Det vigtigste først. Vores guide til et godt CV

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det vigtigste først. Vores guide til et godt CV"

Transkript

1 Det vigtigste først Vores guide til et godt CV Hos Kelly Services vil vi gerne hjælpe dig til at lykkedes på arbejdsmarkedet. Derfor har vi dedikeret noget tid, til at udarbejde en guide, som skal hjælpe dig til at skrive et godt CV. Et CV som repræsenterer dig bedst muligt. Vi håber du finder guiden nyttig og, at den kan hjælpe dig. Det primære formål med et CV, er at præsentere dine færdigheder på en måde, som får en potentiel arbejdsgiver til at ringe til dig for en samtale. Et velskrevet, informativt CV er det første skridt, på vejen til at åbne dørene til fremtidige karrieremuligheder. kellyservices.dk

2 Giv det rigtige førstehåndsindtryk Dit CV er det første indtryk, du giver til en potentiel arbejdsgiver. Med andre ord vil indholdet, strukturen og udseendet af dit CV tale på dine vegne. I betragtning af hvor vigtigt det er at give et godt førstehånds indtryk, kan man ikke understrege kraftigt nok, hvor vigtigt det er at tage sig tid til at lave et CV, som virkelig afspejler resultater, erfaring, forretningssans og stærke sider. Retningslinjerne i denne guide vil hjælpe dig med at kommunikere dine færdigheder effektivt.

3 Let at læse, let at forstå Den bedste måde at sammensætte et sælgende CV er at starte med at lave logiske kategorier, som fremhæver dine kvalifikationer og resultater. Nedenfor er eksempler på kategorier, du kan bruge. Mål og positionering. Lige under den øverste sektion (som skal indeholde navn, adresse og kontaktoplysninger) bør være en kort introduktion - hvor hovedindholdet af dit CV står. Et mål beskriver kortfattet, hvilken type stilling du søger. For eksempel: «Jeg ønsker en udfordrende regnskabsstilling med udviklingsmuligheder.» For at positionere dig skal du beskrive konkret hvad du kan tilbyde. For eksempel, «Virkelig dygtig marketing manager med mere end 10 års erfaring i markedsføring af produkter i mange forskellige sektorer.» Bemærk: Brug enten et mål eller positionering, ikke begge dele. Erhvervserfaring. Start med det sidste job, du havde, og notér arbejdserfaringerne fra de sidste 10 år. Kom med titler, virksomhedsnavne (herunder en kort beskrivelse af virksomheden), sted samt til / fra datoer for beskæftigelse. Nedskriv dine vigtigste opgaver og resultater. Færdigheder og evner. Inkludér relevante, specielle interesser, IT-færdigheder, fagkompetencer og enhver militærerfaring. Vær sikker på at præsentere dine færdigheder på en positiv måde, men undgå overdrivelser. Uddannelse. Niveau eller grad, fagområde, skole, dato for afsluttende eksamen og eventuelle relevante udmærkelser. Uddannelse er som regel angivet i slutningen af dit CV, men hvis du er nyuddannet og ikke har meget erhvervserfaring, kan du forbedre din uddannelse ved at sætte det højere op. Certificeringer og kontorer. Fokusér hele tiden på dine resultater, erfaring og kompetencer. Hvis det er relevant for stillingen, bedes du give oplysninger om medlemskab eller opgaver, som kan støtte og styrke dine kvalifikationer til stillingen, og gøre dit CV unikt.

4 Tilpas indholdet En af de vigtigste ting at huske på, når du arbejder på dit CV er, at du skal tilpasse indholdet til hver enkelt virksomhed og stilling. I stedet for at skrive et standard dokument, som du bruger til enhver lejlighed, skal du oprette et CV, der taler direkte til den potentielle arbejdsgivers unikke behov. Du kan eksempelvis lægge vægt på forskellige præstationer eller beskrive nogle resultater i flere detaljer. Du kan også beskrive, hvordan du opfylder specifikke krav i til den opslåede stilling. Dette kan være lidt tidskrævende, men et målrettet og skræddersyet CV udtrykker viden og interesse, og vil hjælpe dig med at differentiere dig fra andre kandidater.

5 Særlige situationer Du må ikke bekymre dig, hvis du ikke har særlige poster at vise på dit CV. Det er normalt, at jobsøgere har ringe erhvervserfaring eller huller i karrieren. Ved udarbejdelsen af dit CV, kan du faktisk gøre dette til din fordel. Overvej følgende forslag: Hvis du er en nyuddannet akademiker med lidt erhvervserfaring, har huller i dit CV eller søger en ny karriere: De fleste mennesker er uvidende om, at de har kvalifikationer og erfaring, som er vigtige elementer at medtage i et CV. Kurser, frivilligt arbejde, deltidsarbejde og deltagelse i faglige organisationer er gode eksempler, som du kan bruge. Overvej at lave et CV-resumé, hvis du har huller i din karriere. Et CV-resumé lister evner og resultater først, og fokuserer mindre på tidligere beskæftigelse og beskæftigelsesperioder. I stedet for at have et særskilt afsnit til Erhvervserfaring kan du vælge at have et afsnit, som du kalder Oplevelser, IT-viden og Projekter. Hvis du vælger denne type CV, kan du stadig sætte en kort liste over arbejde som afslutning. Et CV-resumé kan også bruges, hvis du skifter karriere. Hvis du mangler erhvervserfaring som er relevant for den nye branche, kan denne type CV bruges til at fremhæve relevante egenskaber, som kan overføres fra den ene branche til den anden. Hvis du har huller i dit CV er du velkommen til at beskrive dette i et separat følgebrev, hvor du kan beskrive, hvordan du har vedligeholdt dine færdigheder og kvalifikationer gennem midlertidig ansættelse, frivillige stillinger, eller jobrelaterede kurser. Hvis du har haft mange midlertidige ansættelser, men kun få fuldtidsstillinger: Sæt dine midlertidige stillinger i omvendt kronologisk orden, ligesom du ville gøre med faste stillinger. Hvis du har været ansat gennem et vikarbureau, bruges deres navn som arbejdsgiver. Gruppér alle dine vikarstillinger samlet. Vær sikker på at gøre det klart, at stillingerne var midlertidige. Hvis du er usikker på, hvordan du skal vise dine eksamenskarakterer: Akademiske resultater bliver mindre og mindre vigtige, som karrieren skrider frem. Hvis du har været i job et par år, er det ikke nødvendigt at medtage eksamensbeviset. Alternativt kan du inkludere din akademiske grad i slutningen af dit CV. Hvis du er en nyuddannet akademiker med gode karakterer, eller har en høj grad fra et anerkendt universitet eller collegeuddannelse, sæt gerne dette i starten af dit CV.

6 Hvis din tidligere arbejdsgiver har ændret navne: Skriv det aktuelle firmanavn og sæt det tidligere navn i parentes. Ved at inddrage begge navne i dit CV, kan potentielle arbejdsgivere let finde information, de ønsker at bekræfte din erhvervserfaring og foretage referencekontrol. Hvis din tidligere arbejdsgiver ikke længere eksisterer som en virksomhed, skal du sørge for at informere om dette. Men sørg for, at du er i kontakt med nogen derfra, hvis du giver dem som reference. Hvad ønsker arbejdsgiveren egentligt at vide? Det er vigtigt, at dit CV er rettet mod, hvad der betyder mest for en potentiel arbejdsgiver. Forslagene nedenfor hjælper dig med at identificere en arbejdsgivers primære fokus, når de læser din historie igennem dit CV. «Hvad betyder det for mig?» Dette er det vigtigste for en arbejdsgiver. Hvis dit CV ikke umiddelbart giver et svar på dette, vil de miste interessen i løbet af få sekunder. Indledningen skal straks fange læserens interesse og tydeligt opsummere hvem du er, dine styrker og hvilke fordele du kan tilføre virksomheden. «Hvad kan du gøre for mig?» En sikker måde at bekræfte din værdi er at vise gode resultater fra tidligere jobs. Vær sikker på at vise målbare resultater og medtag de nødvendige detaljer. «Har du de rigtige kvaliteter?» Beslut hvilke funktioner der er mest relevante for den potentielle arbejdsgiver og sæt vigtige nøgleord og sætninger fra jobannoncen ind i dit CV. «Hvor har du arbejdet før?» Vær sikker på at inkludere, hvor du har arbejdet, hvor længe og hvilke jobtitler du har haft. «Er din erfaring relevant i forhold til vores behov?» En jobtitel vil ikke nødvendigvis vise relevant erhvervserfaring. Overvej at bruge underpunkter til at fremhæve interessant information, der er relevant for stillingen. NB! Gør præsentationen kort. «Har du den nødvendige uddannelse og certificering?» Vis, at du har relevant uddannelse, efteruddannelse og certificering, og anvend passende terminologi og nøgleord for at sikre, at oplysningerne ikke bliver overset af dem, der læser dit CV.

7 «Hvilken slags person er du?» Oplys om de ting, der gør, at du skiller dig ud fra mængden, før du møder din kommende arbejdsgiver. For eksempel, kan du inkludere dine computerfærdigheder eller de udenlandske sprog du taler. «Er det let at komme i kontakt med dig?» Du kan have det bedste CV, men du vil aldrig høre fra en arbejdsgiver, hvis du ikke har angivet telefonnumre, mailadresse og postadresse.

8 Hvorfor så meget postyr omkring nøgleord? Nøgleord er specifikke ord eller vendinger, som jobsøgende bruger til at finde arbejdspladser og arbejdsgivere bruger til at finde de rigtige kandidater. De anvendes som søgekriterier på samme måde, som når du søger på internettet. Arbejdsgiveren vil ofte digitalisere CV et, sætte det ind i en søgbar database og benytte skræddersyede programmer til at søge efter bestemte nøgleord med relation til de ledige stillinger. Det er derfor vigtigt at placere disse nøgleord i dit CV for at sikre, at disse bliver opfanget af en scanning. Overvej disse tips, når du tilføjer nøgleord: Brug nøgleord, der er relateret til branchen. Hav fokus på ord, der er nævnt gentagne gange i forbindelse med den konkrete stillingsbetegnelse. Jo flere nøgleord du bruger, jo større er chancerne for, at de vil blive opdaget. Når du svarer direkte på en jobannonce, kan du bruge ord fra annoncens nøgleord. Se også vores karrieretips på for mere nyttig information.

9 Tips til at gøre dit CV endnu bedre Du skal forberede dig på, at skulle skrive, redigere og omskrive dit CV flere gange, før det er perfekt med et klart og tydeligt indhold. Følgende tips kan være nyttige: Brug aktive ord. Nøgleord, som angiver handlinger: udviklet, designet, tog initiativ til, etablerede, indførte, ledet, organiseret og implementeret brug ord som vil skildre dig som dynamisk og stærk. Opsummer ansvarsområderne. Bemærk venligst, at et CV ikke er det samme som en jobansøgning. Det simple er ofte det bedste. Fokus på resultater, ikke daglige aktiviteter. Når du beskriver din erhvervserfaring, så prøv at lægge vægt på resultater ved hjælp af korte og præcise punkter. Du må ikke blot lave en liste over arbejdsopgaver.

10 Gode råd Du kan ikke være for forsigtig, når du finjusterer dit CV. Følgende forslag kan være nyttigt at have med i tankerne: I slutningen af dit CV, kan du skrive Referencer på anmodning. Referencer skrives på et særskilt ark med navn, titel, firma, adresse og telefonnummer. (Husk at bede om tilladelse, før du giver nogen reference). Hvis intervieweren beder om referencer, har du denne liste let tilgængelig. Læs altid korrektur på dit CV, og få gerne andre til at læse det igennem også. Grammatiske og typografiske fejl på dit CV kan ødelægge muligheden for at blive taget i betragtning. Selv den mindste stavefejl kan ødelægge dine chancer. Begræns antallet af sider og gør dit CV kort og enkelt. Undgå for meget tekst, ved hjælp af lister, korte afsnit, fjern unødvendige ord og brug punktopstilling de steder, hvor det er muligt. Du må ikke medtage personlige oplysninger (alder, nationalitet, religion, ægteskabelig status). Det er ulovligt at tage beskæftigelsesbeslutninger baseret på sådanne oplysninger, og at inkludere dem på dit CV er derfor unødvendig. Undgå virksomheds- eller branche-specifik terminologi og forkortelser, der kan forårsage forvirring. Du må aldrig nævne en tidligere arbejdsgiver på en negativ måde eller være uærlig. Intet ødelægger dine chancer mere end negative, falske eller vildledende udsagn. Undgå personlige stedord jeg og mig. Det er bedre at sige opnåede 40 procent salg stigning i stedet for jeg steg salget med 40%. Sørg for, at dit CV er let at læse. Undgå at bruge mange forskellige skrifttyper, størrelser og komplicerede formatering. Hold dit CV rent, enkelt og professionelt. Du må ikke vedhæfte udskrifter, referencebreve eller eksamensbeviser. Hvis intervieweren ønsker noget af dette, kan han / hun bede om det. Husk, at det altid handler om førstehåndsindtrykket. Brug papir af højeste kvalitet i neutrale farver uden baggrunds grafik eller hæfteklammer.

11

12 An Equal Opportunity Employer 2011 Kelly Services, Inc. NO11-08 Kelly Services Telefon

Effektive råd til dit CV

Effektive råd til dit CV Effektive råd til dit CV Et CV, der giver gevinst Jobsøgning kan være en kompliceret proces, og selv om netværk og jobinterview er afgørende elementer i jobsøgningen, er dit CV ofte det første, din eventuelle

Læs mere

Forberedelse. Gennemføring. Succes.

Forberedelse. Gennemføring. Succes. Forberedelse. Gennemføring. Succes. Kelly Services Interviewguide til kandidater Hos Kelly Services er vi dedikerede til at udarbejde værktøjer og stille disse til rådighed således, at du kan optimere

Læs mere

LinkedIn Vejledning. Formålet med LinkedIn. Den grundlæggende opbygning af din profil

LinkedIn Vejledning. Formålet med LinkedIn. Den grundlæggende opbygning af din profil LinkedIn Vejledning Formålet med LinkedIn LinkedIn fungerer på en måde ligesom Facebook bare med fokus på faglighed. Det er en god måde at holde kontakten vedlige med tidligere kollegaer og chefer, søge

Læs mere

HUSK AT SKRIVE DIT CV EFTER DEN STILLING DU SØGER

HUSK AT SKRIVE DIT CV EFTER DEN STILLING DU SØGER Et CV er en beskrivelse af din uddannelses- og erhvervserfaring samt kompetence Et CV er personligt Der er ikke nødvendigvis et klart svar på hvad DET RIGTIGE CV er. HUSK AT SKRIVE DIT CV EFTER DEN STILLING

Læs mere

FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING

FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING Karrieredagene 6. marts 2015 FLEMMING KLUGE Kluge & Partners A/S - Owner Sales-Force1 A/S Founder and Partner Glocalnet A/S CEO ATEA A/S (Merkantildata) Sales Director TELENOR

Læs mere

Tips til at lave en ansøgning

Tips til at lave en ansøgning Tips til at lave en ansøgning Det er ikke nemt at skrive en god ansøgning. Det kræver forberedelse og tålmodighed, hvis du skal opnå et godt resultat. Virksomheden kender dig som udgangspunkt ikke og du

Læs mere

25 TIPS TIL DIT CV. Husk at du markedsfører dig selv

25 TIPS TIL DIT CV. Husk at du markedsfører dig selv Husk at du markedsfører dig selv 1 Et CV skal altid vise dine bedste erfaringer, samt relevante evner og kompetencer. Du skal se dig selv som et produkt, du forsøger at sælge til virksomheden. Kan du ikke

Læs mere

Ø Lav en liste over følgende inden du går i gang: Dine evner, erhvervserfaring, erhvervskompetencer, resultater, ITkompetencer,

Ø Lav en liste over følgende inden du går i gang: Dine evner, erhvervserfaring, erhvervskompetencer, resultater, ITkompetencer, HVAD ER ET CV? Formålet med et CV er at få en fod indenfor døren og komme til jobsamtale. Et CV har derved været succesfuldt hvis du ikke er blevet sorteret fra i mængden af ansøgere. Et CV er et 1 2 siders

Læs mere

Tips og tricks til jobsøgning

Tips og tricks til jobsøgning Tips og tricks til jobsøgning Hvordan søger du målrettet et job? Opstil dine jobmål Tænk på indhold, branche, arbejdstid og geografi. Lav grundig research Søg viden om jobbet og virksomheden. Brug internettet

Læs mere

CV Hvordan? Sådan! Hvad er formålet med et CV? Hvor meget må et CV fylde? Hvordan læses et CV? Bonus-spørgsmål:

CV Hvordan? Sådan! Hvad er formålet med et CV? Hvor meget må et CV fylde? Hvordan læses et CV? Bonus-spørgsmål: CV Hvordan? Sådan! Det handler om at få en arbejdsgiver til at læse dit CV og sørge for at han/hun ikke stopper med at læse, fordi der kommer oplysninger, som kan frasortere dig til samtalen. Overvej derfor

Læs mere

Tips og tricks til jobsøgning

Tips og tricks til jobsøgning Tips og tricks til jobsøgning Hvordan søger du målrettet et job? Opstil dine jobmål : Tænk på indhold, branche, arbejdstid, geografi. Brug internettet HK Jobformidling har sin egen database på www.mithk.dk.

Læs mere

til at oprette et effektivt CV

til at oprette et effektivt CV august 2006 DIT CV ER I TRYGGE HÆNDER Dit CV vises i første omgang anonymt overfor de virksomheder, der søger efter medarbejdere i OFiR's CV-database. Ønsker virksomheden kontakt til dig, skal de bede

Læs mere

VEJLEDNING TIL DIT CV PÅ JOBNET.DK. Fokusér på dine muligheder og kvalifikationer

VEJLEDNING TIL DIT CV PÅ JOBNET.DK. Fokusér på dine muligheder og kvalifikationer VEJLEDNING TIL DIT CV PÅ JOBNET.DK Fokusér på dine muligheder og kvalifikationer DIT CV PÅ JOBNET ER VIGTIGT! DET ØGER DINE CHANCER FOR AT FÅ ET JOB, AT DIT CV FRA JOBNET.DK VISES I HK S JOBBØRS. NÅR VI

Læs mere

Hjælp til jobsøgningen

Hjælp til jobsøgningen Hjælp til jobsøgningen FOA Århus Jobmatch Hjælp til jobsøgningen I denne folder finder du inspiration til jobsøgning. Da det kan være længe siden, du sidst har lavet enten ansøgning, CV eller andet relateret

Læs mere

Vejledning til at oprette CV på Jobnet

Vejledning til at oprette CV på Jobnet Vejledning til at oprette CV på Jobnet Du skal udfylde dit CV så godt som muligt, fordi: jobcentret og FOAs A-kasse så bedre kan hjælpe dig med at finde en arbejdsgiver, der søger en medarbejder med dine

Læs mere

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af.

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af. Ansøgning gode råd Din ansøgning skal i bund og grund være et argument for, hvorfor netop du skal inviteres ind til en samtale. I ansøgningen har du mulighed for at give et indtryk af din personlighed

Læs mere

Kunsten at gå til jobsamtale. Kunsten at gå til en god jobsamtale

Kunsten at gå til jobsamtale. Kunsten at gå til en god jobsamtale Kunsten at gå til en god jobsamtale Tillykke Du er nu udvalgt til at komme til samtale hos en virksomhed omkring et job. Du skal derfor i gang med at forberede dig på at præsentere dig selv, så du bliver

Læs mere

3 skridt nærmere karrieren 30. april 2013

3 skridt nærmere karrieren 30. april 2013 3 skridt nærmere karrieren 30. april 2013 Agenda Forberedelse Hvilken type af job drømmer du om træd 3 skridt tilbage Dine kompetencer - EFU-modellen Vær forberedt og på forkant Kontekst og spørgsmål

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk]

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] Søg jobbet via Jobnet Du kan se ledige job på Jobnet.dk, og når du har fundet en stilling, kan du søge den. Er der i søgeresultatlisten ved annoncens

Læs mere

til at oprette et effektivt CV

til at oprette et effektivt CV DIT CV ER I TRYGGE HÆNDER Dit CV vises i første omgang anonymt overfor de virksomheder, der søger efter medarbejdere i OFiR's CV-database. Ønsker virksomheden kontakt til dig, skal de bede dig om at få

Læs mere

Undervisningsforløb søg lærepladsen

Undervisningsforløb søg lærepladsen Undervisningsforløb søg lærepladsen Sammenhæng: Forløbet er en beskrivelse af, hvad man kan undervise i, i forbindelse med erhvervsbesøg hos virksomheden Stiholt. Undervisningen retter sig især imod Ansøgningen

Læs mere

Landmænd er eftertragtet arbejdskraft!

Landmænd er eftertragtet arbejdskraft! Landmænd er eftertragtet arbejdskraft! v/ Adm.Dir. Anne-Mette Ravn Hartmanns A/S KORT OM HARTMANNS Primære aktiviteter: Rekruttering til faste stillinger, Vikarassistance, Rådgivning af ledige, Karriererådgivning/Newplacement

Læs mere

Skriv en ansøgning og et cv til et konkret stillingsopslag

Skriv en ansøgning og et cv til et konkret stillingsopslag Skriv en ansøgning og et cv til et konkret stillingsopslag Kar råd riere giv nin g Mål og krav Det at skrive et cv og en ansøgning kan for nogle være en stor udfordring dels får du mange forskellige råd

Læs mere

Guide til jobsamtale som dimittend.

Guide til jobsamtale som dimittend. Guide til jobsamtale som dimittend. Tema Ansøger Arbejdsgiver Ankomst X: Ankommer til virksomheden i god tid og melder sin ankomst. Receptionist: Beder X vente i receptionen indtil, at Y og hans kollegaer

Læs mere

Mercuri Urval A/S. Grundlagt i 1967 DK 1974. Flere end 3.000 kunder I alle sektorer. Kontorer i 23 lande. Små, mellemstore og store organisationer

Mercuri Urval A/S. Grundlagt i 1967 DK 1974. Flere end 3.000 kunder I alle sektorer. Kontorer i 23 lande. Små, mellemstore og store organisationer Velkommen Mercuri Urval A/S Grundlagt i 1967 DK 1974 Kontorer i 23 lande 800 konsulenter Flere end 3.000 kunder I alle sektorer Små, mellemstore og store organisationer Over 10.000 opgaver hvert år Hvem

Læs mere

Sådan fik de jobbet 2010 - en undersøgelse af nyuddannede djøferes første job

Sådan fik de jobbet 2010 - en undersøgelse af nyuddannede djøferes første job DJØF Sådan fik de jobbet 2010 - en undersøgelse af nyuddannede djøferes første job DJØF august 2010 Indhold 1 Indledning... 2 1.1 Resume... 2 1.2 Metode... 2 2 Færdiguddannede kandidaters erfaring med

Læs mere

August 2015. Velkommen

August 2015. Velkommen August 2015 Velkommen Mercuri Urval A/S Grundlagt i 1967 DK 1974 Kontorer i 25 lande 800 konsulenter Flere end 3.000 kunder I alle sektorer Små, mellemstore og store organisationer Over 10.000 opgaver

Læs mere

REKRUTTERINGSYDELSER

REKRUTTERINGSYDELSER REKRUTTERINGSYDELSER REKRUTTERING REKRUTTERING Smutvej til den rigtige kandidat Vi leverer et professionelt match mellem jeres behov, kandidatens kompetencer og vores database med over 7.000 profiler.

Læs mere

FORORD. De øvrige folder omhandler emnerne: Fastholdelse af medarbejderne Personalehåndbog Medarbejderudviklingssamtalen Uddannelsesplanlægning

FORORD. De øvrige folder omhandler emnerne: Fastholdelse af medarbejderne Personalehåndbog Medarbejderudviklingssamtalen Uddannelsesplanlægning FORORD Denne lille guide om rekruttering er en af fem foldere der tilsammen dækker en større del af HR-området. Folderne er tænkt, dels som et værktøj og dels til inspiration til at arbejde struktureret

Læs mere

Et kommercielt whitepaper er således et stærkt marketingsværktøj, der kan støtte beslutningstagere i valget af den ene løsning frem for den anden.

Et kommercielt whitepaper er således et stærkt marketingsværktøj, der kan støtte beslutningstagere i valget af den ene løsning frem for den anden. Sådan skriver du et whitepaper Et whitepaper er et almindeligt brugt værktøj til at introducere tekniske innovationer og nye produkter. Men der er meget at tage stilling til, når man skal skrive et whitepaper.

Læs mere

BEMAFD Pixiebog til jobsøgende

BEMAFD Pixiebog til jobsøgende BEMAFD Pixiebog til jobsøgende Tips til jobsøgning Ikke klassificeret Bemandingsafdelingen 19-12-2014 Tips til jobsøgning Denne Pixiebog er inddelt i nedenstående afsnit som du kan springe direkte til.

Læs mere

Det bevidste valg Materiale fra jobsøgningskursus, 6. november 2003

Det bevidste valg Materiale fra jobsøgningskursus, 6. november 2003 Silkeborg Handelsskole Side 1 af 6 Det bevidste valg Materiale fra jobsøgningskursus, 6. november 2003 Præsentation Karin Elmedal Laursen, Medarbejderkonsulent i Jyske Bank Susan Bergqvist, Medarbejderkonsulent

Læs mere

Din karriere i centrum

Din karriere i centrum ? Din karriere i centrum Din karriere i centrum Trives du i selskab med dygtige og ambitiøse mennesker? Med komplekse og krævende opgaver? Og i et miljø, hvor kvalitetskravene er høje? Hos Bruun & Hjejle

Læs mere

CV et Hvor lang tid har du?

CV et Hvor lang tid har du? CV et Version 1.1 CV et Hvor lang tid har du? Hvor lang tid bruger han/hun på at læse CV et? Hvor hurtigt danner han/hun sig et indtryk? Hvilket indtryk får arbejdsgiveren, hvis man fremsender Jobnet CV

Læs mere

Din karriere i centrum

Din karriere i centrum ? Din karriere i centrum Din karriere i centrum Trives du i selskab med dygtige og ambitiøse mennesker? Med komplekse og krævende opgaver? Og i et miljø, hvor kvalitetskravene er høje? Hos Bruun & Hjejle

Læs mere

Bilag A: Overblik over online forløbet og læringsindhold.

Bilag A: Overblik over online forløbet og læringsindhold. Bilag A: Overblik over online forløbet og læringsindhold. - langt mere bevidsthed, end på andre skoler. Erfaringsbaseret e-learningsforløb i en tilknytning til en mentor, med nye tanker og ny bevidsthed

Læs mere

LEDIGHED OG VEJEN TIL JOB.

LEDIGHED OG VEJEN TIL JOB. LEDIGHED OG VEJEN TIL JOB. Indhold. Jobsøgning. 5 Regler for ledige. 9 3 KOM I SPIL PÅ JOBMARKEDET. Jobsøgning er en svær kunst at mes tre. Der findes ingen standardløsninger på, hvordan du skriver den

Læs mere

Ansøgning Motiverende Omslags Brev

Ansøgning Motiverende Omslags Brev - Åbning Kære Hr., Formel, mandelig modtager, navn ukendt Kære Fru., Formel, kvindelig modtager, navn ukendt Formel, modtager navn og køn ukendt Kære Hr., Kære Fru., Formel, når man henvender sig til adskillige

Læs mere

Networking og Jobsøgning med LinkedIn

Networking og Jobsøgning med LinkedIn Foredrag hos Hanne Rude 8. oktober 2012 Networking og Jobsøgning med LinkedIn Morten Vium Find mig på LinkedIn: mortenvium.dk/linkedin Mere om mine foredrag: ModerneJobsøger.dk/foredrag-linkedin-ekspert-morten-vium

Læs mere

Miniguide til jobsøgning

Miniguide til jobsøgning Miniguide til jobsøgning Forarbejde og ansøgning/cv Før du går i gang overvej: Hvor vil du arbejde?... 1 Ansøgningen... 2 CV... 4 Forberedelse af jobsamtalen... 5 Forarbejde før samtalen... 5 Selve samtalen...

Læs mere

KARRIERE-COCKTAIL AARHUS UNIVERSITET KARRIERE-COCKTAIL ARNE N. SKOV REGNSKABSCHEF 17. NOVEMBER 2015

KARRIERE-COCKTAIL AARHUS UNIVERSITET KARRIERE-COCKTAIL ARNE N. SKOV REGNSKABSCHEF 17. NOVEMBER 2015 PLANLÆGNING AF JOBSØGNINGSPROCES Emnepunkter: Indledende jobsøgningsfase Ansøgning, CV Jobsamtale Efter samtalen INDLEDENDE BEMÆRKNINGER Der findes ingen klare anbefalinger for hvordan man sikrer sig det

Læs mere

RPC Superfos persondatapolitik

RPC Superfos persondatapolitik RPC Superfos persondatapolitik Gældende fra: 25. maj 2018 Som dataansvarlig er RPC Superfos forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger. Denne persondatapolitik beskriver, hvordan vi (RPC Superfos

Læs mere

Vejledning i udfyldelse af mit CV på jobnet.dk og Min plan for jobsøgning på mithk.dk

Vejledning i udfyldelse af mit CV på jobnet.dk og Min plan for jobsøgning på mithk.dk Vejledning i udfyldelse af mit CV på jobnet.dk og Min plan for jobsøgning på mithk.dk Når du udfylder dit CV på jobnet.dk, er der nogle af felterne, du skal være ekstra opmærksom på. De skal nemlig udfyldes

Læs mere

På vej til dit næste job

På vej til dit næste job A-KASSE På vej til dit næste job Gode råd til jobsøgning FEBRUAR 2018 Indhold Sådan finder du jobbet 3 Sådan søger du jobbet 4 Før du skriver jobansøgningen 4 Når du skriver jobansøgningen 4 Når du skriver

Læs mere

Dit CV på jobnet.dk Side 1. Indhold

Dit CV på jobnet.dk Side 1. Indhold DIT CV PÅ JOBNET.DK Dit CV på jobnet.dk Side 1 Indhold 1. CV et din nøgle til dagpenge og job.... 2 2. Derfor skal dit CV på jobnet.dk... 2 3. CV-samtalen... 2 4. Generelle krav... 2 5. Undgå problemer

Læs mere

-vejen til den næste medarbejder

-vejen til den næste medarbejder 3F Jobformidling -vejen til den næste medarbejder I 3F Jobformidling ønsker vi at bistå alle virksomheder med ordnede løn- og ansættelsesvilkår i deres rekrutteringsarbejde Udgivet af 3F Kampmannsgade

Læs mere

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Min historie og baggrund for at være her i dag! Bibliotekar i 14 år Forlagsredaktør og chef i 8 år FYRET og 51

Læs mere

CV FORM MÅLGRUPPE KOMMENTARER

CV FORM MÅLGRUPPE KOMMENTARER Rekrutteringsdatabaser Rekrutterings-databaser Jobcentre Jobbaser Fagforeninger Jobudbydere A-kasser Udvalget er stort af rekrutterings- og CV-banker, hvor dit CV kan blive optaget. De findes blandt andet

Læs mere

1.0 Indledning:...3. 1.1 Resume:...3 1.1.1 Dimittender, som har haft første job...3 1.1.2 Dimittender, som ikke har haft første job...4 1.2 Metode...

1.0 Indledning:...3. 1.1 Resume:...3 1.1.1 Dimittender, som har haft første job...3 1.1.2 Dimittender, som ikke har haft første job...4 1.2 Metode... Tabelrapport: Sådan fik de jobbet 2014 Indhold 1.0 Indledning:...3 1.1 Resume:...3 1.1.1 Dimittender, som har haft første job...3 1.1.2 Dimittender, som ikke har haft første job...4 1.2 Metode...5 2.0

Læs mere

Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i:

Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i: Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i: HVAD der er vigtigt når du skal lave et professionelt CV HVORDAN du skal gøre det og HVORFOR du skal gøre det på den måde

Læs mere

Move On - det effektive afsæt

Move On - det effektive afsæt Move On - det effektive afsæt Der er mange spørgsmål, der melder sig, når man bliver jobsøgende. For de flestes ved kommende er det en ret uvant situation, som man kun oplever få gange i et arbejdsliv.

Læs mere

Få gode råd til, hvordan du bruger LinkedIn som et værktøj til din jobsøgning.

Få gode råd til, hvordan du bruger LinkedIn som et værktøj til din jobsøgning. Miniguide Sådan bruger du LinkedIn i din jobsøgning LinkedIn er meget mere end en online profil, hvor du synliggør dit CV for omverdenen. Få gode råd til, hvordan du bruger LinkedIn som et værktøj til

Læs mere

Ansøgningsskema. Udfyldes og sendes til Business Institute pr. post, mail eller fax. Jeg ønsker optagelse på: Pre MBA ANSØGNINGSSKEMA PRE MBA GRØNLAND

Ansøgningsskema. Udfyldes og sendes til Business Institute pr. post, mail eller fax. Jeg ønsker optagelse på: Pre MBA ANSØGNINGSSKEMA PRE MBA GRØNLAND Ansøgningsskema Udfyldes og sendes til Business Institute pr. post, mail eller fax. Jeg ønsker optagelse på: Pre MBA Business Institute A/S, Vesterbro 18, 9000 Aalborg 1 Personlig information Fornavn Efternavn

Læs mere

DM Fagforening for højtuddannede. Kickstart din karriere

DM Fagforening for højtuddannede. Kickstart din karriere DM Fagforening for højtuddannede Kickstart din karriere Tillykke med kandidatgraden Står du klar til at kaste dig ud i jagten på drømmejobbet? Eller overvejer du at prøve dine idéer af som selvstændig

Læs mere

Profilpartners tips og tricks til den gode ansøgning og samtale

Profilpartners tips og tricks til den gode ansøgning og samtale Profilpartners tips og tricks til den gode ansøgning og samtale Ansøgning En ansøgning består af et brev og et CV. Brevet skal i bund og grund fortælle, hvad der har fået dig til at søge stillingen samt

Læs mere

Gode råd til den motiverede ansøgning

Gode råd til den motiverede ansøgning Gode råd til den motiverede ansøgning Mange uddannelsessteder vil gerne have, at kvote 2 ansøgere vedlægger en motiveret ansøgning (nogle steder også kaldet en levnedsbeskrivelse). Den motiverede ansøgning

Læs mere

HR- Chefens svar. Job-guide

HR- Chefens svar. Job-guide HR- Chefens svar Job-guide Arbejdsliv Hvad kan man som ny medarbejder selv gøre for at få en god start i jeres virksomhed? At opbygge en succesfuld karriere hos Scandic Entreprise Aps forventer vi, at

Læs mere

Hvordan laver jeg en poster/plakat og handout

Hvordan laver jeg en poster/plakat og handout Hvordan laver jeg en poster/plakat og handout Poster Indhold Keep it simple! Undlad hellere noget forklarende tekst eller nogle resultater idet en overfyldt poster let bliver kedelig og triviel at kigge

Læs mere

MODUL H: MEDIEKONTAKT

MODUL H: MEDIEKONTAKT MODUL H: MEDIEKONTAKT HVAD KAN VI ANVENDE MEDIER TIL? Få opmærksomhed Skabe fokus på problemer Få omtale Få budskaber ud/starte eller præge debat Præge omtale i ønsket retning Gratis markedsføring Påvirke

Læs mere

Dimittendundersøgelse for UCN s Fysioterapeutuddannelse 2015

Dimittendundersøgelse for UCN s Fysioterapeutuddannelse 2015 Dimittendundersøgelse for UCN s Fysioterapeutuddannelse 2015 Indhold Indledning... 2 Lidt om dimittenderne... 2 Beskæftigelsessituation... 3 Dimittender i ansættelsesforhold... 3 Selvstændige/iværksætter...

Læs mere

A Publication of Company XYZ

A Publication of Company XYZ A Publication of Company XYZ En guide for studerende om LinkedIn I guiden her får du tips til, hvordan du laver en grundlæggende LinkedIn-profil, og hvordan du kan bruge den til at synliggøre dig selv

Læs mere

Stillingsbeskrivelse Matchprofil Interview Ansættelse & Introduktion Opfølgning

Stillingsbeskrivelse Matchprofil Interview Ansættelse & Introduktion Opfølgning JOBMAPPE Stillingsbeskrivelse Matchprofil Interview Ansættelse & Introduktion Opfølgning Det ledige job: Valgt rekruttering Opslået pr.: " Online Rekruttering (CV + Annonce) Besættes inden: " Annonce Ansvarlig

Læs mere

Før du begynder: Fem grundlæggende principper for et godt CV

Før du begynder: Fem grundlæggende principper for et godt CV Før du begynder: Fem grundlæggende principper for et godt CV 1. Koncentrer dig om det vigtigste Arbejdsgivere bruger generelt mindre end et minut på at læse et CV, før de beslutter sig for at afvise det

Læs mere

Opret dit CV. Jeg søger job som. Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk.

Opret dit CV. Jeg søger job som. Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk. Opret dit CV Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk. Derefter klikker du på 'MIN JOBSØGNING' i den sorte menu øverst på siden. Du kan se 'Jobnets værktøjer', og du kan få mere at

Læs mere

Du kan læse om de enkelte pakker på vores hjemmeside og på informationsarket for den enkelte uddannelse.

Du kan læse om de enkelte pakker på vores hjemmeside og på informationsarket for den enkelte uddannelse. Ansøgningsskema Jeg ønsker optagelse på EMBA in Business Strategy EMBA in Business Psychology EMBA in Business Creativity Top Governance Pre MBA MBA² - for dig der allerede har en MBA EMBA in Business

Læs mere

Kom godt i gang med LinkedIn

Kom godt i gang med LinkedIn Kom godt i gang med LinkedIn March 2017 Indholdsfortegnelse Hvad er LinkedIn?... 3 Abonnementstyper på LinkedIn... 3 LinkedIn er en søgemaskine... 4 Profilens mest basale sektioner... 4 Billede... 4 Overskrift:...

Læs mere

Vejledning om at stå til rådighed for arbejdsmarkedet

Vejledning om at stå til rådighed for arbejdsmarkedet 1 Vejledning om at stå til rådighed for arbejdsmarkedet For at modtage dagpenge mens du er ledig, skal du stå til rådighed for det danske arbejdsmarked. Det gør du ved blandt andet at opfylde disse betingelser:

Læs mere

Ansøgningsskema Arctic Udfyldes og sendes til Business Institute pr. post, mail eller fax.

Ansøgningsskema Arctic Udfyldes og sendes til Business Institute pr. post, mail eller fax. Ansøgningsskema Arctic Udfyldes og sendes til Business Institute pr. post, mail eller fax. Jeg ønsker at deltage på: Pre MBA Top Governance Personlig information Fornavn Efternavn Privatadresse Post nr.

Læs mere

GUIDE: DEN GODE JOBANNONCE

GUIDE: DEN GODE JOBANNONCE GUIDE: DEN GODE JOBNNONCE GUIDE: DEN GODE JOBNNONCE Gode jobannoncer giver kvalificerede ansøgninger Vigtigheden af at skrive en god jobannonce kan ikke overvurderes. Men hvorfor er det så vigtigt og hvad

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA 2011

ANSØGNINGSSKEMA 2011 ANSØGNINGSSKEMA 2011 Når du ansøger: 1. Dette skema skal udfyldes af enhver, der søger optagelse på Menighedsfakultetets 4-årige bacheloruddannelse i teologi. Der gøres opmærksom på, at du samtidig med

Læs mere

5 måder at reducere dine Powerpoint tekster

5 måder at reducere dine Powerpoint tekster 1 Slides og præsentationer med alt for meget tekst er kedelige og kan ikke holde dit publikum fanget. Hvordan reducerer du mængden af tekst på dine slides? Hvordan får du gjort dem simple? // www.facebook.com/slidemarkting

Læs mere

1.+2. Har du på nuværende tidspunkt et studierelevant job? Dvs. et job, hvor du kan bruge din faglige viden eller måde at arbejde på.

1.+2. Har du på nuværende tidspunkt et studierelevant job? Dvs. et job, hvor du kan bruge din faglige viden eller måde at arbejde på. Studiejob 1.+2. Har du på nuværende tidspunkt et studierelevant job? Dvs. et job, hvor du kan bruge din faglige viden eller måde at arbejde på. Før Efter Ja 10 % 45 % Nej 90 % 55 % 35 % flere af deltagerne

Læs mere

KOM I GANG MED DIN JOBSØGNING: TIPS OG TRICKS TIL CV OG ANSØGNING. CA, ved karriererådgiver Trine Lundgaard Nielsen Odense 5.

KOM I GANG MED DIN JOBSØGNING: TIPS OG TRICKS TIL CV OG ANSØGNING. CA, ved karriererådgiver Trine Lundgaard Nielsen Odense 5. KOM I GANG MED DIN JOBSØGNING: TIPS OG TRICKS TIL CV OG ANSØGNING CA, ved karriererådgiver Trine Lundgaard Nielsen Odense 5. marts 2015 1 Afklaring Det gode CV Den gode ansøgning 2 LEDESTJERNEN Dit ansøgningsmateriale

Læs mere

CV/ANSØGNING Ajour 2015: Minikonference for studerende Akademikernes A-kasse, Birgitte Schierning

CV/ANSØGNING Ajour 2015: Minikonference for studerende Akademikernes A-kasse, Birgitte Schierning CV/ANSØGNING Ajour 2015: Minikonference for studerende Akademikernes A-kasse, Birgitte Schierning NETVÆRK Hver 4. akademiker fik job via netværk i 2012 og det tal er stigende! Flere nyuddannede end erfarne

Læs mere

LinkedIn Guide. krifa.dk. Krifas LinkedIn guide er til dig, der gerne vil bruge LinkedIn i din jobsøgning. Hvad kan LinkedIn bruges til?

LinkedIn Guide. krifa.dk. Krifas LinkedIn guide er til dig, der gerne vil bruge LinkedIn i din jobsøgning. Hvad kan LinkedIn bruges til? LinkedIn Guide Krifas LinkedIn guide er til dig, der gerne vil bruge LinkedIn i din jobsøgning. krifa.dk Hvad kan LinkedIn bruges til? LinkedIn har verdens største samling af CV er. På verdensplan har

Læs mere

Sa dan udfylder du ansøgningen om optagelse pa en deltidsuddannelse i det digitale ansøgningssystem DANS

Sa dan udfylder du ansøgningen om optagelse pa en deltidsuddannelse i det digitale ansøgningssystem DANS Sa dan udfylder du ansøgningen om optagelse pa en deltidsuddannelse i det digitale ansøgningssystem DANS Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem, DANS! Se eventuelt også

Læs mere

En ansøgning har kun ét formål: At du kommer til en jobsamtale.

En ansøgning har kun ét formål: At du kommer til en jobsamtale. Ansøgning En ansøgning har kun ét formål: At du kommer til en jobsamtale. AS3 3 To slags ansøgninger Der skelnes sædvanligvis mellem to former for ansøgninger: den opfordrede og den uopfordrede. Førstnævnte

Læs mere

C.V. delen. Planlægning Curriculum Vitæ: Indhold

C.V. delen. Planlægning Curriculum Vitæ: Indhold C.V. delen Planlægning Curriculum Vitæ: Indhold Et CV er iflg. Wikipedia: Kort levnedsskildring, der oplyser om uddannelses- og erhvervsmæssige kvalifikationer, og som anvendes i forbindelse med skriftlige

Læs mere

November, 2015 Julie Poulsen, Koncern Digital UNDERVISNING I LINKEDIN

November, 2015 Julie Poulsen, Koncern Digital UNDERVISNING I LINKEDIN November, 2015 Julie Poulsen, Koncern Digital UNDERVISNING I LINKEDIN OPTIMER DIN URL Når du opretter din LinkedIn-profil, får du som standard en url (www.linkedin.com/juliepoulsen), som indeholder tal

Læs mere

Anbefalinger til arbejdet med Det gode CV. Oplæg til lokal dialog

Anbefalinger til arbejdet med Det gode CV. Oplæg til lokal dialog Anbefalinger til arbejdet med Det gode CV Oplæg til lokal dialog Formål med oplægget Oplægget udspringer af den gennemførte proces om det gode CV, der har involveret et stort antal a-kasser og jobcentre

Læs mere

SKRIV DIG I JOB. Få konkrete tips til at skrive ansøgning og cv.

SKRIV DIG I JOB. Få konkrete tips til at skrive ansøgning og cv. SKRIV DIG I JOB Få konkrete tips til at skrive ansøgning og cv. SKRIV DIG I JOB I denne folder får du konkrete tips til at skrive jobansøgning og cv. Du får også viden om, hvad du skal gøre, før du sætter

Læs mere

DEN RIGTIGE ANSØGNING. Guide med skabelon og forklaring. MinJobsamtale.dk 2016

DEN RIGTIGE ANSØGNING. Guide med skabelon og forklaring. MinJobsamtale.dk 2016 DEN RIGTIGE ANSØGNING Guide med skabelon og forklaring DEN RIGTIGE ANSØGNING Den rigtige ansøgning er overskuelig, præcis og fængende. Det er en teaser, som efterlader læseren med et ønske om at få mere

Læs mere

Kort sagt: succes med netdating.

Kort sagt: succes med netdating. Indledning I denne e- bog får du en guide til, hvordan du knækker netdating koden! Du finder alt hvad du skal bruge, for at komme igang med at møde søde piger på nettet. Få f.eks. besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere

Krise og arbejdsmiljø. Ledernes syn på finanskrisen og dens betydning for det psykiske arbejdsmiljø

Krise og arbejdsmiljø. Ledernes syn på finanskrisen og dens betydning for det psykiske arbejdsmiljø Krise og arbejdsmiljø Ledernes syn på finanskrisen og dens for det psykiske arbejdsmiljø Ledernes Hovedorganisation juli 2009 1 Indledning Den nuværende finanskrise har på kort tid og med stort kraft ramt

Læs mere

Her er nogle tip til, hvordan du kommer i gang med almindelige opgaver. Kom godt i gangserien

Her er nogle tip til, hvordan du kommer i gang med almindelige opgaver. Kom godt i gangserien Her er nogle tip til, hvordan du kommer i gang med almindelige opgaver. Kom godt i gangserien 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 og Microsoft Dynamics CRM Online Fall '13 Først skal du vælge det rigtige arbejdsområdet

Læs mere

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft en undersøgelse af akademikeres præferencer Undersøgelsens hovedkonklusioner Moments undersøgelse viser, at den offentlige sektor generelt

Læs mere

Kim Lorentzen. 31 år Cand.merc.jur og Mini MBA Tidligere HR Manager, Nokia Danmark A/S HR Analyst, Novo Nordisk A/S

Kim Lorentzen. 31 år Cand.merc.jur og Mini MBA Tidligere HR Manager, Nokia Danmark A/S HR Analyst, Novo Nordisk A/S Kim Lorentzen 31 år Cand.merc.jur og Mini MBA Tidligere HR Manager, Nokia Danmark A/S HR Analyst, Novo Nordisk A/S Hvorfor jeg mener at vide noget om jobsøgning Har arbejdet som HR Manager i Nokia Danmark

Læs mere

Konsulenthuset ballisagers virksomhedsundersøgelse 2011

Konsulenthuset ballisagers virksomhedsundersøgelse 2011 Konsulenthuset ballisagers virksomhedsundersøgelse 2011 I foråret 2011 kontaktede vi 806 virksomheder og institutioner i ønsket om at afdække deres holdninger og handlemønstre i forhold til ansættelse

Læs mere

Lav en poster der fanger Birgit Sørensen, Afd. for Jordbrugssystemer August 2000

Lav en poster der fanger Birgit Sørensen, Afd. for Jordbrugssystemer August 2000 Lav en poster der fanger Birgit Sørensen, Afd. for Jordbrugssystemer August 2000 It takes intelligence, even brilliance, to condense and focus information into a clear, simple presentation that will be

Læs mere

HVORDAN OPBYGGES EN ANSØGNING

HVORDAN OPBYGGES EN ANSØGNING Virksomhedsnavn Adresse Postnummer Att.: Hr. XX HVORDAN OPBYGGES EN ANSØGNING Frederiksberg d. 15. oktober 2009 Jeg har med stor interesse læst jeres stillingsannonce vedrørende jobbet som.. på Jobindex

Læs mere

Anbefalinger til arbejdet med Det gode CV. Oplæg til lokal dialog

Anbefalinger til arbejdet med Det gode CV. Oplæg til lokal dialog Anbefalinger til arbejdet med Det gode CV Oplæg til lokal dialog Formål med oplægget Oplægget udspringer af den gennemførte proces om det gode CV, der har involveret et stort antal a-kasser og jobcentre

Læs mere

Dato: 30-08-2011. Session nr. 3 30. august 2011 Kl. 13:00 15:00 1. sal, rum 22 International kommunikation i den globale forretning

Dato: 30-08-2011. Session nr. 3 30. august 2011 Kl. 13:00 15:00 1. sal, rum 22 International kommunikation i den globale forretning Dato: 30-08-2011 Event: MMSM Session nr. 3 30. august 2011 Kl. 13:00 15:00 1. sal, rum 22 International kommunikation i den globale forretning Emne : Marinebranchen og Web 2.0. Twitter, LinkedIn, Facebook

Læs mere

Kompetence- profilen

Kompetence- profilen Kompetenceprofilen AS3 2 Vi kan som regel huske de virksomheder, vi har været ansat i og hvilke job, vi har haft, men det er langt sværere at beskrive, hvad vi egentlig kan. AS3 3 Kompetence- profilen

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS

PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS 348-203194 KSO/kso 27.06.2018 PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS 1. Indledning Seafood Sales er meget opmærksom på behovet for hensigtsmæssig

Læs mere

Sådan laver du et godt CV

Sådan laver du et godt CV ERHVERVSERFARING Sådan laver du et godt CV CV betyder livsløbebane LOYAL ERFARINGER DRØMME ANSÆTTELSER RESULTATER TEAMWORK HVAD KAN DU? MÅL HVAD VIL DU? PASSIONERET INDSIGT BIDRAG CURRICULUM VITAE SERVICEMINDED

Læs mere

Sa dan udfylder du ansøgningen om optagelse pa en deltidsuddannelse i det digitale ansøgningssystem DANS

Sa dan udfylder du ansøgningen om optagelse pa en deltidsuddannelse i det digitale ansøgningssystem DANS Sa dan udfylder du ansøgningen om optagelse pa en deltidsuddannelse i det digitale ansøgningssystem DANS Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem, DANS! Hvis du ikke allerede

Læs mere

10 tips til at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft

10 tips til at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft 10 tips til at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft af Hans Ussing Tip nr. 1 Få overblik over din arbejdskraft lige nu Gennemgå aldrene på dine medarbejdere og gruppér dem i følgende grupper:

Læs mere

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side Studiejob Hvordan finder jeg et relevant studiejob? Det spørgsmål er der mange studerende, der stiller sig selv. Nogle har måske et par gode bud men ved du også, at kan hjælpe? Fokus I 2008 har vi sat

Læs mere

VEJLEDNING TIL ANSØGNINGSSKEMA 2015

VEJLEDNING TIL ANSØGNINGSSKEMA 2015 VEJLEDNING TIL ANSØGNINGSSKEMA 2015 1. Ansøgning om optagelse på Menighedsfakultetets bacheloruddannelse i teologi med studiestart 31. august 2015 skal ske enten ved digital ansøgning via Menighedsfakultetets

Læs mere