Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse"

Transkript

1 Udstillermappe

2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Vigtige datoer og deadlines s.3-5 Generel udstiller information s.6-10 Generel information gæsterne på messen s.8 Navneskilte til gæsterne på messen s. 9 Gæsterne kan booke møde med jer s. 10 Tekniske detaljer vedr. stand opbygning s. 11 Udstillerreglement s Kontaktinfo s. 17 Parkeringsforhold s. 18

3 Vigtige datoer og deadlines Møde & Eventmessen 2015 Møde & Eventmessen 2015 afholdelses onsdag og torsdag den marts 2015 i Forum Copenhagen. Se Sådan reserverer I stand: Alle stand reservationer, oprettelse af medudstillere, valg af udstillerkategorier, navneskilte, tilkøb, opdateringer af data til messekatalog foretages via jeres login ID og kode fra Kursuslex. Benyt Kursuslex login ID (skriv "bruger" og tal uden mellemrum) samt kode Har du modtaget koden men glemt denne klik på "glemt kode" Har du IKKE modtaget login ID og kode kan disse tilsendes ved at "klik anmod om login" Peg med musen på standene for at finde oplysninger om priser og stand information. Klik på standen for at starte reservationen Klik på "book denne stand" Når reservation er foretaget klik "send bekræftelse" Få minutter efter standreservationen er færdig skal du modtage endelig bekræftelse på Bemærk alle stande som er røde, uden standnummer, er enten solgt eller reserveret. Ved spørgsmål til disse stande kontakt Kursuslex direkte Hvad er login ID og Kode? Det er den personlige kode I har fået mailet fra Kursuslex ved bestillingen af stand. Har I glemt den, kan den tilsendes ved at benytte feltet på standoversigten glemt kodeord : Noter jeres i feltet glemt kodeord og klik login.

4 Vigtige datoer og deadlines 30. januar deadline for bestilling af standmateriel og ekstra leverancer til standene Deadline for bestilling af ekstra leverancer til standene Vi gør opmærksom på, at Forum forbeholder sig retten til at for-fakturere alle ekstra leverancer, således at alt er betalt til indrykning. Foretager i bestillinger på Arrangørkontoret i Forum under indryk, vil der blive pålagt et ekstra gebyr. Åbningstider Bemærk særligt omkring åbningstider Den 4. marts fra kl Den 5. marts fra kl Award show den 4. marts kl HUSK at i forbindelse med Kursuslex Award show inviteres der på GRATIS s cocktail den 4. marts på balkonen fra kl Du er som udstiller inviteret og arrangementet er gratis og kræver ikke forhåndstilmelding. Kig forbi stand 125 (ved siden af udstillerrestauranten) til en snak og evaluering af dagen sammen med Cocktailkursus og Kursuslex. Selve udstillingen lukker kl , men fra kl uddeles Kursuslex Awardprisen til branchen for både udstillere og gæster. I forbindelse med Award-uddelingen er der gratis cocktailbar, hvor vi håber at rigtig mange udstillere deltager. Dag indrykning/ udrykning porte åbne i hallen Åbningstider Arrangørkontor Åbningstider Messe Mandag Tirsdag Port Onsdag Port 3 + forhal (16-18 Award uddeling) Torsdag / Fredag Port 3 forhal/ Port januar Konkurrencer, præmier og aktiviter Deadline for Indtastning af konkurrencer, præmier og aktiviteter som foregår på jeres stand, Indtastes under jeres stand reservation, hvis visning ønskes i printkatalog. 18. februar deadline for frokostbilletter Deadline for bestilling af frokostbilletter til Forum.

5 Vigtige datoer og deadlines 3. marts Indrykning Alt arbejde på standene, skal være færdiggjort tirsdag den 3. marts. kl. 22, da der bliver pålagt gangløbere herefter. Bemærk: Da pladsen omkring Forum ved indrykning og udrykning er begrænset i forhold til parkering af varebiler m.m. ved portene, henviser vi til at I som udstiller benytter indgangsporten nærmest jeres stand. Forholdsvis store stande med meget standmateriel henvises dog til at benytte port 3. Farverne på gangløberne vil være følgende farver: ZONE 1: Rechelieu rød (9522) ZONE 2: Flecked black (9385) ZONE 3: Light green (0901) Når gangløbere er lagt på, er det kun muligt at køre varer til standene på små sækkevogne med gummihjul. Ligeledes skal gangene være ryddet for standmateriel og emballage. Levering af varer Får I tilsendt varer eller udstillingsmateriale med en fragtmand, modtages det tidligst dagen før indrykningsstart. Der skal stå firmanavn og standens nummer på fragtpapirerne samt at godset skal leveres på din stand. Desuden er det nødvendigt, at godset bliver leveret fragtfrit, eftersom Forum ikke kan lægge ud for fragtbeløbet. Varer, som bliver leveret til dig i forbindelse med udstillingen, og som Forum har kvitteret for, er dit eget ansvar. 5. marts Udrykning Nedbrydning af stande må tidligst påbegyndes efter udstillingens afslutning den torsdag d.5. marts kl Udstillere, der påbegynder nedbrydning inden dette klokkeslæt, bliver pålagt et gebyr på kr ,- inkl. moms. Bemærk: Da pladsen omkring Forum ved indrykning og udrykning er begrænset i forhold til parkering af varebiler m.m. ved portene, henviser vi til at I som udstiller benytter indgangsporten nærmest jeres stand. Forholdsvis store stande med meget standmateriel henvises dog til at benytte port 3.

6 Generel udstiller information Affald Under hele afviklingen (inkl. Ind-og udrykning) benyttes affaldscontaineren indenfor port 3. Emballage Der er mulighed for opbevaring af tom emballage i anvist område under udstillingen på eget ansvar. Det er vigtigt at der kommer stand nummer, firma og kontakt info på al emballage. Forsikring Det påhviler den enkelte udstiller at forsikre de effekter, der udstilles på standen, samt dækning af eventuelle skader, som produkter, personer eller udstillingseffekter forvolder mod tredjemand, f.eks. publikum, mens denne opholder sig på eller ved udstillerens stand. Se evt. reglement for alle regler. Overnatning for udstillere Har I brug for overnatning i forbindelse med messe anbefaler vi Comfort Hotel Vesterbro hvor vi har reserveret et antal værelser fra den marts Se adresse på Der tilbydes enkeltværelser til særpris kr. 790,- inkl. morgenmad Prisen er gældende frem til den 17. februar Ref. nr. ved booking Udstiller på Møde & Eventmessen Parkeringspladser i p-kælder mod betaling. Det er SAGA HUS. Prisen er kr. 350,- kr. i døgnet. Vi tager forbehold for prisstigninger på parkering. Bestilling foretages direkte til hotellet. Udstillerkort Der kræves ingen udstiller og arbejds- eller adgangskort til messen, men navneskilte til dagene kan laves og printes under stand reservationen hos Kursuslex. Der vil på dagene også være opstillet mulighed for at skrive og printe egne navneskilte, samt afhente badge. Udstiller frokost Forum tilbyder alle udstillere, muligheden for at tilkøbe en frokostbuffet til kr. 175,- per person. I prisen er inkluderet enten 1 glas vin, 1 øl eller 1 vand. Frokostbilletter kan købes i webshoppen frem til mandag d. 18. februar. Derefter vil der kun blive solgt frokostbilletter på arrangørkontoret under indrykningsdagen tirsdag d. 3. marts. Vi opfordrer dog til at frokostbilletter købes, så vidt muligt, over webshoppen, så Forums køkken har mulighed for at planlægge mængden. Rengøring Rengøring er inkluderet på alle stande og starter natten op til messen. Rengøringen indeholder tømning af affald og støvsugning af standen. Lån af støvsuger er ikke muligt i udstillingsperioden. Der rengøres også imellem datoerne den marts på standende. Standunderholdning og støj Der må gene være aktivitet på standene men vær opmærksom på at støj niveauet ikker er af sådan karakter at det kan generende for sideboen, eller messens konferenceprogram. Ønsker man at lave større events aktiviteter eller lignende kontakt Kursuslex Dorte Mejlb for nærmere godkendelse. Truck Skal du bruge truck til af- og pålæsning, bedes du henvende dig til Forums tekniske personale i hallen ved ind/udrykning. Bestillingerne bliver betjent i den rækkefølge de kommer. Truck kan ikke forudbestilles. Bemærk venligst at der afregnes per påbegyndt kvarter. Trådløst netværk Netværket hedder Forumguest og kræver ikke et password.

7 Generel udstiller information Standindretning og bestillinger hos Forum Vær opmærksom på, at standene IKKE er møbleret. Stand materiel inkl. møbler kan lejes igennem Forum Copenhagen. I uge 49 fremsendes et login til webshoppen hos Forum Copenhagen hvor møbler og andet udstyr til standen kan lejes. Bemærk deadline for bestilling den 30. januar. Har du bestilt standen efter denne dato kan du dog stadig bestille. Udstillerservice Under Møde & Eventmessen 2015 vil der i foyeren være et arrangørkontor med personale fra Forum og Kursuslex. Du er velkommen til at henvende dig her med alle spørgsmål rettet til messen og sidste-øjebliks-bestillinger, evt. fejl m.m. Alle bestillinger der foretages på indrykningsdagen, vil blive pålagt ekstra gebyr. Der kan IKKE bestilles ekstra møbler fra den 3. marts på messen. Ændringer Kursuslex forbeholder sig ret til ændringer af program samt stand planer. Vil disse ændringer have indflydelse på jeres stand, vil vi selvfølgelig kontakte jer forinden. Betaling/ fakturering Faktura på standlejens fulde beløb fremsendes straks efter reservation. Reservation af stand er først gældende, når standlejen er registreret indbetalt hos Kursuslex. Afbestilling kan finde sted indtil 31. december 2014 hvor 50% af standlejens pris kan refunderes Herefter er reservationen bindende. Bestillinger foretaget direkte hos Forum Copenhagen vil blive faktureret direkte fra FORUM.

8 Generel udstiller information Vi udformer igen i år et dokument med særlige adgangskrav og betingelser til gæsterne i tilmeldingsmodulet, således at vi fortsat sikrer os at den rigtige målgruppe af gæster besøger messen. Adgangskravene og betingelserne vil kunne læses senere i udstillermappe Forplejning og overnatning Forudbestilling af frokost er udelukkende forbeholdt mødeplanlæggere. Ydelse med gratis overnatning på hotel er udelukkende forbeholdt gæster/mødeplanlæggere fra Jylland / Fyn. Gæsteliste Gæstelisten vil blive offentliggjort til udstillerne. Gæstelisten indeholder som minimum oplysning om firmanavn og kontaktperson. Vi videregiver kun dine øvrige kontaktoplysninger til udstillerne, hvis du selv ønsker det. Accepterer du scanning af dit navneskilt hos udstillerne på standene, har du automatisk videregivet alle dine kontaktinformationer til pågældende udstillere. Navneskilte til gæster på messen Vi udformer igen forskellige typer navneskilte til vore gæster på messen. Eksempler og typer på navneskiltene ses nedenfor: Tilmelding af Møde- og Eventplanlæggere: Tilmelding er gratis og forbeholdt møde- og eventplanlæggere, alle der booker, arrangerer, tilrettelægger alt indenfor møder og events.

9 Generel udstiller information Tilmelding af leverandører: Tilmelding for leverandører til branchen. Kun begrænset adgang efter først-til-mølle princippet, idet messen er fortrinsvis for møde- eventplanlæggere samt alle der booker, arrangerer, tilrettelægger alt indenfor møder og events. Tilmelding for studerende: Kun begrænset antal studerende efter først-til-mølle princippet, idet messen er fortrinsvis for møde- eventplanlæggere, alle der booker, arrangerer, tilrettelægger alt indenfor møder og events. Tilmelding er gratis. Tilmelding af Inviteret: Kun meget begrænset, dette er beregnet for Kursuslex egne gæster, eller foredragsholdere eller andre som i denne anledning er særligt inviteret af Kursuslex personale.

10 Generel udstiller information Gæsterne kan ved tilmelding vælge imellem nedenstående mødetidspunkter Onsdag den 4. marts: 9.30, 10.30, 11.30, 12.30, 13.30, Torsdag den 5. marts: 9.30, 10.30, 11.30, 12.30, 13.30, Der kan maksimalt opnås 12 bookede møder til messen. Alle tilmeldte gæster til Møde & Eventmessen kan booke møder med alle udstillere - også medudstillere på standene såfremt at disse er oprettet som udstiller under jeres stand reservation. Sådan kan I se jeres møder: På for udstillere med kode og brugerid kan I se jeres bookede møder. Vi skal bede jer om ikke at kontakte gæsterne forinden messen. Den endelige mødeliste for dagene fremsendes få dage forinden messen. Ændringer af møder Alle gæster kan ændre og redigere i deres møder via deres bekræftelse helt op til mødetidspunktet. Det er derfor vigtigt at I selv holder jer ajour med de møder der bookes på jeres stande via Kursuslex og jeres login og kode. Alle møder afholdes på jeres egne stande. Der gives ikke garanti for antal af bookede møder. Scanning af gæster Kursuslex tilbyder løsninger så I kan scanne jeres gæster direkte på standen og indsamle kontaktoplysninger. - vælg imellem håndscanner eller iphone/ipad eller ANDROID telefoner eller tablets. Kontaktoplysninger fra gæsterne kan downloades som Excel ark. Bestilling foretages hos Kursuslex via med jeres brugerid og login kode. Håndscanner: Med udstillerscanneren kan I scanne gæsternes navneskilte, og downloade data efterfølgende. Scanner skal køre alene på egen medbragt PC, og der kan ikke samtidig køre andre programmer på PCèn. Scanneren opsamler samlet informationer for en enhed og scanner kan IKKE benyttes til MAC pc eller ipad Ved bestilling af scanner fremsendes særskilt information 14 dage forinden messen start. Bemærk der er begrænset antal scannere til rådighed. Pris for leje af App: Kr. 500,- ekskl. moms. App løsning: Med udstiller App kan du scanne gæsternes navneskilte med din ipad og Iphone og få adgang til dataen live. App en kan benyttes af ubegrænsende enheder på standen. App`en kan KUN anvendes til følgende produkter -ipad - version 2,3,4 -iphone - version 4,4s, 5 -ipad - mini -ipod - version 5

11 Generel udstiller information -ANDROID telefoner og tablets Instruktion til brugen af App`en modtages ca.14 dage forinden messen start. Bemærk: App er kun til ovenstående tablets typer. Pris for leje af App: Kr. 800,- ekskl. moms. Ved bestilling af enten håndscanner eller App modtages separat bekræftelse fra Kursuslex med instruktion samt login ca. 1 måned forinden messen. Gæsteliste Som altid på Kursuslex arrangementer modtager du gæstelisten med kontaktoplysninger. Udstillere har adgang til listen fra d. 4. marts kl Webadressen til gæstelisten vil være fremlagt på din messestand. Listen vil også være tilgængelig efter arrangementet adgang via under for udstillere benyt login ID og kode. Det er ikke tilladt at videregive listen til andre ligesom det ikke er tilladt at kontakte de gæster der frabeder sig henvendelse.

12 Tekniske detaljer - standopbygning Tekniske detaljer vedr. standopbygning På din bekræftelse fra Kursuslex kan du se, hvilken opbygning, der er inkluderet i standlejen. Standvægge GÆLDENDE FOR TYPE A og C Standene leveres med skillevægge mod nabostande. Standene er opbygget af moduler på 100 x 250 cm. Væggene samles med aluminiumsprofiler i bund og top (højde 50 mm) samt en lodret søjle (diameter 44 mm) for hver meter. Standvæggene har en tykkelse på 3 mm. Lysmål: 2400 x 956 mm (standvæggene målt indenfor profilkant). Aluminiumsprofilen i overkanten af væggene har et udvendigt mål på 16 mm. Væggenes standardfarve er hvid, andre farver kan leveres. Såfremt du ikke ønsker standopbygning, bedes du venligst gøre opmærksom på dette. GÆLDENDE FOR TYPE B, D Standene leveres med en høj bagvæg samt lave sidevægge. Standene er opbygget af hvidmalede moduler på 100 x 250 cm, og har en tykkelse på 12 mm. Væggene samles med aluminiumsprofiler i bund og top samt for hver meter. Profilerne er hvidmalede som væggene. Venligst bemærk at der ikke må laves huller eller anden beskadigelse af væggene. Enhver skade, der påføres væggene eller hallen repareres for teltagerens regning. Brug TESA Tape nr eller power Strips som kan købes via Arrangørkontoret. Se reglement for alle regler. Såfremt du ikke ønsker standopbygning, bedes du venligst gøre opmærksom på dette.

13 Udstillerreglement Udstillerreglement REGLEMENT 1. Deltagerne er forpligtet til at bruge hallen, herunder egen stand, i overensstemmelse med arrangementets formål. Forum er berettiget til at afvise eller bortvise en deltager, såfremt denne ikke overholder ovennævnte. 2. Opbygnings- og udstillingsmateriale skal holdes inden for standarealet under udstillingen - dette af hensyn til udstillingen som helhed, udstillingens flow, rengøring, flugtveje etc. 3. Skiltning og annoncering, såvel inde i hallen som uden på, må kun finde sted efter Forums godkendelse. Dette gælder ikke reklame for eget firma på standen. 4. Ønsker en deltager at forandre de faste installationer i hallen, skal dette i god tid meddeles Forums tekniske afdeling. Installationer må kun ændres af en af Forum godkendt autoriseret installatør. Installatøren er ansvarlig for arbejdets forsvarlige udførelse og skal melde det færdige arbejde til de kommunale værker. 5. Deltagerne må ikke opstille eller anvende andet højttaleranlæg end det eksisterende uden arrangørens og Forums godkendelse. Det påhviler den enkelte deltager at søge de fornødne tilladelser til at spille beskyttet musik hos Koda & Gramex. 6. Forevisning af film (i særligt filmlokale) må kun ske med arrangørens og Forums godkendelse, ligesom eventuelle myndighedstilladelser skal indhentes af filmforeviseren. 7. Deltagerne er pligtige til at overholde alle myndigheds forskrifter, herunder brandvæsenets og politiets. 8. Deltagerne er pligtige til at overholde Arbejdstilsynets regler, som der kan læses mere om i Arbejdstilsynets bekendtgørelser og regelsæt. Se 9. Nødudgangene skal holdes passable i den bredde og i det antal, som brandvæsenet i hvert enkelt tilfælde foreskriver, ligesom hallens døre, vinduer og elevator-porte ikke må blokeres. 10. Hallens gulv må ikke belastes stærkere end konstruktionen tillader, og der må ikke køres med tunge køretøjer, herunder lastvogne på massive ringe. Blokvogne, der anvendes ved transport af svære maskiner og lignende skal køre på udlagte planker. Eventuelle skader i forbindelse med en sådan transport betales af deltageren. 11. Det er ikke tilladt at påsætte søm, skruer og lignende i gulve, vægge, lofter, søjler, trapper m.v. dette gælder også opbyggede standvægge. Enhver skade, der påføres hallen, repareres for deltagerens regning. Brug TESA Tape eller power strips som kan købes via arrangørkontoret. 12. Forum fralægger sig ethvert ansvar for bortkomst eller beskadigelse, herunder brand- og vandskade og beskadigelse af materiel, dekorationer, udstillede genstande og lignende - uanset hvem dette måtte tilhøre. Al person- og tingsskade, der måtte overgå deltagerne eller besøgende er Forum uvedkommende. Disse bestemmelser gælder dog ikke, hvis skaden kan tilregnes Forums ledelse eller personale som forsætlig eller groft uagtsomt. 13. Reklamationer på leverancer, der bliver leveret gennem Forum, skal afgives skriftligt, inden udstillingen lukker. 14. Der må ikke benyttes anden tape til pålægning af tæpper end TESA tæppetape nr Tapen kan købes i Forum på arrangørkontoret.

14 Udstillerreglement 15. For at begrænse risikoen for tyveri, anbefaler vi, at løse og værdifulde genstande nedpakkes og fjernes fra standen, når denne er ubemandet, samt når udstillingen lukker. Vi gør opmærksom på, at Forum ikke påtager sig noget ansvar for udstillernes ejendom. Forum har ikke mulighed for at opbevare pengekasser eller pengebeholdning.

15 Brandcirkulære BRANDCIRCULÆRE Almindelige betingelser for afholdelse af arrangementer i Forum 1. Arrangementet skal i hvert enkelt tilfælde godkendes af brandvæsenet. Ansøgning bilagt målsat tegning visende udstillingsopbygningen (stande, gange og flugtveje) skal fremsendes til brandvæsenet senest 1 uge før arrangementet påbegyndes. Ansøgning (eller planen) skal indeholde oplysning om, hvad der udstilles - herunder især om eventuelle brandfarlige stoffer. 2. Arrangementet skal synes og godkendes af brandvæsenet senest dagen før det åbnes. 3. For arrangørens regning udsættes brandvagt, hvis størrelse fastsættes af brandvæsenet. Eventuel nattevagt skal være instrueret om hallens brandalarmsystem og brugen af slukningsmidler. 4. Til udsmykning, fremstilling og beklædning af stande og lignende må ikke benyttes plastfolie, skumplast og lignende. Brandimprægneret blød træfiberplade, hessian og lærred m.v. kan anvendes, ligesom andre brændbare materialer (hård træfiberplade, spånplade m.m.) kan anvendes efter brandvæsenets nærmere godkendelse. Godkendelse vil normalt forudsætte, at højden ikke overstiger ca. 3 m, og at der bliver mindst 4 m brede afbrydelser for hver 30 m i længden. Særlige forhold kan medføre skærpede krav. 5. Gasinstallationer skal udføres som faste installationer. F-gasflasker kan ikke tillades anbragt i hallen. El-installationer skal udføres efter stærk-strømsregulativet af autoriseret installatør. 6. Opstilling af levende lys på standene: Der må udelukkende anvendes fyrfadslys. Der kan tillades et begrænset antal (max. 10 stk. stand på max. 5 stande). Lysene skal anbringes i dertil indrettede stager, som skal omslutte lyset, således at varmeledning til bord m.v. ikke kan finde sted. Stagerne skal endvidere være stabile, således at lysene under normale omstændigheder ikke kan vælte. Lysene skal holdes i en afstand af min. 1 meter til brændbart materiale samt publikum. Det skal fremgå af tegningen, der sendes til godkendelse hos brandvæsenet, hvilke stande der har fået tilladelse til levende lys. 7. Opstilling og anvendelse af ovne, maskiner og andet, til hvis drift der anvendes brandfarlige væsker (benzin, sprit, petroleum m.v.) eller gas, skal godkendes af brandvæsenet i hvert enkelt tilfælde. Tanke i biler o. lign. må maksimalt indeholde 5 liter brændstof. 8. Gange og flugtveje (i godkendt bredde) skal holdes frie. Udstillingsgenstande m.m. langs gange skal være fastgjort, så de ikke kan vælte og derved hindre færdsel. Brandslukningsmateriel og brandmeldere skal holdes frie og let tilgængelige. 9. Pakkemateriale (papkasser, træuld, papir m.m.) må ikke opbevares i hallen eller på arealet omkring hallen. Porte og døre skal holdes frie for oplag og parkering under hele arrangementet. 10. Tobaksrygning, brug af levende lys samt åben ild er forbudt, medmindre brandvæsenets særlige tilladelse er erhvervet. Forbudet mod tobaksrygning skal tydeligt skiltes, og arrangementets arrangør er ansvarlig for, at forbudet overholdes. 11. Brandvæsenet afgør i hvert enkelt tilfælde, hvor mange personer, der må være tilstede i hallen, og kan forlange tilgangen lukket i kortere eller længere tid. Frederiksberg Brandvæsen August 2002

16 Regler omkring fødevarer REGLER OMKRING FØDEVARER Af hensyn til en lettere sagsbehandling hos sundhedsmyndighederne, har vi fået aftalt nogle generelle retningslinjer for indretning af midlertidige køkkenfaciliteter under kongresser/udstillinger. Standholderen er ansvarlig for at gældende lovgivning overholdes. Køkkenindretningen er afhængig af omfanget af tilberedningen og servering, og der skelnes mellem tre typer: Tilberedningsforhold: Type Tilberedningens omfang Udstyr I Simpel udskænkning, uddeling af småkager fra færdigpakker, skæring af sandkager o. lign, åbning af dåser og udlevering af smagsprøver direkte fra dåser o. lign. Håndvask inkl. rindende koldt og varmt vand, sæbe og papir. Nyseskærm for varer mod publikum, i størst muligt omfang anvendelse af engangsemballage samt omhyggelig rengøring af stand og køkkenredskaber. II III Lettere tilberedning af smagsprøver på disk, friture- og pandestegning, kogning eller lign. af færdigvarer og dybfrost samt udskæring i små portioner, men ingen tilberedning af råvarer. Produktion og tilberedning af større anretninger fra råvarer, halvfabrikata, udskæring af kød samt tilberedning af grøntsager. Se under type I inkl. rindende koldt og varmt vand samt sæbe og papir. Herudover kræves vaskbart gulv i køkken og bag disk, lager/udpaknings rum, at der i fornødent omfang forefindes køle- eller frysefaciliteter i lager eller køkken samt at der opsættes stålvask til rengøring af køkkenredskaber Se under type I. Endvidere skal der udføres køkken i i rimelig størrelse, køkkengulvet skal være vaskbart, tilstrækkelig køle- og frysefaciliteter, dobbelt stålvask til opvask, el-vandvarmer, køkkenmaskiner til opvarmning, stegning o.lign. samt emhætter over friturekoger, ovne og grill.

17 Regler omkring fødevarer Generelt gør vi opmærksom på: At alle halv- eller helfabrikata skal komme fra et af sundhedsmyndighederne godkendt køkken/ fabrik eller ved import, i følge Veterinærdirektoratets regler for indførsel af fødevare. At alle levnedsmidler skal leve op til dansk lovgivning. At alle varer skal opbevares og transporteres omhyggeligt og hygiejnisk i hertil egnede beholdere. At ingen varer må ligge ubeskyttede mod publikum. At der naturligvis skal tages de nødvendige forholdsregler, der følger med tilberedning af fødevarer. At dybfrosne levnedsmidler skal opbevares ved en temperatur, der ikke overstiger -18 C. At æg skal opbevares ved max.+12 C. At færdigpakkede fødevarer skal opbevares i overensstemmelse med opbevaringsforeskriften. At letfordærvelige levnedsmidler i øvrigt skal opbevares i passende køleindretninger. At færdigpakkede levnedsmidlers emballage ikke må være defekt. For yderligere spørgsmål kontakt venligst FØDEVAREREGIONEN på eller F&B Manager Claus Vogel på

18 Kontaktoplysninger Adresser og kontaktinformation Forum Copenhagen Aps Julius Thomsens Plads 1 DK-1925 Frederiksberg C Tlf.: Arrangørkontor (kun under messen) Tlf.: /97 Projektchef Dorte Mejlby Mobil: Direkte: Teknisk afdeling PH Service Tlf.: Pressekontakt Christian Guldager Tlf.: Sales and Exhibition Manager Louise Juul Dalby Tlf.: Mobil: Forum Restaurant Tlf.:

19 Parkeringsforhold Parkeringsforhold Forum ligger i Frederiksberg Kommunes P-zone. Parkeringszonen gælder i følgende tidsrum: Mandag - fredag: Lørdag: Det betyder, at der er på P-skiven er gratis parkering i 2 timer mandag-lørdag og gratis parkering søndag. Ved længerevarende parkering benyttes et parkeringskort, der gælder hele dagen. Det er muligt at købe kommunens 1-dags parkeringskort, som placeres i forruden på bilen og giver ret til fri parkering den pågældende dag. 1-dags parkeringskortet koster kr. 35, og kan købes og printes på Frederiksberg Kommunes hjemmeside https://parkering.frederiksberg.dk. P-kort kan også forudbestilles igennem webshoppen, disse lægges de klar til afhentning på arrangørkontoret fra indrykningsdagen. Ubenyttede P-kort refunderes, hvis de returneres Inden udstillingen lukker. Venligst bemærk at dette er reglerne for Frederiksberg kommune, og at der er andre regler i Københavns kommune som ligger tæt op af Forum. Se kommunegrænsen nedenfor. Forum Alternativt er der 250 parkeringspladser i det grønne P-hus som har døgnåbent. P-huset ligger på hjørnet af Blågårdsgade og Åboulevarden koster kr. 9,- pr. time. P-huset ligger få hundrede meter fra Forum og er markeret på kortet nedenfor. Det Grønne P-Hus

Tekniske Stand Informationer

Tekniske Stand Informationer Tekniske Stand Informationer easyfairs ICT/ICT Security Expo/Internet Expo 2010 10. 11. marts Hal: Standnummer: A Standen m² NØGLEFÆRDIG stand inklusiv: Standvægge mod nabo(er), off-white plastlaminat.

Læs mere

Messehåndbog til udstillere

Messehåndbog til udstillere Messehåndbog til udstillere ADRESSER OG TELEFONNUMRE Arrangør Messefirmaet: Navn: Copenhagen Bike Show A/S Adresse: Industrikrogen 4 B 2635 Ishøj Kontaktperson: Christian Ritter Telefon: +45 20420006 E

Læs mere

Velfærdens Innovationsdag 2014 23. januar 2014 MESSEHÅNDBOG

Velfærdens Innovationsdag 2014 23. januar 2014 MESSEHÅNDBOG Velfærdens Innovationsdag 2014 23. januar 2014 MESSEHÅNDBOG 1 Indholdsfortegnelse Side LÆSEVEJLEDNING... 2 ADRESSER OG TELEFONNUMRE... 3 ÅBNINGSTIDER... 4 PRAKTISKE OPLYSNINGER... 5 Introduktion... 5 Affald...

Læs mere

Ølfestival København 2010 Ekstern ABC

Ølfestival København 2010 Ekstern ABC Affald Bag TAP1 er der opstillet affalds- og flaskecontainere til opsamling af affald. Herudover bliver der opstilet affaldskurve rundt om på selve udstillingsarealet. Affald sorteres i pap, brandbart

Læs mere

Vagabond. Rejsemesse for Kvalitetsrejser: 17. 18 & 19. oktober 2014 MESSEHÅNDBOG

Vagabond. Rejsemesse for Kvalitetsrejser: 17. 18 & 19. oktober 2014 MESSEHÅNDBOG Vagabond Rejsemesse for Kvalitetsrejser: 17. 18 & 19. oktober 2014 MESSEHÅNDBOG 1 LÆSEVEJLEDNING Denne messehåndbog indeholder praktiske informationer fra A-Z for dig som udstiller på Vagabond Rejsemessen

Læs mere

6. & 7. SEPTEMBER 2014

6. & 7. SEPTEMBER 2014 6. & 7. SEPTEMBER 2014 REGLER OG PRISER M.V. FOR RYTTERMARKED Store Hestedag i Roskilde arrangeres af: Roskilde Dyrskue, Fulbyvej 15, 4180 Sorø Tlf. 46 74 06 20 www.storehestedag.dk Store Hestedag afholdes

Læs mere

MESSEHÅNDBOG. Alle stande er som udgangspunkt helt tomme og blot omringet af bannere, der adskiller fra de øvrige stande, samt elektricitet 230V 10A.

MESSEHÅNDBOG. Alle stande er som udgangspunkt helt tomme og blot omringet af bannere, der adskiller fra de øvrige stande, samt elektricitet 230V 10A. Velfærdens Innovationsdag 2016 28. januar 2016 MESSEHÅNDBOG Denne messehåndbog indeholder praktiske informationer fra A-Z for dig som udstiller på Velfærdens Innovationsdag 2016. Vi beder dig om at gennemlæse

Læs mere

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer.

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer. KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden i Sydjylland, Vejle. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse på Ud i Fremtiden i Østjylland,

Læs mere

UDSTILLER INFORMATION AARHUS

UDSTILLER INFORMATION AARHUS UDSTILLER INFORMATION AARHUS 2015 KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden i Østjylland, Aarhus. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse

Læs mere

UDSTILLER INFORMATION ODENSE

UDSTILLER INFORMATION ODENSE UDSTILLER INFORMATION ODENSE 2015 KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden på Fyn, Odense. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse

Læs mere

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer.

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer. KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden på Sjælland, Roskilde. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse på Ud i Fremtiden på Sjælland,

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Kære udstiller, Nedenstående Generelle oplysninger og Regler og retningslinjer 1-4 er lavet, for at hjælpe alle udstillere godt på vej, når du/i er gæster i Odense Congress Center. Udstilleren har altid

Læs mere

IDRÆT KULTUR OG FRITID 2015. Brancheudstillingen. Tirsdag 19. maj 2015 kl. 10.00 til 16.00 Vingsted Hotel & Konferencecenter

IDRÆT KULTUR OG FRITID 2015. Brancheudstillingen. Tirsdag 19. maj 2015 kl. 10.00 til 16.00 Vingsted Hotel & Konferencecenter IDRÆT KULTUR OG FRITID 2015 Brancheudstillingen Tirsdag 19. maj 2015 kl. 10.00 til 16.00 Vingsted Hotel & Konferencecenter Danmarks unikke fagmesse Kom helt tæt på de ledende medarbejdere på idræts- og

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2015 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

HR-træfpunkt 2015. Den 30. september og den 1. oktober 2015 MESSEHÅNDBOG

HR-træfpunkt 2015. Den 30. september og den 1. oktober 2015 MESSEHÅNDBOG Øksnehallen HR-træfpunkt 2015 Den 30. september og den 1. oktober 2015 MESSEHÅNDBOG 1 LÆSEVEJLEDNING Denne messehåndbog indeholder praktiske informationer fra A-Z for dig som udstiller på HR-træfpunkt

Læs mere

Har man booket et arrangement i eget telt kan teltet benyttes til arrangement inden for følgende tidsrum:

Har man booket et arrangement i eget telt kan teltet benyttes til arrangement inden for følgende tidsrum: Classic Race Aarhus FORRETNINGSBETINGELSER 2016 Classic Race Aarhus (CRAA) er en velgørende fond med det formål at støtte børns trafiksikkerhed i Østjylland samt støtte udvikling af grøn teknologi til

Læs mere

Betingelser. Bellahøjmarked BHD

Betingelser. Bellahøjmarked BHD Betingelser. Bellahøjmarked BHD Hvidkildevej 66, 2400 København NV Bellahøjmarked torsdag- fredag lørdag - søndag LOPPE SØNDAG: 3x3 meter stand til private, der skal holdes åbent kl. 10.-18. loppestadeholder

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2016 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015 Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015 Den 19. og 20. juni 2015 1 Indhold 1. Udstillingens omfang og karakter... 3 2. Bestilling og fordeling af stande... 3 3. Standleje... 4 4. Tildeling

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 Indhold 1. Bestyrelse og ejendomsservice 2. Husdyr 3. Navneskilte 4. Nøgler 5. Pulterrum 6. Støj 7. Musiceren og fester 8. Værktøj og vaskemaskiner mv. 9. Ophold

Læs mere

Sponsorater og branding

Sponsorater og branding Branding og Sponsorater Vi tilbyder mange muligheder for branding og sponsorater, så kontakt os gerne så sætter vi den helt rigtige pakke sammen til jer således I sikrer jer en perfekt profilering både

Læs mere

Velkommen til SØLVSMEDJEN. Ragnagade 7, 2100 København Ø

Velkommen til SØLVSMEDJEN. Ragnagade 7, 2100 København Ø Velkommen til SØLVSMEDJEN Ragnagade 7, 2100 København Ø Husorden Med henblik på at bevare en flot og præsentabel ejendom, er der udarbejdet et sæt retningslinjer for Sølvsmedjen, Ragnagade 7, 2100 København

Læs mere

HR MESSE. 1. og 2. oktober 2008 MESSEHÅNDBOG ØKSNEHALLEN HALMTORVET 11 1700 KØBENHAVN V T / 3386 0400 F / 3329 8080

HR MESSE. 1. og 2. oktober 2008 MESSEHÅNDBOG ØKSNEHALLEN HALMTORVET 11 1700 KØBENHAVN V T / 3386 0400 F / 3329 8080 ØKSNEHALLEN HALMTORVET 11 1700 KØBENHAVN V T / 3386 0400 F / 3329 8080 HR MESSE ØKSNEHALLEN@DGI-BYEN.DK ØKSNEHALLEN.DK 1. og 2. oktober 2008 MESSEHÅNDBOG DGI-BYEN ER EN BY I BYEN DET TREDJE STED MELLEM

Læs mere

Udstillingen gennemføres i overensstemmelse med omstående udstillingsvedtægt.

Udstillingen gennemføres i overensstemmelse med omstående udstillingsvedtægt. UDSTILLINGSAFTALE Mellem udstillingssted: Espen Brandt-Møller. Produktionsskolen MultiCenter Syd Afdeling: Vandtårnet. Hollandsgaard 20. 4800 Nykøbing F. Tlf. 54 82 19 08 Mob: 29 26 30 09 Mail: espen@multicentersyd.dk

Læs mere

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2015 Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE Tjekliste: 1. Ansøg ved Randers Eventsekretariat om brug af plads og evt. økonomisk støtte. Tidsfrist: senest 6. april 2015 2. Ansøg

Læs mere

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved i samarbejde med Guldtryk CVR Nr. 74806414 Dato : er indgået flg. aftale med Lejer/Navn Mail Adresse Tlf. Lejeperiode/Dato:

Læs mere

DSV Messespedition vil, som Odense Congress Centers (OCC) messespeditør, gerne byde Dem velkommen.

DSV Messespedition vil, som Odense Congress Centers (OCC) messespeditør, gerne byde Dem velkommen. DSV Messespedition vil, som Odense Congress Centers (OCC) messespeditør, gerne byde Dem velkommen. Assistance Assistance DSV A/S er Danmarks største og blandt Europas førende transport- og logistikvirksomheder.

Læs mere

Baby & Småbørnsmessen. 7.-8. maj 2011 MESSEHÅNDBOG ØKSNEHALLEN HALMTORVET 11 1700 KØBENHAVN V T / 3386 0400 F / 3329 8080 ØKSNEHALLEN@DGI-BYEN.

Baby & Småbørnsmessen. 7.-8. maj 2011 MESSEHÅNDBOG ØKSNEHALLEN HALMTORVET 11 1700 KØBENHAVN V T / 3386 0400 F / 3329 8080 ØKSNEHALLEN@DGI-BYEN. ØKSNEHALLEN HALMTORVET 11 1700 KØBENHAVN V T / 3386 0400 F / 3329 8080 ØKSNEHALLEN@DGI-BYEN.DK Baby & Småbørnsmessen ØKSNEHALLEN.DK 7.-8. maj 2011 MESSEHÅNDBOG DGI-BYEN ER EN BY I BYEN DET TREDJE STED

Læs mere

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 Forord En andelsboligforening er et miniaturesamfund. Beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden man bliver fælles om mange

Læs mere

Generelle regler. for udstillere i:

Generelle regler. for udstillere i: 1 Generelle regler for udstillere i: 2 GENERELLE REGLER FOR UDSTILLERE Generelt: Udstilleren har det fulde ansvar for, at både generelle og evt. specielle regler, der måtte være gældende for den aktuelle

Læs mere

REGLER OG PRISER M.V. FOR MASKINUDSTILLINGEN

REGLER OG PRISER M.V. FOR MASKINUDSTILLINGEN REGLER OG PRISER M.V. FOR MASKINUDSTILLINGEN ROSKILDE DYRSKUE 2014 30-31. maj - 1. juni Roskilde Dyrskue, Sekretariat, Fulbyvej 15, 4180 Sorø Tlf. 70 26 62 00 www.roskildedyrskue.dk Under Roskilde Dyrskue

Læs mere

BUSINESS2BUSINESS TRÆF 2015 B2B HÅNDBOG. Med venlig hilsen

BUSINESS2BUSINESS TRÆF 2015 B2B HÅNDBOG. Med venlig hilsen B2B HÅNDBOG Med venlig hilsen Kalundborgegnens Erhvervsråd Vestre Havneplads 1B - 4400 Kalundborg - Mail: info@59550055.dk - Telefon 59 55 00 55 1 B2B HÅNDBOG INDHOLD For bestilling af stand - er det en

Læs mere

SØNDERJYSK WEEKENDKURER

SØNDERJYSK WEEKENDKURER Indledning Sønderjysk Weekendkurers (herefter SW) almindelige forretningsbetingelser for transporter gælder for alle transporter, der udføres af SW s, uanset om disse udføres af SW s eller af en tredjepart

Læs mere

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden.

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden. Vedtaget på afdelingsmøde afholdt den 2. september 2014 Generelt Denne husorden gælder i NordParken (afdelingerne 56, 7, 8, 10, 12 og 14). En afdeling med mange lejere kan sammenlignes med et mini-samfund.

Læs mere

Red Rental A/S Betingelser for udlejning af udstyr 03/08/2015

Red Rental A/S Betingelser for udlejning af udstyr 03/08/2015 Red Rental A/S Betingelser for udlejning af udstyr 03/08/2015 1.0 Anvendelsesområde 1.1 Nedenstående betingelser finder anvendelse på samtlige aftaler om udlejning af udstyr, der indgås mellem Red Rental

Læs mere

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l Adgang for personale / Udstillerarmbånd For at sikre jeres standpersonale fri og uhindret adgang til festivalen skal de ved ankomsten til festivalen udstyres med det officielle festivalarmbånd. Når I ankommer

Læs mere

Deadline for tilmelding, betaling og anmeldelse af værker er lørdag d. 3. marts 2012 kl. 24.

Deadline for tilmelding, betaling og anmeldelse af værker er lørdag d. 3. marts 2012 kl. 24. KP12 / Betingelser www.kp-spring.dk Bestyrelsen for Kunstnernes Påskeudstilling indbyder hermed til deltagelse i den 66. censurerede Kunstnernes Påskeudstilling KP12. Udstillingen vises i Århus Kunstbygning,

Læs mere

Vagabond - REJS 10. 23.-24.oktober 2010 MESSEHÅNDBOG ØKSNEHALLEN HALMTORVET 11 1700 KØBENHAVN V T / 3386 0400 F / 3329 8080

Vagabond - REJS 10. 23.-24.oktober 2010 MESSEHÅNDBOG ØKSNEHALLEN HALMTORVET 11 1700 KØBENHAVN V T / 3386 0400 F / 3329 8080 ØKSNEHALLEN HALMTORVET 11 1700 KØBENHAVN V T / 3386 0400 F / 3329 8080 Vagabond - REJS 10 ØKSNEHALLEN@DGI-BYEN.DK ØKSNEHALLEN.DK 23.-24.oktober 2010 MESSEHÅNDBOG DGI-BYEN ER EN BY I BYEN DET TREDJE STED

Læs mere

FairKurer Forretningsbetingelser 2010/3 Side 1

FairKurer Forretningsbetingelser 2010/3 Side 1 Indledning FairKurers almindelige forretningsbetingelser for transporter gælder for alle transporter, der udføres af FairKurer, uanset om disse udføres af FairKurer eller af en tredjepart på vegne af FairKurer.

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus

Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus Nøglehus Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus Flinterup Forsamlingshus er et nøglehus, dvs. at man lejer hele huset uden vært eller personale, og det er derfor tilladt at ryge indendørs, hvis

Læs mere

REGULATIV FOR TORVET.

REGULATIV FOR TORVET. REGULATIV FOR TORVET. INDLEDNING. Regulativet danner grundlag for Nykøbing Sjælland Handel & Erhvervs administration af Torvet. Det er udarbejdet på grundlag af 14, stk. 2 i næringsloven og 102, stk. 1

Læs mere

Ordensregler. for Brandfarlige væsker. Februar 2003. Århus Brandvæsen

Ordensregler. for Brandfarlige væsker. Februar 2003. Århus Brandvæsen ÅRHUS KOMMUNE. MAGISTRATENS 2. AFDELING Ordensregler for Brandfarlige væsker Februar 2003 Århus Brandvæsen Kirstinesmindevej 14, 8200 Århus N - Tlf. 8676 7676 Fax : 8676 7770. E-mail : aabr.aarhus.dk.

Læs mere

Hvis du allerede har en konto fra sidste år, kan du genbruge dit brugernavn og password.

Hvis du allerede har en konto fra sidste år, kan du genbruge dit brugernavn og password. EVENTVEJLEDNING FOLKEMØDET 2015 EVENTVEJLEDNING OPDATERET 30.04.15 TILMELDING AF EVENTS TIL FOLKEMØDET 2015 Alle events skal overholde Folkemødets principper og skal derfor godkendes af Folkemødets sekretariat,

Læs mere

Vardevej 1 DK-7400 Herning +45 9926 9926 mch.dk. Generelle regler for udstillere

Vardevej 1 DK-7400 Herning +45 9926 9926 mch.dk. Generelle regler for udstillere Vardevej 1 DK-7400 Herning +45 9926 9926 mch.dk Generelle regler for udstillere Generelle regler for udstillere Udstilleren har ansvaret for, at regler fastsat af messearrangør, brandvæsen eller andre

Læs mere

Maj 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C

Maj 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C Maj 2014 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg T 38 21 18 08 E biblioteket@frederiksberg.dk Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910

Læs mere

INDBYDELSE TIL VENSTRES LANDSMØDE

INDBYDELSE TIL VENSTRES LANDSMØDE INDBYDELSE TIL VENSTRES LANDSMØDE 21.-22. NOVEMBER 2015 I HERNING TIL DELEGEREDE OG ØVRIGE LANDSMØDEDELTAGERE INDBYDELSE KÆRE DELEGEREDE OG ØVRIGE DELTAGERE I LANDSMØDET Du indbydes hermed til Venstres

Læs mere

Høsterkøb Forsamlingshus. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer

Høsterkøb Forsamlingshus. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Høsterkøb Forsamlingshus Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Forsamlingshuset er beliggende ved siden af Høsterkøb Skole på Nedenomsvej i Høsterkøb. Det er på ca. 167

Læs mere

Landsdækkende levering

Landsdækkende levering Landsdækkende levering 3xwilhelmsen.dk Landsdækkende levering (kun bro fast) Ønskes levering til ikke bro faste øer, udføres dette i samarbejde med Danske Fragtmænd til deres gældende priser. Vi har nu

Læs mere

December 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C

December 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C December 2014 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg T 38 21 18 00 E biblioteket@frederiksberg.dk Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej

Læs mere

Vejledning for midlertidig overnatning

Vejledning for midlertidig overnatning Anvendelsesområde Vejledningen er udarbejdet til anvendelse ved midlertidige overnatninger for mere end 10 personer, (max. 5 døgn) i bygninger som ikke, i henhold til bygningsreglementet er godkendt til

Læs mere

Salg og Forretningsbetingelser

Salg og Forretningsbetingelser Tørring den 1. januar 2008 Salg og Forretningsbetingelser for Dansk Maskinmontage Aps 1. Regelgrundlaget 2. Tilbud 3. Adgangsveje 4. Kundens øvrige pligter 5. Betaling og sikkerhed for betaling 6. Tilbageholdsretten

Læs mere

Regulativ for særlig råden over vejareal i Sønderborg Kommune.

Regulativ for særlig råden over vejareal i Sønderborg Kommune. Regulativ for særlig råden over vejareal i Sønderborg Kommune. Indledning Anvendelsen af vej- og fortovsarealerne i kommunen skal først og fremmest sikre gode og sikre færdselsforhold, dog er det ofte

Læs mere

Salg af konsumfyrværkeri. fra anmeldelsespligtig butik

Salg af konsumfyrværkeri. fra anmeldelsespligtig butik Salg af konsumfyrværkeri fra anmeldelsespligtig butik 1 Denne vejledning er udarbejdet af Københavns Brandvæsen og er efter aftale med dem tilpasset vores lokale forhold. Vejledningen skal bruges som huskeliste

Læs mere

Lejekontrakt for Koncertsalen Alsion

Lejekontrakt for Koncertsalen Alsion Lejekontrakt for Koncertsalen Alsion Kontrakt nr. 63 Mellem Byens Scener, Rådhustorvet 5, 6400 Sønderborg (udlejer) Og Sønderjysk Amatør Symfoni Orkester (lejer) Byens Scener udlejer til: indgås følgende

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN Hermed en lille hilsen til dig og din familie, som beboere i Mølleparken Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden.

Læs mere

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek Brug af møde og udstillingslokaler på Humlebæk Bibliotek SALEN standardopstilling med 28 stole og 12 borde GRUPPERUM standardopstilling med 28 stole og 9 borde Mødelokaler Humlebæk Bibliotek har to mødelokaler,

Læs mere

Side 1 udfyldes af arrangøren/foreningen

Side 1 udfyldes af arrangøren/foreningen Side 1 udfyldes af arrangøren/foreningen Dato for hvornår overnatningen finder sted Fra dato: Kl.: Til dato: Kl.: Overnatning ønskes på Skolens/hallens navn og adresse Antal overnattende Antal overnattende

Læs mere

TILMELDING AF EVENTS TIL FOLKEMØDET 2014

TILMELDING AF EVENTS TIL FOLKEMØDET 2014 Vejledning TILMELDING AF EVENTS TIL FOLKEMØDET 2014 Alle organisationer, partier, virksomheder og private, der ønsker at optræde som officielle arrangører på Folkemødet 2014, skal have deres event optaget

Læs mere

Almindelige vilkår og betingelser vedrørende flytning og transport

Almindelige vilkår og betingelser vedrørende flytning og transport Almindelige vilkår og betingelser vedrørende flytning og transport I det nedenstående benævnt kaldes Flyttefirmaet for F. Ved kunden skal det forstås ejeren respektive den, der på ejers vegne er bemyndiget

Læs mere

Generelt om sikkerhed i Frederikshavn Forsyning A/S

Generelt om sikkerhed i Frederikshavn Forsyning A/S Generelt om sikkerhed i Frederikshavn Forsyning A/S Instruktion til medarbejdere samt håndværkere, konsulenter og andre, som arbejder for Frederikshavn Forsyning A/S Sikkerhedsregler i Frederikshavn Forsyning

Læs mere

KICK- START STANDE FORÅRETS SALG ENTRÉ GRATIS. Endnu ledige. Nu 10% rabat FOR JERES MESSEGÆSTER. - mød over 20.000 købedygtige nordjyder!

KICK- START STANDE FORÅRETS SALG ENTRÉ GRATIS. Endnu ledige. Nu 10% rabat FOR JERES MESSEGÆSTER. - mød over 20.000 købedygtige nordjyder! DET NYE Nu 10% rabat PÅ STANDEN VED BESTILLING FØR 1. NOVEMBER 2011 KICK- START FORÅRETS SALG - mød over 20.000 købedygtige nordjyder! GRATIS ENTRÉ FOR JERES MESSEGÆSTER Endnu ledige STANDE - SE STANDPLAN

Læs mere

Silkeborg Kommune ønsker derudover at parkområderne, i det omfang de er egnede, benyttes til afvikling af egentlige arrangementer.

Silkeborg Kommune ønsker derudover at parkområderne, i det omfang de er egnede, benyttes til afvikling af egentlige arrangementer. Retningslinier for benyttelse af Silkeborg Kommunes parkområder til arrangementer, gældende fra 01.01.2008 1) Politik Alle borgere har fri adgang til kommunens parkområder. Silkeborg Kommune ønsker derudover

Læs mere

HUSORDEN. Andelsboligforeningen Borups Plads. Bemærk at denne husorden er gældende for alle beboere og erhverv fra 26. juni 2012.

HUSORDEN. Andelsboligforeningen Borups Plads. Bemærk at denne husorden er gældende for alle beboere og erhverv fra 26. juni 2012. HUSORDEN for Andelsboligforeningen Borups Plads Bemærk at denne husorden er gældende for alle beboere og erhverv fra 26. juni 2012 2 HUSORDEN for Andelsboligforeningen Borups Plads 1. ANTENNE m.v. Beboerne

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby Husorden Afdeling 34 Studievej 15, Nørresundby INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN FOR AFDELING 34 STUDIEVEJ 15 INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 3 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 CYKLER 4 DØRE/VINDUER

Læs mere

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 HERSTEDHUS er fælles ejendom for beboerne i Grundejer Foreningen Herstedlund (GFH), og huset er til fælles benyttelse og dermed et fælles

Læs mere

Ordensregler. Februar 2003. Århus Brandvæsen

Ordensregler. Februar 2003. Århus Brandvæsen ÅRHUS KOMMUNE. MAGISTRATENS 2. AFDELING Ordensregler for Træbearbejdning og træoplag Plastforarbejdning og plastoplag Korn- og foderstofvirksomheder Fremstilling og oplagring af mel Visse brandfarlige

Læs mere

Aftale om leje af aktivitetshuset Rødegårdsvej 237

Aftale om leje af aktivitetshuset Rødegårdsvej 237 Bookingnr. Navn Aftale om leje af aktivitetshuset Rødegårdsvej 237 Adresse Telefon Email Aftale om leje i perioden Pris I weekenderne kan salen, Orange stue + køkkenet lejes således: Huset kan ikke længere

Læs mere

Husorden for A/B Dannevirke

Husorden for A/B Dannevirke Husorden for A/B Dannevirke Ejendommen Slien 2-6, Alsgade 7-9, Slesvigsgade 21-33 og Dannevirkegade 22-32. Affald: Almindeligt husholdningsaffald placeres i de grønne affaldscontainere i gården. Gamle

Læs mere

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen TEKNIK & MILJØ Team Administration Dato: 13-07-2014 Sagsnr.: 14/24150 Kontaktperson: Birgith M. Hansen Dir. tlf.: 7996 6203 E-mail: teknik@vejen.dk Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej

Læs mere

HVALSØ SOGNEGÅRD - HUSREGLER side O dato 06 07 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE version 9

HVALSØ SOGNEGÅRD - HUSREGLER side O dato 06 07 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE version 9 HVALSØ SOGNEGÅRD - HUSREGLER side O INDHOLDSFORTEGNELSE version 9 Side Dato Version Navn Kirkens hjemmeside 0 17 08 2010 9 Indholdsfortegnelse Ja 1 17 08 2010 9 Organisation Ja 2.1 17 08 2010 9 Generelle

Læs mere

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Søndervangshallen Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Søndervangshallen ligger på Søndervangen 48 i Birkerød. Søndervangshallen indeholder en idrætshal på 960 m 2 samt

Læs mere

Drikkevarer kan frit medbringes. Maden medbringes eller leveres fra en Dinér Transportable elle Catering selskab.

Drikkevarer kan frit medbringes. Maden medbringes eller leveres fra en Dinér Transportable elle Catering selskab. Lejeaftale: Eventhusets Selskabslokale 2-2. Sal Lejeaftale mellem: Udlejer: Eventhusets selskabslokale Industrikrogen 8 2635 Ishøj Og lejer: Navn: Adresse: Telefon: E-mail: Inkluderet i lejeaftalen: Selskabslokalet

Læs mere

Tilladelse til udendørsarrangement

Tilladelse til udendørsarrangement Sparta Løbskontor Gunnar Nu Hansens Plads 11 2100 København Ø Att: Lars Nissen Mail: lars@sparta.dk Tlf: 22492454 Cvr: 10050979 København 19/05 2015 Bookingnr: KK030762 Tilladelse til udendørsarrangement

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 39. Ranunkelvej 241-323

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 39. Ranunkelvej 241-323 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 39 Ranunkelvej 241-323 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er

Læs mere

INDBYDELSE TIL DANSKE POLITIMESTERSKABER I BORDTENNIS TIRSDAG DEN 9. OG ONSDAG DEN 10. APRIL VALBY-HALLEN JULIUS ANDERSENS VEJ 3, 2450 KØBENHAVN SV.

INDBYDELSE TIL DANSKE POLITIMESTERSKABER I BORDTENNIS TIRSDAG DEN 9. OG ONSDAG DEN 10. APRIL VALBY-HALLEN JULIUS ANDERSENS VEJ 3, 2450 KØBENHAVN SV. INDBYDELSE TIL DANSKE POLITIMESTERSKABER I BORDTENNIS 2013 TIRSDAG DEN 9. OG ONSDAG DEN 10. APRIL I VALBY-HALLEN JULIUS ANDERSENS VEJ 3, 2450 KØBENHAVN SV. 1 Dansk Politiidrætsforbund og Politiets Idrætsforening,

Læs mere

Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II

Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II Disse laminerede dokumenter udleveres af bookingmaster sammen med nøglen og returneres igen, efter endt ophold i fælleslejligheden.

Læs mere

Madstronomi ApS under konkurs (Driftsinventar til storkøkken)

Madstronomi ApS under konkurs (Driftsinventar til storkøkken) 10. februar 2014 Madstronomi ApS under konkurs (Driftsinventar til storkøkken) Eftersyn: 7. februar 2014 fra kl. 14.00 til kl. 15.00 Lautrupvang 2, 2750 Ballerup Budfrist: 17. februar 2014 kl. 15.00 Se

Læs mere

1. Legitimation. Ved udlejning af udstyr medbring da Altid kørekort/pas samt sygesikringsbevis som legitimation. Lejer skal være fyldt 18 år.

1. Legitimation. Ved udlejning af udstyr medbring da Altid kørekort/pas samt sygesikringsbevis som legitimation. Lejer skal være fyldt 18 år. Copenhagen Sound System Betingelser Udlejning Følgende betingelser er gældende for leje af udstyr fra Copenhagen Sound System. Ændringer i betingelserne kan ske uden varsel, men det er de på bookningstidspunktet

Læs mere

Handelsbetingelser (v. 130722)

Handelsbetingelser (v. 130722) Handelsbetingelser (v. 130722) Anvendelighed Nærværende handelsbetingelser finder anvendelse på alle salg af værdibeviser fra Pro-Deals Danmark ApS. Handelsbetingelserne gælder således for alle aftaler

Læs mere

Alle ovennævnte ydelser skal bestilles i god tid før lejemålets start. Air-condition skal altid bestilles ved ordreafgivelse på lejemålet.

Alle ovennævnte ydelser skal bestilles i god tid før lejemålets start. Air-condition skal altid bestilles ved ordreafgivelse på lejemålet. Lejebetingelser og standardudstyr: Dette er standardudstyr i vore autocampere: Stort køleskab til 12V, 230 V og gas, køkken med 2 eller 3 kogeblus, elektrisk vandpumpe til køkken og toiletrum, koldt og

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011

Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011 Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011 INDHOLDSFORTEGNELSE: Bådpladser i Korsør Fiskerihavn.... 3 Benyttelse af bådpladser.... 3 Orden i Fiskerihavnen.... 4 Affaldshåndtering i Fiskerihavnen....

Læs mere

Cirkustelte til flere end 150 personer, staldtelte m.m.

Cirkustelte til flere end 150 personer, staldtelte m.m. Cirkustelte til flere end 150 personer, staldtelte m.m. Generelle vilkår for benyttelse af Cirkustelte til flere end 150 personer, staldtelte m.m. Beredskabsafdelingen - Viborg Kommune 2. udgave Indholdsfortegnelse

Læs mere

Standardaftale - Nordhavnen. P-aftale Privat MELLEM

Standardaftale - Nordhavnen. P-aftale Privat MELLEM Kunde nr.: Standardaftale - Nordhavnen P-aftale Privat MELLEM Udviklingsselskabet By og Havn I/S CVR nr. 30 82 37 02 Nordre Toldbod 7 1013 København K (herefter kaldet UB&H eller Udlejer) og Navn Cpr nummer

Læs mere

Alle klager op til en værdi af 150.000 kr. vil kunne behandles. Det gælder også klager over virksomheder, der ikke er medlem af HORESTA.

Alle klager op til en værdi af 150.000 kr. vil kunne behandles. Det gælder også klager over virksomheder, der ikke er medlem af HORESTA. Hvad man bør vide... når fester, møder og konferencer skal holdes i byen Gæstens sikkerhed Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem parterne i forbindelse med reservation, afvikling af et arrangement

Læs mere

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK BRRK Opstaldningsaftale BRRK har indgået følgende aftale vedrørende opstaldning af: Hest (sæt X) Pony (sæt X) Hestens/ponyens Navn Opstalder Opstalders navn Adresse Postnr. og by E-mail Telefon / mobil

Læs mere

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i Oksbøl Skyde-og øvelsesterræn (for kortvarige udlån til ikke-kommercielle formål)

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i Oksbøl Skyde-og øvelsesterræn (for kortvarige udlån til ikke-kommercielle formål) Lokalstøtteelement Oksbøl STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i Oksbøl Skyde-og øvelsesterræn (for kortvarige udlån til ikke-kommercielle formål) 1. Parterne og det lejede:

Læs mere

Indbydelse. Danske Politimesterskaber i golf 2014

Indbydelse. Danske Politimesterskaber i golf 2014 Indbydelse Danske Politimesterskaber i golf 2014 Sct. Knuds Golfklub Slipshavnsvej 16 5800 Nyborg 65 31 12 12 Nyborg Politi Idrætsforening har hermed fornøjelsen i samarbejde med Dansk Politiidrætsforbund,

Læs mere

Bookingsystem til hoteller. JTA-Data Jylland JTA. Vinkelvej 108a 8800 Viborg Tlf. 86672024 www.jta-data.dk DATA. Jylland

Bookingsystem til hoteller. JTA-Data Jylland JTA. Vinkelvej 108a 8800 Viborg Tlf. 86672024 www.jta-data.dk DATA. Jylland Bookingsystem til hoteller -Data: C5 bookingsystem til hoteller Indhold 1. Daglig brug af bookingsystemet. 2. Ny booking et værelse 3. Ny booking flere værelser 4. Ankomst 5. Rengøring 6. Afrejse 7. Værelsesoversigt

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

Husorden. Kontaktpersoner: Kontor adresse: Valby Langgade 254 st. tv Træffetid: mandag 07.00-08.00 onsdag, fredag 11.00-12.00. Telefon 36 16 23 47

Husorden. Kontaktpersoner: Kontor adresse: Valby Langgade 254 st. tv Træffetid: mandag 07.00-08.00 onsdag, fredag 11.00-12.00. Telefon 36 16 23 47 Husorden Kontaktpersoner: Varmemester: Willy Larsen Kontor adresse: Valby Langgade 254 st. tv Træffetid: mandag 07.00-08.00 onsdag, fredag 11.00-12.00 Telefon 36 16 23 47 Udenfor normal kontortid kan der

Læs mere

Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer af produkter og/eller

Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer af produkter og/eller Handelsbetingelser for OurInstaFeed.com Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer af produkter og/eller serviceydelser fra OurInstaFeed.com. Du ( Køber ) indgår en aftale

Læs mere

MEDICA & COMPAMED - mulighed for internationalt fodfæste

MEDICA & COMPAMED - mulighed for internationalt fodfæste MEDICA & COMPAMED - mulighed for internationalt fodfæste Fakta om MEDICA/COMPAMED Internationale udbydere indenfor indretning, udstyr og produkter til hospitaler og klinikker samles den 12. - 15. november

Læs mere

Kvik start opsætning af kamera det første du skal gøre:

Kvik start opsætning af kamera det første du skal gøre: Kom godt i gang Tillykke med købet af Valtronics Trådløst IP kamera. Denne quickmanual kan bruges til alle Valtronics IP kameraer. Kameraet giver mulighed for at fjenovervåge steder via sin mobiltelefon

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

ARBEJDERNES ANDELS-BOLIGFORENING Side 1. AFDELING 43 R Å D E R E T S R E G L E M E N T

ARBEJDERNES ANDELS-BOLIGFORENING Side 1. AFDELING 43 R Å D E R E T S R E G L E M E N T ARBEJDERNES ANDELS-BOLIGFORENING Side 1. Altandør samt fransk altandør Det er ikke tilladt at male, bore eller på anden måde beskadige altandørens aluminium Antenne, Parabol Placering kun efter afdelingens

Læs mere