Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening torsdag den 2. juni 2016 på Hotel Britannia.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening torsdag den 2. juni 2016 på Hotel Britannia."

Transkript

1 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening torsdag den 2. juni 2016 på Hotel Britannia. Formand Poul-Erik Hansen bød velkommen til årets Repræsentantskabsmøde. 1. Valg af dirigent. Henry Matthiesen blev valgt som dirigent. 2. Godkendelse af forretningsorden. Dirigenten konstaterede repræsentantskabsmødets lovlighed og lovlige indvarsling i henhold til vedtægterne. Helle Rosenbæk blev valgt som referent og administrationen blev valgt som stemmetællere. Forretningsordenen blev vedtaget uden bemærkninger. 3. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning, herunder forretningsførelsen, for det senest forløbne år. Formand Poul-Erik Hansen aflagde bestyrelsens mundtlige årsberetning. Siden det ordinære Repræsentantskabsmøde den 28. maj 2015, har bestyrelsen afholdt jævnlige bestyrelsesmøder samt 2 stk. dialogmøder med Repræsentantskabet. Den aktuelle boligpolitiske situation: Den grundlæggende politiske udfordring er at skabe vækst og mindske strukturelle underskud på de offentlige finanser, så der både er råderum til velfærd og skattelettelser. Senest har Finansministeriet beregnet, at flygtninge nu kan blive en vækst motor fremfor en belastning for de offentlige finanser - så der trækkes mod en ny dagsorden. Effektivitet: Efter den oprindelige plan skulle regeringen fremlægge et lovforslag i februar 2016, der skulle angive et samlet måltal for udgifterne i den almene sektor, baseret på den såkaldte Deloitte-analyse fra Siden har der været adskillige drøftelser mellem Boligministeriet og Finansministeriet særligt med udgangspunkt i den såkaldte baseline, hvorfra måltal for besparelser skal beregnes og hvornår, det skal opgøres, og om måltallet er nået. Der er nu opnået enighed mellem BL, Boligministeriet og Finansministeriet om et måltal på 1,5 mia. kr. og en fornuftig fremskrivning af den såkaldte baseline. Med udgangspunkt i 2014 fremskrives huslejen ud fra det såkaldte baselineforløb frem til og med I 2021 skal det vurderes, om der samlet set for hele den almene sektor er opnået den besparelse på de 1,5 mia. kr., som man var nået til enighed om. Lovforslaget om måltallet fremsættes i oktober Boligsikring: De nye regler omkring det moderne kontanthjælpsloft træder i kraft pr. 1. oktober 2016 og der er en stor risiko for, at de nye regler vil komme som en tyv om natten for mange beboere. I mange boligorganisationer nettoficeres boligstøtten, dvs. at boligstøtten er trukket fra beboernes husleje.

2 Der er risiko for, at mange beboere vil blive overrasket over, at deres husleje stiger ganske gevaldigt pr. 1. oktober. Udbetaling Danmark vil medio september henvende sig til de berørte familier og orientere dem om, hvor meget deres boligstøtte reduceres. Integrationsydelse: Den nye integrationsydelse træder allerede i kraft den 1. juli Boligydelse: Regeringen har meget klart signaleret, at der skal findes besparelser på boligydelsen/ældreområdet. Vi har hørt forlydende om, at der arbejdes med en maksimalgrænse for ældreboliger på 70 m2 ud fra den logik, at mindre ældreboliger også betyder lavere husleje og dermed rammer en reduktion af boligydelsen ikke så hårdt. Heri ligger også et signal om, at kommunerne bygger for stort og for dyrt. Dansk Folkeparti har dog meldt ud, at de ikke kan støtte en reduktion af boligydelsen. Dermed synes sagen foreløbig lagt ned, men kan også betyde, at der som en slags politisk redningsplanke i højere grad fokuseres på huslejerne, og den kommende tid kan blive lidt turbulent. Ud over de nævnte områder, der må betragtes som ganske alvorlig økonomisk indgriben i beboernes husleje, ses der også på en ghettopakke, hvor der vil sættes større fokus på folkeskolen og beskæftigelsesindsatsen. Fremtidigt bestyrelsesarbejde: Dialogmøderne med repræsentantskabsmedlemmerne vil være tilbagevendende arrangementer med temaer og debatter om, hvad der er aktuelt på det almene boligområde samt lokalt i AB. Opfølgning på målsætningsprogrammer og forvaltningsrevision vil indgå i det daglige arbejde. Opfølgning på den interne kursusvirksomhed for afdelingsbestyrelsesmedlemmer. Der er én enkelt afdelingsbestyrelse, der ønsker et kursus her i efteråret. Det er ikke nok til at arrangere et kursus, med andre ord er der ønske om et kursus i efteråret, skal der hurtigst muligt gives besked til kontoret. Regnskab og økonomi: Jeg henviser til den skriftlige beretning samt direktørens fremlæggelse af årsregnskab og budget. Bestyrelsen fastholder den økonomiske kurs, der er ført gennem årene med et administrationsbidrag blandt de billigste i Danmark, uden at det på nogen måde forringer beboer servicen, styrkelse af afdelingernes henlæggelsesmidler, styrkelse af arbejdskapitalen, forrentning af AB s frie midler samt henlæggelser til dispositionsfonden i henhold til driftsbekendtgørelsens 40. Bestyrelsen er opmærksom på udfordringerne i forbindelse med forrentningen af de frie midler, set ud fra den markedsmæssige økonomiske situation på obligationsområdet. Der er ligeledes udfordringer i forbindelse med afdelingernes henlæggelsesmidler til kommende renovering og opretningsarbejder. Midlerne fra dispositionsfonden er disponeret frem til år Der henvises i øvrigt til den skriftlige beretning. Bestyrelsens målsætning er, at AB s økonomi i såvel afdelingerne samt i hovedforeningen styrkes med det overordnede formål at fastholde en god og sund økonomi med en god vedligeholdelses standard i afdelingerne.

3 Afdelingerne: Beboermøderne her i foråret er forløbet godt med både nyvalg og genvalg af afdelingsbestyrelsesmedlemmer og delegerede til AB s repræsentantskab. Tillykke med valgene og velkommen til arbejdet i repræsentantskabet. I enkelte afdelinger er der ikke valgt en afdelingsbestyrelse. Her varetager hovedbestyrelsen beboernes interesser. Som omtalt i den skriftlige beretning vil der fra hovedforeningens side ikke blive taget initiativ til at markere 100 års jubilæet i de enkelte afdelinger. Bestyrelsen vil gerne snarest have en tilkendegivelse fra de enkelte afdelinger på, om de ønsker at købe ekstra eksemplarer af jubilæumsbogen, som f.eks. kan gives til de beboere, der måtte ønske det. Alle som deltager i 100 års jubilæumsfesten vil modtage en bog. Forestående og kommende opgaver: Boligorganisationerne i Esbjerg Kommune vil medvirke til at løse boligbehovet for de nye tilflyttere, som kommunen forventer i henhold til vision plan I forbindelse med opførelsen af nye ungdoms- og familieboliger vil AB bidrage til at løse dette behov. Esbjerg Kommune har i lighed med landets øvrige kommuner fået en del nye tilflyttere i forbindelse med de mange flygtninge, der er ankommet til Danmark. På det årlige Borgmestermøde blev der orienteret om den ekstra pulje til grundkapital, der er aftalt mellem Kommunernes Landsforening og Finansministeriet. Esbjerg Kommune vil gøre brug af midlerne til opførelse af boliger, som skal tildeles flygtninge, og det forventes, at boligorganisationerne skal være med til at opføre disse. Afslutning: Her fra talerstolen skal der lyde en stor tak fra mig og mine bestyrelseskollegaer til personalet ved AB for et godt og loyalt samarbejde i det forgangne år. Tak til de delegerede for positive og givtige dialogmøder samt jeres deltagelse ved repræsentantskabsmødet. Det er her repræsentantskabet vedtager den videre udvikling af Arbejdernes Boligforening. Jeg ser frem til at fortsætte dette gode samarbejde. Ligeledes en tak til AB s daglige samarbejdspartnere. Tak fordi I lyttede herved overgives både den mundtlige og skriftlige beretning til forsamlingens debat. Til beretningen blev der stillet spørgsmål fra: Britta Jensen, afd. 5, forespurgte til om de nye regler for boligstøtten kun berører de beboere som modtager boligydelse. Poul-Erik Hansen redegjorde for regeringens/folketingets formål med nedsættelse af boligstøtten og oplyste, at de nye regler gælder både boligsikring samt boligydelse. Der er dog stadig uvished om, hvor meget boligydelsen til pensionister bliver beskåret.

4 Christian Spence, afd. 23, forespurgte om muligheden for at jubilæumsbogen kunne udgives som PDF-fil. Poul-Erik Hansen tog forslaget om jubilæumsbog som PDF-fil til efterretning og vil undersøge mulighederne nærmere. Prisen på bogen vil afhænge af det antal som trykkes. Beretningen blev herefter godkendt. 4. Endelig godkendelse af foreningens og afdelingernes årsregnskaber for 2015 med tilhørende revisionspåtegning samt forelæggelse af budget for Direktør Peter K. Larsen gennemgik årsregnskabet for 2015 og budgettet for Der har i 2015 været et overskud på kr ,-. Overskuddet er fremkommet ved en række afvigelser, herunder bla. højere byggesagshonorar, færre personaleudgifter, færre kontorlokale udgifter og højere indtægt på ajourføringsgebyrerne i forhold til budgettet. Til gengæld har der været øgede udgifter til bestyrelsesvederlag, hvilket blev godkendt på repræsentantskabsmødet i 2015 samt flere EDB-udgifter og licensudgifter til IT programmer. Nettoadministrationsbidraget udgjorde i 2015 kr ,- pr. lejemålsenhed mod budgetteret kr ,- pr. lejemålsenhed. Den positive afvigelse skyldes hovedsageligt byggesagshonorar. I både 2016 og 2017 er der budgetteret med et bidrag på kr ,-. Mellemregning med afdelinger er i 2015 forrentet med 1,64% mod budgetteret 2%. Der budgetteres med en forrentning på 2% i 2016 og 1,5% i Der har i 2015 været en netto rente indtægt til AB på kr ,-. Der er indbetalt kr.136,- pr. lejemålsenhed til bidrag til arbejdskapitalen. I budgettet for 2017 bortfalder afdelingernes bidrag til arbejdskapitalen. Dette skyldes, at arbejdskapitalen forventes at have nået en sådan størrelse, at vi ikke må opkræve bidraget mere. Der er indbetalt kr. 554,- i 2015 og der skal betales kr. 558,- i 2016 pr. lejemålsenhed til bidrag til dispositionsfonden, hvilket skal indbetales til dispositionsfond til denne i alt udgør kr ,- pr. lejemålsenhed. Som omtalt på sidste års repræsentantskabsmøde samt på dialogmøderne, så skal der arbejdes på at styrke dispositionsfonden over de kommende år. I afdelingerne har der i 2015 været huslejeindtægter på i alt kr ,-. 21 afdelinger havde et overskud i 2015, mens 8 afdelinger havde et underskud. Husleje pris pr. m2 er i 2016 budgetteret til kr. 529,- og i 2017 kr. 535,- en stigning på 1,13%. I 2015 var huslejen på kr. 521,- pr. m2. Når vi sammenligner os med andre boligorganisationer på udvalgte nøgletal ligger vi generelt rigtig godt både med lave huslejer pr. m2. og lave omkostninger pr. lejemål. Til gengæld er der plads til forbedringer på vores dispositionsfond, arbejdskapital og egenkapital.

5 Plancher med årets resultat og huslejeniveau for alle afdelinger blev fremvist, og de kan ses på boligforeningens hjemmeside. Til årsregnskabet for 2015 og budgettet for 2017 blev der stillet spørgsmål fra: Linda Holm, afd. 32, forespurgte til den forskel, som bliver vist i sammenligningen af nøgletallene for 2014 vedr. dispositionsfondens midler. Hvad er det som gør at AB s tal er så meget bedre eller dårligere? Poul-Erik Hansen redegjorde for forskellen på nøgletallene. Vi har løbende haft meget stor fokus på at holde vores omkostninger så lave som muligt og være så effektive som muligt. Grunden til at vores dispositionsfond og arbejdskapital er lave, skyldes at AB har haft en strategi om, at midlerne skal anvendes aktivt til at sikre en høj vedligeholdelsestandard på vores ejendomme og boliger. Villy Poulsen, afd. 13, forespurgte til udsmykningen i forbindelse med 100 års jubilæet og om der evt. er tænkt på udskiftning af AB s flag. Peter K. Larsen svarede, at der allerede arbejdes på et nyt flag og gav en orientering om den planlagte udsmykning. Årsregnskab og budget blev herefter godkendt. 5. Forslag om sammenlægning af afdeling 33 og 34. Poul-Erik Hansen redegjorde for forslaget. Forslaget blev herefter godkendt. Sammenlægningen skal dog også godkendes på afdelingsmøder i de 2 afdelinger. 6. Indkomne forslag. Der var ingen indkomne forslag. 7. Valg af formand for bestyrelsen, for så vidt denne afgår i henhold til vedtægternes 11 stk. 4. Poul-Erik Hansen var på valg og var villig til at modtage genvalg. Da der ikke fremkom andre forslag, konstaterede dirigenten, at Poul-Erik Hansen blev genvalgt. 8. Valg af andre medlemmer af bestyrelsen. Knud Schmidt og Poul Andersen var på valg og begge var villige til at modtage genvalg. Da der ikke fremkom andre forslag, konstaterede dirigenten, at Knud Schmidt og Poul Andersen blev genvalgt. Den samlede bestyrelse består herefter, foruden formand Poul-Erik Hansen, af Johnny Larsen, Svend Christiansen, Poul Andersen og Knud Schmidt.

6 9. Valg af suppleanter. Poul-Erik Hansen foreslog på hovedbestyrelsens vegne Pia Ahlers, afd. 12 som 1. suppleant og Niels Brage, afd. 22, som 2. suppleant. Begge blev valgt. 10. Valg af revisor. Revisionsfirmaet Deloitte blev genvalgt. 11. Eventuelt. Ulla Reffs afd. 1, forespurgte til hvem der har bidraget med indholdet til jubilæumsbogen og oplyste, at hun gerne ville komme med sit bidrag også. Poul-Erik Hansen formidler kontakten til forfatteren af bogen. Repræsentantskabsmødet blev herefter hævet. 57 repræsentantskabsmedlemmer samt 5 bestyrelsesmedlemmer var repræsenteret. Poul-Erik Hansen Formand Henry Mathiesen Dirigent

REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018

REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018 REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018 BESTYRELSENS MUNDTLIGE BERETNING I bestyrelsens mundtlige beretning vil jeg kort omtale den skriftlige beretning samt behandle de ting, der er sket siden den skriftlige

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening torsdag den 13. juni 2019 på Hotel Britannia.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening torsdag den 13. juni 2019 på Hotel Britannia. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening torsdag den 13. juni 2019 på Hotel Britannia. Formand Poul-Erik Hansen bød velkommen til årets repræsentantskabsmøde. Herefter blev

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening torsdag den 8. juni 2017 på Hotel Britannia.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening torsdag den 8. juni 2017 på Hotel Britannia. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening torsdag den 8. juni 2017 på Hotel Britannia. Formand Poul-Erik Hansen bød velkommen til årets repræsentantskabsmøde. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Kapitel 1. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 3

Kapitel 1. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 3 Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaj Ringsted, formand Bent Bille, næstformand Anders Møller Kerstens Erik Knutzen Finn Wohlert

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaj Ringsted, formand Bent Bille, næstformand Anders Møller Kerstens Erik Knutzen Finn Wohlert Haderslev Boligselskab Referat organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 5. december 2012 kl. 16.30 Mødet blev holdt på Hotel Harmonien, Gåskærgade 19 i Haderslev. Med efterfølgende repræsentantskabsmøde

Læs mere

Vedtægter. for. Bornholms Boligselskab

Vedtægter. for. Bornholms Boligselskab Vedtægter for Bornholms Boligselskab 2 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Bornholms Boligselskab. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Bornholms Regionskommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Vedtægter for Boligselskabet Sortemosen. Kapitel 1. Navn, hjemsted, medlemskab og formål

Vedtægter for Boligselskabet Sortemosen. Kapitel 1. Navn, hjemsted, medlemskab og formål Vedtægter for Boligselskabet Sortemosen Kapitel 1 Navn, hjemsted, medlemskab og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet Sortemosen. Boligorganisationen har hjemsted i Herlev Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 22. april 2014 Referat af Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker

Læs mere

Vedtægter for Boligorganisationen AlmenBo Aarhus

Vedtægter for Boligorganisationen AlmenBo Aarhus Vedtægter for Boligorganisationen AlmenBo Aarhus Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Boligorganisationen AlmenBo Aarhus. Boligorganisationen har hjemsted i Aarhus Kommune.

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup

Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup Resumé af referat fra 1. juli 2014 Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup Deltagere den 14. maj 2014

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen administrationsorganisation

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen administrationsorganisation BEK nr 1297 af 15/12/2009 (Gældende) Udskriftsdato: 17. september 2016 Ministerium: Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Journalnummer: Indenrigs- og Socialmin., j.nr. 2009-666 Senere ændringer

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde. Mødet blev afholdt med følgende dagsordenen:

Organisationsbestyrelsesmøde. Mødet blev afholdt med følgende dagsordenen: Lyngby-Taarbæk Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde og repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. august 2010 kl. 15.00 i fælleslokale beliggende Lyngby Hovedgade 50 D, 2. sal, Lyngby

Læs mere

Herluf Jacobsen Kaj Clausen, afd. 3852 Leif Clausen, afd. 3815 Kirsten Rasmussen, afd. 3852 Hanne C. Nielsen, afd. 3851

Herluf Jacobsen Kaj Clausen, afd. 3852 Leif Clausen, afd. 3815 Kirsten Rasmussen, afd. 3852 Hanne C. Nielsen, afd. 3851 Boligselskabet Domea Rødekro Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag, den 26. november 2013 kl. 18.30 Mødet blev holdt på Røde Kro, Vestergade 2, Rødekro. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen administrationsorganisation med indbetalt garantikapital (garantiorganisation)

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen administrationsorganisation med indbetalt garantikapital (garantiorganisation) BEK nr 1298 af 15/12/2009 (Gældende) Udskriftsdato: 17. september 2016 Ministerium: Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Journalnummer: Indenrigs- og Socialmin., j.nr. 2009-666 Senere ændringer

Læs mere

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er BSB Søllerød Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Rudersdal kommune.

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er BSB Søllerød Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Rudersdal kommune. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er BSB Søllerød Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Rudersdal kommune. 2. Boligorganisationens kerneaktivitet er at opføre, udleje, administrere,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 8. oktober 2014, kl. 17.00 Lyngbygårdsvej 135

Organisationsbestyrelsesmøde den 8. oktober 2014, kl. 17.00 Lyngbygårdsvej 135 Organisationsbestyrelsesmøde den 8. oktober 2014, kl. 17.00 Lyngbygårdsvej 135 Til stede Afbud fra Fra administrationen Indholdsfortegnelse Selskabet... 3 1. Protokol... 3 2. Revisionsprotokol... 3 Sager

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag, den 23. maj 2016, kl. 19.00 i boligforeningens mødelokaler, Nørregade 1, Vejen.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag, den 23. maj 2016, kl. 19.00 i boligforeningens mødelokaler, Nørregade 1, Vejen. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Domea, Boligcenter Høje Taastrup, den 13. september 2011. Side 1 af 5

Domea, Boligcenter Høje Taastrup, den 13. september 2011. Side 1 af 5 Lyngby Ældreboligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 31. august 2011 kl. 15.00 i fælleslokalet beliggende Lyngby Hovedgade 50 2. sal Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen PM

Vedtægter for Andelsboligforeningen PM Vedtægter for Andelsboligforeningen PM Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Andelsboligforeningen PM Organisationen er organiseret i Brønderslev Kommune 2. Boligorganisationen

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Poul Henning Kodahl, formand Karen Margrethe Sundahl Vagn Esbech, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Poul Henning Kodahl, formand Karen Margrethe Sundahl Vagn Esbech, medlem Domea Kolding Referat fra kombineret org. bestyrelsesmøde og repræsentantskabsmøde Tirsdag den 21. juni 2011 kl. 10.00 Mødet blev holdt i fælleshuset, snerlevej 5A, Kolding Dagsorden: 1 Godkendelse af

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB REPRÆSENTERET VED DOMEA DEN 4. APRIL 2013

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB REPRÆSENTERET VED DOMEA DEN 4. APRIL 2013 1 Deltagere Danske Funktionærs Boligforening Pia Christiansen (Domea) Jytte Jensen (Domea) Bent Michelsen (Domea) Karsten Pedersen (Domea) Ole Pedersen (Domea) Københavns Kommune Morten Boje (Teknik og

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus For regnskabsårene 2008/2009 og 2009/2010

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus For regnskabsårene 2008/2009 og 2009/2010 Dok. nr. 340-2012-185431 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus For regnskabsårene 2008/2009 og 2009/2010 Dato: Den 26. oktober 2012 Kl.: 09.00-13.00 Sted: Byrådssalen,

Læs mere

Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen.

Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen. Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen. Deltagere: 83 husstande. Gæster: Statsautoriseret revisor Søren V. Pedersen, advokat Anne Henriksen,

Læs mere

Endelig dagsorden. Fra organisationsbestyrelsen deltog: Fra afdelingerne deltog: I øvrigt deltog (uden stemmeret): Martin Andreasen, Domea

Endelig dagsorden. Fra organisationsbestyrelsen deltog: Fra afdelingerne deltog: I øvrigt deltog (uden stemmeret): Martin Andreasen, Domea Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 31. august 2011, mødet startede med spisning kl. 18.30 Mødet blev afholdt på Hostrup Hotel, Søndergade 30, 6270 Tønder. Endelig

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger BEK nr 718 af 13/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 16. juni 2016 Ministerium: Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet Journalnummer: Udlændinge-, Integrations- og Boligmin., j.nr. 2016-374 Senere

Læs mere

Tinus Lassen beklagede den opståede fejl, som skyldtes svigt i den interne kommunikation i Domea.

Tinus Lassen beklagede den opståede fejl, som skyldtes svigt i den interne kommunikation i Domea. Boligselskabet BSB Lyngby-Taarbæk Referat af ordinært repræsentantskabsmøde Mandag den 15. marts 2010 kl. ca. 18.00 (efter møde i bestyrelsen) på Taarbæk Kro, Taarbæk Strandvej 102, 2930 Klampenborg Dagsorden:

Læs mere

Dagsorden: Deltagere med stemmeret: Mette Carstad, formand Peter Kjærgaard Petersen, næstformand Lise-Lotte Nygaard

Dagsorden: Deltagere med stemmeret: Mette Carstad, formand Peter Kjærgaard Petersen, næstformand Lise-Lotte Nygaard Boligselskabet BSB Lyngby-Taarbæk Referat af ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 30. marts 2011 kl. ca. 18.00 (efter møde i bestyrelsen) på Den Røde Cottage, Strandvejen 550, 2930 Klampenborg. Dagsorden:

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 10. december 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 17. december 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DOMEA OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 4. APRIL 2013

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DOMEA OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 4. APRIL 2013 1 Deltagere Danske Funktionærs Boligforening Pia Christiansen (Domea) Jytte Jensen (Domea) Bent Michelsen (Domea) Karsten Pedersen (Domea) Ole Pedersen (Domea) Københavns Kommune Morten Boje (Teknik og

Læs mere

Vedtægter for Djøf Advokat

Vedtægter for Djøf Advokat Vedtægter for Djøf Advokat 1 Foreningens navn 2 Delforeningens formål 3 Forholdet til Djøf 4 Medlemmer 5 Kontingent 6 Djøf Advokat 7 og 8 Repræsentantskabet 9-11 Ordinært repræsentantskabsmøde 12 og 13

Læs mere

Dialogmøde 2013 Danske Funktionærers Boligselskab

Dialogmøde 2013 Danske Funktionærers Boligselskab REFERAT Dialogmøde 2013 Danske Funktionærers Boligselskab Dato: 20. november 2013 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Regionskonsulent Michael

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Afdeling 19. Springbo. Budget for 2016

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Afdeling 19. Springbo. Budget for 2016 Afdeling 19 Springbo Budget for 2016 Boligafgiftsforhøjelse 3,28% Boligafgift i kr./m² (gennemsnit) Nuværende leje Stigning Ny leje Side 2 + 3 Den lille budgetforklaring 4 + 5 Budget for 2016 6 Sådan bruges

Læs mere

Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt

Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt Beretning for året 2012/2013 Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt den 10. maj 2012 til og med i dag. Generalforsamlingen var ikke særlig godt besøgt. Udlejningen

Læs mere

Afdelingsmøde Afd. 30 Læsø

Afdelingsmøde Afd. 30 Læsø Tlf. 9892 6333 Fax. 9890 9848 Giro 104 1207 CVR-nr. 1892 8817 Arsenalvej 20-9800 Hjørring II NORDJYLLAND E-mail: bonord@bonord.dk Afdelingsmøde Afd. 30 Læsø Mødedato: Mødet påbegyndt: Mødet afsluttet:

Læs mere

Sparekassen Bredebro

Sparekassen Bredebro Vedtægter for Sparekassen Bredebro Sparekassen Bredebro Navn- Hjemsted - Formål 1 stk. 1 Sparekassens navn er Sparekassen Bredebro, dens hjemsted er Tønder Kommune. Sparekassens binavne er Skærbæk Sparekasse,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 14. juni 2018

Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 14. juni 2018 Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 14. juni 2018 Repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening den 14. juni 2018 kl. 19.00 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af forretningsorden. Dagsorden:

Læs mere

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Selskabets navn er DK Hostmaster A/S Selskabets hjemsted er Københavns kommune. 1. Selskabets formål er at drive hostmasterfunktionen

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 13/1 2016

Referat fra bestyrelsesmøde den 13/1 2016 25. februar 2016 10 Torsdag den 25/2 2016 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. Sager til efterretning/orientering.

Læs mere

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 17. november 2015, kl. 18.00 i Allégården, Tårnbyvej 53, Kastrup

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 17. november 2015, kl. 18.00 i Allégården, Tårnbyvej 53, Kastrup Repræsentantskabsmøde tirsdag den 17. november 2015, kl. 18.00 i Allégården, Tårnbyvej 53, Kastrup Tilstede: John Bach, Jytte Dræby, Susanne Bech Uldahl, Jørgen Juul, Anette M. E. Jensen, Frank Pedersen,

Læs mere

Haderslev Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 5. december 2012 kl. 18.30 På Hotel Harmonien, Gåskærgade 19, Haderslev.

Haderslev Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 5. december 2012 kl. 18.30 På Hotel Harmonien, Gåskærgade 19, Haderslev. Haderslev Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 5. december 2012 kl. 18.30 På Hotel Harmonien, Gåskærgade 19, Haderslev. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. ("Interessentskabet") CVR: 13523584

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. (Interessentskabet) CVR: 13523584 12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012 for det kommunale fællesskab Renosyd i/s ("Interessentskabet") CVR: 13523584 1. Navn og hjemsted 1.1 Interessentskabets navn er Renosyd i/s. 1.2 Interessentskabets hjemsted

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Bregnegårdshaven 7-5700 Svendborg - telefon 6221 1976 - fax 6220 1010 http://www.svanbo.dk - post@svanbo.

Svendborg Andels-Boligforening Bregnegårdshaven 7-5700 Svendborg - telefon 6221 1976 - fax 6220 1010 http://www.svanbo.dk - post@svanbo. http://www.svanbo.dk - post@svanbo.dk Referat af møde i repræsentantskabet Svendborg Andels-Boligforening Onsdag den 15. juni 2011 kl. 19:00 i Skovbyhus. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 25. marts 2015 JLS/gj Referat fra Repræsentantskabsmøde den 16. marts 2015 (beslutningsreferat) Dagsorden for ordinært Repræsentantskabsmøde den 16. marts

Læs mere

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 17. maj 2011, i Det Blå Tårn, Rugkobbel, Aabenraa:

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 17. maj 2011, i Det Blå Tårn, Rugkobbel, Aabenraa: Bestyrelsesmøde, tirsdag den 17. maj 2011, i Det Blå Tårn, Rugkobbel, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Conny Lauritzen Birthe Hansen Karin van Overeem Poul E. Weber Leif Poulsen Svend

Læs mere

28. november 2013. Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kollegiekontoret i Aarhus

28. november 2013. Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kollegiekontoret i Aarhus 28. november 2013 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kollegiekontoret i Aarhus Repræsentantskabsmøde og konstituerende bestyrelsesmøde den 28. november 2013 199 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Vedtægter for Det selvejende Boligselskab

Vedtægter for Det selvejende Boligselskab Vedtægter for Det selvejende Boligselskab Rødovre almennyttige Boligselskab Administrator: DAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Navn og hjemsted Medlemskab 1. Selskabets navn er Rødovre almennyttige

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, AL2 Bolig. Den 10. februar 2012. Planlægning og Byggeri

Mødereferat. Styringsdialog 2012, AL2 Bolig. Den 10. februar 2012. Planlægning og Byggeri Mødereferat Den 10. februar 2012 Styringsdialog 2012, AL2 Bolig Mødedato: 14. november 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra boligforeningen: Direktør Allan Werge Afdelingschef

Læs mere

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880 Vedtægter for Gl. Roskilde Amts Biavlerforening Stiftet 1880 2016 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er GL. Roskilde Amts Biavlerforening. 1.2 Foreningens adresse er den til enhver tid siddende formands

Læs mere

DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER

DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER Vedtaget på generalforsamlingen den 29/1 1996 Ændret på generalforsamlingen den 16/1 2007 1 Foreningens navn er Det Konservative Folkeparti i Hørsholm

Læs mere

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Sekretariat: Fynssekretariatet Jacob Pedersen jacpe@odense.dk tlf. nr. 40290393 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af mødet i Borgmesterforum

Læs mere

Tove Holm Lars Kruse, næstformand. Svend Mogensen, udpeget af Domea Lise-Lotte Schytt. Finn Wohlert, udpeget af kommunen Kurt Blohm

Tove Holm Lars Kruse, næstformand. Svend Mogensen, udpeget af Domea Lise-Lotte Schytt. Finn Wohlert, udpeget af kommunen Kurt Blohm Haderslev Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 25. november 2014 kl. 19.00 Mødet blev holdt på Hotel Harmonien, Gåskærgade, Haderslev, og startede med spisning. Dagsorden

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016

Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016 Deltagere: 19 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Lars Johansen Kjeld Nielsen

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 25. januar 2016 til ordinært møde tirsdag 19. januar 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55)

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55) Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar (sag ) Boligforening Nr. Udfordring Aftaler april Frist Næste aktivitet Domea Ingen Ingen A/B Andelsbo 1 Budgetter

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret.

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Tilstede: Der deltog 47 personer fra 37 husstande. Som gæst deltog endvidere advokat Jens Chr. Krabbe. Fra driftsfunktionen deltog

Læs mere

STOP FOR SKATTESTOPPETS UDHULING AF VELFÆRDEN

STOP FOR SKATTESTOPPETS UDHULING AF VELFÆRDEN STOP FOR SKATTESTOPPETS UDHULING AF VELFÆRDEN EN RETFÆRDIG BESKATNING AF EJERBOLIGER 2 SKATTE OG FINANS ORDFØRER: LISBETH BECH POULSEN Lisbeth.Poulsen@ft.dk 6162 5086 SF foreslår, at skattestoppet på ejendomsværdiskatten

Læs mere

SF budgettale, budget 2017, 1. september 2016 (Det talte ord gælder)

SF budgettale, budget 2017, 1. september 2016 (Det talte ord gælder) Sisse Marie Welling (SF) SF budgettale, budget 2017, 1. september 2016 (Det talte ord gælder) Hvis denne tale var skrevet i april måned så havde den været kulsort. Dengang kastede Regeringens omprioriteringsbidrag

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 Udkast af 26. oktober 2015 til Kapitel 1 - Formål Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 1 Formål Bestyrelsen er Fonden

Læs mere

Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd. Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune.

Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd. Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune. Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd 1. Foreningens navn Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune. 2. Vision og formål Tønder Erhvervsråds vision er, aktivt

Læs mere

Jyllinge Kabel-TV Forening

Jyllinge Kabel-TV Forening Jyllinge, den 28. marts 2015 Til foreningens medlemmer Bestyrelsen for Jyllinge Kabel-TV Forening indkalder efter vedtægternes 9 til Ordinær generalforsamling torsdag, den 23. april 2015 kl. 19.00 på Hotel

Læs mere

Domea Hjørring Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 16. juni 2015 kl. 18.00, i Restaurant Svanelunden, Svanelunden 6 i Hjørring.

Domea Hjørring Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 16. juni 2015 kl. 18.00, i Restaurant Svanelunden, Svanelunden 6 i Hjørring. Domea Hjørring Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 16. juni 2015 kl. 18.00, i Restaurant Svanelunden, Svanelunden 6 i Hjørring. Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Til orientering organisationsbestyrelser og repræsentantskaber

Til orientering organisationsbestyrelser og repræsentantskaber Til orientering organisationsbestyrelser og repræsentantskaber Lovgrundlag P Lov nr. 485 af 9. juni 2004 om forsøg med salg af almene familieboliger P Bekendtgørelse nr. 682 af 24. juni 2004 om ansøgning

Læs mere

Svebølle Antenneforening

Svebølle Antenneforening Svebølle Antenneforening Referat fra generalforsamling d. 27. september 2012 i Svebøllehallen Bestyrelsen: Torben, Jacob, Søren, Brian, Arne og Thomas Referent: Thomas M. Hiorth Antal fremmødte: 30 inklusive

Læs mere

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum Vedtægter for Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum --- oo0oo --- 1. NAVN OG STATUS 1.01 Fondens navn er Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum (i det følgende kaldet Museet ). 1.02 Museet er en selvejende

Læs mere

Haderslev Boligselskab 83

Haderslev Boligselskab 83 Haderslev Boligselskab 83 Referat for repræsentantskabsmøde den 13. december 2010 kl. 19.00 på Hotel Harmonien. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde

Læs mere

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN HJEMMEL OG HJEMSTED 1 Nærværende vedtægt er fastsat med hjemmel i Kulturministeriets Bekendtgørelse den 27. december 2014 om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder. Repræsentantskabet har hjemsted

Læs mere

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag Vedtægter for Lildstrand bådlag 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Udelukkelse og eksklusion 5 Ordinær generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling 7 Bestyrelsen 8 Regnskab og revision 9

Læs mere

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Christian Emmeluth, MCJ Carsten R. Christiansen Susanne Borch, LLM Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Gry Rambusch Vedtægter for Det

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED SPORVEJSFUNKTIONÆRERNES BOLIGFORENING REPRÆSENTERET VED ADVOKATFIRMAET VALDAL DEN 14.

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED SPORVEJSFUNKTIONÆRERNES BOLIGFORENING REPRÆSENTERET VED ADVOKATFIRMAET VALDAL DEN 14. 1 Deltagere Sporvejsfunktionærernes Boligforening v/ Advokatfirmaet Valdal Kresten Valdal (Advokatfirmaet Valdal) Susanne Kirk (Advokatfirmaet Valdal) Københavns Kommune Elsebeth Korsholm (Teknik og Miljøforvaltningen)

Læs mere

Torsdag, den 21. marts 2013 kl. 16.00 DAGSORDEN

Torsdag, den 21. marts 2013 kl. 16.00 DAGSORDEN I overensstemmelse med forretningsordenens 4 stk. 3, indkaldes til ordinært bestyrelsesmøde på organisationens kontor: Torsdag, den kl. 16.00 Såfremt bestyrelsens medlemmer måtte ønske eventuelle emner

Læs mere

Vedtægter for Løgum Idrætsforening

Vedtægter for Løgum Idrætsforening Vedtægter for Løgum Idrætsforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Løgum Idrætsforening Foreningen er stiftet d. 10. januar 1968 Foreningens hjemsted er Tønder kommune 2 Formål Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER for Børns Voksenvenner København 1. Navn, stiftelse og hjemsted Foreningens navn er Børns Voksenvenner København, stiftet den 4. oktober 1993. Foreningens

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD SPILDEVAND A/S CVR-nr. 33 04 69 87 1. SELSKABETS

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Birgit Nielsen Trine Feldstedt Jørgen Rønnebech

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Birgit Nielsen Trine Feldstedt Jørgen Rønnebech Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 14. marts 2013 kl. 17.00 i festlokalet Vognmandsgade 16, 3300 Frederiksværk Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Halsnæs

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Side 1 VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Teglmarken 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Teglmarken. Dens formål er at varetage grundejernes

Læs mere

Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. november 2014, kl. 19.00 i Oasen, Strandmarksvej 18, 1. sal, Hvidovre

Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. november 2014, kl. 19.00 i Oasen, Strandmarksvej 18, 1. sal, Hvidovre Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. november 2014, kl. 19.00 i Oasen, Strandmarksvej 18, 1. sal, Hvidovre Repræsentantskabet: Christian Thode, Allan Christiansen, Arne Viggo Nyborg, Bente Bencke, Beth

Læs mere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere Vedtægter for Ergoterapeutforeningens selskab for ledere 1 Navn Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere 2 Formål Selskabets formål er: at være netværk og styrke det kollegiale sammenhold blandt ergoterapeuter

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 18. december 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 17. december 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

VEDTÆGTER for Fonden Neverland

VEDTÆGTER for Fonden Neverland Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Carsten R. Christiansen Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Peter Frandsen Nima Nabipour J. nr. 778.17-01 ldi@cphlex.dk cvr.nr. 27 07

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget. Juni 2016

Kommissorium for Revisionsudvalget. Juni 2016 Kommissorium for Revisionsudvalget Juni 2016 Indhold 1. KONSTITUERING OG FORMÅL... 3 2. MEDLEMSKAB... 3 3. MØDESTRUKTUR- OG FREKVENS... 4 4. BEMYNDIGELSE OG RESSOURCER... 4 5. OPGAVER OG FORPLIGTELSER...

Læs mere

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 19. april 2013 Referat af Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Clarasvej 2 8700 Horsens Telefon 7628 2010 Fax 7565 7660 VEDTÆGTER. for.

Clarasvej 2 8700 Horsens Telefon 7628 2010 Fax 7565 7660    VEDTÆGTER. for. Ret&Råd Sundhuset Clarasvej 2 8700 Horsens Telefon 7628 2010 Fax 7565 7660 E-mail: info@sundhuset.dk www.sundhuset.dk J.nr.: 21-80258 PEA/THJ VEDTÆGTER for Billund Trav A/S CVR-nr. 32 80 07 18 Selskabets

Læs mere

Generalforsamling Skive Golfklub 24. november 2015

Generalforsamling Skive Golfklub 24. november 2015 Generalforsamling Skive Golfklub 24. november 2015 Tirsdag den 24. november 2015 - kl. 19.00 Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00 8.december 2015 1. Godkendelse af dagsorden Indstilling: Til godkendelse 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Hasseris Boligselskab

Hasseris Boligselskab Hasseris Boligselskab Skriftlig beretning ved repræsentantskabsmødet den 15. december 2010 I lighed med tidligere år har 2009/10 været et travlt år med mange spændende opgaver. Renoveringssagen i Skelagergårdene

Læs mere

Referat over forhandlinger i forbindelse med generalforsamlingen den 12. maj 2016 i Billund Boligforening, Billund.

Referat over forhandlinger i forbindelse med generalforsamlingen den 12. maj 2016 i Billund Boligforening, Billund. Referat over forhandlinger i forbindelse med generalforsamlingen den 12. maj 2016 i Billund Boligforening, Billund. I generalforsamlingen deltog: På generalforsamlingen var 37 beboere mødt som repræsenterede

Læs mere

dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Søren Hald, formand Henry Rasmussen, næstformand Hanna Simonsen Kaj Ringsted

dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Søren Hald, formand Henry Rasmussen, næstformand Hanna Simonsen Kaj Ringsted Rødding Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 15. marts 212 kl.12: Mødet blev holdt på Jels Motel & sports Center, Ørstedvej 1, Jels. Med efterfølgende repræsentantskabsmøde.

Læs mere

Deltagere: Bjarne Walentin, formand Jens Erik Kristensen, næstformand. 1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 4. december til godkendelse.

Deltagere: Bjarne Walentin, formand Jens Erik Kristensen, næstformand. 1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 4. december til godkendelse. Indkaldelse til bestyrelsesmøde, torsdag d. 29. januar 2015, kl. 15.30, Harald Lunds Gade 15 Deltagere:, formand Jens Erik Kristensen, næstformand 1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 4. december

Læs mere

Miljøministerens besvarelse af spørgsmål nr. CE stillet af Folketingets Miljø- og Planlægningsudvalg stillet efter ønske fra Per Clausen

Miljøministerens besvarelse af spørgsmål nr. CE stillet af Folketingets Miljø- og Planlægningsudvalg stillet efter ønske fra Per Clausen Miljø- og Planlægningsudvalget 2009-10 MPU alm. del Bilag 513 Offentligt J.nr. BLS-401-00804 Den 28. april 2010 Miljøministerens besvarelse af spørgsmål nr. CE stillet af Folketingets Miljø- og Planlægningsudvalg

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf. VEDTÆGTER FOR Udvikling Fyn A/S CVR-nr. 34 20 62 28 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Udvikling Fyn A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Odense Kommune. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at varetage erhvervs-

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 13. juni 2019

Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 13. juni 2019 Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 13. juni 2019 Repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening den 13. juni 2019 kl. 19.00 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af forretningsorden. Dagsorden:

Læs mere

Finansudvalget 2015-16 FIU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 87 Offentligt

Finansudvalget 2015-16 FIU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 87 Offentligt Finansudvalget 2015-16 FIU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 87 Offentligt Folketingets Finansudvalget lov@ft.dk Beskæftigelsesministeriet Ved Stranden 8 1061 København K T +45 72 20 50 00 E bm@bm.dk

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Referat Sted Start 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Deltagere, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Per Carstens, og Lars Olsen. Endvidere deltog og direktør Deltog ikke Referent Dirigent Der var afbud

Læs mere