Sommer i bofællesskabet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sommer i bofællesskabet"

Transkript

1 - Nr JULI ÅRGANG Siden sidst skal vi sige goddag til en ny beboer, idet Poula Sørensen er flyttet på plejehjem. har den der efterlader jord på trappen lige efter at rengøringsholdet er gået, slået til igen flere gange. er, hvor utroligt det end lyder, Poul Blom rundet de 70 år og Keld Petersen rundet de 60 år. er varmemester Bjarne indtrådt som medarbejderrepræsentant i boligselskabets bestyrelse. har vi modtaget den glædelige meddelelse at højspændingsledningerne vil være fjernet ved udgangen af Sommer i bofællesskabet I skrivende stund har sommerfreden sænket sig over Teglgaarden, og resultatet af vinterens og forårets mange aktiviteter med beplantning af de fælles udearealer og egne haver, samt indretning af de forskellige aktivitetsrum, kan nu nydes i fulde drag. Som sædvanlig har der været stor interesse og engagement fra Teglgaardens beboere, og mange af os har på den ene eller anden måde deltaget aktivt i bestræbelserne på at få Teglgaarden gjort færdig både udvendigt og indvendigt. Endelig den 16. maj kunne vi melde aktivitetsrummene færdige og markere det med en gevaldig indvielse. Blandt de nye tilbud der er kommet til er fodterapi og massage, som mange allerede benytter sig af. Vinkælderen er også blevet populær, og der konstateres jævnlige besøg. Nye tilbud er på vej fra vingruppen. På motionssiden har der forsat været ugentlig gymnastik i Fælleshuset, og da foråret begyndte at vise sig, blev traveturene genoptaget og senere er der kommet tilbud om en ugentlig

2 Præcis kl. 10 startede dagen med diverse dyster i bordtennis, dart, bob og skak. Eigil havde udarbejdet turneringsplanen, og uden den var det nok endt i kaos. Det var utroligt så meget vi kunne gennemføre på de to timer der var sat af til konkurrencerne. cykeltur til. Det lille morgensvømmehold har stort set været vedholdende lige til svømmehallen lukkede på grund af renovering i maj måned. Vi kan tænke tilbage på spændende aftener, hvor funktionsgrupperne har vist stor kreativitet med både film, foredrag og linedans. Sct. Hans Aften i år blev en af de sjældne vejrmæssigt set, det var godt planlagt af Grøn gruppe. Foreløbig er det blevet til en enkelt spontan grillaften, men sommeren er heldigvis lang endnu, så mon ikke det bliver til flere. Fortsat god sommer. Aktivitetsdagen den 16. maj Indvielsen af vores forskellige aktivitetsrum blev en fantastisk dag med masser af oplevelser, lige fra morgenstunden og til vi sluttede omkring midnat. Alle sejl var sat til og vi fik rigtigt afprøvet alle faciliteterne.

3 Efter en velfortjent middagspause, foretog vi den officielle indvielse, hvortil vi havde inviteret venteliste-beboerne. Mange mødte op og var med til at gøre indvielsen festlig. Snore blev klippet over til alle aktivitetsrum, og efterhånden samledes folk stille og roligt ved vinkælderen, hvor vingruppen havde arrangeret vinsmagning. Som et kunstnerisk indslag havde kunstgruppen bedt os om at fremstille et fælles maleri.

4 Herefter havde Fælleshusgruppen dækket op til forårsfest i Fælleshuset, hvor de også havde sørget for at der var rigeligt med dejlig mad. Aftenen blev en festlig afslutning på en dejlig og aktiv dag, og mange gav udtryk for at den bør gentages. Årets Melodi Grand Prix på storskærm udgjorde aftenens flotte musikalske indslag.

5 De færdige udearealer De nye bede mod syd blev etableret af Grøn Gruppe i løbet af foråret sammen med beplantning ved parkeringspladsen, ligeledes mod syd. Efterhånden er alt tilplantet. Efeuene i avenuen er i store træk begyndt at gro, og der bliver efterhånden mindre plads til ukrudtet. Hvad er nu det? Tilbage er de tørre hjørner, som stadig er et problem, men grøn gruppe undersøger i øjeblikket muligheden for at udlægge rullegræs de pågældende steder. Det vil dog efterfølgende kræve en ihærdig indsats med hensyn til vanding, for at holde gang i væksten. Spørgsmålet drøftes nærmere på næste Fællesmøde. Det allersidste der mangler at blive færdiggjort, er hjørnet vest for Fællesterrassen og ned mod Lises lejlighed, hvor det er planlagt at plante bjergfyr. Plantningen er dog udsat til efteråret. Er Niels flyttet hjemmefra? og efterladt Lisbeth helt alene tilbage. Nej selvfølgelig ikke, men navneskiltet på deres postkasse sidder lige så løst som på alle andres. Den stump hvor der står Niels på, er helt forsvundet. Der skal selvfølgelig være orden i tingene, og derfor bliver alle navneskilte på postkasserne skiftet ud med nogen der kan blive siddende. Navneskiltene er bestilt og bliver udskiftet efter sommerferien. Ældrerådsvalg Vi har fra formanden for Ældrerådet i Middelfart, Kai Have, modtaget information om det forestående valg. Heri opfordres alle til at deltage aktivt i ældrerådsvalget og eventuelt lade sig opstille som kandidat. Alle der er fyldt 60 år inden valget slutter, har valgret og kan lade sig opstille. Ældrerådets vigtigste opgaver er at rådgive Byrådet i ældrepolitiske spørgsmål, og formidle synspunkter mellem

6 borgerne og Byrådet om lokalpolitiske spørgsmål, der vedrører de ældre i kommunen. Der skal vælges 9 medlemmer og 9 suppleanter til det nye ældreråd. I løbet af efteråret vil det nuværende Ældreråd og Middelfart Kommune afholde orienterings- og informationsmøder. Rengøring af Fællesarealer Tove Kyhe har sammen med Stig og rengøringsselskabet evalueret på den hidtidige indsats, og der er nu aftalt følgende: Rengøringen som består af støvsugning og gulvvask finder sted i ulige uger, og omfatter Fælleshus, gæsteværelse, badeværelse, bibliotek, gangene ved parterre, gangen ved motionsog massagerum, samt elevatorerne i parterre og i nybygning Herudover rengøres døre og paneler i parterre hver tredje måned samt viduespudsning i Fælleshus og bibliotek finder ligeledes sted hver tredje måned. NB! Husk at hvis der skal lægges jord på trappe eller gang, at gøre det lige inden rengøringen finder sted! Nyt fra boligselskabet Ændring af almenboligloven Folketinget har inden de gik på sommerferie vedtaget ændringer i lov om almene boliger, og der er specielt én af ændringerne, der har særlig interesse for os. Ændringen vedrører finansiering og støtte til alment nybyggeri, og har dermed betydning for den husleje vi betaler. Hidtil har beboerbetalingen udgjort 3,4 % af den samlede anskaffelsessum. Denne procentsats nedsættes til 2,8 %. Da loven er vedtaget med tilbagevirkende kraft, vil den have den positive effekt, at vi kan forvente en huslejenedsættelse med virkning fra 1. januar Størrelsen på reduktionen vil sandsynligvis komme til at udgøre ca. kr. 700 i gennemsnit pr. lejlighed pr. måned. Nærmere orientering om ændringerne vil blive givet på fællesmødet den 25. august. Boligselskabet skal have ny formand Poul-Erik Møhring, der blev valgt til formand for Middelfart Boligselskab på sidste års repræsentantskabsmøde, har meddelt at han udtræder af bestyrelsen ved det kommende repræsentantskabsmøde til september. Klaus Mortensen, som har været medlem af boligselskabets bestyrelse siden august 2008, er blevet opfordret af bestyrelsen til at stille op som kandidat, men der efterlyses flere kompetente kandidater, så hvis der blandt Teglgaardens beboere skulle findes et godt emne, der har lyst og mod på at lade sig opstille, så giv et praj til Alis, Leif eller Carsten. Samtidig har den hidtidige næstformand i boligselskabets bestyrelse, Vera Halsted, meddelt at hun ikke ønsker at genopstille.

7 Omsværmede beboere i østfløjen! Det summer af andet end sol og sommer. Torsdag den 2. juli midt på formiddagen hørte Kirsten i nr. 19 en mærkelig summen ved terrassen. Et nærmere eftersyn viste, at en stor bisværm var ved at slå sig ned i en busk på skrænten. Det ville være et spændende, men måske ubehageligt naboskab i længden, og hvad kan man gøre ved det? En tur på internettet under Danmarks Biavlerforening viste, at der findes nogle biavlere som er sværmefangere, og en af dem er biavler Kim Hansen fra Fredericia. Kim blev kontaktet, og var straks villig til gratis at gøre et forsøg på at hente bisværmen. Sidst på eftermiddagen kom Kim, iførte sig sit udstyr, gik ind til bierne i busken og rystede de fleste ned i en medbragt kurv. Hvis dronningen var imellem ville resten komme af sig selv (det var den). Kurven blev stillet på et tæppe på græsset med bunden i vejret og en pind under så der var en åbning. Tilskyndet af lidt røg i buskene og lidt dronningeduft spredt af bierne i kurven fandt den resterende del af bierne ind i kurven, som stod nogle timer i fred og ro. Efter at have et bistade klar derhjemme, kunne Kim så vende tilbage hen på aftenen, pakke tæppet sammen og køre bierne til deres nye hjem på Kraftværksvej. Det skønnes, at der har været tale om ca bier. Kim Hansen sælger i øvrigt honning af egen produktion. Danmarks Biavlerforening skriver på deres hjemmeside: Sværmning er biernes måde at formere sig på under naturlige forhold. I moderne biavl er sværmning en uønsket egenskab, da en bifamilie, som går i sværmtilstand og sværmer, stopper med at indsamle nektar. Den tilbageblevne bifamilie er svækket og vil normalt ikke producere honning af betydning resten af den sæson. Moderne avl og biavlerens indgreb i bifamilien gør at sværmning kan kontrolleres og hindres af biavlere. Alligevel er der årligt mange sværme. Under naturlige forhold vil en sværm forlade bistadet og finde et nyt bo. Sværmens størrelse vil svare til ca. halvdelen af antallet af bier, som befinder sig i bistadet. Det er den gamle dronning, der følger sværmen, mens en ny uparret dronning bliver tilbage i bistadet.

8 Nyt fra Vingruppen Som tidligere omtalt har vingruppen afsluttet arbejdet med indretning af vinlokalet i kælderen. Der er stadig et par skabe til rådighed for eventuelle interesserede beboere. Prisen er som bekendt kr. 500,00 pr. skab. Der er ikke planlagt færdiggørelse af flere skabe før, der måtte vise sig flere interesserede. Ved indvielsen af aktivitetsrummene var der meget ros til lokalet og indretningen. Det er således vingruppens håb, at lokalet vil blive brugt efter hensigten og danne ramme for nogle hyggelige stunder. Vingruppen oplyste i efteråret 2008, at gruppen ville lægge op til dannelsen af en vinklub. På et møde i gruppen den 13. juli 2009 er gruppen blevet enige om, at lægge de aktiviteter en vinklub ville have som formål ind under den eksisterende vingruppe. Vingruppens formål er herefter gennem oplysning og ved afholdelse af forskellige arrangementer, såsom foredrag, vinsmagning, indkøb af vin, at fremme interessen for kendskabet til god vin. Vingruppen indhenter ca. 6 gang om året gode tilbud på forskellige vine. Når der er tilbud på vine sættes et opslag på tavlen i Fælleshuset, og der foretages fælles indkøb på bestilling fra beboere i Seniorbofællesskabet. Tilbud og køb af vine er åben for alle i bofællesskabet uanset, om man har et vinskab eller ej. Vingruppens formål skrives ind som en del af vinlokalets Standard, der tilrettes efter behov. Vingruppen planlægger en aften med vinsmagning i løbet af efteråret, ligesom der vil blive indhentet tilbud på gode vine til fornuftige priser. Vingruppen ønsker alle en fortsat god sommer, og ser frem til, at vi mødes på terrassen med et glas køligt sommervin. På vingruppens vegne Eigil Knudsen

9 Varmemesterens funktioner Ved flere lejligheder har Bjarnes funktion som varmemester i Teglgaarden været diskuteret, både positivt og negativt. Der har været forvirring om opgavernes prioritering og omfang, hvilket naturligt opstår når der ikke foreligger en decideret funktionsbeskrivelse. Foruden de opgaver som Bjarne har varetaget, har vi selv løst en hel del opgaver. Bl.a. småreparationer, montering, af diverse beslag, vedligeholdelse af græsplæner i avenuen og lugearbejde. Vi har drøftet sagen med boligselskabets administration, og vi er blevet enige om en fast opdeling af Bjarnes opgaver, der udnytter hans tidsmæssige ressourcer bedst muligt, og forudsætter at vi fortsat løser en del af opgaverne selv. I henhold til vores aktuelle driftsbudget, er der afsat 7½ time ugentligt til opgaver, der skal udføres af Bjarne. Timerne er fordelt på følgende opgaver: Beboerservice: I gennemsnit 1 time pr. uge. Renovation: I gennemsnit 30 minutter pr. uge, inklusiv rengøring. Udearealer: Græsslåning større, arealer, kantklipning og gødskning, i gennemsnit 2 timer pr. uge. Vedligeholdelse af tilplantede bede, pt. i gennemsnit 4 timer pr. uge. Øvrige opgaver: Opgaver der skal udføres ad hoc, bl.a. fejning af tag, og periodiske opgaver der er årstidsbestemt. Så vidt muligt planlægges disse opgaver, så de ligger uden for vækstperioden. Beboerservice er et område, der tidsmæssigt vil kunne variere meget. Området omfatter også reparationsarbejder, udskiftning af pærer mv. på alle fællesområderne. Vi har aftalt at vi via vores bygningsgruppe selv koordinerer og udfører visse småreparationer. Den direkte kontakt vil derfor fremover være mellem bygningsgruppen og Bjarne. Skal der håndværkere til udefra, sker det via rekvisition fra Bjarne. Vi håber at vi på denne måde udnytter de afsatte ressourcer bedst muligt. Den grønne gruppe vil fortsat stå for vedligeholdelse af plænerne i avenuen, og efter behov invitere til lugedage. Deaktivering af døre Når du skal igennem dørene i kælderen med vogn eller andre større ting kan du ved at trykke på knappen ved dørpumpen bag på døren få den til at forblive åben. Derved kan vi undgå kedelige ridser og streger på vores fine døre. Når du er færdig trykkes kontakten igen over på 0.

10 Det går bedre med affaldet Akustikken i Fælleshuset Problemstillingen med støj og efterklangsproblemer, som blev rejst først på året, og været drøftet ved flere lejligheder, er blevet undersøgt, og der foreligger nu et forslag til løsning. Der er foretaget målinger af efterklangstiden, og uden at blive alt for teknisk, viser resultatet af målingerne at efterklangstiden er ca. 2 sek. længere en Dansk Standard foreskriver på lokaletyper som Fælleshuset. Årsagen ligger i at lokalet har mange hårde overflader. Det medfører mange refleksioner i rummet og støjniveauet vil derfor stige markant, når mange mennesker er samlet, og taleforståelsen bliver vanskeligere, især hvis man har nedsat hørelse. Problemet kan afhjælpes ved at opsætte lydabsorberende plader på vægge og loft, i alt ca. 30 m 2. Vi har modtaget et tilbud på udførelse af opgaven, og det beløber sig til ca. kr Hertil kommer en allerede afholdt udgift på knap kr til ingeniør for måling af støjniveau og efterklang. Vi er, ifølge varmemester Bjarne, blevet bedre til at håndtere affaldet og lægge det i de rigtige containere, men der er dog stadig mulighed for forbedringer. Det henstilles derfor til alle at følge vejledningen på skiltene. Er man i tvivl, så spørg naboen. I maj måned udsendte boligselskabet en meddelelse om den nye affaldsordning, som trådte i kraft den 1. maj For vores vedkommende betyder det, at storskrald og haveaffald ikke længere bliver afhentet. Det er derfor op til den enkelte beboer selv at sørge for at bortskaffe sig disse typer af affald. Man kan jo eventuel spørge om der er andre der skal have noget med, når man alligevel kører. Bestyrelsen har bedt om at få en separat pris på materialer, således at vi eventuelt selv kan stå for opsætningen. Under alle omstændigheder er der tale om ret mange penge, og vi vil derfor tage spørgsmålet op til nærmere drøftelse og beslutning på næste Fællesmøde.

11 Det blev en festlig aften i Rottefælden Lørdag den 4. juli kørte 29 glade og feststemte kollektivister fra Teglgaarden mod Svendborg. Loppegruppen havde lagt op til at vi skulle have en god aften lige fra starten af, og havde derfor sørget for lidt drikkelse undervejs. Vi kørte direkte og non stop til teatret, et par enkelte rygere kunne godt have tænkt sige en pause. Vi ankom til et veldækket bord, og sulten blev så rigeligt stillet inden revyen startede. Det var godt vi ikke havde for meget tøj på, for dels var temperaturen høj, og dels var pladsen udnyttet med hver eneste centimeter. Temperaturen steg yderligere et par grader, da revyen for alvor gik i gang. Rigtig god underholdning, hvor lattermusklerne flittigt blev brugt. Tak til Loppegruppen for et fint arrangement.

12 Mødekalender Tirsdag, den 25. august kl : Fællesmøde. Agenda udsendes 14 dage før mødet. Fredag, den 18. september kl : Tidlig efterårsfest arrangeret af Fælleshusgruppen, og Finn leverer den levende musik til festen. Detailleret program følger. Lørdag, den 10. oktober kl : Ålegilde i Fælleshuset. Tirsdag, den 20. oktober kl.?: Fællesaktivitet som Vingruppen står for. Tirsdag, den 10. november kl.?: Fællesaktivitet som Værkstedsgruppen står for. Tirsdag, den 24. november kl : Ordinært afdelingsmøde. Agenda ifølge vedtægter. Tirsdag, den 8. december kl : Julefrokost Torsdag, den 31. december kl : Fælles nytårsaften Der blev rigtigt gået til den, da der blevet instrueret i linedance.. Bestyrelsen Carsten Machon, formand Sixtusvænget 8 A 12 Tel: / cma@teglgaarden.info Evin Eggert, næstformand Sixtusvænget 6 st. th Middelfart Tel: evin@eggert.nu Niels Petersen, kasserer Sixtusvænget 8 A Middelfart Tel: / np@teglgaarden.info Alis Petersen, sekretær Sixtusvænget 8 A Middelfart Tel: alis@teglgaarden.info Inge-Lise Tangbæk Sixtusvænget 8 A Middelfart Tel: tangbaek@teglgaarden.info Tovholdere funktionsgrupperne: Fælleshuset: Tove Kyhe Biblioteket: Gudrun Bennike Tybjerg Værksted: Hans Aage Sonne Andersen Motion og massage: Edtih Toft Vin og viktualier: Orla Tangbæk Kunstgruppen: Lise Saabye Simonsen Grøn gruppe: Anni Neertoft Bygningsgruppen: Poul Blom

13 This document was created with Win2PDF available at The unregistered version of Win2PDF is for evaluation or non-commercial use only.

Rigtig mange benyttede sig af muligheden for at besøge Teglgaarden. Siden sidst

Rigtig mange benyttede sig af muligheden for at besøge Teglgaarden. Siden sidst NYT FRA SENIORBOFÆLLESSKABET TEGLGAARDEN - Nr. 02 - OKTOBER 2007-1. ÅRGANG Siden sidst Er lejlighed nr. 6 blevet udlejet til Jonna Jørgensen, som hermed bydes velkommen. har Jytte Pedersen, besluttet at

Læs mere

SeniorBofællesskabet Teglgaarden Afdelingsmødet, tirsdag den 24. november Beretning

SeniorBofællesskabet Teglgaarden Afdelingsmødet, tirsdag den 24. november Beretning SeniorBofællesskabet Teglgaarden Afdelingsmødet, tirsdag den 24. november 2009 Beretning I forbindelse med at jeg skulle i gang at skrive dette års beretning, kastede jeg lige et blik i beretningen for

Læs mere

NYT FRA SENIORBOFÆLLESSKABET TEGLGAARDEN - Nr SEPTEMBER ÅRGANG. De tre præmiemodtagere fra dartkonkurrencen.

NYT FRA SENIORBOFÆLLESSKABET TEGLGAARDEN - Nr SEPTEMBER ÅRGANG. De tre præmiemodtagere fra dartkonkurrencen. - Nr. 09 - SEPTEMBER 2010-4. ÅRGANG Det er efterhånden længe siden Det seneste Nyhedsbrev udkom i juli måned for et år siden. Vi aftalte i sin tid at udsende Nyhedsbreve efter behov og selvom behovet er

Læs mere

Tid: Tirsdag, den 2. marts 2010 kl. 19.00

Tid: Tirsdag, den 2. marts 2010 kl. 19.00 Referat fra Fæ llesm ødet Sted: Fælleshuset Tid: Tirsdag, den 2. marts 2010 kl. 19.00 Program: 1. Orientering fra bestyrelsesm ødet den 2. februar 2010. Tørre hjørner - grøn gruppe får invitation til møde,

Læs mere

Referat fra Fællesmødet den 30. september 2008.

Referat fra Fællesmødet den 30. september 2008. Referat fra Fællesmødet den 30. september 2008. Referent: Alis Petersen Carsten Machon bød velkommen og ridsede årsagen til dette ekstra møde op. 1. Råderet på fællesarealer. Carsten gentog, at kataloget,

Læs mere

15 Referat af afdleingsbestyrelsesmøde i Senior Bofællesskabet Teglgaarden

15 Referat af afdleingsbestyrelsesmøde i Senior Bofællesskabet Teglgaarden 15 Referat af afdleingsbestyrelsesmøde i Senior Bofællesskabet Teglgaarden Sted: Fælleshuset Tid: Tirsdag, den 15. december 2009, kl. 19.00 Deltagere: Jonna Rud Christensen Niels Petersen Evin Eggert Carsten

Læs mere

Nr. 43 Bestyrelsesmøde:

Nr. 43 Bestyrelsesmøde: Nr. 43 Bestyrelsesmøde: Sted: Fælleshuset Tid: Tirsdag, den 2. oktober 2012, kl. 19.00 21.15. Deltagere: Afbud: Carsten Machon Eigil Knudsen Jonna Rud Christensen Lise Saaby Simonsen Eva Rasmussen Referat:

Læs mere

Brugerrådets beretning for

Brugerrådets beretning for Brugerrådets beretning for 2015 2016 Så er der igen gået et år og det har været spændende og udfordrende. Det der har fyldt mest i det år, der er gået er nok byggeriet. Vi startede allerede for et år siden,

Læs mere

Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15.

Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15. Beretning fra afdelingsbestyrelsen 2010 Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15. Derfor ser vi tilbage på sidste år og kommer med beretningen fra afdelingsbestyrelsen,

Læs mere

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk Smørmosenyt Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus 140 2860 Søborg tlf. 23 48 02 94 www. hfsmørmosen.dk Arbejdsdage 2018 kl. 09:00 12:00 Dato: Kontoret har åbent kl. 10:00 11:00 alle søndage

Læs mere

Afdeling 128 Nr. 50 Bestyrelsesmøde:

Afdeling 128 Nr. 50 Bestyrelsesmøde: Afdeling 128 Nr. 50 Bestyrelsesmøde: Sted: Fælleshuset Tid: Tirsdag, den 11. juni 2013, kl. 19.00 22.00. Deltagere: Carsten Machon Eigil Knudsen Eva Rasmussen Jonna Rud Christensen Lise Saaby Simonsen

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde i SeniorBofællesskabet Teglgaarden

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde i SeniorBofællesskabet Teglgaarden Nr. 03 Referat af afdelingsbestyrelsesmøde i SeniorBofællesskabet Teglgaarden Sted: Fælleshuset Tid: 12. august 2008 kl. 19.00 Deltagere: Alis Petersen (APE) Niels Petersen (NPE) Evin Eggert (EEG) Carsten

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Andre af gentagelserne vil jeg betragte som hængepartier, nemlig de udbedringer og reparationer, vi har haft på programmet alt for længe.

Andre af gentagelserne vil jeg betragte som hængepartier, nemlig de udbedringer og reparationer, vi har haft på programmet alt for længe. SeniorBofællesskabet Teglgaarden Afdelingsmødet, tirsdag, den 22. november 2011 Beretning Indhold: Indledning Bestyrelsens arbejde Året i Fællesskabet Samarbejdet med Boligselskabet Repræsentantskabsmøder

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 18 Juni 2013 Lathyrushaven Indhold: Glæd jer til årets sommerfest i Lathyrushaven Nu vi er ved sommeren - Nye

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/9 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Lis Andersen Eva Jensen Bjarne Hajbert Mette

Læs mere

pr. maj. De fra bestyrelsen der har tid og lyst, kan deltage.

pr. maj. De fra bestyrelsen der har tid og lyst, kan deltage. Grundejerforeningen Ovesdal Bestyrelsesmøde d. 27. marts (hos Mads) Til stede: Mads, Preben, Niels, Keld og Hans Chr. (Ref). 1. Konstituering Formand: Preben Sørensen Næstformand: Mads Reffstrup Pedersen

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus Velkommen til Andelsboligforeningen Sct. Kjelds Hus Bestyrelsen for andelsforeningen Sct. Kjelds Hus byder dig velkommen som ny andelshaver og beboer i huset. Denne folder er en kort orientering med nogle

Læs mere

Ulleroden, Juni 2011

Ulleroden, Juni 2011 Ulleroden, Juni 2011 Så er sommeren atter over os og det er blevet tid endnu en udgave af Ulleroden med informationer fra bestyrelsen om diverse arrangementer samt afsluttede og igangværende aktiviteter

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN

Velkommen til KRÜGERHAVEN Afdeling 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

Afdeling 128 Nr. 70 Bestyrelsesmøde:

Afdeling 128 Nr. 70 Bestyrelsesmøde: Afdeling 128 Nr. 70 Bestyrelsesmøde: Sted: Fælleshuset Tid: Onsdag den 30. september 2015 kl. 15.00-17.30 Deltagere: Dahl Christensen Evin Eggert Alis Petersen Henning Petersen Rud Christensen Velkommen

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

OVERDREV NEWS Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2018 nr. 1 Den 29. januar 2018

OVERDREV NEWS Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2018 nr. 1 Den 29. januar 2018 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2018 nr. 1 Den 29. januar 2018 De 2 borde-bænkesæt som foreningen fik sponsoreret, har foreningen nu sponsoreret videre til en spejderhytte da de var for store og

Læs mere

Afdeling 128 Nr. 61 Bestyrelsesmøde:

Afdeling 128 Nr. 61 Bestyrelsesmøde: Afdeling 128 Nr. 61 Bestyrelsesmøde: Sted: Fælleshuset Tid: Tirsdag, den 19. august 2014, kl. 19.00 21.30. Deltagere: Carsten Machon Eva Rasmussen Rud Christensen Leif Dahl Christensen Lise Saabye Simonsen

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Aktivitetsforeningen Hygge og Samvær

Aktivitetsforeningen Hygge og Samvær Referat af generalforsamling i Aktivitetsforeningen den 8. marts 2016 i Fælleshuset. Punkt 1. Valg af dirigent Som dirigent blev valgt Carsten Machon. CM havde udbedt sig mulighed for at blive fritaget

Læs mere

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt.

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Beretning 2011 2011 sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Bestyrelsen har som vedtaget på sidste års generalforsamling indhentet

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007.

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN HVEM HVAD HVOR I AFDELING 6 SIRIUSPARKEN VELKOMMEN: Når man som nyindflytter står med et spørgsmål af praktisk karakter vedrørende afdelingen, eller man som gammel beboer har glemt hvordan var det nu det

Læs mere

Vigtige datoer: Basen holder lukket: - Tirsdag d. 23. december. Basen holder åbent kl :

Vigtige datoer: Basen holder lukket: - Tirsdag d. 23. december. Basen holder åbent kl : Vigtige datoer: Basen holder lukket: - Tirsdag d. 23. december Basen holder åbent kl. 8.00 18.00: - Mandag d. 22. december - Fredag d. 2. januar 2009 Basen holder torsdag d. 4. december fra kl. 16.00 18.00.

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

RØRPOSTEN HAVEPRÆMIER 2012...

RØRPOSTEN HAVEPRÆMIER 2012... RØRPOSTEN HAVEPRÆMIER 2012... Ved en lille sammenkomst, i kassererens have, uddeltes de traditionelle havepræmier, til de dygtige havelejere, som har vundet året dyst i veldyrket have. Årgang 3 nummer

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab.

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. Gældende ordensregler vedtaget på afdelingsmødet i Bispehaven den 2. september 2008. Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment

Læs mere

Referat afdelingsmøde afholdt, tirsdag den 31. august 2010, kl i Aulum Fritidscenter

Referat afdelingsmøde afholdt, tirsdag den 31. august 2010, kl i Aulum Fritidscenter Til beboerne Afd. 136 Anemonevej Aulum Aulum, den 6. september 2010 Referat afdelingsmøde afholdt, tirsdag den 31. august 2010, kl. 19.00 i Aulum Fritidscenter Der var mødt 12 beboere repræsenterende 10

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen Beboermappe Side 1 VELKOMMEN I MØLLEPARKEN 1 Denne mappe er ment som en information om de forhold, der er gældende her i MØLLEPARKEN 1. MØLLEPARKEN 1 består af 9 rækkehuse med 98 ens lejemål, hvor hverandet

Læs mere

Beboermøde den 04.02.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse.

Beboermøde den 04.02.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse. Notat Nørresundby den 9. februar 2015 Side 1/5 Beboermøde den 04.02.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse. I mødet deltog: Beboere: 38 incl. afdelingsbestyrelsen.

Læs mere

OMP EF Husorden. Store, faste installationer eller lignende er ikke tilladt på altaner eller tagterrasser f.eks. jacuzzi eller udekøkken

OMP EF Husorden. Store, faste installationer eller lignende er ikke tilladt på altaner eller tagterrasser f.eks. jacuzzi eller udekøkken OMP EF Husorden Overholdelse Husorden skal jf. foreningens vedtægter ( 27.1) overholdes af ejerlejlighedsejeren og foreningens eventuelle erhvervslejere i det følgende kaldet beboeren. Denne har samtidig

Læs mere

Kolding og Omegns Biavlerforening. www.koldingbiavl.dk

Kolding og Omegns Biavlerforening. www.koldingbiavl.dk Program Sommer 2013 Forord ved formanden En lang og kold vinter er nu forbi, der har været god tid til at få materialet gjort i stand og alle ved at gamle tavler bør være smeltet og vasket inden jul og

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Husorden. Har du meget affald, så bær affaldet til de store blå containere, så du ikke blokerer affaldsskaktene.

Husorden. Har du meget affald, så bær affaldet til de store blå containere, så du ikke blokerer affaldsskaktene. AB Lyngbyhus Husorden 1.0 Affald Du kan anvende affaldsskaktene til almindeligt husholdningsaffald. Du får med jævne mellemrum udleveret poser. Disse lukkes omhyggeligt(slå knude på posen) efter brug.

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Side 1/6 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Fra organisationsbestyrelsen: Nils Vinther Fra administrationen: Peter Andersen

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til 1 Margrethe Hjemmet Margrethe Hjemmet er et plejehjem under Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til foreningen den 1. januar 2004 fra Roskilde kommune

Læs mere

Forårshilsen fra bestyrelsen.

Forårshilsen fra bestyrelsen. Nr. 1 Sæson 2015 Forårshilsen fra bestyrelsen. Dette er årets første udgave af Solstrålen. Vi vil arbejde på, at bladet udkommer to tre gange i løbet af sæsonen og håber på at I alle vil tage godt imod

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

Den praktiske biavl i skolebigården hver tirsdag aften

Den praktiske biavl i skolebigården hver tirsdag aften Bi året 2017 Den praktiske biavl i skolebigården hver tirsdag aften Hver tirsdag aften sommeren igennem er der åbent hus i skolebigården. Det foregår fra kl. 18:00 og til ca. 20:30. Vi starter tirsdag

Læs mere

Husorden 1-3070 Valmuen

Husorden 1-3070 Valmuen Husorden 1-3070 Valmuen Revideret den 10. september 2007 Seniorbofællesskabet VALMUEN, Moseholmen, Måløv En afdeling af FB Fagforeningernes Boligforening - 3070 Bofællesskabet Valmuen kan sammenlignes

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Fremmødt var: 36 beboere Paul Erik Holmgaard fra organisationsbestyrelsen Silas Haargaard, Mikkel Jensen

Læs mere

Ejerforeningen Langelinie 17-27

Ejerforeningen Langelinie 17-27 Ejerforeningen Langelinie 17-27 Foreningen Foreningen omfatter 18 lejligheder. I nr. 17, findes, i stuen lejl. 1-4 i opgangen og på 1. sal lejl. 1-5 på svalegangen og lejl. 6-9 i opgangen. Derudover nr.

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017 Referat af Generalforsamling 2017 Tirsdag d. 30. maj 2017 Ad 1 dirigent: Annemarie fra nummer 58. Ad 2 regnskab: Konto 2920 bankkonti Nordea kontostand pr.31.12.16 Konto 6110 indtægter ved 34 medlemmer

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

Nyhedsbrev Ejerforeningen Skåde Skovhuse. Skåde juni 2017 Bestyrelsen for Skåde Skovhuse Redigeret af Kim Andkjær Harrit

Nyhedsbrev Ejerforeningen Skåde Skovhuse. Skåde juni 2017 Bestyrelsen for Skåde Skovhuse Redigeret af Kim Andkjær Harrit Nyhedsbrev Ejerforeningen Skåde Skovhuse. Skåde juni 2017 Bestyrelsen for Skåde Skovhuse Redigeret af Kim Andkjær Harrit Kære beboere. Foråret og sommeren er er kommet til Skåde Skovhuse. Skoven viser

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2016

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2016 23.09.2016 NYHEDSBREV SEPTEMBER 2016 Renovation Aalborg kommune sætter snart gang i en samlet fremtidig affaldsplan. Det vil også betyde ændringer for os. Fra november afskaffes storskrald-/haveaffaldsordningen.

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl

Forretningsudvalgsmøde for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl Esbjerg den 4.oktober 2018 for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl. 15.30-17. Mødet indledes med en sang Dagsorden 1: Godkendelse af referat af 16.aug.2018 og dagsordenen 2:

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

torsdag den 15. marts 2018 kl i Fladså Hallens festlokale.

torsdag den 15. marts 2018 kl i Fladså Hallens festlokale. 15/2-18 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Mogenstrup Grundejerforening. Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling torsdag den 15. marts 2018 kl. 1930 i Fladså Hallens festlokale. Dagsorden:

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

NYT FRA SENIORBOFÆLLESSKABET TEGLGAARDEN - Nr. 17 - Januar 2014-7. ÅRGANG

NYT FRA SENIORBOFÆLLESSKABET TEGLGAARDEN - Nr. 17 - Januar 2014-7. ÅRGANG Nyhedsbrev NYT FRA SENIORBOFÆLLESSKABET TEGLGAARDEN - Nr. 17 - Januar 2014-7. ÅRGANG Siden sidst: har følgende holdt rund eller halvrund fødselsdag: Alis er fyldt 60, Luise har rundet de 65 år, Gudrun,

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 39

AAB Silkeborg Afdeling 39 AAB Silkeborg Afdeling 39 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 26.08.19 Deltagere: Antal beboere: 32 Organisationsbestyrelse: Joan Nielsen Driftskontor: Administration: Flemming Jensen og Claus

Læs mere

General forsamling 2018

General forsamling 2018 General forsamling 2018 Referat af G e n e r a l f o r s a m l i n g I SKS tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 19:00 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent og 2 stemmetællere Ad 1: Peter Bjørn blev foreslået

Læs mere

Ordensregler. for. Ejerforeningen. Matr. Nr. 18 R. Sohngårdsholm

Ordensregler. for. Ejerforeningen. Matr. Nr. 18 R. Sohngårdsholm Ordensregler for Ejerforeningen Januar 2010 5. udgave Side 1 af 6 Ordensregler for Ejerforeningen Affald: Affald skal være forsvarligt indpakket og anbringes i de dertil indrettede containere. Flasker

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

NEWS R98. Batterier. Bestyrelsen. Ejerforeningen Sundby Ovef{b'ev Årgang 2005 nr. 3 Den 20. april 2005

NEWS R98. Batterier. Bestyrelsen. Ejerforeningen Sundby Ovef{b'ev Årgang 2005 nr. 3 Den 20. april 2005 NEWS Ejerforeningen Sundby Ovef{b'ev Årgang 2005 nr. 3 Den 20. april 2005 R98 Endnu en forringelse af servicen fra R98. Med udgangen af 2004 er R98 holdt op med at vaske affaldscontainerne gratis. (Vi

Læs mere

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven 1-109. Igen i år 2016 vil vi berette lidt om hvad vi har beskæftiget os med på de månedlige møder i 2015/16. Vi har erfaret at flere af vore beboere viser

Læs mere

Formandens beretning for året 2014

Formandens beretning for året 2014 Formandens beretning for året 2014 Velkommen. Så gik der endnu et år. Og dette har budt på nye udfordringer. Selvfølgelig har de sidste detaljer vedr. overtagelsen fyldt meget, da den er en vigtig del

Læs mere

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671 Ormslevs Borgerforenings Nyhedsbrev April 2012 1. Konstituering af ny bestyrelse 2. Nyhedsbrev 3. Den nye hjemmeside 4. Aktiviteter i nær fremtid 5. Aktiviteter - nye 6. Offentlig trafik Re 1: Konstituering

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

b. Overskudsjord Preben sender svar til Poul (nr. 12), at det faktisk er udført pænt, og at der ikke er noget at påtale.

b. Overskudsjord Preben sender svar til Poul (nr. 12), at det faktisk er udført pænt, og at der ikke er noget at påtale. Grundejerforeningen Ovesdal Bestyrelsesmøde den 1. juni (hos Niels) Til stede: Mads, Preben, Niels, Keld og Hans Chr. (Ref). 1. Siden sidst a. Høns Preben har sendt bestyrelsens svar til Jytte Sonne vedr.

Læs mere

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1 FLASKEPOSTEN april 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Sct. Kjeld. Inden afsløringen:

Sct. Kjeld. Inden afsløringen: Sct. Kjeld Inden afsløringen: Når vi tænker på en ikon, så vil mange af os have et indre billede af, hvordan en ikon ser ud. Hvis vi kunne se disse billeder ville de være forskellige. Ud fra hvad vi tidligere

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Bavndysseparken, 2016

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Bavndysseparken, 2016 Referat fra ordinært afdelingsmøde afd. 2004-6 Bavndysseparken, 2016 Mødet blev afholdt den 8. september 2016 kl. 14.00 i fælleshuset, Bavnager 3. Der deltog i alt 9 hustande. 40,9 % af lejemålene deltog.

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Husbestyrelsen. Mødedato: 9. november 2009. Mødetidspunkt: Kl. 15.00-17.00. Medborgerhuset Korskær. Emne for mødet: Formål med mødet:

Husbestyrelsen. Mødedato: 9. november 2009. Mødetidspunkt: Kl. 15.00-17.00. Medborgerhuset Korskær. Emne for mødet: Formål med mødet: Emne for mødet: Formål med mødet: Forbered inden mødet: Medbring: Til stede: Beboerrepræsentanter: Anne-Dorthe Tuemose (næstformand) Inga Pedersen Kajus Nielsen Personalerepræsentanter: Grethe Hansen Tina

Læs mere

Plejecentret Bøgevænget. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende

Plejecentret Bøgevænget. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende Nyhedsbrev sommer 2019 Plejecentret Bøgevænget Kære borger og pårørende I sommerudgaven af Bøgevængets nyhedsbrev kan du blandt andet læse om den internationale Hvad er vigtigt for dig? -dag, om Bøgevængets

Læs mere

Kobæk - 4230 - Skælskø r

Kobæk - 4230 - Skælskø r Grundejerforeningen østre Strand Kobæk - 4230 - Skælskø r 3. april 2002 ). Indkaldelse til 19. ordinære generalforsamling I h.t. foreningens vedtægter indkaldes der herved til ordinær generalforsamling

Læs mere