Erfaren og motiverende senior projektleder til strategisk energiplanlægning.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Erfaren og motiverende senior projektleder til strategisk energiplanlægning."

Transkript

1 Job- og personprofil Center for Miljø og Energi AffaldVarme Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune Bautavej Aarhus V Fremtidens energiforsyning. Erfaren og motiverende senior projektleder til strategisk energiplanlægning. Information til ansøgere. Februar 2017

2 Indledning Vær med til At gøre Aarhus Kommune klar til den grønne omstilling! Aarhus Kommunes nye Klimastrategi og Klimaplan fokuserer på at skabe det fundament, som de fremtidige investeringer i den grønne omstilling skal bygges på. Kun ved at tænke langsigtet, kan vi sikre en klog grøn omstilling, som går hånd i hånd med at skabe attraktive rammer for aarhusianerne og erhvervslivet. Vil du være med som den centrale drivkraft og har du de nødvendige muskler/kompetencer? Vi søger en person som forstår kunsten at samle mange om et stort, fælles formål! Baggrund Aarhus Kommune er i gang med en ambitiøs klimaindsats og omstilling til vedvarende energi. Det er et tværgående arbejde, der skal samle alle interessenter og sikre grundlaget for at gøre Aarhus klar til et fossilfrit samfund. I 2008 valgte byrådet at tage aktiv del i indsatsen for at løse den globale klimakrise og fastsatte et ambitiøst mål om CO 2-neutralitet i Kommunen har netop vedtaget en ny Klimaplan for perioden Klimaindsatsen kræver yderligere omstilling til vedvarende energi og elektrificering af transport- og varmesektorerne. Dette kræver investeringer i milliardstørrelse og kommer til at påvirke hele byens og kommunens infrastruktur. Kraftvarmeproduktionen i Aarhus er allerede omstillet til biomasse, vi energioptimerer kommunens egne bygninger, og til næste år vil en letbane være med til at flytte flere mennesker over i den kollektive transport. Meget tyder på, at vi allerede er godt på vej, at CO 2-udledningen fortsat falder og via den nye Klimaplan vil Aarhus fortsætte den grønne omstilling. Men det er også nu, det bliver svært! De lavthængende frugter er nemlig høstet. Et af de afgørende næste skridt er at gøre Aarhus klar til det fossilfrie samfund. Et vigtigt element i det fortsatte klimarbejde er den strategiske energiplanlægning, hvor Aarhus Kommune sætter sig i førersædet og tilvejebringer grundlaget for den nødvendige indsats og prioritering. Du sidder på kuskepladsen! Den strategiske energiplanlægning er en langsigtet og helhedsorienteret proces og fordrer en tværgående og kontinuerlig dialog og koordinering mellem mange forskellige aktører. Du skal være den motiverende kraft!

3 Glæd dig til jobbet Du bliver en værdifuld del af Aarhus Kommunes Klimasekretariat, og du kan glæde dig til: At blive krumtappen for en strategisk opgave med et stort politisk fokus og heldigvis oprigtig interesse. Det politiske system på tværs af politiske skel har committed sig. At blive en del af et forholdsvis nyt team, præget af stor dynamik, passion og både faglige og personlige forskelle. Et afvekslende arbejde med mange store udfordringer af teknisk, strategisk og politisk karakter inden for energi, klima og planlægning. Et arbejde som kommer til at gøre en forskel! At få en stor samarbejdsflade på tværs af Aarhus Kommune, og med såvel interne som eksterne aktører. Samarbejdsfladen omfatter også store dele af regionen, udtrykt i samarbejdet i Business Region Aarhus. Med andre ord, et krævende og kompleks (projekt-)arbejde med mange spændende udviklingsopgaver, men også med mulighed for at præge den grønne omstilling i Danmarks næststørste by. Vi håber, du som potentiel ansøger, nu kan fornemme attraktiviteten i dette job og dermed din motivation for at blive en del af holdet. En motivation som skal være drevet af både en lyst og kraft til at indtage scenen at realisere en meget ambitiøs klimaindsats via en strategisk energiplanlægning, funderet bredt ejerskab og konkrete resultater! Overordnede rammer for arbejdet Klimasekretariatet er organisatorisk placeret i AffaldVarme Aarhus, som er en af de vigtigste aktører i klimaindsatsen, men Klimasekretariatet har sit virke i hele Aarhus Kommunes organisation. AffaldVarme Aarhus har et meget stærkt projektledermiljø med fokus på løsninger og resultater og er derfor helt naturligt en central samarbejdspartner for Klimasekretariatet. Klimasekretariatet faciliterer og koordinerer den samlede kommunale indsats i forhold til at realisere Aarhus Kommunes mål om et fossilfrit samfund og har derfor et tæt samarbejde med kommunens ledelse om løsning af opgaven samt opfølgning på opnåede resultater. Klimasekretariatet består af fire projektledere og en klimachef, som opererer på tværs af kommunen og i tæt samarbejde med kommunens fagafdelinger, byens virksomheder og borgere.

4 Jobbet Stillingen som projektleder for den strategiske energiplanlægning betyder, at du får ansvaret for med støtte fra klimachefen og teamets andre medarbejdere at udvikle, igangsætte og drive et omfattende og langsigtet projektarbejde om den strategiske energiplanlægning. Arbejdet tager udgangspunkt i statens 2050-scenarie for et fossilfrit Danmark og det eksisterende strategiske energiplanarbejde, der er lavet på nationalt og regionalt niveau. Vi skal vælge de løsninger, som passer til fremtidens fossilfrie samfund sammen med energiselskaber og andre aktører. Den strategiske energiplan skal sikre, at vi kan skabe en energiinfrastruktur og et energisystem i Aarhus baseret 100% på vedvarende energi. Planen og arbejdet med planen skal sikre det nødvendige fokus og samspil mellem planlægning i kommunen og forsyningsselskaberne og dermed de investeringer, der med rettidig omhu giver en optimal udvikling og omstilling af energisystemet. Den nye projektleder skal medvirke til at sikre koordinering af investeringer, både internt i kommunen og mellem energiselskaber og kommunen. Der skal etableres et eller flere fora for koordination og dialog, således at den strategiske energiplanlægning sikres et samspil med den fysiske planlægning og andre delplaner. Jobbet som projektleder indebærer derfor følgende opgaver: Udvikling af scenarier i samspil med beslutningstagere og eksperter. Opstilling af fælles vision og mål for byens energisystem. Udarbejdelse af analyser og delmål. Indarbejdelse af mål i planer og programmer hos relevante aktører. Koordinering af planer og fælles udviklingsprojekter. Løbende afrapportering og kommunikation. Koordinering med nationale og regionale aktører. Jobbet indebærer store faglige berøringsfalder til: Kommuneplanen i Aarhus Kommune. Klimavarmeplanen og fjernvarmen. Den lokale elbranche og netselskab. Mobilitets-området. Andre kommuner og offentlige myndigheder. Der er tale om et komplekst projektarbejde på den tværfaglige klinge og med stor fokus på involvering af de mange forskellige aktører. Kun via involvering sikres den nødvendige forankring og dermed opnåelsen af de langsigtede resultater.

5 Personprofilen Som medarbejder vil du blive en vigtig del af det samlede team, og vi søger derfor en profil, der kan supplere teamet. Dit altovervejende fokus bliver den strategiske energiplanlægning, men da opgaven har berøring med mange andre emner i relation til klimaindsatsen skal du også kunne bidrage til at løfte de opgaver, som teamet generelt står over for. Det forventes, at du kan løse og trives med at løse følgende typer opgaver Udvikling af den strategiske energiplanlægning og omsætning af denne planlægning til konkrete projekter, der kan bidrage til det fossilfrie samfund i Aarhus. Projektledelse - du skal styre og koordinere en række projekter med langsigtet og tværfagligt indhold og med inddragelse af eksterne parter såvel som andre afdelinger af kommunen. Forestå dialogen med mange forskellige aktører og facilitere samarbejde og forståelse af en helhedsorienteret og tværfaglig planlægningsproces. Gennemføre målopfølgning og afrapportering af resultater til ledelse, politikere og offentligheden generelt, i samarbejde med Klimasekretariatets øvrige medarbejdere. Og ikke mindst at du kan se dig selv i håndteringen af: Opgaver som har en lang tidshorisont, hvor opgaveløsningen sjældent findes på forhånd og hvor der i høj grad er behov for pragmatiske løsninger. Opgaver som kun løses via involvering af nogle samarbejdspartnere som ikke nødvendigvis har grøn omstilling som det eneste på deres dagsorden og som måske syntes, at det ville være bedst, hvis du selv driblede med bolden. Opgaver, hvor du ikke nødvendigvis er den fagligt klogeste, men mere skal bane vejen via dine personlige kompetencer, herunder ikke mindst din evne til at få samarbejdspartnere med - på en idé, som kan virke luftig og hvor de egentlige resultater først kan ses i byen på den lange bane! De faglige kompetencer Der er forventning om en akademisk uddannelse samt relevant erfaring, men den uddannelsesmæssige baggrund kan være mangeartet, så længe den understøtter opgaveporteføljen. Du har som minimum et overordnet erfaringsgrundlag relateret til fagområdet. Igennem dit arbejde som projektleder har du også erfaring med at facilitere og motivere et tværfagligt samarbejde. Måske har du en samfundsøkonomisk eller teknisk baggrund, men det er ikke afgørende. Det vigtigste er dine evner og lysten til prøve kræfter med et kompliceret projekt- og procesarbejde med mange energifaglige og strategiske udfordringer.

6 Der vil i arbejdet være mulighed for i et vist omfang at støtte sig til procesfaglig eller energifaglig ekspertiser, ligesom der er mulighed for at trække på kommunens mange eksperter inden for forskellige områder. Men du må meget gerne have erfaring med arbejde i en politisk ledet organisation og også gerne erfaringer fra energiområdet. Du skal have lyst og evne til at kunne sætte dig ind i komplekse tekniske problemstillinger i en grad, så du er i stand til at forstå, formidle og koordinere dagsordener på tværs af sektorer og skabe motivation og respekt omkring arbejdet. Personlige kompetencer Du skal være en samarbejdsorienteret person og en god motivator, som kan skabe stærke relationer, til relevante og meget forskellige interessenter. Du er en holdspiller, der både bidrager til teamets faglige arbejde, men også bidrager positivt til de sociale aspekter, der ligger i at skabe et godt projektteam. Du kan finde løsninger indenfor de givne rammer, men tør også udfordre rammen, når det giver mening. Som holdspiller på et lille hold har du også evnerne til at arbejde med og udnytte at de enkelte spillere i forskellige sammenhænge har forskellige roller. Så selv om du er projektleder, kan der være tidspunkter, hvor du også er sparringspartner eller projektdeltager i andre opgaver for at få den samlede opgave med den grønne omstilling i hus. Du er initiativrig og er god til at skabe dig et overblik. Men samtidig har du også lyst og evne til at dykke ned i faglige spørgsmål. Du er en systematisk og vedholdende person, der formår at skabe og fastholde struktur og retning i arbejdet. Du er også en arbejdshest, der - når det kræves - kan producere og få noget til at ske, herunder sikre at boldene trilles i mål til tiden. Du har en naturlig nysgerrighed og kan hurtigt sætte dig ind i nye fagområder. Du kan holde fokus på formål og mål med en opgave. Du kan se sammenhænge og udviklingsmuligheder og er god til hurtigt at sammenfatte dette i f.eks. projektbeskrivelser eller oplæg til beslutninger, som gør det nemt for andre at forstå og træffe beslutning på baggrund heraf. Du kan udnytte energien i pressede situationer og kan navigere efter de muligheder, der opstår i en dynamisk kommunal virksomhed under forandring. Du er selvstændig og resultatorienteret og bidrager til at projekter giver mening og værdi. Du er en sikker kommunikator. Du har en klar og velargumenteret facon, både i tale og på skrift.

7 Ansættelsesvilkår Aflønning sker efter principperne om Ny løn og i henhold til gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og den forhandlingsberettigede organisation. Arbejdstiden udgør 37 timer om ugen. Ansøgning Stillinger i Aarhus Kommune skal søges online. Klik på linket i jobopslaget og følg instruktionerne for at søge den ledige stilling. Først når du har modtaget en kvittering pr. , har vi modtaget din ansøgning. Ansøgning skal være os i hænde senest den 16. marts Ansøgerne bedes anføre en fortrolig mailadresse i ansøgningen. Ansættelsesudvalget består af: Henrik Müller, klimachef, Klimasekretariatet. Henrik Skotte, strategisk og analytisk medarbejder, Klimasekretariatet. Lasse Sørensen, leder af Forretningsudvikling, Fjernvarme. Knud Winther Dahl, konsulent, HR, Teknik og Miljø. Ansættelsesudvalget træffer den 17. marts 2017 beslutning om, hvem der indkaldes til første interviewrunde. Samme dag om eftermiddagen/aftenen indkaldes disse ansøgere via mail/telefon. Der gennemføres en ansættelsesproces med to interviewrunder. Den første interviewrunde gennemføres med ca. seks ansøgere - og anden interviewrunde med to-tre ansøgere. Imellem de to runder gennemføres test og en individuel samtale med klimachefen. Den første interviewrunde gennemføres den 22. marts 2017 kl Alle, der har været til samtale, bliver samme dag/aften ringet op af konsulenten med tilbagemelding. For de ansøgere, der går videre i forløbet, indgås her aftale om tid til dialogtestning samt den personlige samtale med klimachefen. Tilbagemelding på test samt den individuelle samtale med klimachefen foregår den 27. marts Den anden interviewrunde foregår den 28. marts 2017 kl Alle, der har været til samtale, bliver ringet op samme aften af klimachefen med tilbagemelding. Gode informationer Du kan finde yderligere informationer på

8 Årsmagasin: Fri for kul og hvad så? Er der brug for yderligere oplysninger, kan der ske henvendelse til klimachef Henrik Müller på og/eller konsulent Knud Winther Dahl på

9 Bilag Overordnede målsætninger for kommunen Den øverste målsætning i Aarhus Kommune er de af byrådet vedtagne Aarhus mål. Målene er: Vækst og beskæftigelse: nye arbejdspladser hvert år frem til Fastholdelse af produktionsarbejdspladser i % færre unge under 30 år på overførselsindkomst i flere indbyggere hvert år frem til Bedre mobilitet og fremkommelighed i Aarhus. - 1,5 mio. indbyggere indenfor 1 times kørsel fra Aarhus i Aarhus-København med tog på 1 time i Uddannelse og kompetencer: - 95% af unge der forlader folkeskolen skal gennemføre en ungdomsuddannelse. - Praktikpladsgaranti til alle elever på erhvervsuddannelserne fra flere studerende årligt på de videregående uddannelser i Aarhus internationale studerende i Modernisering og innovation: flere ældre/borgere med handicap om året skal være mere selvhjulpne i egen bolig ved brug af velfærdsteknologi fra % flere skal tilkendegive, at de deltager i frivilligt arbejde i Aarhus CO 2-neutral i 2030.

10 Magistratsafdelingen for Teknik og Miljø Teknik og Miljø har en politisk leder, rådmand Kristian Würtz (S), og en direktør, Erik Jespersen - og er organiseret i fire centre samt et ledelsessekretariat: Der er ansat ca engagerede medarbejdere i Teknik og Miljø. Vores vision I Teknik og Miljø arbejder vi inden for rammerne af og understøtter i vores arbejde Aarhus Kommunes overordnede vision: Aarhus - en god by for alle En by med plads til at udfolde sig, hvor alle har mulighed for at tage ansvar for eget liv og udnytte egne evner. En by, hvor vi i fællesskab hjælper dem, der har brug for det. En by, hvor der er plads til forskellighed og mangfoldighed. Aarhus - en by i bevægelse. En by med et stærkt og nyskabende erhvervs-, kultur- og uddannelsesliv. En by, hvor nye idéer dyrkes og prøves af i utraditionelle samarbejdsformer, og hvor ny teknologi udvikles og tages i anvendelse. Aarhus - en by med handlekraft og fællesskab En by i rivende udvikling, som vokser i størrelse og i betydning. En by, hvor vi tager medansvaret for hele regionens udvikling på os. En by, hvor der er udsyn og skabes relationer både nationalt og internationalt. En by med ambitioner om både vækst, bæredygtighed og sammenhængskraft. En by fuld af vilje til fornyelse. En by, hvor medborgerskab er en værdi, og hvor vi hele tiden gentænker mulighederne for at leve i og udvikle vores by i fællesskab. En by, hvor vi sammen skaber rammerne for det gode liv. Med udgangspunkt i visionen for Aarhus arbejder vi i Teknik og Miljø under overskriften "Vi skaber løsninger sammen". Teknik og Miljøs vision er at skabe rammevilkår i verdensklasse og realisere Aarhus' markante vækstpotentiale. Det gør vi gennem kompetente og løsningsorienterede samarbejder med hinanden, virksomheder, vidensinstitutioner, netværk og enkeltpersoner.

11 Klimasekretariatets arbejde Mission Klimasekretariatet faciliterer og koordinerer den samlede kommunale indsats i forhold til Aarhus transformation til fossilfrit samfund og medvirker til at de af byrådet fastsatte mål nås. Vision Klimasekretariatet arbejder ved at skabe en platform for samarbejde igennem et rummeligt og åbent netværk. Det gør vi ved at: 1) Mobilisere ressourcer. 2) Skabe mening og retning. 3) Skabe værdi. 4) Fremme samskabelse. Vi løser vores opgaver ved at koordinere et bredt netværk af aktører, som løbende tilpasses muligheder og behov og hvor vi altid afsøger mulighederne for at inddrage aktører med anderledes kompetencer som kan berige arbejdet. 1) Mobiliserer viden, ressourcer og kompetencer Vi sætter kompetencer i spil. Igennem vores platform samles og koordineres viden, ressourcer og kompetencer fra alle relevante aktører. Vi deler vores viden, ressourcer og kompetencer med aktørerne. 2) Skaber mening og retning Vi leder og motiverer i vores netværk ved at skabe mening og retning. Det gør vi ved at udvikle og vedligeholde en stærk grundfortælling, der er nærværende og samtidig perspektiverende. Samtidig er vi strukturerede i vores arbejde, følger op og er synlige omkring resultater. 3) Er værdiskabende Vi løser vores opgaver ved at skabe merværdi hos aktører. Det gør vi ved altid at være bevidste og åbne omkring de forskellige legitime dagsordener som aktørerne har og have fokus på at samle de rigtige aktører. Løsninger skal skabe værdi for alle. 4) Fremmer samskabelse Vi afsøger altid at skabe løsninger mellem flere aktører for på den måde at skabe bedre løsninger og sikre større ejerskab samt helhedsværdi af løsningerne. De samlede kompetencer skal skabe mere end summen af de enkelte deltageres kompetencer.

Brænder du for den grønne omstilling? Og kan du vise vores grønne storby frem? Så er du måske vores nye medarbejder til international besøgstjeneste

Brænder du for den grønne omstilling? Og kan du vise vores grønne storby frem? Så er du måske vores nye medarbejder til international besøgstjeneste Center for Miljø og Energi AffaldVarme Aarhus Job- og personprofil Teknik og Miljø Bautavej 1 8210 Aarhus V Brænder du for den grønne omstilling? Og kan du vise vores grønne storby frem? Så er du måske

Læs mere

To udviklingskonsulenter til grøn omstilling i Aarhus med ansvar for henholdsvis Bygninger og Industri

To udviklingskonsulenter til grøn omstilling i Aarhus med ansvar for henholdsvis Bygninger og Industri Job- og personprofil vedrørende stillingerne To udviklingskonsulenter til grøn omstilling i Aarhus med ansvar for henholdsvis Bygninger og Industri Information til ansøgere Indledning Vil du være en central

Læs mere

Indledning Byrådet har en ambition om, at Aarhus Kommune er med til at gå forrest og markant reducere den CO 2, som Aarhus udleder

Indledning Byrådet har en ambition om, at Aarhus Kommune er med til at gå forrest og markant reducere den CO 2, som Aarhus udleder Indledning Byrådet har en ambition om, at Aarhus Kommune er med til at gå forrest og markant reducere den CO 2, som Aarhus udleder Aarhus Kommune er netop gået i gang med arbejdet med en ny Klimaplan for

Læs mere

Netværkskoordinator til Energispring

Netværkskoordinator til Energispring Job- og personprofil vedrørende stillingen som Netværkskoordinator til Energispring Information til ansøgere Indledning Vil du være med til at skabe grøn omstilling i Aarhus? Og kunne du tænke dig at skabe

Læs mere

Vi søger en dygtig projektleder, der kan lede projektet med at få indført nye affaldsordninger i Aarhus Kommune.

Vi søger en dygtig projektleder, der kan lede projektet med at få indført nye affaldsordninger i Aarhus Kommune. Side 1 af 10 Indledning Vi søger en dygtig projektleder, der kan lede projektet med at få indført nye affaldsordninger i Aarhus Kommune. Vi går en rigtig spændende fremtid i møde. Regeringens ressourceplan

Læs mere

Din opgaveportefølje kunne se sådan ud:

Din opgaveportefølje kunne se sådan ud: Indledning Aarhus Kommunes fjernvarmeselskab, Fjernvarme blev den 1. juni 2005 reorganiseret. Som en del af reorganiseringen etableredes afdelingen Forretningsudvikling, med et overordnet ansvar for organisationens

Læs mere

Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune

Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune Leder- og medarbejderroller i Udviklingen og byrådets vision Fortællingen om Aarhus kræver noget nyt af os. Med afsæt i Fortællingen om Aarhus har i beskrevet en fælles, overordnet ramme for leder og medarbejderroller

Læs mere

Glæd dig til jobbet Vil du være tæt på beslutningsprocesserne i en stor organisation, i konstant forandring?

Glæd dig til jobbet Vil du være tæt på beslutningsprocesserne i en stor organisation, i konstant forandring? Indledning Aarhus Kommunes fjernvarmeselskab, Fjernvarme blev den 1. juni 2015 reorganiseret. I en nyoprettet stilling søger vi derfor en personlig assistent/ en højre hånd til fjernvarmechefen. Fjernvarme

Læs mere

Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune

Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune Udviklingen og byrådets vision Fortællingen om Aarhus kræver noget nyt af os. Med afsæt i Fortællingen om Aarhus har Fælles MED Udvalget i Aarhus Kommune beskrevet

Læs mere

PÅ VEJEN MOD FOSSILFRIHED KLIMASTRATEGI FOR AARHUS

PÅ VEJEN MOD FOSSILFRIHED KLIMASTRATEGI FOR AARHUS PÅ VEJEN MOD FOSSILFRIHED KLIMASTRATEGI FOR AARHUS INDLEDNING Klimaforandringerne er en af de største udfordringer, som verden står over for i dag. Derfor har Danmark et nationalt mål om at være uafhængig

Læs mere

Aarhus er "Smilets By" uhøjtidelig og tilbagelænet, ung, optimistisk, ambitiøs og summende af liv.

Aarhus er Smilets By uhøjtidelig og tilbagelænet, ung, optimistisk, ambitiøs og summende af liv. 1 Fortællingen om Aarhus Aarhus har en fantastisk placering ved havet og skoven. Et levende pulserende bymiljø og den smukkeste natur beliggende helt tæt på hinanden. Aarhus er en rummelig by med plads

Læs mere

Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune

Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune Leder- og medarbejderroller i Udviklingen og byrådets vision Fortællingen om Aarhus kræver noget nyt af os. Med afsæt i Fortællingen om Aarhus har i beskrevet en fælles, overordnet ramme for leder og medarbejderroller

Læs mere

DIAmanten. God ledelse i Solrød Kommune

DIAmanten. God ledelse i Solrød Kommune DIAmanten God ledelse i Solrød Kommune Indhold 1. Indledning 3 2. Ledelsesopgaven 4 3. Ledelse i flere retninger 5 4. Strategisk ledelse 7 5. Styring 8 6. Faglig ledelse 9 7. Personaleledelse 10 8. Personligt

Læs mere

PÅ VEJEN MOD FOSSILFRIHED KLIMASTRATEGI FOR AARHUS

PÅ VEJEN MOD FOSSILFRIHED KLIMASTRATEGI FOR AARHUS PÅ VEJEN MOD FOSSILFRIHED KLIMASTRATEGI FOR AARHUS INDLEDNING Klimaforandringerne er en af de største udfordringer, som verdenssamfundet står overfor. Derfor har Danmark et nationalt mål om at være uafhængig

Læs mere

Forvaltningschef - Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Sekretariat, Erhverv og Kommunikation Job- og personprofil

Forvaltningschef - Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Sekretariat, Erhverv og Kommunikation Job- og personprofil Forvaltningschef - Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Sekretariat, Erhverv og Kommunikation Job- og personprofil Job- og personprofil, forvaltningschef til Aarhus Kommune, Borgmesterens Afdeling, Sekretariat,

Læs mere

Klimastrategi og Klimaplan

Klimastrategi og Klimaplan Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 28. november 2016 fremsendes til byrådets godkendelse som opfølgning på Aarhusmålet om et CO 2 -neutralt samfund i 2030. 1. Resume

Læs mere

Chef for Ejendomme, Aarhus Kommune

Chef for Ejendomme, Aarhus Kommune December, 2014 Job- og personprofil vedrørende stillingen som Chef for Ejendomme, Aarhus Kommune Den hidtidige chef for Ejendomme har fået nyt job i en anden kommune. Vi søger derfor en ny chef til et

Læs mere

Udviklingsstrategi 2015

Udviklingsstrategi 2015 Udviklingsstrategi 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Innovation i praksis... 4 Fokusområder 2015... 4 Fokusområde 1: Involvering af brugere, borgere og erhverv i velfærdsudviklingen... 6 Fokusområde

Læs mere

2018 UDDANNELSES POLITIK

2018 UDDANNELSES POLITIK 2018 UDDANNELSES POLITIK Vores børn, deres skolegang og fremtid ligger til enhver tid os alle på sinde. Det er af største betydning, at vi lykkes med at ruste vores børn til fremtiden og til at begå sig

Læs mere

Vi søger derfor en stærk og kompetent profil, som sammen med os andre kan løfte et i forvejen velfungerende UU til et endnu bedre sted.

Vi søger derfor en stærk og kompetent profil, som sammen med os andre kan løfte et i forvejen velfungerende UU til et endnu bedre sted. Job- og personprofil for Leder af UU-Nordvestjylland Indledning Vores UU-leder har besluttet at gå på pension efter et markant virke som leder af UU-Nordvestjylland. Vi søger derfor hans afløser til tiltrædelse

Læs mere

En vækstkommune i balance Odder Kommunes udviklingsplan

En vækstkommune i balance Odder Kommunes udviklingsplan En vækstkommune i balance Odder Kommunes udviklingsplan 2018-2022 Forord Odder Kommunes udviklingsplan En vækstkommune i balance skal medvirke til at indfri Byrådets vision om at skabe: rammerne for det

Læs mere

Aarhus Kommunes fjernvarmeselskab, Fjernvarme, søger en ny leder til afdelingen Vedligehold, da den tidligere leder har søgt nye udfordringer.

Aarhus Kommunes fjernvarmeselskab, Fjernvarme, søger en ny leder til afdelingen Vedligehold, da den tidligere leder har søgt nye udfordringer. Indledning Aarhus Kommunes fjernvarmeselskab, Fjernvarme, søger en ny leder til afdelingen Vedligehold, da den tidligere leder har søgt nye udfordringer. Fjernvarme er en del af AffaldVarme Aarhus, som

Læs mere

Vil du være tæt på beslutningsprocesserne i en stor organisation, i konstant forandring?

Vil du være tæt på beslutningsprocesserne i en stor organisation, i konstant forandring? Indledning I Aarhus Kommunes fjernvarmeselskab, Fjernvarme har afdelingen Forretningsudvikling det overordnede ansvar for organisationens udvikling. Et væsentligt element i organisationens løbende udvikling

Læs mere

Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil

Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil Horsens Kommune søger en driftssikker leder til HR-afdelingen. Det gode arbejde i HR skal videreføres, og de allerede udviklede koncepter

Læs mere

Stillings- og personprofil. Specialist til støttet byggeri Haderslev Kommune

Stillings- og personprofil. Specialist til støttet byggeri Haderslev Kommune Stillings- og personprofil Specialist til støttet byggeri Haderslev Kommune September 2017 Opdragsgiver Haderslev Kommune Adresse Haderslev Kommune Gåskærgade 26-28 6100 Haderslev 74 34 34 34 www.haderslev.dk

Læs mere

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018 Stillings- og Personprofil Administrationschef Dansehallerne April 2018 Kort om Dansehallerne Dansehallerne en national platform og vigtig aktør inden for ny koreografisk scenekunst i Europa. Det er en

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Side 1/5 Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Indledning: Vores nuværende afdelingschef gennem mere end 5 år skal fremover står i spidsen for ejendomsområdet

Læs mere

Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole

Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole Pædagogisk medarbejder -, Sekretariatet ved Børn og Skole, medio 2017 side 1/5 1. Indledning

Læs mere

LEDELSESGRUNDLAG. Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre.

LEDELSESGRUNDLAG. Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre. LEDELSESGRUNDLAG Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre. Du sidder nu med Greve Kommunes ledelsesgrundlag. Ledelsesgrundlaget er en del af ledelseskonceptet, som sætter retning for Greve

Læs mere

Strategi for det specialiserede socialområde for voksne

Strategi for det specialiserede socialområde for voksne Strategi for det specialiserede socialområde for voksne Forord Denne strategi er gældende for hele det specialiserede socialområde for voksne. Strategien er blevet til i forlængelse af, at der er gennemført

Læs mere

Stillingsprofil for direktør i Welfare Tech Region

Stillingsprofil for direktør i Welfare Tech Region Stillingsprofil for direktør i Welfare Tech Region Job- og personprofilen indeholder Stillingen 1. Ansættelsesvilkårene 2. Organisationen 3. Welfare Tech Regions konkrete mål 4. Welfare Tech Regions ydelser

Læs mere

Job- og personprofil for den nye skolechef til Holstebro Kommune

Job- og personprofil for den nye skolechef til Holstebro Kommune Job- og personprofil for den nye skolechef til Holstebro Kommune Indledning: Vores afholdte skolechef gennem 12 år har valgt at gå på pension. Vi søger derfor hans afløser til tiltrædelse 1. april 2015

Læs mere

HØRINGSUDKAST HØRINGSUDKAST

HØRINGSUDKAST HØRINGSUDKAST Sammen er vi bedst - Politik for aktivt medborgerskab Forord Mange borgere bidrager personligt til fællesskabet i Assens Kommune. Det er en indsats, vi værdsætter højt, og som vi gerne vil værne om. Vi

Læs mere

Vi gør det - sammen. Politik for det aktive medborgerskab

Vi gør det - sammen. Politik for det aktive medborgerskab Vi gør det - sammen Politik for det aktive medborgerskab 2017-2021 Kære læser Du har netop åbnet den nordfynske politik for det aktive medborgerskab. Jeg vil gerne give denne politik et par ord med på

Læs mere

Stillings- og personprofil. Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter

Stillings- og personprofil. Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter Stillings- og personprofil Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter Høje-Taastrup Kommune Oktober 2015 Opdragsgiver Høje-Taastrup Kommune Adresse Høje-Taastrup Kommune Bygaden 2 2630 Taastrup 43

Læs mere

Middelfart Kommune Medarbejder- og ledelsesgrundlag

Middelfart Kommune Medarbejder- og ledelsesgrundlag Middelfart Kommune Medarbejder- og ledelsesgrundlag Effektivitet Udvikling Kommunikation Strategi Middelfart Kommune 2015 Oplag: 4.000 stk. Layout og produktion: vielendank.dk MIDDELFART KOMMUNE 2-3 Indhold

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Stillings- og personprofil Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Kort om Danmarks Idrætsforbund Danmarks Idrætsforbund (DIF) er en organisation, der har eksisteret i mere end 100 år. DIF er en sammenslutning

Læs mere

Chef for Byrådssekretariatet og Jura Borgmesterens Afdeling, Aarhus Kommune Job- og personprofil

Chef for Byrådssekretariatet og Jura Borgmesterens Afdeling, Aarhus Kommune Job- og personprofil Chef for Byrådssekretariatet og Jura Borgmesterens Afdeling, Aarhus Kommune Job- og personprofil Marts 2019 Job- og personprofil, chef for Byrådssekretariatet og Jura, Borgmesterens Afdeling, Aarhus Kommune

Læs mere

Holbæk i fællesskab Koncernledelsens strategiplan

Holbæk i fællesskab Koncernledelsens strategiplan Holbæk i fællesskab Koncernledelsens strategiplan 2016+ Indledning Holbæk står, som mange andre kommuner i Danmark, overfor både økonomiske og komplekse samfundsudfordringer. Det klare politiske budskab

Læs mere

Udvidet job- og personprofil. Stillingen

Udvidet job- og personprofil. Stillingen Udvidet job- og personprofil Stillingen Faaborg-Midtfyn Kommune er den geografisk største kommune på Fyn. Kommunen har ca. 52.000 indbyggere fordelt over ca. 65 større og mindre byer, der alle har det

Læs mere

Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune

Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune 1 1. Baggrund Sekretariatet for Job og Økonomi søger en udbudsjurist/-konsulent til et 1-årigt vikariat.

Læs mere

Hvordan passer vandsektoren ind i fremtiden energisystem. Ole Damm SE Big Blue. 4. juli Ole Damm SE Big Blue

Hvordan passer vandsektoren ind i fremtiden energisystem. Ole Damm SE Big Blue. 4. juli Ole Damm SE Big Blue Hvordan passer vandsektoren ind i fremtiden energisystem 1 Centrale målsætninger i Energiaftalen 22-3-2012 2020: 50% vindenergi i elforbruget 2020: 40% reduktion af drivhusgasser set i forhold til 1990

Læs mere

KOMMUNERNE I REGION HOVEDSTADEN GRØN OMSTILLING OG VÆKST HENRIK ROSENBERG SEIDING SENIOR DIRECTOR HERS@RAMBOLL.COM 1

KOMMUNERNE I REGION HOVEDSTADEN GRØN OMSTILLING OG VÆKST HENRIK ROSENBERG SEIDING SENIOR DIRECTOR HERS@RAMBOLL.COM 1 KOMMUNERNE I REGION HOVEDSTADEN HENRIK ROSENBERG SEIDING SENIOR DIRECTOR HERS@RAMBOLL.COM 1 INDHOLD 1. Introduktion og proces 2. Et holistisk perspektiv på grøn omstilling og vækst 3. Eksempler på grøn

Læs mere

Stillings- og funktionsbeskrivelse. Leder af staben for Ældre og Social Service

Stillings- og funktionsbeskrivelse. Leder af staben for Ældre og Social Service Stillings- og funktionsbeskrivelse Leder af staben for Ældre og Social Service Indledning Frederikssund Kommune søger en dygtig leder til staben for Ældre og Social Service. Hvis du, efter at have læst

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE BØRN OG UNGE SØGER EN STRATEGISK HANDLENDE KONTORCHEF

Læs mere

Trafik & Byg Afdelingsleder Vej & Trafik

Trafik & Byg Afdelingsleder Vej & Trafik Maj 2017 Job og personprofil Trafik & Byg Afdelingsleder Vej & Trafik 1 1. Baggrund Da den nuværende afdelingsleder for Vej og Trafik under afdeling - Trafik & Byg i Assens Kommune har valgt nye udfordringer

Læs mere

Fællesskab, sammenhæng og forenkling

Fællesskab, sammenhæng og forenkling Strategi 2018 Fællesskab, sammenhæng og forenkling Region Nordjylland skal sikre borgerne bedre kvalitet, øget faglighed og driftsøkonomisk bæredygtighed inden for alle tre sektorer; Sundhed, Specialsektoren

Læs mere

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Vores formål og hovedopgaver Vores team udvikler læringskoncepter inden for innovation og entreprenørskab, praktisk problemløsning og samspil

Læs mere

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Guldborgsund Kommune har besluttet at udvide direktionen. I den forbindelse er vores centerchef for Teknik og Miljø blevet

Læs mere

ÅRET ER 2050 HVORDAN ENERGIPLANLÆGGER VI? FORSLAG TIL FÆLLES ENERGIVISION I HOVEDSTADSREGIONEN

ÅRET ER 2050 HVORDAN ENERGIPLANLÆGGER VI? FORSLAG TIL FÆLLES ENERGIVISION I HOVEDSTADSREGIONEN ÅRET ER 2050 HVORDAN ENERGIPLANLÆGGER VI? FORSLAG TIL FÆLLES ENERGIVISION I HOVEDSTADSREGIONEN Energivisionen Energivisionen skal Være i tydeligt samspil med ReVUS, så investeringer i energi- og transportsystemet

Læs mere

Værdi / Vision / Mission Strategiske mål og indikatorer

Værdi / Vision / Mission Strategiske mål og indikatorer Værdi / Vision / Mission Strategiske mål og indikatorer Døesvej 70-76 7500 Holstebro Telefon 99 122 222 Værdigrundlag for UCH Uddannelsescenter Holstebro indgår med sine uddannelser i en værdikæde og ønsker

Læs mere

Børn & Unges leadership pipeline. Direktør

Børn & Unges leadership pipeline. Direktør Forvaltningschef Leder af ledere - skoleleder, DT-leder, FU-leder Børn & Unges leadership pipeline Direktør Leder af ledere - områdechef, FU-chef Leder af medarbejder Medarbejder Niveau 1: Direktør Arbejde

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Planlæggere Nordfyns Kommune Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1. INDLEDNING... 3 2. KORT OM NORDFYNS KOMMUNE... 3 3. STILLINGERNE... 4 4. PROFIL... 5 5. ANSÆTTELSESVILKÅR...

Læs mere

Direktør. Job- og kravprofil

Direktør. Job- og kravprofil Direktør Job- og kravprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger ny direktør. Det er Hvidovre Kommunes vision at være Børnenes og Familiernes by med udfordrende tilbud om læring og fritidsliv. Visionen

Læs mere

KOMMISSORIUM FOR STRATEGISK ENERGIPLAN

KOMMISSORIUM FOR STRATEGISK ENERGIPLAN KOMMISSORIUM FOR STRATEGISK ENERGIPLAN August 2019 /sagsnr. 19/28991 Baggrund Den strategiske energiplanlægning, som blev defineret af KL og Energistyrelsen i 2010, er en målsætning om at udbrede omlægningen

Læs mere

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Job- og kravprofil HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Børn og Unge søger en forvaltningschef til at stå i spidsen for det strategiske arbejde med mennesker, kultur og samarbejde i hele

Læs mere

KKR FREMTIDENS ENERGIPLANLÆGNING I HOVEDSTADSREGIONEN

KKR FREMTIDENS ENERGIPLANLÆGNING I HOVEDSTADSREGIONEN FREMTIDENS ENERGIPLANLÆGNING I HOVEDSTADSREGIONEN Projektbeskrivelse til udvikling og implementering af strategisk energiplanlægning Poul Erik Lauridsen Direktør, Gate 21 21 Kommuner Offentlig-privat innovation

Læs mere

KOMMUNERNE I FREMTIDENS ENERGIFORSYNING

KOMMUNERNE I FREMTIDENS ENERGIFORSYNING TEMAMØDE 4 KOMMUNERNE I FREMTIDENS ENERGIFORSYNING TEKNIK OG MILJØ 2019 TEMAMØDE 5 KOMMUNERNE I FREMTIDENS ENERGIFORSYNING Fredericia 26. april 2019 KL er: Kristoffer Slottved, KSL@kl.dk TEMAMØDE 4 KOMMUNERNE

Læs mere

Ledelses- og medarbejdergrundlag

Ledelses- og medarbejdergrundlag Ledelses- og medarbejdergrundlag Redigeret den 27. november 2015 1 of 9 Grundlæggende resultatansvar Kommunikere tydeligt 7 nøglekompetencer: Være rollemodel Være faglig stærk Kommunikere tydeligt Være

Læs mere

Strategisk og analytisk medarbejder til klimaindsatsen og udvikling af fremtidens fjernvarme i Aarhus

Strategisk og analytisk medarbejder til klimaindsatsen og udvikling af fremtidens fjernvarme i Aarhus Job- og personprofil vedrørende stillingen som Strategisk og analytisk medarbejder til klimaindsatsen og udvikling af fremtidens fjernvarme i Aarhus Center for Miljø og Energi Affald Varme Aarhus Teknik

Læs mere

Lokal Agenda 21-strategi 2012-2015

Lokal Agenda 21-strategi 2012-2015 Bilag til LA 21-strategi og handlingsplan sendes i høring Dato: 10. maj 2011 Brevid: 1372548 Forslag til Lokal Agenda 21-strategi 2012-2015 Administrationen Alléen 15 4180 Sorø Tlf.: 70 15 50 00 linnyb@regionsjaelland.dk

Læs mere

BØRN, FAMILIE OG UDDANNELSESUDVALGET

BØRN, FAMILIE OG UDDANNELSESUDVALGET 2. GENERATION BØRN, FAMILIE OG UDDANNELSESUDVALGET INDLEDNING Ved udvalgsformand Janne Hansen Vi lever i en tid med store forandringer. Børnetallet falder og vi har ikke uanede ressourcer til at løse opgaven.

Læs mere

Kalundborg Kommunes. Ledelses- og styringsgrundlag

Kalundborg Kommunes. Ledelses- og styringsgrundlag Kalundborg Kommunes Ledelses- og styringsgrundlag Velkommen til Kalundborg Kommunes nye ledelsesog styringsgrundlag Det beskriver, hvordan vi skaber fælles retning og samarbejde for bedre resultater. Vi

Læs mere

Notat. Oplæg til ny administrativ organisation

Notat. Oplæg til ny administrativ organisation Notat Oplæg til ny administrativ organisation Fredericia Kommune December 2018 Indhold Baggrund... 2 Målsætninger og principper for ny organisering... 4 Borger- og interessentperspektivet:... 4 Forvaltningsperspektivet...

Læs mere

Jobprofil Direktør Erhverv Randers

Jobprofil Direktør Erhverv Randers Jobprofil Direktør Erhverv Randers 1 Indhold i job og personprofil Indhold Baggrund og vilkår... 3 1. Baggrund for stillingsopslaget... 3 2. Ansættelsesvilkår... 3 3. Erhverv Randers... 3 4. Organisation

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN 2015 CENTER FOR BYUDVIKLING OG MOBILITET

VIRKSOMHEDSPLAN 2015 CENTER FOR BYUDVIKLING OG MOBILITET VIRKSOMHEDSPLAN 2015 Teknik og Miljø TEKNIK OG MILJØ RESUME Denne virksomhedsplan er den første virksomhedsplan i det nyetablerede Center for Byudvikling og Mobilitet. Planen skitserer en række identificerede

Læs mere

København december Jobprofil

København december Jobprofil København december 2018 Jobprofil PROFESSIONSHØJSKOLEN ABSALON HR-CHEF 1. Indledning Professionshøjskolen Absalon har bedt Genitor om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny HR-chef. Job- og

Læs mere

Overordnet stillingsbeskrivelse for ledelsen på Præhospitalet

Overordnet stillingsbeskrivelse for ledelsen på Præhospitalet Koncern HR, Stab 21.05.13/PG Overordnet stillingsbeskrivelse for ledelsen på Præhospitalet God ledelse er en forudsætning for et effektivt og velfungerende sundhedsvæsen, som er karakteriseret ved høj

Læs mere

Energiklyngecenteret blev besluttet videreført frem til sommeren 2014 med økonomisk støtte fra 14 kommuner og Region Sjælland.

Energiklyngecenteret blev besluttet videreført frem til sommeren 2014 med økonomisk støtte fra 14 kommuner og Region Sjælland. Sag til K-17 19.april og KKR 11.juni 2013; Strategisk Energiplanlægning på tværs af kommunegrænser. Baggrund Energiklyngecenteret blev besluttet videreført frem til sommeren 2014 med økonomisk støtte fra

Læs mere

Lokal Agenda 21-strategi 2012-2015 FORSLAG Offentlig høring 21. juni 2011 14. oktober 2011

Lokal Agenda 21-strategi 2012-2015 FORSLAG Offentlig høring 21. juni 2011 14. oktober 2011 Lokal Agenda 21-strategi 2012-2015 FORSLAG Offentlig høring 21. juni 2011 14. oktober 2011 Indledning Regionsrådet ønsker med Lokal Agenda 21-strategien for 2012 2015 at fokusere og skabe yderligere sammenhæng

Læs mere

Lokal Agenda 21-strategi 2012-2015 FORSLAG Offentlig høring 21. juni 2011 9. september 2011

Lokal Agenda 21-strategi 2012-2015 FORSLAG Offentlig høring 21. juni 2011 9. september 2011 Lokal Agenda 21-strategi 2012-2015 FORSLAG Offentlig høring 21. juni 2011 9. september 2011 Indledning Regionsrådet ønsker med LA21 strategien for 2012 2015 at fokusere og skabe yderligere sammenhæng i

Læs mere

Til: Magistraten til drøftelse. Mål for Aarhus Oplæg til drøftelse i Byrådet og inddragelsesproces. BORGMESTERENS AFDE- LING Aarhus Kommune

Til: Magistraten til drøftelse. Mål for Aarhus Oplæg til drøftelse i Byrådet og inddragelsesproces. BORGMESTERENS AFDE- LING Aarhus Kommune Til: Magistraten til drøftelse 13. januar 2014 Side 1 af 9 Mål for Aarhus Oplæg til drøftelse i Byrådet og inddragelsesproces i 2014 Byrådet skal i 2014 drøfte og fastsætte målene for Aarhus og herunder

Læs mere

God ledelse i Solrød Kommune

God ledelse i Solrød Kommune SOLRØD KOMMUNE DIREKTIONEN God ledelse i Solrød Kommune Sådan leder vi i Solrød Kommune Marts 2014 Indledning God ledelse er en forudsætning for at skabe attraktive og effektive arbejdspladser - og god

Læs mere

Grøn Generation strategi. Børn og unge som fundament for bæredygtig udvikling

Grøn Generation strategi. Børn og unge som fundament for bæredygtig udvikling Grøn Generation strategi Børn og unge som fundament for bæredygtig udvikling 1 Da jeg selv var knægt, var klimaforandringer og bæredygtighed ikke noget, mine kammerater og jeg gik og tænkte over. Men i

Læs mere

G FOR EVENTS I SØNDERBORG FORRETNINGSGRUNDLA

G FOR EVENTS I SØNDERBORG FORRETNINGSGRUNDLA NDLAG U R G S G IN N T E FORR FOR EVENTS I SØNDERBORG Indhold 1. Formål med et forretningsgrundlag for events 2. Politisk og strategisk sammenhæng 3. Formål og mål for arbejdet med event 4. Organisering

Læs mere

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019 Job- og kompetenceprofil for Chefstilling i Direktionens Stab Marts 2019 1 Herning Kommune søger snarest og senest pr. 1. juni 2019 en ny Chef i Direktionens Stab. Indledning Herning Kommune er med et

Læs mere

ARoS Aarhus Kunstmuseum

ARoS Aarhus Kunstmuseum 08.04.2013. ARoS Aarhus Kunstmuseum Rekruttering af ny direktør Job- og personprofil Baggrund Direktør Jens Erik Sørensen slutter efter 30 år i spidsen for ARoS Aarhus Kunstmuseum. Derfor søger vi hans

Læs mere

Definition af konceptet for Strategisk Energiplanlægning. Masterclass 1, The Netherlands Masterclass 1.2; 2014/06/03

Definition af konceptet for Strategisk Energiplanlægning. Masterclass 1, The Netherlands Masterclass 1.2; 2014/06/03 Definition af konceptet for Strategisk Energiplanlægning Esther Martin Dam Roth, Wied, Erik Alsema, Gate 21 W/E Consultants Masterclass 1, The Netherlands Masterclass 1.2; 2014/06/03 Indhold af Session

Læs mere

Rekruttering af Kontorchef til Center for Jernbane

Rekruttering af Kontorchef til Center for Jernbane Tina Overgaard & Ri Kofod København den 11.12.2013 JOBPROFIL Rekruttering af Kontorchef til Center for Jernbane 1. Indledning Trafikstyrelsen har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen

Læs mere

Job- og personprofil. Skoleleder til Mejrup Skole Holstebro Kommune

Job- og personprofil. Skoleleder til Mejrup Skole Holstebro Kommune Job- og personprofil Skoleleder til Mejrup Skole Holstebro Kommune Indhold 1. Indledning... 2 2. Holstebro Kommune... 2 2.1 Fælles ledestjerne og fælles værdier... 3 2.2 Overordnet administrativ organisation...

Læs mere

Kommunaldirektør til Ishøj Kommune

Kommunaldirektør til Ishøj Kommune til Ishøj Kommune Job- og personprofil Denne job- og personprofil indeholder: Den korte introduktion Organisationen og jobbet Personen Rekrutteringsprocessen 01-12-2016 www.malenehansen.dk Den korte introduktion

Læs mere

Strategi for frivillighed og civilsamfund. Lemvig Kommune

Strategi for frivillighed og civilsamfund. Lemvig Kommune Strategi for frivillighed og civilsamfund Lemvig Kommune 2019-2022 Om vision, politik og strategi i Lemvig Kommune Denne strategi tager udgangspunkt i Lemvig Kommunes vision: Vi er stolte af vore forpligtende

Læs mere

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv.

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv. Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1) Stillingen 2) Ansættelsesvilkår 3) Skoleområdet i Ringsted 4) Søholmskolen Forventningerne

Læs mere

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Job- og personprofil Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Indhold 1. Indledning... 2 2. Holstebro Kommune... 2 2.1 Fælles ledestjerne og fælles værdier... 3 2.2 Overordnet administrativ

Læs mere

Januar 2014 Kortlægning af kommunernes arbejde med strategisk energiplanlægning

Januar 2014 Kortlægning af kommunernes arbejde med strategisk energiplanlægning Januar 2014 Kortlægning af kommunernes arbejde med strategisk energiplanlægning Energiforum Danmark, Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup www.energiforumdanmark.dk ENERGIFORUM DANMARKS KORTLÆGNING AF KOMMUNERNES

Læs mere

UDVIKLINGSPOLITIK

UDVIKLINGSPOLITIK UDVIKLINGSPOLITIK 2018-2021 3 FORORD INDHOLD FORORD Forord 3 Vision 4 Bæredygtighed og cirkulær kommune 5 Demokrati og borgerinddragelse 6 Erhvervslivets herunder turisterhvervets - vilkår 7 Helhedssyn

Læs mere

Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne

Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne Job- og personprofil Organisationen Skanderborg Kommune I Skanderborg Kommune tror vi på, at tillid betaler sig. Denne og andre stærke værdier er styrende

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny centerchef til Center

Læs mere

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune Job- og personprofil Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune 1 1. Indledning Vores nuværende afdelingschef i Natur og Miljø gennem de sidste godt otte år er blevet ansat som forvaltningsdirektør

Læs mere

Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage

Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage Holbæk Kommune Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage Afdelingsledere for: I job og uddannelse 1. Indledning og baggrund for stillingen Den 1. januar 2015 satte Byrådet i Holbæk Kommune en fuldstændig

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE VISION Arbejdstitel: Allerød - det gode liv hele livet, med fællesskaber og bæredygtighed

ALLERØD KOMMUNE VISION Arbejdstitel: Allerød - det gode liv hele livet, med fællesskaber og bæredygtighed ALLERØD KOMMUNE VISION 2031 Arbejdstitel: Allerød - det gode liv hele livet, med fællesskaber og bæredygtighed 1 Indledning til visionen Allerød er en attraktiv kommune at bo i, at drive virksomhed i,

Læs mere

Virksomhedsplan for Ledelsessekretariatet i Teknik og Miljø, Aarhus Kommune 2016

Virksomhedsplan for Ledelsessekretariatet i Teknik og Miljø, Aarhus Kommune 2016 Virksomhedsplan for Ledelsessekretariatet i Teknik og Miljø, Aarhus Kommune 2016 Intro I virksomhedsplanen for 2016 klargør og synliggør vi, hvad Ledelsessekretariatet mere konkret har fokus på i 2016.

Læs mere

Vil du være med på vores lederhold? Vi dyrker ledelse som holdsport

Vil du være med på vores lederhold? Vi dyrker ledelse som holdsport Vil du være med på vores lederhold? Vi dyrker ledelse som holdsport Vi ønsker at skabe synergi og sammenhængskraft på tværs af faggrupper og opgaver i Center for Sundhed og Omsorg Med det mål at virkeliggøre

Læs mere

INNOVATION SILKEBORG. innovationschef. Juni uddybende jobbeskrivelse

INNOVATION SILKEBORG. innovationschef. Juni uddybende jobbeskrivelse Innovationschef innovationschef. Juni 2016 - uddybende jobbeskrivelse Innovationschef innovationsilkeborg Indledning og baggrund Initiativet med at etablere innovationsilkeborg udspringer både af den velfærdsudfordring

Læs mere

Borgmesterpagten. Handleplan for 20 % reduktion af CO 2 udledningen inden 2020. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000

Borgmesterpagten. Handleplan for 20 % reduktion af CO 2 udledningen inden 2020. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Borgmesterpagten Handleplan for 20 % reduktion af CO 2 udledningen inden 2020 Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 1 Forside: Døvehøjskolen Castberggaard har udskiftet oliefyret med solceller og varmepumper;

Læs mere

Vil du være med på vores lederhold? Vi dyrker ledelse som holdsport

Vil du være med på vores lederhold? Vi dyrker ledelse som holdsport Vil du være med på vores lederhold? Vi dyrker ledelse som holdsport Vi ønsker at skabe synergi og sammenhængskraft på tværs af faggrupper samt indsatser i Center for Sundhed og Omsorg Målet er at virkeliggøre

Læs mere

Job- og personprofil for viceområdechefer

Job- og personprofil for viceområdechefer Job- og personprofil for viceområdechefer Direktionsledelse Hvert af de 9 områder i Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune ledes af en direktion, som tilsammen besidder kompetencerne indenfor både faglig,

Læs mere

Notatark. Udkast. Handleplan for Borgmesterpagten

Notatark. Udkast. Handleplan for Borgmesterpagten Notatark Sagsnr. 01.05.12-G00-4-12 Sagsbehandler Niels Rauff Udkast 26.5.2015 Handleplan for Borgmesterpagten Det er Hedensted Kommunes overordnede mål, at blive tilnærmelsesvis CO 2 -neutral. På den baggrund

Læs mere

Strategi-plan 2020: På vej mod "Uddannelse i verdensklasse - med hverdagen som grundstof"

Strategi-plan 2020: På vej mod Uddannelse i verdensklasse - med hverdagen som grundstof Strategi-plan 2020: På vej mod "Uddannelse i verdensklasse - med hverdagen som grundstof" Strategi-plan 2020: På vej mod "Uddannelse i verdensklasse - med hverdagen som grundstof" Skolens VISION for 2020

Læs mere

Børn og Unges Leadership Pipeline de 5 ledelsesniveauer

Børn og Unges Leadership Pipeline de 5 ledelsesniveauer Børn og Unges Leadership Pipeline de 5 ledelsesniveauer Niveau 1: Direktør - Det vi skal kunne Arbejde proaktivt og konstruktivt i et politisk system og samtidig være direktør for Børn og Unge, og sikre

Læs mere