Centrale nøgletal. Anmeldelser og sigtelser Januar 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Centrale nøgletal. Anmeldelser og sigtelser 2007-2012. Januar 2013"

Transkript

1 Centrale nøgletal Anmeldelser og sigtelser Januar 2013

2 INDHOLD Anmeldelser Sigtelser Side 2-8 Side 9-15 Januar 2013

3 Anmeldelser Straffeloven i alt Borgervendt kriminalitet Øvrig straffelov Personfarlig kriminalitet Vold Vold - Straffelovens Vold Vold - Straffelovens 245 og Kvalificeret vold Vold med skade på legeme eller helbred Kvalificeret vold med grov skade Kvalificeret vold med døden til følge Vold eller trussel om vold mod polititjenestemand Vold eller trussel om vold mod polititjenestemand Vold eller trussel om vold mod tjenestemand Vold og lign. mod nogen i offentlig tjeneste mv Trusler om vold mv. mod offentlig myndighed Trussel på livet Trussel på livet Manddrab og uagtsomt manddrab Manddrab Uagtsomt manddrab Uagtsomt manddrab /legemsbeskadigelse -færdselsuheld Uagtsomt manddrab i forbindelse med færdselsuheld Uagtsom betydelig legemsbeskadigelse i forbindelse med færdselsuheld Skydevåben - særligt skærpende omstændigheder Skydevåben, særlig skærpende omstændigheder Brandstiftelse Brandstiftelse, kvalificeret Brandstiftelse, forsætlig Brandstiftelse, uagtsom Røveri mod person i egen bolig Røveri mod person i egen bolig Røveri - særlig farlig - mod person i egen bolig

4 Anmeldelser Røveri mod andre Røveri mod andre Særligt farligt røveri mod andre Røveri mod pengeinstitut Røveri mod pengeinstitut Særligt farligt røveri mod pengeinstitut Røveri mod forretning Røveri mod forretning Særligt farligt røveri mod forretning Røveri mod tankstation Røveri mod tankstation Særligt farligt røveri mod tankstation Røveri mod værditransport Røveri mod værditransport Særligt farligt røveri mod værditransport Narkotika salg og smugling Salg af narkotika Smugling m.v. af narkotika Menneskehandel Menneskehandel Rufferi Rufferi Voldtægt Voldtægt Seksuelt misbrug af børn Blodskam, børn under 15 år Blodskam mellem søskende, børn under 15 år Blodskam, anden kønslig omgang, børn under 15 år Samleje med barn under 15 år Samleje med barn under 12 år/skærpende omstændigheder Anden kønslig omgang med barn under 15 år Anden kønslig omgang med barn under 12 år Homoseksualitet med barn under 15 år Homoseksualitet med barn under 12 år Homoseksualitet ved vold med barn under 15 år Homoseksualitet ved ulovlig tvang med barn under 15 år Homoseksualitet ved vold med barn under 12 år Homoseksualitet ved lovlig tvang med barn under 12 år Uagtsom seksualforbrydelse med barn under 15 år Uagtsom seksualforbrydelse med barn under 12 år Børnepornografi Børnepornografi Børnepornografi - besiddelse af/bekendt med Hærværk

5 Anmeldelser Hærværk Groft hærværk Groft uagtsomt hærværk Hærværk, skærpende omstændighed Hærværk, groft (skærpende omstændighed) Hærværk med hensyn til EDB-materiel Graffiti Hærværk, graffiti Hærværk, groft, graffiti Hærværk, graffiti (skærpende omstændighed) Hærværk, groft, graffiti (skærpende omstændighed) Indbrud i privat beboelse Indbrud i villa og lignende Indbrud i lejlighed Indbrud i værelse Indbrud i landejendom Indbrud i fritidshus og kolonihave Indbrud i fritidshus Indbrud i kolonihavehus Indbrud i erhverv Indbrud i biblioteker Indbrud i børnehave/vuggestue/fritidshjem Indbrud i skole Indbrud i kirke/museum Indbrud i kommunekontor/sygesikringskontor Indbrud i posthus/postkontor Indbrud i svømmehal/idrætsanlæg og lignende Indbrud i institution/plejehjem Indbrud i offentligt kontor/bygning i øvrigt Indbrud i kaserne (våben/ammunition) Indbrud i bankiers/vekselerer og lignende Indbrud i biograf/teater Indbrud i campingplads/vandrehjem Indbrud i tankstation/autohandler Indbrud i privat institution Indbrud i beboerklub Indbrud i privat kontor i øvrigt Indbrud i selskabslokaler Indbrud i pengeinstitut Indbrud i sportsforretning Indbrud i beklædnings- skind-/fodtøjsforretning Indbrud i kiosk/cigar- og vinhandel Indbrud i købmand/supermarked/mejeri Indbrud i radio-/fotoforretning Indbrud i urmager/guldsmed Indbrud i cafeteria/restaurant Indbrud i hotel/motel Indbrud i EDB-forretning Indbrud i optikerforretning Indbrud i forretning i øvrigt Indbrud i våbenlager/-fabrik/-forretning

6 Anmeldelser Indbrud i fabrik Indbrud i lager og lignende Indbrud i værksted Indbrud i tømmerhandel/byggemarked Indbrud i EDB-virksomhed Indbrud i virksomhed i øvrigt Indbrud i apotek Indbrud i hospital Indbrud i lægekonsultation og lignende Indbrud i øvrigt Pengeskabstyveri ved skærebrænder Pengeskabstyveri ved sprængstof Pengeskabstyveri ved vinkelslibere Pengeskabstyveri ved andre måder Indbrud i arbejdsskur/kontorvogn og lignende Indbrud i isbod/pølsebod Butikstyveri og tricktyveri i butik Butikstyveri fra andre forretninger Butikstyveri beklædning/skind/fodtøj Butikstyveri kiosk/cigar-/vinhandel Butikstyveri købmand/supermarked/mejeri Butikstyveri radio/fotoforretning Butikstyveri urmager/guldsmed Butikstyveri møntvaskeri Butikstyveri, tricktyveri Tyveri fra borger Tricktyveri i beboelse Tyveri, tricktyveri i beboelse Tyveri fra person-, last- eller varebil Tyveri fra personbil Tyveri fra lastbil/varebil Tyveri af nummerplader Tyveri af nummerplader Tyveri fra lomme/taske/bagage Tyveri fra lomme/taske/bagage Tyveri fra byggeplads Tyveri fra byggeplads Tyveri af benzin/olie Tyveri af benzin/olie Hæleri Hæleri Hæleri - groft/forretningsmæssig Brugstyveri af bil Brugstyveri af registreret personbil

7 Anmeldelser Brugstyveri af registreret lastbil/varebil Økonomisk kriminalitet Bedrageri Bedrageri Bedrageri checks, overtræk egen konto Bedrageri - stjålne checks Bedrageri dankort, overtræk egen konto Bedrageri øvrige kontokort, egen konto Bedrageri øvrige kontokort, stjålne Bedrageri, stjålne dankort Databedrageri Pengefalsk Pengefalsk Udgivelse af falske penge Udgivelse af formodet falske penge Pengefalsk, elektronisk Socialbedrageri Socialbedrageri Bedrageri, arbejdsløshedskasse Våbenloven - skydevåben Våbenloven, skydevåben Våbenloven - kniv på offentligt sted Våbenloven, 4, stk. 1, kniv på offentligt sted Overtrædelse af tilhold mv (Udgået) Overtrædelse af advarsel Tilhold, overtrædelse af Opholdsforbud, overtrædelse af Bortvisning, overtrædelse af Tilhold og opholdsforbud, overtrædelse af Bortvisning og tilhold, overtrædelse af Bortvisning og opholdsforbud, overtrædelse af Bortvisning, tilhold og opholdsforbud, overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen - sikring af den offentlige orden Ordensbekendtgørelsen - sikring af den offentlige orden m.v Lov om euforiserende stoffer Lov om euforiserende stoffer Lov om euforiserende stoffer (Salg) Dyreværnsloven Dyreværnsloven Færdsel ekskl. ATK ATK

8 Anmeldelser Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelse ved forbudstavle Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelse ved forbudstavle Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelse ved forbudstavle ATK - Hastighedsovertrædelse, færdselstavle (klip) Automatisk trafikkontrol. Lyssignal - kørsel frem mod rødt/gult lys (klip) Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelser Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelser Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelser ATK - Hastighedsovertrædelse (klip) ATK - Mobiltelefon, brug af håndholdt ATK - Registreringsbekendtgørelse (manglende nummerplade) ATK - Sikkerhedssele, ikke brug af Færdselslov - klip i kørekortet ATK - Hastighedsovertrædelse, færdselstavle (klip) Automatisk trafikkontrol. Lyssignal - kørsel frem mod rødt/gult lys (klip) Kørsel frem mod rødt lys (klip) Kørsel mod kørselsretningen (klip) Spærrelinier, overskridelse i.f.m. overhaling (klip) Kørsel i nødspor (klip) Overhaling, færdselstavle/afmærkning (klip) Vigepligt, færdselstavle/afmærkning (klip) Hastighed, færdselstavle (klip) Passage af jernbaneoverkørsel (klip) For kort afstand til forankørende (klip) Kørsel venstre om helleanlæg mv. (klip) Svingning mv., til fare/unødig ulempe (klip) Vending eller bakning, til fare/ulempe (klip) Vognbaneskift, igangsætning, placering, standsning til fare/ulempe (klip) Overhaling, kørsel ved (klip) Overhaling, øget hastighed (klip) Vognbaneskift, forbud mod (klip) Overhaling, forbud mod (klip) Overhaling, ved fodgængerfelt (klip) Vigepligt, ubetinget, afmærkning (klip) Vigepligt, ubetinget, udkørsel (klip) Vigepligt, højre (klip) Svingning, ej sket uden ulempe (klip) Kap- og væddekørsel (klip) ATK - Hastighedsovertrædelse (klip) Hastighed, generelle (klip) Hastighed, køretøjsbestemt (klip) Knallert 3-hjulet, passager u/5 år uden sikkerhedssele (klip) Motorcykel 2-hjulet, passager u/135 cm (klip) Motorcykel 3-hjulet/sidevogn, passager u/5 år uden sikkerhedssele (klip) Sikkerhedsudstyr, ikke fyldt 15 år (klip) Befordring af børn uden særligt sikkerhedsudstyr (klip) Befordring af børn i øvrigt (klip) Befordring af børn u. 15 år på forsæde (klip) Befordring af børn (klip) (Udgået) Sikkerhedsudstyr, ikke fyldt 14 år (klip) (Udgået) Befordring af barn u. 14 år på forsæde (klip) Styrthjelm, 5-14 år uden sikkerhedssele (klip) (Udgået) Styrthjelm, 5-13 år uden sikkerhedssele (klip)

9 Anmeldelser Færdselslov - spirituskørsel Færdselsuheld spirituskørsel m/p-skade Færdselsuheld spirituskørsel u/p-skade Færdselsuheld, spirituskørsel, ej betryggende m/p-skade Færdselsuheld, motorfører, spirituskørsel, ej betryggende u/p-skade Spirituskørsel Sprituskørsel, ej betryggende Færdselslov - narkotika/medicinkørsel FUH. Motordrevet køretøj, euforiserende stoffer m/p-skade FUH. Motorfører medicin mv. m/p-skade FUH. Knallertkører medicin mv. m/p-skade FUH. Motorfører, medicin mv. u/p-skade FUH. Knallertkører, medicin mv. u/p-skade FUH. Motordrevet køretøj, euforiserende stoffer u/p-skade (Udgået) Fører af motordrevet køretøj, euforiserende stoffer Motorfører, medicin mv Fører af motordrevet køretøj, euforiserende stoffer uden recept Fører af motordrevet køretøj, euforiserende stoffer med recept Knallertkører, medicin mv Færdselslov - ATK hastighed Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelse ved forbudstavle Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelse ved forbudstavle Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelse ved forbudstavle ATK - Hastighedsovertrædelse, færdselstavle (klip) Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelser Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelser Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelser ATK - Hastighedsovertrædelse (klip) Færdselslov - hastighed (ikke ATK) Hastighedsovertrædelse ved forbudstavle Hastighed, færdselstavle (klip) Overhaling, øget hastighed (klip) Overtrådt hastighedsbestemmelse, Overtrådt hastighedsbestemmelse, 42 og 43a Hastighed, generelle (klip) Hastighed, køretøjsbestemt (klip) Færdselslov - mobiltelefon Mobiltelefon mv., brug af ATK - Mobiltelefon, brug af håndholdt Færdselslov - kørsel i frakendelsestiden Frakendelsestid - kørsel i

10 Sigtelser Straffeloven i alt Borgervendt kriminalitet Øvrig straffelov Personfarlig kriminalitet Vold Vold - Straffelovens Vold Vold - Straffelovens 245 og Kvalificeret vold Vold med skade på legeme eller helbred Kvalificeret vold med grov skade Kvalificeret vold med døden til følge Vold eller trussel om vold mod polititjenestemand Vold eller trussel om vold mod polititjenestemand Vold eller trussel om vold mod tjenestemand Vold og lign. mod nogen i offentlig tjeneste mv Trusler om vold mv. mod offentlig myndighed Trussel på livet Trussel på livet Manddrab og uagtsomt manddrab Manddrab Uagtsomt manddrab Uagtsomt manddrab /legemsbeskadigelse -færdselsuheld Uagtsomt manddrab i forbindelse med færdselsuheld Uagtsom betydelig legemsbeskadigelse i forbindelse med færdselsuheld Skydevåben - særligt skærpende omstændigheder Skydevåben, særlig skærpende omstændigheder Brandstiftelse Brandstiftelse, kvalificeret Brandstiftelse, forsætlig Brandstiftelse, uagtsom Røveri mod person i egen bolig Røveri mod person i egen bolig Røveri - særlig farlig - mod person i egen bolig

11 Sigtelser Røveri mod andre Røveri mod andre Særligt farligt røveri mod andre Røveri mod pengeinstitut Røveri mod pengeinstitut Særligt farligt røveri mod pengeinstitut Røveri mod forretning Røveri mod forretning Særligt farligt røveri mod forretning Røveri mod tankstation Røveri mod tankstation Særligt farligt røveri mod tankstation Røveri mod værditransport Røveri mod værditransport Særligt farligt røveri mod værditransport Narkotika salg og smugling Salg af narkotika Smugling m.v. af narkotika Menneskehandel Menneskehandel Rufferi Rufferi Voldtægt Voldtægt Seksuelt misbrug af børn Blodskam, børn under 15 år Blodskam mellem søskende, børn under 15 år Blodskam, anden kønslig omgang, børn under 15 år Samleje med barn under 15 år Samleje med barn under 12 år/skærpende omstændigheder Anden kønslig omgang med barn under 15 år Anden kønslig omgang med barn under 12 år Homoseksualitet med barn under 15 år Homoseksualitet med barn under 12 år Homoseksualitet ved vold med barn under 15 år Homoseksualitet ved ulovlig tvang med barn under 15 år Homoseksualitet ved vold med barn under 12 år Homoseksualitet ved lovlig tvang med barn under 12 år Uagtsom seksualforbrydelse med barn under 15 år Uagtsom seksualforbrydelse med barn under 12 år Børnepornografi Børnepornografi Børnepornografi - besiddelse af/bekendt med Hærværk

12 Sigtelser Hærværk Groft hærværk Groft uagtsomt hærværk Hærværk, skærpende omstændighed Hærværk, groft (skærpende omstændighed) Hærværk med hensyn til EDB-materiel Graffiti Hærværk, graffiti Hærværk, groft, graffiti Hærværk, graffiti (skærpende omstændighed) Hærværk, groft, graffiti (skærpende omstændighed) Indbrud i privat beboelse Indbrud i villa og lignende Indbrud i lejlighed Indbrud i værelse Indbrud i landejendom Indbrud i fritidshus og kolonihave Indbrud i fritidshus Indbrud i kolonihavehus Indbrud i erhverv Indbrud i biblioteker Indbrud i børnehave/vuggestue/fritidshjem Indbrud i skole Indbrud i kirke/museum Indbrud i kommunekontor/sygesikringskontor Indbrud i posthus/postkontor Indbrud i svømmehal/idrætsanlæg og lignende Indbrud i institution/plejehjem Indbrud i offentligt kontor/bygning i øvrigt Indbrud i kaserne (våben/ammunition) Indbrud i bankiers/vekselerer og lignende Indbrud i biograf/teater Indbrud i campingplads/vandrehjem Indbrud i tankstation/autohandler Indbrud i privat institution Indbrud i beboerklub Indbrud i privat kontor i øvrigt Indbrud i selskabslokaler Indbrud i pengeinstitut Indbrud i sportsforretning Indbrud i beklædnings- skind-/fodtøjsforretning Indbrud i kiosk/cigar- og vinhandel Indbrud i købmand/supermarked/mejeri Indbrud i radio-/fotoforretning Indbrud i urmager/guldsmed Indbrud i cafeteria/restaurant Indbrud i hotel/motel Indbrud i EDB-forretning Indbrud i optikerforretning Indbrud i forretning i øvrigt Indbrud i våbenlager/-fabrik/-forretning

13 Sigtelser Indbrud i fabrik Indbrud i lager og lignende Indbrud i værksted Indbrud i tømmerhandel/byggemarked Indbrud i EDB-virksomhed Indbrud i virksomhed i øvrigt Indbrud i apotek Indbrud i hospital Indbrud i lægekonsultation og lignende Indbrud i øvrigt Pengeskabstyveri ved skærebrænder Pengeskabstyveri ved sprængstof Pengeskabstyveri ved vinkelslibere Pengeskabstyveri ved andre måder Indbrud i arbejdsskur/kontorvogn og lignende Indbrud i isbod/pølsebod Butikstyveri og tricktyveri i butik Butikstyveri fra andre forretninger Butikstyveri beklædning/skind/fodtøj Butikstyveri kiosk/cigar-/vinhandel Butikstyveri købmand/supermarked/mejeri Butikstyveri radio/fotoforretning Butikstyveri urmager/guldsmed Butikstyveri møntvaskeri Butikstyveri, tricktyveri Tyveri fra borger Tricktyveri i beboelse Tyveri, tricktyveri i beboelse Tyveri fra person-, last- eller varebil Tyveri fra personbil Tyveri fra lastbil/varebil Tyveri af nummerplader Tyveri af nummerplader Tyveri fra lomme/taske/bagage Tyveri fra lomme/taske/bagage Tyveri fra byggeplads Tyveri fra byggeplads Tyveri af benzin/olie Tyveri af benzin/olie Hæleri Hæleri Hæleri - groft/forretningsmæssig Brugstyveri af bil Brugstyveri af registreret personbil

14 Sigtelser Brugstyveri af registreret lastbil/varebil Økonomisk kriminalitet Bedrageri Bedrageri Bedrageri checks, overtræk egen konto Bedrageri - stjålne checks Bedrageri dankort, overtræk egen konto Bedrageri øvrige kontokort, egen konto Bedrageri øvrige kontokort, stjålne Bedrageri, stjålne dankort Databedrageri Pengefalsk Pengefalsk Udgivelse af falske penge Udgivelse af formodet falske penge Pengefalsk, elektronisk Socialbedrageri Socialbedrageri Bedrageri, arbejdsløshedskasse Våbenloven - skydevåben Våbenloven, skydevåben Våbenloven - kniv på offentligt sted Våbenloven, 4, stk. 1, kniv på offentligt sted Overtrædelse af tilhold mv (Udgået) Overtrædelse af advarsel Tilhold, overtrædelse af Opholdsforbud, overtrædelse af Bortvisning, overtrædelse af Tilhold og opholdsforbud, overtrædelse af Bortvisning og tilhold, overtrædelse af Bortvisning og opholdsforbud, overtrædelse af Bortvisning, tilhold og opholdsforbud, overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen - sikring af den offentlige orden Ordensbekendtgørelsen - sikring af den offentlige orden m.v Lov om euforiserende stoffer Lov om euforiserende stoffer Lov om euforiserende stoffer (Salg) Dyreværnsloven Dyreværnsloven Færdsel ekskl. ATK ATK

15 Sigtelser Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelse ved forbudstavle Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelse ved forbudstavle Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelse ved forbudstavle ATK - Hastighedsovertrædelse, færdselstavle (klip) Automatisk trafikkontrol. Lyssignal - kørsel frem mod rødt/gult lys (klip) Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelser Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelser Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelser ATK - Hastighedsovertrædelse (klip) ATK - Mobiltelefon, brug af håndholdt ATK - Registreringsbekendtgørelse (manglende nummerplade) ATK - Sikkerhedssele, ikke brug af Færdselslov - klip i kørekortet ATK - Hastighedsovertrædelse, færdselstavle (klip) Automatisk trafikkontrol. Lyssignal - kørsel frem mod rødt/gult lys (klip) Kørsel frem mod rødt lys (klip) Kørsel mod kørselsretningen (klip) Spærrelinier, overskridelse i.f.m. overhaling (klip) Kørsel i nødspor (klip) Overhaling, færdselstavle/afmærkning (klip) Vigepligt, færdselstavle/afmærkning (klip) Hastighed, færdselstavle (klip) Passage af jernbaneoverkørsel (klip) For kort afstand til forankørende (klip) Kørsel venstre om helleanlæg mv. (klip) Svingning mv., til fare/unødig ulempe (klip) Vending eller bakning, til fare/ulempe (klip) Vognbaneskift, igangsætning, placering, standsning til fare/ulempe (klip) Overhaling, kørsel ved (klip) Overhaling, øget hastighed (klip) Vognbaneskift, forbud mod (klip) Overhaling, forbud mod (klip) Overhaling, ved fodgængerfelt (klip) Vigepligt, ubetinget, afmærkning (klip) Vigepligt, ubetinget, udkørsel (klip) Vigepligt, højre (klip) Svingning, ej sket uden ulempe (klip) Kap- og væddekørsel (klip) ATK - Hastighedsovertrædelse (klip) Hastighed, generelle (klip) Hastighed, køretøjsbestemt (klip) Knallert 3-hjulet, passager u/5 år uden sikkerhedssele (klip) Motorcykel 2-hjulet, passager u/135 cm (klip) Motorcykel 3-hjulet/sidevogn, passager u/5 år uden sikkerhedssele (klip) Sikkerhedsudstyr, ikke fyldt 15 år (klip) Befordring af børn uden særligt sikkerhedsudstyr (klip) Befordring af børn i øvrigt (klip) Befordring af børn u. 15 år på forsæde (klip) Befordring af børn (klip) (Udgået) Sikkerhedsudstyr, ikke fyldt 14 år (klip) (Udgået) Befordring af barn u. 14 år på forsæde (klip) Styrthjelm, 5-14 år uden sikkerhedssele (klip) (Udgået) Styrthjelm, 5-13 år uden sikkerhedssele (klip)

16 Sigtelser Færdselslov - spirituskørsel Færdselsuheld spirituskørsel m/p-skade Færdselsuheld spirituskørsel u/p-skade Færdselsuheld, spirituskørsel, ej betryggende m/p-skade Færdselsuheld, motorfører, spirituskørsel, ej betryggende u/p-skade Spirituskørsel Sprituskørsel, ej betryggende Færdselslov - narkotika/medicinkørsel FUH. Motordrevet køretøj, euforiserende stoffer m/p-skade FUH. Motorfører medicin mv. m/p-skade FUH. Knallertkører medicin mv. m/p-skade FUH. Motorfører, medicin mv. u/p-skade FUH. Knallertkører, medicin mv. u/p-skade FUH. Motordrevet køretøj, euforiserende stoffer u/p-skade (Udgået) Fører af motordrevet køretøj, euforiserende stoffer Motorfører, medicin mv Fører af motordrevet køretøj, euforiserende stoffer uden recept Fører af motordrevet køretøj, euforiserende stoffer med recept Knallertkører, medicin mv Færdselslov - ATK hastighed Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelse ved forbudstavle Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelse ved forbudstavle Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelse ved forbudstavle ATK - Hastighedsovertrædelse, færdselstavle (klip) Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelser Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelser Automatisk trafikkontrol. Hastighedsovertrædelser ATK - Hastighedsovertrædelse (klip) Færdselslov - hastighed (ikke ATK) Hastighedsovertrædelse ved forbudstavle Hastighed, færdselstavle (klip) Overhaling, øget hastighed (klip) Overtrådt hastighedsbestemmelse, Overtrådt hastighedsbestemmelse, 42 og 43a Hastighed, generelle (klip) Hastighed, køretøjsbestemt (klip) Færdselslov - mobiltelefon Mobiltelefon mv., brug af ATK - Mobiltelefon, brug af håndholdt Færdselslov - kørsel i frakendelsestiden Frakendelsestid - kørsel i

Centrale nøgletal. Danmark i alt. Anmeldelser og sigtelser. 1. halvår 2015

Centrale nøgletal. Danmark i alt. Anmeldelser og sigtelser. 1. halvår 2015 Centrale nøgletal Anmeldelser og sigtelser 1. halvår 2015 Danmark i alt For definitionerne af de forskellige kriminalitetsarter se http://politistatistik.dk/definitioner.htm August 2015 INDHOLD Anmeldelser

Læs mere

Centrale nøgletal. Anmeldelser og sigtelser , 1. halvår

Centrale nøgletal. Anmeldelser og sigtelser , 1. halvår Centrale nøgletal Anmeldelser og sigtelser 2007-2013, 1. halvår August 2013 Anmeldelser Kriminalitetsområde 1. halvår 2007 1. halvår 2008 1. halvår 2009 1. halvår 2010 1. halvår 2011 ift. Hele straffeloven

Læs mere

Centrale nøgletal. Danmark i alt. Anmeldelser og sigtelser

Centrale nøgletal. Danmark i alt. Anmeldelser og sigtelser Centrale nøgletal Anmeldelser og sigtelser 2015 Danmark i alt For definitionerne af de forskellige kriminalitetsarter se http://politistatistik.dk/definitioner.htm Januar 2016 INDHOLD Anmeldelser Sigtelser

Læs mere

Straffelovsovertrædelser fordelt på kriminalitetstype, kriminalitetsart, indhold, paragraf og gerningskode

Straffelovsovertrædelser fordelt på kriminalitetstype, kriminalitetsart, indhold, paragraf og gerningskode Straffelovsovertrædelser fordelt på kriminalitetstype, kriminalitetsart, indhold, paragraf og gerningskode Borgervendt kriminalitet Kriminalitetsart Indhold Paragraf Hærværk Hærværk Strfl.s. 291, stk.

Læs mere

Sagsområder. Sagsområder fordelt på indhold, paragraf og gerningskode

Sagsområder. Sagsområder fordelt på indhold, paragraf og gerningskode Drab mv. Højforræderi Strfl.s. 98 Drab mv. Krigsanstiftelse Strfl.s. 99 Drab mv. Farevoldende offentlige udtalelser Strfl.s. 100 Drab mv. Femte kolonnevirksomhed Strfl.s. 101 Drab mv. Bistand til fjenden

Læs mere

BESKRIVELSE GERNINGSKODE PARAGRAF

BESKRIVELSE GERNINGSKODE PARAGRAF Bilag 1 Oversigt over gerningskoder, med tilhørende paragraffer Kriminallov BESKRIVELSE GERNINGSKODE PARAGRAF LANDSFORRÆDERI 97212 23 SPIONAGE 97124 24 LANDSSKADELIG VIRKSOMHED 97128 25 OPRØR MOD STATSFORFATNINGEN

Læs mere

Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Materiale og begreber Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Materiale og begreber Fejl! Bogmærke er ikke defineret. INDLEDNING Til brug ved Straffelovrådets drøftelser af strafferammer m.v. er der gennemført en undersøgelse af domspraksis på straffelovens område. Undersøgelsen sigter primært på en statistisk kortlægning

Læs mere

Afgørelser 65. I alt 1-30 dage. 6-9 mdr. 3-4 mdr. 5-8 år. 4-6 mdr. 12- år. 3-5 år. 2-3 mdr år dage. Livstid. 2-3 år mdr mdr.

Afgørelser 65. I alt 1-30 dage. 6-9 mdr. 3-4 mdr. 5-8 år. 4-6 mdr. 12- år. 3-5 år. 2-3 mdr år dage. Livstid. 2-3 år mdr mdr. Afgørelser 65 Tabel 3.13 Ubetingede fængselsstraffe fordelt efter overtrædelsens art og længden af den idømte straf 2000 Unsuspended prison sentences by type of offence and length of sentence 2000 Overtrædelsens

Læs mere

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi Horsens, den 7. Januar Kære Redaktioner. Så er endnu et år gået og anmeldelsesstatistikken for kreds er nu tilgængelig for pressen. Anmeldelsesstatistikken baserer sig på helårstal og kan således sammenlignes

Læs mere

Unges lovovertrædelser

Unges lovovertrædelser http://vidensportal.servicestyrelsen.dk/temaer/kriminalitet/statistik/ungeslovovertrae Unges lovovertrædelser Kriminelle unge straffes oftest for tyveri og hærværk, derefter kommer voldsforbrydelser og

Læs mere

Nøgletal 1. kvartal 2016 (1) Rigspolitiet April 2016

Nøgletal 1. kvartal 2016 (1) Rigspolitiet April 2016 Nøgletal 1. kvartal 2016 (1) Rigspolitiet April 2016 INDHOLD Anmeldelser og sigtelser 2016 - antal og sigtelsesprocent Anmeldelser og sigtelser 2015 - antal og sigtelsesprocent Sagsbehandlingstider 2016

Læs mere

Tryghedsindekset - Sådan har vi målt!

Tryghedsindekset - Sådan har vi målt! Tryghedsindekset - Sådan har vi målt! 1. Indsamling af data ved Danmarks Statistik... 1 2. Inddeling af København i Distrikter... 1 3. Politiets tal... 2 4. Gerningskoder fordelt på tryghedselementer...

Læs mere

Årsstatistik 2016 Grønlands Politi

Årsstatistik 2016 Grønlands Politi Årsstatistik 2016 Grønlands Politi Årsstatistik 2016 side 1 af 36 Indhold side Forord 3 1.0 Overtrædelser af kriminalloven 6 - Drab og voldsforbrydelser 10 - Udvalgte tal om voldsforbrydelser 12 - Seksualforbrydelser

Læs mere

Færdsel - Klippekortordningen (fl 125, stk. 2 og 3)

Færdsel - Klippekortordningen (fl 125, stk. 2 og 3) Færdsel - Klippekortordningen (fl 125, stk. 2 og 3) Kilde: Rigsadvokatmeddelelsen Emner: klippekort, færdsel; Offentlig Tilgængelig: Ja Dato: 1.4.2015 Status: Gældende Udskrevet: 8.2.2017 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Færdsel - Kørende (fl 14-40)

Færdsel - Kørende (fl 14-40) Færdsel - Kørende (fl 14-40) Kilde: Rigsadvokatmeddelelsen Emner: færdsel; Offentlig Tilgængelig: Ja Dato: 9.12.2014 Status: Gældende Udskrevet: 27.12.2016 Indholdsfortegnelse 1. Overblik og tjekliste

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 10. 11. juli 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 10. 11. juli 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 10. 11. juli 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Bornholms Politi Analyse ungdomskriminaliteten Bornholms Politikreds 2007

Bornholms Politi Analyse ungdomskriminaliteten Bornholms Politikreds 2007 Bornholms Politi Analyse af ungdomskriminaliteten i Bornholms Politikreds 27 Forord: Denne analyse er udarbejdet af præventiv koordinator i Bornholms Politi med henblik på at give et billede af den kendte

Læs mere

BØDEUNDERSØGELSEN 2000-2001

BØDEUNDERSØGELSEN 2000-2001 BØDEUNDERSØGELSEN -2001 Undersøgelsen sigter på at belyse størrelsen af dag- og sumbøder, herunder sammenhængen mellem antallet af dagbøder og størrelsen af den enkelte dagbod samt sammenhængen mellem

Læs mere

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi Kære Redaktioner. Horsens, den. Januar Endnu et år, hvor færre borgere blev udsat for en straffelovsovertrædelse i kreds. I oplevede ca. 7. færre borgere i kreds at blive udsat for en overtrædelse af straffeloven,

Læs mere

SOCIALE FORHOLD, SUNDHED OG RETSVÆSEN

SOCIALE FORHOLD, SUNDHED OG RETSVÆSEN STATISTISKE EFTERRETNINGER SOCIALE FORHOLD, SUNDHED OG RETSVÆSEN 2008:2 4. april 2008 Anmeldelser og sigtelser for lovovertrædelser 2007 Resumé: I 2007 var der i alt 445.300 anmeldte overtrædelser af straffeloven,

Læs mere

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR OKTOBER 2014 NYE FORANSTALTNINGSDOMME I 2013 SAMT FORLØBET AF DOMME AFSAGT I 2008

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR OKTOBER 2014 NYE FORANSTALTNINGSDOMME I 2013 SAMT FORLØBET AF DOMME AFSAGT I 2008 JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR OKTOBER 2014 NYE FORANSTALTNINGSDOMME I 2013 SAMT FORLØBET AF DOMME AFSAGT I 2008 I forbindelse med en lovændring vedrørende tidsbegrænsning af foranstaltninger efter

Læs mere

Strafferetlige afgørelser

Strafferetlige afgørelser Strafferetlige afgørelser 58 Afgørelser Strafferetlige afgørelser Afsnittet indeholder følgende tabeller om strafferetlige afgørelser, hvor en afgørelser kan bestå af ét eller flere forhold (lovovertrædelser):

Læs mere

City køreskolens lille teoribog

City køreskolens lille teoribog City køreskolens lille teoribog Generelle hastigheder: 50 km/t Indenfor tættere bebygget område 80 km/t Udenfor tættere bebygget område 80 km/t Motortrafikvej 130 km/t Motorvej Bilens maksimum mål: (alle

Læs mere

Fængslinger mv. Indsættelser til afsoning. Anholdelser og varetægtsfængslinger

Fængslinger mv. Indsættelser til afsoning. Anholdelser og varetægtsfængslinger Fængslinger 122 Fængslinger mv. Tabellerne i dette kapitel stammer fra to forskellige kilder, idet tabel 6.1 og 6.2 samt 6.4 og 6.5 er baseret på Danmarks Statistiks kriminalstatistikregister, mens tabel

Læs mere

BERIGELSESFORBRYDELSER

BERIGELSESFORBRYDELSER BERIGELSESFORBRYDELSER Undersøgelsen belyser strafudmålingen for tyveri ( 7), ulovlig omgang med hittegods ( 77), underslæb ( 78), bedrageri ( 79), mandatsvig ( 8), afpresning ( 81), skyldnersvig ( 83),

Læs mere

Årsstatistik 2013 Grønlands Politi

Årsstatistik 2013 Grønlands Politi Årsstatistik 213 Grønlands Politi Årsstatistik 213 side 1 af 33 Indhold side Forord 3 1. Kriminalloven Forbrydelser mod liv og legeme Forbrydelser mod kønssædeligheden Berigelseskriminalitet 2. Særlove

Læs mere

Det er ikke gratis at overtræde færdselsloven. Men hvad koster det? P 669 (7/12)

Det er ikke gratis at overtræde færdselsloven. Men hvad koster det? P 669 (7/12) Det er ikke gratis at overtræde færdselsloven Men hvad koster det? P 669 (7/12) BØDETABEL I tabellen er anført Rigsadvokatens vejledende bødetakster for en række af de mest almindelige over trædelser.

Læs mere

Fængslinger mv Fængslinger

Fængslinger mv Fængslinger Fængslinger 108 - Fængslinger Fængslinger mv. Tabellerne i dette kapitel stammer fra to forskellige kilder, idet tabel 6.1 og 6.2 samt 6.4 og 6.5 er baseret på Danmarks Statistiks kriminalstatistikregister,

Læs mere

Fængslinger mv. Indsættelser til afsoning. Anholdelser og varetægtsfængslinger

Fængslinger mv. Indsættelser til afsoning. Anholdelser og varetægtsfængslinger Fængslinger 122 Fængslinger mv. Tabellerne i dette kapitel stammer fra to forskellige kilder, idet tabel 6.01 og 6.02 samt 6.04 og 6.05 er baseret på Danmarks Statistiks kriminalstatistikregister, mens

Læs mere

http://www.sparpaafarten.dk/spr2/s1.php?p=9999&n=123456 1 of 1 02-11-2006 13:07

http://www.sparpaafarten.dk/spr2/s1.php?p=9999&n=123456 1 of 1 02-11-2006 13:07 http://www.sparpaafarten.dk/spr2/s1.php?p=9999&n=123456 1 of 1 02-11-2006 13:07 Nu begynder den del af spørgeskemaet, som omhandler dine holdninger til og erfaringer med trafik. Det er vigtigt, at du husker

Læs mere

Driveteam s lille teoribog

Driveteam s lille teoribog Driveteam s lille teoribog Generelle hastigheder: 50 km/t Indenfor tættere bebygget område 80 km/t Udenfor tættere bebygget område 80 km/t Motortrafikvej 130 km/t Motorvej Bilens maksimum mål: (alle mål

Læs mere

Fængslinger mv. 100 Fængslinger

Fængslinger mv. 100 Fængslinger Fængslinger 100 Fængslinger Fængslinger mv. Tabellerne i dette kapitel stammer fra to forskellige kilder, idet tabel 5.1 og 5.2 samt 5.4 og 5.5 er baseret på Danmarks Statistiks kriminalstatistikregister,

Læs mere

Årsstatistik 2015 Grønlands Politi

Årsstatistik 2015 Grønlands Politi Årsstatistik 215 Grønlands Politi Årsstatistik 215 side 1 af 37 Indhold side Forord 3 1. Overtrædelser af kriminalloven 6 - Drab og voldsforbrydelser 1 - Udvalgte tal om voldsforbrydelser 12 - Seksualforbrydelser

Læs mere

Analyse af ungdomskriminaliteten i Bornholms Politikreds 2008

Analyse af ungdomskriminaliteten i Bornholms Politikreds 2008 Bornholms Politi Analyse af ungdomskriminaliteten i Bornholms Politikreds 2008 Forord: Denne analyse er udarbejdet af kriminalpræventiv koordinator i Bornholms Politi med henblik på at give et billede

Læs mere

Analysen er udarbejdet på grundlag af indberetninger i POL-SAS (Politiets Sagsstyrings System) indtil 31. december 2009.

Analysen er udarbejdet på grundlag af indberetninger i POL-SAS (Politiets Sagsstyrings System) indtil 31. december 2009. Analyse af ungdomskriminaliteten i Bornholms Politikreds 2 Forord: Denne analyse er udarbejdet af kriminalpræventiv koordinator i Bornholms Politi med henblik på at give et billede af den kendte og registrerede

Læs mere

Færdsel - Hensynsløs kørsel (fl 118, stk. 5)

Færdsel - Hensynsløs kørsel (fl 118, stk. 5) Færdsel - Hensynsløs kørsel (fl 118, stk. 5) Kilde: Rigsadvokatmeddelelsen Emner: Tilsidesættelse af væsentlige hensyn til færdselssikkerheden;særlig hensynsløs kørsel; Offentlig Tilgængelig: Ja Dato:

Læs mere

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR OKTOBER 2009 NYE FORANSTALTNINGSDOMME I 2008 SAMT FORLØBET AF DOMME AFSAGT I 2003

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR OKTOBER 2009 NYE FORANSTALTNINGSDOMME I 2008 SAMT FORLØBET AF DOMME AFSAGT I 2003 JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR OKTOBER 2009 NYE FORANSTALTNINGSDOMME I 2008 SAMT FORLØBET AF DOMME AFSAGT I 2003 I forbindelse med en lovændring vedrørende tidsbegrænsning af foranstaltninger efter

Læs mere

Det er ikke gratis at overtræde færdselsloven. Men hvad koster det? P 669 (3/14)

Det er ikke gratis at overtræde færdselsloven. Men hvad koster det? P 669 (3/14) Det er ikke gratis at overtræde færdselsloven Men hvad koster det? P 669 (3/14) BØDETABEL I tabellen er anført Rigsadvokatens vejledende bødetakster for en række af de mest almindelige over trædelser.

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Tirsdag den 22. oktober 2013 onsdag den 23. oktober 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

Kredsrådet. Kommuner i Østjyllands Politikreds

Kredsrådet. Kommuner i Østjyllands Politikreds Kredsrådet Kommuner i Østjyllands Politikreds KRIMINALITET I KREDSEN OG PÅ LANDSPLAN Perioden januar marts 217 Straffelovsovertrædelser pr. 1. indbygger Tyveri 5,6 6,1 Indbrud 2,5 3, Øvrig straffelov,

Læs mere

Det er ikke gratis at overtræde færdselsloven Men hvad koster det

Det er ikke gratis at overtræde færdselsloven Men hvad koster det Det er ikke gratis at overtræde færdselsloven Men hvad koster det? P 669 (01/06) 1 BØDETABEL I tabellen er anført Rigsadvokatens vejledende bødetakster for en række af de mest almindelige over trædelser.

Læs mere

Kriminalitet Denne udgivelse behandler følgende områder: Anmeldelsesstatistik o o

Kriminalitet Denne udgivelse behandler følgende områder: Anmeldelsesstatistik o o Kriminalitet Kriminalitet 2011-2015 Indledning Grønlands Statistik genopstarter nu statistik over kriminalitet. Dette gøres med denne udgivelse, der beskriver udviklingen af kriminalitet i tidsperioden

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af færdselsloven og straffeloven

Forslag. Lov om ændring af færdselsloven og straffeloven 2009/1 LSV 179 (Gældende) Udskriftsdato: 8. februar 2017 Ministerium: Folketinget Journalnummer: Justitsministeriet, j.nr. 2009-801-0029 Vedtaget af Folketinget ved 3. behandling den 3. juni 2010 Forslag

Læs mere

1 of :15

1 of :15 http://www.sparpaafarten.dk/spr3/s1.php?p=99999 1 of 1 02-11-2006 15:15 Kære deltager i Spar på farten For nogle måneder siden udfyldte du et spørgeskema omhandlende dine holdninger til og erfaringer med

Læs mere

Færdsel - Al færdsel (fl 3-9)

Færdsel - Al færdsel (fl 3-9) Færdsel - Al færdsel (fl 3-9) Kilde: Rigsadvokatmeddelelsen Emner: færdsel; Offentlig Tilgængelig: Ja Dato: 9.12.2014 Status: Gældende Udskrevet: 8.2.2017 Indholdsfortegnelse 1. Overblik og tjekliste 2

Læs mere

METODE- RAPPORT STRATEGISK ANALYSE

METODE- RAPPORT STRATEGISK ANALYSE METODE- RAPPORT STRATEGISK ANALYSE 2015 INDHOLD INDHOLD INDLEDNING 4 ANALYSETILGANG OG ANALYSENS DATAGRUNDLAG 5 ANALYSETILGANG 5 ANALYSENS DATAGRUNDLAG 5 POLITIETS DATA OG ANVENDTE EKSTERNE KILDER 8 REGISTRERING

Læs mere

DE GODE RÅD FØR TEORIPRØVEN

DE GODE RÅD FØR TEORIPRØVEN DE GODE RÅD FØR TEORIPRØVEN De følgende sider er udarbejdet for at give dig nogle af de vigtigste regler at huske før din teoriprøve. Det første indskud du har til at svare er 80 % korrekt og hvis du er

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet april 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet april 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 29. 30. april 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Nøgletal for kriminalitet i København, 1. halvår 2013 samt oversigt over udvalgte udrykninger fra Københavns Brandvæsen

Nøgletal for kriminalitet i København, 1. halvår 2013 samt oversigt over udvalgte udrykninger fra Københavns Brandvæsen KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Sikker By NOTAT Til ØU Nøgletal for kriminalitet i København, 1. halvår 2013 samt oversigt over udvalgte udrykninger fra Københavns Brandvæsen Borgerrepræsentationen

Læs mere

Opfølgning på tidligere års verserende disciplinærsager

Opfølgning på tidligere års verserende disciplinærsager Opfølgning på tidligere års verserende disciplinærsager Rigspolitiet, Personaleafdelingen Opfølgning på tidligere års verserende disciplinærsager Maj 2006 Side 1 Indholdsfortegnelse TJENSTLIGE FORHOLD...3

Læs mere

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR OKTOBER 2013 NYE FORANSTALTNINGSDOMME I 2012 SAMT FORLØBET AF DOMME AFSAGT I 2007

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR OKTOBER 2013 NYE FORANSTALTNINGSDOMME I 2012 SAMT FORLØBET AF DOMME AFSAGT I 2007 JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR OKTOBER 2013 NYE FORANSTALTNINGSDOMME I 2012 SAMT FORLØBET AF DOMME AFSAGT I 2007 I forbindelse med en lovændring vedrørende tidsbegrænsning af foranstaltninger efter

Læs mere

Samråd for udviklingshæmmede lovovertrædere i Syddanmark nedsat i fællesskab mellem kommunerne og Region Syddanmark.

Samråd for udviklingshæmmede lovovertrædere i Syddanmark nedsat i fællesskab mellem kommunerne og Region Syddanmark. Samråd for udviklingshæmmede lovovertrædere i Syddanmark nedsat i fællesskab mellem kommunerne og Region Syddanmark Årsrapport 2011 April 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Samrådets medlemmer

Læs mere

D O M. afsagt den 22. april 2014. Rettens nr. 2A-1978/2013. Anklagemyndigheden mod Tiltalte. Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

D O M. afsagt den 22. april 2014. Rettens nr. 2A-1978/2013. Anklagemyndigheden mod Tiltalte. Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. D O M afsagt den 22. april 2014 Rettens nr. 2A-1978/2013 Anklagemyndigheden mod Tiltalte Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Tiltalte, er tiltalt for: 1. ved den 20. februar 2012

Læs mere

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR NOVEMBER 2011

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR NOVEMBER 2011 JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR NOVEMBER 2011 NYE FORANSTALTNINGSDOMME I 2010 SAMT FORLØBET AF DOMME AFSAGT I 2005 I forbindelse med en lovændring vedrørende tidsbegrænsning af foranstaltninger efter

Læs mere

Retsudvalget REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 494 Offentligt

Retsudvalget REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 494 Offentligt Retsudvalget 2015-16 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 494 Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 4. maj 2016 Kontor: Strafferetskontoret

Læs mere

Retsudvalget, Retsudvalget, Retsudvalget L 98, L 98 A, L 98 B Offentligt

Retsudvalget, Retsudvalget, Retsudvalget L 98, L 98 A, L 98 B Offentligt Retsudvalget, Retsudvalget, Retsudvalget 2015-16 L 98, L 98 A, L 98 B Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 23. februar 2016 Kontor:

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet april 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet april 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 14. 15. april 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

FEJLKATALOG Praktisk prøve

FEJLKATALOG Praktisk prøve 2. udgave FEJLKATALOG Praktisk prøve Kategori AM (lille) Bedømmelse af fejl Formålet med den praktiske prøve er, at den censor skal bedømme, om den enkelte elev har tilegnet sig de kundskaber og den adfærd,

Læs mere

RIGSPOLITIET. 27. august Analyse. Politikredsenes opgavevaretagelse

RIGSPOLITIET. 27. august Analyse. Politikredsenes opgavevaretagelse RIGSPOLITIET 27. august 2009 Analyse Politikredsenes opgavevaretagelse 1. halvår 2009 Politikredsenes opgavevaretagelse i 1. halvår 2009 Side 2 Politiet er hurtigere tilstede to et halvt år efter politireformens

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 11. 12. juli 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 11. 12. juli 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 11. 12. juli 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

UNGERAPPORTEN Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion, Københavns Politi

UNGERAPPORTEN Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion, Københavns Politi Københavns Politi UNGERAPPORTEN 2013-2014 Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion, Københavns Politi Februar 2014 Indhold Forord... 3 Samlet antal sigtelser i Københavns Politikreds: 2013-2014...

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Onsdag den 11. december 2013 Torsdag den 12. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab

Læs mere

Retsvæsen Justice. Retsvæsen (tekst) Justice (text) 119

Retsvæsen Justice. Retsvæsen (tekst) Justice (text) 119 Retsvæsen - A.7 118 Retsvæsen Justice Nr. (No.) Side (Page) Retsvæsen (tekst) Justice (text) 119 Retspleje, forbrydelser og domfældelser Justice, crimes and convictions A 7.1 Den borgerlige og den kriminelle

Læs mere

Bekendtgørelse af færdselslov for Grønland

Bekendtgørelse af færdselslov for Grønland LBK nr 995 af 26/10/2009 (Gældende) Udskriftsdato: 2. januar 2017 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2008-802-0063 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse af

Læs mere

Lov om ændring af færdselsloven for Grønland

Lov om ændring af færdselsloven for Grønland LOV nr 497 af 17/06/2008 (Gældende) Udskriftsdato: 1. februar 2017 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2005-801-0002 Senere ændringer til forskriften Ingen Lov om ændring

Læs mere

Knud Waaben Strafferettens specielle del

Knud Waaben Strafferettens specielle del Knud Waaben Strafferettens specielle del 6. reviderede udgave v/lars Bo Langsted Knud Waaben Strafferettens specielle del 6. udgave/1. oplag v/lars Bo Langsted C Karnov Group Denmark A/S, København 2014

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Mandag den 6. januar 2014 Tirsdag den 7. januar 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

FEJLKATALOG (Eksempler på, hvorledes fejl kan bedømmes ved praktiske prøver)

FEJLKATALOG (Eksempler på, hvorledes fejl kan bedømmes ved praktiske prøver) Side 1 af 9 FEJLKATALOG (Eksempler på, hvorledes kan bedømmes ved praktiske prøver) Formålet med køreprøven er, at den prøvesagkyndige skal bedømme, om aspiranten har erhvervet de kundskaber og den adfærd,

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Mandag den 24. marts 2014 Tirsdag den 25. marts 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

Retsvæsen Justice. Retsvæsen (tekst) Justice (text) 115

Retsvæsen Justice. Retsvæsen (tekst) Justice (text) 115 Retsvæsen - A.7 114 Retsvæsen Justice Nr. (No.) Side (Page) Retsvæsen (tekst) Justice (text) 115 Retspleje, forbrydelser og domfældelser Justice, crimes and convictions A 7.1 Den borgerlige og den kriminelle

Læs mere

LOV nr 633 af 12/06/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 1. oktober (Seksualforbrydelser)

LOV nr 633 af 12/06/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 1. oktober (Seksualforbrydelser) LOV nr 633 af 12/06/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 1. oktober 2016 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2012-731-0024 Senere ændringer til forskriften LBK nr 1028 af 22/08/2013

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 5. december 2013 6. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer

Læs mere

Trafiksikkerhedspolitik i Falck

Trafiksikkerhedspolitik i Falck Trafiksikkerhedspolitik i Falck Indholdsfortegnelse Indledning 1.0 Hvem er omfattet af Falcks trafiksikkerhedspolitik 1.1 - Falcks mål med trafiksikkerhedspolitik 1.2 - Direkte mål for trafiksikkerhedspolitikken

Læs mere

I løbet af 2014 var der 51 personer under 30 år på 110 forsorgshjem. Det er 9 færre end i 2013, svarende til et fald på 15 %.

I løbet af 2014 var der 51 personer under 30 år på 110 forsorgshjem. Det er 9 færre end i 2013, svarende til et fald på 15 %. Notat Vedrørende: Statistisk opfølgning på unge kontanthjælpsmodtagere Sagsnavn: Muligheden for statistisk opfølgning på unge kontanthjælpsmodtagere Sagsnummer: 15.00.00-P05-1-14 Skrevet af: Troels Rasmussen

Læs mere

RIGSADVOKATEN Meddelelse nr. 4/2000 Frederiksholms Kanal 16 Den 26. august 2005 1220 Kbh. K. J.nr. RA-2004-701-0005

RIGSADVOKATEN Meddelelse nr. 4/2000 Frederiksholms Kanal 16 Den 26. august 2005 1220 Kbh. K. J.nr. RA-2004-701-0005 RIGSADVOKATEN Meddelelse nr. 4/2000 Frederiksholms Kanal 16 Den 26. august 2005 1220 Kbh. K. J.nr. RA-2004-701-0005 Sanktionspåstande mv. i færdselssager Indholdsfortegnelse Afsnit 1 Indledning 1.1. Lov

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Den18. december 2013 19. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler,

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 18. 19. september 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 18. 19. september 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 18. 19. september 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Københavns Politi UNGERAPPORTEN Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion,

Københavns Politi UNGERAPPORTEN Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion, Københavns Politi UNGERAPPORTEN 2014-2015 - 2016 Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion, Københavns Politi Januar 2017 Indhold Forord... 3 Samlet antal sigtelser i Københavns politikreds: 2014-2016...

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet juni 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet juni 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 6. 7. juni 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Samfundstjeneste Kilde: Emner: Offentlig Tilgængelig: Dato: Status: Udskrevet:

Samfundstjeneste Kilde: Emner: Offentlig Tilgængelig: Dato: Status: Udskrevet: Samfundstjeneste Kilde: Rigsadvokatmeddelelsen Emner: vold mod personer i offentlig tjeneste;vidnetrusler;falsk forklaring og anklage;udvisning, EU-borgere - narkotika;børnepornografi;voldtægt;vold (liv

Læs mere

Færdsel - Hastighed (fl a) ( )

Færdsel - Hastighed (fl a) ( ) Færdsel - Hastighed (fl 41-43 a) (13.05.2016) Kilde: Rigsadvokatmeddelelsen Emner: færdsel; Offentlig Tilgængelig: Ja Dato: 13.5.2016 Status: Historisk Udskrevet: 1.2.2017 Indholdsfortegnelse 1. Overblik

Læs mere

Trafiknetværk Nordsjælland Vej-Skole-Politiseminar Torsdag i Hillerød Cyklistregler

Trafiknetværk Nordsjælland Vej-Skole-Politiseminar Torsdag i Hillerød Cyklistregler Trafiknetværk Nordsjælland Vej-Skole-Politiseminar Torsdag 19-01-2017 i Hillerød Cyklistregler Svend Erik Petersen, fhv. konsulent Rigspolitiet Nationalt, Færdselscenter Lov- og regelgrundlag: Færdselsloven,

Læs mere

Recidivundersøgelse vedrørende personer dømt for sædelighedskriminalitet

Recidivundersøgelse vedrørende personer dømt for sædelighedskriminalitet Recidivundersøgelse vedrørende personer dømt for sædelighedskriminalitet Rapporten er udarbejdet af Susanne Clausen, Straffuldbyrdelseskontoret, Direktoratet for Kriminalforsorgen November 2009 Resume

Læs mere

Bekendtgørelse af færdselslov

Bekendtgørelse af færdselslov Bekendtgørelse af færdselslov Herved bekendtgøres færdselsloven, jf. lovbekendtgørelse nr. 726 af 26. juli 2000, med de ændringer, der følger af 1 i lov nr. 1316 af 20. december 2000, lov nr. 1318 af 20.

Læs mere

Bornholms Politi Analyse ungdomskriminaliteten Bornholms Politikreds 2006

Bornholms Politi Analyse ungdomskriminaliteten Bornholms Politikreds 2006 Bornholms Politi Analyse af ungdomskriminaliteten i Bornholms Politikreds 26 Forord: Denne analyse er udarbejdet af præventiv koordinator i Bornholms Politi med henblik på at give et billede af den kendte

Læs mere

Notits om udviklingen i strafniveauet for vold, voldtægt og seksuelt misbrug af børn efter lov nr. 380 af 6. juni 2002 (strafskærpelsesloven)

Notits om udviklingen i strafniveauet for vold, voldtægt og seksuelt misbrug af børn efter lov nr. 380 af 6. juni 2002 (strafskærpelsesloven) Retsudvalget REU alm. del - Bilag 604 Offentligt Lovafdelingen Notits om udviklingen i strafniveauet for vold, voldtægt og seksuelt misbrug af børn efter lov nr. 380 af 6. juni 2002 (strafskærpelsesloven)

Læs mere

OMTRYK 2. 4. I 118, stk. 1, nr. 1, ændres» 60, stk. 5, 60 a, stk. 5«til:» 60 d«.

OMTRYK 2. 4. I 118, stk. 1, nr. 1, ændres» 60, stk. 5, 60 a, stk. 5«til:» 60 d«. Lovforslag nr. L 179 Folketinget 2009-10 OMTRYK Ministerens navn rettet Fremsat den 26. marts 2010 af justitsministeren (Lars Barfoed) Forslag til Lov om ændring af færdselsloven og straffeloven (Skærpet

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 21. januar 2014 22. januar 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer

Læs mere

Trafiksikkerhedspolitik i Falck 2014-2015

Trafiksikkerhedspolitik i Falck 2014-2015 Trafiksikkerhedspolitik i Falck 2014-2015 Indholdsfortegnelse. Indledning. 1.0 Hvem er omfattet af Falcks trafiksikkerhedspolitik. 1.1 - Falcks mål med trafiksikkerhedspolitik. 1.2 - Direkte mål for trafiksikkerhedspolitikken

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 7. 8. oktober 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 7. 8. oktober 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 7. 8. oktober 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Oversigt (indholdsfortegnelse)

Oversigt (indholdsfortegnelse) LBK nr 1058 af 04/11/2008 Gældende (Færdselsloven) Offentliggørelsesdato: 06-11-2008 Justitsministeriet Accession A20080105829 Entydig dokumentidentifikation AA004544 Dato for førstegangsindlæggelse 06-11-2008

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet juni 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet juni 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 16. 17. juni 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Retsvæsen. Justice. Retsvæsen (tekst) Justice (text) 115

Retsvæsen. Justice. Retsvæsen (tekst) Justice (text) 115 Retsvæsen - A.7 114 Retsvæsen Justice Nr. (No.) Side (Page) Retsvæsen (tekst) Justice (text) 115 Retspleje, forbrydelser og domfældelser Justice, crimes and convictions A 7.1 Den borgerlige og den kriminelle

Læs mere

strategisk analyse 2016

strategisk analyse 2016 strategisk analyse 2016 BilaG til strategisk analyse 2015 strategisk analyse 2016 BilaG til strategisk analyse 2015 kriminalitet trafiksikkerhed beredskab indhold Indhold 1. Indledning 7 2. Danmark 2016-2020

Læs mere

3. august 2006 EM 2006/47. Forslag. til. (Spirituskørsel, alderskrav til førere af snescootere i byområder, selepligt mv.)

3. august 2006 EM 2006/47. Forslag. til. (Spirituskørsel, alderskrav til førere af snescootere i byområder, selepligt mv.) 3. august 2006 EM 2006/47 Dok.: MKO40577 Forslag til Lov om ændring af færdselsloven for Grønland (Spirituskørsel, alderskrav til førere af snescootere i byområder, selepligt mv.) 1 I færdselslov for Grønland

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget besluttede på mødet den 3. november 2015, at man fremover kun ville se ovennævnte opgørelser på halvårlig basis.

Beskæftigelsesudvalget besluttede på mødet den 3. november 2015, at man fremover kun ville se ovennævnte opgørelser på halvårlig basis. Notat Vedrørende: Statistisk opfølgning på unge kontanthjælpsmodtagere Sagsnavn: Muligheden for statistisk opfølgning på unge kontanthjælpsmodtagere Sagsnummer:.00.00-P05-1-14 Skrevet af: Troels Rasmussen

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Torsdag den 31. oktober 2013 fredag den 1. november 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

Socialsøg er et eksempel på, hvordan moderne teknologi kan anvendes til at forbedre udsatte børns vilkår. Claus Hilborg, chefpolitiinspektør

Socialsøg er et eksempel på, hvordan moderne teknologi kan anvendes til at forbedre udsatte børns vilkår. Claus Hilborg, chefpolitiinspektør Socialsøg Politiets nye it-værktøj Socialsøg er et eksempel på, hvordan moderne teknologi kan anvendes til at forbedre udsatte børns vilkår. Claus Hilborg, chefpolitiinspektør Program: Baggrund og grundlæggende

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 6. oktober oktober Symbolforklaring:

Uddrag af anmeldelser i døgnet 6. oktober oktober Symbolforklaring: POLITIETS DØGNRAPPORT: Uddrag af anmeldelser i døgnet 6. oktober 2013-7. oktober 2013 Symbolforklaring: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer o. lign. mod tjenestemand Gade- og værtshusuorden Røveri

Læs mere

Kriminalstatistik. Kriminalstatistik for Grønland 1992-2001 2003:1. Udviklingen i kriminalretlige afgørelser 1992-2001

Kriminalstatistik. Kriminalstatistik for Grønland 1992-2001 2003:1. Udviklingen i kriminalretlige afgørelser 1992-2001 Kriminalstatistik 2003:1 Kriminalstatistik for Grønland 1992-2001 Udviklingen i kriminalretlige afgørelser 1992-2001 Oversigt 1. Antal personer, sager og forhold med en afgørelse, 1992-2001 Personer Sager

Læs mere