og velfærd. I et højhastigheds samfund » Invitation vækst og velfærd I et højhastigheds samfund » Mød Foto: Stig Stasig Tid Mandag den 26. april 2010 kl. 13 17.30 Hans Skov Christensen DI Jens Klarskov Dansk Erhverv Claus Hjort Frederiksen

Læs mere

Partnerskabsaftale mellem Dansk Byggeri, UUV Køge Bugt, Roskilde Tekniske Skole, EUC Sjælland & Solrød Kommune

Partnerskabsaftale mellem Dansk Byggeri, UUV Køge Bugt, Roskilde Tekniske Skole, EUC Sjælland & Solrød Kommune Partnerskabsaftale mellem Dansk Byggeri, UUV Køge Bugt, Roskilde Tekniske Skole, EUC Sjælland & Solrød Kommune Indledning Solrød Kommune, Dansk Byggeri, UUV Køge Bugt, EUC Sjælland og Roskilde Tekniske

Læs mere

Referat af møde den 12. april 2018 i Danske Regioners bestyrelse

Referat af møde den 12. april 2018 i Danske Regioners bestyrelse Til medlemmerne af Danske Regioners bestyrelse m.fl. 19-04-2018 EMN-2018-00010 Maren Munk-Madsen Referat af møde den 12. april 2018 i Danske Regioners bestyrelse Deltagere: Afbud: Regionsdirektører: Deltagere

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråds. Møde nr. 27. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråds. Møde nr. 27. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af Det Lokale Beskæftigelsesråds Møde nr. 27 Tirsdag den 4.10 2011 kl.

Læs mere

De regionale arbejdsmarkedsråd sætter mål og retning

De regionale arbejdsmarkedsråd sætter mål og retning De regionale arbejdsmarkedsråd sætter mål og retning Fælles pejlemærker De regionale arbejdsmarkedsråd (RAR) udgør et centralt politisk forum i den regionale beskæftigelsesindsats. Denne folder skal gennem

Læs mere

Partnerskabsaftale. Fælles indsats omkring integrationen i Aalborg Kommune

Partnerskabsaftale. Fælles indsats omkring integrationen i Aalborg Kommune Partnerskabsaftale Fælles indsats omkring integrationen i Aalborg Kommune Indhold PARTNERSKABSAFTALEN ER INDGÅET MELLEM... 3 BAGGRUNDEN FOR PARTNERSKABSAFTALEN... 3 PARTNERSKABETS FORMÅL... 4 KONKRETE

Læs mere

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 115

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 115 Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 115 Dato: Mandag den 20. januar kl. 13.00 Sted: Nordfyn Erhverv, Sunekær 1, 5471 Søndersø SUNEKÆR 1 5471 SØNDERSØ Tlf. +45 63 88 20 30 Fax +45 63 88

Læs mere

Det forventes ikke, at elevrepræsentanten bliver udpeget før efter institutionens start i august 2019

Det forventes ikke, at elevrepræsentanten bliver udpeget før efter institutionens start i august 2019 Referat fra konstituerende bestyrelsesmøde i FGU Storkøbenhavn Nord Onsdag den 10. oktober 2018 kl. 11.00 13.00 Sted: Gladsaxe Rådhus, Ved Rådhuset 1, 2860 Søborg, lokale: 2608 (Gladsaxeværelset) Deltagere

Læs mere

Nyt erhvervsfremmesystem Hvem gør hvad?

Nyt erhvervsfremmesystem Hvem gør hvad? Nyt erhvervsfremmesystem Hvem gør hvad? Liselotte Stokholm, Direktør for Erhvervshus Hovedstaden Anders Mørk Hansen, Formand for embedsmandsudvalget vedr. Vækst, Uddannelse og Beskæftigelse ARBEJDSDELING

Læs mere

Drøftelse og godkendelse af erhvervsstrategi Aalborg Bygger Bro

Drøftelse og godkendelse af erhvervsstrategi Aalborg Bygger Bro Punkt 3. Drøftelse og godkendelse af erhvervsstrategi 2019-2022 - Aalborg Bygger Bro 2018-091346 Miljø- og Energiforvaltningen indstiller, at drøfter forslag til Erhvervsstrategi for 2019-2022 Aalborg

Læs mere

Temadag om hospitalsspildevand og vandteknologi Danske Regioner 4. februar 2014

Temadag om hospitalsspildevand og vandteknologi Danske Regioner 4. februar 2014 Temadag om hospitalsspildevand og vandteknologi Danske Regioner 4. februar 2014 Camilla Lønborg Jensen Enhedschef Center for Regional Udvikling PROGRAM 9:30-9:45 Velkomst og program v. Enhedschef Camilla

Læs mere

Referat af møde afholdt 18. december 2015

Referat af møde afholdt 18. december 2015 Referat af møde afholdt 18. december 2015 Arbejdsgruppe vedr. fødevareklyngen Side 1 af 5 Tilstede: Arbejdsgruppe: Jesper Hjortshøj, Manager Strategy and Portofolio for Global Innovation, Marel A/S Rune

Læs mere

Status på letbanen og trafikale investeringer i Gladsaxe Erhvervsby

Status på letbanen og trafikale investeringer i Gladsaxe Erhvervsby Status på letbanen og trafikale investeringer i Gladsaxe Erhvervsby Nikolai K. Hansen, Trafikplanlægger, Veje og Trafik, Gladsaxe Kommune nikhan@gladsaxe.dk Tlf. 39 57 58 72 Status på letbanen og tidsplan

Læs mere

Udpegning af områder til produktionsvirksomheder

Udpegning af områder til produktionsvirksomheder gladsaxe.dk Udpegning af områder til Har du forslag og idéer? Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering Målforhold 1:50000 Dato 23-03-2018 Udskrevet af RIKJAG 1 Udpegning af områder til Kommuneplantillæg

Læs mere

PensionDanmark Ejendomme

PensionDanmark Ejendomme PensionDanmark Ejendomme En plan for vækst Investering 10. november 2016 PensionDanmark Ejendomme PensionDanmark kort fortalt Hvad betyder det for vore investeringer? 681.000 medlemmer - heraf 368.300

Læs mere

Oktober Fra virvar til vækst. Fremtidens erhvervsfremmesystem

Oktober Fra virvar til vækst. Fremtidens erhvervsfremmesystem Oktober 2017 Fra virvar til vækst Fremtidens erhvervsfremmesystem Indhold: Erhvervsfremmesystemet i dag Uigennemskueligt, uklart og udbudsstyret De mange lag Et virvar Dansk Erhvervs forslag til et fremtidigt

Læs mere

Derfor vil vi gerne fortælle om de muligheder der er lokalt for støtte og rådgivning til de udfordringer, din eller jeres virksomhed står overfor.

Derfor vil vi gerne fortælle om de muligheder der er lokalt for støtte og rådgivning til de udfordringer, din eller jeres virksomhed står overfor. Rådhuset Dato: 25. maj 2009 J.nr.: 1/4 01.02.03-P15-6-07 Kære virksomhed i Struer kommune, Efter en lang periode med gode tider for vores erhvervsliv, står vi nu som resten af verdenssamfundet midt i en

Læs mere

Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland

Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 20. juni 2012 kl. 16-18 Adresse: FOA, Fuglebakken 2, Himmelev, 4000 Roskilde Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne

Læs mere

REFERAT. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde 14. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

REFERAT. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde 14. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT af Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde 14 Tirsdag den 19.05 2009 kl. 16.30-19.00

Læs mere

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden og Dansk Byggeri Nordsjælland

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden og Dansk Byggeri Nordsjælland Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden og Dansk Byggeri Nordsjælland Torsdag den 8. november 2018 fra kl. 12.00 på KolleKolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse Indbydelse til generalforsamling

Læs mere

Fremtidigt nordjysk samarbejde om erhvervsfremme og erhvervsservice KKR

Fremtidigt nordjysk samarbejde om erhvervsfremme og erhvervsservice KKR Fremtidigt nordjysk samarbejde om erhvervsfremme og erhvervsservice Nordjylland nedsatte på -mødet 14. sept. 2018 er politisk styregruppe og en administrativ tovholder gruppe, der bl.a. har arbejdet med

Læs mere

Furesø Kommune. Partnerskabsaftale om erhverv og beskæftigelse i Furesø Kommune

Furesø Kommune. Partnerskabsaftale om erhverv og beskæftigelse i Furesø Kommune Furesø Kommune Partnerskabsaftale om erhverv og beskæftigelse i Furesø Kommune 2019-2020 BAGGRUND Erhvervslivet og Furesø Kommune har siden 2014 indgået årlige partnerskabsaftaler med henblik på at forbedre

Læs mere

Aftale mellem erhvervsilkeborg, Handelsskolen Silkeborg Business College, LO Silkeborg-Favrskov og Teknisk skole Silkeborg.

Aftale mellem erhvervsilkeborg, Handelsskolen Silkeborg Business College, LO Silkeborg-Favrskov og Teknisk skole Silkeborg. Aftale mellem erhvervsilkeborg, Handelsskolen Silkeborg Business College, LO Silkeborg-Favrskov og Teknisk skole Silkeborg. Krisen i verden og i Danmark har betydet, at det er nødvendigt med nogle fælles

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen

Læs mere

Oplandsworkshop, Vendsyssel: Udfordring 4

Oplandsworkshop, Vendsyssel: Udfordring 4 FremKom 3 Oplandsworkshop, Vendsyssel: Udfordring 4 1 Vejledning Dette slideshow indeholder idéark udfyldt for udfordring 4 til workshoppen om Fremtidens Kompetencer i Vendsyssel. 2 Udfordring 4: FremKom

Læs mere

Opgavebeskrivelse: Tilfredshedsundersøgelse af Svendborg Kommunes erhvervsklima

Opgavebeskrivelse: Tilfredshedsundersøgelse af Svendborg Kommunes erhvervsklima Opgavebeskrivelse: Tilfredshedsundersøgelse af Svendborg Kommunes erhvervsklima Baggrund Svendborg Kommune har besluttet at gennemføre regelmæssige undersøgelser af kommunens virksomheders tilfredshed

Læs mere

Generalforsamling og årsmøde Dansk Byggeri Bornholm. Torsdag den 2. oktober 2014 På Radisson Blu Fredensborg Hotel

Generalforsamling og årsmøde Dansk Byggeri Bornholm. Torsdag den 2. oktober 2014 På Radisson Blu Fredensborg Hotel Generalforsamling og årsmøde Dansk Byggeri Bornholm Torsdag den 2. oktober 2014 På Radisson Blu Fredensborg Hotel Invitation til Den årlige generalforsamling og årsmøde På vegne af bestyrelsen for Dansk

Læs mere

DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17

DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Møde 6 Tirsdag den 04.09 2007 kl. 16.30

Læs mere

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland Fælles årsmøde: Hvordan bliver flygtninge en ressource? Onsdag den 9. november 2016, på KolleKolle, Værløse Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere