Oversigt over produkter til digitale regnskaber i XBRL Oversigten er udarbejdet af FSR danske revisorer og XBRL Danmark, september 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oversigt over produkter til digitale regnskaber i XBRL Oversigten er udarbejdet af FSR danske revisorer og XBRL Danmark, september 2011"

Transkript

1 Oversigt over produkter til digitale regnskaber i XBRL Oversigten er udarbejdet af FSR danske revisorer og XBRL Danmark, september 2011 FSR danske revisorer og XBRL Danmark har udarbejdet dette oversigtsnotat vedrørende produkter til aflæggelse af digitale årsrapporter. Hensigten med notatet er at bidrage til at danne overblik over de forskellige produkter. Notatet er udarbejdet med udgangspunkt i oplysninger fra leverandørerne i perioden marts til september For uddybende information om produkterne henvises til de enkelte leverandører. Elbek & Vejrup A/S Elbek & Vejrup A/S udbyder produktet EV Revisor. EV Revisor er baseret på Microsoft Dynamics NAV. Det er muligt automatisk at udarbejde årsregnskaber direkte udskrevet i Microsoft Word. EV Revisor giver brugeren overblik over posteringernes aktuelle virkning på regnskabet og indeholder time- og sagsstyring. EV Revisor kan konvertere data fra alle gængse systemer, herunder de mest almindelige regnskabsprodukter. Det vil være muligt at indlæse stamdata til regnskaber samt daglige transaktioner ved brug af et implementeringsværktøj fra Microsoft. EV Revisor indeholder regnskabsopstillinger for regnskabsklasse A og B samt private regnskaber, både driftsøkonomiske og skattemæssige. Produktet opdateres 2 gange årligt via internettet. EV Revisor understøtter flere forskellige XBRL-versioner, herunder seneste danske årsrapport taxonomi. Systemet kan anskaffes på lejebasis eller erhverves med tidsubegrænset brugsrettighed. Prisen afhænger af antal brugere og moduler. Focus IT IT Revisor kan leveres som et totalt integreret system med regnskabsproduktion, kvalitetsstyring og egen administration og med faglige indholdsprodukter i form af standardkontoplaner, rapportmodeller, tekster til regnskabsrapporter, firmakvalitetsmanual og arbejdsplan for revisorer. IT Revisor kan integreres med en række andre produkter, herunder MS Word, MS Office, e-conomic, C5 native direkte, skatte- og anlægsaktiv programmer, TimeView og ReviMentor. Derudover kan IT Revisor indlæse data fra gængse regnskabsprodukter som PC-Sprint revisorsystem (og tilsvarende Advisor system), Stellar Office, C5 baserede revisorsystemer, e-conomic og IT Business. IT Revisor kan også indlæse og modtage kommaseparerede filer. IT Revisor indeholder regnskabsopstillinger for regnskabsklasserne B og C. Programmet skal opdateres mindst en gang om året. Focus IT frigiver løbende opdateringer.

2 2 IT Revisor har siden oktober 2011 understøttet XBRL og anvender Erhvervs- og Selskabsstyrelsens seneste taksonomi. Inventio.IT Inventio.IT har indgået et unikt samarbejde med Magnus Informatik og kan nu levere en samlet integreret XBRL løsning til revisorer. Auditplus har integration til både Magnus:Årsafslutning og ReviMentor for udveksling af data. Microsoft Dynamics C5 AuditPlus er markedets mest udbredte brancheløsning, der håndterer alt vedrørende regnskab, bogføring og moms for kunder samt intern tids- og ressourcestyring. AuditPlus giver dig følgende fordele: Afslutningsark med historik, analyse af konti, efterposteringer og dokumentation Optimeret kundebogføring med standard kontoplaner Simulering af balance og kontospecifikation inden bogføring Momsafstemning hurtig overblik over afvigelser Plus2Excel smart kopiering af data mellem AuditPlus og Excel Elektronisk bankafstemning Elektronisk kasserapport (Excel) Timesag med ressourceplanlægning Import af posteringer fra alle regnskabssystemer Der er færdige standardregnskabsopstillinger og en regnskabsopstilling fra regnskabsklasse B. Produktet opdateres minimum 1 gang om året. Prisen for AuditPlus grundmoduler er ca kr.. Derudover tillægges pris pr. bruger, moduler, opsætning og kurser. Magnus Informatik A/S Systemet er baseret på en fælles Windows-baseret IT-platform, der anvendes til alle Wolters Kluwer Scandinavia softwareløsninger i Norden. Systemet indeholder pre-definerede regnskabsskabeloner, der dækker alle regnskabsklasser. Systemet giver også mulighed for opbygning af andre specielle regnskabsopstillinger end årsregnskaber, herunder løbende økonomirapporter, perioderegnskaber m.m. Det vil være muligt at indlæse data fra gængse økonomisystemer såsom e-conomic, IT-Revisor, Microsoft C5 Auditplus og Mamut Business Software. Magnus:Årsafslutning indeholder færdige regnskabsopstillinger for regnskabsklasserne A, B og C. Prisen afhænger af antallet at brugere målt enten som enkeltbrugere eller via firmalicens. Derudover har det også betydning, hvorvidt systemet anvendes i kombination med øvrige værktøjer fra Magnus Informatik. Produktet understøtter fra d XBRL.

3 3 ParsePort ParsePort er et dansk firma med flere års erfaring i konvertering af dataformater og har udviklet en online-løsning hvor brugeren let kan konvertere Excel-regnskaber (med både tekst, tal og noter) og Word-dokumenter (kun tekst) til XBRL. Al udvikling foregår i Danmark, ligesom alle datafaciliteter befinder sig i Storkøbenhavn. ParsePort kort og godt: Konverter eksisterende Excel-regnskaber og Word-dokumenter (kun tekst) til XBRL-filer på ParsePort s online-portal. ParsePort vedligeholder og opdaterer XBRL-formatet kontinuerligt. Brugeren skal ikke downloade eller opdatere plug-ins eller programmer, og skal ikke ændre på Excel-ark og/eller Word-dokumenter. ParsePort understøtter tekstdel og noter og regnskabet kan indeholde så mange ark, formler, krydsreferencer, logoer og skrifttyper som ønskes. Fast oprettelsespris. Fast abonnementspris: Kr ,- pr. år uanset antal regnskaber eller medarbejdere. Revisor Informatik ApS CaseWare er et produkt, der anvendes i mere end 130 lande. I Danmark anvendes CaseWare af over brugere Produktet CaseWare anvendes på toppen af hvilket som helst bogføringssystem. Fra disse importeres data til CaseWare, således at samtlige finansposteringer kan være tilgængelige i CaseWare. CaseWare er et værktøj, der som standard indeholder en række af de dokumenttyper, revisor vil anvende i forbindelse med sin arbejdsproces. Dette omfatter bl.a. grupperingsoversigter, balancer og analyser. Det er muligt at lænke data til MS Word og MS Excel ved hjælp af et AddIn. CaseWare kan indlæse data fra alle regnskabsprodukter, der kan producere en ASCII-fil. Derudover kan der fra e-conomic importeres data direkte. Følgende produkter tilbydes: Regnskabsmodeller for regnskabsklasse A, B og C herunder koncernregnskaber. Skatteopgørelse for selskaber med selvangivelses- og udbytteblanketter Model til perioderegnskaber Revisionsproces Reviewproces Automatiseret revisionsprotokol Herudover tilbydes udvikling af specialtilpassede løsninger. CaseWare indeholder mulighed for at flere brugere samtidig kan arbejde på samme kunde, og hvor alle oplysninger automatisk synkroniseres via internettet. CaseWare understøtter XBRL. Instance-dokumentet samt den tilhørende PDF dannes ved et klik. Revisor Informatik ApS har udviklet et program til system-til-system indsendelse. Der kan således indsendes et ubegrænset antal XBRL-dokumenter til E&S i en arbejdshandling. Produktet kan også anvendes af ikke-caseware brugere.

4 4 Fujitsu Fujitsus Interstage XWand er et XBRL-system, der både anvendes af revisorer og virksomheder. Det er med Interstage XWand muligt at skabe, validere og konvertere eksisterende data til XBRLdokumenter. Interstage XWand kan implementeres i virksomhedens allerede eksisterende regnskabssystem. Systemet kan skabe instansdokumenter og med Interstage XWand kan disse dokumenter også konverteres til CSV filer. Interstage XWand understøtter både Inline XBRL (ixbrl) og Dimensions 1.0 og indeholder en taxanomi-viewer. Med ixbrl kan data gemmes og åbnes i en almindelig webbrowser, hvilket skaber fleksibilitet, da eventuelle eksterne brugere af data således ikke har behov for selv at investere i XBRL-teknologi. Med XWand-vieweren er det muligt at sikre, at regnskabet overholder alle regler og krav fra såvel myndigheder som virksomheden selv. Systemet indeholder også værktøjer til at konvertere excel-dokumenter til XBRL-dokumenter. Med Interstage XWands Formula Editor er det muligt at nedbringe fejlraten væsentligt. Med dette værktøj kan systemet programmeres til at advare om uregelmæssigheder og fejl. Dette værktøj kan også bruges til at konvertere instansdokumenter fra en taxanomi til en anden. ReviRapport ReviRapport leveres i to udgaver Kundetilpasset løsning der integreres i din nuværende Excelmodel Standardløsning, hvor du får en kvalitetssikret Excelmodel med XBRL funktionalitet Med ReviRapport klargør du din Excelmodel inden status, således at produktionen af XBRL rapporter i status sker ved tryk på en knap. Din model får således indbygget kvalitetssikring af XBRL rapporterne. Ved sammenligning med andre Excel baserede løsninger, Sparer du tid til kvalitetssikring af hvert enkelt regnskab i status. Får din modelbygger kontrol over jeres model og produktion, herunder værktøjer og hjælp til indbygning af kvalitetssikringen. Får du tillige et værktøj der kan læse XBRL rapporter og omdanne dem til Excel. Skal dine medarbejdere ikke uddannes i et nyt system. Standardmodel i Excel omfatter årsrapporter i regnskabsklasse B og C, XBRL rapporten samt interne specifikationer og selskabsselvangivelsen. Standardmodellen er til den mindre revisionsvirksomhed og andre som vil spare tid på udvikling og vedligeholdelse af en firmaspecifik Excelmodel med makroer osv. Standardmodellen kan tilpasses med revisionsfirmaets logo m.v. ReviRapport er udviklet af Dyrner Consulting på basis af software fra det franske softwarehus Invoke, der har været anvendt til XBRL rapportering siden ReviRapport sælges af FSR danske revisorer EasyX Produktet (XBRL Wizard) giver brugeren mulighed for at indrapportere XBRL instanser til Erhvervsog Selskabsstyrelsen. XBRL Wizard kan indlæse og forstå alle regnearksbaserede regnskaber og Word baserede regnskaber.

5 5 Systemet foretager automatisk mapning i forhold til Erhvervs og Selskabsstyrelsens taksonomi ved hjælp af avanceret ordgenkendelse. Samtidig udfører systemet et en række valideringer og checks, der sikrer at indholdet i regnskabet placeres korrekt i taksonomien. Mapping og checks dokumenteres i en log. Der tilbydes ikke færdige regnskabsopstillinger, da produktet ikke er et regnskabssystem, men tager et færdigt regnskab og parser dette mod den gældende taksonomi. Produktet tilbyder således en regnskabsopstilling baseret på strukturen og indholdet i Erhvervs- og Selskabsstyrelsens taksonomi. Brugeren kan udskrive det mappede indhold (svarende til XBRL instansen) som en PDF eller Word fil og sammenligne direkte med sit Excel eller Word baserede regnskab. XBRL Wizard understøtter de regnskabsklasser (B og C), hvor der er udviklet færdig taksonomi. XBRL Wizard indeholder en taxanomi-viewer og undersøtter både Contexts og Dimensions. XBRL Wizard understøtter XBRL. XBRL TakeOff Med XBRL TakeOff får brugeren en standardløsning, hvor Excel-regnskaber kan konverteres til XBRL-regnskaber. Standardløsningen gør det hurtigt og nemt at konvertere og indberette Excelregnskaber som XBRL-regnskaber. XBRL TakeOff kan integreres med allerede eksisterende regneark eller ERP-systemer. Da programmet danner XBRL-regnskabet i Excel, vil det være muligt at genbruge informationer fra tidligere år. Ved opdatering af ny taksonomi fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen vil programmet kunne tilpasse uden større udviklingsomkostninger. På nuværende tidspunkt kan XBRL TakeOff indberette for regnskabsklasse B. På sigt vil blive muligt at indberette for regnskabsklasse C og D, herunder IFRS regnskaber. FSR danske revisorer og XBRL Danmark september 2011

Skiller du dig også lidt ud?

Skiller du dig også lidt ud? Skiller du dig også lidt ud? I forbindelse med Folketingets lovforslag om elektronisk indberetning af årsregnskaber for virksomheder efterlades en del revisorer med spørgsmålet: Hvad gør jeg med min eksisterende

Læs mere

Magnus:Årsafslutning

Magnus:Årsafslutning Magnus:Årsafslutning Nyheder til version 2011.5 Indledning - Magnus:Årsafslutning 1 Nyheder til version 2011.5 2 1. Automatisk indsendelse af XBRL til E&S 2 2. Behold egne kontointervaller ved opdatering

Læs mere

Velkommen til. Brugerdag 2014

Velkommen til. Brugerdag 2014 Velkommen til Brugerdag 2014 Dagens program 09.00 09.15 Velkomst og opstart 09.15 09.45 Dynamics NAV & C5 v/thomas Halse, Microsoft - Produktstrategi & nyhederc5 2 NAV - 5 forslag til hvordan Dynamics

Læs mere

Det har aldrig været lettere at lave årsafslutning. Linked 2 MS-Rev & Parseport

Det har aldrig været lettere at lave årsafslutning. Linked 2 MS-Rev & Parseport Det har aldrig været lettere at lave årsafslutning Linked 2 MS-Rev & Parseport VORES NAVN BETYDER NO Letregnskab.dk skal gøre dit arbejde let. Hvad enten du er revisor eller bogholder, får du et intelligent

Læs mere

Magnus:Revision. Nyheder og vejledning til version 2012.1

Magnus:Revision. Nyheder og vejledning til version 2012.1 Magnus:Revision Nyheder og vejledning til version 2012.1 Indledning - Magnus:Revision 3 Nyheder og vejledning til version 2012.1 5 Eksisterende brugere 5 Information vedrørende tidligere versioner af programmet

Læs mere

Det har aldrig været lettere at lave årsafslutning. Linked 2 MS-Rev & Parseport

Det har aldrig været lettere at lave årsafslutning. Linked 2 MS-Rev & Parseport Det har aldrig været lettere at lave årsafslutning Linked 2 MS-Rev & Parseport VORES NAVN BETYDER NO Letregnskab.dk skal gøre dit arbejde let. Hvad enten du er revisor eller bogholder, får du et intelligent

Læs mere

Nyheder og vejledninger Årsafslutning 2016.4

Nyheder og vejledninger Årsafslutning 2016.4 Nyheder og vejledninger 30. maj 2016 Indhold Nyheder og vejledning til... 2 Generelt... 3 Tilføjet mulighed for tilvalg af vandmærke... 3 Tilføjet mulighed for at master brugeren kan styre stier og dato

Læs mere

Professionel focus på IT til revisorer. Digitale årsrapporter fakta og myter

Professionel focus på IT til revisorer. Digitale årsrapporter fakta og myter Professionel focus på IT til revisorer Digitale årsrapporter fakta og myter Program Hvad er XBRL? Hvad er et digitalt regnskab? Metoder / muligheder Hyppige spørgsmål Hvad er XBRL? XBRL er ikke et særligt

Læs mere

FSR - danske revisorers brancheløsning

FSR - danske revisorers brancheløsning caseware.dk FSR - danske revisorers brancheløsning Et professionelt revisions- og regnskabsværktøj, der gør opgaver i relation til planlægning, udførelse og erklæringsafgivelse mere effektivt. Hvorfor

Læs mere

Microsoft Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5 Microsoft Dynamics C5 Microsoft Dynamics C5 regnskabsprogrammet til den lille virksomhed Microsoft Dynamics C5 er et regnskabsprogram, der er specielt udviklet til mindre virksomheder. Alt er sat enkelt

Læs mere

Magnus:Årsafslutning

Magnus:Årsafslutning Magnus:Årsafslutning Nyheder og vejledning til version 2015.2 Indledning - Magnus:Årsafslutning 3 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten 3 Samspil sikrer kvaliteten 3 Faglighed 3 Magnus:Årsafslutning

Læs mere

Det handler om at vælge rigtigt - første gang!

Det handler om at vælge rigtigt - første gang! AuditPlus - Revisorbranchens foretrukne løsning Det handler om at vælge rigtigt - første gang! Indhold AuditPlus - en brancheløsning til revisorene...side.2 Processer...Side.3 Magnus Informatik...Side.4

Læs mere

KONCERNREGNSKAB. MÅLGRUPPE Revisorer med ingen eller begrænset viden om koncernregnskab og koncernlignende forhold.

KONCERNREGNSKAB. MÅLGRUPPE Revisorer med ingen eller begrænset viden om koncernregnskab og koncernlignende forhold. KURSER EFTERÅR 2013 Koncernregnskab Regnskab og rapportsystemet Budget Arbejdsplan og kvalitetsstyring Afslutningsark, posteringsanalyse og import/eksport Revisors egen administration Administratorkursus

Læs mere

Nyheder og vejledninger Årsafslutning

Nyheder og vejledninger Årsafslutning Nyheder og vejledninger 15. marts 2016 Indhold Nyheder og vejledning til... 2 Generelt... 2 Optimeret loadingstiden således programmet arbejder hurtigere ved indlæsning af filer... 2 Virksomheds regnskaber...

Læs mere

Nyheder og vejledninger Årsafslutning

Nyheder og vejledninger Årsafslutning Nyheder og vejledninger 12. februar 2016 Indhold Nyheder og vejledning til... 2 Virksomheds regnskaber:... 2 Særskilt egenkapitalopgørelse... 2 Særskilt typografi for virksomhedens CVR nr. i erklæringerne...

Læs mere

Pro fe s s i onel focus på IT til revisorer

Pro fe s s i onel focus på IT til revisorer Pro fe s s i onel focus på IT til revisorer Focus på revisorer i 40 år I januar 1967 blev Sydfyns Datacentral stiftet af Svendborg Bank, Sparekassen for Svendborg og Omegn, Sydfyns Diskontobank i Fåborg

Læs mere

Magnus:Værktøjer 2013/2014. Magnus:Værktøjer Viden, der fremmer vækst! Nyheder & opdateringer Nyheder & opdateringer. Nyheder opdatering

Magnus:Værktøjer 2013/2014. Magnus:Værktøjer Viden, der fremmer vækst! Nyheder & opdateringer Nyheder & opdateringer. Nyheder opdatering Nyheder opdatering Digitale regnskaber via Xbrl Digitale regnskaber via Xbrl Værktøjer Viden, der fremmer vækst! Viden, der fremmer vækst! 2013/2014 Værktøjer Viden, der fremmer vækst! Nyheder & opdateringer

Læs mere

Nyheder og vejledninger Årsafslutning

Nyheder og vejledninger Årsafslutning Nyheder og vejledninger 30. august 2016 Indhold Nyheder og vejledning til... 2 Generelt... 3 Tilføjet nyt installationsscript... 3 Virksomheds regnskaber... 3 Opdatering af XBRL... 3 Tilføjet tjekboks

Læs mere

caseware.dk Gode grunde til at vælge CaseWare

caseware.dk Gode grunde til at vælge CaseWare caseware.dk Gode grunde til at vælge CaseWare CW*Basis CW*Rådgivning CW*Basis er motoren for alle de øvrige CaseWare-produkter. Her foregår indhentning af data og generering af de enkelte rapporter og

Læs mere

Nyheder og vejledninger Årsafslutning

Nyheder og vejledninger Årsafslutning Nyheder og vejledninger 5. januar 2017 Indhold Nyheder og vejledning til... 2 Generelt... 3 Micro-opdatering... 3 Virksomhedsregnskaber... 6 Ny taksonomi (01-10-2016)... 6 Nye erklæringer... 7 Opdatering

Læs mere

Magnus:Årsafslutning

Magnus:Årsafslutning Magnus:Årsafslutning Nyheder og vejledning til version 2013.4 Indledning - Magnus:Årsafslutning 3 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten 3 Samspil sikrer kvaliteten 3 Faglighed 3 Magnus:Årsafslutning

Læs mere

Magnus:Årsafslutning

Magnus:Årsafslutning Magnus:Årsafslutning Nyheder og vejledning til version 2014.2 Indledning - Magnus:Årsafslutning 3 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten 3 Samspil sikrer kvaliteten 3 Faglighed 3 Magnus:Årsafslutning

Læs mere

Nyheder til version 2013-3

Nyheder til version 2013-3 Nyheder til version 2013-3 En stærk brancheløsning fra Inventio.IT 1 Indledning... 3 2 C5 2012 SP 2 Nyheder... 3 2.1 Generelle revisor nyheder i C5... 3 3 C5 online Integration (fra version 2013)... 3

Læs mere

2014 IT REVISOR KURSER

2014 IT REVISOR KURSER 2014 IT REVISOR KURSER Koncernregnskab Regnskab og rapportsystemet Budget Arbejdsplan og kvalitetsstyring Afslutningsark, posteringsanalyse og import/eksport Revisors egen administration IT Revisor grundlæggende

Læs mere

Årsafslutning september Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning

Årsafslutning september Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning 24. september 2018 Årsafslutning 2018.4 Indhold 1. Nyheder til Årsafslutning 2018.4... 2 2. Andre vejledninger... 3 3. Generelt... 4 3.1 Opret regnskab ændret... 4 3.2 Liste ved indsættelse af sideskift

Læs mere

XBRL nye standarder, nye muligheder. Revisordøgnet, Oktober 2011

XBRL nye standarder, nye muligheder. Revisordøgnet, Oktober 2011 XBRL nye standarder, nye muligheder Revisordøgnet, Oktober 2011 Om Erhvervs- og Selskabstyrelsen En styrelse under Erhvervs- og Vækstministeriet. Grundregistreringen af alle danske virksomheder: www.virk.dk

Læs mere

Magnus:Årsafslutning

Magnus:Årsafslutning Magnus:Årsafslutning Nyheder og vejledning til version 2014.8 Indledning - Magnus:Årsafslutning 3 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten 3 Samspil sikrer kvaliteten 3 Faglighed 3 Magnus:Årsafslutning

Læs mere

Kontroller af tekniske regler ved indsendelse af digitale årsrapporter

Kontroller af tekniske regler ved indsendelse af digitale årsrapporter Oversigt over: Kontroller af tekniske regler ved indsendelse af digitale årsrapporter Erhvervsstyrelsen, december 04 Version.3 Erhvervsstyrelsen, december 04, Version.3 Side Forord Siden maj 009 har Erhvervsstyrelsen

Læs mere

Nyheder og vejledninger Årsafslutning for Skat Nova Professionel brugere

Nyheder og vejledninger Årsafslutning for Skat Nova Professionel brugere Nyheder og vejledninger for Skat Nova Professionel brugere 6. april 2017 Indhold Nyheder og vejledning til... 2 Indkomst- og formueopgørelse... 3 Rettelse af fejl i grøn check i noten Opgørelse af skat...

Læs mere

Orientering til Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget om digitale regnskaber

Orientering til Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget om digitale regnskaber Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2011-12 ERU alm. del Bilag 108 Offentligt ERHVERVS- OG SELSKABSSTYRELSEN Kampmannsgade 1 1780 København V Orientering til Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget om digitale

Læs mere

Magnus:Årsafslutning

Magnus:Årsafslutning Magnus:Årsafslutning Nyheder og vejledning til version 2014.7 Indledning - Magnus:Årsafslutning 3 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten 3 Samspil sikrer kvaliteten 3 Faglighed 3 Magnus:Årsafslutning

Læs mere

Bekendtgørelse om indsendelse til og offentliggørelse af årsrapporter m.v. i Erhvervsstyrelsen samt kommunikation i forbindelse hermed

Bekendtgørelse om indsendelse til og offentliggørelse af årsrapporter m.v. i Erhvervsstyrelsen samt kommunikation i forbindelse hermed BEK nr 837 af 14/08/2012 (Historisk) Udskriftsdato: 1. juli 2016 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Erhvervs- og Vækstmin., Erhvervsstyrelsen, j.nr. 2012-0032241 Senere ændringer

Læs mere

Mybring instruktion Indhold

Mybring instruktion Indhold Mybring instruktion Indhold Hvad er Mybring?... 2 Funktioner i Mybring... 2 Registrer dig på Mybring... 3 Opret og udskriv fragtetiketter... 4 Book afhentning... 9 Se din ordrehistorik... 10 Oprette BulkSplit-dokument...

Læs mere

Kvalitetsstyring og regnskabsafslutning for dig, der anvender. CaseWare

Kvalitetsstyring og regnskabsafslutning for dig, der anvender. CaseWare Kvalitetsstyring og regnskabsafslutning for dig, der anvender CaseWare 2019 CaseWare-kurser 2019 CW*Regnskab Ny bruger Lær de grundlæggende funktioner, der styrer dig gennem regnskabsprocessen På kurset

Læs mere

Magnus:Årsafslutning

Magnus:Årsafslutning Magnus:Årsafslutning Nyheder og vejledning til version 2015.5 Indledning - Magnus:Årsafslutning 3 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten 3 Samspil sikrer kvaliteten 3 Faglighed 3 Magnus:Årsafslutning

Læs mere

Mamut Kundskabsserie Intrastatregistrering og rapportering

Mamut Kundskabsserie Intrastatregistrering og rapportering [Type text] Mamut Business Software Mamut Kundskabsserie Intrastatregistrering og rapportering 1 Intrastatregistrering og rapportering Indhold Intrastat... 3 Indstillinger for Intrastat... 4 Intrastatregistrering...

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 15. januar 2016 (J.nr. 2015-4228). Afslag på anmodning om

Læs mere

Agenda. Digitalisering af årsrapporter m.v. V/ Jens Vadekær. Statsautoriseret revisor

Agenda. Digitalisering af årsrapporter m.v. V/ Jens Vadekær. Statsautoriseret revisor Agenda Digitalisering af årsrapporter m.v. V/ Jens Vadekær Statsautoriseret revisor Hvorfor digitale regnskaber Der er oplagte fordele Øger adgang/tilgængelighed til regnskabsdata Gør det lettere at analysere

Læs mere

Digitale regnskaber. Nye indberetningsregler for selskaber

Digitale regnskaber. Nye indberetningsregler for selskaber Digitale regnskaber Nye indberetningsregler for selskaber Krav om indberetning af digitale regnskaber Baggrund I 2011 vedtog Folketinget ved lov, at selskaber i Danmark fremadrettet skal indsende årsrapporter

Læs mere

Årsafslutning Indhold. 26. oktober Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning

Årsafslutning Indhold. 26. oktober Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning 26. oktober 2018 Årsafslutning 2018.5 Indhold 1 Indhold 2 Nyheder til Årsafslutning 2018.5... 2 3 Andre vejledninger... 3 4 Virksomheder... 4 4.1 Tilføjet linje til Ekstraordinært udbytte udloddet efter

Læs mere

Årsafslutning Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning. 20. februar 2018

Årsafslutning Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning. 20. februar 2018 20. februar 2018 Årsafslutning 2018.1 Indhold Nyheder til Årsafslutning 2018.1... 2 1 Andre vejledninger... 3 2 Virksomheder... 4 2.1 Ny taksonomi (01-10-2017)... 4 2.2 Nye forretningsregler... 5 2.3 Ændringer

Læs mere

Nyheder MICrOSOFT dynamics C5 2008

Nyheder MICrOSOFT dynamics C5 2008 MICROSOFT DYNAMICS C5 2008 Nyheder INDHOLDSFORTEGNELSE Økonomistyring på dine betingelser... side 3 Integration... side 3 Udveksling af data med revisor... side 3 Import og Eksport... side 4 Sikkerhed...

Læs mere

Årsafslutning Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning. 4. september 2017

Årsafslutning Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning. 4. september 2017 4. september 2017 Årsafslutning 2017.5 Indhold Nyheder til Årsafslutning 2017.5... 2 1 Virksomheder... 3 1.1 Ny note til visning af resultatdisponering for regnskabsklasse C... 3 1.2 Kontrol af anvendt

Læs mere

Dan og aflever Digitale Årsrapporter

Dan og aflever Digitale Årsrapporter How to: Dan og aflever Digitale Årsrapporter Januar 2013 s. 1 Indholdsfortegnelse FORMÅL OG MULIGHEDER... 3 FREMGANGSMÅDE I KORTE TRÆK... 3 ELEMENTER I XBRL/DIGITALE ÅRSRAPPORTER... 4 XBRL-parate rapporter...

Læs mere

Mamut Anlægsregister Introduktion

Mamut Anlægsregister Introduktion Mamut Anlægsregister Introduktion This program includes software developed by Skybound Software (http://www.skybound.ca) Mamut Anlægsregister INDHOLD 1 OM MAMUT ANLÆGSREGISTER... 1 2 INSTALLATION... 2

Læs mere

Hvad kan digitale regnskaber bruges til og hvad er fordelene? november 2009

Hvad kan digitale regnskaber bruges til og hvad er fordelene? november 2009 Hvad kan digitale regnskaber bruges til og hvad er fordelene? november 2009 Lars J. Dyrner Formand XBRL Danmark Faglig chef Moore Stephens Danmark LJD@MooreStephens.dk www.xbrl.dk Regnskaber Regulering

Læs mere

Magnus:Årsafslutning

Magnus:Årsafslutning Magnus:Årsafslutning Nyheder og vejledning til version 2015.4 Indledning - Magnus:Årsafslutning 3 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten 3 Samspil sikrer kvaliteten 3 Faglighed 3 Magnus:Årsafslutning

Læs mere

Nyheder og vejledning til version 2016.0

Nyheder og vejledning til version 2016.0 24. oktober 2015 Indhold 1 Indledning Skat Nova... 2 1.1 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten... 2 1.2 Samspil sikrer kvaliteten... 2 1.3 Faglighed... 2 1.4 Skat Nova giver dig... 2 2 Generelt vedrørende

Læs mere

Årsafslutning Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning. 20. marts 2018

Årsafslutning Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning. 20. marts 2018 20. marts 2018 Årsafslutning 2018.2 Indhold Nyheder til Årsafslutning 2018.2... 2 1 Andre vejledninger... 3 2 Virksomheder... 4 2.1 Branchetal... 4 2.2 Regnskabsklasse A model... 8 2.3 Nye noter...14 3

Læs mere

IPW eformular Pro. brugervenligt værktøj til udvikling af elektroniske registreringer

IPW eformular Pro. brugervenligt værktøj til udvikling af elektroniske registreringer IPW eformular Pro brugervenligt værktøj til udvikling af elektroniske registreringer Er kravene til dokumentation ved at udvikle sig til en tidsrøver snarere end en hjælp, eller kniber det med at få fulgt

Læs mere

Hvad er InfoPath? Et program i Microsoft Office System En desktop applikation Platformen for en ny generation af elektroniske formularer

Hvad er InfoPath? Et program i Microsoft Office System En desktop applikation Platformen for en ny generation af elektroniske formularer Hvad er InfoPath? Et program i Microsoft Office System En desktop applikation Platformen for en ny generation af elektroniske formularer Office InfoPath 2007 kan hjælpe dig med at indsamle oplysninger

Læs mere

Casebaseret eksamen Informationsteknologi Niveau E

Casebaseret eksamen Informationsteknologi Niveau E Casebaseret eksamen Informationsteknologi Niveau E www.tdc.dk Indhold: Opgave 1: Kommunikation Side 2 Opgave 2: Word Side 2 Opgave 3: Excel Side 3 Opgave 4: PowerPoint Side 3 Opgave 5: Anskaffelse af IT-udstyr

Læs mere

Magnus:Årsafslutning

Magnus:Årsafslutning Magnus:Årsafslutning Nyheder og vejledning version 2015.1 Indledning - Magnus:Årsafslutning 3 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten 3 Samspil sikrer kvaliteten 3 Faglighed 3 Magnus:Årsafslutning giver

Læs mere

Nyheder og vejledninger Årsafslutning 2015.8

Nyheder og vejledninger Årsafslutning 2015.8 Nyheder og vejledninger 8. januar 2016 Indhold Nyheder og vejledning til... 3 Generelt for Årsafslutning... 3 Virksomheds regnskaber:... 3 Personlig regnskab:... 4 Virksomhedsregnskab... 5 Tilpasning til

Læs mere

Brugervejledning til Regnskab Basis

Brugervejledning til Regnskab Basis Brugervejledning til Regnskab Basis Denne vejledning er udgivet af Erhvervsstyrelsen maj 2016 1. INDLEDNING... 4 2. OVERORDNET OM PROCESSEN... 4 2.1 TEKNIK... 5 3. OVERORDNET OM OPBYGNING OG FUNKTIONALITET...

Læs mere

Brugervejledning til KasseRapportenPLUS

Brugervejledning til KasseRapportenPLUS Brugervejledning til KasseRapportenPLUS INSTALLATIONSVEJLEDNING...2 FØRSTE GANG DU TAGER KASSERAPPORTEN I BRUG...3 KOM GODT I GANG MED KASSERAPPORTEN...4 KASSERAPPORTEN - OPSÆTNING...9 KASSERAPPORTEN -

Læs mere

InfoPro 2i. Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro.

InfoPro 2i. Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro. InfoPro 2i Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro. Mission MaCom's mission er at sikre og skabe struktur i vores kunders

Læs mere

Mamut Business Software. Introduktion Mamut Import/Eksport

Mamut Business Software. Introduktion Mamut Import/Eksport Mamut Business Software Introduktion Mamut Import/Eksport Mamut Import/Eksport Indhold Mamut Import/Eksport... 2 Eksport af information... 3 Eksport af fakturaoplysninger... 4 Import af information...

Læs mere

Introduktion til ebconnect gateway... 2. Opret brugerkonto... 2. Registrer dig i NemHandelsregistret... 2

Introduktion til ebconnect gateway... 2. Opret brugerkonto... 2. Registrer dig i NemHandelsregistret... 2 Indholdsfortegnelse Introduktion til ebconnect gateway... 2 Opret brugerkonto... 2 Registrer dig i NemHandelsregistret... 2 Registrering med ebconnect som endepunkt... 3 Abonnementtyper... 3 Kom godt i

Læs mere

Release af Revimentor Efterår 2012

Release af Revimentor Efterår 2012 Release af Revimentor 4.12.00 Efterår 2012 Release af Revimentor 4.12.00 byder på en del nye forbedringer og funktionaliteter, som der har været arbejdet på siden den seneste release i oktober 2010. Disse

Læs mere

Produkt Modellering & Load til Microsoft Dynamics NAV

Produkt Modellering & Load til Microsoft Dynamics NAV Produkt Modellering & Load til Microsoft Dynamics NAV Send data fra et CAD-system, modellér de ønskede produktionsdata, og opret herefter stamdata automatisk i Dynamics NAV. Formål: Hovedformålet med PM&L

Læs mere

Indhold. Vejledning til import af regneark til Outlook 2010

Indhold. Vejledning til import af regneark til Outlook 2010 Indhold Moderniseringsstyrelsens regneark med lønkørslerne hentes... 2 Trinvis indlæsning af regneark i Outlook 2010... 2 Aktiver importfunktion... 2 Udpeg Excel-ark... 4 Importér aftaler... 6 Afslutning...

Læs mere

Årsafslutning for Skat Nova professionel brugere

Årsafslutning for Skat Nova professionel brugere 14. december 2017 Årsafslutning 2017.6 for Skat Nova professionel brugere Indhold Nyheder til Årsafslutning 2017.6 professionel... 2 1 Andre vejledninger... 3 2 Generelt... 4 2.1 Visning af versionsnummer...

Læs mere

Årsafslutning Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning. 4. september 2017

Årsafslutning Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning. 4. september 2017 4. september 2017 Årsafslutning 2017.5 Indhold Nyheder til Årsafslutning 2017.5... 2 1 Virksomheder... 3 1.1 Ny note til visning af resultatdisponering for regnskabsklasse C... 3 1.2 Kontrol af anvendt

Læs mere

XML-komitéen. XBRL-standarden og dens anvendelse i Danmark

XML-komitéen. XBRL-standarden og dens anvendelse i Danmark XML-komitéen 19. maj 2004 Sag 2004-0000033 /RUG XBRL-standarden og dens anvendelse i Danmark I dette notat beskrives XBRL-standarden ud fra et teknisk, organisatorisk samt anvendelsesmæssigt perspektiv

Læs mere

Kontroller af forretningsregler ved indsendelse af digitale årsrapporter

Kontroller af forretningsregler ved indsendelse af digitale årsrapporter Oversigt over: Kontroller af forretningsregler ved indsendelse af digitale årsrapporter Erhvervsstyrelsen, september 201 Version 1.2 Erhvervsstyrelsen, september 201, Version 1.2 Side 1 Forord Dette dokument

Læs mere

Velkommen til visuel demo på SOSWEB

Velkommen til visuel demo på SOSWEB Velkommen til visuel demo på SOSWEB SOSWEB er en web- baseret totalløsning til styring af alle de aktiviteter, som nutidens virksomheder skal håndtere indenfor miljø- og sikkerhed. Både når det gælder

Læs mere

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 4. marts 2019

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 4. marts 2019 4. marts 2019 Indhold 1 til... 2 2 Support og installation... 3 2.1 Brug User Report... 3 2.2 Program installation... 3 3 Skat Nova - Produktinformation... 4 3.1 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten...

Læs mere

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System KURSUSLØSNING Kursusadministration og seminarhåndtering Dynateam A/S Customer Relationship Management System Kursusløsning til dit overblik over alle processer og aktiviteter! er alle processer Hvem er

Læs mere

Vejledning: Anvendelse af kuber på SLS-data fra LDV i Excel 2007. Målgruppe: Slutbruger

Vejledning: Anvendelse af kuber på SLS-data fra LDV i Excel 2007. Målgruppe: Slutbruger Vejledning: Anvendelse af kuber på SLS-data fra LDV i Excel 2007. Målgruppe: Slutbruger April 2015 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1 Indledning... 3 1.1 Metode til anvendelse af kuber med

Læs mere

Sonofon Erhverv. Kom godt i gang. med SMS fra Outlook Brugervejledning. 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober

Sonofon Erhverv. Kom godt i gang. med SMS fra Outlook Brugervejledning. 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober Sonofon Erhverv Kom godt i gang med SMS fra Outlook Brugervejledning 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober Grundlæggende funktionalitet Med SMS fra Outlook kan du enkelt sende både SMS, MMS og fax

Læs mere

// Mamut Business Software Installationsguide: Basis

// Mamut Business Software Installationsguide: Basis // Mamut Business Software Installationsguide: Basis Introduktion Indhold Denne guide forenkler installationen og førstegangsopstarten af Mamut Business Software. Hovedfokus i denne guide er enkeltbrugerinstallationer.

Læs mere

Nyheder og vejledning til version 2014.1

Nyheder og vejledning til version 2014.1 Indledning - Magnus:Revision 3 Kvalitetssikring af revisionsprocessen på en effektiv og fleksibel måde 3 Løbende opdatering 3 Stærkt fagligt indhold 3 Stor fleksibilitet 3 Nyheder og vejledning til version

Læs mere

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Finanstilsynets indberetningssystem. FAQ Ofte stillede spørgsmål

Finanstilsynets indberetningssystem. FAQ Ofte stillede spørgsmål Finanstilsynets indberetningssystem FAQ Ofte stillede spørgsmål Finanstilsynet - 1. udgave oktober 2009 Indholdsfortegnelse 1 HVAD ER FINANSTILSYNETS INDBERETNINGSSYSTEM?... 2 2 HVORDAN FÅR JEG DANNET

Læs mere

Microsoft Dynamics CRM 2013

Microsoft Dynamics CRM 2013 Microsoft Dynamics CRM 2013 Dashboard, PowerPivot og PowerView CRM User Group Denmark www.easyconsult.dk Præsentation Henrik Jensen Microsoft Dynamics CRM-arkitekt hj@easyconsult.dk Arbejdet med CRM-systemer

Læs mere

Kom godt i gang med SMS fra Outlook

Kom godt i gang med SMS fra Outlook Grundlæggende funktionalitet Med SMS fra Outlook kan du enkelt sende både SMS, MMS og fax fra Outlook. Programmet er integreret med din personlige Outlook-kontaktliste, og gør afsendelse af meddelelser

Læs mere

GDPR vejledning. 1. maj Indhold. ClientView GDPR vejledning

GDPR vejledning. 1. maj Indhold. ClientView GDPR vejledning 1. maj 2018 Indhold 1 Persondata-forordningen (GDPR)... 2 1.1 Egendefinerede felter... 2 1.2 Sletning af klienter... 3 1.3 Udskrive stamdata for private personer og enkeltmandsvirksomheder... 5 1.4 Eksport

Læs mere

Altid med, altid opdateret

Altid med, altid opdateret MIT BDO BDO Online Sikker og nem login Mit BDO benytter NemID til login. Det betyder, at du ikke får endnu et brugernavn og en adgangskode at holde styr på. Hold dig opdateret Download vores App Mit BDO

Læs mere

1 Overfør kvalitetsområdedokumenterne fra Revimentor Mastermanual 1. Åbn egen Revimentor, og vælg modulet "Manualen".

1 Overfør kvalitetsområdedokumenterne fra Revimentor Mastermanual 1. Åbn egen Revimentor, og vælg modulet Manualen. Vejledning til en komplet opdatering af Manualen, ydelsesgruppedokumenterne og kvalitetsområdedokumenterne, Office skabeloner samt kundeaftaleskabeloner. Dette hjælpedokument beskriver trin for trin hvordan

Læs mere

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 14. december 2017

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 14. december 2017 14. december 2017 Skat Nova 2017.2 Indhold 1 til Skat Nova 2017.2... 2 1.1 Systemkrav og installation... 2 1.2 Andre vejledninger... 2 2 Skat Nova... 3 2.1 Nye rentesatser... 3 2.2 Ejendomsavance... 4

Læs mere

Årsafslutning Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning. 25. maj 2018

Årsafslutning Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning. 25. maj 2018 25. maj 2018 Årsafslutning 2018.3 Indhold 1. Nyheder til Årsafslutning 2018.3... 2 2. Andre vejledninger... 3 3. Generelt... 4 3.1 GDPR... 4 4. Virksomheder... 6 4.1 Nye noter... 6 4.2 Tilpasset XBRL tag

Læs mere

Årsafslutning Indhold. 26. oktober Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning

Årsafslutning Indhold. 26. oktober Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning 26. oktober 2018 Indhold 1 Indhold 2 Nyheder til... 2 3 Andre vejledninger... 3 4 Indkomst- og formueopgørelse... 4 4.1 Automatisk notehenvisning i kapitalforklaring ved valg af note... 4 4.2 Nyheder der

Læs mere

Velkommen til ABC Analyzer! Denne basis manual indeholder introduktion til: De primære funktioner De 6 faneblade Dataslicers Rapporter og klikrapport

Velkommen til ABC Analyzer! Denne basis manual indeholder introduktion til: De primære funktioner De 6 faneblade Dataslicers Rapporter og klikrapport Velkommen til ABC Analyzer! Denne basis manual indeholder introduktion til: De primære funktioner De 6 faneblade Dataslicers Rapporter og klikrapport Manual opdateret Oktober 2015 Copyright ABC Softwork

Læs mere

Årsafslutning Indhold. 20. marts Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning

Årsafslutning Indhold. 20. marts Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning 20. marts 2019 Indhold 1 Indhold 2 Nyheder til... 2 3 Andre vejledninger... 3 4 Virksomheder... 4 4.1 Ny roller... 4 4.1.1 Indehaver... 4 4.2 Integration til Business Point... 5 4.3 XBRL rettelser... 5

Læs mere

EDI. Microsoft Dynamics NAV 2009 SP1 Klassisk. Side 1. Copyright: Naddon version 201010

EDI. Microsoft Dynamics NAV 2009 SP1 Klassisk. Side 1. Copyright: Naddon version 201010 EDI Microsoft Dynamics NAV 2009 SP1 Klassisk Side 1 Indholdet i dette dokument må på ingen måde gengives helt eller delvist hverken på tryk eller i anden form - uden forudgående skriftlig tilladelse fra

Læs mere

KMD Opus Personaledokumenter

KMD Opus Personaledokumenter KMD Opus Personaledokumenter og -mappe I KMD Opus Personaledokumenter og -mappe bliver følgende tilgængeligt med KP91: Ændringer i strukturen kan synkroniseres automatisk Dokumenter kan flyttes mellem

Læs mere

Partner session 1. Mamut One Temadag. 12. & 13. august 2009. Antonio Bibovski

Partner session 1. Mamut One Temadag. 12. & 13. august 2009. Antonio Bibovski Partner session 1 Mamut One Temadag 12. & 13. august 2009 Antonio Bibovski Agenda Mamut ONE Leverance En god investering for dine kunder Mamut Online Desktop Installation i praksis Mamut Validis Analyseværktøj

Læs mere

NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration

NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration Præsentation af Unik Bolig 4 version 4.2.0 Den 3. og 5. november præsenterede vi den nye version af Unik Bolig 4 for 275 deltagere fra 140 kunder. Præsentationen foregik på Centerbakken i Vejle og i DR

Læs mere

Regneark II Calc Open Office

Regneark II Calc Open Office Side 1 af 10 Gangetabel... 2 Udfyldning... 2 Opbygning af gangetabellen... 3 Cellestørrelser... 4 Øveark... 4 Facitliste... 6 Sideopsætning... 7 Flytte celler... 7 Højrejustering... 7 Kalender... 8 Dage

Læs mere

Brugervejledning til EasyBusiness Indholdsfortegnelse:

Brugervejledning til EasyBusiness Indholdsfortegnelse: Brugervejledning til EasyBusiness Indholdsfortegnelse: 1. Sådan logger man på EasyBusiness...2 2. Sådan foretager man en søgning...3 3. Hvordan gemmes og åbnes en søgning?...4 a. Gem en søgning...4 b.

Læs mere

caseware.dk Gode grunde til at vælge CaseWare

caseware.dk Gode grunde til at vælge CaseWare caseware.dk Gode grunde til at vælge CaseWare CW*Basis CW*Rådgivning CW*Basis er motoren for alle de øvrige CaseWare-produkter. Her foregår indhentning af data og generering af de enkelte rapporter og

Læs mere

Årsafslutning Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning. 23. maj 2017

Årsafslutning Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning. 23. maj 2017 23. maj 2017 Årsafslutning 2017.4 Indhold 1 Nyheder til Årsafslutning 2017.4... 2 2 Generelt... 3 2.1 Masterbruger kan blokere for besked om opdateringer... 3 2.2 Ændret placering af supportikon... 5 3

Læs mere

Microsoft Executive Circle Arken 25 marts 2004 Økonomi & ledelsesrapportering hos Rambøll Danmark

Microsoft Executive Circle Arken 25 marts 2004 Økonomi & ledelsesrapportering hos Rambøll Danmark Microsoft Executive Circle Arken 25 marts 2004 Økonomi & ledelsesrapportering hos Rambøll Danmark Indlæg ved: Michael Schad, økonom, Rambøll dir.support RAMBØLL Gruppen RAMBØLL Gruppen RAMBØLL Management

Læs mere

1. INDLEDNING... 3 6.1 REVISION... 9

1. INDLEDNING... 3 6.1 REVISION... 9 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OM PROCESSEN... 3 2.1 TEKNIK... 3 3. OVERORDNET OM OPBYGNING OG FUNKTIONALITET... 3 3.1 LØSNINGENS FLOW... 3 3.2 GEMME-FUNKTIONALITET... 4 3.3 VIS ÅRSRAPPORT I UDKAST...

Læs mere

Kassekladde. Fordi penge tager tid.

Kassekladde. Fordi penge tager tid. Kassekladde Fordi penge tager tid. Manual til Kassekladde 2012 Indholdsfortegnelse 1. Intro... s. 03 2. Kassekladde... s. 04 Opret bilag... s. 06 Redigere bilag... s. 07 Slet bilag... s. 08 Download bilag...

Læs mere

Standard er godt: Hør om vores add-ons til Dynamics NAV

Standard er godt: Hør om vores add-ons til Dynamics NAV INDLÆG 06: DYNAMICS NAV Standard er godt: Hør om vores add-ons til Dynamics NAV Jens Bakke 6. og 11. november 2014 Jens Bakke Uddannelse Rolle Certificeringer Nationaløkonomi - Odense Universitet Senior

Læs mere

LOGOS CONSULT BOGSHOP. Microsoft Dynamics NAV 2013 TIPS & TRICKS - VIDEN OM DYNAMICS NAV! 1. udgave

LOGOS CONSULT BOGSHOP. Microsoft Dynamics NAV 2013 TIPS & TRICKS - VIDEN OM DYNAMICS NAV! 1. udgave WWW.LOGOSCONSULT.DK Microsoft Dynamics NAV 2013 TIPS & TRICKS LOGOS CONSULT BOGSHOP - VIDEN OM DYNAMICS NAV! 1. udgave Genbrug af tekster Standardtekster I Microsoft Dynamics NAV har du mulighed for at

Læs mere