Vedtægt for den regionale TV 2 virksomhed. Bornholms Regionskommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægt for den regionale TV 2 virksomhed. Bornholms Regionskommune"

Transkript

1 AD VODAN, ST. TORV 2, 3700 RØNNE J. nr Vedtægt for den regionale TV 2 virksomhed Bornholms Regionskommune 1 Nærværende vedtægt er fastsat med hjemmel i Lovbekendtgørelse nr. 338 om radioog fjernsynsvirksomhed 34, stk. 3, jf. Bekendtgørelse nr om vedtægt for de regionale TV 2 virksomheder. 2 Den regionale TV 2 virksomhed i Bornholms Regionskommune har navnet TV 2/Bornholm. 3 Formål: TV 2/Bornholm har til formål at udøve public service virksomhed i Bornholms Regionskommune i overensstemmelse med lovens og den til nhver tid mellem kulturministeren og TV 2/Bornholm gældende public service kontrakt samt, såfremt ledig kapacitet indenfor teknisk udstyr, personale, lokaler eller lignende forefindes, udøve anden virksomhed i tilknytning til programvirksomheden.

2 Endvidere kan TV 2/Bornholm deltage finansielt og ledelsesmæssigt i selskaber med henblik på, i samarbejde med andre virksomheder, der er uafhængige af de regionale TV 2-virksomheder, at udøve internetbaseret informationsvirksomhed om det enkelte regionale område. 4 Valg til bestyrelsen: Den overordnede ledelse af TV 2/Bornholm varetages af en bestyrelse på 7 personer. 6 medlemmer vælges af repræsentantskabet for TV 2/Bornholm, medens 1 medlem samt en sup pleant herfor vælges af de fastansatte medarbejdere på TV 2/Bornholm. Bestyrelsen skal sammensættes således, at mediemæssig, kulturel, ledelses- og erhvervsmæssig indsigt repræsenteres. Medlemmer af eller kandidater til Folketinget, regionsråd, EU-Parlamentet eller kommunalbestyrel ser kan ikke være medlem af bestyrelsen. Bestyrelsen vælges for en 4 årig periode og kan ikke afsættes i valgperioden. I tilfælde af at et medlem valgt af repræsentantskabet udtræder, vælges et nyt medlem for den resterende valgperiode. Bestyrelsen konstituerer sig med formand og næstformand. 5 Bestyrelsens ledelse o ansvar: Bestyrelsen er den regionale virksomheds øverste ledelse og har det overordnede programansvar samt ansvaret for, at de bestemmelser, der er fastsat i loven, bekendtgørelsen om regionale ved tægter samt den til enhver tid for virksomheden gældende public service kontrakt, overholdes. Bestyrelsen fastsætter de almindelige retningslinier for den regionale virksomhed og kan i den for bindelse fastsætte vedtægt og forretningsorden for bestyrelsen. Bestyrelsen har endvidere ansvaret for, at der fastsættes årsbudget for virksomheden og udarbej des årsrapport indeholdende delregnskaber for henholdsvis public service virksomheden og TV 2/Bornholms anden virksomhed. Bestyrelsen har ansvaret for, at der hvert år senest d. 1. maj er udarbejdet en redegørelse til Ra dio- og Fjernsynsnævnet samt kulturministeren over, hvorledes public service forpligtelserne er blevet opfyldt. Bestyrelsen ansætter og afskediger direktøren for den regionale virksomhed. Bestyrelsen træffer beslutning om indgåelse og opsigelse af kollektive overenskomster for fastan satte medarbejdere i den regionale virksomhed.

3 6 Bestyrelsesmøder: Bestyrelsesmøder afholdes, når formanden finder det nødvendigt, eller når et bestyrelsesmedlem eller direktøren overfor formanden fremsætter begæring herom med motiveret dagsorden. Bestyrelsen afholder mindst 6 årlige møder. Bestyrelsesmøde indkaldes med mindst 8 dages varsel. Det nævnte varsel kan dog forkortes af formanden, hvis der foreligger sager, der kræver hurtig behandling. I formandens fravær er næstformanden stedfortræder. Bestyrelsens møder er lukkede. Med mindre bestyrelsen beslutter andet, deltager direktøren og økonomichefen i bestyrelsesmø derne uden stemmeret, men med taleret. 7 Mødeindkaldelse o dagsorden: Formanden drager omsorg for, at mødeindkaldelsen er ledsaget af en dagsorden og nødvendigt materiale for sagernes behandling. Dagsordenen for bestyrelsens møder skal normalt omfatte følgende faste punkter: 1. Formalia/Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Orienteringssager. 3. Økonomi. 4. Produktion/Udsendelser. 5. Næste møde. 6. Eventuelt. Bestyrelsen fastsætter endvidere på et årligt møde retningslinierne for opfyldelse af det overordne de programansvar, public service forpligtelserne samt virksomhedens økonomiske forhold. Beslutnin : 8 Bestyrelsen træffer sine beslutninger ved almindeligt stemmeflertal, med mindre andet er bestemt. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst 5 medlemmer er til stede. Ved stemmelighed er formandens stemme udslagsgivende.

4 9 Bestyrelsesprotokol: Over beslutninger truffet på bestyrelsesmøder føres af bestyrelsen en beslutningsprotokol, der godkendes og underskrives på det følgende bestyrelsesmøde. 10 Tegninqsreqler: Virksomheden tegnes af formanden og næstformanden i forening, eller en af disse i forening med et bestyrelsesmedlem. Ved køb og salg af fast ejendom, pantsætning, indgåelse af lejekontrakter vedrørende fast ejen dom samt indgåelse af leje- og leasingaftaler af produktionsudstyr til en væsentlig værdi, tegnes virksomheden af den samlede bestyrelse. 11 Dispositionsret: I særlige tilfælde kan formanden disponere på bestyrelsens vegne, når sagen ikke uden risiko kan opsættes. Formanden bør dog forinden - eventuelt telefonisk - søge godkendelse hos et flertal af bestyrelsens medlemmer, og i alle tilfælde skal sagen forelægges bestyrelsen på dennes først kommende møde. I formandens fravær tilkommer dispositionsretten næstformanden. 12 Direktørens ansvar: Direktøren har det daglige programansvar og varetager den daglige administrative og økonomiske ledelse i henhold til en af parterne udarbejdet kompetancefordeling, under iagttagelse af gældende lovgivning samt de retningslinier og anvisninger, som bestyrelsen fastsætter. Direktøren er ansvarlig for forberedelsen af de i 7 nævnte sager med henblik på deres forelæg gelse for bestyrelsen til fastsættelse/godkendelse. Direktøren ansætter og afskediger.virksomhedens personale.

5 13 Væsentlige beslutninger: Den daglige ledelse omfatter ikke dispositioner, der efter virksomhedens forhold er af usædvanlig eller principiel art, med mindre bestyrelsens beslutning ikke kan afventes uden risiko for virksom heden. Sådanne beslutninger skal efterfølgende forelægges bestyrelsen. 14 Repræsentantskabet: Repræsentantskabet for TV 2/Bornholm er programråd for den regionale virksomhed. Som rådgi vende organ for den regionale virksomhed kan repræsentantskabet afgive udtalelser, der forelæg ges på et bestyrelsesmøde. 15 Habilitet: En person, som har personlig eller økonomisk interesse i en konkurrerende virksomhed, kan ikke bestride posten som bestyrelsesmedlem eller direktør. Et bestyrelsesmedlem eller direktøren må ikke deltage i behandlingen af sager, hvori vedkommen de har en særlig personlig eller økonomisk interesse, som kan være i strid med virksomhedens interesser, eller som i øvrigt er egnet til at vække tvivl om vedkommendes habilitet. Det påhviler den pågældende selv at rejse spørgsmålet om eventuel inhabilitet overfor bestyrelsen. 16 Tavshedspli t: Bestyrelsens medlemmer og tilforordnede samt andre eventuelle mødedeltagere har tavshedspligt med hensyn til det på bestyrelsesmøderne passerede, med mindre andet vedtages. Oplysninger og skriftligt materiale, som bestyrelsen og tilforordnede modtager fra virksomheden, skal behandles fortroligt. Hvert enkelt bestyrelsesmedlem og de tilforordnede er ansvarlige for, at det materiale vedkom mende har modtaget, ikke kommer udenforstående i hænde.

6 Bud et: 17 Bestyrelsen fastsætter årligt budgettet for virksomheden. Budgettet sendes til kulturministeren og Folketinget til orientering. 18 Regnskabsaflæ gelse: Virksomhedens regnskabsår er kalenderåret. Årsrapporten for virksomheden udarbejdes af bestyrelse og direktion efter årsregnskabslovens principper og revideres af rigsrevisionen. Årsrapporten for det forudgående år, bilagt revisionens bemærkninger, forelægges inden 1. maj for kulturministeren til dennes godkendelse, hvorefter årsrapporten fremsendes Folketinget til oriente ring. 19 Årsrapport og public service forpligtelser: Årsrapport med beretning samt bestyrelsens redegørelse for, hvorledes public service forpligtelserne er opfyldt, forelægges repræsentantskabet til orientering på et ordinært repræsentantskabs møde. 20 Bestvrelsesvederlag: Honorarer, vederlag m.v. til bestyrelsesmedlemmer vedtages i bestyrelsen med mindst 5 stemmer for. 21 Vedtægtsændringer: Ændringer i vedtægten kræver den samlede bestyrelses godkendelse.

7 Således vedtaget: Aakirkeby, d. U/b-, ADVODAN, ST. TORV 2, 3700 RØNNE

VEDTÆGTER FOR DEN REGIONALE TV 2-VIRKSOMHED, TV 2/FYN

VEDTÆGTER FOR DEN REGIONALE TV 2-VIRKSOMHED, TV 2/FYN NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 TV 2/FYN er en af de otte regionale TV 2-virksomheder, der er selvstændige institutioner, og hvis vedtægt fastsættes af kulturministeren jf. den til enhver tid gældende bekendtgørelse

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen for DR

Forretningsorden for Bestyrelsen for DR Forretningsorden for Bestyrelsen for DR Denne forretningsorden er fastsat i medfør af 13 stk. 8 i DR s vedtægt. 1. Konstitution 1.1. DR ledes af en bestyrelse på 11 medlemmer, som beskikkes af kulturministeren.

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Professionshøjskolen Metropol

Forretningsorden for bestyrelsen for Professionshøjskolen Metropol 6.2 Forretningsorden for bestyrelsen for Professionshøjskolen Metropol 16. juni 2010 I henhold til 14 i Vedtægt for Professionshøjskolen Metropol fastsættes herved følgende forretningsorden for professionshøjskolens

Læs mere

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANTI DOPING DANMARK

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANTI DOPING DANMARK BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I ANTI DOPING DANMARK 2 Revideret 2013 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. Afholdelse af bestyrelsesmøder 1. 1.1 Bestyrelsen afholder

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts

Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts Konstitution Bestyrelsen er valgt/udpeget for 2 år ad gangen. Bestyrelsesmedlemmerne har forskudte valgperioder, som anført i vedtægterne,

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i. Svendborg Kraftvarme A/S

Forretningsorden for bestyrelsen i. Svendborg Kraftvarme A/S Forretningsorden for bestyrelsen i Svendborg Kraftvarme A/S Juni 2014 1.0 Forretningsordenens hjemmel 1.1 Nærværende forretningsorden er oprettet i henhold til Lov om aktie- og anpartsselskaber, 130. 1.2

Læs mere

Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark.

Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. 2 Revideret på bestyrelsesmøde den 8. juni 2017 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. Afholdelse af bestyrelsesmøder 1. 1.1 Bestyrelsen afholder møder 4-5 gange om

Læs mere

5. Ejerforhold og hæftelse 5.1 Virksomhedens kunder og forbrugere har ingen ejerandel i virksomheden eller dens formue.

5. Ejerforhold og hæftelse 5.1 Virksomhedens kunder og forbrugere har ingen ejerandel i virksomheden eller dens formue. Vedtægter Indhold 1. Virksomhedens navn... 2 2. Virksomhedens hjemsted... 2 3. Organisationsform... 2 4. Virksomhedens formål... 2 5. Ejerforhold og hæftelse... 2 6. Kunder og forbrugere... 2 7. Repræsentantskab...

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S INDHOLD 1. Bestyrelsens valg og sammensætning 1 2. Konstitution 1 3. Bestyrelsesmøder 1 4. Beslutningsprotokol 2 5. Bestyrelsens forpligtelser 2

Læs mere

Forretningsorden. for. bestyrelsen XXX A/S. CVR-nr. XXXXXXXX. 1. Bestyrelsens første møde

Forretningsorden. for. bestyrelsen XXX A/S. CVR-nr. XXXXXXXX. 1. Bestyrelsens første møde Forretningsorden for bestyrelsen i XXX A/S CVR-nr. XXXXXXXX 1. Bestyrelsens første møde Bestyrelsen afholder sit første (konstituerende) møde umiddelbart efter generalforsamlingen. Mødet ledes af det bestyrelsesmedlem,

Læs mere

VEDTÆGTER. for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE

VEDTÆGTER. for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE VEDTÆGTER for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: Stk. 1 Sparekassens navn er Søby-Skader-Halling Sparekasse. Dens hjemsted er Syddjurs Kommune. Stk. 2 Sparekassens formål er at

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I medfør af 4, stk. 2, i lov nr. 553 af 18. juni 2012 om Institut for Menneskerettigheder Danmarks Nationale Menneskerettighedsinstitution, hvorefter institutionens bestyrelse

Læs mere

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder VEDTÆGTER for DANSK LIVE - Interesseorganisation for festivaler og spillesteder Vedtaget på generalforsamlinger i Festivaldanmark.dk og [spillesteder dk] d. 29.4.2011 Revideret på generalforsamlinger i

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution

Vedtægter for den selvejende institution Vedtægter for den selvejende institution Horisonten S/I (fond) 1. Hjemsted og formål Stk. 1. Horisonten S/I er en uafhængig og selvejende institution. Stk. 2. Institutionen er oprettet den 15. januar 2014.

Læs mere

Vedtægter. for. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1 Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark.

Vedtægter. for. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1 Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark. Vedtægter for Den selvejende institution Teatercentrum i Danmark 1 Navn og hjemsted Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark. DSI Teatercentrum i Danmark er undtaget fra

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN TEAM TEATRET

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN TEAM TEATRET VEDTÆGTER FOR FORENINGEN TEAM TEATRET Navn 1 Foreningens navn er FORENINGEN TEAM TEATRET. Foreningens bestyrelse har ret, men ikke pligt til at lade navnet beskytte gennem anmeldelse til Erhvervs- og selskabsstyrelsens

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Hvidovre Ungdomsskole Vedtaget af Kommunalbestyrelsen xx.xx. 201x 1

Styrelsesvedtægt for Hvidovre Ungdomsskole Vedtaget af Kommunalbestyrelsen xx.xx. 201x 1 Styrelsesvedtægt for Hvidovre Ungdomsskole Vedtaget af Kommunalbestyrelsen xx.xx. 201x 1 Indhold Kapitel 1: Kommunalbestyrelsen fastlægger mål og rammer for ungdomsskolen... 2 Kapitel 2: Ungdomsskolebestyrelsens

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C

Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C I henhold til Vedtægternes 14 fastsætter bestyrelsen forretningsorden og instrukser for sit virke. Forretningsorden skal sikre, at bestyrelsen gennem sit arbejde

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på Haderslev Handelsskole

Forretningsorden for bestyrelsen på Haderslev Handelsskole Forretningsorden for bestyrelsen på I henhold til 14, stk. 1 i institutionens vedtægter fastsættes følgende forretningsorden: 1. Bestyrelsens opgaver og ansvar Bestyrelsesmedlemmer skal tilsammen bidrage

Læs mere

BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden

BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden Indhold Skolebestyrelsens arbejdsopgaver:... 2 Hvad kendetegner en god skolebestyrelse:... 2 Møder:... 2 Dagsorden:... 3 Beslutningsdygtighed:... 3 Valg af nye

Læs mere

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Midtjyllands EU-kontor subsidiært Central Denmark EU Office. Foreningens hjemsted er Viborg. Formål 2 Foreningens

Læs mere

INDSTILLING. 3. Godkendelse af forslag til forretningsorden

INDSTILLING. 3. Godkendelse af forslag til forretningsorden INDSTILLING 3. Godkendelse af forslag til forretningsorden Bestyrelsen skal i henhold til vedtægterne for Hovedstadens Beredskab 9.1 vedtage en forretningsorden for sit virke. Indstilling Det indstilles,

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Århus, den 10. december 2008 Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Introduktion Valg til bestyrelsen sker hvert år på boligkontorets repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst 2 år.

Læs mere

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011. Forretningsorden for bestyrelsen i Andelsvandværket Helle Vest AMBA Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC

FORRETNINGSORDEN. Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC FORRETNINGSORDEN Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC FORRETNINGSORDEN Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC Forretningsorden for Professionshøjskolen UCC's bestyrelse I medfør af 14 i vedtægt for

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 1. Navn Institutionens navn er: Den selvejende institution IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 2. Hjemsted Institutionens hjemsted er Vesthimmerlands kommune. 3. Formål Idrætscenter

Læs mere

Udkast af 15. marts Udkast til Vedtægter Den selvejende institution Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest. 1. marts 2013

Udkast af 15. marts Udkast til Vedtægter Den selvejende institution Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest. 1. marts 2013 Udkast til Vedtægter Den selvejende institution Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest 1. marts 2013 Vedtægter Den selvejende institution Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest 1 Navn, hjemsted og formål

Læs mere

FORRETNINGSORDEN 3. december For. bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond

FORRETNINGSORDEN 3. december For. bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond FORRETNINGSORDEN 3. december 2015 For bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond Bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond har fastsat denne forretningsorden for bestyrelsens arbejde. 1. Fondens bestyrelse

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN #BREVFLET# Bilag 1: Forretningsorden for bestyrelsen FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN i Center For Hjælpemidler og Velfærdsteknologi I/S Bestyrelsesmøder 1 Bestyrelsen udpeges for den kommunale valgperiode,

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

Stk. 1. Gødvad Efterskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution.

Stk. 1. Gødvad Efterskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Vedtægter for den selvejende institution Gødvad Efterskole 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Gødvad Efterskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Skolen er oprettet i 1981 og har hjemsted

Læs mere

Interessentskabskontrakt

Interessentskabskontrakt Interessentskabskontrakt Navn og hjemsted 1. Interessentskabets navn er Fælleskøkkenet I/S. Stk. 2. Interessentskabets hjemsted er Granitvej 1, 4990 Sakskøbing. Cvr. Nr. 34371970. Interessenter 2. Interessenterne

Læs mere

Vedtægt. for. Den selvejende institution. Ungecenteret Allégården. Navn og hjemsted

Vedtægt. for. Den selvejende institution. Ungecenteret Allégården. Navn og hjemsted Vedtægt for Den selvejende institution Ungecenteret Allégården 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Den selvejende institutions navn er: Ungecenteret Allégården. Ungecenteret Allégården drives af Landsforeningen

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Frederikshavn Forsyning A/S

FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Frederikshavn Forsyning A/S FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Frederikshavn Forsyning A/S INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Forretningsordenens hjemmel... 3 2. Aktiebesiddelse... 3 3. Bestyrelsens konstitution... 3 4. Tiltrædelse af forretningsorden...

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelserne for Grakom og Grakom Arbejdsgivere

Forretningsorden for bestyrelserne for Grakom og Grakom Arbejdsgivere 21.06.2019 Forretningsorden for bestyrelserne for Grakom og Grakom Arbejdsgivere I medfør af vedtægterne fastsættes forretningsorden for bestyrelsen for Grakom 1. Forretningsorden 1.1. Forretningsordenens

Læs mere

Brande Fjernvarme amba. Forretningsorden

Brande Fjernvarme amba. Forretningsorden Brande Fjernvarme amba Forretningsorden Indholdsfortegnelse. 1. Indledning. 2. Bestyrelsens konstituering. 3. Bestyrelsesmøder. 4. Formandens rolle. 5. Dagsorden. 6. Beslutninger. 7. Beslutningsprotokol.

Læs mere

VEDTÆGT for repræsentantskabet for TV2 Nord - den regionale TV2-virksomhed i Region Nordjylland

VEDTÆGT for repræsentantskabet for TV2 Nord - den regionale TV2-virksomhed i Region Nordjylland Hjemmel, hjemsted og formål 1 Repræsentantskabet for det regionale TV2 Nord er nedsat og fungerer i henhold til den til enhver tid gældende Bekendtgørelse af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. 2 Repræsentantskabet

Læs mere

Lovtidende A 2010 Udgivet den 30. januar 2010

Lovtidende A 2010 Udgivet den 30. januar 2010 Lovtidende A 2010 Udgivet den 30. januar 2010 28. januar 2010. Nr. 104. Bekendtgørelse om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder 1) I medfør af 34, stk. 3, i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf.

Læs mere

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Tænketanken Cevea. 1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Foreningens virke er af landsdækkende karakter. 2 Formål

Læs mere

Vedtægter for Den selvejende institution ULBJERG KULTUR - OG FRITIDSCENTER

Vedtægter for Den selvejende institution ULBJERG KULTUR - OG FRITIDSCENTER Vedtægter for Den selvejende institution ULBJERG KULTUR - OG FRITIDSCENTER Navn hjemsted og formål: 1 Institutionens navn er "ULBJERG KULTUR - OG FRITIDSCENTER". Institutionens hjemsted er i Viborg kommune.

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution Hoptrup Efterskole

Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution Hoptrup Efterskole Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution Hoptrup Efterskole 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1. Hoptrup Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE Navn, hjemsted og formål 1. Andelskassens navn er KØBENHAVNS ANDELSKASSE. Dens hjemsted er Storkøbenhavn. Andelskassen driver tillige virksomhed under navnet Andelskassen

Læs mere

Forretningsorden. Organisationsbestyrelsen

Forretningsorden. Organisationsbestyrelsen Forretningsorden Organisationsbestyrelsen Godkendt af organisationsbestyrelsen 13-08-2012 Indhold 1. Organisationsbestyrelsens ansvar... 3 2. Prokura m.m.... 3 3. Køb, salg og pantsætning af fast ejendom....

Læs mere

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede.

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede. 1.0 NAVN 1.1 Selskabets navn er Bornholms Brand A.m.b.a. 2.0 HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er Bornholms Regionskommune. 3.0 FORMÅL 3.1 Selskabets primære formål er at eje aktier i Bornholms Brandforsikring

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. 1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Ullerød Vandværks vedtægter af 27. april 2010. Originaleksemplaret

Læs mere

Vedtægter for Langeland Forsyning A/S

Vedtægter for Langeland Forsyning A/S 6653-0016 Vedtægter for Langeland Forsyning A/S 1. Navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er Langeland Forsyning A/S. 1.2. Dets hjemsted er Langeland Kommune. 2. Selskabets formål 2.1. Selskabets formål

Læs mere

Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse

Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse Bestyrelsesmøde nr. 81, den 8. dec. 2015 Pkt. 11. Bilag 2 Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse I medfør af 16, stk. 2 i vedtægt for Københavns Universitet fastsættes herved følgende

Læs mere

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I DEN OFFENTLIGE SELVEJENDE INSTITUTION TEAM DANMARK. (Godkendt på bestyrelsesmødet den 18.

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I DEN OFFENTLIGE SELVEJENDE INSTITUTION TEAM DANMARK. (Godkendt på bestyrelsesmødet den 18. BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I DEN OFFENTLIGE SELVEJENDE INSTITUTION TEAM DANMARK (Godkendt på bestyrelsesmødet den 18. februar 2013) 1 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i den offentlige

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet V E D T Æ G T E R for Foreningen Musik i Lejet 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er Musik i Lejet. 1.02 Foreningen har hjemsted i Gribskov Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningen har til formål på

Læs mere

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Studenterforum Metropol Afdeling for studenterpolitisk aktivitet Sigurdsgade 26 2200 København N www.phmetropol.dk Godkendt på Studenterforum

Læs mere

VEDTÆGTER. for DRAGSHOLM SPAREKASSE

VEDTÆGTER. for DRAGSHOLM SPAREKASSE VEDTÆGTER for DRAGSHOLM SPAREKASSE NAVN, HJEMSTED, FORMÅL OG SELSKABSKONSTRUKTION 1 Sparekassens navn er Dragsholm Sparekasse. Dens hjemsted er Odsherred kommune. Dragsholm Sparekasse driver herudover

Læs mere

Forslag til vedtægter for den selvejende institution Frivilligheds- og Ildsjæleakademiet

Forslag til vedtægter for den selvejende institution Frivilligheds- og Ildsjæleakademiet Forslag til vedtægter for den selvejende institution Frivilligheds- og Ildsjæleakademiet 1 Navn og hjemsted 1.1 Den selvejende institutions navn er Frivilligheds- og Ildsjæleakademiet. 1.2 Hjemstedet er

Læs mere

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt.

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i 1. kvartal. Ekstraordinær generalforsamling kan til enhver tid indkaldes, når mindst 4 bestyrelsesmedlemmer ønsker det og skal indkaldes på forlangende

Læs mere

På bestyrelsens første møde vælges en formand og en næstformand efter bestemmelsen i vedtægtens 12.

På bestyrelsens første møde vælges en formand og en næstformand efter bestemmelsen i vedtægtens 12. Forretningsorden for bestyrelsen for University College Sjælland I henhold til bekendtgørelse af lov om professionshøjskoler for videregående uddannelse nr. 215 af 27. februar 2013 og vedtægt for Professionshøjskolen

Læs mere

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ).

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). Vedtægter for Fonden Djurs Vand 1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). 2.0 Selskabets stifter 2.1. Selskabets stifter er Ebeltoft Kommune. 3.0

Læs mere

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn Vedtægt for Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Navnet er Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

VEDTÆGTER. for den selvejende daginstitution. Ministeriernes Børnehus

VEDTÆGTER. for den selvejende daginstitution. Ministeriernes Børnehus VEDTÆGTER for den selvejende daginstitution Ministeriernes Børnehus Navn og formål Institutionens navn er Ministeriernes Børnehus. Institutionen er beliggende i Vester Voldgade 123 og Frederiksholms Kanal

Læs mere

Vedtægt for den selvejende institution Fanø Børnehave.

Vedtægt for den selvejende institution Fanø Børnehave. Vedtægt for den selvejende institution Fanø Børnehave. 1. Institutionens navn Stk. 1 Den selvejende institutions navn er Fanø Børnehave, Æ Hjøwervej 4, 6720 Fanø. Institutionen har hjemsted i Fanø Kommune.

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen på. Waldemarsbo Efterskole

Forretningsorden. for bestyrelsen på. Waldemarsbo Efterskole Forretningsorden for bestyrelsen på Waldemarsbo Efterskole 1. BESTYRELSENS OPGAVER Bestyrelsen varetager den overordnede ledelse af skolen, herunder: Ansætter og afskediger den daglige ledelse af skolen

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen i AquaDjurs as

Forretningsorden. for bestyrelsen i AquaDjurs as Forretningsorden for bestyrelsen i AquaDjurs as Tiltrådt 17. juni 2014 Indholdsfortegnelse 1. Forretningsordenens hjemmel... 3 2. Aktiebesiddelse... 3 3. Tiltrædelse af forretningsorden... 3 4. Bestyrelsens

Læs mere

Forretningsorden for Den Danske Naturfonds bestyrelse

Forretningsorden for Den Danske Naturfonds bestyrelse Side 1/6 Forretningsorden for Den Danske Naturfonds bestyrelse 1. Bestyrelsens valg, konstitution og honorar 1.1. Indstilling og valg af bestyrelsesmedlemmer sker i overensstemmelse med pkt. 7 og 8 i fondens

Læs mere

Bilag til punkt 6. Justering af bestyrelsens forretningsorden. (Godkendt på bestyrelsesmødet 4. april 2018)

Bilag til punkt 6. Justering af bestyrelsens forretningsorden. (Godkendt på bestyrelsesmødet 4. april 2018) Bilag til punkt 6. Justering af bestyrelsens forretningsorden. (Godkendt på bestyrelsesmødet 4. april 2018) 1 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i den offentlige selvejende institution

Læs mere

Bestyrelsens forretningsorden

Bestyrelsens forretningsorden Bestyrelsens forretningsorden ARC - I/S Amager Ressourcecenter Bestyrelsens forretningsorden I medfør af 11, stk. 2, i vedtægten fastsættes denne forretningsorden for bestyrelsen for ARC - I/S Amager

Læs mere

Vedtægter for den almennyttige fond Mediehus Århus

Vedtægter for den almennyttige fond Mediehus Århus Vedtægter for den almennyttige fond Mediehus Århus 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Fondens navn er Fonden Mediehus Århus. Stk. 2. Fondens hjemsted er Århus Kommune. Stk. 3. Århus Kommune er tilsynsmyndighed

Læs mere

Vedtægt for foreningen Anvisning af Kollegie- og Ungdomsboliger i Aalborg

Vedtægt for foreningen Anvisning af Kollegie- og Ungdomsboliger i Aalborg Godkendt af Aalborg Byråd 13. november 2017 Vedtægt for foreningen Anvisning af Kollegie- og Ungdomsboliger i Aalborg 1 Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Anvisning af Kollegie- og Ungdomsboliger

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland

Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland Dokumentdato: 27.03.2008 Dokumentansvarlig: MIC 1 Konstituering Bestyrelsen består af 14 medlemmer, der udpeges

Læs mere

Vedtægter. For den selvejende institution Galten Friskole.

Vedtægter. For den selvejende institution Galten Friskole. Vedtægter For den selvejende institution Galten Friskole. 1 Hjemsted og formål. Stk.1.. Galten Friskole, oprettet i 1971, er en selvejende institution som i sit virke er uafhængig med hjemsted i Skanderborg

Læs mere

Vedtægt. for. Formål 1. Samarbejdet har til formål at administrere og drive Folkekirkens Skoletjeneste i Aalborg kommune.

Vedtægt. for. Formål 1. Samarbejdet har til formål at administrere og drive Folkekirkens Skoletjeneste i Aalborg kommune. Vedtægt for samarbejdet mellem sognene i Aalborg Nordre Provsti, Aalborg Vestre Provsti, Aalborg Østre Provsti og Aalborg Budolfi Provsti i medfør af 43 stk. 1, i Lov om Menighedsråd og vedtaget i henhold

Læs mere

Vedtæger for den selvejende institution

Vedtæger for den selvejende institution Vedtæger for den selvejende institution Gymnastikefterskolen Stevns 1. Hjemsted, værdigrundlag og formål Stk. 1. Gymnastikefterskolen Stevns er en uafhængig selvejende institution. Stk. 2. Institutionen

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution BAGSVÆRD FRISKOLE (HANNA SKOLEN) Hjemsted

Vedtægter for den selvejende institution BAGSVÆRD FRISKOLE (HANNA SKOLEN) Hjemsted 1 Vedtægter for den selvejende institution BAGSVÆRD FRISKOLE (HANNA SKOLEN) Hjemsted Bagsværd Friskole (Hanna Skolen) er en selvejende institution med hjemsted i Gladsaxe Kommune. Skolen har påbegyndt

Læs mere

2014 Vedtægt 2019 Vedtægt

2014 Vedtægt 2019 Vedtægt Vedtægt af 2014 og 2019. 2014 Vedtægt 2019 Vedtægt Navn, hjemsted og opgaver Navn og Hjemsted 1 1 Virksomhedens navn er Videnscenter for Specialpædagogik, forkortet ViSP. ViSPs hjemsted er i Næstved Kommune.

Læs mere

BILAG 5. Forretningsorden. Side 1

BILAG 5. Forretningsorden. Side 1 BILAG 5 Forretningsorden Side 1 14. oktober2019 FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSE INDSAMLING PÅ TVÆRS I/S Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Konstituering...3 2. Mødeafholdelse...3 3. Dagsorden...3 4. Afvikling

Læs mere

Forretningsorden. for. bestyrelsen. DNS i/s [Arbejdstitel]

Forretningsorden. for. bestyrelsen. DNS i/s [Arbejdstitel] Eksempel på Forretningsorden for løsningsforslag no. 1. Eksemplet på Forretningsorden kræver ikke ændringer i det udarbejdede DNS I/S aftalesæt. Løsningsforslag fremlagt på borgmestermødet den 28. august

Læs mere

Vedtægt for den selvejende institution Kongensgaard Efterskole

Vedtægt for den selvejende institution Kongensgaard Efterskole Vedtægt for den selvejende institution Kongensgaard Efterskole 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1: Kongensgaard Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2: Institutionen

Læs mere

Vedtægter for Karise Efterskole

Vedtægter for Karise Efterskole Vedtægter for Karise Efterskole 1 Hjemsted, værdigrundlag og formål Hjemsted Stk. 1. Karise Efterskole (tidl. Brumbassen) er en uafhængig, selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen er

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen for Fonden Geopark Odsherred

Forretningsorden for Bestyrelsen for Fonden Geopark Odsherred Forretningsorden for Bestyrelsen for Fonden Geopark Odsherred 1. Forretningsordenen 1.1. Bestyrelsen for fonden Geopark Odsherred skal som første punkt efter konstituering af bestyrelsen i umiddelbar forlængelse

Læs mere

Foreningen kan efter bestyrelsens beslutning anvende binavne som f.eks. VisitWestDenmark, Hvide Sande etc. i markedsføringsøjemed.

Foreningen kan efter bestyrelsens beslutning anvende binavne som f.eks. VisitWestDenmark, Hvide Sande etc. i markedsføringsøjemed. Vedtægter for Destination Vesterhavet BAGGRUND Destination Vesterhavet er opstået ved en fusion mellem Ringkøbing Fjord Turisme og turismeaktiviteterne i den selvejende institution ProVarde, med Ringkøbing

Læs mere

1 Navn, hjemsted og tilsyn stk. 1 Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen).

1 Navn, hjemsted og tilsyn stk. 1 Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen). Vedtægter for Den Selvejende Institution, Aarhus Scenekunstcenter 1 Navn, hjemsted og tilsyn Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen). Institutionen er stiftet af Aarhus

Læs mere

Danmarks Ishockey Union Danish Ice Hockey Association

Danmarks Ishockey Union Danish Ice Hockey Association Fodboldens Hus DBU Alle 1 DK-2605 Brøndby Phone: +45 4326 5464 Fax: +45 4326 5460 www.ishockey.dk www.al-bankligaen.dk ishockey@ishockey.dk FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I DANMARKS ISHOCKEY UNION 1.

Læs mere

VEDTÆGTER for "HJARNØ FÆRGEFART"

VEDTÆGTER for HJARNØ FÆRGEFART Vedtægterne er gældende fra 1. januar 2018. VEDTÆGTER for "HJARNØ FÆRGEFART" 1 "Hjarnø Færgefart" er en selvejende institution, d e r er oprettet m e d d e t formål at varetage søtransporten mellem Hjarnø

Læs mere

BOLIGFORENINGEN. Forretningsorden for organisationsbestyrelsen for Sobo. Sundsmarkvej 14 6400 Sønderborg

BOLIGFORENINGEN. Forretningsorden for organisationsbestyrelsen for Sobo. Sundsmarkvej 14 6400 Sønderborg BOLIGFORENINGEN Sundsmarkvej 14 6400 Sønderborg Telefon: 74 43 05 60 Internet: www.soebo.dk Forretningsorden for organisationsbestyrelsen for Sobo Kap. i Organisationsbestyrelsens beføjelser i Organisationsbestyrelsens

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse

Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse Bestyrelsesmøde nr. 93, d. 30. januar 2018 Pkt. 4. Bilag 1 Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse I medfør af 176, stk. 2 i vedtægt for Københavns Universitet fastsættes herved følgende

Læs mere

Vedtægter. Foreningen Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp.

Vedtægter. Foreningen Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Vedtægter Foreningen Den mobile Retshjælp 1. Foreningens navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune. Foreningens formål er, at drive en retshjælpsordning

Læs mere

D.s.i. Hedehuset Havnevej Mariager tlf: mail:

D.s.i. Hedehuset Havnevej Mariager tlf: mail: D.s.i. Hedehuset Havnevej 2 9550 Mariager tlf: 9854 1682 mail: hedehuset@hedehuset.dk F O R R E T N I N G S O R D E N for Bestyrelsen i D.s.i. Hedehuset. 1. Konstituering 1.1 På første møde efter 1.januar

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Sønderborg Vækstråd

Vedtægter for Foreningen Sønderborg Vækstråd Vedtægter for Foreningen Sønderborg Vækstråd 1. Navn, hjemsted 1.1. Foreningens navn er Sønderborg Vækstråd. Der er registreret binavne Sønderborg Iværksætter Service og Sønderborg Konference og Event

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen i Stutgården 29. SEPTEMBER J.nr.: SOF/ADJ

Forretningsorden. for bestyrelsen i Stutgården 29. SEPTEMBER J.nr.: SOF/ADJ J.nr.: 89-14666 SOF/ADJ Forretningsorden for bestyrelsen i Stutgården Kammeradvokaten Telefon +45 33 15 20 10 Vester Farimagsgade 23 Fax +45 33 15 61 15 DK-1606 København V www.kammeradvokaten.dk INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION "EFTERSKOLEN SOLBAKKEN". 1. Hjemsted og formål.

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION EFTERSKOLEN SOLBAKKEN. 1. Hjemsted og formål. VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION "EFTERSKOLEN SOLBAKKEN". 1. Hjemsted og formål. Stk 1. Efterskolen Solbakken er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk 2. Institutionen havde

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER SILKEBORG BOLIGSELSKAB FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen forestår den overordnede

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN

VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN 1 Navn. 1.01 Medlemsforeningens navn er Muskelsvindfonden. 1.02 Foreningen har hjemsted i Århus. 2 Formål. 2.01 Det er Muskelsvindfondens formål at forbedre livsvilkårene

Læs mere

Vedtægter for Den selvejende institution Kongenshus Efterskole

Vedtægter for Den selvejende institution Kongenshus Efterskole Vedtægter for Den selvejende institution Kongenshus Efterskole 1. Hjemsted og formål Stk. 1 Kongenshus Efterskole er en uafhængig selvejende institution. Stk. 2. Skolen er oprettet den 13. januar 1983

Læs mere

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål.

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Visionscenter for Fred". Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union Vedtægter for Dansk Fodbolddommer-Union Indholdsfortegnelse 1.: Almindelige bestemmelser 2.: DFU s organer 3.: Delegeretmøde 4.: Bestyrelsen 5.: Formandsmøder 6.: Udvalg 7.: Forholdet til andre organisationer

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Gjethuset

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Gjethuset FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Fonden Gjethuset 2016 1. FORRETNINGSORDENENS HJEMMEL 1.01. Denne forretningsorden oprettes i henhold til vedtægternes 3. 1.02. Denne forretningsorden er godkendt af Halsnæs

Læs mere

Vedtægt. for. ansættelse af og administration af en stilling som gade- og ungdomspræst med funktion i Aalborg

Vedtægt. for. ansættelse af og administration af en stilling som gade- og ungdomspræst med funktion i Aalborg Vedtægt for samarbejde mellem Budolfi, Hans Egede, Hasseris, Margrethe, Sankt Markus, Vejgaard, Vesterkær, Vor Frelser og Vor Frue sognes menighedsråd i Budolfi provsti i Aalborg stift i medfør af Kapitel

Læs mere

VEDTÆGTER SØNDERHÅ-HØRSTED

VEDTÆGTER SØNDERHÅ-HØRSTED VEDTÆGTER SØNDERHÅ-HØRSTED SPAREKASSE Navn, hjemsted og formål. 1 Sparekassens navn er Sønderhå-Hørsted Sparekasse. Dens hjemsted er Sønderhå i Thisted kommune. Sparekassens formål er at drive bank- og

Læs mere