Formandsmøde d kl på Vejle Stadion

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandsmøde d. 3.2.2013 kl. 13.00 17.59 på Vejle Stadion"

Transkript

1 Formandsmøde d kl på Vejle Stadion Dagsorden: : Ankomst og let fortæring : Velkomst og generel orientering om Schæferhundeklubben : Gennemgang af handleplanernes enkelte punkter : HB1 Karin Christiansen HB2 Per Christiansen HB3 Bent Andersen HB4 Fritz Bennedbæk HB5 Sanne Lund HB6 Poul M HB7 Rene Jørgensen HB8 Per Christiansen BHR 1,2 og 3 Vivi Gilsager : Debat & nye punkter : Afslutning og afrunding 18.00: Mødet slut Referat formandsmøde d på Vejle Stadion PM bød velkommen, og udtrykte ønske om et godt møde. Der var mødt 47 formænd ud af 68 mulige. Tak til Jimmy Busjæk for at vi måtte låne de fine lokaler. Præsentation af Lise Drudgaard fra sekretariatet, som råbte kredsene op. PM redegjorde for status i klubben: Der er ro i klubben, styr på økonomien, sekretariat kører fint, handlingsplan er lavet, etiske regler er lavet, og der er ingen sager mod klubben. Tavlen er visket ren. Der er overskud på kr. mod et budgetteret underskud på kr. Det negative er, at der blevet diskuteret for lidt hund, samt at der ikke er styr på AK-beviserne. De skulle alle være sendt ud, men der er tilbagemeldinger på, at der er fejl i dem. Der er godt samarbejde i HB. PM fremhævede den nye BHR formand VG, som fik stor ros. Ligeledes stor ros til den nye redaktør, Randi Salzwedel for at overtage redaktørposten. Hundehuset som har været sat til salg, er nu blevet sat i udbud, da der ingen henvendelser har været. Der er kommet et tilbud på kr. Hvad gør vi? PM foreslog, at han ringer til ejendomsmægleren med forlangende på kr. Hvad mener formændene?

2 Hundehuset koster kr. årligt med opvarmning og alt. Dvs kr. mere end det vil koste at leje noget i udkanten af Odense. Taget trænger snart til renovering. Problemet blev drøftet, og de fleste mente, at klubben bør sælge til højest mulig pris. Gerne kr. og helst mere, end det, der er budt. Herefter overtog Mogens Bechmann ordstyrerposten og styrede slagets gang med meget hård hånd : Gennemgang af handleplanernes enkelte punkter FB fortalte om ideen bag handlingsplanen. Janine W. Jørgensen og FB har stået for det overordnede arbejde. Handlingsplanen er dynamisk, og medlemmerne skal være med til at fylde rammerne ud. Vi skal have en handlingsplan, vi tror på, og som vi alle kan hjælpe til med at få til at virke. FB skitserede positive og negative sider ved Schæferhundeklubben. Vi er en specialklub for schæferhunde og det skal vi blive ved med at være. Hvad vil vi med vores schæferhund? Mission: Til stadighed at forbedre racen, ved at tilbyde den bedst mulige uddannelse af schæferhunde, deres ejere og opdrættere i et miljø med fokus på positivt socialt samvær, moral og etik. Handlingsplan: Enhver handling skal vurderes i forhold til vision og mission. Hvad skal vi stoppe med? Hvad gør vi godt? Overordnet strategi frem til år 2017 Hvor er vi nu og hvad er problemet? Korrigerende handlinger til realisering af visionen Klubben år 2017 Problemer: økonomi, medlemstal, Korrigerende handlinger: bedre kredse attraktive aktiviteter osv. Klubben år 2017: Flere medlemmer, flere tilmeldte til skuer og prøver, positivt regnskab MB: Skitserede handleplanen. Folk kunne byde ind med, hvad de syntes var vigtigt. MK: Bedre instruktører i kredsene. Irene: Vi skal have andre tilbud til medlemmerne. J P: Det er trænere, vi har brug for. RS: Der er mangel på folk, der har lyst til at være trænere. JJ: HB og rådene skal finde ud af, hvad kredsene har behov for. Hvad kan de gøre for kredsene. Kredsene mangler figuranter. Hvad gør vi? Hvad koster det at få nogle ud i kredsene? TJ: Medlemmerne skal søge deres egen lykke, deres egen succes. Mange stopper, fordi klubbens krav er for store for almindelige medlemmer. MK: Vi skal blive bedre til det, vi allerede har. HJ: Hvis man uddanner hundeførerne kommer instruktørerne nok. GB: Markedsføring er vigtig, så folk ikke køber hunde uden stambog. BN: Mange medlemmer smutter efter hvalpeholdet, fordi kravene er for store. FJ: Kreds 32 har 16 figuranter og det er kredsenes egen skyld, de ingen har. VG BHR:

3 BHR kom først rigtig i gang efter sommerferien. BHR har stor fokus på kredsene. Uddannelse er i høj kurs. Etablering af grunduddannelse. BHR har holdt møde med instruktørerne, og holder møde igen Forskellige moduler, fx hvalpe, spor, lydighed. Kurserne er tilskudsberettigede ved kommunerne. Der skal arbejdes videre. Skal vi gøre tingene anderledes ude i kredsene? Skal det hele brydes op? Eller hvordan. Hvad mener kredsene? Det er et tilbud, ikke et krav. BHR skal nok være behjælpelig mht. kommunerne, så kredsene ved, hvordan de skal gøre, når der søges tilskud. Kurserne kommer nok til at koste 1000 kr., men langt de fleste kommuner refunderes en del af eller det hele, når der er tale om et forløb. FJ: Kr. 32 er blevet medlem af DGI, og får i forbindelse hermed medlemsfordele i form af kurser, forsikring mm. MB: kommunikation er det vigtigste. Nævnte Thor-sagen. Hvordan kommunikerer HB forhold til rådene. Kredsene i forhold til medlemmer. Rådene ifh. til medlemmerne. Hvordan kommunikerer kredsene?: Nyhedsbreve og fint opdateret hjemmeside. FB gruppe for kredsens medlemmer. Hyppige medlemsmøder Sms system Hvordan skal kommunikationen fra HB og råd være til kredsene? RS, kr. 30: BRK nyhedsbreve bør også sendes til kredsene og ikke kun på hjemmesiden. Irene: Opfordrede kredse til at indsende stof til bladet. PM: Vi skal være bedre til at kommunikere på hjemmesiden, som absolut kan gøres bedre. JJ: Handleplanen skulle gerne ende op mad, hvad det er vi arbejder hen imod. Hvad er der behov for, og hvem vil være med til at løse problemet med bedre kommunikation? Er kredsene gode til at meddele tilbage til rådene? Antennerne skal være indstillet på samme bølgelængde. BN foreslog at nogle kom på mediekusus. Folder i stambøgerne Hovedproblemet i kredsene er, at hvis vi skal holde på medlemmerne, skal vi have noget at tilbyde. Økonomi: Erik A: BHR tiltag til at flere går til prøve i kredsene. Det giver bedre økonomi til såvel Schæferhundeklubben som kredsene. Beg. og SL prøverne bør ændres, så folk kan gå op i det, de er gode til. Fx A & C, kun A, kun B eller andet.

4 Få de nordiske discipliner og agility ind også. JA: Apportering er et problem for mange. HJ: Kredsene kan lave deres egne prøver med rigtige dommere. TK kr.4: Er der blevet dømt nogle IPOV prøver, som blev indført sidste år? Snak om krævet medlemskab. Forslag om forskellige former for medlemskab. JJ: pris og kvalitet hæger sammen. Hvis vi lavet et kvalitetsprodukt, vil folk gerne betale for det. Opdrætterordningen er ikke en succes. Der er kommet 20 medl. i Irene: Efterlyser folder/ materiale til udlevering til hvalpekøbere. TJ: Der skal være en motivation for opdrætterne til at få folk til at melde sig ind. Fx at opdrætterne får 100 kr. for hvert nyt medlem til brug for opdrætterordningen. MJ kr. 70. Rabat på træningsgebyr samt andre fordele, hvis de er medlemmer af hovedklubben. BA: 578 har det sidste år meldt sig ind 698 har meldt sig ud. TK kr. 4: Kredsene skal tilbyde noget, der er bedre end det vi har. MB: Vigtigt med handlingsplan Hvem vil være med til at lave en informationsstrategi? Interesserede bedes melde tilbage til FB. RS: opfordring til at sende mail til udmeldte for at høre om grunden til, at de udmeldte sig. TK: Kr. 4 har spurgt ca. 30 medlemmer om grunden til, at de har meldt sig ud. Medlemmerne har meldt sig ud pga. antallet af blade er skåret ned, og det er blevet for dyrt (manglende økonomi). KC: Genindfør Nyt fra kredsene i bladet. Lægge videoer på nettet om, hvad det er vi kan i klubben. VG BHR: Der er nu kun figurant-, dommer og uddannelsesudvalg Der sidder personer, der har disse særopgaver. BHR mødes med udvalgene umiddelbart efter rep.mødet. Jan S kr. 9: Savner vision om økonomien. Vi skal overveje, at for at træne i kredsene skal man være medlem. PM: Skal vi kræve medlemskab af Schæferhundeklubben alle? Det var der ikke stemning for. Forskelligt træningsgebyr. Fri opstartsperiode. FJ opfordrede til at Schæferhundeklubben melder sig ind i DGI.

5 VG: Det kan man som hovedklub ikke gøre, men som kreds nok. JP kr. 67. Der blev efterlyst dommere i Nordjylland. Hvorfor skal det tage 2,5 år at blive dommer? VG: BHR har stor forståelse for problemet, men det er ikke len let opgave, og man kan ikke bare godkende af mange årsager. SN: Foreslog samarbejdsaftaler med foderfirmaer eller andre mht. rabatordninger. JJ: Opfordrede folk til at sende deres gode ideer til HB og rådene. Så kan de tage, hvad de kan bruge af det. KC: Kredledelseskurser Er der interesse for det? Skal kredsledelsesudvalget fortsætte arbejdet? JM kr. 55: Med hensyn til andre aktiviteter, sp har kr. 55 afholdt DM i agility, rally, vandretur i skoven. John kr. 84. Hvad med DKK? Foreslog hvalpeliste med hvalpe, der opfylder vore krav. RS: Vi skal være meget opmærksomme på, hvordan vi opfører os ude i kredsene. Det, der er selvfølgeligt for os, er måske meget farligt for Fru Jensen. Vi skal sørge for, at vi ikke lukker øjnene for meget for det, der sker ude i kredsene. MB samlede op på dagens punkter. Hvordan kommer vi videre? Og hvem vil være med til at løse problemerne. Vigtigste punkter: 1. Uddannelse. Hvis vi er dygtige, kommer det andet helt af sig selv. Hjælp til bedre og flere trænere ude i kredsene. BHR efterlyser emner til instruktører. TJ mener, at det er BHR s bud på handlinger, at det er den vej frem, vi skal. BHR kunne deltage i LD møderne inden repræsentantskabsmødet, så man kunne fortælle om planerne. EA: Kredsbestyrelserne bør på kredsledelseskurser, så de får hjælp til den daglige drift i kredsene. Uddannelse af kredsbestyrelser. FB: Det er vigtigt, at vi ved, hvad vi vil koncentrere os om. Strukturen på uddannelsen vigtig. 2. Information / kommunikation. Hvem har ansvaret, og hvordan kommunikerer vi. De overordnede ting skal på plads og meldes ud. FB: foreningsstruktur. Det nytter ikke at bare vende tingene på hovedet. Vi skal have en strategi, der understøtter den måde, vi ønsker at arbejde på. RJ AR: Uddannelse af opdrætterne er vigtig. God kontakt med opdrætterne er det vigtigste for klubben. Fremkom med ønske, at klubben selv kunne stå for Go-card registrering i klubben, så vi kunne få de indtægter, som anslået ville blive ca kr. Da det sneede meget sluttede møde kl Referent

6 Karin Christiansen

Referat formandsmøde i Vejle lørdag d. 24.1. 2015 på Vejle stadion.

Referat formandsmøde i Vejle lørdag d. 24.1. 2015 på Vejle stadion. Referat formandsmøde i Vejle lørdag d. 24.1. 2015 på Vejle stadion. Dagsorden: 10:00 10:30 Ankomst og kaffe/rundstykke 10:30 11:00 Velkomst og generel orientering, v/landsformand Poul Meineche 11:00 11:30

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. juni 2012

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. juni 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. juni 2012 Tilstede: Poul Meineche, Fritz Bennedbæk, Bent Andersen, Per Christiansen, Sanne Lund, Rene Jørgensen, Per Svoldgaard og Lise N Drudgaard. Referat: Per

Læs mere

Dagsorden HB-møde d. 12.5.2009 kl. 17.00 på Hotel Madam Bagger, Havnegade 17, 4220 Korsør.

Dagsorden HB-møde d. 12.5.2009 kl. 17.00 på Hotel Madam Bagger, Havnegade 17, 4220 Korsør. Dagsorden HB-møde d. 12.5.2009 kl. 17.00 på Hotel Madam Bagger, Havnegade 17, 4220 Korsør. Deltagere Lene Carlson(LC), Fritz Bennedbæk(FB), Lars Juhl(LJ), Kim Kristoffersen(KK), Henrik Jeberg(HJ), delvist

Læs mere

Referat HB-møde onsdag d. 14. december 2016 kl på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby

Referat HB-møde onsdag d. 14. december 2016 kl på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Agerskov d. 4.12.2016 Referat HB-møde onsdag d. 14. december 2016 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Til stede: Poul Meineche (PM), Peter M. Larsen (PML), Bent Andersen

Læs mere

Referat HB-møde mandag d. 6.4.2016 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby

Referat HB-møde mandag d. 6.4.2016 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Referat HB-møde mandag d. 6.4.2016 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Agerskov d. 11.04.2016 Til stede: Poul Meineche (PM), Peter Malta Larsen (PML), Bent Andersen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Referat HB-møde mandag d kl på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby

Referat HB-møde mandag d kl på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Referat HB-møde mandag d. 25.2. 2019 kl. 17.00 på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Til stede: Peter M Larsen (PML), Tina Nørgaard (TN), Jan Herneth (JH), Helen Kragh (HK), Vivi

Læs mere

Referat af HB-møde den 29. marts 2007 kl. 18.00 Hotel Comwell, Karensmindevej 3, Middelfart

Referat af HB-møde den 29. marts 2007 kl. 18.00 Hotel Comwell, Karensmindevej 3, Middelfart Referat af HB-møde den 29. marts 2007 kl. 18.00 Hotel Comwell, Karensmindevej 3, Middelfart Tilstede: Referent: Karin Christiansen (KC), Allan Chr. Andersen (ACA), Bent Andersen (BA), Jørgen U. Sørensen

Læs mere

Referat formandsmødet

Referat formandsmødet Referat formandsmødet på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby lørdag d. 3. marts 2018 Dagsorden: 09:45 10:15: Ankomst, kaffe/te med rundstykker serveret i caféen. 10:15-10:30: Velkomst

Læs mere

Kære kredse. BHR glæder sig til formandsmødet 3 2 2013. Det er afgørende for BHR at, kredsene deltager og påvirker udviklingen i vores fælles klub.

Kære kredse. BHR glæder sig til formandsmødet 3 2 2013. Det er afgørende for BHR at, kredsene deltager og påvirker udviklingen i vores fælles klub. 29. december 2012 Kære kredse BHR har det sidste halve år arbejdet med ideer og tanker, som kan være med til at udvikle vores klub. Hovedtanken med ændringen er at etablere et sammenhold og effektivt arbejdende

Læs mere

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 Til: Lokalforeningerne, 06-06-2016 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 1. Orientering fra kredsformanden v. Susanne Kjær Vi har pt. ikke en kredseftersøger,

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 Referent: Pernille Dohlmann Deltagere: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg,, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

Referat HB-møde onsdag d kl på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby

Referat HB-møde onsdag d kl på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Referat HB-møde onsdag d. 20.9. 2017 kl. 17.00 på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Til stede: Peter M. Larsen (PML), Vivi Gilsager (VG), Lena Pichler (LP), Tina Nørgaard (TN),

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Referat - formandsmødet søndag d. 3. marts

Referat - formandsmødet søndag d. 3. marts Referat - formandsmødet søndag d. 3. marts på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Dagsorden: 09:30 10:00: Ankomst, kaffe/te med rundstykker serveret i caféen. 10:00-10:15: Velkomst

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 Referent: Deltagere: Afbud: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Pernille Dohlmann, Linda Eriksen, Vibeke Gjerstrup, Lisbeth Pedersen, Dorthe Sørensen,

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Brugshunderådet Dagsorden / referat

Brugshunderådet Dagsorden / referat Brugshunderådet Dagsorden / referat Mødedato: 3. september 2009 Sted: Fjeldsted Skovkro Deltagere: Alan Brettschneider (AB), Berith Andersen (BA), Birthe Neumann (BM), Erik Ahrends (EA), Hanne Boe (HA),

Læs mere

Referat opdrættermøde den 20. januar 2019 på Fjelsted Skovkro

Referat opdrættermøde den 20. januar 2019 på Fjelsted Skovkro Referat opdrættermøde den 20. januar 2019 på Fjelsted Skovkro 1.Velkommen v/avlsrådsformanden 2. Info fra Avlsrådet 3. Ændringer i Gældende bestemmelser 4. Hvalpeliste 5. Frokost 6. Indkomne forslag 7.

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Referat Eftersøgningsudvalg Udvalgsmøde d. 30 marts Fjelsted Skov kro.

Referat Eftersøgningsudvalg Udvalgsmøde d. 30 marts Fjelsted Skov kro. Referat Eftersøgningsudvalg Udvalgsmøde d. 30 marts 2018. Fjelsted Skov kro. Deltagere: Brian Jensen Connie Kisselhegn Olav Møller Frede Pedersen HB`s kontaktperson Referent: Gurli Møller Referat: 1. Præsentation

Læs mere

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 12. december 2011 gennemgås og godkendes. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden.

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 12. december 2011 gennemgås og godkendes. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden. DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 6. februar 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Ernst Johnsen Lars Poffler, Jeannette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen John Riise,

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Mødedato: Søndag d. 17. januar 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet:

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet: 168/19 den 17-5-19 Referat HB-mødet den 5. maj i Huset Deltagere på mødet: Annette Lunau landsformand og mødeleder Linda Lundh landsnæstformand Christian Ravn kredsformand kreds 1 Gitte D. Christensen

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 25. marts 2012 Marienlyst Centret, Windelsvej 138, 5000 Odense C

Repræsentantskabsmøde 25. marts 2012 Marienlyst Centret, Windelsvej 138, 5000 Odense C Repræsentantskabsmøde 25. marts 2012 Marienlyst Centret, Windelsvej 138, 5000 Odense C Velkommen ved Landsformand Poul Meineche Der blev afholdt 1 minuts stilhed for afdøde medlemmer Hædring af nye æresmedlemmer:

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis Aagaard Petersen,

Læs mere

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013 Efteruddannelse for trænere og instruktører i kreds 3 16. og 17. november 2013 Viborg Vandrerhjem Vinkelvej 36 8800 Viborg Kreds 3.s fantastiske weekendkursus foregår igen i år på Viborg Vandrerhjem. Uddannelsesudvalget

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

Vedtagelser på bestyrelsesmøder og generalforsamlinger i Kreds 31 Skive

Vedtagelser på bestyrelsesmøder og generalforsamlinger i Kreds 31 Skive Vedtagelser på bestyrelsesmøder og generalforsamlinger i Kreds 31 Skive Stiftende generalforsamling onsdag den 8. september 1976 Første valgte formand: Ejner Lauritsen Rønbjerg. Beslutninger er opdelt

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

Referent: Lisbeth. Sekretær: Diana Boxholm Møllebakkevej Grindsted Tlf.:

Referent: Lisbeth. Sekretær: Diana Boxholm Møllebakkevej Grindsted Tlf.: Referat fra Udvalgsmøde den 29. januar 2017 Til stede: Udstillingsudvalg, Sporudvalg, Mentalbeskrivelsesudvalg, Bestyrelse, hyrdeudvalget og Medieudvalg Referent: Lisbeth Dagsorden Referat 1. Velkomst

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer.

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer. Referat fra Racerepræsentantmøde 9/10-2016 Hotel Villa Gulle, Nyborg Referent: Dagsorden 1. Velkomst ved klubbens formand Referat Allan bød alle RR velkommen. Vi ville gerne have flere racer repræsenteret,

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015 Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015 Til: HB Alle landsudvalg Lokalforeninger Postansvarlige 41/15 Den 8.2.2015 Hovedbestyrelsesmøde den 7.2. 2015 kl. 09.00 på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister Bestyrelsesmøde Dato: 25/02, 2015 kl. 18.30 Tilstede: Claus, Jørgen, Leif J, Lene, Jens H, Finn B Afbud: Leif C Opsamling fra sidste referat. Den. 25/11 2014 GF. Den. 18/01 2015 Dagsorden Drøftelser etc.

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 24. februar 2016 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Ole Pedersen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Frede

Læs mere

Dansk Politihundeforening Område 6

Dansk Politihundeforening Område 6 Referat af områdebestyrelsesmøde den 15. september 2016 i Taastrup Kulturcenter Fremmødte: Birkerød: Karin, Leif, Anette Frederiksværk: Torben, Torben B., Karin, Mette Helsingør: Bjarne, Kurt København:

Læs mere

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Dato: Søndag d. 11. marts 2018. Sted: Mosede Engvej 7 2670 Greve Referat Bestyrelsesmøde Tid: Kl. 10.00-?? Indkaldt er: Marianne Kolind(MK), Johnny Selvig (JS), Anette Hadenfeldt (AH),Lars Møller (LM),

Læs mere

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 19 00 Deltagere tilmeldt: Kreds 12 - Poul Kreds 14 - Tomas, samt et afbud fra Thea, der dog sender et lille notat fra Karup turen.

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

Referat HB-møde torsdag d. 8. september 2016 kl på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby

Referat HB-møde torsdag d. 8. september 2016 kl på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Agerskov d. 21.8.2016 Referat HB-møde torsdag d. 8. september 2016 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Til stede: Poul Meineche (PM), Peter M. Larsen (PML), Bent Andersen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2009

Nyhedsbrev marts 2009 Nyhedsbrev marts 2009 Orientering ved formanden Der er livlig aktivitet og stort fremmøde på træningspladsen hver lørdag. Der er nu i alt 17 ekvipager på hvalpeholdet. Derfor har vi valgt at lave to hold.

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere

Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere Hovedbestyrelsesmøde den 26. juni 2015 Fjeldsted Skov Kro, Store Landevej 92 5592 Ejby og 27. juni 2015 på Ungdomslejren Skallebøllecentret, Vissenbjerg

Læs mere

Deltagere Lene Carlson (LC), Erling Mortensen (EM), Fritz Bennedbæk (FB) Lars Juul (LJ), Anne Mette Lynge (AML), og Kim Kristoffersen (KK).

Deltagere Lene Carlson (LC), Erling Mortensen (EM), Fritz Bennedbæk (FB) Lars Juul (LJ), Anne Mette Lynge (AML), og Kim Kristoffersen (KK). HB-møde den 16. januar 2010 på Hotel Ansgar, Odense Deltagere Lene Carlson (LC), Erling Mortensen (EM), Fritz Bennedbæk (FB) Lars Juul (LJ), Anne Mette Lynge (AML), og Kim Kristoffersen (KK). Jan Stilling

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 13. september, 2017 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 13. september, 2017 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden Kredsrådsmøde Onsdag d. 13. september, 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsformanden bød velkommen Dagsorden 1: Nyt fra formanden: DM i Nordisk der mangler stadig en

Læs mere

BHR 17. september 2013. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014. udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR.

BHR 17. september 2013. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014. udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014 Ansøgning om arrangement: Kredse som ønsker at ansøge om afholdelse af en DM/VM udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR. Det er BHR der beslutter,

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen

Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl. 18.00 Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen Status på skud - orientering om en næsten umulig problematik

Læs mere

Figurantarbejde ved udtagelser og DM 2012/2013

Figurantarbejde ved udtagelser og DM 2012/2013 Nyt fra formanden - Vivi Gilsager Ved repræsentantskabs mødet i marts, valgte klubben et nyt BHR, hele rådet var fuld af energi og vilje til at gå i gang med arbejdet. Desværre er formanden for rådet (Per

Læs mere

Referat HB-møde søndag d kl på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby

Referat HB-møde søndag d kl på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Referat HB-møde søndag d. 12.6.2016 kl. 11.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Til stede: Poul Meineche (PM), Peter M Larsen (PML), Linda Milton (LM), Vivi Gilsager (VG),

Læs mere

Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse

Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse 2019 2020 På hovedbestyrelsens møde den 27.3.2019 blev ansvars- og arbejdsfordelingen revideret og justeret. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT KREDSRÅDSMØDE Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf 21 51 51 01 DATO 12. September 2012 kl. 19.00 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Osted kro

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 16. november kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 16. november kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsrådsmøde Onsdag d. 16. november kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. 1: Velkomst Referat Dorthe Ellegaard bød velkommen til kredsrådsmødet med en særlig velkomst til formand

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening LANDSFORMAND 96/13 Til Lokalforeningerne, Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige, HB REFERAT fra: Torben Ibsen Tårupvej 26 8963 Auning Tlf: 5355 2100 torben@dch-danmark.dk

Læs mere

Referat fra HB møde den 14. maj 2017

Referat fra HB møde den 14. maj 2017 Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 14. maj. på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 7, 7100 Vejle Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 2 Susanne Kjær SK Kredsformand

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Til stede: Jane Brøndum (JB), Jeppe Vestenaa (JV), Lisa Vogel (LV), Jannick Jakobsen (JJ), Dan Olvhøj (DO), Anders Gadkjær (AG), Coilin Jeritslev (CJ),

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2015 Dato: 7. september 2015 Sted: VP Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Vernon Pedersen

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsrådsmøde Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Vesthimmerland, Øland, Hadsund, Støvring og Morsø Referat Inden

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni.

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni. Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni. Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 1 Claus Dalsgaard CD Kredsformand i kreds 2 Susanne Kjær SK

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 03-03-2014 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Susanne Wærling Kai Lübcke Hanne Jensen Preben Arenfeldt Louise Munchaus Adsbøl Vernon Pedersen

Læs mere

Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart

Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart Dato 18-11-2016 postnr. 297/16 Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart Deltagere på mødet, se nederst i dette referat. Velkomst ved Torben Mødet startede kl.11.00 hvor

Læs mere

4) LD skuer og HAS 2017 Kreds forespurgt vedr. afholdelse af HAS 2017 afventer svar.

4) LD skuer og HAS 2017 Kreds forespurgt vedr. afholdelse af HAS 2017 afventer svar. Dagsorden avlsrådsmøde d. 1 juli 2016 kl. 16:00 i Silkeborg Deltagere: Susanne Karlsen, Michael Lumby (med på telefon), Jeanne Granslev Rafn, Leif Jørgensen & Lena Pichler Bjerre. Leif Jørgensen gik kl.

Læs mere

a. Kassereren forelægger det reviderede regnskab for 2018 til godkendelse og meddelelse af ansvarsfrihed

a. Kassereren forelægger det reviderede regnskab for 2018 til godkendelse og meddelelse af ansvarsfrihed Schæferhundeklubben for Danmark - Repræsentantskabsmødet 2019 søndag d. 17. marts 2019 kl. 10.00 på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af

Læs mere

Vejledninger for. Uddannelse og afholdelse af kurser

Vejledninger for. Uddannelse og afholdelse af kurser Vejledninger for Uddannelse og afholdelse af kurser Indledning Uddannelsesudvalget tilbyder følgende kurser: Træner- og figurantkurser Disse kurser retter sig mod kredsenes trænere, figuranter og hundeførere.

Læs mere

Referat Generalforsamling.

Referat Generalforsamling. Referat Generalforsamling. Tirsdag 2. februar 2016 kl.19.00 I klubhuset Lollandsvej 8,7400 Herning. Dagsorden. 1. Valg af dirigent. (Bestyrelsen foreslår Niels Bay) 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Beretninger.

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro

Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro Deltagere: DU: Thomas Ryhave, Ole Suurland, Klaus Krog og Ulla Pedersen Kreds 1: Ole Christensen og Lars Walther

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Referat Fra temadag om: Hvordan gør du trænergerningen attraktivt?

Referat Fra temadag om: Hvordan gør du trænergerningen attraktivt? Referat Fra temadag om: Hvordan gør du trænergerningen attraktivt? 9 foreninger var repræsenteret. Fra kredsbestyrelsen deltog, Anne Wedel, Linda Lundh og Dorthe Dalgaard Nielsen. Mødeleder: Per Boesen.

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Referat for HB-møde onsdag d kl på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby

Referat for HB-møde onsdag d kl på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Referat for HB-møde onsdag d. 25.4. 2018 kl. 17.00 på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Til stede: Peter M. Larsen (PML), Tina Nørgaard (TN), Helen Kragh (HK), Vivi Gilsager (VG),

Læs mere

Arbejdsudvalg sek. I & II

Arbejdsudvalg sek. I & II Arbejdsudvalg sek. I & II REFERAT 5 NOVEMBER 2011 KL. 10:00 NÆSTVED, HOS JENS CHR. NIELSEN MØDE INDKALDT AF Formand for AU sek. 2, MØDETYPE Arbejdsudvalgs møde (AU) sek. 1 & 2 ARRANGØR REFERENT Dansk politihundeforening

Læs mere

2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere.

2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere. Bestyrelsesmøde 21/9-07 1. Valg af referent: Charlotte er valgt. 2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere. 3. Valg af Dirigent: Kenneth er valgt. 4. Godkendelse af

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Kredsrådsmøde Onsdag d. 18. sep. 2019 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Referat Kredsformanden DM - fanen er pakket og bliver ikke glemt denne gang - 47 deltager fra kreds 1

Læs mere

Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager. Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ og Niels Grønbæk, NG

Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager. Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ og Niels Grønbæk, NG REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2013 i Langhårsklubben Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2014 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014. Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby

Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014. Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014 Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby Referant:MB Ordstyrer Julie Hasselby Velkomst Peter Nielsen bød velkommen til de 39 deltagere. Det

Læs mere

Landsformand Poul Meineche (PM) bød velkommen og bad forsamlingen holde et minuts stilhed for afdøde medlemmer.

Landsformand Poul Meineche (PM) bød velkommen og bad forsamlingen holde et minuts stilhed for afdøde medlemmer. Referat Repræsentantskabsmøde søndag d. 22.3.2015 "Huset" Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart. Landsformand Poul Meineche (PM) bød velkommen og bad forsamlingen holde et minuts stilhed for afdøde medlemmer.

Læs mere

Referat fra møde mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark

Referat fra møde mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark Referat fra møde mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark Dato: Torsdag, den 27. juni 2019 Tid: Kl. 17.00 Sted: Fjelsted Skov Hotel & Konference, Store Landevej 92, 5592 Ejby Deltagere

Læs mere

Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø.

Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø. Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø. Der var fremmødt deltagere fra alle udvalg og regioner i alt 21 fremmødte. Gruppe 1 Gruppe 2 (udvalg/bestyrelse) Nina (Dressur) Aase (March) Annette (Magasin) Lotte

Læs mere

HB ønsker at Jan Stilling og Anne Mette Lynge genvælges. Jan Stilling som medlem og Anne Mette Lynge som sekretær.

HB ønsker at Jan Stilling og Anne Mette Lynge genvælges. Jan Stilling som medlem og Anne Mette Lynge som sekretær. Dagsorden HB-møde 07-03-2010. Fjeldsted Skovkro. Deltagere Lene Carlson(LC), Erling Mortensen(EM), Jan Stilling(JS), Anne Mette Lynge(AML), Lars Juul(LJ) Frits Bennedbæk(FB) og Kim Kristoffersen(KK). Referent

Læs mere

Referat af RKU møde Regionerne og racerne kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Henrik Tejlgaard Jensen (HJ)

Referat af RKU møde Regionerne og racerne kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Henrik Tejlgaard Jensen (HJ) Referat af RKU møde Regionerne og racerne 19-09-2012 kl. 18.00 på Fraugdegaard Deltagerne: Christian Christensen (CC) Rie Jøhnke (RJ) Mette Urup (MUR) John Smed Andersen (KH) Claus Jensen (CJ) Keld Jørgensen

Læs mere