Referat af mødet Brainstorm muligheder Gudum Skole den 2. marts 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af mødet Brainstorm muligheder Gudum Skole den 2. marts 2011"

Transkript

1 Referat af mødet Brainstorm muligheder Gudum Skole den 2. marts 2011 Initiativgruppen er Hanne Bjerre, Jan Stigård og Rikard Wang Pedersen. De 45 fremmødte repræsenterede Livsstilhøjskolen i Gudum, Udefriskolen i Fabjerg, Aktiv Familie, Spejderne i Gudum, KFUM og K, Sognearkivet, Sogneforeningen, Sognefællesskabet, Unge Hjem, Meninghedsrådet, Gudum Skole, Sognepræsten, Remmerstrand jollehavn, Gudum Bredbånd, Forsamlingshuset, Missionshuset, Gudum Fitness, Remmerstrand Grundejerforening, Å-mølle, Gudum Folkedansere, Gudum Løbeklub, Skolebevarelse og Gudum idrætsforening. Velkomst ved Rikard Wang Pedersen der orienterede om idéen bag mødet. Han rejste spørgsmålet hvorvidt der er interesse og opbakning for at kæmpe for Gudum Skole som et multihus, et sognehus, et aktiv for Gudum Sogn. Der blev lagt op til at høre de forskellige foreninger om deres meninger og idéer. Valg af ordstyrer blev Jan Stigård. Ordet gik først til skoleleder Annette Aagaard fra Fabjerg Udefriskole: Fabjerg Udefriskole modtager efter sommerferien mange børn fra Gudum, det er en stor udfordring. Udefriskolen arbejder med skole og innovation også i forhold til udkants Danmark, vil uddanne eleverne til at satse højt med deres liv, skabe et område der er værd at vende tilbage til. Udefriskolen vil gerne tænke Gudums projekt om bevarelse af Gudum Skole ind i Udefriskolen. Udefriskolen har stor behov for faglokaler, og Gudum skole har flere flotte og meget velholdte lokaler, som Udefriskolen er interesseret i. Det drejer sig om musik, billedkunst, sløjd, husgerning og eventuel natur og teknik. Samt lejlighedsvis de store lokaler. Vil sandsynligvis foretrække at være hele dage på Gudum skole med en eller to årgange. Det er vigtigt, at inventaret ikke fjernes fra lokalerne, hvis inventaret fjernes vil interessen for at bruge Gudum Skole falde væsentligt. Annette fra Udefriskolen opfordrede til at tænke visionær, lave arrangementer sammen på tværs af Fabjerg- Gudum sognegrænser. Et eksempel var at starte billardklub, Fabjerg har billardbordene og Gudum har lokalerne. Udefriskolen har ikke mange penge, men kan og vil bidrage til varmen og vedligehold. Vigtigt det er et non-profit projekt. Til sidst gjorde Anette opmærksom på at kommunen sparer penge ved, at eleverne går i friskole. Det tilskud kommunen får fra staten per elev går 100% til folkeskolen, mens kommunen giver friskolen 80% af tilskuddet per elev.

2 Derefter var det Solvejg Krarup fra Livsstilhøjskolen: Hun indledte med at give udtryk for, at der i Gudum Sogn er grobund for et spændende initiativ omkring skolen. Livsstilhøjskolen har det lettere i dag end i skolens start og vil gerne være med til at sætte skibe i søen i forbindelse med Gudum Skole. Livstilshøjskolen mangler lokaler, i dag har man ingen mødelokaler, intet kontor, mangel på undervisningslokaler, undervisning foregår til tider i spisestuen og har fitness i kælderen. Man ønsker alt undervisning flyttes til Gudum Skole. Gudum skole vil give muligheder for at udvide kursusaktiviteterne. Vigtigt med flere initiativer for en højskole. Ændrede pladsforhold vil inddrage lokalbefolkningen f.eks. en idé om café. Livsstilshøjskolen vil gerne være med. Forslag om at søge lag-midler for at gøre det muligt at arbejde sammen med en koordinator med erfaringer i den slags projekter. Foreningsrunden indledtes med Anne Mette Sandgrav fra Aktiv Familie: Hun bekræftede, at det er svære tider med faldende børnetal, svært at fastholde de store til gymnastik. Næste sæson vil der komme nye aktiviteter i form af dage, hvor man samler hele familien til aktiviteter og kaffe f.eks. i forbindelse med halloween, fastelavn eller bare for at lege sammen og måske tænke gymnastik ind i aktiviteterne. Ønsker meget at beholde skolen som samlingspunkt. Henrik Skov KFUM og K: Vil gerne bakke op omkring skolen som samlingspunkt, KFUM og K arbejder med unge mennesker med tilskud, udover disse midler kan der ikke bidrages med penge. Det er onsdag aften, der er UA klubaften for unge mellem 6. og 8. klasse. Annette fra Udefriskolen bakkede op om, at der er rammer, der giver mulighed for sunde børn, der vil lege. Arne Ove Sørensen Gudum Sogneforening: Sogneforeningen vil gerne lægge kræfter i foretagenet. Bruger skolen til mødeaktiviteter og nogle arrangementer. Forslag om at lokaliteterne kunne fungere som rugekasse for mindre virksomheder. Konkret forslag gik på, at nærpolitiet skal have nye lokaler. Jacob Tougård for forsamlingshuset: Vil gerne bakke op om at Gudum går mere sammen om aktiviteter. Kunne forestille sig at skolen bruges til foredrag og lignende og forsamlingshuset udelukkende anvendes til fester. Med arrangementer på skolen også et håb om at få betydningen af ordet forsamlingshus frem igen. Forslag om en fælles forening med repræsentanter for bestyrelserne. Midlerne er ikke store, men der kommer lidt penge ind ved udlejning. Per Godsk Remmerstrand jollehavn: Ser gode muligheder for et samarbejde mellem Fabjerg og Gudum. Et foreningsarbejde på tværs af sognegrænserne kunne blive godt. Christian Futtrup Gudum Menighedsråd: Menighedsrådet vil gerne bakke op, kunne bruge lokaliteterne til kirkekaffe og evt. konfirmandundervisning. Har ikke mange penge at støtte med. Niel Anton Højgård Missionshuset: Missionshuset er i meget dårlig stand og bliver måske revet ned. Missionshuset holder også nogle arrangementer, og der ses nogle muligheder for at flere vil

3 deltage i disse hvis det flyttes til lokaler på Gudum Skole. For flere er der en høj dørtærskel til missionshuset. Udtrykte bekymring hvis scenariet er at missionshuset væltes og projektet om Gudum skole ikke holder. Vilhelm Pedersen Gudum Sognearkiv: Mangler i den grad plads, vil meget gerne i andre lokaler, mangler mødelokaler og gode arkiveringsforhold. Vil gerne byde ind, har ikke penge at skyde ind. Der blev givet udtryk for, at det ville være en skændsel hvis så pæne og velholdte bygninger skulle stå forladt hen. Torben Mundbjerg Gudum Bredbånd: Modsat mange af de andre foreninger så har Gudum Bredbånd ikke brug for lokaler, da foreningen nedlægges, til gengæld har de nogle penge som de gerne vil skænke projektet. Lis Nørby Gudum Folkedansere: Stor husleje i forsamlingshuset. Måske kunne der danses i gymnastiksalen, afhængigt af forsamlingshusets fremtid. Der er stor tilknytning til forsamlingshuset blandt folkedanserne. Birthe Pedersen Gudum Fitness: Har behov for gymnastiksalen til aktiviteter. Tine Skårup Aktiv familie: Aktiv familie har meget stor kursusaktivitet som alt sammen foregår på skolen. Bakker op om projektet. Svend Iversen Forsamlingshuset: Bragte idéen om at anvende børnehave/sfo delen på Gudum Skole til forsamlingshus frem. Der er mange fine kvadratmeter, men det kræver noget ombygning. Rikard W Pedersen Gudum Idrætsforening: Idrætsforeningen vil gerne beholde deres basis på Danmarks flotteste stadion med tilhørende klubhus. Men klubben vil samtidigt gerne bakke op omkring projektet Gudum Skole både med aktiviteter på skolen og med hjælp til økonomien. Herefter var der fri debat med mange gode input: Kirsten Skårrup: Foreslog at søge midler til etablering af vindmølle til at dække skolens energi behov. Niels Anton Højgård: Fortalte om besparelsen ved at få opvarmning via halmfyringsanlæg, en idé der gives videre til omkringliggende landbrug, som kunne sælge varme til skolen. Der skønnes en halvering af varmeudgifterne. Henning Venø: Opfordrede til at søge fonde. Der er mange penge at hente, når projektet har med kultur og børn at gøre.

4 Annette udefriskolen: Forslag om at holde markedsdag med butikker i Lemvig på Gudum Skole, der er gode forhold, det kunne give penge til drift. Kunne synliggøre at der også sker noget ude i sognene. Anette Mølgård: Forslag om fælles bestyrelse med flere udvalg blev fremført og debatteret. Det er et forslag der arbejdes videre med. Understregede brugen af skolen til fællesspisning, sidste gang med 150 deltagende. Søren Pedersen: Forslag om at stille to forslag til kommunen 1; købe skolen 2; leje skolen. Gunhild Jeppesen: Gjorde opmærksom på at kommunen ser med stor velvilje, når der samarbejdes i sognene og vil gerne støtte op omkring det. Det er vigtigt at vise der samarbejdes. Det blev fremført at kommunen har afsat kr. til opvarmning og vedligehold så længe skolen står tom. Annette fra udefriskolen fortalte at ud fra hendes erfaringer på Fabjerg skole, kunne det gøres en del billigere. Ove Kristensen pedel meldte sig til at hjælpe med at holde det bygningsmæssige samt passe opvarmningen. Debat omkring ejerskab og juraen i et sådant foretagende. Der blev nedsat en arbejdsgruppe der undersøger den slags. Debat omkring økonomien Hvad kan der søges af midler, hvad kan foreningerne bidrage osv. En arbejdsgruppe vil undersøge dette nærmere. Hanne Bjerre, initiativgruppen gav til sidst udtryk for glæde over den store deltagelse og opbakning for at bevare Gudum Skole som et aktiv for sognet. Derfor foreslog hun, at der blev nedsat 5 arbejdsudvalg, det var der også opbakning til. Følgende udvalg blev nedsat: Fonds- og økonomiudvalg bestående af Per Godsk og Arne Ove Sørensen Udvalg til kontakten med kommunen bestående af Solvejg Krarup og Jan Stigård Udvalg til foreningsfællesskab bestående af Annemette Sandgrav og Anette Mølgård Udvalg til koordinering af lokaler bestående af Solvejg Krarup og Vilhelm Pedersen Udvalg til koordinering af projektet bestående af Gitte Bitsch, Hanne Bjerre og Gitte Fiskbæk Der er åben for udvidelse af udvalgene.

5 Første initiativ bliver at Udvalget til kontakt med kommunen får en aftale med kommunen om ikke at fjerne inventar og undervisningsmaterialer før noget mere konkret fremlægges om projektet. Yderligere kan det oplyses, at der den 4/3 blev aftalt et møde med kommunen og kontaktudvalget omkring inventar.

Referat af mødet: Bevar Rolfsted Skole 10. juni kl. 19-21.30

Referat af mødet: Bevar Rolfsted Skole 10. juni kl. 19-21.30 Referat af mødet: Bevar Rolfsted Skole 10. juni kl. 19-21.30 Da Faaborg-Midtfyn kommune skal spare penge i fremtiden, er der blevet udarbejdet et sparekatalog, som blev offentliggjort i maj måned. Af sparekataloget

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Oktober 2015 Fra Indvielse af Byfornyelse Indhold: * Vennekredsen: Foredrag * Avisindsamling: Fortsætter * Ny Butik: Mormors ting

Læs mere

VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO

VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO FÆLLESSKAB, STILHED, NÆRHED, UDSYN 2 INDHOLD 4 INTRODUKTION 6 FORENINGER OG INSTITUTIONER I SOGNET 6 Friskolen 7 KFUM spejderne 8 Læborg Multihus 9 LG&U 10

Læs mere

MØDEREFERAT. Mødedato: Tirsdag, den 26. april 2011 kl. 19.00

MØDEREFERAT. Mødedato: Tirsdag, den 26. april 2011 kl. 19.00 MØDEREFERAT Mødedato: Tirsdag, den 26. april 2011 kl. 19.00 Sted: FDF Ørum Deltagere: De Grønne Pigespejdere Houlkær, Langsø Gruppen, DDS Birkegruppen Stoholm, DDS Rødkær Gruppen, DDS Hammershøj, DDS Waingunga

Læs mere

Referat nr. 12 fra bestyrelsesmøde d. 21. oktober 2015 Skoleår 15/16.

Referat nr. 12 fra bestyrelsesmøde d. 21. oktober 2015 Skoleår 15/16. Referat nr. 12 fra bestyrelsesmøde d. 21. oktober 2015 Skoleår 15/16. Tilstede: Jørgen Madsen, Cathrine Bie Pedersen, Torben Kragh, Per Zacho, Henning B. Bilberg, Jens Bjerre Ikke tilstede: Kirsten Poulsen,

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 24. april 2012 kl. 18.30 på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 24. april 2012 kl. 18.30 på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 24. april 2012 kl. 18.30 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 28 andele var repræsenteret. Generalforsamlingen

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra mødet den 3. maj 2016: 2. Rapportering: Godkendt

1. Godkendelse af referat fra mødet den 3. maj 2016: 2. Rapportering: Godkendt Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 23.08.2016 Mødested: Klubhuset Kl: 19:00 Deltagere: Torben Mansberg,Torben Hansen, Michael Christiansen, Søren Christensen, Per Dalsgaard, Christian Therp, Bent Bagger Sørensen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

Bestyrelsen, (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Opfølgning:

Bestyrelsen,   (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Opfølgning: Referat Bestyrelsesmøde Dato 12. juni 2017, kl. 19.00 Deltagere Afbud fra Referent Sted Fordeling Næste møde(r) Anders Bente Bjarne Hans Christian Henning Henrik F Henrik P Linda Lissie Margot Niels René

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Ulrik, Lis, Gustaf, Henrik, Ulla, Kirsten, Nanna, Citta, Mie, Bent og Bente. Fraværende: Niels Jørgen og Anne. Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den 6. november

Læs mere

HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med.

HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med. HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med.. HUSK: Præmiewhisten starter i Borups klubhus onsdag den 21. september. Vi spiller igen præmiewhist

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Referat nr. 1 fra bestyrelsesmøde d. 26. april 2017 Skoleår 17/18.

Referat nr. 1 fra bestyrelsesmøde d. 26. april 2017 Skoleår 17/18. Referat nr. 1 fra bestyrelsesmøde d. 26. april 2017 Skoleår 17/18. Tilstede: Vivi Kristensen, Linda Kristensen, Henning Bilberg, Torben Kragh, Cathrine Bie Pedersen, Malene Henschke, Birgit Hansen, Jens

Læs mere

Referat nr. 18 fra ekstraordinært bestyrelsesmøde d. 10. marts 2015 Skoleår 14/15.

Referat nr. 18 fra ekstraordinært bestyrelsesmøde d. 10. marts 2015 Skoleår 14/15. Referat nr. 18 fra ekstraordinært bestyrelsesmøde d. 10. marts 2015 Skoleår 14/15. Tilstede: Per Zacho PZ, Gull-Britt Jepsen GJ, John Noe JN, Lene Hansen LH, Grethe Nielsen GN, Karsten Olsen KO, Carsten

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Afbud. Fremmødt. Dagsorden godkendt med tilføjelse af punkt vedr. behandling af orlov

Afbud. Fremmødt. Dagsorden godkendt med tilføjelse af punkt vedr. behandling af orlov Indkaldt Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 22.10.2014 kl. 19.00 21.30 Lene Magnussen, Hanne Kjær Jørgensen, Kirsten Munch Andersen, Henrik Bak Jeppesen, Annette Legradi, Lasse Bak, Rikke Røpke, Marie Klaustrup,

Læs mere

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent.

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. REFERAT EMNE: 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS 2011 1. Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. 2. Valg af referent Tina Hermann blev valgt til referent. 3. Formandens

Læs mere

Kirsten Linde (A) og Morten Flæng (A) ønsker af kvalitetsmæssige årsager de to skoler/distrikter lagt sammen til én skole/et distrikt i Sevel.

Kirsten Linde (A) og Morten Flæng (A) ønsker af kvalitetsmæssige årsager de to skoler/distrikter lagt sammen til én skole/et distrikt i Sevel. Høringstema 5 Herrup Skole og Sevel Skole. Flertallet i Udvalget ønsker at sammenlægge Herrup Skole og Sevel Skole i et skoleforbund med mulighed for at undervise 0.-3. årg. på Herrup Skole og 0.-7. årgang

Læs mere

Faglig netværksgruppe - Billedkunst

Faglig netværksgruppe - Billedkunst Billedkunst Skole Faglærere Mailadresse - samlet mailliste nederst i dokumentet Tovholder Højboskolenskolen Mette Weber Formand mette.weber.madsen@skolekom.dk Bakkeskolen Bjedstrup Skole Anette Christensen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. august 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anette Baldus Vestergaard, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen,

Læs mere

Referat fra informationsmøde for forældre den 27/1-14.

Referat fra informationsmøde for forældre den 27/1-14. Efter velkomst og en kort præsentation af bestyrelsens medlemmer, orienterede Steen om skolens økonomi. Steen forklarede søjlediagrammet, hvor hele søjlen viser udgiften pr. elev i folkeskolen. 120 100

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

herning motorflyveklub

herning motorflyveklub herning Referat af ordinær generalforsamling i Herning Motorflyveklub Afholdt den 23. februar 2013 kl. 10:00 Skinderhoimvej 25, 7400 Herning. 1) VALG AF DIRIGENT Dagsorden ifølge vedtægter 1, Valg af dirigent

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 3. - 2. kvartal 2012. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 3. - 2. kvartal 2012. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 3. - 2. kvartal 2012 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Infobrev til alle i Arrild sogn Få indblik i hvad der sker i Arrild i 2. kvartal af 2012. Alle har

Læs mere

Referat nr. 4 fra ordinært bestyrelsesmøde d. 12. august 2014.

Referat nr. 4 fra ordinært bestyrelsesmøde d. 12. august 2014. Referat nr. 4 fra ordinært bestyrelsesmøde d. 12. august 2014. Tilstede: Kirsten Thomsen KT, Vivi Kristensen VK, Gull-Britt Jepsen GJ, John Noe JN, Grethe Nielsen GN, Carsten Markussen CM, Karsten Olsen

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Ordinær Generalforsamling

Ordinær Generalforsamling Ordinær Generalforsamling Odder lille Friskole Randlevvej 4 8300 Odder Onsdag den 22. april 2009 kl. 19:30 REFERAT Ad 1 Valg af dirigent og referent. Følgende valgtes enstemmigt som indstillet af bestyrelsen:

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

Referat af fælles foreningsmøde i Aarestrup, den 14. oktober 2010

Referat af fælles foreningsmøde i Aarestrup, den 14. oktober 2010 , den 14. oktober 2010 Til stede: Carsten Greve, Bodil Iversen, Anne Elmgreen, Tom Erichsen, Egon Randers, Claus Pedersen, Laust Olsen, Annika Hansen, Morten Jensen, Niels Thomsen, Jørn Petersen, Finn

Læs mere

Referat nr. 1 fra konstituerende bestyrelsesmøde den 27. april 2016

Referat nr. 1 fra konstituerende bestyrelsesmøde den 27. april 2016 Referat nr. 1 fra konstituerende bestyrelsesmøde den 27. april 2016 Tilstede: Henning Bilberg, Torben Kragh, Jens Bjerre, Jørgen Madsen, Cathrine Pedersen, Birgit Hansen, Linda Kristensen, Malene Henschke,

Læs mere

Referat 2 fra ordinært bestyrelsesmøde d. 25. maj 2014.

Referat 2 fra ordinært bestyrelsesmøde d. 25. maj 2014. Referat 2 fra ordinært bestyrelsesmøde d. 25. maj 2014. Tilstede: Per Zacho PZ, Kirsten Thomsen KT, Vivi Kristensen VK, Gull-Britt Jepsen GJ, John Noe JN, Grethe Nielsen GN, Henning Skallebæk (HS), Carsten

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Dagsorden. 1. Valg af dirigent Kim Rusholdt fastslog at generalforsamlingen var beslutningsdygtig, da der var

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN. Tirsdag den 4. februar 2014. Kl. 19.00 21.00

For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN. Tirsdag den 4. februar 2014. Kl. 19.00 21.00 Dagsorden For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN Tirsdag den 4. februar 2014 Kl. 19.00 21.00 Mødelokale 3, Mølholm Skole ÅBEN DAGSORDEN:... 176 SAGER TIL EFTERRETNING:... 176 201. Orientering.... 176 202. Planlægningsfaciliteter...

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Mandag den 17. marts 2014 i Sognegården, Frederiksværk

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Mandag den 17. marts 2014 i Sognegården, Frederiksværk REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE Mandag den 17. marts 2014 i Sognegården, Frederiksværk 1. Velkomst v/formanden, valg af dirigent, referent og stemmetællere Erik Eriksen (EE) bød velkommen og herefter

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.7/4 2017

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.7/4 2017 Her er lillegul børn i Kattegatcentret - I sidste uge og i denne uge har vi temauger om dyr. I den forbindelse har vi været i Kattegatcentret, hvor børnene har prøvet at dissekere blæksprutter og lært

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Dans og motion

Dans og motion Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Sept. 2014 31. årgang NR. 1 www.struerfolkedanserforening.dk Dans og motion Hvad er den bedste motion man kan få? For nogen er det en løbetur i skoven, andre

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd. Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30. I kantinen på Magleblikskolen

Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd. Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30. I kantinen på Magleblikskolen Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30 I kantinen på Magleblikskolen Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent Christian Brolle Sørensen blev foreslået som dirigent

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i. Københavns Golf Klub

Referat af ekstraordinær generalforsamling i. Københavns Golf Klub Referat af ekstraordinær generalforsamling i Københavns Golf Klub Torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 Kuhlausalen, Lyngby Kulturhus, Klampenborgvej 215B, 2800 Kongens Lyngby Dagsorden ifølge klubbens

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 7. februar 2014 Fredagsbrev nr. 769 Næste uge: 17. februar 18. februar 19. februar 21. februar 22. februar Fremvisning af skole og skovbørnehave for ansøg. Skole-hjem samtaler

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september M1 finale Bane 1-3 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Anker M. Nielsen Poul Olesen Benny Christoffersen Tommy Risum Jensen Jørgen Kristensen Thomas Larsen Anton Gade Jan Grenaa

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Erik Grave. 4.

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2018

for Lyne Sogn Februar 2018 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2018 Præstevikar Bente Bramming Indhold * Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling * Lyne Hallen: Vesternfest * Borgerforeningen:

Læs mere

på Lyreskovskolen i Mødedeltagere: mødelokalet (på 1.sal) ved biblioteket. Torsdag den 20. august 2015 kl Dagsorden & referat

på Lyreskovskolen i Mødedeltagere: mødelokalet (på 1.sal) ved biblioteket. Torsdag den 20. august 2015 kl Dagsorden & referat Lyreskovskolen Der indkaldes til møde i Skolebestyrelsen på Lyreskovskolen i mødelokalet (på 1.sal) ved biblioteket. Torsdag den 20. august 2015 kl. 17.00-19.00 Andre inviterede: Mødedeltagere: Ulla Nissen

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde

Referat Skolebestyrelsesmøde Referat Skolebestyrelsesmøde Sted: Skolens kontor Dato: 13.08.15 kl. 18.30 21.00 Deltagere: Birgitte Dyreborg, Jens-Christian Britze, Frederik Thalbitzer, Anja Leschly, Tine Saabye, Anthony Verniere Jr.,

Læs mere

Juni 2014 Kære forældre Stafet for livet Sidste uge inden sommerferien Grillaften

Juni 2014 Kære forældre Stafet for livet Sidste uge inden sommerferien Grillaften Juni 2014 1 2 3 Ti Forældrekaffe SFO 4 5 To Grundlovsdag Stafet for Livet 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 On Dimission 9. klasse 26 To Grill-aften 27 Fr Sidste skoledag 28 29 30

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

NordvestKRAFT er et Landsbysamarbejde mellem Abildå, Ørnhøj, Sørvad og Vind i Herning Kommune.

NordvestKRAFT er et Landsbysamarbejde mellem Abildå, Ørnhøj, Sørvad og Vind i Herning Kommune. Den. 3. november 2015 Ansøgning til Landsbyprisen 2016 fra NordvestKRAFT. NordvestKRAFT er et Landsbysamarbejde mellem Abildå, Ørnhøj, Sørvad og Vind i Herning Kommune. Siden efteråret 2012 har repræsentanter

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Skolelederens beretning, generalforsamling 31. marts 2016

Skolelederens beretning, generalforsamling 31. marts 2016 Skolelederens beretning, generalforsamling 31. marts 2016 Det har igen - været et travlt år på skolen, denne gang ikke mindst pga. Byggeriet af børnehaven og faglokalerne. Men måske er det på sin plads

Læs mere

Referat af Generalforsamling ved Svenstrup Friskole

Referat af Generalforsamling ved Svenstrup Friskole Referat af Generalforsamling ved Svenstrup Friskole Tirsdag d. 21. april 2015 i gymnastiksalen på skolen Ordstyrer: Karin Frost Jensen Referent: Lene Christiansen Formanden Morten Carstensen aflagde årets

Læs mere

Trivsel og velvære - en mulighed?

Trivsel og velvære - en mulighed? 2016 Trivsel og velvære - en mulighed? Uge 32 7/8-14/8-2016 Side 2 En uge med fokus på livskvalitet i forhold til hormonelle og stofskiftebetingede sygdomme. Du kan i ugens løb lære om: - sundhed og balance

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde.

Referat af menighedsrådsmøde. Rødding Menighedsråd. Referat af menighedsrådsmøde. Dato: Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 17.00 Mødested: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Deltager: Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Tove Kamedula, Maiken

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Referat fra generalforsamling den i Stae Borgerhus. Stae Borgerforenings generalforsamling den i Borgerhuset forløb således:

Referat fra generalforsamling den i Stae Borgerhus. Stae Borgerforenings generalforsamling den i Borgerhuset forløb således: Referat fra generalforsamling den 22.01.2008 i Stae Borgerhus Stae Borgerforenings generalforsamling den 22.01.2008 i Borgerhuset forløb således: Generalforsamlingen blev indledt med at Jan Andersen serverede

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013.

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013. Assens Kommune Landdistriktsrådet landdistrikter@assens.dk Turup 11. juni 2013 Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013. Turup Borgergruppe ansøger hermed om at Turup Landsby bliver Årets Landsby 2013.

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag.

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag. Menighedsrådsmøde nr. 329, 12.08.2015 kl. 19.00 Indleder: Ingerlise Sørensen Deltagere: Sigfred, Steen Victor, Bent, Henrik, Knud, Poul, Lise, Ingerlise, Erik, Jesper Henning, Mie, Torben Jette ankom til

Læs mere

Studenterdialogforum med dekanen

Studenterdialogforum med dekanen D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studenterdialogforum med dekanen M Ø D E R E F E R A T 14. DECEMBER 2009 Forum Studenterdialogforum

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. september 2016 Møde nr. 91 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. september 2016 Møde nr. 91 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Onsdag den 21. september 2016 kl. 18.30 OG STED: MEDLEMMER: Suppleanter I skolens mødelokale på kontoret. Der tages portrætfoto og gruppebillede lige inden mødet!!! Sanne Lønskov (SL), Jens

Læs mere

Så kom og vær med i spejderhytten lørdag den 9. april 2011 kl til en spændende dag, hvor der er god plads til at prøve nye spændende ting.

Så kom og vær med i spejderhytten lørdag den 9. april 2011 kl til en spændende dag, hvor der er god plads til at prøve nye spændende ting. Marts 2011 Er du DRENG eller PIGE? Er DU mellem 5 og 10 år? Kan du godt lide at arbejde med FARVER & MØNSTRE? Eller kan du godt lide at være UDE OG LEGE/ VÆRE MED I KONKURRENCER? Eller kan du bare godt

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske Sdr. Vium Nyt Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015 God påske Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. maj 2015 Emner skal være meddelt Aase Rahbek på mail skipper@mail.mira.dk senest d. 10. april

Læs mere

Vi har svært ved at pege på en lærer, der let kan undværes, idet alle har forskellige kompetencer, som er svære at undvære.

Vi har svært ved at pege på en lærer, der let kan undværes, idet alle har forskellige kompetencer, som er svære at undvære. Referat: Bestyrelsesmøde nr. 10 skoleår 13/14 den 7. oktober 2013. Tilstede: Per Zacho PZ, Kirsten Thomsen KT, Vivi Kristensen VK, Gull-Britt Jepsen GJ, Grethe Nielsen GN, John Noe JN, Brian Jensen BJ,

Læs mere

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro 2016 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Uge 27 3/7-9/7-2016 Side 2 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro og indre balance Kurset er for dig, der gerne vil nå lidt længere

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår.

Sdr. Vium Nyt. Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Sdr. Vium Nyt Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015 Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. februar 2015 Emner skal være meddelt

Læs mere

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116 Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116 Dato: Onsdag den 12. marts kl. 9.00 Sted: Udviklingspark Nord, Adelgade 119B, 5400 Bogense SUNEKÆR 1 5471 SØNDERSØ Tlf. +45 63 88 20 30 Fax +45

Læs mere

Fælles Multihus i Aarestrup

Fælles Multihus i Aarestrup Fælles Multihus i Bæredygtig landsbyudvikling i Rebild Kommune Vision - Skabe attraktive sundhedsfremmende aktivitetsmuligheder for at fastholde og øge bosætningen i området - Skabe et bæredygtigt multihus

Læs mere

Formandsberetning Fjaltring-Trans beboerforening 2018.

Formandsberetning Fjaltring-Trans beboerforening 2018. Formandsberetning Fjaltring-Trans beboerforening 2018. Bestyrelsen ser det som en af sine primære opgave, at holde en god kontakt til Lemvig kommunes embedsmænd og politikker. Vi forsøger at være tovholdere

Læs mere

Referat nr. 19 fra ordinært bestyrelsesmøde d. 17. marts 2015 Skoleår 14/15.

Referat nr. 19 fra ordinært bestyrelsesmøde d. 17. marts 2015 Skoleår 14/15. Referat nr. 19 fra ordinært bestyrelsesmøde d. 17. marts 2015 Skoleår 14/15. Tilstede: Per Zacho PZ, Gull-Britt Jepsen GJ, John Noe JN, Lene Hansen LH, Grethe Nielsen GN, Karsten Olsen KO, Carsten Markussen

Læs mere

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af ordstyrer: Tage Kristensen 2. Valg af skriftsfører: Lars Barslund 3. Formandens beretning:

Læs mere

Referat Fælles foreningsmøde den 13. januar 2015 kl. 19,30 i Fjelstervang Landsbycenter

Referat Fælles foreningsmøde den 13. januar 2015 kl. 19,30 i Fjelstervang Landsbycenter 1. Velkomst ved Bjarne Svendsen Ordstyrer: Bjarne Referent: Anette 2. Kort orientering fra alle deltagende foreninger obs om der er noget særligt alle foreninger bør vide FIF ved Karina, Jørgen og Bente.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Onsdag den 14. april kl i Mammen Forsamlingshus

Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Onsdag den 14. april kl i Mammen Forsamlingshus Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Onsdag den 14. april kl. 19.00 i Mammen Forsamlingshus I alt ca. 35 deltagere var mødt op til den første ordinære generalforsamling i Mammen Friskole.

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015

Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015 1 Torrild lokalråds bestyrelse, Torrild den 8. december 2015. Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015 Dagsorden: 1. Velkomst ved formand Henrik Iversen 2. Oplæg ved Kommunaldirektør

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Onsdag den 23. april 2014 kl. 19.00 Møde nr. 15 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te og kage Bestyrelsen Mødt

Læs mere

Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2016

Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2016 1 Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2016 Vi starter som sædvanlig i cafeteriaet til en kop kaffe og et rundstykke, så vi er friske til de forhåbentlig gode og sportlige kampe. Kaffen er klar

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 8, nr. 1 Januar 2018 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Renovering af Rosengårdens tag Den 2. januar rykker håndværkerne ind (efter planen). De

Læs mere

Referat medlemsmøde. d. 05-03-2015. Jonas byder velkommen, og fremlægger at der er lavet en liste med opgaver der skal deles ud mellem medlemmerne.

Referat medlemsmøde. d. 05-03-2015. Jonas byder velkommen, og fremlægger at der er lavet en liste med opgaver der skal deles ud mellem medlemmerne. Referat medlemsmøde d. 05-03-2015 Jonas byder velkommen, og fremlægger at der er lavet en liste med opgaver der skal deles ud mellem medlemmerne. Vi vil gerne spare lidt på rengøring af toiletter, og vil

Læs mere

Kære elever og forældre.

Kære elever og forældre. Flakkebjerg den 3. februar 2015 Kære elever og forældre. Se,se,se, i nat er faldet sne. Nu bli r der fest og glæde, nu skal vi ud med slæde. Se,se,se! I nat er faldet sne. Så kom den endelig sneen, som

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere