HIGH TOUCH SERVICERING AKTIVERING HIGH TECH VILJESTYRKE NUDGING KUNDER GAMER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HIGH TOUCH SERVICERING AKTIVERING HIGH TECH VILJESTYRKE NUDGING KUNDER GAMER"

Transkript

1 SERVICERING AKTIVERING Vi skubbes, motiveres og opfordres til at servicere os selv. Vi forventes at være aktive i eget rejseliv. HIGH TECH HIGH TOUCH Jo mere tech verden bliver, jo mere behov for rejser med et element af touch : Samvær, natur, originalitet, kærlighed, etik og spiritualitet. KUNDER GAMER Som i et spil vil vi eksperimentere os frem til, hvordan vi kommer til næste level, og løse konflikter, opgaver og gåder på vejen. Vi går sammen om at gøre tingene bedre. VILJESTYRKE NUDGING Omgivelserne designes så vi opfører os hensigtsmæssigt. Dette lille klistermærke har f.eks. reduceret tisse-ved-siden-af-% med 80.

2 DOKUMENTÉR MONITORÉR Vores tidsforbrug, humør, madindtag, indkøb, arbejde og meget mere monitoreres med henblik på at kunne se - og forudse - mønstre. KOMPLEKS SIMPLEKS Løsninger skal have svenskerhår : Alt det tunge om i nakken, og der hvor vi møder hinanden skal det være simpelt, enkelt og intuitivt. FORSTÅ FORUDSE Det bliver mindre vigtigt at forstå, og mere vigtigt at kunne fornemme og forudse for at bidrage til at løse problemer, før de opstår. BIG DATA SMART DATA Vi skal håndtere global handlingsorienteret data. Forudse rejseplaner og leverandøropførsel så vi derved kan styrke medlemmernes bundlinje.

3 STRESS ENSOMHED Ensomhed bliver den næste store livsstilssygdom. Vi kan sagtens føle os alene og ekskluderede, selvom vi er omgivet af mennesker. SAFE UNSAFE Krige, terror, angreb, spionage og ondsindede historier går cyber. Det sætter pres på infrastruktur, relationer og sikkerhedssystemer. Terror og uoverskuelige politiske situationer. LINEÆRT CIRKULÆRT Cirkulært flow skaber overskud. Vi går fra at tænke i begrænsning, depoter og besparelser til genbrug, opgradering og bæredygtighed. PLANER PRINCIPPER Vores handlinger vil i stigende grad basere sig på enkle principper og tommelfingerregler fremfor planer.

4 VENSKAB NETVÆRK Vi vil spørge netværk fremfor venner om råd. Netværkskvaliteten afgøres af vores evne til at kunne omsætte likes til handling. CV DIGITALT FODSPOR Din rigdom og dit rygte vil afhænge af, hvad du har bidraget med, delt og fået anerkendt online. TEKST VISUELT Tunge rapporter og lange tekster bliver udskiftet med video, ikoner, billeder og grafik. Det er slut med manualer og indforstået sprog. KUNSTIG INTELLIGENS VISDOM Kunstig intelligens analyserer og beregner ikke bare, men udfordrer os til at være kreative, fantasifulde, indsigtsfulde og selvstændige.

5 RUTINEJOBS ROBOTTER Robotter og AI tager over, og gør hverdag lettere for mange. Snart vil bestilling af rejser på nettet blive mere 2-vejs, hvor bestiller kommunikerer med en maskine i stedet for en person. Svarene kommer lynhurtigt og rejsebestilleren sparer både tid og penge. PUSH PULL Information og reklame vil kun komme ind i vores liv, hvis vi tillader det. Opmærksomhed er noget af det bedste, man kan få. GOD HISTORIE MIN HISTORIE Det bliver svært at sælge noget som ikke forekommer skræddersyet. Hvis ikke jeg kan se mig selv i det, har det ingen interesse. STANDARD ORIGINAL Hvor originalt! At skille sig ud, at være, kunne eller skabe noget, som er umuligt at kopiere bliver noget af det vigtigste i vores tilværelse.

6 SERVICE UPGRADE Vi vil upgrades på nye måder når vi rejser. Livsforbedringer i form af bedre sundhed, søvn og inspiration vil gøre rejsetid til en god personlig investering. MULTI-ETNISK MULTI-KULTURELT Vi får et multikulturelt samfund med forandret politik, religion, arbejdsmarked, markedspotentiale, traditioner og madkultur. EJERSKAB ADGANG Mobile apps vil ændre rejselandskabet og bringer nye kandidater til feltet. Uber og Airbnb har taget den traditionelle taxitur og peer-to-peer ferieboliger til et helt nyt niveau, og udfordrer derved traditionelle hoteller og taxi selskaber. Det er kun starten SKJULT TRANSPARENT Det bliver lettere at lave pristjek. Det skærper kravet til dokumentation; at Travelpool Europe kan dokumentere, at medlemsvirksomheder får value for money. Det betyder større kompetencekrav internt og det skærper kravene til TPE s samarbejdspartenere agenter mv.

7 ANONYM HOMEY Behovet for at udfylde tomrummet på forretningsrejser efter arbejdstid med en hjemlig følelse, bliver større. STATIONÆR MOBIL Den nye genera)on rejsende vil booke deres rejse mens de er på farten via SmartPhones. Opstramning på rejsepoli)kker så flere rejser skal bookes online. OUTSOURCE INSOURCE Flere penge og specialister på kundeevents igen. Pris og rapportering er i højsædet. Næste skridt bliver databeskyttelse, digitalisering, bæredygtighed og Return on Investment. MANGE ANSATTE SOFA Sofa = Stor Omsætning Få Ansatte. Periferi-ydelser outsources eller udliciteres. Virksomheder fokuserer på dét, de er bedst til. Medlemspotentiale.

8 EKSKLUSIVT GRATIS Priskrigen raser, det bliver gratis at flyve, eller du får penge for at benytte et bestemt flyselskab. Udsagnet Når noget er gratis, er det dig der er varen finder også ind i flyene. Du vil blive tvunget til at se reklamer på en skærm foran dig under hele flyvningen, eller du skal give din mening til kende om forskellige produkter. INDIVIDUELT FÆLLES Flere fælles puljer, for at kunne presse leverandørerne mere. Optimeringsgrænsen er nået, og eneste mulighed for at blive større, bliver ved at indgå i et fællesskab med andre, dvs. flere og flere begynder at danne fælles indkøbssamarbejde på samme måde som TPE. 1 BOOKING SOURCE MANGE Tidligere var alle priser i et booking system, nu konkurrerer leverandører med sig selv på flere platforme. Det gør det svært at købe rejser. LOKALT GLOBALT Virksomheder vil administreres globalt. Leverandørerne går globalt, men forsøger at holde priserne differentieret lokalt.

9 PROFIT BÆREDYGTIG SUCCES Rejsebranchen lægger pres på verdens naturlige ressourcer, det har virksomheder fået øjnene op for. To danske iværksættere vil tage kampen op med globale mastodonter som Trivago og Expedia. Nøgleordet til succes er velgørenhed. MANY ONE POINT CONTACT TPEnet APP bliver TPE medlemmernes one point of contact, nice and easy. Fra APP en sendes forespørgsler, RFP, bookes, se udarbejdet tilbud, bekræftelser, programmer, check ud på hotel, betale via APP en. REJSE VIRTUAL REALITY Som led I af spare på rejsebudgetter (både privat og i firmaøjemed) vil mange af fremtidens rejser/møder vil foregå via virtual reality. INDIREKTE DIREKTE Distributionsleddets ROI er på ca 25%. airlines ønsker at få del i dette. Fremtidsscenariet er at søge vertikal integration og overtage distributionen. Målet er direkte adgang til Travelers.

10 LAVESTE PRIS XTRA Vinderne tilbyder priser der inkluderer de bedste eller fleste ancillary services (Fast Track, indtjekket bagage, morgenmad, wifi etc.) Og et samlet og enkelt overblik samt en enkel bestillingsprocedure. One click ERFARNE GENERATION Z Generation Z vil udfordre det traditionelle rejsebureau for generation Z kan selv og vil selv, de er stærke netværkere med lille respekt for autoriteter. De udfordrer sig selv og deres omgivelser og dyster konstant med hinanden. DUM SMART TRAVEL Travelpooleurope vil fremover bestå af mange personer der sidder bagom og fodrer vores APP med vores aftalepriser og tager imod bestillinger fra vores APP. Meget få vil sidde med direkte kontakt med vores medlemmer på telefon og mail. OPDELT FLYDENDE Arbejdstid og fritid bliver langt mere udflydende. Brugerne vil søge og booke bredt uden at tænke på hvor faldgrupperne ligger på nettet. Bedre værktøjer og søgefunktioner, så brugerne guides til de brugbare løsninger, med færrest omkostninger.

11 SLUTBRUGER INVESTOR Den næste generation ser ikke sig selv som slutbrugere men som investorer. De dealer med ALT på nettet. De forventer at blive rigere på den ene eller anden måde.

Program SPOT FREMTIDEN OG TRÆN NU PRÆSIDENTER DER HAR SURFET PÅ BØLGEN FRA MEDLEMMER TIL FANS STIFTENDE PARTNER, FUTURE NAVIGATOR, LISELOTTE LYNGSØ

Program SPOT FREMTIDEN OG TRÆN NU PRÆSIDENTER DER HAR SURFET PÅ BØLGEN FRA MEDLEMMER TIL FANS STIFTENDE PARTNER, FUTURE NAVIGATOR, LISELOTTE LYNGSØ SPOT FREMTIDEN OG TRÆN NU PRÆSIDENTER DER HAR SURFET PÅ BØLGEN FRA MEDLEMMER TIL FANS Radio: Roosevelt TV: JFK Internet: Obama Sociale mobile medier: Trump STIFTENDE PARTNER, FUTURE NAVIGATOR, LISELOTTE

Læs mere

AI AI+MENNESKER. Alt routinearbejde kan i fremtiden blive overtaget af kunstig intelligens, hvilket frigiver tid til værdiskabelse i fælleskab.

AI AI+MENNESKER. Alt routinearbejde kan i fremtiden blive overtaget af kunstig intelligens, hvilket frigiver tid til værdiskabelse i fælleskab. AI AI+MENNESKER Alt routinearbejde kan i fremtiden blive overtaget af kunstig intelligens, hvilket frigiver tid til værdiskabelse i fælleskab. STANDARD ORIGINAL At skille sig ud. At være unik. Og at kunne

Læs mere

Information om. Vi passer godt på dig...

Information om. Vi passer godt på dig... Information om Vi passer godt på dig... Det første år 1979 De første medarbejdere havde et mantra, som virksomheden er grundlagt på og som er gentaget uendeligt siden: ansvar og god service. Da medarbejderne

Læs mere

Smarte virksomheder booker rejser på internettet

Smarte virksomheder booker rejser på internettet Smarte virksomheder booker rejser på internettet NORDENS FØRENDE INTERNETREJSEBUREAU Du kan spare mange penge ved at booke forretningsrejser på internettet. Hos Travellink bliver otte ud af ti forretningsrejser

Læs mere

ROBOT SOFTWARE MENNESKESIKKERHED

ROBOT SOFTWARE MENNESKESIKKERHED ROBOT SOFTWARE MENNESKESIKKERHED Når flere og flere opgaver bliver løst af robotter og med software så stiger risikoen for systemfejl. De fejl er det kun mennesker, der kan løse og rette. SMART DATA SMART

Læs mere

Business Online. Business Online - User manual. User Manual Booking. Indholdsfortegnelse

Business Online. Business Online - User manual. User Manual Booking. Indholdsfortegnelse Business Online User Manual Booking Indholdsfortegnelse Login Side 2-3 Hovedside - 4 Bestil rejse (start) - 5 Bestil flyrejse via prisstyret søgning - 6-7 Bestil flyrejse via tidsstyret søgning - 8-12

Læs mere

SPOT DE STORE SKIFT OG TRÆN 8. DECEMBER 2015 LISELOTTE LYNGSØ FUTURE@FUTURENAVIGATOR.DK UDFORSK FREMTIDEN

SPOT DE STORE SKIFT OG TRÆN 8. DECEMBER 2015 LISELOTTE LYNGSØ FUTURE@FUTURENAVIGATOR.DK UDFORSK FREMTIDEN SPOT DE STORE SKIFT OG TRÆN 8. DECEMBER 2015 1 LISELOTTE LYNGSØ FUTURE@FUTURENAVIGATOR.DK 2 UDFORSK FREMTIDEN ALLE MØDER FREMTIDEN OG MÅ TRÆNE TIL DEN - OGSÅ JER EJERSKAB-ADGANG MÅLE-MONITORERE STRES-ENSOMHED

Læs mere

KONTROL MONITOR/ON-DEMAND OPSPLITTET SAMARBEJDE MØDE GROUP CALL FYSISK VIRTUELT RUM

KONTROL MONITOR/ON-DEMAND OPSPLITTET SAMARBEJDE MØDE GROUP CALL FYSISK VIRTUELT RUM OPSPLITTET SAMARBEJDE Vi går fra at splitte arbejdet op og løse vores egne opgaver, til at løse opgaverne sammen og opnå et bedre resultat. KONTROL MONITOR/ON-DEMAND Al kontakt med jobssøgerne bliver on-demand,

Læs mere

Travel Management - For virksomheder der ønsker overblik over deres samlede rejseaktiviteter og samtidig vil spare tid og penge.

Travel Management - For virksomheder der ønsker overblik over deres samlede rejseaktiviteter og samtidig vil spare tid og penge. Travel Management - For virksomheder der ønsker overblik over deres samlede rejseaktiviteter og samtidig vil spare tid og penge. Reservation, rapportering & optimering af din virksomheds rejseaktiviteter

Læs mere

SPØRGERAMME. til dialogen mellem mødeplanlægger og kunde

SPØRGERAMME. til dialogen mellem mødeplanlægger og kunde SPØRGERAMME til dialogen mellem mødeplanlægger og kunde INTRODUKTION I din organisation er det sandsynligt, at I allerede har spørgerammer eller protokoller som I følger, når I har en dialog med kunden,

Læs mere

MERE BEDRE HIGH TECH HIGH TOUCH DIAGNOSE MIND/BODY HACKING PENSION PAUSER

MERE BEDRE HIGH TECH HIGH TOUCH DIAGNOSE MIND/BODY HACKING PENSION PAUSER HIGH TECH HIGH TOUCH Jo mere tech verden bliver, jo mere får vi brug for touch - fysisk samvær, coaching, personlig opmærksomhed, ros, opmuntring, etc. MERE BEDRE Succes handler ikke længere om mere, flere,

Læs mere

Information om. Vi passer godt på dig...

Information om. Vi passer godt på dig... Information om Vi passer godt på dig... De første år... Top Rejser har et mantra, som virksomheden er grundlagt på og som er gentaget mange gange siden: ansvar og god service. Ved generationsskiftet ville

Læs mere

PROGRAM SPOT FREMTIDEN OG TRÆN SAMMEN HVORFOR HVORNÅR HVORDAN HVAD STIFTENDE PARTNER, FUTURE NAVIGATOR, LISELOTTE LYNGSØ Hvorfor fremtid?

PROGRAM SPOT FREMTIDEN OG TRÆN SAMMEN HVORFOR HVORNÅR HVORDAN HVAD STIFTENDE PARTNER, FUTURE NAVIGATOR, LISELOTTE LYNGSØ Hvorfor fremtid? PROGRAM SPOT FREMTIDEN OG TRÆN SAMMEN 09.00-09.30 Hvorfor fremtid? 09.30-09.50 Hvor irriterende! Walk and talk 09.50-10.10 Hvornår fremtid? 10.10-10.30 Trendmapping: Hvad bliver valg og hvad bliver vilkår

Læs mere

Deloitte Cyber Awareness Training Træning af medarbejderne i informationssikkerhed er med til at beskytte virksomheden mod cyberkriminalitet.

Deloitte Cyber Awareness Training Træning af medarbejderne i informationssikkerhed er med til at beskytte virksomheden mod cyberkriminalitet. Deloitte Cyber Awareness Training Træning af medarbejderne i informationssikkerhed er med til at beskytte virksomheden mod cyberkriminalitet. Deloitte Cyber Awareness Training er: Cloudbaseret online træning

Læs mere

1)FÆLLESSKAB 4)MENING 2)AKTIV 3)FORNYELSE

1)FÆLLESSKAB 4)MENING 2)AKTIV 3)FORNYELSE PÅ FORKANT MED FREMTIDEN STRATEGISK TRENDSPOTTING Kl. 13.30-14.10 Hvorfor og hvordan Kl. 14.10-14.30- Irritation Kl. 14.30-14.45 - Spot forandringer Kl. 15.45-15.15 Trendmapping - game-changer Kl. 15.15-15.45

Læs mere

PROGRAM SPOT FREMTIDEN OG TRÆN SAMMEN HVORFOR HVORNÅR HVORDAN HVAD STIFTENDE PARTNER, FUTURE NAVIGATOR, LISELOTTE LYNGSØ Hvorfor fremtid?

PROGRAM SPOT FREMTIDEN OG TRÆN SAMMEN HVORFOR HVORNÅR HVORDAN HVAD STIFTENDE PARTNER, FUTURE NAVIGATOR, LISELOTTE LYNGSØ Hvorfor fremtid? PROGRAM SPOT FREMTIDEN OG TRÆN SAMMEN 09.15-09.40 Hvorfor fremtid? 09.40-10.00 Hvor irriterende walk and talk 10.00-10.20 Hvornår fremtid? 10.20-10.45 Trendmapping: Hvad bliver valg og hvad bliver vilkår

Læs mere

THE INTERNET OF THINGS

THE INTERNET OF THINGS GAMIFICATION Voksede du op med film eller computerspil? Seere opfatter sig selv som passive observanter. Spillere ser sig selv, som cocreators af deres egen virkelighed. Spil og virkelighed flyder sammen

Læs mere

Oversigt trin 1 alle hovedområder

Oversigt trin 1 alle hovedområder Oversigt trin 1 alle hovedområder It- og mediestøttede læreprocesser...2 Informationsindsamling...3 Produktion og analyse...4...4 Kommunikation...5...5 Computere og netværk...6...6 It- og mediestøttede

Læs mere

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online QUICK GUIDE Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online Som erhvervsdrivende ved vi, hvor vigtigt det er at differentiere sig. For at overleve har vi i de seneste årtier set eksempler på,

Læs mere

KATALOGER VÆKKER REJSELYST HOS SPIES GÆSTER MÅLRETTEDE KATALOGER SKABER EKSTRA INTERESSE OG SALG

KATALOGER VÆKKER REJSELYST HOS SPIES GÆSTER MÅLRETTEDE KATALOGER SKABER EKSTRA INTERESSE OG SALG KATALOGER VÆKKER REJSELYST HOS SPIES GÆSTER MÅLRETTEDE KATALOGER SKABER EKSTRA INTERESSE OG SALG Spies Rejser skræddersyer kataloger med fokus på netop de destinationer, kunderne foretrækker. Salgsmodellering

Læs mere

SDCC SPOT FREMTIDEN TRÆN NU! HVORFOR HVORDAN HVORNÅR HVAD STIFTENDE PARTNER, FUTURE NAVIGATOR, LISELOTTE LYNGSØ

SDCC SPOT FREMTIDEN TRÆN NU! HVORFOR HVORDAN HVORNÅR HVAD STIFTENDE PARTNER, FUTURE NAVIGATOR, LISELOTTE LYNGSØ SDCC 8.30 Strategisk morgenbrød:-) 9.00-9.15 Velkomst ved Allan Flyvbjerg FREMTID 9.15-10.15 Spot fremtiden 10.15-10.45 Walk and talk 10.45-11.30 Trendmapping 11.30-12.00 Den største game-changer 12.00-13.00

Læs mere

Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform

Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform BLIV LEVERANDØR på vores kompetenceplatform Kursus-Kompagniets One Stop Shopping portal tilbyder kompetenceudvikling og konsulentydelser til

Læs mere

Medlems- og netværksmøde. Nyborg, 27. september 2018 Sinatur Hotel Storbælt

Medlems- og netværksmøde. Nyborg, 27. september 2018 Sinatur Hotel Storbælt Medlems- og netværksmøde Nyborg, 27. september 2018 Sinatur Hotel Storbælt Design for fremtidens rejseprogram De 10 vigtigste trends Vil video gøre rejseafdelingen mere cool? Rejsesikkerhed Workshop i

Læs mere

ROADMAP TIL JERES MOBILSTRATEGI EN GUIDE TIL MOBIL SUCCES I 2015

ROADMAP TIL JERES MOBILSTRATEGI EN GUIDE TIL MOBIL SUCCES I 2015 1 ROADMAP TIL JERES MOBILSTRATEGI EN GUIDE TIL MOBIL SUCCES I 201 1 2 INDHOLD 1 2 6 7 8 9 10 Indledende [Side ] Mobile trends [Side ] Hvor er I nu? [Side 6] Hvad vil I opnå? [Side 7] Hvad får brugeren

Læs mere

SPOT DE STORE SKIFT OG BEGYND AT TRÆNE NU BLUE SKY CAMP 26-27. NOVEMBER 2015 UDFORSK FREMTIDEN LISELOTTE LYNGSØ, LLL@FUTURENAVIGATOR.

SPOT DE STORE SKIFT OG BEGYND AT TRÆNE NU BLUE SKY CAMP 26-27. NOVEMBER 2015 UDFORSK FREMTIDEN LISELOTTE LYNGSØ, LLL@FUTURENAVIGATOR. SPOT DE STORE SKIFT OG BEGYND AT TRÆNE NU BLUE SKY CAMP 26-27. NOVEMBER 2015 UDFORSK FREMTIDEN EJERSKAB-ADGANG MÅLE-MONITORERE LISELOTTE LYNGSØ, LLL@FUTURENAVIGATOR.DK 1 STRES-ENSOMHED HR -HUMAN REVOLUTIONARY

Læs mere

Denne guide er lavet så du kommer godt igang med at opbygge dit eget kompetence CV og hurtigt få styr på booking af fremtidige kompetencer.

Denne guide er lavet så du kommer godt igang med at opbygge dit eget kompetence CV og hurtigt få styr på booking af fremtidige kompetencer. Denne guide er lavet så du kommer godt igang med at opbygge dit eget kompetence CV og hurtigt få styr på booking af fremtidige kompetencer. Futurematch er individuelt opbygget fra virksomhed til virksomhed,

Læs mere

Design dit eget computerspil med Kodu

Design dit eget computerspil med Kodu Design dit eget computerspil med Kodu I sensommeren var vi to CFU-konsulenter ude i SFO en på Borup Ris Skolens Grønbro-afdeling. Her var vi sammen med børnene for at få erfaringer i arbejdet med platformen

Læs mere

Sæt Apple Watch på arbejde. Sæt Apple Watch på arbejde. Data direkte på dit håndled. Hotte apps og evergreens

Sæt Apple Watch på arbejde. Sæt Apple Watch på arbejde. Data direkte på dit håndled. Hotte apps og evergreens Sæt Apple Watch på arbejde by Ditte Due Mortensen - onsdag, oktober 21, 2015 http://perspektiv.tdc.dk/saet-apple-watch-paa-arbejde/ Sæt Apple Watch på arbejde Det går stærkt på app-fronten lige nu. Og

Læs mere

... booker du dine møder

... booker du dine møder I!... booker du dine møder Kære læser... Det er vores ønske og håb at du efter at have læst og løst opgaverne i denne bog, får rigtig meget succes med at booke dine møder. Når du er klar til at få yderligere

Læs mere

Borgerinddragelsen øges

Borgerinddragelsen øges Borgerinddragelsen øges men hvorfor skal en kommune inddrage civilsamfundet? Danske Ældreråd THOMAS P. BOJE INSTITUT FOR SAMFUNDSVIDENSKAB OG ERHVERV ROSKILDE UNIVERSITET DEN 8. MAJ 2018 Indhold Hvorfor

Læs mere

Tjekliste til en professionel hjemmeside

Tjekliste til en professionel hjemmeside Tjekliste til en professionel hjemmeside Hej med dig. Tak fordi du har downloadet vores tjekliste! Hvis du har en del af ansvaret for, at jeres virksomhed får det optimale ud af jeres hjemmeside så er

Læs mere

Modul 2: Motivation for ældre til at lære om teknologi

Modul 2: Motivation for ældre til at lære om teknologi Modul 2: Motivation for ældre til at lære om teknologi Introduktion og overblik Den voksende ældre-andel (den berygtede demografiske ændring) Den økonomiske krise der påvirkede Europa Betydelige besparelser

Læs mere

Dagens aktuelle nyheder om personlig branding!

Dagens aktuelle nyheder om personlig branding! Dagens aktuelle nyheder om personlig branding! Ingenting kommer af ingenting, undtagen lommeuld. De menneskelige love er skrøbelige. Mange lever et helt liv uden at blive opdaget. Storm P.(1882-1949) Personlig

Læs mere

hvorfor ikke få alle dine behov dækket ét sted? Powernet one-stop-shop

hvorfor ikke få alle dine behov dækket ét sted? Powernet one-stop-shop hvorfor ikke få alle dine behov dækket ét sted? Powernet one-stop-shop velkommen Når du folder brochuren ud, åbner du samtidig op for en hel ny verden af muligheder for kommunikation med dine gæster. Ved

Læs mere

NAIA Mini manual. Rejsende / Rejsearrangør / Profiladministrator

NAIA Mini manual. Rejsende / Rejsearrangør / Profiladministrator NAIA Mini manual Rejsende / Rejsearrangør / Profiladministrator Aqqusinersuaq 3-5 Box 330 3900 Nuuk Telefon 34 85 75 Vagt telefon 55 22 93 (efter 16:00) Systemsupport: Booking support: Telefon: +299 34

Læs mere

Digitale muligheder for det lokale pengeinstitut Bankseminar, 22. november 2018

Digitale muligheder for det lokale pengeinstitut Bankseminar, 22. november 2018 Digitale muligheder for det lokale pengeinstitut Bankseminar, 22. november 2018 Revision. Skat. Rådgivning. At bevare og udvikle den lokale tilstedeværelse er ikke en uopnåelig opgave heller ikke for et

Læs mere

Hurtigt, enkelt og stabilt

Hurtigt, enkelt og stabilt Hurtigt, enkelt og stabilt [F O R E N I N G - I N D I V I D U E L 4 5] Foran sammen Bredbånd Nord blev grundlagt i 2006 og leverer i dag internet, TV og telefoni til mere end 50.000 kunder i Nordjylland.

Læs mere

Aalborg Universitet. Forretningsgang for oprettelse af profiler til Offline Booking af fly, hotel mv. hos VIA Egencia pr. 6.

Aalborg Universitet. Forretningsgang for oprettelse af profiler til Offline Booking af fly, hotel mv. hos VIA Egencia pr. 6. Aalborg Universitet Forretningsgang for oprettelse af profiler til Offline Booking af fly, hotel mv. hos VIA Egencia pr. 6. oktober 2015 Økonomiafdelingen 02-10-2015 Indholdsfortegnelse Forretningsgang

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kundeservice- og Support centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kundeservice- og Support centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Kundeservice- og Support centret God kundeservice er god forretning! Undersøgelse viser en direkte sammenhæng mellem oplevelsen af jeres kundeservice, og jeres

Læs mere

PAS PÅ! ELLER FREMTIDEN KOMMER EFTER DIG LOUISE FREDBO-NIELSEN & METTE SILLESEN FREMTIDSFORSKERE

PAS PÅ! ELLER FREMTIDEN KOMMER EFTER DIG LOUISE FREDBO-NIELSEN & METTE SILLESEN FREMTIDSFORSKERE PAS PÅ! ELLER FREMTIDEN KOMMER EFTER DIG LOUISE FREDBO-NIELSEN & METTE SILLESEN FREMTIDSFORSKERE AGENDA FOR I DAG Velkommen Megatrends Frokost Scenariekryds Trendspil Introduktion til fremtidsforskning

Læs mere

Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Hvorfor Idrættens Rejsebureau (IR)? Hvis man kun køber en flybillet

Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Hvorfor Idrættens Rejsebureau (IR)? Hvis man kun køber en flybillet Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Den danske lovgivning på området er baseret på forbrugerbeskyttelse og er principielt rettet mod ferierejser. Med den sidste udvikling betyder

Læs mere

Fremtidens mennesker og deres adfærd Morten Grønborg Vejle Bibliotek 20/1 2015

Fremtidens mennesker og deres adfærd Morten Grønborg Vejle Bibliotek 20/1 2015 Fremtidens mennesker og deres adfærd Morten Grønborg Vejle Bibliotek 20/1 2015 Syv centrale udviklingstræk med relevans for bibliotekerne i Danmark i fremtiden Morten Grønborg Chefredaktør, SCENARIO Magazine,

Læs mere

Intro til Client Management

Intro til Client Management Intro til Client Management Den digitale arbejdsplads Neisa Denmark A/S info@neisa.dk Baldersbuen 40 2640 Hedehusene www.neisa.dk Tlf.: +45 4657 0333 CVR nr.: 78731311 1 Digitalisering og Disruption...

Læs mere

Velfærd gennem digitalisering

Velfærd gennem digitalisering Velfærd gennem digitalisering Sorø Kommunes Strategi for velfærdsteknologi og digitalisering 2011 2016 1. Indledning Strategi for velfærdsteknologi og digitalisering er udarbejdet i 2011 over en periode

Læs mere

1)FÆLLESSKAB 4)MENING 2)AKTIV 3)FORNYELSE HVAD DRØMTE DU OM AT BLIVE DA DU VAR BARN? BEVÆGELSE BLIVER ENDNU VIGTIGERE!

1)FÆLLESSKAB 4)MENING 2)AKTIV 3)FORNYELSE HVAD DRØMTE DU OM AT BLIVE DA DU VAR BARN? BEVÆGELSE BLIVER ENDNU VIGTIGERE! PÅ FORKANT MED FREMTIDEN Intensivt minikursus Kl. 09.00-09.35 Hvorfor og hvordan Kl. 09.35-09.55 Walk and talk Kl. 09.55-10.20 Valg eller vilkår? Kl. 10.20-10.40 Trend-mapping Kl. 10.40-11.10 - Oplæg den

Læs mere

TRANSFORMÉR GENOVERVEJ JERES TILGANG TIL INFORMATIONS- OG DOKUMENTHÅNDTERING BE EXCEPTIONAL KONSOLIDÉR PROCESSER STYR BUDGETTER ØG COMPLIANCE

TRANSFORMÉR GENOVERVEJ JERES TILGANG TIL INFORMATIONS- OG DOKUMENTHÅNDTERING BE EXCEPTIONAL KONSOLIDÉR PROCESSER STYR BUDGETTER ØG COMPLIANCE TRANSFORMÉR GENOVERVEJ JERES TILGANG TIL INFORMATIONS- OG DOKUMENTHÅNDTERING KONSOLIDÉR PROCESSER STYR BUDGETTER ØG COMPLIANCE BE EXCEPTIONAL og besøg canon.dk HVAD FOKUSERER DU PÅ, NÅR DU ER UNDER PRES

Læs mere

Forretningssystemers rolle i den digitale transformation

Forretningssystemers rolle i den digitale transformation Forretningssystemers rolle i den digitale transformation 14. marts 2017 Torben Storgaard Digital Transformation Den itunderstøttede Eksisterende forretningsmodel forretningsmodel Digital Transformation

Læs mere

Døren til det levende budskab Der er ikke mange, der har tid til at læse sig til nye ting, eller ny viden. Men de fleste kan finde et hul til at se

Døren til det levende budskab Der er ikke mange, der har tid til at læse sig til nye ting, eller ny viden. Men de fleste kan finde et hul til at se Døren til det levende budskab Der er ikke mange, der har tid til at læse sig til nye ting, eller ny viden. Men de fleste kan finde et hul til at se og høre dit levende budskab! Hvordan bringer du dit budskab

Læs mere

Folkebiblioteket i folkeskolen Nedslag i gode eksempler..

Folkebiblioteket i folkeskolen Nedslag i gode eksempler.. Et vist pres? Folkebiblioteket i folkeskolen Nedslag i gode eksempler.. Danmarks Biblioteksforening har igangsat et projekt for at afdække alle de muligheder, der opstår når skole og biblioteker bruger

Læs mere

Emotionel intelligensanalyse

Emotionel intelligensanalyse Emotionel intelligensanalyse Denne analyse er designet til at hjælpe dig med at få en større indsigt i de evner og færdigheder, du har indenfor Daniel Colemans definitioner af de 5 områder af emotionel

Læs mere

FORBRUGERTRENDS INDENFOR HOLDNING TIL BIL, MOBILITET OG MODERNE STORBY

FORBRUGERTRENDS INDENFOR HOLDNING TIL BIL, MOBILITET OG MODERNE STORBY FORBRUGERTRENDS INDENFOR HOLDNING TIL BIL, MOBILITET OG MODERNE STORBY STATUSMARKØRER: FØR: Bil, hus, taske og tv IDAG: Tid, sundhed, motion, børn, fritid. 1. BILENS ROLLE 4 BILEN ER = MOBILITET OG BILPRODUCENTERNE

Læs mere

OPSAMLING FRA FÆLLES OM ODENSE DIALOG 2016

OPSAMLING FRA FÆLLES OM ODENSE DIALOG 2016 OPSAMLING FRA FÆLLES OM ODENSE DIALOG 2016 TEMA 1 EN KOMMUNE I ØJENHØJDE Tema 1 1) For meget fokus på økonomi Penge kommer til at fylde for meget, hvilket betyder, at kreativiteten dør Kommunen skal hjælpe

Læs mere

DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE

DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE Læs mere på www.locus.dk LOCUS VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE Locus makes mobility easy! Det er vores vision og leveregel. Vi leverer

Læs mere

aktive forbrugere i 2020 Virksomheder Inden for et år

aktive forbrugere i 2020 Virksomheder Inden for et år Dayli / 19.12.2018 / 2 Dayli er en helt ny måde at tænke tilbud og markedsføre til dine kunder. Som i helt ny. Interesseret? aktive forbrugere i 2020 Virksomheder Inden for et år Dayli / 19.12.2018 / 3

Læs mere

Medlemskab gør en forskel

Medlemskab gør en forskel Medlemskab gør en forskel bestwestern.com bestwestern.dk Hvad betyder det for hotellet? Best Western - fordelene ved at være en del af verdens største hotelkæde Best Western er en sammenslutning af individuelt

Læs mere

MONITORERING INTERNT. Dokumentering og tidsregistrering afløses af monitorering. Medarbejdere lader sig monitorere i jagten på bedre service

MONITORERING INTERNT. Dokumentering og tidsregistrering afløses af monitorering. Medarbejdere lader sig monitorere i jagten på bedre service MONITORERING INTERNT Dokumentering og tidsregistrering afløses af monitorering. Medarbejdere lader sig monitorere i jagten på bedre service UNDER CONSTRUCTION En konstant tilstand af udvikling og forandring

Læs mere

Cyber SPORT Quick Guide

Cyber SPORT Quick Guide Cyber SPORT Quick Guide 2015 Version 1.0 Kom godt i gang Her er en kort introduktion til Cyber, hvor du kan bestille flybilletter, hotelovernatninger samt billeje. 1. Gå på hjemmesiden www.idraettensrejsebureau.dk

Læs mere

HVERT SKRIDT TÆLLER! - OM OVERVÅGNING OG DIGITALE FODSPOR. Indledning. Hvad er temaet i denne artikel? Hvornår sætter vi digitale fodspor?

HVERT SKRIDT TÆLLER! - OM OVERVÅGNING OG DIGITALE FODSPOR. Indledning. Hvad er temaet i denne artikel? Hvornår sætter vi digitale fodspor? HVERT SKRIDT TÆLLER! - OM OVERVÅGNING OG DIGITALE FODSPOR Hvad er temaet i denne artikel? Dette tema handler om at være overvåget både i det offentlige rum og online. Vi kommer omkring - overvågning og

Læs mere

JERES SKRIDT TÆLLER! - OM OVERVÅGNING OG DIGITALE FODSPOR. Indledning. Hvad er temaet i denne artikel? Hvornår sætter vi digitale fodspor?

JERES SKRIDT TÆLLER! - OM OVERVÅGNING OG DIGITALE FODSPOR. Indledning. Hvad er temaet i denne artikel? Hvornår sætter vi digitale fodspor? JERES SKRIDT TÆLLER! - OM OVERVÅGNING OG DIGITALE FODSPOR Hvad er temaet i denne artikel? Dette tema handler om at være overvåget både i det offentlige rum og online. Vi kommer omkring - overvågning og

Læs mere

FULD DIGITAL KOMMUNIKATION I 2015

FULD DIGITAL KOMMUNIKATION I 2015 FULD DIGITAL KOMMUNIKATION I 2015 Regeringen, kommunerne og regionerne arbejder sammen om at skabe et digitalt Danmark, som frigør resurser til bedre kernevelfærd samtidig med at servicen moderniseres

Læs mere

Din digitale samarbejdsplatform

Din digitale samarbejdsplatform Din digitale samarbejdsplatform Log på En digital løsning, der hjælper dig med at optimere din virksomhed Ét sted til kommunikation, dokumentation og finansiel indsigt DeloitteDirect er en digital samarbejdsplatform

Læs mere

Digitaliseringsstrategi for Folkeskolerne i Lejre Kommune 2013-2016. Formål

Digitaliseringsstrategi for Folkeskolerne i Lejre Kommune 2013-2016. Formål Digitaliseringsstrategi for Folkeskolerne i Lejre Kommune 2013-2016 Formål Digitaliseringsstrategiens formål er at beskrive sammenhængen mellem teknik og læring, mellem digitale læremidler og læringsformer

Læs mere

Hvordan vil vi kommunikere, mødes og innovere i fremtiden anno 2030?

Hvordan vil vi kommunikere, mødes og innovere i fremtiden anno 2030? Hvordan vil vi kommunikere, mødes og innovere i fremtiden anno 2030? TØIs jubileumsfeiring 19. juli 2014 Forskningschef Marianne Lev Cand.scient.pol. Fremforsk, Center for Fremtidsforskning www.fremforsk.dk

Læs mere

Sådan gør bonuspoint din flyrejse billigere

Sådan gør bonuspoint din flyrejse billigere Sådan gør bonuspoint din flyrejse billigere Flere flyselskaber tilbyder bonuspoint, der skal gøre din flyrejse billigere. Hvordan fungerer systemet, hvor mange point skal du bruge, og hvordan registrerer

Læs mere

Den Digitale Bank. Bankseminar, Middelfart 2017

Den Digitale Bank. Bankseminar, Middelfart 2017 Den Digitale Bank Bankseminar, Middelfart 2017 Den digitale relationsbank Kunderne har ikke et digitalt behov, men de har behov for de services bankerne tilbyder Hos PwC ser vi traditionelle banker reagere

Læs mere

Principper for weboptimering - den effektive og brugervenlige hjemmeside

Principper for weboptimering - den effektive og brugervenlige hjemmeside Principper for weboptimering - den effektive og brugervenlige hjemmeside 1 Indledning Denne principsamling er blevet til som led i et projekt, hvis formål har været at sætte fokus på at gøre de kommunale

Læs mere

Sådan finder du din virksomheds vækstpotentiale

Sådan finder du din virksomheds vækstpotentiale 3 sikre steps til din virksomheds vækst Hvis du er iværksætter, selvstændig eller virksomhedsejer har du sandsynligvis stiftet bekendtskab med en forretningsplan. En del interessenter som banken, potentielle

Læs mere

Det drejer sig om meget mere end teknologi. John W. Strand. js@strandconsult.dk. www.strandreports.com. Strand Consult

Det drejer sig om meget mere end teknologi. John W. Strand. js@strandconsult.dk. www.strandreports.com. Strand Consult Det drejer sig om meget mere end teknologi. John W. Strand js@strandconsult.dk www.strandreports.com Danmark vs. Grønland Danmark 5,5 millioner mennesker 55 milliarder 12.500 ansatte Mobil basestation

Læs mere

Spørgsmål og svar til det nationale oplevelsesbookingsystem

Spørgsmål og svar til det nationale oplevelsesbookingsystem Spørgsmål og svar til det nationale oplevelsesbookingsystem VISITDENMARK OG DET NATIONALE OPLEVELSESBOOKINGSYSTEM Den grundlæggende idé i det nationale oplevelsesbookingsystem er at samle alle lokale bookbare

Læs mere

S T U D I E T U R T I L A U S T I N, T E X A S

S T U D I E T U R T I L A U S T I N, T E X A S CPH:LEARNING INDUSTRI 4.0 S T U D I E T U R T I L A U S T I N, T E X A S BESØG VERDENS BEDSTE TECH-BY 2017 Austin, Texas blev kåret til verdens bedste tech-by i 2017 foran San Fransisco, New York og London.

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Borgerservice centret God borgerservice er god forretning! Undersøgelse viser en direkte sammenhæng mellem oplevelsen af jeres Borgerservice, og borgernes vilje

Læs mere

Fælles mål for DUS på Sofiendalskolen Aktiv fritid for alle.

Fælles mål for DUS på Sofiendalskolen Aktiv fritid for alle. 1 Fælles mål for DUS på Sofiendalskolen Aktiv fritid for alle. DUS står for det udvidede samarbejde, for vi er optaget af at skabe helheder i børns liv og sikre sammenhæng mellem undervisning og fritiden.

Læs mere

Hvad er Cisco Meraki?

Hvad er Cisco Meraki? http://meraki.com Hvad er Cisco Meraki? Cisco Meraki er fremtidens netværksinfrastruktur, der gør op med netværksdrift som en kompleks størrelse, og administreres direkte fra din browser. Du har kontrollen

Læs mere

ROSKILDE GOLFKLUB - POTENTIALET I FN S VERDENSMÅL #8. Marie Torp Dandanel & Jacob Thorn Cabi, 3. oktober 2019

ROSKILDE GOLFKLUB - POTENTIALET I FN S VERDENSMÅL #8. Marie Torp Dandanel & Jacob Thorn Cabi, 3. oktober 2019 ROSKILDE GOLFKLUB - POTENTIALET I FN S VERDENSMÅL #8 Marie Torp Dandanel & Jacob Thorn Cabi, 3. oktober 2019 DAGENS PROGRAM Dagens program 8.30-8.45 Tjek in, netværk og morgenkaffe 8.45-9.15 Velkomst og

Læs mere

Pædagogisk læreplan i Beder Dagtilbud.

Pædagogisk læreplan i Beder Dagtilbud. Pædagogisk læreplan i Beder Dagtilbud. Dagtilbudsloven kræver, at der for dagtilbud skal udarbejdes en samlet pædagogisk læreplan, der giver rum for leg, læring samt relevante aktiviteter og metoder. Loven

Læs mere

1. Kan outplacement-udbyderen tilbyde sparring til lederne, der skal opsige medarbejdere? Det kan være svært at vide, hvordan man skal håndtere og kom

1. Kan outplacement-udbyderen tilbyde sparring til lederne, der skal opsige medarbejdere? Det kan være svært at vide, hvordan man skal håndtere og kom 1. Kan outplacement-udbyderen tilbyde sparring til lederne, der skal opsige medarbejdere? Det kan være svært at vide, hvordan man skal håndtere og kommunikere en opsigelse til sine medarbejdere. Det er

Læs mere

Forebyggelse i nærmiljøet Erfaringer og inspiration fra 12 kommunale projekter

Forebyggelse i nærmiljøet Erfaringer og inspiration fra 12 kommunale projekter Forebyggelse i nærmiljøet Erfaringer og inspiration fra 12 kommunale projekter 2. juni 2015 Kirsten Vinther-Jensen Ekstern lektor AU og konsulent CFK Satspulje 2010-2014 Styrke trivsel og sundhed blandt

Læs mere

Fremtidens medarbejdere i den finansielle sektor. Forskningschef Marianne Levinsen, Fremforsk, Center for Fremtidsforskning, www.fremforsk.

Fremtidens medarbejdere i den finansielle sektor. Forskningschef Marianne Levinsen, Fremforsk, Center for Fremtidsforskning, www.fremforsk. Fremtidens medarbejdere i den finansielle sektor Forskningschef Marianne Levinsen, Fremforsk, Center for Fremtidsforskning, www.fremforsk.dk Kilde: The Economist, marts 2007 Omdømmeundersøgelse marts 2006

Læs mere

Borgerdialog og MED-møde. Budgetproces 2016

Borgerdialog og MED-møde. Budgetproces 2016 Borgerdialog og MED-møde Budgetproces 2016 Frederikssund Kommune Budget 2016 Frederikssund Kommune skal til enhver tid drives så effektivt som muligt til glæde for alle borgere og virksomheder. Den aktuelle

Læs mere

eservice Den enkle måde at administrere dine Ricoh-produkter Brugervejledning til RICOH eservice

eservice Den enkle måde at administrere dine Ricoh-produkter Brugervejledning til RICOH eservice eservice Den enkle måde at administrere dine Ricoh-produkter Brugervejledning til RICOH eservice eservice-portalen er udviklet med tanke på brugervenlighed, så du hurtigt og intuitivt kan sende forespørgsler

Læs mere

Fremtidens København, arbejdsmarked, organisation og de unge for Københavns Lærerforening

Fremtidens København, arbejdsmarked, organisation og de unge for Københavns Lærerforening Fremtidens København, arbejdsmarked, organisation og de unge for Københavns Lærerforening Fremtidsforsker Marianne Levinsen Cand.scient.pol. Fremforsk, Center for Fremtidsforskning www.fremforsk.dk #fremforsk

Læs mere

Forretningssystemers rolle i den digitale transformation

Forretningssystemers rolle i den digitale transformation Forretningssystemers rolle i den digitale transformation Forretningssystemer 2016 24. november 2016 Torben Storgaard og Søren B. Sørensen Digital Transformation Den itunderstøttede Eksisterende forretningsmodel

Læs mere

Kundernes syn på bilen forandrer sig

Kundernes syn på bilen forandrer sig Fast Track-løsning Thomas Møller Sørensen Kundernes syn på bilen forandrer sig 2 De nye spillere i branchen Over 1,700 Start-Ups Are Disrupting The Automotive Industry 3 Den traditionelle værdikæde Fra

Læs mere

Turismen i Danmark VisitVestsjælland Turismekonference den 14. november 2016

Turismen i Danmark VisitVestsjælland Turismekonference den 14. november 2016 Turismen i Danmark VisitVestsjælland Turismekonference den 14. november 2016 Jan Olsen, VisitDenmark 1 Foto: Nordic Experience Hvordan går det med dansk turisme? 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999

Læs mere

Online tilstedeværelse

Online tilstedeværelse Online tilstedeværelse Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Modul 2: Få flere kunder -Hvordan får jeg mine besøgende konverteret til nye kunder

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver jeg

Læs mere

Kickstart din virksomheds digitale rejse

Kickstart din virksomheds digitale rejse www.pwc.dk Kickstart din virksomheds digitale rejse Revision. Skat. Rådgivning. Har du overvejet digitalisering men ved ikke, hvor din virksomhed skal starte? Hvordan vil digitalisering i Danmark påvirke

Læs mere

Mennesker Succes Udvikling

Mennesker Succes Udvikling Mennesker Succes Udvikling CoastZone er teambuilding og teamudvikling i hele Danmark. Vi styrker relationerne i jeres team og viser jer vejen til nyt potentiale! »Mennesker med succes skaber udvikling«c

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

Små og store projekter. på baggrund af. SMART Senior. Foto: Lars Horn, Baghuset Pressefoto. Like!

Små og store projekter. på baggrund af. SMART Senior. Foto: Lars Horn, Baghuset Pressefoto. Like! Små og store projekter på baggrund af SMART Senior Foto: Lars Horn, Baghuset Pressefoto Like! Små og store projekter på baggrund af SMART Senior Aalborg Kommune havde d. 26. september 2017 inviteret til

Læs mere

Databeskyttelse i den almene sektor en digital fremtid. 30. august 2018

Databeskyttelse i den almene sektor en digital fremtid. 30. august 2018 Databeskyttelse i den almene sektor en digital fremtid 30. august 2018 2 Corporate Compliance & Investigations Vi er eksperter indenfor Vi hjælper din virksomhed med at få et overblik og identificere væsentlige

Læs mere

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Store potentialer i krydsfeltet mellem kunst og teknologi D.O.U.G. the drawing robot - Synkroniseret med menneskelig bevægelse Helsingør Kommunes Byråd

Læs mere

Vision Den digitale fremtid indenfor miljø, jord- og grundvandsforurening

Vision Den digitale fremtid indenfor miljø, jord- og grundvandsforurening Vision Den digitale fremtid indenfor miljø, jord- og grundvandsforurening Christian Holmegaard Mossing Vice President - Data, Analyse og Planlægning ATV 18. JUNI 2019 2 BAGGRUND Hvorfor er der brug for

Læs mere

Business Model Generation. APP Meals on Wheels Kantinens priser og udvalg

Business Model Generation. APP Meals on Wheels Kantinens priser og udvalg Business Model Generation APP Meals on Wheels Kantinens priser og udvalg Business Model KEA kantine Problemløsning Digital løsning Automatiserede services KEA studerende Selv-service Intellektuelle App

Læs mere

Brug TripAdvisor aktivt i din markedsføring

Brug TripAdvisor aktivt i din markedsføring 60 61 KAPITEL 3 Brug TripAdvisor aktivt i din markedsføring 62 Brug TripAdvisor i din markedsføring For at du kan få anmeldelser, skal dine gæster vide, at du er på Trip- Advisor og at du gerne vil have

Læs mere

HVAD DRØMTE DU OM AT BLIVE DA DU VAR BARN?

HVAD DRØMTE DU OM AT BLIVE DA DU VAR BARN? 9.00-9.40 Hvorfor & hvordan 9.40-10.10 Walk and talk tabuer og irritation 10.10-11.05 Lyt højere! Typisk 11-05-11.20 Pause 11.20-11.45 Spot de nye skift - kombiner trends 11.45-12.15 Trendmapping - Game-changer

Læs mere

DI-branchernes forhold til digitalisering

DI-branchernes forhold til digitalisering DI-branchernes forhold til digitalisering Digitaliseringen påvirker brancherne forskelligt. For at få bedre indblik i digitaliseringens betydning inden for de enkelte brancher har DI s digitaliseringsindsats

Læs mere

Dynamics 365 xrm. En løsning til Alternative investments og private equity

Dynamics 365 xrm. En løsning til Alternative investments og private equity Dynamics 365 xrm En løsning til Alternative investments og private equity En løsning til pensionskasser og bankers afdelinger for alternative investeringer og private equity. Bygget på Dynamics 365 tidligere

Læs mere

Case study: Pinterest

Case study: Pinterest Case study: Pinterest Hvad? Pinterest er en social medieplatform, der hovedsageligt fungerer som værktøj til at samle, dele og udforske visuelt indhold. Udbredelse, hvor mange, vækstpotentiale? Pinterest

Læs mere

Henrik Good Hovgaard. Fremtidsforsker & Fremtidstræner Future Navigator

Henrik Good Hovgaard. Fremtidsforsker & Fremtidstræner Future Navigator Henrik Good Hovgaard Fremtidsforsker & Fremtidstræner Future Navigator Artikler: https://medium.com/@henrik_good Email: hh@futurenavigator.dk Mobil: 3110 0255 Grib fremtiden inden fremtiden griber dig

Læs mere