Referat af det lokale uddannelsesudvalgsmøde for Smede- og stålkonstruktioner. Tirsdag den 17. maj Hos TEC i Ballerup

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af det lokale uddannelsesudvalgsmøde for Smede- og stålkonstruktioner. Tirsdag den 17. maj Hos TEC i Ballerup"

Transkript

1 Referat af det lokale uddannelsesudvalgsmøde for Smede- og stålkonstruktioner Tirsdag den 17. maj 2016 Hos TEC i Ballerup J.nr.: Ref.: impt/lrp Tlf.: lrp@tec.dk Dato: 16. juni 2016 Medlemmer: Henrik Stilling (formand) [HS] DM Bent Nyhegn (næstformand) [BH] DI Peter Henrik Sørensen [PHS] DS Kevin Mike Nielsen [KMN] elevrep. Ida Thomsen [IMPT] TEC Per Larsen [PERL] TEC Lene Rise Pedersen [LRP] TEC (referent) Gæst: Per Bo Christiansen [PBCH] TEC Afbud: Per Buron [PB] TEC Glenn Enna [GE] DM Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra LUU-mødet den 10. marts Meddelelser fra formanden 3. Meddelelser fra udvalget (Arbejdsgiver/-tager) 4. Meddelelser fra skolen 5. Meddelelser fra elevrepræsentant 6. Meddelelser fra Praktikcentret 7. Efteruddannelse 8. Uddannelsens fremtid Branding Samarbejde med Dansk Metal 9. Tilfredshedsundersøgelser ETU Elevtilfredshedsundersøgelse (bilag) VTU Virksomhedstilfredshedsundersøgelse (bilag) 10. Næste møde 11. Eventuelt Ny ledelsesstruktur i Ballerup IMPT er blevet ny uddannelsesleder for Byggeri, Produktion og Service i Ballerup og der søges derfor efter en ny faglig pædagogisk leder. Postadresse: Technical Education Copenhagen Stæhr Johansens Vej 7, DK-2000 Frederiksberg Telefon Fax tec@tec.dk

2 Ad. 1: Godkendelse af referatet fra LUU-mødet den 10. december 2015 Referatet blev godkendt med få bemærkninger. Desværre er der et par fejlcitater i referatet, bl.a. prisen på plasmaskæreren. Den korrekte pris er kr Udstyrspuljen fra ministeriet er på kr. 150 millioner. Opfølgning på referatet Der kommer en tilbagemelding på ansøgning til udstyrspuljen, når skolen ved noget mere, som tidligst er efter udbudsrunden. Ad.2: Meddelelser fra formanden Metals repræsentanter i LUU Metalhovedstaden har afholdt møde for alle de medlemmer/repræsentanter de har i de forskellige LUUere. Det ser ud til at alle LUUere mere eller mindre kører ens. Nogle udvalg kører med underudvalg og mange udvalg har en faglærer med på møderne. Besigtigelser På sidste møde blev der nævnt en virksomhed, som ønskede en lærling, men det var usikkert, om de kunne blive godkendt. Dette er de så blevet efterfølgende og har ansat en voksenlærling. Derudover er endnu en virksomhed blevet godkendt til en lærling. Ad.3: Meddelelser fra udvalget (Arbejdsgiver/-tager) Værkstedet Det rustfrie værksted, her er der meget rodet. Det gælder til dels også de andre områder i værkstedet. Der henstilles til, at der bliver ryddet op på værkstedet. Materialer og værktøj skal ikke flyde rundt om på gulvet, men skal være på hylder o.l. Der henstilles til, at eleverne får besked på, at henter de materialer ind i værkstedet, skal de rydde op efter sig selv. Et værksted der ikke roder, vil give et mere sikkert værksted arbejdsmiljømæssigt. Der var en god debat omkring oprydning og sikkerhed i værkstedet samt at det rustfrie værksted bør indrettes mere hensigtsmæssigt. Tre punkter i forbindelse med indretningen af værkstedet: Kvalitet Sikkerhed Økonomi Det blev aftalt, at udvalget på næste LUU møde vil se forbedringerne i det rustfrie værksted. Ind til da, vil lærerne blive opfordret til at tage hånd om værkstedet. Ad.4: Meddelelser fra skolen Optagelse på GF2 august 2016 Optagetallene for august ser ud til, at vi får et lidt større hold end i Vi er spændte på at se sammensætningen, men ind til videre er 1/3 over 25 år. Den elevgruppe har vi rigtig gode erfaringer med.

3 Vi vil gerne op på at have 45 elever gennemfører GF2 hvert år, incl. EUX og ny mesterlærer. Dette vil give et godt afsæt til at holde volumen på skolen. Derfor skal vi have flere unge ind på vores grundforløb. Dette kommer vi komme nærmere ind på under punkt 8. Der skal ses ind på frafaldet fra GF2, da det er for højt. Frafaldet på GF2 Smede er dog ikke så højt, som på andre grundforløb. Regionsmesterskabet Regionsmesterskabet bliver afholdt på CELF den 6. og 7. september 2016, hvor vi satser på at få en elev med videre til DM. Plasmaskæreren Forventer stadig at plasmaskæreren er færdig opsat i uge Status på igangværende praktikforhold for Smedeuddannelsen Pr. 15. maj 2016 var der 143 lærlinge på smedeuddannelsen. Fordelingen på ordinære aftaler var 101 Klejnsmede, 9 Rustfri, 19 Rustfast og 14 Bearbejdning. Af de 143 lærlinge var der 16 i praktikordning. Pr. 17. maj 2015 var der 126 lærlinge og fordelingen på ordinære aftaler var 95 Klejnsmede, 14 Rustfri, 4 Rustfast og 13 Bearbejdning. Af de 126 lærlinge var der 18 i praktikordning. Ad. 5: Meddelelser fra elevrepræsentanter Intet til dette punkt. KMN havde ikke fået talt med eller hørt fra de andre lærlinge. Udvalget ønsker at KMN bliver mere synlig for de andre elever, så vi kan få dem mere på banen. Der var en god debat omkring dette og der kom flere gode forslag. Bl.a. opslag i klasselokalerne samt at GF2 bliver orienteret omkring elevrepræsentanten og hvad denne kan bruges til. Ad. 6: Meddelelser fra Praktikcentret Der er 14 smedeelever i praktikcentret hvor kun fem af dem er i værkstedet, da rigtig mange er i VFU Virksomhedsforlagt undervisning. To elever er på vej til anden uddannelse. Er bestemt ikke tilhænger af korte aftaler som nævnt på tidligere møder. Ad. 7: Efteruddannelse kompetencepakke, rettet mod opkvalificering inden for det smedetekniske. Det er lykkedes TEC at lave et samarbejde med Dansk Metal og omegnskommunerne om et 30 dages opkvalificeringskursus for ledige. Det er vi meget spændte på. Dette kursus startede op mandag den 9. maj Det indeholder svejsning, tegningsforståelse, materialeforståelse, kantpresse, varmt arbejde samt 26. På holdet er der både smede med et ældre svendebrev og andre, som har en uddannelse, hvor dette kan være begyndelsen på at komme ind i en anden branche. Vi ser frem til evalueringerne.

4 26 Vi har et øget antal 26 kurser. Svejsecertifikater Skolen kan ikke få det til at hænge sammen økonomisk med de kursister, som kun komme ind en enkelt dag og tager flere certifikater. Udvalget ønsker en status på hvor mange af dem, som tager certifikater, der er ledige. Udvalget støttede op om at skolen kunne tage et administrationsgebyr for certificeringerne. Skolen har pt. en udgift på knap kr til Force. Der er andre skoler, der tager et gebyr. Action IMPT kommer med en status på hvem og hvor mange, der tager certifikater samt det økonomiske ifm. certificeringer. IMPT skal undersøge status på Sjælland. Ad. 8: Uddannelsens fremtid Branding og Samarbejde med Dansk Metal Hvorfor kan vi ikke sælge vores uddannelse noget bedre? Der er så mange gode ting ved en erhvervsuddannelse samt mange gode historier. Vi tror på at der er uudnyttede potentialer kvinder og unge med anden etnisk baggrund. Derfor har vi lavet et samarbejde med dansk Metal (Anne Lise Nyegaard) om at kigge ind på måden vi arbejder med branding af faget. Konkret vil vi arbejde med: Skills, hvordan præsentere vi faget så vi har fokus på fagets og jobbets indhold. Både med hensyn til at have fokus på bredden i faget, den moderne smed, arbejdsmiljø og det kreative. Branding ud ad til information til folkeskolelærer, UU mv. Vi arbejder på at få Migatronic til at levere en minirobot til Skills, så man kan få en fornemmelse af udviklingen i faget. Vi arbejder på at få flere fra GF1 til at vælge smedefaget. Dette kan IMPT fortælle mere om på det kommende LUU. GF1 vil i højere grad arbejde med at udfordre de unges uddannelsesvalg, ved at give dem en større indsigt i forskellige uddannelser og deres muligheder. Vi har lavet et samarbejde med Ballerup ungdomsskole, hvor vi vil lave et valgfagshold for folkeskolerne, og så laver vi et aftenkursus. Begge kurser hvor unge kan arbejde med stål både i forhold til konstruktion og design. Hvad tænker vi om idéen om at få virksomhederne med på Skills? Ville de have lyst? Hvordan skulle det ske? Udvalget støttede op om, at virksomhederne kommer med på Skills. Ad. 9: Tilfredshedsundersøgelser VTU Virksomhedstilfredshedsundersøgelse Jo mindre virksomheden er, jo mindre tilfredse er de. Det er naturligvis noget TEC vil kigge ind på. Denne VTU er lavet på et mindre grundlag end vi kunne ønske, og vil vi være på forkant i den kommende VTU, både mht. at få renset i virksomhederne, så det er de rigtige virksomheder der er på listen, men også i forholdt til at få flere svar ind. Vi arbejder på at blive skarpere på at oversætte praktikmålene, lige som vi vil i gang med at udvikle en beskrivelse af hvad virksomhederne kan forvente i forhold til hvad eleven har lært på skoleopholdet. Hvordan kan vi orientere virksomhederne bedre om elevplaner og de muligheder der er i det program?

5 Vi arbejder med en større grad af virksomhedsinddragelse i forbindelse med den nye LUP ETU Elevtilfredshedsundersøgelse Vi har to fokusområder, hvor vi allerede har handlet på det ene. Øget fokus på praktikpladssøgning, og hjælp til dette sker ved, at vi planlægger 1 uge hvert ½ år, hvor GF2 eleverne kan komme i virksomhedsforlagt undervisning. Øget fokus på at gøre det tydelig hvad eleven skal lære ved den igangværende undervisning portfolie (FOU projektet), større systematik i forhold til selvevaluering, større fokus på at underviserne arbejder med deres egen tilgang til det at sætte klare og forstålige mål. Kort omkring nogle af spørgsmålene/svar: Vedr. kritik af det fysiske. Her må det tilføjes, at vi byggede om i den periode og noget af teoriundervisningen foregik i pavilloner. Derudover havde vi en nedbrudt plasmaskærer, så vi forstår dem godt. Vedr. læring i praktikken. Det ser rigtigt godt ud! Vedr. undervisningens indhold Her er vi godt tilfredse. Ad. 10: Næste møde LUU møde Næste møde afholdes torsdag den 15. september 2016, kl hos TEC. Pkt. til næste møde: Evaluering af praktisk grundforløbsprøve på GF2 smede H1 smede på den nye ordning Pris på certificeringer Ad. 11: Eventuelt Intet til dette punkt.

Referat af det lokale uddannelsesudvalgsmøde for Maskin og værktøj [Finmekanik] Torsdag den 28. april 2016

Referat af det lokale uddannelsesudvalgsmøde for Maskin og værktøj [Finmekanik] Torsdag den 28. april 2016 Referat af det lokale uddannelsesudvalgsmøde for Maskin og værktøj [Finmekanik] Torsdag den 28. april 2016 På TEC J.nr.: Ref.: /lrp Tlf.: 2545 3621 E-mail: lrp@tec.dk Dato: 18. maj 2016 Medlemmer: Carsten

Læs mere

Lokalt uddannelsesudvalg for: Ernæringsassistentuddannelsens. Efteruddannelse. Referat. Udvalgsmøde 12:00 14:30

Lokalt uddannelsesudvalg for: Ernæringsassistentuddannelsens. Efteruddannelse. Referat. Udvalgsmøde 12:00 14:30 Tid & sted: Tirsdag d. 20. januar 2015 Udvalgsmøde 12:00 14:30 Deltagere: Arbejdsgiversiden: Danske Regioner: Uddannelseskoordinator Inge Sønke, IS (formand for LUU ERA) Køkkenchef Hanne Jensen, HJ (afbud)

Læs mere

Susanne Bomholt Andersen, Kristian Henriksen, Lars Kühnau Frederiksen. Evt. ansvarlig for opfølgning

Susanne Bomholt Andersen, Kristian Henriksen, Lars Kühnau Frederiksen. Evt. ansvarlig for opfølgning Lokalt uddannelsesudvalgsmøde for VVS Mødedato: Mødested: Møde indkaldt af: Deltagere: Mandag den 4. december 2017, kl. 11-13 efterfølgende jule frokost. Milnersvej 48, 3400 Hillerød, mødelokale 1 (1.

Læs mere

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg indenfor maler

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg indenfor maler 0 Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg indenfor maler 03-04-2014 Selandia Til stede / afbud / fraværende uden afbud Til stede: Charlotte Haslund Pet Vedel Helle Lemvig Ellis Jørgensen Niels

Læs mere

Afbud: Claus Pilegård (KTS) Bjørn Svendsen (DB) Michael Bøge Holm (KTS) og Michael Hviid (TEC) Poul J. Laustsen (KTS) og Steffen Kragelund (3F)

Afbud: Claus Pilegård (KTS) Bjørn Svendsen (DB) Michael Bøge Holm (KTS) og Michael Hviid (TEC) Poul J. Laustsen (KTS) og Steffen Kragelund (3F) LUU møde, Tømrer. Københavns Tekniske Skole Marielundvej 44, Herlev d. 17.1.2012 kl. 15.0 17.00 Deltagere: Bjarne Petersen (3F), Morten Liisberg (DB), Thomas Groth (KTS), Ole W. Nielsen (Virks. sekr.),

Læs mere

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg inden for det merkantile område

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg inden for det merkantile område 0 Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg inden for det merkantile område 04-02-2014, kl. 08:30 10:00 Bredahlsgade 3A, Handelsskolen Merete Christoffersen Til stede / afbud / fraværende uden afbud

Læs mere

Mødereferat Dato:

Mødereferat Dato: Mødereferat Dato: 20.06.2019 Mødeforum: LUU Stenhugger Dato: Torsdag den 20. juni 2019 Tid: 09:00 13:00 Sted: Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent: Learnmark Tech, Vejlevej 150, 8700 Horsens Lokale V222

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl Til stede: Heidi Bjerre Mørch Birgit Borgwardt* Conny Karlskov Heidi Kristensen Tenna Danielsen Heidi B. Thomsen Mogens Schlüter Anette Byriel Kim Madsen Eva Fredslund Hansen* Maja Nordmand Anne Helt/

Læs mere

DANSK METAL Arbejdsmarkedsafdelingen Nyropsgade 38 1780 København V Tlf.: 33632000 Fax: 33632140

DANSK METAL Arbejdsmarkedsafdelingen Nyropsgade 38 1780 København V Tlf.: 33632000 Fax: 33632140 DANSK METAL Arbejdsmarkedsafdelingen Nyropsgade 38 1780 København V Tlf.: 33632000 Fax: 33632140 Uddannelsesløft i 1. halvår 2013 (opdateret 11. januar 2013) Ordningen om dannelsesløft indeholder ret til

Læs mere

UG2 9. december Afbud fra Poul Bobach

UG2 9. december Afbud fra Poul Bobach 9. december 2014 jbn Resume fra møde i UG 2 afholdt den 9. december 2014 kl. 10.00 hos Industriens Uddannelser, Vesterbrogade 6D, 4. sal, lilla mødelokale Ved mødet deltog: Brian Mikkelstrup Finn Kyed

Læs mere

Evt. ansvarlig for opfølgning. GF2 Michael: GF2 er udmærket, god energi, der er kommet styr på sagerne, ingen mangler.

Evt. ansvarlig for opfølgning. GF2 Michael: GF2 er udmærket, god energi, der er kommet styr på sagerne, ingen mangler. Lokalt uddannelsesudvalgsmøde for VVS Mødedato: Mandag den 5. marts 2018, kl. 12-14. Mødested: Møde indkaldt af: Deltagere: Milnersvej 48, 3400 Hillerød, mødelokale 1 (1. sal) Arne Frandsen, på vegne af

Læs mere

Referat fra fællesmøde i de lokale uddannelsesudvalg for Snedkerfaget og maskinsnedkerfaget Tirsdag d. 28/

Referat fra fællesmøde i de lokale uddannelsesudvalg for Snedkerfaget og maskinsnedkerfaget Tirsdag d. 28/ Referat fra fællesmøde i de lokale uddannelsesudvalg for Snedkerfaget og maskinsnedkerfaget Tirsdag d. 28/03 2017 Deltagere: LUU for snedkere: Johnni Kenneth Christensen Jørgen Nielsen Svend Gredal Erik

Læs mere

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg inden for elektrikere

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg inden for elektrikere 0 Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg inden for elektrikere 27-05-2014, kl. 13:00 15:00 Selandia, Willemoesvej 4, Slagelse (caféen) Jeanette Kloster Nielsen Til stede / afbud / fraværende uden

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro 1. Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter

Læs mere

Autoteknisk Center Opfølgningsplan 2014

Autoteknisk Center Opfølgningsplan 2014 Opfølgning og evaluering på sidste års indsatser udfyldes. Derefter udvælges mindst 5 indsatser indenfor prioriteringsområderne til forbedring jvf. skolens kvalitetscirkel ud fra dataindsamlingen i 2013

Læs mere

Referat af LUU Produktion & udvikling 14. januar 2014

Referat af LUU Produktion & udvikling 14. januar 2014 Referat af LUU Produktion & udvikling 14. januar 2014 Deltagere: Afbud: Kai Bendixen Claus Clausen Frode Carlsen Mogens Johansen Annette Mosegaard Peter Skovmos Mielsen Nils Hedegaard Per Sørensen Leif

Læs mere

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden 1 Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Fredag 23. maj 2014 Deltagere: Ilse Rasmussen, Linn Agnethe Bertelsen, Kasper Soelberg, Bente Juulsgard, Inger Marie Jaillet, Johnny Nielsen, Irene

Læs mere

Lokale uddannelsesudvalg for Forsyningsoperatøruddannelsen

Lokale uddannelsesudvalg for Forsyningsoperatøruddannelsen BILAG 3.4.1 LUU SKIVE Referat Dato: Onsdag den 28 april kl. 10 i el afd. Referent: Bjarne Tilstede: Søren Dath; Arne Thøgersen; Peter F. Andersen; Vagn Petersen; Per Nielsen; Ivar Rud; Christian Møller;

Læs mere

Dagsorden for opstartsmøde i det lokale uddannelsesudvalg for elektrikeruddannelsen

Dagsorden for opstartsmøde i det lokale uddannelsesudvalg for elektrikeruddannelsen Dagsorden for opstartsmøde i det lokale uddannelsesudvalg for elektrikeruddannelsen Dato: 13. juni 2018 Forplejning: Frokost Tid: kl. 12.00 til 14.00 Sted: UCH Mødedeltagere: Int: Organisation: Mødeleder:

Læs mere

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg. Lokale 23 på Social- & Sundhedsskolen, Skive afdeling

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg. Lokale 23 på Social- & Sundhedsskolen, Skive afdeling LUU LOKALT UDDANNELSESUDVALGSMØDE Tidspunkt: Tirsdag den 8. marts 2011 kl. 12.00 14.00 Sted: Lokale 23 på Social- & Sundhedsskolen, Skive afdeling Deltagere: Anne Stubberup Skive og Viborg Kommune Eva

Læs mere

Mødereferat Dato:

Mødereferat Dato: Mødereferat Dato: 20.12.2017 Mødeforum: LUU Teknologi Dato: Torsdag den 14. december 2017 Tid: 13:00 16:00 Sted: Learnmark Tech, Vejlevej 150, 8700 Horsens Lokale 230 Mødeleder: Deltagere: Peter Sørensen

Læs mere

LUU PAU Dato: 10. oktober Kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 211

LUU PAU Dato: 10. oktober Kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 211 LUU PAU Dato: 10. oktober 2017. Kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 211 Mødedeltagere: Mette Kim Bjerre, Annie Hansen, Henning Troelsen, Lone Rasmussen, Pia Ranck, Thomas

Læs mere

R E F E R A T af møde i Mejerifagets FællesUdvalg mandag den 27. oktober 2008 kl. 14.00 på Dalum UddannelsesCenter

R E F E R A T af møde i Mejerifagets FællesUdvalg mandag den 27. oktober 2008 kl. 14.00 på Dalum UddannelsesCenter MEJERIFAGETS FÆLLESUDVALG R E F E R A T af møde i Mejerifagets FællesUdvalg mandag den 27. oktober 2008 kl. 14.00 på Dalum UddannelsesCenter Der forelå afbud fra Thomas Johansen Mødets dagsorden var følgende:

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00 Bilag 2.2, Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede: Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov,

Læs mere

Referat fra Lokalt uddannelsesudvalgsmøde for tømrerne. Den 13. januar 2016, Kl

Referat fra Lokalt uddannelsesudvalgsmøde for tømrerne. Den 13. januar 2016, Kl MØDEREFERAT Referat fra Lokalt uddannelsesudvalgsmøde for tømrerne Den 13. januar 2016, Kl. 08.00 Til stede: Peter Bøgh, Søren Bisgaard, Steen Lidsmoes, Jan Rasmussen, Carsten Schmidt, Henrik Pedersen,

Læs mere

Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl Selandia Park 8, Lokale U2.

Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl Selandia Park 8, Lokale U2. Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl.14.15-16.00 Selandia Park 8, Lokale U2. Tilstede: Ulla Mikkelsen, Marianne Frederiksen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Dorthe Mikkelsen, Ea Kristensen, Dorthe Isager,

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 229 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 229 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Ulla Dalby, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Ulla Mikkelsen, Tina Møller Matzen,

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl 5.december 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl. 15.00 17.00 Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem Damian Eis, elevrepræsentant 1. Godkendelse af

Læs mere

KURSER I METALSVEJSNING

KURSER I METALSVEJSNING KURSER I METALSVEJSNING TAG DIT AMU KURSUS I SLAGELSE Metalsvejsning Svejsning er et stort og spændende arbejdsområde inden for metalindustrien, og efterspørgslen efter kvalificerede svejsere er stor.

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere:

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere: Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Onsdag 5. juni kl. 8.30-11.30 Deltagere: Ilse Irene Rasmussen, Johnny Nielsen, Bente Juulsgård, Irene Winther, Lotte Helbo Kristiansen, Nana Skjødt, Birgit

Læs mere

Mødereferat Dato:

Mødereferat Dato: Mødereferat Dato: 22.12.2017 Mødeforum: LUU Stenhugger Dato: Fredag den 15. december 2017 Tid: 11:30 15:00 Sted: Learnmark Tech, Vejlevej 150, 8700 Horsens Lokale 230 Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent:

Læs mere

Referat af det lokale uddannelsesudvalgsmøde for Jern og Metal den 7. december 2015

Referat af det lokale uddannelsesudvalgsmøde for Jern og Metal den 7. december 2015 Referat af det lokale uddannelsesudvalgsmøde for Jern og Metal den 7. december 2015 Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra forrige møde 2. Meddelelser fra formandskaberne. 3. Meddelelse fra skolen. 4.

Læs mere

Referat LUU-møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet

Referat LUU-møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet Referat LUU-møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet Tid Tirsdag den 19.09.2017 kl. 8.30-12.00 Sted Remisen bemærk ændret mødested Deltagere Lene Nielsen,

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede

Referat. Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. Tilstede: Ulla Dalby, Kjeld Saul, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Tine Krogh, Jørgen Lücking Houmøller,

Læs mere

Handlingsplaner gældende for Teknisk EUD V45

Handlingsplaner gældende for Teknisk EUD V45 Handlingsplaner 2013-2014 gældende for Teknisk EUD V45 Smedeafdelingen (Produktion og Udvikling GF + HF): Generelt set er der sket et pædagogisk løft i afdelingen, idet lærerne har gennemført et projektforløb

Læs mere

Program for workshop. Bliv dus med de nye uddannelsesbekendtgørelser. Oplæg af Uddannelseskonsulent Anne Nyegaard, Industriens Uddannelser

Program for workshop. Bliv dus med de nye uddannelsesbekendtgørelser. Oplæg af Uddannelseskonsulent Anne Nyegaard, Industriens Uddannelser Bliv dus med de nye uddannelsesbekendtgørelser Oplæg af Uddannelseskonsulent Anne Nyegaard, Industriens Uddannelser Program for workshop Struktur i nye uddannelsesbekendtgørelser Talentspor og højniveaufag

Læs mere

Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013

Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013 Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013 0. Fremmøde Afbud: Lone Rasmussen og Erik Vinther Fraværende: Åge Nørholm 1. Hvordan arbejder praktik og skole videre med tematisering Tematiseringen er kommet

Læs mere

Indsatsområder og handlingsplaner for erhvervsuddannelserne, 2013 2014.

Indsatsområder og handlingsplaner for erhvervsuddannelserne, 2013 2014. Indsatsområder og handlingsplaner for erhvervsuddannelserne, 2013 2014. CPH WEST har besluttet en længerevarende satsning som Ny Nordisk Skole. Der er defineret 3 konkrete mål for CPH WEST: 1. De faglige

Læs mere

Erhvervsskolerne Aars

Erhvervsskolerne Aars Erhvervsskolerne Aars Erhvervsskolerne Aars Erhvervsgymnasier (HHX,HTX) EUD/EUX grundforløb Smedeuddannelsen Ernæringsassistentuddannelsen Handels- og salgsassistentuddannelsen Entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen

Læs mere

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling,

Læs mere

SVE JSNING AMU-KURSER 2 019

SVE JSNING AMU-KURSER 2 019 SVE JSNING AMU-KURSER 2 019 Skovsbovej 43 5700 Svendborg Tlf.: +45 72 22 57 00 mail@sesg.dk Ryttervej 65 5700 Svendborg Tlf.: +45 72 22 57 00 mail@sesg.dk Porthusvej 71 5700 Svendborg Tlf.: +45 72 22 57

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 23. september 2015 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 23. september 2015 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Maiken Haugaard Villadsen Carsten Ohrt Anne-Mette Holm Sørensen Afbud: Anette

Læs mere

Referat LUU-møde. Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud. Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V.

Referat LUU-møde. Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud. Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V. Referat LUU-møde Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl. 12-16 Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V. Emne/Dagsordenspunkt Beslutning/opfølgning Tidshorisont/

Læs mere

2015 Elevtrivselsundersøgelsen

2015 Elevtrivselsundersøgelsen 215 Elevtrivselsundersøgelsen For erhvervsuddannelserne Svarprocent: 1% (26 besvarelser ud af 26 mulige) Handlingsplan Det vil vi selv gøre! Hvad vil vi gøre i vores klasse/på vores hold? Skriv her Hvad

Læs mere

Autoteknisk Center Opfølgningsplan 2015

Autoteknisk Center Opfølgningsplan 2015 Opfølgning og evaluering på sidste års indsatser udfyldes. Derefter udvælges mindst 5 indsatser indenfor prioriteringsområderne til forbedring jvf. skolens kvalitetscirkel ud fra dataindsamlingen i 2014

Læs mere

Referat LUU-møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område

Referat LUU-møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Referat LUU-møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Tid Mandag den 19.11.2018 kl. 09.00-12.30 Sted PS 2.18 bemærk ændring af mødelokale Deltagere Maria Flindt,

Læs mere

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg for maler Bygge og anlæg

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg for maler Bygge og anlæg 0 Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg for maler Bygge og anlæg Til stede / afbud / fraværende uden afbud 22-01-2015 Selandia Til stede: Charlotte Haslund Ellis Jørgensen Helle Lemvig Niels

Læs mere

Referat fra lokalt uddannelsesudvalg. Det pædagogiske område. 13. december 2012 kl Deltagere

Referat fra lokalt uddannelsesudvalg. Det pædagogiske område. 13. december 2012 kl Deltagere Referat fra lokalt uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 13. december 2012 kl. 14.00 17.00 Deltagere Hanne Nielsen, Vibeke Kristensen, Karin Mathiesen, Marianne Dalby, Kenneth Petersen, Tove Sørensen,

Læs mere

2015 Elevtrivselsundersøgelsen

2015 Elevtrivselsundersøgelsen 15 Elevtrivselsundersøgelsen For erhvervsuddannelserne Svarprocent: 83% (5 besvarelser ud af 6 mulige) Handlingsplan Det vil vi selv gøre! Hvad vil vi gøre i vores klasse/på vores hold? Skriv her Hvad

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat. Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

KURSER I METALSVEJSNING

KURSER I METALSVEJSNING KURSER I METALSVEJSNING INDEN KURSETS START Der vil blive foretaget en individuel visitation, så indplaceringen i et forløb bliver så korrekt som muligt. EFTER ENDT KURSUSFORLØB Efter kursusforløbet, kan

Læs mere

Resultatlønskontrakt 2016 evaluering

Resultatlønskontrakt 2016 evaluering Resultatlønskontrakt 2016 evaluering Basisramme Emne Evaluering Vægtning Målopfyldelse 1. Fokus på uddannelserne og rekruttering Sikre at flere unge vælger uddannelsesområdet sundhed-, omsorg og pædagogik

Læs mere

Indsatsområder og handlingsplaner for erhvervsuddannelserne, 2015 2016.

Indsatsområder og handlingsplaner for erhvervsuddannelserne, 2015 2016. Indsatsområder og handlingsplaner for erhvervsuddannelserne, 2015 2016. Dette skoleår vil være præget af implementeringen af reform på erhvervsuddannelserne. Reformens mål er overordnet at skabe bedre

Læs mere

Referat af FU-møde den 19. august 2009 på Selandia CEU, Bredahlsgade 1, 4200 Slagelse bestyrelseslokalet

Referat af FU-møde den 19. august 2009 på Selandia CEU, Bredahlsgade 1, 4200 Slagelse bestyrelseslokalet Deltagere: ESB-netværkets forretningsudvalg o Anette Halvgaard (AH) o Michael Kaas-Andersen (MKA) o Mogens Schlüter (MS) ESB-sekretariatet o Lajla Pedersen (LAP) Afbud: o Kent W. Kristensen (KWK) August

Læs mere

TALENTSPOR PÅ TECHCOLLEGE FOR ELEVER DER HAR LYST OG MOD PÅ MERE

TALENTSPOR PÅ TECHCOLLEGE FOR ELEVER DER HAR LYST OG MOD PÅ MERE TALENTSPOR PÅ TECHCOLLEGE FOR ELEVER DER HAR LYST OG MOD PÅ MERE TALENT PÅ TECHCOLLEGE Elever, der gennemfører grundforløbet med et godt resultat, kan tage deres hovedforløb på talentspor. Det betyder,

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 5. september 2018 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 5. september 2018 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Christian Jørgensen Pia Niemann Damtoft Heidi Have Damian Eis Annika Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Peder Munck Referat af møde i Bestyrelsen for Social-

Læs mere

Det lokale uddannelsesudvalg for Entreprenør-

Det lokale uddannelsesudvalg for Entreprenør- Det lokale uddannelsesudvalg for Entreprenør- og landbrugsmaskiner Mødereferat: Det lokale uddannelsesudvalg for Entreprenør- og landbrugsmaskiner. Tidspunkt: Aars, den 8. juni 2016, kl. 10.00 14.00. Sted:

Læs mere

Lokalt uddannelsesudvalg for Industrislagteruddannelsen. Referat. Tirsdag den 13. maj kl. 10:00 13:00 med efterfølgende frokost

Lokalt uddannelsesudvalg for Industrislagteruddannelsen. Referat. Tirsdag den 13. maj kl. 10:00 13:00 med efterfølgende frokost Tid: Tirsdag den 13. maj kl. 10:00 13:00 med efterfølgende frokost Sted: UCR, Maglegårdsvej 8, 4000 Roskilde, Gul 4 Deltagere: Fødevareforbundet NNF: Lærlingeansvarlig Søren Kruse Olsen, SKO Skuemester

Læs mere

Flere praktikpladser flere faglærte Voksen- og efteruddannelse

Flere praktikpladser flere faglærte Voksen- og efteruddannelse 6 regionsmestre til DM Ved regionsmesterskaberne og skolemesterskaberne i de enkelte fag, der har været afviklet her i efteråret har Svendborg Erhvervsskole hele 6 lærlinge, som har vundet deres respektive

Læs mere

UG 3 Nyhedsbrev Juli 2013

UG 3 Nyhedsbrev Juli 2013 Juli 2013 UG 3 Nyhedsbrev Juli 2013 - Aktiviteter siden UG 3 møde 4. april 2013 Jsn, les Cykel- og motorcykelområdet Cykel-, knallert- og MC nye svendeprøveopgaver Som en MI-udviklingsopgave har CELF udarbejdet

Læs mere

Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen

Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen REFERAT LUU PAU 4. november 2016 Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen Afbud: Grethe Buch, Peter Søegaard, Henning Troelsen

Læs mere

Nyheder og aktiviteten på EUD og AMU

Nyheder og aktiviteten på EUD og AMU Nyheder og aktiviteten på EUD og AMU Arbejde i LUU (jeres erfaringer) AUB-projekt store og småskoler Praktikcentre (jeres erfaringer) AMU Udkommer første uge i hver 3. måned Marts Juni September December

Læs mere

Møde i det lokale uddannelsesudvalg (LUU)

Møde i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) Møde i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) Tidspunkt Torsdag d. 4/10 2018 kl. 9-13 Sted SOPU, Milnersvej 40, Hillerød, lokale 6205 Emne/Dagsordenspunkt Beslutning/opfølgning Tidshorisont/ ansvarsfordeling

Læs mere

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg. den 30. marts 2016 kl på Thise Mejeri

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg. den 30. marts 2016 kl på Thise Mejeri R E F E R A T af møde i Mejerifagets FællesUdvalg den 30. marts 2016 kl. 13.00 på Thise Mejeri Tilstede var: Lars Gram Nils Juhl Andreasen Finn Ladegaard Peter K. Holm Lars Kaae Maria-Christina Sørensen

Læs mere

Niels Henning Holm Jørgensen (næstformand) Allan Borgwardt Schmidt (formand)

Niels Henning Holm Jørgensen (næstformand) Allan Borgwardt Schmidt (formand) København den 15. november 2016 DI-repræsentanter: 3F-repræsentanter: Niels Henning Holm Jørgensen (næstformand) Allan Borgwardt Schmidt (formand) Brigitte Pudor Gullev Vagn Schmidt John Krøier Jensen

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Møde LUU SOSU Dato: 11. december 2018. Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Mødedeltagere: Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Gitta Kørchen, Hanne Christensen, Hanne

Læs mere

ETU og Undervisningsmiljøvurdering

ETU og Undervisningsmiljøvurdering ETU og Undervisningsmiljøvurdering 2018 December 2018 Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne Svarprocent: 77% (590 besvarelser ud af 767 mulige) Elevtrivsel 84 85 86 83 82 83 81 78 [+2]

Læs mere

Forretningsordenen godkendes med enkelte kommentarer.

Forretningsordenen godkendes med enkelte kommentarer. Referat LUU-møde Tidspunkt Torsdag d. 28. juni 2018 kl. 9-13 Sted SOPU København, Skelbækgade 1, 1717 Kbh. V., lokale 1.12 1. Velkomst til det nye udvalg - Valg og konstituering af formandskab - Godkendelse

Læs mere

Data som ledelsesværktøj

Data som ledelsesværktøj Data som ledelsesværktøj Hvor kommer jeg fra hvem er EUC Nordvest? Faktaboks: Dækningsområde ca. 1.700 km 2 Ca. 75.000 indbyggere En øjenåbner? En badevægt angiver din vægt. Du ændrer ikke din vægt bare

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU Til stede: Ulla Kappel Jonna Thuesen Søren Josefsen Anne Marie Jakobsen Jeanette Schmidt Christensen* Ruth Nykjær Marianne Brogaard Jensen Arne Højvang Jensen* Helle Saksager Linette Finne Lisbeth Nørgaard

Læs mere

Dagsorden til møde i LUU PÆD

Dagsorden til møde i LUU PÆD Dagsorden til møde i Minervavej 47, 8960 Randers SØ Mandag d.25.februar2019 kl. Deltagere: Birthe Bøggild (formand)(bb Lederrepræsentant fra Randers Kommune), Karin Mathiesen (næstformand) (KM Repræsentant

Læs mere

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016:

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Børne- og ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Deltagere: Lene Høyer Anne Stubsgaard Jon Paludan Anne Vestergaard Jensen Sofie Lunøe Stine

Læs mere

Dagsorden for møde i det lokale uddannelsesudvalg for elektrikeruddannelsen

Dagsorden for møde i det lokale uddannelsesudvalg for elektrikeruddannelsen Dagsorden for møde i det lokale uddannelsesudvalg for elektrikeruddannelsen Dato: 4.6.2019 Forplejning: Tid: kl. 8.30-10.30 Sted: UCH Holstebro, Wald. Poulsens vej Mødedeltagere: Int: Organisation: Mødeleder:

Læs mere

Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014.

Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014. 24-11-2014 Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014. Selandia Park 8, Demonstrationsstuen, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Velkomst/Marianne Frederiksen. FOA har opfordret skolen til at

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 18. september 2015 Kl. 09.30 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Håndværksrådets skoletilfredshedsundersøgelse August 2013. Undervisernes faglige kvalifikationer summary

Håndværksrådets skoletilfredshedsundersøgelse August 2013. Undervisernes faglige kvalifikationer summary Håndværksrådets skoletilfredshedsundersøgelse August 2013 Undervisernes faglige kvalifikationer summary Undersøgelsen viser, at virksomhederne generelt finder de faglige kvalifikationer hos de undervisere,

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Fredag den 16. september 2016 Kl. 08.30 11.30 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Referat af LUU-møde. Mødedeltagere Afbud Tidspunkt Mandag d. 11. sept Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh. V.

Referat af LUU-møde. Mødedeltagere Afbud Tidspunkt Mandag d. 11. sept Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh. V. Referat af LUU-møde Mødedeltagere Afbud Tidspunkt Mandag d. 11. sept. 2017 Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh. V. Emne/Dagsordenspunkt Beslutning/opfølgning Tidshorisont/ ansvarsfordeling TEMA 1 fokus på igangværende

Læs mere

Gennemgang og drøftelse af skolepraktikplaner for: GF2 rettet mod det pædagogiske område

Gennemgang og drøftelse af skolepraktikplaner for: GF2 rettet mod det pædagogiske område Referat fra mødet i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på skolen Tirsdag d.5.maj fra kl.13.00 til 16.00 Deltagere: Kenneth Pedersen, Birthe

Læs mere

Mødereferat Refdato: 14. januar 2018

Mødereferat Refdato: 14. januar 2018 Mødereferat Refdato: 14. januar 2018 Mødeforum: LUU for Data, Elektronik, Automatik og Robot Dato: 10. januar 2018 Tid: 12.30 15.00 Sted: EUC Syd, Hilmar Finsens gade 18, lokale 211 Deltagere: Afbud: Referent:

Læs mere

Lokalt uddannelsesudvalg for: Vagtuddannelsen AMU-Vagt. Referat. Tid & sted: Fredag d. 28. februar 2014, UCR- mødelokale gul 6.

Lokalt uddannelsesudvalg for: Vagtuddannelsen AMU-Vagt. Referat. Tid & sted: Fredag d. 28. februar 2014, UCR- mødelokale gul 6. Tid & sted: Fredag d. 28. februar 2014, UCR- mødelokale gul 6. Udvalgsmøde kl. 10:00 13:00, UCR Deltagere: Udvalget arbejdstager- og arbejdsgiversiden: VSJ, Peter Jørgensen, PJ (Formand for LUU Vagt) FTR

Læs mere

December Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne. Rybners. Svarprocent: 58% (601 besvarelser ud af 1039 mulige)

December Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne. Rybners. Svarprocent: 58% (601 besvarelser ud af 1039 mulige) December 2017 Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne Rybners Svarprocent: 58% (601 besvarelser ud af 1039 mulige) Elevtrivsel Rybners Landsgennemsnit EUD ekskl. SOSU 84 82 84 83 78 86

Læs mere

2010 Elevtrivselsundersøgelsen

2010 Elevtrivselsundersøgelsen 1 Elevtrivselsundersøgelsen Social- og Sundhedsskolen STV Svarprocent: % (483 besvarelser ud af 483 mulige) Elevtrivsel Regionsgennemsnit Social- & Sundhedsskoler samlet (Region Midtjylland) Regionsgennemsnit

Læs mere

ETU Elevtrivselsundersøgelse 2016 TECHCOLLEGE

ETU Elevtrivselsundersøgelse 2016 TECHCOLLEGE ETU Elevtrivselsundersøgelse TECHCOLLEGE Campus 3 - Hovedforløb Uddannelser: Landbrug Lastvognsmekaniker Personvognsmekaniker Industritekniker Smed Teknisk Designer Side 1 af 26 Indledning Elevtrivselsundersøgelsen

Læs mere

Referat. LUU møde. Mandag den 3. september 2012 fra klokken 8.30 til 11.00. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8

Referat. LUU møde. Mandag den 3. september 2012 fra klokken 8.30 til 11.00. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Referat LUU møde Mandag den 3. september 2012 fra klokken 8.30 til 11.00 Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 LUU udvalget: 3 fagkyndige medlemmer repræsenterende kommunerne i Sønderjylland:

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske

Læs mere

yderligere ressourcer til det merkantile område af skolepraktikken Styrke skolepraktikelevernes praktikpladsøgning

yderligere ressourcer til det merkantile område af skolepraktikken Styrke skolepraktikelevernes praktikpladsøgning VID Praktikcenter Handlingsplan 2014 To gange om året gennemfører vi tilfredshedsundersøgelser blandt vores studerende i skolepraktikken. Med afsæt i resultaterne derfra og andre tilbagemeldinger fra studerende,

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

R E F E R A T af møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg mandag den 16. september 2013 kl. 10.00 i Dansk Industri. I mødet deltog:

R E F E R A T af møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg mandag den 16. september 2013 kl. 10.00 i Dansk Industri. I mødet deltog: Mejeribrugets UddannelsesUdvalg R E F E R A T af møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg mandag den 16. september 2013 kl. 10.00 i Dansk Industri I mødet deltog: Poul Erik Faarkrog, NNF Lars Gram, Danske

Læs mere

Handelsskolen Viborg Opfølgningsplan 2014

Handelsskolen Viborg Opfølgningsplan 2014 Opfølgning og evaluering på sidste års indsatser udfyldes. Derefter udvælges mindst 5 indsatser indenfor prioriteringsområderne til forbedring jvf. skolens kvalitetscirkel ud fra dataindsamlingen i 2013

Læs mere

Indsatsområder og handlingsplaner for Merkantil afdeling i Taastrup, 2014 2015.

Indsatsområder og handlingsplaner for Merkantil afdeling i Taastrup, 2014 2015. Indsatsområder og handlingsplaner for Merkantil afdeling i Taastrup, 2014 2015. CPH WEST har besluttet en længerevarende satsning som Ny Nordisk Skole. Der er defineret 3 konkrete mål for CPH WEST: 1.

Læs mere

ETU Elevtrivselsundersøgelse 2016 TECHCOLLEGE

ETU Elevtrivselsundersøgelse 2016 TECHCOLLEGE ETU Elevtrivselsundersøgelse TECHCOLLEGE Campus 2 - Hovedforløb Uddannelser: Frisør Kosmetiker Tandklinikassistent Gastronom Tjener Side 1 af 26 Indledning Elevtrivselsundersøgelsen er gennemført blandt

Læs mere

Det samlede årselevtal realiseres med 931 for finansåret (estimat juli 2017).

Det samlede årselevtal realiseres med 931 for finansåret (estimat juli 2017). Navn: Anne-Birgitte Agger Periode: 15. januar 2018 31. juli 2018 Beløbsramme: Underskrift direktør: Underskrift skolens bestyrelsesformand: Bilag: Øvrige forudsætninger for resultatlønskontrakten. Område:

Læs mere

Håndværksrådets skoletilfredshedsundersøgelse August 2013. Resultater, konklusioner og perspektiver

Håndværksrådets skoletilfredshedsundersøgelse August 2013. Resultater, konklusioner og perspektiver Håndværksrådets skoletilfredshedsundersøgelse August 2013 Resultater, konklusioner og perspektiver Håndværksrådet har i 2013 fået svar fra mere end 3.000 små og mellemstore virksomheder på spørgsmål om

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 12. oktober 2018 Kl. 9.00 12.00, mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Kim Henriksen, FOA Herning - formand (KH) Tanja Nielsen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU for SOSU-området

Referat fra møde i LUU for SOSU-området Referat fra møde i LUU for SOSU-området Dato: Fredag den 21. november 2014, kl. 09.00 13.00 (inkl. julefrokost) i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Erna Leth (suppleant),

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU for SOSU Sjælland

Referat fra møde i LUU SOSU for SOSU Sjælland Referat fra møde i LUU SOSU for SOSU Sjælland Onsdag d.02.10.2013. Referent: Merete Frank Christensen 1. Opgørelse over frafald på SSH- og SSA-uddannelsen. SOSU Sjælland har fået lavet en opgørelse over

Læs mere