Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol"

Transkript

1 Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 25. april 2007 Lokale: Mødelokale 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl kl

2 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/29 Tilskud/underskudsgaranti til foreninger /30 Påskeudstilling /31 Ansøgning om tilskud til "The-Selskab 2007" /32 Etablering af Kunstfond /33 Sommerskole /34 Høring om Biblioteksstyrelsens oplæg til reform af folkebibliotekernes overbygning /35 Helhedsorienteret byfornyelse i Jerslev /36 Godkendelse af fordeling af haltimer i tidligere Brønderslev Kommune /37 Møde med Ungdomsrådet /38 Orientering... 66

3 Fritids- og Kulturudvalget, 25. april 2007 Side 51 Åbne sager: 01/29 Tilskud/underskudsgaranti til foreninger J.nr.: Ø40/ T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\ \underskudsgaranti til foreniger.doc ÅBEN SAG FK Indstilling: Børne- og Kulturenheden anmoder om drøftelse af problematikken om tilskud /underskudsgaranti til foreninger, jfr. udvalgets møde den 29. marts Der vedlægges oversigt over bevilgede tilskud til foreninger Bilag: Problematikken om tilskud/underskudsgaranti bliv drøftet og udvalget anmoder fagenheden om at arbejde videre med sagen på baggrund af faldne bemærkninger.

4 Fritids- og Kulturudvalget, 25. april 2007 Side 52 02/30 Påskeudstilling 2008 J.nr.: G01/ T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\ \Påskeudstilling 2008.doc ÅBEN SAG FK Indstilling: Børne-og Kulturenheden anmoder om udvalgets stillingtagen til, hvorvidt der skal gives tilsagn om afholdelse af Påskeudstilling i Økonomi: Udgifterne herved afholdes inden for budgettet. Der bevilges tilskud til gennemførelse af Påskeudstilling 2008, såfremt der fremsendes ansøgning.

5 Fritids- og Kulturudvalget, 25. april 2007 Side 53 03/31 Ansøgning om tilskud til "The-Selskab 2007" J.nr.: Ø40/ T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\ \Ansøgning om tilskud til.doc ÅBEN SAG FK Indstilling: Børne- og Kulturenheden foreslår, at ansøgningen om tilskud fra Atmosphere Controlled til gennemførelse af nyt The-Selskab i august 2007 delvis imødekommes med et tilskud på kr. Udgiften finansieres af afsat Kulturbudget på oprindelig kr. 17. april 2007 rest ,35 kr. Sagsfremstilling: Billedkunstneren Mogens Otto Nielsen søger for Atmosphere Controlled om tilskud til gennemførelse af et nyt The-Selskab i august Et antal udenlandske kunstnere mødes med lokale kunstnere i Mogens Otto Nielsens private hjem i Hjallerup, hvor de gennem en uge har arbejdende værksted, som afsluttes med åbent hus over tre dage i uge 32, I 2006 gennemførte Atmosphere Controlled 4 teselskaber, som blev støttet af Kunstrådet med i alt kr. Man ønsker nu at videreudvikle resultatet og invitere udenlandske kunstnere. Efter forvaltningens opfattelse er Mogens Otto Nielsen en unik kunstner, og det forekommer nærliggende for hans hjemkommune at understøtte de initiativer, han tager. Udover at skabe værdien af den kunstneriske produktion i sig selv virker kunstnerisk aktivitet i et lokalområde igangsættende på anden kreativ virksomhed og skaber desuden opmærksomhed og debat. Nordjyske billedkunstnere har ved flere lejligheder gjort opmærksom på, at Nordjylland har store muligheder for at etablere nye kunstneriske miljøer, men at den lokale opbakning ofte savnes. Børne- og Kulturenheden foreslår, at The-Selskab 2007 modtager en økonomisk støtte, og at kommunen samtidig understøtter det offentlige fokus på projektet. De samlede udgifter budgetteres til kr. Børne- og Kulturenheden foreslår, at ansøgningen imødekommes med et tilskud på kr. svarende til materialeudgiften ved projektet. Ansøgeren gøres desuden opmærksom på, at kommunen har startet arbejdet med en egentlig kulturpolitik.

6 Fritids- og Kulturudvalget, 25. april 2007 Side 54 Godkendt.

7 Fritids- og Kulturudvalget, 25. april 2007 Side 55 04/32 Etablering af Kunstfond J.nr.: P24/ T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\ \Etablering af kunstfond.doc ÅBEN SAG FK/BY Indstilling: Børne- og Kulturenheden foreslår, at Fritids- og Kulturudvalget drøfter det udsendte udkast til vedtægter for Brønderslev kommunes Kunstfond. Sagsfremstilling: Underudvalget for Fritid og Kultur vedtog på sit møde 21. december 2006, at udvalget på et kommende møde ønsker at drøfte forslag til vedtægter for en kunstfond. Forvaltningen har til nærmere drøftelse udarbejdet udkast til vedtægter for en kommunal kunstfond. Udkastet er baseret på, at der er interesse for at videreføre den hidtidige kunstfond i Dronninglund kommune, og at der i forbindelse med den nye kommunedannelse, kommunens branding og en aktiv kulturpolitik er interesse for at løfte kommunens kunstneriske profil. Udkastet er forskelligt fra den hidtidige vedtægt for Dronninglund kommunes kunstfond på følgende områder: - Flere kilder til midler til fonden - Mulighed for en vis udvidelse af fondens virksomhed - Inddragelse af eksterne, sagkyndige medlemmer i fondens ledelse. Bilag: Vedtægterne anbefales og fremsendes med oplysninger om grundsalget i 2006.

8 Fritids- og Kulturudvalget, 25. april 2007 Side 56 05/33 Sommerskole J.nr.: G T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\ \Sommerskole 2007.doc ÅBEN SAG FK Indstilling: Børne- og Kulturenheden foreslår, at alle foreninger i den nye Brønderslev Kommune i 2007 får tilbud om at lave sommerskole på de skitserede vilkår, og at målgruppen bliver alle kommunens børn fra bh. kl. til og med 7. klasse. beslutning om afholdelse af efterårsskole udskydes, indtil regnskabet for sommerskolen er færdigt. ideen om et fritidsværksted tages op til overvejelse evt. i ny form i samarbejde med de nyansatte fritidsguides. Sagsfremstilling: På budget 2007 er der afsat kr. til Sommerskole. Alle foreninger, der arbejder med børn får tilbud om at være med. Sommerskolen har været afholdt i samarbejde mellem foreningerne og kommunen, idet foreningerne står selv for selve afholdelsen af aktiviteterne, mens Fritids- og Kulturkonsulenten har stået for koordinering, kasse og regnskab, pr og intern kommunikation. Formålet med sommerskolen er: at børnene kan afprøve nogle fritidstilbud i en kortere periode. Herved kan de se, om de har lyst til at melde sig ind i en forening efter sommerferien. At børnene har noget positivt at foretage sig i skoleferien i perioder hvor forældrene ikke har ferie. At foreningerne kan præsentere sig overfor nye børnegrupper og måske få nye medlemmer. Principper der har været brugt for betaling: Grundbeløb pr. forening, der deltager: kr. Foreningens faktiske udgifter (halleje, køb af bolde m.m.) betales. Dog ikke lønudgifter. Foreningen modtager 75 kr. pr. time afholdt sommerskole. Foreningen modtager 75 kr. pr. barn, der har deltaget. Børnenes egenbetaling fratrækkes inden udbetaling af tilskud. Som undtagelse har Brønderslev Kirke (i følge aftale) ikke modtaget grundbeløb m.m. men blot fået dækket de faktiske udgifter. Hvert år har ca. 400 børn deltaget i sommerskolen, og egenbetalingen har været fra 50 kr. 200 kr. afhængigt af tilbuddets længde.

9 Fritids- og Kulturudvalget, 25. april 2007 Side 57 I de sidste 4 år har fritids- og kulturkonsulenten koordineret sommerskoletilbuddet og i den periode har en del af de kr. været anvendt til efterårsskole og fritidsværksted. Godkendt.

10 Fritids- og Kulturudvalget, 25. april 2007 Side 58 06/34 Høring om Biblioteksstyrelsens oplæg til reform af folkebibliotekernes overbygning J.nr.: G T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\ \Høring om Biblioteksstyrelsens oplæg til reform af folkebibliotekernes overbygning.doc ÅBEN SAG FK Indstilling: Børne- og Kulturenheden foreslår, Fritids- og kulturudvalget godkender, at Brønderslev Kommune udtaler, at man kan tilslutte sig Biblioteksstyrelsens samlede overvejelser. Sagsfremstilling: Biblioteksstyrelsen udsender oplæg til reform af folkebibliotekernes overbygning fra Høringsparter er: Centralbibliotekerne Centralbibliotekskommunerne Øvrige kommuners biblioteker Øvrige kommuner Danmarks Biblioteksforening Bibliotekslederforbundet Bibliotekarforbundet Undervisningsministeriet Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. Høringsfristen er 14. maj. Da den gældende kontrakt mellem staten (Biblioteksstyrelsen) og centralbibliotekerne udløber med 2007, skal der indgås nye 4-årige kontrakter. Biblioteksstyrelsens anbefalinger kan sammenfattes således: nedsætte antallet af centralbiblioteker fra de nuværende 16 fastholde det nuværende materialebudget for fastformsmaterialer med mulighed for justeringer styrke bibliotekernes elektroniske ydelser styrke statens øvrige overbygningsopgaver Styrkelserne kan rummes inden for det samlede budget. Behovet for en justering af den nuværende overbygningsvirksomhed er aktualiseret med den kommunale strukturreform, der har resulteret i færre, men større og mere bæredygtige kommuner. Det er dog Biblioteksstyrelsens vurdering, at der fortsat vil være brug for varetagelse af overbygningsvirksomhed. Det er hovedideen i den nye struktur, at overbygningsopgaverne fremover opdeles i to grupper:

11 Fritids- og Kulturudvalget, 25. april 2007 Side Opgaver, der enten løses centralt, af biblioteker efter udbud eller af andre aktører. 2. Et samlet sæt af opgaver, der placeres på et antal udpegede centralbiblioteker. Efter ledende bibliotekar Bente Kristoffersens opfattelse er der blandt folkebibliotekerne opbakning til en nytænkning af overbygningsfunktionerne, også for at sikre en optimal ressourceudnyttelse. Der er ligeledes opbakning til hovedideen om struktur og opgavefordeling. Det vil efter alt at dømme fortsat være sådan, at Aalborg Kommune vil være huse et nordjysk landsbibliotek, og at Århus Kommune vil huse nærmeste nabo-centralbibliotek. Godkendt.

12 Fritids- og Kulturudvalget, 25. april 2007 Side 60 07/35 Helhedsorienteret byfornyelse i Jerslev J.nr.: A23/ T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\ \Helhedsorienteret byfornyelse i Jerslev.doc ÅBEN SAG FK Sagsfremstilling: Tidligere Brønderslev Kommune har gennem de sidste 2-3 år arbejdet med planer for etablering af et Multihus i Jerslev i forbindelse med Jerslev Forskole. Projektet er en del af projekt Helhedsorienteret byfornyelse i Jerslev, hvortil Erhvervs- og Boligstyrelsen har reserveret en investeringsramme på 5 mio. kr. Der har i forbindelse med projektet været nedsat en styregruppe bestående af: Borgmester Formanden for Teknik- og Miljøudvalget, Børne- og Kulturudvalget og Socialog Sundhedsudvalget Kommunaldirektør, Teknisk chef, Børne- og Kulturchef, Social- og sundhedschef og Byfornyelseskonsulent. Som en del af projekt Helhedsorienteret byfornyelse i Jerslev blev igangsat et arbejde med at komme med forslag til etablering af et Multihus i forbindelse med Jerslev forskole. Der har været nedsat en arbejdsgruppe til at komme med forslag til Multihuset. Der blev i arbejdsgruppen arbejdet med forslag om et Multihus, hvori skulle være bibliotek, forsamlingshus, ungdomsklub, dagplejens legestue, Husflidsforening, Egnsmindesamling, Jerslev-Sterup Idrætsforening, pensionistforening samt i øvrigt værested for byens borgere. I slutningen af 2005 var udgifterne ved det udarbejdede forslag opgjort til kr. incl. moms, inventar, køkkenudstyr og udenomsarealer. Imidlertid var forvaltningens repræsentanter i arbejdsgruppen af den opfattelse, at det ville blive vanskeligt at realisere finansieringen heraf. Det blev godkendt, at arbejdsgruppens medlemmer uden forvaltningens repræsentanter kunne arbejde videre med at undersøge mulighederne for at finansieret projekt, bl.a. ved lokale sponsorer, frivilligt arbejde m.v. Det blev aftalt, at Arbejdsgruppen skulle melde endeligt tilbage senest 1. april 2007, idet Byfornyelsesmidlerne skal være anvendt senest med udgangen af Formanden for arbejdsgruppe har imidlertid nu henvendt sig til Formanden for Børneog Ungdomsudvalget og Formanden for Fritids- og Kulturudvalget, idet han af hensyn til sponsoransøgning ønsker oplyst, om der fortsat er de oprindelig afsatte driftsmidler

13 Fritids- og Kulturudvalget, 25. april 2007 Side 61 til rådighed. Der var i det opstillede driftsbudget en forudsætning om, at Brønderslev Kommune lejer lokaler til bibliotek, dagplejens legestue, ungdomsklub, Egnsmindesamlingen, Husflidsforeningen og værested i øvrigt for et beløb på kr. Der var i budgettet til dækning heraf afsat kr. Beløbet udgjorde de beløb, der var afsat til drift af Jerslev forskole og Boulevarden 15 (biblioteksbygningen). Der manglede således finansiering af kr. I 2007 er afsat vedrørende samme ejendomme kr. Hertil kommer andel vedr. forsikring og vedligeholdelse. Aktuelt: Der blev afholdt møde mellem formanden for Børne- og Ungdomsudvalget, Formanden for Fritids- og Kulturudvalget og formand for arbejdsgruppen Kristian Møgelmose den 20. marts Det blev aftalt, At Fritids-og Kulturudvalget orienteres om sagen At Fritids- og Kulturudvalget nedsætter ny styregruppe At arkitekten anmodes om at udarbejde forslag til projekt for Jerslev forskole inden for det restbeløb, der er til rådighed af byfornyelsesmidlerne ca. 2 mio. kr. Indstilling: Børne- og Kulturenheden foreslår, at Fritids- og Kulturudvalget nedsætter Ny styregruppe. Udvalget indgår i projektet med de driftsmidler, der er afsat til området. Udvalget anbefaler desuden, at der nedsættes en ny styregruppe bestående af: Formanden for UP-udvalget Formanden for BU-udvalget Repræsentant for stabsenheden U og P Direktøren for Børn og Kultur.

14 Fritids- og Kulturudvalget, 25. april 2007 Side 62 08/36 Godkendelse af fordeling af haltimer i tidligere Brønderslev Kommune J.nr.: G01/ T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\ \Godkendelse af fordeling af haltimer i tidligere Brønderslev Kommune.doc ÅBEN SAG FK Indstilling: Børne- og Kulturenheden anmoder om udvalgets tilkendegivelse vedrørende følgende spørgsmål: Kriterium for udvidet sæsonlængde Udvidelser Ansøgning om timer i babybassin Sagsfremstilling: Der har været afholdt møde med foreningerne i tidligere Brønderslev Kommune med henblik på fordeling af haltimerne for den kommende sæson (1. september 2007 til 31. marts 2008) Det drejer sig om timer i følgende haller: Brønderslev-Hallen Brønderslev-Hallens forhal Nordjyllands Idrætshøjhskoles hal Nordjyllands Idrætshøjskolens bevægelsessal Nordjyllands Idrætshøjskolens gymnastiksal Gymnasiets hal Gymnasiets sal 1 og 2 Østsidehallen Vendelbohallen Svømmehallen Svømmehallens babybassin Mødelokaler i Brønderslev-Hallen og Svømmehallen Hedegårdsskolens hal Toftegårdsskolens hal Multihallen på Skolegades skole Endvidere drejer det sig om timer i Stenum-Hallen og Thise-Hallen. Der er for disse 2 haller en fast aftale om, hvor mange timer henholdsvis Tolstrup-Stenum Idrætsforening og Thise Idrætsforening kan få tildelt i disse to haller. Der anvises ikke timer i disse 2 haller til andre foreninger. Der var ikke helt enighed, da mødet var sluttet imellem brugere af Brønderslev-Hallen og brugere af NIHs idrætshal. Brugerne skulle efterfølgende afklare, om de kan opnå enighed. Der er herefter følgende spørgsmål, der ønskes drøftet i Fritids- og Kulturudvalget

15 Fritids- og Kulturudvalget, 25. april 2007 Side 63 Sæsonlængde: Flere foreninger ønsker længere sæsonlængde. Anvisningen er 1. september 2007 til 31. marts Herudover har sædvanlig praksis været, at foreningerne kunne søge, hvis de har hold, der skal spille turneringskampe og at det derfor er nødvendigt med træning inden. Udvidelser: Der er ansøgt om flere timer end sædvanligt. Det betyder, at der ikke er budgetmæssig dækning herfor. Det bemærkes dog, at bl.a. Brønderslev Gymnastikforening gør opmærksom på, at de endnu ikke ved, om de får hold til de ansøgte timer. Det bemærkes tillige, at Fodbold har sidste prioritet ved anvisning af timer, idet Fodbold betragtes som en udendørssport. BI-fodbold har timer i kommunens egne haller, men også timer i NIH s hal (3 timer om fredagen). Der er søgt om udvidelse på i alt 16 ugt. timer. Af disse udgør 8 timer BI-Håndbold, der har ønsket timer i hallen på NIH. BI-Håndbold har tillige søgt 24 ugt. timer i Brønderslev-Hallen (sædvanlig tildeling). Brønderslev Gymnastikforening har søgt udvidelse med 3½ ugt. timer med forbehold for, om de får hold til timerne. DGI har søgt 2 ugt. timer i NIH s hal og BBK-70 har søgt 1½ time i Gymnasiets sal. Timer i Svømmehal og Babybassinet i Brønderslev Svømmehal: Det tidligere Folkeoplysningsudvalget vedtog følgende regler for anvisning af timer i Svømmehallen: Det store bassin: Foreninger: deltagere Familier (i en forening) deltagere Babybassin: forudsætning for tildelinger er, at der sker egentlig svømmeundervisning Minimumsantal: deltagere i alderen op til 3 år Brønderslev Familie- og Firmasport ansøger om 1 ugt. time i babybassin i forbindelse med deres familiesvømning. Det bemærkes, at også Brønderslev Svømmeklub og Jerslev-Sterup Idrætsforening har søgt timer i babybassin, men med refusion i henhold til Folkeoplysningsudvalget. Økonomi: Der er afsat i alt kr. (excl. Stenum-Hallen). Finansiering af Multihallen i Thise sker ved overflytning af timer fra Vendelbohallen. Der er ikke mulighed for udvidelser inden for denne ramme, idet den har været fuldt ud anvendt igennem de seneste år.

16 Fritids- og Kulturudvalget, 25. april 2007 Side 64 Udvalget tager sagen til efterretning og anmoder fagenheden om at udmønte ønskerne videre for den afsatte ramme.

17 Fritids- og Kulturudvalget, 25. april 2007 Side 65 09/37 Møde med Ungdomsrådet J.nr.: T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\ \Møde med Ungdomsrådet.doc ÅBEN SAG FK Sagsfremstilling: Det er aftalt, at Ungdomsrådet kommer til møde med Fritids- og Kulturudvalget kl Ungdomsrådet har fremsendt følgende punkter, der gerne ønskes drøftet: Ungdomsrådets indflydelse og ret til at blive hørt Generelle problemstillinger omkring unge i kommunen Status og tiltag på offentlig transportsituation Mødet gennemført. Udvalget afholder møde med Ungdomsrådet hvert år i det sene efterår.

18 Fritids- og Kulturudvalget, 25. april 2007 Side 66 10/38 Orientering J.nr.: T:\Sag\Fritids- og Kulturudvalget\Sager\ \Orientering.doc ÅBEN SAG 1. Jytte Mørk fra De røde skjorter har fremsendt brev om svar på ansøgning om tilskud. Vibeke Gamst har svaret Jytte Mørk. 2. Fritid- og Kulturenheden har tidligere orienteret om det 2-årige modelforsøg, som er iværksat af Kulturministeriet og Børnekulturens Netværk. Der er nu indgivet ansøgning om at blive modelkommune. ansøgningen er ligeledes indsendt til Kulturaftale Nordjylland og Region Nordjylland, idet modelkommuneforsøget forudsætter deres økonomiske medvirken Ansøgning og projektbeskrivelse er vedlagt. 3. Indenrigs- og Sundhedsministeriet har bevilget kr. til projekt Skub en teenager Gymnastikkaravanen besøger alle 13-årige i kommune. Bilag: Til efterretning.

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Referat Dato: 29. marts 2007 Lokale: Mødelokale 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00-17.40 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/22 Strategi

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 25. oktober 2007 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/81

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 11. januar 2012 Lokale: 220 Tidspunkt: Kl. 14:00-16:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten Frederiksen

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. maj 2010 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-17:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Brønderslev Kommune. Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Børne- og Ungdomsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. april 2007 Lokale: Mødelokale 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 14.00 - kl. 15.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 02. maj 2012 Lokale: Brønderslev Bibliotek, Pejsestuen Tidspunkt: Kl. 14:00-17:20 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 07. marts 2013 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-16:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. september 2007 Lokale: Mødelokale 2, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: 13,30-15,10 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/42 Motion

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 14. maj 2009 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-18:10 Eskild Andersen, Formand (A) Gitte Krogh (V) Runa Christensen (V) Marianne Jensen

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 18. december 2008 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-18:15 Eskild Andersen, Formand (A) Gitte Krogh (V) Runa Christensen (V) Marianne

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. april 2008 Lokale: Mødelokale 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 14.00-15.45 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager:

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 20. december 2007 Lokale: Hjallerup Idrætscenter Tidspunkt: kl. 15.00 - kl. 17.30 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/97

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 08. april 2010 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-18:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 14. oktober 2010 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-17:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F)

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 29. november 2007 Lokale: Mødelokale 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00-16.45 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager:

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 10. januar 2007 Kl. 16.30 Kultur- og Fritidsforvaltningens mødelokale Med presse Fraværende: Side 1 Indholdsfortegnelse: 1. Konstituering

Læs mere

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 14. januar 2008 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 13.15-14.45 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/66 Institutionsbesøg...

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 16. januar 2013 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-18:10 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F)

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 10. april 2013 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-17:40 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 10. november 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-17:30 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F)

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. september 2012 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-16:30 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F)

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 8 TORSDAG DEN 28. FEBRUAR 2008, KL. 19.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 28. februar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget OPGAVEOMRÅDER ØKONOMI

Fritids- og Kulturudvalget OPGAVEOMRÅDER ØKONOMI 401 Fritid 401 Fritid OPGAVEOMRÅDER Serviceudgifter: Fritid og Kultur, projekt nr. 18. Overførselsudgifter: Brugerfinansierede udgifter: ØKONOMI Drift: Serviceudgifter, netto 32.113 32.298 32.031 32.031

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 03. juni 2010 Lokale: Tidspunkt: Kl. 14:00-15:30 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten Frederiksen (C) Margit

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 10. oktober 2012 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-17:45 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F)

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 08. juni 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-17:30 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Jytte Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 18. september 2008 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:30-17:30 Eskild Andersen, Formand (A) Gitte Krogh (V) Runa Christensen (V) Marianne

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 27. juni 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:00-17:30 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Jytte Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. marts 2012 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-15:00 Ole Jespersgaard, Formand (A) Peter H. S. Kristensen (A) Adnan Jedon (A) Bodil

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 14. januar 2010 Lokale: 220 Tidspunkt: Kl. 14:45-17:00 Eskild Slot Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten Frederiksen (C)

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 07. februar 2013 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:30-16:30 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F)

Læs mere

Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Ungdomsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 02. september 2008 Lokale: 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-17:00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01 Budget 2009... 346 02 Helhedsorienteret

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev-Dronninglund Kommune Børne- og Ungdomsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 22. januar 2008 Lokale: Mødelokale 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 14.30-16.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 10.04.2012 i Borgmesterens Mødelokale Efterfølgende møde med Esbjerg Idrætsråd SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Fornyet behandling af ansøgning fra Kultur

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat Brønderslev-Dronninglund Kommune Sammenlægningsudvalget Referat Dato: 28. februar 2006 Lokale: Byrådssalen Tidspunkt: kl. 19.00 - kl. 20.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Budget for Sammenlægningsudvalget...

Læs mere

Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje.

Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje. Punkt 4. Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje. 2014-33295. Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller til, at udvalget drøfter og godkender forslag til justerede retningslinjer

Læs mere

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Referat

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Referat Brønderslev Kommune Sundhedsudvalget Referat Dato: 26. marts 2007 Lokale: Mødelokale 2, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: kl. 13,30-15,45 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/11 Forslag til Frivillighedspolitik

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 9 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. 13. oktober 2004 16:00 Mødelokale 2 Fraværende Til stede Indholdsfortegnelse 1. Opgørelse dagplejen Åben sag 2. Renovering af

Læs mere

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 15. november 2007 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 08.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/406 Budgetopfølgningsrapport

Læs mere

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Referat

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Referat Brønderslev Kommune Sundhedsudvalget Referat Dato: 26. november 2007 Lokale: Mødelokale 2, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: 13,30-16.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/50 Motion på Recept

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 10. februar 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-18:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F)

Læs mere

Brønderslev Ordningen Idrætssamvirket

Brønderslev Ordningen Idrætssamvirket Brønderslev Ordningen Idrætssamvirket 1 Formål: Brønderslev Ordningens formål er at yde hjælp til selvhjælp for de i kommunen hjemmehørende og i samvirket optagne foreninger, der ud fra sine aktiviteter

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 18 ONSDAG DEN 17. JUNI 2009, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 17. juni 2009 Side: 2 Fraværende: Pia Longet,

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. marts 2007

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. marts 2007 Referat fra møde i onsdag den 21. marts 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Efterretningssager... 1 2. FOU - DGI Roskilde... 2 3. FOU - Godkendelse af Forældreforeningen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 19.02.2015 kl. 16.30 i Hjallerup Idrætscenter.

Referat af bestyrelsesmøde den 19.02.2015 kl. 16.30 i Hjallerup Idrætscenter. Referat af bestyrelsesmøde den 19.02.2015 kl. 16.30 i Hjallerup Idrætscenter. Deltagere: Fraværende: Poul Lønbro, Svend Erik Trudslev, Peter Jensen, Thomas Krog og Jens Vejby Gurli Nielsen og Søren Krogh.

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 10 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. 23. juni 2004 16:00 mødelokale 2 Fraværende Til stede Indholdsfortegnelse 1. Opgørelse dagplejen Åben sag 2. Dagplejehus i

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 12. januar 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-10:30 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Marianne Jensen (A) Karl Emil Nielsen

Læs mere

Møde 7. december 2011 kl. 15:00 i mødelokale 3

Møde 7. december 2011 kl. 15:00 i mødelokale 3 Kultur- og Fritidsudvalg Referat Møde 7. december 2011 kl. 15:00 i mødelokale 3 Afbud fra/fraværende: Lars Møller Pedersen Mødet hævet kl.: 17.50 Pkt. Tekst Side 90 Orientering 1 91 Den Selvejende institution

Læs mere

REFERAT TIL FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 20. AUGUST 2007 KL PÅ KNABERGÅRDEN I AALESTRUP

REFERAT TIL FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 20. AUGUST 2007 KL PÅ KNABERGÅRDEN I AALESTRUP REFERAT TIL FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 20. AUGUST 2007 KL. 17.00 PÅ KNABERGÅRDEN I AALESTRUP Indholdsfortegnelse 1. Aars Gymnastikforening Ansøgning om fritagelse for betaling af halgebyr. 2. Aftale

Læs mere

Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500

Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500 Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500 Indholdsfortegnelse 39. Orientering fra Ældrerådets formand... 48 40. Orientering fra Sundhedsforvaltningen...

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2009 kl. 17:00 i Aars Gæstekantine

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2009 kl. 17:00 i Aars Gæstekantine åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2009 kl. 17:00 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 001. Ansøgninger om tilskud til voksenundervisning for 2010... 3 002. IF Kvik - Ansøgning

Læs mere

Revurdering af sponsorkontrakt mellem Hvidovre Kommune og HIF Fodbold A/S

Revurdering af sponsorkontrakt mellem Hvidovre Kommune og HIF Fodbold A/S Pkt.nr. 8 Revurdering af sponsorkontrakt mellem Hvidovre Kommune og HIF Fodbold A/S 442457 Indstilling: Skole- og Kulturforvaltningen indstiller til Kultur- og Fritidsudvalget 1. at godkende Bysted A/S'

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen. Indgang via gavlen (handicapindgang).

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. oktober 2008 Lokale: 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:45-17:00 Eskild Andersen, Formand (A) Gitte Krogh (V) Runa Christensen (V) Marianne

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sundhedsudvalget. Referat

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sundhedsudvalget. Referat Brønderslev-Dronninglund Kommune Sundhedsudvalget Referat Dato: 22. januar 2007 Lokale: Mødelokale 2, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: kl. 13,30-16,00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/2 Forslag

Læs mere

Brønderslev Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Teknik- og Miljøudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. september 2007 Lokale: Dronninglund Rådhus Tidspunkt: 09.00-12.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/86 Orientering...

Læs mere

Kulturudvalget Dato: 11. januar 2005 Blad nr. 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ÅBENT MØDE.

Kulturudvalget Dato: 11. januar 2005 Blad nr. 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ÅBENT MØDE. Kulturudvalget Dato: 11. januar 2005 Blad nr. 1 Kulturudvalget afholder møde: Referat Den 11. januar 2005 Kl. 16.00 på administrationsbygningen. Hals Kommune Fraværende med afbud: Ib Munk. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Administrativ Styregruppe. Referat

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Administrativ Styregruppe. Referat Brønderslev-Dronninglund Kommune Administrativ Styregruppe Referat Dato: 12. december 2005 Lokale: Dronninglund Slot Tidspunkt: kl. 13.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Godkendelse af

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget kl. 17:00 Byrådssal, Aabybro Rådhus Jammerbugt Kommune Folkeoplysningsudvalget Punkter på åbent møde: 22. Bemærkninger til referat fra sidste møde 1 23. Nyt fra formanden

Læs mere

Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 03. november 2008 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:30 15:45 Peer Thisted, Formand (A) Birgitte Josefsen (V) Jette Ramskov (A) Johnny Sort Jensen

Læs mere

Kulturudvalget Dato: 1. september 2005 Blad nr. 135

Kulturudvalget Dato: 1. september 2005 Blad nr. 135 Kulturudvalget Dato: 1. september 2005 Blad nr. 135 Kulturudvalget afholder møde: Referat Den 1. september 2005 Kl. 16.00 Hals Kommune på administrationsbygningen. (Mødelokalet mellem kommunaldirektør

Læs mere

Landsbypuljen 2015. Behandling af indkomne ansøgninger

Landsbypuljen 2015. Behandling af indkomne ansøgninger 1 of 5 Landsbypuljen 2015. Behandling af indkomne ansøgninger Sagsnr.: 15/1926 Sagen afgøres i: Udvalget for plan, udvikling og kultur (PUK) Resumé Syddjurs Kommune har modtaget andel i Landsbypuljen 2015

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 2 ONSDAG DEN 17. JANUAR 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 17. januar 2007 Side: 7 Fraværende: Ingen. Til behandling

Læs mere

Referat for Socialudvalgets møde den 08. april 2008 kl. 15:30 i Løgstør 214

Referat for Socialudvalgets møde den 08. april 2008 kl. 15:30 i Løgstør 214 Referat for Socialudvalgets møde den 08. april 2008 kl. 15:30 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 23. Orientering ved formanden 48 24. Orientering fra forvaltningschefen 49 25. Kommunale redegørelser vedrørende

Læs mere

Referat. Regionsbestyrelsen

Referat. Regionsbestyrelsen Referat Regionsbestyrelsen Mødedato: 10. december 2009 Starttidspunkt for møde: 15.00 Sluttidspunkt for møde: 17:00 Lokale: Rådhuset, Adelgade 44, Skanderborg Fraværende: m. afbud: Einer Madsen, Lars Møller,

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Kultur og Fritidsudvalget. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00. Sted: Mødelokale 1, Terndrup Rådhus.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Kultur og Fritidsudvalget. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00. Sted: Mødelokale 1, Terndrup Rådhus. REFERAT Mødedato:. Mødetidspunkt: 17:00. Sted: Mødelokale 1, Terndrup Rådhus. Møde slut: 18:45 Fraværende: Søren Konnerup Indholdsfortegnelse Side 1. Godkendelse af dagsorden 131 2. Kulturpolitik for Rebild

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Borgmesterens Afdeling Den Økonomiske Forvaltning - Rådhuset - 8100 Århus C

ÅRHUS KOMMUNE - Borgmesterens Afdeling Den Økonomiske Forvaltning - Rådhuset - 8100 Århus C ÅRHUS KOMMUNE - Borgmesterens Afdeling Den Økonomiske Forvaltning - Rådhuset - 8100 Århus C INDSTILLING Til Århus Byråd Den 29. april 2004 via Magistraten Tlf. nr.: 8940 2130 Jour. nr.: 00.01A01 Ref.:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Tirsdag den 14-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev-Dronninglund Kommune Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 25. januar 2007 Lokale: Mødelokale 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00-16.45 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Socialudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Socialudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev-Dronninglund Kommune Socialudvalget Beslutningsprotokol Dato: 17. januar 2007 Lokale: 124, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 8.30-11.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/2 Puljemidler...

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 22-05-2001

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 22-05-2001 FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 22-05-2001 Mødedato: 22-05-2001 Mødetidspunkt: kl. 15.00-16.15 Mødested: B 101, Børne- og kulturforvaltningen Jørn Larsen, Hans Ulrik Vadmann # 173078/23-05-2001

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30.

Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30. ALLERØD KOMMUNE Kultur og Idrætsudvalget Møde nr. 31 Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30. Medlemmer: Formand Flemming

Læs mere

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol Dato: 26. april 2012 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:30-18:15 Knud Jørgensen, Formand Adnan Jedon (A) Bodil Thomsen Cady Mampouya-Kilele Emilly Pedersen

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget den 21-04-2010, s 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget PROTOKOL Onsdag den 21 april 2010 kl 08:30 afholder Kultur- og Fritidsudvalget møde i Byhistorisk Samling,

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Referat

Fritids- og Kulturudvalget. Referat Fritids- og Kulturudvalget Referat Dato: 13. august 2009 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-17:00 Eskild Andersen, Formand (A) Gitte Krogh (V) Runa Christensen (V) Marianne Jensen (A)

Læs mere

Idræts- og Fritidsunderudvalg 7. september 2006, Kl Møde nr. 7 FC Jonstrups lokaler

Idræts- og Fritidsunderudvalg 7. september 2006, Kl Møde nr. 7 FC Jonstrups lokaler FURESØ KOMMUNE Idræts- og Fritidsunderudvalg 7. september 2006, Kl. 17.00 Møde nr. 7 FC Jonstrups lokaler Medlemmerne mødt Afbud: Neslihan Diksan REFERAT Indholdsfortegnelse Åben dagsorden Til efterretning

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 08. december 2011 Lokale: Ungdomsskolen Tidspunkt: Kl. 15:00-18:15 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 08-06-2009 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Allan Emiliussen og Holger Mikkelsen

Læs mere

Børne- og Ungdomsudvalget. Referat

Børne- og Ungdomsudvalget. Referat Børne- og Ungdomsudvalget Referat Dato: 27. oktober 2009 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:30-16:10 Jens Arne Hedegaard, Formand (V) Jette Ramskov (A) Martin Rishøj Jensen (V) Gitte Krogh

Læs mere

Byrådet. Beslutningsprotokol

Byrådet. Beslutningsprotokol Byrådet Beslutningsprotokol Dato: 20. januar 2009 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 19:00-20:00 Mikael Klitgaard, Formand (V) Jens Arne Hedegaard (V) Hans Christian Holst (V) Jens

Læs mere

REFERAT FRA FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 22. MAJ 2007 KL. 17.00 PÅ RÅDHUSET I AARS MØDELOKALE 4 (gæstekantinen)

REFERAT FRA FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 22. MAJ 2007 KL. 17.00 PÅ RÅDHUSET I AARS MØDELOKALE 4 (gæstekantinen) 1 REFERAT FRA FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 22. MAJ 2007 KL. 17.00 PÅ RÅDHUSET I AARS MØDELOKALE 4 (gæstekantinen) Indholdsfortegnelse Åben - Ansøgning fra Dancing Friends Vesthimmerland om godkendelse

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 22. august 2007

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 22. august 2007 Referat fra møde i onsdag den 22. august 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden den 22.08.2007.... 3 2. FOU - Efterretningssager 22.08.07....

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 TIRSDAG DEN 7. OKTOBER 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 7. oktober 2008 Side: 2 Fraværende: Kurt

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget den 23-12-2011, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget Protokol Fredag den 23. december 2011 kl. 08:45 afholdt Økonomiudvalget møde i Udvalgsværelse 1/Rådhus. Medlemmerne var til stede

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kultur- og Fritidsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kultur- og Fritidsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Kultur- og Fritidsudvalget Mødedato: Mandag den 11. december 2017 Mødetidspunkt: 16:30 Mødelokale: 215, Mødelokale Medlemmer: Einer Lyduch, Elise Andersen, Frants Nielsen,

Læs mere

Notat. Udmøntning af Puljen til multibaner og lignende. Til. Forligspartierne bag kvalitetsfondsmidlerne (kulturudvalget samt Enhedslisten)

Notat. Udmøntning af Puljen til multibaner og lignende. Til. Forligspartierne bag kvalitetsfondsmidlerne (kulturudvalget samt Enhedslisten) Notat Til Forligspartierne bag kvalitetsfondsmidlerne (kulturudvalget samt Enhedslisten) Den Udmøntning af Puljen til multibaner og lignende Aarhus Kommune Sport & Fritid Kultur og Borgerservice 1. Resume

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 12 TIRSDAG DEN 20. NOVEMBER 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 20. november 2007 Side: 2

Læs mere

Kultur-og Fritidsudvalget

Kultur-og Fritidsudvalget Referat Mødedato: Tirsdag den 7. januar 2014 Mødetidspunkt: 15:00 Sluttidspunkt: 17:30 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.11/rådhuset Per Møller Jensen, Gudrun Bjerregaard, Anders Bertel, Mads Panny,

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsudvalget den 14. april 2016, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27

Referat. Folkeoplysningsudvalget den 14. april 2016, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27 Mødedato: 14. april 2016 Side: 1 Referat Folkeoplysningsudvalget den 14. april 2016, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27 Åben dagsorden Medlemmer Finn Jensen (Formand) - 19428 Dina Oxfeldt

Læs mere

Omkostningsægte pladspriser og servicepakker på kommunens plejehjem m.v. 398750

Omkostningsægte pladspriser og servicepakker på kommunens plejehjem m.v. 398750 Pkt.nr. 11 Omkostningsægte pladspriser og servicepakker på kommunens plejehjem m.v. 398750 Indstilling: Social og Sundhedsforvaltningen indstiller til Socialudvalget 1. at punkterne 12.112.11, pkt. 12,17,

Læs mere

Godkendelse af Anvendelse af værdighedsmidler med høringssvar

Godkendelse af Anvendelse af værdighedsmidler med høringssvar Punkt 3. Godkendelse af Anvendelse af værdighedsmidler 2018-2019 - med høringssvar 2017-030246 Ældre- og Handicapudvalget indstiller til byrådet, at det godkendes, at de værdighedsmidler, der er bundet

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 7 TIRSDAG DEN 11. DECEMBER 2007, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 11. december 2007 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 3. marts 2008 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 17.30 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/112

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget

Fritids- og Kulturudvalget Referat Dato: Onsdag den Mødetid: 17:30-18:30 Mødelokale: Mødelokale B105 Medlemmer: Daniel Donoso (F), Ekrem Günbulut (A), Frederik A. Hansen (V), Jesper Kirkegaard (C), Merete Scheelsbeck (C), Steffen

Læs mere

Notat. Vurdering af udmøntningsprojekt for Magistratsafdelingen for Kultur og Borgerservice. Til: Magistraten. Den 7. oktober 2005.

Notat. Vurdering af udmøntningsprojekt for Magistratsafdelingen for Kultur og Borgerservice. Til: Magistraten. Den 7. oktober 2005. Notat Til: Magistraten Den 7. oktober 2005 Vurdering af udmøntningsprojekt for Magistratsafdelingen for Kultur og Borgerservice Århus Kommune IT- og Organisationsafdelinge Borgmesterens Afdeling Resume

Læs mere

Referat fra mødet i Kultur og fritidsudvalget den 28. februar 2006 i Farsø: Dagsorden:

Referat fra mødet i Kultur og fritidsudvalget den 28. februar 2006 i Farsø: Dagsorden: Referat fra mødet i Kultur og fritidsudvalget den 28. februar 2006 i Farsø: Dagsorden: 1. Struktur for Vesthimmerlands Kulturskole. 2. Struktur for Vesthimmerlands Biblioteksvæsen. 3. Igangsættelse af

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 29 TORSDAG DEN 12. MARTS 2009, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 12. marts 2009 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 27-08-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 27-08-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 27-08-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Frank Müller-Bøgh,

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 13. august 2008 Lokale: Mødelokale 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00-17.45 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager:

Læs mere