Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse"

Transkript

1 Udstillermappe

2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Vigtige datoer og deadlines s.3-5 Generel udstiller information s.6-10 Generel information gæsterne på messen s.8 Navneskilte til gæsterne på messen s. 9 Gæsterne kan booke møde med jer s. 10 Tekniske detaljer vedr. stand opbygning s. 11 Udstillerreglement s Kontaktinfo s. 17 Parkeringsforhold s. 18

3 Vigtige datoer og deadlines Møde & Eventmessen 2015 Møde & Eventmessen 2015 afholdelses onsdag og torsdag den marts 2015 i Forum Copenhagen. Se Sådan reserverer I stand: Alle stand reservationer, oprettelse af medudstillere, valg af udstillerkategorier, navneskilte, tilkøb, opdateringer af data til messekatalog foretages via jeres login ID og kode fra Kursuslex. Benyt Kursuslex login ID (skriv "bruger" og tal uden mellemrum) samt kode Har du modtaget koden men glemt denne klik på "glemt kode" Har du IKKE modtaget login ID og kode kan disse tilsendes ved at "klik anmod om login" Peg med musen på standene for at finde oplysninger om priser og stand information. Klik på standen for at starte reservationen Klik på "book denne stand" Når reservation er foretaget klik "send bekræftelse" Få minutter efter standreservationen er færdig skal du modtage endelig bekræftelse på Bemærk alle stande som er røde, uden standnummer, er enten solgt eller reserveret. Ved spørgsmål til disse stande kontakt Kursuslex direkte Hvad er login ID og Kode? Det er den personlige kode I har fået mailet fra Kursuslex ved bestillingen af stand. Har I glemt den, kan den tilsendes ved at benytte feltet på standoversigten glemt kodeord : Noter jeres i feltet glemt kodeord og klik login.

4 Vigtige datoer og deadlines 30. januar deadline for bestilling af standmateriel og ekstra leverancer til standene Deadline for bestilling af ekstra leverancer til standene Vi gør opmærksom på, at Forum forbeholder sig retten til at for-fakturere alle ekstra leverancer, således at alt er betalt til indrykning. Foretager i bestillinger på Arrangørkontoret i Forum under indryk, vil der blive pålagt et ekstra gebyr. Åbningstider Bemærk særligt omkring åbningstider Den 4. marts fra kl Den 5. marts fra kl Award show den 4. marts kl HUSK at i forbindelse med Kursuslex Award show inviteres der på GRATIS s cocktail den 4. marts på balkonen fra kl Du er som udstiller inviteret og arrangementet er gratis og kræver ikke forhåndstilmelding. Kig forbi stand 125 (ved siden af udstillerrestauranten) til en snak og evaluering af dagen sammen med Cocktailkursus og Kursuslex. Selve udstillingen lukker kl , men fra kl uddeles Kursuslex Awardprisen til branchen for både udstillere og gæster. I forbindelse med Award-uddelingen er der gratis cocktailbar, hvor vi håber at rigtig mange udstillere deltager. Dag indrykning/ udrykning porte åbne i hallen Åbningstider Arrangørkontor Åbningstider Messe Mandag Tirsdag Port Onsdag Port 3 + forhal (16-18 Award uddeling) Torsdag / Fredag Port 3 forhal/ Port januar Konkurrencer, præmier og aktiviter Deadline for Indtastning af konkurrencer, præmier og aktiviteter som foregår på jeres stand, Indtastes under jeres stand reservation, hvis visning ønskes i printkatalog. 18. februar deadline for frokostbilletter Deadline for bestilling af frokostbilletter til Forum.

5 Vigtige datoer og deadlines 3. marts Indrykning Alt arbejde på standene, skal være færdiggjort tirsdag den 3. marts. kl. 22, da der bliver pålagt gangløbere herefter. Bemærk: Da pladsen omkring Forum ved indrykning og udrykning er begrænset i forhold til parkering af varebiler m.m. ved portene, henviser vi til at I som udstiller benytter indgangsporten nærmest jeres stand. Forholdsvis store stande med meget standmateriel henvises dog til at benytte port 3. Farverne på gangløberne vil være følgende farver: ZONE 1: Rechelieu rød (9522) ZONE 2: Flecked black (9385) ZONE 3: Light green (0901) Når gangløbere er lagt på, er det kun muligt at køre varer til standene på små sækkevogne med gummihjul. Ligeledes skal gangene være ryddet for standmateriel og emballage. Levering af varer Får I tilsendt varer eller udstillingsmateriale med en fragtmand, modtages det tidligst dagen før indrykningsstart. Der skal stå firmanavn og standens nummer på fragtpapirerne samt at godset skal leveres på din stand. Desuden er det nødvendigt, at godset bliver leveret fragtfrit, eftersom Forum ikke kan lægge ud for fragtbeløbet. Varer, som bliver leveret til dig i forbindelse med udstillingen, og som Forum har kvitteret for, er dit eget ansvar. 5. marts Udrykning Nedbrydning af stande må tidligst påbegyndes efter udstillingens afslutning den torsdag d.5. marts kl Udstillere, der påbegynder nedbrydning inden dette klokkeslæt, bliver pålagt et gebyr på kr ,- inkl. moms. Bemærk: Da pladsen omkring Forum ved indrykning og udrykning er begrænset i forhold til parkering af varebiler m.m. ved portene, henviser vi til at I som udstiller benytter indgangsporten nærmest jeres stand. Forholdsvis store stande med meget standmateriel henvises dog til at benytte port 3.

6 Generel udstiller information Affald Under hele afviklingen (inkl. Ind-og udrykning) benyttes affaldscontaineren indenfor port 3. Emballage Der er mulighed for opbevaring af tom emballage i anvist område under udstillingen på eget ansvar. Det er vigtigt at der kommer stand nummer, firma og kontakt info på al emballage. Forsikring Det påhviler den enkelte udstiller at forsikre de effekter, der udstilles på standen, samt dækning af eventuelle skader, som produkter, personer eller udstillingseffekter forvolder mod tredjemand, f.eks. publikum, mens denne opholder sig på eller ved udstillerens stand. Se evt. reglement for alle regler. Overnatning for udstillere Har I brug for overnatning i forbindelse med messe anbefaler vi Comfort Hotel Vesterbro hvor vi har reserveret et antal værelser fra den marts Se adresse på Der tilbydes enkeltværelser til særpris kr. 790,- inkl. morgenmad Prisen er gældende frem til den 17. februar Ref. nr. ved booking Udstiller på Møde & Eventmessen Parkeringspladser i p-kælder mod betaling. Det er SAGA HUS. Prisen er kr. 350,- kr. i døgnet. Vi tager forbehold for prisstigninger på parkering. Bestilling foretages direkte til hotellet. Udstillerkort Der kræves ingen udstiller og arbejds- eller adgangskort til messen, men navneskilte til dagene kan laves og printes under stand reservationen hos Kursuslex. Der vil på dagene også være opstillet mulighed for at skrive og printe egne navneskilte, samt afhente badge. Udstiller frokost Forum tilbyder alle udstillere, muligheden for at tilkøbe en frokostbuffet til kr. 175,- per person. I prisen er inkluderet enten 1 glas vin, 1 øl eller 1 vand. Frokostbilletter kan købes i webshoppen frem til mandag d. 18. februar. Derefter vil der kun blive solgt frokostbilletter på arrangørkontoret under indrykningsdagen tirsdag d. 3. marts. Vi opfordrer dog til at frokostbilletter købes, så vidt muligt, over webshoppen, så Forums køkken har mulighed for at planlægge mængden. Rengøring Rengøring er inkluderet på alle stande og starter natten op til messen. Rengøringen indeholder tømning af affald og støvsugning af standen. Lån af støvsuger er ikke muligt i udstillingsperioden. Der rengøres også imellem datoerne den marts på standende. Standunderholdning og støj Der må gene være aktivitet på standene men vær opmærksom på at støj niveauet ikker er af sådan karakter at det kan generende for sideboen, eller messens konferenceprogram. Ønsker man at lave større events aktiviteter eller lignende kontakt Kursuslex Dorte Mejlb for nærmere godkendelse. Truck Skal du bruge truck til af- og pålæsning, bedes du henvende dig til Forums tekniske personale i hallen ved ind/udrykning. Bestillingerne bliver betjent i den rækkefølge de kommer. Truck kan ikke forudbestilles. Bemærk venligst at der afregnes per påbegyndt kvarter. Trådløst netværk Netværket hedder Forumguest og kræver ikke et password.

7 Generel udstiller information Standindretning og bestillinger hos Forum Vær opmærksom på, at standene IKKE er møbleret. Stand materiel inkl. møbler kan lejes igennem Forum Copenhagen. I uge 49 fremsendes et login til webshoppen hos Forum Copenhagen hvor møbler og andet udstyr til standen kan lejes. Bemærk deadline for bestilling den 30. januar. Har du bestilt standen efter denne dato kan du dog stadig bestille. Udstillerservice Under Møde & Eventmessen 2015 vil der i foyeren være et arrangørkontor med personale fra Forum og Kursuslex. Du er velkommen til at henvende dig her med alle spørgsmål rettet til messen og sidste-øjebliks-bestillinger, evt. fejl m.m. Alle bestillinger der foretages på indrykningsdagen, vil blive pålagt ekstra gebyr. Der kan IKKE bestilles ekstra møbler fra den 3. marts på messen. Ændringer Kursuslex forbeholder sig ret til ændringer af program samt stand planer. Vil disse ændringer have indflydelse på jeres stand, vil vi selvfølgelig kontakte jer forinden. Betaling/ fakturering Faktura på standlejens fulde beløb fremsendes straks efter reservation. Reservation af stand er først gældende, når standlejen er registreret indbetalt hos Kursuslex. Afbestilling kan finde sted indtil 31. december 2014 hvor 50% af standlejens pris kan refunderes Herefter er reservationen bindende. Bestillinger foretaget direkte hos Forum Copenhagen vil blive faktureret direkte fra FORUM.

8 Generel udstiller information Vi udformer igen i år et dokument med særlige adgangskrav og betingelser til gæsterne i tilmeldingsmodulet, således at vi fortsat sikrer os at den rigtige målgruppe af gæster besøger messen. Adgangskravene og betingelserne vil kunne læses senere i udstillermappe Forplejning og overnatning Forudbestilling af frokost er udelukkende forbeholdt mødeplanlæggere. Ydelse med gratis overnatning på hotel er udelukkende forbeholdt gæster/mødeplanlæggere fra Jylland / Fyn. Gæsteliste Gæstelisten vil blive offentliggjort til udstillerne. Gæstelisten indeholder som minimum oplysning om firmanavn og kontaktperson. Vi videregiver kun dine øvrige kontaktoplysninger til udstillerne, hvis du selv ønsker det. Accepterer du scanning af dit navneskilt hos udstillerne på standene, har du automatisk videregivet alle dine kontaktinformationer til pågældende udstillere. Navneskilte til gæster på messen Vi udformer igen forskellige typer navneskilte til vore gæster på messen. Eksempler og typer på navneskiltene ses nedenfor: Tilmelding af Møde- og Eventplanlæggere: Tilmelding er gratis og forbeholdt møde- og eventplanlæggere, alle der booker, arrangerer, tilrettelægger alt indenfor møder og events.

9 Generel udstiller information Tilmelding af leverandører: Tilmelding for leverandører til branchen. Kun begrænset adgang efter først-til-mølle princippet, idet messen er fortrinsvis for møde- eventplanlæggere samt alle der booker, arrangerer, tilrettelægger alt indenfor møder og events. Tilmelding for studerende: Kun begrænset antal studerende efter først-til-mølle princippet, idet messen er fortrinsvis for møde- eventplanlæggere, alle der booker, arrangerer, tilrettelægger alt indenfor møder og events. Tilmelding er gratis. Tilmelding af Inviteret: Kun meget begrænset, dette er beregnet for Kursuslex egne gæster, eller foredragsholdere eller andre som i denne anledning er særligt inviteret af Kursuslex personale.

10 Generel udstiller information Gæsterne kan ved tilmelding vælge imellem nedenstående mødetidspunkter Onsdag den 4. marts: 9.30, 10.30, 11.30, 12.30, 13.30, Torsdag den 5. marts: 9.30, 10.30, 11.30, 12.30, 13.30, Der kan maksimalt opnås 12 bookede møder til messen. Alle tilmeldte gæster til Møde & Eventmessen kan booke møder med alle udstillere - også medudstillere på standene såfremt at disse er oprettet som udstiller under jeres stand reservation. Sådan kan I se jeres møder: På for udstillere med kode og brugerid kan I se jeres bookede møder. Vi skal bede jer om ikke at kontakte gæsterne forinden messen. Den endelige mødeliste for dagene fremsendes få dage forinden messen. Ændringer af møder Alle gæster kan ændre og redigere i deres møder via deres bekræftelse helt op til mødetidspunktet. Det er derfor vigtigt at I selv holder jer ajour med de møder der bookes på jeres stande via Kursuslex og jeres login og kode. Alle møder afholdes på jeres egne stande. Der gives ikke garanti for antal af bookede møder. Scanning af gæster Kursuslex tilbyder løsninger så I kan scanne jeres gæster direkte på standen og indsamle kontaktoplysninger. - vælg imellem håndscanner eller iphone/ipad eller ANDROID telefoner eller tablets. Kontaktoplysninger fra gæsterne kan downloades som Excel ark. Bestilling foretages hos Kursuslex via med jeres brugerid og login kode. Håndscanner: Med udstillerscanneren kan I scanne gæsternes navneskilte, og downloade data efterfølgende. Scanner skal køre alene på egen medbragt PC, og der kan ikke samtidig køre andre programmer på PCèn. Scanneren opsamler samlet informationer for en enhed og scanner kan IKKE benyttes til MAC pc eller ipad Ved bestilling af scanner fremsendes særskilt information 14 dage forinden messen start. Bemærk der er begrænset antal scannere til rådighed. Pris for leje af App: Kr. 500,- ekskl. moms. App løsning: Med udstiller App kan du scanne gæsternes navneskilte med din ipad og Iphone og få adgang til dataen live. App en kan benyttes af ubegrænsende enheder på standen. App`en kan KUN anvendes til følgende produkter -ipad - version 2,3,4 -iphone - version 4,4s, 5 -ipad - mini -ipod - version 5

11 Generel udstiller information -ANDROID telefoner og tablets Instruktion til brugen af App`en modtages ca.14 dage forinden messen start. Bemærk: App er kun til ovenstående tablets typer. Pris for leje af App: Kr. 800,- ekskl. moms. Ved bestilling af enten håndscanner eller App modtages separat bekræftelse fra Kursuslex med instruktion samt login ca. 1 måned forinden messen. Gæsteliste Som altid på Kursuslex arrangementer modtager du gæstelisten med kontaktoplysninger. Udstillere har adgang til listen fra d. 4. marts kl Webadressen til gæstelisten vil være fremlagt på din messestand. Listen vil også være tilgængelig efter arrangementet adgang via under for udstillere benyt login ID og kode. Det er ikke tilladt at videregive listen til andre ligesom det ikke er tilladt at kontakte de gæster der frabeder sig henvendelse.

12 Tekniske detaljer - standopbygning Tekniske detaljer vedr. standopbygning På din bekræftelse fra Kursuslex kan du se, hvilken opbygning, der er inkluderet i standlejen. Standvægge GÆLDENDE FOR TYPE A og C Standene leveres med skillevægge mod nabostande. Standene er opbygget af moduler på 100 x 250 cm. Væggene samles med aluminiumsprofiler i bund og top (højde 50 mm) samt en lodret søjle (diameter 44 mm) for hver meter. Standvæggene har en tykkelse på 3 mm. Lysmål: 2400 x 956 mm (standvæggene målt indenfor profilkant). Aluminiumsprofilen i overkanten af væggene har et udvendigt mål på 16 mm. Væggenes standardfarve er hvid, andre farver kan leveres. Såfremt du ikke ønsker standopbygning, bedes du venligst gøre opmærksom på dette. GÆLDENDE FOR TYPE B, D Standene leveres med en høj bagvæg samt lave sidevægge. Standene er opbygget af hvidmalede moduler på 100 x 250 cm, og har en tykkelse på 12 mm. Væggene samles med aluminiumsprofiler i bund og top samt for hver meter. Profilerne er hvidmalede som væggene. Venligst bemærk at der ikke må laves huller eller anden beskadigelse af væggene. Enhver skade, der påføres væggene eller hallen repareres for teltagerens regning. Brug TESA Tape nr eller power Strips som kan købes via Arrangørkontoret. Se reglement for alle regler. Såfremt du ikke ønsker standopbygning, bedes du venligst gøre opmærksom på dette.

13 Udstillerreglement Udstillerreglement REGLEMENT 1. Deltagerne er forpligtet til at bruge hallen, herunder egen stand, i overensstemmelse med arrangementets formål. Forum er berettiget til at afvise eller bortvise en deltager, såfremt denne ikke overholder ovennævnte. 2. Opbygnings- og udstillingsmateriale skal holdes inden for standarealet under udstillingen - dette af hensyn til udstillingen som helhed, udstillingens flow, rengøring, flugtveje etc. 3. Skiltning og annoncering, såvel inde i hallen som uden på, må kun finde sted efter Forums godkendelse. Dette gælder ikke reklame for eget firma på standen. 4. Ønsker en deltager at forandre de faste installationer i hallen, skal dette i god tid meddeles Forums tekniske afdeling. Installationer må kun ændres af en af Forum godkendt autoriseret installatør. Installatøren er ansvarlig for arbejdets forsvarlige udførelse og skal melde det færdige arbejde til de kommunale værker. 5. Deltagerne må ikke opstille eller anvende andet højttaleranlæg end det eksisterende uden arrangørens og Forums godkendelse. Det påhviler den enkelte deltager at søge de fornødne tilladelser til at spille beskyttet musik hos Koda & Gramex. 6. Forevisning af film (i særligt filmlokale) må kun ske med arrangørens og Forums godkendelse, ligesom eventuelle myndighedstilladelser skal indhentes af filmforeviseren. 7. Deltagerne er pligtige til at overholde alle myndigheds forskrifter, herunder brandvæsenets og politiets. 8. Deltagerne er pligtige til at overholde Arbejdstilsynets regler, som der kan læses mere om i Arbejdstilsynets bekendtgørelser og regelsæt. Se 9. Nødudgangene skal holdes passable i den bredde og i det antal, som brandvæsenet i hvert enkelt tilfælde foreskriver, ligesom hallens døre, vinduer og elevator-porte ikke må blokeres. 10. Hallens gulv må ikke belastes stærkere end konstruktionen tillader, og der må ikke køres med tunge køretøjer, herunder lastvogne på massive ringe. Blokvogne, der anvendes ved transport af svære maskiner og lignende skal køre på udlagte planker. Eventuelle skader i forbindelse med en sådan transport betales af deltageren. 11. Det er ikke tilladt at påsætte søm, skruer og lignende i gulve, vægge, lofter, søjler, trapper m.v. dette gælder også opbyggede standvægge. Enhver skade, der påføres hallen, repareres for deltagerens regning. Brug TESA Tape eller power strips som kan købes via arrangørkontoret. 12. Forum fralægger sig ethvert ansvar for bortkomst eller beskadigelse, herunder brand- og vandskade og beskadigelse af materiel, dekorationer, udstillede genstande og lignende - uanset hvem dette måtte tilhøre. Al person- og tingsskade, der måtte overgå deltagerne eller besøgende er Forum uvedkommende. Disse bestemmelser gælder dog ikke, hvis skaden kan tilregnes Forums ledelse eller personale som forsætlig eller groft uagtsomt. 13. Reklamationer på leverancer, der bliver leveret gennem Forum, skal afgives skriftligt, inden udstillingen lukker. 14. Der må ikke benyttes anden tape til pålægning af tæpper end TESA tæppetape nr Tapen kan købes i Forum på arrangørkontoret.

14 Udstillerreglement 15. For at begrænse risikoen for tyveri, anbefaler vi, at løse og værdifulde genstande nedpakkes og fjernes fra standen, når denne er ubemandet, samt når udstillingen lukker. Vi gør opmærksom på, at Forum ikke påtager sig noget ansvar for udstillernes ejendom. Forum har ikke mulighed for at opbevare pengekasser eller pengebeholdning.

15 Brandcirkulære BRANDCIRCULÆRE Almindelige betingelser for afholdelse af arrangementer i Forum 1. Arrangementet skal i hvert enkelt tilfælde godkendes af brandvæsenet. Ansøgning bilagt målsat tegning visende udstillingsopbygningen (stande, gange og flugtveje) skal fremsendes til brandvæsenet senest 1 uge før arrangementet påbegyndes. Ansøgning (eller planen) skal indeholde oplysning om, hvad der udstilles - herunder især om eventuelle brandfarlige stoffer. 2. Arrangementet skal synes og godkendes af brandvæsenet senest dagen før det åbnes. 3. For arrangørens regning udsættes brandvagt, hvis størrelse fastsættes af brandvæsenet. Eventuel nattevagt skal være instrueret om hallens brandalarmsystem og brugen af slukningsmidler. 4. Til udsmykning, fremstilling og beklædning af stande og lignende må ikke benyttes plastfolie, skumplast og lignende. Brandimprægneret blød træfiberplade, hessian og lærred m.v. kan anvendes, ligesom andre brændbare materialer (hård træfiberplade, spånplade m.m.) kan anvendes efter brandvæsenets nærmere godkendelse. Godkendelse vil normalt forudsætte, at højden ikke overstiger ca. 3 m, og at der bliver mindst 4 m brede afbrydelser for hver 30 m i længden. Særlige forhold kan medføre skærpede krav. 5. Gasinstallationer skal udføres som faste installationer. F-gasflasker kan ikke tillades anbragt i hallen. El-installationer skal udføres efter stærk-strømsregulativet af autoriseret installatør. 6. Opstilling af levende lys på standene: Der må udelukkende anvendes fyrfadslys. Der kan tillades et begrænset antal (max. 10 stk. stand på max. 5 stande). Lysene skal anbringes i dertil indrettede stager, som skal omslutte lyset, således at varmeledning til bord m.v. ikke kan finde sted. Stagerne skal endvidere være stabile, således at lysene under normale omstændigheder ikke kan vælte. Lysene skal holdes i en afstand af min. 1 meter til brændbart materiale samt publikum. Det skal fremgå af tegningen, der sendes til godkendelse hos brandvæsenet, hvilke stande der har fået tilladelse til levende lys. 7. Opstilling og anvendelse af ovne, maskiner og andet, til hvis drift der anvendes brandfarlige væsker (benzin, sprit, petroleum m.v.) eller gas, skal godkendes af brandvæsenet i hvert enkelt tilfælde. Tanke i biler o. lign. må maksimalt indeholde 5 liter brændstof. 8. Gange og flugtveje (i godkendt bredde) skal holdes frie. Udstillingsgenstande m.m. langs gange skal være fastgjort, så de ikke kan vælte og derved hindre færdsel. Brandslukningsmateriel og brandmeldere skal holdes frie og let tilgængelige. 9. Pakkemateriale (papkasser, træuld, papir m.m.) må ikke opbevares i hallen eller på arealet omkring hallen. Porte og døre skal holdes frie for oplag og parkering under hele arrangementet. 10. Tobaksrygning, brug af levende lys samt åben ild er forbudt, medmindre brandvæsenets særlige tilladelse er erhvervet. Forbudet mod tobaksrygning skal tydeligt skiltes, og arrangementets arrangør er ansvarlig for, at forbudet overholdes. 11. Brandvæsenet afgør i hvert enkelt tilfælde, hvor mange personer, der må være tilstede i hallen, og kan forlange tilgangen lukket i kortere eller længere tid. Frederiksberg Brandvæsen August 2002

16 Regler omkring fødevarer REGLER OMKRING FØDEVARER Af hensyn til en lettere sagsbehandling hos sundhedsmyndighederne, har vi fået aftalt nogle generelle retningslinjer for indretning af midlertidige køkkenfaciliteter under kongresser/udstillinger. Standholderen er ansvarlig for at gældende lovgivning overholdes. Køkkenindretningen er afhængig af omfanget af tilberedningen og servering, og der skelnes mellem tre typer: Tilberedningsforhold: Type Tilberedningens omfang Udstyr I Simpel udskænkning, uddeling af småkager fra færdigpakker, skæring af sandkager o. lign, åbning af dåser og udlevering af smagsprøver direkte fra dåser o. lign. Håndvask inkl. rindende koldt og varmt vand, sæbe og papir. Nyseskærm for varer mod publikum, i størst muligt omfang anvendelse af engangsemballage samt omhyggelig rengøring af stand og køkkenredskaber. II III Lettere tilberedning af smagsprøver på disk, friture- og pandestegning, kogning eller lign. af færdigvarer og dybfrost samt udskæring i små portioner, men ingen tilberedning af råvarer. Produktion og tilberedning af større anretninger fra råvarer, halvfabrikata, udskæring af kød samt tilberedning af grøntsager. Se under type I inkl. rindende koldt og varmt vand samt sæbe og papir. Herudover kræves vaskbart gulv i køkken og bag disk, lager/udpaknings rum, at der i fornødent omfang forefindes køle- eller frysefaciliteter i lager eller køkken samt at der opsættes stålvask til rengøring af køkkenredskaber Se under type I. Endvidere skal der udføres køkken i i rimelig størrelse, køkkengulvet skal være vaskbart, tilstrækkelig køle- og frysefaciliteter, dobbelt stålvask til opvask, el-vandvarmer, køkkenmaskiner til opvarmning, stegning o.lign. samt emhætter over friturekoger, ovne og grill.

17 Regler omkring fødevarer Generelt gør vi opmærksom på: At alle halv- eller helfabrikata skal komme fra et af sundhedsmyndighederne godkendt køkken/ fabrik eller ved import, i følge Veterinærdirektoratets regler for indførsel af fødevare. At alle levnedsmidler skal leve op til dansk lovgivning. At alle varer skal opbevares og transporteres omhyggeligt og hygiejnisk i hertil egnede beholdere. At ingen varer må ligge ubeskyttede mod publikum. At der naturligvis skal tages de nødvendige forholdsregler, der følger med tilberedning af fødevarer. At dybfrosne levnedsmidler skal opbevares ved en temperatur, der ikke overstiger -18 C. At æg skal opbevares ved max.+12 C. At færdigpakkede fødevarer skal opbevares i overensstemmelse med opbevaringsforeskriften. At letfordærvelige levnedsmidler i øvrigt skal opbevares i passende køleindretninger. At færdigpakkede levnedsmidlers emballage ikke må være defekt. For yderligere spørgsmål kontakt venligst FØDEVAREREGIONEN på eller F&B Manager Claus Vogel på

18 Kontaktoplysninger Adresser og kontaktinformation Forum Copenhagen Aps Julius Thomsens Plads 1 DK-1925 Frederiksberg C Tlf.: Arrangørkontor (kun under messen) Tlf.: /97 Projektchef Dorte Mejlby Mobil: Direkte: Teknisk afdeling PH Service Tlf.: Pressekontakt Christian Guldager Tlf.: Sales and Exhibition Manager Louise Juul Dalby Tlf.: Mobil: Forum Restaurant Tlf.:

19 Parkeringsforhold Parkeringsforhold Forum ligger i Frederiksberg Kommunes P-zone. Parkeringszonen gælder i følgende tidsrum: Mandag - fredag: Lørdag: Det betyder, at der er på P-skiven er gratis parkering i 2 timer mandag-lørdag og gratis parkering søndag. Ved længerevarende parkering benyttes et parkeringskort, der gælder hele dagen. Det er muligt at købe kommunens 1-dags parkeringskort, som placeres i forruden på bilen og giver ret til fri parkering den pågældende dag. 1-dags parkeringskortet koster kr. 35, og kan købes og printes på Frederiksberg Kommunes hjemmeside https://parkering.frederiksberg.dk. P-kort kan også forudbestilles igennem webshoppen, disse lægges de klar til afhentning på arrangørkontoret fra indrykningsdagen. Ubenyttede P-kort refunderes, hvis de returneres Inden udstillingen lukker. Venligst bemærk at dette er reglerne for Frederiksberg kommune, og at der er andre regler i Københavns kommune som ligger tæt op af Forum. Se kommunegrænsen nedenfor. Forum Alternativt er der 250 parkeringspladser i det grønne P-hus som har døgnåbent. P-huset ligger på hjørnet af Blågårdsgade og Åboulevarden koster kr. 9,- pr. time. P-huset ligger få hundrede meter fra Forum og er markeret på kortet nedenfor. Det Grønne P-Hus

Vigtige datoer og deadlines s. 3 Generel information s. 5 Tekniske detaljer vedr. stand opbygning s. 6 Udstillerreglement s. 11 Kontaktinfo s.

Vigtige datoer og deadlines s. 3 Generel information s. 5 Tekniske detaljer vedr. stand opbygning s. 6 Udstillerreglement s. 11 Kontaktinfo s. Udstillermappe 1 Vigtige datoer og deadlines s. 3 Generel information s. 5 Tekniske detaljer vedr. stand opbygning s. 6 Udstillerreglement s. 11 Kontaktinfo s. 15 Parkeringsforhold s. 16 2 Vigtige datoer

Læs mere

Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Udstillermappe Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Vigtige datoer og deadlines s. 3 5 Generel udstiller information s. 6 10 Generel information gæsterne på messen s. 8 Navneskilte til gæsterne på messen

Læs mere

Udstillerinfo Kontaktinfo - Vigtige datoer og deadlines - Generel information Hoteller Udstillerreglement Brandcirkulære - Parkeringsforhold

Udstillerinfo Kontaktinfo - Vigtige datoer og deadlines - Generel information Hoteller Udstillerreglement Brandcirkulære - Parkeringsforhold Udstillerinfo 2017 Kontaktinfo - Vigtige datoer og deadlines - Generel information Hoteller Udstillerreglement Brandcirkulære - Parkeringsforhold Kontaktinfo Ved spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte

Læs mere

Tekniske Stand Informationer

Tekniske Stand Informationer Tekniske Stand Informationer easyfairs ICT/ICT Security Expo/Internet Expo 2010 10. 11. marts Hal: Standnummer: A Standen m² NØGLEFÆRDIG stand inklusiv: Standvægge mod nabo(er), off-white plastlaminat.

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Der henvises også til Odense Congress Centers generelle regler og retningslinjer 1-4. Adgangskort: Se under hhv.»invitationer«,»parkering«og»udstillerkort«på de følgende sider. Aflæsning:

Læs mere

AUGUST 2013. Udstilling Torsdag den 29. august, kl. 09.00 18.00 Fredag den 30. august, kl. 09.00 16.00

AUGUST 2013. Udstilling Torsdag den 29. august, kl. 09.00 18.00 Fredag den 30. august, kl. 09.00 16.00 AUGUST 2013 Udstilling Torsdag den 29. august, kl. 09.00 18.00 Fredag den 30. august, kl. 09.00 16.00 Opbygning Onsdag den 28. august, kl. 08.00 22.00 Nedtagning Fredag den 30. august, kl. 16.00 22.00

Læs mere

Messehåndbog til udstillere

Messehåndbog til udstillere Messehåndbog til udstillere ADRESSER OG TELEFONNUMRE Arrangør Messefirmaet: Navn: Copenhagen Bike Show A/S Adresse: Industrikrogen 4 B 2635 Ishøj Kontaktperson: Christian Ritter Telefon: +45 20420006 E

Læs mere

HR-træfpunkt 2014. Den 1. og d 2. oktober 2014 MESSEHÅNDBOG

HR-træfpunkt 2014. Den 1. og d 2. oktober 2014 MESSEHÅNDBOG HR-træfpunkt 2014 Den 1. og d 2. oktober 2014 MESSEHÅNDBOG 1 LÆSEVEJLEDNING Denne messehåndbog indeholder praktiske informationer fra A-Z for dig som udstiller på HR-træfpunkt 2014. Vi håber informationerne

Læs mere

MESSE HÅNDBOG. En verden af Erotik, Sex & Samliv

MESSE HÅNDBOG. En verden af Erotik, Sex & Samliv MESSE HÅNDBOG En verden af Erotik, Sex & Samliv ARRANGØR PRAKTISKE OPLYSNINGER UDSTILLERKORT Erotic World ApS Naverland 34 2600 Glostrup Michel Mortensen (+45) 77 33 41 51 E-mail: info@eroticworld.dk Web

Læs mere

Udstiller information til Forbruger og Boligmessen 11. og 12. november Horsens

Udstiller information til Forbruger og Boligmessen 11. og 12. november Horsens Udstiller information til Forbruger og Boligmessen 11. og 12. november Horsens Halinformation: Forum Horsens Langmarksvej 53 Tlf: 76 29 23 23 Mail: forum@horsens.dk Kontakt til messearrangøren på: 60 17

Læs mere

Velfærdens Innovationsdag 2013 24. januar 2013 MESSEHÅNDBOG ØKSNEHALLEN HALMTORVET 11 1700 KØBENHAVN V T / 3386 0400 F / 3329 8080

Velfærdens Innovationsdag 2013 24. januar 2013 MESSEHÅNDBOG ØKSNEHALLEN HALMTORVET 11 1700 KØBENHAVN V T / 3386 0400 F / 3329 8080 ØKSNEHALLEN HALMTORVET 11 1700 KØBENHAVN V Velfærdens Innovationsdag 2013 24. januar 2013 T / 3386 0400 F / 3329 8080 ØKSNEHALLEN@DGI-BYEN.DK ØKSNEHALLEN.DK MESSEHÅNDBOG DGI-BYEN ER EN BY I BYEN DET TREDJE

Læs mere

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer.

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer. KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden i Sydjylland, Vejle. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse på Ud i Fremtiden i Østjylland,

Læs mere

UDSTILLER INFORMATION AARHUS

UDSTILLER INFORMATION AARHUS UDSTILLER INFORMATION AARHUS 2015 KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden i Østjylland, Aarhus. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse

Læs mere

Ølfestival København 2010 Ekstern ABC

Ølfestival København 2010 Ekstern ABC Affald Bag TAP1 er der opstillet affalds- og flaskecontainere til opsamling af affald. Herudover bliver der opstilet affaldskurve rundt om på selve udstillingsarealet. Affald sorteres i pap, brandbart

Læs mere

Velfærdens Innovationsdag 2014 23. januar 2014 MESSEHÅNDBOG

Velfærdens Innovationsdag 2014 23. januar 2014 MESSEHÅNDBOG Velfærdens Innovationsdag 2014 23. januar 2014 MESSEHÅNDBOG 1 Indholdsfortegnelse Side LÆSEVEJLEDNING... 2 ADRESSER OG TELEFONNUMRE... 3 ÅBNINGSTIDER... 4 PRAKTISKE OPLYSNINGER... 5 Introduktion... 5 Affald...

Læs mere

UDSTILLER INFORMATION ODENSE

UDSTILLER INFORMATION ODENSE UDSTILLER INFORMATION ODENSE 2015 KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden på Fyn, Odense. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse

Læs mere

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer.

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer. KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden på Sjælland, Roskilde. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse på Ud i Fremtiden på Sjælland,

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2015 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

Roskilde Dyrskue. Information og regler. Fødevareog. Økologiudstillingen. 7. 9. juni 2013

Roskilde Dyrskue. Information og regler. Fødevareog. Økologiudstillingen. 7. 9. juni 2013 Roskilde Dyrskue Information og regler Fødevareog Økologiudstillingen 7. 9. juni 2013 Sekretariat: Roskilde Dyrskue, Fulbyvej 15, 4180 Sorø Tlf. 70 26 62 00 www.roskildedyrskue.dk. E-mail: mail@roskildedyrskue.dk

Læs mere

Vagabond. Rejsemesse for Kvalitetsrejser: 17. 18 & 19. oktober 2014 MESSEHÅNDBOG

Vagabond. Rejsemesse for Kvalitetsrejser: 17. 18 & 19. oktober 2014 MESSEHÅNDBOG Vagabond Rejsemesse for Kvalitetsrejser: 17. 18 & 19. oktober 2014 MESSEHÅNDBOG 1 LÆSEVEJLEDNING Denne messehåndbog indeholder praktiske informationer fra A-Z for dig som udstiller på Vagabond Rejsemessen

Læs mere

6. & 7. SEPTEMBER 2014

6. & 7. SEPTEMBER 2014 6. & 7. SEPTEMBER 2014 REGLER OG PRISER M.V. FOR RYTTERMARKED Store Hestedag i Roskilde arrangeres af: Roskilde Dyrskue, Fulbyvej 15, 4180 Sorø Tlf. 46 74 06 20 www.storehestedag.dk Store Hestedag afholdes

Læs mere

IDRÆT KULTUR OG FRITID 2015. Brancheudstillingen. Tirsdag 19. maj 2015 kl. 10.00 til 16.00 Vingsted Hotel & Konferencecenter

IDRÆT KULTUR OG FRITID 2015. Brancheudstillingen. Tirsdag 19. maj 2015 kl. 10.00 til 16.00 Vingsted Hotel & Konferencecenter IDRÆT KULTUR OG FRITID 2015 Brancheudstillingen Tirsdag 19. maj 2015 kl. 10.00 til 16.00 Vingsted Hotel & Konferencecenter Danmarks unikke fagmesse Kom helt tæt på de ledende medarbejdere på idræts- og

Læs mere

REGLER OG PRISER FOR ERHVERVSUDSTILLINGER

REGLER OG PRISER FOR ERHVERVSUDSTILLINGER REGLER OG PRISER FOR ERHVERVSUDSTILLINGER 3. - 5. JUNI 2016 TRADITIONER OG GODE HANDLER PÅ DANMARKS STØRSTE DYRSKUE Erhvervsudstillingen på Roskilde Dyrskue har et bredt udvalg af stande, som sælger alt

Læs mere

Landskursus for sygeplejersker fortsætter uden udstillere lørdag den 16. marts.

Landskursus for sygeplejersker fortsætter uden udstillere lørdag den 16. marts. Til udstillere Bestyrelsen for Fagligt Selskab for Dermatologiske Sygeplejersker afholder Landskursus fredag d. 15. marts 2013 på Comwell Roskilde, Vester Kirkevej 12, Himmelev, 4000 Roskilde. Vi glæder

Læs mere

ABC og fakta for udstillere

ABC og fakta for udstillere ABC og fakta for udstillere Affald Der vil være opstillet affaldscontainere bag Lokomotivværkstedet til brug for opsamling af affald. Herudover vil der blive opstillet affaldskurve på selve udstillingsarealet.

Læs mere

Ølfestival i København 23. 25. maj 2013

Ølfestival i København 23. 25. maj 2013 April 2013 Kære udstiller på Ølfestival 2013 Vi glæder os rigtig meget til at se jer i TAP I. Nu vil vi bede jer om at give tilbagemelding på diverse oplysninger vedrørende bl.a. salg af udstillervarer

Læs mere

Ølfestival i København maj 2012

Ølfestival i København maj 2012 April 2012 Kære Udstiller Vi ser meget frem til Ølfestivalen i år og glæder os til at se jer i TAP1. Med dette brev beder vi jer om at give tilbagemelding på diverse oplysninger vedrørende bl.a. udstillervarer,

Læs mere

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2015 Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE Tjekliste: 1. Ansøg ved Randers Eventsekretariat om brug af plads og evt. økonomisk støtte. Tidsfrist: senest 6. april 2015 2. Ansøg

Læs mere

MESSEHÅNDBOG. Alle stande er som udgangspunkt helt tomme og blot omringet af bannere, der adskiller fra de øvrige stande, samt elektricitet 230V 10A.

MESSEHÅNDBOG. Alle stande er som udgangspunkt helt tomme og blot omringet af bannere, der adskiller fra de øvrige stande, samt elektricitet 230V 10A. Velfærdens Innovationsdag 2016 28. januar 2016 MESSEHÅNDBOG Denne messehåndbog indeholder praktiske informationer fra A-Z for dig som udstiller på Velfærdens Innovationsdag 2016. Vi beder dig om at gennemlæse

Læs mere

Praktiske oplysninger om at ansøge og deltage som udstiller ved CPH ART WORKS februar 2017.

Praktiske oplysninger om at ansøge og deltage som udstiller ved CPH ART WORKS februar 2017. UDSTILLER MANUAL Praktiske oplysninger om at ansøge og deltage som udstiller ved CPH ART WORKS 4.-5. februar 2017. Tak for din interesse i en stand hos CPH ART WORKS! I denne udstiller manual finder du

Læs mere

Sponsorater og branding

Sponsorater og branding Branding og Sponsorater Vi tilbyder mange muligheder for branding og sponsorater, så kontakt os gerne så sætter vi den helt rigtige pakke sammen til jer således I sikrer jer en perfekt profilering både

Læs mere

Fra tirsdag kl. 12.00 er der stand-værter til rådighed for udstillerne i hele messeområdet.

Fra tirsdag kl. 12.00 er der stand-værter til rådighed for udstillerne i hele messeområdet. 14-02-2013 Udstillermanual Aarhus Standinformationer Tilmelding Deadline for tilmelding til Skolemessen er den 11. oktober 2012 Kvadratmeterpris Standleje 1100,- kr. pr. m 2. Prisen inkluderer grå eller

Læs mere

Har man booket et arrangement i eget telt kan teltet benyttes til arrangement inden for følgende tidsrum:

Har man booket et arrangement i eget telt kan teltet benyttes til arrangement inden for følgende tidsrum: Classic Race Aarhus FORRETNINGSBETINGELSER 2016 Classic Race Aarhus (CRAA) er en velgørende fond med det formål at støtte børns trafiksikkerhed i Østjylland samt støtte udvikling af grøn teknologi til

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Kære udstiller, Nedenstående Generelle oplysninger og Regler og retningslinjer 1-4 er lavet, for at hjælpe alle udstillere godt på vej, når du/i er gæster i Odense Congress Center. Udstilleren har altid

Læs mere

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015 Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015 Den 19. og 20. juni 2015 1 Indhold 1. Udstillingens omfang og karakter... 3 2. Bestilling og fordeling af stande... 3 3. Standleje... 4 4. Tildeling

Læs mere

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2017

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2017 Tjekliste: Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2017 1. Ansøg ved Randers Eventsekretariat om brug af plads og evt. økonomisk støtte. Tidsfrist: senest 3. april 2017 2. Ansøg

Læs mere

VVS17.dk. Velkommen til Kick-Off

VVS17.dk. Velkommen til Kick-Off Velkommen til Kick-Off Dagens program: kl. 9.45 Registrering, kaffe og morgenbrød kl. 10.00 Velkomst og gennemgang af praktiske oplysninger og deadlines v/michael Helm kl. 10.30 Salg og kommunikation v/michael

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2016 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l Adgang for personale / Udstillerarmbånd For at sikre jeres standpersonale fri og uhindret adgang til festivalen skal de ved ankomsten til festivalen udstyres med det officielle festivalarmbånd. Når I ankommer

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved i samarbejde med Guldtryk CVR Nr. 74806414 Dato : er indgået flg. aftale med Lejer/Navn Mail Adresse Tlf. Lejeperiode/Dato:

Læs mere

Udstillingen gennemføres i overensstemmelse med omstående udstillingsvedtægt.

Udstillingen gennemføres i overensstemmelse med omstående udstillingsvedtægt. UDSTILLINGSAFTALE Mellem udstillingssted: Espen Brandt-Møller. Produktionsskolen MultiCenter Syd Afdeling: Vandtårnet. Hollandsgaard 20. 4800 Nykøbing F. Tlf. 54 82 19 08 Mob: 29 26 30 09 Mail: espen@multicentersyd.dk

Læs mere

ODENSE 4. OKTOBER 2017 VEJLEDNING TIL UDSTILLERE ODENSE

ODENSE 4. OKTOBER 2017 VEJLEDNING TIL UDSTILLERE ODENSE VEJLEDNING TIL UDSTILLERE 0.10.2017 1 3 7 8 9 VIGTIGE DEADLINES PROGRAM PARKERING ELEVATORER OPSÆTNING AF STAND MESSEAREALET OG -FORHOLD OPBEVARING INTERNET FORPLEJNING OG EGNE FØDEVARER NEDTAGNING AF

Læs mere

ODENSE 3. OKTOBER 2018 UDSTILLERVEJLEDNING ODENSE

ODENSE 3. OKTOBER 2018 UDSTILLERVEJLEDNING ODENSE UDSTILLERVEJLEDNING 03.10.2018 1 3 7 8 DEADLINES PROGRAM PARKERING STANDOPSÆTNING ELEVATORER MESSEAREAL OPBEVARING INTERNET FORPLEJNING NEDTAGNING AF STAND GIVEAWAYS OVERNATNING STANDPLAN FIND VEJ & KONTAKT

Læs mere

Telt og udstyr: Har man booket et arrangement i eget telt kan teltet benyttes til arrangement inden for følgende tidsrum:

Telt og udstyr: Har man booket et arrangement i eget telt kan teltet benyttes til arrangement inden for følgende tidsrum: Classic Race Aarhus FORRETNINGSBETINGELSER 2016 Classic Race Aarhus (CRAA) er en velgørende fond med det formål at støtte børns trafiksikkerhed i Østjylland samt støtte udvikling af grøn teknologi til

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2014 INFO Side 1 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og betaling

Læs mere

Invitation til FVD s vandværksudstillinger

Invitation til FVD s vandværksudstillinger Invitation til FVD s vandværksudstillinger Roskilde fredag den 30. januar og Aars fredag den 20. marts 2015 FVD-udstilling Roskilde og Aars! FVD inviterer til udstilling: Fredag den 30. januar 2015 i Roskilde

Læs mere

ODENSE 4. OKTOBER 2017 UDSTILLERVEJLEDNING ODENSE

ODENSE 4. OKTOBER 2017 UDSTILLERVEJLEDNING ODENSE UDSTILLERVEJLEDNING 0.10.2017 1 3 7 8 DEADLINES PROGRAM PARKERING STANDOPSÆTNING ELEVATORER MESSEAREAL OPBEVARING INTERNET FORPLEJNING NEDTAGNING AF STAND GIVEAWAYS OVERNATNING STANDPLAN FIND VEJ & KONTAKT

Læs mere

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle Søndervangshallen Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer 2013 Generelt Søndervangshallen ligger på Søndervangen 48 i Birkerød. Søndervangshallen indeholder en idrætshal på 960 m

Læs mere

Hvis du allerede har en konto fra sidste år, kan du genbruge dit brugernavn og password.

Hvis du allerede har en konto fra sidste år, kan du genbruge dit brugernavn og password. EVENTVEJLEDNING FOLKEMØDET 2015 EVENTVEJLEDNING OPDATERET 30.04.15 TILMELDING AF EVENTS TIL FOLKEMØDET 2015 Alle events skal overholde Folkemødets principper og skal derfor godkendes af Folkemødets sekretariat,

Læs mere

Betingelser. Bellahøjmarked BHD

Betingelser. Bellahøjmarked BHD Betingelser. Bellahøjmarked BHD Hvidkildevej 66, 2400 København NV Bellahøjmarked torsdag- fredag lørdag - søndag LOPPE SØNDAG: 3x3 meter stand til private, der skal holdes åbent kl. 10.-18. loppestadeholder

Læs mere

HR MESSE. 5. og 6. oktober 2011 MESSEHÅNDBOG ØKSNEHALLEN HALMTORVET 11 1700 KØBENHAVN V T / 3386 0400 F / 3329 8080 ØKSNEHALLEN@DGI-BYEN.

HR MESSE. 5. og 6. oktober 2011 MESSEHÅNDBOG ØKSNEHALLEN HALMTORVET 11 1700 KØBENHAVN V T / 3386 0400 F / 3329 8080 ØKSNEHALLEN@DGI-BYEN. ØKSNEHALLEN HALMTORVET 11 1700 KØBENHAVN V T / 3386 0400 F / 3329 8080 HR MESSE ØKSNEHALLEN@DGI-BYEN.DK ØKSNEHALLEN.DK 5. og 6. oktober 2011 MESSEHÅNDBOG DGI-BYEN ER EN BY I BYEN DET TREDJE STED MELLEM

Læs mere

Om fødevarer ved midlertidlige og lejlighedsvise arrangementer

Om fødevarer ved midlertidlige og lejlighedsvise arrangementer Publikationsliste Forside. Komplet printvenlig version Om fødevarer ved midlertidige og lejlighedsvise arrangementer Denne folder handler om tilberedning og salg af mad i forbindelse med midlertidige og

Læs mere

Velkommen til SØLVSMEDJEN. Ragnagade 7, 2100 København Ø

Velkommen til SØLVSMEDJEN. Ragnagade 7, 2100 København Ø Velkommen til SØLVSMEDJEN Ragnagade 7, 2100 København Ø Husorden Med henblik på at bevare en flot og præsentabel ejendom, er der udarbejdet et sæt retningslinjer for Sølvsmedjen, Ragnagade 7, 2100 København

Læs mere

Landsdækkende levering

Landsdækkende levering Landsdækkende levering 3xwilhelmsen.dk Landsdækkende levering (kun bro fast) Ønskes levering til ikke bro faste øer, udføres dette i samarbejde med Danske Fragtmænd til deres gældende priser. Vi har nu

Læs mere

Hvor: Tap 1, Ny Carlsbergvej 91, 1760 København V. Læs mere: beerfestival.dk

Hvor: Tap 1, Ny Carlsbergvej 91, 1760 København V. Læs mere: beerfestival.dk ØLFESTIVAL En af Københavns mest folkelige og populære begivenheder er Danske Ølentusiasters Ølfestival som afholdes i historiske omgivelser i en af de gamle tappehaller på Carlsberg. For 11. gang inviterer

Læs mere

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l Adgang for personale / Udstillerarmbånd For at sikre jeres standpersonale fri og uhindret adgang til festivalen skal de ved ankomsten til festivalen udstyres med det officielle festivalarmbånd. Når I ankommer

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 Indhold 1. Bestyrelse og ejendomsservice 2. Husdyr 3. Navneskilte 4. Nøgler 5. Pulterrum 6. Støj 7. Musiceren og fester 8. Værktøj og vaskemaskiner mv. 9. Ophold

Læs mere

HR-træfpunkt 2015. Den 30. september og den 1. oktober 2015 MESSEHÅNDBOG

HR-træfpunkt 2015. Den 30. september og den 1. oktober 2015 MESSEHÅNDBOG Øksnehallen HR-træfpunkt 2015 Den 30. september og den 1. oktober 2015 MESSEHÅNDBOG 1 LÆSEVEJLEDNING Denne messehåndbog indeholder praktiske informationer fra A-Z for dig som udstiller på HR-træfpunkt

Læs mere

Om udlejning af Mødecenter Frichsparken, Søren Frichs Vej 38M, 1. (Lokale 21A)

Om udlejning af Mødecenter Frichsparken, Søren Frichs Vej 38M, 1. (Lokale 21A) Om udlejning af Mødecenter Frichsparken, Søren Frichs Vej 38M, 1. (Lokale 21A) Udlejning sker i moduler af hele og halve dage. Udlejning er kun muligt på almindelige arbejdsdage mandag fredag. Udlejning

Læs mere

REGLER OG PRISER FOR Hunde specialklubber på STORE HESTEDAG

REGLER OG PRISER FOR Hunde specialklubber på STORE HESTEDAG REGLER OG PRISER FOR Hunde specialklubber på STORE HESTEDAG 2. - 3. SEPTEMBER 2017 1 Danmarks største udendørs udstilling med fokus på heste og hunde Store Hestedag i Roskilde arrangeres af: Roskilde Dyrskue,

Læs mere

Høsterkøb Forsamlingshus. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer

Høsterkøb Forsamlingshus. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Høsterkøb Forsamlingshus Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Forsamlingshuset er beliggende ved siden af Høsterkøb Skole på Nedenomsvej i Høsterkøb. Det er på ca. 167

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening afdeling 2

Brøndbyernes Andelsboligforening afdeling 2 Husorden Indledning. Husordenen er en del af lejekontrakten. Misligholdelse af husordenen, kan medføre opsigelse/ophævelse af lejekontrakten jf. gældende regler herom. Beboerne opfordres til at anvende

Læs mere

Deadline for tilmelding, betaling og anmeldelse af værker er lørdag d. 3. marts 2012 kl. 24.

Deadline for tilmelding, betaling og anmeldelse af værker er lørdag d. 3. marts 2012 kl. 24. KP12 / Betingelser www.kp-spring.dk Bestyrelsen for Kunstnernes Påskeudstilling indbyder hermed til deltagelse i den 66. censurerede Kunstnernes Påskeudstilling KP12. Udstillingen vises i Århus Kunstbygning,

Læs mere

Procesdure under opsætning og nedtagning af stande

Procesdure under opsætning og nedtagning af stande Procesdure under opsætning og nedtagning af stande Ind- & udrykningstider Generelle indrykningstider: Tirsdag, den 24. oktober kl. 08.00-19.00 Generelle udrykningstider: Torsdag, den 26. oktober kl. 15.00

Læs mere

ODENSE 29. SEPTEMBER 2016 VEJLEDNING TIL UDSTILLERE ODENSE

ODENSE 29. SEPTEMBER 2016 VEJLEDNING TIL UDSTILLERE ODENSE VEJLEDNING TIL UDSTILLERE ODENSE 29.09.201 1 ODENSE 3 VIGTIGE DEADLINES PARKERING ELEVATORER OPSÆTNING AF STAND OPBEVARING INTERNET NEDTAGNING AF STAND KONTAKT PROGRAM FORPLEJNING OG EGNE FØDEVARER MORGENMAD

Læs mere

Vejledning. til bekendtgørelse 1382 af 15 dec for forsamlingstelte, salgsområder og campingområder (der ikke er omfattet af campingreglementet)

Vejledning. til bekendtgørelse 1382 af 15 dec for forsamlingstelte, salgsområder og campingområder (der ikke er omfattet af campingreglementet) Vejledning til bekendtgørelse 1382 af 15 dec. 2014 for forsamlingstelte, salgsområder og campingområder (der ikke er omfattet af campingreglementet) 1 Indhold: Hvornår skal du ansøge om et arrangement?...

Læs mere

Generelle regler. for udstillere i:

Generelle regler. for udstillere i: 1 Generelle regler for udstillere i: 2 GENERELLE REGLER FOR UDSTILLERE Generelt: Udstilleren har det fulde ansvar for, at både generelle og evt. specielle regler, der måtte være gældende for den aktuelle

Læs mere

UDSTILLERMANUAL OKTOBER 2017

UDSTILLERMANUAL OKTOBER 2017 UDSTILLERMANUAL 10. 11. OKTOBER 2017 WHINN.DK #WHINN Side 1 VELKOMMEN Kære WHINN UDSTILLER Vi er stolte af at sige velkommen til WHINN Week of Health and INNovation 2017. Denne manual giver dig informationer

Læs mere

Galleriet på Mantziusgården. Regler for udlejning til private og kommercielle

Galleriet på Mantziusgården. Regler for udlejning til private og kommercielle Galleriet på Mantziusgården Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Galleriet på Kulturcenter Mantziusgården er beliggende i Rektorfløjens stueetage. Det er på ca. 60 m

Læs mere

Information om beboerhuset Skæphøj

Information om beboerhuset Skæphøj Beboerhuset Skæphøj hører til afdeling 88 under Østjysk Bolig. I beboerhuset er der festsal samt gæsteværelse. Festsal og gæsteværelse kan lejes af beboere i Østjysk Bolig Ry afdelingerne, samt medlemmer

Læs mere

TILMELDING AF EVENTS TIL FOLKEMØDET 2014

TILMELDING AF EVENTS TIL FOLKEMØDET 2014 Vejledning TILMELDING AF EVENTS TIL FOLKEMØDET 2014 Alle organisationer, partier, virksomheder og private, der ønsker at optræde som officielle arrangører på Folkemødet 2014, skal have deres event optaget

Læs mere

Ølfestival København 2010

Ølfestival København 2010 Kære udstiller 31. marts 2010 Ølfestival København 2010 Vi ser meget frem til Ølfestivalen i år og glæder os til at se jer i de nye omgivelser i TAP1. Med dette brev beder vi jer om at give tilbagemelding

Læs mere

Salg af konsumfyrværkeri. fra anmeldelsespligtig butik

Salg af konsumfyrværkeri. fra anmeldelsespligtig butik Salg af konsumfyrværkeri fra anmeldelsespligtig butik 1 Denne vejledning er udarbejdet af Københavns Brandvæsen og er efter aftale med dem tilpasset vores lokale forhold. Vejledningen skal bruges som huskeliste

Læs mere

TÅRNBYPARKENS festsal

TÅRNBYPARKENS festsal Boligorganisationen Tårnbyhuse TÅRNBYPARKENS festsal Ordensreglement og vejledning Boligorganisationen Tårnbyhuse Ordensreglement for festsalen i Tårnbyparken Lokalerne skal være forladt senest klokken

Læs mere

Maj 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C

Maj 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C Maj 2014 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg T 38 21 18 08 E biblioteket@frederiksberg.dk Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910

Læs mere

GAVATEC A/S Januar 2016 Side 1 af 4

GAVATEC A/S Januar 2016 Side 1 af 4 Side 1 af 4 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER I.: Gældende for lagersalg (lagerførte varer) Side 1 og 2. II.: Gældende for skaffe- og forskrivningssalg (ikke lagerførte varer) Side 3 og 4. I Salgs-

Læs mere

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Søndervangshallen Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Søndervangshallen ligger på Søndervangen 48 i Birkerød. Søndervangshallen indeholder en idrætshal på 960 m 2 samt

Læs mere

HR MESSE. 1. og 2. oktober 2008 MESSEHÅNDBOG ØKSNEHALLEN HALMTORVET 11 1700 KØBENHAVN V T / 3386 0400 F / 3329 8080

HR MESSE. 1. og 2. oktober 2008 MESSEHÅNDBOG ØKSNEHALLEN HALMTORVET 11 1700 KØBENHAVN V T / 3386 0400 F / 3329 8080 ØKSNEHALLEN HALMTORVET 11 1700 KØBENHAVN V T / 3386 0400 F / 3329 8080 HR MESSE ØKSNEHALLEN@DGI-BYEN.DK ØKSNEHALLEN.DK 1. og 2. oktober 2008 MESSEHÅNDBOG DGI-BYEN ER EN BY I BYEN DET TREDJE STED MELLEM

Læs mere

REGLER OG PRISER M.V. FOR ERHVERVSUDSTILLINGEN

REGLER OG PRISER M.V. FOR ERHVERVSUDSTILLINGEN REGLER OG PRISER M.V. FOR ERHVERVSUDSTILLINGEN ROSKILDE DYRSKUE 2014 30. maj 1. juni Roskilde Dyrskue, Fulbyvej 15, 4180 Sorø Tlf. 70 26 62 00 www.roskildedyrskue.dk Under Roskilde Dyrskue Sekretariatet,

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Generelle oplysninger Der henvises også til Odense Congress Centers generelle retningslinjer og regler. Adgangskort Aflæsning Se under hhv.»invitationer«og»udstillerkort«på de følgende sider. I hallerne

Læs mere

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål Faq til frivillige på mil1 her får du svar på ofte stillede spørgsmål SPØRGSMÅL: INDHOLD Hvornår og hvor meget skal jeg arbejde på Musik i Lejet? Hvor gammel skal jeg være for at blive frivillig? Hvornår

Læs mere

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål Faq til frivillige på mil1 her får du svar på ofte stillede spørgsmål SPØRGSMÅL: INDHOLD Hvornår og hvor meget skal jeg arbejde på Musik i Lejet? Hvor gammel skal jeg være for at blive frivillig? Hvornår

Læs mere

SIKRING AF PERSON, BOLIG & EJENDELE

SIKRING AF PERSON, BOLIG & EJENDELE SIKRING AF PERSON, BOLIG & EJENDELE 2018 Danmarks første sikkerhedsmesse for forbrugere ØST 7.- 8. april Roskilde Kongrescenter 21.- 22. april Messe C, FredericiaVEST Velkommen til den nye forbrugermesse

Læs mere

December 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C

December 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C December 2014 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg T 38 21 18 00 E biblioteket@frederiksberg.dk Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej

Læs mere

BUSINESS2BUSINESS TRÆF 2015 B2B HÅNDBOG. Med venlig hilsen

BUSINESS2BUSINESS TRÆF 2015 B2B HÅNDBOG. Med venlig hilsen B2B HÅNDBOG Med venlig hilsen Kalundborgegnens Erhvervsråd Vestre Havneplads 1B - 4400 Kalundborg - Mail: info@59550055.dk - Telefon 59 55 00 55 1 B2B HÅNDBOG INDHOLD For bestilling af stand - er det en

Læs mere

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN Adresse: Gustav Bangs Gade 28, 2450 København SV Telefon: 20 62 46 98 Ved nødstilfælde: 71 99 29 45 / 20 60 39 02 E-mail: Karen@kvartershuset.dk

Læs mere

på Juelsminde Halvøen

på Juelsminde Halvøen Det Gode Oplevelsesmessen Det Gode 1. og 2. april 2017 i Juelsminde Hallerne FORPLADS Udendørsstande IND Bagvæg + lærred Billetter F HORNSYLD/BRÅSKOV/BJERRE Højttaler Scene 4 x 8 meter 40 cm høj Mixer

Læs mere

Baby & Småbørnsmessen. 7.-8. maj 2011 MESSEHÅNDBOG ØKSNEHALLEN HALMTORVET 11 1700 KØBENHAVN V T / 3386 0400 F / 3329 8080 ØKSNEHALLEN@DGI-BYEN.

Baby & Småbørnsmessen. 7.-8. maj 2011 MESSEHÅNDBOG ØKSNEHALLEN HALMTORVET 11 1700 KØBENHAVN V T / 3386 0400 F / 3329 8080 ØKSNEHALLEN@DGI-BYEN. ØKSNEHALLEN HALMTORVET 11 1700 KØBENHAVN V T / 3386 0400 F / 3329 8080 ØKSNEHALLEN@DGI-BYEN.DK Baby & Småbørnsmessen ØKSNEHALLEN.DK 7.-8. maj 2011 MESSEHÅNDBOG DGI-BYEN ER EN BY I BYEN DET TREDJE STED

Læs mere

Regler for brug af kommunale haller i Favrskov Kommune

Regler for brug af kommunale haller i Favrskov Kommune Regler for brug af kommunale haller i Favrskov Kommune Dette regelsæt indeholder bestemmelser om brugen af Favrskov Kommunes haller. Reglerne gælder som udgangspunkt for alle kommunens haller, og reglerne

Læs mere

aug/2017 wonderfestiwall

aug/2017 wonderfestiwall INFORMATION OG VILKÅR FOR MADBODER PÅ WONDERFESTIWALL 2017 17. 20. aug/2017 wonderfestiwall Ansøgning Ansøgningsfrist for madboder er 1. april 2017 (jo tidligere, jo bedre). Ansøgningerne behandles og

Læs mere

DSV Messespedition vil, som Odense Congress Centers (OCC) messespeditør, gerne byde Dem velkommen.

DSV Messespedition vil, som Odense Congress Centers (OCC) messespeditør, gerne byde Dem velkommen. DSV Messespedition vil, som Odense Congress Centers (OCC) messespeditør, gerne byde Dem velkommen. Assistance Assistance DSV A/S er Danmarks største og blandt Europas førende transport- og logistikvirksomheder.

Læs mere

Silkeborg Kommune ønsker derudover at parkområderne, i det omfang de er egnede, benyttes til afvikling af egentlige arrangementer.

Silkeborg Kommune ønsker derudover at parkområderne, i det omfang de er egnede, benyttes til afvikling af egentlige arrangementer. Retningslinier for benyttelse af Silkeborg Kommunes parkområder til arrangementer, gældende fra 01.01.2008 1) Politik Alle borgere har fri adgang til kommunens parkområder. Silkeborg Kommune ønsker derudover

Læs mere

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek Brug af møde og udstillingslokaler på Humlebæk Bibliotek SALEN standardopstilling med 28 stole og 12 borde GRUPPERUM standardopstilling med 28 stole og 9 borde Mødelokaler Humlebæk Bibliotek har to mødelokaler,

Læs mere

HUSORDEN LEJERBO AFD HUSORDEN JULI 2015

HUSORDEN LEJERBO AFD HUSORDEN JULI 2015 JULI 2015 HUSORDEN I en almen boligafdeling bor mange mennesker sammen. En afdeling er som sådan et lille samfund, hvor alle er forskellige og har forskellige forventninger, krav og ønsker til at bo. Netop

Læs mere

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 Forord En andelsboligforening er et miniaturesamfund. Beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden man bliver fælles om mange

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

REGLER OG PRISER M.V. FOR MASKINUDSTILLINGEN

REGLER OG PRISER M.V. FOR MASKINUDSTILLINGEN REGLER OG PRISER M.V. FOR MASKINUDSTILLINGEN ROSKILDE DYRSKUE 2014 30-31. maj - 1. juni Roskilde Dyrskue, Sekretariat, Fulbyvej 15, 4180 Sorø Tlf. 70 26 62 00 www.roskildedyrskue.dk Under Roskilde Dyrskue

Læs mere

skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

skandinaviens største cykel- og triatlonmesse 2017 Bliv udstiller på skandinaviens største cykel- og triatlonmesse ØST 11.-12. november Roskilde Kongrescenter 25.-26. november MESSE C, Fredericia VEST Velkommen til CykelSportMessen - Skandinaviens

Læs mere

Vejledning. Leje af kommunale arealer - Folkemødet 2014

Vejledning. Leje af kommunale arealer - Folkemødet 2014 Ullasvej 23 3700 Rønne Tlf.: 56 92 13 08 Fax: 56 92 00 01 Vejledning E-mail: folkemoedet@brk.dk CVR: 26-69-63-48 Leje af kommunale arealer - Folkemødet 2014 www.folkemoedet.dk Til Folkemødet 2014 udlejer

Læs mere