Gambias Venner. Medlemsnyt nr. 46 juni Det nytter at hjælpe!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gambias Venner. Medlemsnyt nr. 46 juni 2012. Det nytter at hjælpe!"

Transkript

1 Gambias Venner Medlemsnyt nr. 46 juni 2012 Det nytter at hjælpe!

2 Indholdsfortegnelse Børn fra Bakau, Gambia 1 Indholdsfortegnelse og webbank 2 Tak til alle sponsorer 3 Idas rejse til Gambia 4-5 Bente og Johns tur 6-7 Betaling for sponsrorbørn 8-9 Annoncer 10 Generalforsamling Indspektionsrejse m. formanden 15 Bliv sponsor for et barn 16 Foreningskontingent 17 Goodwill Ambassadør bliver 25år 18 Årets Gambia ven 19 Brev for søsterforeningen 20 Pers jubilæum 22 Afhentning af skoleustyr 23 Bestyrelsens sammensætning 26 Annonce 28 Betaling via webbank Bestyrelsen har på baggrund af tidligere henvendelser gjort det muligt for medlemmer og sponsorer, at betale medlemskontingent, sponsorskab eller penge gaver på Webbank. Her benyttes følgende: Reg. Nr Konto. Nr Jeg blev sponsor - fordi min søn skal lære, at der er børn, der ikke har det lige så godt som ham Frisør: Anna Teresa Moralez.

3 Stor tak til alle sponsorer. Der skal lyde en kæmpe tak til alle, der er sponsorer, plus dem der donerer udstyr til skoler, hospitaler og penge til istandsættelse af klinikken i Panchang. Vi er med til at give knap 150 børn skolegang og dermed en fremtid, som de ellers ikke ville få. Gambia er det mindste land i Vestafrika og et af de fattigste lande i Afrika. Der er ingen krige eller katastrofer, derfor bliver det let overset, et stort problem er malaria og mange af børnenes forældre er analfabeter. Der er flere solstrålehistorier, hvor børnene har gået på universitet efter almindelig skolegang og fået høje uddannelser, som læger, øjenlæger, advokater mm., og de bruger uddannelsen til at tage ud og slå sig ned i landet, hvor nøden er størst, så de dermed hjælper de fattigste.

4 Idas tur til Gambia. Jeg blev student sommeren 2011 i Esbjerg, og havde bestemt at jeg ville rejse i mit sabbatår. Afrika var et stort ønske, så valget faldt hurtig på Gambia, da jeg også har et sponsorbarn der. Jeg ankom i september måned i slutningen af regntiden. Det regnede hver anden dag, mest om aftenen, ofte med voldsom torden. Jeg tog med Dampha, formand for The Depot, ud til Sukuta Health Center. Her uddelte jeg tøjbamser og andet legetøj til malariesyge børn. Bagefter blev jeg vist rundt på klinikken. - Jeg takkede for besøget og gav udtryk for min dybe beundring for hvordan de taklede og drev klinikken med de få ressourcer de havde. Jeg var i Banjul et par gange, for at besøge Albert Market. Der var ikke det man ikke kunne købe, fra fluesmækkere forlængerledninger til tøj

5 og krydderier. De prøvede at lokke med alle midler for at sælge noget. Jeg lærte hurtig at prutte om prisen. I min anden uge blev jeg frivillig på en privat skole, der gik op til 6 klasse. Her observerede jeg undervisningen og hjalp til hvor jeg kunne, bl.a. rettede jeg opgaver og hjalp til ved gruppearbejde. Efter et par dage begyndte de små børn at komme og læne sig op ad mig og ville holde mig i hånden. Taxa systemet i Gambia kan virke kompliceret, men jeg fandt hurtig ud ad hvordan det fungerede, så jeg vovede mig ud i en af de gule billige 7 Dalasis taxaer, på en strækning fandtes der flere endestationer, og skulle man videre måtte man over i en anden taxa. Jeg havde en enkel dårlig oplevelse dernede med en bumster, der ikke ville lade mig være i fred. Han gik så vidt at han opsøgte mig på hotellet i Bakau. Han var meget ubehagelig, men det var den eneste gang jeg følte mig utryg. Ellers blev jeg mødt med smil og glæde af Gambianerne, der på trods af stor fattigdom udstråler kærlighed. Den sidste dag mødte jeg mit sponsorbarn, Awa. Jeg genkendte hende straks, fra billedet jeg havde. Vi kiggede hinanden i øjnene og mit hjerte smeltede. Vi havde den mest fantastiske dag sammen. Rejsen til Gambia har givet mig mange oplevelser i bagagen og jeg er overbevist om at tage dertil igen. Medlem og sponsor. Ida Egdalen

6 En spændende ferieoplevelse. Atter i år har vi været på en 2 ugers ferie i Gambia, fra 2. til 12. februar Vi skulle skifte fly i Brussels, hvor der er et par timers ventetid. Mens vi ventede på at blive tjekket ind til næste fly, fik vi en invitation stukket i hånden af en dansk dame. Hun var med til at arrangere konservatoriets pigekor fra Esbjerg, der skulle synge flere steder i Gambia. Vi fortalte, at vi havde kordragter med i vores container, som vi skulle modtage, når vi kom frem. Det var jo en oplagt mulighed at få afleveret disse dragter i forbindelse med denne gæsteoptræden den 12. februar i en kirke i Serekunda. Da dagen oprandt, hvor vi kom til Trinity Methodist Church, viste det sig, at vi kendte præsten Willi Carr, der har været tidligere formand i Gambias Venners søsterforening. Vi havde forinden afleveret alle kordragterne til senere overrækkelse til kirkens voksne kor. Præsten takkede mange gange for dem i sin tale. Det blev en dejlig formiddag med vekslende taler, sange fra sangbøgerne og ikke mindst pigekorets dejlige sang.

7 Der var mødt mange mennesker op i deres fineste tøj for at overvære ceremonien, meget mere festligt, end når man tænker på danskernes kirketøj. Efter gudstjenesten blev kordragterne, som er skænket af Herlufsholm koret i Næstved, overrakt. De blev meget glade for de flotte dragter. Konservatoriets pigekor skulle efterfølgende på en 3 dages tur til George Town, hvor de skulle optræde. Det blev helt sikkert en kæmpe oplevelse for dem. Pigerne er mellem 10 og 20 år. Bente og John Møller. Kontaktpersoner.

8 Betaling af sponsorbørn i Gambia. Vi mødtes med containeransvarlig Dampha og John Torp, som har doneret kr til at renovere klinikken i Pancang. Alle børn fra Bandjulinding lower basic og upper school plus Bakau skulle møde på depotet med forældre og en lærerrepræsentant. Vi fik taget fotos, kontrollerede deres papirer og betalte så for deres skolegang. 3. nov. Vi startede meget tidligt; det var utroligt varmt, turen gik til Killy, Sibanor og Sinteth. Både forældre og børn er mødt op, så det tog lang tid at ordne alle papirerne. Dernæst det samme i Sibanor. I Bondali var der 4 nye elever, vi fik et rigtigt godt indtryk af skolen. Sigga Saine havde lavet en udregning på 1566 dalasi, jeg forstår ikke, hvorfor denne skole er så dyr i forhold til de andre. Min anbefaling er, at vi ikke tager flere elever herfra. Det er min fornemmelse, at hun snyder børnene og forældrene til egen fordel. Flere elever havde hullede og tyndslidte uniformer til trods for, at der er blevet betalt for 2 hvert år nov. Betalte børn på depotet, en enkelt havde glemt papirer og måtte vente til næste dag 6. nov. Det var Tobaski i dag, lidt som jul hos os. Alle festede, folk gik i moskeen og bad, og der blev slagtet et lam. Alle børn gik rundt og ønskede god Tobaski og modtog en lille ting eller penge. 7. nov. I dag var jeg ude at aflevere rideudstyr til heste folkene. De blev meget glade, da det er svært at skaffe hernede og meget dyrt. 8. nov. I dag er vi igen på depotet, hvor de børn kom, der ikke havde deres ting i orden. Der dukkede en del op med forældre, så det var dejligt. Om aftenen spiser vi med John Torp, som havde inviteret os på Kombo Beach hotel. Hyggeligt at være almindelig turist for en aften. 9. nov. På depotet hele dagen. 10. nov. Vi fik betalt 3 børn i dag. Mens vi ventede på dem, kom der en hilsen til os i radio Hiltop. Vi besluttede at kigge forbi, og det var rigtig hyggeligt. 11. nov. Nu var der tid til afslapning, og en dejlig ridetur på stranden. Så var det ved at være tid til at pakke kufferten igen, til det kolde Danmark. Heidi Pocchiarini.

9

10 Gambias Venners generalforsamling 2012 Årets generalforsamling blev afviklet lørdag den 12. maj 2012 i lokalerne på gartneriet Rosa Danica A/S i Marslev på Fyn. Det var indehaveren af gartneriet, Torben Moth Madsen, som samtidig er foreningens formand Vincent Hamadi Bahs arbejdsgiver, som igen gratis havde stillet lokaler til rådighed for afviklingen af foreningens årlige generalforsamling. Det var således nogle flotte og lyse rammer der mødte de fremmødte medlemmer og man tilbragte nogle hyggelige timer sammen omkring afviklingen af generalforsamlingen og sluttede af med kaffe og brød. Stor tak til indehaver Torben Moth Madsen, cropmanager kaktus Frank Rohde og formand Torben Nielsen for den store velvilje. Det er foreningen utroligt glade for og sætter stor pris på. Bestyrelsen

11 Kort referat af generalforsamlingen den 12. maj 2012 holdt på Rosa Danica i Marslev. Det komplette referat kan læses på foreningens hjemmeside Formanden Vincent Bah bød alle medlemmer velkommen til den årlige generalforsamling. Herefter blev Dres (Knud Erik Andreasen) valgt som dirigent. Dres takkede for valget og konstaterede at valget var lovligt varslet ved udsendelse af brev 23. april 2012 af formanden i Turup. Dagsorden blev gennemgået og godkendt. Herefter præsenterede bestyrelsen sig. Der var 20 stemmeberettigede til stede. Valg af stemmetællere blev Berit Andreasen og Finn Vadum. Formandens beretning: (i forkortet udgave) Det er hans første årsberetning som formand. Han takker bestyrelsen for deres arbejdsindsats i året der er gået. Gambias Venner står hele tiden overfor nye udfordringer, vi skal samarbejde om at løse dem. På bestyrelsesmødet i august 2011 blev bestyrelsen nødt til at konstituere sig, da Per Hausmann fratrådte pga. helbredsproblemer. Vincent Bah overtog formandsposten med en klar fornemmelse af opgaven og med en ydmyg erkendelse af ansvar på sine og resten af bestyrelsens skuldre. Formanden håber på at bestyrelsesmedlemmerne vil gøre en fælles indsats i løbet af det kommende år for at løse opgaverne. Bestyrelsen har været meget aktiv, engageret og ydet et godt stykke arbejde i forbindelse med de udfordringer, vi har stået over for.

12 De vigtigste mål for Gambias Venner er: 1 Vi vil arbejde hårdt for at håndtere sponsorordningen effektivt. 2 Fortsat sikre modtagelse og distribution af containere med udstyr i Gambia. 3 Skaffe flere medlemmer til foreningen. 4 Forbedring af vores organisation. Vincent gav ordet videre til sponsoransvarlig Tove Schiewe Tove fortalte, at det er 4. gang en fra bestyrelsen tager til Gambia for at betale for skolegangen. Det har vi god erfaring med. Vi vil fortsat have 5 hovedskoler og skære ned på de andre. Heidi Pacchiarini var i november 2011 i Gambia for at betale 120 børns skolegang fordelt på 34 skoler. Det lykkedes for Heidi og Ousman Dampha fra depotet at finde de fleste børn, som så blev betalt. Nogle enkelte havde forladt skolen, men også de blev fundet og betalt, med mindre de var flyttet til en skole, vi ikke arbejder sammen med. Dirigenten gav ordet til kassereren. Erling K Nielsen gennemgik årsregnskabet. Der blev stillet spørgsmål fra John Møller ang. skade på bil og medførende erstatning. Herefter blev regnskabet godkendt. Fastsættelse af næste års kontingent forblev uændret. Under punktet for indkomne forslag blev der bl.a. drøftet betaling af sponsorbørn og en rejse derned til en fra bestyrelsen. Det blev vedtaget. Bestyrelsen vil arbejde med alle de nye ideer der blev fremlagt. Næste punkt: Valg af bestyrelsesmedlemmer: Vincent Bah, Inga Bendorff, Heidi Pacchiarini og Jette Sørensen er villige til genvalg. Alle blev valgt. Næste punkt: Valg af suppleanter: Steen Anderson er villig til genvalg. Han blev valgt som 1. suppleant. Som 2. suppleant blev forslået T.K. Jensen, Silkeborg. Han blev valgt. Næste punkt: Valg af ekstern revisor: K T Revision blev genvalgt.

13 Næste punkt: Valg af intern revisor: Inga Thiel og Mogens Weiss blev genvalgt Næste punkt: Eventuelt: John Møller fortalte, at depotet i Gambia trænger til renovering. Porten er ved at falde af og væggen revnet. Arbejdet vil koste ca danske kr. Mona som er kontaktperson har fået tilbudt 5 kubikmeter kladdehæfter. Hun har givet kr. for dem betalt af egen lomme. Foreningen siger mange tak. John Møller tænker på hvor længe han kan blive ved med at hjælpe foreningen. Der står en container i Næstved, og John spekulerer på om den kan sendes til Gambia med værktøj, så gambianerne selv kan reparere, når han stopper. Per Hausmann stopper som containeransvarlig til september 2012; Vincent Bah tilbød at overtage, i starten med hjælp fra Per. Depotet er blevet ryddet for træer og folkene ønsker at vi tager frø med derned. Såsom tomat, agurk, aubergine og salat. Vi diskuterede flere forslag fra John Torp. Årets Gambia Ven blev Vognmand Svend Pedersen fra Silkeborg Til slut takkede formanden Vincent Bah for deltagelsen ved generalforsamlingen samt tak til dirigenten Dres, for en god ledelse. Esbjerg den 17. maj Jette Sørensen, Sekretær. Foreningens kasserer: Erling Korsgaard Nielsen Exnersgade 61.st, 6700 Esbjerg. Tlf Mail:ekn@esenet.dk Husk at melde adresseændringer til kassereren

14 Inspektionsrejsen Til Gambia Den 2. november tog vores formand Vincent Hamadi Bah og kæresten Heidi Pacchiarini til Gambia på inspektionsrejse. De var rundt til samtlige skoler for at se om de ting de havde modtaget, var der endnu.det var de, og der var passet godt på borde, stole mm. De besøgte samtlige hospitaler og klinikker, som har modtaget mange fine ting, både inventar og hjælpemidler fra Gambias Venner. Der blev taget billeder alle steder som bevis på at tingene var der, hvor de var tiltænkt.et stort arbejde at komme rundt overalt. De besøgte også klinikken i Panchang, hvortil John Torp har doneret 10,000kr til istandsættelse. Der var tingene slet ikke i orden. Der blev de efter en masse bøvl. På billedet takker vores formand, Vincent Bah, chefen for Told og Skat Njoboh Bah, (som for øvrigt har været sponsor barn gennem Gambias Venner), for at vores container altid kommer glat igennem uden problemer. Det er et stort problem i andre Afrikanske lande. Læs hele den spændende Inspektionsrejse på:

15 Bliv sponsor for et barn i Gambia. Vi har brug for nye sponsorer til de børn, som sponsoransvarlig har stående på venteliste og problemet er stigende de seneste år, hvor gambianerne har lidt under stigende omkostninger, hvor lønninger ikke er fulgt med. Det betyder, at rigtig mange gambianere har store problemer med at skaffe penge til skolegang. Den eneste mulighed for mange er nu at finde en sponsor, for at deres barn kan starte i skole. Men turismen (selvom den er faldende) skaber dog mange jobs. De, der har været der og oplevet landet og problemerne med at få børnenes skolegang finansieret, må man råde til forsigtighed og ikke lade sig rive med til at love at sponsere den første, der kommer og beder om hjælp. Det være sig tjenere, gartnere, vagtfolk og andet personale, samt taxichauffører. De har et rimeligt job og ikke det største behov for støtte, da de har mulighed for drikkepenge mm. Får man lyst til at hjælpe et barn til skolegang, er det bedre at kontakte foreningen, hvor vi har tjekket om behovet er reelt og rimeligt. Betalingen af skolepenge i Gambia klares af en fra bestyrelsen og vil ske i samarbejde med søsterforeningen i Gambia. Børn fra 0-6, klasse koster 600 kr. om året Børn fra 6-9, klasse koster 800 kr. om året Unge fra 9, klasse og videre koster 1300 kr. om året (gymnasium) Sponsoransvarlig: Jette Sørensen tlf Bedst efter kl. 16,30 Mail: danasoren@mail.dk. Læs mere på:

16 Hvis du ønsker at blive medlem, hvilket foreningen vil sætte stor pris på, da det har stor betydning for hjælpen i Gambia, er vores medlemskontingent: Ægtepar, samlevende og firmaer 300 kr. Enkelte personer og pensionistægtepar 200 kr. Studerende, pensionister og førtidspensionister 100 kr. Kontingentet bliver opkrævet i april hvert år.

17 Goodwillambassadør fyldte 25 år. Lørdag den 20. august 2011 holdt foreningens goodwillambassadør Helle Moralez sin 25 års fødselsdag. I den anledning havde hun inviteret alle sine nære venner og familie og os fra bestyrelsen i Gambias Venner. Vi fik et par hyggelige timer sammen med dem. Helle og Dominique gav et par sange fra deres righoldige repertoire, til alles store fornøjelse, og igen fik vi følelsen af deres samhørighed og kærlighed til hinanden. Helle fik overrakt gaver af familien og der blev sunget fødselsdagssang for Helle, som farmand havde skrevet og med søster Anne ved flyglet. Citat fra Familiejournalen 2010: Vi vil gerne være med til at plante en flamme i folks hjerter. Det kan man roligt sige at de allerede har gjort. Vi er taknemlige for at have mødt to så dejlige og positive unge mennesker. Gid lykken må tilsmile dem. Oluf og Ruthy Søgaard.

18 Årets Gambiaven 2012 I forbindelse med årets generalforsamling blev der igen udpeget en Årets Gambiaven. Der var flere indstillinger til prisen, men velfortjent blev det fragtmand Svend Pedersen, Silkeborg, der blev udnævnt til Årets Gambiaven. Gambias Venner ønskede på denne måde at takke Svend Pedersen for gratis at stille lastbil til rådighed for foreningen i forbindelse med afhentning af udstyr i det midtjyske område, hvor foreningen har besøgt skoler, plejehjem, hospitaler og kommuner og her afhentet udstyr som de ikke mere skulle bruge, men som efterfølgende har gjort stor lykke i Gambia. Svend Pedersen har som nævnt stillet lastbil gratis til rådighed ved mange lejligheder Første gang foreningen lånte en lastbil af Svend Pedersen, var den 3. april Efterfølgende lånte vi en lastbil to dage i træk, 9. september og 10. september Først var det skolemøbler på Vestre Skole i Silkeborg som blev afhentet og kørt til pakning i container i Hammel og næste dag var det Vesterled plejehjem i Brædstrup, hvor et større antal plejehjemssenge blev modtaget. Siden har vi flere gange om året lånt en lastbil af Svend Pedersen og senest i forbindelse med afhentningen af skoleudstyr på Sølystskolen i Silkeborg. Gambias Venner er utrolig glade for Svend Pedersens store velvilje og støtte, for uden den, var det slet ikke muligt at løfte denne store opgave. Vi er derfor glade for at vi også fremover kan ty til Svend Pedersen, når der er udstyr der skal afhentes og køres til pakning på depotet i Hammel. En meget fortjent Årets Gambiaven fragtmand Svend Pedersen.

19 Brev fra søsterforeningen i Gambia (oversat fra engelsk) Gambias Venner generøsitet er nået alle regioner i Gambia. Containere, der kommer til Gambia fra Danmark gennem den dansk gambianske venskabsforening, er primært 40 fods containere. Elementerne i containerne omfatter: Medicinsk udstyr, undervisnings-materialer, diverse husholdningsartikler, kontorudstyr og haveredskaber. Selskabet har eksisteret i mere end 30 år i Gambia, og der har været fokus på de prioriterede områder, som er sundhed, uddannelse og landbrug. Sponsorprogrammet fra den Danske Gambia Venskabsforening er et andet område, hvor de klarer sig godt. Foreningen har sponsoreret et godt stykke over 1000 elever gennem årerne i hele landet. Foreningen har hjulpet mange offentlige daginstitutioner, børnehaver, folkeskoler, gymnasier, flere på videregående niveau. Skolemøbler af forskellige typer er blevet leveret til skoler i alle regioner i Gambia. Skolerne er bygget tre steder i Kanifing Kommune nemlig: Latrikunda Sabiji Nedre grundskolen, Bundung Lavere Basic og Bakau Newtown. Disse bygninger er fuldt udstyrede med skolemøbler.

20 Tekniske skoler er for det meste hjulpet med computere og tilbehør samt symaskiner. Medicinske elementer er doneret til den offentlige sundhedssektor, herunder Royal Victoria Universitetshospital i Gambia og flere private klinikker. Doneret medicinsk udstyr omfatter: Rustfri skåle, undersøgelsesbrikse, fødebrikse, hospitalssenge og madrasser, lagner og tæpper, spande, toiletsæder, uniformer, kørestole og andre hjælpemidler til dårligt gående, husholdningsartikler er for det meste doneret til familier, enkeltpersoner og plejehjem, fængsler og flygtningelejre, og haveredskaber anvendes på depotområdet, nogle er givet til kvindelige gartnere. Hjælpen i form af de donerede genstande fra den Dansk Gambianske venskabsforening kan man ikke takke nok for, den har bidraget enormt i socioøkonomisk udvikling af det gambiske folk. Sårbare familier og enkeltpersoner prioriteres til at få adgang til foreningens tilgængelige faciliteter såsom sponsorering (betale skolepenge, frokost, køb af skolebøger, studieafgift, købe uniformer og sandaler), og at andre familier får husholdningsartikler, stole og borde, senge og sengetøj, tøj, køkkenredskaber, skabe og andre fornødenheder. Med venlig hilsen Formand for søsterforeningen: Amadou Bah. Næstformand og containeransvarlig: Ousman Dampha. Jeg er taknemmelig for at mine børn vokser op i et trygt samfund, hvor alle har mulighed for uddannelse. Min kone og jeg er sponsor for to børn i Gambia for at give dem samme mulighed. Christian Jeppesen, læge.

21 25 års virke i Gambias Venner I forbindelse med den årlige ordinære generalforsamling den 12. maj 2012 på Fyn, kunne tidligere formand for Gambias Venner og nuværende containeransvarlig, Per Hausmann, Hammel, fejre 25 års jubilæum i foreningens tjeneste. Per Hausmann kom med i foreningen som medlem og sponsor i 1986 og året efter blev han indvalgt i bestyrelsen og trådte til som foreningens formand i januar 1988, denne post bestred han indtil generalforsamlingen i Siden fortsatte Per som containeransvarlig, redaktør for medlemsbladet og ansvarlig for stof til hjemmesiden da den kom op at stå. I alle årene har Per trofast virket som konsulent og støtte, når der har været behov for hjælp eller et godt råd. Alle havde håbet at Pers tiltræden som formand i forbindelse med generalforsamlingen i Resenbro sidste år betød at han var tilbage i bestyrelsesarbejdet for en længere periode, men det satte et uheld med kørestol en stopper for. Efterfølgende helbredsproblemer tvang Per til at stoppe i bestyrelsen august 2011, hvor Vincent Hamadi Bah overtog formandsjobbet. Per Hausmann har nu meddelt at han stopper som containeransvarlig i efteråret 2012, men har samtidig givet tilsagn om at fortsætte som containerassistent og samarbejde med den nye containeransvarlig. Der ud over har Per lovet at agere konsulent for foreningen, hvis der skulle opstå situationer hvor man kan drage nytte af hans erfaringer gennem de mange års virke i foreningen. Bestyrelsen ser frem til et godt samarbejde i det kommende år med Per. Tillykke med jubilæet og tak for din store indsats gennem de 25 år for Gambias Venner og for befolkningen i Gambia. Da Per Hausmann ikke var til stede på generalforsamlingen, blev der udnævnt to blomsterpiger og det var bestyrelsesmedlemmer

22 Ruthy Søgaard og Tove Schiewe, som efterfølgende overrakte blomst og vingave fra bestyrelsen. Det skete i forbindelse med afleveringen af udstyr på depotet i Hammel, hvor Per og hans tro hjælpere, Preben Møller Rasmussen og Bent Jakobsen var i gang med pakningen af en stor nødhjælpscontainer til Gambia. Afhentning af skoleudstyr på Sølystskolen i Silkeborg Tidligt på foråret i år blev Ruthy Søgaard kontaktet af teknisk serviceleder Lars Therkildsen fra Sølystskolen i Silkeborg, som spurgte om vi var interesseret i at modtage diverse skoleudstyr, primært skolestole og skoleborde fra skolen. For en nogle år siden modtog også en stor portion skolemøbler fra skolen, som blev afhentet i fragtmand Svend Pedersens lastbil. Efter længere tids forarbejde aftalte vi at skoleudstyret skulle hentes den 25. april, og kl kørte det trofaste pakketeam fra Hammel, for at mødes med Ruthy og de frivillige fra Silkeborg, samt Lars Jensen fra Favrskov Brænde- og Containerservice. Lars Jensen havde vi entreret med og han skulle køre to læs til Hammel.

23 Vel ankommet til Sølystskolen, gik alle de friske hjælpere i gang med den store opgave, at få bragt udstyret op fra kælderen under Sølystskolen og ud til den lille lastbil, som blev pakket og tingene kørt til Hammel og pakket i containeren. Efter en velfortjent frokost, fik vi pakket 2. læs på Lars Jensens lastbil og efter aftale kørte han det til depotet i Hammel, hvor han satte ladet af ved siden af afsender containeren, så vi senere kunne tømme det, når vi var tilbage i Hammel. Efter yderligere nogle timers arbejde havde vi næsten fået alt udstyret op og stå foran skolen, klar til afhentning af vores frivillige chauffør Henrik Christensen i Svend Pedersens lastbil. Lastbilen med Henrik ved rattet ankom omkring kl. 16,30 og så stod den ellers på pakning af lastbilen. Takket være godt pakkearbejde af Henrik og Ove, lykkedes det at få alt udstyret med, som der var kørt op fra kælderen. Så gik turen til Hammel hvor udstyret skulle pakkes containeren. Det blev en længere affære for Preben Møller Rasmussen, Bent Jakobsen og Henrik Christensen. En lang 14 timers indsamlings og pakkeopgave var tilendebragt og diverse senge kaldte på deres ejermænd. Tak for samarbejdet med Sølystskolen og især Lars Therkildsen, fragtmand Svend Pedersen, Lars Jensen fra Favrskov Brænde- og Containerservice og ikke mindst de frivillige: Henrik, Bent, Preben, Martin, Ove, Pylle, Oluf, Tove og Ruthy.

24 Modtaget nødhjælpsbevilling fra MS i maj 2012 Foreningen modtog den 3. maj 2012 bevillingsbrev fra Mellemfolkeligt Samvirke,(nødhjælpsbevillingen). På baggrund af vores ansøgning om pakning af nødhjælpscontainere i Næstved og Hammel, fik vi tilladelse til at pakke 1 stk. 40 fods i Næstved og 1 stk. 40 fods i Hammel, med nødhjælpsudstyr til Gambia. Tidligere ofre for oversvømmelser og ofre for brande i tørketiden og som desværre endnu ikke har modtaget særlig meget hjælp, vil også komme i betragtning. Containeren til Nødhjælpsdepotet på Rønnebæksholm Gods i Næstved, var klar til pakning mandag den 7. maj om morgenen, da Bente og John Møller sammen med de frivillige fra Nødhjælpsdepotet i Næstved, gik i gang med pakningen af containeren. Containeren til depotet på Tagdækkervej i Hammel var klar 9. maj hvor de frivillige i Hammel i gang med at fylde udstyr i containeren. Ud over det udstyr foreningen allerede lå inde med, modtog vi efterfølgende en pæn portion udstyr fra InterGen og i skrivende stund mangler vi kun få m3 før containeren er helt fyldt og kan afhentes. Vi forventer at begge containere ankommer til Gambia ultimo juni måned 2012 og Røde Kors og Søsterforeningen er klar til at modtage hver deres container og til at fordele udstyret. Tak til Hiba, de frivillige på nødhjælpsdepotet i Næstved, samt Bente og John Møller for indsatsen omkring pakningen af containeren i Næstved. Tak til InterGen v/ Gokke, Bjarne, Kurt og Steen for afleveringen af udstyr i Hammel til pakningen af nødhjælpscontaineren og til de frivillige i Hammel Preben Møller Rasmussen, Bent Jakobsen og Martin Mygind for en stor indsats i forbindelse med pakningen af containeren i Hammel. Stor tak til Anne Claudi fra MS som tildelte foreningen bevillingen til afsendelse af de to nødhjælpscontaineren til Gambia, som virkelig vil blive modtaget med stor taknemmelighed når de ankommer til Gambia. Containeransvarlig

25 Bestyrelsens sammensætning indtil generalforsamlingen maj Formand: Hamadi Vincent Bah, Turupvej 16, Turup, 5610 Assens.Tlf.nr mail: Næstformand og Sponsoransvarlig: Jette Sørensen, Norupvej Esbjerg Ø. Tlf. nr mail: Kasserer: Erling Korsgaard Nielsen, Exnersgade 61, st., 6700 Esbjerg Tlf. Nr mail: Medlem: Heidi Pacchiarini, Turupvej 16 Turup, 5610 Assens. Tlf. nr mail: Medlem: Ruthy Søgaard, Søndermarksgade 40, 8643 Ans By, Tlf. Nr mail: Sekretær: Tove Schiewe, Arendalsvej 383,1, 8600 Silkeborg. Tlf. Nr mobil, mails: Medlem: Inga Bendorff, Fredensgade 13A, 6705 Esbjerg Ø. Tlf. Nr mail: 1. Suppliant: Steen Andersson, Rechbergweg 2/2, Herrenberg, Tyskland, mail: 2. Suppleant: T K Jensen, Gustav Wieds vej Silkeborg. Tlf.nr mail: tkj@silkeborg.dk Kontaktpersoner: John Møller, Solbakkevej 71, 4700 Næstved. Tlf Bente Møller, Solbakkevej 71, 4700 Næstved. Tlf

26 Momodou Camara, Charlotte Munks Vej 20, 3 th København NV. Tlf Ruthy Søgaard, Søndermarksgade 40, Ans By. Tlf Mona Nicolaisen, Egtoften 10, Østrup, 3670 Veksø. Tlf Tove Vadum, Vægtens Kvarter 217, Odense SØ. Tlf Finn Vadum, Vægtens Kvarter 217, Odense SØ. Tlf Jette Sørensen, Norupvej 44, 6705 Esbjerg Ø. Tlf Inga Bendorff. Fredensgade 13 A, 6705 Esbjerg Ø. Tlf Containeransvarlige: Hamadi Vincent Bah, mail: hb9283@gmail.com. Tlf Per Hausmann, Kløvervej 8, 8450 Hammel mail: perhaus@fibermail.dk Tlf Gambias generalkonsul i Danmark: Generalkonsul: Henrik Specht, c/o Mango Travel, Nikolajgade 19, 1068 København K Tlf fax , mail: henrikspecht@mail.dk Indlevering til næste nummer, til Inga Bendorff, Fredensgade 13 A 6705 Esbjerg Ø. Mail: inganb@gmail.com. Tlf : Sidste frist er 1 maj De enkelte artikler i Medlemsnyt er ikke nødvendigvis sammenfaldende med bestyrelsens holdning. Bliv annoncør i Medlemsnyt der udkommer en gang årligt, 800 stk. i oplag. En ½ side koster 400 kr. En 1 side koster 800 kr. Bagsiden forhandles. Find os på: www. Gambias-Venner.dk

27

28

Referat af generalforsamlingen i Gambias Venner lørdag den 12. maj 2012 på Rosa Danica i Marslev.

Referat af generalforsamlingen i Gambias Venner lørdag den 12. maj 2012 på Rosa Danica i Marslev. Referat af generalforsamlingen i Gambias Venner lørdag den 12. maj 2012 på Rosa Danica i Marslev. Formand Hamadi Vincent Bah bød velkommen til generalforsamlingen. Herefter blev Dress(Knud Erik Andresen)

Læs mere

Referat generalforsamlingen lørdag den 4. maj 2013 Frivillig Centeret, Futura Centret, Farimagsvej 22, 4700 Næstved.

Referat generalforsamlingen lørdag den 4. maj 2013 Frivillig Centeret, Futura Centret, Farimagsvej 22, 4700 Næstved. Referat generalforsamlingen lørdag den 4. maj 2013 Frivillig Centeret, Futura Centret, Farimagsvej 22, 4700 Næstved. Formanden Vincent Hamadi Bah bød de fremmødte medlemmer velkommen til årets generalforsamling

Læs mere

Gambias Venner Medlemsnyt nr. 47 juni 2013

Gambias Venner Medlemsnyt nr. 47 juni 2013 Gambias Venner Medlemsnyt nr. 47 juni 2013 Små sponsorbørn fra landsbyen Sintet; det var første gang de så hvide mennesker 1 Børn fra Sintet, Gambia 1 Indholdsfortegnelse og webbank 2 Tak til alle sponsorer

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Gambias Venner lørdag den 6. maj 2017 på Nødhjælpsdepotet, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved.

Referat fra generalforsamlingen i Gambias Venner lørdag den 6. maj 2017 på Nødhjælpsdepotet, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved. Referat fra generalforsamlingen i Gambias Venner lørdag den 6. maj 2017 på Nødhjælpsdepotet, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved. Formanden Hamadi Vincent Bah bød velkommen til Gambias Venners generalforsamling

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 14. maj 2011, afholdt på plejehjemmet Rødegaard, Skærbækvej 13B, Resenbro, 8600 Silkeborg.

Referat generalforsamlingen den 14. maj 2011, afholdt på plejehjemmet Rødegaard, Skærbækvej 13B, Resenbro, 8600 Silkeborg. Referat generalforsamlingen den 14. maj 2011, afholdt på plejehjemmet Rødegaard, Skærbækvej 13B, Resenbro, 8600 Silkeborg. Formanden John Møller bød de fremmødte medlemmer velkommen til den årlige generalforsamling.

Læs mere

Gambias Venner. Næstformand Vincent Bah og Goodwill Ambasadører Helle og Dominique. læs mere side 5. Medlemsnyt nr. 45 - juli 2011

Gambias Venner. Næstformand Vincent Bah og Goodwill Ambasadører Helle og Dominique. læs mere side 5. Medlemsnyt nr. 45 - juli 2011 Gambias Venner Medlemsnyt nr. 45 - juli 2011 Næstformand Vincent Bah og Goodwill Ambasadører Helle og Dominique læs mere side 5. Bestyrelsen har følgende sammensætning indtil generalforsamlingen i maj

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Marts Dienesmindes Venner Fur Landevej Skive Tlf Indkaldelse til ordinær generalforsamling.

Marts Dienesmindes Venner Fur Landevej Skive Tlf Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Herved indkaldes til ordinær generalforsamling på Dienesminde, Fur Landevej 41, 7800 Skive Søndag den 15. marts 2009 kl. 14.00 Dagsorden: Marts 2009 Valg af dirigent.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Bestyrelsen har følgende sammensætning indtil generalforsamlingen

Bestyrelsen har følgende sammensætning indtil generalforsamlingen Bestyrelsen har følgende sammensætning indtil generalforsamlingen i maj 2011: Formand: John Møller, Solbakkevej 71, 4700 Næstved Tlf. 55 72 63 38 E-mail adresse: 55726338@stofanet.dk Næstformand: Hamadi

Læs mere

UDSKRIFT AF HJEMME IGEN! BIOLOG-FAMILIEN HAMZIC. For 15 år siden boede jeg med min familie i Herzegovina i byen Trebinje.

UDSKRIFT AF HJEMME IGEN! BIOLOG-FAMILIEN HAMZIC. For 15 år siden boede jeg med min familie i Herzegovina i byen Trebinje. UDSKRIFT AF HJEMME IGEN! BIOLOG-FAMILIEN HAMZIC For 15 år siden boede jeg med min familie i Herzegovina i byen Trebinje. Det er tæt på Adriaterhavet nær Dubrovnik. Jeg har en kone og to drenge, som var

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Bestyrelsen har følgende sammensætning indtil generalforsamlingen

Bestyrelsen har følgende sammensætning indtil generalforsamlingen Bestyrelsen har følgende sammensætning indtil generalforsamlingen i maj 2010: Formand: John Møller, Solbakkevej 71, 4700 Næstved Tlf. 55 72 63 38 E-mail adresse: formand@gambias-venner.dk Næstformand:

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Gambias Venner. Medlemsnyt nr 48, juni. Side 1

Gambias Venner. Medlemsnyt nr 48, juni. Side 1 Gambias Venner 2014 Medlemsnyt nr 48, juni Side 1 Indholdsfortegnelse Betaling via webbank Bestyrelsen har på baggrund af tidligere Gambia billede 1 henvendelser gjort det muligt for Indholdsfortegnelse

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Erik Grave. 4.

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet ved udsendelse af brev 17.april fra Næstved.

Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet ved udsendelse af brev 17.april fra Næstved. Referat af generalforsamlingen i Gambias Venner lørdag den 15. maj 2010, afholdt i kantinen på Gartneriet Rohdes A/S, Radstrupvej 2 A, Marslev, Kerteminde. Formanden John Møller bød velkommen til generalforsamlingen,

Læs mere

Nyhedsbrev, november 2003

Nyhedsbrev, november 2003 Nyhedsbrev, november 2003 Så er det længe ventede andet nyhedsbrev i 2003 fra Den Sikre Vej på gaden. Brevet indeholder en beretning af, hvad der er sket i foreningen siden sidst og lidt nyheder fra Camino

Læs mere

Fra generalforsamlingen i Gambias Venner, holdt på plejehjemmet Rødegaard,Skærbækvej 13B, Ressenbro, 8600 Silkeborg den10 maj kl 13.00-2014.

Fra generalforsamlingen i Gambias Venner, holdt på plejehjemmet Rødegaard,Skærbækvej 13B, Ressenbro, 8600 Silkeborg den10 maj kl 13.00-2014. 1 Referat: Fra generalforsamlingen i Gambias Venner, holdt på plejehjemmet Rødegaard,Skærbækvej 13B, Ressenbro, 8600 Silkeborg den10 maj kl 13.00-2014. Formanden Vincent Hamadi Bah bød de fremmødte medlemmer

Læs mere

Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2011. Tekst og layout N.M. Schaiffel-Nielsen

Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2011. Tekst og layout N.M. Schaiffel-Nielsen Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2011 Tekst og layout N.M. Schaiffel-Nielsen Generalforsamling i Mediecentret. Forårslyset så at sige buldrer ind i det propfyldte lokale. De var der fra hele gamle

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Gambias Venner lørdag den 16. maj 2009 på Biblioteket i Skælskør.

Referat af generalforsamlingen i Gambias Venner lørdag den 16. maj 2009 på Biblioteket i Skælskør. Referat af generalforsamlingen i Gambias Venner lørdag den 16. maj 2009 på Biblioteket i Skælskør. Formanden John Møller byder velkommen til generalforsamlingen, herefter udbad formanden sig emner som

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Alssund Y s Men s Club

Alssund Y s Men s Club Alssund Y s Men s Club Årgang 2015 2016 Udgivelsesdag den 14. oktober nummer: 4 Redaktør Inger-Lise Hansen E-mail: inger-lise@ilos.dk Jeg vil gerne modtage indlæg til bladet Hvornår var det nu det var?

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Referat nr. 41 Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl. 13.00 på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Formanden (Harry) bød velkommen til vores årlige generalforsamling.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. d. 26. juni 2016 kl. 14:15. Sommerhus Stillinge Strand

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. d. 26. juni 2016 kl. 14:15. Sommerhus Stillinge Strand Referat fra Vinklubben, Slagelse Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner Fremmødte medlemmer: 29 d. 26. juni 2016 kl. 14:15 Sommerhus Stillinge Strand Alex G. Larsen -

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

NYT fra redaktøren: Deadline for indlæg til næste 4. gilde nyt er 10. april forsiden skrives af GM ( Lise) o 0 - o

NYT fra redaktøren: Deadline for indlæg til næste 4. gilde nyt er 10. april   forsiden skrives af GM ( Lise) o 0 - o April 2011 Med foråret kommer Lillebrorlotteriet! Siden 1984 har 4. gilde deltaget i salget af de før så karakteristiske lodder. Moderne tider har også præget lotteriet, således, at der i de senere år

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse

Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse Formanden bød alle fremmødte velkommen og generalforsamlingen startede. 1. Valg af dirigent Ulla Buhl der var udvalgt til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011 Generalforsamling AGR d. 28/2-2011 1. Valg af dirigent Susanne Eder blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig og rettidig indkaldt. 2. Formandens beretning for året 2010

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Lidt for lattermusklerne:

Lidt for lattermusklerne: Lidt for lattermusklerne: Hvad får man, hvis man kaster en viagre pille op i luften? - Stiv kuling! Hvorfor giver man altid tropiske orkaner pigenavne? Fordi de er vilde og våde når de kommer, og når de

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Grundejerforeningen Ørnebjerg Indkaldelse til ordinær Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2018 i Kantinen på Toftehøjskolen, Frederiksborgvej 4 Kl. 19.30: 1. Valg af Dirigent. Generalforsamling starter.

Læs mere

Horsens Firma- og Familie Idræt

Horsens Firma- og Familie Idræt Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 15. marts 2018. Kl. 19:30. I HFI s klubhus på Hattingvej 14. Dagsorden iflg. Vedtægterne: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede repræsentanter. 2.

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Paul Bjergfelt

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24.

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Gud holder fest, det handler Jesu lignelse om. Men er der nogen Gud til at holde fest for os? Det er vores tids

Læs mere

Rapport fra projektrejse til Gambia i perioden 13. november 2008 til 28. november 2008.

Rapport fra projektrejse til Gambia i perioden 13. november 2008 til 28. november 2008. Rapport fra projektrejse til Gambia i perioden 13. november 2008 til 28. november 2008. Den 13. november 2008 oprandt dagen hvor vi skulle af sted på inspektionsrejse til Gambia og modsat tidligere skulle

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Orø Pensionistforening

Orø Pensionistforening Orø Pensionistforening Generalforsamling I Forsamlingshuset Tirsdag d. 5. maj 2015 kl. 16.30 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Foreningens reviderede

Læs mere

38. nyhedsbrev Foreningen Skole for livet Juli kvartal 2014

38. nyhedsbrev Foreningen Skole for livet Juli kvartal 2014 38. nyhedsbrev Foreningen Skole for livet Juli kvartal 2014 NYT FRA SKOLEN Læs denne gang: En elev fortæller Pouls initiativ: Giv en skærv til skolen i stedet for en fødselsdagsgave Husk at medlemsbidraget

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Midtjysk Boligselskab. Indkaldelse

Midtjysk Boligselskab. Indkaldelse Midtjysk Boligselskab Efter aftale med formand Bjarne Almind Johansen indkaldes der hermed til bestyrelsesmøde tirsdag den 20. maj kl 16.00 på afdelingskontoret i Skanderborg Til: Bestyrelsen: Ejendomsfunktionær:

Læs mere

Opgaver til:»tak for turen!«

Opgaver til:»tak for turen!« Opgaver til:»tak for turen!«1. Hvad kan du se på bogens forside? 2. Hvad kan du læse på bogens bagside? 3. Hvad tror du bogen handler om? En invitation 1. Hvad hedder Lindas veninde? 2. Hvorfor ringer

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015

Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015 Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015 Mandag den 18 januar 2016 Dagsorden 1. Valg af Dirigent 2. Bestyrelsesberetning 3. Kasserens beretning 4. Indkommende forslag 5. Fastsættelse af kontingent

Læs mere