Møde i Gladsaxe Erhvervsråd

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Møde i Gladsaxe Erhvervsråd"

Transkript

1 Møde i Gladsaxe Erhvervsråd Dato 7. december 2017 Tid Kl Sted Rådhuskælderen, Gladsaxe Rådhus, brug indgang B Velkommen og siden sidst Detailhandlen i Referat Trine Græse bød velkommen og orienterede om seneste nyt med relevans for kommunens erhvervsliv Trine Græse har efter kommunalvalget lavet en konstitueringsaftale med Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Konservative Folkeparti og Enhedslisten. Som borgmester er Trine Erhvervsrådets formand for perioden Fra Byrådet vil også Pia Skou (V) og Christina Falkberg (R) indræde i Erhvervsrådet. Der blev takket for deltagelse ved Gladsaxe Erhvervskonference 2017 med temaet: FN s bæredygtighedmål som vej til nye kunder, markeder og medarbejdere. Kommunen er selv kommet videre med bæredygtighedsmålene, idet de rammesætter direktørkredsens årsplan 2018 med fokus på mål om bæredygtig vækst, og idet de indgår i den kommende Gladsaxestrategi. Virksomheder fortsætter dialogen i kommunens virksomhedsnetværk, KlimaKlar, og kan også tage snakken med Freja og hendes team. 4 virksomheder fra Gladsaxe er optaget i Den Sociale Kapitalfonds program: RTT vinder af Gladsaxe erhvervspris 2017, Weidingerglas, Infoba og VS Larsen. Gladsaxe Kommune har købt Politistationen på Fremtidsvej. Der arbejdes med planer om en midlertidig anvendelse med Ungecentral, specialepladser, iværksættermiljø, mødefaciliteter og udlejning til virksomheder. Ralf Dujardin fortalte, at Dansk Brandteknik har medvirket til et projekt om uddannelse af digitale koordinatorer i samarbejde med Københavns Erhvervshus og Succes Online, der har ført til en ansættelse. Katrine Birk oplyser efterfølgende, at Gladsaxe har en ledig borger i 2. forløb, som startede 4. december. Filmen Hvad er velfærd for din virksomhed blev vist. Del gerne med jeres ansatte og netværk og vær med kampagnen på LinkedIn Gladsaxe Erhverv COWI har lavet en analyse af detailhandlen i Gladsaxe, som blev drøftet.

2 Søborg og Bagsværd Steve Studsgaard fra Bagsværd Handelsforening indledte punktet. Analysen er bedrøvelig men også som forventet, set fra detailhandelen. Der er udfordringer i forhold til fald i omsætning, manglende vedligehold, manglende sammenhæng af bymidter, manglende attraktivitet, for mange kunder vælger Herlev og Lyngby. Bagsværd gør en stor indsats. Foreningen er under omdannelse til en byforening, Vores Bagsværd, så aktivitetsniveauet kan løftes. Et fælles julekatalog er postomdelt. Samarbejdet mellem de to handelsforeninger i Bagsværd og Søborg er gået i stå. Medlemmer i Søborg er imod at tilslutte sig kommunens tilbud om en citymanager. Det blev dog pointeret, at Søborg Handelsforening ikke har givet op og vil fortsætte frem mod et samarbejde. Britt Vorgod Pedersen, chef for By, lagde op til en drøftelse af anbefalingerne i analysen og den videre proces (slides vedhæftet). Status: Nedgang i antal butikker fra 224 til 207 Fald i omsætning på 320 mio. kr. Fald i dækningsgrad: Dagligvarer 72 % Udvalgsvarer 50 % Samlet 62 % Anbefalinger: Følge planlovens butiksstørrelser på dagligvarer (5.000 og m2) Mulighed for store udvalgsvarebutikker Sammenlægge bydelscenter på Søborg Hovedgade Udvide lokalcentre Udvikling af centerområderne med flere butikker Forpligtende samarbejde Højne kvalitet af hovedstrøg Kompetenceudvikling Events Erhvervsrådets medlemmer ønsker en analyse af forbrugernes behov. Der mangler viden om, hvad kunderne efterspørger for at vælge Bagsværd og Søborg. Det gælder både borgere og pendlere. De ansatte kender typisk ikke butikkerne i området og muligheden for at handle på vej hjem og dermed spare tid og undgå trængsel. Bagsværd har gode specialbutikker, men de ligger for spredt ift. parkering. Søborg Hovedgade er ikke fulgt med tiden. Men der er gode kvaliteter ift. butikkernes service og kundekendskab, der adskiller området fra fx Big. Der mangler et mere attraktivt bygade-miljø fx med et street food marked. Det skal være en oplevelse at handle. Fra et ejendomsudviklerperspektiv skal der kapital ind for at løfte områderne. Handelsforeningerne kan ikke selv. Med letbanen bør der satses på Buddinge.

3 Borgmesteren påpegede udfordringen i at butikkerne lukker af til facaden med folie, hvilket ikke skaber levende bymiljøer. Søborg Handelsforening ønsker, at detailhandlen har en tværfaglig arbejdsgruppe i kommunen, som de kan samarbejde med. Nyt om letbanen Bo Rasmussen gav en status på udbudsprocessen. Trafikministeriet har bestilt en 5. granskning af projektets økonomi, der leveres af EY i slutningen af december. Herefter kan der forventeligt indgås en ejerbeslutning. Maj Green fortalte om tiltag for at orientere virksomhederne om trafik. Vi afventer en ejerbeslutning, før vi kender tidsplanen for anlæg. Allerede nu ved vi, at trafikomlægninger kommunikeres via de eksisterende kanaler: Trafikken.dk, P4 og bilernes navigationssystemer. Der opsættes sensorer langs Ring 3, som feeder data ind til disse kanaler. Der er tæt dialog med virksomheder i mobility netværket omkring tiltag, der kan afhjælpe trængsel. Forslag til vedtægtsændringer for Gladsaxe Erhvervsråd Forslag til vedtægtsændringer for Gladsaxe Erhvervsråd blev vedtaget, hvilket betyder at Handelsforeningen Bagsværd By og Bagsværd Håndværkerforening ændres til Vores Bagsværd Gladsaxe Erhvervsby optages som erhvervsorganisation og mindste antal medlemmer hæves til 19 Næstformandspost vælges blandt både erhvervsorganisationer og virksomhedsmedlemmer Sekretariatsbetjeningen ligger hos erhvervsudviklingschefen i Byog Miljøforvaltningen Vi fremlægger ikke en beretning, men afrapporterer vækstindsatsen i Vækstplan Til 6 arbejdsform tilføjes, at Erhvervsrådet som udgangspunkt har fire årlige møder. VIGTIGT: På næste møde d. 25/ konstitueres rådet for perioden , herunder valg af næstformand. Erhvervsforeninger og virksomheder bedes sende en mail til Freja om, hvem de indstiller som repræsentant. Gladsaxe Erhvervsby er optaget som nyt medlem og skal indstille en repræsentant til rådet. Send også gerne forlag til formanden om nye virksomheder, der vil engagere sig i rådet. Deadline: 5. januar For at fremme rådets synlighed vil Freja efter hvert møde lave en nyhed i erhvervsnyhedsbrevet om, hvad erhvervsrådet har haft på dagsordenen. Andre tiltag for at styrke rådets synlighed er velkomne. De ændrede vedtægter er lagt på gladsaxe/erhverv.dk Status på Gladsaxe Erhvervsby Karen Brosbøl Wulf er ansat som leder af foreningen og gav en status på Gladsaxe Erhvervsbys aktiviteter i den kommende tid (oplæg vedlagt). Karen er ansat af Gladsaxe Kommune for en 1-årig periode og sidder i erhvervs- og vækstenheden samt hos foreningens medlemmer efter aftale.

4 Alle virksomheder, der er ejere eller lejere i området, kan blive medlemmer af foreningen og være med til at præge udviklingen i området. Pt. er der 36 medlemmer. Bestyrelsen består af: Peter Sørensen, direktør, PPG Dyrup formand Henrik Norup, seniorudviklingschef, MT Højgaard næstformand Mia Manghezi, udviklingsdirektør, PensionDanmark Kim Gøllnitz, udlejningschef, RED Per Buron, uddannelsesleder, TEC Maj Green, direktør, By- og Miljøforvaltningen Gladsaxe Kommune Brian Bill Schwartzmann, varehuschef, Silvan Karen rekrutterer lige nu medlemmerne til at engagere sig i arbejdsgrupperne, hvor der er mulighed for at få indflydelse på erhvervskvarterets udvikling ift. 1) Byrum, 2) Faciliteter, 3) Trafik og 4) Branding og event. Karen kan kontaktes på KARWUL@gladsaxe.dk. Gazellevirksomheder i Gladsaxe Niels Brahm-Andersen og Freja Ludvigsen fortalte om planerne for at fejre og understøtte kommunens gazellevirksomheder 2017 i et nyt samarbejde mellem erhvervsrådet og kommunen. Tillykke til Brdr. Weibel El-Teknik og Move Innovation/ Spiromagic fra erhvervsrådet, der er blevet gazeller. Se listen over alle gazeller her Alle 29 gazeller har fået et tillykke-brev fra borgmesteren, hvor de inviteres til en reception den 25. januar kl , umiddelbart efter erhvervsrådsmødet. Beierholm er værter i deres nye domicil på Knud Højgaards Vej. Receptionen erstatter erhvervsrådets årlige middag. Tak for i dag Næste møde er den 25. januar kl hos Beierholm.

5 Medlemmer af Gladsaxe Erhvervsråd Udpeget af Gladsaxe Byråd Borgmester Trine Græse, Formand (A) 1. viceborgmester Serdal Benli (F) Byrådsmedlem Ebbe Skovsgaard (V) Repræsentanter fra virksomheder Markedschef Theis Gadegaard, Krüger A/S Corporate Vice President Kristina Lee, Novo Nordisk A/S Director, Global Facility Management, Jørgen Ove Svendsen, Novozymes A/S Seniorprojektudviklingschef Henrik Norup, MT Højgaard A/S Direktør Ralf Dujardin, Dansk Brandteknik A/S Vice President, Market, Sales, Tender and Development, Martin Lund Knudsen, NCC Building Denmark A/S Site Facility Manager Allan Schösler, Alfa Laval A/S Adm. Dir. Per Lund Hansen, Alfa Laval A/S Uddannelseschef Per Buron, TEC Gladsaxe Direktør Jørgen Ole Kjær, Spiromagic aps Business Development Executive, Niels Brahm Andersen, Beierholm Udpeget af erhvervsorganisationerne Mørkhøj Erhvervskvarter, Næstformand for Erhvervsrådet, direktør Erik Weidinger, Weidingerglas A/S Handelsforeningen Bagsværd By Vinhandler Steve Stusgaard, Bagsværd Vinhandel Handelsforeningen for Søborg og Omegn Isenkræmmer Niels Leegaard, Kop & Kande Gladsaxe Håndværkerforening El-installatør Dan Weibel, Brdr. Weibel El-teknik Aps Udpeget af DI - Organisation for erhvervslivet Direktør Michael B. Jørgensen, Beck & Jørgensen A/S Udpeget af LO Sektion Gladsaxe Formand for HK Service, René Knudsen Næstformand Paul Graugaard Tilforordnede Kommunaldirektør Bo Rasmussen Direktør Maj Green Beskæftigelseschef Katrine Birk Erhvervsudviklingschef Freja Ludvigsen (sekretær)

Møde i Gladsaxe Erhvervsråd

Møde i Gladsaxe Erhvervsråd Møde i Gladsaxe Erhvervsråd Dato 25. januar 2018 Tid Kl. 16.00-17.45 herefter reception for Gladsaxes gazeller Sted Beierholm, Knud Højgaards Vej 9, Søborg Kl. Referat 16.00 Velkommen og siden sidst Borgmester

Læs mere

Referat af møde i Gladsaxe Erhvervsråd

Referat af møde i Gladsaxe Erhvervsråd Freja Ludvigsen Erhvervsudviklingschef frelud@gladsaxe.dk Referat af møde i Gladsaxe Erhvervsråd 17. januar 2017 kl. 16.00-20.00 i Rådhuskælderen, Gladsaxe Rådhus Møde med efterfølgende middag Velkommen

Læs mere

Referat af møde i Gladsaxe Erhvervsråd

Referat af møde i Gladsaxe Erhvervsråd Referat af møde i Gladsaxe Erhvervsråd GLADSAXE KOMMUNE By- og Miljøforvaltningen Erhverv og Vækst REFERAT Møde i Erhvervsrådet Den 11. oktober 2016 kl. 8.00-10.00 Gladsaxe Håndværkerforening var vært

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Referat af Erhvervsrådets møde 29. September 2014. Erhvervsråd

GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Referat af Erhvervsrådets møde 29. September 2014. Erhvervsråd GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Referat af Erhvervsrådets møde 29. September 2014 Erhvervsråd Oktober 2014 Af: Sekretær Mille Stilling Medlemmer: Udpeget af Gladsaxe Byråd Borgmester

Læs mere

Møde i Gladsaxe Erhvervsråd

Møde i Gladsaxe Erhvervsråd Møde i Gladsaxe Erhvervsråd Dato 26. april 2018 Tid Kl. 8.00-10.00 der er kaffe og croissanter fra kl. 7.45 Sted Rådhuskælderen, Gladsaxe Rådhus, brug indgang B (ring på for at få åbnet døren) Afbud til

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Referat af Erhvervsrådsmøde hos Alfa Laval Erhvervsråd

GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Referat af Erhvervsrådsmøde hos Alfa Laval Erhvervsråd GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Referat af Erhvervsrådsmøde hos Alfa Laval 09.02.2012 Erhvervsråd Februar 2012 Af: Sekretær Mille Stilling Medlemmer: Udpeget af Gladsaxe Byråd

Læs mere

Referat kl Juni 2014 Af: Sekretær Mille Stilling

Referat kl Juni 2014 Af: Sekretær Mille Stilling GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Erhvervsråd Referat 19. 05.2014 kl. 14-18 Juni 2014 Af: Sekretær Mille Stilling Medlemmer: Udpeget af Gladsaxe Byråd Borgmester Karin Søjberg Holst,

Læs mere

Referat af Erhvervsrådets møde 10.12.2013 December 2013 Af: Sekretær Mille Stilling

Referat af Erhvervsrådets møde 10.12.2013 December 2013 Af: Sekretær Mille Stilling GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Erhvervsråd Referat af Erhvervsrådets møde 10.12.2013 December 2013 Af: Sekretær Mille Stilling Medlemmer: Udpeget af Gladsaxe Byråd Borgmester

Læs mere

Møde i Gladsaxe Erhvervsråd

Møde i Gladsaxe Erhvervsråd Møde i Gladsaxe Erhvervsråd Dato 27. november 2018 Tid Kl. 8.00-10.00 der er kaffe og croissanter fra kl. 7.45 Sted Rådhuskælderen, Gladsaxe Rådhus, brug indgang B (ring på for at få åbnet døren). Afbud

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet. Erhvervsråd. September 2013 Af: Sekretær Mille Stilling

GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet. Erhvervsråd. September 2013 Af: Sekretær Mille Stilling GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Referat af Erhvervsrådets møde 10.09.2013 Erhvervsråd September 2013 Af: Sekretær Mille Stilling Medlemmer: Udpeget af Gladsaxe Byråd Borgmester

Læs mere

Referat Februar 2011 Af: Sekretær Mille Stilling

Referat Februar 2011 Af: Sekretær Mille Stilling GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Erhvervsråd Referat 02.02.2011 Februar 2011 Af: Sekretær Mille Stilling Medlemmer: Udpeget af Gladsaxe Byråd Borgmester Karin Søjberg Holst, Formand

Læs mere

Erhvervspolitisk program

Erhvervspolitisk program Erhvervspolitisk program Indledning Gladsaxe Erhvervsråd blev stiftet i 1982, ud fra et ønske om at etablere et samarbejdsforum mellem Gladsaxe Byråd og det lokale erhvervsliv. Erhvervsrådet består af

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE By- og Miljøforvaltningen Erhverv og Vækst REFERAT ERHVERVSRÅDET. Referent Erhvervsudviklingschef Freja Ludvigsen

GLADSAXE KOMMUNE By- og Miljøforvaltningen Erhverv og Vækst REFERAT ERHVERVSRÅDET. Referent Erhvervsudviklingschef Freja Ludvigsen GLADSAXE KOMMUNE By- og Miljøforvaltningen Erhverv og Vækst REFERAT Møde i Erhvervsrådet Den 21. april 2016 kl. 8.00-10.00 Rådhuskælderen, Gladsaxe Rådhus ERHVERVSRÅDET Referent Erhvervsudviklingschef

Læs mere

Økonomiudvalget Møde nr :00

Økonomiudvalget Møde nr :00 Tillægsdagsorden for Økonomiudvalget Møde nr. 7 15.04.2015 08:00 Mødelokale 2608 Medlemmer Tilforordnede Karin Søjberg Holst Trine Græse Katrine Skov Tom Vang Knudsen Claus Wachmann Serdal Benli Trine

Læs mere

Dagsorden. 1. Velkommen og valg af dirigent og referent Velkommen ved Anne Dahlgren og Peter Sørensen, direktør PPG Industries (Dyrup).

Dagsorden. 1. Velkommen og valg af dirigent og referent Velkommen ved Anne Dahlgren og Peter Sørensen, direktør PPG Industries (Dyrup). Dagsorden 1. Velkommen og valg af dirigent og referent Velkommen ved Anne Dahlgren og Peter Sørensen, direktør PPG Industries (Dyrup). 2. Formandens beretning om foreningen v./ Peter Sørensen, Dyrup Dette

Læs mere

- Resultater og anbefalinger særligt ift. Bagsværd

- Resultater og anbefalinger særligt ift. Bagsværd Analyse af detailhandlen i Gladsaxe 2017 - Resultater og anbefalinger særligt ift. Bagsværd Torsten Bo Jørgensen, projektleder, Plan og Trafik, COWI Lyngby 1 Analysens formål Dokumentere udviklingen i

Læs mere

Økonomiudvalget Møde nr :00-09:40

Økonomiudvalget Møde nr :00-09:40 Protokol for Økonomiudvalget Møde nr. 18 25.10.2016 08:00-09:40 Mødelokale 2608 Medlemmer Tilforordnede Karin Søjberg Holst Trine Græse Katrine Skov Tom Vang Knudsen Claus Wachmann Serdal Benli Trine Henriksen

Læs mere

Forslag til tillæg 20 til Kommuneplan 2013 Lokalcentre og lokale butikker, 2. behandling

Forslag til tillæg 20 til Kommuneplan 2013 Lokalcentre og lokale butikker, 2. behandling Dagsordenpunkt Forslag til tillæg 20 til Kommuneplan 2013 Lokalcentre og lokale butikker, 2. behandling Beslutning Ad 1. at: Dansk Folkeparti stillede følgende ændringsforslag til 2. at: At muligheden

Læs mere

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark. Generalforsamling 2019

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark. Generalforsamling 2019 Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark Generalforsamling 2019 VELKOMMEN 2019 Program for dagen. 16.30 Velkomst 16.40 Oplæg ved Krone Vinduer 16.55 Cirkulær økonomi i Plastic Change v/henrik

Læs mere

NBE Generalforsamling b) Valg af bestyrelsesmedlemmer Den nuværende bestyrelse

NBE Generalforsamling b) Valg af bestyrelsesmedlemmer Den nuværende bestyrelse b) Valg af bestyrelsesmedlemmer Den nuværende bestyrelse Private: Direktør Jørgen Rasmussen (Vrå Dampvaskeri A/S), Produktionschef Carsten Lanzky Jensen (Krone Vinduer A/S) Virksomhedsejer Jens Højer (Højer

Læs mere

Indledning Jeg vil gerne byde jer alle hjertelig velkommen til generalforsamling i Frederikshavn Erhvervsforening.

Indledning Jeg vil gerne byde jer alle hjertelig velkommen til generalforsamling i Frederikshavn Erhvervsforening. Frederikshavn Erhvervsforenings generalforsamling 2012 FORMANDENS BERETNING Indledning Jeg vil gerne byde jer alle hjertelig velkommen til generalforsamling i Frederikshavn Erhvervsforening. Mit navn er

Læs mere

gladsaxe.dk Justering af detailhandelsstrukturen Har du forslag og idéer?

gladsaxe.dk Justering af detailhandelsstrukturen Har du forslag og idéer? gladsaxe.dk Justering af detailhandelsstrukturen Har du forslag og idéer? Detailhandel i Gladsaxe Kommune Det er Byrådets ønske at styrke detailhandlen inden for kommunen, så flere borgere vælger at handle

Læs mere

Gladsaxe Kommune 4. september 2014

Gladsaxe Kommune 4. september 2014 Jens Chr. Petersen Gladsaxe Kommune 4. september 2014 Udviklingstendenser Udviklingen i antal butikker i DK 1969 til 2010 Mængdemæssig udvikling i udvalgsvareomsætningen i DK E-handel mangler i denne statistik

Læs mere

Djurslands Udviklingsråd REFERAT

Djurslands Udviklingsråd REFERAT Djurslands Udviklingsråd REFERAT Sted: andet Dato: Torsdag den 5. september 2013 Start kl.: 10:00 Slut kl.: 12:00 Medlemmer: Kirstine Bille Gunnar Sørensen Claus Wistoft Hans Erik Husum Lars Møller (A)

Læs mere

Børne- og Undervisningsudvalget Møde nr :30

Børne- og Undervisningsudvalget Møde nr :30 Dagsorden for Børne- og Undervisningsudvalget Møde nr. 6 15.05.2018 16:30 Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608 (tlf. 3957 5240) Medlemmer Tilforordnede Claus Wachmann Martin Samsing Katrine Skov Jakob Skovgaard

Læs mere

Kommissorium for HORSENS ALLIANCEN

Kommissorium for HORSENS ALLIANCEN 14. marts 2018 Kommissorium for HORSENS ALLIANCEN 2018-2021 Med HORSENS ALLIANCEN blev der i 2013 skabt en helt ny samarbejdsplatform i Horsens kommune en platform, hvor erhvervslivet, de faglige organisationer

Læs mere

Dagtilbudsråd. GLADSAXE KOMMUNE Børne- og Kulturforvaltningen Dagtilbud og Sundhed. Referat fra møde i Dagtilbudsrådet.

Dagtilbudsråd. GLADSAXE KOMMUNE Børne- og Kulturforvaltningen Dagtilbud og Sundhed. Referat fra møde i Dagtilbudsrådet. GLADSAXE KOMMUNE Børne- og Kulturforvaltningen Dagtilbud og Sundhed Referat fra møde 29.9.2014 i Dagtilbudsrådet Dagtilbudsråd Dato: 2. oktober 2014 Af: Anne Weng Jørgensen Mødedeltagere: Områdeinstitution

Læs mere

NETVÆRK FOR BÆREDYGTIG ERHVERVSUDVIKLING NORDDANMARK

NETVÆRK FOR BÆREDYGTIG ERHVERVSUDVIKLING NORDDANMARK a. Valg af dirigent b. Valg af bestyrelsesmedlemmer og godkendelse af vedtægterne c. Optagelse af nye partnere d. Beretning om Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmarks virksomhed i det forløbne

Læs mere

Referat fra interessentskabsmøde nr. 4 i Hovedstadens Letbane den 22. marts 2018

Referat fra interessentskabsmøde nr. 4 i Hovedstadens Letbane den 22. marts 2018 Interessentskabsmøde nr. 04 22. marts 2018 Referat fra interessentskabsmøde nr. 4 i Hovedstadens Letbane den 22. marts 2018 Følgende repræsentanter for interessenterne og Hovedstadens Letbane deltog: Fra

Læs mere

Ad 2. at: 6 medlemmer (Karin Søjberg Holst, Trine Græse, Katrine Skov, Tom Vang Knudsen, Serdal Benli og Trine Henriksen) anbefaler indstillingen.

Ad 2. at: 6 medlemmer (Karin Søjberg Holst, Trine Græse, Katrine Skov, Tom Vang Knudsen, Serdal Benli og Trine Henriksen) anbefaler indstillingen. Forslag til Kommuneplan 2017, 1. behandling Beslutning Ad 1. at: Et flertal i Økonomiudvalget (Karin Søjberg Holst, Trine Græse, Katrine Skov, Tom Vang Knudsen, Claus Wachmann, Lars Abel, Serdal Benli,

Læs mere

Åben. RUDERSDAL ERHVERVSRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Rådhuset Mødelokale 2. Mødedato Tirsdag den 16. marts Mødetidspunkt Kl. 15.

Åben. RUDERSDAL ERHVERVSRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Rådhuset Mødelokale 2. Mødedato Tirsdag den 16. marts Mødetidspunkt Kl. 15. Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Rådhuset Mødelokale 2 Mødedato Tirsdag den 16. marts 2010 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Erik Fabrin formand, Søren Hyldgaard næstformand, Mikkel Barnekow Rasmussen,

Læs mere

Dagtilbudsråd. GLADSAXE KOMMUNE Børne- og Kulturforvaltningen Dagtilbud og Sundhed. Referat af mødet 3.2.2014 i Dagtilbudsrådet.

Dagtilbudsråd. GLADSAXE KOMMUNE Børne- og Kulturforvaltningen Dagtilbud og Sundhed. Referat af mødet 3.2.2014 i Dagtilbudsrådet. GLADSAXE KOMMUNE Børne- og Kulturforvaltningen Dagtilbud og Sundhed Referat af mødet 3.2.2014 i Dagtilbudsrådet Dagtilbudsråd Dato: 19. februar 2014 Af: Wendy Pedersen Mødedeltagere: Områdeinstitution

Læs mere

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark. Generalforsamling 2018

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark. Generalforsamling 2018 Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark Generalforsamling 2018 VELKOMMEN 2018 Program for dagen. 16.30 Velkomst 16.40 Bæredygtighed i AKKC ved direktør Nicolaj Holm 17.00 Gæstetaler: Mogens

Læs mere

Attraktivt kontorlejemål i moderne ejendom

Attraktivt kontorlejemål i moderne ejendom Attraktivt kontorlejemål i moderne ejendom Flotte fællesfaciliteter og gode parkeringsforhold Knud Højgaards Vej 1, 1. 2860 Søborg SAG 17630 EJENDOMMEN EN FANTASTISK EJENDOM MED LÆKRE FÆLLESFACILITETER

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

ERHVERVSKONTAKTUDVALGETS ÅRSBERETNING 2016

ERHVERVSKONTAKTUDVALGETS ÅRSBERETNING 2016 2 HVIDOVRE ERHVERVSKONTAKTUDVALG Hvidovre Erhvervskontaktudvalg er kommunalbestyrelsens samarbejdsforum med det lokale erhvervsliv. Udvalgets formål er at arbejde aktivt for at forbedre den arbejds-, erhvervs-

Læs mere

PÅ VEJ MOD EN NY ERHVERVSPOLITIK Virksomhedernes vækst og velfærd i Gladsaxe

PÅ VEJ MOD EN NY ERHVERVSPOLITIK Virksomhedernes vækst og velfærd i Gladsaxe rnye virkso m he d e gladsaxe.dk 11 % jo b v æ k st 700 ny e b orgere 30.000 pe n dler in d PÅ VEJ MOD EN NY ERHVERVSPOLITIK Virksomhedernes vækst og velfærd i Gladsaxe 825 ERHVERVSKONFERENCE 2015 Indhold

Læs mere

KONSTITUERINGSAFTALE Horsens Kommune

KONSTITUERINGSAFTALE Horsens Kommune 29.11.13 KONSTITUERINGSAFTALE 2014-2017 Horsens Kommune Indgået mellem Socialdemokraterne, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, Dansk Folkeparti, Konservative, Venstre og Liberal Alliance. I forlængelse

Læs mere

Der er etableret hjemmeside for Vækststrategien (

Der er etableret hjemmeside for Vækststrategien ( GLADSAXE KOMMUNE Status på Vækstindsatsen 2015 Ny tværgående Erhvervs- og Vækstenhed En ny tværgående Erhvervs- og Vækstenhed blev etableret den 01.01.2015. Enheden er forankret i By- og Miljøforvaltningen

Læs mere

Ved udarbejdelsen af forslag til Kommuneplan 2017 er det fastholdt, at teksten er kortfattet og tæt knyttet til de krav, der stilles i planloven.

Ved udarbejdelsen af forslag til Kommuneplan 2017 er det fastholdt, at teksten er kortfattet og tæt knyttet til de krav, der stilles i planloven. Forslag til Kommuneplan 2017, 1. behandling Beslutning Gennemgang af sagen Økonomiudvalget godkendte 20.12.2016, punkt 268, opbygning og hovedstrukturtemaerne i Kommuneplan 2017. Efterfølgende er der afholdt

Læs mere

Generalforsamling 11. maj 2015

Generalforsamling 11. maj 2015 1 of 7 Generalforsamling 11. maj 2015 Dagsorden / Referat 11. maj 2015, kl. 16.30 Sted: Tyrrisvej 14, Følle, 8410 Rønde. Medlemmer: Anders Peter Rasmussen Anette Quist Busk Christian Haubuf Claus Wistoft

Læs mere

Bibbi Walsh klima- og miljøsagsbehandler Gladsaxe Kommune

Bibbi Walsh klima- og miljøsagsbehandler Gladsaxe Kommune Bibbi Walsh klima- og miljøsagsbehandler Gladsaxe Kommune bibwal@gladsaxe.dk FNs verdensmål har en central rolle i det strategiske arbejde i Gladsaxe Kommune Borgmester Trine Græse (TV2/Lorry, aug. 2017):

Læs mere

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr. 41 Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00 på

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalget FNs 17 verdensmål

Referat af møde i Opgaveudvalget FNs 17 verdensmål GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalget FNs 17 verdensmål Mødetidspunkt 09-04-2019 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 19.30 Tilstede: Kristine Kryger,

Læs mere

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 114

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 114 Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 114 Dato: Mandag den 25. november kl. 17.00 Sted: Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg SUNEKÆR 1 5471 SØNDERSØ Tlf. +45 63 88 20 30 Fax +45 63

Læs mere

Referat Medlemmer Øvrige indkaldte Fraværende

Referat Medlemmer Øvrige indkaldte Fraværende Referat Gentænk borgerinddragelse Gentænk borgerinddragelse Tirsdag den 28. marts 2017 Kl. 12:00 Ebeltoft Vandrerhjem Egedalsvej 5, 8400 Ebeltoft Medlemmer Christian Haubuf (A) Ole Bollesen (A) Per Zeidler

Læs mere

Referat af møde afholdt 18. december 2015

Referat af møde afholdt 18. december 2015 Referat af møde afholdt 18. december 2015 Arbejdsgruppe vedr. fødevareklyngen Side 1 af 5 Tilstede: Arbejdsgruppe: Jesper Hjortshøj, Manager Strategy and Portofolio for Global Innovation, Marel A/S Rune

Læs mere

DANSK BYGGERIS årsdag 2015. Onsdag den 29. april Tivoli Congress Center, København. Dansk Byggeris årsdag sponsoreres af Byggeriets forsikringsservice

DANSK BYGGERIS årsdag 2015. Onsdag den 29. april Tivoli Congress Center, København. Dansk Byggeris årsdag sponsoreres af Byggeriets forsikringsservice DANSK BYGGERIS årsdag 2015 Onsdag den 29. april Tivoli Congress Center, København Dansk Byggeris årsdag sponsoreres af Byggeriets forsikringsservice 1 PROGRAM FREMTIDENS ARBEJDSMARKED Ordstyrer: Cecilie

Læs mere

Referat af møde for Smart Mobility Netværk i Gladsaxe Kommune

Referat af møde for Smart Mobility Netværk i Gladsaxe Kommune Referat af møde for Smart Mobility Netværk i Gladsaxe Kommune Dato: 7. juni 2017 kl. 10.00-12.30 - Gladsaxe Rådhus Dagsorden 1) Velkommen til dagens møde v. / Charlotte Hauerslev, Gate 21 2) Trafikken

Læs mere

gladsaxe.dk Tillæg 1 til Kommuneplan 2017 Detailhandel

gladsaxe.dk Tillæg 1 til Kommuneplan 2017 Detailhandel gladsaxe.dk Tillæg 1 til Kommuneplan 2017 Detailhandel 1 Tillæg 1 til Kommuneplan 2017 - Detailhandel Tillæg 1 til Kommuneplan 2017 - Detailhandel udarbejdes i overensstemmelse med ny planlov og det gældende

Læs mere

Dagsordenpunkt. Forslag til tillæg 21 til Kommuneplan 2013 og forslag til lokalplan 248, Holmevej 9-15, forudgående høring.

Dagsordenpunkt. Forslag til tillæg 21 til Kommuneplan 2013 og forslag til lokalplan 248, Holmevej 9-15, forudgående høring. Dagsordenpunkt Forslag til tillæg 21 til Kommuneplan 2013 og forslag til lokalplan 248, Holmevej 9-15, forudgående høring Beslutning Ad 1.-4. at: Tiltrådt. Ad 5. at: På forslag fra Trine Henriksen blev

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet, mandag den 6. maj 2019 kl til

Referat fra bestyrelsesmødet, mandag den 6. maj 2019 kl til Holstebro den 12. maj 2019 Referat fra bestyrelsesmødet, mandag den 6. maj 2019 kl. 16.00 til 18.00. Mødested: Nupark, lokale A, 1. sal Deltagere: Michael Werner, Holstebro Industri- og Håndværkerforening,

Læs mere

Strategi og FN s 17 verdensmål

Strategi og FN s 17 verdensmål Strategi og FN s 17 verdensmål - Hvad har FN s verdensmål at gøre med dansk planlægning? Byggelovsdag 2018 Britt Vorgod Pedersen, Bychef Gladsaxe Kommune FN - 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling FN

Læs mere

Vækst, samspil og service. Erhvervsudviklingsstrategi 2015-2018

Vækst, samspil og service. Erhvervsudviklingsstrategi 2015-2018 Vækst, samspil og service Erhvervsudviklingsstrategi 2015-2018 Indhold Indledning Tiltrække, fastholde og udvikle Morgendagens vækstideer Rekruttering, uddannelse og kompetenceudvikling Kommunal erhvervsservice

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 24. maj 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2608

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 24. maj 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Torsdag den 24. maj 2018 kl. 17.30 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2608 Medlemmer Farrukh

Læs mere

Kommunalbestyrelsen BESLUTNINGSPROTOKOL

Kommunalbestyrelsen BESLUTNINGSPROTOKOL Kommunalbestyrelsen BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: Mødelokale 4, rådhuset Dato: Tirsdag den 5. december 2017 Start kl.: 17:00 Slut kl.: 17:10 Medlemmer: Jan Petersen (A) Allan Gjersbøl Jørgensen (A) Hans Fisker

Læs mere

Kommunalbestyrelsen DAGSORDEN

Kommunalbestyrelsen DAGSORDEN Kommunalbestyrelsen DAGSORDEN Sted: Mødelokale 4, rådhuset Dato: Tirsdag den 28. november 2017 Start kl.: 17:30 Slut kl.: 20:00 Medlemmer: Fraværende: Jan Petersen (A) Allan Gjersbøl Jørgensen (A) Hans

Læs mere

HVAD SKAL DANMARK LEVE AF DE NÆSTE 100 ÅR?

HVAD SKAL DANMARK LEVE AF DE NÆSTE 100 ÅR? CBS Impact Topmøde 16. november 2017 HVAD SKAL DANMARK LEVE AF DE NÆSTE 100 ÅR? CBS Impact Topmøde HVAD SKAL DANMARK LEVE AF DE NÆSTE 100 ÅR? CBS Impact Topmøde afrunder vores 100 års jubilæum og peger

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Mandag den 18. marts 2019 kl. 17.30 til 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

Tilbage til fremtiden

Tilbage til fremtiden Tilbage til fremtiden Bygge- og anlægsbranchen i 2029 Onsdag den 15. maj Tivoli Congress Center København Dansk Byggeris årsdag sponsoreres af Byggeriets forsikringsservice 1 PROGRAM TILBAGE TIL FREMTIDEN

Læs mere

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116 Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116 Dato: Onsdag den 12. marts kl. 9.00 Sted: Udviklingspark Nord, Adelgade 119B, 5400 Bogense SUNEKÆR 1 5471 SØNDERSØ Tlf. +45 63 88 20 30 Fax +45

Læs mere

Det lokale erhvervsklima - hvilken rolle spiller teknik og miljø? v/vicedirektør Maj Green, Gladsaxe Kommune KL, Politisk Forum 2014

Det lokale erhvervsklima - hvilken rolle spiller teknik og miljø? v/vicedirektør Maj Green, Gladsaxe Kommune KL, Politisk Forum 2014 Det lokale erhvervsklima - hvilken rolle spiller teknik og miljø? v/vicedirektør Maj Green, Gladsaxe Kommune KL, Politisk Forum 2014 Hvad kan jeg fortælle om? Arbejdsgruppen om kommunale rammer for vækst

Læs mere

REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM

REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM Tirsdag den 22. januar 2013 kl. 20.30 22.00, Ystad Havn -1- Kontaktrådets medlemmer Bornholms Regionskommune: Borgmester Winni Grosbøll Kommunalbestyrelsesmedlem

Læs mere

Djurslands Udviklingsråd REFERAT

Djurslands Udviklingsråd REFERAT Djurslands Udviklingsråd REFERAT Sted: andet Dato: Torsdag den 5. september 2013 Start kl.: 10:00 Slut kl.: 12:00 Medlemmer: Kirstine Bille Gunnar Sørensen Claus Wistoft Hans Erik Husum Lars Møller (A)

Læs mere

Klimachef Jan Nielsen. NATUR OG MILJØ Teknik og Miljø Aarhus Kommune

Klimachef Jan Nielsen. NATUR OG MILJØ Teknik og Miljø Aarhus Kommune Klimachef Jan Nielsen Fokuspunkter CO2 Grøn Forsynings- Klima- vækst sikkerhed tilpasning s klimavision Intelligente klimaløsninger til gavn for miljø, borgere og erhvervsliv Aarhus vil gå forrest i klimaindsatsen

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalget Detailhandel i Gentofte

Referat af møde i Opgaveudvalget Detailhandel i Gentofte GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalget Detailhandel i Gentofte Mødetidspunkt 04-10-2017 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse A og B Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 19.00 Tilstede: Marianne

Læs mere

Betænkning. Forslag til lov om ændring af lov om byfornyelse og udvikling af byer

Betænkning. Forslag til lov om ændring af lov om byfornyelse og udvikling af byer Udlændinge-, Integrations- og Boligudvalget 2015-16 L 154 Bilag 8 Offentligt Til lovforslag nr. L 154 Folketinget 2015-16 Betænkning afgivet af Udlændinge-, Integrations- og Boligudvalget den 19. maj 2016

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 22. JANUAR 2018 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP.

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 22. JANUAR 2018 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 22. JANUAR 2018 STED: MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 12.30 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH BIRTHE FRIIS

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 38. Byrådet holdt ekstraordinært møde på rådhuset mandag den 1. december Mødet begyndte kl og sluttede kl

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 38. Byrådet holdt ekstraordinært møde på rådhuset mandag den 1. december Mødet begyndte kl og sluttede kl ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 38 Byrådet holdt ekstraordinært møde på rådhuset mandag den 1. december 2008. Mødet begyndte kl. 7.30 og sluttede kl. 7.45. Ingen fraværende. 1. Bemærkninger til dagsordenen...2

Læs mere

Forslag til organisering af erhvervsservice og -fremme i Haderslev Kommune

Forslag til organisering af erhvervsservice og -fremme i Haderslev Kommune Forslag til organisering af erhvervsservice og -fremme i Haderslev Kommune Baggrund Haderslev Kommune har sammen med interessenter og foreninger fra erhvervslivet i løbet af foråret 2012 drøftet den fremtidige

Læs mere

Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00

Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00 Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00 Deltagere: Kurt Pedersen Eva Borg Allan Nielsen Karen Schur Dorte Tind Lise Rask

Læs mere

Dagsorden. Byrådets temamøder. Byrådets temamøde Onsdag den 19. september 2018 Kl. 12:30 Konferencerummet Ebeltoft. Medlemmer.

Dagsorden. Byrådets temamøder. Byrådets temamøde Onsdag den 19. september 2018 Kl. 12:30 Konferencerummet Ebeltoft. Medlemmer. Dagsorden Byrådets temamøder Byrådets temamøde Onsdag den 19. september 2018 Kl. 12:30 Konferencerummet Ebeltoft Medlemmer Ole Bollesen (A) Claus Wistoft (V) Kirstine Bille (F) Michael Stegger Jensen (A)

Læs mere

Kommuneplan 2005 Rammer

Kommuneplan 2005 Rammer Kommuneplan 2005 Rammer forslag Gh Gh Gh 3. Nybro Grønne hovedtræk 2. Bagsværd 1. Værebro 6. Bagsværd erhvervskv. 4. Haspegård 5. Stengård 12. Vadgård Grønne hovedtræk 11. Gladsaxe 13. Buddinge 7. Kagså

Læs mere

Social- og Handicapcentret Referat fra møde i Udsatterådet mandag den 20. marts 2017 kl på Rådhuset

Social- og Handicapcentret Referat fra møde i Udsatterådet mandag den 20. marts 2017 kl på Rådhuset REFERAT Social- og Handicapcentret 19-04-2017 Referat fra møde i Udsatterådet mandag den 20. marts 2017 kl. 10.00 12.00 på Rådhuset Tilstede: Ole Hjuler, Hans Behrendt, Annette Johansen, Anders Elman Hansen,

Læs mere

Coloplast generalforsamling

Coloplast generalforsamling Coloplast generalforsamling 2015/16 5. december 2016 Bestyrelsens formand Michael Pram Rasmussen Side 2 Bestyrelsen Øvrige generalforsamlingsvalgte medlemmer Per Magid Brian Petersen Sven Håkan Björklund

Læs mere

HANDICAPRÅDET. Referat. fra mødet den kl i byrådssalen på rådhuset i Thisted.

HANDICAPRÅDET. Referat. fra mødet den kl i byrådssalen på rådhuset i Thisted. HANDICAPRÅDET Referat fra mødet den kl. 13.00 i byrådssalen på rådhuset i Thisted. Medlemmer: Arnold Larsen, Bente Mathiasen, Else Wienberg, Heinz Hvid, Jørgen Færk Jørgensen, Kim Nielsen, DH, Mikael Fenger,

Læs mere

Børsen Gazelle. Partnerskaber 2019

Børsen Gazelle. Partnerskaber 2019 Børsen Gazelle Partnerskaber 2019 Vil du i selskab med Danmarks vækstelite? Som partner på Børsen Gazelle kommer du helt tæt på Danmarks vækstelite gazellerne! Siden 1995 har Børsen hvert år identificeret

Læs mere

3. Hovedemne - Belægningstrender PHJ fremlagde oplæg til hvordan arbejdet med belægningstrender kan forløbe, se vedlagte præsentation Bilag A.

3. Hovedemne - Belægningstrender PHJ fremlagde oplæg til hvordan arbejdet med belægningstrender kan forløbe, se vedlagte præsentation Bilag A. 1 REFERAT EMNE NVF Belægninger DATO 7. februar 2013, 09.00 13.00 STED DELTAGERE Inreco, Europavej 24, 7000 Fredericia Marianne Würtz, Jan Lykke Hansen, Jette Bork, Claus Krøldrup Pedersen, Per Kristensen,

Læs mere

Udpegning af områder til produktionsvirksomheder

Udpegning af områder til produktionsvirksomheder gladsaxe.dk Udpegning af områder til Har du forslag og idéer? Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering Målforhold 1:50000 Dato 23-03-2018 Udskrevet af RIKJAG 1 Udpegning af områder til Kommuneplantillæg

Læs mere

Referat. Forum: EKU - Erhvervskontaktudvalgsmøde Tid: 6. december kl. 8:00 10:00 Sted: Byrådssalen, Rådhustorvet, 3520 Farum

Referat. Forum: EKU - Erhvervskontaktudvalgsmøde Tid: 6. december kl. 8:00 10:00 Sted: Byrådssalen, Rådhustorvet, 3520 Farum Referat Forum: EKU - Erhvervskontaktudvalgsmøde Tid: 6. december 2013 2012 kl. 8:00 10:00 Sted: Byrådssalen, Rådhustorvet, 3520 Farum Deltagere: Erhvervsrepræsentanter: Næstformand EKU, Furesø Industriforening,

Læs mere

Djurslands Udviklingsråd DAGSORDEN

Djurslands Udviklingsråd DAGSORDEN Djurslands Udviklingsråd DAGSORDEN Sted: andet Lundbergsvej 2, Ebeltoft, Syddjurs Kommune Dato: Torsdag den 27. juni 2013 Start kl.: 9:00 Slut kl.: 12:00 Medlemmer: Kirstine Bille Gunnar Sørensen Claus

Læs mere

Tillæg 4 Kommuneplan 2005, revideret maj Forslag

Tillæg 4 Kommuneplan 2005, revideret maj Forslag Tillæg 4 Kommuneplan 2005, revideret maj 2006 Forslag Hvad er en rammeændring? Gladsaxe Kommuneplan 2005 blev endeligt vedtaget i juni 2005. Kommuneplanen fastlægger dels en hovedstruktur for kommunen,

Læs mere

Kompetencerne sidder i Rotary. Der er ca. 40 medlemmer i hver af de 272 klubber, så.. hvis ikke Rotary kan hvem kan så?

Kompetencerne sidder i Rotary. Der er ca. 40 medlemmer i hver af de 272 klubber, så.. hvis ikke Rotary kan hvem kan så? Rotary iværksætter kampagne Der er fokus på iværksætter kultur i Danmark det er de gode idéer, der skal løfte os ud af den økonomiske krise, skabe arbejdspladser og internationalt skal vi have sat fokus

Læs mere

Møde nr.: 5 Mødedato: 15. maj 2012 Mødetid: Mødested: Byrådssalen

Møde nr.: 5 Mødedato: 15. maj 2012 Mødetid: Mødested: Byrådssalen Dagsorden Byråd Møde nr.: 5 Mødedato: 15. maj 2012 Mødetid: 17.00 Mødested: Byrådssalen Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 ØK Indtræden af stedfortræder 2 ØK Valg af borgmester 3 ØK Valg af 2. viceborgmester

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense.

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense. Dannebrogsgade 31, 1. mf. 1660 København V www.kulturbestyrelser.dk 20. marts 2016 Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl. 17.45 til 19.45. Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21,

Læs mere

Kommunaldirektør: Verdensmålene er mit ansvar

Kommunaldirektør: Verdensmålene er mit ansvar Kommunaldirektør: Verdensmålene er mit ansvar Af Jens Reiermann 21. oktober 2018 kl. 0:00 0 kommentarer Gladsaxe Kommune har netop vedtaget en strategi med udgangspunkt i 7 af FN s 17 verdensmål, der skal

Læs mere

DETAILHANDELSSTRATEGI. Strategi for udvikling i Vejen, Brørup, Rødding og Holsted

DETAILHANDELSSTRATEGI. Strategi for udvikling i Vejen, Brørup, Rødding og Holsted DETAILHANDELSSTRATEGI 2016 Strategi for udvikling i Vejen, Brørup, Rødding og Holsted Forord Denne detailhandelsstrategi er resultatet af den proces, som Byrådet i Vejen Kommune igangsatte i foråret 2015.

Læs mere

TOBAKSVEJEN 21, 23 OG 25, 2860 SØBORG Lyse og velindrettede lejemål i renoveret ejendom, omgivet af grønne arealer

TOBAKSVEJEN 21, 23 OG 25, 2860 SØBORG Lyse og velindrettede lejemål i renoveret ejendom, omgivet af grønne arealer TOBAKSVEJEN 21, 23 OG 25, 2860 SØBORG Lyse og velindrettede lejemål i renoveret ejendom, omgivet af grønne arealer Tobaksvejen 21, 23 og 25, 2860 Søborg Business Park Søborg...ved Ring 3. Jeres virksomhed

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

1. Gladsaxe erhvervskvarter 2. Bagsværd Bypark 3. Normer for cykelparkering 4. Ændring i rammer for åben-lav boligområder

1. Gladsaxe erhvervskvarter 2. Bagsværd Bypark 3. Normer for cykelparkering 4. Ændring i rammer for åben-lav boligområder Økonomiudvalget 04.12.2012 Kommuneplan 2013 Punkt nr. 289, bilag 4 Forslag til indholdsmæssige ændringer i rammerne 1. Gladsaxe erhvervskvarter 2. Bagsværd Bypark 3. Normer for cykelparkering 4. Ændring

Læs mere

En verden i forandring

En verden i forandring En verden i forandring er der plads til bæredygtighed? Tirsdag den 24. april Tivoli Congress Center København Dansk Byggeris årsdag sponsoreres af Byggeriets forsikringsservice 1 INDHOLD SIDE 3 Program

Læs mere

Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 17. februar 2014 kl. 16.00 i Lunden, Rådhuset Medlemmer Gitte Hemmingesen ( ) Morten Fenger ( ) Birgit Mortensen ( ) Hans-Henrik Blom ( )

Læs mere

Hvor skal de nye butikker placeres? Har du idéer og forslag til planlægningsarbejdet? DEBATOPLÆG

Hvor skal de nye butikker placeres? Har du idéer og forslag til planlægningsarbejdet? DEBATOPLÆG Hvor skal de nye butikker placeres? Har du idéer og forslag til planlægningsarbejdet? DEBATOPLÆG 2 Kommuneplanens rammer for detailhandel skal revideres Kommuneplanen er byrådets redskab til at tænke udviklingen

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

VVM-redegørelse Butikscenter på Herlev Hovedgade 17

VVM-redegørelse Butikscenter på Herlev Hovedgade 17 VVM-redegørelse Butikscenter på Herlev Hovedgade 17 Baggrundsrapporter Teknisk Forvaltning Indhold Baggrundsrapporter til VVM-redegørelse og miljøvurdering for butikscenter på Herlev Hovedgade 17. 1. ICP

Læs mere

Nedsættelse af 17.4 udvalg med fokus pa Landdistrikter og Landdistriktsudvikling

Nedsættelse af 17.4 udvalg med fokus pa Landdistrikter og Landdistriktsudvikling Nedsættelse af 17.4 udvalg med fokus pa Landdistrikter og Landdistriktsudvikling KOMMISORIUM Formål: Udvalget for Landdistriksudvikling har til formål at fokusere på og samordne kommunens landdistriktsudvikling,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Lasse Breddam, Kurt Pedersen og Anne Wieth-Knudsen (referent) Afbud: Per Fruerled, Finn Pedersen

Læs mere

K K R S J Æ L L A N D

K K R S J Æ L L A N D REFERAT 2014 K K R S J Æ L L A N D Dato: 28-01-2014 10:30 Sted: Sørup Herregård, Sørupvej 26, 4100 Ringsted. Mulighed for gruppemøder fra kl. 9.00 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt

Læs mere