Tryghed fra bygning til borger. Kommunekoncept fra Securitas

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tryghed fra bygning til borger. Kommunekoncept fra Securitas"

Transkript

1 Tryghed fra bygning til borger Kommunekoncept fra Securitas

2 Tryghed fra bygning til borger Kommunekoncept fra Securitas Et trygt og sikkert miljø for medarbejdere og borgere giver effektive rammer at arbejde i samt glæde og tilfredshed hos den enkelte. Men med en kompleks størrelse som en kommune med mange forskellige typer bygninger og mange forskellige sikkerhedsbehov for både bygninger, medarbejdere og borgere, kan det være en udfordring at have overblikket og undgå utryghed, hærværk, tyveri og lignende. Vær proaktiv, og lad Securitas hjælpe jer med at skabe trygge og præventive rammer for jeres medarbejdere og borgere. Securitas jeres sikkerhedspartner Securitas er en af Danmarks største sikkerhedsleverandører. Vi kender det kommunale marked og har mange års erfaring med de sikkerhedsudfordringer, som kommunerne står overfor. Med 20 afdelinger, to kontrolcentraler og 135 biler på vejene hver nat garanterer vi kort reaktionstid, og et beredskab, der skaber tryghed. Vores løsninger har sikret os en position som markedsleder gennem mange år, hvilket giver jer sikkerhed for, at vi ved, hvad vi taler om, og at vi også er her i morgen. Med vores kommunekoncept Tryghed fra bygning til borger vil vi sammen med jer skabe en tryg og sikker kommuner. Konceptet består ikke bare af vagter og vagtbiler, men det er et unikt koncept tilpasset kommunens specifikke behov lige fra intelligent overvågning af bygninger over præventive uddannelser for medarbejderne til omsorgsfuld sikring for assistancekrævende borgere. Udbyttet for jer er økonomiske besparelser, bedre medarbejderoplevelser og glade, trygge borgere. Vi giver tryghed hele vejen

3 Omsorgsfuld sikring Individuel rådgivning Aktiv Tilstedeværende tryghed støtte Borgersikkerhed Det mobile beredskab Kontrolcentral Bygningssikkerhed Skræddersyet beredskab overvågning Intelligent Medarbejdersikkerhed foranstaltning Fysisk Personlig foranstaltning Præventiv uddannelse

4 Bygningssikkerhed Kommuner er komplekse størrelser med mange forskellige typer bygninger med forskellige sikkerhedsbehov. Det kan derfor være en udfordring at sikre det helt rette sikkerhedsniveau og desuden sikre det hele på en overskuelig måde. Securitas har erfaringen og kompetencerne til at skabe den optimale sikkerhedsløsning på en overskuelig måde. Individuel rådgivning I løbet af årene er der ofte kommet mange forskellige sikkerhedsleverandører til, hvilket forårsager en tung administration og et manglende økonomisk overblik. De forskelligartede løsninger svarer ikke nødvendigvis til kommunens risikobillede. Securitas er ISO certificeret inden for leverandørrådgivning og kan give det nødvendige overblik over kommunens samlede sikkerhedsniveau. Vi tilbyder én kontaktperson uanset hvor mange lokaliteter vi dækker gennem sikringen. Det skaber overblik og frigør ressourcer til kerneopgaver. Skræddersyet beredskab Mange af kommunens områder og bygninger er til og for borgerne, men ikke alle borgere opfører sig hensigtsmæssigt. Det medfører i nogle tilfælde hærværk og utryghed over for andre borgere. Securitas har et landsdækkende beredskab, der overvåges fra vores døgnbemandede kontrolcentral. Via overvågning og beredskabet kan vi overvåge områder og bygninger og reagere med det samme, der er uønsket aktivitet. Vi kan også supplere med eksempelvis miljøvagter og områdevagter alt efter kommunens specifikke behov. Intelligent overvågning Flere af kommunens bygninger har særlige sikkerhedsmæssige udfordringer, idet steder som biblioteker og sportshaller typisk skal være åbne over det hele i dagstimerne og kun i begrænset omfang i aftentimerne. Med intelligent overvågning kan skræddersy Securitas videoanalyse, så alarmen reagerer på en bestemt måde på de valgte hændelser. Et eksempel kan være en sportshal, hvor operatører via opsatte højtalere beder de sidste brugere som operatørerne har fået besked om via opsatte kameraer om at forlade hallen. Derefter slukkes automatisk lys og andet elektronisk udstyr, og tyverialarmen bliver slået til.

5 Medarbejdersikkerhed Kommunens medarbejdere har til tider med borgere at gøre, der kan gøre medarbejderne utrygge. Det kan være socialrådgivere, plejepersonale eller skatteopkrævere, der kan stå overfor borgere, der udviser truende adfærd eller ligefrem vil udøve vold mod medarbejderne. Ved hjælp af forskellige foranstaltninger og præventiv uddannelse kan Securitas hjælpe medarbejderne til en mere tryg og behagelig hverdag. Fysisk tryghedsforanstaltning For at sikre et trygt og sundt arbejdsmiljø for kommunens medarbejdere har Securitas en række fysiske foranstaltninger, der disket og sikkert højner trygheden. Det kan eksempelvis være overfaldstryk, som medarbejdere, der har samtaler med borgere omkring job, skilsmisse, kontanthjælp etc., udstyres med. Hvis medarbejderen føler sig utryg, kan vedkommende trykke på knappen, der sender en alarm til den nærmeste Securitas vagt. En anden fysisk foranstaltning kan være opsatte hjertestartere, der kan overvåges fra vores kontrolcentral. Når hjertestarteren åbnes, kan operatørerne assistere via højtalere og videokameraer for at give ekstra tryghed om proceduren. Personlig tryghedsforanstaltning En anden måde at sikre et trygt og sundt arbejdsmiljø for medarbejderne er ved hjælp af personlige foranstaltninger. Det er relevant for medarbejdere, der har direkte kontakt med borgere i form af samtaler enten på jobcentre, i hjemmet eller lignende, og hvor medarbejderen ønsker at have en vagt med. Vagten vil være diskret og kan være i et andet lokale, hvis dette ønskes, men medarbejderne har den tryghed, at skulle der opstå en utryg situation, så kan vagten træde til og håndtere situationen sikkert og professionelt. Præventiv uddannelse I en hverdag, hvor kommunens medarbejdere kan komme i situationer, der er til fare for dem selv eller deres kolleger, vil det have både tryghedsskabende og økonomisk effekt at give medarbejderne præventive sikkerhedsuddannelser. Med Securitas uddannelse i konflikthåndtering er der fokus på at forebygge voldelige situationer og formålet er at give medarbejderne teknikker og viden om blandt andet reaktionsmønstre og strategier til at forebygge konflikter. Securitas tilbyder også kurser i førstehjælp og brandbekæmpelse, hvor medarbejderne lærer at forebygge og forhindre at små episoder kan udvikle sig til livstruende ulykker.

6 Borgersikkerhed Mangel på tid og ressourcer kan gøre det svært at fastholde et højt serviceniveau for borgerne. Securitas er allerede til stede i det lokale bybillede over hele landet og har kompetencerne til, at vi sammen kan skabe større tryghed og tilfredshed for borgerne. Tilstedeværende tryghed Kommunerne oplever stigende utryghed blandt borgerne i det offentlige rum, hvilket skaber større behov for kriminalitetsforebyggende og tryghedsskabende løsninger. Securitas kan hjælpe med præventive løsninger så som områdevagter og city patrol. Områdevagten foretager jævnlige tilsyn på legepladser, ved sportshaller osv. og sikrer en effektiv forebyggelse mod kriminalitet. City patrol skaber et trygt miljø på gågader og i shoppingcentre, og med vagter gående jævnligt i bymiljøet opnår kommunerne en stor præventiv effekt mod tyverier og hærværk samt skaber tryghed med deres tilstedeværelse. Aktiv støtte Gruppering af unge borgere, der laver hærværk og befinder sig ulovligt i kommunale bygninger, skaber utryghed for andre borgere i det offentlige rum. En måde at bekæmpe dette er at få de unge på rette køl igen. Med aktiv støtte fra Securitas Go- For-It projekt hjælper Securitas mentorer udsatte unge i alderen år med at blive sluset ind på arbejdsmarkedet og gjort selvforsørgende. Gevinsten for kommunerne er både besparelser på kontanthjælp og besparelse på de direkte omkostninger ved kriminalitet. Omsorgsfuld sikring Adgang til assistancekrævende borgere Kommunen har behov for let og sikker adgang til assistancekrævende borgere. Med Securitas elektroniske nøgleløsning kan brugeren se hvem/ hvornår døre åbnes, og man undgår, at nøgler forsvinder eller kopieres. Overvågning af medicin, mad- og væskeindtag Når borgerne ikke indtager medicin, væske eller mad, bliver de dårlige. Via overvågning af borgernes indtag kan Securitas reagere, hvis dette ikke sker. Dermed vil borgeren undgå at stå i en uhensigtsmæssig situation. Tilkaldestøtte til hjemmehjælpere eller borgerne Hvis en borger står i en akut situation, kan Securitas tilkaldes. Det sikrer en høj tryghed for borger og hjemmehjælper, at de hurtigt kan få professionel assistance.

7 Referencer Horsens Kommune Samarbejdet mellem Horsens Kommune og Securitas involverer blandt andet runderinger efter behov som for eksempel på en lystbådhavn og et opholdsområde for unge, hvor har været problemer med hærværk og tyveri. Her sørger Securitas områdevagt for ad hoc runderinger i aften- og nattetimerne. Securitas kører også alarmpatrulje på alle deres alarmer og sørger for trygge og sikre rammer på Horsens Jobcenter. Her er fastvagt i udvalgte perioder, og bliver en af medarbejdernes overfaldstryk aktiveret, kan Securitas vagt hurtigt være på stedet, da de gennem en city patrol ordning patruljerer på gågaden ved siden af. Vores medarbejdere oplever en stor tryghed i at vide, at der er en vagt tæt på, og det giver dem ro til at udføre et godt stykke arbejde. Lone Buus Sørensen, Sikrings- og forsikringsmedarbejder, Horsens Kommune Svendborg Kommune Svendborg Kommunes samarbejde med Securitas involverer samlet sikkerhedsløsning med alt fra tyverialarmer, videoovervågning, overfaldstryk, ad hoc runderinger til aflåsning af toiletter og flaghejsning. Det vigtigste for os ved en sikkerhedsleverandør er, at vi ved, de også er her i morgen. Rene Sundstrøm, Forsikrings- og risikorådgiver, Svendborg Kommune Vi har alt inkluderet i den aftale, vi har med Securitas. Det giver os et godt overblik, og vi slipper for en masse administrativt arbejde. Rene Sundstrøm, Forsikrings- og risikorådgiver, Svendborg Kommune Brøndby Kommune Samarbejdet mellem Brøndby Kommune og Securitas involverer blandt andet vagtrunderinger, videoovervågning og alarmpatrulje. En af kommunens store udfordringer er unge bander, der opholder sig i og ved sportshaller og lignende bygninger. Ofte vil de bare have et sted at opholde sig og spille fodbold, men når de bryder ind i bygningerne, medfører det ofte store udgifter til reparation af skader. Securitas har hjulpet med en løsning, hvor der er blevet sat videokameraer, højtalere og sirene op. Dermed kan operatørerne på Securitas kontrolcentral bede de unge om at forlade området og sætte sirenen i gang, hvis de alligevel ikke forsvinder. Jeg bruger ofte Securitas til sparring og rådgivning omkring sikring af lokaler eller bygninger specielt i de situationer hvor jeg selv er i tvivl om hvor høj sikkerheden skal være og hvilke forsikringsmæssige krav, der er. Marianne Levring, Bygningskonstruktør, Brøndby Kommune

8 Vi værner om dine værdier Så enkelt er det faktisk, hvis vi skal fortælle den helt korte historie om, hvad vi kan gøre for dig; vi beskytter din virksomheds materielle og immaterielle værdier. Den lidt længere historie involverer meget korte reaktionstider, dybt professionelle vagter, højteknologiske løsninger og et perfekt match mellem menneskelige kompetencer og unikke overvågningssystemer. I spændet mellem komplekse totalløsninger og enkle overvågninger skaber vi dedikeret tryghed fra globale koncerner til helt små virksomheder. Securitas A/S Sydvestvej Glostrup Danmark Securitas Vi har øje for dig Tlf.: securitas.dk securitas.com

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsning Forøg dit sikkerhedsniveau ved at kombinere intelligent videoovervågning med vagtsomme vagtoperatører

Læs mere

Brand & Førstehjælp. Unikt supplement til din sikkerhedsløsning

Brand & Førstehjælp. Unikt supplement til din sikkerhedsløsning Brand & Førstehjælp Unikt supplement til din sikkerhedsløsning Brand & Førstehjælp Unikt supplement til din sikkerhedsløsning Er du i tvivl, om hvordan og hvor meget brandfarligt væske du må opbevare i

Læs mere

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsning Forøg dit sikkerhedsniveau ved at kombinere intelligent videoovervågning med vagtsomme vagtoperatører

Læs mere

Den sikre reception. Receptionsløsninger fra Securitas

Den sikre reception. Receptionsløsninger fra Securitas Den sikre reception Receptionsløsninger fra Securitas Den sikre reception Receptionsløsninger fra Securitas Receptionen er den første kontakt, dine gæster får med din virksomhed, og den fungerer samtidig

Læs mere

Fra Dansikring til Securitas. Historien bag...

Fra Dansikring til Securitas. Historien bag... Fra Dansikring til Securitas Historien bag... Securitas AB 51 lande, 300.000 medarbejdere Nu sker det! Fra Dansikring til Securitas Dansikring blev stiftet i 1980 og har siden 1989 været en del af verdens

Læs mere

Indsatsplan ved vold, trusler og anden krænkende adfærd på Odder Rådhus

Indsatsplan ved vold, trusler og anden krænkende adfærd på Odder Rådhus Indsatsplan ved vold, trusler og anden krænkende adfærd på Odder Rådhus Indsatsplanen omhandler arbejdsrelateret fysisk og psykisk vold. Arbejdsrelateret vold omfatter både risiko for og episoder med fysisk

Læs mere

ET GODT PSYKISK ARBEJDSMILJØ UNDGÅ VOLD PÅ ARBEJDSPLADSEN

ET GODT PSYKISK ARBEJDSMILJØ UNDGÅ VOLD PÅ ARBEJDSPLADSEN ET GODT PSYKISK ARBEJDSMILJØ UNDGÅ VOLD PÅ ARBEJDSPLADSEN UDGIVET JANUAR 2014 2 2020 Nedslidning som følge af et dårligt psykisk arbejdsmiljø er et væsentligt tema for både samfund, virksomheder og for

Læs mere

ET GODT PSYKISK ARBEJDSMILJØ UNDGÅ VOLD PÅ ARBEJDSPLADSEN

ET GODT PSYKISK ARBEJDSMILJØ UNDGÅ VOLD PÅ ARBEJDSPLADSEN ET GODT PSYKISK ARBEJDSMILJØ UNDGÅ VOLD PÅ ARBEJDSPLADSEN UDGIVET JANUAR 2014 2 3 UNDGÅ VOLD PÅ ARBEJDSPLADSEN Psykisk arbejdsmiljø og vold på arbejdspladsen I denne pjece kan du læse 10 gode råd til,

Læs mere

Kenneth Hoe KontrolCentralleder. Jan Julin Field Sales Manager Exam. Sikringsleder / PFSO. Lars Rasmussen Projektledere / PFSO.

Kenneth Hoe KontrolCentralleder. Jan Julin Field Sales Manager Exam. Sikringsleder / PFSO. Lars Rasmussen Projektledere / PFSO. Velkommen til Jan Julin Field Sales Manager Exam. Sikringsleder / PFSO Kenneth Hoe KontrolCentralleder Lars Rasmussen Projektledere / PFSO Jens Andersen Sikkerheds konsulent / PFSO Lars Hansson AXIS Thomas

Læs mere

Retningslinjer til forebyggelse og håndtering af grænseoverskridende adfærd

Retningslinjer til forebyggelse og håndtering af grænseoverskridende adfærd Retningslinjer til forebyggelse og håndtering af grænseoverskridende adfærd 3. udgave Godkendt 30. januar 2012 af områdeudvalget for administrationen. Retningslinjerne er revideret af HR-afdelingen forår

Læs mere

Guide for håndtering af vold og trusler.

Guide for håndtering af vold og trusler. Guide for håndtering af vold og trusler. Redskab til forebyggelse, håndtering og opfølgning på vold og trusler Det er målet at sikre et trygt arbejdsmiljø, såvel fysisk som psykisk, for alle skolens medarbejdere.

Læs mere

Hvilken form for kriminalitet i og omkring hjemmet bekymrer dig mest?

Hvilken form for kriminalitet i og omkring hjemmet bekymrer dig mest? Hvilken form for kriminalitet i og omkring hjemmet bekymrer dig mest? 5 Indbrud 26% Hjemmerøveri Hærværk Angreb fra kamphunde/muskelhunde Andet Der er ikke noget, der bekymrer mig 17% Ved ikke 1 2 3 4

Læs mere

Præsentation. Jan Julin Field Sales Manager Eksamineret Sikringsleder. Tlf. 2464 6879. PFSO I 2004 Arbejdet med ISPS koden siden 2004

Præsentation. Jan Julin Field Sales Manager Eksamineret Sikringsleder. Tlf. 2464 6879. PFSO I 2004 Arbejdet med ISPS koden siden 2004 Præsentation Jan Julin Field Sales Manager Eksamineret Sikringsleder Tlf. 2464 6879 PFSO I 2004 Arbejdet med ISPS koden siden 2004 G4S leverer integrerede løsninger - med vagt og sikring Løsninger Video

Læs mere

ER DIT HJEM EN TRYG BASE?

ER DIT HJEM EN TRYG BASE? Alarm & Sikring Side 1 Alarm & Sikring ApS ER DIT HJEM EN TRYG BASE? OGSÅ NÅR DU ER UDE AF HUSET...? Alarm & Sikring Side 2 WWW.ALARM-OG-SIKRING.DK TLF: 70 20 50 85 VI SKABER TRYGGE RAMMER FOR DIG OG DIN

Læs mere

Gode Råd. Vidste du?? Gode råd og spørgsmål. Hvad er det nu for noget med de her banke nøgler og låse pistoler.?

Gode Råd. Vidste du?? Gode råd og spørgsmål. Hvad er det nu for noget med de her banke nøgler og låse pistoler.? Gode Råd Vidste du?? Gode råd og spørgsmål Hvad er det nu for noget med de her banke nøgler og låse pistoler.? Banke nøgler og låse pistoler er ikke nyt, de har været på markedet i mange år. De kan låse

Læs mere

VOLDSPOLITIK RISSKOV SKOLE

VOLDSPOLITIK RISSKOV SKOLE VOLDSPOLITIK Formål: - At give redskaber til at håndtere situationer, hvori vold indgår - At give optimal støtte i en akut situation - At bakke op efterfølgende, hvis en medarbejder har været udsat for

Læs mere

Politik for ITV overvågning i Assens Kommune

Politik for ITV overvågning i Assens Kommune Politik for ITV overvågning i Assens Kommune 1. Definition. Ved videoovervågning forstås vedvarende eller periodisk gentagen overvågning af både udendørs og indendørs arealer ved hjælp af automatisk virkende

Læs mere

Securitas. tema: fra. Remote vagt. Designermøbler finder hjem ved hjælp af sporingsenheder

Securitas. tema: fra. Remote vagt. Designermøbler finder hjem ved hjælp af sporingsenheder Nyt Securitas Oktober 2014 fra genfinding Designermøbler finder hjem ved hjælp af sporingsenheder Kundecase sikkerhed og service i fokus hos novozymes Nye services Læs mere om vores nye Brand & Førstehjælp

Læs mere

Trusler og vold Handleplan på Sankt Nikolaj Skole.

Trusler og vold Handleplan på Sankt Nikolaj Skole. Trusler og vold Handleplan på Sankt Nikolaj Skole. Vold og trusler rammer ikke blot den enkelte ansatte på skolen, men påvirker det psykiske arbejdsmiljø på hele arbejdspladsen. Derfor er forebyggelse

Læs mere

TRYGHED, SIKKERHED & ARBEJDSMILJØ

TRYGHED, SIKKERHED & ARBEJDSMILJØ TRYGHED, SIKKERHED & ARBEJDSMILJØ Life2Save 360 Når vi siger 360 grader betyder det, at vi er med jer hele vejen rundt. Vores 360 cirkel er opbygget af moduler, der kan sammensættes og tilpasses, så det

Læs mere

Allerød Kommune: Videoovervågning forebygger hærværk og vold

Allerød Kommune: Videoovervågning forebygger hærværk og vold Milestone Customer Story Juni 2012 Allerød Kommune: Videoovervågning forebygger hærværk og vold Allerød Kommune vil stoppe hærværkspersoner og voldsmænd, inden de begår deres ugerninger. En del af løsningen

Læs mere

At bidrage til at situationer/konflikter ikke udvikler sig til uønsket fysisk kontakt og truende

At bidrage til at situationer/konflikter ikke udvikler sig til uønsket fysisk kontakt og truende Retningslinjer for forebyggelse af vold og trusler MED-udvalget 11.03.16 Indhold Formål... 1 Definition... 1 Forebyggelse af vold og trusler... 2 Anmeldelse til politiet... 3 Vold eller trusler om vold

Læs mere

Sikringskatalog Kapitel 13 Vagtydelser

Sikringskatalog Kapitel 13 Vagtydelser Forsikring & Pension Januar 2014 Sikringskatalog Kapitel 13 Vagtydelser Forsikring & Pension Philip Heymans Allé 1 2900 Hellerup Tlf. 41 91 91 91 www.forsikringogpension.dk Indholdsfortegnelse 10 Indledning...

Læs mere

politik for vold, mobning og chikane delpolitik til trivselspolitik - forebyggelse og håndtering af vold, mobning og chikane.

politik for vold, mobning og chikane delpolitik til trivselspolitik - forebyggelse og håndtering af vold, mobning og chikane. politik for vold, mobning og chikane delpolitik til trivselspolitik - forebyggelse og håndtering af vold, mobning og chikane. 1 Vold, mobning og chikane Denne delpolitik er udarbejdet for at øge opmærksomheden

Læs mere

Vi forstår at passe på dig

Vi forstår at passe på dig SPECIALTILB Alarmpakke (Dansikring Di UD kr. 995 rects normalp ris kr. 2.495) og fra kr. 299 i månedligt se rviceabonnement inkl. installatio n foretaget af pr ofessionel alarmmontør og gratis sikkerhedstjek

Læs mere

Det tager ca. 10 minutter at svare på spørgsmålene - du kan til hver en tid genoptage din

Det tager ca. 10 minutter at svare på spørgsmålene - du kan til hver en tid genoptage din Velkommen til Norddjurs Kommunes standard APV Skema Det tager ca. 10 minutter at svare på spørgsmålene - du kan til hver en tid genoptage din besvarelse ved at klikke på linket i den mail, du har modtaget.

Læs mere

Sikrings-rapporten 2009

Sikrings-rapporten 2009 Sikrings-rapporten 2009 UNDERSØGELSER BLANDT PROFESSIONELLE OG INDENDØRS-ANSATTE OM SIKKERHED 2009 KOMPAS KOMMUNIKATION INDHOLDSFORTEGNELSE Om undersøgelserne 4 Hovedkonklusioner 5 PROFESSIONELLE 6 Demografi

Læs mere

Xclass [VOLDSPOLITIK] Willemoesvej 2b, 4200 Slagelse

Xclass [VOLDSPOLITIK] Willemoesvej 2b, 4200 Slagelse Xclass Willemoesvej 2b, 4200 Slagelse [VOLDSPOLITIK] Xclass værdier i forhold til vold, definition af vold, målsætning, handleplaner og psykisk førstehjælp samt liste over kontaktpersoner i tilfælde af

Læs mere

Værn om dine VÆRDIER SECURITY SERVICES A/S

Værn om dine VÆRDIER SECURITY SERVICES A/S Værn om dine VÆRDIER SECURITY SERVICES A/S Presseklip Et indbrud hvert femte minut Indbrudstyve sætter historisk rekord Mange virksomheder får ikke dækket tab ved indbrud Hvert kvarter bliver der begået

Læs mere

Kvalificerede medarbejdere til små og store opgaver

Kvalificerede medarbejdere til små og store opgaver Kvalificerede medarbejdere til små og store opgaver Rekruttering Try & Hire Vikar din medspiller på arbejdsmarkedet Dialog skaber kontakt Kontakt knytter mennesker Medarbejderne ApS er et landsdækkende

Læs mere

Vi våger over dit levebrød

Vi våger over dit levebrød Falck Alarm Forsikringsgodkendt Vi våger over dit levebrød En alarmløsning med en professionel organisation bag Når du vælger en alarmløsning fra Falck, følger der mere end 100 års erfaring med at forebygge,

Læs mere

Instruks for alarm- og pejlesystemer (SEL 125 stk. 1 og 2)

Instruks for alarm- og pejlesystemer (SEL 125 stk. 1 og 2) Instruks for alarm- og pejlesystemer (SEL 125 stk. 1 og 2) Udstedt: 12. februar 2015 Godkendt af: Myndighedschef Ove G. Jensen 1.0 Opbygning Magtinstruksen er rent teknisk opdelt i en generel instruks,

Læs mere

Opgaver Den primære opgave er så vidt muligt at forhindre at nogen kommer til fysisk eller psykisk skade. Anråbe overfaldsmanden om at stoppe.

Opgaver Den primære opgave er så vidt muligt at forhindre at nogen kommer til fysisk eller psykisk skade. Anråbe overfaldsmanden om at stoppe. Skabelon til indsatsplaner Indsatsplan VOLD OG TRUSLER OM VOLD MOD BORGERE i Handicap Situation En borger på et af Socialområdets tilbud udsættes for vold eller trusler om vold. Alarmering Alarmering kan

Læs mere

Voldspolitik Korskildeskolen

Voldspolitik Korskildeskolen Voldspolitik Korskildeskolen 1 Korskildeskolens voldspolitik Sådan håndterer vi vold, trusler om vold og voldsomme hændelser Indledning Korskildeskolen ønsker med denne politik at gøre det klart, at vi

Læs mere

Brandskader. - vi gør skaden go igen..

Brandskader. - vi gør skaden go igen.. Brandskader Brandskader Beredskab NERIS har gennem årene opbygget en stor erfaring i brandskader. Vi har et tæt samarbejde med de lokale brandvæsener og -beredskaber, bl.a. på uddannelsesområdet. Totalløsning

Læs mere

I alle 3. Rumsikring.

I alle 3. Rumsikring. Hvad hedder de 3 hovedsikringsområder inden for sikringsteknik? Perimetersikring, skalsikring og rumsikring. Hvilket sikringsområde hører et hegn til? Perimetersikring. Hvilket sikringsområde hører en

Læs mere

STOP TYVEN INDEN INDBRUD - UDENDØRS SIKRING - VIDEODETEKTORER - SIRENE UDRYKNING. ERHVERV PRIVAT

STOP TYVEN INDEN INDBRUD - UDENDØRS SIKRING - VIDEODETEKTORER - SIRENE UDRYKNING. ERHVERV PRIVAT STOP TYVEN INDEN INDBRUD - UDENDØRS SIKRING - VIDEODETEKTORER - SIRENE UDRYKNING. ERHVERV PRIVAT Guardeye er vores bud på fremtidens alarmsystem til private og erhverv med fokus på video verifikation og

Læs mere

Life2Save s Sikkerhedscirkel. Forebyggelse Akuthjælp Opfølgning.

Life2Save s Sikkerhedscirkel. Forebyggelse Akuthjælp Opfølgning. Life2Save s Sikkerhedscirkel Forebyggelse Akuthjælp Opfølgning. Sikkerhedscirklen er: Et Life2Save koncept med fokus på forebyggelse, akuthjælp og opfølgning. Sikkerhedscirklen er opbygget som moduler.

Læs mere

Risikostyring set fra et kriminalpræventivt perspektiv v. Lars S. Jespersen, Contea

Risikostyring set fra et kriminalpræventivt perspektiv v. Lars S. Jespersen, Contea Contea Assurance Forsikringsmæglerselskab P/S Internationale Forsikringsmæglere www.contea.dk Risikostyring set fra et kriminalpræventivt perspektiv v. Lars S. Jespersen, Contea Conteas afdeling for Sikring

Læs mere

MÅRSLET ER ET GODT STED AT VOKSE OP...OG DET SKAL DET HELST BLIVE VED MED AT VÆRE

MÅRSLET ER ET GODT STED AT VOKSE OP...OG DET SKAL DET HELST BLIVE VED MED AT VÆRE MÅRSLET ER ET GODT STED AT VOKSE OP...OG DET SKAL DET HELST BLIVE VED MED AT VÆRE Denne folder er skrevet og udgivet af en gruppe voksne, som arbejder med børn og unge i Mårslet skoledistrikt se på bagsiden

Læs mere

Retningslinjer vold, trusler og andre psykiske påvirkninger

Retningslinjer vold, trusler og andre psykiske påvirkninger Retningslinjer vold, trusler og andre psykiske påvirkninger Enhver form for trusler og vold af fysisk og psykisk karakter kan ikke tolereres i sundhedsplejen. Som medarbejder i sundhedsplejen varetager

Læs mere

Voldspolitik. Kobberbakkeskolen

Voldspolitik. Kobberbakkeskolen Kobberbakkeskolen Telefon 5588 8200 kobberbakkeskolen@naestved.dk www.kobberbakkeskolen.dk Voldspolitik Kobberbakkeskolen Kobberbakkeskolens voldspolitik Sådan håndterer vi vold, trusler om vold og voldsomme

Læs mere

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening Alarm JABLOTRON 100 Ny alarm med revolutionerende betjening Betjeningspanel Betjeningspanelet kan betjenes af op til 300 brugere. Systemet indeholder både trådfaste BUS baserede og trådløse betjeningspaneler.

Læs mere

Vagtservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. VAGTSERVICE

Vagtservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. VAGTSERVICE Vagtservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. VAGTSERVICE KVALITET, KOMPETENCER OG KUNDEN I CENTRUM. Dedikeret til vagt og sikkerhed Vagtservice Danmark er en dedikeret vagt- og sikkerhedsvirksomhed,

Læs mere

GODE RÅD OM. Arbejdstilsynets screening af det psykiske arbejdsmiljø ARBEJDSTILSYNETS SCREENING AF DET PSYKISKE ARBEJDSMILJØ. Udgivet af DANSK ERHVERV

GODE RÅD OM. Arbejdstilsynets screening af det psykiske arbejdsmiljø ARBEJDSTILSYNETS SCREENING AF DET PSYKISKE ARBEJDSMILJØ. Udgivet af DANSK ERHVERV 2007 GODE RÅD OM Arbejdstilsynets screening af det psykiske arbejdsmiljø Udgivet af DANSK ERHVERV ARBEJDSTILSYNETS SCREENING AF DET PSYKISKE ARBEJDSMILJØ Indholdsfortegnelse På hvilke områder inden for

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

Formål med analysen er at opnå og dele viden samt handle derefter - ikke placering af skyld.

Formål med analysen er at opnå og dele viden samt handle derefter - ikke placering af skyld. TABSÅRSAGSMODELLEN En ulykke er kendetegnet ved at være: En uønsket hændelse, der medfører uacceptabelt tab eller skade på personer. En ulykkesanalyse giver værdifuld information om farlige situationer,

Læs mere

God jobstart. introduktion af nye medarbejdere. Sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen. Arbejdsmiljøguide for Odder Kommune. Doknr.

God jobstart. introduktion af nye medarbejdere. Sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen. Arbejdsmiljøguide for Odder Kommune. Doknr. Version: 2 Niveau: 3 Dato 06.07.09 Side 1 af 5 God jobstart introduktion af nye medarbejdere Sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen Version: 2 Niveau: 3 Dato 06.07.09 Side 2 af 5 God jobstart - introduktion

Læs mere

Nordic Retail A/S Tel.: Ballerup Nordic Retail A/S. - her starter godt købmandskab.

Nordic Retail A/S Tel.: Ballerup   Nordic Retail A/S. - her starter godt købmandskab. Nordic Retail A/S Tel.: +45 44 84 14 44 Brydehusvej 30 L-M KundeService@Nordic-Retail.com 2750 Ballerup www.nordic-retail.com Nordic Retail A/S - her starter godt købmandskab www.nordic-retail.com Om Nordic

Læs mere

KIBO Sikring A/S sikringspartner

KIBO Sikring A/S sikringspartner KIBO Sikring A/S 2015 360 0 sikringspartner Mekanisk Sikring Brandsikring Service & Beredskab Elektronisk Overvågning Én partner til alle dine sikringsbehov Vi passer på dig og dine værdier Hos KIBO Sikring

Læs mere

Konflikthåndteringspolitik på Produktionsskolen i Greve og Høje Taastrup

Konflikthåndteringspolitik på Produktionsskolen i Greve og Høje Taastrup Konflikthåndteringspolitik på Produktionsskolen i Greve og Høje Taastrup Forord Konflikter er en del af livets vilkår. Som udgangspunkt er uenighed og konflikter uundgåeligt, ikke mindst i en skolesammenhæng,

Læs mere

En sikker og komfortabel ejendom. JABLOTRON 100 alarm med den unikke MyJABLOTRON App

En sikker og komfortabel ejendom. JABLOTRON 100 alarm med den unikke MyJABLOTRON App En sikker og komfortabel ejendom JABLOTRON 100 alarm med den unikke MyJABLOTRON App Høj sikkerhed og stort anvendelsesområde Enkel to-knapsbetjening JABLOTRON 100 alarmen kan anvendes til både små og store

Læs mere

Service & Energi +++ 11030 +++ 0893 Sjælland USF B

Service & Energi +++ 11030 +++ 0893 Sjælland USF B Vi tager forbehold for trykfejl, abonnements- og prisændringer. * For yderligere informationer, priser og vilkår for DLG Sikrings alarmløsninger se www.dlgsikring.dk. DLG Koncernmarketing Februar 2012

Læs mere

OPHOLDSSTEDET SKARBYVEJ

OPHOLDSSTEDET SKARBYVEJ for socialt belastede unge i alderen 12-18 år ucceshistorier De unge på karbyvej har mere end rigeligt at slås med. På trods af det kæmper vi os i fællesskab til den ene succes efter den anden. Vi er stolte,

Læs mere

En sikker og komfortabel ejendom. JABLOTRON 100 alarm med den unikke MyJABLOTRON App

En sikker og komfortabel ejendom. JABLOTRON 100 alarm med den unikke MyJABLOTRON App En sikker og komfortabel ejendom JABLOTRON 100 alarm med den unikke MyJABLOTRON App Høj sikkerhed og stort anvendelsesområde Enkel to-knapsbetjening JABLOTRON 100 alarmen kan anvendes til både små og store

Læs mere

Værdien af sensorgulve på Tistrup Plejecenter

Værdien af sensorgulve på Tistrup Plejecenter Værdien af sensorgulve på Tistrup Plejecenter Af Kristine Pedersen Opsætningen af sensorgulve på Tistrup Plejecenter skete på initiativ fra Varde Kommune, da det nye plejecenter på Yderikvej skulle bygges.

Læs mere

Beredskabsplan for Bakkelandets Friskole.

Beredskabsplan for Bakkelandets Friskole. Beredskabsplan for Bakkelandets Friskole. Indhold: a. Brand. side 2 + 3 + 4 b. Ulykker med personskade. side 5 + 6 c. Indbrud og hærværk.. side 7 d. Fyraftenstilsyn...side 8 1 Brand: Forebyggelse af brand.

Læs mere

Sammen om en god oplevelse

Sammen om en god oplevelse Sammen om en god oplevelse Om sikkerheden ved superligakampe En fælles indsats Det skal være en god oplevelse for hele familien at gå til superligakamp. Derfor arbejder klubber, fanklubber og myndigheder

Læs mere

Retningslinjer til forebyggelse og håndtering af grænseoverskridende adfærd

Retningslinjer til forebyggelse og håndtering af grænseoverskridende adfærd Retningslinjer til forebyggelse og håndtering af grænseoverskridende adfærd 2. udgave Godkendt 30. januar 2012 af områdeudvalget for administrationen. Retningslinjerne er revideret af HR-afdelingen forår

Læs mere

Den bedste vagt er den, der bor ved siden af

Den bedste vagt er den, der bor ved siden af Den bedste vagt er den, der bor ved siden af Alarmen, der aktiverer dine naboer Tanken om indbrud og hjemmerøverier er uhyggelig. De fleste vælger en alarm, der er koblet på en central, men det kan være

Læs mere

Der kan være stor forskel på, hvordan man handler fra barn til barn fra situation til situation.

Der kan være stor forskel på, hvordan man handler fra barn til barn fra situation til situation. Sorg- og kriseplan - godkendt i MIO oktober 2013 Principper for børn og personale i krise: Der kan være stor forskel på, hvordan man handler fra barn til barn fra situation til situation. Skilsmisse, alvorlig

Læs mere

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk.

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. LK IHC Control Komfort og sikkerhed i hjemmet Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. Lauritz Knudsen A/S Industriparken 32 2750 Ballerup Telefon

Læs mere

Falck Danmark A/S Voldspolitik 2008

Falck Danmark A/S Voldspolitik 2008 Falck Danmark A/S Voldspolitik 2008 Indholdsfortegnelse 1. Grundlag for politikken side 3 2. Målsætninger side 4 3. Registrering side 4 4. Definitioner side 5 5. Handlingsplan side 6 5.1. Umiddelbart efter

Læs mere

FISKETORVET STRAMMER SIKKERHEDSNETTET

FISKETORVET STRAMMER SIKKERHEDSNETTET FISKETORVET STRAMMER SIKKERHEDSNETTET I Københavns nyeste indkøbscenter, Fisketorvet, kan kunderne trygt færdes på alle tider af døgnet. Videokameraer overvåger alle hjørner og vinkler af centret. Og vagter

Læs mere

Sikkerhedspolitik for medarbejdere ved Jobcenter Langeland

Sikkerhedspolitik for medarbejdere ved Jobcenter Langeland Sikkerhedspolitik for medarbejdere ved Jobcenter skal være med til at skabe åbenhed og synlighed omkring arbejdet med at forebygge vold og trusler på vores arbejdsplads. Vold, chikane og trusler mod medarbejdere

Læs mere

Borgerens opfattelse af alliancen med rådgiver eller fagpersonen er et væsentligt grundlag for fremskridt.

Borgerens opfattelse af alliancen med rådgiver eller fagpersonen er et væsentligt grundlag for fremskridt. Artikel af Ulla Vestergaard indehaver af Ulla Vestergaard og Mindfulness Aalborg. Ulla Vestergaard er certificeret coach, forfatter, underviser og socialrådgiver. Specialist i mindfulness og certificeret

Læs mere

ARBEJDSMILJØPOLITIK FSL'S ARBEJDSMILJØPOLITIK

ARBEJDSMILJØPOLITIK FSL'S ARBEJDSMILJØPOLITIK FSL'S Som lærere og børnehaveklasseledere (fremover samlet lærerne) bruger vi en væsentlig del af vores tid og vores liv på arbejdet. Arbejdet bør derfor være sundt, udviklende og motiverende. Det giver

Læs mere

Justitsministeriet. Udkast til tale ved ministerens overrækkelse af Den Kriminalpræventive Pris 2009

Justitsministeriet. Udkast til tale ved ministerens overrækkelse af Den Kriminalpræventive Pris 2009 Justitsministeriet Dato: 24. marts 2009 Dok.: MSF40714 Sagnr.: 2008-186-0010 Udkast til tale ved ministerens overrækkelse af Den Kriminalpræventive Pris 2009 1. Det er en stor fornøjelse for mig at kunne

Læs mere

BRUGER - HJÆLPER FORMIDLINGEN. Hjælp og pleje til børn og voksne

BRUGER - HJÆLPER FORMIDLINGEN. Hjælp og pleje til børn og voksne BRUGER - HJÆLPER FORMIDLINGEN Hjælp og pleje til børn og voksne OM OS Bruger - Hjælper Formidlingen er Danmarks største private leverandør af hjælp og pleje til børn og voksne med behov for støtte på grund

Læs mere

Jablotron OASIS alarmpakke trådløs (868 MHz) alarmpanel og trådløse sensorer

Jablotron OASIS alarmpakke trådløs (868 MHz) alarmpanel og trådløse sensorer Landsbylauget har indhentet et forslag til en tyverialarm fra Hjortteknik i Fløng. Hej Michael eklager den lange ventetid. Her er tilbud på et på alarmanlæg som kan udvides efter behov. Vedhæftet er datablad

Læs mere

Erfaringer fra samarbejdet med ekstern vagtleverandør

Erfaringer fra samarbejdet med ekstern vagtleverandør Erfaringer fra samarbejdet med ekstern vagtleverandør Carlsberg og Securitas (tidl. Dansikring) Karakteristika: Meget langt samarbejde (+10 år) Meget høj anciennitet blandt vagterne Meget kompleks opgave,

Læs mere

Definition på vold Fysisk: Slag Bid Spark Kast med ting Osv.

Definition på vold Fysisk: Slag Bid Spark Kast med ting Osv. Uddannelse og Arbejdsmarked Hovedgård Skole Voldspolitik for Hovedgård Skole På Hovedgård skole vil vi gerne forhindre at vold forekommer, og derfor er det vigtigt, at medarbejderne ved, hvordan de skal

Læs mere

VI SÆTTER DEN UNGE FØRST!

VI SÆTTER DEN UNGE FØRST! VI SÆTTER DEN UNGE FØRST! Ungestrategi for 18-29-årige Jobcenter Brøndby 2016-2018 BRØNDBY KOMMUNE 1 OM STRATEGIEN Denne ungestrategi er rettet mod de 18-29-årige i Brøndby Kommune. I ungestrategien beskriver

Læs mere

Når du arbejder for staten. En sikkerhedsinstruks til statens bygninger og digital sikkerhed

Når du arbejder for staten. En sikkerhedsinstruks til statens bygninger og digital sikkerhed En sikkerhedsinstruks til statens bygninger og digital sikkerhed Indhold INDLEDNING SIKKERHED - KLASSIFISERINGSNIVEAU - ID-KORT OG NØGLER ARBEJDSMILJØ SÆRLIGE OMRÅDER VED AKUTTE HÆNDELSER - NØDUDGANGE

Læs mere

Handleplan vedr. vold, mobning, chikane m.m.

Handleplan vedr. vold, mobning, chikane m.m. ODDER KOMMUNE Rådhuset Handleplan vedr. vold, mobning, chikane m.m. Handleplan: Vold, trusler og chikane Vi ønsker at undgå og forebygge, at ansatte udsættes for voldelige episoder, mens de er på arbejde.

Læs mere

KIBO Sikring A/S sikringspartner

KIBO Sikring A/S sikringspartner KIBO Sikring A/S 2019 360 0 sikringspartner Én partner til alle dine sikringsbehov Vi passer på dig og dine værdier Hos KIBO Sikring gør vi meget mere end at passe på Kongehuset. Vi sørger for trygge ydre

Læs mere

I de senere år er der iværksat Side 1 en af lang 7 række initiativer på

I de senere år er der iværksat Side 1 en af lang 7 række initiativer på FARLIGT ARBEJDE Jobcentre opruster sikkerheden: Alarmer, flugtveje og samtaler på politistationen Af Henny Christensen Fredag den 5. januar 2018 Er det for farligt at have en kaffeautomat på et jobcenter?

Læs mere

Omsorgsplan for. Gentofte Dagpleje 2016.

Omsorgsplan for. Gentofte Dagpleje 2016. Omsorgsplan for Gentofte Dagpleje 2016. 1 Omsorgsplan for Gentofte Dagpleje. Indhold: Side 3 Hvorfor en omsorgsplan? Side 4 Om at miste Side 4 Skilsmisse Side 4 Ulykker på tur med dagplejen Side 4 Forholdsregler

Læs mere

Dialog og konflikt i borgerkontakten

Dialog og konflikt i borgerkontakten Personalepolitisk retningslinje Dialog og konflikt i borgerkontakten Vold, trusler og chikane Vedtaget af Hoved MED udvalget 4. marts 2010 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Definition... 3 Mål... 3 Forebyggelse

Læs mere

Antal besvarelser: MTU Totalrapport Svarprocent: 80% Brøndby Kommune

Antal besvarelser: MTU Totalrapport Svarprocent: 80% Brøndby Kommune beelser: 2.030 Svarprocent: 8 OVERORDNEDE RESULTATER 01 Figuren herunder viser det gennemsnitlige resultat for de forskellige temaer i målingen. Hvert tema består af flere enkeltspørgsmål, der vises senere

Læs mere

Balletskolen Odense OMSORGSPLAN

Balletskolen Odense OMSORGSPLAN Balletskolen Odense OMSORGSPLAN Kære forældre Jeres børn tilbringer størstedelen af deres vågne tid på Det Kongelige Teaters Balletskole. Derfor har alle vi medarbejdere, som nogle af børnenes nære, udover

Læs mere

Omsorgsplan for Jerne Børnehave

Omsorgsplan for Jerne Børnehave Omsorgsplan for Jerne Børnehave Mange forskellige ting kan fylde et barn med følelsen af at have mistet. Man kan sige, at sorgen har mange ansigter og ikke kun handler om at miste en af dem, der står os

Læs mere

Udviklingsplan for Frederikssund Centrum 2012-2015

Udviklingsplan for Frederikssund Centrum 2012-2015 Udviklingsplan for Frederikssund Centrum 2012-2015 Frederikssund Centrum omfatter følgende børnehuse: Børnehuset Lærkereden Børnehuset Mariendal Børnehuset Stenhøjgård Børnehuset Troldehøjen Børnehuset

Læs mere

Beredskabsplan <Svømmeklub> Revideret <dato>

Beredskabsplan <Svømmeklub> Revideret <dato> Beredskabsplan Revideret Beredskabsplan Side 2 af 13 Revideret: 2015-03-01 Personskade Hvis en person kommer til skade, skal følgende iværksættes: Træners rolle: Hvis det er en mindre

Læs mere

Beredskabsplan for Outrup Skole

Beredskabsplan for Outrup Skole Beredskabsplan for Outrup Skole Formål: Beredskabsplanen finder anvendelse på skoler, SFOèr, daginstitutioner, døgninstitutioner, STU uddannelsessteder i Varde Kommune og omfatter retningslinjer for børn,

Læs mere

OASIS. Alarmsystem. OASIS Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem. OASIS Meget mere end et trådløst alarmsystem

OASIS. Alarmsystem. OASIS Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem. OASIS Meget mere end et trådløst alarmsystem OAI Alarmsystem OAI Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem OAI Meget mere end et trådløst alarmsystem OAI giver dig sikkerhed og tryghed En OAE af sikkerhed Et OAI alarmsystem er den ideelle

Læs mere

Giv volden en skalle. forebygvold.dk FILMVEJLEDNING. - identifikation, forebyggelse og håndtering af vold og trusler på jobbet

Giv volden en skalle. forebygvold.dk FILMVEJLEDNING. - identifikation, forebyggelse og håndtering af vold og trusler på jobbet Giv volden en skalle - identifikation, forebyggelse og håndtering af vold og trusler på jobbet FILMVEJLEDNING forebygvold.dk FOREBYG VOLD MED FILM Brug film til at forebygge vold og trusler Film om andres

Læs mere

Tyverialarm. i privat beboelse. Det Kriminalpræventive Råd. Det Kriminalpræventive Råd

Tyverialarm. i privat beboelse. Det Kriminalpræventive Råd. Det Kriminalpræventive Råd Overvejer du at anskaffe en tyverialarm, kan du få nogle gode råd i denne pjece. Tyverialarm i privat beboelse Det Kriminalpræventive Råd Odinsvej 19, 2. sal 2600 Glostrup E-mail: dkr@crimprev.dk www.crimprev.dk

Læs mere

Korskildeskolens voldspolitik

Korskildeskolens voldspolitik Korskildeskolens voldspolitik 1 Indledning Korskildeskolen ønsker med denne politik at gøre det klart, at vi ikke under nogen omstændigheder accepterer vold, trusler om vold, chikane eller krænkelser overfor

Læs mere

Behandling af indkomne forslag til ordinært beboermøde den 22. januar 2019

Behandling af indkomne forslag til ordinært beboermøde den 22. januar 2019 Behandling af indkomne forslag til ordinært beboermøde den 22. januar 2019 1. Mere lys på Blykobbevej Forslagsstiller: K. Allingham 2. Etablering af hegn, delvis brugerbetaling Forslagsstiller: J. Hansen

Læs mere

fra RECEPTIONSLØSNINGER

fra RECEPTIONSLØSNINGER NYT SECURITAS December 2016 fra Nyt i dette nummer: Indblik i vores Vision 2020 KUNDECASES: Læs om vores alt-i-en løsninger hos Teknologisk Insitut og Stena Recycling Tema: RECEPTIONSLØSNINGER Vidste du,

Læs mere

Skabelon til indsatsplaner

Skabelon til indsatsplaner Skabelon til indsatsplaner Indsatsplan RADIKALISERING i Handicap Situation En borger er i risiko for at blive radikaliseret. Hvad er radikalisering? Radikalisering betegner en proces, hvorigennem en gruppe

Læs mere

Voldspolitik. Vi anser vold og trusler for at være et fælles problem og fælles ansvar.

Voldspolitik. Vi anser vold og trusler for at være et fælles problem og fælles ansvar. Voldspolitik Indledning En voldspolitik på arbejdspladsen kan være med til at skabe synlighed, ensartethed og kontinuitet i arbejdet med at forebygge vold og trusler om vold. Voldspolitikken, og den tilhørende

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Solbakken, Ringsted Kommune. Søndag den 7. oktober 2012 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Solbakken, Ringsted Kommune. Søndag den 7. oktober 2012 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Solbakken, Ringsted Kommune Søndag den 7. oktober 2012 fra kl. 18.00 Indledning Vi har på vegne af Ringsted Kommune aflagt tilsynsbesøg på Solbakken. Generelt er formålet

Læs mere

Undgå konflikt og fysisk vold VOLDSFOREBYGGELSE

Undgå konflikt og fysisk vold VOLDSFOREBYGGELSE Undgå konflikt og fysisk vold VOLDSFOREBYGGELSE - skab tryghed med pædagogisk sikkerhed For AKUT assistance Tlf. 7O6O 5929 hele døgnet, hele ugen Se flere referencer i brochuren. Går dine medarbejdere

Læs mere

Forebyggelse af kriminalitet. - fire grundbegreber

Forebyggelse af kriminalitet. - fire grundbegreber Forebyggelse af kriminalitet - fire grundbegreber Det Kriminalpræventive Råd Odinsvej 19, 2. 2600 Glostrup Tlf. 43 44 88 88 dkr@dkr.dk www.dkr.dk Juni 2009 Kopiering tilladt med kildeangivelse Forebyggelsens

Læs mere

Forebyggelse af vold og trusler om vold på Torstedskolen

Forebyggelse af vold og trusler om vold på Torstedskolen Torstedskolen Forebyggelse af vold og trusler om vold på Torstedskolen Politik Juni 2007 SIDE 2 Politik for forebyggelse af vold og trusler om vold. Samarbejdet på Torstedskolen er præget af en række fælles

Læs mere

Vold og trusler om vold. Hjælp til medarbejdere. Halsnæs Kommune HJEMMEPLEJEN. Hjemmeplejen Arbejdsmiljøudvalget Godkendt i MED 2012

Vold og trusler om vold. Hjælp til medarbejdere. Halsnæs Kommune HJEMMEPLEJEN. Hjemmeplejen Arbejdsmiljøudvalget Godkendt i MED 2012 Vold og trusler om vold Hjælp til medarbejdere Halsnæs Kommune HJEMMEPLEJEN Hjemmeplejen Arbejdsmiljøudvalget Godkendt i MED 2012 12 VIGTIGE TELEFONNUMRE. Leder af hjemmeplejen Charlotte Grønning Jørgensen

Læs mere

så er det slut med en kølig modtagelse i sommerhuset

så er det slut med en kølig modtagelse i sommerhuset så er det slut med en kølig modtagelse i sommerhuset Du kender det sikkert: At komme til et koldt sommerhus, hvor alt bliver sat på max. for at få varmet op hurtigst muligt. Alligevel går der som regel

Læs mere