SeniorBofællesskabet Teglgaarden Afdelingsmødet, tirsdag den 24. november Beretning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SeniorBofællesskabet Teglgaarden Afdelingsmødet, tirsdag den 24. november Beretning"

Transkript

1 SeniorBofællesskabet Teglgaarden Afdelingsmødet, tirsdag den 24. november 2009 Beretning I forbindelse med at jeg skulle i gang at skrive dette års beretning, kastede jeg lige et blik i beretningen for sidste år, og et af temaerne den gang var om hvorledes fællesskabet havde fungeret det første års tid. Om det havde udviklet sig som vi forventede i forhold til ideer og visioner. Vi konstaterede, at det gjorde det faktisk på mange områder, og at vi under alle omstændigheder var godt på vej. Det var blandt andet når behovet for en hjælpende hånd opstod, og hver gang vi samledes enten rent socialt eller når der skulle udføres noget rent praktisk. Generelt var aktivitetsniveauet højt og præget af stor entusiasme og nysgerrighed, men måske også med en hvis portion usikkerhed overfor det nye. Hvis vi så ser på hvordan fællesskabet siden har vi udviklet sig, er det vores opfattelse at vi for de fleste af beboernes vedkommende er kommet endnu videre. Relationerne er nok blevet lidt tættere. Vi er også blevet mere bevidste, og bedre til at udtrykke os overfor hinanden. Dels i hverdagen og dels på møderne, når det drejer sig om hvad vi synes om eller ikke synes om. Nogen gange på en måde så det lyder som brok, og er det så det, er det vigtigt at komme ud med det, og få gjort noget for at få løst op for det hurtigst muligt, og det kan vi måske nok blive lidt bedre til. Man kan vel sige det sådan, at det er ved at gå op for den enkelte, hvad det vil sige at leve i et fællesskab, hvor der hele tiden skal spørges om alt, og hvor det er flertallet der afgør når noget skal sættes i gang, bortset fra den indvendige del af vores boliger. Og så at man skal respektere og efterleve de beslutninger der bliver truffet. På det rent praktiske område var det første år gået med etablering af de fællesfaciliteter, som vi fra i år af har stor glæde og nytte af, og som er blevet en naturlig del af vores hverdag. Nu har vi så snart boet her i 2 år, og det andet år har ligesom det første år været præget af et højt aktivitetsniveau, hvilket vi tager som udtryk for at vores koncept for bofællesskabet er rigtigt, og at vi i det store hele er enige om de fælles rammer som efterhånden er etableret. Den formelle organisering med funktionsgrupperne fornemmer vi også fungerer godt, og rigtigt mange er engageret på en eller anden måde. Og mere uformelle grupper er også opstået, bl.a. nørkleklubben, kortspillerne og en lille gruppe der morgensvømmer og bader i Fænøsund.

2 Vores aktiviteter er beskrevet og kommenteret i løbet af året, både på møder, i referater og i nyhedsbrev, så de vil ikke alle sammen blive gennemgået i detaljer her i beretningen, der til gengæld vil omhandle følgende temaer: Bestyrelsens arbejde Året i fællesskabet Samarbejdet med boligselskabet Repræsentantskabsmødet Venteliste Tildelingsregler Kommunikation Aktiviteter 2010 Bestyrelsens arbejde: Siden sidste afdelingsmøde har vi holdt 9 bestyrelsesmøder, hvilket er lige i overkanten af vores intentioner, da vi har en forventning om at opgaverne burde blive færre efterhånden som etableringen af fællesskabet skrider frem. Det blev bare ikke i 2009 vi kom til at holde færre møder, der var fortsat nok af opgaver at tage fat på. Af de større ting som vi har behandlet er: Færdiggørelse af byggeriet, herunder fejl og mangler ved 1. års gennemgang, oversvømmelsesproblematikken, og skiltning mv. Færdiggørelse af aktivitetsrummene, som funktionsgrupperne har været voldsomt involveret i. Lydproblematik i Fælleshuset Færdiggørelse af udearealer Udarbejdelse af forretningsorden Udarbejdelse af råderetskatalog Året i Fællesskabet: Året har som nævnt været et aktivt år på mange fronter. Færdiggørelsen af aktivitetsrummene, der kulminerede med en fantastisk flot indvielse lørdag den 16. maj, fyldte meget af årets første måneder. Grøn gruppe har været aktiv med hensyn til at få færdiggjort anlæg af udearealerne. Det er en proces som naturligt nok har taget tid, idet vi jo først skulle være enige om udformningen, og så skal der tages hensyn til årstiderne, men resultatet er indtil videre blevet rigtigt godt, og nu mangler vi lige den sidste etape, som er de tørre hjørner i avenuen. Forslag hertil skal vi tage stilling til senere i aften.

3 Herudover har gruppen stået for delvis vedligehold af bedene, og når der skulle luges har alle været inviteret til at deltage, og mange har mødt op hver gang gruppen har kaldt. Vi har alle et ønske om at Teglgaarden skal fremstå i fin stand. Ikke alene de grønne områder, men også bygningerne. Vi har også ment, at en del af den normale vedligeholdelse kan vi håndtere selv, hvilket der også ligger en økonomisk fordel i. Derfor etablerede vi en ny funktionsgruppe, Bygningsgruppen som nu fungerer under Poul Bloms kyndige og strenge ledelse. Og ve den, der kommer til at lave en rids eller en skramme Foruden de normale opgaver i funktionsgrupperne, har hver gruppe stået for et socialt eller kulturelt arrangement i løbet af året. Det har givet en mangfoldighed af forskellige spændende arrangementer, lige fra linedans, film, foredrag, fester, vinsmagning og til fællessang. Loppegruppen stod for turen til Rottefælden i Svendborg, hvor vi havde en festlig og fornøjelig aften både i hinandens selskab og med selve revyen. Hvis vi ikke kom hinanden ved i forvejen, så lærte vi det denne aften. Vi sad rigtigt tæt. Tak til alle grupperne for gode og veltillagte arrangementer. Det har som sagt været et aktivt år, og indimellem hvor arrangementerne har ligget tæt på hinanden, er der opstået spørgsmål om vi har for mange arrangementer. Dertil må vi blot konstatere, at hver gang der bliver kaldt møder beboere frem, og det må da siges at være en flot mødeprocent, og ikke tegn på at vi mødes for ofte. De fleste af vores arrangementer er planlagte, men der er også de spontane møder, som opstår mere eller mindre tilfældigt, eller når der står fodbold eller andre sportsbegivenheder på TV-programmet. En filmaften i ny og næ, gule ærter og stegt ål er blot eksempler på spontane aktiviteter, og selvfølgelig grillaftener, når vejret tillader det. Og selvfølgelig skal nævnes vores krolfbane, som er blevet det helt store hit. Foreløbig med 2 faste spilletider, tirsdag og lørdag, som rigtig mange benytter sig af, når man er hjemme til det. Herudover er banen et godt aktiv, når f.eks. familien er på besøg. Hvis vejret er af sådan en karakter, at det er umuligt at krolfe, vil der i stedet kunne spilles f.eks. dart, bordtennis, bob eller skak, således at dagene fastholdes som aktivitetsdage. Vores Fælleshus er flittigt benyttet. Først og fremmest til vores fælles arrangementer og møder, men også privat i forbindelse med runde dage. Der opstår stadigvæk spørgsmål i relation til lån af fælleshuset til private fester ud over de runde dage og mærkedage. Bestyrelsen er af den opfattelse, at ordningen, som den er nu, fungerer godt og er retfærdig. Hvis alle skulle have lov til at holde andre fester i privat regi, dvs. at man

4 udelukker andre fra fællesskabet, så er der risiko for at der ikke bliver plads til de fælles arrangementer. Alle har jo mulighed for at benytte fælleshuset med gæster uden at låne det til privat fest. Fælleshuset har fået ny lyd. De omdiskuterede efterklangsproblemer er løst. Og vi fik dem løst på en yderst økonomisk måde, idet Evin kunne skaffe pladerne gratis, og Niels og Evin påtog sig at montere dem. Vi fik endda så mange plader at der også blev til at klare den rungende støj ve nedgang til parterer og i motions- og massage sektionen. Så er der sket en ændring i beboersammensætningen, idet vi har sagt farvel til Paula og god dag til Liselotte, som på kort tid fandt ind i sin nye rolle som kollektivist. Samarbejdet med boligselskabet: Vores samarbejde med boligselskabet kommer til udtryk på forskellige områder. Den praktiske del foregår overordnet med Stig og i dagligdagen med Bjarne. Vi har tidligere drøftet Bjarnes rolle og opgaver, hvilket har resulteret i en konkret plan på de overgaver som Bjarne løser på Teglgaarden. Bl.a. har vores bygningsgruppe overtaget en del af de vedligeholdelsesopgaver som en varmemester normalt har. Planen blev sat i værk efter sommerferien, og det er tanken at vi skal evaluere på den her i slutningen af året. Det er vores opfattelse at den fungerer efter hensigten. På det økonomiske og administrative område samarbejder vi fortsat med Jens, og det er vores indtryk at Jens efterhånden er ved at vænne sig til vores særheder, eller også har han blot resigneret. På det politiske område har vi samarbejdet med Henning Kirk og bestyrelsen. Primært vedrørende ændring af vores tildelingsregler. Jeg vil senere komme nærmere ind på hvordan den aktuelle situation er angående denne problemstilling. Repræsentantskabsmøde Boligselskabets årlige repræsentantskabsmøde blev afholdt den 16. september. Det er Alis, Leif og jeg selv, der repræsenterer Teglgaarden. Imidlertid måtte både Alis og jeg melde fra i år, og bestyrelsen udpegede i stedet Evin og Niels som repræsentanter. På repræsentantskabsmødet skulle der vælges ny formand. Poul Erik Møhring havde efter kun ét år posten, valgt at udtræde af bestyrelsen. Ligesom næstformanden Vera Halsted ikke modtog genvalg. Vi var af den opfattelse, at den nye bestyrelse skulle kompetencemæssigt styrkes, hvorfor vi ønskede at får Leif med i bestyrelsen, og helst som formand. Han blev næstformand, og den nye formand hedder Benny Rye Helmer, og har en fortid som hoteldirektør.

5 Ifølge Leif, har vi fået en bestyrelse som på både de organisatoriske og økonomiske områder står stærkt, og vi glæder os til at samarbejde med den. Økonomi: Hele økonomisiden bliver gennemgået senere, men jeg vil blot nævne her, at der som alle er gjort bekendt med, vil huslejen blive reguleret i nedadgående retning med virkning fra 1. januar Årsagen er en ændring i lovgivningen vedrørende beboerbetaling, der udregnes som en procentdel af anskaffelsessummen og en forlængelse af tilbagebetalingsperioden. Loven gælder for nybyggeri og Teglgaarden når lige at komme med under den nye lov. Rent praktisk betyder det, at vores husleje vil falde midt i en regnskabsperiode. I forbindelse med det nye regnskabsårs start den 1. april 2010 vil vi blive varslet en huslejestigning, som svarer til den normale årlige stigning. Men der er alligevel tale om en pæn huslejenedsættelse. Og jeg kan lige så sige det som det er, bestyrelsen har pt. ingen kreative forslag til at bruge nedsættelsen til nye projekter i fællesskabet. Venteliste og tildeling af lejligheder: Vi har i år afholdt 2 møder og samtalerunder, i henholdsvis februar og august måneder, med nye ansøgere. Desværre har vi lidt vanskeligt ved at jage dem væk. Langt de fleste ønsker og bliver efter de gældende regler godkendt til ventelisten. Aktuelt indeholder ventelisten 30 ansøgere, hvoraf 8 er enlige, og herudover er der 6 nye anmodninger om at komme på venteliste. Vi har jo drøftet ventelisten ved flere lejligheder, og problemet med at have sådan en under de gældende regler. Det er fortsat vores helt klare opfattelse, at det varer meget længe inden der bliver boliger ledige. Så vores gennemsnitsalder øges for hvert år, og når nogen en gang flytter, bliver det nok naturligt blandt de ældste. Nye beboere vil blive tilbudt lejlighed efter hvem der har stået længst på ventelisten, sandsynligt vil være nogen der er lige så gamle som dem der flytter. Det skaber ikke foryngelse. Derfor har vi udarbejdet et helt nyt forslag til tildelingsregler, som er målrettet til bofællesskabet. Dette oplæg vedtog vi på et fællesmøde i foråret, og bestyrelsen skulle herefter arbejde videre sammen med boligselskabets bestyrelse og eventuelt Middelfart Kommune.

6 Efter forskellige drøftelser med bestyrelse og administration om udformningen, besluttede vi at tage kontakt til Middelfart Kommune, og vi var til øde med dem i slutningen af august måned. Kommunen er særdeles imødekommende overfor vores forslag, og har bedt os om i samarbejde med Middelfart Boligselskab, at tilpasse og justere oplægget, således at det vil kunne godkendes under gældende lovgivning. Det er særligt spørgsmålet om valg af kriterier, idet det er et krav fra kommunen at de skal være objektive og vores holdning er at et stykke af vejen kan det lade sige gøre, men vi kan ikke komme uden om en vis subjektivitet, når vi skal vurdere nye beboere til fællesskabet. Bestyrelsen har i forbindelse med det videre arbejde ønsketat drøfte oplægget i et lidt større forum, og har derfor inviteret: Jutta, Liselotte, Elsebeth, Jonna C, Lise, Ejgil og Orla til at medvirke. Vi har foreløbig afholdt ét møde, hvor der er kommet gode ideer på bordet. Vi vil så senere tage kontakt til boligselskabet for nærmere drøftelse, inden det forelægges for kommunen. Heldigvis er det ikke et akut problem, så vi har god tid til at få oplægget godt gennemarbejdet. Kommunikation: Vi har jo vedtaget et informations- og kommunikationssystem, der gerne skulle sikre at al information kommer til alle beboere. Så når vi informere sker det skriftligt i form af mødereferater der es, omdeles og ophænges i fælleshuset, samt der findes kopier i biblioteket. Langt de fleste er efterhånden på , og det letter distributionen meget. Herudover bliver de væsentligste områder behandlet i vores nyhedsbrev, der i starten udkom hyppigt og var på få sider, men nu kommer sjældnere og er til gæld på væsentlig flere sider. I år er der foreløbig kun udkommet 1 udgave i sommer, og ikke alt er nyheder. Derfor kunne det måske være en god idé at lade bladet ændre karakter til at behandle de større ting som ikke er uddybende i referaterne. For ca. 1 år siden startede vores nye hjemmeside op. Hensigten med den var at have en platform som kunne benyttes og redigeres af en bredere kreds., og som samtidige indeholder faciliteter som vi kan bruge i dagligdagen. Alle tovholdere blev introduceret til at kunne redigere siden, og alle var i princippet enige om at vi havde fået godt værkstøj. Desværre bliver den ikke brugt som vi havde forestillet os, og det giver derfor anledning til om vi skal ændre konceptet til noget andet, eller om vi skal køre videre og tro på at brugen af den vil vokse med tiden.

7 Aktiviteter 2010: Vi skal nu snart vende os mod et helt nyt år, og dermed også nye og måske andre aktiviteter. Bestyrelsen har gjort sig nogen tanker om det, og dem præsenterer vi senere i aften. Men mon ikke der begynder at tegne sig nogen klassikere, blandt andet foråsfest, Sct. Hans aften, efterårsfest, fællessang, vinsmagning og julefrokost alt sammen beviser på at vi nok er lidt forlystelessyge her i fællesskabet. Tilbage i år er julefrokosten den 8. december, og det er bestyrelsen der står for arrangementet, vi skal medvirke til underholdningen, og Finn, vores husorkester, vil sørge for at alle for rørt sig. Vi har valgt, selv at lave maden i år, så ved vi hvad vi får. Årets sidste arrangement er nytårsaften, som afholdes efter samme koncept som sidste år. The same procedure like every year, James. Tilmelding senest 15. december, hvorefter vi mødes og aftaler nærmere. Afslutning: Det var årets beretning. Jeg håber at I kunne genkende indholdet. Jeg vil til slut på bestyrelsens vegne takke alle for atter et godt år i fællesskabet.

15 Referat af afdleingsbestyrelsesmøde i Senior Bofællesskabet Teglgaarden

15 Referat af afdleingsbestyrelsesmøde i Senior Bofællesskabet Teglgaarden 15 Referat af afdleingsbestyrelsesmøde i Senior Bofællesskabet Teglgaarden Sted: Fælleshuset Tid: Tirsdag, den 15. december 2009, kl. 19.00 Deltagere: Jonna Rud Christensen Niels Petersen Evin Eggert Carsten

Læs mere

Andre af gentagelserne vil jeg betragte som hængepartier, nemlig de udbedringer og reparationer, vi har haft på programmet alt for længe.

Andre af gentagelserne vil jeg betragte som hængepartier, nemlig de udbedringer og reparationer, vi har haft på programmet alt for længe. SeniorBofællesskabet Teglgaarden Afdelingsmødet, tirsdag, den 22. november 2011 Beretning Indhold: Indledning Bestyrelsens arbejde Året i Fællesskabet Samarbejdet med Boligselskabet Repræsentantskabsmøder

Læs mere

Tid: Tirsdag, den 2. marts 2010 kl. 19.00

Tid: Tirsdag, den 2. marts 2010 kl. 19.00 Referat fra Fæ llesm ødet Sted: Fælleshuset Tid: Tirsdag, den 2. marts 2010 kl. 19.00 Program: 1. Orientering fra bestyrelsesm ødet den 2. februar 2010. Tørre hjørner - grøn gruppe får invitation til møde,

Læs mere

SeniorBofællesskabet Teglgaarden Afdelingsmødet, tirsdag, den 23. november Beretning. Indhold:

SeniorBofællesskabet Teglgaarden Afdelingsmødet, tirsdag, den 23. november Beretning. Indhold: SeniorBofællesskabet Teglgaarden Afdelingsmødet, tirsdag, den 23. november 2010 Beretning Indhold: Indledning Beretningens indhold Bestyrelsens arbejde Året i Fællesskabet Samarbejdet med Boligselskabet

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

NYT FRA SENIORBOFÆLLESSKABET TEGLGAARDEN - Nr SEPTEMBER ÅRGANG. De tre præmiemodtagere fra dartkonkurrencen.

NYT FRA SENIORBOFÆLLESSKABET TEGLGAARDEN - Nr SEPTEMBER ÅRGANG. De tre præmiemodtagere fra dartkonkurrencen. - Nr. 09 - SEPTEMBER 2010-4. ÅRGANG Det er efterhånden længe siden Det seneste Nyhedsbrev udkom i juli måned for et år siden. Vi aftalte i sin tid at udsende Nyhedsbreve efter behov og selvom behovet er

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Rigtig mange benyttede sig af muligheden for at besøge Teglgaarden. Siden sidst

Rigtig mange benyttede sig af muligheden for at besøge Teglgaarden. Siden sidst NYT FRA SENIORBOFÆLLESSKABET TEGLGAARDEN - Nr. 02 - OKTOBER 2007-1. ÅRGANG Siden sidst Er lejlighed nr. 6 blevet udlejet til Jonna Jørgensen, som hermed bydes velkommen. har Jytte Pedersen, besluttet at

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 10. december 2018, kl. 19.00 i blok F på skolen i Vejby. Bemærk at mødet kun varer ca. 1 time, hvorefter der er julefrokost. Både mødet og julefrokosten

Læs mere

Sommer i bofællesskabet

Sommer i bofællesskabet - Nr. 08 - JULI 2009-3. ÅRGANG Siden sidst skal vi sige goddag til en ny beboer, idet Poula Sørensen er flyttet på plejehjem. har den der efterlader jord på trappen lige efter at rengøringsholdet er gået,

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15.

Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15. Beretning fra afdelingsbestyrelsen 2010 Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15. Derfor ser vi tilbage på sidste år og kommer med beretningen fra afdelingsbestyrelsen,

Læs mere

Referat fra Fællesmødet den 30. september 2008.

Referat fra Fællesmødet den 30. september 2008. Referat fra Fællesmødet den 30. september 2008. Referent: Alis Petersen Carsten Machon bød velkommen og ridsede årsagen til dette ekstra møde op. 1. Råderet på fællesarealer. Carsten gentog, at kataloget,

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Nr. 43 Bestyrelsesmøde:

Nr. 43 Bestyrelsesmøde: Nr. 43 Bestyrelsesmøde: Sted: Fælleshuset Tid: Tirsdag, den 2. oktober 2012, kl. 19.00 21.15. Deltagere: Afbud: Carsten Machon Eigil Knudsen Jonna Rud Christensen Lise Saaby Simonsen Eva Rasmussen Referat:

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 0213. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: Beboere 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen:

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning...

Læs mere

Endelig dagsorden. Fra organisationsbestyrelsen deltog: (7 repræsentanter iht. vedtægterne)

Endelig dagsorden. Fra organisationsbestyrelsen deltog: (7 repræsentanter iht. vedtægterne) Boligselskabet Futura Fredericia Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 27. juni 2011 kl. 19.00. Mødet blev holdt i fælleshuset Thygesmindevej 81, 7000 Fredericia, og startede med spisning.

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL

BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL April 2013 BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL Det er første gang, at jeg skal aflægge beretning for grundejerforeningen Teglgården og det endda på bestyrelsens vegne. Det vil jeg

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019 Den helt store begivenhed i 2018 var dronningens besøg i Skovparken. En festlig dag i solskin og utroligt mange beboere deltog. Tak for

Læs mere

Beboermødet (Afdelingsmødet) 20 råd og tips

Beboermødet (Afdelingsmødet) 20 råd og tips Beboermødet (Afdelingsmødet) 20 råd og tips Afdelingsmødet 20 råd og tips Det årlige afdelingsmøde er det vigtigste møde i boligafdelingen. I Lejerbos beboerhåndbog kan du læse om de juridiske og lovgivningsmæssige

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. maj 2014 kl. 15.30 i Fælleshuset Albuen, Nr. Åby.

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. maj 2014 kl. 15.30 i Fælleshuset Albuen, Nr. Åby. Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. maj 2014 kl. 15.30 i Fælleshuset Albuen, Nr. Åby. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016

HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016 HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016 Beretning I min beretning vil jeg komme ind på følgende emner 1. Medlemstal og afdelinger 2. HG s vision og værdier

Læs mere

Dagsorden: Øvrige deltagere uden stemmeret: org.bestyrelsen. Øvrige deltagere: Pia Christiansen Jytte Jensen Kristine Jacobsen

Dagsorden: Øvrige deltagere uden stemmeret: org.bestyrelsen. Øvrige deltagere: Pia Christiansen Jytte Jensen Kristine Jacobsen Boligselskabet Domea København Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag d. 13. december 2011 kl. 18.00 Hos Domea, Oldenburg Allé 3, 2630 Taastrup Dagsorden: 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Retningslinje nr. 10 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 10 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 10 til afdelingsbestyrelserne Afdelingens økonomi Er det nødvendigt for jer at vide, hvordan ejendommens økonomi hænger sammen? Det korte svar er ja. Eftersom det er jeres pligt at sørge

Læs mere

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen?

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen? Transskription af interview med Emil 14/04/2016 Så skal jeg lige høre først, hvor gammel du er? Jeg er 25. 25, øh, og det er så basket du spiller? Dyrker du andre sportsgrene, sådan? Øh, altså, jeg går

Læs mere

Vallensbæk Senior Park

Vallensbæk Senior Park Vallensbæk Senior Park Vedtægter for Vallensbæk Senior Park 1 Foreningens navn er Vallensbæk Senior Park. 2 Foreningen er knyttet til Vallensbæk Boligselskabs afdeling 4904 Stationstorvet. 3 Stk. 1 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA Revideret d. 27. marts 2012 Stiftet den 09.12.2006 Navn og hjemsted: 1. Foreningens navn er Bramming Kosmorama med hjemsted i Esbjerg Kommune. Foreningens adresse

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 04-12-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 04-12-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. december 2014 klokken 18:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Ældrerådet Referat Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Pkt. Tekst Side 10 Godkendelse af referat fra møde den 30. januar 2018 1 11 Retningslinjer for udbetaling af diæter m.v.

Læs mere

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 v/næstformand Trine Marqvard Nymann Jensen I har formentlig allerede set vores organisatoriske beretning måske har I ikke lige fået tygget jer igennem

Læs mere

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671 Ormslevs Borgerforenings Nyhedsbrev April 2012 1. Konstituering af ny bestyrelse 2. Nyhedsbrev 3. Den nye hjemmeside 4. Aktiviteter i nær fremtid 5. Aktiviteter - nye 6. Offentlig trafik Re 1: Konstituering

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmøde mandag den 9. maj 2016, kl. 19.00 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby 0. Konstituering. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Integrationsmøde

Læs mere

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bfbakken.com Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Idom-Råsted Borgeforening den 14/6-2017

Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Idom-Råsted Borgeforening den 14/6-2017 Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Idom-Råsted Borgeforening den 14/6-2017 Baggrund: Der er i Råsted opstået en pludselig modstand blandt et ukendt antal borgere, mod Vindteams vindmølleprojekt i Blæsbjerg.

Læs mere

KLAR TIL NÆSTE SKRIDT?

KLAR TIL NÆSTE SKRIDT? RENOVERING AFD. 3 NR. 1 AUGUST 2015 04 TEKNIKERNES DOM Dårligt isolerede ydervægge er årsagen til fugt- og kuldeproblemer. VIADUKTVEJ - RINGHOLMSVEJ - FRANK RYGÅRDS VEJ STATIONSVEJ - BAKKEVEJ - LINDHOLM

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Deltagere: Svend Mandel Jacob Bork Klitgaard Jørn Olsen Jesper Vestergaard Annette Friis Nielsen Sussie Olsen Winnie Wolf Andersen Afbud: Morten Grejsler

Læs mere

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 6. juni 2013 kl. 18.00 i Domea, Boligcenter Svendborg, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden Side 1

Læs mere

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af referent og dirigent lokalrådet foreslår Bente Christoffersen og Citta Flensted.

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

Boligforeningen VIBO. Din ret og din pligt som afdelingsbestyrelse

Boligforeningen VIBO. Din ret og din pligt som afdelingsbestyrelse Boligforeningen VIBO Din ret og din pligt som afdelingsbestyrelse Udgivet af Boligforeningen VIBO den 18. september 2012 Beboerdemokratiet og afdelingsbestyrelsen Beboerdemokratiet er et unikt system

Læs mere

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær.

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær. Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca. 19.30 i selskabslokalet beliggende Højkær. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10. maj 2016, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Der forelå referater til godkendelse fra bestyrelsens møder den 9. maj 2012.

Der forelå referater til godkendelse fra bestyrelsens møder den 9. maj 2012. Bestyrelsesmøde, onsdag den 23. maj 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Birthe Hansen Leif Poulsen Steen Valentin Kurt Johannsen Erling Sandbeck ES

Læs mere

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Årsberetning for Aulum Fritidscenter 2005 Indledning Jeg afsluttede sidste års beretning med at fortælle lidt om, hvad den nærmeste fremtid ville byde på, og helt

Læs mere

GUIDE. Bestyrelsens opgaver

GUIDE. Bestyrelsens opgaver GUIDE Bestyrelsens opgaver Udskrevet: 2016 Indhold Bestyrelsens opgaver............................................................. 3 2 Guide Bestyrelsens opgaver Denne guide er skrevet til jer, der skal

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vejlby Hus. Den 6. oktober 2015.

Referat af bestyrelsesmøde i Vejlby Hus. Den 6. oktober 2015. Side 1 Mødedeltagere: Lise, Lone og Johnny. Pkt. 1. Valg af ordstyrer: Lone Pkt. 2. Valg af referent: Johnny Lykke Referat af bestyrelsesmøde i Vejlby Hus Pkt. 3. Godkendelse af dagsorden: Godkendt Den

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009 TORSDAGS-NYT 8. oktober 2009 EFTERÅRSFERIE Fredag løber og cykler hele skolen i skolernes årlige motionsløb. Det er en dejlig begivenhed, som viser Hvinningdalskolens elever som særdeles aktive i forhold

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 3 fremmødte fra afd. 8 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 3 fremmødte fra afd. 8 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 8 Mariagervej 1 A-B Torsdag, den 17. september 2015 kl. 18.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen. Fra

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013 SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013 Leder af mødet: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Cathrine Nørgaard, Pernille Libach Hansen, Pernille Nikolajsen, Tessa Dahl-Jensen og Helene Hørløck. 1. Underskrift

Læs mere

Gensidig forventningsafstemning At mødes og tale sammen er ikke nyt. Det er den strukturerede form, der er ny.

Gensidig forventningsafstemning At mødes og tale sammen er ikke nyt. Det er den strukturerede form, der er ny. By- og Udviklingsforvaltningen Sekretariat Mødereferat Møde mellem/i Møde nr. Dato 19. marts 2012 Sagsnr. 11/31804 Løbenr. 50201/12 Referent Susanne Jensen Direkte telefon 79 79 13 67 E-mail jesu@kolding.dk

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Side 1/6 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Fra organisationsbestyrelsen: Nils Vinther Fra administrationen: Peter Andersen

Læs mere

Tag godt imod. Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet. Til dig, der er ansvarlig for eller deltager i et organiseret fællesskab

Tag godt imod. Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet. Til dig, der er ansvarlig for eller deltager i et organiseret fællesskab Tag godt imod Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Til dig, der er ansvarlig for eller deltager i et organiseret fællesskab Tag godt imod Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 2. oktober 2018

Hovedbestyrelsesmøde 2. oktober 2018 Hovedbestyrelsesmøde 2. oktober 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 2. oktober 2018 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Tom

Læs mere

Det Sydslesvigske Samråd

Det Sydslesvigske Samråd Det Sydslesvigske Samråd Beretning ved formanden Christian Jürgensen ved Sydslesvig-Konferencen den 4. marts 2017 Kære Gæster både nord- og sydfra Som formand for det sydslesvigske samråd vil jeg gerne

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Nyhedsbrev 03. februar 2015

Nyhedsbrev 03. februar 2015 Nyhedsbrev 03. februar 2015 Trædrejning Nu er vi klar med undervisning i trædrejning. Indtil videre er der undervisning hver Tirsdag kl. 10.00 11.30 kl. 11.30 13.00 Torsdag kl. 10.00 11.30 kl. 11.30 13.00

Læs mere

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Skovparken. Det vil jeg også i år.

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Skovparken. Det vil jeg også i år. Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 12. juni 2014 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Bestyrelsens beretning fremlagt, af formanden på afdelingsmødet. 22. februar 2017.

Bestyrelsens beretning fremlagt, af formanden på afdelingsmødet. 22. februar 2017. Bestyrelsens beretning fremlagt, af formanden på afdelingsmødet 22. februar 2017. Vi bor i en dejlig afdeling med en god og sund økonomi. En god beboersammensætning, gode forhold og en eksklusiv beliggenhed.

Læs mere

Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke

Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke I forlængelse af min skriftlige beretning vil jeg knytte nogle få yderligere bemærkninger. Når man læser den samlede, skriftlige beretning, er det tydeligt,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010 Til stede var: Carsten G. Nielsen, Alex Nielsen, Jeppe Olesen (i stedet for Anders Bertel), Bente Madsen, Inge Lindal, Pia Arendt, Paul Johan Madsen. Afbud:

Læs mere

FOB Pligt til at vejlede i forbindelse med behandling af en sag om aktindsigt

FOB Pligt til at vejlede i forbindelse med behandling af en sag om aktindsigt FOB 2019-19 Pligt til at vejlede i forbindelse med behandling af en sag om aktindsigt Resumé En journalist bad den 30. maj 2018 Justitsministeriet om aktindsigt i en rapport fra en tværministeriel arbejdsgruppe

Læs mere

Lise Almind Rønsholt blev nyt medlem i bestyrelsen velkommen til Lise.

Lise Almind Rønsholt blev nyt medlem i bestyrelsen velkommen til Lise. Kære medlemmer af lokalafdeling Fyn I år afholdt vi den lokale generalforsamling i Odense midtby på Kulturmaskinen ved Brandts. Vi synes at Kulturmaskinen er et dejligt sted, gode lokaler, god stemning

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

N y h e d s b r e v. Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde. Nr. 2 2008

N y h e d s b r e v. Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde. Nr. 2 2008 Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde N y h e d s b r e v Nr. 2 2008 Indhold: Støtteforeningen i arbejdstøjet... 2 Nyt foreningsår - nye kræfter - samme vigtige opgaver... 3 Valg til bestyrelsen...

Læs mere

Årsberetning 2013 for Byggeforeningen af 1933

Årsberetning 2013 for Byggeforeningen af 1933 Årsberetning 2013 for Byggeforeningen af 1933 Indledning og formål Formålet med årsberetningen er at orientere byggeforeningens interessenter om foreningens aktiviteter i forhold til foreningens formål.

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde.

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde. Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2016 Indledning 2016 var det tredje år, hvor vi har været repræsenteret i såvel Handicapråd, Centerrådet for Handicapcenter København

Læs mere

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 24. februar 2016 kl i Fælleshuset Nøddehegnet Næstved

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 24. februar 2016 kl i Fælleshuset Nøddehegnet Næstved Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 24. februar 2016 kl. 19.00 22.00 i Fælleshuset Nøddehegnet 14 4700 Næstved Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2018

Bestyrelsens beretning 2018 Tengslemark Ny Grundejerforening Den 14. april 2019 Bestyrelsens beretning 2018 Vejret Ja, så er den første sæson gået, hvor jeg har været formand, og som det er blevet bemærket, har vi haft en forrygende

Læs mere

Referat, Bestyrelsesmøde

Referat, Bestyrelsesmøde Referat, Bestyrelsesmøde Tid: 10. marts 2015 kl. 16:30-18:30 Sted: Forskerparken, mødelokale 2 Dagsorden 1. Velkomst, v/formanden 2. Underskrivning af referat fra bestyrelsesmødet den 11/11-14. Beslutning:

Læs mere