Referat fra brugerrådsmøde Bellahøj Svømmestadion Dato d.23. september 2015 Klokken Kl.17:00 19:00 Deltagere

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra brugerrådsmøde Bellahøj Svømmestadion Dato d.23. september 2015 Klokken Kl.17:00 19:00 Deltagere"

Transkript

1 Referat fra brugerrådsmøde Bellahøj Svømmestadion Dato d.23. september 2015 Klokken Kl.17:00 19:00 Deltagere Navn Forening/brugergruppe Deltager Mogens Berg Offentlig bruger X Willy Jensen Offentlig bruger X Jørgen Rasmussen Offentlig bruger X Lasse Vestergaard Offentlig bruger X Morten Hinnerup DSU Afbud Jens-Henrik Larsen MK31 X Mogens Frost HSK Afbud Anne Marie Zinck HSK Afbud Bo Hyllested HSK X Anne-Mette Pedersen BASK X Ingo Svare HSK X Ulla Grymer PAN Vandpolo Afbud Henrik Jønsby Københavns Kajakpolo Afbud Troels Milo Købehhavns Kajakpolo X Lars Kroman TRI4 X Mads Jørgensen KTK86 Afbud Mikkel Rasmussen UVR Flipper Kenn Knudsen Københavns Fridykkerklub X Ulla Steendahl Offentlig bruger X Merete Holde Offentlig bruger X Elin Larsen Offentlig bruger X Winnie Thorsen Medarbejderrepræsentant Afbud Shane C. Kenny Daglig Leder X Referent Dagsorden: Dagsorden: 1. Opfølgning på referatet fra sidste møde 2. Orientering fra Team Bade 3. Orientering fra Bellahøj Svømmestadion 4. Brugerrådspulje 5. Indkomne forslag 6. Eventuelt 1. Opfølgning på referatet fra sidste møde 2. Orientering fra Team Bade Referatet blev godkendt uden bemærkninger. 1. Analysen af Team Bade Direktionen har besluttet at gennemføre en analyse af Team Bade. Resultatet af

2 analysen skal foreligge i oktober. Det skal undersøges, om det eventuelt vil give mening at ændre på organisationen i Team Bade, så der i stedet for en samlet central enhed tænkes mere i retning af lokal forankring i samspil med forvaltningens øvrige institutioner og anlæg. Formål med analysen: Kortlægning af Team Bade Træffe beslutning om den fremtidige struktur i forhold til den øvrige idræt. Tre arbejdsgrupper (Økonomi og styring, Drift og Brugere) arbejder med kortlægning af: Økonomi Ressourcer Arbejdsgange Opgaver Borgerrettede aktiviteter Kapaciteter faciliteter, åbningstider, besøgstal mm. Brugergrupper Sammenligning med andre kommuner Tidsplan: Deadline for arbejdsgruppernes leverancer: 1. oktober Eventuelle organisatoriske ændringer sker med implementering 1. januar Budget 2016 Team bades budget i 2015 har været 114,700,000 kr.(netto) og i 2016 bliver det 114, 950,000kr.(netto). Ud af den totale besparelse i KFF på 22 mio. står Team Bade for over de kommende 3 år at skulle spare: Team Bade 2016 Team Bade 2017 Team Bade mio. kr , ,- For 2016 vil besparelserne blive fordelt således: Udvidede åbningstider øgede indtægter: 1,05 mio. kr. Smartbetaling ingen håndtering af kontanter: ,- Der er endnu ikke taget stilling til udmøntningen af besparelserne i 2017 og Udvidelse af åbningstid Alle filtre i svømmehallen skal returskylles hver uge. Dette er kun muligt at gøre, mens der ikke er brugere i bassinet. Derfor har svømmehallerne haft en ugentlig skylledag, hvor svømmehallen åbnede senere. I samarbejde med KEjd (Københavns Ejendomme) er det lykkes at få rykket skylletiderne således, at vi kan åbne kl. 8 i stedet for kl. 10 på skylledagene. Derved bliver der frigjort en hel del åbningstid i til glæde for især skolerne og offentlige gæster.

3 Ændringen er ikke trådt i kraft i Emdrup endnu, da der skal installeres ny skylletank før dette er muligt. Der forventes gjort i løbet af efteråret Status på Ejendomsdrift og Service De ikke-borgerrettede opgaver fra Team Bade blev overført til Ejendomsdrift og Service 1. juni Det har imidlertid været en større udfordring end forventet for Ejendomsdrift og Service at overtage de ikke-borgerrettede opgaver fra Team Bade. Overdragelsen er derfor sat på hold frem til 1. januar Dette betyder, at Team Bade frem til 1. januar 2016 tager opgaver og personale retur og udfører de ikkeborgerrettede opgaver også. 5. Prisstruktur 2016 Nedenstående beslutninger er med forbehold for at det samlede takstblad hvor svømmehalspriserne indgår vedtages i borgerrepræsentationen i oktober. Kultur- og Fritidsudvalget har besluttet, at det fra 1. februar 2016, er muligt for alle københavnere at købe: Voksen årskort, grøn tid (850,-) Pensionist og studerende årskort, grøn tid (425,-) Årskortet vil kunne benyttes (mandag til fredag 7-15) på nær Bellahøj Svømmestadion. Team Bade er klar over den kommunikations- og brugsmæssige udfordring, der er i forhold til at nogle anlæg åbner ½-1 timer tidligere end kl. 7. Der arbejdes på at finde en hensigtsmæssig løsning. Årskort vil herudover på enkelte anlæg give adgang til fleksibel grøn tid (grøn flex) som er ledig kapacitet i aften- og weekendtimer. Den grønne flextid fastlægges 3 måneder ad gangen. Shane aftalt med brugerrådet at undersøge belastningen på bassinerne mellem kl.08:00 09:00 på Bellahøj da der er en generelle interesse for at udvide Grøn tid til en time tidligere end den nuværende. Pensionist årskort købt før 1. februar 2016 vil kunne benyttes i den udvidede grønne tid efter 1. februar 2016, såfremt den udvidede grønne tid vedtages. 6. Besøgstal Besøgstal stadig i vækst. Kikker vi på besøgstallet for 1. halvår 2015, så ligger vi over 1. halvår Dette svarer til en vækst på 6,5%. Dette er på trods af der mangler ca , da Øbro-Hallens lukkeperiode startede d. 1/6. Vi forventer ikke, pga Øbro-Hallens lukkeperiode, at sætte ny Team Bade besøgsrekord i 2015.

4 København vækster med nye borgere årligt. Dette øger naturligt presset på svømmehallerne. Vi forsøger at imødekomme væksten ved, indenfor rammerne, at udvide åbningstiderne i svømmehallerne. De nye skylletider er et eksempel på dette. Ligesom vi fortsat har meget fokus på udnyttelsen. Vores største udfordring i forhold til udnyttelse er, at primetime kl. 6-8 og kl , stadig er mere eftertragtet, mens vi oplever at fx kl bliver stadig mindre populært. 7. Besøgstællere Team Bade er med i et pilotprojekt i KFF i forhold til besøgstællere. Derfor er der nu blevet sat besøgstællere i alle svømmehaller. Status er, at man er i gang med at kalibrere tællerne, med det mål, at nå frem til stabile og pålidelige data. Testen tager udgangspunkt på Bellahøj Svømmestadion som model. For nærværende kører de dog ikke stabilt nok til at tallene er valide. Der bliver kikket på modeller for om besøgstællere kan løse vores behov for besøgstal, også i forhold til vandbehandlingen. 8. Bookingsystem Det stort anlagte nye bookingsystem i KFF, der skulle afløse Interbook og halbooking samt favne hele KFF, er blevet droppet. Det blev vurderet, at det ikke var muligt at finde en tilfredsstillende løsning indenfor dette projekt. Der bliver stadig arbejdet med at finde et bedre bookingsystem, man er blot gået tilbage til start. Det mest sandsynlige lige nu er at man vil dele det op i mindre systemer, for at holde det så simpelt som muligt. Projektet er nu forankret hos Borgerkontakt & Digital Innovation i KFF i samarbejde med co-creation. Sæson ansøgningen til sæson vil foregå i det gamle interbook omkring 1. februar Kontantløse institutioner I KFF arbejder man med det tværgående projekt kontantløse institutioner. Valby Vandkulturhus og Emdrup Bad skal være med i et pilotforsøg, hvor det bliver muligt at købe enkeltbilletter online, således man i svømmehallen viser og får scannet sin billet, som man enten har printet eller har på sin smartphone. 10. Varig finansiering af sommerlukkeperiode Kultur- og Fritidsudvalget har vedtaget en bevilling til varig finansiering fremadrettet, således svømmehallerne fortsat kun har 3 ugers sommerlukket. 3. Orientering fra Bellahøj Svømmestadion Friluftssæsonen: Positive tilbagemeldinger fra personalet og gæster. Aldrig før har åbningstiderne været så målrettet anlæggets offentlige brugere. Der har været gæster på anlægget i sommermånederne. Vejret kunne dog have været bedre. Vi eksperimenterede med en endags musikfestival "Pool sounds" på Friluftsområdet med jazz, DJ's og bands, mens gæsterne kunne benytte badet - det var en stort succes og der er planer om at gentage det til næste år. Der udtryktes utilfredshed hos 2 fra brugerrådet på grund af musikken frem til kl.23:00.

5 Nye ansigter i huset: De faste brugere på anlægget vil lægge mærke til nye spiller på holdet. Martin Jensen har fået en ny stilling i KFF, Martin Marconi er begyndt på HF, og Lasse er begyndt som folkeskolelærer. Vi har 4 nye herre til låns fra Øbrohallen, mens denne er under renovation frem til årsskiftet - alle erfarne livreddere, Peter, Mikael, Tomislav og Rasmus. Janne er anlæggets nye fuldtids kvindelige ansat og derudover 2 nye deltids - Melodi og Sebastian. Martin Andersen er anlæggets Arbejdsmiljø-repræsentant og Farshad Setarkesh er blevet valgt som Tillidsrepræsentant. Formandsafløsere: Shane har indført Formandsafløsere, som skal ses som en gruppe af medarbejderne, der har til hovedformål at sikre anlæggets drift i dagligdagen. Formandsafløserne aflaster lederen og viser vejen for resten af holdet. Genna assistere med de administrative opgaver. Holdet spiller godt sammen og har løftet serviceniveauet. Sæsonstart 2015: Anlægget bærer altid præge af "første skole dag" i september måned med nye svømmere på de forskellige hold, nye trænere som skal på opsynskursus, en revideret baneoversigt og deraf omkodningen af alle klub indgangskort. Dette betyder altid en indkøringsfase med justeringer undervejs. Saunagus: Anlægget har vinteren over en Saunagusvogn på Friluftsområdet og vil køre fælles saunagus derude 2 gange om ugen(tirsdage og torsdage kl.17:30-18:30 fra oktober måned). Dette er et nyt tiltag og vil aflaste herresaunaen. Vi fortsætter med herre- og damegus skiftevis hver anden weekend. Tilmelding til saunagus sker på bsgus@teambade.dk og er blevet et tilløbsstykke. Anlæggets fysiske rammer: - Lyddæmperne i skvulperenderne giver udfordringer ved klubtræning på bane 1, da dommerrummet og faciliteterne under tribunen ofte bliver oversvømmet. - Manglende vandtryk i bruserne medfører nu, at anlægget lukker onsdag d.30.september for at finde en obstruktion i rørene. Teknikkerne er på sagen. Nye skylletider: - Spring- og øvebassinerne returskylles tirsdage kl.08:00-10:00, mens der er klubsvømning i 50M bassinet. - 50M bassinet returskylles kl.10:00-12:30 hver onsdag formiddag, hvor det generer færrest gæster. De nye returskylletider gav udfordringer 2 gange i august. Det skyldes at klubberne og skolerne var begyndte at træne igen samtidig med at anlægget stadig havde sommer åbningstider. Dette var beklageligt. Besøgstal: 2014 mod 2015: Bellahøj har haft gæster frem mod slut august, hvilket er flere end Brugerrådspuljen: I 2014 havde vi et overforbruge på 8000kr. da vi investerede i rekvisiter til stævner, kabelføring og ophæng til højtalere i hallen. I 2015 har vi indtil videre brugt kr på et nyt ophængningssystem til vandpolomålene i slusen - dette på baggrund af adskillige henvendelser fra spillere som kom til skade under flytning af samme fra under tribunen. Brugerrådspuljen er derfor kr.

6 4. Brugerrådspuljen Der kom følgende forslag til udnyttelse af midlerne til mødet d.23. april. - Et net på tværs mellem Øve og Springbassinerne(Tovholder Troels Milo). Til mødet aftalt vi at der bliver 3 projekter som undersøges nærmere med hver deres tovholder. Skabe til klubberne i forhallen med elektronisk lås som kan åbnes om aften. (Tovholder Lars Kroman). Scoreboard til Springbassinet evt. under 5 meter vippen(tovholder Ingo Svare). En sandkasse/strand område med vand til Friluftsområdet der hvor det asfalterede legeland er(tovholder Willy Jensen). Vi aftalt at et oplæg om hvert af de 3 projekter sendes til Shane før fællesmødet d.25. november. Til dette møde vil det blive afgjort, hvilke projekter der bliver sat i værk. Mikkel Simonsen fra Team Bade vil deltage i mødet da Shane er på ferie den uge. 5. Indkomne forslag Opfølgning fra sidste møde d.23. april: - Muligheden for vinterbadning på Friluftsområdet. Det vil kræve en ekstra bevilling i budgettet til personaleressourcer og energi. Shane undersøger sagen. - Stort skilt på afdelingerne som viser vejen til svømmehallen. Skiltning på hele anlægget bliver gennemgået lige nu. - Enten armbånd eller kode til skabe, da det er forvirrende med to systemer. Hertil forklarede Shane, at det skal opfattes som en overgangsfase. Intet nyt om et nyt indgangs system dog er vi det eneste anlæg som har udfordringer med gæster som ikke kan åbne deres skabe. - De to bagerste toiletterne i begge afdelinger lugter ofte. Shane konstaterer at det har været et tilbagevendende problem og vil bede personalet igen om at være ekstra grundigt med rengøring. Teknikker fra Københavns ejendom har købt ventillatorne og har lovet at opgaven snart er færdig. - 2 Pissoir i Herreafdelingen i stedet for toiletter. Shane tager det med i budget Gulvet på anlægget er for glat og er ikke sikkert at gå på. En måtte er blevet sat op i midtegangen. - En fælles procedure for hovedrengøring på begge afdelingerne tirsdag og torsdag morgen som ikke generer klubsvømmerne. Shane har drøftet det med personalet og fælles retningslinjer er blevet udarbejdet. - Ur til begge saunaerne som kan ses gennem glaspartiet. Shane er på opgaven. - Manglende badning hos nogle klubsvømmere er et generelt problem udtaler flere af de offentlige gæster. Udfordringen er blevet drøftet nu med alle elite-klubber og der skal en kulturændring til. Personalet er mere på afdelingerne når klubberne ankommer. - Brug af mobiltelefoner på afdelingerne generer flere af gæsterne. Shane sørger for skiltning angående dette. Skiltning er sat op. - De nye brusehoveder på Herreafdelingen: vandtrykket fra dem er ikke optimalt. Shane undersøger dette. Anlægget lukker på onsdag 30/9, da teknikkerne har fundet fejlen med vandtrykket og udbedrer disse. - Der er mange aflåste skabe om aften oplever flere af klubberne, flere end der er gæster i hallen. Shane beder personalet om at gennemgå skabene hver aften for at sikre, at flere ikke står låst til opbevaring af svømmeudstyr fra dag til dag. Skabene åbnes nu hver aften - dog oplever personalet stadig elitesvømmere som blokerer et skab om dagen mens de er i skole. - Der er flere skabe i dameafdelingen som ikke fungerer. Shane beder det kvindelige personale om at danne et overblik og få dem repareret. Kun et som ikke fungere og ny lås er på vej. - Der kom et spørgsmål omkring hvorvidt NTC har brug for alle de skabe de har til

7 rådighed i Herreafdelingen? Shane har været i dialog med holdet som har 15 skabe i hver afdeling hvor der er 144 i alt. I og med at der er gæste-svømmere på træningslejr betragter jeg det ikke som et problem. - Forslag om planter i forhallen. Det kræver en ansvarlig blandt personalet. Indkommende forslag til mødet: Til afdelingerne: indkøb af greb til afdelingerne ved bruserne og 2 x baby badekar At der kan hænges et skilt op på døren ved handikap-toilettet hvor der står Personlige badning. At personalet er endnu mindre konfliktsky og mere opmærksom på gæster, som ikke går i bad. At der hænges et skilt ved bassinerne, når de skal lukkes om at bassinet er lukket på grund af urenheder Ulla: Hvorfor skal anlægget lukke for svømning under Cph Grandprix? Shane forklarer at anlægget holdt åbent det første år og at det gave endnu flere klager da gæster ikke kunne komme frem. Det er umuligt at komme ind på anlægget under løbet da forhallen bliver brugt under løbet. Derfor lukkes anlægget fremover under grandprix i august måned. Merete: At der hænges en opslagstavle op på afdelingerne med f.eks. skylletider og andre information for dem som ikke bruger hjemmesiden. Shane undersøger muligheden for dette, men understreger at hensigten er at alle brugere vender sig til at tjekke hjemmesiden fremover. Anne- Mette: At det er svært at finde åbningstiderne på hjemmesiden Shane undersøger sagen. Lars: cykelstativerne foran anlægget. Shane har undersøgt hvorfor der ikke sker mere i sagen på trods af at projektet er i gang. Svaret er at projektet er under Kejd og bliver først genoprettet når omorganisering i forvaltningen er på plads. Mogens: Nye måtter til hovedindgang Shane investerer i disse. Willy: Der er en god stemning blandt personalet og de yder altid god service. 6. Eventuelt Fællesmøde bliver holdt onsdag d.25. november i Grøndals Centeret. Nærmere tidspunkt og invitation følger.

Notat fra brugerrådsmøde Bellahøj Svømmestadion Dato Torsdag d.23. april 2015 Klokken 17:00 19:00 Deltagere

Notat fra brugerrådsmøde Bellahøj Svømmestadion Dato Torsdag d.23. april 2015 Klokken 17:00 19:00 Deltagere Notat fra brugerrådsmøde Bellahøj Svømmestadion Dato Torsdag d.23. april 2015 Klokken 17:00 19:00 Deltagere Navn Forening/brugergruppe Deltager Mogens Berg Offentlig bruger X Willy Jensen Offentlig bruger

Læs mere

Notat fra brugerrådsmøde Vesterbro Svømmehal Dato 24. september 2015 Klokken 17:00 til 19:00 Deltagere Mødedato 24/9

Notat fra brugerrådsmøde Vesterbro Svømmehal Dato 24. september 2015 Klokken 17:00 til 19:00 Deltagere Mødedato 24/9 Notat fra brugerrådsmøde Vesterbro Svømmehal Dato 24. september 2015 Klokken 17:00 til 19:00 Deltagere Mødedato 24/9 Navn Forening/brugergruppe Deltager Afbud Niels Oxenvad Voksenforening svøm X Gunnar

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde Øbrobadene Dato torsdag d.17. september 2015 Klokken Kl. 17:00 19:00 Deltagere

Referat fra brugerrådsmøde Øbrobadene Dato torsdag d.17. september 2015 Klokken Kl. 17:00 19:00 Deltagere Referat fra brugerrådsmøde Øbrobadene Dato torsdag d.17. september 2015 Klokken Kl. 17:00 19:00 Deltagere Navn Neil Boughey Birthe Johansen Karina Marcher Steen Donsby Robert Larsen Knud Johnsen Anet Beck

Læs mere

KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET

KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET 4. Pris for årskort til grøn tid i svømmehallerne (2015-0066756) Kultur- og Fritidsudvalget skal beslutte pris på årskort i grøn tid i svømmehallerne og sende forslaget i høring.

Læs mere

Notat fra brugerrådsmøde Vesterbro Svømmehal

Notat fra brugerrådsmøde Vesterbro Svømmehal Dato Klokken Deltagere Referent Dagsorden: Notat fra brugerrådsmøde Vesterbro Svømmehal 30. april 2015 17:00 til 19:00 Vesterbro Navn Forening/brugergruppe Mail D Niels Oxenvad Voksenforening svøm Peder

Læs mere

Bent Hansen (RIF) Nanna Lücke (floorball) Jesper Bjerg (Ajax) Torben Dart - KV (referent ) Lene Karsbæk KV

Bent Hansen (RIF) Nanna Lücke (floorball) Jesper Bjerg (Ajax) Torben Dart - KV (referent ) Lene Karsbæk KV Referat af brugerbestyrelsesmøde Valby Idrætspark Dato: 06.10 2015 i Valby Hallen Tid: 17.00-19.00 Mødedeltagere: Anja Olsen (Sct. Jørgen) Bent Hansen (RIF) Nanna Lücke (floorball) Jesper Bjerg (Ajax)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Dato og tid: Sted: Referat: 2. september 2010, kl. 17:00 Remissen, Østerbro LE Deltagere: Afbud: Hans J. Larsen (HJL) Morten Krydsfelt (MK) Hasanin Rudha

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt.

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt. SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 11. SEPTEMBER 2017 TIL STEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Sandra, Anders K., Bo Røse, Lars, Flemming, Isa, Tine Anders M., Bo Rasmussen Tine 1. Nyt fra Bo Lodder til jul

Læs mere

Lone M (Forældrerepræsentant, Store Vigerslevgård) Julie (Næstformand og forældrerepræsentant, Troldehøj)

Lone M (Forældrerepræsentant, Store Vigerslevgård) Julie (Næstformand og forældrerepræsentant, Troldehøj) Klynge VA2 Valby Referat af bestyrelsesmøde den 27. marts 2012 Til stede: Camilla (formand og forældrerepræsentant, Valnødden) Henrik (klyngeleder) Anette (pædagogisk lederrepræsentant, Valnødden) Rikke

Læs mere

I Økonomi og Bygninger blev det aftalt at drøfte temaet digital dannelse på et kommende møde.

I Økonomi og Bygninger blev det aftalt at drøfte temaet digital dannelse på et kommende møde. Referat UNIVERSITET Marianne Maria Larsen Dato: 30. november 2017 Side 1/3 Mødedato: 30. november 2017 Mødested: 1918-317 Mødelokale 3. etage Mødeemne: LSU Økonomi og Bygninger Deltagere: Afbud: Niels

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden Referat Hundested Kino d 19-7-2017 1. Velkomst Mødt: Orla, Søren, Emilie, Lasse, Lene Ikke mødt: Jørgen (trådt ud af bestyrelsen pr dags dato, Maria, Anne, Mette, Mogens, Troels og Bente) 2. Godkendelse

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde Øbrobadene Dato Tirsdag d. 28. april 2015 Klokken 17:00-19:00 i Øbrohallens mødelokale på 1. sal.

Referat fra brugerrådsmøde Øbrobadene Dato Tirsdag d. 28. april 2015 Klokken 17:00-19:00 i Øbrohallens mødelokale på 1. sal. Referat fra brugerrådsmøde Øbrobadene Dato Tirsdag d. 28. april 2015 Klokken 17:00-19:00 i Øbrohallens mødelokale på 1. sal. Deltagere Navn Forening/brugergruppe Deltager Annette Holgersen Trine Jørgensen

Læs mere

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Dagsorden: 1) Godkendelse af referat 1.1 Er godkendt og lagt på nettet 2) Indlæg fra bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Dagsorden for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Møde nr. 00 Mandag den 22.01.2018, 18.00 Mødet afholdes i Gyngemosehallen Der serveres en sandwich til mødet Ved afbud til mødet,

Læs mere

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen Aalborg Kommune Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen 2016-17 Idræt og Kultur Har du lyst til at deltage eller har brug for flere oplysninger, så kontakt os på følgende tlf nr. Britt :25 20

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Efterår 2014

Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Efterår 2014 Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Efterår 2014 ÅBNINGSTIDER i svømmecenteret gældende fra 11. august 2014 til 31. december 2014 MANDAG 06 00-08 00... Morgensvømning (sportsbassin,

Læs mere

Fællesmøde d. 19. april 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde d. 19. april 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde d. 19. april 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Henrik 11-9 2) Valg af referent Martin 10-7 3) Valg af to stemmetællere Kathrine 10-7, Kenni 5-115

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget den 21-04-2010, s 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget PROTOKOL Onsdag den 21 april 2010 kl 08:30 afholder Kultur- og Fritidsudvalget møde i Byhistorisk Samling,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017 Referat - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 29. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Helle Wolder Christiansen (formand), Ulrik Leth (næstformand), Louise Højer

Læs mere

Boligforeningen HVIDOVREBO

Boligforeningen HVIDOVREBO Hvidovre, den 12. september 2012 LLR/SA Referat Den 10. september 2012 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 14 Mødested: Afdeling: Afd. 4 Mødetid kl. 16.00 Hvidovrevej 327, kælderen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hvid Hansen, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Endvidere deltog Hans Henrik

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018 Deltagere: Sismo, Esben, Paaske, Jacob T., Mikkel, Jan, Kenneth og Charlotte Afbud: Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Dagsorden/ referat. Emne/udvalg. Brugerrådsmøde. Mødested. Rudegård Idrætsanlæg. Mødedato 17. august Mødetidspunkt Kl

Dagsorden/ referat. Emne/udvalg. Brugerrådsmøde. Mødested. Rudegård Idrætsanlæg. Mødedato 17. august Mødetidspunkt Kl Dagsorden/ referat Emne/udvalg Mødested Brugerrådsmøde Rudegård Idrætsanlæg Mødedato 17. august 2017 Mødetidspunkt Kl. 19.00 21.00 Bemærkninger Mødet foregår i møderum 1 i hal 1 Vedlagt Referent Steen

Læs mere

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 6. december 2011 kl Lokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 6. december 2011 kl Lokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup Maibrit Lykkegaard 13.12.2011 Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 6. december 2011 kl. 15.00 Lokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup Adresse ved personlig henvendelse: Lundbakvej 5, 9490 Pandrup

Læs mere

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Faxe-Hallerne. Bilag 2 - Svømmehallen

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Faxe-Hallerne. Bilag 2 - Svømmehallen Driftsaftale mellem Faxe Kommune og den selvejende institution Faxe-Hallerne Bilag 2 - Svømmehallen FH-bilag2 juli 2013 Side 1 af 5 Indhold bilag 2 1 Lokaler og råderet 2 Åbningstider og tilgængelighed

Læs mere

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Referat. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Referat. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Referat for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Møde nr. 03 Tirsdag den 06.11. 2018, kl. 17.00 18.00 Mødet afholdes på Gladsaxe Rådhus, lokale 3608 Medlemmer Irene Chabior kl. 17.00

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013.

Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013. Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013. Til stede: Henning Nygaard, Verner K. Andersen, Carsten Petersen, John Christiansen, Michael Magnussen, Knud Erik Laursen,

Læs mere

Pårørende råd Trekløveret

Pårørende råd Trekløveret 1 Trekløveret Ølsted d. 15. september 2009 Pårørende råd Trekløveret Referat Møde nr.4/2009 den 10. september 2009 kl. 18.30 I Møderum 1 2 Deltagere: Formand Flemming Skovgaard (Allan) Medlemmer Anne Kelner

Læs mere

BYRÅDSSEKRETARIAT OG UDVIKLING

BYRÅDSSEKRETARIAT OG UDVIKLING BYRÅDSSEKRETARIAT OG UDVIKLING Helhedsorienteret erhvervsservice 1 Indhold Kære virksomhed 3 De fem servicemål: 1. Udvidet åbningstid og svar inden for 24 timer 4 2. Tovholder inden for fem hverdage 5

Læs mere

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl. 13.00-16.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer af Sundhedsudvalget: Hanne Simonsen (formand),

Læs mere

Bilag 1: Katalog med effektiviseringsforslag til budget 2017

Bilag 1: Katalog med effektiviseringsforslag til budget 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Strategi og Økonomi Bilag 1: Katalog med effektiviseringsforslag til budget 2017 Bilag 1 indeholder følgende forslag: Effektiviseringsforslag til budget

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 2 Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til DM på kortbane (åben klasse), som finder sted fra den 1. til og med den 4. november 2018 i Vejle. Formanden for Vejle Svømmeklub Lars

Læs mere

Referat fra husmøde i Det Blå Hus, den , kl

Referat fra husmøde i Det Blå Hus, den , kl Referat fra husmøde i Det Blå Hus, den 14.2.2017, kl. 12.30. Valg af ordstyrer: - Jan Valg af referent: - Peter Sang: Den lille anemone, s. 13. Sang til næste husmøde? Der er noget galt i Danmark s. 19.

Læs mere

Bestyrelsesmøde 10. april 2019 Danmarksgade 8, 6500 Vojens Start kl. 19:00 Slut kl. 21:10. Referat

Bestyrelsesmøde 10. april 2019 Danmarksgade 8, 6500 Vojens Start kl. 19:00 Slut kl. 21:10. Referat Bestyrelsesmøde 10. april 2019 Danmarksgade 8, 6500 Vojens Start kl. 19:00 Slut kl. 21:10 Referat Mødeleder: Deltagere: Karl Posselt Karl Posselt Ditte O Neill Solveig Larsen Kurt Hansen Calle Simonsen

Læs mere

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN Her kan du læse mere om NTC og om: Bolig Spiseordning Skole, job og uddannelse Træningstider Økonomi Procedure for optagelse Kommunikation

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 6 efter GF 2018.

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 6 efter GF 2018. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 6 efter GF 2018. Mødedato og sted: tirsdag, den 9. oktober 2018 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Gert Nielsen (GN) Jesper Lorentzen (JLO) Hans

Læs mere

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referenter: Anette Jensen, Søren Jensen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

Læs mere

MØDE I: Tårnby Musikskoles bestyrelse DATO: MØDESTED: Kulturzonen KLOKKEN: EMNE: Bestyrelsesmøde SAGSNR.

MØDE I: Tårnby Musikskoles bestyrelse DATO: MØDESTED: Kulturzonen KLOKKEN: EMNE: Bestyrelsesmøde SAGSNR. REFERAT MØDE I: Tårnby Musikskoles bestyrelse DATO: 03.05.2017 MØDESTED: Kulturzonen KLOKKEN: 16.30 EMNE: Bestyrelsesmøde SAGSNR.: 15/34483 DELTAGERE: AFBUD: MØDENR.: Vibeke Rasmussen (formand), Paw Karslund,

Læs mere

Rådsmøde den 9/3 2008 kl. 19.00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 9/3 2008 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmøde den 9/3 2008 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Anderson (LGA) 19D Bettina Jørgensen () 20F Kasper Østergaard Linde (KØL) 8A Solvej Hansen (SH) 15F Cecilie Vej-Hansen

Læs mere

DÅM LANGBANE BELLAHØJ INFORMATION

DÅM LANGBANE BELLAHØJ INFORMATION DÅM LANGBANE BELLAHØJ INFORMATION I samarbejde med Dansk Svømmeunion byder Hovedstadens Svømmeklub velkommen til Danmarksmesterskaber for Årgang på Langbane 2018 fra den 30. juni til den 3. juli på Bellahøj

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Mandag den 9. januar 2012 kl. 19.00 Møde nr. 16 Mødelokale Forplejning 82 ( det gamle lokale ) Ingen Åbne sager Lukkede sager Mødet hævet 21.31

Læs mere

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe Friis

Læs mere

Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011

Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011 Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011 UIG: Anne-Mette Lund (formand) AML, Marianne Hulgaard MHU, Ralf Petersen RPE, Henning Johansen HJO, Camilla Møntegaard (CMA) og Ditte Vadsgaard (DVA). Dirigent:

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING Hovedbestyrelsesmøde 02-12-2010 1930-2200 Møderummet i Lyngehallerne Møde indkaldt af Mødetype Referent Deltagere Afbud Ikke til stede Else Vad Ordinært hovedbestyrelsesmøde Ingelil Richter Else Vad, Ingelil

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Tirsdag den 09-05-2017 Mødedato: Tirsdag den 09-05-2017 Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES)

Læs mere

Referat af. grupperådsmøde i Orion

Referat af. grupperådsmøde i Orion Referat af grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Referat af Grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Side 1 af 6 Deltagere: Bestyrelsen, ledere og 30 forældre i alt 44 personer Christian Nedergaard blev

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 11. november 2013 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling Kirstinelunds bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Tirsdag den 29. oktober 2013

Læs mere

Referat fra Brugerrådsmøde den 19/ kl

Referat fra Brugerrådsmøde den 19/ kl 1. Valg af ordstyrer og referent Peter er ordstyrer, Tanja er referent 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt 3. Opfølgning på tidligere punkter. 1. Personalet være mere oplyst på mandagsmorgenmødet

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Referat af kollegierådsmøde Den kl19.00

Referat af kollegierådsmøde Den kl19.00 Referat af kollegierådsmøde Den 19-02-2018 kl19.00 1. Fremmødte. Christina 3128, Hans-Christian 3322, Line 2020, Peter 1340, Thomas 1131, Martin og Amanda 2011. 2. Gæster. Josefine Sevald 1243. 3. Afstemning

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

2. Dagsorden (godkendelse) 3. Orientering fra Kultur Syd. 4. Orientering fra Valby Hallen. 5. Brugerbestyrelsespuljen

2. Dagsorden (godkendelse) 3. Orientering fra Kultur Syd. 4. Orientering fra Valby Hallen. 5. Brugerbestyrelsespuljen Referat af brugerbestyrelsesmøde Valby Hallen Dato: 26.09 2016 i Valby Hallen (mødelokale Valby Hallen) Tid: 17.15-19.15 Mødedeltagere: Nanna Lücke Copenhagen Floorball Club Pia Børger Petersen Copenhagen

Læs mere

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Dagsorden for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Møde nr. 00 Tirsdag den 14.01. 2019, 17.00 19.00 Mødet afholdes på Gladsaxe Rådhus mødelokale 2607 Søborgværelset Der vil være vand

Læs mere

Beredskabsplan. 2. Beredskabsplan / Søndre Skole...

Beredskabsplan. 2. Beredskabsplan / Søndre Skole... Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 2 2. Beredskabsplan / Søndre Skole... 3 3. Beredskabsplan / Gymnastik- og Idrætshøjskolen... 6 4. Beredskabsplan / Viborg Svømmehal... 8 5. Beredskabsplan / Søndre Skole

Læs mere

Boligforeningen HVIDOVREBO

Boligforeningen HVIDOVREBO Hvidovre, den 4. februar 2015 Referat Den 3. februar 2015 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 29 Mødested: FA09 Afdeling: Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid kl. 16.30 Deltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel og Maybritt. Casper var fordi for at orientere om et af punkterne. Afbud fra Lars. Referent: Maybritt Dagsorden:

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 13. august 2018

BESTYRELSESMØDE 13. august 2018 1 BESTYRELSESMØDE 13. august 2018 TILSTEDE: Anders M., Morten, Sandra, Kalle, Tina, Flemming, Bo Røse, Tine AFBUD Isa, Anders K., Bo Rasmussen Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

Grundejerforeningen DamgårdsLunden 1

Grundejerforeningen DamgårdsLunden 1 Grundejerforeningen DamgårdsLunden 1 Næste bestyrelsesmøde (jf. GFvedtægter 5 stk.1) Tirsdag d. 29.8.2017 kl. 19.00 i Abildgården Dagsorden: 1. Grøn tur 2. Godkendelse af referat 3. Siden sidst 4. Opfølgning

Læs mere

Referat fra Brugerrådsmøde Dato kl

Referat fra Brugerrådsmøde Dato kl Referat fra Brugerrådsmøde Dato 05-12 -2012 kl. 13.00-15.30 Ordstyrer: Jakob Referent: Vera 1. Tilstede. Thomas, Tanja, Jakob, Peter, Linda og Vera. 2. Godkendelse af referat fra sidst. Godkendt. 3. Information

Læs mere

Fællesmøde d. 16. juni 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. a. Prisen for leje af festlokalet. Billag 1 (Morten 12-5)

Fællesmøde d. 16. juni 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. a. Prisen for leje af festlokalet. Billag 1 (Morten 12-5) Fællesmøde d. 16. juni 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

Referat. fra mødet den kl på Klitrosen i Klitmøller

Referat. fra mødet den kl på Klitrosen i Klitmøller Referat fra mødet den kl. 9.00 på Klitrosen i Klitmøller Medlemmer: Bente Canariis-Christensen, Grethe Kindberg Jørgensen, Gudi Skaaning Skovmose, Hans Dall, Henny Kock, Jytte Westergaard, Ketty Sørensen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

Referat Dato: mandag 25/9-17 Kl Sted:

Referat Dato: mandag 25/9-17 Kl Sted: Referat Dato: mandag 25/9-17 Kl. 16.30-18.30 Sted: Suldrup Skole Personalerummet Emne: Bestyrelsesmøde ( m. forplejning) Formål med mødet: Orientering, opfølgning, refleksion og beslutningstagen Anvendelse

Læs mere

Borgerdialog og MED-møde. Budgetproces 2016

Borgerdialog og MED-møde. Budgetproces 2016 Borgerdialog og MED-møde Budgetproces 2016 Frederikssund Kommune Budget 2016 Frederikssund Kommune skal til enhver tid drives så effektivt som muligt til glæde for alle borgere og virksomheder. Den aktuelle

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2015/2016 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning Landsbydyst til sommerfesten.. 1. gang 3. september 2015 kl. 18.00 kl. 20.00

Læs mere

Dette er et referat / sammenligning af erfaringerne fra turen. Hadsten (kun center) Hammel (del af hallen) Randers Arena (del af hallen) Facks

Dette er et referat / sammenligning af erfaringerne fra turen. Hadsten (kun center) Hammel (del af hallen) Randers Arena (del af hallen) Facks Sammenligning af Fitness Centre Den 20. August 2015, var repræsentanter fra Mariagerfjord Kommunes Haller på tur tre steder, for at hører noget om forskellige måder at drive Fitness Center på. Dette er

Læs mere

Referat af Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 5. oktober Kl

Referat af Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 5. oktober Kl Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 5. oktober 2016 Kl.18.00-20.00 Til stede: Michael, Kurt, Anne, Katja, Mette, Tina, Mads (sup. for Gitte), Leif, Kirsten, Siw, Karsten og Lars. Afbud: Gitte og

Læs mere

Dagsorden og Referat ArbejdsMiljøUdvalg AMiU

Dagsorden og Referat ArbejdsMiljøUdvalg AMiU Møde nr.: 2015-11 Dato: 3. dec. 2015 Tid: 9.00 til 11.00 Deltagere: LFK, MC, FB, KHN, CGLA, HH, LD Fraværende uden afbud: Afbud: Referenten: JTL 1. Dagsorden Emne Godkendelse af dagsorden Tid Start Fremstilling

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt, Mark Thuun og Bo Christiansen Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted

Læs mere

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd.

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd. Referat Den 17. juni 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 16. juni 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af bestyrelsesmøde den 3. maj 2016 kl.18.00 Tilstede var: Mogens Normann, Henrik Olsen, Carsten Schmidt, Michel Karlsson, Frederik Nobel, Gert Borum, Jørn Pedersen, Morten

Læs mere

Problemer fra sommercon grundet dobbeltbooking af salen på kløvermark skolen. I år booker vi tidligere og sørger for at afklare alting først.

Problemer fra sommercon grundet dobbeltbooking af salen på kløvermark skolen. I år booker vi tidligere og sørger for at afklare alting først. Generalforsamling Magnet 9/01/2016 Fremmødte: Joakim Jensen Paw Lundshøj Martin Pedersen Steen Alcor Thomas Petersen Brian klyhn Online fremmødte: Rene Schülts 1. Valg af ordstyrer og referent. 2. Formandens

Læs mere

Aftale mellem Svømmecenter Nordvest, Varmtvandsbadeanstalten, Ans Varmtvandsbassin,

Aftale mellem Svømmecenter Nordvest, Varmtvandsbadeanstalten, Ans Varmtvandsbassin, Aftale mellem Svømmecenter Nordvest, Varmtvandsbadeanstalten, Ans Varmtvandsbassin, Kjellerup Svømmesal og kultur- og fritidschef Freddie Davidsen 1. Indhold Styringsmodellen i Silkeborg Kommune baserer

Læs mere

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Morten Nielsen Olesen (MNO suppleant) Lasse Kristensen - (LK suppleant)

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Morten Nielsen Olesen (MNO suppleant) Lasse Kristensen - (LK suppleant) Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde nr. # 5 efter GF 2016 Mødedato & sted: torsdag d. 4. august 2016 klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NH) Knud Høgh (KH) Jesper Lorentzen

Læs mere

Bestyrelsesmøde kl.19 Referat

Bestyrelsesmøde kl.19 Referat Bestyrelsesmøde 15-08-16 kl.19 Referat Referat: Steen Isdahl 1. Breddeansvarlig (15 min) 1052 tilmeldte dags dato, med 42 på venteliste og der er manglende tilmelding torsdag og især fredag. De nye hold,

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 2 Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til DM Junior på kortbane (åben klasse), som finder sted fra torsdag den 31. oktober til og med søndag den 3. november 2019 i Vejle. PRAKTISKE

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Thorup, Rasmus, Nadia, Bo, Kåre, Parbæk Fremmødt: Kathrine Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Rasmus har sendt

Læs mere

Brugerrådsmøde på Rundforbi og Vedbæk Idrætsanlæg. Mødelokale på Rundforbi Idrætsanlæg

Brugerrådsmøde på Rundforbi og Vedbæk Idrætsanlæg. Mødelokale på Rundforbi Idrætsanlæg BRUGERRÅDSMØDE RUNDFORBI OG VEDBÆK IDRÆTSANLÆG Referat Emne/udvalg Mødested Brugerrådsmøde på Rundforbi og Vedbæk Idrætsanlæg Mødelokale på Rundforbi Idrætsanlæg Mødedato Onsdag d. 5. december 2018 Mødetidspunkt

Læs mere

Møde i Lederforum fredag den 23. februar 2018 Helle Hallen kl til

Møde i Lederforum fredag den 23. februar 2018 Helle Hallen kl til Dato 23. februar 2018 Dok.nr. 29274-18 Sagsnr. 17/9623 Ref. pkha Møde i Lederforum fredag den 23. februar 2018 Helle Hallen kl. 8.00 til 13.00. Der vil være morgenkaffe fra kl. 8.00. Bemærk sluttidspunktet

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 22. marts 2012 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Rikke Olesen/Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni 2016

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni 2016 KARENS MINDE KULTURHUSFORENING Wagnersvej 19 2450 København SV Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni 2016 Deltagere: Dorthe, Ann, Rie, Steen E., Harry, Inger, Steen K, Marianne, Gunilla og Flemming.

Læs mere

Møde i chefgruppen, Plan, Kultur og Teknik mandag den 9. marts 2015 kl. 09.00 i mødelokale 3. Årre

Møde i chefgruppen, Plan, Kultur og Teknik mandag den 9. marts 2015 kl. 09.00 i mødelokale 3. Årre Dato 9. marts 2015 Dok.nr. 16375/15 Sagsnr. 14/13483 Ref. 37164 Møde i chefgruppen, Plan, Kultur og Teknik mandag den 9. marts 2015 kl. 09.00 i mødelokale 3. Årre Tilstede: Bent Peter Larsen, Pia Koch

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 4 af 19/2-2013 = Administrationen Klokken 18:15 21:45 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Opgaver til DHM i Nyborg Svømmeklub

Opgaver til DHM i Nyborg Svømmeklub Fredag kl. 18:00-21:00 opsætning i svømmehallen Hvor skal tingene sættes op Hvor finder jeg dem Hjælper Navn (tlf.-nr.) Gule stole til tidtager, ved startenden Grå kasser til svømmernes tøj og sorte spande

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018

Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018 Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018 Deltagere: Lars Nielsen (LN), Rasmus Jøker (RJ), Claus Heikel (CH), Sarah Maria Pedersen (SP), Leif Nielsen (LEN), Esben Juul Knøss

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 12.maj 2015

Bestyrelsesmøde tirsdag den 12.maj 2015 Klubhuset. Bestyrelsesmøde tirsdag den 12.maj 2015 kl 19 i klubhuset Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Rasmus Jørgensen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per

Læs mere

Generalforsamling i Foreningen Kurbad Limfjorden F.M.B.A. Mandag 9. april 2018.

Generalforsamling i Foreningen Kurbad Limfjorden F.M.B.A. Mandag 9. april 2018. Generalforsamling i Foreningen Kurbad Limfjorden F.M.B.A. Mandag 9. april 2018. Referat: Dagsorden i henhold til vedtægterne 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Karsten Hjorth Larsen,

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Jan Referent: Henrik Dato: 04. November 2015 kl. 19:00 Tilstedeværende: Henrik, Jan, Stig, Kirsten og Peshko Punkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Dagsorden for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Møde nr. 03 Tirsdag den 06.11. 2018, 17.00 18.00 Mødet afholdes på Gladsaxe Rådhus, lokale 3608 Der vil være vand til mødet. Ved afbud

Læs mere

REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU

REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU Møde Tid og sted Deltagere Afbud Referent TEU Tirsdag den 9.1.2018 kl.17.30 i Rødovre Højnæsvej 61, bagindgangen 2610 Rødovre Tarik Setta (TS) Ole Knudsen-Nielsen(OKN)

Læs mere

Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Forår 2016

Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Forår 2016 Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Forår 2016 ÅBNINGSTIDER i svømmecenteret gældende fra 2. januar 2016 til 24. juni 2016 MANDAG 12 00-14 00... Offentlig svømning (varmtvandsbassin)

Læs mere