Vejledning til Indberetning af boringsanvendelser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vejledning til Indberetning af boringsanvendelser"

Transkript

1 Vejledning til Indberetning af boringsanvendelser Oprettelse som indberetter Når kommunen indstiller dig som indberetter for et anlæg, vil du modtage en . I en vil der være et link, som du skal klikke på. På den åbnede hjemmeside kan du nu acceptere at være indberetter: Hvis det er første gang du skal være indberetter, skal du vælge en ny adgangskode; er du allerede indberetter for et andet anlæg skal du indtaste din eksisterende adgangskode. Når du accepterer rollen som indberetter for et anlæg vil du automatisk blive logget på systemet. Næste gang du skal indberette skal du dog tilgå hjemmesiden direkte (se følgende afsnit). Indberetning Hjemmesiden tilgås på Først skal du logge ind med din adresse og selvvalgte adgangskode:

2 Hvis du har glemt din adgangskode, kan du klikke på linket Jeg har glemt min adgangskode nederst. Du vil da modtage en mail, med et link til at ændre din adgangskode. Følg vejledningen i en. Når du er logget ind, vil du se hovedskærmbilledet neden for, som består af 2 lister: til venstre kan du se en liste over de anlæg, du er indberetter for, og til højre kan du se de boringer, der er tilknyttet et bestemt anlæg. Hvis du i anlægslisten vælger et anlæg, vil du se boringslisten skifte til at vise boringer knyttet til dette anlæg. Note: er du kun indberetter for 1 anlæg, vil dette anlæg altid være valgt i anlægslisten, og de tilknyttede boringer altid vises i boringslisten. Anlægslisten Anlægslisten viser en liste over de anlæg, som du har accepteret at være indberetter for. I listen vises kolonnerne Vælg: Tryk i denne kolonne for at vælge et anlæg. Anlægsnavn: Anlæggets navn. Hvis du klikker på ikonet umiddelbart til venstre for anlæggets navn vil der åbnes en ny side, der viser hvilke data GEUS har registreret om anlægget. Sidst indberettet: Her vises den dato, hvor der sidste gang blev indberettet for anlægget. Bemærk at det ikke nødvendigvis er dig selv der har indberettet sidst, idet et anlæg kan have flere indberettere. Du vælger et bestemt anlæg ved at klikke i kolonnen Vælg til venstre i listen. Herved vil boringslisten til højre vise de boringer, der er knyttet til det valgte anlæg.

3 Boringslisten Boringslisten til højre i skærmbilledet viser følgende kolonner: Vælg: Tryk i denne kolonne for at vælge en boring. Dgunr: Boringens dgunr. Klikker du på ikonet til venstre for dgunummeret vil der åbnes en ny side, der viser hvilke data GEUS har registreret om boringen. Anvendelse: den anvendelse, som boringen er registreret med. Når du indberetter, er det din opgave at bekræfte at boringer og anvendelser er rigtige. Er det ikke tilfældet skal du tilrette boringerne, så de bliver rigtige. Følg vejledningen under afsnittet Ændringer. Særligt for indberetninger i 2017: I 2017 er visse gamle anvendelser udgået. Boringer med disse forældede anvendelser skal i forbindelse med indberetningen rettes, så de benytter en af de nye anvendelser. Bemærk, at dette bunder i tekniske forhold, og der skal derfor ændres anvendelse på disse boringer, selv om der ikke er ændret ved den fysiske boring eller faktiske anvendelse af den. Disse særlige boringer vil i boringslisten være markeret med ikonet. Du kan ikke afslutte indberetningen for et anlæg, før alle tilknyttede boringer er rettet til en gyldig anvendelse. Se afsnittet Rette anvendelsen af en boring i næste kapitel. For boringer, hvor den tidligere anvendelse er forældet, og der ikke er sket fysiske ændringer på boringen siden sidste indberetning, skal du anvende datoen 01/ som ændringsdato (se næste afsnit). Når du er færdig med evt. rettelser for et anlæg, eller hvis du ikke har rettelser for et anlæg, tryk da på knappen Afslut indberetning under boringslisten. Du skal afslutte indberetningen for hvert af de anlæg, som du er indberetter for. Når du har afsluttet indberetningen for et anlæg vil kommunen senere enten frigive dine ændringer, eller afvise dem, hvis indberetningen er mangelfuld. Hvis indberetningen bliver afvist, vil du modtage en med årsagen til afvisningen.

4 Ændringer Rette anvendelsen af en boring Har du ændringer til anvendelsen for en boring vælger du boringen i kolonnen Vælg og trykker dernæst på knappen Ret anvendelse : Du skal nu vælge Anvendelse: den nye anvendelse for boringen Ændringsdato: den dato, hvor den nye anvendelse træder/trådte i kraft. Du kan klikke på ikonet til højre for ændringsdatofeltet for at få vist en kalender, hvor du kan vælge datoen. Note: hvis du ændrer anvendelsen fra drikkevand til en anvendelse, som ikke er drikkevand, skal du yderligere vælge en årsag til ændringen i den liste, som i det tilfælde vil vises.

5 Når du er færdig, tryk da på knappen Gem. Tilføje en boring til anlægget Hvis der for et anlæg mangler en boring i boringslisten, skal du tilføje den. Det gør du ved at klikke på knappen Tilføj/fjern og vælge Tilføj boring : Det første du skal gøre er at indtaste dgunummeret for boringen. Dernæst skal du vælge Boringens anvendelse. Startdato, dvs. den dato hvorpå boringen skal knyttes / blev knyttet til anlægget. Du kan klikke på ikonet til højre for startdatofeltet for at få vist en kalender, hvor du kan vælge datoen. Note: Hvis den boring, som du forsøger at knytte til anlægget, allerede er knyttet til et andet anlæg, vil hjemmesiden tydeligt gøre opmærksom på dette, og du vil ikke få mulighed for at fuldende tilknytningen. Kontakt din kommune, for at knytte en sådan boring til anlægget. Når du er færdig, tryk da på knappen Gem.

6 Sløjfe en boring For at sløjfe en boring vælges boringen i listen og der trykkes Tilføj/fjern og dernæst Sløjf boring : Du skal nu vælge: Ændringsdato: den dato, hvor sløjfningen træder/trådte i kraft. Du kan klikke på ikonet til højre for ændringsdatofeltet for at få vist en kalender, hvor du kan vælge datoen. Årsagen: Én af 7 mulige årsager. Her skal du vælge den årsag der bedst beskriver årsagen for sløjfningen Note: det er kun hvis du sløjfer en boring som tidligere blev brugt til indvinding, at du skal vælge en årsag til sløjfningen. Hvis ikke boringen tidligere bliv brugt til indvinding vil årsagsfeltet ikke komme frem Når du er færdig, tryk da på knappen Gem. Fjerne en boring fra anlægget Hvis en boring skal fjernes fra anlægget kan det have to årsager: Boringen har aldrig har været knyttet til anlægget, dvs. der er tale om en fejlregistrering. Boringen har tidligere været knyttet til anlægget, men er nu overgået til tredjepart. For at fjerne en boring vælges boringen i listen og der trykkes Tilføj/fjern og dernæst Fjern boring.

7 Dernæst skal vælges, om boringen aldrig har været tilknyttet anlægget, eller om boringen er overgået til tredjepart. Tryk på den knap der bedst beskriver årsagen til at du ønsker boringen fjernet fra anlægget. Hvis boringen er overgået til tredjepart skal der slutteligt vælges Om boringen er overgået til et andet vandforsyningsanlæg eller til tredjepart, så som markvander eller privat husholdning. Slutdato. Den dato, som boringen er overgået/overgik på. Når du er færdig, tryk da på knappen Boringen er overgået til tredjepart. Note: hvis boringen ikke er overgået til en anden vandforsyning, skal du yderligere vælge en årsag til overdragelsen i den liste, som i det tilfælde vil vises.

8 Avanceret: Vis sløjfede og tidligere boringer Som udgangspunkt viser boringslisten kun boringer, som pt. er knyttet til det aktuelle anlæg. For at se boringer, som tidligere har været knyttet til anlægget sløjfede samt fjernede boringer trykkes på knappen Vis sløjfede og tidligere boringer oven over boringslisten: Boringslisten vil nu vise alle boringer, som på et tidspunkt har været knyttet til anlægget: Sløjfede og tidligere tilknyttet boringer markeres i listen med følgende farver: Rød: Sløjfede boringer Orange: Tidligere tilknyttet boringer Lyserød: fjernede boringer, dvs. boringer som enten på et tidspunkt har været fejlregistreret som værende knyttet til anlægget, eller som er overgået til tredjepart. Hvis en sløjfning af en boring er sket ved en fejl, kan du omgøre sløjfningen ved at give boringen en anden anvendelse. Følg proceduren under afsnittet Rette anvendelsen af en boring. Hvis en boring er fjernet ved en fejl, kan dette ligeledes omgøres. Marker den pågældende boring i boringslisten, tryk på knappen Tilføj/fjern og vælg punktet Bruger stadig.

Vandforsyning brugermanual: Indhold

Vandforsyning brugermanual: Indhold Vandforsyning brugermanual: Indhold Vandforsyning brugermanual:... 1 Indberetter:... 2 Log-in:... 2 Forsiden:... 2 Borings-, og indtagsanvendelser:... 3 Edit anvendelser:... 4 Tilknyttet boringer og indtag:...

Læs mere

Log-in: Kommunale medarbejdere logger ind i systemet ved at navigere til siden og trykke på Kommunalt log-in.

Log-in: Kommunale medarbejdere logger ind i systemet ved at navigere til siden  og trykke på Kommunalt log-in. Kommunalt: Indhold Kommunalt:... 1 Log-in:... 1 Forsiden:... 1 Anlæg med Indberettere:... 2 Indberettere med anlæg:... 4 Borings- og indtagsanvendelser... 5 Tilknyttede boringer og indtag:... 7 Log-in:

Læs mere

Vejledning - indberetning til PensionDanmark Sundhedsordning

Vejledning - indberetning til PensionDanmark Sundhedsordning Vejledning - indberetning til PensionDanmark Sundhedsordning Indhold Generelt om indberetning til sundhedsordning 1 Adgang til indberetningsløsningen 1 Indberetning af medarbejdere 2 Bekræftelse af indberetning

Læs mere

Guide Sådan bruger du KampKlar. Guide til brug af KampKlar

Guide Sådan bruger du KampKlar. Guide til brug af KampKlar Guide Sådan bruger du KampKlar Guide til brug af KampKlar Indholdsfortegnelse... 0 Sådan downloader du app en... 2 Sådan logger du på... 2 Guide til at benytte dit barns log ind... 3 Jeg har ikke mit barns

Læs mere

Kom godt i gang med Danløn app en

Kom godt i gang med Danløn app en Kom godt i gang med Danløn app en Danløn app en gør det muligt for en medarbejder se sine lønsedler 12 måneder tilbage i tid, samt registrere timer, kørsel og fravær, hvis virksomheden har åbnet op for

Læs mere

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Holstebro Kommune Kultur og Fritid Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Foreningsportalen kan benyttes både af borgere og foreninger til søgning af foreningsoplysninger og

Læs mere

Brugervejledning Book et kommunalt lokale

Brugervejledning Book et kommunalt lokale Brugervejledning Book et kommunalt lokale Når foreningen ønsker at benytte et lokale, skal bookingforespørgslen laves på: www.foreningsportalen.esbjergkommune.dk Start med at logge på siden med brugernavn

Læs mere

Kontaktpersoner. Indhold

Kontaktpersoner. Indhold Kontaktpersoner Alle, der skal have adgang til lederportalen, skal oprettes som kontaktpersoner. Dvs. ledere, institutledere og andre, der skal have adgang til at logge ind på lederportalen og tilgå relevante

Læs mere

Vejledning i brug af. BI-Håndbold. Webshop

Vejledning i brug af. BI-Håndbold. Webshop Vejledning i brug af BI-Håndbold Webshop Indholdsfortegnelse: Side Forord 3 1. Oprettelse af ny bruger / nyt medlem 4-5 2. Log ind i webshoppen 6-8 3. Betale kontingent (handle i webshoppen) kræver at

Læs mere

1. Første gang du logger ind

1. Første gang du logger ind PMTO: Trin-for-trinvejledninger til terapeuten 1 Indhold 1. Første gang du logger ind... 3 2. Sådan gør du et behandlingsforløb aktivt igen (første gang du logger ind)... 4 3. Sådan logger du ind... 7

Læs mere

Brugervejledning til. Vejleder

Brugervejledning til. Vejleder Brugervejledning til Vejleder UDARBEJDET AF DINO BABIC 12. AUGUST 2016 ADGANG TIL LOGBOGEN... 2 MIN PROFIL... 6 ÆNDRING AF KODEORD... 7 KALENDER... 8 KOMPETENCEOVERSIGT... 9 UDDANNELSESLÆGER... 10 KOMPETENCER

Læs mere

Brugervejledning til TenderKONNECT Administrator

Brugervejledning til TenderKONNECT Administrator Brugervejledning til TenderKONNECT Administrator Opdateret den 05. november 2018 Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Roller og rettigheder i TenderKONNECT... 3 2.1 Overordnede rettigheder...

Læs mere

Web-mail eller et Live-ID

Web-mail eller et Live-ID Web-mail eller et Live-ID Opret et Live-ID eller Hotmail For at kunne benytte Skagen Havkajakklubs delte kalender, hvor du tilmelder dig vores ture, og hvor du kan reservere klubkajakker, er det nødvendigt,

Læs mere

Invitér kandidater til samtale

Invitér kandidater til samtale Invitér kandidater til samtale Når du har fundet og udvalgt de kandidater, du gerne vil tale nærmere med, kan du via Emply invitere dem til en personlig samtale. Systemet giver dig forskellige muligheder

Læs mere

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5 Skolekvalitet.dk Manual Version 1.0 Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3 3 Overblik over siderne... 5 3.1 Oversigt over centrale funktioner:... 6 4 Kom godt i

Læs mere

Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen

Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen Kære udbyder, Du er nu oprettet som udbyder på Åben Dagtilbudsportalen, og du kan nu lægge relevante tilbud for daginstitutioner på portalen. For at hjælpe dig bedst

Læs mere

Web-indberetning af indvundne vandmængder og pejlinger

Web-indberetning af indvundne vandmængder og pejlinger Web-indberetning af indvundne vandmængder og pejlinger 1. Gå ind på følgende hjemmeside: http://indberetning-vandforsyning.kolding.dk 2. Der logges ind ved at indtaste fremsendte brugernavn og adgangskode,

Læs mere

VEJLEDNING TIL FORENINGER I

VEJLEDNING TIL FORENINGER I VEJLEDNING TIL FORENINGER I Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret/tilføj/rediger medlemmer i Ledelsen eller andre grupper...

Læs mere

VITAS Tildel rettigheder Tildeling af rettigheder i NemLog-in

VITAS Tildel rettigheder Tildeling af rettigheder i NemLog-in Tildel rettigheder 1. Som administrator i en virksomhed kan du tildele rettigheder til andre brugere i virksomheden gennem virk.dk. 2. Du kan tildele rettigheder til brugere i din organisation ved at klikke

Læs mere

Vejledning til registrering af fravær Uddannelseslæger i praksis

Vejledning til registrering af fravær Uddannelseslæger i praksis Vejledning til registrering af fravær Uddannelseslæger i praksis Som uddannelseslæge i praksis, skal du selv foretage indberetning af fravær, f.eks. sygdom, ferie, barsel, omsorgsdage, kursus osv. Det

Læs mere

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net MailMax / Web v4.1 Copyright 2003 Gullestrup.net Log ind på webmailen Start med at gå ind på http://webmail.gullestrup.net i din browser. Indtast din Email-adresse samt Adgangskode, som hører til din konto.

Læs mere

VEJLEDNING TIL SELVBETJENING - REGISTRERING AF SERVICEBESØG

VEJLEDNING TIL SELVBETJENING - REGISTRERING AF SERVICEBESØG 1/9 VEJLEDNING TIL SELVBETJENING - REGISTRERING AF SERVICEBESØG Energinet Tonne Kjærsvej 65 DK-7000 Fredericia +45 70 10 22 44 ve@energinet.dk VAT no. 28 98 06 71 Dato: 26/4 2017 HAH Indholdsfortegnelse

Læs mere

Brugervejledning til. Hovedkursusleder

Brugervejledning til. Hovedkursusleder Brugervejledning til Hovedkursusleder UDARBEJDET AF DINO BABIC 12. AUGUST 2016 ADGANG TIL LOGBOGEN... 2 GLEMT KODEORD... 5 MIN PROFIL... 6 ÆNDRING AF KODEORD... 7 UDDANNELSESLÆGER... 8 GODKEND SPECIALESPECIFIKKE

Læs mere

MASCOT SmartStore Quick guide

MASCOT SmartStore Quick guide Indholdsfortegnelse Login... 2 Glemt Adgangskode... 2 Startsiden... 3 Ny ordre... 4 Ordreinformation / frigiv ordren... 8 Ordrebekræftelse... 9 Følg din ordre... 9 Min profil... 11 Egne notater:... 12

Læs mere

QUICK GUIDE. til E-handel

QUICK GUIDE. til E-handel QUICK GUIDE til E-handel QUICK GUIDE Via vores hjemmeside www.ecolab.dk får du adgang til vores E-handel. Her kan du bl.a. finde produktbeskrivelser, sikkerhedsdatablade samt se hvilke produkter, der er

Læs mere

Online indberetning af beboer- og udgiftsoplysninger

Online indberetning af beboer- og udgiftsoplysninger af beboer- og udgiftsoplysninger Side 1 Introduktion Hvis du har adgang til Brunata Online, giver det dig mulighed for at indberette beboer- og udgiftsoplysninger online. Denne vejledning viser, hvordan

Læs mere

Planner4You: Pixi-guide

Planner4You: Pixi-guide 1 Indholdsfortegnelse Klik på en overskrift for at hoppe til det kapitel, du gerne vil læse. Indledning... 3 Forsiden... 4 Menulinjen... 4 Notifikationer... 5 Sagsaktiviteter... 6 Journal... 7 Journalen...

Læs mere

Brugervejledning til AIM spørgeskemaer

Brugervejledning til AIM spørgeskemaer Brugervejledning til AIM spørgeskemaer Adgang 1. Åben aim-askovfonden.dk 2. Skærmbilledet ser ud som følger: 3. Login: Din e-mail adresse 4. Adgangskode har du modtaget pr. mail. Ellers klik på Glemt din

Læs mere

TÅRNBY FORENINGSPORTAL

TÅRNBY FORENINGSPORTAL GUIDE TIL TÅRNBY FORENINGSPORTAL - for foreninger Tårnby Foreningsportal Tårnby Foreningsportal er foreningernes værktøj til booking af faciliteter, indsendelse af dokumentation samt kommunikation med

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking. Politiadministrator

Vejledning til Køreprøvebooking. Politiadministrator Vejledning til Køreprøvebooking Politiadministrator Indhold Login som politiadministrator... 3 Opret prøvetider fra skabelon... 3 Frigiv prøvetid... 4 Rediger prøvetid... 5 Opret prøvetidsskabelon... 6

Læs mere

Vejledning til Formandsportalen

Vejledning til Formandsportalen Vejledning til Formandsportalen Startside http://mail.kolonihave.dk/formandsportal/portal/portal.aspx Der logges ind via dit medlemsnummer og kodeord. Medlemsnummeret er det brugernavn, som du fik tilsendt

Læs mere

Vejledning Patientportal

Vejledning Patientportal Vejledning Patientportal side 1 af 6 Indhold Patientportalen... 3 Hvordan finder jeg Patientportalen?... 3 Hvad kan jeg fra Patientportalens forside?... 3 Opret bruger på Patientportalen... 4 Hvordan opretter

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for aktivitetsansvarlige

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for aktivitetsansvarlige Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for aktivitetsansvarlige Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af aktiviteter

Læs mere

INSTRUKTION TIL BETALING AF KONTINGENT I BNS

INSTRUKTION TIL BETALING AF KONTINGENT I BNS INSTRUKTION TIL BETALING AF KONTINGENT I BNS Instruktionen er delt i 3 afsnit: - Tilmelding og betaling for eksisterende medlemmer (side 1) - Hvad gør jeg hvis jeg har glemt mit kodeord (side 8) - Tilmelding

Læs mere

Oprettelse af en Gmail-konto

Oprettelse af en Gmail-konto Oprettelse af en Gmail-konto 1. Åbn startsiden til Gmail fra adressen: www.gmail.com. I højre side af skærmen får du nu følgende skærmbillede: De to øverste bjælker, markeret med Brugernavn og Adgangskoder,

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for undervisere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for undervisere 1 Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for undervisere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem målrettet undervisere: Indhold 1. Log på administrationssystemet

Læs mere

Udfyld feltet eksamensaktivitet med fagkoden for det fag der skal fremsøges opgavetitler for. Det er tvungent at udfylde dette felt.

Udfyld feltet eksamensaktivitet med fagkoden for det fag der skal fremsøges opgavetitler for. Det er tvungent at udfylde dette felt. Fremsøg opgavetitler Vælg menuen eksamen og opgavetitler Skærmbilledet RE107 søg/opret opgavetitel pr. eksamensaktivitet åbner Udfyld feltet eksamensaktivitet med fagkoden for det fag der skal fremsøges

Læs mere

Brugervejledning e-faktura. Arbejde med e-faktura

Brugervejledning e-faktura. Arbejde med e-faktura Brugervejledning e-faktura Arbejde med e-faktura Indhold 1. Modtage e-fakturaer 2. Behandle e-fakturaer 3. Arbejde med e-fakturaer i Ø90 ARBEJDE MED E-FAKTURAER 1. Modtage e-fakturaer Når leverandør sender

Læs mere

Vejledning om indberetning til DIADEM (afgørelser af betydning for ejendomshandler) og afgørelser om ændrede kontrolhyppighed mv.

Vejledning om indberetning til DIADEM (afgørelser af betydning for ejendomshandler) og afgørelser om ændrede kontrolhyppighed mv. Vejledning om indberetning til DIADEM (afgørelser af betydning for ejendomshandler) og afgørelser om ændrede kontrolhyppighed mv. Indhold Vejledning om indberetning til DIADEM (afgørelser af betydning

Læs mere

Vejledning i brug af Foreningsportalen

Vejledning i brug af Foreningsportalen Vejledning i brug af Foreningsportalen ved ansøgning om deltagertilskud 2009 rettelser i oplysninger ved ansøgning om andre tilskud Denne vejledning viser, hvordan foreninger kan søge deltagertilskud digitalt.

Læs mere

Velkommen til Åben Skole portalen

Velkommen til Åben Skole portalen Velkommen til Åben Skole portalen Kære udbyder, Du er nu oprettet som udbyder på Åben Skole portalen, og du kan nu lægge relevante skole læringstilbud på portalen. For at hjælpe dig bedst mulig på vej,

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Udarbejdet af Kultur & Fritid, februar 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 -

Læs mere

Vejledning til ansøgning om tid mm i Foreningsportalen

Vejledning til ansøgning om tid mm i Foreningsportalen Vejledning til ansøgning om tid mm i Foreningsportalen Indhold Kort vejledning til ansøgning... 2 Trin-for-trin vejledning til ansøgning af tider... 3 Se ansøgning... 10 Trin-for-trin vejledning til at

Læs mere

Vejledning i brug af system til online indberetning af mønstringsdata

Vejledning i brug af system til online indberetning af mønstringsdata Vejledning i brug af system til online indberetning af mønstringsdata Søfartsstyrelsen kan tilbyde samtlige rederier mulighed for at kunne indberette mønstringsdata elektronisk. Den elektroniske indberetning

Læs mere

Kvikguide. e-bevillingsbrugere. www.onemed.dk

Kvikguide. e-bevillingsbrugere. www.onemed.dk Kvikguide e-bevillingsbrugere Sådan logger du ind som e-bevillingsbruger 1. Klik på Log ind knappen øverst på skærmen. 2. Indtast Brugernavn og Adgangskode som beskrevet. Som indlogget e- bevillingsbruger

Læs mere

Vejledning om brug af GE WEB Indberetning af vandmængder for enkeltanlæg

Vejledning om brug af GE WEB Indberetning af vandmængder for enkeltanlæg Vejledning om brug af GE WEB Indberetning af vandmængder for enkeltanlæg Login Åben linket på Horsens Kommunes hjemmeside eller gå ind på www.vandindberetning.horsens.dk I webløsningen kan der indberettes

Læs mere

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Det er nu muligt at booke lokaler i Vallensbæk Kommune via Internettet og kommunens hjemmeside. Du får adgang til siden ved at følge nedenstående

Læs mere

Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk

Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk Ønsker du vejledning til en specifik område, kan du gå direkte til det ved at klikke på det i listen nedenfor. Generelt om fuldmagter... 2 Fuldmagt på virk.dk...

Læs mere

KMD Opus Decentral Ansættelse

KMD Opus Decentral Ansættelse KMD Opus Decentral Ansættelse Omkostningsfordeling I KMD Opus Decentral Ansættelse er det nu muligt at indberette omkostningsfordeling af lønnen. Indberetningen kan ske under punkterne Ansæt medarbejder

Læs mere

Indberetningssystemet - vejledning for energikonsulenter

Indberetningssystemet - vejledning for energikonsulenter Indberetningssystemet - vejledning for energikonsulenter Indberetningssystemet skal bruges til at indberette datafiler med oplysninger om energimærkningerne. Indberetningssystemet fungerer på den måde,

Læs mere

Vejledning og beskrivelse til kørselsappen Min Kørsel

Vejledning og beskrivelse til kørselsappen Min Kørsel Kort beskrivelse Det er muligt via en ios, Android eller Windows baseret app, for medarbejderen at foretage indberetning af egen kørsel. Kørsel kan registreres direkte fra medarbejderens smartphone eller

Læs mere

Side 1 af 10. Data fra LØS via ØDUP til SKS

Side 1 af 10. Data fra LØS via ØDUP til SKS Side 1 af 10 Data fra LØS via ØDUP til SKS Indholdsfortegnelse Indledning...3 1. Generelt om ØDUP...3 2. Brugeradgang til ØDUP...4 2.1. Log-in til ØDUP...4 2.2. Ændring af password i ØDUP...7 2.3. Tildeling

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang 1. Åbn Internet Explorer 2. Skriv følgende adresse i adresselinjen: http://rudersdal.emshost.dk 3. Tryk på ENTER-tasten 4. Tilføj adressen til dine foretrukne hjemmesider: 1 Log

Læs mere

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013 Spiked Reality Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder Version 2.0, september 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Mine oplysninger... 3 Online Administration... 3 Dit log ind...

Læs mere

3. Vælg denne mulighed, hvis du har: Oprettet dig som bruger i det digitale ansøgningssystem. Se punkt 4.

3. Vælg denne mulighed, hvis du har: Oprettet dig som bruger i det digitale ansøgningssystem. Se punkt 4. Adgang til det digitale ansøgningssystem (DANS) Du finder ansøgningssystemet ved at klikke på Gå til ansøgning på siden: http://tilvalg.au.dk/kandidattilvalg/optagelse/ under punktet Sådan søger du. Login

Læs mere

Portal ledige boliger manual omkring indtastning.

Portal ledige boliger manual omkring indtastning. Den 22. juni 2005 Portal ledige boliger manual omkring indtastning. Der er lanceret en portal med ledige almene boliger på BL s hjemmeside, hvor boligsøgende let skal kunne finde ledige boliger ud fra

Læs mere

Hvordan bruges Avery Nordics Produkt Information System?

Hvordan bruges Avery Nordics Produkt Information System? Hvordan bruges Avery Nordics Produkt Information System? 1. Hvilke oplysninger kan du finde? Det er en portal til download af opdaterede produktdata og -billeder Avery-medarbejdere, partnere og kunder

Læs mere

Guide til skolemælksweb

Guide til skolemælksweb Guide til skolemælksweb Velkommen til skolemælksweb På skolemælksweb kan du blandt andet Foretage klasseskift Downloade skolens udleveringslister Opdatere kalenderen, så får I mælk på de rigtige dage Alt

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info BRUGERVEJLEDNING Til klinikker og brugere i voresklinik.info 1. LIDT OM VORESKLINIK.INFO voresklinik.info er både navnet og adressen på jeres nye intranetløsning. Der kan tilføjes en masse spændende funktioner

Læs mere

Vejledning Bilindretning

Vejledning Bilindretning http://vanconfig.raaco.com Klik for at acceptere installation af TurnTool værktøj. Start med at lave en ny konfiguration ved at klikke på Start indretning. Du har mulighed for at vælge disse sprog og valuta

Læs mere

Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer

Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer Januar 2019 Denne guide beskriver kort, hvordan du kan indtaste data manuelt til Industriens salg af varer i IDEP.web. Hvis du har mange linjer, kan du

Læs mere

AU Timeløn. Vejledning til sekretær-brugere. TIMEmSYSTEM ApS / mtempus. Link: Version 5

AU Timeløn. Vejledning til sekretær-brugere. TIMEmSYSTEM ApS / mtempus. Link:   Version 5 AU Timeløn Vejledning til sekretær-brugere TIMEmSYSTEM ApS / mtempus Link: https://au.mtime.dk Version 5 November 2017 Forord: Velkommen til AU Timeløn. I denne vejledning finder du beskrivelser af de

Læs mere

Kom godt i gang med DLBR Webdyr

Kom godt i gang med DLBR Webdyr Kom godt i gang med DLBR Webdyr Kom godt i gang med DLBR Webdyr Udgivet Februar 2011 Redaktør Tryk Videncentret for Landbrug Videncentret for Landbrug Udgiver Videncentret for Landbrug, KvægIT, 8740 5000

Læs mere

OK Olieanalyse Brug af internetside for bestilling og analyseresultater

OK Olieanalyse Brug af internetside for bestilling og analyseresultater Denne tekniske information indeholder oplysninger om: 1. OK Olieanalyse Log ind 2. OK Olieanalyse Analyserapporter 3. OK Olieanalyse Analyseresultater, hent 4. OK Olieanalyse Bestilling af olieanalysesæt

Læs mere

Professionel Hjernetræning - Nyt layout og nye funktioner

Professionel Hjernetræning - Nyt layout og nye funktioner Professionel Hjernetræning - Nyt layout og nye funktioner Onsdag d. 24. september bliver der gennemført en større opdatering af Professionel Hjernetræning. Der kommer nogle nye funktioner, og andre steder

Læs mere

Adgang til det digitale ansøgningssystem (DANS)

Adgang til det digitale ansøgningssystem (DANS) Adgang til det digitale ansøgningssystem (DANS) Du finder ansøgningssystemet via linket på siden: http://kandidat.au.dk/optagelse/ansoegning/ Login foregår via WAYF (Where-Are-You-From). På ansøgningssystemets

Læs mere

Vejledning om brug af GE WEB Indberetning af vandmængder for almene vandværker

Vejledning om brug af GE WEB Indberetning af vandmængder for almene vandværker Vejledning om brug af GE WEB Indberetning af vandmængder for almene vandværker Login Åben linket på Horsens Kommunes hjemmeside eller gå ind på www.vandindberetning.horsens.dk I webløsningen kan der indberettes

Læs mere

Vejledning til oprettelse af medarbejderadgange til det digitale dialoghjul

Vejledning til oprettelse af medarbejderadgange til det digitale dialoghjul Vejledning til oprettelse af medarbejderadgange til det digitale dialoghjul Indhold Retningslinjer i forbindelse med oprettelse af medarbejderadgange... 1 Sådan kommer du i gang... 2 Hvis en medarbejder

Læs mere

Introduktion til Playmapping

Introduktion til Playmapping Introduktion til Playmapping Mobil version http://mobile.playmapping.com/ 01-08-2018 Side 1 af 18 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 PLAYMAPPING Login 3 Startside (Beliggenheder) 4 Søgning Beliggenheder

Læs mere

Brugervejledning til. Kursusudbyder

Brugervejledning til. Kursusudbyder Brugervejledning til Kursusudbyder UDARBEJDET AF DINO BABIC 12. AUGUST 2016 ADGANG TIL LOGBOGEN... 2 GLEMT KODEORD... 5 MIN PROFIL... 6 ÆNDRING AF KODEORD... 7 UDDANNELSESLÆGER... 8 OBLIGATORISKE KURSER...

Læs mere

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S Rev. 05-10 Brugervejledning Webshop Sika Danmark A/S Indholdsfortegnelse Afsnit Emne Side 1. Indledning 2 2. Quickguide forklaring af menu 3 2.1 Menu til venstre 3 2.2 Topmenu 3 3. Log-in 5 4. Bestilling

Læs mere

1. Log ind Glemt adgangskode? Ændre sprog Dashboard = Forsiden... 7

1. Log ind Glemt adgangskode? Ændre sprog Dashboard = Forsiden... 7 Indholdsfortegnelse 1. Log ind... 2 2. Glemt adgangskode?... 3 3. Ændre sprog... 6 4. Dashboard = Forsiden... 7 Side 1 af 8 IndFak er opdateret så du igen kan anvende alle typer anbefalede browsere: Internet

Læs mere

ANVENDELSE AF STEDFORTRÆDER

ANVENDELSE AF STEDFORTRÆDER AUH RA ANVENDELSE AF STEDFORTRÆDER AUHRA-VEJLEDNING Denne vejledning indeholder en kvikguide og en mere detaljeret vejledning til, hvorledes lederen kan gøre en anden medarbejder til stedfortræder i AUHRA.

Læs mere

VALIDERINGSGUIDE MEDARBEJDER VALIDERING

VALIDERINGSGUIDE MEDARBEJDER VALIDERING VALIDERINGSGUIDE MEDARBEJDER VALIDERING Indhold: (tryk på en given overskrift og du springer automatisk dertil) Find valideringsmodulet... 1 Flytning af en eller flere medarbejdere... 3 Hvis en medarbejder

Læs mere

LEVER værktøj til anerkendelse af realkomptencer Vejledning

LEVER værktøj til anerkendelse af realkomptencer Vejledning Modelling informal learning and transversal competences in the voluntary service experience to increase employment and mobility of citizens - LEVER 2014-1-IT01-KA200-002618 LEVER værktøj til anerkendelse

Læs mere

MANUAL TIL RESULTATINDBERETNING OG OPDATERING AF KLUBSPECIFIKKE DATA I DANSK TENNIS FORBUND OG UNIONERNES HOLDTURNERINGSPROGRAM (HTP)

MANUAL TIL RESULTATINDBERETNING OG OPDATERING AF KLUBSPECIFIKKE DATA I DANSK TENNIS FORBUND OG UNIONERNES HOLDTURNERINGSPROGRAM (HTP) MANUAL TIL RESULTATINDBERETNING OG OPDATERING AF KLUBSPECIFIKKE DATA I DANSK TENNIS FORBUND OG UNIONERNES HOLDTURNERINGSPROGRAM (HTP) Dansk Tennis Forbund Januar 2012 side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1.

Læs mere

Brugermanual. Revision 1

Brugermanual. Revision 1 Revision 1 Brugermanual INDHOLD HENT APP 1 LOG IND 1 OVERSIGT OVER MOBILPLAN 1 OPRET PROJEKT 2 AFSLUT PROJEKT 2 MINE PROJEKTER 3 TILFØJELSER TIL PROJEKT 3 TILFØJ BESKED 3 VIS PÅ KORT 4 NAVIGER TIL 4 REGISTRERING

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Vi er glade for at kunne byde velkommen til opdateret

Læs mere

Indberetning / godkendelse af medarbejderindberetning af fravær

Indberetning / godkendelse af medarbejderindberetning af fravær Emne: Indberetning / godkendelse af medarbejderindberetning af fravær For at lederen kan godkende medarbejderens egen indberetning af fravær i rollebaseret indgang (RI), kræver det, at lederen er oprettet

Læs mere

DOKUMENTATION OG VEJLEDNING

DOKUMENTATION OG VEJLEDNING DOKUMENTATION OG VEJLEDNING VERSION 2 Registrering af oplysninger på personalet Denne vejledning beskriver, hvordan der registreres oplysninger om personalet. Vejledningen er delt op i 2 dele. - Opdatering

Læs mere

VEJLEDNING INDBERETNING AF

VEJLEDNING INDBERETNING AF VEJLEDNING INDBERETNING AF AFTALEOPLYSNINGER VIA COMDIA SUPPORT: SUPPORT@COMDIA.COM TLF.: 71 99 36 72 OPDATERET D. 10-04-2017 Processio ApS - +45 71 99 36 72 - support@comdia.com 1 OBS! INDEN DU GÅR I

Læs mere

Emne: Introduktion til Statens HR - Selvbetjening medarbejder Version: 01 ID: 1.b.3

Emne: Introduktion til Statens HR - Selvbetjening medarbejder Version: 01 ID: 1.b.3 Fraværsplanlægning og registrering Når man som medarbejder registrerer ferie, skal det godkendes. Derfor, når medarbejderen har foretaget sin registrering, sendes der automatisk en anmodning til kontorchefen,

Læs mere

ENK Manual for Entreprenør

ENK Manual for Entreprenør 1. Hvad er ENK 2. Hvordan logger man på 3. Hvordan bestiller man en sporspærring. 4. Kvittering for modtagelse af bestilling 5. Modtagelse af sporspærringscirkulære 6. Afvisning af bestilling ENK er en

Læs mere

Vejledning - web-baseret indberetningssystem vedr. forebyggende foranstaltninger for udsatte børn og unge.

Vejledning - web-baseret indberetningssystem vedr. forebyggende foranstaltninger for udsatte børn og unge. Danmarks Statistik, Velfærd 22. januar 203 Børn og Unge, Udsatte børn Vejledning - web-baseret indberetningssystem vedr. forebyggende foranstaltninger for udsatte børn og unge. Indhold Baggrund...2 2 Formål...2

Læs mere

Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere

Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere Version 1.05 juli 2010 1 Velkommen til Tilskudsportalen Energistyrelsens tilskudsportal giver mulighed for oprettelse af en elektronisk ansøgning

Læs mere

KMD Educa WEB-elevfravær Heldagsfravær

KMD Educa WEB-elevfravær Heldagsfravær KMD Educa WEB-elevfravær Heldagsfravær Vejledning til lærer Fraværsindberetning af heldagsfravær via LærerIntra Når din kommune har tilkøbt modulet KMD Educa WEB-elevfravær, kan du som klasselærer eller

Læs mere

Menuen E-shop har 4 undermenupunkter: Varer, Kunder, Ordrer og Opsætning.

Menuen E-shop har 4 undermenupunkter: Varer, Kunder, Ordrer og Opsætning. E-shop E-shoppen giver dig mulighed for, at drive handel på Internet. Når du har modulet E-shop, vil du i hovedmenuen i administrationen kunne se disse menupunkter: Menuen E-shop har 4 undermenupunkter:

Læs mere

Indhold... 1. Introduktion... 2

Indhold... 1. Introduktion... 2 Notat Vedrørende: Vejledning til indberetning af data vedr. introdansk Skrevet af: Henrik Rosendahl-Kaa Version: 1: rev. af Ankestyrelsen, januar 2014) 08.11.2012 / JL Indhold Indhold... 1 Introduktion...

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 20 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 4 2 Adgang... 4 3 Menu... 4 3.1 Ret mine data... 4 3.2 Opret opgave...

Læs mere

Tutorial 2: Indlæsning af nye rapporter

Tutorial 2: Indlæsning af nye rapporter Tutorial 2: Indlæsning af nye rapporter Indledning Myndigheder og rådgivere som arbejder med den nationale grundvandskortlægning kan blive oprettet som bruger (redaktør) af rapportdatabasen. Herved får

Læs mere

AU Timeløn. Vejledning til sekretær-brugere. TIMEmSYSTEM ApS. Link: https://au.mtime.dk. Version 3

AU Timeløn. Vejledning til sekretær-brugere. TIMEmSYSTEM ApS. Link: https://au.mtime.dk. Version 3 AU Timeløn Vejledning til sekretær-brugere TIMEmSYSTEM ApS Link: https://au.mtime.dk Version 3 Januar 2017 Forord: Velkommen til AU Timeløn. I denne vejledning finder du beskrivelser af de funktionaliteter,

Læs mere

Vejledning. Fornyelse G1-autorisation via digital prøve i MAB. Start på side 2 i vejledningen. Start på side 4 i vejledningen

Vejledning. Fornyelse G1-autorisation via digital prøve i MAB. Start på side 2 i vejledningen. Start på side 4 i vejledningen Vejledning 01 Fornyelse G1-autorisation via digital prøve i MAB Hvis du ønsker mulighed for mere information om fornyelse af G1-autorisation via digital prøve i MAB gå til http://mst.dk/kemi/pesticider/bruger/uddannelse-og-autorisation/brugere-af-gasningsmidler/

Læs mere

Vejledning til at ansøge om tid i Foreningsportalen

Vejledning til at ansøge om tid i Foreningsportalen Vejledning til at ansøge om tid i Foreningsportalen Indhold Kort vejledning til ansøgning... 2 Trin-for-trin vejledning til ansøgning af tider... 3 Søg gentagne tid:... 4 Søg enkeltstående tider:... 7

Læs mere

DIGITAL SIGNATUR l OUTLOOK 2010

DIGITAL SIGNATUR l OUTLOOK 2010 DIGITAL SIGNATUR l OUTLOOK 2010 For at kunne bruge signeret og krypteret e-mail i Outlook skal der være et digitalt certifikat installeret på den gældende computer. Certifikatet kan enten være et privat

Læs mere

Vejledning til at ansøge om tid i Foreningsportalen

Vejledning til at ansøge om tid i Foreningsportalen Vejledning til at ansøge om tid i Foreningsportalen Indhold Kort vejledning til ansøgning... 2 Trin-for-trin vejledning til ansøgning af tider... 3 Søg gentagne tid:... 4 Tiden er ikke ledig:... 5 Tiden

Læs mere

Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne

Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne Indhold Indledning Sådan opretter du dig Sådan betaler du Sådan får du en ny adgangskode Sådan kobler du dit brugernavn og kodeord med

Læs mere

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Registrering på forum Ved første besøg på Abildgaardkredsens forum møder

Læs mere

Kom godt i gang med Quickpay

Kom godt i gang med Quickpay Kom godt i gang med Quickpay Quickpay er en betalingsløsning til at integrere alle gængse betalingskort på din webshop. På denne side kan du læse, hvordan du logger ind og sætter Quickpay-modulet på din

Læs mere

Vejledning til oprettelse af nye sprog i Sikker Mail Box

Vejledning til oprettelse af nye sprog i Sikker Mail Box Vejledning til oprettelse af nye sprog i Sikker Mail Box Det er nu muligt at ændre sprog i hele Sikker Mail Box. Dette gøres ved at logge ind på Sikker Mail Portalen og vælge Mailbox konfiguration i menuen

Læs mere