ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ORDINÆR GENERALFORSAMLING"

Transkript

1 2016 ORDINÆR GENERALFORSAMLING KLUB 60+ Ordinær generalforsamling

2 INDHOLD: Indkaldelse til generalforsamlingen Bestyrelsens skriftlige beretning Revideret regnskab Plads til egne noter Udklip fra personalebladet Forum Udpluk fra billedarkivet Oversigt over arrangementer

3 Klub 60+ Pensionistforening for tidligere medarbejdere i Fødevareministeriet og for nuværende 60+ medarbejdere Dato: 1. oktober 2016 Til medlemmerne af Klub 60+ Indkaldelse til ordinær generalforsamling og invitation til møde Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Klub 60+ ifølge Klubbens Vedtægt 5 til afholdelse torsdag, den 27. oktober 2016, kl Miljø- og Fødevareministeriet Mødesal F Slotsholmsgade København K. Dagsorden i henhold til Vedtægten: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. a) Regnskab til godkendelse. b) Budget og kontingent for det kommende år. 4. Eventuelle forslag. 5. Valg af bestyrelse, revisor og revisorsuppleant. 6. Eventuelt. Ad 3: Det reviderede regnskab vil være fremlagt på generalforsamlingen. Formand: Jørgen Skovgaard Nielsen, Parkovsvej 52, 2820 Gentofte. Tlf jornie@mail.dk Næstformand: Dorte Marboe Hebgen, Strandgårdsvej 26, 3050 Humlebæk. Tlf dorte@hebgen.dk Kasserer: Anette Velbak, Plantagevej 14, 2800 Lyngby. Tlf avelbak@mail.dk. Sekretær: Ann Hoffmeyer Rask, Vemmetoftevej 1, 2665 Vallensbæk Strand. Tlf ann@nordalrask.dk Foreningens Bank: NORDEA, Espergærde Afdeling. Reg.nr konto nr Hjemmeside:

4 Klub 60+ Pensionistforening for tidligere medarbejdere i Fødevareministeriet og for nuværende 60+ medarbejdere Ad 4: Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal fremsendes skriftligt til formanden senest 14 dage før generalforsamlingen. Alle medlemmer af bestyrelsen, bortset fra Dorte Hebgen, er på valg. Anette Velbak, Peter Jakobsen og Børge Schou Pedersen modtager ikke genvalg. Revisor og revisorsuppleant vælges hvert år. Revisor Aase Thusholt-Madsen og revisorsuppleant Henrik Wanscher modtager genvalg. Det vil være hensigtsmæssigt, hvis medlemmer, der kunne tænke sig at stille op til valgene, retter henvendelse til formanden i god tid inden generalforsamlingen. Man kan naturligvis også stille forslag til bestyrelsesmedlemmer på selve generalforsamlingen. I forbindelse med generalforsamlingen håber vi i lighed med tidligere år at få en repræsentant for Miljø- og Fødevareministeriet til at holde et indlæg om et aktuelt emne. Ved generalforsamlingen serveres en forfriskning. Af hensyn til serveringen anmodes medlemmerne om at tilmelde sig til generalforsamlingen inden mandag, den 17. oktober 2016 via Klubbens Hjemmeside - under Aktivitetskalender - eller direkte på mailadressen generalforsamling2016@klub60plus.dk. For medlemmer uden internetadgang kan tilmelding ske til sekretæren på tlf eller På bestyrelsens vegne. Med venlig hilsen. Jørgen Skovgaard Nielsen Formand Formand: Jørgen Skovgaard Nielsen, Parkovsvej 52, 2820 Gentofte. Tlf jornie@mail.dk Næstformand: Dorte Marboe Hebgen, Strandgårdsvej 26, 3050 Humlebæk. Tlf dorte@hebgen.dk Kasserer: Anette Velbak, Plantagevej 14, 2800 Lyngby. Tlf avelbak@mail.dk. Sekretær: Ann Hoffmeyer Rask, Vemmetoftevej 1, 2665 Vallensbæk Strand. Tlf ann@nordalrask.dk Foreningens Bank: NORDEA, Espergærde Afdeling. Reg.nr konto nr Hjemmeside:

5 Oktober 2016 Generalforsamling 2016 Onsdag d. 27. oktober kl i mødesal F, Slotsholmsgade 12. Bestyrelsens beretning Velkommen til den 10. ordinære generalforsamling i Klub 60+. Tak for støtte og opbakning Det glæder os, at vi atter engang kan afholde generalforsamlingen her i Slotsholmsgade. Vi takker i det hele taget for den fortsatte støtte og opbakning fra Miljø- og Fødevareministeriets departement og styrelser. Dette er helt afgørende for foreningens virksomhed. Vi har igen i år oplevet stor imødekommenhed ved afholdelse af arrangementer i ministeriets regie. Medlemmerne Medlemstallet er nu på nye har meldt sig ind. Mens 3 har meldt sig ud. Deltagerantallet i årets arrangementer har varieret mellem 29 og 90. Som sædvanlig er det Årsfrokosten, der har trukket flest deltagere. Som I ved, modtager bestyrelsen meget gerne forslag til nye arrangementer. Arrangementer i beretningsåret Ligesom tidligere har nogle af årets arrangementer berørt emner inden for ministeriets område, mens andre har bragt os i berøring med såvel myndigheder og erhvervsvirksomheder som kulturinstitutioner Beretningsåret startede med generalforsamling her i Slotsholmsgade 12, torsdag den 28. oktober Efter generalforsamlingen gav departementschef Henrik Studsgaard en redegørelse for sammenlægningsprocessen mellem Miljøministeriet og Fødevareministeriet. Årsfrokosten afholdt vi onsdag d.25. november 2015 i NaturErhvervstyrelsen. Køkkenet levede atter op til vore gastronomiske forventninger. Børge Schou Pedersen optrådte igen som festafvikler og Peter Jakobsen leverede nye inspirerende festsange.

6 Den 24. februar besøgte vi Mejeriforeningen. Vi blev modtaget af administrerende direktør Jørgen Hald Christensen, der desuden er sektordirektør i Landbrug og Fødevarer. Efter stiftelsen i 2000 af det dansk-svenske Arla Foods amba har internationaliseringen taget yderligere fart. Man er den største udbyder af mælk i UK, man har overtaget finske Valio, man har produktion af mælkepulver og ost i Kina og USA. Afskaffelsen af EU s mælkekvoter samt stigende globalt udbud af mælk har medført faldende indtjening og voksende finansieringsproblemer. Men de 360 økologiske mejeribedrifter, som dækker 30 pct. af den mælk, der drikkes i Danmark, afregnes med 1,20 kr. pr. liter mere end for den konventionelle mælk. Dette giver driftsoverskud, samtidig med at der ikke længere er overforsyning i Danmark med økologisk mælk. Den 6. april besøgte vi Christiansborg. Vor kontaktperson var vor tidligere kollega Mette Hansen, som har arbejdet mange år i Folketingets sekretariat, og som nu er sekretær for Finansudvalget. Vi nød godt af en meget omfattende rundvisning, som endte i Tårnværelset, hvor Finansudvalget holder til. René Christensen, der er medlem af Finansudvalget, mødte op i sin egenskab af formand for Miljø- og Fødevareudvalget. Vi blev generelt orienteret om folketingsudvalgenes funktion i lovgivningsprocessen. Desuden erfarede vi, at de to dele af Miljø- og Fødevareudvalgets arbejdsområder, der traditionelt har indeholdt betydelige modsætninger, gjorde udvalgets arbejde besværligt, men også mere helhedsorienteret. Den 19. maj besøgte vi Jagt- og Skovbrugsmuseet. Det var tæt på deadline for museets udflytning til Dansk Landbrugsmuseum på Gl. Estrup. Vi blev modtaget af museumsdirektør Jette Baagø, som viste os jagt-afdelingen, herunder med beskrivelse af par force jagten. Morten Kjeldmann tog sig af skovafdelingen, som ikke mindst viser udviklingen i industrialiseringen af skovbruget. Vi kom også ind på konflikten mellem udnyttelse af skoven og en mere bæredygtig drift til fordel for biodiversitet og skovgæsternes naturoplevelser. Den 9. september havde klubben en vellykket udflugt til Køge. Den fortrinlige guide fortalte under byvandringen om, at Køge efter modtagelse af købstadsprivilegierne i 1288 var den første danske by, der blev udviklet efter en byplan. Køges rådhus fra 1552 er Danmarks ældste, fungerende rådhusbygning. Siden fulgte svenskekrigene, hvor der blev ydet brav modstand i Sydøstsjælland. Der blev også berettet om Træskoslaget, den ulige kamp mod Wellingtons soldater, umiddelbart forud for historiens første terrorbombning af København i Udflugten blev afsluttet med en frokost til alles tilfredshed. Økonomi Økonomien gør det muligt for bestyrelsen igen i år at foreslå uændret kontingent.

7 Hjemmesiden Hjemmesiden giver let tilgængelig og præcis information om Klub 60+. Hjemmesiden er ikke blot vores ansigt udadtil. Den fungerer også som en fælles hukommelse med fyldig tekst og gode billeder, der viser, hvad vi som medlemmer har kunnet opleve i Klub 60+ i tidens løb. Vi takker webmaster og fotograf, Per B. Rasmussen for det store arbejde, der bliver lagt i hjemmesiden og Nordal Rask for de fine og gennemresearchede beretninger. Bestyrelsen Bestyrelsen har holdt 6 møder i beretningsåret. Webmaster Per B. Rasmussen har i muligt omfang deltaget i bestyrelsesmøderne. Endvidere har Henrik Wanscher deltaget i det seneste bestyrelsesmøde som forberedelse til dirigenthvervet i år. Afslutning Klubbens arrangementer har i år bragt os ret vidt omkring i Storkøbenhavn og nærmeste omegn og givet os indsigt i mange forskellige verdener. Det er glædeligt, at interessen for og dermed deltagelse i klubbens arrangementer fortsat har været på et meget højt niveau.

8

9 Egne noter fra Klub 60+ generalforsamlingen 2016:

10

11

12 Klub 60+ gennem 10 år

13

14

15

16

17

18 Billederne er et udpluk af de mere end billeder i det historiske arkiv over arrangementer i Klub 60+ fra 2006 til 2016, som du kan finde på hjemmesiden under Historie. I arkivet kan du også finde de spændende beretninger og anden information. Skriv til Historie@Klub60Plus.dk, hvis du har materiale, der bør gemmes i arkivet.

19 Klub 60+ arrangementer Dato Delt. Arrangement Stiftende generalforsamling Direktoratet for FødevareErhverv Fødevareministeriet Nationalbanken Ordinær generalforsamling Årsfrokost Danske Bank Folketinget Kildeskovshallen Plantedirektoratet Dyrehaven, Klampenborg Hagenskov Gods, Fyn Ordinær generalforsamling Årsfrokost Landbrugsrådet Fødevareministeriet Den franske Ambassade Brøndby Idrætsforening Metroselskabet Årsfrokost og ordinær generalforsamling IT Universitetet Fødevarestyrelsen Den danske Frimurerorden Kolonihaveforeningen Rønhøjgård Ordinær generalforsamling Årsfrokost Fødevareministeriet Fiskeridirektoratet Væksthuset, Universitetshaverne på Frederiksberg Ordinær generalforsamling Årsfrokost TV2 Lorry Veterinærhistorisk Museum og Landbohøjskolens have Revymuseet Kastellet Ordinær generalforsamling Årsfrokost Landbrug og Fødevarer Synagogen Svanholm Gods Foredrag om Det kongelige Teater Ordinær generalforsamling Årsfrokost

20 Dato Delt. Arrangement Kopenhagen Fur Nordisk Film NaturErhvervstyrelsen Frilandsmuseet Ordinær generalforsamling Årsfrokost Danske Svineslagterier Miljøstyrelsen Byvandring i Kgs. Lyngby NaturErhvervstyrelsen, Tønder Ordinær generalforsamling Årsfrokost Mejeriforeningen Finansudvalget, Folketinget Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum Byvandring i Køge Ordinær generalforsamling Årsfrokost

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2019 ORDINÆR GENERALFORSAMLING KLUB 60+ Ordinær generalforsamling 2019 20-02-2019 GENERALFORSAMLING 2019 Mødeindkaldelse Dagsorden Beretning Regnskab Dato: 21. januar 2019 Til medlemmerne af Klub 60+ Der

Læs mere

Klub 60+ Pensionistforening for tidligere medarbejdere i Fødevareministeriet og for nuværende 60+ medarbejdere

Klub 60+ Pensionistforening for tidligere medarbejdere i Fødevareministeriet og for nuværende 60+ medarbejdere Klub 60+ Pensionistforening for tidligere medarbejdere i Fødevareministeriet og for nuværende 60+ medarbejdere Dato: 17. september 2017 Til medlemmerne af Klub 60+ Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

Klub 60+ Pensionistforening for tidligere medarbejdere i Fødevareministeriet og for nuværende 60+ medarbejdere. Generalforsamling

Klub 60+ Pensionistforening for tidligere medarbejdere i Fødevareministeriet og for nuværende 60+ medarbejdere. Generalforsamling Generalforsamling Onsdag, den 28. oktober 2015, kl. 14.00 Miljø og Fødevareministeriet Mødesal F Slotsholmsgade 12 1216 København K. Dagsorden i henhold til Vedtægten: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Klub 60+ Generalforsamling

Klub 60+ Generalforsamling Generalforsamling Dagsorden, beretning og regnskab 11 1 Dagsorden Generalforsamling Torsdag, den 13. oktober 2011 kl. 15.00 - ca. 18.00 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. a) Regnskab til

Læs mere

Klub 60+ Generalforsamling

Klub 60+ Generalforsamling Generalforsamling Dagsorden, beretning og regnskab 13 1 Dagsorden Generalforsamling Torsdag, den 10. oktober 2013 kl. 13.30 - ca. 16.00 Mødesal F, Slotsholmsgade 12. Dagsorden i henhold til Vedtægten:

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2017 ORDINÆR GENERALFORSAMLING KLUB 60+ Ordinær generalforsamling 2017 10-10-2017 KLUB 60+ Mødeindkaldelse Ændringsforslag til vedtægter Skriftlig beretning Regnskab Dato: 17. september 2017 Indkaldelse

Læs mere

[Type the company name] Klub 60+ Generalforsamling. Dagsorden, beretning og regnskab

[Type the company name] Klub 60+ Generalforsamling. Dagsorden, beretning og regnskab [Type the company name] Klub 60+ Generalforsamling Dagsorden, beretning og regnskab 09 Dagsorden Generalforsamling i Klub 60+ onsdag den 18. november 2009 kl. 12 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Side 1 Indkaldelse til generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lille Friheden Lille Friheden 1. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Museumschefens

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Vedtægt for IDA Grøn Teknologi

Vedtægt for IDA Grøn Teknologi Vedtægt for IDA Grøn Teknologi 1. Navn og område Selskabets navn er IDA Grøn Teknologi IDA Grøn Teknologi er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA. IDA Grøn Teknologi arbejdsområde

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Stødov Bakkers Grundejerforening

Stødov Bakkers Grundejerforening Kære grundejer i Stødov Bakker, Stødov Bakkers Grundejerforening Stødov, marts 2018. Indkaldelse til Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 kl. 19.30 i Helgenæs Forsamlingshus, Grimshovedvej 2. I

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2015

Nyhedsbrev februar 2015 Nyhedsbrev februar 2015 Kære medlemmer Kastellets 350 år blev fejret efter alle kunstens regler den 1. november 2014 med opvisninger, gardehusarer, musik, rundvisninger, og Slaget på Kirkepladsen, men

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Vedtægter for Brandteknisk Selskab

Vedtægter for Brandteknisk Selskab Vedtægter for Brandteknisk Selskab 1. Navn og område Stk. 1. Selskabets navn er Brandteknisk Selskab. Stk. 2. Brandteknisk Selskab er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA.

Læs mere

Vedtægt for IDA E. 1. Medlemmer og juniormedlemmer af IDA, der har udtrykt ønske herom.

Vedtægt for IDA E. 1. Medlemmer og juniormedlemmer af IDA, der har udtrykt ønske herom. INGENIØRFORENINGEN I DANMARK Vedtægt for IDA E 1. Navn og område Stk. 1. Stk. 2. Stk. 3. Selskabets navn er IDA E IDA E er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA. Selskabets

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Vedtægt for IDA Tele

Vedtægt for IDA Tele INGENIØRFORENINGEN I DANMARK Vedtægt for IDA Tele 1. Navn og område Stk. 1. Selskabets navn er IDA Tele. Stk. 2. IDA Tele er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA. Stk.

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Der var mødt 28 stemmeberettiget medlemmer op. Formand Mogens Brandt byder alle fremmødte medlemmer velkommen. 1. Valg af dirigent - Bestyrelsen forslår Lars

Læs mere

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Generalforsamling 2014 SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Velkommen Aftenens program: Generalforsamlingens formelle del (Dagsordenen) Spørgsmål til Rudersdal kommune Jens Ive, Court Møller, Iben Koch og Axel Bredsdorff

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED 1 Postpensionisterne siger velkommen til 2019 Tirsdag den 15.01.2019 Kl. 13.00 mødes vi igen til en hyggeeftermiddag, hvor vi vil byde det nye år velkommen.

Læs mere

Invitation til Generalforsamling i Danske Råstoffer

Invitation til Generalforsamling i Danske Råstoffer Til medlemmer af Danske Råstoffer Invitation til Generalforsamling i Danske Råstoffer Fredag den 14. juni 2019 på Hotel Vejlefjord Kære medlemmer I indkaldes hermed til generalforsamlingsarrangement i

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne på foreningen hjemmeside til gennemsyn. Vedtægter for

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT Selskabets ordinære generalforsamling blev afholdt tirsdag den 10. juni 2014, kl. 15:00-15:30 hos Energistyrelsen, Amaliegade 44, 1256 København K. Dagsorden i

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan.

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan. Grundejerforeningen Frydenstrand i Hvidovre kommune Giro: 80187122 (bestyrelsens adresser findes på hjemmesiden) Alkestien, Avedøre Enghavevej, Frihedslyst alle, Frihedsvej, Frydenstrands alle, Gl. Køge

Læs mere

Vedtægt for IDA Miljø

Vedtægt for IDA Miljø Vedtægt for IDA Miljø 1. Navn og område Selskabets navn er IDA Miljø IDA Miljø er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA. IDA Miljøs arbejdsområde omfatter et bredt emneområde

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE.

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtægter for: LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtaget på generalforsamlingen 23 februar 2011 NAVN 1. Foreningens navn er: Litorina, amatørgeologisk forening Køge. HJEMSTED 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Vedtægter for Hovedforeningen Gødvad GIF 1. Navn, stiftelse og tilhørsforhold Foreningens navn er Gødvad Gymnastik og Idrætsforening kendes også under navnet Gødvad

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

4/2018. Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI HAR DU FÅET NYT JOB? Succes med klubarbejdet. Opdater dine oplysninger

4/2018. Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI HAR DU FÅET NYT JOB? Succes med klubarbejdet. Opdater dine oplysninger 4/2018 Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI Succes med klubarbejdet HAR DU FÅET NYT JOB? Opdater dine oplysninger Pauls leder Arbejdsgivernes fake news Igen har de borgerlige politikere stillet forslag

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Vedtægt for IDA Global Development

Vedtægt for IDA Global Development Vedtægt for IDA Global Development 1. Navn og område Selskabets navn er IDA Global Development. IDA Global Development er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA. Selskabets

Læs mere

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015 HORNBÆK VINKLUB Indkalder medlemmerne til den: Ordinær Generalforsamling som afholdes på følgende adresse: SuperBrugsen, Sauntevej 1, 3100 Hornbæk Dagsorden: Onsdag den 22. April 2015 - kl. 20.00 1. Valg

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Invitation til generalforsamling i

Invitation til generalforsamling i Til medlemmer af Danske Råstoffer Maj 2018 Invitation til generalforsamling i Danske Råstoffer Fredag den 8. juni 2018 Dragsholm Slot Kære medlemmer I indkaldes hermed til generalforsamlingsarrangement

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Langelands Svømmehalsforening. Foreningen har hjemsted i Langeland Kommune. Det er foreningens formål at bistå med etablering

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 016 1 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 3 stk.1 og 3 stk. 5 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 5 stk. 1, 5 stk. og 6 stk. 3 pkt. 6c Gældende

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Vedtægter for Odsherred Detektorforening

Vedtægter for Odsherred Detektorforening Vedtægter for Odsherred Detektorforening 1 Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Odsherred Detektorforening. Den er hjemmehørende i Ods- herred Kommune og er stiftet den 26. august 2008. 2

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Ry, 01.10.2013. Kære pårørende

Ry, 01.10.2013. Kære pårørende Ry, 01.10.2013 Kære pårørende Siden 2007 har der eksisteret et pårørenderåd ved Bostederne i Skanderborg. Ved fusionen i 2012 blev flere bo enheder i kommunen samlet under Bostederne i Skanderborg og antallet

Læs mere

Vedtægter for Svendborg Broderlaug

Vedtægter for Svendborg Broderlaug 1. Navn og hjemsted 2018. Foreningens navn er Svendborg Broderlaug. Foreningen er stiftet den 18. januar Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningen er ikke en del af en anden organisation. 2.

Læs mere

Vedtægt for IDA Kemi

Vedtægt for IDA Kemi INGENIØRFORENINGEN I DANMARK Vedtægt for IDA Kemi 1. Navn og område Selskabets navn er IDA Kemi. IDA Kemi er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA. Selskabets arbejdsområde

Læs mere

Vedtægter for Familie Bowling (FB) (af 26. marts 2014)

Vedtægter for Familie Bowling (FB) (af 26. marts 2014) 1.0 Navn og hjemsted Klubbens navn er Familie Bowling (FB). Klubben er stiftet den 1. august 1984. Klubben er hjemmehørende i Gladsaxe kommune 2.0 Formål Klubbens formål er, at samle bowlingspillere med

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Agenda 2013 0) 1) 2) 3) 4) 5) 6) Velkommen v/ Sparekassen Himmerland Velkommen v/ Formanden Valg af Dirigent + Referent Formandens beretning Regnskab

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013. DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012

Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013. DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012 Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013 DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012 Billede taget og udlånt af Sejlfoto.dk Besøg Dansk Accent Klub på internettet www.accent26.dk

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Referat fra FMF generalforsamling

Referat fra FMF generalforsamling Referat fra FMF generalforsamling Mødedato 06 juni 2018 Formanden bød velkommen til de fremmødte og takker Carsten Hansen og Odense Marcipan for rundvisning, traktement og for at Kreds Fyn kunne afholde

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 24. februar 2015. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 24. februar 2015. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30 Generalforsamling Tirsdag d. 24. februar 2015 Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria kl.19:30 Spørgetime med Stofa fra 18:00 19:00 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

VEDTÆGTER BG&IF. Vedtægter. For. Bogense Gymnastik- og Idrætsforening, BG&IF. Foreningens navn er Bogense gymnastik- og Idrætsforening, BG&IF.

VEDTÆGTER BG&IF. Vedtægter. For. Bogense Gymnastik- og Idrætsforening, BG&IF. Foreningens navn er Bogense gymnastik- og Idrætsforening, BG&IF. VEDTÆGTER BG&IF Vedtægter For Bogense Gymnastik- og Idrætsforening, BG&IF 1. Foreningens navn er Bogense gymnastik- og Idrætsforening, BG&IF. Foreningen er stiftet den 22. januar 1914. Foreningen består

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Konstituerende Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 4. juni 2019 Sted: Helnan Marselis Hotel - Aarhus, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C Tidspunkt: Kl. 10.00-16.00 Bestyrelsen Peter

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar Velkomst

Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar Velkomst Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar 2016 1. Velkomst Mogens Pedersen bød velkommen 2. Valg af dirigent Mogens Pedersen blev valgt 3.

Læs mere

Nyborg Svømmeklub Indkaldelse til generalforsamling, 7. marts 2017 kl. 19 til 21:30

Nyborg Svømmeklub Indkaldelse til generalforsamling, 7. marts 2017 kl. 19 til 21:30 Nyborg Svømmeklub Indkaldelse til generalforsamling, 7. marts 2017 kl. 19 til 21:30 Kom og deltag i Nyborg Svømmeklubs ordinære generalforsamling og får indflydelse i din svømmeklub! Adgang for alle, men

Læs mere

VELKOMMEN TIL AAB-KLUBBEN

VELKOMMEN TIL AAB-KLUBBEN T VELKOMMEN TIL T AAB-KLUBBEN 1 Klubben har ca. 125 medlemmer. Boligforeningen AAB 2 Boligforeningen AAB Velkommen som medlem i AAB- Klubben. Dit medlemskab giver tryghed og hjælp fra klubben, hvis der

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

Vedtægter for Flyveteknisk Selskab

Vedtægter for Flyveteknisk Selskab Vedtægter for Flyveteknisk Selskab 1. Navn og område Stk. 1. Selskabets navn er Flyveteknisk Selskab (FLY). Stk. 2. Flyveteknisk Selskab er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012 phermed fremsendes referat fra generalforsamlingen den 27. november 2012. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

Vedtægter Personaleforeningen (PPS)

Vedtægter Personaleforeningen (PPS) Vedtægter Personaleforeningen (PPS) 2 Vedtægter for Personaleforeningen i PenSam 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Personaleforeningen i PenSam og som anvender forkortelsen PPS. Personaleforeningen

Læs mere

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Skelskør Roklub Tidende Nr. 1. 2012 41 Årgang Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk

Læs mere

Advokat Ole Madsen, Axeltorv 12, 2., 4700 Næstved, tlf. 55770377 VEDTÆGTER HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENINGS VENNER

Advokat Ole Madsen, Axeltorv 12, 2., 4700 Næstved, tlf. 55770377 VEDTÆGTER HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENINGS VENNER Advokat Ole Madsen, Axeltorv 12, 2., 4700 Næstved, tlf. 55770377 J.nr.: 036333HOJ J VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENINGS VENNER Navn og hjemsted: l. Foreningens navn er "Herlufsholm Gymnastikforenings

Læs mere

Museumsforeningen for Sydsjælland og Møn

Museumsforeningen for Sydsjælland og Møn Museumsforeningen for Sydsjælland og Møn Ordinær generalforsamling i Viemose forsamlingshus den 12. marts 2015 kl. 19. Dagsorden ifølge vedtægterne. Efter en herlig forloren skildpadde kl. 18 til de fremmødte

Læs mere

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Biografsalen i Kulturhuset Furesø Kommune har kontaktet grundejerforeningen om et planlagt forsøg med 4-kammer affaldsbeholdere. Kommunen planlægger at gennemføre

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS 1. VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS Foreningens navn er Grundejerforeningen "GI. Bisnap" og er stiftet 20. marts 1967. Dens hjemsted er Aalborg kommune. 2. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

VEDTÆGTER. LANDSKLUBBEN af TAGDÆKKERE. Faglig Fælles Forbund 3F.

VEDTÆGTER. LANDSKLUBBEN af TAGDÆKKERE. Faglig Fælles Forbund 3F. VEDTÆGTER for LANDSKLUBBEN af TAGDÆKKERE under Faglig Fælles Forbund 3F. 1 Landsklubbens formål er, at samle alle tagdækkere i Danmark til fælles optræden i forbindelse med de sikkerheds og miljømæssige

Læs mere

FORUMlOO% Vedtægter For den ideelle forening FORENINGEN FORUM100%

FORUMlOO% Vedtægter For den ideelle forening FORENINGEN FORUM100% Vedtægter For den ideelle forening FORENINGEN FORUM100% GENERELLE BESTEMMELSER 1.1 Foreningens navn er Foreningen FORUM100%. 1. Bestyrelsen for FORUM100% har ret, men ikke pligt til at beskytte navnet

Læs mere

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune 1 Idrætssamvirkets navn og hjemsted Idrætssamvirkets navn er Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune. Idrætssamvirkets hjemsted er Skanderborg Kommune.

Læs mere

1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening

1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening Dansk Ejendomsmæglerforening V E D T Æ G T E R for 1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening 1 Navn, hjemsted og formål Stk. 1 Foreningens navn er Dansk Ejendomsmæglerforenings 1. kreds, København Stk.

Læs mere

DYKKEHISTORISK SELSKAB

DYKKEHISTORISK SELSKAB DYKKEHISTORISK SELSKAB Oplæg til strukturering af selskabet Selskabet har nu eksisteret i 14 år. Opgaver der løses af selskabet i relation til selskabets formål er primært: Afdækning af den danske dykkehistorie.

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1. Foreningen der er stiftet 5. januar 2016, er en frivillig forening, hvis navn er JyllingeHallernes Støtteforening. 1.2. Foreningen

Læs mere

Den 7. marts 2009 afholdte vi vores generalforsamling i Bygningen i Vejle.

Den 7. marts 2009 afholdte vi vores generalforsamling i Bygningen i Vejle. NEWSLETTER NO. 15 21. maj 2009 Kære medlemmer, Jeg beklager, at dette nyhedsbrev er blevet forsinket en smule. 1. Generalforsamlingen 2009 Den 7. marts 2009 afholdte vi vores generalforsamling i Bygningen

Læs mere

Seniorklubben 3F Midtjylland

Seniorklubben 3F Midtjylland Seniorklubben 3F Midtjylland Program for året 2018 Tirsdag den 9. januar, kl. 13.30. Birk Centerpark 4. Tirsdag den 23. januar, kl. 13.30. Birk Centerpark 4. Foredrag: V/ Ellen og Evald Birkkjær. Emne:

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl Tilstede: 7 borgere ud over bestyrelsen (den kommende) Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Onsdag d. 26 april 2017, kl på På ALSION i Sønderborg

Onsdag d. 26 april 2017, kl på På ALSION i Sønderborg Onsdag d. 26 april 2017, kl. 19.00 på På ALSION i Sønderborg Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Beretning v/formanden 3: Regnskab v/kassereren 4: Indkomne forslag (skal være skriftlig og bestyrelsen i hænde

Læs mere

SFO-Lederne ved Danmarks Privatskoleforening. Generalforsamling samt kursusdag

SFO-Lederne ved Danmarks Privatskoleforening. Generalforsamling samt kursusdag Generalforsamling samt kursusdag Program: SFO-lederne ved Danmarks Privatskoleforening. Inviterer til generalforsamling og kursusdag på Hornstrup Kursuscenter Torsdag d. 10. november 2016: - kl. 12:00-13:00

Læs mere