VEDTÆGTER. for MEJERIBRUGETS ARBEJDSGIVERFORENING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VEDTÆGTER. for MEJERIBRUGETS ARBEJDSGIVERFORENING"

Transkript

1 VEDTÆGTER for MEJERIBRUGETS ARBEJDSGIVERFORENING

2

3 1.0 Navn, hjemsted og organisationsforhold 1.1 Foreningens navn er Mejeribrugets Arbejdsgiverforening. 1.2 Foreningens hjemsted er i København. 1.3 Foreningen er en medlemsforening under DI Organisation for erhvervslivet. Alle foreningens medlemmer skal være enten medlem af eller associeret til DI. 1.4 Foreningen og dens medlemmer skal respektere de for DI til enhver tid gældende vedtægter. 1.5 Kontingent til foreningen opkræves af DI samtidig med opkrævning af kontingent for medlemskab/associering til DI. 2.0 Formål 2.1 Foreningen varetager medlemmernes fælles interesser i arbejdsgiverforhold gennem medlemskab af DI, der på foreningens og medlemmernes vegne forhandler og opretter kollektive overenskomster og repræsenterer foreningens medlemmer under opståede fagretlige uoverensstemmelser samt træffer forholdsregler til beskyttelse af medlemmernes interesser i tilfælde af konflikter. 2.2 Da foreningen er medlem af DI, kan foreningens medlemmer, uanset hvad der måtte følge af disse vedtægter eller aftale, ikke opnå en retsstilling i arbejdsretlige forhold over for foreningen, der afviger fra foreningens retsstilling over for DI. 2.3 Foreningen behandler og iværksætter handlingsplaner og projekter til varetagelse af arbejdsgiverinteresser inden for branchen, når bestyrelsen skønner, det er i medlemmernes interesse. 3.0 Medlemskab 3.1 Som medlemmer kan optages andels- og privatejede mejerivirksomheder samt virksomheder, som bestyrelsen skønner har den nødvendige branchemæssige tilknytning. 3.2 Bestyrelsen træffer beslutning om optagelse af nye medlemmer og kan fastsætte særlige vilkår for optagelsen. 3.3 Bestyrelsen kan nægte at optage en virksomhed, der er bundet af forpligtelser, herunder forpligtelser indgået ved kollektiv overenskomst, som bestyrelsen eller DI ikke kan godkende.

4 3.4 En virksomheds medlemskab omfatter alle virksomhedens filialer, afdelinger og arbejdspladser i Danmark, der ikke direkte eller indirekte er medlem af DI, med mindre bestyrelsen og DI dispenserer herfra. 3.5 Hvis en medlemsvirksomhed i kraft af aktiebesiddelse, anpartsbesiddelse eller på andet grundlag har en bestemmende indflydelse over for en anden virksomhed inden for foreningens område, der ikke direkte eller indirekte er medlem af DI, er medlemmet forpligtet til at indmelde også denne anden virksomhed i DI, med mindre bestyrelsen og DI dispenserer herfra. 3.6 Ved optagelse i foreningen opnår medlemsvirksomheden medlemskab af: a) DI, herunder en af DIs regionalforeninger b) Industriens Konfliktfond 4.0 Delegation af kompetence 4.1 Ved optagelse som medlem i foreningen overfører medlemmerne kompetencen til at forhandle og oprette kollektive overenskomster til DI og foreningens medlemmer er derfor pligtige at efterleve de af DI indgåede kollektive overenskomster og aftaler. 4.2 Medlemmerne har ved optagelsen fået overgivet kopi af foreningens og DIs vedtægter, som de er forpligtede til at efterleve. 4.3 Enhver skriftlig meddelelse fra DI om arbejdsgiver- eller overenskomstforhold, der fremsendes med udtrykkelig angivelse af, at meddelelsen har bindende virkning, har bindende virkning for foreningens medlemmer. DIs medlemsblad, cirkulærer og meddelelser er officielle meddelelsesmidler i forhold til foreningens medlemmer, således at alle meddelelser og påbud, jf ovenfor, der offentliggøres heri, betragtes som værende kommet til medlemmernes kundskab. 4.4 Medlemmerne er forpligtet til at overholde en beslutning truffet af Dansk Arbejdsgiverforenings forretningsudvalg eller bestyrelse om, at lønmodtagere, der er omfattet af arbejdskonflikt, ikke må antages af DIs medlemmer. 4.5 Medlemsvirksomheder er, så længe en arbejdsstandsning finder sted inden for en organisation, der er medlem af Dansk Arbejdsgiverforening, forpligtede til, hverken direkte eller indirekte, at handle mod dens interesser hos hvem, arbejdsstandsningen finder sted. Dette gælder navnlig ved, uden forudgående aftale med den pågældende organisation, at påtage sig udførelsen af arbejder, levering af materialer, kørsel eller lignende til foretagender, der er påbegyndt eller kontraheret af den hos hvem, striden finder sted. Ligeledes gælder det navnlig overtagelse af nogen del af leverancer eller præstationer af nogen art, som den pågældende måtte have påtaget sig, før striden udbrød.

5 4.6 Hvis nogen, der ikke er medlem af en organisation under Dansk Arbejdsgiverforening, handler mod interesserne hos den virksomhed, hvor en arbejdsstandsning finder sted, har medlemsvirksomheden i DI pligt til, efter påbud fra Dansk Arbejdsgiverforening, at afbryde forretningsmæssig forbindelse med vedkommende. Denne pligt kan af Dansk Arbejdsgiverforening udvides til også at gælde uoverensstemmelser, som endnu ikke har medført arbejdsstandsning. 5.0 Udmeldelse og udtræden 5.1 Udmeldelse af foreningen kan ske ved anbefalet brev til bestyrelsens formand med mindst 6 måneders varsel til en 1. juli. 5.2 Udmeldelse af foreningen betragtes ikke som udmeldelse af DI. 5.3 Udmeldelse af DI betragtes som udmeldelse af foreningen. 5.4 Et medlemskab slettes ved foreningens foranstaltning, uden iagttagelse af ovennævnte tidsfrister eller terminer, når betingelserne for at være medlem af foreningen ikke længere er til stede. 5.5 Uanset udtræden af foreningen vedbliver medlemmet at hæfte for samtlige de ydelser, der i henhold til vedtægterne bliver at opkræve i anledning af konflikter, som er begyndt før den dag, til hvilken udtrædelsen har fundet sted, ligesom vedkommende også i øvrigt er forpligtet til at efterkomme alle beslutninger eller påbud, der er truffet eller givet i medfør af vedtægterne, så længe sådanne konflikter varer, eller deres følger endnu ikke er hævede. Vedkommende medlem betragtes altså med hensyn til sådanne konflikter og deres følger, uanset den skete udtræden, i enhver henseende vedblivende som medlem af foreningen. 5.6 Et udtrådt medlem har fra udtrædelsesdagen intet krav på foreningens formue, men skal, såfremt formuen er negativ, indbetale sin andel heraf opgjort i forhold til det kontingent, som det udtrådte medlem har indbetalt til foreningen i de nærmest forudgående 5 år. Beløbet indbetales senest 1 måned efter påkrav. 6.0 Generalforsamling 6.1 Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed. Dens beslutninger er bindende for medlemmerne i de tilfælde, hvor bestyrelsen ikke ifølge nærværende vedtægter er bemyndiget til at træffe beslutninger. 6.2 Ordinær generalforsamling afholdes hvert år senest ved udgangen af oktober måned og indkaldes med 6 ugers varsel ved skriftlig meddelelse til hvert enkelt medlem. Dagsorden udsendes til medlemmerne senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse og skal mindst omfatte følgende punkter:

6 1. Aflæggelse af beretning. 2. Aflæggelse af regnskab. 3. Forslag til budget og fastsættelse af kontingent. 4. Valg af bestyrelse. 5. Behandling af indkomne forslag. 6. Eventuelt. 6.3 Ekstraordinær generalforsamling afholdes, hvis bestyrelsen finder det nødvendigt, eller hvis et antal medlemmer, der repræsenterer mindst 1/4 af samlet udbetalt arbejdsløn inden for medlemskredsen, i det sidst afsluttede kalenderår, forlanger det, med angivelse af de emner, der ønskes behandlet. Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling sker med den frist, som forholdene i hvert enkelt tilfælde tillader. 6.4 Forslag, som ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, skal være indgivet til foreningens formand senest 1 måned før generalforsamlingens afholdelse. 6.5 Bestyrelsen udpeger en ordstyrer, der leder mødet og bl.a. afgør alle spørgsmål, der vedrører stemmeafgivningen. 6.6 Hvert medlem er berettiget til at lade sig repræsentere på foreningens generalforsamling med højst 3 personer. Bestyrelsen kan forlange, at medlemmerne skriftligt skal meddele navnene på de personer, som repræsenterer medlemmerne. Stemmeafgivningen kan ske ved fuldmagt. 6.7 Alle afstemninger på generalforsamlingen sker skriftligt på grundlag af udbetalt arbejdsløn i det sidst afsluttede kalenderår. 6.8 Ved udbetalt arbejdsløn forstås den arbejdsløn m.v., der betegnes som A- indkomst og er udbetalt til alle ansatte på virksomheden. 6.9 Hvert medlem har 1 stemme for hver påbegyndt halve million kr. udbetalt arbejdsløn. Såfremt et medlem har ret til at afgive mere end én stemme, kan medlemmet kun deltage i afstemning med sit samlede udelte stemmetal. Dette gælder dog ikke ved bestyrelsesvalg, hvor stemmerne kan deles Alle afgørelser træffes ved almindeligt stemmeflertal blandt de afgivne stemmer, medmindre andet er bestemt i disse vedtægter. Blanke stemmesedler eller undladelse af at deltage i afstemningen regnes for ikke afgivne stemmer og medregnes ikke ved optællingen af stemmer Der føres protokol over forhandlingerne på generalforsamlingen. Protokollen skal underskrives af dirigenten, og kopi sendes til DI Afstemninger om forslag, der kan medføre, at foreningen udtræder af DI, skal ske skriftligt. Forslaget betragtes kun som vedtaget, når det er tiltrådt af ¾ af de afgivne stemmer.

7 7.0 Bestyrelsen 7.1 Bestyrelsen har ansvaret for organisationens daglige ledelse og administration. 7.2 Bestyrelsen består af 5 9 medlemmer, hvoraf mindst halvdelen skal være mælkeproducenter og levere mælk til en medlemsvirksomhed. Ingen af disse producenter må være beskæftiget som funktionær eller virksomhedsleder på en virksomhed inden for mejeribruget. De øvrige bestyrelsesmedlemmer skal være ledere af medlemsvirksomheder eller ansat som funktionærer på sådanne virksomheder. Personer, der er fyldt 70 år, kan ikke vælges eller genvælges som medlemmer af bestyrelsen. Såfremt et bestyrelsesmedlem, der er funktionær eller leder, tiltræder en stilling i en virksomhed, der ikke er medlem af Mejeribrugets Arbejdsgiverforening, udtræder vedkommende omgående af bestyrelsen fra det tidspunkt, hvor aftalen om tiltrædelsen af en sådan stilling foreligger og senest på det tidspunkt, hvor vedkommende opsiger sin hidtidige stilling. Antallet af bestyrelsesmedlemmer besluttes af generalforsamlingen efter indstilling fra bestyrelsen. 7.3 Valg af bestyrelse foretages på den ordinære generalforsamling og sker efter prioriteringsmetoden som anført i Andelsudvalgets betænkning af marts 1967 og i henhold til et af bestyrelsen udarbejdet valgregulativ. Valget gælder for 2 år, således at de valgte mælkeproducenter afgår i lige årstal og de valgte virksomhedsledere eller funktionærer afgår i ulige årstal. 7.4 Bestyrelsen konstituerer sig med formand og næstformand og fastsætter selv sin forretningsorden. Formanden vælges blandt de valgte mælkeproducenter. Bestyrelsen fastsætter formandens honorar samt rejsegodtgørelse og diæter for bestyrelsens medlemmer for deltagelse i møder. 7.5 Bestyrelsens møder ledes af formanden og i dennes fravær af næstformanden. Bestyrelsen er beslutningsdygtig uanset de mødtes antal. Beslutninger træffes med almindeligt stemmeflertal. I tilfælde af stemmelighed er formandens stemme afgørende. Hvert enkelt bestyrelsesmedlem kan forlange skriftlig afstemning. Blanke stemmesedler eller undladelse af at deltage i stemmeafgivningen regnes for ikke afgivne stemmer og medregnes ikke ved stemmeoptællingen. 7.6 Bestyrelsen kan nedsætte udvalg til varetagelse af forskellige opgaver og fastlægger i så tilfælde forretningsordenen for disse. 8.0 Eksterne udvalg og organer 8.1 På foreningens ordinære generalforsamling vælges et antal delegerede til DIs generalforsamling, svarende til det antal mandater, der tilkommer foreningen i henhold til DIs vedtægter. De delegerede varetager foreningens interesser på DIs generalforsamling.

8 De delegerede vælges for ét år ad gangen, idet der afholdes nyt valg på foreningens førstkommende ordinære generalforsamling. 8.2 Bestyrelsen vælger og udpeger i øvrigt repræsentanter til de organer og udvalg inden for foreningens arbejdsområde, hvor foreningen har udpegningsret. 9.0 Daglig ledelse 9.1 Foreningen har ingen direktion, men foreningens daglige administration varetages af DI i henhold til DIs vedtægter og tegningsregler. 9.2 Foreningen tegnes i øvrigt ved underskrift af formanden og 2 bestyrelsesmedlemmer i forening. Formanden og 2 bestyrelsesmedlemmer kan i forening meddele prokura Årsrapport 10.1 Foreningens regnskabsår går fra 1. januar til 31. december Årsrapporten revideres af DIs revisor Kontingent 11.1 Til dækning af udgifterne ved foreningens virksomhed er medlemmerne pligtige at betale et af bestyrelsens fastsat kontingent Foreningens medlemmer betaler kontingent til DI. Dette kontingent fastsættes af DIs generalforsamling Har et medlem ikke rettidigt indberettet den lønsum, medlemmet har udbetalt i det foregående kalenderår, er bestyrelsen berettiget til skønsmæssigt at fastsætte medlemmets lønsum. Den således fastsatte lønsum danner grundlag for kontingentberegningen og tildelingen af stemmer, jf. punkt Opløsning af foreningen For at opløsning af foreningen kan finde sted, skal beslutningen herom træffes på 2 med mindst 3 ugers mellemrum afholdte generalforsamlinger, og på begge disse generalforsamlinger træffes beslutningen ved almindeligt stemmeflertal blandt de afgivne stemmer I tilfælde af foreningens opløsning vælges på den sidste af de to generalforsamlinger et likvidationsudvalg, hvis antal fastsættes af generalforsamlingen. Dette likvidationsudvalg skal forestå foreningens afvikling, herunder forestå afhændelse af foreningens aktiver og indfrielse af eventuel gæld.

9 Samtidig bestemmer generalforsamlingen datoen for ophøret af foreningens virksomhed Hvis det vedtages at opløse foreningen, fordeles eventuel nettoformue eller nettogæld i forhold til udbetalt arbejdsløn i det nærmest forud for beslutningen afsluttede kalenderår Ikrafttræden Disse vedtægter træder i kraft den 1. juli Foranstående vedtægter tiltrædes af: Virksomhedens navn Dato Underskrift

VEDTÆGTER. for MEJERIBRUGETS ARBEJDSGIVERFORENING

VEDTÆGTER. for MEJERIBRUGETS ARBEJDSGIVERFORENING VEDTÆGTER for MEJERIBRUGETS ARBEJDSGIVERFORENING 1.0 Navn, hjemsted og organisationsforhold 1.1 Foreningens navn er Mejeribrugets Arbejdsgiverforening. 1.2 Foreningens hjemsted er i København. 1.3 Foreningen

Læs mere

Vedtægter. for. Kranbranchen

Vedtægter. for. Kranbranchen Vedtægter for Kranbranchen Som vedtaget på generalforsamlingen den 1. april 2016 Sekretariat: Kranbranchen - Dansk Industri - H. C. Andersens Boulevard 18-1787 København V - +45 3377 3339 - 2 - HOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Vedtægter for. Side 1 af 8

Vedtægter for. Side 1 af 8 Vedtægter for Side 1 af 8 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Vagt- og SikkerhedsIndustrien. Foreningens hjemsted er København. 2. Formål Foreningen har til formål at samle virksomheder inden for vagt-

Læs mere

Vedtægter for Procesindustrien

Vedtægter for Procesindustrien Procesindustrien 1787 København V proces.di.dk pi@di.dk Vedtægter for Procesindustrien Vedtaget på foreningens stiftende Generalforsamling den 16. november 1989 Ændringer vedtaget på Generalforsamlingen

Læs mere

1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Vask-, Kosmetik- og Husholdningsindustri. Foreningens navn forkortes VKH.

1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Vask-, Kosmetik- og Husholdningsindustri. Foreningens navn forkortes VKH. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Vask-, Kosmetik- og Husholdningsindustri. Foreningens navn forkortes VKH. Foreningens hjemsted er København. 2. Formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a.

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. NAVN, FORMÅL OG MEDLEMSFORHOLD 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen AP Pension f.m.b.a. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Vedtægter. for. Kranbranchen

Vedtægter. for. Kranbranchen Vedtægter for Kranbranchen Som vedtaget den 10. februar 1989 og med de på generalforsamlingen den 23. marts 2007 og 9. april 2010 vedtagne ændringer. Seneste vedtagne ændringer på generalforsamling den

Læs mere

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ).

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). Vedtægter for Fonden Djurs Vand 1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). 2.0 Selskabets stifter 2.1. Selskabets stifter er Ebeltoft Kommune. 3.0

Læs mere

VEDTÆGTER. for BRUGSFORENINGERNES ARBEJDSGIVERFORENING

VEDTÆGTER. for BRUGSFORENINGERNES ARBEJDSGIVERFORENING VEDTÆGTER for BRUGSFORENINGERNES ARBEJDSGIVERFORENING 2018 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E 1 Formål... 2 2 Indtræden og udtræden... 2 3 Foreningens organer... 3 4 Generalforsamlingen... 4 5 Bestyrelsen...

Læs mere

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening VEDTÆGTER for Ikast Biografforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Ikast Biografforening, og dens hjemsted er Ikast Brande Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at drive biograf

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI).

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). 1. Foreningens navn og hjemsted: 1.1: Foreningens navn er Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Hjemsted er Brancheforeningens

Læs mere

Forslag fra bestyrelsen om ændring af Vedtægtens 3, 10 stk. 1, 10 stk. 2, 10 stk. 4 samt 20 stk. 2

Forslag fra bestyrelsen om ændring af Vedtægtens 3, 10 stk. 1, 10 stk. 2, 10 stk. 4 samt 20 stk. 2 Generalforsamling i Foreningen AP Pension f.m.b.a. Dagsordenens punkt 5.b Bilag 4 Forslag fra bestyrelsen om ændring af Vedtægtens 3, 10 stk. 1, 10 stk. 2, 10 stk. 4 samt 20 stk. 2 Generalforsamlingen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. foreningen. Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er Private golfbaner

VEDTÆGTER. for. foreningen. Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er Private golfbaner VEDTÆGTER for foreningen Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Private golfbaner Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune. 2 Foreningens formål er at varetage fælles interesser

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 2. Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 3.

Læs mere

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Navn Hjemsted Formål... 3 AKT S ORGANISATORISKE TILHØRSFORHOLD DI og DA...

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Navn Hjemsted Formål... 3 AKT S ORGANISATORISKE TILHØRSFORHOLD DI og DA... 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL... 3 1. Navn... 3 2. Hjemsted... 3 3. Formål... 3 AKT S ORGANISATORISKE TILHØRSFORHOLD... 4 4. DI og DA... 4 5. DIs hjælpefonde... 4 MEDLEMSKAB... 4 6. Medlemskab... 4 7. Beregningsgrundlag

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Kapitel 1: Navn, Hjemsted og Formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Stjerneparken. Stk. 2. Grundejerforeningen område er del af matr. nr. 4. a.

Læs mere

!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Love for Stålforeningen Foreningen af danske Stålgrossister

!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Love for Stålforeningen Foreningen af danske Stålgrossister Love for Stålforeningen Foreningen af danske Stålgrossister Fastsat på den stiftende generalforsamling den 3. september 1975 med ændringer, vedtaget på generalforsamlinger af 5. maj 1976, 8. maj 1980,

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker

Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker 1 Foreningens navn Foreningens navn er Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker. 2 Formål Foreningens formål er at sikre, at

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

V E D T Æ G T E R. For. Dansk Kollektiv Trafik. Vedtaget på foreningens stiftende generalforsamling den 21. juni 2016

V E D T Æ G T E R. For. Dansk Kollektiv Trafik. Vedtaget på foreningens stiftende generalforsamling den 21. juni 2016 V E D T Æ G T E R For Dansk Kollektiv Trafik Vedtaget på foreningens stiftende generalforsamling den 21. juni 2016 - 2 - Navn, hjemsted og formål. 1 Foreningens navn er Dansk Kollektiv Trafik (DKT). Binavn

Læs mere

Affalds- og Ressourceindustrien - ARI VEDTÆGTER. Foreningens navn er Affalds- og Ressourceindustrien. Foreningens navn forkortes ARI.

Affalds- og Ressourceindustrien - ARI VEDTÆGTER. Foreningens navn er Affalds- og Ressourceindustrien. Foreningens navn forkortes ARI. hm Juni 2017 - ARI VEDTÆGTER Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningens navn forkortes ARI. Foreningens hjemsted er København. 2. Formål Foreningens formål

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

VEDTÆGTER for Den danske Fondsmæglerforening

VEDTÆGTER for Den danske Fondsmæglerforening 131 VEDTÆGTER for Den danske Fondsmæglerforening I Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Den danske Fondsmæglerforening" Foreningen benytter også navnet: "Fondsmæglerforeningen". På engelsk benytter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AGRI NORD

VEDTÆGTER FOR AGRI NORD VEDTÆGTER 2018 VEDTÆGTER FOR AGRI NORD Navn og hjemsted Medlemskontingent 1 Foreningens navn er AGRI NORD med adresse: Hobrovej 437, 9200 Aalborg SV. Foreningen er medlem af Landbrug & Fødevarer. Formål

Læs mere

V E D T Æ G T E R for FORENINGEN NYKØBING F. TEATERS VENNER

V E D T Æ G T E R for FORENINGEN NYKØBING F. TEATERS VENNER Advokatfirmaet Drachmann Skolegade 24 4800 Nykøbing Falster Telefon 54 84 50 50 Fax 54 84 50 99 www.drachmann.com J.nr.: JT-11734-44 V E D T Æ G T E R for FORENINGEN NYKØBING F. TEATERS VENNER NAVN. 1.

Læs mere

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11 BECH-BRUUN MARKUP 06.10.2017 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 11 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse...

Læs mere

Stk. 2. Foreningens formål søges opnået ved at indgå overenskomster og aftaler om medlemmernes honorar- og arbejdsforhold m.v.

Stk. 2. Foreningens formål søges opnået ved at indgå overenskomster og aftaler om medlemmernes honorar- og arbejdsforhold m.v. Navn 1. Foreningens navn: Tolkeforeningen. Formål 2. Foreningens formål er på partipolitisk uafhængigt grundlag at værne og fremme medlemmernes branchemæssige, økonomiske og sociale interesser i forhold

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN. (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF)

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN. (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF) VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF) Vedtaget den 15. september 1964. Ændret den 17. april 1970, den 14. april 1972, den 26. april 1974, den 26. august 1975,

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Foreningen Liv i Landsbyen

V E D T Æ G T E R. Foreningen Liv i Landsbyen V E D T Æ G T E R for Foreningen Liv i Landsbyen - et socialøkonomisk projekt ALKEN * BJEDSTRUP * BOES * ILLERUP * SVEJSTRUP Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Foreningen Liv i Landsbyen

Læs mere

Vedtægt for Sundhed Danmark

Vedtægt for Sundhed Danmark Vedtægt for Sundhed Danmark 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Sundhed Danmark 1.2 Foreningen kan derudover bruge Foreningen af danske sundhedsvirksomheder i sin kommunikation 2 Formål 2.1 Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011

Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011 Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011 Vedtægter for Østjysk Landboforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østjysk Landboforening. Foreningens hjemsted er Horsens kommune.

Læs mere

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Turismefremme Foreningens hjemsted er formandens virksomhedsadresse, eller der hvor foreningens sekretariat er beliggende. Formanden

Læs mere

Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde

Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde 1. Navn og hjemsted Lokalforeningens navn er DAF Roskildeafdelingen. Dens hjemsted er formandens adresse. 2. Formål Lokalforeningens

Læs mere

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK)

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Stabyhoun Klub (forkortet DASK). Klubben er stiftet den 4. december 2004 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Doc.nr.: Vedtægter

Doc.nr.: Vedtægter B Ø R S M Æ G L E R F O R E N I N G E N Doc.nr.: 263289 Vedtægter Side 2 I Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Den danske Børsmæglerforening" Foreningen benytter også navnet: "Børsmæglerforeningen"

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a.

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Vedtægter for Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Selskabets navn er Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Selskabet driver endvidere

Læs mere

Forslag til: VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET (til afstemning den 17 november 2010) SØNDERBORG KOMMUNE

Forslag til: VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET (til afstemning den 17 november 2010) SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til: VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET (til afstemning den 17 november 2010) I SØNDERBORG KOMMUNE 1 Navn og hjemsted. Vandrådets navn er Vandrådet i Sønderborg Kommune efterfølgende benævnt som Vandrådet

Læs mere

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN Vejlaugets navn er Grøftekanten. 1. Navn og hjemsted: Dets hjemsted er Odsherred Kommune. Vejlaugets adresse er den til enhver tid siddende formands bopælsadresse, der

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Støtteforeningen for Sæby Svømmebad. Stk. 2. Foreningens formål er at give folkelig

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON. 1 Navn. 2 Formål. Dansk Beton har til formål at varetage medlemmernes fælles erhvervsinteresser.

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON. 1 Navn. 2 Formål. Dansk Beton har til formål at varetage medlemmernes fælles erhvervsinteresser. VEDTÆGTER FOR DANSK BETON 1 Navn Branchefælleskabets navn er DANSK BETON. 2 Formål Dansk Beton har til formål at varetage medlemmernes fælles erhvervsinteresser. Branchefælleskabet er en fælles organisation

Læs mere

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål.

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Visionscenter for Fred". Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation 1 Organisationens navn er Danske Kliniske Onkologers Organisation 2 Organisationens formål er at varetage medlemmernes faglige, organisatoriske, økonomiske og kollegiale interesser 3 Medlemskab 3.1 Organisationen

Læs mere

Vedtægter for Østjysk Landboforening med forslag til vedtægtsændringer gældende fra 11. marts 2015

Vedtægter for Østjysk Landboforening med forslag til vedtægtsændringer gældende fra 11. marts 2015 Vedtægter for Østjysk Landboforening med forslag til vedtægtsændringer gældende fra 11. marts 2015 Vedtægter for Østjysk Landboforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østjysk Landboforening. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 10 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse... 5 3.2 Medlemmernes forpligtelser...

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER

V E D T Æ G T E R. for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER V E D T Æ G T E R for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER 2010 1 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: Brancheforeningen for Reklameartikler. Foreningens hjemsted er: Næstved. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for. Støvring Svømmehal

Vedtægter for. Støvring Svømmehal Vedtægter for Støvring Svømmehal 1. Den selvejende almennyttige forenings navn er»støvring SVØMMEHAL«og dens hjemsted er Rebild Kommune. 2. Foreningens formål er drift og udlejning af svømmehal og anden

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A.

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. 1 Foreningens navn Foreningens navn er Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. (forkortet FBL) 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er Brejning Strand

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FABRIKSBETONFORENINGEN. (Danish Ready Mixed Concrete Association) 1 Formål og identitet

VEDTÆGTER FOR FABRIKSBETONFORENINGEN. (Danish Ready Mixed Concrete Association) 1 Formål og identitet VEDTÆGTER FOR FABRIKSBETONFORENINGEN (Danish Ready Mixed Concrete Association) 1 Formål og identitet Dansk Beton Fabriksbetonforeningen er en branchesammenslutning, hvis formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter. for. Fonden Djurs Vand

Vedtægter. for. Fonden Djurs Vand Vedtægter for Fonden Djurs Vand 1.0 Selskabet navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). 2.0 Selskabets stifter 2.1. Selskabets stifter er Ebeltoft Kommune. 3.0 Selskabets

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Dansk Byggeri, Nedbrydningssektionen

V E D T Æ G T E R for Dansk Byggeri, Nedbrydningssektionen V E D T Æ G T E R for Dansk Byggeri, Nedbrydningssektionen Sektionens navn er DANSK BYGGERI, NEDBRYDNINGSSEKTIONEN. Dens hjemsted er Dansk Byggeri, Nørre Voldgade 106, 1015 København K. 1. 2. Sektionens

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr

VEDTÆGTER. FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr VEDTÆGTER FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr. 27490379 1 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: DPA Danish Promotion Association. Foreningens hjemsted er: Næstved. Formål 2 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Hospitalsklovne. Foreningen anvender navnet Danish Hospital Clowns i internationale sammenhænge. 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Odder - Skanderborg Foreningens hjemsted er Odder kommune. Foreningen er dannet ved

Læs mere

Vedtægter for Aars Vand

Vedtægter for Aars Vand Vedtægter for Aars Vand NAVN OG HJEMSTED: Selskabets navn er Aars Vand. 1 Selskabets hjemsted er Vesthimmerlands Kommune 2 FORMÅL: Selskabets formål er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende

Læs mere

Vedtægter for Dansk Akvakultur

Vedtægter for Dansk Akvakultur Vedtægter for Dansk Akvakultur Navn og Hjemsted 1 Foreningens navn er Dansk Akvakultur. Internationalt anvendes navnet The Danish Aquaculture Organisation. Dansk Akvakultur har hjemsted i Silkeborg Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER for GA ØSTJYLLAND

VEDTÆGTER for GA ØSTJYLLAND VEDTÆGTER for GA ØSTJYLLAND I FORENINGENS NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn Stk. 1. Foreningens navn er GA Østjylland. 2 Foreningens formål Stk. 1. Foreningens formål er gennem organisatorisk fællesskab

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE Love for DANSKE KLOAKMESTRE 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Kloakmestre, med binavn Foreningen af Autoriserede Kloakmestre i Danmark. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Key2Green

VEDTÆGTER. for. Key2Green 9. maj 2011 VEDTÆGTER for Key2Green Navn, hjemsted og formål 1. Navn Foreningens navn er Key2Green. 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er Odense kommune. 3. Formål Foreningens formål er at styrke danske

Læs mere

Formål 2.1 Organisationen er landsdækkende for virksomheder, der beskæftiger sig med genvinding og genbrug.

Formål 2.1 Organisationen er landsdækkende for virksomheder, der beskæftiger sig med genvinding og genbrug. GI Vedtægter 1. Navn Organisationens navn er: "GenvindingsIndustrien". 2. Formål 2.1 Organisationen er landsdækkende for virksomheder, der beskæftiger sig med genvinding og genbrug. 2.2 Organisationens

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Foreningen DJ & Producer Academy Denmark

V E D T Æ G T E R. Foreningen DJ & Producer Academy Denmark V E D T Æ G T E R for Foreningen DJ & Producer Academy Denmark Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Foreningen DJ & Producer Academy Denmark. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Formål

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX.

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX. Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AUTOBRANCHENS ARBEJDSGIVERFORENING

VEDTÆGTER FOR AUTOBRANCHENS ARBEJDSGIVERFORENING VEDTÆGTER FOR AUTOBRANCHENS ARBEJDSGIVERFORENING 1. Navn og hjemsted Arbejdsgiverforeningens navn er AutoBranchens Arbejdsgiverforening. Foreningens domænenavn er registreret som www.abaf.dk. Arbejdsgiverforeningens

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Vedtægter for Netværk Modermærkekræft (NeMo) 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Stk. 1. Foreningens navn er Netværk Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands

Læs mere

Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet

Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet 23.04.2008 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er De Frie Producenter stiftet 23.04.2008. Foreningens hjemsted er Gentofte Kommune. 2. FORENINGENS

Læs mere

VEDTÆGTER. Stk. 1. Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved 2, FORMÅL. Stk. 1.

VEDTÆGTER. Stk. 1. Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved 2, FORMÅL. Stk. 1. VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING HOVEDAFDELINGEN 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved Kommune. 2,

Læs mere

Vedtægter. for brancheforeningen Dansk Luftfart

Vedtægter. for brancheforeningen Dansk Luftfart Vedtægter for brancheforeningen Dansk Luftfart Vedtaget på foreningens stiftende generalforsamling den 25. maj 2010 Ajourført efter generalforsamling 23. maj 2013 ( 13, 8 og 16) Ajourført efter generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET 1. NAVN. Foreningens navn er Grundejerforeningen Lærke-, Spurve- og Vibevænget". Foreningens hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern Kommune.

Læs mere

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder.

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder. Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes forhold til foreningen 8-12 Kap.

Læs mere

Foreningsvedtægt. Foreningens navn, formål og hjemsted

Foreningsvedtægt. Foreningens navn, formål og hjemsted Foreningsvedtægt Foreningens navn, formål og hjemsted Foreningens navn er Humleboet 2008 (herefter benævnt Foreningen). 1 Foreningens formål er at afholde faglige og sociale arrangementer for familier,

Læs mere

Vedtægter. for Gulvsektionen under Dansk Byggeri

Vedtægter. for Gulvsektionen under Dansk Byggeri Maj 2015 Vedtægter for Gulvsektionen under Dansk Byggeri 1 / 8 Indhold 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemsforhold 4 Ophør 5 Medlemmets forpligtelser 6 Eksklusion 7 Generalforsamling 8 Bestyrelsen 9 Regnskab

Læs mere

Vedtægter for Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne

Vedtægter for Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne Maj 2016 Vedtægter for Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne. Foreningens hjemsted er København. Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse.

VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR 1 Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011).

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). Vedtægter Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby 2 Foreningens hjemsted er Slagelse

Læs mere

Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Glumsø Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Næstved Kommune. 2 - Formål

Læs mere

Vedtægter for Frørup Andelskasse

Vedtægter for Frørup Andelskasse Vedtægter for Frørup Andelskasse 1 Navn, hjemsted og formål Andelskassens navn er Frørup Andelskasse. Dens hjemsted er Nyborg Kommune. Det er Andelskassens formål at drive virksomhed som pengeinstitut,

Læs mere

Vedtægter for Alufacadesektionen

Vedtægter for Alufacadesektionen Vedtægter for Alufacadesektionen 04. juni 2013 Dokumentnr.: 261524 1 Navn og hjemsted Sektionens navn er Alufacadesektionen, der er en sektion under Dansk Byggeri. Alufacadesektionens hjemsted er Københavns

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tingvangen" 2. Foreningens hjemsted er Randers kommune under Randers ret, der

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø Kap. 1. Grundejerforeningens navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Haraldsted Sø. 1 2 Grundejerforeningens hjemsted er

Læs mere

VEDTÆGTER FORMÅL HJEMSTED MEDLEMMER

VEDTÆGTER FORMÅL HJEMSTED MEDLEMMER Af 23. maj 2016 VEDTÆGTER 1 FORMÅL Textil & Tøj, Brancheforeningen for im og eksportører har til formål at fremme sammenholdet indenfor branchen og i enhver henseende at varetage medlemmernes erhvervsmæssige

Læs mere

Vedtægter for Sønderjysk pigekor

Vedtægter for Sønderjysk pigekor Vedtægter for Sønderjysk pigekor 1 Foreningen. 1.1 Foreningens navn er Sønderjysk Pigekor. Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune. Foreningens formål er at fremme korsang for piger i alderen 6-20 år..

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987.

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2006. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2007. Kapitel 1: Indledende

Læs mere

VEDTÆGTER DANSKE KREDS

VEDTÆGTER DANSKE KREDS VEDTÆGTER DANSKE KREDS 1 Navn og hjemsted 1.1 Kredsens navn er Danske Kreds, Den faglige organisation i Danske Bankkoncernen. Dens hjemsted er København. 1.2 Danske Kreds er tilsluttet Finansforbundet

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Som vedtaget den 25/2 2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Foreningen Glostrup Kulturhus. Stk. 2: Foreningen Glostrup Kulturhus har hjemsted i

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152 Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2-152 8520 Lystrup 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2

Læs mere

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup VEDTÆGTER for Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen HVIDE KLINT, Svenstrup. 2. Foreningen omfatter alle parceller udstykket fra matr. nr. 4b Svenstrup by,

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

VEDTÆGTER MARTS 2018

VEDTÆGTER MARTS 2018 VEDTÆGTER MARTS 2018 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Sydvestjysk Landboforening. Dens primære område er Syd- og Vestjylland, og dens hjemsted er John Tranums Vej 25, 6705 Esbjerg Ø. Formål 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen xx

Vedtægter for grundejerforeningen xx Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Foreningen. Dansk Lastbil Nostalgi (note 1)

VEDTÆGTER. for. Foreningen. Dansk Lastbil Nostalgi (note 1) 1 Sagsnr.: 401.167-35 LFA/lsn VEDTÆGTER for Foreningen Dansk Lastbil Nostalgi (note 1) Note 1: Ændret den 17.06.2017 2 Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Finansiering

Læs mere

V E D T Æ G T E R for den selvejende institution

V E D T Æ G T E R for den selvejende institution V E D T Æ G T E R for den selvejende institution Skrejrupvej 9B, 8410 Rønde CVR-nr: 32573010 www.roendeic.dk 1 Navn Institutionens navn er Rønde Idrætscenter. Institutionen er selvejende og har hjemsted

Læs mere

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening J.nr.: 05-63398 Vedtægter Odense Glasværks Støtteforening 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Odense Glasværks Støtteforening. 1.2. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. 2. Formål 2.1. Foreningens

Læs mere