Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 5.april Der indkaldes herved til

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 5.april 2011. 1. Der indkaldes herved til"

Transkript

1 Holbæk den. 5.april Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 5. april 2011 kl På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Dagsorden Pkt. 1. Siden sidst Referat. Fraværende med afbud; Per Jensen Henning Petersen Annie Nielsen Formanden erklærede mødet for åbent. Ad pkt. 1. Statistik for begravelser/bisættelser; Margrethe-Kapellet, Bisættelser 268 Begravelser 13 Der har deltaget ialt personer Skt. Nikolai kirke bisættelser/begravelser 15 Bisættelser/begravelser fra Skt. Nikolai sogn 101 Skrivelse fra Holbæk Kommune, der beklager at anlægsarbejdet på kirkepladsen er blevet forsinket på grund af vintervejret. Det forventes at der er 2 måneders arbejde tilbage, når frosten slipper taget. Skrivelse fra biskoppen vedrørende udtræden af menighedsrådet og rådets forslag om at der i resten af perioden kun er 13. valgte menighedsrådsmedlemmer. Biskoppen ønsker fremsendt en erklæring som skal være underskrevet af samtlige tilbageværende menighedsrådsmedlemmer. Orientering om Stiftsdagen den 27. marts, havde tilmeldt sig stiftsdagen. Invitation til besøg på Museum of Art i Utah Der har været besøgende, for at se på altertavlen af Carl Bloch. Hanne Korsby orienterede om stiftsdagen og projekt Kirke på vej, som er et projekt over 3 år som støttes af Stiftsrådet. Provstiets præsentation af takstforhøjelserne

2 Holbæk den. 5.april Der er bevilget kursus til: Hanne Mejlhede, Nana W. Hansen og Jytte Lundbak deltager i kursus om salmevalg Henning Hansens deltagelse i foreningen for Kirkegårdskulturs årsmøde, som afholdes i dagene maj 2011 i Ringsted. I kurset deltog også Michael Rosendal og Hanne Nebeling. Øvrigt blev taget til efterretning. Formanden orienterer om aktuelle artikler fra Kristeligt Dagblad. Pkt. 2. Sager behandlet i forretningsudvalget Den 22. februar Ad pkt Godkendelse af dagsorden., mødet blev aflyst. 2. Ansøgning fra medarbejder på kirkegårdskontoret om forhøjelse af løn. 3. Eventuelt. Sager behandlet i forretningsudvalget Den 29.marts Regnskab Budget Salg af Præsteboligen Blomsterhaven Gennemgang af dagsorden til den 5. april Eventuelt. Pkt. 3. Ad pkt. 3. Referater fra stående udvalg. Formanden/næstformanden for udvalget anmodes om at uddybe udvalgets beslutninger. Referat fra Musik- og aktivitetsudvalgets møde den 14. marts Referatet vedlægges. Der orienteres om eftermiddagshøjskolens program for Referat fra møde den 25. marts 2011 i Olga Sofie Hansens fond. Referatet vedlægges. Hanne Korsby orienterede om programmet for den kommende sæson.

3 Holbæk den. 5.april Nyt fra kassereren Intet. Nyt fra Kirkeværgen Der har været indbrud i Klostersalen, og forsøg på at fjerne en PH-kogle. En PC til den elektroniske tavle er stjålet. Hans Michael Larsen orienterede om tyveriet. Maleren er påbegyndt revision af præstetavlerne på stedet. Arbejdet forventes snarest udført. Der ønskes opsat et spejl i nærheden af våbenhuset. Nyt fra kontaktpersonen Nyt fra medarbejderrepræsentanten. Intet. Hanne Norre orienterede om den nye messehagel og nye korkapper. Stor ros og tak til Hanne Norre som har lavet det store arbejde. Pkt. 4. Orientering fra præsterne. Ad pkt.4. Hanne Mejlhede orienterede om Menighedsplejen og hvordan midlerne nu anvendes. Michael Rosendal orienterede om 1. majs gudstjenesten hvor han efterlyste hjælp til praktiske opgaver. Nana S. Hansen orienterede om fastelavnsgudstjenesten. Freestyle gudstjeneste, som er et samarbejde med flere sogne.

4 Holbæk den. 5.april Pkt. 5. Det årlige bygningssyn. Ad pkt. 5 Dato for det årlige bygningssyn afholdes torsdag den 12. maj 2011 fra kl Der udsendes dagsorden for bygningssynet. Pkt. 6. Nyt Kirkehus Der har været afholdt møde med ejerkredsen for Allégaarden, De er meget positiv overfor, at kirken kan erhverve en del af grunden mod, at der etableres en fælles parkeringsplads og haveanlæg på arealet bagved det nye kirkehus. Provstiudvalget har i skrivelse af 3. marts 2011 meddelt at de har godkendt helhedsplanen for større investeringer i sognet, herunder at der kan bygges et nyt kirkehus. Under henvisning til sidste møde skal menighedsrådet vælge 3 arkitektfirmaer til at lave et skitseforslag til det nye Kirkehus. Ad pkt. 6. Følgende arkitekter blev foreslået; 1. Arkitektgruppen, Holbæk 2. Karsten Rønnows tegnestue, Holbæk. 3. Exners Tegnestue, Århus. 4. Thomas Kullegaard, Holbæk 5 Ejvind Rostgaard, Holbæk. 6. Per Axelsen, Roskilde. Efterfølgende afstemning blev: 11 stemte for Arkitektgruppen, Holbæk 8 stemte for Karsten Rønnow, Holbæk 7. stemte for Thomas Kullegaard, Holbæk Som reserve blev valgt Exners tegnestue. Forslagsstillere kan give en kort information om arkitektfirmaet. Pkt. 7. Ad pkt. 7. Istandsættelse af Østre kapel. Realdania har i skrivelse af 11. marts 2011 meddelt, at man ikke kan støtte projektet. Nye ansøgninger forberedes. Menighedsrådet godkendte at der sendes ansøgninger til andre fonde.

5 Holbæk den. 5.april Da Holbæk provsti har godkendt helhedsplanen, kan der igangsættes istandsættelser af bygningen for Op til kr.2 mio. Beslutningsforslag til renovering af Østre Kapel, Kopi af forslag til beslutning vedlægges. 4 punker til indstilling; 1. Karsten Rønnows tegnestue udarbejder et forslag til renovering af Østre Kapel, der gør det muligt at gennemfører de i helhedsplanen nævnte aktiviteter. Forslaget skal rumme to etaper. Første etape udgør en plan, der kan realiseres inden for rammen af kr. 2 mio. inkl. Moms. Samt en anden etape, der omfatter en totalrenovering inden for en mulig beløbsramme, som kan realiseres gennem fondstilskud. Karsten Rønnows tegnestue blev godkendt Det maximale beløb, som menighedsrådet således afsætter til renoveringen er det nævnte beløb kr. 2 mio. I forbindelse med istandsættelsen skal menighedsrådet tage stilling til, om vægmalerierne kan overmales eller skal bevares. 2. Menighedsrådet nedsætter et særligt byggeudvalg på 3 personer plus kirkegårdsinspektøren, hvis opgave er at følge gennemførelsen af renoveringen af Østre Kapel. 3. For at sikre et rimeligt driftsgrundlag for Giotto og formidlingsaktiviteterne på Østre kirkegård afsættes de allerede bevilgede kr ,- til formidlingsaktivitet over en 3 årig periode. Hermed skulle det være muligt at sikre et bedre grundlag for Giottos drift i et 3-årig perspektiv, hvilke uden tvivl er fundamentalt for at få fonde til at indgå i renoveringsopgaven af Østre Kapel.. Midlerne udløses gennem konkrete ansøgninger. 4. Giotto fritages for at betale leje i perioden frem til Herefter må Kunstforeningen Giotto have skabt et grundlag for driften af udstillingsvirksomheden på længere sigt. Efter grundig overvejelse har menighedsrådet besluttet at overmale friskoen på endevæggen. Arbejdet skal udføres således at friskoen kan genetableres senere. Menighedsrådet godkendte at byggeudvalget som arbejder med Kirkehuset påtager sig denne opgave også. Indstilling nr. 3. Udgår og behandles senere. Indstilling nr. 4. Udgår og behandles senere.

6 Holbæk den. 5.april Pkt. 8. Godkendelse af åbningsbalancen for regnskabsåret Ad pkt.8. En ny bestemmelse er indført, hvor menighedsrådet på et møde skal godkende åbningsbalancen, som skal underskrives af formand og kasserer, og fremsendes til provstiudvalget og revisor. Pkt. 9. Salg af Blomsterhaven 19. Der er nu udarbejdet salgsmateriale og ejendommen sættes til salg fra 1. april Ad pkt. 9. Lis Grove-Rasmussen orienterede om salget. Menighedsrådet skal godkende en minimumspris, som vil blive indskrevet i annoncen. Forretningsudvalget foreslår kr ,- Der holdes åbent hus lørdag den 9. april og søndag d 17. april begge dage mellem Tilbud på ejendommen åbnes tirsdag den 26. april kl , på kirkegårdskontoret. Pkt. 10. Regnskab Det endelige regnskab vedlægges Ad pkt. 10. Ove Madsen orienterede om regnskabet. Menighedsrådet godkendte regnskabet.

7 Holbæk den. 5.april Pkt. 11. Budget Budgetoversigstskema (vedlægges) som angiver menighedsrådets ønsker for budgetlægning. Skal sammen med et formålsskema fremsendes til Provstiudvalget. Der afholdes budgetsamråd torsdag den 9.juni 2011 kl , mødestedet meddeles efterfølgende. Ad pkt. 11. Pkt. 12. Fortsat medlemskab af Den Kristne Radio Kontingentet for 2011 er kr. 600,- Ad pkt. 12. Menighedsrådet godkendte kontingentet for Pkt. 13. Ansøgning fra Henning Hansen om at fraflytte embedsboligen gældende fra udgangen af juli måned Ad pkt. 13. Ansøgningen blev imødekommet. Henning Hansen har i forbindelse med sin stilling ret men ikke pligt til at bebo embedsboligen Klosterporten 12., og anmoder om at fraflytte boligen med udgangen af juli måned Under henvisning til tidligere behandling, kan boligen herefter sættes til salg. De kirkelige myndigheder har givet tilladelse til, at sælge boligen.

8 Holbæk den. 5.april Pkt. 14. Anskaffelse af ny kopimaskine til Sortebrødreklostret. Den gamle kopimaskine fra 2005 bør snarest udskiftes, idet den nuværende vedligeholdelsesaftale snart vil blive opsagt fra firmaet. Der betales på nuværende tidspunkt for farvekopier 20 øre pr kopi og for sort/hvid 13 øre pr kopi. Ad pkt. 14. Undersøges og udsættes til senere. Ove Madsen og Henning Hansen disponerer over anskaffelsen, når behovet og midler skønnes, at være til rådighed. En tilsvarende kopimaskine kan anskaffes for ,- + moms. Pkt. 15. Godkendelse af koncert med Tysk ensemble den 5. august kl , hvor der skal betales for billetter. Pkt. 15. Menighedsrådet godkendte, at der sælges billetter. Jytte Lundbak har foreslået, at der betales entre og det der kommer ind ved billetsalget, betales til det medvirkende ensemble. Koncerten kan derfor afholdes, uden udgift for menighedsrådet. Ansvarlig for afholdelse af koncerten er Jytte Lundbak. Pkt Indvielse af kirkepladsen søndag den 1. maj 2011 kl Hanne Korsby orienterer om hvad der skal ske, Det er et samarbejde med Holbæk Museum og Holbæk Kommune. Menighedsrådet skal betale for enkelte udgifter. Ad pkt. 16. Hanne Korsby orienterede om projektet, der er et middelaldermarked. Menighedsrådet godkendte at der anvendes kr ,- som tages fra kirkelige aktiviteter. Godkendelse af aktiviteten og et økonomisk overslag vil blive forelagt.

9 Holbæk den. 5.april Pkt. 17. Evaluering af sogneindsamlingen og valg af ny indsamlingsleder. Det foreslås, at Nana Schiøtt Hansen vælges som ny indsamlingsleder. Indsamlingsudvalget består herudover af Michael Thorup og Knud Munksgaard. Pkt. 18. Eventuelt Med venlig hilsen Hanne Korsby Ad Pkt. 17. Der blev indsamlet ca. kr ,- Formanden takkede alle der var med til indsamlingen. Menighedsrådet valgte Nana Schiøtt Hansen som ny indsamlingsleder. Ad pkt. 18. Stor ros til Jytte Lundbak for koncerten søndag den 3. april med kirkens kor. Formanden orienterede om artikel der kommer i HALLO om Naturkirkegården. SIGN: Hanne Korsby Michael Rosendal Hans Michael Larsen Vibeke Beierholm K.E. Prier Olsen Lis Grove-R. Hans Walther M. Kruse. Michael Busch O. Madsen Knud Munksgaard Hanne Mejlhede Nana Schiøtt Hansen

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 1. juni 2010. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 1. juni 2010. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 1. juni 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 1. juni 2010 kl. 18.00 NB. Bemærk tid! På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Efter mødet serveres en

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 1. februar 2011. 1. 1 Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud; Ove Madsen

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 1. februar 2011. 1. 1 Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud; Ove Madsen Holbæk den. 1. februar 2011. 1 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 1. februar 2011 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud;

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Ad Pkt. 1. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Holbæk den. 4. september 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Ad Pkt. 1. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Holbæk den. 4. september 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 4. september 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 4. september 2012 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud;

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 4. oktober 2011. 1. Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud;

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 4. oktober 2011. 1. Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud; Holbæk den. 4. oktober 2011. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 4. oktober 2011 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Michael

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 5. oktober 2010. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 5. oktober 2010. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 5. oktober 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 5.oktober 2010 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Per

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Herefter åbent møde. Dagsorden. Ad pkt. 2. LUKKET MØDE. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 11. december 2012.

Menighedsrådsmøde. Herefter åbent møde. Dagsorden. Ad pkt. 2. LUKKET MØDE. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 11. december 2012. Holbæk den. 11. december 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 11. december 2012 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Vita Yvonne Fischer Ole Frank Jørgensen Michael Rosendal

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 7. februar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 7. februar 2012 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Knud

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 10. januar 2012. 1. Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud;

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 10. januar 2012. 1. Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud; Holbæk den. 10. januar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 10. januar 2012 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Henne Korsby Henning Petersen På kirkegårdskontoret Anders

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 2. marts 2010. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 2. marts 2010. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 2. marts 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 2. marts 2010 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Bjørn

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 6. december Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 6. december Der indkaldes herved til Holbæk den. 6. december 2011. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 6. december 2011 kl. 18.00 bemærk mødetid På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk, den. 6. november 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk, den. 6. november 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk, den. 6. november 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 6. november 2012 kl. 17.00 NB. Bemærk mødetid! På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1 Holbæk den. 16. august 2011. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 16. august 2011 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Dagsorden Pkt. 1 Sognemedhjælperens

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 6. april 2010. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 6. april 2010. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 6. april 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 6. april 2010 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Bjørn

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Holbæk den. 17. august Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud; Hanne Norre.

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Holbæk den. 17. august Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud; Hanne Norre. Holbæk den. 17. august 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 17. august 2010 kl. 16.30 NB. Bemærk mødetid På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 9. april 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 9. april 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 9. april 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 9. april 2013 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Nana Schiøtt Hansen Ole Frank Jørgensen Vita Fischer Afholdes

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Pkt.2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 2. november

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Pkt.2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 2. november Holbæk den. 2. november 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 2. november 2010 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Dagsorden Pkt. 1. Præstesituationen.

Læs mere

Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad Pkt. 2. Holbæk den. 14. maj 2013. 1. Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde

Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad Pkt. 2. Holbæk den. 14. maj 2013. 1. Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Holbæk den. 14. maj 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Referat. Fraværende med afbud; Tirsdag den 14. maj 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Dagsorden

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 8. januar 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 8. januar 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 8. januar 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Referat. Fraværende med afbud; Flemming Erland Christensen Tirsdag den 8. januar 2013 kl. 19.00 I Sortebrødreklostret Klosterstræde

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 11. juni 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 11. juni 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 11. juni 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 11. juni 2013 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Allan Hvid Olsen Hanne Mejlhede Kristine Høffding. Afholdes i

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Referat. Dagsorden. Ad pkt. 16. Pkt. 16. Pkt. 17. Ad pkt. 17. Referat af andet møde i menighedsrådet i kirkeåret 2014.

Menighedsrådsmøde. Referat. Dagsorden. Ad pkt. 16. Pkt. 16. Pkt. 17. Ad pkt. 17. Referat af andet møde i menighedsrådet i kirkeåret 2014. Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 14. januar 2014 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat af andet møde i menighedsrådet i kirkeåret 2014. Tilstedeværende:

Læs mere

Referat. Menighedsrådsmøde Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1.

Referat. Menighedsrådsmøde  Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 12. marts 2013, side 1 af 6 Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag den 12. marts 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Flemming

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt.2. Ad pkt. 2. Ad pkt. 3. Pkt. 3.

Menighedsrådsmøde. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt.2. Ad pkt. 2. Ad pkt. 3. Pkt. 3. Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 12. november 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Tilstedeværende: Ove Nygaard Madsen (fm), Lis Grove- Rasmussen (nfm),, Flemming Erland

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 25. august 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Flemming Baatz Kristensen Til stede: Flemming Baatz Kristensen, Agnes Petterson, Georg Kjeldsen, Henning

Læs mere

Referat menighedsrådsmøde Dato: 27. august 2015 kl. 19.00 21.00

Referat menighedsrådsmøde Dato: 27. august 2015 kl. 19.00 21.00 Referat menighedsrådsmøde Dato: 27. august 2015 kl. 19.00 21.00 Blad nr. Dagsorden Beslutning Velkomst ved formand Sten Jørgensen Afbud fra Klaus Eisenhardt, Karen-Margrethe Schmidt og Helle D. Asmussen

Læs mere

Dagsorden. Ad pkt. 72. Pkt. 72. Ad pkt. 73. Pkt. 73. Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 13. maj 2014

Dagsorden. Ad pkt. 72. Pkt. 72. Ad pkt. 73. Pkt. 73. Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 13. maj 2014 Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 13. maj 2014 Afholdt i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat af sjette møde i menighedsrådet i kirkeåret 2014. Ove Nygaard Madsen (fm), Lis

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 18. april 2013 kl. 19.00 Mødet startede med en orientering fra Anne Sofie Aabenhus om Skoletjenesten i Gladsaxe-Herlev provsti

Læs mere

Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 19. december 2013. Kl. 14-16 Mødested: provstikontoret

Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 19. december 2013. Kl. 14-16 Mødested: provstikontoret Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 19. december 2013. Kl. 14-16 Mødested: provstikontoret Alle medlemmer tilstede Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med ekstrapunkt (Se

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 17. januar 2012 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

Referat menighedsrådsmøde Dato: 24. marts 2015 kl. 19.00

Referat menighedsrådsmøde Dato: 24. marts 2015 kl. 19.00 Referat menighedsrådsmøde Dato: 24. marts 2015 kl. 19.00 Blad nr. Dagsorden Beslutning Velkomst ved formand Sten Jørgensen Afbud fra Ernst Moltrup. Stedfortræder er forsøgt indkaldt, ej mødt. Laila Koch

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 8. maj 2012 kl. 18.30 i Sognehuset Indledning ved Jørgen Lasgaard (18.30) Til stede: Martin Toft Lodahl (referent), Sonia Ellinor Pedersen, Børge Juhl, Hans Henrik

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 27. oktober 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Lona Meisnow, Johanne Markvart, Henning Dahl Madsen, Mogens Skjøth, Sonia Pedersen, Martin Frøkjær-Jensen (medarb.

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde

Referat af menighedsrådsmøde Referat af menighedsrådsmøde Tirsdag den.2.februar 2016. kl. 19.00 til 22.00 i Teglgården. Bogense. 02.02. 2016. Tilstede: Kjeld Bruun, Jannie Bruun, Dorthe Årø, Kirsten Nielsen, Lise Jørgensen, Birgit

Læs mere

Referat for menighedsrådsmødet den 19. november 2015 kl. 18.15 i Ølby Sognegård.

Referat for menighedsrådsmødet den 19. november 2015 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Referat for menighedsrådsmødet den 19. november 2015 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Deltagere: Liselotte Nyboe, Johan Dyrløv, Arthur Holgerson, Arne Søndergaard, Preben Petersen, Birgit Bager, Marie Holst,

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Referat. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Holbæk, den. 10. september 2013. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Referat. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Holbæk, den. 10. september 2013. Der indkaldes herved til Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 10. september 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Tilstedeværende: Ove Nygaard Madsen (fm), Lis Grove- Rasmussen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 30. oktober kl. 17.00 i Sognehuset Til stede: Sonia Ellinor Pedersen, Børge Juhl, Georg Hoxer Kjeldsen, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Henning Dahl Madsen,

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 4. december 2012. Kl. 18.30 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 4. december 2012. Kl. 18.30 Mødested: Provstikontoret Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 4. december 2012. Kl. 18.30 Mødested: Provstikontoret Til stede: Søren Ødum Nielsen, Philip Marcussen, Inger Christensen, Beate Andreassen og Eigil Saxe.

Læs mere

Dagsorden til møde den 18. september 2013 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd

Dagsorden til møde den 18. september 2013 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd Rindum Kirke, Menighedsrådet, Rindumvej 2, 6950 Ringkøbing Dagsorden til møde den 18. september 2013 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd Til stede: Anders Storgaard Sørensen, Tage Høj Kristiansen, Poul

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.30. Referat

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.30. Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde I Menighedsrådet: Henrik V Pedersen, Lene

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag.

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag. Menighedsrådsmøde nr. 329, 12.08.2015 kl. 19.00 Indleder: Ingerlise Sørensen Deltagere: Sigfred, Steen Victor, Bent, Henrik, Knud, Poul, Lise, Ingerlise, Erik, Jesper Henning, Mie, Torben Jette ankom til

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 23. november 2011 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 23. november 2011 kl. 19.30 29. november 2011 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 23. november 2011 kl. 19.30 Møde nr. 17 Astrid Kappel Nielsen (fravær uden afbud) Christian Seidelin Else Juul Green Esther Søeborg

Læs mere

Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 14. februar 2013. Kl. 19.00 Mødested: Storegade 93, 6100

Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 14. februar 2013. Kl. 19.00 Mødested: Storegade 93, 6100 Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 14. februar 2013. Kl. 19.00 Mødested: Storegade 93, 6100 Mødepunkt 1 Afbud fra Der var afbud fra Hanne Hovmøller. 2 Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Godkendt. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2 Godkendelse af referat.

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Godkendt. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2 Godkendelse af referat. Menighedsrådsmøde nr. 315 d. 12/03 2014 kl. 19.00 Indleder: Sigfred Lauridsen Afbud: Karin Clemmensen, Christian Thomsen, Lise-Lotte Hovgaard, Lise H. Sørensen Fraværende: Dagsordens punkter Kort redegørelse

Læs mere

Konstituerende møde. Formandens initialer:

Konstituerende møde. Formandens initialer: På mødet deltog: Troels Dahlgaard Stummann, Per Rønager Bøjstrup; Susanne Sjølander, Kevin Bøgelund Pihl, Minna Irene Siegumfeldt, Jakob Riis, Nanette Zahrtmann, Ole Winkler Pedersen, (forlod mødet efter

Læs mere

Referat. Skelund Menighedsråd. Møde i kirkehuset. 15.januar 2015 kl. 17.00-19.00. 1. Bemærkninger til dagsorden Afbud fra Titti Busk

Referat. Skelund Menighedsråd. Møde i kirkehuset. 15.januar 2015 kl. 17.00-19.00. 1. Bemærkninger til dagsorden Afbud fra Titti Busk Skelund Menighedsråd Møde i kirkehuset Referat 15.januar 2015 kl. 17.00-19.00 1. Bemærkninger til dagsorden Afbud fra Titti Busk 2. Siden sidst Lyd til udendørsarrangement Aftale om hjælp til lyd til gudstjenesten

Læs mere

Føns-Ørslev-Udby-Husby menighedsråd

Føns-Ørslev-Udby-Husby menighedsråd Referat Menighedsrådsmøde Tidspunkt 30. januar Sted Graverhuset Husby Dagsorden udsendt 29. januar Fraværende Føns-Ørslev-Udby-Husby menighedsråd Lone Lauridsen, Hilmar Christensen, Gitte Hjarnø Petersen

Læs mere

Ordinært møde i Tapdrup menighedsråd. 2012. Blad nr. AaL. 1. Velkomst. Ekstra pkt. udlejning Sognehuset. Godkendelse af dagsorden.

Ordinært møde i Tapdrup menighedsråd. 2012. Blad nr. AaL. 1. Velkomst. Ekstra pkt. udlejning Sognehuset. Godkendelse af dagsorden. Side 1 af 5 1. Velkomst. Godkendelse af dagsorden. 2. Regnskab og budget. a.1. Gennemgang af månedsstatus v. LMO a.2. Budget. Ekstra pkt. udlejning Sognehuset Mie Jensen gennemgik det fremsendte regn-

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Mødested Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 26.02.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber,

Læs mere

Fraværende: Kjeld Madsen (afbud) og Jann Hedelund Jørgensen (afbud). Webmaster Søren Larsen deltager i behandlingen af pkt. 2.2 og 4.7.

Fraværende: Kjeld Madsen (afbud) og Jann Hedelund Jørgensen (afbud). Webmaster Søren Larsen deltager i behandlingen af pkt. 2.2 og 4.7. Der er spørgetid kl. 19.00 Fraværende: Kjeld Madsen (afbud) og Jann Hedelund Jørgensen (afbud). Webmaster Søren Larsen deltager i behandlingen af pkt. 2.2 og 4.7. Godkendt, at webmaster deltager uden stemmeret

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. juni 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. juni 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. juni 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Offentlig Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Orientering ved personalekonsulenten Dette punkt udgår,

Læs mere

MENIGHEDSRÅDSMØDE. Dagsorden med referat efter hvert punkt. Afbud fra. DIF kommer senere. Godkendelse og underskrift af referat fra 16.1.

MENIGHEDSRÅDSMØDE. Dagsorden med referat efter hvert punkt. Afbud fra. DIF kommer senere. Godkendelse og underskrift af referat fra 16.1. Dagsorden med efter hvert punkt 1: 2: 3: Afbud fra Godkendelse af fra sidste MRmøde Godkendelse af dagsorden DIF kommer senere Godkendelse og underskrift af fra 16.1.2014 Godkendt med tilføjelse af punkt

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat fra menighedsrådsmøde tirsdag den 26. april 2016 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Knud Erik Arentsen, Bente Loft Nielsen deltog kl.20.10 20.40. Antal mødedeltagere. 10 Dagsorden: Beslutninger:

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00

Referat fra Menighedsrådsmøde. Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00 Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Mødested: Deltager: Afbud fra: Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00 Konfirmandstuen, Rødding Præstegård. Anger Nissen, Helene Bertelsen, Tove

Læs mere

Fruering og Vitved Menighedsråd

Fruering og Vitved Menighedsråd Fruering og Vitved Menighedsråd 1 Referat af fællesrådsmøde Tirsdag den 22. januar 2013. Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører samt lejer af

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 6. december 2011. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 6. december 2011. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 6. december 2011. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Fraværende: ingen Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 PUK, Kvartalsrapport 3. kv. 2011

Læs mere

Den 11. januar. 2011 Blad nr. 1

Den 11. januar. 2011 Blad nr. 1 Den 11. januar. 2011 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 11. januar 2011 kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Dagsorden: Fraværende med

Læs mere

enighedsrå d Først i 1903 kom der en lov om menighedsråd, der skulle oprettes i alle landets sogne. Loven trådte i kraft i januar 1904.

enighedsrå d Først i 1903 kom der en lov om menighedsråd, der skulle oprettes i alle landets sogne. Loven trådte i kraft i januar 1904. M enighedsrå d Hvad er et menighedsråd? Et menighedsråd er den danske folkekirkes mindste demokratiske enhed, og i Danmark er der omkring 2.000 menighedsråd, som bestyrer landets sognekirker I 1856 blev

Læs mere

Fraværende: Lars Fløe Olsen (afbud) og Krista Erbs (afbud). Som stedfortrædere deltog Søren Harboe og Birte Lysholm.

Fraværende: Lars Fløe Olsen (afbud) og Krista Erbs (afbud). Som stedfortrædere deltog Søren Harboe og Birte Lysholm. Valgbestyrelsen har meddelt, at de personer, der er opført på vedlagte liste, er valgt til menighedsrådet for Mørdrup Sogn. Det først valgte medlem af det nye menighedsråd har ved brev og mail af 4. november

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 29. september 2015. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 29. september 2015. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 29. september 2015. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 14. april 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 14. april 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 14. april 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Mødepunkt 1 Sag: Meddelelser til og fra provstiet (849) Grene provsti fremsender forespørgsel

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag den 9. februar 2016, kl. 19.15 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag den 9. februar 2016, kl. 19.15 i Vedsted Sognegård 109 Menighedsrådsmøde tirsdag den 9. februar 2016, kl. 19.15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Fraværende: Protokollat: Afbud fra Hans Jørgen Sørensen, Aase Holst og Lise Hammershøj Jensen Godkendelse

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 19. september 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 19. september 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til torsdag den 19. september 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 19. september 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:

Læs mere

Vedtægt. for samarbejde mellem menighedsråd i medfør af menighedsrådslovens kapitel 8 (lovbekendtgørelse nr. 611 af 6. juni 2007 42a og 43a) om

Vedtægt. for samarbejde mellem menighedsråd i medfør af menighedsrådslovens kapitel 8 (lovbekendtgørelse nr. 611 af 6. juni 2007 42a og 43a) om Vedtægt for samarbejde mellem menighedsråd i medfør af menighedsrådslovens kapitel 8 (lovbekendtgørelse nr. 611 af 6. juni 2007 42a og 43a) om Folkekirkens Skoletjeneste i Frederikshavn Provsti Frederikshavn

Læs mere

Solvang Sogn Dato: Blad nr. 26. november Formandens initialer: 2014

Solvang Sogn Dato: Blad nr. 26. november Formandens initialer: 2014 På mødet deltog: Svend Erik Gerberg Simonsen, Minna Irene Siegumfeldt, Jan Friberg, Jakob Riis, Jens Henrik Jakobsen, Heidi Olsen, Kevin Bøgelund Pihl, Jens Andersen, Per Rønager Bøjstrup, Per Frederiksen,

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 12.04.09. Referat af: Bestyrelsesmøde tirsdag d. 07.04.09 kl. 18.30 22.00 marts 2009. referat nr. 5.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 12.04.09. Referat af: Bestyrelsesmøde tirsdag d. 07.04.09 kl. 18.30 22.00 marts 2009. referat nr. 5. DIRIGENT: Marianne Larsen AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy Rasmussen, Tina Laursen, Mads Greve, Knud Petersen, Peter Nielsen, David Oszlak, Marianne Larsen og Aase B. Stisen.

Læs mere

Referat Tirsdag d. 11. juni 2013 kl. 19.00. Beslutning: Godkendt.

Referat Tirsdag d. 11. juni 2013 kl. 19.00. Beslutning: Godkendt. Åbent møde: Afbud fra: Godkendelse og underskrivelse af referat fra mødet d. 15. maj 2013. Godkendelse af dagsorden. Velkomst til provst Jens Elkjær Petersen og kordegn Dorthe Sag nr. 1: Orientering fra

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 2. december 2014. Kl. 17.00-19.00 Mødested: Chr. X's Alle 118

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 2. december 2014. Kl. 17.00-19.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 2. december 2014. Kl. 17.00-19.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Til stede var: John Bagger-Pedersen, Hans-Christian Jørgensen, Ulla W. Jeppesen, Julie Rebel

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Pkt.2. Ad pkt. 2. Referat af

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Pkt.2. Ad pkt. 2. Referat af Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 10. december 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Tilstedeværende: Ove Nygaard Madsen (fm), Lis Grove- Rasmussen (nfm),,

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 2. udgave 19. marts 2012 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens formål

Læs mere

Referat fra møde den 26. august 2014 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd

Referat fra møde den 26. august 2014 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd Rindum Kirke, Menighedsrådet, Rindumvej 2, 6950 Ringkøbing Referat fra møde den 26. august 2014 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd Til stede: Tage Høj Kristiansen, Alex Wejse, Poul Sørensen, Knud Føhns,

Læs mere

8680 RY Torsdag den 21. januar 2016 klokken 18,00

8680 RY Torsdag den 21. januar 2016 klokken 18,00 Dagsorden Referat Fraværende Ingen 8. Godkendelse af dagsorden Godkendt 9. Godkendelse af referat fra mødet den 10. december 2015 10. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet 3. Kirkeministeriet Godkendt 1.1

Læs mere

Referat fra 18. februar 2014 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd

Referat fra 18. februar 2014 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd Rindum Kirke, Menighedsrådet, Rindumvej 2, 6950 Ringkøbing Referat fra 18. februar 2014 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd Til stede: Tage Høj Kristiansen, Poul Sørensen, Knud Føhns, Heidi Sandholm,

Læs mere

2. Bemærkninger til referat fra ordinært fællesrådsmøde den 7. oktober 2015

2. Bemærkninger til referat fra ordinært fællesrådsmøde den 7. oktober 2015 Fruering og Vitved Menighedsråd Referat af fællesrådsmøde Tirsdag den 24. november 2015 Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører, webbmaster samt

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Referat Sted Start 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Deltagere, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Per Carstens, og Lars Olsen. Endvidere deltog og direktør Deltog ikke Referent Dirigent Der var afbud

Læs mere

1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2 Godkendelse af referat Sag: Provstiudvalgsmøde torsdag den 26. januar 2016 (2701)

1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2 Godkendelse af referat Sag: Provstiudvalgsmøde torsdag den 26. januar 2016 (2701) Referat for: Lolland Vestre provstiudvalg Sagsnr.2737 PU møde 21. februar 2017. Kl. 10.00 Mødested: Stormarkskirkens Sognehus, Ringvejen 64, 4900 Nakskov Der var meddelt afbud fra Axel P. Rasmussen. HGJ

Læs mere

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Kirsten Engmark, Ryan Faurby, Lone G. Kristensen, Arne D. Rasmussen, Ruth Sandbak,

Læs mere

Dato: 29. januar 2015. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 16,15. R e f e r a t. Åbne punkter. Til efterretning.

Dato: 29. januar 2015. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 16,15. R e f e r a t. Åbne punkter. Til efterretning. Sønderbro Kirkes sognelokale Møde nr. Blad nr. 1 Mødestart kl. 16,15 R e f e r a t Lars Skytte Nielsen Anette V. Egly AVE Karl-Ole Petersen - KOP Gert Fruelund Jensen - GF Tove Asmussen TA Anne Marie Kristensen

Læs mere

Drøsselbjerg menighedsråd

Drøsselbjerg menighedsråd Deltager: Ane Pilemand, Bende Grønlund, Bjarne Thor Jensen, Karin Dinesen, Arne Kristensen, Merete Raben og Marianne Kristoffersen. Afbud: Merete Raben Mødeleder: Ane Pilemand Referent: Arne Kristensen

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen. 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål Foreningen har det formål at udbrede

Læs mere

Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183

Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183 Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183 Sognegården, Klostervænget 2A, 4100 Ringsted Fraværende: Med afbud: Henry H. Hansen, Knud Birk Iversen, Karl-Erik Pedersen Kirsten Lynge Jensen og

Læs mere

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård.

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Deltagere: Liselotte Nyboe, Johan Dyrløv, Arthur Holgerson, Arne Søndergard, Palle Sigaard, Birgit Bager, Marie Holst, Ruth

Læs mere

Menighedsrådsmøde nr. 327, 12.05.2015 kl. 19.00

Menighedsrådsmøde nr. 327, 12.05.2015 kl. 19.00 Menighedsrådsmøde nr. 327, 12.05.2015 kl. 19.00 Indleder: Bent Holm Deltagere: Sigfred, Kirsten Stejner, Anders Michael Grønfeldt, Benjamin, Steen Victor, Bent, Kirsten, Christian, Henrik, Poul, Lise,

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Endelig. Menighedsrådsmøde. Den 15. november. 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Ingen

Solrød Menighedsråd. Endelig. Menighedsrådsmøde. Den 15. november. 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Ingen Endelig Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 15. november kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Mødet slutter med valg af formand, næstformand, kasserer

Læs mere

Referat for: Kolding Provstiudvalg. PU møde 16. marts 2016. Kl. 14.00 Mødested: Brændkjær kirken lokale 3

Referat for: Kolding Provstiudvalg. PU møde 16. marts 2016. Kl. 14.00 Mødested: Brændkjær kirken lokale 3 Referat for: Kolding Provstiudvalg PU møde 16. marts 2016. Kl. 14.00 Mødested: Brændkjær kirken lokale 3 Mødepunkt 1 Ansøgning til 5% midler kr. 20.000,- til Luther arrangement i 2017 Sag: 2016.02.16 Ansøgning

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 10.10.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 10. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.10.04 kl. 18.30 22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 10.10.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 10. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.10.04 kl. 18.30 22. DIRIGENT: PIA H. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H., David, Pia K., Aase. Afbud fra Klaus, Torben, René. AD. 2 Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den kl i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den kl i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 6.12.2016 kl.19.00 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Gitte, Ryan, Arne, Kirsten E., Lone, Peder, + Ruth (suppl.) og Magnus (suppl.)

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Stiftsrådet Dagsorden og referat Dato: Den 21. oktober 2015 Kl.: 17:00 Sted: Roskilde Stiftskontor, Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde Følgende deltog i mødet: Biskop Peter Fischer-Møller, domprovst Jens

Læs mere

1 Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelse af nyt punkt 7, ansøgning fra Allinge

1 Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelse af nyt punkt 7, ansøgning fra Allinge Referat for: Bornholms Provstiudvalg PU møde 2. februar 2017. Kl. 14.00 Mødested: Søborgstræde 11, Rønne Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelse af nyt punkt 7, ansøgning

Læs mere

Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg. PU møde 30. september 2014. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret. Afbud: Helga Wulf

Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg. PU møde 30. september 2014. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret. Afbud: Helga Wulf Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg PU møde 30. september 2014. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret Afbud: Helga Wulf Punkt 4: Formand Finn Fabricius - Havnelev og arkitekt Henning Johansen deltager

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 25. april 2013

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 25. april 2013 Blad nr. 2854 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 25. april 2013 Dagsorden Beslutning 1. Godkendelse af mødets dagsorden Godkendt. 2. Meddelelser til orientering 2.1 Ophævelse af fredskovspligt Naturstyrelsen

Læs mere

Referat for: Kolding Provstiudvalg PU møde 9. oktober 2013. Kl. 14.00 Mødested: Provstihuset

Referat for: Kolding Provstiudvalg PU møde 9. oktober 2013. Kl. 14.00 Mødested: Provstihuset Referat for: Kolding Provstiudvalg PU møde 9. oktober 2013. Kl. 14.00 Mødested: Provstihuset Mødepunkt 1 Oversigt over afgivne kommentarer og Sag: Oversigt over afgivne kommentarer og (1190) Oversigt over

Læs mere

Vigersted Lokalråd. Stiftet den 15. april 2012. Referat af konstituerende rådsmøde afholdt onsdag den 3. februar kl. 19:30 hos:

Vigersted Lokalråd. Stiftet den 15. april 2012. Referat af konstituerende rådsmøde afholdt onsdag den 3. februar kl. 19:30 hos: Lokalråd Stiftet den 15. april 2012 Referat af konstituerende rådsmøde afholdt onsdag den 3. februar kl. 19:30 hos: Telefon: 20 83 60 90 Mail: ph@carlhansens.dk Hjemmeside: www.vigersted.net Bankkonto:

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 23. januar 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Hans Henrik Christensen

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

Boligselskabet Vissenbjerg

Boligselskabet Vissenbjerg Boligselskabet Vissenbjerg Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 6. december 2012 kl. 19.00 på Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej 30, 5492 Vissebjerg Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

Menighedsrådet for Skælskør og Eggeslevmagle sogne.

Menighedsrådet for Skælskør og Eggeslevmagle sogne. Offentligt menighedsrådsmøde Tirsdag den 8. januar 2013 kl.19.00 Protokolblad: Afholdes i Skælskør-Eggeslevmagle Sognegård, Skovvej 1, 4230 Skælskør, lokale 3 Formandens initialer: Afbud til mødet gives

Læs mere

Afbud fra Børge Dahslund Anne-Sophie Olander Christiansen deltog fra kl. 17:50 (konfirmandtræf)

Afbud fra Børge Dahslund Anne-Sophie Olander Christiansen deltog fra kl. 17:50 (konfirmandtræf) Referat for: Roskilde Domprovstiudvalg PU møde 2. februar 2016. Kl. 17:00-20:00 Mødested: Domprovstegården Afbud fra Børge Dahslund Anne-Sophie Olander Christiansen deltog fra kl. 17:50 (konfirmandtræf)

Læs mere

1 Afbud fra Alle var mødt, dog undtaget Lars-Peter Melchiorsen, som var forsinket. Han deltog i mødet fra pkt. 9.

1 Afbud fra Alle var mødt, dog undtaget Lars-Peter Melchiorsen, som var forsinket. Han deltog i mødet fra pkt. 9. Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 16. marts 2016. Kl. 15.00 Mødested: Vedsted Mødepunkt 1 Afbud fra Alle var mødt, dog undtaget Lars-Peter Melchiorsen, som var forsinket. Han deltog i mødet

Læs mere

8680 RY Torsdag den 8. oktober 2015 klokken 18,30

8680 RY Torsdag den 8. oktober 2015 klokken 18,30 Dagsorden Fraværende Referat Ole Hefsgaard med anmeldt forfald 117. Godkendelse af dagsorden 118. Godkendelse af referat fra mødet den 10. september 119. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet 3. Kirkeministeriet

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 14. februar 2019 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 14. februar 2019 kl Blad nr. 3430 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 14. februar 2019 kl. 16.30 Afbud: Annie Larsen, Mette E. Bruun, Torben Jeppesen, Bjarne Hald Dagsorden Mødet indledes med spørgetid. 1. Godkendelse

Læs mere