Det vilde Bramsnæs. Emneugen: Det Vilde Vesten Reportage fra de forskellige værksteder, Interviews, meningsmålinger, og et hav at billeder.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det vilde Bramsnæs. Emneugen: Det Vilde Vesten Reportage fra de forskellige værksteder, Interviews, meningsmålinger, og et hav at billeder."

Transkript

1 Det vilde Bramsnæs Emneugen: Det Vilde Vesten Reportage fra de forskellige værksteder, Interviews, meningsmålinger, og et hav at billeder.

2 Torsdags program. Indskoling: Udstilling af cowboylandsby og indianerlandsby. Kl. 18:00-19:30. Man kan prøve cowboyvendespil og kaste med cowboyposer. Kl.18:00-19:30. Håndarbejde: Udstilling af indianske drømmefangere. Kl.18:00-19:30. Mellemtrin: Musiklokalet: opvisning af line dance. Kl.18:30-18:40/45. Kl.19:00-19:15. I kælderen, ved indgangsdøren, ned ad trappen: Mindre forestilling. Om Levis Strauss Kl.19:00. På gangen i 72-fløjen/7.Klasserne: Udstilling af indianske tapar. Udstilling om indianerkulturer. Kl.18:00-19:30. Kl.18:00-19:30. Infoavisen: Vi er i lokale 9./6.b. og viser webavisen og papirs udgaven.

3 Lækker hjemme lavet chili con carne. Torsdags Menu. 20kr. pr. Fra Kl.18:00-19:30. Her ses den ene af Chef kokkene, Lars. Caféen tilbyder..

4 Cowboy-Salonen I Mandags besøgte vi Cowboy-Salonen, som er i fuld gang med at lave mad til alle skolens elever som deltager i emneugens Det vilde vesten -Tema. Vi spurgte om følgende: Er der pres i køkkenet? Liv 5.a: vi laver ikke nok Lars lærer: der noget pres Hvad kommer der på menuen? mandag: svensk pølseret tirsdag: tomat med flutes onsdag: krydret kødboller med pasta torsdag: Chili Con Caren Hvad synes du selv om værkstedet? Sarah 7.b: kedeligt fordi jeg ikke li at lave mad Sebastian 5.a: Megan fun Hvad synes i om lærerne i værkstedet? Sarah 7.b: Lars er fin nok men Nicoline er kedelig Tror i der er nok mad til eleverne? Lars lærer: håber at der er nok mad Hvordan er renligheden fra 1-10? Lars lærer: 7 Casper 5.a: 8 Nicoline lærer: 7 : Vores mening: Køkkenet var ikke så godt gjort rent. Vi fandt, skraller fra løg og kartofler på gulvet og boderne blev ikke tørt godt nok af men de arbejde godt men nogle af dem nær så godt Mening fra køberne: De blev mætte og det smagte godt.

5 Cowboy-Salonen Cowboy-salonen i tirsdags spurgte om. Gik det godt i går? Kasper 6.b: nej nogle arbejde ikke nok. Sebastian 5.a: ja det gik godt, men oprydningen gik ikke så godt. Hvordan tror du det ville gå i dag? Nicolai 5.a: det ville gå godt. Sebastian 5.a: siger at der er en konkurrence for dem der er laver suppen bedst. De får 2 ud af 5 Hvad skal der gøres bedre i dag? Maria 6.b Det der skal gøres bedre. Maria 6.b: samarbejde Nicolai 5.a: Der mangler sæbe ved vasken. Kasper 6.b: Man skal være arbejdsvillig. Vi tale om Renlighed fra: 1-10 Nicolai 5.a: 3 Maria 6.b: 5 Kasper 6.b: 4 Sebastian 5.a:3

6 Bills spillebule I Bills spillebule, bliver der tegnet, malet og selvfølgelig spillet. De laver huskespil eller memory, som det hedder på cowboy sprog. De er også i gang med nogle kæmpe store klovne, man kan kaste ærteposer igennem. Alle hjælper til, med at få spillene færdige til torsdag, hvor forældre kan spille lige hvad de vil. Der er mange forskellige meninger om hvad det sjoveste spil er, men Karoline (3.U), Ida (1.U) og Lukas (O.U) mener at det er Huskespil, Ærtepose-kastning og Ludo, der er sjovest. Der er en utrolig hyggelig stemning og børnene virker meget glade for at måtte være så kreative. De børn vi har interviewet mener at det gode ved Bills spillebule er samarbejde, at vi spiller, at male, tegne og farve. De mener også at det dårlige ved Bills spillebule er at man ikke selv kan bestemme spillene. Stjerner fra 1-5 (bestemt af børnene):

7 Indianere og cowboys I 0.U s lokaler er der skruet op for hyggen og alle de små grupper der er sammen, fordeler opgaverne omhyggeligt. De maler store flotte flamingo plader og sætter nogle indianere og cowboys ler figurer fast i forskellige scener fx. En krigs scene (cowboys mod indianere) og en scene hvor de jager dyr, som også er lavet af ler. Der bliver selvfølgelig også lavet huse til dem. Både elever og lærer ser ud til at hygge sig gevaldigt, men hvad mener eleverne om det? Vi har interviewet Thea, Oliver L, Alberte og Mikkel og de synes at de bedste ved værkstedet er at man selv kan bestemme hvad for en gruppe man er med i, at man skal farve op, klippe og tegne, male og at indianerne og cowboyerne må slås. De mener også at det eneste dårlige ved dette værksted er at det er lidt svært at finde tudserne! Indianere og cowboys får derfor: stjerner

8 Drømmefanger Nede i håndarbejde har de samlet en masse pinde ind, som de kan bruge til nogle flotte drømmefangere, bedre kendt som baby uro. Alle er i fuld gang med at vikle garn rundt om de bøjede pinde, der er mange forskellige flotte farver og størrelser. Der er masser af hygge og god stemning, men hvad har en drømmefanger egentlig at gøre med cowboys og indianere? Det har vi spurgt en pige i værkstedet om og hun fortæller at indianerne gav dem til deres børn, så at den kunne blive hængt over sengen og skræmme alle onde drømme væk. Der er lang kø til hjælp fra en voksen og mange fortæller også at det er rat så svært, meget sværere end det ser ud til. Vi har interviewet Freja, Lucas, Simon og Bjørk de fortæller at det sjoveste ved værkstedet er at de må snakke, pynte drømmefangeren/være kreativ, man hygger sig og at den bare er super sjov at lave. De sige også at det knap så gode er at det er svært, at det tager mega lang tid og at man skal starte forfra hvis man laver fejl. Værkstedet Drømmefanger får: stjerner

9 Line og læder Her på Grønhøjgård starter de friske børn med cowboy-danseskoene. Alle lære hurtigt og har det hylende morsomt, selvom det er lidt svært, men dans er kun opvarmning, for nu går turen op til krea, hvor Line og Gitta har gjort klar, med alle former/farver for læder. Læderet skal laves til armbånd, hårbånd og en masse andre sjove cowboy ting. Senere når alle har lavet deres læder ting, går turen igen til multisalen, hvor danse serien skal laves helt færdig. Men hvad synes børnene egentlig om læder og dans? Vi har interviewet Mia, Lucas, Emil og Sarah, som fortæller at det bedste ved det her værksted er at lave armbånd og bruge hænderne kreativt. Der bliver også sagt at det eneste dårlige ved det her værksted er at det er svært at danse. Derfor for værkstedet: stjerner.

10 Det vilde på Bramsnæs Vi har snakket med nogle fra kunstholdet.

11 Og vi har fået svar af nogle forskellige 1. Hvad syndes du om værkstede? 1. Rasmus 7.b: det er kedeligt. 2. Hvad har i planlagt det skal blive til? 2. Mette Valente: så man føler det vilde vesten. 3. Hvad er jeres mål for i dag? 3. Mette Valente: målet er at alle kommer i gang og at alle får øjnene op for set vilde vesten. 4. Hvad synes du om lærerne? 4. Rasmus 7.b: de er okay. 5. Hvorfor har du valgt det værksted? 5. Rasmus 7.b: fordi jeg ikke kan lide det der linedans. 6. Syndes du i arbejder fornuftigt? 6. Rasmus 7.b: næ. 7. Arbejder de fornuftigt? 7. Mette Valente: lige nu ja men det er ikke alle. Hvad syndes du om værkstede Mathias x2 og Alexander 6.a: det er kedeligt. 4. Hvad synes du om lærerene? 4. Mathias x2 og Alexander 6.a: de er kedelige. 5. Hvorfor har du valgt det værksted? 5. Mathias x2 og Alexander 6.a: fordi alle de andre værksteder er dødsyge. 6. Syndes du i arbejder fornuftigt? Hvad synes du om værksteder 1. Sofus 4.b: meget sjovt, grineren, Nice. 4. Hvad synes du om lærerne? 4. Sofus 4.b: de er meget gode, bortset fra at de arbejder på en skole og at de giver lektier for. 5. Hvorfor har du valgt det værksted? 5. Sofus 4.b: fordi jeg godt kan lide at være kreativ, og det skal man her, jeg er god til at være kreativ. 6. Syndes du i arbejder fornuftigt? 6. Sofus 4.b: ja, det er det jeg selv syntes. De virker glade. Humøret i top og de arbejder effektivt.

12 Indianer kultur Vi har snakket med nogle fra Indianer kultur holdet. Vi har fået svar fra et par stykker. 1. Hvad syndes du om værksteder? 1. Nicoline og Alberte 4.a: Det er godt 2. Hvad har i planlagt det skal blive til? 2. Kirsten Kallenbach: en udstilling af de forskellige indianer stammer. 3. Hvad er jeres mål for i dag? 3. Kirsten Kallenbach: at få fortalt om emnet og give grupper og få alle til at får stå emnet. 4. Hvad synes du om lærerne? 4. Nicoline og Alberte 4.a: de er gode. 5. Hvorfor har du valgt det værksted? 5. Nicoline og Alberte 4.a: De syntes det lød spændene. 6. Syndes du i arbejder fornuftigt? 6. Nicoline og Alberte 4.a: ja. 7. Arbejder de fornuftigt? 7. Kirsten Kallenbach: ja, det gør de. Vi kom lige i frikvarteret og der er de meget vilde og ikke effektive. Det er forståligt.

13 Vi undersøgte, hvad de forskellige elever tror skolekomedie handler om og hedder. Det her kom vi frem til ses her under. hvad tror du skolekomedien hedder? alders hvile det vilde vesten den mystiske sklole hvad tror du skolekomedien handler om?? Cowboy der reder det vild vesten Nogle ældre mennesker der reder deres plejehjem nogle børn der reder deres skole

14 SKOLEKOMEDIE. Vi Interviewer Oskar (6.A) Hvad hedder Skolekomedie? Alders Hvile. Hvor mange er med? Der er 25 med i Skolekomedie. Hvor lang tid er skuespillet? Cirka en time. Er det sjovt? Nogle gange. Hvilke roller har du? Fysioterapeut. Er din roller god? Nej den er Nederen. Er skuespillet godt? Nej det var meget bedre sidste år. Hvilken rolle vil du have haft? Den jeg har Hvem har hovedrollen? Julie (6.A) & Sofie (6.B) Har i travlt? Ja der er nogle der ikke kan deres rolle. Hvad handler stykket om? Om nogle Ældre som skal redde deres plejehjem

15 Linedance. Linedansen blev opfundet i 1960erne. Dansen blev opfundet af AMERIKANERNE. Country linedance har eksisteret i årtier og kræver ingen fast partner. Diskos musikken, specielt John Travolta i "Saturday Night Fever" og "Urban Cowboy" har i høj grad været medvirkende til den popularitet line dance har idag. Op gennem 1980'erne oplevede countrymusikken en opblomstring som sammen med dansen gjorde line dance til et populært fænomen, specielt i USA, men også i høj grad i Danmark. I 1992 lavede Melanie Green Wood koreografi til Billy Ray Cyrus' musikvideo til "Aci Break Heart" og så var line dance feberen for alvor løs. Interviewee: Nicolas: Er Linedance sjovt? Lærke: Det er fint. Sander: Hvilken noget tøj har i på når i danser? Lærke: Normalt tøj. Nicolas: Hvorfor har du valgt Linedance? Lærke: Fordi det var det værksted hvor man skulle lave mindst. Sander: Har du prøvet det før? Lærke: Nej. LASSE (4.b) Sander: Er Linedance sjovt? Lasse: Ja det er okay Nicolas: Hvorfor har du valgt Linedance? Lasse: Fordi jeg godt ville prøve det. Sander: Hvilken tøj har i på når i danser? Lasse: Normalt tøj. Nicolas: Har du prøvet det før? Lasse: Nej. Vi syntes det var godt, og er tilfredse med vores arbejde.

16 Reward: Gæt hvem personen på plakaten er, og du vil vinde ugens avis.

17

18 Meningsmåling Vi har lavet en meningsmåling og vi har mangen gode svar og dårlige svar heldigvis er de fleste gode. Godt Dårligt Syntes vi om emneugens tema Godt Dårligt Syntes vi om værksteder Godt Syntes vi om holdene Vi har lavet en meningsmåling for at høre hvad andre syntes om ugens tema. Der var ret mange der godt kunne lige temaet

19 Vi interviewer Emma (7.A) Hvor mange er der i gruppen? Der er 20. Hvorfor har du valgt denne her gruppe? Det lyd sjovt, Jennie præsenteres det godt. Hvad er det fede ved LEVI S? Det er fedt at de kom af slutningen af 1800 tallet, og det er der stadig. Hvor mange par LEVI S bukser har du? Ikke nogle. Hvem opfandt bukserne? Levis Strauss. Og en af hans venner!;) Hvad laer i, i værkstedet? Snakker om Levis Strauss, og hans historie Han starter med at bo i Tyskland, han familie var Jøde. Han far døde, og hans brødre var taget til U.S.A. Han lavede Bukser af skin, De gik alt for hurtigt i stykker. Og så lavede han cowboy bukser. Og så lavede han en stor produktion. Han døde i en sen alder, men ingen ved hvad han døde af. Han blev fød den 26 februar 1829 Og han døde den 26 september 1902

20 Før Bramsnæsvig skolen blev til det vilde vesten. Efter forvandlingen:

21 En stor tak til alle avisen journalister og de lærer der har været tilknytter i ugens løb. Lære: Eva, Pia, Thomas, Jimmie. Vi siger også Stor Tak til alle dem der har bidraget til en masse gode og sjove artikler.

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Borgmesterens flotte åbningstale

Borgmesterens flotte åbningstale Østervis 2009 Nr. 1 Fredag d. 24 April Roskilde Kommune Borgmesterens flotte åbningstale Cirkus Bennevang ER KOMMET TIL BY- EN! FEDT SHOW TIL DIG!! ALT FRA AKROBATIK TIL TRYLLEKUNST! FORESTILLINGER: FREDAG

Læs mere

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV Velkommen til skolens største og bedste skoleavis! Det er ved at være ret længe siden

Læs mere

Ny skolegård efter påskeferien.

Ny skolegård efter påskeferien. FORDYBELSESUGE PÅ HELLIG KORS SKOLE 29. MATS 2. APRIL 2004 Ny skolegård efter påskeferien. Vi var ned i skolegården og der fortalte håndværkerne os at de bliver færdige om ti dage. De laver den nye skolegård

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

Samlet bilag. Logbog observationer. Matematik v/britt. Matematik v/britt. Idræt v/henrik. Observationer af Mathias. Observationer af Aisha

Samlet bilag. Logbog observationer. Matematik v/britt. Matematik v/britt. Idræt v/henrik. Observationer af Mathias. Observationer af Aisha Samlet bilag Logbog observationer Matematik v/britt Dato og tidspunkt: d. 7/10 2013, kl. 12:00-12:45 Observationer af Mathias Siger ikke så meget. Sidder stille og arbejder med sin siddemand. Skriver ned,

Læs mere

Kære elever, forældre og alle med interesse i Billums Privatskole,

Kære elever, forældre og alle med interesse i Billums Privatskole, Kære elever, forældre og alle med interesse i Billums Privatskole, Så gik der tid med det! Og hvad der så gik tid med, det kan I læse i dette årsskrift for skoleåret 2010/2011. God fornøjelse med læsningen

Læs mere

Børnebrugerundersøgelse i klub Diget 2010.

Børnebrugerundersøgelse i klub Diget 2010. Børnebrugerundersøgelse i klub Diget 2010. I juni 2010 udførte klub Diget, i samarbejde med udefrakommende konsulent 10 børneinterview. Børnebrugerundersøgelsen er en del af et 3 årigt udviklingsprojekt,

Læs mere

TAL MED EN VOKSEN. hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget

TAL MED EN VOKSEN. hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget TAL MED EN VOKSEN hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op

Læs mere

Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af tid for mig

Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af tid for mig Gode råd & observationer fra nuværende grønlandske efterskoleelever til kommende grønlandske elever Tanker før afgang: Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af

Læs mere

Bilagshæfte. Med børn på museum - analyse af børns oplevelser af udstillingen Danmarkshistorier. til

Bilagshæfte. Med børn på museum - analyse af børns oplevelser af udstillingen Danmarkshistorier. til Bilagshæfte til Med børn på museum - analyse af børns oplevelser af udstillingen Danmarkshistorier Side 2 Side 6 Side 8 Side 9 Side 19 Side 28 Side 29 Side 47 Side 49 Side 50 Side 62 Side 71 Side 72 Side

Læs mere

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op og

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 8-11 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 8-11 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 8-11 ÅR Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT 2 3 NÅR DU IKKE KAN BO DERHJEMME 6 OM DE VOKSNE, DER KAN HJÆLPE DIG 12 OM AT SIGE SIN MENING OG FÅ AT VIDE, HVAD DER SKAL

Læs mere

Sculpture by the sea. fordi der er nogle mennesker i de fattige, der slet ikke har sådan noget.

Sculpture by the sea. fordi der er nogle mennesker i de fattige, der slet ikke har sådan noget. Juni Sculpture by the sea 2 Vi var til Scupture by the sea i tirsdags. Det var rigtigt godt vejr og vi tog af sted hele klassen, vi kiggede på alle skulpturerne der var stillet op langs stranden, fra Tangkrogen

Læs mere

Kære elever, forældre og alle med interesse i Billums Privatskole,

Kære elever, forældre og alle med interesse i Billums Privatskole, Kære elever, forældre og alle med interesse i Billums Privatskole, Der var Idre Fjäll, vikingeuge i indskolingen, avisproduktion i 7. og 8. klasse, 9. klasse i Barcelona. idrætsdage og meget, meget mere.

Læs mere

HVERDAGSAVISEN Tirsdag

HVERDAGSAVISEN Tirsdag HVERDAGSAVISEN Tirsdag KAOS I BANKEN! Mistake! En arbejdsplads modtog mandag 13 gange løn, selvom de kun skulle have 12 gange løn, pr. person. Arbejdspladsen lavede en fejl med regnskabet, men de rettede

Læs mere

Ugeskema. 7 Det er lidt svært 1 Man må gå ud og sjippe Man må selv om hvornår man vil lave 1 Nogen gange er der for mange opgaver 1

Ugeskema. 7 Det er lidt svært 1 Man må gå ud og sjippe Man må selv om hvornår man vil lave 1 Nogen gange er der for mange opgaver 1 Spørgeskema elever i. klasse Eleverne blev bedt om at skrive tre fordele og tre ulemper om hvert punkt. Det gik nemt med fordele, men en del elever havde svært ved at finde ulemper. Hvis eleverne ikke

Læs mere

børneret.nu Børn har ret!

børneret.nu Børn har ret! børneret.nu Børn har ret! en billedbog om børns rettigheder DUI-LEG og VIRKE FNs Børnekonvention Børn har ret - en billedbog om børns rettigheder Tekst: Hans Stavnsager Redaktion: Simon Bauer, DUI-LEG

Læs mere

UNG DOM O S SKO K LEN

UNG DOM O S SKO K LEN UNG DOMS SKOLEN Kom nu Det er jo ikke fedt at sidde alene med mobilen eller computeren, og på Ungdomsskolen kan du møde 2.500 andre unge. De er der ikke på samme tid, men nogen af dem kender du garanteret.

Læs mere

Temauge. Kend din by. Fra 22.oktober -26.oktober På Kildeskolen i Valby. Redaktion: Dana, Elisabeth, Khansa, Leonora, Semina og Umema

Temauge. Kend din by. Fra 22.oktober -26.oktober På Kildeskolen i Valby. Redaktion: Dana, Elisabeth, Khansa, Leonora, Semina og Umema Temauge Fra 22.oktober -26.oktober På Kildeskolen i Valby Kend din by Redaktion: Dana, Elisabeth, Khansa, Leonora, Semina og Umema Introduktion Vi har i uge 43 her på Kildeskolen beskæftiget os med vores

Læs mere

I2: Sådan så vi starter med du fortæller sådan lidt om startfasen og vi spørger indtil det, altså inden du valgte at blive insemineret.

I2: Sådan så vi starter med du fortæller sådan lidt om startfasen og vi spørger indtil det, altså inden du valgte at blive insemineret. 5 10 15 20 25 30 35 40 45 50 I: Ja okay. I2: Hvad kan du så huske altså første gang, da du finder ud af, at du er gravid, hvad du tænkte der? I: Bare så vi ikke kommer hjem og tænker, nåh nu glemte vi

Læs mere

Børnepanelrapport nr. 1 / 2014 PORTRÆT AF 7. KLASSE BØRNEOG UNGEPANEL BØRNERÅDETS

Børnepanelrapport nr. 1 / 2014 PORTRÆT AF 7. KLASSE BØRNEOG UNGEPANEL BØRNERÅDETS Børnepanelrapport nr. 1 / 2014 PORTRÆT AF 7. KLASSE BØRNEOG UNGEPANEL BØRNERÅDETS 1 KÆRE DELTAGER I BØRNE- OG UNGEPANELET Du sidder nu med den første pixirapport fra Børnerådets nye Børneog Ungepanel.

Læs mere

C. la Cours Skole. Jyllandsgade 24. 8900 Randers C. Tlf. 86 42 90 23 Den nye folkeskolelov - 1 -

C. la Cours Skole. Jyllandsgade 24. 8900 Randers C. Tlf. 86 42 90 23 Den nye folkeskolelov - 1 - la Cour Posten Nr. 3/2013 August 2013 C. la Cours Skole. Jyllandsgade 24. 8900 Randers C. Tlf. 86 42 90 23 Den nye folkeskolelov Velkommen tilbage til et nyt skoleår. Vi lægger godt fra land med 425 elever.

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

HØJBONYT. skole-hjem blad. Højboskolens JULEN 2013

HØJBONYT. skole-hjem blad. Højboskolens JULEN 2013 Højboskolens skole-hjem blad JULEN 2013 HØJBONYT Nyt fra skolelederen....side 3 Nyt fra skolebestyrelsen...side 4 10 hurtige... side 5 4A på Naturhistorisk Museum....side 6 Essays i 6. klasse...side 7

Læs mere

Centrets bedste Nyhedsavis

Centrets bedste Nyhedsavis Centrets bedste Nyhedsavis - At gå på CSV SydØstfyn. (Side 3) - Elever på Nytårsforsæt. (Side 10) - Den SJOVE side. (Bagsiden) Velkommen til skolens bedste nyhedsavis. For første gang i nyere tid har skolen

Læs mere

HØRERØRET. December 2012. Glædelig Jul

HØRERØRET. December 2012. Glædelig Jul HØRERØRET December 2012 Glædelig Jul Skolens ledelse: Ringetider: Skoleleder 1. lektion 7.45-8.30 Stine Gajda 2. lektion 8.40-9.30 Tlf. skolen: 54935587 3. lektion 9.30-10.15 Tlf. privat: 51905587 4. lektion

Læs mere

BELLASUND AVIS. Side 1. Bellasund Radios Bellasund Radios ansatte er ikke alle tilfredse med deres job. Læs mere på side 4

BELLASUND AVIS. Side 1. Bellasund Radios Bellasund Radios ansatte er ikke alle tilfredse med deres job. Læs mere på side 4 Bellasund Radios Bellasund Radios ansatte er ikke alle tilfredse med deres job. Læs mere på side 4 Tirsdag d. 31. januar 2012 Byrådet DF: I deres politik lægger de vægt på at repræsentere danskhed som

Læs mere

Selvevaluering Nørre Å by Efterskole 2012/2013

Selvevaluering Nørre Å by Efterskole 2012/2013 Selvevaluering Nørre Å by Efterskole 2012/2013 Indhold Forord... 1 Konklusion... 1 Spørgsmål 1: Er du glad for skolen og måden vi gerne vil være på?... 2 Uddybende svar til spørgsmål 1... 2 Spørgsmål 2:

Læs mere

En ny verden. Skrevet af Julie Pavon og Sofie Ingsdorf

En ny verden. Skrevet af Julie Pavon og Sofie Ingsdorf Februar En ny verden 2 Det er et stort skridt fra 0. til 1. klasse, kan man høre på nogle af børnene. I 1. klasse er det slut med legetimerne og frem med bøgerne, hvor man i 0. klasse nærmest ikke foretager

Læs mere