Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2007!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2007!"

Transkript

1 Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2007! Bestyrelsen har i det forløbende år arbejdet ud fra den målsætning, vi altid har arbejdet ud fra, nemlig det at forsyne vores område med de mest optimale, og naturligvis lovligt modtagelige, programmer til den mest økonomiske pris. Efter sidste års generalforsamling blev beslutningsresultatet lagt ud på infokanalen og på vores hjemme side umiddelbart efter generalforsamlingen. På generalforsamlingen fremkom der et ønske fra et ældre medlem om, at beretningen blev udsendt inden generalforsamlingen, så man kunne gennemgå den inden generalforsamlingen. Bestyrelsen tog ønsket til sig, og derfor er denne beretning den første, der er til rådighed før generalforsamlingen, enten via Internettet, eller om en mulighed for at rekvirere hos bestyrelsen. Beretningen vil således ikke blive gennemgået på selve generalforsamlingen. Det er bestyrelsen mål, at medlemmerne skal have indflydelse på de TV og radiokanaler vi modtager på antenneforeningens anlæg. Derfor fastholder bestyrelsen at der hvert andet år skal gennemføres en vejledende programafstemning. Denne afstemning blev afholdt i 1. kvartal 2006, og resultatet blev lagt ud på Info kanalen og på foreningens hjemmeside umiddelbart efter afstemningen. Når vi kalder det vejledende, er det ikke for at bestyrelsen ikke tør tage ansvar, men mere for at sikre, at anlægget bliver så alsidigt som muligt. Det er det ansvar bestyrelsen tager. Vi kender godt stemningen f.eks. mange tyske kanaler. Stemmes der 3 tyske kanaler ind på anlægget, forbeholder bestyrelsen sin ret til at udvælge det tyske program der har fået flest stemmer, og så måske sætte et Italiens, Spansk eller Fransk program på anlægget i stedet for. Det giver alsidighed. På den anden side har vi også programleverandører, der af markedsmæssige årsager, ønsker at optage så mange kanaler på anlægget som muligt. For at imødese medlemmernes interesse, og ikke udbydernes interesse, besluttede generalforsamlingen i 2005, at der blev fastlaget et maksimum af antal af kanaler i forskellige kategorier, samt et maksimumbeløb som bestyrelsen kunne råde over, uden at Der skulle en afstemning til. Allerede i 2006, var den beslutning forældet, da programudbuddet overhalede det beslutningsgrundlag foreningen besluttede i Et nyt program som Scandinavia så dagens lys. Aktuelt med spændende film med skandinaviske instruktører.

2 Skulle medlemmerne afskæres fra det. Bestyrelsen mente ikke det skulle være tilfældet, så programmet kom på anlægget. TV 4 som havde været gratis på anlægget valgte ny strategi. Ny sendeflade med appel til primært kvindelige seere blev lanceret, og bestyrelsen besluttede at det skulle vores medlemmer ikke snydes for, så ve fastholdt det nye TV 4, selvom det blev et betalingsprogram. TV2, der jo har lanceret TV 2 Zulu, TV 2 Film, TV2 Charlie lancerede på bedste CNN stil et nyt 24 timers nyhedskanal. Naturligvis en betalingskanal. Bestyrelsen valget også at sætte dette program på anlægget, så medlemmerne var med fra starten. Bestyrelsens beslutning om ikke at fastholde det besluttede beløb, på 5 % af den årlige betaling, på generalforsamlingen i 2005, men i stedet valgte at medlemmerne kunne se programmerne fra den første dag de blev udsendt, medførte at prisen på de nye spændende kanaler langt overskred den bemyndigelse, bestyrelsen havde fået i Derfor valgte bestyrelsen at spørge medlemmerne om deres holdning tilde nye kanaler. Resultatet blev at Scandinava, som havde store kvalitets problemer i starten, blev valgt fra. Der var et flertal for TV 4 og et meget beskednes frafald på TV 2 News. Efter at havde drøftet resultatet med programleverandøren modtog bestyrelsen et nyt tilbud på TV 4 og TV 2 News. Hvis begge programmer forbliver på anlægget, vil der ske en prisnedsættelse på 23 % for begge programmer. Tilbuddet blev overvejet i bestyrelsen, og resultatet af den overvejelse blev at vi sender det nye tilbud ud til medlemmernes afgørelse sammen med indkaldelsen til denne generalforsamling. Det betyder også, at TV 2 News forbliver på anlægget ind til afstemningen foreligger. Når man er bestyrelse for en forening der beskæftiger sig med digitale leverancer, der også omfatter Internet, digitalt spejl m.m., er det naturligt at tanken om en portal af en slags kommer på banen. En suppleant i bestyrelsen med indgående kendskab på dette felt har udviklet et særdeles flot oplæg med tilhørende program. Det har været bestyrelsens mål, at være med på den digitale udvikling, men har også ønsket være sikker på at teknologien blev styret at mennesker og ikke omvendt. På den baggrund fremsætter bestyrelsen et forslag om, at dem der ønsker at benytte det digitale medie, får muligheden, men det skal være frivilligt. Dog er vi ikke i tvivl om, at det er den vej der går, men det er vigtigt for bestyrelsen, at alle medlemmer skal have samme rettigheder. Det er også derfor vi fastholder foreningens INFO kanal. Vi er bekendt med at INFO kanalen er langsom til at få oplysningerne på. Derfor anbefaler vi også at man bruger Internettet, idet omfang man har mulighed for dette.

3 INFO kanalen er så primært til de medlemmer der endnu ikke har Internet. I forbindelse med lancering af StofaXtra, som er et frivilligt tilvalg til modtagelse af TV og radiokanaler, udsendte vi via Telia Stofa et tilbud om dette tilvalg. Man kunne modtage signaler i et såkaldt digitalt spejl. Denne aftalte markedsføring gav anledning til at en grundejerforening i antenneforeningens dækningsområde klagede over markedsføringen. Bestyrelsen ehandlede naturligvis klagen seriøst samen med Telia Stofa, hvor bestyrelsen tog ansvar for udsendelsen, og hvor Telia Stofa tog ansvar for produktet og prissætningen. På den måde føler vi i bestyrelsen at medlemmernes interesse blev tilgodeset. I forbindelse med udsendelse af programafstemningen i 1. kvartal 2007, har bestyrelsen modtaget et par klager over at man ikke har modtaget stemmedel. Udsendelsen foregår på den måde, at vi rekvirerer labels eller medlemsliste direkte fra Telia Stofas medlemskartotek. Så betaler man sit Telia Stofa Antenneabonnement, står man altså på listen. På baggrund af den liste udskives og omdeles stemmesedler, indkaldelser m.m.. Derfor er det bestyrelsens opfattelse, at stemmesedlerne er gået tabt i reklamer eller andet. Derfor lægger bestyrelsen også op til i sit forslag med en portal, at dem der tilmelding sig denne, modtager stemmeseddel, indkaldelser m.m., via portalen på deres mailboks. Så undgår man, at papirformatet bortkommer. Bestyrelsen gør stadig brug et pensioneret medlem med en fortid inden for P&T, med sikker sans for TV modtagekvalitet og ikke mindst en stor interesse for radioprogrammer. Bestyrelsen anerkender dette medlems indsats og er glade for den månedlige observation, der tilstilles bestyrelsen. Det er uvildig opgørelse på observationer, i dagtimerne hvor bestyrelses medlemmerne er på arbejde, og observationen er enkelt og skematisk og let forståeligt. På den måde opstår der heller ikke en misforstået kvalitetsopfattelse i bestyrelsesarbejdet. Indrømmet, vores informatør har været efter bestyrelsen med hensyn til radioprogrammerne. Godt gået, og tak for det. Ser vi på fremtiden vil der på dette års generalforsamling blive demonstreret 2 nyheder. Bestyrelsen</ST1:PERSoNNAME> vil vise vores nye platform, hvor tilsluttede medlemmer får mulighed for at modtage indkaldelser, afgive stemmer m.m., digitalt via deres Internet. På kabel TV anlægget, som jo i dag er optimeret med 2 vejs system, S kanaler og Internet samt det digitale spejl, er vi fortsat med på det sidste nye. På generalforsamlingen vil der blive demonstreret en videreudvikling af det digitale spejl, hvor modtage enheden bliver styret af det enkelte medlem, og hvor modtage enheden giver fleksibilitet, overblik samt en let og overskueligt brugerflade.

4 Lidt ud i fremtiden, men dog inder for en overskuelig tidsramme. Vi har også konstateret at flere medlemmer har gjort brug af vore INFO kanals sider omkring IP telefoni over Internettet. Da medlemmer i foreningen havde anvendt denne teknik, fik jeg også smag på denne teknik. Et abonnement på kr. 20,00 om måneden for en upåklagelig samtalekvalitet til en meget lavere pris, har da tilført vore hjem en merindtægt, Igen, det er en mulighed som tilvalg, men ikke et fælles tvang. På den måde tror jeg vi ser flere nye tiltag på vore fælles anlæg. På proudbydersiden, ser vi nu en koncentration de har medført, at konkurrencestyrelsen er blevet sat på opgaven for at regulere TV2 og ViaSat i en sammensmeltning omkring spotsprogrammer. Koncentrationen og økonomien er så stærk, at de frie markedskræfter er sat ud af spil. Få timer efter at konkurrencestyrelsens foreløbige godkendelse af sammenlægningen af kanalerne, stopper ViaSat med at sende, og programfladen overtages at TV 2 sport. Vi må blot konstatere, at den konstellation har medført, at TV 2 sport formentligt har skabt sig et fundament, der gør at man kan levere de store og dyre sportsbegivenheder, som medlemmerne gerne vil se. Men det koster. Set i lyset af, at DR må opgive de store og dyre sportsbegivenheder på grund af politisk styring med økonomiske begrænsninger, er der nu skabt et marked for en betalingskanal der på markedsprincipper kan overtage DR s forpligtigelser over for den danske befolkning. Man har bland andet via vores kabelnet fat i forbrugeren, og kan således opkræve det betalingsgrundlag der skal til for at kunne levere de dyre sportsbegivenheder uden om de politisk bestemte økonomiske begrænsninger. Den måde TV2 sport blev skabt på, satte beslutningsgrundlaget for et nyt program ud af spild for antenneforeningerne. Antenneforeningerne træffer normalt beslutninger om nye programmer, typisk ved at udsende det nye program på prøve i en periode, for derefter at tage stilling til programmet, som man gjorde med TV 2 News. På den baggrund er det med tilfredshed, at generalforsamlingen har besluttet, at Nøragersminde Antenneforening er medlem af FDA (Foreningen af danske antenneforeninger) Foreningen er den vagthund, der skal varetage antenneforeningernes interesse, og FDA har været særdeles aktiv i denne sag som i skrivende stund kører i højeste gear. Nøragersminde Antenneforening får også medindflydelse på FDA s arbejde, ved at formanden deltager i et visionsudvalg om FDA s fremtidige virkeområder, samtidig med at FDA s virke skal udbredes. Foreningen består i dag af 820 medlemmer. Af disse er 65 % tilsluttet StofaNet. Beretningen vil være at finde på foreningen hjemmeside eller kan rekvireres hos bestyrelsen. Med venlig hilsen

5 Torsten Vester Formand.

Faaborg By s Antenneforening

Faaborg By s Antenneforening Referat fra Faaborg By s Antenneforening Ordinær generalforsamling Mandag den 20. april 2009 kl. 19:00 På restaurant Klinten i Faaborg Fremmøde: Bestyrelsen: Erik Andersen, Per Smith, Finn Junker og Ib

Læs mere

2. Formandens beretning til generalforsamlingen marts 1999.

2. Formandens beretning til generalforsamlingen marts 1999. Referat ordinær generalforsamling Tune Kabelnet 4. marts 1999 1. Valg af dirigent: Frede Kruse Christiansen Dirigenten startede med at konstatere generalforsamlingens lovlighed iflg. vedtægterne. Ingen

Læs mere

Faaborg By s Antenneforening

Faaborg By s Antenneforening ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FAARBORG BYS ANTENNEFORENING MANDAG DEN 22. APRIL 2013 KL.1900 på Hotel Faaborg Fjord Svendborgvej 175 5600 Faaborg Bestyrelsens beretning for året 2012 I henhold til foreningens

Læs mere

EBELTOFT ANTENNEFORENING 2014

EBELTOFT ANTENNEFORENING 2014 EBELTOFT ANTENNEFORENING 2014 Et af de spørgsmål, der er blevet stillet oftest til bestyrelsen for antenneforeningen i det forløbne år er: Eksisterer foreningen stadig og er der overhovedet nogen mening

Læs mere

Toftlund Bynet. Generalforsamling 2013

Toftlund Bynet. Generalforsamling 2013 Toftlund Bynet Generalforsamling 2013 Vi befinder os i foreningens jubilæumsår Antenneforeningen for Toftlund By blev stiftet i september 1973, og vi kan så til efteråret fejre vores 40 års jubilæum. Jeg

Læs mere

Formandens beretning for 2012. Ordinær generalforsamlingenden 20. Marts 2013. Kære medlemmer

Formandens beretning for 2012. Ordinær generalforsamlingenden 20. Marts 2013. Kære medlemmer Formandens beretning for 2012 Ordinær generalforsamlingenden 20. Marts 2013 Kære medlemmer Efter at vi nu har etableret os med YouSee's programpakker, så skulle man måske mene, at der ikke kan være så

Læs mere

Årets beretning. Velkomst. Konstituering. Velkomst. Konstituering. Årets gang. Teknik. Økonomi. Internet. Programudbud. Fremtid.

Årets beretning. Velkomst. Konstituering. Velkomst. Konstituering. Årets gang. Teknik. Økonomi. Internet. Programudbud. Fremtid. Årets beretning Velkomst Konstituering Årets gang Teknik Økonomi Internet Programudbud Fremtid Afslutning Velkomst Det er altid en fornøjelse at stå her og fortælle Jer om året der gik. I år er det dog

Læs mere

Deltagere: Ca. 50 deltagere samt personale fra Stofa og Brabrand Boligforening

Deltagere: Ca. 50 deltagere samt personale fra Stofa og Brabrand Boligforening REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Hotel Scandic, Rytoften 3, 8210 Århus V onsdag, 12. november 2008 kl. 19.00 Deltagere: Ca. 50 deltagere samt personale fra Stofa og Brabrand Boligforening Torben Overgaard

Læs mere

Årets beretning. Velkomst. Konstituering. Årets gang for bestyrelsen. Opkrævningsproblemer. Tekniske problemer. Programrådet.

Årets beretning. Velkomst. Konstituering. Årets gang for bestyrelsen. Opkrævningsproblemer. Tekniske problemer. Programrådet. Årets beretning Velkomst Konstituering Årets gang for bestyrelsen Opkrævningsproblemer Tekniske problemer Programrådet Serviceaftale Afslutning Velkomst Velkommen til Langeskov Antennelaugs generalforsamling

Læs mere

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningen i det forgangne år

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningen i det forgangne år Antal stemmesedler udleveret: 82. Formand Bernt Freiberg byder velkommen til Tune Kabelnet generalforsamling 2004. 1. Valg af dirigent Frede Kruse-Christiansen bliver valgt som dirigent. Iflg. 5 af vedtægterne

Læs mere

Bredballe Antennelaug. Hermed indkaldes til Bredballe Antennelaug s ordinære generalforsamling. Sognegården, Kirkebakken

Bredballe Antennelaug. Hermed indkaldes til Bredballe Antennelaug s ordinære generalforsamling. Sognegården, Kirkebakken Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 1 2 0 0 6 Generalforsamling Hermed indkaldes til Bredballe Antennelaug s ordinære generalforsamling Dato: Onsdag, den 29. marts 2006 Tid: Kl. 19:00 Sted: Sognegården,

Læs mere

Orientering Juni 2005

Orientering Juni 2005 Orientering Juni 2005 Generel information og Referat af generalforsamlingen Mandag den 25. april 2005 Denne udgave af Orientering fra Eriksminde Fællesantenneforening udsendes til alle husstande i Eriksmindekvarteret.

Læs mere

Der var fremmødt medlemmer fra 57 husstande plus 7 fuldmagter, altså i alt 64 stemmeberettigede.

Der var fremmødt medlemmer fra 57 husstande plus 7 fuldmagter, altså i alt 64 stemmeberettigede. Generalforsamling Afholdt torsdag 30. april 2015 i Tune Menighedscenter Der var fremmødt medlemmer fra 57 husstande plus 7 fuldmagter, altså i alt 64 stemmeberettigede. Formand Bernt Freiberg bød de fremmødte

Læs mere

Referat. Ad. pkt. 2 Formanden, Finn Mortensen, aflagde beretning for året 2012:

Referat. Ad. pkt. 2 Formanden, Finn Mortensen, aflagde beretning for året 2012: Referat Møde: Ordinær generalforsamling i Strandhuse Antenneforening Sted: Festsalen i kælderen, indgang C, Lyshøjskolen. Dato: Onsdag den 27. februar 2013, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

MEDLEMSBUTIKKEN MEDLEMSBLAD. - er kommet godt fra start NU BLIVER TV-VALGET HELT FRIT SIDE 9 DET ANALOGE SIGNAL LUKKER OG SLUKKER SIDE 5

MEDLEMSBUTIKKEN MEDLEMSBLAD. - er kommet godt fra start NU BLIVER TV-VALGET HELT FRIT SIDE 9 DET ANALOGE SIGNAL LUKKER OG SLUKKER SIDE 5 - for alle os med Stofa tv og bredbånd nummer 2 // 1. årgang // september 2015 MEDLEMSBLAD MEDLEMSBUTIKKEN - er kommet godt fra start NU BLIVER TV-VALGET HELT FRIT SIDE 9 DET ANALOGE SIGNAL LUKKER OG SLUKKER

Læs mere

Beretning for året 2014

Beretning for året 2014 Beretning for året 2014 Det har været et meget travlt år for bestyrelsen. Som vi nævnte på sidste generalforsamling, var vi på det tidspunkt allerede i fuld gang med forhandlingerne om en kommende leverandør

Læs mere

Bestyrelsens beretning vedrørende 2013 til generalforsamlingen i Trædballe-Uhrhøj Antenneforening den 12. marts 2014

Bestyrelsens beretning vedrørende 2013 til generalforsamlingen i Trædballe-Uhrhøj Antenneforening den 12. marts 2014 Bestyrelsens beretning vedrørende 2013 til generalforsamlingen i Trædballe-Uhrhøj Antenneforening den 12. marts 2014 Bestyrelsen har udarbejdet en beretning over det forgangne års arbejde. Vi vil også

Læs mere

Middelfart Antenneforening

Middelfart Antenneforening Middelfart Antenneforening Referat fra generalforsamlingen onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00 i Middelfartsalen på Kulturøen, 5500 Middelfart Dagsorden iflg. 5 i vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Godkendelse

Læs mere

Middelfart Antenneforening

Middelfart Antenneforening Middelfart Antenneforening Referat fra generalforsamlingen mandag den 9. marts 2015 kl. 19.00 i Middelfartsalen på Kulturøen, 5500 Middelfart. Dagsorden iflg. 5 i vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Godkendelse

Læs mere

ERIKSMINDE ANTENNEFORENING MAJ / JUNI 2011

ERIKSMINDE ANTENNEFORENING MAJ / JUNI 2011 ERIKSMINDE ANTENNEFORENING MAJ / JUNI 2011 Omdeles til alle husstande i Eriksmindekvarteret. Indeholder referat fra generelforsamling 11. april 2011, de ændrede vedtægter samt bestyrelsen efter generalforsamlingen

Læs mere

Anders Andersen bød velkommen og foreslog på bestyrelsens vegne Keld Albrechtsen som dirigent.

Anders Andersen bød velkommen og foreslog på bestyrelsens vegne Keld Albrechtsen som dirigent. Antenneforeningen Aarhus Ordinær generalforsamling Tid: tirsdag, 27. maj 2014 Sted: Hotel Scandic Vest, Rytoften 3, 8210 Aarhus Deltagere: ca. 35 deltagere (5.267 stemmer) samt personale fra Stofa Anders

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2014

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2014 Odder Antenneforening, Generalforsamling onsdag den 4. marts 2015 1 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2014 2014 har været endnu et travlt år for Odder Antenneforening. Det har været et år, hvor bestyrelsen har

Læs mere

Punkt 2. Formandens beretning. Afholdt 23. februar, 2015 i Munkebo Forsamlingshus

Punkt 2. Formandens beretning. Afholdt 23. februar, 2015 i Munkebo Forsamlingshus Afholdt 23. februar, 2015 i Munkebo Forsamlingshus 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Foreningens reviderede regnskab 4. Indkomne forslag 5. Valg af bestyrelse og bestyrelsessuppleanter 6.

Læs mere

NYHEDSBREV nr. 5 September 2015

NYHEDSBREV nr. 5 September 2015 NYHEDSBREV nr. 5 September 2015 INDHOLD: INDLEDNING. PRISER PÅ TV-PAKKER. PAKKESKIFT OG ÅBNING/LUKNING. FEJL ELLER DÅRLIGT SIGNAL. ANALOGT TV FORSVINDER. DET NYE YOUSEE. FREMTIDENS TV. LIDT AF HVERT. INDLEDNING.

Læs mere

Kære antenneforeninger

Kære antenneforeninger ContentCo skal være dem, der sætter agendaen. Det vil være tv, der både nu og senere, er skabt af antenneforeningerne til antenneforeningerne. ContentCo vil være dem, som får det gamle BoxDanmark til at

Læs mere

Årets beretning. Velkomst. Opsummering. Konstituering. Årets gang. Økonomi. Programudbud. Fremtid. Afslutning

Årets beretning. Velkomst. Opsummering. Konstituering. Årets gang. Økonomi. Programudbud. Fremtid. Afslutning Årets beretning Velkomst Opsummering Konstituering Årets gang Økonomi Programudbud Fremtid Afslutning Velkomst Endnu engang står jeg her, og kan byde Jer velkommen til en Generalforsamling. Det sidste

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug torsdag den 27. maj 2010 kl. 19.00 i Uddannelsecentret, Schacksgade 39, Odense C. Dagsorden.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug torsdag den 27. maj 2010 kl. 19.00 i Uddannelsecentret, Schacksgade 39, Odense C. Dagsorden. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug torsdag den 27. maj 2010 kl. 19.00 i Uddannelsecentret, Schacksgade 39, Odense C. Dagsorden. 1. Valg af dirigent Til dirigent foreslog bestyrelsen laugets forretningsfører

Læs mere

Generelt kan det siges, at kvaliteten af signalforsyningen har været god.

Generelt kan det siges, at kvaliteten af signalforsyningen har været god. 1 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Generalforsamling den 14. marts 2012. Generelt. Odder Antenneforening har igen i 2011 haft et godt år. Generelt kan det siges, at kvaliteten af signalforsyningen har været

Læs mere

Beretning HAS 2013. Bestyrelsesarbejdet - møder mv. Nu er dette jo bestyrelsens beretning, så lad mig starte med at præsentere:

Beretning HAS 2013. Bestyrelsesarbejdet - møder mv. Nu er dette jo bestyrelsens beretning, så lad mig starte med at præsentere: Beretning HAS 2013 Almindeligvis er fokus i en beretning det, der er sket i det forgangne år. Og selv om det jeg havde nær sagt - som sædvanligt har været et år med stor aktivitet, så vil denne beretning

Læs mere

Referat af budgetgeneralforsamling november 2006

Referat af budgetgeneralforsamling november 2006 Pærevangen 21, kld. DK-2765 Smørum www.frugtvangen.dk bolignet@frugtvangen.dk Referat af budgetgeneralforsamling november 2006 År, 2006, den 22.november kl. 19.55 afholdes budgetgeneralforsamling i Bolignet

Læs mere