Landsformanden bød velkommen til mødet og takkede for opmærksomheden og deltagelsen ved hans 70 års fødselsdag.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Landsformanden bød velkommen til mødet og takkede for opmærksomheden og deltagelsen ved hans 70 års fødselsdag."

Transkript

1 1911 Hovedbestyrelsesmøde den 19. marts 2015 kl hos Lejerbo Til stede var bestyrelsesmedlemmer Kenneth Høfler, Lars Bak, Gunnar Sørensen, Jan Hyttel, Erik Gemmer, Bjarne S. Hansen, Aksel Borresen, Erik Fallesen, Helle Worm, Anny Borch Jensen, Bent Jacobsen, Børge Olsen, Hanne Køhlert og Bent Nielsen. Fra administrationen deltog administrerende direktør Palle Adamsen, direktør Henrik Ricken, direktør Ulrik Steen Jensen, kommunikationschef Tine Staun Petersen. Under dagsordenens punkt 1 deltog Jesper Jørn Pedersen fra Ernst & Young revisionsfirma. Der var afbud fra Anne Sakariassen på grund af sygdom. Landsformanden bød velkommen til mødet og takkede for opmærksomheden og deltagelsen ved hans 70 års fødselsdag. Som bekendt blev bestyrelsesmødet den 24. februar 2015 aflyst. Dagsorden: 1. Revision i året revisionsprotokollat 2. Godkendelse af referat af møde 28. januar 3. Meddelelser fra landsformanden/formandsskabet 4. Meddelelser fra administrationen 5. Rapportering fra 2015 udvalget og udkast til ledelsesrapport til brug for hovedbestyrelsen 6. Disponering af årets resultat 7. HB s virksomhedsplan 8. Landsformandens og næstformændenes kontrakter og bestyrelsens vederlag 9. Status på udlejningssituationen 10. Byggeaktivitets- og renoveringsoversigt 11. Årsberetning orientering 12. Landsrepræsentantskabsmøde og bestyrelseskonference 13. Initiativpris 14. Kunstansøgninger 15. Konkurrence om markvandring 16. Redaktion af nyhedsbrevet Beboerdemokraten 17. Eventuelt Ad 1. Revision i året revisionsprotokollat Landsformanden bød velkommen til statsautoriseret revisor Jesper Jørn Pedersen fra EY. Ved næste hovedbestyrelsesmøde skal regnskabet gennemgås, men nu er det den revision, som løbende har været gennemgået hen over året og de observationer, som revisionen har sat på listen. Han gav ordet til Jesper Jørn Pedersen. Jesper Jørn Pedersen oplyste, at den sene fremsendelse af protokollatet skyldtes forsinkelsen hos Lejerbo med opgørelse af mellemregningen. Det har voldt udfordringer over en periode, men der er nu forelagt en løsning, som revisionens endelige vurdering af vil fremgå af regnskabets revisionsprotokol.

2 1912 Han gennemtik revisionsprotokollen for revision i årets løb og henledte bestyrelsens opmærksomhed på de 9 særlige risikoområder, som er behandlet i protokollatet. Revisionen har fokus på forretningsgange og interne kontroller for at afdække, at informationer til brug for årsregnskabet er retvisende. I den forbindelse anbefalede han bestyrelsen, at der sker en centralisering og styrket ensartethed på budgetkontroller. Han anbefalede en fornyet overvejelse af den høje dispositionsgrænse på kr. for dispositioner og godkendelser af fakturaer. Han satte fokus på byggeafdelingens budgetopfølgning af byggesager, på mangler i systemdokumentationen af SAMBO og på mellemregningsopgørelsen. Problemerne med mellemregningen har alene betydning for specifikationsgraden af balanceposter og har ikke indvirkning på afdelinger og organisationers indtægts og udgiftsposter. Derfor har der heller ikke været regnskabsforbehold i afdelinger og organisationer. Sammenfattende er revisionen ikke stødt på forhold, som kan medfører forbehold eller supplerende oplysninger i revisionspåtegningen til årsregnskabet. Henrik Ricken redegjorde for de stramninger, som er etableret for at sikre den løbende regnskabsproduktion og oplyste, at der gennemføres budgetkontroller, men var enig i, at kvaliteten skal løftes. Bestyrelsen har tidligere sanktioneret kr. s grænsen, opfølgningen på byggesager er skærpet ved en organisatorisk ændring og systemdokumentationen vil formentlig skulle gennemføres af anden rådgiver, da Evry lukker i Danmark. Der er tilbagehold i SAMBO projektet til at gennemføre det ved anden bistand. Bestyrelsen ønskede oplyst, om forsinkelser i den løbende regnskabsproduktion giver risiko for en dårligere revision af organisationer og afdelingers regnskaber. Jesper Jørn Pedersen forsikrede bestyrelsen, at kvaliteten af den gennemførte revision er god og der ikke var ændringer i forhold til tidligere års revision. Bestyrelsen drøftede dispositionsgrænsen. Der er flere hensyn. Hensynet til at beskytte medarbejderne og hensynet til at opretholde god kontrol og sikre, at hverdagen kan fungerer. Bestyrelsen anmodede administrationen afdække, hvorledes det faktiske indkøbsmønster ser ud med det formål at vurdere, om grænsen skal nedsættes. Bjarne S. Hansen orienterede om en besvigelsessag, der i øjeblikket bliver undersøgt i Taastrup, og spurgte til, om den ikke burde fremgå af revisionsprotokollatet. Børge Olsen tilkendegav, at besvigelsessagen i Taastrup burde medtages i protokollen, når ledelse og revision nu var vidende om sagen. Revisionsprotokollatet blev herefter underskrevet af bestyrelsen og protokollatet tilføjes besvigelsessagen i Taastrup. Landsformanden takkede for Jesper Jørn Pedersen for deltagelse og det gode samarbejde til bestyrelsen. Jesper Jørn Pedersen forlod herefter mødet.

3 1913 Ad 2. Godkendelse af referat af møde 28. januar Landsformanden meddelte, at der ikke har været bemærkninger til referatet, hvorfor det betragtes som godkendt. Ad 3. Meddelelser fra landsformanden/formandsskabet Landsformanden orienterede om, at lørdag den 14. februar dræbte en gal ung mand en person ved Krudttønden på Østerbro, sårede flere og dræbte senere på natten endnu en ved den jødiske synagoge i Krystalgade. I tidsrummet mellem de to ugerninger var den unge mand omkring Mjølnerparken, hvor han skiftede tøj og formentlig også våben. Det fik den danske og udenlandske presse til at sværme omkring Mjølnerparken. Det lykkedes bl.a. gennem en stor kommunikationsindsats, som blev varetaget af Jan Hyttel, Steffen Boel Jørgensen, Eskild Dahl og det boligsociale sekretariat, samt naturligvis kommunikationschef Tine Staun Petersen at gøre medierne opmærksomme på den rette sammenhæng den unge mand boede ikke i Mjølnerparken. Det lykkedes også at kommunikere til beboerne i Mjølnerparken for at fortælle dem, at de ikke havde noget at skamme sig over. Og flere af beboerne stillede sig frem og talte pænt om området. Det var et voldsomt mediepres, og I har håndteret det ganske fremragende. Landsformanden orienterede om, at han havde deltaget i følgende møder og arrangementer: Den 31. januar til heldagsmøde i Rebild Park Center med BL s 4. kreds. Emnerne var Det nye boligforlig ved Bent Madsen. Derud var der temaer med Landsbyggefondens støttemuligheder og Byggeven, som er udviklet af Nueva og Lejerbo. Et emne var også Sundhedstilstanden hos beboerne i almene boligafdelinger. Et godt møde med gode foredragsholdere og god debat. Den 19. februar til møde i Vilbjerg kommune, hvor der var indkaldt til konference om styringsdialogen. Hvilke erfaringer er der fra de første 4 år både for kommunerne og for boligorganisationerne. Der deltog deltagere fra 6. og 10. kreds. Den 20. og 21. februar til konference i Vejle sammen med regionerne i Kolding og Holstebro. Den 23. februar var der møde i 2015 udvalget. Den 26. februar til rejsegilde i Horsens. den 5. marts til rejsegilde i Ishøj, hvor Lejerbo Køge Bugt er ved at opføre 18 bæredygtige familieboliger. Den 13. marts blev der i Aalborg holdt reception for landsformanden i anledning af hans 70 års fødselsdag. Landformanden oplyste, at organisationsformand Bruno Vilborg på et organisationsmøde i Lejerbo Fredensborg har efterlyst en mere offensiv kommunikation fra formandsskabet/bestyrelsen om revisionens navneskift fra KPMG til EY, og han fandt også, at der burde have været udsendt en personlig orientering til alle organisationsformænd om branden i Valby. Lars Bak orienterede om, at han havde deltager i følgende arrangementer og møder: Besigtigelse i Lejerbo Møldrup, hvor det overvejes, at Møldrup skal være en del af Lejerbo Randers. Den 11. januar var han til møde i Lejerbo Vejle

4 1914 Den 14. og 15. februar var der messe i Randers, hvor bestyrelsen deltog med en Lejerbo stand. Den 19. februar var der IT udvalgsmøde, hvor branden i Valby naturligvis fyldte meget. Den 20. og 21. februar deltog han i Brædstrup seminar i Vejle. Den 24. februar havde han deltaget i kredsarrangement i 6. og 10. kreds, der handlede om digitalt beboerdemokrati. Den 3. marts var der repræsentantskabsmøde i Lejerbo Herning. Den 17. marts var han dirigent ved afdelingsmøde i afdeling 122 i Lejerbo Thisted. Gunnar Sørensen orienterede om, at der har været afholdt repræsentantskabsmøde i Lejerbo Frederiksberg, hvor Erik Gemmer af bestyrelsen blev indstillet til valg til bestyrelsen som særlig udpeget. Ad 4. Meddelelser fra administrationen Palle Adamsen oplyste, at der fortsat er gener som følge af branden i december måned. Kælderen er fortsat under renovering og kopi, print og andre servicefunktioner løses under trange vilkår. IT platformen er samlet i et midlertidigt miljø og der anlægges en fiberforbindelse til et parallelt og spejlet miljø ude i byen. Han henviste til det link til Byggeskadefonden, som tidligere er fremsendt om magnesiumoxyd pladerne. Pladerne forekommer hos Lejerbo i både nybyggede og renoverede boliger og vi er ved at etablere et overblik. Det skønnes, at materialet forekommer i mere end almene boliger, og derfor er der stor bevågenhed fra Byggeskadefond og Landsbyggefond. Lejerbo koordiner udviklingen i sagen, herunder reklamationer og løbende orientering til de berørte boligorganisationer via byggeafdelingen. Henrik Ricken orienterede om, at der i øjeblikket er ved at blive foretaget konverteringer af 200 lån på vegne af en lang række afdelinger. Lånene er valgt ud fra det kriterium, at de skal give en årlig besparelse på minimum kr. pr. lån. Konverteringerne vil til sammen give en årlig besparelse på ca. 10 mio. kr. I alt giver besparelse i lånenes løbetid på omkring 200 mio. kr. Ulrik Steen Jensen orienterede om de to byggesager i Lejerbo Køge Bugt, der har økonomiske udfordringer, nemlig Cirkelhuset og Fasanparken. Bestyrelsen holdes orienteret. Lars Bak spurgte til momsproblematikken. Randersbolig har fået momsfritagelse. Palle Adamsen svarede, at Randersbolig fik en forhåndsgodkendelse fra Skattecenter Bornholm som de første, hvor Lejerbo efterfølgende fik en forhåndstilkendegivelse om, at vi IKKE får momsfritagelse. Derfor skal sagen afgøres i Landsskatteretten. Bestyrelsen drøftede MgO pladerne, herunder kontrol af nye byggematerialer. Ad 5. Rapportering fra 2015 udvalget og udkast til ledelsesrapport til brug for hovedbestyrelsen Landsformanden henviste til, at der er udsendt et forholdsvis omfattende materiale som opfølgning på det seneste møde i 2015 udvalget. Målet med materialet er at få bestyrelsens tilkendegivelse af, at det er på det niveau og i det omfang, der fremadrettet rapporteres. Der er vedlagt et udkast til rapporten og der er et indledende notat, som forklarer nogle af de overvejelser, der er gjort.

5 1915 Fremadrettet vil hovedbestyrelsen få materiale kvartalsvis, og formandsskabet vil få en månedlig rapportering af udviklingen i lønomkostninger og vikarforbrug, da det er disse omkostninger, der triller stærkest. Palle Adamsen fremhævede, at der rapporteres på to niveauer, nemlig på administrationsniveau omkring indtægter og udgifter samt på koncernniveau omkring hændelser. Rapporteringen kræver, at vi sætter strøm til organisationen for at kunne hente alle opdaterede data ind. Dette er et udkast til, hvordan rapporteringen kan se ud, det kan altid justeres. Med hensyn til risikostyringen af nybyggerier er der i øjeblikket identificeret tre røde sager. I første omgang skal det primært opfattes som en orientering og herefter må sagerne overgå til selvstændig sagsbehandling af bestyrelsen, hvis der er behov for det. Mia Manghezi gjorde opmærksom på, at der kan fokuseres på bundlinje og/eller processen, når man skal risikostyre byggeri. Begge dele bør være med. Bestyrelsen kommenterede rapporteringen og lagde vægt på, at materialet skal udvikle sig og forbedres løbende, at det handler om at være på forkant og vurdere risiko, som grundlag for at gå ind i nye projekter. Landsformanden konkluderede herefter, at bestyrelsen var enig om, at det udsendte forslag til rapportering ser fornuftigt ud. Ad 6. Disponering af årets resultat Landsformanden nævnte, at i henhold til bestyrelsens årshjul skal bestyrelsen tage stilling til disponering af årets resultat. Der er i 2014 opsamlet i alt 5,2 mio. kr. i organisationernes opsparede midler. Disse er tidligere år blevet tilskrevet de enkelte organisationer efter organisationernes andel af opsparingen. Der er udsendt et bilag til bestyrelsen, hvor fordelingen af opsparingen fremgår. Det indstilles, at forrentningen af organisationernes opsparede midler tilskrives de enkelte organisationer efter deres andel af opsparing. Efter en drøftelse konkluderede Landsformanden, at bestyrelsen fulgte indstillingen og alle opsparede midler udloddes til organisationerne. Ad 7. HB s virksomhedsplan Mette Lauridsen deltog i behandling af dette punkt. Landsformanden meddelte, at bestyrelsens visioner har et selvstændigt ben i virksomhedsplanen. Det handler om nye scenarier for beboerdemokratiet, som vi har lovet hinanden, at vi vil tage os af. Visionsgruppen, som består af Jan Hyttel, Bjarne S. Hansen, Anny Borch Jensen, Bent Jacobsen samt Mette Lauridsen fra administrationen, har arbejdet med bestyrelsens virksomhedsplan, og er kommet frem til den virksomhedsplan, som er udsendt til bestyrelsen.

6 1916 Bjarne S. Hansen fortalte om visionsgruppens arbejde med virksomhedsplanen og redegjorde endvidere for virksomhedsplanenes videre forankring i forhold til kredsmøder, kursusudvalg samt sekretariatet. Mette Lauridsen redegjorde for begrebet HB-organisationsbestyrelsesnetværk, som er de organisationer, hvor hovedbestyrelsen har udpeget et medlem. Bent Jacobsen pointerede i den forbindelse, at vi skal huske de organisationer, hvor der ikke er udpegede. Lars Bak spurgte til, om man havde en teknisk løsning til at tage imod alle de referater, der blev lavet. Mette Lauridsen mente, man var dækkes ind via den kortlægning (spørgeskema), der lå i virksomhedsplanen. Bestyrelsen godkendte herefter udkastet. Landsformanden takkede Mette for deltagelsen. Ad 8. Landsformandens og næstformændenes kontrakter og bestyrelsens vederlag Landsformanden meddelte, at administrationen har indeksreguleret bestyrelsens honorarer og ligeledes konsekvensrettet kontrakterne for landsformand og næstformænd. Der er ikke foretaget yderligere ændringer i kontrakterne. Han spurgte, om der var bemærkninger eller bestyrelsen kunne tage reguleringerne og kontrakterne til efterretning. Bestyrelsen bekræftede, at reguleringen tages til efterretning samt godkendte kontrakterne, som herefter blev underskrevet. Ad 9. Status på udlejningssituationen Landsformanden nævnte, at efter en periode med markant fald i antallet af ledige boliger, ser det nu ud til at stabilisere sig på et niveau omkring 140 boliger. Ulrik Steen Jensen redegjorde for udlejningssituationen. Der er gennem det seneste år sket en halvering af antallet af tomme boliger, således at det ligger på et stabilt niveau på 140 ledige tabsgivende boliger. Udfordringen er primært i region Nordjylland, hvor vi er udfordret på, at boligerne ikke er konkurrencedygtige samt det forhold, at folk flytter fra en del af de områder, hvor vi har boliger. Der er således lokalt steder, hvor der overvejes frasalg eller anvendelse af den nye pulje for nedrivning. Endvidere er der udfordringer på Bornholm, Her føres der en tæt dialog med organisationsbestyrelsen om en langsigtet strategi for afdelingerne, herunder et tættere samarbejde med de lokale boligselskab BO42. I Tinglev er der en konkret bebyggelse, som mangler elevator for at kunne blive konkurrencedygtig.

7 1917 Af positive historier kan nævnes bebyggelsen på Sejerø. Her har der længe stået fire ledige boliger. De tre er nu udlejet og den fjerde er måske på vej til at blive udlejet. Endvidere er lejeledigheden i Vintersbølle Strand ved Vordingborg reduceret fra 10 til tre ledige boliger over en kortere periode. Bent Jacobsen kunne fortælle, at Horsens er gået i drift med 36 boliger, som alle er lejet ud fra idriftsættelsestidspunktet. Mia Manghezi fortalte, at der arbejdes på en intensiveret markedsføring, således at der allerede fra første spadestik reklameres for boligerne. Helle Worm anmodede endnu engang om, at boligerne i Nordsjælland vises separat fra København af hensyn til overskueligheden. Landsformanden konkluderede herefter, at bestyrelsen tog orienteringen til efterretning. Ad 10. Byggeaktivitets- og renoveringsoversigt Landsformanden meddelte, at der er udsendt oversigter over byggeprojekter under planlægning, under projektering, under udførelse og afleverede byggeprojekter pr. 1. marts Kun projekter med minimum 60% sandsynlighed for gennemførelse er medtaget i opgørelsen. Mia Manghezi kommenterede på det udsendte materiale, der nu forelå i nyt format. Der er stor aktivitet i byggeafdelingen i øjeblikket og der er ca. 600 nye under udførelse i øjeblikket. Udviklings- og byggeafdelingen har udarbejdet en ny aftale om sagens forudsætninger, der nu kommer til godkendelse, når byggesagen skifter fase, primært mellem skema A eller B. Udviklings- og byggeafdelingen vil fremover rapportere på risikostyring af byggesager, og såfremt der er særlige risici i en byggesag, vil denne blive forelagt hovedbestyrelsen. Arbejdet med risikovurdering er påbegyndt i afdelingen. Slutteligt orienterede Mia Manghezi om nye rammeaftaler for rådgiverydelser i byggeafdelingen. Der er indgået geografiske opdelte rammeaftaler nu, hvor rammeaftalerne er tildelt rådgiverteams bestående af arkitekter, ingeniører og landskabsarkitekter. Jan Hyttel pointerede vigtigheden af aftalen om sagens forudsætning (AOSF). AOSF bør anvendes som en del af den samlede risikostyring i samarbejdet med bygherren. Landsformanden takkede for orienteringen og konkluderede, at denne blev herefter taget til efterretning. Ad 11. Årsberetning - orientering Tine Staun Pedersen omdelte det færdige print til årsberetning Bestyrelsen udtrykte ros til beretningen.

8 1918 Ad 12. Landsrepræsentantskabsmøde og bestyrelseskonference Landsformanden oplyste, at der i det udsendte notat er beskrevet lidt omkring planlægningen af landsrepræsentantskabsmødet og der er vedlagt den dagsorden, som skal udsendes til landsrepræsentantskabet. Han spurgte, om der var bemærkninger samt, om alle på valg genopstiller. Alle var villige til genvalg. Landsformanden meddelte, at bestyrelsen skal tage stilling til, hvilken dirigent vi indstiller til landsrepræsentantskabets godkendelse. Bestyrelsen besluttede at indstille John Refsgaard som dirigent på mødet. Landsformanden henviste til, at der også er udsendt administrationens drejebog for mødet. Opmærksomheden henledes på, at alle udvalgsformænd som noget nyt skal give en mundtlig orientering om de respektive udvalgs arbejde i det forgangne år. Bestyrelsen besluttede, at der skal afsættes et fast antal minutter til hver orientering fra udvalgene, for at den samlede tidsplan for mødet ikke overskrides. Palle Adamsen pointerede, at logistikken omkring orientering fra udvalgene skal planlægges forinden landsrepræsentantskabsmødet, for så vidt angår afvikling samt indhold af formændenes orienteringer. Bestyrelsen besluttede herefter, at formændene for udvalg nedsat af hovedbestyrelsen på april mødet skal fremlægge, hvilke 3-4 hovedpunkter deres orientering på landsrepræsentantskabsmødet skal indeholde. Tine Staun Petersen uddybede herefter indholdet af bestyrelseskonferencen. Landsformanden konkluderede, at punktet blev taget til efterretning. Ad 13. Initiativpris Landsformanden meddelte, at der er modtaget 6 ansøgninger. Det er lidt færre end tidligere år. Kvaliteten i ansøgningerne er høj, men bestyrelsen behøver jo ikke uddele alle de tre priser, hvis ansøgningerne ikke passer i præmieringen. Ansøgningerne blev voteret i bestyrelsen og det blev besluttet, at der uddeles en første pris på kr. og at der uddeles en særlig pris uden for kategori, også på kr. Uddelingen af denne pris skyldes ekstraordinære omstændigheder og danner ikke præcedens fremadrettet. Ad 14. Kunstansøgninger Landsformanden meddelte, at der foreligger 2 ansøgninger til kunst fra Lejerbos kunstfond.

9 1919 Efter tilkendegivelser fra bestyrelsen konkluderede landsformanden, at: Der bevilliges kr kr. til afdeling 572-0, Plejecenter Klippebo, Gudhjem, Lejerbo Bornholm. Der bevilliges kr kr. til afdeling 603-0, Brokær, Brøndby Boligselskab. Ad 15. Konkurrence om markvandring Landsformanden nævnte, at punktet er udsat fra bestyrelsens møde i januar. Der er modtaget 19 forslag. Han fandt, at man skal prøve at koge feltet ned til 3-5 forslag, inden der træffes beslutning. Tine Staun Petersen opfriskede processen omkring konkurrencen. Hun oplyste, at bidragene er kommet fra både beboerdemokrater og administrativt ansatte. Bestyrelsen drøftede de indkomne forslag og tilkendegav, hvilke forslag der var bedst, men umiddelbart var der ingen af de indkomne forslag, der kunne anvendes. Tine Staun Petersen foreslog, at nogle af de indkomne forslag kunne kombineres og der dermed kunne findes et passende nyt ord for markvandring. Valget faldt på Afdelingstjek, som nu implementeres som nyt begreb i stedet for markvandring. Det blev besluttet, at der tildeles præmier til de tre indkomne forslag afdelingstjek blev sammensat af. Ad 16. Redaktion af nyhedsbrevet Beboerdemokraten Tine Staun Petersen orienterede om noterede emner fra mødet i dag og noterede øvrige emner. Ad 17. Eventuelt Erik Fallesen fortalte, at Holbæk organisation nu også arbejder på at få ansat ejendomsserviceteknikerelever. Landsformanden takkede for et godt møde. Mødet hævet.

Bestyrelsesmøde i Lejerbo Køge, tirsdag den 6. september 2011, kl i fælleshuset, Nylandsvej, 4600 Køge.

Bestyrelsesmøde i Lejerbo Køge, tirsdag den 6. september 2011, kl i fælleshuset, Nylandsvej, 4600 Køge. Organisationsbestyrelsesmøde 6. september 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo Køge, tirsdag den 6. september 2011, kl. 17.00 i fælleshuset, Nylandsvej, 4600 Køge. Til stede var bestyrelsesmedlemmerne: Johnny

Læs mere

HOVEDBESTYRELSEN REFERAT

HOVEDBESTYRELSEN REFERAT 2153 Deltagere: Til stede var bestyrelsesmedlemmer Gunnar Sørensen, Erik Gemmer, Bernd Kjelland, Poul Erik Traulsen, Erik Fallesen, Bjarne S. Hansen, Helle Worm, Finn Holten, Anne Sakariassen, Bente Castenschiold,

Læs mere

HOVEDBESTYRELSEN REFERAT

HOVEDBESTYRELSEN REFERAT 2001 Deltagere: Til stede var bestyrelsesmedlemmer Kenneth Høfler, Lars Bak, Gunnar Sørensen, Erik Gemmer, Jan Hyttel, Poul Erik Traulsen, Erik Fallesen, Helle Worm, Bjarne S. Hansen, Finn Holten, Bent

Læs mere

1. Godkendelse af regnskab og revisionsprotokol samt forelæggelse af udkast til forvaltningsrapport

1. Godkendelse af regnskab og revisionsprotokol samt forelæggelse af udkast til forvaltningsrapport 1920 Hovedbestyrelsesmøde den 22. april 2015 kl. 10.15 hos Lejerbo Til stede var bestyrelsesmedlemmer Kenneth Høfler, Gunnar Sørensen, Jan Hyttel, Erik Gemmer, Bjarne S. Hansen, Aksel Borresen, Erik Fallesen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker Referat organisationsmøde 11. marts 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Connie Bjørnsholm, Søren Egge Rasmussen og Louise

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

HOVEDBESTYRELSEN REFERAT

HOVEDBESTYRELSEN REFERAT 2138 Deltagere: Til stede var bestyrelsesmedlemmer Gunnar Sørensen, Anne Sakariassen, Erik Gemmer, Bernt Kjelland, Poul Erik Traulsen, Erik Fallesen, Bjarne S. Hansen, Helle Worm, Finn Holten, Bente Castenschiold,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 22. november 2016, kl i fælleshuset Teglværket, Egebjergvang 85, 2750 Ballerup

Repræsentantskabsmøde den 22. november 2016, kl i fælleshuset Teglværket, Egebjergvang 85, 2750 Ballerup Repræsentantskabsmøde den 22. november 2016, kl. 19.00 i fælleshuset Teglværket, Egebjergvang 85, 2750 Ballerup Til stede: Inge Støvring Petersen, Bent Gregersen, Bent Lund Andersen, Gert Melgaard, Hanne

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-02-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia 99

Boligselskabet Futura Fredericia 99 Boligselskabet Futura Fredericia 99 Referat for ordinært organisationsbestyrelsesmøde den 16. juni 2010 kl. 17.00, mødet fandt sted i fælleshuset på Thygesmindevej. 1. Velkomst ved formanden 2. Godkendelse

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Postfunktionærernes Andels-Boligforening Mødeart:: Repræsentantskabsmøde Mødested: BL s lokaler Afdeling: 0. Studiestræde 50, 1554 V. Deltagere:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 22. november 2017, kl i Servicecentralen, Paltholmterrasserne 15, 3520 Farum

Repræsentantskabsmøde den 22. november 2017, kl i Servicecentralen, Paltholmterrasserne 15, 3520 Farum Repræsentantskabsmøde den 22. november 2017, kl. 18.30 i Servicecentralen, Paltholmterrasserne 15, 3520 Farum Tilstede: Thomas Jensen, Anette Ågård Nielsen, Allan Vinje, Anne Harrysson, Annelise Refshauge,

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 15. april 2019 Referat udsendt den 3. maj 2019 BMR

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 15. april 2019 Referat udsendt den 3. maj 2019 BMR Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 15. april 2019 Referat udsendt den 3. maj 2019 BMR Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 30. april 2019 kl. 13.00 Mødested: Marsvej

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 15. august 2016, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 15. august 2016, kl. 16,30. Side 1/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 15. august 2016, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Leo Kristensen Aase Andersen Arne Olesen Henny Rasmussen Michael

Læs mere

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14.

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14. Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14.00 På Toftehøjen Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl. 18.30 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Der var i alt 38 fremmødte. 30 fra 1. kreds, 4 fra

Læs mere

Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde. Tirsdag den 21. maj 2019 kl

Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde. Tirsdag den 21. maj 2019 kl A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 14. maj 2019 Referat udsendt den 23. maj 2019 BMR Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 21. maj 2019 kl. 17.30 Mødested: Driftscentret, Dronningborg

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Gentofte den 4. februar 2011 kl. 11.00 på Lejerbos kontor

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Gentofte den 4. februar 2011 kl. 11.00 på Lejerbos kontor Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Gentofte den 4. februar 2011 kl. 11.00 på Lejerbos kontor Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Gunnar Sørensen, Mogens W. Gertz og Anders Petersen. Fra administrationen deltog

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 28. november 2012, kl. 18.00 i Kagsgårdens selskabslokale, Stationsalleen 44, 2730 Herlev

Repræsentantskabsmøde den 28. november 2012, kl. 18.00 i Kagsgårdens selskabslokale, Stationsalleen 44, 2730 Herlev Dagsorden Repræsentantskabsmøde den 28. november 2012, kl. 18.00 i Kagsgårdens selskabslokale, Stationsalleen 44, 2730 Herlev Til stede: Afbud fra: Jan Skov pr. mail den 14. november 2012 Fra KAB: Indholdsfortegnelse

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 4. april 2005 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. februar 2011, kl

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. februar 2011, kl Side 1/8 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. februar 2011, kl. 16.00. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Lene Rasmussen, Eva Carlsen, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Henny

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 11. april 2013, kl. 12 KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal

Repræsentantskabsmøde den 11. april 2013, kl. 12 KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal Referat Repræsentantskabsmøde den 11. april 2013, kl. 12 KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal Til stede Nina Messerschmidt, Christine Langer, Svend Borgreen, Ole Nyholm, Bente Sørensen, Hanne M.

Læs mere

I mødet deltog fra bestyrelsen: Ejler Sønderriis, formand Yvonne Pedersen, næstformand Inga Bruun Madsen Diana B. Sørensen Bente Østergaard

I mødet deltog fra bestyrelsen: Ejler Sønderriis, formand Yvonne Pedersen, næstformand Inga Bruun Madsen Diana B. Sørensen Bente Østergaard Skive Boligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 13. december 2011 kl. 16.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. april 2012, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. april 2012, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. april 2012, kl. 16,30. Side 18/6 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Henny Rasmussen, Aase Andersen,

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen Lyngby Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmødet onsdag den 31. august 2011 kl. 15.00 i fælleslokalet beliggende Lyngby Hovedgade 50 2. sal Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2

Læs mere

HOVEDBESTYRELSEN REFERAT

HOVEDBESTYRELSEN REFERAT 2080 Deltagere: Til stede var bestyrelsesmedlemmer Bent Jacobsen, Gunnar Sørensen, Anne Sakariassen, Erik Gemmer, Jan Hyttel, Poul Erik Traulsen, Erik Fallesen, Helle Worm, Bjarne S. Hansen, Finn Holten,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 3. maj 2012 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 26. april 2012 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

Dagsorden organisationsbestyrelsesmøde

Dagsorden organisationsbestyrelsesmøde Dagsorden organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 8. maj 2012 kl. 17.00, Kronprinsessegade 14, Kantinen Deltagere: Bestyrelsen, Bent Frederiksen, Peter Juul Andersen, Anette Hertz, Rikke Linnemann, (ref),

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

HOVEDBESTYRELSEN REFERAT

HOVEDBESTYRELSEN REFERAT 1966 Deltagere: Til stede var bestyrelsesmedlemmer Kenneth Høfler, Lars Bak, Gunnar Sørensen, Jan Hyttel, Erik Gemmer, Aksel Borresen, Erik Fallesen, Helle Worm, Bjarne S. Hansen, Finn Holten, Bent Jacobsen,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 22. december 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 18. december 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10. maj 2016, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde. Tirsdag den 9. januar 2018 kl Mødested: Driftscentret, Dronningborg Boulevard Randers NØ

Referat fra bestyrelsesmøde. Tirsdag den 9. januar 2018 kl Mødested: Driftscentret, Dronningborg Boulevard Randers NØ A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 2. januar 2018 Referat udsendt den 12. januar 2018 Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag den 9. januar 2018 kl. 17.30 Mødested: Driftscentret, Dronningborg Boulevard 91

Læs mere

ORDINÆRE ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Mandag den 26. februar 2018 kl

ORDINÆRE ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Mandag den 26. februar 2018 kl Til samtlige medlemmer af organisationsbestyrelsen i Lejerbo, Brøndby Efter aftale med formanden fremsendes hermed den endelige dagsorden for Lejerbo Brøndbys ORDINÆRE ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Mandag

Læs mere

HOVEDBESTYRELSEN REFERAT

HOVEDBESTYRELSEN REFERAT 2032 Deltagere: Til stede var bestyrelsesmedlemmer Bent Jacobsen, Lars Bak, Gunnar Sørensen, Erik Gemmer, Jan Hyttel, Poul Erik Traulsen, Erik Fallesen, Helle Worm, Bjarne S. Hansen, Finn Holten, Børge

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 26. nov. 2015 Landsbyen i Våbensted Kl. 15:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 26. nov. 2015 Landsbyen i Våbensted Kl. 15:00 Referat Sted Start 26. nov. 2015 Landsbyen i Våbensted Kl. 15:00 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere suppleant Rinda

Læs mere

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 27. november 2012, kl i Fælleshuset Elmehøj, Dyvelåsen 88, Smørum

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 27. november 2012, kl i Fælleshuset Elmehøj, Dyvelåsen 88, Smørum Referat Repræsentantskabsmøde tirsdag den 27. november 2012, kl. 18.00 i Fælleshuset Elmehøj, Dyvelåsen 88, Smørum Til stede: Elin Jakobsen, Nina Smed, Anne-Marie Askvold, Annette Olsen Hussain, Curt Mikkelsen,

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 5. november 2013 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Referat. Repræsentantskabsmøde torsdag den 30. november 2017 kl på Karlebo Kro, Karlebovej 10, Kokkedal

Referat. Repræsentantskabsmøde torsdag den 30. november 2017 kl på Karlebo Kro, Karlebovej 10, Kokkedal Repræsentantskabsmøde torsdag den 30. november 2017 kl. 17.00 på Karlebo Kro, Karlebovej 10, Kokkedal Til stede: Henrik Harsberg, John Resting, Bettina Pagh, Linda Storgaard, Helge From, Paul Tempels,

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 25. FEBRUAR 2015

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 25. FEBRUAR 2015 Tilstede: Afbud: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John Jensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro Referat af organisationsmøde 23. august 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro Fra bestyrelsen deltog: Formand Regnar Sehested, Sally Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 27. januar 2014 kl. 17.00 I festlokalet, Vognmandsgade 16, kælderen, Frederiksværk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat Den 19. april 2018

Referat Den 19. april 2018 Glostrup, den 23. april 2018 Referat Den 19. april 2018 Mødeart: Mødested: FA09 Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere: Nikolaj Jørgensen Else Janhøj Palle

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 34 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 34 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 23. november 2016, kl Fælleshuset, Ryttergårdsvej 46, 3520 Farum

Repræsentantskabsmøde den 23. november 2016, kl Fælleshuset, Ryttergårdsvej 46, 3520 Farum Repræsentantskabsmøde den 23. november 2016, kl. 18.30 Fælleshuset, Ryttergårdsvej 46, 3520 Farum Tilstede: Gerd Karlsen, Anette Ågård Nielsen, Erik Moesby Nordstrøm, Allan Vinje, Annelise Refshauge, Michael

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 17:30 20:00 Perlen, Hallingparken 5, 2660 Brøndby Strand

Dagsorden. Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 17:30 20:00 Perlen, Hallingparken 5, 2660 Brøndby Strand Side 1 af 5 Ordinært repræsentantskabsmøde for Brøndby Boligselskab REFERAT Dagsorden. Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 17:30 20:00 Perlen, Hallingparken 5, 2660 Brøndby Strand Deltagere fra repræsentantskabet:

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af 20. maj 2015 Repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Afdeling Kirstinelunds

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 24. marts 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris

Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 24. marts 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris Jægerspris Boligselskab 133 Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 24. marts 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris 1. Godkendelse af referat fra mødet den 22. september 2009 2. Godkendelse

Læs mere

Referat. Repræsentantskabsmøde torsdag den 23. november 2017 kl i Fælleshuset i Elmehøj, Dyvelåsen 88, Smørum

Referat. Repræsentantskabsmøde torsdag den 23. november 2017 kl i Fælleshuset i Elmehøj, Dyvelåsen 88, Smørum Repræsentantskabsmøde torsdag den 23. november 2017 kl. 18.00 i Fælleshuset i Elmehøj, Dyvelåsen 88, Smørum Til stede: Per Husted Sørensen, Allan Stockfleth Olsen, Annette Olsen Hussain, Birgit Trolle,

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Til Repræsentantskabet ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Under henvisning til indkaldelse af 11. maj 2010 fremsendes hermed endelig dagsorden med bilag til det ordinære repræsentantskabsmøde Lørdag den 12.

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 14. marts 2019 kl. 18.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900

Læs mere

Dagsorden: Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen

Dagsorden: Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen Boligorganisationen Domea Køge Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes mandag den 29. juni 2015 kl. 19.00 i Servicecenter Solrød beliggende Lindeholmen 6, st. th Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding.

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Kolding Ældreboligselskab 23 Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsens

Læs mere

Referat Den 8. november 2016

Referat Den 8. november 2016 Glostrup, den 16. november 2016 Referat Den 8. november 2016 Mødeart: Mødested: Mødetid: FA09 Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup kl. 16.30-17.00 Bestyrelsen holder møde med Revisionsinstituttet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. september 2015

Referat af bestyrelsesmøde den 24. september 2015 side nr. 194 Referat af bestyrelsesmøde den 24. september 2015 Tilstede: Bestyrelsen: Afbud Administrationen: Chris Cully Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Erling Sørensen Vicky E. Jensen Steffen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. oktober 2016, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup. Mathias Helleberg Hagstrøm

Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. oktober 2016, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup. Mathias Helleberg Hagstrøm Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. oktober 2016, kl. 17.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup Til stede: David Nielsen-Ourø, Bo Jensen, Dorthe Guldbrandsen, Gunver Kreipke, Jannik Andresen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 6. marts 2019 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30. Side 106/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Henny Rasmussen, Eva Carlsen.

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Jan Spohr, Bettina Djarlslund og Thomas B.

Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Jan Spohr, Bettina Djarlslund og Thomas B. Referat Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge Til stede: Connie Poulsen, Hanne Olesen, Hans Chr. Thigaard, Leif Tingvad, Lisbet Berthelin, Maj-Britt

Læs mere

Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30.

Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. Side 1/7 Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Nils Vinther Leo Kristensen Aase Andersen Arne

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Godkendelse af referat. 2. Regnskab Budgetopfølgning pr Repræsentantskabsmøde 2019

Bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Godkendelse af referat. 2. Regnskab Budgetopfølgning pr Repræsentantskabsmøde 2019 Bestyrelsesmøde Mødedato: 16. april 2019 Mødet påbegyndt: kl. 10.00 Mødet afsluttet: kl. 13.30 Mødested: Kontoret, Arsenalvej 20 Deltagere: Bidstrup Hansen, Britta Larsen, Kurt Kristiansen, Peter Clemmensen,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 8. september 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 28. august 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere:

Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere: 15.04. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen, fra pkt. 10 Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Vordingborg den 15. november 2011 kl på Lejerbos kontor

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Vordingborg den 15. november 2011 kl på Lejerbos kontor Referat af organisationsmøde 15. november 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Vordingborg den 15. november 2011 kl. 11.30 på Lejerbos kontor Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Jes Hansen, John Jensen og

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra møde 26/ bilag vedlagt

2. Godkendelse af referat fra møde 26/ bilag vedlagt 1399 Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Bo-Vita d. 7. januar 2019 kl. 17.30,, Stationsparken 37, 2600 Glostrup Til stede: Jan Hyttel Flemming Grandal Ann Urbrand Marianne Jørgensen Darwich El-Ali

Læs mere

HOVEDBESTYRELSEN REFERAT

HOVEDBESTYRELSEN REFERAT 2099 Deltagere: Til stede var bestyrelsesmedlemmer Bent Jacobsen, Gunnar Sørensen, Anne Sakariassen, Erik Gemmer, Bernt Kjelland, Poul Erik Traulsen, Erik Fallesen, Helle Worm, Bjarne S. Hansen, Finn Holten,

Læs mere

Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød

Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl. 12.00 i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. oktober 2015, kl. 17,00.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. oktober 2015, kl. 17,00. Side 1/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. oktober 2015, kl. 17,00. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Gunnar Sørensen Leo Kristensen Arne Olesen Henny Rasmussen Hans

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. www.jaernen.dk REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. Dagsorden (ifølge vedtægterne) A. Valg af dirigent. B. Bestyrelsens beretning. C. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Onsdag den 23. maj 2018 kl Almenbo - Hold-an Vej 16. Til stede: Boligselskabet AKB Lyngby. Boligorganisationen Munkegård

Bestyrelsesmøde. Onsdag den 23. maj 2018 kl Almenbo - Hold-an Vej 16. Til stede: Boligselskabet AKB Lyngby. Boligorganisationen Munkegård 11. juni 2018 Bestyrelsesmøde Onsdag den 23. maj 2018 kl. 17.00 Almenbo - Hold-an Vej 16 Til stede: Formand Per Kloster Andersen (dirigent) Erik Frikke Allan Bogholdt Vibeke Ahlmann Bjarne Frølund Steen

Læs mere

Beboerdemokrati AAB Vejle

Beboerdemokrati AAB Vejle Beboerdemokrati AAB Vejle Som et led i AAB Vejles strategiproces har der været arbejdet med strategien for beboerdemokratiet. Der har i strategiprocessen været fokuseret på følgende elementer: Roller og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 side nr. 377 Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Christina Søby 1. suppleant

Læs mere

Repræsentantskabsmøde onsdag den 25. november 2015, kl i Fælleshuset Elmehøj Dyvelåsen 88, 2765 Smørum

Repræsentantskabsmøde onsdag den 25. november 2015, kl i Fælleshuset Elmehøj Dyvelåsen 88, 2765 Smørum Repræsentantskabsmøde onsdag den 25. november 2015, kl. 18.00 i Fælleshuset Elmehøj Dyvelåsen 88, 2765 Smørum Til stede: Per Husted Sørensen, Anne-Marie Askvold, Annette Olsen Hussain, Birgit Trolle, Dirk

Læs mere

Ordinært repræsentantskabsmøde den 3. februar 2016, kl i Beboerlokalet, Lundtoftegårdsvej 29, st. tv Kgs. Lyngby

Ordinært repræsentantskabsmøde den 3. februar 2016, kl i Beboerlokalet, Lundtoftegårdsvej 29, st. tv Kgs. Lyngby Ordinært repræsentantskabsmøde den 3. februar 2016, kl. 19.00 i Beboerlokalet, Lundtoftegårdsvej 29, st. tv. 2800 Kgs. Lyngby Til stede: Kaj Eliasen, Hanne Lentz-Nielsen, Finn Christensen, Jane Østergaard,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-04-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes.

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes. Skanderborg Ældreboligselskab Indkaldelse til repræsentantskabsmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 9.30 efter organisationsmødet. Mødet holdes i Fælleshuset, Rytterparken, Stilling, 8660 Skanderborg

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. maj 2015 Referat af ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen i København Mødedato og Tirsdag den 28. april 2015

Læs mere

Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet af 1961 i Helsinge... 3 Orientering fra administrationen... 9

Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet af 1961 i Helsinge... 3 Orientering fra administrationen... 9 Boligselskabet af 1961 i Helsinge Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 28. september 2011 kl. 17.30 i fælleshuset, Haragergård, Nygade 226, 3200 Helsinge Dagsorden: 1 Godkendelse af referat...

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.03.2016 kl. 19.00 kl. 21.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Riskjær Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

HOVEDBESTYRELSEN REFERAT

HOVEDBESTYRELSEN REFERAT 1973 Deltagere: Til stede var bestyrelsesmedlemmer Kenneth Høfler, Lars Bak, Gunnar Sørensen, Jan Hyttel, Erik Gemmer, Aksel Borresen, Erik Fallesen, Helle Worm, Bjarne S. Hansen, Finn Holten, Bent Jacobsen,

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 15. november 2011, kl. 19.00 i Tingstedet, Valmuens Kvarter 31, 2990 Nivå

Organisationsbestyrelsesmøde den 15. november 2011, kl. 19.00 i Tingstedet, Valmuens Kvarter 31, 2990 Nivå Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde den 15. november 2011, kl. 19.00 i Tingstedet, Valmuens Kvarter 31, 2990 Nivå Til stede: Afbud: Fra KAB: Indholdsfortegnelse 1. Referat fra organisationsbestyrelsesmødet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Ulla Dinesen Tid Onsdag, den 11. september 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Dagsorden udsendt den 13. februar 2018 Referat udsendt den 1. marts 2018 Referat fra formøde inden generalforsamling Torsdag den 22. februar 2018 kl. 17.00 Mødested:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 15. maj 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

VEDTÆGTER. for administrationsorganisationen Lejerbo

VEDTÆGTER. for administrationsorganisationen Lejerbo VEDTÆGTER for administrationsorganisationen Lejerbo Lejerbo Vedtægter for administrationsorganisationen Lejerbo 2019 2 2019 Vedtægter for administrationsorganisationen Lejerbo Kapitel 1: Navn, hjemsted

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010 16 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen, fremtidsvisioner og godkendelse

Læs mere

Torsdag den 15. juni 2017 kl

Torsdag den 15. juni 2017 kl 22. juni 2017 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 17.08: Torsdag den 15. juni 2017 kl. 14.30 Tilstede: June Larsen, Lindy Nymark Christensen, Martin E.H. Jacobsen, Jytte G. Hansen, Inez Bach, Annica Dahlgren,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 8. december 2015, kl , på Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge

Repræsentantskabsmøde den 8. december 2015, kl , på Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge Repræsentantskabsmøde den 8. december 2015, kl. 18.15, på Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge Til stede: Fra KAB: Afbud fra: Indholdsfortegnelse 1. Valg af dirigent... 2 2. Aflæggelse af organisationsbestyrelsens

Læs mere