Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol"

Transkript

1 Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. april 2008 Lokale: Mødelokale 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl

2 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/128 Møde med formanden for Kultursamvirke /129 Økonomirapport /130 Regnskab 2007 for Dronninglund Idrætshal og Motions- og Fitnesscenter /131 Vedtægter for Brønderslev-Hallen /132 Aftenskoleforeninger /133 Tilskud til offentlig naturvejledning /134 Ansøgning fra Harmoniorkester BBB om tilskud /135 Ansøgning fra Vendsyssel festival om støtte på kr. til gennemførelse af Vendsyssel Festival 2008Ansøgning fra Vendsyssel Festival om støtte /136 Ansøgning fra Støtteforeningen for Havnemuseet i Asaa om tilskud på kr /137 Tilskud Dronninglund Rideklub /138 Helhedsorienteret byfornyelse i Jerslev - Jerslev Multihus /139 Kommissorium for udarbejdelse af Kulturpolitik /140 Udarbejdelse af en børnekulturpolitik for Brønderslev Kommune /141 Ny kulturaftale for perioden /142 Orientering

3 Fritids- og Kulturudvalget, 24. april 2008 Side 191 Åbne sager: 01/128 Møde med formanden for Kultursamvirke J.nr.: T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\2008\ \Møde med formanden for Kultursamvirke.doc Formanden for Kultursamvirke, Jørgen Ingvardsen kommer til stede kl for at orientere om Samvirkets arbejde, herunder tilrettelæggelse af Kulturugen i uge 40. Udvalget tager orienteringen til efterretning. Udvalget vil på mødet i maj fastsætte den økonomiske ramme for afvikling af kulturugen.

4 Fritids- og Kulturudvalget, 24. april 2008 Side /129 Økonomirapport J.nr.: T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\2008\ \Økonomirapport.doc Fagenheden for Børn og Kultur fremsender økonomirapport pr. 31. marts 2008 til drøftelse. Der henvises til, at der er udsendt økonomirapport pr. 31. marts Forbrugsrapport Drift Til efterretning.

5 Fritids- og Kulturudvalget, 24. april 2008 Side /130 Regnskab 2007 for Dronninglund Idrætshal og Motions- og Fitnesscenter J.nr.: S55/ T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\2008\ \Regnskab 2007 for Dronninglund Idrætshal og Motions- og Fitnesscenter.doc Fagenheden for Børn og Kultur foreslår, at Fritids- og Kulturudvalget tager regnskab 2007 for Dronninglund Idrætshal og Motions- og Fitnesscenter til efterretning. Det fremgår af regnskabet, at årets resultat er et underskud på kr. Center for Økonomi har ingen bemærkninger til sagen. Regnskab 2007 Dronninglund Idrætshal Fagenhedens indstilling godkendt.

6 Fritids- og Kulturudvalget, 24. april 2008 Side /131 Vedtægter for Brønderslev-Hallen J.nr.: P T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\2008\ \Vedtægter for Brønderslev-Hallen.doc Fagenheden for Børn og Kultur foreslår, at Byrådet godkender forslag til nye vedtægter for Den selvejende institution Brønderslev-Hallen. Byrådet har tidligere besluttet, at man ikke længere skulle have repræsentation i bestyrelserne i selvejende institutioner. Det betyder, at vedtægterne for Brønderslev-Hallen skal ændres. Bestyrelsen for Brønderslev-Hallen foreslår, at vedtægterne ændres således at Bestyrelsen fremover består af 5 medlemmer, der udpeges således: Idrætssamvirket i Brønderslev Kommune: 2 repræsentanter LO i Brønderslev Kommune: 1 medlem DA eller en af dens underorganisationer i Brønderslev Kommune: 1 medlem Brønderslev Handelsstandsforening: 1 medlem Den eneste ændringer der er tale om i forhold til de nugældende vedtægter er, at Brønderslev Byråds 2 medlemmer udgår og at bestyrelsen fremover består af 5 medlemmer og ikke som tidligere 7 medlemmer. Vedtægt for Brønderslev-Hallerne Fagenhedens indstilling godkendt.

7 Fritids- og Kulturudvalget, 24. april 2008 Side /132 Aftenskoleforeninger J.nr.: T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\2008\ \Aftenskoleforeninger.doc Fagenheden for Børn og Kultur fremsender til orientering oplysninger om sammensætningen af Aftenskoleforeningernes bestyrelse samt vedtægter for foreningerne. Der henvises til, at udvalget tidligere har bedt om oplysninger om de foreninger, der modtager tilskud til aftenskoleundervisning. Der er følgende foreninger: Hjallerup Sangkor Klokkerholm Fritidsskole FOF Nordvest Vendsyssel i Brønderslev Vendsyssel Husflidskreds AOF Brønderslev Aftenskole Østvendsyssel Højskolekreds BORN Blindes Oplysningsforbund Region Nord AOF Dronninglund Kirkehøjskolen i Vendsyssel Side by Side LOF Nord Serritslev Husholdningsudvalg Grønningens Højskole (ingen vedtægter vedlagt) Dronninglund Sangkor Det oplyses, at fagenheden anmoder foreningerne om at ændre vedtægterne ved kommende generalforsamling, således at kommunenavnet fremover er Brønderslev Kommune. Hjallerup Sangkors bestyrelse Vedtægt for Hjallerup Sangkor Til efterretning.

8 Fritids- og Kulturudvalget, 24. april 2008 Side /133 Tilskud til offentlig naturvejledning J.nr.: Ø40/ T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\2008\ \Tilskud til offentlig naturvejledning.doc Fagenheden for Børn og Kultur foreslår, at Fritids- og Kulturudvalget bevilger tilskud på kr. for 2008 til videreførelse af den offentlige naturvejlederordning i Brønderslev Kommune. Brønderslev Naturskole søger om tilskud på kr. til videreførelse af den offentlige naturvejlederordning i Brønderslev Kommune i I 2007 omfattede ordningen 8 offentlige ture, udarbejdelse af folder til naturstien og vedligeholdelse af naturstien ved Lunken Naturskole. Det oplyses, at på de offentlige ture har deltagerantallet været mellem 15 og 125 deltagere. Nogle af turene har været lavet i samarbejde med Sund By, Hjerteforeningen og Naturfredningsforeningen. Der har været stor aktivitet på naturstierne ved både Naturskolen og Søheden. Vedr. 2008: Der søges om afvikling af 9 offentlige ture samt udarbejdelse af foldere til naturstien ved Lunken Naturskole. Der har gennem de seneste år været ydet tilskud til offentlig naturvejlederordning. Senest har der i 2007 været ydet et tilskud på kr. til afvikling af 8 offentlige ture, udarbejdelse af folder til naturstien samt vedligeholdelse af naturstien ved Lunken Naturskole. Økonomi: Fagenheden oplyser, at beløbet kan finansieres af Konto for kulturelle formål. Center for Økonomi har ingen bemærkninger til sagen. Fagenhedens indstilling godkendt.

9 Fritids- og Kulturudvalget, 24. april 2008 Side /134 Ansøgning fra Harmoniorkester BBB om tilskud J.nr.: Ø40/ T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\2008\ \Tilskud BBB.doc Fagenheden for Børn og Kultur foreslår, at Fritids- og Kulturudvalget bevilger tilskud på kr. til Harmoniorkester BBB. Harmoniorkester BBB, som tidligere kaldte sig Brønderslev Brass Band, søger om forhøjet tilskud til aktiviteterne i Sædvanligt årligt tilskud er på kr. Ansøgning om forhøjelse begrundes med, at orkestret har 60-års jubilæum 2. september Dette ønsker orkestret at markere med noget ekstraordinært, ligesom man også altid har behov for nye instrumenter. Ansøger henviser til, at orkestret i løbet af 2007 har givet en del koncerter bl.a. julekoncert på Kornumgård og på Brønderslev Gymnasium samt forårskoncert i Den runde Pavillon i Brønderslev. Orkestret har 36 medlemmer, hvoraf 17 bor i Brønderslev Kommune. I følge det godkendte regnskab for 2007 udgjorde indtægterne kr., men udgifterne udgjorde kr. Foreningens driftsunderskud på kr. er dækket af egenkapitalen. Denne er i alt på kr. Heraf er næsten alt likvide midler, hvoraf kr. er henlæggelser til nyanskaffelse af instrumenter og uniformer. Økonomi: Fagenheden oplyser, at beløbet kan finansieres over Kulturpuljen. Center for Økonomi har ingen bemærkninger til sagen. Fagenhedens indstilling godkendt. BBB opfordres til at indsende ny ansøgning om tilskud i forbindelse med afholdelse af jubilæet.

10 Fritids- og Kulturudvalget, 24. april 2008 Side /135 Ansøgning fra Vendsyssel festival om støtte på kr. til gennemførelse af Vendsyssel Festival 2008Ansøgning fra Vendsyssel Festival om støtte 2008 J.nr.: Ø40/ T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\2008\ \Tilskud Vendsyssel Festival.doc Fagenheden for Børn og Kultur foreslår, at Fritids- og Kulturudvalget bevilger tilskud på kr. til Vendsyssel Festival til gennemførelse af festival i Vendsyssel Festival ansøger om tilskud på kr. til gennemførelse af 38. festival i Aktivitetsomfanget forventes for Brønderslev Kommunes vedkommende at blive som i 2007 med 2 koncerter i Brønderslev Kirke og 1 koncert Åbningskoncerten 7. juli i Dronninglund Slotskirke. Det fremgår af det medsendte regnskab for 2007, at økonomien balancerede omkring kr. Tilskud fra de vendsysselske kommuner udgjorde i alt kr., hvoraf Brønderslevs tilskud var på kr. Herudover gav Aalborg Kommune kr. i tilskud og kr. i underskudsgaranti. Tilskud fra diverse fonde udgjorde kr. Økonomien forventes at blive stort set som i 2007, idet der dog skal skaffes kompensation/reduceres i udgifterne, da Spar Nord Fonden ikke mere støtter. Da åbningskoncertens hjemkommune i år er Brønderslev, har Vendsyssel Festival ansøgt om kommunens værtskab ved åbningen. Fagenheden anbefaler, at ansøgningen imødekommes under hensyn til den store kulturelle og turistmæssige betydning, som Vendsyssel Festival har, ikke mindst på grund af sit høje kvalitative niveau. Økonomi: Fagenheden oplyser, at beløbet kan finansieres af Kulturpuljen. Center for Økonomi har ingen bemærkninger til sagen. Ansøgning med regnskab 2007

11 Fritids- og Kulturudvalget, 24. april 2008 Side 199 Fagenhedens indstilling godkendt. Udvalget godkender, at Brønderslev Kommune påtager sig værtskabet i forbindelse med åbningskoncerten.

12 Fritids- og Kulturudvalget, 24. april 2008 Side /136 Ansøgning fra Støtteforeningen for Havnemuseet i Asaa om tilskud på kr. J.nr.: Ø40/ T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\2008\ \havnemuseet.doc Fagenheden for Børn og Kultur foreslår, at Fritids- og Kulturudvalget meddeler afslag på ansøgning fra Støtteforeningen for Havnemusset i Asaa om tilskud på kr. til aktiviteter i forbindelse med Historiske Havnedage på Asaa Havn i september Støtteforeningen for Asaa Havn ønsker i forbindelse med gennemførelse af Historiske Havnedage på Asaa Havn september 2008 at opføre et egnsspil og gennemføre rollespil. Det ansøgte beløb skal bruges til honorar til Midtvendsyssel Amatørscene ( kr.) og til Aktivitetsforeningen Rødder og vinger (5.000 kr.) Egnsspillet skrives af Poul Erik Pedersen. Det får historisk indhold og skrives i en humoristisk stil. Ansøgeren har ikke tidligere skrevet skuespil, men en del revytekster. Han har selv spillet revy. Stykket tænkes opført af Midtvendsyssel Amatørscene. De påtager sig opgaven mod et samlet honorar på kr. Stykkets forfatter skriver gratis. Aktivitetsforeningen Rødder og vinger tænkes at arrangere historisk rollespil. Støtteforeningen havde oprindeligt tænkt sig rollespil for alle 3. klasser i kommunens skoler, men da alene Asaa Skole har vist interesse for at være med, har man inddraget Rødder og vinger til at spille for publikum. Deres honorar er kr. I forbindelse med de historiske havnedage vil der blive arrangeret andre ting f.eks. besøg af historiske træskibe, gamle sømandssange, dans og musik. Lokalhistorisk Arkiv vil etablere en udstilling, og der vil være foredrag. Det samlede budget for havnedagene er på kr.. hvoraf udgifterne til egnsspil, rollespil, karneval og underholdning i øvrigt er største post på kr. Hertil kommer udgifter til materialer på kr., til formidling på kr., rejseomkostninger på kr. og andet på kr. Udgifterne søges dækket gennem tilskud fra Spar Nord Fonden på kr., ved tilskud fra Fritids- og Kulturudvalget og fra andre. Der budgetteres med indtægter på kr. og privat medfinansiering på kr. En ansøgning til Puljen til kulturelle aktiviteter i landdistrikterne modtog afslag fra Erhvervsministeriet med den begrundelse, at det ikke fremgik, hvordan projektet adskilte sig fra andre havnefester.

13 Fritids- og Kulturudvalget, 24. april 2008 Side 201 Fagenheden bemærker: Efter fagenhedens opfattelse er det en god idé at arrangere havnedage med historisk indhold. Det kan styrke den historiske bevidsthed og virksomheden omkring Asaa Havnemuseum i det hele taget. Fagenheden mener dog ikke, at dette begrunder tilskud til de amatørforeninger, som medvirker. Fagenheden anbefaler derfor, at ansøgningen til det ansøgte formål afslås. I stedet kunne det overvejes at give ansøger et tilskud til formidling (annoncer og plakater), som kan medvirke til at synliggøre havnedagene i et videre område, herunder den vestlige del af kommunen. Center for Økonomi har ingen bemærkninger til sagen. Oversigt over projektets udgifter Udvalget bevilger kr. på baggrund af en korrigeret ansøgning.

14 Fritids- og Kulturudvalget, 24. april 2008 Side /137 Tilskud Dronninglund Rideklub J.nr.: T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\2008\ \Tilskud Dronninglund Rideklub.doc Fagenheden for Børn og Kultur foreslår, at Fritids- og Kulturudvalget ikke imødekommer ansøgning fra Dronninglund Rideklub om sponsorering af pengebeløb i forbindelse med, at klubben afholder Internationalt og Nationalt distanceridt i Dronninglund lørdag den 3. maj 2008 af hensyn til de konsekvenser, der vil betyde for lignende ansøgninger. Dronninglund Rideklub oplyser, at der er klasser fra 6 km til 160 km og at det både er eliten og bredden, der mødes. Der rides i Dronninglund Storskov. Det foreslås, at Fritids- og Kulturudvalget sponsorerer klasse 4, hvor der rides om Jysk Mesterskab. Ansøgning om tilskud til Dronninglund Rideklub Fagenhedens indstilling godkendt.

15 Fritids- og Kulturudvalget, 24. april 2008 Side /138 Helhedsorienteret byfornyelse i Jerslev - Jerslev Multihus J.nr.: T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\2008\ \Helhedsorienteret byfornyelse i Jerslev - Jerslev Multihus.doc /ØK/BY Styregruppen for helhedsorienteret byfornyelse i Jerslev foreslår, at Byrådet godkender At projekt Multihus i Jerslev (ombygning/renovering af den gamle forskole ) gennemføres i omfang som fremgår af det foreliggende skitseprojekt/byggeprogram, herunder at de i tilstandsvurderingen nævnte forbehold tages til efterretning At ejendommen Boulevarden 15, Jerslev udbydes til salg At der meddeles udgiftsbevilling til finansiering på kr., At beløbet finansieres således: Frigivelse af rådighedsbeløb på kr. afsat til formålet Tillægsbevilling til anlægsbudgettet kr. Lånefinansiering af udgifter til energibesparende foranstaltninger på kr. Indtægtsbevilling på kr. vedr. statsrefusion som del af byfornyelsesmidler Indtægtsbevilling på kr. ved salg af ejendom At arbejdet udbydes i indbudt licitation I møde den 14. januar 2004 vedtog Brønderslev Byråd at gennemføre helhedsorienteret byfornyelse i Jerslev. Beslutningen omfattede fornyelse og omlægning af Torvet, diverse trafikreguleringer samt ombygning og renovering af den gamle forskole. Der er til det samlede byfornyelsesprojekt afsat en investeringsramme på 5 mio. kr., hvoraf staten refunderer kr. Programmets øvrige delprojekter, der omfatter omlægning af Torvet samt diverse trafikreguleringer, er gennemført i perioden I et grundigt samarbejde med husets fremtidige brugere er der udarbejdet projektmateriale, der omfatter indretningsplaner, facadetegninger, økonomisk overslag samt tilstandsvurdering/byggeprogram. Tilstandsvurderingen konkluderer, at den fremtidige anvendelse af bygningen er egnet til formålet, dog med det forbehold, at de i rapporten nævnte bemærkninger tages til efterretning. Det bemærkes, at den samlede anskaffelsessum på kr. er noget højere end det oprindeligt budgetterede, men dels er byggepriserne steget meget siden budgetlægningen i 2004 og dels er der i overslaget afsat en udgift på ca kr., der udelukkende skyldes bygningens dårlige tilstand, der er en følge af manglende vedligeholdelsesindsats gennem mange år.

16 Fritids- og Kulturudvalget, 24. april 2008 Side 204 Konsekvensen af ikke at iværksætte de nødvendige renoveringsarbejder nu vil være at bygningen er total kondemnabel inden for nogle ganske få år og må nedrives. Efter renovering og ombygning er der i bygningen skabt gode og hensigtsmæssige lokaler til Husflidsforeningen, Pensionistforeningen, Egnsmindesamlingen, Ungdomsklubben, EDB-cafe og Dagplejen, ligesom bygningen er forudsat anvendt som medborgerhus for byens borgere. Etagearealet udgør 638 m2. Den samlede anlægsudgift bliver kr. pr. m2 (brutto), Projekts rådgivere, arkitektfa. Hellsten Aps./Niras A/S foreslår, at renoveringsarbejdet udbydes i indbudt licitation (hovedentreprise) blandt 3 tilbudsgivere, 2 lokale og 1 udenbys. Økonomi: Udgifter: Renovering af bygningen, jfr. tilstandsvurderingen kr. Ombygning og nyindretning kr. Energibesparende foranstaltninger kr. Samlede håndværkerudgifter kr. Uforudseelige udgifter 5% kr. Projektomkostninger kr. Samlet anlægsudgift kr. Indtægter: 50% statsrefusion af tilsagn kr. Provenu ved salg af bygning kr. Indtægter i alt kr. Der er tale om et projekt, som Brønderslev Byråd tilbage i 2004 vedtog at gennemføre. Der var således i budgettet for 2006 afsat rådighedsbeløb på ,- kr. til finansiering af den del af projektet, som vedrører Multihuset i Jerslev. Beløbet blev ikke søgt frigivet i 2006 under henvisning til, at arbejdet med udarbejdelse af det endelig projekt endnu ikke var afsluttet. Det betød, at beløbet ikke blev overført til Der søges derfor om tillægsbevilling til 2008 af det anførte beløb, der tillige foreslås finansieret af kassebeholdningen. Ydermere foreslås, at det undersøges, om der vil være mulighed for at lånefinansiere udgifterne vedr. energibesparende foranstaltninger svarende til kr. Styregruppen har i den seneste del af processen afholdt møder med formanden for Jerslev Sparekasses Fond og der er med baggrund heri en forventning om, at en del af udgifter til belysning, foldevæg, brandsikring af boks samt evt. lift af de foreninger, for hvem det har betydning, kan søge disse udgifter dækket fra fonden. Beløbet er anslået til i alt ca kr.

17 Fritids- og Kulturudvalget, 24. april 2008 Side 205 Finansieringsregnskabet kan herefter opgøres således: Overført rådighedsbeløb kr. Tillægsbevilling kr. 50% statsrefusion af tilsagn kr. Provenu ved salg af bygning kr. Lånefinansiering af udgifter til energibesparende foranstaltninger kr. Diverse udgifter finansieret via fond kr. I alt kr. Styregruppens indstilling godkendt.

18 Fritids- og Kulturudvalget, 24. april 2008 Side /139 Kommissorium for udarbejdelse af Kulturpolitik J.nr.: T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\2008\ \ Kommissorium for udarbejdelse af Kulturpolitik.doc /ØK/BY Fagenheden for Børn og Kultur foreslår, at Byrådet godkender, at der udarbejdes en kulturpolitik for Brønderslev Kommune i overensstemmelse med vedlagte kommissorium. Brønderslev Kommune har ikke en egentlig kulturpolitik. Der er som led i opfyldelsen af et af fokuspunkterne i forbindelse med budgetforliget for budget 2007 vedtaget retningslinier for tildeling af støtte efter kulturpuljen. Desuden udarbejder de enkelte institutioner under Fritids- og Kulturområdet deres egen politik i form af virksomhedsplanerne. Inden for specifikke områder som børnekulturområdet er der endvidere udarbejdelse af en politik undervejs, se andet punkt på dagsorden. Brønderslev Kommune deltager i kultursamarbejder på tværs af kommunegrænsen, hvorved der fastlægges mere eller mindre indforståede politiske mål. Det drejer sig f.eks. om samarbejdet inden for Kulturaftale Nordjylland og inden for modelkommuneforsøget Kunst og kultur i alle børns hverdag. Endelig indgår kulturpolitikken som en del af de tværgående politikformuleringer inden for sammenhængende børnepolitik og sundhedspolitik. Den kulturpolitiske aktivitet er stigende. Udover videreførelse og udvikling af institutioner, organisationer og aktiviteter er Kultursamvirke Brønderslev etableret. Samvirket har bl.a. til formål at tage kulturelle initiativer på egen hånd. Fagenheden finder det hensigtsmæssigt, at der udarbejdes en overordnet kulturpolitik, der kan sikre, at de mange initiativer virker i samme retning. Forslag til politik udarbejdes af en arbejdsgruppe i overensstemmelse med vedlagte kommissorium Kommissorium kulturpolitik Fagenhedens indstilling godkendt.

19 Fritids- og Kulturudvalget, 24. april 2008 Side /140 Udarbejdelse af en børnekulturpolitik for Brønderslev Kommune J.nr.: T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\2008\ \Børnekulturpolitik i Brønderslev Kommune.doc Fagenheden for Børn og Kultur foreslår, at Fritids- og Kulturudvalget godkender forslag til kommissorium for børnekulturelt netværk, som så fungerer som arbejdsgruppe, der udarbejder forslag til en børnekulturpolitik for Brønderslev Kommune Brønderslev Kommune har i lighed med de øvrige nordjyske kommuner etableret et lokalt Børnekulturelt netværk. Dette er et af de konkrete tiltag i medfør af Kulturaftale Nordjylland, tema Børn og Kultur. Det nynedsatte Børnekulturelt netværk har holdt sit første møde den 26. marts Netværket foreslår Fritids- og Kulturudvalget, at der udarbejdes en særskilt Børnekulturpolitik, der dækker børn og unge fra 0-18 år. Det vil være af stor værdi for netværket i det fremtidige arbejde at have en børnekulturpolitik som fundament. Netværket foreslår, at politikken omhandler både fritids - og kulturområdet, og at medlemmerne af netværket udarbejder et udkast til Fritids- og Kulturudvalget. Da ingen af medlemmerne i Børnekulturelt netværk repræsenterer idrætslivet og spejderbevægelsen, foreslår netværket, at arbejdsgruppen i forbindelse med denne konkrete opgave udvides med en repræsentant fra Spejdersamvirket og Idrætssamvirket samt en repræsentant for Ungdomsrådet, så snart dette er dannet Kommissorium børnekulturpolitik Fagenhedens indstilling godkendt.

20 Fritids- og Kulturudvalget, 24. april 2008 Side /141 Ny kulturaftale for perioden J.nr.: T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\2008\ \Ny kulturaftale for perioden doc Fagenheden for Børn og Kultur foreslår, at Fritids- og Kulturudvalget drøfter de foreslåede temaer til strategisk indsats i en ny kulturaftale med henblik på bidrag hertil over for kulturaftalens ledelse. Alle 11 nordjyske kommuner og Region Nordjylland er sammen med Kulturministeriet parter i Kulturaftale Nordjylland, der udløber med Den nuværende aftale har følgende temaer, inden for hvilke den strategiske satsning er sket: Børn og kultur Unge og kultur Oplevelsesøkonomi Kultur og erhverv Talentpleje og vækstlag. Kulturaftalens politiske ledelse har drøftet temaerne for en kommende aftale og efter mødet i politisk ledelse 4. april præsenteres hermed i en status de foreløbige tanker om temaer og underliggende mål. Alle kommuner melder tilbage til sekretariatet med henblik på behandling på næste møde i politisk ledelse 22. maj Kulturaftalen Udvalget anbefaler, at der arbejdes videre med de foreslåede 7 temaer i en ny aftale for

21 Fritids- og Kulturudvalget, 24. april 2008 Side /142 Orientering J.nr.: T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\2008\april 2008\Orientering.doc 1. Åsen Teater takker for tilskuddet til Lys over Land i 2007 og vedlægger beretning og regnskab for projektet. Udvalget har en stående invitation til at besøge Åsen evt. i forbindelse med et ordinært møde Beretning for projekt lys over land Regnskab for projekt lys over land 2. Brønderslev Bibliotek fremsender virksomhedsplan for Virksomhedsplan for Brønderslev Bibliotek 3. Referat fra møde mellem Fritids- og Kulturudvalget og Museumsforeningen for Dronninglund Kommune den 10. april Fagenheden fremsender liste over administrativt bevilgede tilskud i Liste over tilskud i Fagenheden oplyser, at medlemmer af det senest nedsatte Ungdomsråd indkaldes til orienterende møde den 7. maj i Ungdomshuset. 6. Orientering om møde med Brønderslev Gymnastikforening. Til efterretning.

Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Ungdomsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 02. september 2008 Lokale: 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-17:00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01 Budget 2009... 346 02 Helhedsorienteret

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 18. september 2008 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:30-17:30 Eskild Andersen, Formand (A) Gitte Krogh (V) Runa Christensen (V) Marianne

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 10. april 2013 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-17:40 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. oktober 2008 Lokale: 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:45-17:00 Eskild Andersen, Formand (A) Gitte Krogh (V) Runa Christensen (V) Marianne

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 10. oktober 2012 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-17:45 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F)

Læs mere

Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4

Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4 Kultur- og Fritidsudvalg Referat Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4 Afbud/fraværende: Per Jakobsen fraværende ved behandling af pkt. 36-38. Mødet hævet kl.: 17.40. Indkaldte: Kl. 15.00 - Kunstudvalget,

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 25. oktober 2007 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/81

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 02. maj 2012 Lokale: Brønderslev Bibliotek, Pejsestuen Tidspunkt: Kl. 14:00-17:20 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen

Læs mere

Brønderslev Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Teknik- og Miljøudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. september 2007 Lokale: Dronninglund Rådhus Tidspunkt: 09.00-12.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/86 Orientering...

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 TORSDAG DEN 27. NOVEMBER 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 27. november 2008 Side: 2

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 25. april 2007 Lokale: Mødelokale 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00 - kl. 18.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat Egebjerg Kommune Børne- og kulturudvalget 2004 Referat Dato: Den 27-april-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Mødested: Mødelokale 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 03. november 2010 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-9:30 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Benny E. Karlsen (A) Karl Emil Nielsen

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET 01-08-2002

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET 01-08-2002 FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET 01-08-2002 Mødedato: 01-08-2002 Mødetidspunkt: kl. 15.00-16.50 Mødested: B246 Knud Wilson og Steen Jørgensen. Cai Møller mødte kl. 15.10 og

Læs mere

hvortil litteraturforeninger ikke kan modtage tilskud til efter denne ordning. til porto og annoncering til foredrag d.

hvortil litteraturforeninger ikke kan modtage tilskud til efter denne ordning. til porto og annoncering til foredrag d. Oversigt over ansøgninger til pulje til kulturelle formål og udviklingspulje 2009 Ansøgere Ønske Indstilling Forslag til afgørelse Januar-ansøgningsrunden Multihuset Højgaard søger i august underskudsgarant

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 09. april 2013 Mødetidspunkt: 17:15 Mødelokale: Medlemmer: Sollentuna II Ømer Kuscu, Arne Bech, Ivan Fogtmann, Nina Thøgersen, Kenneth F. Christensen Bemærkninger: Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 19.02.2015 kl. 16.30 i Hjallerup Idrætscenter.

Referat af bestyrelsesmøde den 19.02.2015 kl. 16.30 i Hjallerup Idrætscenter. Referat af bestyrelsesmøde den 19.02.2015 kl. 16.30 i Hjallerup Idrætscenter. Deltagere: Fraværende: Poul Lønbro, Svend Erik Trudslev, Peter Jensen, Thomas Krog og Jens Vejby Gurli Nielsen og Søren Krogh.

Læs mere

Regnskaber og beretninger 2013 for selvejende musikinstitutioner.

Regnskaber og beretninger 2013 for selvejende musikinstitutioner. Punkt 3. Regnskaber og beretninger 2013 for selvejende musikinstitutioner. 2014-23316. Sundheds- og Kulturforvaltningen fremsender til Sundheds- og Kulturudvalgets orientering, regnskaber og beretninger

Læs mere

Byrådet. Beslutningsprotokol

Byrådet. Beslutningsprotokol Byrådet Beslutningsprotokol Dato: 20. januar 2009 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 19:00-20:00 Mikael Klitgaard, Formand (V) Jens Arne Hedegaard (V) Hans Christian Holst (V) Jens

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 08. juni 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-17:30 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Jytte Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2006.09.12.htm

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2006.09.12.htm Page 1 of 10 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 12. september 2006 Tidspunkter 11:00-12:00 Lokale Mødelokale 2 Fraværende Bemærkninger Tommy Thomsen med afbud Page

Læs mere

Ny Tønder Kommune Kultur- og FritidsudvalgetBeslutningsprotokol. Beslutningsprotokol

Ny Tønder Kommune Kultur- og FritidsudvalgetBeslutningsprotokol. Beslutningsprotokol Beslutningsprotokol Mødedato: 05. oktober 2006 Mødelokale: Tønder Rådhus, Mødelokale 205 Starttidspunkt for møde 15:00 Sluttidspunkt for møde 18:30 Fraværende: Johan Kristensen 05. oktober 2006 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 08.02.2011 på Ribe Kunstmuseum SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Ribe Kunstmuseum - orientering og rundvisning... 4 3 Forslag til anvendelse af bygningen

Læs mere

Dagsorden. Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland

Dagsorden. Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland Dagsorden Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland Mødedato 11. marts 2015 Starttidspunkt for møde Kl. 15.30 Lokale Vestermølle, Oddervej 80, 8660 Skanderborg Udsendt til Else Søjmark, Kultur og udviklingsudvalget,

Læs mere

Møde 7. november 2012 kl. 13:00 i Mødelokale 3

Møde 7. november 2012 kl. 13:00 i Mødelokale 3 Kultur- og Fritidsudvalg Referat Møde 7. november 2012 kl. 13:00 i Mødelokale 3 Afbud fra/fraværende: Mødet hævet kl.: 15.10 Indkaldte: kl. 13.00 repræsentanter fra Aftenskolesamrådet, pkt. 87 kl. 13.45

Læs mere

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget onsdag den 17. december 2014. Kl. 18:00 i Hvalsø Hallerne, Borgerstuen Der vil blive serveret juleplatter.

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget onsdag den 17. december 2014. Kl. 18:00 i Hvalsø Hallerne, Borgerstuen Der vil blive serveret juleplatter. Dagsorden onsdag den 17. december 2014 Kl. 18:00 i Hvalsø Hallerne, Borgerstuen Der vil blive serveret juleplatter. Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Orientering - December...

Læs mere

Referat. til Kultur & Fritidsudvalg

Referat. til Kultur & Fritidsudvalg Referat til Kultur & Fritidsudvalg Mødedato: Tirsdag den 28. januar 2014 Mødetidspunkt: 15:00-17:00 Mødested: Deltagere: Afbud: Borgmesterens mødelokale Jakob Lose, Tommy Noer, Mussa Utto, Hans Erik Møller

Læs mere

Møde i Kultur- og Fritidsudvalget DAGSORDEN med beslutninger (omfatter punkterne 1 9)

Møde i Kultur- og Fritidsudvalget DAGSORDEN med beslutninger (omfatter punkterne 1 9) Møde i Kultur- og Fritidsudvalget DAGSORDEN med beslutninger (omfter punkterne 1 9) Meddelelser a) Kulturstregier, - en del af Københavns Amts kulturpolitik er en pjece, der omhandler stregien for de tværgående

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 27-03-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 27-03-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 27-03-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Frank Müller-Bøgh,

Læs mere

Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 03. november 2008 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:30 15:45 Peer Thisted, Formand (A) Birgitte Josefsen (V) Jette Ramskov (A) Johnny Sort Jensen

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 16. januar 2013 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-18:10 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F)

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Jernved Idrætsforening søger fritagelse om indfrielse af pantebrev... 4 3 Prioritering

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 20. december 2007 Lokale: Hjallerup Idrætscenter Tidspunkt: kl. 15.00 - kl. 17.30 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/97

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 2. januar 2006. Århus Kommune

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 2. januar 2006. Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 2. januar 2006 Etablering af et forskningsbaseret produktionsnetværk inden for digital kunst og it-baserede oplevelser - med tilskud

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 3. marts 2008 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 17.30 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/112

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 08. december 2011 Lokale: Ungdomsskolen Tidspunkt: Kl. 15:00-18:15 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 08. april 2010 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-18:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Kulturudvalget Dato: 1. september 2005 Blad nr. 135

Kulturudvalget Dato: 1. september 2005 Blad nr. 135 Kulturudvalget Dato: 1. september 2005 Blad nr. 135 Kulturudvalget afholder møde: Referat Den 1. september 2005 Kl. 16.00 Hals Kommune på administrationsbygningen. (Mødelokalet mellem kommunaldirektør

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 29. november 2007 Lokale: Mødelokale 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00-16.45 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager:

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE REFERAT. for. Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 23. oktober 2007. Fraværende: Kenneth Christensen og Bjarne Pyndt.

HVIDOVRE KOMMUNE REFERAT. for. Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 23. oktober 2007. Fraværende: Kenneth Christensen og Bjarne Pyndt. HVIDOVRE KOMMUNE REFERAT for Kultur og Fritidsudvalgets møde den 23. oktober 2007 Fraværende: Kenneth Christensen og Bjarne Pyndt. INDHOLDSFORTEGNELSE Pkt.nr. 1... 3 Møde i Kulturpaletten... 3 Pkt.nr.

Læs mere

Oplægget blev drøftet. Det er vigtigt, at der både på første og andet møde indgår 2-3 konkrete gode eksempler.

Oplægget blev drøftet. Det er vigtigt, at der både på første og andet møde indgår 2-3 konkrete gode eksempler. REFERAT Møde i den politiske ledelse torsdag den 22. maj 2008 kl. 10-12 i Skole- og Kulturforvaltningen, Godthåbsgade 8, Nørresundby mødelokale 2 i kælderen Deltagere: Bjarne Kvist, Frederikshavn Kommune

Læs mere

Referat. fra mødet den 17-02-2009 kl. 16.00 i MØDELOKALERNE D og E

Referat. fra mødet den 17-02-2009 kl. 16.00 i MØDELOKALERNE D og E Referat fra mødet den kl. 16.00 i MØDELOKALERNE D og E Medlemmer: Eigil Boye, Elisabeth Pedersen, Erik Bak Jensen, Jens Yde, Kristian J. Kristensen, Morten Bach Andersen, Poul Hvass Hansen, Steffen Kjær

Læs mere

KULTURSTRATEGI FOR FREDENSBORG KOMMUNE

KULTURSTRATEGI FOR FREDENSBORG KOMMUNE KULTURSTRATEGI FOR FREDENSBORG KOMMUNE INDLEDNING Et varieret og aktivt kulturliv spiller en vigtig rolle i visionen om, at skal være et attraktivt sted at bo med unikke og forskelligartede bysamfund og

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 11. januar 2012 Lokale: 220 Tidspunkt: Kl. 14:00-16:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten Frederiksen

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Referat Dato: 29. marts 2007 Lokale: Mødelokale 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00-17.40 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/22 Strategi

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. september 2012 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-16:30 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F)

Læs mere

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. august 2007 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 10.00-11.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/280 Styrelsesvedtægt

Læs mere

Økonomiudvalget. Dagsorden

Økonomiudvalget. Dagsorden 2015no Forside Dagsorden Torsdag den 15. oktober 2015 kl. 13.00 Medlemmer Asii Chemnitz Narup (IA) Malene Lynge (IA) Justus Hansen (D) Martha Abelsen (S) pr. telefon Ane Egede Mathæussen (S) Per Berthelsen

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Torsdag den 9. oktober 2014 kl. 16.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje.

Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje. Punkt 4. Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje. 2014-33295. Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller til, at udvalget drøfter og godkender forslag til justerede retningslinjer

Læs mere

Brønderslev Kommune. Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Børne- og Ungdomsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. april 2007 Lokale: Mødelokale 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 14.00 - kl. 15.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset - 8100 Århus C Tlf. 8940 2384 - Epost mag4@aarhus.dk

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset - 8100 Århus C Tlf. 8940 2384 - Epost mag4@aarhus.dk ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset - 8100 Århus C Tlf. 8940 2384 - Epost mag4@aarhus.dk INDSTILLING Til Århus Byråd Den 5. oktober 2004 via Magistraten Tlf. nr.: 8940

Læs mere

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden.

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. BESTYRELSENS BERETNING 2009 Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. Lad mig sige det med det samme: I år vil vi ikke trætte forsamlingen med redegørelser

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Page 1 of 7 Referat Folkeoplysningsudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. Fraværende Til stede 24. maj 2004 17:30 Mødelokale 2 Hans Krarup Olesen, Karl Henrik Hansen, Brian Christoffersen og Per Jacobsen

Læs mere

Tønder Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Referat. Mødedato: 4. december 2013. lokale 121. Starttidspunkt for møde: 15:00.

Tønder Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Referat. Mødedato: 4. december 2013. lokale 121. Starttidspunkt for møde: 15:00. Mødedo: 4. december 2013 Mødelokale: Tønder Rådhus, lokale 121 Starttidspunkt for møde: 15:00 Fraværende: 4. december 2013 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side Åbne dagsordenspunkter 1 Forslag til revideret

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Torsdag den 25-06-2009. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Byrådssalen, Terndrup Rådhus.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Torsdag den 25-06-2009. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Byrådssalen, Terndrup Rådhus. Mødedato:. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Byrådssalen, Terndrup Rådhus. Møde slut: 16:45 REFERAT Indholdsfortegnelse Side 1. Opfølgning på temadag for Byrådet den 11. juni 2009 2 2. Ændret anvendelse af Torvet

Læs mere

Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat

Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat Den 10. februar 2010 kl. 19.00-21.00 Stenderup-Krogager Afbud fra: Hans Hostrup, Erling Christensen og Torben Holt Vejen, den 11. februar 2010 Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Dagsorden åben Mødedato 10. september 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Skriftlig votering Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Kultur- og

Læs mere

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Referat

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Referat Brønderslev Kommune Sundhedsudvalget Referat Dato: 26. november 2007 Lokale: Mødelokale 2, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: 13,30-16.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/50 Motion på Recept

Læs mere

Aktivitetshuset Solhjem E-mail: info@solhjem.dk Hjemmeside: www.solhjem.dk

Aktivitetshuset Solhjem E-mail: info@solhjem.dk Hjemmeside: www.solhjem.dk Referat fra generalforsamling i foreningen Aktivitetshuset Solhjem Bjergby-Mygdal 10. marts 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 8 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted 25. maj 2005 16:00 Mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Flemming Sten Indholdsfortegnelse 1. Økonomirapport pr. 30.04.2005. Åben

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 10. november 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-17:30 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F)

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 18. december 2008 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-18:15 Eskild Andersen, Formand (A) Gitte Krogh (V) Runa Christensen (V) Marianne

Læs mere

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Dagsorden åben Mødedato 12. november 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale D Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Kultur- og fritidsudvalget den

Læs mere

Referat. fra Kultur & Fritidsudvalg

Referat. fra Kultur & Fritidsudvalg Referat fra Kultur & Fritidsudvalg Mødedato: Tirsdag den 22. september 2015 Mødetidspunkt: 15:00-16:00 Mødested: Deltagere: Mødelokale 3 Esbjerg Rådhus Jakob Lose (V), Annemette Knudsen Andersen (V), Mussa

Læs mere

Brønderslev Kommune. Socialudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Socialudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Socialudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. april 2008 Lokale: Mødelokale 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 8.30-13.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/166 Orientering

Læs mere

Varde Kommune Bemærkninger - regnskab 2012. Udvalget for Kultur og Fritid 00 Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger

Varde Kommune Bemærkninger - regnskab 2012. Udvalget for Kultur og Fritid 00 Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger 00 Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger 25 Faste ejendomme 13 Andre faste ejendomme Korrigeret budget 873.494 1.496.538 Regnskab 788.286 1.285.171 Forskel 85.208 211.367 Overført til kommende budgetår

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget Opgaver på fritidsområdet 2014 Gennemgået for Kultur- og Fritidsudvalget den 5. marts 2014

Kultur- og Fritidsudvalget Opgaver på fritidsområdet 2014 Gennemgået for Kultur- og Fritidsudvalget den 5. marts 2014 Kultur- og Fritidsudvalget Opgaver på fritidsområdet 2014 Gennemgået for Kultur- og Fritidsudvalget den 5. marts 2014 Lovgrundlag Regler fastsat i Lov om støtte til folkeoplysning Folkeoplysningsloven.

Læs mere

Møde 29. juni 2015 kl. 15:30 i Mødelokale 6, Rådhuset

Møde 29. juni 2015 kl. 15:30 i Mødelokale 6, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 29. juni 2015 kl. 15:30 i Mødelokale 6, Rådhuset Fraværende: Inge-Lise Kofoed Beck Pkt. Tekst Side 19 Budget/regnskab 1 20 Godkendelse af referat fra møde den 26. februar

Læs mere

Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. april 2009 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:15-12:05 Mikael Klitgaard, Formand (V) Jens Arne Hedegaard (V) Arne M. Jensen (A) Karl Emil Nielsen

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev-Dronninglund Kommune Børne- og Ungdomsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 22. januar 2008 Lokale: Mødelokale 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 14.30-16.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. maj 2010 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-17:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 25-06-2008 Kl. 17:00 undervisningslokalet ved Kantinen

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 25-06-2008 Kl. 17:00 undervisningslokalet ved Kantinen Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 25-06-2008 Kl. 17:00 undervisningslokalet ved Kantinen Deltagere: Per Ulrik Jørgensen, Jeppe Ottosen, Curt Sørensen, Erling Johansen, Litta Lund, Kurt Sorknæs,

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat 19. marts 2013. fra Kultur- og Fritidsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Referat 19. marts 2013. fra Kultur- og Fritidsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Referat 19. marts 2013. fra Kultur- og Fritidsudvalget Mødedato: Tirsdag den 19. marts 2013 Mødetidspunkt: 14:30 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 215, Mødelokale Vibeke Rasmussen, Brian Franklin,

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 14. januar 2010 Lokale: 220 Tidspunkt: Kl. 14:45-17:00 Eskild Slot Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten Frederiksen (C)

Læs mere

Beløb i 1.000 kr. R2014 B2015 B2016 BO2017 BO2018 BO2019

Beløb i 1.000 kr. R2014 B2015 B2016 BO2017 BO2018 BO2019 Anlæg Budgetbemærkningerne til anlægsprojekter er i budget 2016 samlet i ét afsnit. Beskrivelserne er opdelt under de forskellige udvalg og center. Der er alene anlægsprojekter under Fritids- og Kulturudvalget

Læs mere

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Dagsorden åben / lukket Mødedato 06. juni 2012 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale NB: Se mail af 31/5-2012 Side 1 af 1 Indholdsfortegnelse Kultur-

Læs mere

Indstilling. Tillægsbevilling - Idékonkurrence for Bispetorvet. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 24. maj 2007.

Indstilling. Tillægsbevilling - Idékonkurrence for Bispetorvet. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 24. maj 2007. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 24. maj 2007 Århus Kommune Trafik og Veje Teknik og Miljø 1. Resume I forbindelse med budget 2005 blev der for overslagsårene 2006-2009 afsat

Læs mere

Notat. Organisering af kulturarbejdet med børn og unge i Ballerup Kommunes dagtilbud, skoler og klubber

Notat. Organisering af kulturarbejdet med børn og unge i Ballerup Kommunes dagtilbud, skoler og klubber SKOLER OG INSTITUTIONER Dato:22. april 2015 Tlf. dir.: 4477 2106 E-mail: bau@balk.dk Kontakt: Bibi Baunkilde Notat Organisering af kulturarbejdet med børn og unge i Kommunes dagtilbud, skoler og klubber

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Herdis Linde

Læs mere

Brønderslev Kommune. Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Børne- og Ungdomsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 7. maj 2008 Lokale: Henning Risagers kontor Tidspunkt: kl. 8.00-10.30 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/62 Udtræden

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. juni 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. juni 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. juni 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Offentlig Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Orientering ved personalekonsulenten Dette punkt udgår,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Tilstede: Karin, Werner, Henrik, Birthe, Anne Marie, Charlotte, Georg og Fravær: Erik, Kirsten, Henrik Lykke, Lene,

Læs mere

1. at fordele puljen på 125.000 kr. til fejring af H.C. Andersens 200 års fødselsdag.

1. at fordele puljen på 125.000 kr. til fejring af H.C. Andersens 200 års fødselsdag. Pkt.nr. 12 Fordeling af pulje til fejring af H.C. Andersens 200 års fødselsdag 451247 Indstilling: Skole og Kulturforvaltningen indstiller til Kultur og Fritidsudvalget 1. at fordele puljen på 125.000

Læs mere

Kulturpulje 2016. Vejledning til ansøgere

Kulturpulje 2016. Vejledning til ansøgere Kulturpulje 2016 Vejledning til ansøgere Indhold 1. Hvem kan søge Kulturpuljen 2016?... 2 2. Hvad kan man søge til?... 2 3. Hvad bliver projektet vurderet på?... 2 4. Økonomiske og tidsmæssige rammer for

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, mandag den 31. januar 2005 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, mandag den 31. januar 2005 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 7 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1.sal udvalg Mødetidspunkt: 31. januar 2005, kl. 13:00 Åben sag: 274. Efterretning Åben sag: 275. Tidsplan for regnskabsafslutning 2004 Åben

Læs mere

BILAG 3: ØKONOMI UFINANSIEREDE INDSATSER

BILAG 3: ØKONOMI UFINANSIEREDE INDSATSER BILAG 3: ØKONOMI UFINANSIEREDE INDSATSER Agenda 21- planen er i lighed med kommuneplanen en rammeplan, som indeholder en række indsatser (mål og aktiviteter), hvortil der i forbindelse med planens politiske

Læs mere

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:20 Mødested: Mødelokale 122,

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 10. januar 2007 Kl. 16.30 Kultur- og Fritidsforvaltningens mødelokale Med presse Fraværende: Side 1 Indholdsfortegnelse: 1. Konstituering

Læs mere

2 Orientering om regnskab 2015 for bevilling 34 Kultur og Fritid

2 Orientering om regnskab 2015 for bevilling 34 Kultur og Fritid 2 Orientering om regnskab 2015 for bevilling 34 Kultur og Fritid 2.1 - Bilag: Regnskabsbemærkninger 2015 til KFIU DokumentID: 4850930 Bilag Regnskabsbemærkninger til KFI udvalget REGNSKAB 2015 Bevilling:

Læs mere

I Haderslev Idrætsråd er vi meget glade for at samarbejdet med NORDEA, som gør det muligt at prisen også får et økonomisk indhold.

I Haderslev Idrætsråd er vi meget glade for at samarbejdet med NORDEA, som gør det muligt at prisen også får et økonomisk indhold. Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev september 2012 Årets bredde-idrætsforening Bestyrelsen i HIR har fundet årets bredde idrætsforening. Der var indkommet 13 meget fornemme og velbegrundede indstillinger til

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2004.07.06.htm

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2004.07.06.htm Page 1 of 9 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 6. juli 2004 Tidspunkter 09:00 - Lokale Mødelokale 2 Fraværende Bemærkninger Page 2 of 9 Indholdsfortegnelse 272. Lokalplan

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Godkendt. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2 Godkendelse af referat.

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Godkendt. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2 Godkendelse af referat. Menighedsrådsmøde nr. 315 d. 12/03 2014 kl. 19.00 Indleder: Sigfred Lauridsen Afbud: Karin Clemmensen, Christian Thomsen, Lise-Lotte Hovgaard, Lise H. Sørensen Fraværende: Dagsordens punkter Kort redegørelse

Læs mere

Mødelokale 0.27 (Partirum, Frederikshavn Rådhus)

Mødelokale 0.27 (Partirum, Frederikshavn Rådhus) Referat Ældrerådet Ordinært møde Dato 11. december 2012 Tid 09:00 Sted NB. Mødelokale 0.27 (Partirum, Frederikshavn Rådhus) Under pkt. 3 deltager afdelingsleder Birgitte Kvist, Sundhedsfremme og forebyggelse.

Læs mere

Brønderslev Kommune. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Dato: 26. maj 2008 Lokale: Jobcentret Tidspunkt: kl. 09.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/104 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Referat af møde i Kultur- og fritidsudvalget

Referat af møde i Kultur- og fritidsudvalget Gentofte Kommune Referat af møde i Kultur- og fritidsudvalget Referat åben Mødedato 16. december 2013 Mødetidspunkt 17.45 Mødelokale Skriftlig votering Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 17.46 Tilstede:

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 23-10-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 23-10-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 23-10-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Frank Müller-Bøgh,

Læs mere

302 Børnepasning OPGAVEOMRÅDER ØKONOMI

302 Børnepasning OPGAVEOMRÅDER ØKONOMI OPGAVEOMRÅDER Serviceudgifter: Dagpleje for de 0 2 årige Vuggestuer for de 0 2 årige Børnehave eller Landsbyordning for de 3 5 årige Skolefritidsordninger for bh.kl. 3. klasse Udvidet skolefritidsordning

Læs mere