Møde nr.: 2 Mødedato: 11. februar 2010 Mødevarighed: Mødested: Horsens Ny Teater

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Møde nr.: 2 Mødedato: 11. februar 2010 Mødevarighed: Mødested: Horsens Ny Teater"

Transkript

1 REFERAT Kulturudvalg Møde nr.: 2 Mødedato: Mødevarighed: Fraværende: Mødested: Horsens Ny Teater Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 KU Tidsfrister for afgørelser i KU Danmarks Biblioteksforening, valg til Biblioteks- og kulturforeningen i Region Midtjylland 3 KU Horsens Eliteidrætsråds sammensætning 4 KU Forslag til anvendelse af midler til eliteidræt KU Egebjerg Idrætsforening, forslag til indretning af industrihal til idrætshal 6 KU Egebjerg Idrætsforening, ansøgning om midler til renovering 7 KU DDS Marsk Stig Gruppe Nim, ansøgning om tilskud til spejdercenter 8 KU Forslag til anlægsarbejder på kultur- og fritidsområdet 9 KU Horsens Petanqueklub, benyttelse af kommunalt areal på Dyrskuepladsen 10 KU Team Horsens, tilskud KU Musikkens Udviklingspulje 2010, første ansøgningsrunde 12 KU Horsens Skakforening, ansøgning om tilskud til international turnering 13 KU Horsens Orienteringsklub, ansøgning om tilskud til DM 14 KU Horsens Sejlklub, ansøgning om tilskud til DM for H-både 15 KU Kulturudvalget 2010, orientering

2 Side 2/24 1 KU Tidsfrister for afgørelser i I følge lov om retssikkerhed og administration på det sociale område skal kommunerne fastsætte en frist for, hvor lang tid der må gå, inden der skal være truffet en afgørelse, efter en borger har rettet henvendelse om hjælp. Ud over tidfrister for afgørelser på det sociale område er der ligesom de foregående år tillige medtaget tidsfrister for øvrige sagsområder, som omfatter afgørelser i forhold til borgerne. Sagen afgøres af Byrådet. Direktionen indstiller, at Kulturudvalget overfor Byrådet anbefaler, at det fremsendte forslag til tidsfrister for afgørelser i 2010 på Kulturudvalgets område godkendes. Tidligere beslutning Å - Økonomiudvalget den 14. december 2009 kl Vedtaget som indstillet. Udvalgene opfordres til at overveje om der er yderligere områder, hvor udvalgene kunne have en interesse i at fastsætte tidsfrister. Teknik og Miljøudvalg den 18. januar 2010 kl Teknik- og Miljøudvalget havde ingen bemærkninger til forslaget, idet dog pkt. 157 udgår. Børne- og Skoleudvalg den 18. januar 2010 kl Til efterretning. Børne- og Skoleudvalget har ikke yderligere områder, hvor der for nuværende ønskes fastsat tidsfrister. Kristian Dyhr deltog ikke i mødet. Beskæftigelsesudvalg den 19. januar 2010 kl Beskæftigelsesudvalget har ingen forslag til ændringer. Per S. Andersen deltog ikke i mødet. Per Løkken deltog ikke i sagens behandling.

3 Side 3/24 Udvalget for Sundhed og Socialservice den 3. februar 2010 kl Til efterretning, Det anbefales at vendingen: "sagsbehandlingstiden overholdes i hovedparten af sagerne" ændres til: "tidsfristen overholdes i hovedparten af sagerne" Tiltrådt. Jf. 3 i lov om retssikkerhed og administration på det sociale område skal kommunerne behandle alle borgerhenvendelser om hjælp så hurtigt som muligt med henblik på at afgøre, om der er ret til hjælp og i så fald hvilken. Kommunen skal fastsætte en frist for, hvor lang tid der må gå, inden der skal være truffet en afgørelse. Hvis denne frist ikke kan overholdes, skal ansøgeren have skriftlig besked om, hvornår ansøgeren kan forvente en afgørelse. Loven omhandler afgørelse af sager efter 1) lov om social pension, 2) lov om højeste, mellemste, forhøjet almindelig og almindelig førtidspension m.v., 3) lov om individuel boligstøtte, 4) lov om sygedagpenge, 5) lov om ret til orlov og dagpenge ved barsel, 6) lov om aktiv socialpolitik, 7) lov om en aktiv beskæftigelsesindsats for så vidt angår opgaver, som påhviler kommunen i jobcenteret, 8) lov om fleksydelse, 9) lov om social service, 10) lov om børnetilskud og forskudsvis udbetaling af børnebidrag, 11) lov om delpension, 12) lov om tilbageholdelse af stofmisbrugere i behandling og 13) lov om forebyggende hjemmebesøg til ældre m.v. 14) lov om dag-, fritids- og klubtilbud m.v. til børn og unge. I december 2008 fastsatte Økonomiudvalget tidsfrister for afgørelser i 2009 omfattende både de sagsområder, som er omfattet af retssikkerhedsloven (er markeret med kryds i oversigtens 2. kolonne) og øvrige sagsområder, som omfatter afgørelser i forhold til borgerne. Baggrunden for at medtage flere sagsområder end krævet i retssikkerhedsloven er, at sagsbehandlingstiden er et væsentligt kvalitetsaspekt i sagsbehandlingen set fra borgernes/virksomhedernes perspektiv, uanset om det handler om afgørelser på det sociale område eller øvrige kommunale opgaveområder. De udmeldte tidfrister er frister, inden for hvilke borgerne/virksomheder skal kunne regne med at få en afgørelse. Det betyder, at den gennemsnitlige sagsbehandlingstid som oftest vil være kortere end tidsfristen tilsiger.

4 Side 4/24 Nu er der fulgt op på de udmeldte tidsfrister for I den udarbejdede oversigt er de sagstyper, hvor der ikke har været vanskeligheder med overholdelse af tidsfristen, markeret med en smiley. For en række sagstyper har der generelt eller i perioder været vanskeligheder med overholdelsen af de udmeldte frister. For nogle har det været af midlertidig karakter. For andre giver det anledning til forslag om forlængelse af tidsfristen for I nedenstående oversigt er nævnt de sagstyper, hvor tidsfristen i 2009 ikke har kunnet overholdes. Forebyggelse og børnerådgivning (4) Merudgiftsydelse 41 (25)Godkendelse af plejefamilier 142 Daginstitutioner for Børn (32) Tildeling af socialpædagogiske fripladser. Dagtilbudslovens 43 Boligstøtte (139) Boligstøtte (140) Boligydelse For følgende sagstyper er det muligt at afkorte tidsfristen for afgørelser i 2010 i forhold til 2009: Flexydelse (95) Boligplacering/etableringsydelse Børnetilskud og børnebidrag (131) Forskudvis udbetaling (132) Særlige bidrag ved fødsel, dåb, konfirmation mv. For sagstyper, hvor nogle ganske få sager på årsbasis erfaringsmæssigt tager væsentlig længere tid end gennemsnittet, er forslag til tidsfrister for afgørelser opgivet eksklusive sager af denne karakter. Der er i bemærkningsfeltet redegjort for de atypiske sager. På miljøområdet er der i 2010 tilføjet tidsfrister for 3 sagstyper vedr. miljøgodkendelser ( ).

5 Side 5/24 2 KU Danmarks Biblioteksforening, valg til Biblioteks- og kulturforeningen i Region Midtjylland Biblioteks- og kulturforeningen i Region Midtjylland er en regionsforening under Danmarks Biblioteksforening og består af alle medlemmer af Danmarks Biblioteksforening inden for Region Midtjylland. Sagen afgøres af Kulturudvalget. Direktionen indstiller, at Kulturudvalget udpeger 1 repræsentant for perioden til Biblioteks- og kulturforeningen i Region Midtjylland. Andreas Boesen blev udpeget af udvalget. Af Biblioteks- og kulturforeningen i Region Midtjyllands vedtægter fremgår det, at det ønskes, at hvert af de hidtidige biblioteksforeningsområder skal være repræsenteret med mindst 1 gruppe A medlem (kommunalbestyrelsesmedlemmer). Dette betyder, at der ønskes valgt mindst 1 politiker fra hhv. de tidligere amter: Århus, Vejle, Ringkøbing og Viborg. Det er oplyst overfor Kulturafdelingen, at der ikke vil blive valgt en repræsentant fra Hedensted Kommune.

6 Side 6/24 3 KU Horsens Eliteidrætsråds sammensætning Justering af Horsens Kommunes aftale med Team Danmark: Ændret sammensætning af Horsens Eliteidrætsråd. Sagen afgøres af Byrådet. Direktionen indstiller, at Kulturudvalget overfor Byrådet anbefaler, forslaget til ændret sammensætning af Eliteidrætsrådet godkendes og anbefales forslaget overfor Team Danmark. Tiltrådt, idet det anbefales at navnet "Horsens Eliteidrætsråd" fastholdes. Kristian Dyhr fratrådte ved sagens behandling. Horsens Eliteidrætsråds sammensætning er bestemt i Horsens Kommunes aftale med Team Danmark. Sammensætningen skal revideres i lyset af, at Team Horsens nedlægges i Team Horsens har hidtil haft et medlem i Eliteidrætsrådet. Denne nedlægges og de medvirkende klubber tilføres yderligere én plads i rådet. Herudover tildeles Sportscollege Horsens en plads i rådet, og det anbefales, at pladsen til de aktive idrætselever nedlægges, da det er vanskeligt for de unge studerende få tid til at deltage i arbejdet. Bestemmelserne vedr. Horsens Eliteidrætsråd er i øvrigt uændrede.

7 Side 7/24 4 KU Forslag til anvendelse af midler til eliteidræt Anvendelse af Horsens Kommunes øgede midler til eliteidrætten i Horsens Kommune. Sagen afgøres af Kulturudvalget. Direktionen indstiller, at Kulturudvalget godkender, at Horsens Kommunes øgede midler på pr. år anvendes til klubudvikling, uddannelse af eliteidrætstrænere og talentkraftcentre i relation til Horsens Kommunes aftale med Team Danmark. Tiltrådt. Horsens Kommune har fra 2010 afsat yderligere kr. til udvikling af eliteidrætten i Horsens Kommune. Det foreslås, at midlerne anvendes til gennemførelse af aktiviteter, som Horsens kommune har forpligtet sig til gennem aftalen med Team Danmark.

8 5 KU Egebjerg Idrætsforening, forslag til indretning af industrihal til idrætshal Egebjerg Idrætsforening fremsender skitseprojekt som ideoplæg til brug af en tom industrihal til idrætsformål. Sagen afgøres af Kulturudvalget. Side 8/24 Direktionen indstiller, at Kulturudvalget ansøger byrådet om en bevilling på kr. til udarbejdelse af en plan i 2010 for renovering, modernisering og udbygning af området haller og idrætsanlæg i de kommende år, og at forslaget fra Egebjerg Idrætsforening indgår i arbejdet. Det blev besluttet, at Kulturudvalget ansøger Byrådet om en bevilling på kr. til udarbejdelse af en plan i 2010, der kan danne grundlag for renovering, modernisering og udbygning af området Haller og Idrætsanlæg i de kommende år, og at forslaget fra Egebjerg Idrætsforening indgår i arbejdet. Egebjerg Idrætsforening fremsender brev af 7. januar 2010 med skitseprojekt til indretning af industrihal til idrætshal i Egebjerg. Industrihallen ligger på Egebjergvej det tidligere Chemitalic. Industrihallen er så stor, at der kan etableres en basketballbane og en håndboldbane i samme hal og med internationale mål. Det er foreningens opfattelse, at der for få midler vil kunne indrettes en stor idrætshal, da bygningerne er velisolerede, og der er et godt varmeanlæg. Badefaciliteterne vil skulle istandsættes i mindre omfang. I skitseprojektet er der udover halfaciliteter også lavet forslag til udnyttelse af de øvrige arealer til idrætsgrene som: squash, fitness, dans, american football, bowling, curling samt etablerering af et borgerhus. Endvidere er der tænkt på andre foreningsaktiviteter som spejdere, rollespilsforeninger, politiske foreninger osv.

9 Side 9/24

10 Side 10/24 6 KU Egebjerg Idrætsforening, ansøgning om midler til renovering Egebjerg Idrætsforening fremsender ansøgning om midler til renovering af klubhus. Sagen afgøres af Kulturudvalget. Direktionen indstiller, at Kulturudvalget anbefaler Byrådet, at kommunens klubhuse indgår i udarbejdelsen af en plan for renovering, modernisering og udbygning af området Haller og Idrætsanlæg i de kommende år samt, at Kulturafdelingen tager stilling til, om det vil være muligt af overførselsmidler fra 2009 til 2010 at finansiere udskiftning af gulvbelægning i klubhuset ved Egebjerghallen. Tiltrådt. Kulturafdelingen modtager løbende henvendelser fra foreninger om renovering og om- og udbygning af klubhuse. Der er tale om henvendelser, der vedrører såvel kommunale som selvejende faciliteter. Senest fremsender Egebjerg Idrætsforening brev af 7. januar 2010, hvori de søger om et tilskud på kr. til en mindre renovering af klubhuset, der ligger i tilknytning til Egebjerghallen. Foreningen begrunder deres ansøgning med, at de har stor tilgang af børn fra 0-10 år, som ønsker at lave gymnastik og dans. Ved en renovering af klubhusets lokaler vil børnene i den nævnte aldersgruppe kunne benytte klubhuset som en ekstra træningssal til boldspil og gymnastik for vuggestue- og dagplejebørn gymnastik for 0-3 årige dans, HIPHOP, break dance m.m. opvarmningsrum til boldspil ved stævner Renoveringen består i udskiftning af gulvtæppe til linoleum. Endvidere er der et ønske om opsætning af spejle på en væg. Udgiften til ombygningen anslås til i alt kr.

11 Side 11/24 I forbindelse med afslutning af regnskabet for 2009 vurderes det, at der vil blive et overskud på området "Haller og Idrætsanlæg" på ca kr. En del af midlerne er reserveret til anvendelse på konkrete projekter i 2010.

12 Side 12/24 7 KU DDS Marsk Stig Gruppe Nim, ansøgning om tilskud til spejdercenter I brev af 20. januar 2010 søger DDS Marsk Stig Gruppe i Nim om økonomisk støtte til opførelse af et nyt spejdercenter i Nim. Sagen afgøres af Kulturudvalget. Direktionen indstiller, at Kulturudvalget ikke imødekommer ansøgningen, idet der ikke er afsat midler på budgettet til formålet. Tiltrådt, idet Kulturafdelingen vurderer om projektet kan indgå i Nim Multihus-projektet. I brev af 20. januar 2010 søger DDS Marsk Stig Gruppe i Nim om økonomisk støtte til opførelse af et nyt spejdercenter i Nim. De samlede udgifter til etablering af spejdercentret er budgetteret til kr. hvortil kommer værdien af en væsentlig frivillig arbejdskraft. Spejdergruppen bidrager selv kontant med kr. og søger derforuden tilskud fra diverse fonde m.v. Spejderne har på nuværende tidspunkt 11 medlemmer, og lejer lokaler i Nim gamle præstegård til deres aktiviteter.

13 Side 13/24 8 KU Forslag til anlægsarbejder på kultur- og fritidsområdet Af budgetaftalen for 2010 fremgår det, at der skal afsættes midler til renovering/etablering af bl.a. haller og idrætsanlæg. Sagen afgøres af Byrådet. Direktionen indstiller, at Kulturudvalget til Byrådet fremsender 1. en prioriteret liste med forslag til en række anlægsarbejder i 2010 på Kulturudvalgets område samt 2. forslag om, at der i 2010 afsættes kr. til udarbejdelse af en plan for renovering, modernisering og udbygning af området Haller og Idrætsanlæg i de kommende år. Tiltrådt. Kristian Dyhr havde flg. mindretalsudtalelse: "Jeg finder det uhensigtsmæssigt, at man opprioriterer kunststofbane i Egebjerg, som er en idrætsklub med begrænset aktivitet, til fordel for Forum Horsens, hvor aktiviteten er klart størst, og belastningen af banerne er markant højere end noget andet sted i Kommunen. I stedet for at bevilge 2 ekstra kunststofbaner i byen, kunne man med fordel anlægge en græsbane i Egebjerg, en græsbane ved Forum og endelig en kunststofbane i Sydbyen." Jørgen Korshøj fratrådte ved sagens behandling. Af budgetaftalen for 2010 fremgår bl.a.: "På idrætsområdet skal der blandt andet afsættes et beløb til fortsat forbedring af kommunens idrætshaller. Der afsættes midler til renovering/etablering af en træningshal. For at imødekomme et stigende behov skal Horsens Kommune endvidere påbegynde etablering af yderligere en kunstgræsbane i kommunen. Det vil dels imødekomme klubbernes ønske om nye fodboldbaner, dels forlænge udendørs-sæsonen betragteligt. Finansiering af træningshal og kunstgræsbane sker af afsatte midler, såkaldte "kvalitetsfondsmidler" efter drøftelse mellem forligspartierne". I vedlagte bilag er skitseret en række presserende anlægsarbejder på kultur- og fritidsområdet, som har karakter af genopretningsarbejder.

14 Side 14/24 Ud over de i bilaget skitserede anlægsarbejder resterer yderligere renoveringsopgaver på området haller og idrætsanlæg, ligesom der er behov for modernisering af en række idrætsanlæg samt udbygning af området i de kommende år. Det foreslås, at der udarbejdes en samlet plan for dette arbejde.

15 Side 15/24 9 KU Horsens Petanqueklub, benyttelse af kommunalt areal på Dyrskuepladsen Horsens Petanque Klub fremsender brev af 30. november 2009, hvori der redegøres for klubbens usikkerhed omkring klubbens faciliteter efter 1. november Sagen afgøres af Kulturudvalget. Direktionen indstiller, at Kulturudvalget beslutter, at klubben får brugsret til banerne ved Schüttesvej i 5 år med mulighed for forlængelse, og at Horsens Kommune ikke ønsker at påtage sig forpligtelsen til nedrivning af klubhuset. Tiltrådt. Horsens Petanque Klub benytter et areal ved Dyrskuepladsen tilhørende Horsens Kommune, som klubben har brugsretten til indtil videre. På arealet har VIA en træbarak liggende. Træbarakken er af VIA udlejet til Horsens Petanque Klub som klubhus. Denne lejeaftale udløber 1. november Træbarakken er i meget dårlig stand og bør nedrives. Horsens Petanque Klub ønsker at sikre sig brugsretten på udendørsfaciliteterne for en længere årrække. Dette skal ses i lyset af, at klubben går med tanker om at få træbarakken revet ned og opført et nyt klubhus på stedet. I brevet foreslår Horsens Petanque Klub forlængelse af aftale med Horsens Kommune om brugsret til de udendørsbaner ved Schüttesvej, som klubben anvender til petanquebaner at Horsens Kommune overtager forpligtigelsen til nedrivning af klubhuset at Horsens Kommune er behjælpelig med etablering af indendørsfaciliteter på Schüttesvej (klubhus og petanquebaner). Vedr. brugretten til arealet ved Schüttesvej anbefaler Teknik og Miljø, at der meddeles klubben brugsret til arealet i 5 år med mulighed for forlængelse. Vedr. nedrivning af det eksisterende klubhus er det Juridisk afdelings opfattelse, at Horsens Kommune ikke skal overtage forpligtelsen, da det fremgår af aftalen mellem klubben og VIA, at klubben indbetaler midler til nedrivning af klubhuset.

16 Horsens Petanque Klub er en voksenforening og får derfor ikke tilskud i henhold til Folkeoplysningslovens bestemmelser. Side 16/24

17 Side 17/24 10 KU Team Horsens, tilskud Tilskud til Team Horsens i Sagen afgøres af Byrådet. Direktionen indstiller, at Kulturudvalget overfor Byrådet anbefaler, at Horsens Kommune yder kr. i tilskud til Team Horsens i 2010 på baggrund af, at Team Horsens nedlægges i Tiltrådt. Horsens Kommune yder årligt et tilskud til Team Horsens på kr. efter en model, hvor Team Horsens indsamler et beløb fra sponsorer, hvorefter Horsens Kommune yder et tilsvarende beløb, dog max kr. fra Horsens Kommune. Team Horsens anvender midlerne til fremme af eliteidrætten i Horsen Kommune. Det har ikke været muligt for Team Horsens at indsamle det fulde beløb i Der er indsamlet ca kr. fra sponsorer. Team Horsens anmoder om, at Horsens Kommune alligevel yder kr. i 2010, som vil være det sidste år, hvor Team Horsens eksisterer. Der er afsat kr. på budgettet for 2010 til Team Horsens.

18 Side 18/24 11 KU Musikkens Udviklingspulje 2010, første ansøgningsrunde Der er modtaget otte ansøgninger til Musikkens Udviklingspulje 2010's første ansøgningsfrist 1. januar Sagen afgøres af Kulturudvalget. Direktionen indstiller, at der bevilges tilskud fra Musikkens Udviklingspulje som følger: Ansøger Formål Ansøgt kr. Indstillet kr. Horsens Musikskole Musikskolefestival Stensballe Uddannelse Børnehave Ungdomsskolen Forårsshow Stensballe Undervisning Harmonikaklub Cantica Consort Teaterkoncert Mosstock Festival Supervision af bands Klassisk Horsens Klassisk amatørdag Musikstedet m.fl. Sommerferieprojekt I alt Tiltrådt. Lene Offersen og Andreas Boesen deltog ikke i sagens behandling. Der er modtaget otte ansøgninger til Musikkens Udviklingspulje 2010's første ansøgningsfrist 1. januar Nedenfor findes et overblik over de indkomne ansøgninger: Ansøger Formål Ansøgt kr. Horsens Musikskole Musikskolefestival Stensballe Børnehave Uddannelse Ungdomsskolen Forårsshow

19 Stensballe Undervisning Harmonikaklub Cantica Consort Teaterkoncert Mosstock Festival Supervision af bands Klassisk Horsens Klassisk amatørdag Musikstedet m.fl. Sommerferieprojekt I alt Side 19/24 Der resterer kr. på kontoen Musikkens Udviklingspulje Ansøgning, Ungdomsskolen Retningslinier Udviklingspuljen 2010

20 12 KU Horsens Skakforening, ansøgning om tilskud til international turnering Side 20/24 I brev modtaget 9. november 2009 ansøger Tim Bjerre, Horsens Skakforening, om et tilskud til afholdelse af skakturneringen "Horsens Lang Weekend 2010", der afvikles den juli 2010 på ASV i Horsens. Sagen afgøres af Kulturudvalget. Direktionen indstiller, at der bevilges et tilskud på kr. fra kontoen Kulturpuljen Tiltrådt. Lene Offersen og Andreas Boesen deltog ikke i sagens behandling. I brev modtaget den 9. november 2009 ansøger Tim Bjerre, Horsens Skakforening, om et tilskud til afholdelse af skakturneringen "Horsens Lang Weekend 2010", der afholdes i dagene juli 2010 på ASV i Horsens. En tilsvarende turnering blev afholdt af Horsens Skakforening i 2009 med stor succes, og arrangementet fik sat Horsens på det danske skaklandkort. Derfor ønsker bestyrelsen i skakforeningen nu at udvide turneringen til en international turnering med deltagelse af stormestre fra ind- og udland, og foreningen søger om kr. til dette formål. Der resterer kr. på kontoen Kulturpuljen 2010.

21 Side 21/24 13 KU Horsens Orienteringsklub, ansøgning om tilskud til DM I brev af 15. november 2009 ansøger Lars Sørensen, Horsens Orienteringsklub, om et tilskud til Danmarksmesterskabet i orienteringsløb, der afvikles ved Klostermølle 28. august Sagen afgøres af Kulturudvalget. Direktionen indstiller, at der bevilges et tilskud på kr. fra kontoen Kulturpuljen Det blev besluttet at bevilge kr. Lene Offersen og Andreas Boesen deltog ikke i sagens behandling. I brev af 15. november 2009 ansøger Lars Sørensen, Horsens Orienteringsklub, om et tilskud til afvikling af Danmarksmesterskabet i orienteringsløb ved Klostermølle den 28. august Det forventes, at omkring 700 løbere i alle aldersgrupper fra hele landet vil deltage. Orienteringsklubben søger om tilskud til dækning af udgifter til bl.a. løbskort. Der resterer kr. på kontoen Kulturpuljen 2010.

22 Side 22/24 14 KU Horsens Sejlklub, ansøgning om tilskud til DM for H-både I mail af 27. december 2009 ansøger Morten Fjerbæk, Horsens Sejlklub, om et tilskud til afholdelse af Danmarksmesterskaberne for H-både den juli Sagen afgøres af Kulturudvalget. Direktionen indstiller, at der bevilges et tilskud på kr. fra kontoen Kulturpuljen Tiltrådt. Lene Offersen og Andreas Boesen deltog ikke i sagens behandling. I mail af 27. december 2009 ansøger Morten Fjerbæk, Horsens Sejlklub, om et tilskud til afholdelse af Danmarksmesterskaberne for H-både fra den 7. til den 11. juli. Horsens Sejlklub forventer, at mere end 50 både vil deltage. De fleste deltagere er fra Danmark, men også svenske, norske og tyske deltagere forventes. Mange af deltagerne kommer til Horsens sammen med deres familie, så sejlklubben vil arrangere "landarrangementer" for de tilrejsende. H-båden er Danmarks mest aktive kølbådsklasse, og både de nuværende og flere tidligere verdensmestre er danskere, der forventes at deltage i stævnet. Horsens Sejlklub har tilsagn om et tilskud fra forsikringsfirmaet Pantaenius på kr., men søger om et tilskud på kr. for at få stævnet til at løbe rundt økonomisk. Der resterer kr. på kontoen Kulturpuljen 2010.

23 Side 23/24 15 KU Kulturudvalget 2010, orientering Til orientering. Kulturdirektøren orienterer: Horsens Idrætsarkiv fremsender Årsberetning for 2009 til orientering. Indenrigs- og Socialministeriet fremsender invitation til netværksseminar 2010 "Kulturarv som et aktiv i byfornyelse". Det Danske Filminstitut har fremsendt "børn elsker film". Brochuren opbevares i Kulturafdelingen. Horsens Kunstmuseum: forårsprogram nr. 1 - uddelt på mødet. Kulturafdelingen: Klassisk Horsens - februar til juni folder uddelt på mødet. Kulturafdelingen: Vinterferie for børn og unge brochure uddelt på mødet.

24 Side 24/24 Saliem H. Bader Underskrift Dorthe Mogensen Underskrift Jørgen Korshøj Underskrift Lone Ørsted Underskrift Andreas Boesen Underskrift Peter Sørensen Underskrift Lene Offersen, Byrådet Underskrift Kristian Dyhr Underskrift Helle Frost Underskrift

Møde nr.: 5 Mødedato: 25. marts 2010 Mødevarighed: Mødested: Horsens Kunstmuseum Andreas Boesen, Lene Offersen, Byrådet

Møde nr.: 5 Mødedato: 25. marts 2010 Mødevarighed: Mødested: Horsens Kunstmuseum Andreas Boesen, Lene Offersen, Byrådet REFERAT Kulturudvalg Møde nr.: 5 Mødedato: Mødevarighed: 14.30-16.35 Fraværende: Mødested: Horsens Kunstmuseum Andreas Boesen, Lene Offersen, Byrådet Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 KU Regnskab 2009,

Læs mere

Møde nr.: 4 Mødedato: 08. marts 2010 Mødevarighed: Fraværende: Mødested: Mødelokale 3

Møde nr.: 4 Mødedato: 08. marts 2010 Mødevarighed: Fraværende: Mødested: Mødelokale 3 REFERAT Kulturudvalg Møde nr.: 4 Mødedato: Mødevarighed: 13.00-13.55 Fraværende: Mødested: Mødelokale 3 Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 KU Forslag til anlægsarbejder på kultur- og fritidsområdet

Læs mere

Møde nr.: 5 Mødedato: 23. maj 2013 Mødevarighed: Fraværende: Mødested: Rådhuset, mødelokale 1

Møde nr.: 5 Mødedato: 23. maj 2013 Mødevarighed: Fraværende: Mødested: Rådhuset, mødelokale 1 REFERAT Kulturudvalg Møde nr.: 5 Mødedato: Mødevarighed: 14.30-17.00 Fraværende: Mødested: Rådhuset, mødelokale 1 Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 KU Ferie og Musik på Endelave, ansøgning om tilskud

Læs mere

Møde nr.: 14 Mødedato: 11. november 2010 Mødevarighed: Mødested: Industrimuseet i Horsens

Møde nr.: 14 Mødedato: 11. november 2010 Mødevarighed: Mødested: Industrimuseet i Horsens REFERAT Kulturudvalg Møde nr.: 14 Mødedato: Mødevarighed: 14.30-17.00 Fraværende: Mødested: Industrimuseet i Horsens Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 KU Industrimuseet i Horsens, orientering 2 KU

Læs mere

Børne- og Skoleudvalg

Børne- og Skoleudvalg REFERAT Børne- og Skoleudvalg Møde nr.: Mødedato: 27. juni 2012 Fraværende: Mødetid: 17.00 Mødested: Mødelokale 1 Øvrige bemærkninger: Tommy Lund Christensen (Deltog ikke i mødet fra kl. 18.45) Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Møde nr.: 07 Mødedato: 09. juni 2011 Mødevarighed: Fraværende: Mødested: Rådhuset, lokale 1

Møde nr.: 07 Mødedato: 09. juni 2011 Mødevarighed: Fraværende: Mødested: Rådhuset, lokale 1 REFERAT Kulturudvalg Møde nr.: 07 Mødedato: Mødevarighed: 14.30-16.40 Fraværende: Mødested: Rådhuset, lokale 1 Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 KU Forum Horsens Fonden, årsrapport 2010 2 KU Billedskolen,

Læs mere

Møde nr.: 8 Mødedato: 10. oktober 2013 Mødevarighed: Fraværende: Mødested: Rådhuset, mødelokale 1 Dorthe Mogensen, Tommy Lund Christensen

Møde nr.: 8 Mødedato: 10. oktober 2013 Mødevarighed: Fraværende: Mødested: Rådhuset, mødelokale 1 Dorthe Mogensen, Tommy Lund Christensen REFERAT Kulturudvalg Møde nr.: 8 Mødedato: Mødevarighed: 14.30-16.10 Fraværende: Mødested: Rådhuset, mødelokale 1 Dorthe Mogensen, Tommy Lund Christensen Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 KU Musikpuljen

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget

Beskæftigelsesudvalget REFERAT Beskæftigelsesudvalget Møde nr.: 1 Mødedato: 20.01.2009 Fraværende: Mødevarighed: 16.00-18.15 Saliem H. Bader Mødested: Mødelokale 2 Øvrige bemærkninger: Charlotte Juhl Andersen (Kom kl. 16.30

Læs mere

Møde nr.: 1 Mødedato: 15. december 2009 Mødevarighed:

Møde nr.: 1 Mødedato: 15. december 2009 Mødevarighed: REFERAT Byrådet Konstituering Møde nr.: 1 Mødedato: 15. december 2009 Mødevarighed: 18.00-18.25 Fraværende: Mødested: Byrådssalen Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 Valg af borgmester 2 Valg af 1. og

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 09.00 Til kl.: 09.45 Mødested: Horsens Mødenr.: 4 Fraværende: Mette Nielsen;Flemming Lund;Hans Feddern Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 26 Meddelelser og gensidig orientering

Læs mere

Møde nr.: 07 Mødedato: 09. juni 2011 Mødetid: Mødested: Rådhuset, lokale 1

Møde nr.: 07 Mødedato: 09. juni 2011 Mødetid: Mødested: Rådhuset, lokale 1 Dagsorden Kulturudvalg Møde nr.: 07 Mødedato: 09. juni 2011 Mødetid: 14.30 Mødested: Rådhuset, lokale 1 Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 KU Forum Horsens Fonden, årsrapport 2010 2 KU Billedskolen,

Læs mere

Principperne Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje

Principperne Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje Principperne 2019-2020 Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje December 2018 Indholdsfortegnelse Principper for Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2019-2020... 3 Hvem kan søge?... 3 Hvad kan der søges

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 02. maj 2012 Lokale: Brønderslev Bibliotek, Pejsestuen Tidspunkt: Kl. 14:00-17:20 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen

Læs mere

Sagsbehandlingstider på det sociale område

Sagsbehandlingstider på det sociale område Sagsbehandlingstider på det sociale område Kerteminde Kommune behandler ansøgninger om hjælp så hurtigt som muligt. Ifølge retssikkerhedsloven skal kommunen på det sociale område fastsætte en frist for,

Læs mere

Sagsbehandlingstider i Rebild Kommune. Sociale afgørelsessager

Sagsbehandlingstider i Rebild Kommune. Sociale afgørelsessager Sagsbehandlingstider i Rebild Kommune Sociale afgørelsessager Familieydelser og barseldagpenge er i slutningen af 2012 overgået til Udbetaling Danmark. 1. marts 2013 er sagsområderne boligstøtte, folke-

Læs mere

Møde 7. december 2011 kl. 15:00 i mødelokale 3

Møde 7. december 2011 kl. 15:00 i mødelokale 3 Kultur- og Fritidsudvalg Referat Møde 7. december 2011 kl. 15:00 i mødelokale 3 Afbud fra/fraværende: Lars Møller Pedersen Mødet hævet kl.: 17.50 Pkt. Tekst Side 90 Orientering 1 91 Den Selvejende institution

Læs mere

KULTURUDVALGETS BEMÆRKNINGER

KULTURUDVALGETS BEMÆRKNINGER HORSENS KOMMUNE BUDGET 217 1 KULTURUDVALGETS BEMÆRKNINGER Hovedoversigt 132.728.127 kr. Politikområde Biblioteker 37.587.23 kr. Museer 11.584.477 kr. Musikaktiviteter 6.76.65 kr. Idræt 23.47.342 kr. Fritidsaktiviteter

Læs mere

Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 8. oktober 2015, kl. 17.00 - Kultur og Fritids mødelokale

Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 8. oktober 2015, kl. 17.00 - Kultur og Fritids mødelokale Mødedato: 08. oktober 2015 Side: 29 Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 8. oktober 2015, kl. 17.00 - Kultur og Fritids mødelokale Åben dagsorden Medlemmer Birger L. Hansen Dina Oxfeldt

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 18. december 2008 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-18:15 Eskild Andersen, Formand (A) Gitte Krogh (V) Runa Christensen (V) Marianne

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje

Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje // Revideret 2018 Indholdsfortegnelse Reviderede principper for Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2018... 3 Hvem kan

Læs mere

Folkeoplysningsrådet

Folkeoplysningsrådet Referat Folkeoplysningsrådet Mødedato: 23. april 2014 Mødetid: 16:30 Mødested: Rådhuset, mødelokale 1 Indholdsfortegnelse: 1 Valg af formand og næstformand 2 2 Folkeoplysningsrådet, budget 2015 3 3 Folkeoplysningsrådets

Læs mere

Frister for sagsbehandlingstider i Stevns Kommune

Frister for sagsbehandlingstider i Stevns Kommune Frister for sagsbehandlingstider i Stevns Kommune Generelt om sagsbehandlingsfrister God forvaltningsskik Alle henvendelser til kommunen besvares/behandles hurtigst muligt. Retssikkerhedsloven Ifølge Retssikkerhedslovens

Læs mere

Frister for sagsbehandlingstider i Stevns Kommune

Frister for sagsbehandlingstider i Stevns Kommune Frister for sagsbehandlingstider i Stevns Kommune Generelt om sagsbehandlingsfrister God forvaltningsskik Alle henvendelser til kommunen besvares/behandles hurtigst muligt. Retssikkerhedsloven Ifølge Retssikkerhedslovens

Læs mere

Undervisningsudvalget

Undervisningsudvalget Side 1 af 9 Undervisningsudvalget Dagsorden med beslutninger Møde nr. 13 Mødested : Mødelokale 1 Mødetidspunkt : torsdag den 25. oktober 2007 kl. 14:00 Fraværende : Afbud fra Helle Frost INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. marts 2007

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. marts 2007 Referat fra møde i onsdag den 21. marts 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Efterretningssager... 1 2. FOU - DGI Roskilde... 2 3. FOU - Godkendelse af Forældreforeningen

Læs mere

Møde nr.: 9 Mødedato: 07. november 2013 Mødevarighed: Mødested: Midtbyskolen, afd. Skolegade Tommy Lund Christensen

Møde nr.: 9 Mødedato: 07. november 2013 Mødevarighed: Mødested: Midtbyskolen, afd. Skolegade Tommy Lund Christensen REFERAT Kulturudvalg Møde nr.: 9 Mødedato: Mødevarighed: 14.30-17.00 Fraværende: Mødested: Midtbyskolen, afd. Skolegade Tommy Lund Christensen Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 BS Implementering af

Læs mere

Frister for sagsbehandlingstider i Stevns Kommune

Frister for sagsbehandlingstider i Stevns Kommune Frister for sagsbehandlingstider i Stevns Kommune Generelt om sagsbehandlingsfrister God forvaltningsskik Alle henvendelser til kommunen besvares/behandles hurtigst muligt. Retssikkerhedsloven Ifølge Retssikkerhedslovens

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER

REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL. 19.00-22.00 I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER GLOSTRUP IDRÆTSANLÆG BEHANDLINGSSAGER:... 2 Godkendelse af dagsordenen... 2 Forslag

Læs mere

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Dagsorden åben Mødedato 05. februar 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Kildeskovshallen, Mødesalen Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Kultur-

Læs mere

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid - Onsdag d. 14. marts 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid - Onsdag d. 14. marts 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid - Onsdag d. 14. marts 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl. 08.00. 1. Meddelelser 2. Ansøgning om tilskud til koncerter 3. Godkendelse af vedtægter for Hjerl

Læs mere

Møde nr.: 8 Mødedato: 10. oktober 2013 Mødetid: Mødested: Rådhuset, mødelokale 1

Møde nr.: 8 Mødedato: 10. oktober 2013 Mødetid: Mødested: Rådhuset, mødelokale 1 Dagsorden Kulturudvalg Møde nr.: 8 Mødedato: 10. oktober 2013 Mødetid: 14.30 Mødested: Rådhuset, mødelokale 1 Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 KU Musikpuljen 2014 2 KU Ansøgninger til mellembypuljen

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 12. december 2007. Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 12. december 2007. Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Referat fra møde i onsdag den 12. december 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden 12.12.07... 3 2. FOU - Efterretninger 12.12.07... 4

Læs mere

Sagsbehandlingstider - Ældre og Sundhed

Sagsbehandlingstider - Ældre og Sundhed Sagsbehandlingstider - Ældre og Sundhed LOV OM SOCIAL SERVICE Personlig hjælp og pleje, aflastning, madudbringning, m.m. Hjælpemidler og forbrugsgoder: Nye ansøgninger Fornyelse af tidligere ansøgninger

Læs mere

Valg af medlemmer til bestyrelser Kulturudvalget

Valg af medlemmer til bestyrelser Kulturudvalget J.nr. 84.03.03. P27 Dato: 23. januar 2014 Valg af medlemmer til bestyrelser Kulturudvalget Byrådsperioden 2014 2017 Der er markeret med rødt, hvor der skal udpeges. 1 Idræts- og kulturbestyrelser Horsens

Læs mere

Møde nr.: 11 Mødedato: 21. december 2010 Mødevarighed: Fraværende: Mødested: Mødelokale 2 Per Løkken, Charlotte Juhl Andersen

Møde nr.: 11 Mødedato: 21. december 2010 Mødevarighed: Fraværende: Mødested: Mødelokale 2 Per Løkken, Charlotte Juhl Andersen REFERAT Beskæftigelsesudvalg Møde nr.: 11 Mødedato: Mødevarighed: 16.30-18.30 Fraværende: Mødested: Mødelokale 2 Per Løkken, Charlotte Juhl Andersen Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 BE Tidsfrister

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 10 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. 23. juni 2004 16:00 mødelokale 2 Fraværende Til stede Indholdsfortegnelse 1. Opgørelse dagplejen Åben sag 2. Dagplejehus i

Læs mere

Undervisningsudvalget

Undervisningsudvalget Side 1 af 8 Undervisningsudvalget Dagsorden med beslutninger Møde nr. 7 Mødested : Mødelokale 1 Mødetidspunkt : torsdag den 14. august 2008 kl. 14:00 Fraværende : INDHOLDSFORTEGNELSE ÅBEN DAGSORDEN Nr.

Læs mere

Kulturudvalget

Kulturudvalget - 3. Budgetforslag 2014-2017 Sagsnr.: 13/16079 Sagsansvarlig: Rasmus Gade SAGSFREMSTILLING Ved Kulturudvalgets sidste behandling af budgetforslag 2014-2017 drøftes følgende emner: - Forslag til driftsbudget

Læs mere

Undervisningsudvalget

Undervisningsudvalget Side 1 af 11 Undervisningsudvalget Dagsorden med beslutninger Møde nr. 11 Mødested : Mødelokale 1 Mødetidspunkt : torsdag den 27. november 2008 kl. 14:00 Fraværende : INDHOLDSFORTEGNELSE UNDERVISNINSUDVALGETS

Læs mere

Vedtægter for. Hedensted Musikskole. (ændring fra: Musikskolen. Hedensted Kommune ) Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted.

Vedtægter for. Hedensted Musikskole. (ændring fra: Musikskolen. Hedensted Kommune ) Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted. Vedtægter for Hedensted Musikskole (ændring fra: Musikskolen Hedensted Kommune ) Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted.dk 1. Navn Hedensted Musikskole er en kommunal musikskole med

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. februar 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. februar 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. februar 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 001. Til orientering - Kommunale haller i Aars - evt. ny organisering 3 002. Til orientering

Læs mere

Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget

Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget Referat Dato 29. august 2014 Mødetidspunkt 17:00 Sluttidspunkt 18:04 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 1, Vordingborg Rådhus Eva Sommer-Madsen (formand), Else-Marie Langballe

Læs mere

Referat af møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 01. december 2008 kl. 17:00 i Aars udvalgsværelse 4

Referat af møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 01. december 2008 kl. 17:00 i Aars udvalgsværelse 4 Referat af møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 01. december 2008 kl. 17:00 i Aars udvalgsværelse 4 Indholdsfortegnelse 001. Ansøgninger om tilskud til voksenundervisning for 2009 3 002. Mødekalender

Læs mere

Indberetningsskema Retssager mod kommunerne

Indberetningsskema Retssager mod kommunerne Side 1 af 18 Indberetningsskema Retssager mod kommunerne Identifikation af sagen Kommune:. Skemaløbenummer:. Skemaidentifikation:. Kommunens kontaktperson: Kontaktpersonens direkte e-mail: Kontaktpersonens

Læs mere

Referat af møde i Kultur- og fritidsudvalget

Referat af møde i Kultur- og fritidsudvalget Gentofte Kommune Referat af møde i Kultur- og fritidsudvalget Referat åben Mødedato 05. februar 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Kildeskovshallen, Mødesalen Protokollen blev læst og mødet hævet kl.:

Læs mere

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 17:30 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Hjørring

Læs mere

Kultur-og Fritidsudvalget

Kultur-og Fritidsudvalget Referat Mødedato: Tirsdag den 7. januar 2014 Mødetidspunkt: 15:00 Sluttidspunkt: 17:30 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.11/rådhuset Per Møller Jensen, Gudrun Bjerregaard, Anders Bertel, Mads Panny,

Læs mere

Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune inklusiv frister for genbehandling af sager efter lov om social service

Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune inklusiv frister for genbehandling af sager efter lov om social service Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune 2018 inklusiv frister for genbehandling af sager efter lov om social service hjemvist fra Ankestyrelsen Udlagt på hjemmeside juli 2018 Emne Ansvarligt

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget den 21-04-2010, s 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget PROTOKOL Onsdag den 21 april 2010 kl 08:30 afholder Kultur- og Fritidsudvalget møde i Byhistorisk Samling,

Læs mere

SOCIALUDVALGET. Referat

SOCIALUDVALGET. Referat Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 12.30 Til kl.: Mødested: Sjørup Ældrecenter Skivevej 122A, Sjørup Mødenr.: 9 Fraværende: Kenneth Mortensen Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 94 Socialudvalgets dagsorden

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 24. november 2011

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 24. november 2011 Referat torsdag den 24. november 2011 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Orientering... 2 3. FOU - Folkeoplysningspolitik... 3 4. FOU

Læs mere

Svarfrister. Hedensted Kommune Lov om Retssikkerhed og administration på det sociale område. Justeret og revideret Februar 2015.

Svarfrister. Hedensted Kommune Lov om Retssikkerhed og administration på det sociale område. Justeret og revideret Februar 2015. Svarfrister Hedensted Kommune Lov om Retssikkerhed og administration på det sociale område Justeret og revideret Februar 2015. Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted.dk LOV OM RETSSIKKERHED

Læs mere

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 15. januar 2009 kl. 14:00 i Aars Gæstekantine

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 15. januar 2009 kl. 14:00 i Aars Gæstekantine Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 15. januar 2009 kl. 14:00 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 001. Aars BMX Klub - foretræde om indkøb af Safe-gate 3 002. Dans for børn - workshop

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Referat Dato: 29. marts 2007 Lokale: Mødelokale 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00-17.40 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/22 Strategi

Læs mere

Nordfyns Kommunes sagsbehandlingsfrister efter retssikkerhedslovens 3, stk. 2

Nordfyns Kommunes sagsbehandlingsfrister efter retssikkerhedslovens 3, stk. 2 Ankestyrelsens brev til Nordfyns Kommune Nordfyns Kommunes sagsbehandlingsfrister efter retssikkerhedslovens 3, stk. 2 [A] har den 17. januar 2017 og 24. januar 2017 skrevet til Statsforvaltningen om Nordfyns

Læs mere

Sagsbehandlingstider i Rebild Kommune

Sagsbehandlingstider i Rebild Kommune Sagsbehandlingstider i Rebild Kommune Indholdsfortegnelse Indledning 3 Folkepension og personlige tillæg 4 Delpension 4 Førtidspension 5 Børnetilskud og børnebidrag 5 Børnefamilieydelse 6 Boligstøtte 6

Læs mere

SAGSBEHANDLINGSFRISTER PÅ DET SOCIALE OMRÅDE I HADERSLEV KOMMUNE (Gældende fra 2. halvår 2008)

SAGSBEHANDLINGSFRISTER PÅ DET SOCIALE OMRÅDE I HADERSLEV KOMMUNE (Gældende fra 2. halvår 2008) SAGSBEHANDLINGSFRISTER PÅ DET SOCIALE OMRÅDE I HADERSLEV KOMMUNE (Gældende fra 2. halvår 2008) EMNE ANSVARLIGT SERVICEOMRÅDE Lov om social pension Folkepension 13 Sundheds- og Borgerservice 2 uger Personligt

Læs mere

Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune 2014. Udlagt på hjemmeside marts 2014.

Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune 2014. Udlagt på hjemmeside marts 2014. Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune 2014. Udlagt på hjemmeside marts 2014. Emne Ansvarligt Serviceområde Generel sagsbehandlingsfrist Lov om social pension: Personligt tillæg og

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Møde nr.: 23 Mødedato: 23. november 2010 Mødevarighed: Fraværende: Mødested: Mødelokale 1 Bjarne Sørensen (Deltog ikke i mødet.

Møde nr.: 23 Mødedato: 23. november 2010 Mødevarighed: Fraværende: Mødested: Mødelokale 1 Bjarne Sørensen (Deltog ikke i mødet. REFERAT Økonomiudvalg Møde nr.: 23 Mødedato: Mødevarighed: 16.45-17.00 Fraværende: Mødested: Mødelokale 1 Bjarne Sørensen (Deltog ikke i mødet.) Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 ØK KL's Kommunalpolitiske

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Jernved Idrætsforening søger fritagelse om indfrielse af pantebrev... 4 3 Prioritering

Læs mere

Godkendelse vejledende frister for sagsbehandling

Godkendelse vejledende frister for sagsbehandling Punkt 2. Godkendelse vejledende frister for sagsbehandling 2019-008844 Ældre- og Handicapforvaltningen indstiller til, At status for overholdelse af de vejledende frister for sagsbehandlingstiden i 2018

Læs mere

Udtalelse om Egedal Kommunes sagsbehandlingsfrister efter retssikkerhedslovens 3, stk. 2

Udtalelse om Egedal Kommunes sagsbehandlingsfrister efter retssikkerhedslovens 3, stk. 2 Ankestyrelsens brev til Egedal Kommune Udtalelse om Egedal Kommunes sagsbehandlingsfrister efter retssikkerhedslovens 3, stk. 2 [A] har den 19. juni 2017 skrevet til Ankestyrelsen om Egedal Kommunes offentliggjorte

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2009 kl. 17:00 i Aars Gæstekantine

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2009 kl. 17:00 i Aars Gæstekantine åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2009 kl. 17:00 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 001. Ansøgninger om tilskud til voksenundervisning for 2010... 3 002. IF Kvik - Ansøgning

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 10. februar 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-18:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F)

Læs mere

Notat Hald Ege Hallens udbygning

Notat Hald Ege Hallens udbygning Notat Hald Ege Hallens udbygning Indhold 1. Historik i uddrag... 2 2. Plangrundlag... 2 3. Projektet... 2 4. Økonomi... 3 5. Tegning/skitse... 3 6. Forslag til proces... 4. Bilag 1... 5 1. Historik uddrag

Læs mere

Teknik og Miljøudvalg

Teknik og Miljøudvalg REFERAT Teknik og Miljøudvalg Møde nr.: 6 Mødedato: Mødevarighed: 14.00-15.00 Fraværende: Mødested: Mødelokale 1 Jørgen Korshøj Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 TM Teknik- og miljøudvalgets budgetforslag

Læs mere

Møde nr.: 11 Mødedato: 19. august 2010 Mødevarighed:

Møde nr.: 11 Mødedato: 19. august 2010 Mødevarighed: REFERAT Kulturudvalg Møde nr.: 11 Mødedato: Mødevarighed: 14.30-17.00 Fraværende: Mødested: Horsens Museum Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 KU Horsens Museum, orientering om Horsens Museum 2 KU Horsens

Læs mere

Teknik og Miljøudvalg

Teknik og Miljøudvalg REFERAT Teknik og Miljøudvalg Møde nr.: 6 Mødedato: Mødevarighed: 11.00-12.00 Fraværende: Mødested: Mødelokale 3 Per Schmidt Andersen, Allan Kristensen Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 TM Fælles trafikportal

Læs mere

Driftsaftale mellem Svendborg Kommune og de selvejende institutioner

Driftsaftale mellem Svendborg Kommune og de selvejende institutioner Driftsaftale mellem Svendborg Kommune og de selvejende institutioner Tvedhallen Tåsingehallen Thurøhallen Skåruphallen Svendborg Idræts- og tennishal SG-hallen Svendborg Badmintonhal Svendborg Ridehus

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 08.02.2011 på Ribe Kunstmuseum SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Ribe Kunstmuseum - orientering og rundvisning... 4 3 Forslag til anvendelse af bygningen

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 11. januar 2012 Lokale: 220 Tidspunkt: Kl. 14:00-16:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten Frederiksen

Læs mere

Tønder Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Referat. Mødedato: 4. marts 2015. lokale 121. Starttidspunkt for møde: 15:00.

Tønder Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Referat. Mødedato: 4. marts 2015. lokale 121. Starttidspunkt for møde: 15:00. Mødedo: 4. marts 2015 Mødelokale: Tønder Rådhus, lokale 121 Starttidspunkt for møde: 15:00 Fraværende: 4. marts 2015 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side Åbne dagsordenspunkter 1 Ansøgning om tilskud til

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget den 14. december 2017, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27

Folkeoplysningsudvalget den 14. december 2017, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27 Mødedato: 14. december 2017 Side: 1 Referat Folkeoplysningsudvalget den 14. december 2017, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27 Åben dagsorden Medlemmer Finn Jensen (Formand) - 19428 Dina Oxfeldt

Læs mere

Eliteidrætskoordinator netværksmøde Casa Arena Horsens. Kommunens rolle i eliteidræt og talentudvikling 11. oktober 2011

Eliteidrætskoordinator netværksmøde Casa Arena Horsens. Kommunens rolle i eliteidræt og talentudvikling 11. oktober 2011 Eliteidrætskoordinator netværksmøde Casa Arena Horsens Kommunens rolle i eliteidræt og talentudvikling 11. oktober 2011 Team Danmark aftalen Horsens Kommune Dagsorden 1. Støttekoncept. Team Horsens vs.

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 9. september 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina Reese Tonnesen

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 9. september 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina Reese Tonnesen Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 9. september 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Fraværende: Bettina Reese Tonnesen Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Præsentation af logomateriale

Læs mere

Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune Udlagt på hjemmeside oktober 2016

Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune Udlagt på hjemmeside oktober 2016 Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune 2016. Udlagt på hjemmeside oktober 2016 Emne Ansvarligt Serviceområde Generel sagsbehandlingsfrist Lov om social pension: Personligt tillæg og

Læs mere

Kl til deltog Jens Nielsen og Trine Heide under behandlingen af pkt. 20 Orkesterrapporten

Kl til deltog Jens Nielsen og Trine Heide under behandlingen af pkt. 20 Orkesterrapporten Dato 18. december 2017 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 42 Mødedato: 15. december 2017 Tidspunkt fra kl. 9.30 til kl. 15.30 Sted: Mødelokale 1, 5. sal Kl. 13.45 til 14.30 deltog

Læs mere

Svarfrister. Hedensted Kommune Lov om Retssikkerhed og administration på det sociale område. Justeret og revideret. Godkendt af Byrådet 29.

Svarfrister. Hedensted Kommune Lov om Retssikkerhed og administration på det sociale område. Justeret og revideret. Godkendt af Byrådet 29. Svarfrister Hedensted Kommune Lov om Retssikkerhed og administration på det sociale område Justeret og revideret Godkendt af Byrådet 29. marts 2017 Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted.dk

Læs mere

Kulturudvalget Dato: 11. januar 2005 Blad nr. 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ÅBENT MØDE.

Kulturudvalget Dato: 11. januar 2005 Blad nr. 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ÅBENT MØDE. Kulturudvalget Dato: 11. januar 2005 Blad nr. 1 Kulturudvalget afholder møde: Referat Den 11. januar 2005 Kl. 16.00 på administrationsbygningen. Hals Kommune Fraværende med afbud: Ib Munk. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Kim

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat. fra Kultur- og Fritidsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Referat. fra Kultur- og Fritidsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Referat fra Kultur- og Fritidsudvalget Mødedato: Tirsdag den 14. januar 2014 Mødetidspunkt: 16:00 Mødelokale: Medlemmer: 211, Mødelokale Brian Franklin, Einer Lyduch, Elise Andersen, Frants

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Torsdag den 11. februar Mødetidspunkt: kl. 19.

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Torsdag den 11. februar Mødetidspunkt: kl. 19. GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Torsdag den 11. februar 2016 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Frank

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. oktober 2008 Lokale: 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:45-17:00 Eskild Andersen, Formand (A) Gitte Krogh (V) Runa Christensen (V) Marianne

Læs mere

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødested: Hedensted Rådhus, mødelokale nr. 3

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødested: Hedensted Rådhus, mødelokale nr. 3 Referat Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Hedensted Rådhus, mødelokale nr. 3 Deltagere:, Lars Poulsen, Kasper Glyngø, Jeppe Mouritsen, Peter Sebastian Petersen Fraværende: Bemærkninger: Mødets sluttidspunkt:

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 8 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. 9. februar 2005 16:00 Mødelokale 2 Fraværende Til stede Indholdsfortegnelse 1. Personsag 2. Fritidstilbud for vidtgående handicappede

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 10. november 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-17:30 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F)

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 11. oktober 2010 kl. 17:00 i Løgstør 214

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 11. oktober 2010 kl. 17:00 i Løgstør 214 åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 11. oktober 2010 kl. 17:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 001. Aalestrup Skytteforening - beregning af medlemstilskud. 3 002. Hvalpsund Boldklub - udvidelse

Læs mere

Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune Udlagt på hjemmeside januar 2016

Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune Udlagt på hjemmeside januar 2016 Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune 2016. Udlagt på hjemmeside januar 2016 Emne Ansvarligt Serviceområde Generel sagsbehandlingsfrist Lov om social pension: Personligt tillæg og

Læs mere

REFERAT Natur- og Miljøudvalget, den 22. januar 2007 kl Mødelokale 188

REFERAT Natur- og Miljøudvalget, den 22. januar 2007 kl Mødelokale 188 den 22. januar 2006 kl. 10.00 Side 1 REFERAT Natur- og Miljøudvalget, den 22. januar 2007 kl. 10.00 Mødelokale 188 ÅBEN DEL: 1. Konstituering af Natur- og Miljøudvalget 2. Orientering om ny lov om Miljøgodkendelse

Læs mere

KULTURUDVALGET Mødedato: Mødetidspunkt: Mødested: Mødenr.: Fraværende:

KULTURUDVALGET Mødedato: Mødetidspunkt: Mødested: Mødenr.: Fraværende: Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 16.00 Til kl.: Mødested: Tingvej 11 3. sal 8800 Viborg Mødenr.: 6 Fraværende: Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 53 Meddelelser og gensidig orientering 90 54 Ansøgning

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 24. maj 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 24. maj 2012 Referat torsdag den 24. maj 2012 Kl. 18:00 i Fasaneriet, Ledreborg Alle 2A Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde Page 1 of 7 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 22. februar 2005 Tidspunkter 09:00 - Lokale Mødelokale 2 Fraværende Hans Krarup Olesen med afbud. Bemærkninger Knud Hjørnholm

Læs mere

Kulturelt Samråd for Viborg Kommune

Kulturelt Samråd for Viborg Kommune Kulturelt Samråd for Viborg Kommune Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Kulturelt Samråd, Viborg Kommune. Foreningen har hjemsted i Viborg Kommune, med adresse i Kulturforvaltningen. 2.

Læs mere

Retningslinjer for tilskud til folkeoplysende virksomhed i Odsherred Kommune

Retningslinjer for tilskud til folkeoplysende virksomhed i Odsherred Kommune Initialer: bhh Sag: 306-2012-16511 Dok.: 306-2012-286990 Oprettet: 28. november 2012 Retningslinjer for tilskud til folkeoplysende virksomhed i Odsherred Baggrund Byrådet fastsætter og fordeler jf. Folkeoplysningslovens

Læs mere

åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 10. oktober 2012 kl. 14:00 i Cafeen på Hessel

åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 10. oktober 2012 kl. 14:00 i Cafeen på Hessel åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 10. oktober 2012 kl. 14:00 i Cafeen på Hessel Indholdsfortegnelse 103. Aars Tennisklub - Ansøgning om tilskud til afholdelse af DM for veteraner i 2013

Læs mere

Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 11. juni 2015, kl Kultur og Fritids mødelokale

Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 11. juni 2015, kl Kultur og Fritids mødelokale Mødedato: 11. juni 2015 Side: 21 Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 11. juni 2015, kl. 17.00 - Kultur og Fritids mødelokale Medlemmer Birger L. Hansen Dina Oxfeldt Finn Jensen Henrik

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 10. januar 2007 Kl. 16.30 Kultur- og Fritidsforvaltningens mødelokale Med presse Fraværende: Side 1 Indholdsfortegnelse: 1. Konstituering

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 10.04.2012 i Borgmesterens Mødelokale Efterfølgende møde med Esbjerg Idrætsråd SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Fornyet behandling af ansøgning fra Kultur

Læs mere

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt Ansøger Aktiviteter i 2017 Ansøgt max 50 % 1 Rønde Rønde Bordtennisklub (RBTK) spiller i dag i 1. division (den næstbedste række i Danmark). Denne placering har betydet en øget tilgang af medlemmer til

Læs mere