LIFENET -system PRODUKTBROCHURE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LIFENET -system PRODUKTBROCHURE"

Transkript

1 LIFENET -system PRODUKTBROCHURE

2 LIFENET -system Hvad enten du arbejder i ambulancen eller på skadestuen er effektiviteten af udstyr, oplysninger og beslutninger vigtig for at kunne redde flere liv.

3 1 LIFENET-SYSTEM LIFENET-system 5.0: Effektivitet og patientbehandling på et helt nyt niveau. LIFENET-system 5.0 er et vidtspændende webbaseret netværk baseret på innovativ teknologi og den mest avancerede funktionalitet på markedet. Data er tilgængelig uden problemer, hvilket øger effektiviteten i hele behandlingsforløbet og kritiske oplysninger kan leveres til sundhedspersonalet for at reducere tiden indtil behandling. Ambulancereddere har med LIFENET 5.0 pålidelige værktøjer til at effektivisere deres førstehjælp, og har således en større indvirkning på behandlingen af patienten på hospitalet. Hospitalslægerne modtager detaljerede oplysninger om patienten på forhånd inden patientens ankomst og disse oplysninger kan hjælpe med deres behandling af patienten. Muligheden for at dele vigtige oplysninger mellem forskellige enheder og organisationer gør, at førstehjælpspersonalet kan træffe beslutninger, som kan redde liv. LIFENET 5.0 er den seneste LIFENET-systemteknologi fra Physio-Control. Physio-Control har i over 50 år leveret innovative apparater og teknologier designet specifikt med førstehjælpere og sundhedspersonale som dig i tankerne. Vi har brugt denne erfaring, samt input fra hospitalspersonale og førstehjælpere, der bruger vores værktøjer hver dag, til at udvikle LIFENET System 5.0, således at systemet kan levere livsvigtige oplysninger og forbedre patientplejen i din organisation. LIFENET-systemets portefølje af avancerede, gennemprøvede værktøjer og professionelle tjenester dækker hele behandlingsforløbet.

4 LIFENET -system Organisationer fungerer bedre, når behandlere kan gøre mere. Akutteams i feltet eller på hospitalet er fokuseret på at redde patienters liv, og den teknologi, de bruger, bør hjælpe dem med at give en hurtigere og mere effektiv behandling. Et abonnement på LIFENET 5.0 giver ambulancereddere eller hospitalet en avanceret webbaseret platform, der gør arbejdet mere effektivt, hjælper med at reducere tiden indtil behandling, og giver dig mulighed for at koncentrere dig om det, der er vigtigt, nemlig patienter, og ikke teknologi. Når ambulancereddere behandler patienter inden ankomsten til hospitalet, kan de trygt stole på at LIFENET 5.0 øger effektiviteten af de indhentede oplysninger, uden at de besværes med at håndtere teknologien. LIFENET 5.0 epcr-dataintegrationsfunktionerne giver ambulancereddere mulighed for at registrere flere oplysninger om patientens status, inklusive vitale tegn, patient-id og de vigtigste sygdomssymptomer. De kan derefter tilføje disse data til patientens 12-aflednings-EKG, der følger med til hospitalet via den enkle LIFENET PC Gateway-interface. Når ambulanceredderne er klar til at sende den endelige hændelsesrapport til hospitalet, kan de vha. LIFENET epcr Delivery bruge den eksisterende, pålidelige LIFENET-forbindelse fra feltet til at sende rapporten som en PDF, der let kan arkiveres eller udskrives. På hospitalet konsoliderer LIFENET-varsel alle transmissioner fra ambulancereddere for en patient i én enkel journal, hvilket hurtigt giver en bedre oversigt over patientens status, uden at personalet skal foretage yderligere trin i håndteringen af data. Det giver mere tid til planlægning og forberedelse af den rette behandling, hurtigere overdragelse af plejen af patienten, og det sikrer også, at patienterne sendes til den mest hensigtsmæssige afdeling. Da lægerne allerede har adgang til de vigtige data fra 12-aflednings-EKG et inden ankomsten til hospitalet via LIFENET 5.0, er det ikke nødvendigt at bruge tid på at udføre de samme procedurer, når patienten ankommer. Når en STEMI-patient er i behandling på hospitalet, sørger LIFENET OnePush unik for LIFENET 5.0 for automatisk protokolaktivering og underretning af teammedlemmer. Lægerne kan derfor reagere hurtigere, og deres arbejdsbyrde reduceres.

5 3 LIFENET-SYSTEM Vidtspændende Problemfri Mobil Effektiv Pålidelig LIFENET 5.0 går langt videre end blot enkel datatransmission, idet det tilbyder en komplet suite af værktøjer, som forbinder den behandling der foretages både før og efter ankomst til hospitalet. Det leverer desuden mere udførlig data til øjeblikkelig behandling samt evaluering efter hændelsen, og gør det lettere at håndtere den teknologi, der redder liv. Physio-Control driver de datacentre, der støtter LIFENET 5.0 og leverer et højt sikkerhedsniveau og dataredundans, hvilket fritager ambulancereddere og hospitalers IT-afdelinger for byrden forbundet med hosting, styring og support. Den nye funktion LIFENET-rådføring gør LIFENET 5.0 til en unik mobil løsning, da den giver læger mulighed for at rådgive og deltage i beslutningsprocessen, uanset hvor de befinder sig. Gennem indsamling af yderligere epcr-information fra ambulancereddere og videresending af denne information sammen med data fra 12-aflednings-EKG reducerer LIFENET 5.0 tiden indtil behandling og forbedrer effektiviteten i det stadigt mere travle og tidskritiske skadestuemiljø. LIFENET er gennemprøvet, pålidelig teknologi fra Physio-Control fra den samme producent af defibrillatorer/monitorer, som hospitaler og ambulanceorganisationer stoler på hver dag i kritiske og livstruende situationer.

6 LIFENET -system Forbinder information og teams på tværs af over apparater og områder. Læger bør ikke begrænses i at levere deres ekspertise, hvis de ikke befinder sig på hospitalet. LIFENET-rådføring, en ny interaktiv iphone -app i LIFENET 5.0, giver en læge på hospitalet mulighed for at konsultere med en læge uden for hospitalet og træffe kritiske beslutninger hurtigere som fx identifikation af en STEMI-patient, aktivering af luftsupport, omdirigering til et hospital, der kan foretage ballonudvidelse (PCI) og mere. Brug af apparater fra forskellige producenter bør heller aldrig afholde teams fra at give patienter deres bedste chance for overlevelse. Til forskel fra alle andre tilgængelige kommunikationssystemer giver LIFENET 5.0 med den innovative LIFENET Adapter-teknologi hospitaler mulighed for at standardisere på et enkelt system og modtage 12-aflednings-EKG er fra feltet, uanset producenten af defibrillatoren/monitoren. Dette giver en mere problemfri behandlingsovergang mellem ambulancereddere og hospitalet, og læger og beslutningstagere får bedre mulighed for at etablere effektive regionale behandlingssystemer. Det er en stadig større prioritet, som Physio-Control anerkender og støtter. LIFENET 5.0 tilbyder en række muligheder for at imødekomme ambulanceredderes opkoblingsbehov, mens de giver førstehjælp til patienter og kommunikerer med hospitaler. Hvadenten de vælger at bruge eksisterende epcr-dataforbindelser, mobilt bredbånd eller trådløse gateways kan de med LIFENET 5.0 transmittere kritiske data problemfrit, effektivt og sikkert.

7 5 LIFENET-SYSTEM Hvad er nyt i LIFENET 5.0 LIFENET-rådføring Mobil app til iphone Læger har mulighed for på afstand at rådgive og deltage i beslutninsprocessen Hurtig respons på nye patientdata Øget klinisk effektivitet LIFENET OnePush Automatisk protokolaktivering Kontakter alt nødvendigt personale med det samme, lige fra kardiologen til kateterisationslaboratoriet til apoteket Reducerer lægers arbejdsbyrder og nedsætter arbejdsmængden Opret din egen aktiveringsliste Sætter automatisk tidsstempel på specifikke hændelser Muligheder for at sende meddelelser via , sms eller LIFENET-varsel LIFENET epcr -levering Ambulancereddere kan levere epcr-rapporter via LIFENET-systemet Brug af den eksisterende LIFENET-infrastruktur Ambulancereddere kan overholde tidsplaner effektivt Direkte levering til hospitalet Leveres i elektronisk og/eller trykt format Forbedret dataindsamling Indsamling af mere data om patientens status inden ankomst til hospitalet Automatisk registrering af data fra epcr-programmer* Data sendes automatisk til hospitalet med hvert 12-aflednings-EKG Indsamling af flere oplysninger til hospitalet direkte med LIFENET-varsel Hjælp til at indsamle registerdata LIFENET-aktiver Forbedret mulighed for at vise data fra apparatet på LIFENET- websiten Se apparatets klartilstand og få varsler om ændringer i apparatets klartilstand Administration af installationsinstillinger Monitorering af brug af apparatet Administration og implementering af opdateringer af apparatsoftware iht. til din egen tidsplan *Kræver, at epcr-leverandører implementerer LIFENET SDK 9.0

8 LIFENET -system Mere effektiv behandling og værktøjerne dertil. For en ambulanceorganisation er udstyret en essentiel investering, som sikrer effektiviteten for akutteams og en vellykket patientbehandling. Men fordi dette udstyr befinder sig langt væk fra en central base, typisk i en ambulance, hvor det bruges til at redde liv, kan det være svært at administrere. LIFENET 5.0, med det nye webbaserede LIFENET-aktiver, har en enkel dashboard-visning, der gør det lettere at monitorere udstyrets status (fx sted, batterilevetid, brug), uploade nødvendige softwareopdateringer og administrere installationsindstillinger for alle ejede apparater. LIFENET 5.0 gør også datatransmission og analyse fra disse apparater mere effektiv for ambulancereddere. Med LIFENET-forbindelse kan ambulancereddere bruge trådløs forbindelse til at sende LIFEPAK 12 og LIFEPAK 15 monitordata til CODE-STAT software og dermed styrke kvalitetssikring og forbedre indsatsen ved hjertestoprespons. CODE-STAT fungerer med LIFENET 5.0 for at gøre det lettere efterfølgende at evaluere hændelser gennem præcise oversigtsdata og detaljerede case-data, så ambulanceorganisationer får et bedre billede af deres respons på hjertestop. Denne værdifulde feedback kan dramatisk forbedre effektivitet i respons på hjertestop og HLR og hjælpe organisationer med at afgøre, hvor deres træningsressourcer skal indsættes, hvilke specifikke områder, der skal forbedres, og hvordan de kan hjælpe deres teams med at opnå deres mål. Hospitaler, for hvilke opkobling og datastyring er i konstant fokus, får med LIFENET-arkiv og LIFENETeksport fleksible løsninger med mulighed for at gemme rapporter for 12-aflednings-EKG- og vitale tegn lokalt og sende 12-aflednings-EKG-data til elektroniske journalsystemer.

9 Klinisk styring Abonnement på LIFENET-transmission Overførselsabonnement for ambulancereddere. Med dette abonnement får ambulanceorganisationer deres LIFEPAKapparat på LIFENET-systemet, så det kan overføre (apparat-gateway er også påkrævet, sælges separat). Abonnement på LIFENET-varsel Modtagelsesabonnement for hospitaler. Med dette abonnement kan hospitalsbaserede behandlingsteams modtage data fra feltet, enten gennem LIFENET-varsel, sms er eller s. Abonnement på LIFENET-henvisende hospital Modtagelsesabonnement oprettet specielt for henvisende hospitaler. Med dette abonnement får henvisende hospitaler data fra feltet og deler disse data med hospitaler, der kan modtage PCI-patienter, så behandlingsteams er klar til en patient, der er på vej ind. LIFENET-varsel Software, inkluderet i abonnementet på LIFENET-varsel, der er downloadet på hospitalets eksisterende Windows pc. Teamet på hospitalet kan således modtage varsel og data om patienter, der er på vej ind. LIFENET-rådføring Mobil app, der på afstand giver læger værktøjer til rådgivning og beslutninger. LIFENET OnePush Software, der giver behandlingsteams mulighed for hurtigt at aktivere protokoller og fordele tilknyttede varsler. LIFENET-adapter Software installeret på tredjepartssystemer for 12-aflednings- EKG, som tillader at 12-aflednings-EKG-billeder fra konkurrende apparater sendes gennem LIFENET-systemet. Hospitaler kan dermed standardisere på et system til modtagelse af information og varsler fra feltet. Drifts- og datastyring LIFENET-aktiver Web-baseret værktøj til at spore udstyr, styre indstillinger på alt udstyr og opdatere udstyrets software. LIFENET-arkiv Muliggør arkivering af data fra 12-aflednings-EKG på en lokal Windows computer. LIFENET-forbindelse Patientdata kan sendes til CODE-STAT-software direkte fra LIFEPAK-apparatet gennem den samme apparatgateway, der bruges til at sende 12-aflednings-EKG er. Det giver førstehjælpere mulighed for at sende data til CODE-STAT-software direkte fra ambulancen. LIFENET-eksport Hospitaler kan eksportere den information, de fik fra feltet, til deres interne journalstyringssystemer. Data kan eksporteres direkte til GE MUSE eller andre programmer, fx Philips TraceMaster, der kan importere billedfiler. LIFENET PC Gateway Software installeret på en computer (dvs. en tablet-pc), der kan modtage information fra et LIFEPAK-apparat og sende denne information til LIFENET-systemet vha. computerens eksisterende internetforbindelse. Ambulancereddere kan dermed enten manuelt indtaste yderligere patientinformation, der skal vedhæftes et 12-aflednings-EKG, eller data kan automatisk vedhæftes fra epcr-programmet. CODE-STAT-software Evalueringssoftware efter hændelsen, der giver brugere mulighed for at gennemse enkelte sager og adgang til kontinuerlige EKG-data, brystkompressioner og HLRstatistik. Dette effektive kvalitetssikringsværktøj kan hjælpe organisationer med at overholde aktuelle retningslinjer. DT EXPRESS-software Software, der bruges til at downloade data fra LIFEPAKapparater til en computer. LIFENET epcr -levering Ambulancereddere og hospitalsteams kan arbejde mere effektivt gennem levering af patientjournaler direkte til hospitalet via LIFENET-systemet. 7 LIFENET-SYSTEM

10 LIFENET -system Physio-Control - produkter Defibrillators/Monitors LIFEPAK CR Plus automatisk ekstern defibrillator Med den avancerede teknologi, som medicinske fagfolk stoler på og dog nem at bruge er den fuldautomatiske LIFEPAK CR Plus AED konstrueret specielt til brug for den første person, som hjælper et offer for pludseligt hjertestop. LIFEPAK 1000 defibrillator LIFEPAK 1000 defibrillatoren er en kraftig, kompakt enhed, som er udviklet til at behandle patienter med hjertestop og til kontinuerligt at monitorere hjertet. Indbygget fleksibilitet betyder, at 1000 eren kan programmeres, så den kan bruges af tilfældige førstehjælpere såvel som professionelle reddere, og professionelle klinikere har mulighed for at ændre protokoller, efterhånden som anbefalede standarder for behandling ændres. LIFEPAK 15 monitor/defibrillator The LIFEPAK 15 monitor/defibrillator er en standard i akutbehandlingen for ALS teams der ønsker den mest klinisk innovative, effektive og LIFEPAK TOUGH enhed som er tilgængelig i dag. 15 eren tilfører sofistikerede kliniske teknologer og et rigt udvalg af features - som den mest kraftfulde eskalerende energi tilgængelig ( op til 360 joules), avancerede monitorerings parametre, og opgraderbar platform. LIFEPAK 20e defibrillator/monitor Klinisk avanceret og fuld af styrke og samtidigt meget intuitiv for førstehjælpere kombinerer LIFEPAK 20e defibrillator/monitor også med stor dygtighed AED-funktionen med manuel funktion, således at klinikere med uddannelse i avanceret behandling af hjerteproblemer hurtigt og nemt kan give avanceret behandling.

11 9 LIFENET-SYSTEM CPR Assistance LUCAS brystkompressionssystem Konstrueret til at give effektive, ensartede og uafbrudte kompressioner i overensstemmelse med AHA retningslinjerne, og derfor bruges LUCAS på voksne patienter i såvel miljøer uden for hospitaler som på hospitaler. TrueCPR vejledningsenhed TrueCPR hjælper dit team med at optimere deres manuelle HLR præstation ved hjælp af simpel real time og post event feedback på de vigtigste genoplivnings parametre. Den måler nøjagtigt kompressionsdybden via patenteret Triaxial Field Induction (TFI) teknologi. Information Management LIFENET system LIFENET systemet giver beredskabsfolk og hospitalspersonale sikker og hurtig adgang til klinisk information via en sikker, web-baseret platform, der hjælper til at forbedre patientbehandlingsforløbet og opnå større behandlingsmæssig effektivitet. CODE-STAT 9.0 Data Review Software CODE-STAT 9.0 datagennemgangssoftware er et analyseværktøj, som retrospektivt giver nem adgang til data, rapporter og gennemgang af forløb efter hændelsen.

12 Forbindelse og effektivitet i bestræbelsen på at give bedre behandling. Vælg det vidtspændende LIFENET 5.0 fra Physio-Control og giv din organisation bedre mulighed for at dele kritiske nye data mellem førstehjælpere, øge dine behandlingsteams effektivitet og give bedre behandling til de patienter, som har behov for det. Kontakt en Physio-Control-salgsrepræsentant eller besøg hvis du vil vide mere. For yderligere information kontakt veligst deres lokale Physio-Control representant eller besøg vores hjemmeside Physio-Control Headquarters Willows Road NE Redmond, WA USA Tel Fax Physio-Control Operations Netherlands B.V. Keizersgracht , 1015CJ Amsterdam NL Tel +31 (0) Fax +31 (0) Physio-Control Denmark Sales ApS Tel Physio-Control, Inc. Alle navne i dette er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. GDR _A

TrueCPR. Vejledningsenhed PRODUKTBROCHURE

TrueCPR. Vejledningsenhed PRODUKTBROCHURE TrueCPR Vejledningsenhed PRODUKTBROCHURE TrueCPR Vejledningsenhed Vil man opnå de bedste resultater, skal man udføre den bedste hjerte-lunge-redning (HLR). Det er lettere sagt end gjort: Står man midt

Læs mere

PRODUKTBROCHURE PRODUCT BROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. med CodeManagement Module

PRODUKTBROCHURE PRODUCT BROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. med CodeManagement Module PRODUKTBROCHURE PRODUCT BROCHURE LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR med CodeManagement Module Uanset økonomiske stramninger og udvikling af stadigt nye retningslinjer er jeres hospital fortsat fokuseret

Læs mere

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE Ikke alle hjertetilfælde er ens. Det er førstehjælpere heller ikke. I denne branche er der behov for fleksibilitet og det er lige netop, hvad LIFEPAK 1000 defibrillatoren

Læs mere

!!! Oversigt over anvendelse af ios i virksomheder. Anvendelsesmodeller

!!! Oversigt over anvendelse af ios i virksomheder. Anvendelsesmodeller !!! Oversigt over anvendelse af ios i virksomheder ipad og iphone kan ændre din virksomhed, og hvordan dine ansatte arbejder. De kan øge produktiviteten betydeligt og give dine medarbejdere frihed og fleksibilitet

Læs mere

100% adgangskontrol med FlexAir

100% adgangskontrol med FlexAir 100% adgangskontrol med FlexAir 100% ADGANGSKONTROL 100% LET SIKKERT ØKONOMISK FlexAir Enkelt, fleksibelt og sikkert Med FlexAir adgangskontrolsystem fra Scantron træffer du altid det rigtige valg. Systemet

Læs mere

Trådløs kommunikation optimerer røntgenafdelingens servicefunktioner

Trådløs kommunikation optimerer røntgenafdelingens servicefunktioner Trådløs kommunikation optimerer røntgenafdelingens servicefunktioner Hvordan "quicker response" optimerer service for ordinerende læger, øger udbytte af tidligere investeringer og reducerer risikofaktorer.

Læs mere

Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid

Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid Brug Welch Allyn CardioPerfect workstation-software til at administrere dine kardiopulmonale testdata Alle Welch Allyns kardiopulmonale

Læs mere

Mamut Magazine. Et kundemagasin der forenkler din virksomheds hverdag. mamut introducerer det nye. Mamut One. Microsoft Office 365 inkluderes i Mamut

Mamut Magazine. Et kundemagasin der forenkler din virksomheds hverdag. mamut introducerer det nye. Mamut One. Microsoft Office 365 inkluderes i Mamut Mamut Magazine 2011 Et kundemagasin der forenkler din virksomheds hverdag mamut introducerer det nye Mamut One Microsoft Office 365 inkluderes i Mamut Microsofts nye online produkter er integreret i Mamut

Læs mere

DOKUMENTER, DER ER SIKRE OG OVERHOLDER COMPLIANCE, ER AFGØRENDE FOR MIG

DOKUMENTER, DER ER SIKRE OG OVERHOLDER COMPLIANCE, ER AFGØRENDE FOR MIG DOKUMENTER, DER ER SIKRE OG OVERHOLDER COMPLIANCE, ER AFGØRENDE FOR MIG FORBEDRING AF JURIDISKE WORKFLOWS FORBEDRING AF JURIDISKE WORKFLOWS 2 DEN KORTESTE VEJ TIL STØRRE EFFEKTIVITET Advokatfirmaer producerer

Læs mere

Trådløs kommunikation optimerer hospitalernes laboratoriefunktioner

Trådløs kommunikation optimerer hospitalernes laboratoriefunktioner Trådløs kommunikation optimerer hospitalernes laboratoriefunktioner Hvordan "quicker response" optimerer service for ordinerende læger, øger udbytte af tidligere investeringer og reducerer risikofaktorer.

Læs mere

Sundhedspleje. Professional Dictation Systems

Sundhedspleje. Professional Dictation Systems Sundhedspleje Professional Dictation Systems Sundhedspleje 2 3 Ved at øge hastigheden for hele den medicinske arbejdsgang kan sundhedspersonalet fokusere på at levere patientpleje af høj kvalitet. Det

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Skab Vækst. Microsoft Dynamics NAV 5.0

Skab Vækst. Microsoft Dynamics NAV 5.0 Dette dokument er udelukkende til oplysningsbrug. MICROSOFT GIVER INGEN GARANTI, DET VÆRE SIG UDTRYKKELIG, STILTIENDE ELLER LOVMÆSSIG, FOR INDHOLDET I DETTE DOKUMENT. 2006 Microsoft Corporation. Alle rettigheder

Læs mere

Mamut Enterprise Travel CRM

Mamut Enterprise Travel CRM Mamut Business Software Tillægsprodukter og Enterprise-udvidelser Mamut Enterprise Travel CRM Version 14.MBS.EXT.TRA.DK.2011.01 Indhold Indhold... 1 Tillægsprodukter og Enterpriseudvidelser... 3 Om Mamut

Læs mere

Bosch IP En introduktion til IP-teknologi og videoovervågning i fremtiden. Bosch IP Produktvejledning til Netværksvideo

Bosch IP En introduktion til IP-teknologi og videoovervågning i fremtiden. Bosch IP Produktvejledning til Netværksvideo Bosch IP En introduktion til IP-teknologi og videoovervågning i fremtiden Bosch IP Produktvejledning til Netværksvideo 2 3 Udviklingen indenfor videoteknologi er blevet drevet af tre hovedkrav. Det første

Læs mere

T-DOC OVERBLIK, STYRING, KVALITET FULD KONTROL OVER JERES INSTRUMENTER

T-DOC OVERBLIK, STYRING, KVALITET FULD KONTROL OVER JERES INSTRUMENTER T-DOC OVERBLIK, STYRING, KVALITET FULD KONTROL OVER JERES INSTRUMENTER 2 T-DOC OPNÅ KONTROL LØFT JERES OPERATIONS- NIVEAU TIL NYE HØJDER Mange hospitaler har ikke det fulde overblik over deres beholdning

Læs mere

Digital undervisning til uddannelsessektoren.

Digital undervisning til uddannelsessektoren. Digital undervisning til uddannelsessektoren. Sådan får du it implementeret - og brugt i undervisningen. Læs, hvordan du kan være med til at forbedre undervisningen i klasseværelset med Dell-løsninger

Læs mere

DÄCKDATA DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN

DÄCKDATA DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN DÄCKDATA FULDKOMMENT OVERBLIK MED DÆKHOTELLET PRISLISTER & LEVERANDØRER ALTID ONLINE ONLINE BESTILLINGER SMS-SERVICE DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN VELKOMMEN! Der er sket meget siden, jeg grundlagde

Læs mere

FlexAir Alpha centraler og Nova software

FlexAir Alpha centraler og Nova software FlexAir Alpha centraler og Nova software 100% ADGANGSKONTROL 100% LET SIKKERT ØKONOMISK Adgangskontrol fra Scantron Industri Enkelt, fleksibelt og sikkert FlexAir adgangskontrolsystem fra Scantron er fleksibelt,

Læs mere

Muligheder. XMO som klinikkens platform

Muligheder. XMO som klinikkens platform Muligheder XMO som klinikkens platform INDHOLDSFORTEGNELSE Besøglægen 4 XMO Go Fjernopkobling 5 Fælles Medicinkort 8 Hardware 9 Hardware totalaftale 10 Ankomstterminal 11 SMS-påmindelser 14 XMO App 15

Læs mere

Mamut Enterprise Variant

Mamut Enterprise Variant Mamut Business Software Tillægsprodukter og Enterprise-udvidelser Mamut Enterprise Variant Version 14 MBS.EXT.VAR.DK.2011.1 I Indhold Indhold... 1 Tillægsprodukter og Enterpriseudvidelser... 3 Mamut Enterprise

Læs mere

Komplet økonomisystem. Sæt fokus på lønsomhed i virksomheden. 4 Få mere ud af dine kunder. 4 Reducér tab på udestående

Komplet økonomisystem. Sæt fokus på lønsomhed i virksomheden. 4 Få mere ud af dine kunder. 4 Reducér tab på udestående Få dine penge ind Læs artiklen på side 10 Komplet økonomisystem Sæt fokus på lønsomhed i virksomheden 4 Sælg mere med en professionel hjemmeside 4 Få mere ud af dine kunder 4 Reducér tab på udestående

Læs mere

TRÅDLØS TEKNOLOGI. Betydningen for den fremtidige udvikling i sundhedssektoren SÅDAN LAVER MAN EN SMART MEDICINVOGN. 2 nd I 2012

TRÅDLØS TEKNOLOGI. Betydningen for den fremtidige udvikling i sundhedssektoren SÅDAN LAVER MAN EN SMART MEDICINVOGN. 2 nd I 2012 Det digitale sundhedstidsskrift 2 nd I 2012 TRÅDLØS TEKNOLOGI Betydningen for den fremtidige udvikling i sundhedssektoren SÅDAN LAVER MAN EN SMART MEDICINVOGN Effektiviserede arbejdsgange 10 KINECT-EFFEKTEN

Læs mere

Opsummering... 4. Få mest muligt ud af det, I allerede har... 6. Hvad sker der i fremtiden?... 8. Forbedrede patientforhold... 10

Opsummering... 4. Få mest muligt ud af det, I allerede har... 6. Hvad sker der i fremtiden?... 8. Forbedrede patientforhold... 10 Opnå et smidigt patientflow med trådløs kommunikation Sådan kan bedre kommunikation mellem afdelinger og quicker response ved tidskritiske informationer øge patienttilfredsheden, forbedre plejeniveauet

Læs mere

THE DIFFERENCE IS ABAX. Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger

THE DIFFERENCE IS ABAX. Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger THE DIFFERENCE IS ABAX Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger THE DIFFERENCE IS ABAX ABAX har tre værdiskabende søjler, der gør det muligt for virksomheden at skabe konkurrencemæssige fordele

Læs mere

Mamut Enterprise Status/Analyse

Mamut Enterprise Status/Analyse Mamut Business Software Tillægsprodukter og Enterprise-udvidelser Mamut Enterprise Status/Analyse Version 14 MBS.EXT.BIT.DK.2011.01 3 Indhold Indhold... 1 Tillægsprodukter og Enterpriseudvidelser... 3

Læs mere

MICROSOFT DYNAMICS NAV 2009. Enkelt. Smart. Innovativt

MICROSOFT DYNAMICS NAV 2009. Enkelt. Smart. Innovativt MICROSOFT DYNAMICS NAV 2009 Enkelt. Smart. Innovativt ENKELHED Virksomhedsløsningen der bruges af flere end 1 million brugere på verdensplan Hurtigt at implementere, nemt at konfigurere, og simpelt at

Læs mere

Omfattende gennemgang af sikkerhed og sårbarhedsbeskyttelse for Google Apps. En Google-hvidbog, februar 2007

Omfattende gennemgang af sikkerhed og sårbarhedsbeskyttelse for Google Apps. En Google-hvidbog, februar 2007 Omfattende gennemgang af sikkerhed og sårbarhedsbeskyttelse for Google Apps En Google-hvidbog, februar 2007 Sikkerhed for Google Apps FLERE OPLYSNINGER Online www.google.com/a E-mail apps-enterprise@google.com

Læs mere

Skal du have nyt website?

Skal du have nyt website? Skal du have nyt website? Så kan Siteimprove hjælpe. 1. Research 2. Planlægning 3. Udvikling 4. Indhold 5. Test & lancering RAPPORT OVERBLIK Står din organisation overfor at skulle have en ny hjemmeside?

Læs mere

Introduktion til implementering af RFID/EPC i forsyningskæden

Introduktion til implementering af RFID/EPC i forsyningskæden Introduktion til implementering af RFID/EPC i forsyningskæden At komme i gang med RFID/EPC i forsyningskæden At starte et pilotprojekt eller en implementering af RFID/EPC teknik er en omfattende proces.

Læs mere