REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2019"

Transkript

1 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2019 DATO: 27. MARTS 2019 STED: THORSENSVEJ 11, 2., NYKØBING F TIDSPUNKT: FRAVÆRENDE: AFBUD: CHRIS MC KAY, ALLAN GARDERSØE Ungdomsskolebestyrelsens sammensætning: Allan Gardersøe (næstformand) Khalid Elmi Inge Thelle Bente Mølgaard Lena Pind Ulla Petersen (formand) Chris McKay Michael G. Jensen udpeget af byrådet udpeget af byrådet medarbejderrepræsentant medarbejderrepræsentant CELF (særlig interesse) UU Guldborgsund (særlig interesse) tilforordnet fra FOU kst. ungdomsskoleleder elevrepræsentant elevrepræsentant

2 Ledelse af Ungdomsskolen Pr. 1/ blev Michael G. Jensen i sit virke som viceungdomsskoleinspektør konstitueret som leder af Ungdomsskolen i perioden, til der er en afklaring på ledelsessituationen af Ungdomsskolen. Ungdomsskolen (Michael G. Jensen og Ulla Petersen i sit virke som formand for Ungdomsskolens bestyrelse) har i perioden siden Hans-Eriks opsigelse, været i dialog med dels Centeret og dels HR for udarbejdelse af en proces for ansættelse af en leder af Ungdomsskolen. Processen antager, at Ungdomsskolebestyrelsen indstiller til Kommunalbestyrelsen om ansættelse af leder til Ungdomsskolen. Kommunalbestyrelsen har uddelegeret denne kompetence til Centerchefen, der også sidder i ansættelsesudvalget. Stillingen blev den 25/2 opslået med ansøgningsfrist den 11/3 og samtaler den 26/3. Der blev nedsat et ansættelsesudvalg bestående af: Kathrine E. Sørensen Centerchef for Børn og Læring Ulla Petersen - Formand for Ungdomsskolens bestyrelse Diana Ulriksen Ungdomsskolesekretær Simon W. Jørgensen medlem af TRIO tillidsmand Belinda S. Johnsen medlem af TRIO arbejdsmiljørepræsentant Michael G. Jensen konstitueret leder af Ungdomsskolen Samtalerne er afholdt dagen før dette møde og der orienteres om det, der kan, på nuværende tidspunkt på mødet. Lovgrundlag: Ungdomsskoleloven 8 stk. 2 Orientering v/michael Jensen.

3 Regnskab 2018 og budget 2019 Ungdomsskolen sluttede regnskabsåret 2018 (bilag 1) med et merforbrug på kr ,-, hvilket er mere end målet, der var kr i forhold til starten af året. Målet på kr ,- i forhold til den udmeldte budgetramme til 2018, bunder i et merforbrug i 2017 på kr ,- og kr ,- er inden for selvforvaltningens bestemmelse om overførelser af mer- /mindre forbrug indenfor 5%. I 2018 er følgende tillægsbevillinger/omplaceringer udført (se specifikationer i bilag 3): Tillægsbevillinger (merforbrug) kr Omplaceringer kr ,- (Camp 8, Karaktergennemsnit, nedlæggelse af langtidssygdomspulje og sygdomspulje omplacering) Aktuelt forbrug pr. 20/ er 17,4% ud fra det i Ungdomsskolebestyrelsen vedtagne budget. Det har tidligere været problematisk at ændre på den kontoplan, vi har kørt efter i Ungdomsskolen /kommunen, men det er der nu åbnet op for og derfor vil vi i foråret oprette mere korrekte og specifikke hierarkier i kontoplanen bl.a. har vi på nuværende tidspunkt placeret en forventet mulig buffer til merforbrugets nedbringelse under Aktiv Sommer, hvilket ret beset ikke er korrekt. På nuværende tidspunkt bogføres udgifter og budgetforligets puljemidler (planlagt i perioden kr , prisniveau) på Intensive Læringsforløb på Heltidsundervisningen dette er heller ikke helt korrekt og vil i foråret blive konteret mere gennemskueligt. Forbruget ligger på nuværende tidspunkt næsten på et forventet niveau. Lovgrundlag: Ungdomsskolelovens 8 & 4 udarbejdelse af budget ud fra den fastsatte beløbsramme samt herfra at fastlægge indhold og omfang. Indstilling: Ungdomsskolens ledelse indstiller at regnskab 2018 og budget 2019 drøftes og godkendes. Bilag: Bilag 1 Endelig budgetrapport 2018 Bilag 2 Drift overførsel bemærkninger Bilag 3 Regnskabsbemærkninger 2018 Bilag 4 Budgetrapport pr. 27/ medbringes på mødet Orientering v/michael Jensen. Regnskab 2018 godkendt.

4 Ungdomsskolens målaftaler og effektkæder Bidrag 1: Etablering og strukturering af Ungdomsskolens læringscenter (ULC) HU1, HU2, Camp8, Camp9 samt individuelle samarbejder med skoler om konkrete tiltag i specifikke klasser. I Guldborgsund kommune bliver en relativt stor procentdel (47,1% pr. 15/1 2019) af elever i midten af 8. klasse vurderet til at være i risiko for at forlade folkeskolen efter endt 9. klasse uden de sociale, personlige, faglige og nu praktiske kompetencer til at begynde samt blive fastholdt i en ungdomsuddannelse. Et massivt elevfravær, manglende opbakning/ressourcer fra hjemmet og et fritidsliv, der ikke inspirerer til konstruktiv nysgerrighed, men destruktiv ligegyldighed er desværre virkeligheden for denne elevgruppe. Kommunens folkeskoler og Ungdomsskolen er forpligtet til at gøre en indsats for denne gruppe elever. Bidrag 2: Særlig vejlednings- og læringsforløb for en gruppe IUP 9. klasses elever på Sydfalster skole IUP elever på 9. årgang i skoleåret 2018/19 og 2019/20. Sydfalster skolen ligger i et område, som er udfordret af de negative socioøkonomiske kriterier. Sydfalster skole har en stor gruppe elever, som har et højt fravær. Hertil kommer at koncentrationen af foreløbig ikke uddannelsesparate elever ligger over landsgennemsnittet. Bidrag 3: Friluftsoplevelser, læring og sundhed Opnå praktisk læring og fysisk samt psykisk velvære i relevante fællesskaber. I Ungdomsskolen oplever vi, at flere og flere elever ikke får motion og udeoplevelser i særlig høj grad. Dette medfører en indifferent tilgang til mange lærings- og oplevelsesaspekter. Vi ser det som en udfordring, at en stor del af de unge har stort fokus på læring gennem elektroniske platforme. Lovgrundlag: Ungdomsskoleloven 1, 2 og 3 Indstilling: Ungdomsskolens ledelse indstiller punktet til drøftelse. ilag: Bilag 5 Ungdomsskolens målaftale Bilag 6 Effektkæder i henhold til ovenstående Orientering v/michael Jensen. Drøftet.

5 Aktiviteter jfr. målaftaler i foråret 2019 Ungdomsskolen planlægger at gennemføre en del aktiviteter, der taler direkte ind i de udarbejdede målaftaler: Camp 8 - forår 2019 (bidrag 1) Opstart mandag den 25/3 med 28 elever placering på Fritidscenteret med undervisere fra Ungdomsskolen Projekt Rent Guldborgsund (bidrag 3) I samarbejde med SUNDskolen 8. årgang, Naturafdelingen, Guldborgsund kajakklub og naturligvis Ungdomsskolen, planlægges en projektdag, hvor elever og ressourcepersoner fra Ungdomsskolen og SUNDskolen rydder op i et givent område i Guldborgsund (vandet). Planlægningen pågår pt. Sidste del af valgfaget Vild med vand (bidrag 3) I efteråret 2018 startede valgfaget vild med vand, der henover vinteren af sikkerhedsmæssige årsager har holdt pause. I foråret opstarter holdet igen, med aktiviteter i samarbejde med Guldborgsund kajakklub og Sejl- og Motorbådsklubben Grønsund (Stubbekøbing). Opstart og gennemførelse af forløb med UU og Sydfalster skole (bidrag 2) Ungdomsskolen bistår det forsatte forløb på Sydfalster skole i uge 12 Orientering om punkterne v/michael Jensen. Drøftet.

6 HU1 og HU2 i 2019 Ungdomsskolen har i flere år udbudt HU1 og HU2 til elever, der af forskellige årsager har svært ved at følge undervisningen i folkeskolen. HU2 er finansieret af hjemskolerne pt. Kr ,-/år, mens HU1 pt. er finansieret inden for Ungdomsskolens egen budgetramme. I lyset af dels en betragtelig øgning gennem årene af behovet for elevpladser i HU1 (se bilag 7) samt den økonomiske belastning af Ungdomsskolens ramme (pt. 20% - fratrukket indtægter fra HU2-13%) finder Ungdomsskolen tiden moden til en central finansiering af tilbuddet og har på den baggrund rettet henvendelse til Center for Børn og Læring for en dialog herom. Ungdomsskolens forslag er en central finansiering af kr ,-/år/elev. Kan dette ikke imødekommes, er et forslag at nedlægge tilbuddet og fokusere på HU2 evt. med en opnormering af elevpladser, men en nedjustering af medarbejdere i tilbuddet. Dette vil være uheldigt, da vi på nuværende tidspunkt både har et stærkt team til håndtering af elever i HU tilbuddene, men også mulighed for at sætte det absolut bedste hold herfra til undervisningen på de Intensive læringsforløb Henvendelsen har to vinkler dels den finansielle og dels et forslag til visitering til tilbuddet. Indstilling: Ungdomsskolens ledelse indstiller til drøftelse og kommentarer fra Ungdomsskolens bestyrelse. Bilag: Bilag 7 Midler til Erhvervsklassen senere Heltidsundervisning Orientering v/michael Jensen. Drøftet. Afklaring forventes snarest. Bestyrelsen påpeger vigtigheden af at bibeholde både HU1 og HU2, da tilbuddene er målrettet elevgruppens faglige, personlige og sociale kompetencer. Grundlæggende er HU1 og HU2 en væsentlig del af Ungdomsskolens Læringscenter (ULC), jfr. bidrag 1 i målaftalen, og en ændring af dette tilbud vil have konsekvenser for de øvrige aktiviteter i ULC.

7 Orientering den 27. marts 2019 GUC På baggrund af dels Lolland Ungdomsskoles opsigelse af samarbejdet omkring Cross og dermed det økonomiske mellemværende på ca. kr ,-/år og dels mindre tilgang til Crosstilbuddet generelt, har Ungdomsskolen siden efteråret 2018 arbejdet på en reorganisering af Guldborgsund Ungdomsskole Cross GUC. Den absolutte tungeste økonomiske post er lønninger til medarbejdere og i bund og grund det eneste sted budgettet kan justeres, da øvrige poster banevedligeholdelse, godkendelser osv. ligger relativt fast. Ungdomsskolen udarbejdede et forslag til en struktur, hvor der primært var træning på Lågerup banen og kun sekundært i Bjørup. Dette afstedkom en henvendelse fra Forældreforeningen til GUC, og efter et par dialogmøder, er der indgået en aftale om, at frivillige fra forældreforeningen sammen med ansatte Ungdomsskolemedarbejdere varetager opgaver på de hverdage, der er åbent, der med denne konstellation er muligt i 4 dage/uge. Det er desuden aftalt, at der i sæsonen 2019 ikke er åbnet om lørdagen på hverken Lågerup eller Bjørup på samme niveau som tidligere. Fysiske rammer NFU er nu flyttet til nye rammer Merkurs plads 6, hvor klubben åbnede i marts, efter en mindre renovering. Jfr. ECG skal Ungdomsskolens administration og de aktiviteter der er på 1. sal forblive, hvor vi er. ESport er blevet malet. Vi har yderligere et ønske om renovering af kontorfaciliteterne ikke mindste på grund af de arbejdsmiljømæssige forhold, men har ikke fået taletid herom i ECG endnu. Lokalerne til HU klasserne er bestemt heller ikke optimale og efter en kort dialog herom hvor det blev nævnt, at lokalerne ikke kan bringes til en stand, der er lovlig/optimal inden for økonomisk fornuft, afventer vi stadig en afklarende dialog med ECG herom. Valgfag 2019/20 Psykologi Merit på Gymnasiet nyt tilbud Podcast med Radio Sydhavs Øerne nyt tilbud Events og forhold i foråret 2019: Madens folkemøde 20 elever Politisk paneldebat i samarbejde med GUR Trafikdag 2019 for alle kommunens skoler 12/6, 8. årgang, alle kommunens skoler Brandkadetter hold 4 12 elever LAN i samarbejde med IT 120 elever Samarbejde med Socialområdet om ESport start 28/3 Indstilling: Ungdomsskolens ledelse indstiller til drøftelse af ovenstående. Orientering v/michael Jensen

8 Eventuelt den 27. marts 2019 Planlægning af efterårets bestyrelsesmøder Næste møde Tirsdag den 28/5 (på grund af Kristi himmelfart). Skal dette fastholdes og/eller udbygges til juni med efterfølgende sommerfrokost? Mødet den 28. maj ændres til onsdag den 19. juni. Efterårets bestyrelsesmøder planlagt til onsdag den 25. september og onsdag den 27. november. Mødet hævet kl Protokol underskrevet.

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 DATO: 15-12-2010 STED: THORSENSVEJ 11, 2, 4800 NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 17.30 FRAVÆRENDE: AFBUD: ANNEMETTE S. JOHNSEN, HENRIK STAMPE Forventet regnskabsresultat

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 DATO: 10-02-2010 STED: THORSENSVEJ 11, 2, 4800 NYKØBING F TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: AFBUD: ANNEMETTE S. JOHNSEN, AUGUSTA SOLBERG, MICK BUNDGAARD, BJARNE MARCUSSEN

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2014

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2014 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2014 DATO: 29-01-2014 STED: THORSENSVEJ 11, 2., 4800 NYKØBING F TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: BRIAN KROG AFBUD: BENEDICTE DREJER, METTE MØLLER, GERD NIELSEN, CHRISTIAN

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2011

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2011 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2011 DATO: 02-11-2011 STED: THORSENSVEJ 11, 2., 4800 NYKØBING F TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: HENRIK STAMPE, MIKKEL ØRSØE AFBUD: ANNEMETTE S. JOHNSEN Ungdomsskolebestyrelsens

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 DATO: 24-11-2010 STED: THORSENSVEJ 11, 2, 4800 NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: AFBUD: BENEDICTE DREJER, BRIAN KROG, MIKKEL ØRSØE, HENRIK STAMPE Orientering

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2016

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2016 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2016 DATO: 21. JUNI 2016 STED: THORSENSVEJ 11, 2., 4800 NYKØBING F TIDSPUNKT: KL. 17.30 FRAVÆRENDE: FREYA CSIRINYI, EMILIE CSIRINYI AFBUD: ULLA PETERSEN Ungdomsskolebestyrelsens

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2011

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2011 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2011 DATO: 31-08-2011 STED: LÅGERUPBANEN, FUGLSANGVEJ 2 A, 4892 KETTINGE TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: AFBUD: BRIAN KROG, HENRIK STAMPE Ungdomsskolebestyrelsens sammensætning:

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Hvidovre Ungdomsskole Vedtaget af Kommunalbestyrelsen xx.xx. 201x 1

Styrelsesvedtægt for Hvidovre Ungdomsskole Vedtaget af Kommunalbestyrelsen xx.xx. 201x 1 Styrelsesvedtægt for Hvidovre Ungdomsskole Vedtaget af Kommunalbestyrelsen xx.xx. 201x 1 Indhold Kapitel 1: Kommunalbestyrelsen fastlægger mål og rammer for ungdomsskolen... 2 Kapitel 2: Ungdomsskolebestyrelsens

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 DATO: 30-06-2010 STED: THORSENSVEJ 11, 2, 4800 NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 17.00 FRAVÆRENDE: JAN BJØRCK- AFBUD: BJARNE MARCUSSEN, JOHN JENSEN, AUGUSTA SOLBERG, MICK

Læs mere

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. X-Class, Torvegade 15, Lokale på 1. sal. Alle mødt. Mødedato 12. maj 2010 kl Mødelokale.

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. X-Class, Torvegade 15, Lokale på 1. sal. Alle mødt. Mødedato 12. maj 2010 kl Mødelokale. Referat Mødedato 12. maj 2010 kl. 19.00 Mødelokale Fraværende X-Class, Torvegade 15, Lokale på 1. sal Alle mødt Åbne sager 7 Lukkede sager Mødet hævet 21.35 Indholdsfortegnelse den 12. maj 2010 kl. 19.00

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 DATO: 24-03-2010 STED: THORSENSVEJ 11, 2, 4800 NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: AFBUD: ANNEMETTE S. JOHNSEN, HENRIK STAMPE Orientering den 24. marts 2010

Læs mere

Styrelsesvedtægt for UngSlagelse

Styrelsesvedtægt for UngSlagelse Styrelsesvedtægt for UngSlagelse Godkendt af Byrådet 27. februar 2012 Indledning Side 2 / 8 De nærmere regler om Slagelse Kommunens styrelse af UngSlagelse fremgår af denne styrelsesvedtægt for samt af

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Silkeborg Ungdomsskole pr. 1. august 2014. Indhold

Styrelsesvedtægt for Silkeborg Ungdomsskole pr. 1. august 2014. Indhold Styrelsesvedtægt for Silkeborg Ungdomsskole pr. 1. august 2014 Indhold Kapitel 1: Indledning... 1 Kapitel 2: Ungdomsskolebestyrelsen... 2 Sammensætning... 2 Stemmeret... 2 Valg... 2 Mødevirksomhed... 3

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 DATO: 06-10-2010 STED: THORSENSVEJ 11, 2, 4800 NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 19.00 AFBUD: Bestyrelsesmedlemmer: Benny Svendsen Benedicte Drejer Brian Krog Jens-Peder

Læs mere

STYRELSESVEDTÆGT FOR REBILD KOMMUNES UNGDOMSSKOLE

STYRELSESVEDTÆGT FOR REBILD KOMMUNES UNGDOMSSKOLE STYRELSESVEDTÆGT FOR REBILD KOMMUNES UNGDOMSSKOLE Revideret november 2013. KAPITEL 1. Ungdomsskolebestyrelsen Bemærkninger: Sammensætning og valg. 1. Ungdomsskolebestyrelsen består af 9 medlemmer. 2 medlemmer

Læs mere

Styrelsesvedtægt for CampusU10

Styrelsesvedtægt for CampusU10 Vedtaget af Uddannelsesudvalget den 8. maj 2019 Styrelsesvedtægt for CampusU10 Frederikssund kommunale ungdomsskole og 10. klasse Styrelsesvedtægt for CampusU10 Frederikssund kommunale ungdomsskole og

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Sag nr. 19/5116. Vedtægt for styrelsen af Egedal Kommunes Ungdomsskole Ung Egedal

Sag nr. 19/5116. Vedtægt for styrelsen af Egedal Kommunes Ungdomsskole Ung Egedal Sag nr. 19/5116 Vedtægt for styrelsen af Egedal Kommunes Ungdomsskole Ung Egedal Egedal Kommune Center for Skole og Dagtilbud April 2019 1 Indholdsfortegnelse Kapitel 1 Formål Kapital 2 Ungdomsskolebestyrelsens

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Ung Fredericia

Styrelsesvedtægt for Ung Fredericia Styrelsesvedtægt for Ung Fredericia Ung Fredericia er etableret efter reglerne om fælles ledelse i Folkeskoleloven (nr. LBK 665 af 20. juni 2014) 24b. Ungdomsskoletilbuddet er etableret efter Ungdomsskoleloven

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2012

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2012 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2012 DATO: 28-03-2012 STED: THORSENSVEJ 11, 2., 4800 NYKØBING F TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: AFBUD: JOHN JENSEN, ANNEMETTE S. JOHNSEN, HENRIK STAMPE, JENS- PEDER PILEMAND,

Læs mere

Vedtægt for styrelsen af Egedal Kommunes Ungdomsskole Ung Egedal

Vedtægt for styrelsen af Egedal Kommunes Ungdomsskole Ung Egedal Vedtægt for styrelsen af Egedal Kommunes Ungdomsskole Ung Egedal Egedal Kommune 2018 1 Indholdsfortegnelse Kapitel 1 Formål Kapital 2 Ungdomsskolebestyrelsens sammensætning og valg Kapitel 3 Mødevirksomhed

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 DATO: 12-05-2010 STED: THORSENSVEJ 11, 2, 4800 NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 19.00 AFBUD: Orientering den 12. maj 2010 J.NR. SAGSID. 25453 INITIALER LPE ÅBEN SAG 1. Folkeskolens

Læs mere

KL afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget

KL afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Mandag den 1. oktober kl. 17.00 18.15 Hvor: KL. 18.30 20.30 afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget Absalon

Læs mere

Styrelsesvedtægt for CampusU10

Styrelsesvedtægt for CampusU10 Vedtaget af Uddannelsesudvalget den 8. maj 20195. december 2018 18.09.00-P24-1-18 Styrelsesvedtægt for CampusU10 Frederikssund kommunale ungdomsskole og 10. klasse Styrelsesvedtægt for CampusU10 Frederikssund

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2012

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2012 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2012 DATO: 25-01-2012 STED: THORSENSVEJ 11, 2., 4800 NYKØBING F TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: ANNEMETTE S. JOHNSEN, CHRISTIAN RÅSØ AFBUD: JENS-PEDER PILEMAND, HENRIK

Læs mere

LANDSBYORDNING SYDFALSTER

LANDSBYORDNING SYDFALSTER Referat Bestyrelsen Blad nr. 5 Møde: Ordinært møde Afbud fra: Malene(syg), Simon, Lene Fraværende: Dato: mandag d. 30.01.2017 kl. 17.30-20.00 Skolebestyrelsen kl. 17.30-18.30 1. Velkommen/Godkendelse af

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Vedtægt for styrelsen af Egedal Kommunes Ungdomsskole Ung Egedal

Vedtægt for styrelsen af Egedal Kommunes Ungdomsskole Ung Egedal Vedtægt for styrelsen af Egedal Kommunes Ungdomsskole Ung Egedal Egedal Kommune 2018 1 Indholdsfortegnelse Kapitel 1 Formål Kapital 2 Ungdomsskolebestyrelsens sammensætning og valg Kapitel 3 Mødevirksomhed

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Ungdomsskolevirksomheden i Stevns Kommune

Styrelsesvedtægt for Ungdomsskolevirksomheden i Stevns Kommune Styrelsesvedtægt for Ungdomsskolevirksomheden i Stevns Kommune S. 1/8 Indhold Formål... 3 Sammensætning og valg... 3 Mødevirksomhed og forretningsorden... 5 Ungdomsskolebestyrelsens beføjelser... 6 Ungdomsskolelederens

Læs mere

Kommunikation Bestyrelsesmedlemmer: PN. Sekretariat: PB

Kommunikation Bestyrelsesmedlemmer: PN. Sekretariat: PB Referat af bestyrelsesmøde 10. oktober 2019, kl. 10.30 til 15.30 Sekretariatet Afbud: ML 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Siden sidst PN orienterede om møder mv. med andre organisationer 3. Interne

Læs mere

Bestyrelsen for Ungdomscenteret i Glostrup VEDTÆGTSÆNDRINGER. Vedtægter Vedtægtsforslag pr. 1. september 2014.

Bestyrelsen for Ungdomscenteret i Glostrup VEDTÆGTSÆNDRINGER. Vedtægter Vedtægtsforslag pr. 1. september 2014. Bestyrelsen for Ungdomscenteret i Glostrup VEDTÆGTSÆNDRINGER Vedtægter 9.11.2011 Vedtægtsforslag pr. 1. september 2014 Vedtægter for Bestyrelsen for Ungdomscenteret i Glostrup af 22. oktober 2003, med

Læs mere

GENTOFTE KOMMUNE GENTOFTE SPORTSPARK BESTYRELSEN

GENTOFTE KOMMUNE GENTOFTE SPORTSPARK BESTYRELSEN Referat Tirsdag d. 3.2.2015 kl. 16:30 Mødet afholdes: Lokale 28 (tidligere restauration) Indbudte: Bent Sørensen (BS) Isklubber (bestyrelsesformand) Martin Vig Rasmussen (MVR) Grønne klubber ikke fodbold

Læs mere

Dagsorden og referat Dato: 24/9-15 Kl Sted: Terndrup Skole - aulaen

Dagsorden og referat Dato: 24/9-15 Kl Sted: Terndrup Skole - aulaen Dagsorden og referat Dato: 24/9-15 Kl. 16.30-19 Sted: Terndrup Skole - aulaen Emne: Bestyrelsesmøde Formål med mødet: Orientering, opfølgning, refleksion og beslutningstagen Anvendelse af mødets resultat:

Læs mere

UngSlagelses bestyrelse den 25. juni 2019 kl Referat. UngSlagelses bestyrelse. Mødedato 25. juni 2019 kl

UngSlagelses bestyrelse den 25. juni 2019 kl Referat. UngSlagelses bestyrelse. Mødedato 25. juni 2019 kl Referat UngSlagelses bestyrelse Mødedato 25. juni 2019 kl. 19.00 21.00 Mødelokale Fraværende Personaleloungen, Willemoesvej 2 b, Slagelse Hanne B. Mejlstrøm, Henrik Andersen, Camilla Skree-Jacobsen Åbne

Læs mere

Ungdomsskolebestyrelsen REFERAT

Ungdomsskolebestyrelsen REFERAT Ungdomsskolebestyrelsen REFERAT Sted: Åboulevarden 62, 8500 Grenaa Dato: Onsdag den 7. september 2016 Start kl.: 16:00 Slut kl.: 19:30 Medlemmer: Fraværende: Niels Basballe Johnny Eldrup Mogens Buhl Christensen

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5 Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5 Deltagere: Jan Find Petersen, Erling Johansen, Jan Bunkenborg, Kurt Sorknæs, Erik Jakobsen, Preben Juhl Rasmussen,

Læs mere

Ungdomsskolebestyrelser

Ungdomsskolebestyrelser Ungdomsskolebestyrelser Bekendtgørelse nr. 790 af 20/11 1990 I henhold til 7, stk. 5, i lov nr. 411 af 13. juni 1990 om ungdomsskoler, produktionsskoler og daghøjskoler fastsættes: 1. Ungdomsskolebestyrelsens

Læs mere

UngSlagelses bestyrelse den 12. juni kl Referat. UngSlagelses bestyrelse

UngSlagelses bestyrelse den 12. juni kl Referat. UngSlagelses bestyrelse Referat UngSlagelses bestyrelse Mødedato 12. juni kl. 19.00 21.00 Mødelokale UngSlagelse, Willemoesvej 2 b, Slagelse, 1. etage, personaleloungen Fraværende Anne Knudsen / Per Flor Unnie Brown Hansen /

Læs mere

Regnskabsbemærkninger

Regnskabsbemærkninger Regnskabsbemærkninger Udvalget for familie og institutioner Udvalget for familie og institutioner har i 2018 en samlet bevilling til drift på netto 660,5 mio. kr., hvortil der er givet tillægsbevillinger

Læs mere

Vedtægter for. Hedensted Musikskole. (ændring fra: Musikskolen. Hedensted Kommune ) Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted.

Vedtægter for. Hedensted Musikskole. (ændring fra: Musikskolen. Hedensted Kommune ) Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted. Vedtægter for Hedensted Musikskole (ændring fra: Musikskolen Hedensted Kommune ) Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted.dk 1. Navn Hedensted Musikskole er en kommunal musikskole med

Læs mere

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse REFERAT Emne: Møde i skolebestyrelsen Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 31.01.12 konferencerummet 18.00 21.30 Deltagere Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth),

Læs mere

Vedtægter for Unge- og Kulturcentret i Halsnæs Kommune Musikskolen Ungdomsskole 10. klasse

Vedtægter for Unge- og Kulturcentret i Halsnæs Kommune Musikskolen Ungdomsskole 10. klasse Vedtægter for Unge- og Kulturcentret i Halsnæs Kommune Musikskolen Ungdomsskole 10. klasse Børn, Unge og Læring juni 2019 Indhold Kapitel 1 - Unge- og Kulturcentrets bestyrelser 3 Kapitel 2 - Ungdomsskolebestyrelsen

Læs mere

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt Mødeleder: Mette Thrane Nielsen (formand) Forældrerepræsentanter: Mette Thrane Nielsen (formand) (fra

Læs mere

STYRELSESVEDTÆGT FOR HELSINGØR KOMMUNALE UNGDOMSSKOLE & 10. KLASSESKOLEN HELSINGØR VEDTAGET AF BYRÅDET

STYRELSESVEDTÆGT FOR HELSINGØR KOMMUNALE UNGDOMSSKOLE & 10. KLASSESKOLEN HELSINGØR VEDTAGET AF BYRÅDET STYRELSESVEDTÆGT FOR HELSINGØR KOMMUNALE UNGDOMSSKOLE & 10. KLASSESKOLEN HELSINGØR VEDTAGET AF YRÅDET DEN 25. SEPTEMER 2017 Indhold Kapitel 1: Indledning...3 Kapitel 2: Vedtægter...3 yrådet...3 Ungdomsskolebestyrelsens

Læs mere

UngSlagelses bestyrelse den 26. april kl Referat. UngSlagelses bestyrelse

UngSlagelses bestyrelse den 26. april kl Referat. UngSlagelses bestyrelse Referat UngSlagelses bestyrelse Mødedato 26. april kl. 19.00 21.00 Mødelokale UngSlagelse, Willemoesvej 2 b, Slagelse, 1. etage, personaleloungen Fraværende Anders Kofoed, Peter Jensen, Anne Knudsen og

Læs mere

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 27. oktober 2011 kl Mødelokale. Fraværende Åbne sager 5 Lukkede sager Mødet hævet Kl. 21.

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 27. oktober 2011 kl Mødelokale. Fraværende Åbne sager 5 Lukkede sager Mødet hævet Kl. 21. Referat Mødedato 27. oktober 2011 kl. 19.00 Mødelokale Søndermarksskolen Fraværende Åbne sager 5 Lukkede sager Mødet hævet Kl. 21.05 Indholdsfortegnelse den 27. oktober 2011 kl. 19.00 Sag nr. Side 1. Godkendelse

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Ungdomsskolen i Favrskov Kommune pr. 27. september 2017

Styrelsesvedtægt for Ungdomsskolen i Favrskov Kommune pr. 27. september 2017 Styrelsesvedtægt for Ungdomsskolen i Favrskov Kommune pr. 27. september 2017 Indhold Kapitel 1. Ungdomsskolebestyrelsens sammensætning....3 Kapitel 2. Valg til ungdomsskolebestyrelsen...3 Kapitel 3. Konstituering

Læs mere

OBS. Mødet afholdes på Jeksendalskolen, Jeksen Dalvej 3 B, Hørning

OBS. Mødet afholdes på Jeksendalskolen, Jeksen Dalvej 3 B, Hørning UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN Møde: tirsdag den 11. juni 2013 kl.16-18 Sted: Jeksendalskolen Dagsorden: OBS. Mødet afholdes på Jeksendalskolen, Jeksen Dalvej 3 B, Hørning 1. Fremvisning af Jeksendalskolens nye

Læs mere

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 13. september 2010 kl Mødelokale. Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 13. september 2010 kl Mødelokale. Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren Referat Mødedato 13. september 2010 kl. 19.00 Mødelokale Kontoret, Skolegade 1, 2. sal Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren Åbne sager 9 Lukkede sager Mødet hævet 21.30 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Økonomivurdering 1. kvartal 2017 for børne- og ungdomsudvalget

Økonomivurdering 1. kvartal 2017 for børne- og ungdomsudvalget Økonomivurdering 1. kvartal 2017 for børne- og ungdomsudvalget Resume Børne- og ungdomsudvalget har i alt fået overført et overskud på 6,6 mio. kr. fra regnskab 2016. På nuværende tidspunkt forventer vi

Læs mere

Referat Centerrådet for UU-Center Sydfyn's møde Onsdag den Kl. 15:30 Udvalgsværelse 3

Referat Centerrådet for UU-Center Sydfyn's møde Onsdag den Kl. 15:30 Udvalgsværelse 3 Referat Centerrådet for UU-Center Sydfyn's møde Onsdag den 02-03-2016 Kl. 15:30 Udvalgsværelse 3 Deltagere: Mette Kristensen, Jakob Holm, Søren Sønderlund Hansen, Jan Ole Jakobsen, Inger-Marie Albertsen,

Læs mere

Godkendelse af sammenlægning af Gistrup og Vaarst-Fjellerad skoler

Godkendelse af sammenlægning af Gistrup og Vaarst-Fjellerad skoler Punkt 6. Godkendelse af sammenlægning af Gistrup og Vaarst-Fjellerad skoler 2016-051261 Skoleudvalget indstiller, at byrådet godkender, at Gistrup og Vaarst-Fjellerad skoler nedlægges pr. 31. juli 2017,

Læs mere

UNGvesthimmerland. Dagsorden til bestyrelsesmøde i UNGvesthimmerland

UNGvesthimmerland. Dagsorden til bestyrelsesmøde i UNGvesthimmerland Dagsorden til bestyrelsesmøde i Dato: Onsdag den 30. januar 2019 Fravær med afbud: Ole Petersen, Freja (Maiken deltager), Lone, Victor Fraværende uden afbud: Punkter på dagsorden Uddybning af punkter 001-2019

Læs mere

Bestyrelsesmøde i LAG Aabenraa torsdag d. 10. april 2008, kl. 16.30. Udviklingspark Aabenraa, Bjerggade 4K, 1. sal, 6200 Aabenraa

Bestyrelsesmøde i LAG Aabenraa torsdag d. 10. april 2008, kl. 16.30. Udviklingspark Aabenraa, Bjerggade 4K, 1. sal, 6200 Aabenraa Bestyrelsesmøde i LAG Aabenraa torsdag d. 10. april 2008, kl. 16.30 Udviklingspark Aabenraa, Bjerggade 4K, 1. sal, 6200 Aabenraa Dagsorden: 1. Orientering ved formanden 2. Behandling af ansøgninger 3.

Læs mere

UngSlagelses bestyrelse den 19. september 2017 kl Referat. UngSlagelses bestyrelse

UngSlagelses bestyrelse den 19. september 2017 kl Referat. UngSlagelses bestyrelse Referat UngSlagelses bestyrelse Mødedato 19. september kl. 19.00 21.00 Mødelokale UngSlagelse, Willemoesvej 2 b, Slagelse, 1. etage, personaleloungen Fraværende Unnie Brown Hansen, Anders Kofoed, Peter

Læs mere

Referat. UngSlagelses bestyrelse

Referat. UngSlagelses bestyrelse Referat UngSlagelses bestyrelse Mødedato 17. juni 2015 kl. 19.00-21.00 Mødelokale Personaleloungen, UngSlagelse, Willemoesvej 2B, Slagelse Fraværende Unnie B. Hansen, Michael Dyrhave, Peter Jensen, Line

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 18. juni 2018 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Peter Haldor Hansen Allan Kristensen

Læs mere

FORSLAG TIL STYRELSESVEDTÆGT FOR UNGDOMSSKOLEVIRKSOMHEDEN I STEVNS KOMMUNE

FORSLAG TIL STYRELSESVEDTÆGT FOR UNGDOMSSKOLEVIRKSOMHEDEN I STEVNS KOMMUNE FORSLAG TIL STYRELSESVEDTÆGT FOR UNGDOMSSKOLEVIRKSOMHEDEN I STEVNS KOMMUNE Nuværende I henhold til lov om ungdomsskoler (LBK nr. 997 af 8. oktober 2004), BEK om elevråd i folkeskolen og i ungdomsskolen

Læs mere

Forslag til styrelsesvedtægt for CampusU10

Forslag til styrelsesvedtægt for CampusU10 Forslag til styrelsesvedtægt for CampusU10 Hidtil har bestyrelsen og ledelsen af den kommunale Ungdomsskole og den kommunale 10. klasse fungeret under vedtægten for ungdomsskolen. Imidlertid er denne ikke

Læs mere

Referat. UngSlagelses bestyrelse. Mødedato 29. januar 2013 kl Mødelokale Fraværende. Åbne sager 5 Lukkede sager Mødet hævet Kl. 21.

Referat. UngSlagelses bestyrelse. Mødedato 29. januar 2013 kl Mødelokale Fraværende. Åbne sager 5 Lukkede sager Mødet hævet Kl. 21. Referat UngSlagelses bestyrelse Mødedato 29. januar 2013 kl. 19.00-21.00 Mødelokale Fraværende Xclass, Willemoesvej 2 b, Slagelse, 1. etage, lærerværelset Anette Nikolajsen, Emma Keller, Tobias S. Olsen

Læs mere

UDKAST VEDTÆGT. for. Odense Kommunes Ungdomsskolebestyrelse

UDKAST VEDTÆGT. for. Odense Kommunes Ungdomsskolebestyrelse VEDTÆGT for Odense Kommunes Ungdomsskolebestyrelse I henhold til 7, stk. 1, i lovbekendtgørelse nr. 438 af 8. maj 2017 om ungdomsskoler, nedsætter Odense Byråd en ungdomsskolebestyrelse ved ungdomsskolen

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic 1.Referat fra møderne: a) Fællesmødet den 25.11.2014 b)bestyrelsesmødet den 20.10.2014

Læs mere

VEDTÆGT. for. Odense Kommunes Ungdomsskolebestyrelser

VEDTÆGT. for. Odense Kommunes Ungdomsskolebestyrelser VEDTÆGT for Odense Kommunes Ungdomsskolebestyrelser I henhold til 7, stk. 1, i lovbekendtgørelse nr. 375 af 4. april 2014 om ungdomsskoler, nedsætter Odense Byråd en ungdomsskolebestyrelse ved hver ungdomsskole

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Møde LUU SOSU Dato: 11. december 2018. Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Mødedeltagere: Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Gitta Kørchen, Hanne Christensen, Hanne

Læs mere

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet onsdag den 23. januar 2019 kl på Multicenter Syd, Eggertsvej 2, i Nykøbing F.

Referat af bestyrelsesmødet onsdag den 23. januar 2019 kl på Multicenter Syd, Eggertsvej 2, i Nykøbing F. Bestyrelsen for FGU Lolland-Falster Referat af bestyrelsesmødet onsdag den 23. januar 2019 kl. 15.00 16.00 på Multicenter Syd, Eggertsvej 2, i Nykøbing F. Dagsorden 1) Godkendelse og underskrivelse af

Læs mere

Regnskab Regnskab Anlæg

Regnskab Regnskab Anlæg Politikområdet består af: Folkeskoler inkl. vidtgående specialundervisning, bygningsdrift af skolerne, SFO og dagbehandling udlagt til skolerne. Desuden indeholder området Ungdomsskolen, Naturskolen og

Læs mere

Styrelsesvedtægter for Herning Ungdomsskole

Styrelsesvedtægter for Herning Ungdomsskole Styrelsesvedtægter for Herning Ungdomsskole Kapitel 1 Byrådet Stk. 1. Stk. 3. Stk. 4. Stk. 5. Stk. 6. Stk. 7. Byrådet har det overordnede ansvar og kompetence vedr. Herning Kommunale Ungdomsskole. Byrådet

Læs mere

Åben/lukket dagsorden Fraværende: Henrik Christensen, Jesper Marker, Christina Ottosen, Hans Søndergård, Villads Sørensen

Åben/lukket dagsorden Fraværende: Henrik Christensen, Jesper Marker, Christina Ottosen, Hans Søndergård, Villads Sørensen REFERAT Haslev d. 23/5-2006. Ungdomsskolebestyrelsen. Der afholdes bestyrelsesmøde onsdag den 31. maj 2006 kl. 15.30 18 i lokalerne Frederiksgade 6. Åben/lukket dagsorden Fraværende: Henrik Christensen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted I A R U N G S T E D G Y M N A S I U M Referat marts 2014 Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted Til stede Fraværende Referent Bo Hilsted, Svend

Læs mere

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde Dagsorden for skolebestyrelsens møde Afbud fra Lars Thestrup og Ditte L. Buchwald 1. suppleant Susanne H. Hansen og 2. suppleant Zania K. Pedersen er indkaldt Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30 84-14

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 14 3-2013 kl. 16.00

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 14 3-2013 kl. 16.00 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 14 3-2013 kl. 16.00 Medlemmer: Simon Oddershede Gregersen Birger Hansen Rafael Frederik Hendriks Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag den 9. juni 2015 kl. 16:30 til 18:30. Mødested: Digehuset i Lalandia

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag den 9. juni 2015 kl. 16:30 til 18:30. Mødested: Digehuset i Lalandia Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag den 9. juni 2015 kl. 16:30 til 18:30 Mødested: Digehuset i Lalandia Afbud fra : Niels Henriksen og Steffen Bigum Indholdsfortegnelse: 1. Regnskab for LFBV

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Dato: Torsdag den 19. juni 2014 Mødetidspunkt: 19:00 Møde afsluttet: 19:35 Særlige forhold: Spisning kl. 18.30 Mødelokale: Medlemmer: Fravær med afbud: Bemærkninger: Sollentuna I og II,5. sal,

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2012

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2012 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2012 DATO: 30-05-2012 STED: THORSENSVEJ 11, 2., 4800 NYKØBING F TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: FREJA NIELSEN AFBUD: JENS-PEDER PILEMAND, HENRIK STAMPE Ungdomsskolebestyrelsens

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 22. august 2019 Referent Ebbe Weng Møde Skolebestyrelsesmøde 1 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august 2019 Deltagere Skolens kontor Kl. 16.30-19.30

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

Afbud: Iver Enevoldsen Bjarne Sandager Thomas Bisgaard Thomsen Lars H. Olsen

Afbud: Iver Enevoldsen Bjarne Sandager Thomas Bisgaard Thomsen Lars H. Olsen Dagsorden for Videnudvalget Mødedato 5. februar 2014 Mødetid Kl. 16.00-18.00 Mødested Ved Fjorden 6, 6950 (Rådhuset) Mødelokale 1 Fraværende Bemærkninger R E F E R A T Deltagere: Bent Brodersen Tine Korsholm

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

STYRELSESVEDTÆGT FOR UNGDOMSSKOLEVIRKSOMHEDEN I STEVNS KOMMUNE

STYRELSESVEDTÆGT FOR UNGDOMSSKOLEVIRKSOMHEDEN I STEVNS KOMMUNE STYRELSESVEDTÆGT FOR UNGDOMSSKOLEVIRKSOMHEDEN I STEVNS KOMMUNE Indholdsfortegnelse Formål Side 3 Sammensætning og valg Side 3 Mødevirksomhed og forretningsorden Side 6 Ungdomsskolebestyrelsens beføjelser

Læs mere

Møde nr. 8: Mandag den 8. december 2008, kl. 14.30 17.00 med efterfølgende middag kl. 17.30. Hotel Radisson SAS Fredensborg, Strandvejen 116, Rønne

Møde nr. 8: Mandag den 8. december 2008, kl. 14.30 17.00 med efterfølgende middag kl. 17.30. Hotel Radisson SAS Fredensborg, Strandvejen 116, Rønne Til bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Ullasvej 6 3700 Rønne TLF.36982900 Fax 36982909 bhsund@bhsund.dk www.bhsund.dk CVR 29547807 Dato 11. december

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE. Den kommunale styrelsesvedtægt for Hvidovre Ungdomsskole

HVIDOVRE KOMMUNE. Den kommunale styrelsesvedtægt for Hvidovre Ungdomsskole HVIDOVRE KOMMUNE Den kommunale styrelsesvedtægt for Hvidovre Ungdomsskole Vedtaget af Hvidovre Kommunalbestyrelse den 19. februar 1991 Kapitel 1: Kommunalbestyrelsen 1: Kommunalbestyrelsen har det overordnede

Læs mere

Det Frivillige Samråd

Det Frivillige Samråd Det Frivillige Samråd Dagsorden Dato 29. august 2018 Mødetidspunkt 16:00 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 2, Vordingborg Rådhus Valdemarsgade 43 Vordingborg Pia Westergaard (formand), Birthe Helth, Lene

Læs mere

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn Vedtægt for Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Navnet er Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte

Læs mere

Lærerne er involveret i processen og en prøvearbejdsplads etableres snarest.

Lærerne er involveret i processen og en prøvearbejdsplads etableres snarest. Til skolebestyrelsen Nyløkke 4 DK-6200 Aabenraa Tlf. 7376 8300 Fax 7462 6673 Dato: 27.3.2014 kha@aabenraa.dk Referat fra skolebestyrelsesmøde den 24.3.2014 kl. 19.00 (efter årsberetningen) kl. 21.00 1.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017.

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Afbud: Helene K. Pedersen, Michael Christensen (viceskoleleder), Jette Sørensen (DUS leder) og elevrådsrepræsentanter Deltagere: Birgitte

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Bygge- og Ejendomsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Bygge- og Ejendomsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Bygge- og Ejendomsudvalget Mødedato: Tirsdag den 14. januar 2014 Mødetidspunkt: 14:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 215, Mødelokale Henrik Zimino, Allan S. Andersen, Brian

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Hjørring UngdomsCenter 2018

Styrelsesvedtægt for Hjørring UngdomsCenter 2018 Styrelsesvedtægt for Hjørring UngdomsCenter 2018 Side 1 af 6 Styrelsesvedtægten for Hjørring UngdomsCenter De nærmere regler om Hjørring Kommunes styrelse af Hjørring UngdomsCenter fremgår af denne styrelsesvedtægt.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Dato og tid: Sted: Referat: 2. september 2010, kl. 17:00 Remissen, Østerbro LE Deltagere: Afbud: Hans J. Larsen (HJL) Morten Krydsfelt (MK) Hasanin Rudha

Læs mere

SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2012

SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2012 SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2012 PEDER SYV SKOLEN - 1 - Skolebestyrelsens beretning for året 2012 Skolebestyrelsens beretning for året 2012 består af en beskrivelse af bestyrelsens sammensætning og

Læs mere

Styrelsesvedtægt for folkeskoleområdet. Gladsaxe Kommune 2017

Styrelsesvedtægt for folkeskoleområdet. Gladsaxe Kommune 2017 Styrelsesvedtægt for folkeskoleområdet Gladsaxe Kommune 2017 1 Indhold Skolebestyrelsen... 3 Sammensætning og valg... 3 Mødevirksomhed... 5 Skolebestyrelsens beføjelser... 6 Skolelederen... 7 Elevråd...

Læs mere

Fremtidens kommunale 10. klasse

Fremtidens kommunale 10. klasse 2019-05-23 Fremtidens kommunale 10. klasse forslag fra Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Danske Erhvervsskoler og -Gymnasiers (DEG) interesse for 10. klasse bunder i et ønske om, at de unge vælger ungdomsuddannelse

Læs mere

Godkendelse af 1. behandling af forslag om frivillig sammenlægning af Vaarst- Fjellerad og Gistrup skoler

Godkendelse af 1. behandling af forslag om frivillig sammenlægning af Vaarst- Fjellerad og Gistrup skoler Punkt 8. Godkendelse af 1. behandling af forslag om frivillig sammenlægning af Vaarst- Fjellerad og Gistrup skoler 2016-051261 Skoleforvaltningen indstiller, at godkender, at Gistrup og Vaarst-Fjellerad

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

Der er for børnehaven oprettet vedtægt, der den er godkendt af Nordfyns Kommune, som grundlag for denne overenskomst.

Der er for børnehaven oprettet vedtægt, der den er godkendt af Nordfyns Kommune, som grundlag for denne overenskomst. Driftsoverenskomst mellem Nordfyns Kommune og Bestyrelsen for Bogense Børnehave, Sct Anna gade 9, om børnehavens drift som daginstitution. Der er for børnehaven oprettet vedtægt, der den er godkendt af

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde 28. januar 2015

Skolebestyrelsesmøde 28. januar 2015 Brøndby Strand Skole Skolebestyrelsesmøde 28. januar 2015 Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 28. januar 2015 kl. 18-21 Indskolingen 1-2 Dirigent: Allan Boeriis Referent: Rikke Rubek Tilstedeværende: Allan

Læs mere

Guldborgsund Handicap MED UDVALG - FORRETNINGSORDEN. Indhold

Guldborgsund Handicap MED UDVALG - FORRETNINGSORDEN. Indhold 1 Forretningsorden for MED-udvalg, Guldborgsund Handicaps Guldborgsund Handicap MED UDVALG - FORRETNINGSORDEN Indhold 1. Formål... 2 2. Udvalgets sammensætning... 2 3. Konstituering... 2 4. Mødevirksomhed...

Læs mere