LIFENET -system PRODUKTBROCHURE

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LIFENET -system PRODUKTBROCHURE"

Transkript

1 LIFENET -system PRODUKTBROCHURE

2 LIFENET -system Hvad enten du arbejder i ambulancen eller på skadestuen er effektiviteten af udstyr, oplysninger og beslutninger vigtig for at kunne redde flere liv.

3 1 LIFENET-SYSTEM LIFENET-system 5.0: Effektivitet og patientbehandling på et helt nyt niveau. LIFENET-system 5.0 er et vidtspændende webbaseret netværk baseret på innovativ teknologi og den mest avancerede funktionalitet på markedet. Data er tilgængelig uden problemer, hvilket øger effektiviteten i hele behandlingsforløbet og kritiske oplysninger kan leveres til sundhedspersonalet for at reducere tiden indtil behandling. Ambulancereddere har med LIFENET 5.0 pålidelige værktøjer til at effektivisere deres førstehjælp, og har således en større indvirkning på behandlingen af patienten på hospitalet. Hospitalslægerne modtager detaljerede oplysninger om patienten på forhånd inden patientens ankomst og disse oplysninger kan hjælpe med deres behandling af patienten. Muligheden for at dele vigtige oplysninger mellem forskellige enheder og organisationer gør, at førstehjælpspersonalet kan træffe beslutninger, som kan redde liv. LIFENET 5.0 er den seneste LIFENET-systemteknologi fra Physio-Control. Physio-Control har i over 50 år leveret innovative apparater og teknologier designet specifikt med førstehjælpere og sundhedspersonale som dig i tankerne. Vi har brugt denne erfaring, samt input fra hospitalspersonale og førstehjælpere, der bruger vores værktøjer hver dag, til at udvikle LIFENET System 5.0, således at systemet kan levere livsvigtige oplysninger og forbedre patientplejen i din organisation. LIFENET-systemets portefølje af avancerede, gennemprøvede værktøjer og professionelle tjenester dækker hele behandlingsforløbet.

4 LIFENET -system Organisationer fungerer bedre, når behandlere kan gøre mere. Akutteams i feltet eller på hospitalet er fokuseret på at redde patienters liv, og den teknologi, de bruger, bør hjælpe dem med at give en hurtigere og mere effektiv behandling. Et abonnement på LIFENET 5.0 giver ambulancereddere eller hospitalet en avanceret webbaseret platform, der gør arbejdet mere effektivt, hjælper med at reducere tiden indtil behandling, og giver dig mulighed for at koncentrere dig om det, der er vigtigt, nemlig patienter, og ikke teknologi. Når ambulancereddere behandler patienter inden ankomsten til hospitalet, kan de trygt stole på at LIFENET 5.0 øger effektiviteten af de indhentede oplysninger, uden at de besværes med at håndtere teknologien. LIFENET 5.0 epcr-dataintegrationsfunktionerne giver ambulancereddere mulighed for at registrere flere oplysninger om patientens status, inklusive vitale tegn, patient-id og de vigtigste sygdomssymptomer. De kan derefter tilføje disse data til patientens 12-aflednings-EKG, der følger med til hospitalet via den enkle LIFENET PC Gateway-interface. Når ambulanceredderne er klar til at sende den endelige hændelsesrapport til hospitalet, kan de vha. LIFENET epcr Delivery bruge den eksisterende, pålidelige LIFENET-forbindelse fra feltet til at sende rapporten som en PDF, der let kan arkiveres eller udskrives. På hospitalet konsoliderer LIFENET-varsel alle transmissioner fra ambulancereddere for en patient i én enkel journal, hvilket hurtigt giver en bedre oversigt over patientens status, uden at personalet skal foretage yderligere trin i håndteringen af data. Det giver mere tid til planlægning og forberedelse af den rette behandling, hurtigere overdragelse af plejen af patienten, og det sikrer også, at patienterne sendes til den mest hensigtsmæssige afdeling. Da lægerne allerede har adgang til de vigtige data fra 12-aflednings-EKG et inden ankomsten til hospitalet via LIFENET 5.0, er det ikke nødvendigt at bruge tid på at udføre de samme procedurer, når patienten ankommer. Når en STEMI-patient er i behandling på hospitalet, sørger LIFENET OnePush unik for LIFENET 5.0 for automatisk protokolaktivering og underretning af teammedlemmer. Lægerne kan derfor reagere hurtigere, og deres arbejdsbyrde reduceres.

5 3 LIFENET-SYSTEM Vidtspændende Problemfri Mobil Effektiv Pålidelig LIFENET 5.0 går langt videre end blot enkel datatransmission, idet det tilbyder en komplet suite af værktøjer, som forbinder den behandling der foretages både før og efter ankomst til hospitalet. Det leverer desuden mere udførlig data til øjeblikkelig behandling samt evaluering efter hændelsen, og gør det lettere at håndtere den teknologi, der redder liv. Physio-Control driver de datacentre, der støtter LIFENET 5.0 og leverer et højt sikkerhedsniveau og dataredundans, hvilket fritager ambulancereddere og hospitalers IT-afdelinger for byrden forbundet med hosting, styring og support. Den nye funktion LIFENET-rådføring gør LIFENET 5.0 til en unik mobil løsning, da den giver læger mulighed for at rådgive og deltage i beslutningsprocessen, uanset hvor de befinder sig. Gennem indsamling af yderligere epcr-information fra ambulancereddere og videresending af denne information sammen med data fra 12-aflednings-EKG reducerer LIFENET 5.0 tiden indtil behandling og forbedrer effektiviteten i det stadigt mere travle og tidskritiske skadestuemiljø. LIFENET er gennemprøvet, pålidelig teknologi fra Physio-Control fra den samme producent af defibrillatorer/monitorer, som hospitaler og ambulanceorganisationer stoler på hver dag i kritiske og livstruende situationer.

6 LIFENET -system Forbinder information og teams på tværs af over apparater og områder. Læger bør ikke begrænses i at levere deres ekspertise, hvis de ikke befinder sig på hospitalet. LIFENET-rådføring, en ny interaktiv iphone -app i LIFENET 5.0, giver en læge på hospitalet mulighed for at konsultere med en læge uden for hospitalet og træffe kritiske beslutninger hurtigere som fx identifikation af en STEMI-patient, aktivering af luftsupport, omdirigering til et hospital, der kan foretage ballonudvidelse (PCI) og mere. Brug af apparater fra forskellige producenter bør heller aldrig afholde teams fra at give patienter deres bedste chance for overlevelse. Til forskel fra alle andre tilgængelige kommunikationssystemer giver LIFENET 5.0 med den innovative LIFENET Adapter-teknologi hospitaler mulighed for at standardisere på et enkelt system og modtage 12-aflednings-EKG er fra feltet, uanset producenten af defibrillatoren/monitoren. Dette giver en mere problemfri behandlingsovergang mellem ambulancereddere og hospitalet, og læger og beslutningstagere får bedre mulighed for at etablere effektive regionale behandlingssystemer. Det er en stadig større prioritet, som Physio-Control anerkender og støtter. LIFENET 5.0 tilbyder en række muligheder for at imødekomme ambulanceredderes opkoblingsbehov, mens de giver førstehjælp til patienter og kommunikerer med hospitaler. Hvadenten de vælger at bruge eksisterende epcr-dataforbindelser, mobilt bredbånd eller trådløse gateways kan de med LIFENET 5.0 transmittere kritiske data problemfrit, effektivt og sikkert.

7 5 LIFENET-SYSTEM Hvad er nyt i LIFENET 5.0 LIFENET-rådføring Mobil app til iphone Læger har mulighed for på afstand at rådgive og deltage i beslutninsprocessen Hurtig respons på nye patientdata Øget klinisk effektivitet LIFENET OnePush Automatisk protokolaktivering Kontakter alt nødvendigt personale med det samme, lige fra kardiologen til kateterisationslaboratoriet til apoteket Reducerer lægers arbejdsbyrder og nedsætter arbejdsmængden Opret din egen aktiveringsliste Sætter automatisk tidsstempel på specifikke hændelser Muligheder for at sende meddelelser via , sms eller LIFENET-varsel LIFENET epcr -levering Ambulancereddere kan levere epcr-rapporter via LIFENET-systemet Brug af den eksisterende LIFENET-infrastruktur Ambulancereddere kan overholde tidsplaner effektivt Direkte levering til hospitalet Leveres i elektronisk og/eller trykt format Forbedret dataindsamling Indsamling af mere data om patientens status inden ankomst til hospitalet Automatisk registrering af data fra epcr-programmer* Data sendes automatisk til hospitalet med hvert 12-aflednings-EKG Indsamling af flere oplysninger til hospitalet direkte med LIFENET-varsel Hjælp til at indsamle registerdata LIFENET-aktiver Forbedret mulighed for at vise data fra apparatet på LIFENET- websiten Se apparatets klartilstand og få varsler om ændringer i apparatets klartilstand Administration af installationsinstillinger Monitorering af brug af apparatet Administration og implementering af opdateringer af apparatsoftware iht. til din egen tidsplan *Kræver, at epcr-leverandører implementerer LIFENET SDK 9.0

8 LIFENET -system Mere effektiv behandling og værktøjerne dertil. For en ambulanceorganisation er udstyret en essentiel investering, som sikrer effektiviteten for akutteams og en vellykket patientbehandling. Men fordi dette udstyr befinder sig langt væk fra en central base, typisk i en ambulance, hvor det bruges til at redde liv, kan det være svært at administrere. LIFENET 5.0, med det nye webbaserede LIFENET-aktiver, har en enkel dashboard-visning, der gør det lettere at monitorere udstyrets status (fx sted, batterilevetid, brug), uploade nødvendige softwareopdateringer og administrere installationsindstillinger for alle ejede apparater. LIFENET 5.0 gør også datatransmission og analyse fra disse apparater mere effektiv for ambulancereddere. Med LIFENET-forbindelse kan ambulancereddere bruge trådløs forbindelse til at sende LIFEPAK 12 og LIFEPAK 15 monitordata til CODE-STAT software og dermed styrke kvalitetssikring og forbedre indsatsen ved hjertestoprespons. CODE-STAT fungerer med LIFENET 5.0 for at gøre det lettere efterfølgende at evaluere hændelser gennem præcise oversigtsdata og detaljerede case-data, så ambulanceorganisationer får et bedre billede af deres respons på hjertestop. Denne værdifulde feedback kan dramatisk forbedre effektivitet i respons på hjertestop og HLR og hjælpe organisationer med at afgøre, hvor deres træningsressourcer skal indsættes, hvilke specifikke områder, der skal forbedres, og hvordan de kan hjælpe deres teams med at opnå deres mål. Hospitaler, for hvilke opkobling og datastyring er i konstant fokus, får med LIFENET-arkiv og LIFENETeksport fleksible løsninger med mulighed for at gemme rapporter for 12-aflednings-EKG- og vitale tegn lokalt og sende 12-aflednings-EKG-data til elektroniske journalsystemer.

9 Klinisk styring Abonnement på LIFENET-transmission Overførselsabonnement for ambulancereddere. Med dette abonnement får ambulanceorganisationer deres LIFEPAKapparat på LIFENET-systemet, så det kan overføre (apparat-gateway er også påkrævet, sælges separat). Abonnement på LIFENET-varsel Modtagelsesabonnement for hospitaler. Med dette abonnement kan hospitalsbaserede behandlingsteams modtage data fra feltet, enten gennem LIFENET-varsel, sms er eller s. Abonnement på LIFENET-henvisende hospital Modtagelsesabonnement oprettet specielt for henvisende hospitaler. Med dette abonnement får henvisende hospitaler data fra feltet og deler disse data med hospitaler, der kan modtage PCI-patienter, så behandlingsteams er klar til en patient, der er på vej ind. LIFENET-varsel Software, inkluderet i abonnementet på LIFENET-varsel, der er downloadet på hospitalets eksisterende Windows pc. Teamet på hospitalet kan således modtage varsel og data om patienter, der er på vej ind. LIFENET-rådføring Mobil app, der på afstand giver læger værktøjer til rådgivning og beslutninger. LIFENET OnePush Software, der giver behandlingsteams mulighed for hurtigt at aktivere protokoller og fordele tilknyttede varsler. LIFENET-adapter Software installeret på tredjepartssystemer for 12-aflednings- EKG, som tillader at 12-aflednings-EKG-billeder fra konkurrende apparater sendes gennem LIFENET-systemet. Hospitaler kan dermed standardisere på et system til modtagelse af information og varsler fra feltet. Drifts- og datastyring LIFENET-aktiver Web-baseret værktøj til at spore udstyr, styre indstillinger på alt udstyr og opdatere udstyrets software. LIFENET-arkiv Muliggør arkivering af data fra 12-aflednings-EKG på en lokal Windows computer. LIFENET-forbindelse Patientdata kan sendes til CODE-STAT-software direkte fra LIFEPAK-apparatet gennem den samme apparatgateway, der bruges til at sende 12-aflednings-EKG er. Det giver førstehjælpere mulighed for at sende data til CODE-STAT-software direkte fra ambulancen. LIFENET-eksport Hospitaler kan eksportere den information, de fik fra feltet, til deres interne journalstyringssystemer. Data kan eksporteres direkte til GE MUSE eller andre programmer, fx Philips TraceMaster, der kan importere billedfiler. LIFENET PC Gateway Software installeret på en computer (dvs. en tablet-pc), der kan modtage information fra et LIFEPAK-apparat og sende denne information til LIFENET-systemet vha. computerens eksisterende internetforbindelse. Ambulancereddere kan dermed enten manuelt indtaste yderligere patientinformation, der skal vedhæftes et 12-aflednings-EKG, eller data kan automatisk vedhæftes fra epcr-programmet. CODE-STAT-software Evalueringssoftware efter hændelsen, der giver brugere mulighed for at gennemse enkelte sager og adgang til kontinuerlige EKG-data, brystkompressioner og HLRstatistik. Dette effektive kvalitetssikringsværktøj kan hjælpe organisationer med at overholde aktuelle retningslinjer. DT EXPRESS-software Software, der bruges til at downloade data fra LIFEPAKapparater til en computer. LIFENET epcr -levering Ambulancereddere og hospitalsteams kan arbejde mere effektivt gennem levering af patientjournaler direkte til hospitalet via LIFENET-systemet. 7 LIFENET-SYSTEM

10 LIFENET -system Physio-Control - produkter Defibrillators/Monitors LIFEPAK CR Plus automatisk ekstern defibrillator Med den avancerede teknologi, som medicinske fagfolk stoler på og dog nem at bruge er den fuldautomatiske LIFEPAK CR Plus AED konstrueret specielt til brug for den første person, som hjælper et offer for pludseligt hjertestop. LIFEPAK 1000 defibrillator LIFEPAK 1000 defibrillatoren er en kraftig, kompakt enhed, som er udviklet til at behandle patienter med hjertestop og til kontinuerligt at monitorere hjertet. Indbygget fleksibilitet betyder, at 1000 eren kan programmeres, så den kan bruges af tilfældige førstehjælpere såvel som professionelle reddere, og professionelle klinikere har mulighed for at ændre protokoller, efterhånden som anbefalede standarder for behandling ændres. LIFEPAK 15 monitor/defibrillator The LIFEPAK 15 monitor/defibrillator er en standard i akutbehandlingen for ALS teams der ønsker den mest klinisk innovative, effektive og LIFEPAK TOUGH enhed som er tilgængelig i dag. 15 eren tilfører sofistikerede kliniske teknologer og et rigt udvalg af features - som den mest kraftfulde eskalerende energi tilgængelig ( op til 360 joules), avancerede monitorerings parametre, og opgraderbar platform. LIFEPAK 20e defibrillator/monitor Klinisk avanceret og fuld af styrke og samtidigt meget intuitiv for førstehjælpere kombinerer LIFEPAK 20e defibrillator/monitor også med stor dygtighed AED-funktionen med manuel funktion, således at klinikere med uddannelse i avanceret behandling af hjerteproblemer hurtigt og nemt kan give avanceret behandling.

11 9 LIFENET-SYSTEM CPR Assistance LUCAS brystkompressionssystem Konstrueret til at give effektive, ensartede og uafbrudte kompressioner i overensstemmelse med AHA retningslinjerne, og derfor bruges LUCAS på voksne patienter i såvel miljøer uden for hospitaler som på hospitaler. TrueCPR vejledningsenhed TrueCPR hjælper dit team med at optimere deres manuelle HLR præstation ved hjælp af simpel real time og post event feedback på de vigtigste genoplivnings parametre. Den måler nøjagtigt kompressionsdybden via patenteret Triaxial Field Induction (TFI) teknologi. Information Management LIFENET system LIFENET systemet giver beredskabsfolk og hospitalspersonale sikker og hurtig adgang til klinisk information via en sikker, web-baseret platform, der hjælper til at forbedre patientbehandlingsforløbet og opnå større behandlingsmæssig effektivitet. CODE-STAT 9.0 Data Review Software CODE-STAT 9.0 datagennemgangssoftware er et analyseværktøj, som retrospektivt giver nem adgang til data, rapporter og gennemgang af forløb efter hændelsen.

12 Forbindelse og effektivitet i bestræbelsen på at give bedre behandling. Vælg det vidtspændende LIFENET 5.0 fra Physio-Control og giv din organisation bedre mulighed for at dele kritiske nye data mellem førstehjælpere, øge dine behandlingsteams effektivitet og give bedre behandling til de patienter, som har behov for det. Kontakt en Physio-Control-salgsrepræsentant eller besøg hvis du vil vide mere. For yderligere information kontakt veligst deres lokale Physio-Control representant eller besøg vores hjemmeside Physio-Control Headquarters Willows Road NE Redmond, WA USA Tel Fax Physio-Control Operations Netherlands B.V. Keizersgracht , 1015CJ Amsterdam NL Tel +31 (0) Fax +31 (0) Physio-Control Denmark Sales ApS Tel Physio-Control, Inc. Alle navne i dette er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. GDR _A

TrueCPR. Vejledningsenhed PRODUKTBROCHURE

TrueCPR. Vejledningsenhed PRODUKTBROCHURE TrueCPR Vejledningsenhed PRODUKTBROCHURE TrueCPR Vejledningsenhed Vil man opnå de bedste resultater, skal man udføre den bedste hjerte-lunge-redning (HLR). Det er lettere sagt end gjort: Står man midt

Læs mere

LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE

LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE Deres partner i genoplivning Effektive kompressioner og godt blodflow betyder livreddende HLR Effektive brystkompressioner sørger for livsvigtig ilt til hjernen

Læs mere

Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid

Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid Brug Welch Allyn CardioPerfect workstation-software til at administrere dine kardiopulmonale testdata Alle Welch Allyns kardiopulmonale

Læs mere

Kontraktbilag 5 Beskrivelse af integration mellem defibrillator/monitor og Præhospital Patientjournal.

Kontraktbilag 5 Beskrivelse af integration mellem defibrillator/monitor og Præhospital Patientjournal. Kontraktbilag 5 Beskrivelse af integration mellem defibrillator/monitor og Præhospital Patientjournal. Side 1 af 6 Side 2 af 6 1 Integrationer i den mobile enhed I forbindelse med registrering af vitaldata

Læs mere

LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE

LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE Deres partner i genoplivning Effektive kompressioner og godt blodflow betyder livreddende HLR Effektive brystkompressioner sørger for livsvigtig ilt til hjernen

Læs mere

Dette ansigt udstråler tryghed

Dette ansigt udstråler tryghed Dette ansigt udstråler tryghed Her er grunden. Hos Physio-Control er vores renommé - og mission - bygget på tryghed. Den tryghed, som opstår efter mere end 50 år med innovation, vedvarende engagement i

Læs mere

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE Ikke alle hjertetilfælde er ens. Det er førstehjælpere heller ikke. I denne branche er der behov for fleksibilitet og det er lige netop, hvad LIFEPAK 1000 defibrillatoren

Læs mere

LIFEPAK 1000 DEfibrillator med cprmax teknologi

LIFEPAK 1000 DEfibrillator med cprmax teknologi LIFEPAK 1000 DEfibrillator med cprmax teknologi Works like you work. S I M P LY P R O F E S S I O N A L Avanceret batteriteknologi. Stor skærm giver klar og tydelig grafik og tekst. cprmax giver mest mulig

Læs mere

LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/Monitor. Altid parat

LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/Monitor. Altid parat LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/Monitor Altid parat 1 Det kan ikke undre, at professionelt sundhedspersonale stoler på LIFEPAK 20e I mere end 50 år har Physio-Control udviklet teknologier og konstrueret udstyr,

Læs mere

Endnu bedre support til. professionelle livreddere

Endnu bedre support til. professionelle livreddere Endnu bedre support til professionelle livreddere Mere end AED Plus I 2002 lancerede ZOLL AED Plus -med Real CPR Help HLR-feedback i realtid, der for første gang nogensinde informerer livreddere om, hvorvidt

Læs mere

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE Ikke alle hjertetilfælde er ens. Det er førstehjælpere heller ikke. I denne branche er der behov for fleksibilitet og det er lige netop, hvad LIFEPAK 1000 defibrillatoren

Læs mere

LUCAS 2 brystkompressionssystem

LUCAS 2 brystkompressionssystem LUCAS 2 brystkompressionssystem CPR Evolved tilgængelig nu Hvad vil du syntes om den nye LUCAS 2? Fleksibel strømforsyning LUCAS 2 kan strømforsynes enten fra batteri alene eller ved tilslutning til strøm

Læs mere

Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker. agefter

Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker. agefter Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker agefter Powerheart G5 giver dig selvtillid til at hjælpe. I Danmark. Dit lokale Cardiac Science team står altid til rådighed med support og den

Læs mere

SAXOTECH Cloud Publishing

SAXOTECH Cloud Publishing SAXOTECH Cloud Publishing Fuld hosted infrastruktur til mediebranchen Stol på flere års erfaringer med hosting til mediehuse Fuld tillid til et dedikeret team af hostingeksperter Opnå omkostningsbesparelser

Læs mere

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Patientpleje Er der mange patienter, der skal plejes på samme tid, og kun begrænset personale giver et Bosch personsikringssystem en problemfri

Læs mere

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE Computershare Din globale leverandør af investorservices Lokal ekspertise med global rækkevidde Computershares innovative investorservices sikrer value for money for dit selskab,

Læs mere

PRODUKTBROCHURE PRODUCT BROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. med CodeManagement Module

PRODUKTBROCHURE PRODUCT BROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. med CodeManagement Module PRODUKTBROCHURE PRODUCT BROCHURE LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR med CodeManagement Module Uanset økonomiske stramninger og udvikling af stadigt nye retningslinjer er jeres hospital fortsat fokuseret

Læs mere

LIFEPAK 20. Defibrillator/Monitor. Simpel og alligevel avanceret

LIFEPAK 20. Defibrillator/Monitor. Simpel og alligevel avanceret LIFEPAK 20 Defibrillator/Monitor Simpel og alligevel avanceret Et hjertestop kan indtræde når som helst, hvor som helst. Også på dit hospital. Selv under de bedst mulige plejeforhold opstår der hjertestop:

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

EDGE System ELEKTRODER

EDGE System ELEKTRODER EDGE System ELEKTRODER Works like you work. S t a n d a r d e n f o r m u l t i f u n k t i o n e l l e e l e k t r o d e r Øget patientkomfort Mindre hudirritation Øget patientsikkerhed Minimeret forsinkelse

Læs mere

MimioMobile Brugervejledning. mimio.com

MimioMobile Brugervejledning. mimio.com MimioMobile Brugervejledning mimio.com 2013 Mimio. Alle rettigheder forbeholdes. Revideret d. 03.09.2013. Ingen del af dette dokument eller softwaren må reproduceres eller transmitteres i nogen form eller

Læs mere

Bring lys over driften af belysningen

Bring lys over driften af belysningen Bring lys over driften af belysningen CityTouch LightPoint Asset Management system for belysning CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Velkommen til den nye intelligens inden for belysning. Professionel

Læs mere

Kontraktbilag 4. Spørgsmål svar til udbudsmaterialet

Kontraktbilag 4. Spørgsmål svar til udbudsmaterialet Kontraktbilag 4 Spørgsmål svar til udbudsmaterialet Nr. Spørgsmål: Spørgsmålet vedrører Svar: 1 I betragtning af at DS / EN 60601-1:2006 ikke er et krav for CE-mærkning, ønsker vi at vide, om I kan acceptere,

Læs mere

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen.

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III til Microsoft Navision Axapta forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III Produktionsserien til Microsoft Navision Axapta gør det muligt for producenter at styre hele Fordele

Læs mere

Få styr på vejbelysningen

Få styr på vejbelysningen Få styr på vejbelysningen CityTouch LightWave Remote Lighting Management CityTouch LightWave / Intelligent lysstyring 3 Velkommen til den nye offentlige belysning. I dag er vejbelysning statiske enheder,

Læs mere

Få det maksimale ud af uniflow

Få det maksimale ud af uniflow Få det maksimale ud af uniflow Indgå et partnerskab med os Professionelle services Hardware Software Vi sætter os 100 % ind i jeres virksomheds krav og behov Vi leverer komplette løsninger, der opfylder

Læs mere

Pain Treatment Survey

Pain Treatment Survey Pain Treatment Survey Projektoplæg Projektoplæg til fælles udviklingsprojekt, i samarbejde mellem KLONK og smerteeksperter fra Sverige, Danmark og Norge www.klonk.dk Indholdsfortegnelse Baggrund... 2 Idé...

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Det bedste værktøj. er det der bliver brugt. RISMAstrategy

Det bedste værktøj. er det der bliver brugt. RISMAstrategy Det bedste værktøj er det der bliver brugt RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt har vi

Læs mere

Microsoft Project 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere.

Microsoft Project 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Startvejledning Microsoft Project 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Værktøjslinjen Hurtig adgang Tilpasse dette område så dine

Læs mere

Det bedste værktøj. er det der bliver brugt. RISMAexecution

Det bedste værktøj. er det der bliver brugt. RISMAexecution Det bedste værktøj er det der bliver brugt RISMAexecution RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt

Læs mere

Canon Business Services

Canon Business Services Canon Business Services "Transforming your business" Canon Business Services I et landskab, hvor kundeadfærden hele tiden ændrer sig, ændrer det også den måde, virksomheder arbejder på, samt hvordan de

Læs mere

AED Plus. Den bedst mulige hjælp til førstehjælpere

AED Plus. Den bedst mulige hjælp til førstehjælpere AED Plus Den bedst mulige hjælp til førstehjælpere Nødvendig hjertemassage De nyeste retningslinjer fra Det Europæiske Råd for Genoplivning (European Resuscitation Council, ERC) udgivet i 2010, siger det

Læs mere

Kundeservicemeddelelse

Kundeservicemeddelelse Cisco WebEx Serviceopgradering til den nye udgivelse af WBS30 Cisco opgraderer dine WebEx-tjenesteydelser til den nye udgivelse, WBS30. De følgende tjenesteydelser vil blive påvirket: Cisco WebEx Meeting

Læs mere

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN WWW.JCD.DK HVAD ER CLOUD COMPUTING? Cloud er en fælles betegnelse for en række netbaserede løsninger løsninger du tidligere har

Læs mere

Hvad er LIFEPAK TOUGH?

Hvad er LIFEPAK TOUGH? LIFEPAK 15 MONITOR/DEfibrillator Works like you work. Hvad er LIFEPAK TOUGH? I nødsituationer er udstyret af afgørende betydning for den samlede indsats. Hvis det går i stykker, kan det koste mere end

Læs mere

Vores program. Din garanti

Vores program. Din garanti Vores program Din garanti Hvad er styring af et hjertestarterprogram? For at redde et menneske, der får hjertestop, har du brug for en hjertestarter, der er klar til at afgive et livreddende stød. Men

Læs mere

Shop Floor Control. Registrering. Med Shop Floor Control i Microsoft Navision. Axapta kan du indsamle og analysere

Shop Floor Control. Registrering. Med Shop Floor Control i Microsoft Navision. Axapta kan du indsamle og analysere Med Shop Floor Control i Microsoft Navision Axapta kan du indsamle og analysere produktionsrelaterede oplysninger, f.eks. arbejdstimer og produktionsaktiviteter, for at forbedre omkostningsstyringen samt

Læs mere

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere.

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere. C-WEB Byggeprojekt.dk og C-WEB leverer mobile og webbaserede digitale byggerier i skyen. IT-infrastrukturen er skræddersyet efter specifikke behov og til udveksling af kvalitetssikrede byggeinformationer

Læs mere

Forberedelse og planlægning af GMP Audit

Forberedelse og planlægning af GMP Audit Forberedelse og planlægning af GMP Audit Juli, 2014 Indledning I de kommende sider får du nogle hurtige tips og råd til din forberedelse og planlægning af en GMP audit. Dette er ikke en komplet og grundig

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

AED Pro tilbehør og træningsprodukter

AED Pro tilbehør og træningsprodukter AED Pro tilbehør og træningsprodukter Pads CPR-D-padz De innovative to-i-en CPR-D-padz som sikrer hurtig og præcis placering. De registrerer og rapporterer dybden og frekvensen af brystkompressionerne

Læs mere

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT BILLIGT SMART PÅLIDELIGT Test vores telefoni systemer GRATIS Med et Comtalk telefonanlæg får du markedets bedste IP-telefoni løsning, når det gælder funktionalitet og kvalitet. Og oven i købet får du en

Læs mere

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger. 1 Formålet med dette dokument

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger. 1 Formålet med dette dokument Politik til beskyttelse af personlige oplysninger 1 Formålet med dette dokument Dette dokument indeholder en forklaring af indsamlingen og anvendelsen af personlige oplysninger i forbindelse med Accu-Chek

Læs mere

DIGITALE REFUSIONSSEDLER

DIGITALE REFUSIONSSEDLER DIGITALE REFUSIONSSEDLER Der er to måder at udfylde refusionssedler på din smartphone eller tablet: Guide 1: Til dig, der vil udfylde refusionssedler på den nemme måde! Guide 2: Til dig, der vil udfylde

Læs mere

GB-HD9604T-PL / GB-HD9716T-PL. Kom godt i gang

GB-HD9604T-PL / GB-HD9716T-PL. Kom godt i gang GB-HD9604T-PL / GB-HD9716T-PL Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2015 Generelt Tillykke med dit GolBong HD netværksoptager. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer

Læs mere

DayCare. CIM Care Systemer. Mere tid til børn og omsorg

DayCare. CIM Care Systemer. Mere tid til børn og omsorg DayCare CIM Care Systemer Mere tid til børn og omsorg CIM Care Systemer PPB Kommunikationsmodel Pårørende Tryghed Kommunikation Information Involvering Indsigt Borger Tryghed Information Hjælp til selvhjælp

Læs mere

Førende internationalt traumehospital støtter sig til teknologien for at revolutionere patientplejen. Unfallkrankenhaus Berlin

Førende internationalt traumehospital støtter sig til teknologien for at revolutionere patientplejen. Unfallkrankenhaus Berlin Førende internationalt traumehospital støtter sig til teknologien for at revolutionere patientplejen (Nødhospital i Berlin) www.ukb.de Over 1.000 ansatte Tyskland Sundhedspleje har et af verdens førende

Læs mere

ESSENTIAL SERVICES NYT FRA BANG & OLUFSEN SERVICE CONCEPT. Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale

ESSENTIAL SERVICES NYT FRA BANG & OLUFSEN SERVICE CONCEPT. Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale NYT SERVICE CONCEPT fra Bang & Olufsen giver dig fuld tryghed ESSENTIAL SERVICES FRA BANG & OLUFSEN Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale www.bang-olufsen.com

Læs mere

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: ET STÆRKT VALG TIL INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan giver kontormedarbejdere let adgang til at gemme dokumenter og distribuere kopier

Læs mere

Fire i en løsning til bygningsejere

Fire i en løsning til bygningsejere Fire i en løsning til bygningsejere Ønske om enkelte og nemme løsninger Skalerbare løsninger Understøtter DDB og bips C212 og efterfølgende F104 publikation Kort implementeringstid Baseret på kendte teknologier

Læs mere

PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Til beredskabsorganisationer

PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Til beredskabsorganisationer PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Til beredskabsorganisationer 1 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator LIFEPAK 15 monitor/defibrillator lever op til kravene. Når der skal reageres på nødsituationer,

Læs mere

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM 5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM Ved du nok om dine kunder? Microsoft CRM fortæller dig alle hemmelighederne I IT Relation Front-data tilpasser og skræddersyer vi Microsoft CRM systemer

Læs mere

Kvalitet og risikostyring

Kvalitet og risikostyring Kvalitet og risikostyring Indholdsfortegnelse 1 FORMÅL... 2 2 REFERENCER... 2 3 TERMER OG DEFINITIONER... 3 4 GYLDIGHEDSOMRÅDE... 3 5 ANSVAR... 3 6 PROCES... 3 6.1 KVALITET OG RISIKOSTYRING... 3 6.1.1

Læs mere

UniLock System 10. Manual til Integration med Salto adgangskontrol (RW Pro) Projekt PCS125-20 Version 1.0 Revision 140806

UniLock System 10. Manual til Integration med Salto adgangskontrol (RW Pro) Projekt PCS125-20 Version 1.0 Revision 140806 UniLock System 10 Manual til Integration med Salto adgangskontrol (RW Pro) Projekt PCS125-20 Version 1.0 Revision 140806 Med integration til Salto adgangskontrol kan UniLock administrere personers adgang

Læs mere

ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil

ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil Airloq gasanalyse 2 REPORTLOQ: MILJØRAPPORTERING - NÅR DU VIL, HVOR DU VIL ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil FLSmidths webbaserede

Læs mere

Produktion II. Produktionsserien er opdelt i tre områder: Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion ll til Microsoft Navision Axapta

Produktion II. Produktionsserien er opdelt i tre områder: Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion ll til Microsoft Navision Axapta h Produktion ll til Microsoft Navision Axapta introducerer begrebet rutestyring, som gør det muligt at udnytte ressourcer mere effektivt. Fordele Valg af den bedste rute til en operation på en given dag.

Læs mere

Cloud Failover Appliance

Cloud Failover Appliance Cloud Failover Appliance Cloud Failover Appliance (CFA) er en enterprise-grads Disaster Recovery løsning, der genopretter systemer og applikationer på minutter - uden al hardwaren og kompleksiten. Med

Læs mere

RCS WEB Complaint. RCS Reklamationsmodul 100% integreret mellem RCS WEBSHOP og SAP Business One

RCS WEB Complaint. RCS Reklamationsmodul 100% integreret mellem RCS WEBSHOP og SAP Business One RCS WEB Complaint RCS Reklamationsmodul 100% integreret mellem RCS WEBSHOP og SAP Business One RCS WEB Complaint er en enkelt, integreret og overkommelig ERP-software løsning for virksomheder, hvis kerneværdi

Læs mere

Call Recorder Apresa. Apresa Call Recording

Call Recorder Apresa. Apresa Call Recording Apresa Call Recording Hvorfor optage samtaler? De optagede samtaler giver en værdifuld indsigt i eksempelvis: Medarbejdernes evne til at kommunikere positivt med kunden Medarbejdernes fokus på aftalte

Læs mere

MEGET MERE END BARE EN ALARM

MEGET MERE END BARE EN ALARM MEGET MERE END BARE EN ALARM DIN SIKKERHED Tyverisikring Som standard indeholder COSESY en alarm, som trådløst og med batteribackup overvåger dit hjem når du ikke er hjemme. Skulle tyven forsøge at sabotere

Læs mere

Præhospital Patientjournal (PPJ) Præsentation af RSI pejlemærke P10, december 2013

Præhospital Patientjournal (PPJ) Præsentation af RSI pejlemærke P10, december 2013 Præhospital Patientjournal (PPJ) Præsentation af RSI pejlemærke P10, december 2013 PPJ RSI samarbejde Som en del af RSI samarbejdet har Regionerne besluttet at samle tre fælles udbud i P-VIT (Projekt-Vagtcentral

Læs mere

Digital overvågning af præisolerede fjernvarmerørsystemer

Digital overvågning af præisolerede fjernvarmerørsystemer Digital overvågning af præisolerede fjernvarmerørsystemer - proaktiv overvågning og fejlfinding Central overvågning af fjernvarmerørsystemer Generering af dynamiske tilstandsrapporter Nøjagtig lokalisering

Læs mere

Koderegler og integrationer i. Pureservice. Maj 2014. Tlf 70207300 / www.pureservice.dk Pureservice by Syscom A/S, Tuborg Boulevard 12, 2900 Hellerup

Koderegler og integrationer i. Pureservice. Maj 2014. Tlf 70207300 / www.pureservice.dk Pureservice by Syscom A/S, Tuborg Boulevard 12, 2900 Hellerup Koderegler og integrationer i Pureservice Maj 2014 Tlf 70207300 / www.pureservice.dk Pureservice by Syscom A/S, Tuborg Boulevard 12, 2900 Hellerup Koderegler... 3 Obligatorisk kategorisering... 3 Genåbne

Læs mere

Ingen kompromier - Bedste beskyttelse til alle computerere CLIENT SECURITY

Ingen kompromier - Bedste beskyttelse til alle computerere CLIENT SECURITY Ingen kompromier - Bedste beskyttelse til alle computerere CLIENT SECURITY Opdateret software er nøglen til sikkerhed 83 % [1] af top ti-malware kunne være undgået med opdateret software. Kriminelle udnytter

Læs mere

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger Gældende fra 27. juni 2017 Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger MDL ApS ( MDL vi, os, vores ) ved, hvor vigtig fortrolighed er i forhold til vores kunder, og vi bestræber os på

Læs mere

Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere

Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere 1.Udgave okt. 2014 IT-Center Syd byder dig velkommen til Sønderborg Statsskole. Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som medarbejder,

Læs mere

Kontraktbilag 4. Spørgsmål svar til udbudsmaterialet

Kontraktbilag 4. Spørgsmål svar til udbudsmaterialet Kontraktbilag 4 Spørgsmål svar til udbudsmaterialet Nr. Spørgsmål: Spørgsmålet vedrører Svar: 1 I betragtning af at DS / EN 60601-1:2006 ikke er et krav for CE-mærkning, ønsker vi at vide, om I kan acceptere,

Læs mere

Panda Antivirus + Firewall 2007 NYT Titanium Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af

Læs mere

Spørgsmål og svar om Sundhedsplatformen

Spørgsmål og svar om Sundhedsplatformen 20.12.2016 Spørgsmål og svar om Sundhedsplatformen 1. OM SUNDHEDSPLATFORMEN... 2 2. SUNDHEDSPLATFORMEN FOR PATIENTER... 4 3. SUNDHEDSPLATFORMEN FOR PERSONALET... 5 1. OM SUNDHEDSPLATFORMEN Hvem kan bruge

Læs mere

ASCOM telecare WP TRÅDLØST BEBOERKALD MED LOKATIONSBESTEMMELSE NYE FORDELE FOR ÆLDREPLEJEN

ASCOM telecare WP TRÅDLØST BEBOERKALD MED LOKATIONSBESTEMMELSE NYE FORDELE FOR ÆLDREPLEJEN ASCOM telecare WP TRÅDLØST BEBOERKALD MED LOKATIONSBESTEMMELSE NYE FORDELE FOR ÆLDREPLEJEN 2 ASCOM telecare WP En aldrende og mere krævende befolkning, personalemangel, aldersrelateret sygdom og relativt

Læs mere

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Forholdet Leica Geosystems har med sine kunder kan defineres med ét ord: Partnerskab.

Læs mere

BRUGERVENLIGHED, ØKONOMI OG DRIFT MÅ I HØJSÆDET I FREMTIDENS SYSTEMER Når lokationsinformationer er tilgængelige i realtid hvordan sikrer vi så

BRUGERVENLIGHED, ØKONOMI OG DRIFT MÅ I HØJSÆDET I FREMTIDENS SYSTEMER Når lokationsinformationer er tilgængelige i realtid hvordan sikrer vi så BRUGERVENLIGHED, ØKONOMI OG DRIFT MÅ I HØJSÆDET I FREMTIDENS SYSTEMER Når lokationsinformationer er tilgængelige i realtid hvordan sikrer vi så optimal anvendelse hos personalet uden at overinformere?

Læs mere

GN Hearing app brugsanvisning

GN Hearing app brugsanvisning GN Hearing app brugsanvisning Introduktion Appen er udviklet for at forbedre din lytteoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine høreapparater. Vores innovative lydteknologi og design i kombination

Læs mere

ABAX tillægsydelser. www.abax.dk. The difference is ABAX

ABAX tillægsydelser. www.abax.dk. The difference is ABAX ABAX tillægsydelser The difference is ABAX ABAX tillægsydelser Ønsker I at få endnu mere ud af jeres kørebog? Udvid jeres løsning med vores tillægsydelser! ABAX Flådekontrol Flådekontrol er et logistikværktøj

Læs mere

Rammepapir om fælles forløbskoordinatorfunktioner til særligt svækkede ældre medicinske patienter

Rammepapir om fælles forløbskoordinatorfunktioner til særligt svækkede ældre medicinske patienter 18-12-2012 Rammepapir om fælles forløbskoordinatorfunktioner til særligt svækkede ældre medicinske patienter I udmøntningsplanen for den nationale handlingsplan for den ældre medicinske patient fremgår

Læs mere

Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet

Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet undermarkforhold. Fordelingen måles med høj præcision, og uafhængig

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Sådan installeres og teste WordPress på en lokal server

Sådan installeres og teste WordPress på en lokal server Sådan installeres og teste WordPress på en lokal server Det gratis WordPress blog værktøj er vokset gennem årene til et fuldgyldigt CMS-system content management system). WordPress har forenklet processen

Læs mere

Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation)

Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation) Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation) Hvis du ikke kan opgradere computeren, som kører Windows Vista, til Windows 7, så skal du foretage en brugerdefineret installation.

Læs mere

F-Secure Mobile Security for S60

F-Secure Mobile Security for S60 F-Secure Mobile Security for S60 1. Installation og aktivering Tidligere version Installation Du behøver ikke at fjerne den forrige version af F-Secure Mobile Anti-Virus. Kontroller indstillingerne for

Læs mere

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker - App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360

Læs mere

Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog

Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog Indholdsfortegnelse 3 Introduktion 3 Hvad du har brug for 4 Oversigt over installering 4 Trin 1: Søg efter opdateringer 4 Trin 2: Klargør Mac til Windows

Læs mere

GN Hearing app brugsanvisning

GN Hearing app brugsanvisning GN Hearing app brugsanvisning Introduktion Tillykke, du har nu downloadet din app. Appen er udviklet for at forbedre din lytteoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine høreapparater. Vores

Læs mere

XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt

XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt OPLEV XMO Har du set videoen? På xmo.dk kan du se en kort video om XMO. Hvis du vil se mere, kommer vi gerne og viser systemet i din klinik. Se den på

Læs mere

Transport: En person kan let samle / adskille udstyret For at minimere løft, er Spray Scanneren udstyret med hjul der folder ned for ned transport.

Transport: En person kan let samle / adskille udstyret For at minimere løft, er Spray Scanneren udstyret med hjul der folder ned for ned transport. 03-10-2013 Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet undermarkforhold. Fordelingen måles med høj præcision,

Læs mere

SMART Notebook 11.3 software til Windows - og Maccomputere

SMART Notebook 11.3 software til Windows - og Maccomputere Produktbemærkninger SMART Notebook 11.3 software til Windows - og Maccomputere Lidt om disse produktbemærkninger Disse produktbemærkninger opsummerer funktionerne i SMART Notebook 11.3 samarbejdsbaserede

Læs mere

Mit skrivebord XMO indeholder et mit skrivebord, der viser status for brugerens arbejdsopgaver den pågældende dag.

Mit skrivebord XMO indeholder et mit skrivebord, der viser status for brugerens arbejdsopgaver den pågældende dag. XMO præsentation Sundhedssektoren stiller stadig stigende krav til planlægning, kvalitetssikring og dokumentation af patientbehandlingen. Sundhedssektoren ændrer sig, og vi følger med. Hvordan sikrer vi

Læs mere

EFFEKTIV OG SKALERBAR HÅNDTERING AF SÅRBARHEDER. F-Secure Radar

EFFEKTIV OG SKALERBAR HÅNDTERING AF SÅRBARHEDER. F-Secure Radar EFFEKTIV OG SKALERBAR HÅNDTERING AF SÅRBARHEDER F-Secure Radar 48% flere sikkerhedshændelser 1 22,000,000 42,000,000 TRUSLEN ER VIRKELIG Hackerne giver ikke op. Truslen mod jeres virksomheds it-sikkerhed

Læs mere

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Purchase-to-Pay automatisering giver et samlet styresystem for både indkøbs- og økonomiafdelingen

Læs mere

Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog

Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog Indholdsfortegnelse 3 Introduktion 3 Hvad du har brug for 4 Oversigt over installering 4 Trin 1: Søg efter opdateringer 4 Trin 2: Klargør Mac til Windows

Læs mere

1. Baggrund og problemstilling

1. Baggrund og problemstilling 1. Baggrund og problemstilling 1.1 Baggrund Opgavestiller og fremtidig bruger af systemet er klinikken Tandlæge Annelise Bom 1. Opgaven udspringer af et ønske om at forbedre aftalestyringen. Nøgleordene

Læs mere

DE BEAR TECHNOLOGY. o Processer, metoder & værktøjer. e-mail: info@dbtechnology.dk WWW.DBTECHNOLOGY.DK

DE BEAR TECHNOLOGY. o Processer, metoder & værktøjer. e-mail: info@dbtechnology.dk WWW.DBTECHNOLOGY.DK Mission Critical o Projekt Information management o Processer, metoder & værktøjer. Side 1 of 11 Projekt information Projekt information management inkluderer alle de processer, som er nødvendige for at

Læs mere

SÅDAN PRINTER DU FRA SMARTPHONE ELLER TAVLE-PC:

SÅDAN PRINTER DU FRA SMARTPHONE ELLER TAVLE-PC: SÅDAN PRINTER DU FRA SMARTPHONE ELLER TAVLE-PC: Du kan nemt udskrive tekst og billeder direkte fra din tavlecomputer eller smartphone. Find den bedste printerløsning til dit udstyr: SÅDAN! Vi viser, hvordan

Læs mere

Product Builder. Fleksible produktmodeller. Præcision. Med Microsoft Navision Axapta Product Builder. kan produktionsmedarbejdere, sælgere og

Product Builder. Fleksible produktmodeller. Præcision. Med Microsoft Navision Axapta Product Builder. kan produktionsmedarbejdere, sælgere og Med Microsoft Navision Axapta Product Builder kan produktionsmedarbejdere, sælgere og kunder konfigurere komplekse produkter ved hjælp af en Windows-klient eller internettet. Product Builder Produktionsvirksomheder

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Borgerservice centret Hvad er vigtigt for kunderne, for en positiv oplevelse af kontakten til Kundeservice? RECORDIT: Selv om det er medarbejdernes kompetencer,

Læs mere

ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering

ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering INVOICE PROCESSING BEST PRACTICES FOR READSOFT ON PREMISE SOLUTIONS ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering Er din håndtering af fakturaer dyr og tidskrævende så automatisér.

Læs mere

Forbindelsesstyring Brugervejledning

Forbindelsesstyring Brugervejledning Forbindelsesstyring Brugervejledning Udgave 1.0 DA 2010 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Nokia, Nokia Connecting People og Nokia Original Accessories-logoet er varemærker eller registrerede varemærker

Læs mere

Sonofon Erhverv. Kom godt i gang. med SMS fra Outlook Brugervejledning. 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober

Sonofon Erhverv. Kom godt i gang. med SMS fra Outlook Brugervejledning. 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober Sonofon Erhverv Kom godt i gang med SMS fra Outlook Brugervejledning 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober Grundlæggende funktionalitet Med SMS fra Outlook kan du enkelt sende både SMS, MMS og fax

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DU ER. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DU ER. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DU ER Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wifi Fodgænger I dag bruger vi flere enheder og forbindelser end nogensinde før. At vælge, hvor og hvordan

Læs mere