LOVE OG VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN BIRKELY 4593 Eskebjerg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOVE OG VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN BIRKELY 4593 Eskebjerg"

Transkript

1 ADVOKATFIRMAET SV. O. HANSEN MØDERET FOR HØJESTERET STEEN RØGILDS * NINNA SONNE BALLING * PER NYKJÆR ADVOKAT (H) ADVOKAT ADVOKAT AUT.BOBESTYRER CERT. BOLIGADVOKAT KORDILGADE KALUNDBORG TLF FAX BANK CVR j.nr PN/tm LOVE OG VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN BIRKELY 4593 Eskebjerg Foreningens navn er Grundejerforeningen Birkely Foreningens hjemsted er Kalundborg kommune under Retten i Holbæk, der er foreningens værneting. Stk 2: 1 Alle nuværende og fremtidige ejere af parceller udstykket fra matr.nr. 8 a, 8 f, 8 g, 8 h og 9 b og 12 a Kaldred by, Bregninge har ret og pligt til at være medlem af grundejerforeningen. Som ejer forstås den juridiske person, der har tinglyst adkomst på ejendommen. Den til enhver tid værende ejer indtræder samtidig med erhvervelsen uanset på hvilken måde dette sker i foreningen og har med indtræden anpartsvis ret til foreningens formue. Meddelelse om ejendommens overdragelse og dermed følgende udtræden for sælger og indtræden for køber, skal senest l4 dage efter handlens tinglysning fremsendes til foreningen. Et indtrædende medlem der erhverver en ejendom, hvor sælger er i kontingentrestance er pligtig til at udrede det skyldige beløb og får først de med medlemskabets følgende rettigheder, når dette er sket. Kun en juridisk ejer af parcellen kan vælges til foreningens bestyrelse. Ejere af omkringliggende parceller kan optages som medlemmer af Grundejerforeningen Birkely, såfremt generalforsamlingen ved almindelig stemmeflertal bestemmer dette. svohansen@svohansen.dk * Web-adresse:

2 Et medlem der ophører med at være ejer af en af de omhandlede parceller mister medlemsretten og vedkommende udtræder uden krav på refusion af kontingent eller udbetaling af andele i foreningens formue. Nye medlemmer af foreningen skal betale et indskud på kr. 250,00 til foreningen til administration vedrørende registrering i grundejerforeningens arkiv. 2 Grundejerforeningen er upolitisk og stiftet i henhold til bestemmelser i tinglyst deklaration godkendt af Vestsjællands Amtsråd den 22/ Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmets fælles interesser, herunder navnlig at forestå de ved deklaration tinglyst i forbindelse med udstykningen fastlagte opgaver med hensyn til anlæg og vedligeholdelse af veje, stier og vedligeholdelse af fællesarealer. Grundejerforeningen er berettiget til at fremskaffe og administrere de midler, der skal anvendes til realisering af foreningens formål, herunder fastsætte nærmere regler for, hvorledes medlemmerne skal betale bidrag samt til at underskrive samt lade tinglyse deklarationer med eller uden pant. De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer. Foreningen er efter påkrav pligtig til at tage skøde på fællesarealer, veje og parkeringspladser m.v.. Stk. 6: Foreningens medlemmer hæfter i henhold til tredjemand ikke solidarisk for foreningens forpligtelser. I forhold til foreningen hæfter medlemmerne pro rata, hvilket også skal gælde for tab som foreningen har på enkelte medlemmer.

3 3 Hvert medlem betaler forud - senest den 31. januar for hver parcel vedkommende ejer - et årligt kontingent til foreningens administration, drift eller udførelse af opgaver i henhold til foreningens formål. Det årlige kontingent fastsættes af den ordinære generalforsamling. Grundejerforeningens midler hensættes på en konto i bank eller sparekasse, hvorfra beløb kun kan hæves af formand og kasserer i forening. Formand og kasserer kan benytte sig af elektroniske underskrifter. Indbetaling kan ske til foreningens konti i pengeinstitut eller andet af grundejerforeningens bestyrelse angivet sted. Bestyrelsen/suppleanter som deltager i møder og har arbejdsopgaver for foreningen er kontingentfri. Stk.5: Alle medlemmer bidrager med lige store andele til udgifter og goder, uanset parcellens areal og beliggenhed. Stk.6: Er medlemmet i mere 1 måned i restance til foreningen, kan restancen inddrives af retslig vej efter at der forinden er givet en anbefalet skriftlig påmindelse. Medlemmet skal have en frist til at betale senest l0 dage efter fremsendelsen af påkravet, hvorefter beløbet kan overgives til retslig incasso. Alle omkostninger i forbindelse med inddrivelsen betales af medlemmet, der endvidere skal betale gebyrer for rykkerproceduren i henhold til rentelovens regler. 4 Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed og skal afholdes hvert år inden udgangen af april måned i umiddelbar nærhed af Kaldred (Kalundborg kommune). Indkaldelse til den ordinære generalforsamling sker ved , opslag på tavlerne på foreningens område (er kun en service), eller via brev til de medlemmer, som ikke har adgang til med mindst l måneds varsel.

4 Benyttes indkaldelse via til det enkelte medlem, kræver det forudgående accept fra medlemmet ved dennes tiltrædelse på fortrykt blanket, ligesom det enkelte medlem kan frasige sig -indkaldelse ved udfyldelse af fortrykt blanket herom. Indkaldelse til generalforsamling skal indeholde dagsorden, herunder oplysning om, hvilke medlemmer der er på valg, revideret regnskab, budget og eventuelle indkomne forslag fra medlemmer og bestyrelse. Forslag fra medlemmer skal skriftligt være bestyrelsen i hænde senest den 1. februar. 5 For ordinær generalforsamling skal der være følgende dagsorden: stk. 2: 1. Valg af dirigent 2. Valg af 3 stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Revideret regnskab. 5. Indkomne forslag fra bestyrelsen/medlemmerne. 6. Godkendelse af budget, herunder fastsættelse af kontingent for det kommende år. 7. Valg af medlemmer til bestyrelse. 8. eventuelt Beslutninger på generalforsamlingen sker ved simpelt flertal. Dog skal beslutninger der går ud på anvendelse af fællesarealer, forandringer af foreningens vedtægter, bevilling af midler udover det til administration nødvendige, pålæg af yderligere indskud fra medlemmernes side og optagelse af lån, kræves at beslutningen vedtages af mindst 2/3 af de afgivne stemmer på generalforsamlingen. Stk.3: Bestemmelsen om, at medlemmerne ikke hæfter solidarisk overfor tredjemand, kan kun ændres ved enstemmighed hos samtlige medlemmer. Når der på en generalforsamling er truffet gyldig bestemmelse om bevillig af midler udover de til administration nødvendige, pålæg af yderligere indskud fra medlemmers side eller optagelse af lån, er bestyrelsen bemyndiget til at underskrive for medlemmerne i ethvert forhold, der er nødvendig til gennemførelse af generalforsamlingens beslutning. Såfremt dirigenten eller mindst 3 deltagere i generalforsamlingen ønsker skriftlig afstemning skal dette ske.

5 6 Til generalforsamlingen har hver parcel én stemme. Et medlem kan afgive stemme ved skriftlig fuldmagt. Et medlem kan dog kun afgive én stemme ved fuldmagt udover egen stemme. Ved tvivl skal bestyrelsen på generalforsamlingen have mulighed for at undersøge hvem der juridisk er ejer af parcellen. Stk. 2. Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når bestyrelsen måtte skønne det formålstjenligt eller når mindst 1/3 af foreningens stemmeberettigede medlemmer fremsætter skriftligt ønske herom. Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling skal ske på samme måde som der sker indkaldelse på til ordinær generalforsamling med mindst 14 dages varsel med angivelse af de til forhandling fremsatte emner. Såfremt den ekstraordinære generalforsamling indkaldes efter ønske fra medlemmerne, skal medlemmerne samtidig med begæringens fremsættelse, meddele hvilke emner, der ønskes behandlet og bestyrelsen er herefter pligtig til senest 14 dage efter at udsende indkaldelsen til den ekstraordinære generalforsamling. Bestyrelsen er forpligtet til at føre referater ved alle generalforsamlinger samt på møder. 7 Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst 3 medlemmer, deriblandt enten formanden eller kassereren, er til stede. Beslutninger tages ved simpelt stemmeflertal. Ved stemmelighed er formandens (alternativt kassererens) stemme afgørende. Bestyrelsen/suppleanter kan få kørselsgodtgørelse efter statens takster. Ekstraordinært kan bestyrelsen bevilge udbetaling af tabt arbejdsfortjeneste på op til kr. 750,00 pr. dag til et bestyrelsesmedlem. Generalforsamlingen kan eventuelt bevilge og fastsætte honorar til bestyrelsens medlemmer. Bestyrelsen er berettiget til under ansvar overfor generalforsamlingen i fornødent omfang at engagere lønnet medhjælp i sager, hvor dette skønnes nødvendigt, for eksempel assistance af revisor, advokat eller landinspektør.

6 Stk.6: Foreningen tegnes i alle anliggender af 2 medlemmer af bestyrelsen, hvoraf et skal være formanden eller kassereren. 8 Stk 1: Bestyrelsen består af 5 medlemmer, som vælges for 2 år af gangen. Der vælges 2 bestyrelsesmedlemmer på ulige år og 3 på lige år. Efter hver generalforsamling konstituerer bestyrelsen sig selv. Der vælges 2 suppleanter hvert år. Der vælges 2 revisorer og 1 revisorsuppleant hvert år. 9 Hvis formand, kasserer eller sekretær udtræder af bestyrelsen midt i en valgperiode, kan bestyrelsen konstituere sig selv frem til førstkommende generalforsamling. Kommer antallet af bestyrelsesmedlemmer ned på 2 indkaldes til ekstraordinær generalforsamling. Fremgangsmåden for indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling skal følges i denne situation. Det tilkommer bestyrelsen at drage omsorg for ansættelse af lønnet medhjælp til vedlige- og renholdelse af de til bebyggelsen tilhørende veje og fællesarealer, ligesom det påhviler bestyrelsen at engagere håndværkere til udførelse af opgaver som sorterer under den antagne medhjælpers arbejde. 10 Kontingentet fastsættes af generalforsamlingen for 1 år ad gangen på grundlag af et af bestyrelsen forelagt budget for det pågældende regnskabsår. Regnskabet følger kalenderåre. Kontingent betales for et år ad gangen og skal være betalt senest den 31/1. Der betales kontingent for hver parcel et medlem er ejer af.

7 11 Det påhviler bestyrelsen at sørge for, at veje og fællesarealer er i god vedligeholdt stand. Vedligeholdelsen omfatter ikke snerydning. Medlemmer er forpligtet til at holde sin grønne beplantning indenfor sit skel samt at slå græs mindst 2 gange om året første gang inden 15. maj og anden gang umiddelbart inden 15. august. Græsslåning omfatter også rabatter udenfor parcellen. Sker dette ikke, får medlemmet en anbefalet skrivelse om, hvornår vedligeholdelsesarbejdet påbegyndes. Ved arbejdets færdiggørelse vil medlemmet ved anbefalet brev få tilsendt en regning for arbejdet. Overholdes 11, stk. 2 ikke, er bestyrelsen bemyndiget til at lade vedligeholdelsesarbejdet udføre af en professionel for medlemmets regning. Har betalingen ikke fundet sted inden fakturaens sidste frist for betaling, overgives sagen uden yderligere varsel til retslig inkasso. Omkostninger ved inkasso betales af medlemmet. Bestyrelsen er bemyndiget til at udfærdige ordensregler. 12 Foreningens opløsning kan kun finde sted efter forslag fra bestyrelsen eller halvdelen af foreningens medlemmer og kan kun vedtages efter de om lovændring gældende regler. Forslaget skal indeholde bestemmelser om anvendelse af foreningens formue. Foreningen kan dog kun opløses uden samtykke fra den påtaleberettiget i henhold til den på parcellerne tinglyste deklaration og formålet med opløsning er sammenslutningen med en anden grundejerforening i området. Nærværende vedtægter er vedtaget på den stiftende generalforsamling den 6. april 1972, og senest ændret på den ekstraordinære generalforsamling den 3. maj 2014 og træder i kraft fra denne dato.

1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen

1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen 1 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen Alle nuværende og fremtidige ejere af parceller udstykket fra matr. Nr. 19-d til 8-b og 8-d, parcellerne med matr. Nr. 12-f til æ samt 12 aa,ab,ac,ad,

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN.

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Side 1 af 6 V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. 2. Foreningens hjemsted er Lejre kommune under Roskilde

Læs mere

Love for Grundejerforeningen Nordenbro af

Love for Grundejerforeningen Nordenbro af 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Nordenbro af 15/3 1973. Foreningens hjemsted er Langeland kommune. Alle nuværende og fremtidige ejere af parceller udstykket fra matr. 32 d, 32 f og 32 k Nordenbro

Læs mere

Grundejerforeningen Krybily Vest

Grundejerforeningen Krybily Vest NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Krybily Vest Foreningens hjemsted er Fredericia Kommune under Fredericia Ret, der er foreningens værneting. 2 Grundejerforeningens formål

Læs mere

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening Vedtægter for Stentoftens Grundejerforening Navn hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Stentoftens Grundejerforening. 2. Foreningens hjemsted er Rebild Kommune under Retten i Aalborg 3. Grundejerforeningens

Læs mere

NAVN HJEMSTED OG FORMÅL

NAVN HJEMSTED OG FORMÅL Indholdsfortegnelse NAVN HJEMSTED OG FORMÅL... 1 MEDLEMMERNE OG DISSES FORHOLD TIL FORENINGEN... 1 GENERALFORSAMLINGEN... 3 Bestyrelsen..4 REVISOR OG REGNSKAB... 5 SÆRLIGE BESTEMMELSER... 6 GODKENDELSEER

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN"

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN Vedtægter for Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN" Navn/hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Tranegården 2 Foreningens hjemsted er Hjørring kommune under Hjørring ret, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter. Venø Bugt

Vedtægter. Venø Bugt Vedtægter for Grundejerforeningen Venø Bugt Handbjerg. Udarbejdet af Advokatkontoret, Nørre Snede. Godkendt af byrådet i Vinderup den 2. marts 1978 Vedtaget på stiftende generalforsamling d. 16. sept.

Læs mere

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager Vedtægter for "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager. Vedtaget på generalforsamlingen 25. Oktober 2013 l Foreningens navn er "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager". Stiftelsen

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Tranegaarden

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Tranegaarden Vedtægter for Grundejerforeningen Tranegaarden Navn/hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Tranegaarden 2 Foreningens hjemsted er Hjørring kommune under Hjørring ret, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune

Vedtægter for. Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune Vedtægter for Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune Vedtægter for Gr undejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager,

Læs mere

SØNDERMARKENS BEBOEROMRÅDE

SØNDERMARKENS BEBOEROMRÅDE SØNDERMARKENS BEBOEROMRÅDE VEDTÆGTER 1993 Vedtægter 1993 Foreningens navn er "Søndermarkens Grundejerforening og Antennelaug" 1 2 Foreningens hjemsted er Odense kommune under Odense By- og Herredsret,

Læs mere

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægter for Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægt for Grundejerforeningen Vrold Bakker Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Vrold Bakker. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg

Læs mere

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup VEDTÆGTER for Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen HVIDE KLINT, Svenstrup. 2. Foreningen omfatter alle parceller udstykket fra matr. nr. 4b Svenstrup by,

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard

Vedtægter. Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard Vedtægter For Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard Dato 10 maj 2008 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard, og dens hjemsted er Vordingborg kommune under Nykøbing Falster ret,

Læs mere

Vedtægter "Grundejerforeningen Skovsgården"

Vedtægter Grundejerforeningen Skovsgården Vedtægter "Grundejerforeningen Skovsgården" 3.1 Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes nuværende og fremtidige fælles interesser af enhver art - som grundejere - i forbindelse med de under

Læs mere

Grundejerforeningen Rosenparken Dato

Grundejerforeningen Rosenparken Dato Vedtægter Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Rosenparken 2 Foreningens hjemsted er Bramming Kommune under Ribe ret, der er foreningens værneting. 3 Ifølge lokalplan nr.

Læs mere

Love for GRUNDEJERFORENINGEN EGENÆSVÆNGE

Love for GRUNDEJERFORENINGEN EGENÆSVÆNGE 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Egenæsvænge. Foreningens hjemsted er Odsherred Kommune, under Nykøbing Sj. ret, der er foreningens værneting. Alle nuværende og fremtidige ejere af parceller udstykket

Læs mere

Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER

Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER www.plutonvej.dk Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er "NIELSMINDE SYD". Foreningens hjemsted er Aalborg kommune under Retten i Aalborg, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Farum Nord-Øst

Vedtægter for Grundejerforeningen Farum Nord-Øst Vedtægter for Grundejerforeningen Farum Nord-Øst Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Farum Nord-Øst". 2 Foreningens hjemsted er Furesø kommune under Hillerød ret, der er

Læs mere

Velkommen til Fjordparken

Velkommen til Fjordparken Velkommen til Fjordparken 2 Bestyrelsen for Lejer- og Grundejerforeningen Fjordparken Øst har i dette hefte samlet lidt oplysninger for Grundejerforeningens område. Bestyrelsen har pr. 1/5-2008 følgende

Læs mere

Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting.

Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting. Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Grundejerforeningen Kirkeager. Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting. Stk. 2 - Foreningens stedlige område

Læs mere

VEDTÆGTER FOR "GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING"

VEDTÆGTER FOR GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR "GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING" Gældende fra år 2012 1 Foreningens navn er Golfvænget's Grundejerforening", og dens hjemsted er den til enhver tid siddende formands bopæl i Golfvængets område.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen A S K E H Ø J E N

Vedtægter for Grundejerforeningen A S K E H Ø J E N Vedtægter for Grundejerforeningen A S K E H Ø J E N -1- Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er: Grundejerforeningen Askehøjen. Foreningens hjemsted er Århus Kommune. 1. 2. Grundejerforeningens formål

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE. Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting

Vedtægter for. Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE. Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting Vedtægter for Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE 2 Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting

Læs mere

J.nr UT/LD. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tejnvej nr.??? 351 Allinge Sandvig Markjorder 3770 Allinge

J.nr UT/LD. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tejnvej nr.??? 351 Allinge Sandvig Markjorder 3770 Allinge J.nr. 955-2246 UT/LD VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tejnvej nr.??? 351 Allinge Sandvig Markjorder 3770 Allinge 1 Vedtægter for Grundejerforeningen Tejnvej?? Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej

Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Vessøvej. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg Kommune under Horsens Ret, der er foreningens

Læs mere

Parkbebyggelsen SØNDERSØHAVEN. Vedtægter

Parkbebyggelsen SØNDERSØHAVEN. Vedtægter Parkbebyggelsen SØNDERSØHAVEN Vedtægter 13.06.1984 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Søndersøhaven Dalsø Park, 3500 Værløse. INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. Foreningens navn... 1 2. Foreningens hjemsted...

Læs mere

SKOVSVINGET OG SKOVLEDET GRUNDEJERFORENING. Vedtægter VEDTÆGTER FOR SKOVSVINGET- OG SKOVLEDETS GRUNDEJERFORENING

SKOVSVINGET OG SKOVLEDET GRUNDEJERFORENING. Vedtægter VEDTÆGTER FOR SKOVSVINGET- OG SKOVLEDETS GRUNDEJERFORENING SKOVSVINGET OG SKOVLEDET GRUNDEJERFORENING Vedtægter VEDTÆGTER FOR SKOVSVINGET- OG SKOVLEDETS GRUNDEJERFORENING 1 Grundejerforeningens navn er Skovsvinget- og Skovledets Grundejerforening. Grundejerforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen LANGDYSSEN. Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN LANGDYSSEN (Ahornvej, Kastanievej og Rønnevej)

Vedtægter for grundejerforeningen LANGDYSSEN. Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN LANGDYSSEN (Ahornvej, Kastanievej og Rønnevej) Vedtægter for grundejerforeningen LANGDYSSEN 1. Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN LANGDYSSEN (Ahornvej, Kastanievej og Rønnevej) 2. Foreningens hjemmested er: JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Grundejerforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER for grundejerforeningen KILDEGÅRDEN. 1. Navn

VEDTÆGTER for grundejerforeningen KILDEGÅRDEN. 1. Navn 1 VEDTÆGTER for grundejerforeningen KILDEGÅRDEN 1. Navn Foreningens navn er grundejerforeningen Kildegården. Dens område er de af deklaration tinglyst 15/10 1963 omfattende ejendomme, matr. nr. 6 z Greve

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Skæring Sandager Øst" CVR Nr

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skæring Sandager Øst CVR Nr V E D T Æ G T E R 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen " CVR Nr. 35548211 Foreningens hjemsted er Århus Kommune og dens værneting er byretten i Århus 2 3 Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter 2019 Grundejerforeningen Slagkrogen

Vedtægter 2019 Grundejerforeningen Slagkrogen Vedtægter 2019 Grundejerforeningen Slagkrogen Indholdsfortegnelse: 1 Navn, hjemsted, formål 2 Medlemmerne og foreningen 3 Ejerskifte 4 Kontingent og gæld 5 Generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening

Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er "Høe Bæks Grundejerforening". 2 Foreningens hjemsted er i Bramming, Esbjerg kommune. 3 Grundejerforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN HYRDEENGEN august 2009

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN HYRDEENGEN august 2009 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN HYRDEENGEN 2. Foreningens hjemsted er Vallensbæk Kommune under Brøndbyernes Ret, der er foreningens værneting. 3. Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen SKOVSGÅRDEN

Vedtægter for grundejerforeningen SKOVSGÅRDEN 1 Navn 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsgården 2 Hjemsted 1. Foreningens hjemsted er Skanderborg kommune 3 Formål 1. Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes nuværende og

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN BAVNEBJÆRGSPARK. Foreningens hjemsted er Furesø Kommune under Hillerød ret, der er foreningens værneting.

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN BAVNEBJÆRGSPARK. Foreningens hjemsted er Furesø Kommune under Hillerød ret, der er foreningens værneting. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN BAVNEBJÆRGSPARK 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen BAVNEBJÆRGSPARK. Foreningens hjemsted er Furesø Kommune under Hillerød ret, der er foreningens værneting. 2.

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav.

Vedtægter. Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav. Vedtægter. 1. NAVN OG OMRÅDE Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Dens område omfatter udstykning af matr. nr. 4n Skt. Jørgensmark under Odense

Læs mere

Foreningens hjemsted er Frederikshavn kommune under Hjørring retskreds, der er foreningens værneting.

Foreningens hjemsted er Frederikshavn kommune under Hjørring retskreds, der er foreningens værneting. Vedtægter udgave 2016 V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN SOLBAKKEN Kandestederne, 9990 Skagen Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Solbakken". 2 Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Regstrup Å. Foreningens hjemsted Holbæk Kommune. Foreningens værneting er retten i 4300

Læs mere

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011).

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). Vedtægter Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby 2 Foreningens hjemsted er Slagelse

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkedraget Syd

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkedraget Syd Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkedraget Syd Navn, hjemsted og formål: 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Bakkedraget Syd. 2 Foreningens hjemsted er (Egtved) Kolding Kommune under Vejle retskreds,

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Stiftet d. 25. maj 1943

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Stiftet d. 25. maj 1943 Vedtægter for Grundejerforeningen Stiftet d. 25. maj 1943 Rettet: 20. marts 2014 Side 1 Indhold 1 side 3 Hjemsted 2 side 3 Hvilke grunde er der i foreningen 3 side 4 Formål med foreningen 4 side 4 Generalforsamlingen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Birk Skovpark

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Birk Skovpark VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Birk Skovpark NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Brik Skovpark.. 2. Foreningens hjemsted er Skjern Kommune. 3. Grundejerforeningens formål

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

Stikordsregister V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er Grundejerforeningen LØKKEN anno 1977, omfattende grunde og institutioner på:

Stikordsregister V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er Grundejerforeningen LØKKEN anno 1977, omfattende grunde og institutioner på: Stikordsregister Adresse, foreningens... 02 Adresseændring... 08 Afholdelse af bestyrelsesmøder... 14 Afstemning... 11 Beslutningsdygtig... 14 Bestyrelsens sammensætning... 13 Daglig ledelse af foreningen...

Læs mere

Hagenstrupparkens Grundejerforening

Hagenstrupparkens Grundejerforening Hagenstrupparkens Grundejerforening Vedtægter Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: Hagenstrupparkens Grundejerforening 2 Foreningens hjemsted er i Ulstrup, Favrskov Kommune Formål 3 Grundejerforeningens

Læs mere

Vedtægter for Beboer- og Grundejerforening Brombjerg

Vedtægter for Beboer- og Grundejerforening Brombjerg Vedtægter for Beboer- og Grundejerforening Brombjerg 1. Navn Foreningens navn er Beboer- og Grundejerforening Brombjerg. 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune under Sønderborg ret, der

Læs mere

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården Vedtægter: Vedtægter for Grundejerforeningen Klokkergården. 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Klokkergården. Foreningen har hjemsted i Sorø Kommune. Foreningen omfatter ejere af de inden for

Læs mere

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen.

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Gældende vedtægter godkendt af Ringsted Kommune den 20. januar 2006. 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Disse vedtægter omfatter

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby.

Vedtægter for Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby. J. nr. 48838-0 Vedtægter for Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby Navn, hjemsted og formål Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby. Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter Grundejerforeningen Åsum Stengrav

Vedtægter Grundejerforeningen Åsum Stengrav Vedtægter Grundejerforeningen Åsum Stengrav 1 Navn om område Foreningens navn er grundejerforeningen Åsum Stengrav. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Dens område omfatter udstykning af matr. Nr.

Læs mere

Vedtægter. for. Parcelforeningen Toppen. Helenelyst. Brabrand

Vedtægter. for. Parcelforeningen Toppen. Helenelyst. Brabrand Vedtægter for Parcelforeningen Toppen Helenelyst Brabrand 3. udgave revideret efter generalforsamlingen 2011 Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Parcelforeningen Toppen. 2 Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget

Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget Navn, medlemmer og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Silkevænget og dens område omfatter de arealer og parceller som er angivet på vedlagte

Læs mere

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ny Bringe Grundejerforening. Foreningens hjemsted er Furesø kommune. 2 Område og medlemmer Stk. 1. Foreningen omfatter ejendommene, der er beliggende på

Læs mere

Vedtægter. for Grundejerforeningen Højdedraget af 22. oktober 1975.

Vedtægter. for Grundejerforeningen Højdedraget af 22. oktober 1975. Vedtægter for Grundejerforeningen Højdedraget af 22. oktober 1975. 1 Foreningens definition og medlemsafgrænsning. 1 a. Foreningens navn er Grundejerforeningen Højdedraget af 22. oktober 1975. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser, bl. a.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Ørbækhave. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Ørbækhave". Foreningens hjemsted er Odense kommune.

Vedtægter for Grundejerforeningen Ørbækhave. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Ørbækhave. Foreningens hjemsted er Odense kommune. Vedtægter for Grundejerforeningen Ørbækhave. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Ørbækhave". Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes nuværende

Læs mere

VEDTÆGTER. for grundejerforeningen "FYRRELUNDEN" Liseleje Strand Nuværende tekst Ændringsforslag. Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER. for grundejerforeningen FYRRELUNDEN Liseleje Strand Nuværende tekst Ændringsforslag. Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for grundejerforeningen "FYRRELUNDEN" Liseleje Strand Nuværende tekst Ændringsforslag Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er grundejerforeningen Fyrrelunden. 2 Foreningens hjemsted er

Læs mere

JONAS BRUUN ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten".

JONAS BRUUN ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Grundejerforeningen Tornerosebugten. ADVOKATFIRMA KAI MICHELSEN ADVOKAT BREDGADE 38 1260 KØBENHAVN K VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten". Foreningen

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Grundejerforeningen Lynghus Nor, Havnsø

Grundejerforeningen Lynghus Nor, Havnsø Grundejerforeningen Lynghus Nor, Havnsø Vedtægter Revideret aug. 78 Genoptrykt aug. 78 Genoptrykt apr. 79 Genoptrykt okt. 86 Ændret maj. 1987 Genoptryk okt. 1996, med ændring Ændringer maj 2011 Ændringer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDJERFORENINGEN SEJER STRANDE

VEDTÆGTER FOR GRUNDJERFORENINGEN SEJER STRANDE VEDTÆGTER FOR GRUNDJERFORENINGEN SEJER STRANDE Side 1 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Sejer Strande". Dens område omfatter arealer udstykket fra matr. nr. 2b og 2ar Yderby by, Odden sogn, som

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang"

Vedtægter for Grundejerforeningen Fuglevang Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang" 1. Grundejerforeningens navn er "Grundejerforeningen Fuglevang". Dens hjemsted er Kirke Såby. Dens værneting er Roskilde Herredsret. 2. Grundejerforeningen

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark 7473-002/AMA 18.03.2019 FORENINGSVEDTÆGTER for Eskov Strandpark Foreningen er stiftet i h.t. 2 i deklaration, tinglyst den 1/6 1967 på matr.nr. 1a Eskov, Selde Sogn og matr.nr. 10g Floutrup by, Selde Sogn

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Ingershøj

Vedtægter for Grundejerforeningen Ingershøj Vedtægter for Grundejerforeningen Ingershøj 1 Foreningens navn er: Grundejerforeningen Ingershøj Foreningens hjemsted er Kalundborg Kommune, udstykket fra matr. 13a Kaldred by, Bregninge sogn, samt matr.

Læs mere

Grundejerforeningen MUNKERISPARKEN

Grundejerforeningen MUNKERISPARKEN Foreningens navn er "Grundejerforeningen MUNKERISPARKEN". Foreningens hjemsted er Rudersdal Kommune under Hørsholm ret, der er foreningens værneting. 1 2 3 Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Grundejerforeningen Klithøj

Grundejerforeningen Klithøj Vedtægter for Grundejerforeningen Klithøj. Dejret Klit, 8420 Knebel, Ebeltoft kommune. Grundejerforeningen er stiftet i forbindelse med varetagelse af medlemmernes fælles grundejer-interesser, såvel indadtil

Læs mere

Vedtægter. for. Tengslemark Ny Grundejerforening

Vedtægter. for. Tengslemark Ny Grundejerforening Vedtægter for Tengslemark Ny Grundejerforening O 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er TENGSLEMARK NY GRUNDEJERFORENING: Dens medlemsområde er ejere af parceller, udstykket af arealer beliggende på

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ Advokaterne Kongevej 64 6400 Sønderborg Tlf.nr. 74 43 43 63 J.nr. 65761 cp/ts VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ - 2-1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er grundejerforeningen for Bredbjerg vest af 1984. Foreningens hjemsted er Søndersø kommune.

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er grundejerforeningen for Bredbjerg vest af 1984. Foreningens hjemsted er Søndersø kommune. Undertegnede grundejere i Bredbjerg vest, hvis ejendomme omfattes af lokalplan nr. 30 for et boligområde i Bredbjerg, deklarerer herved for os og efterfølgende ejere af ejendommene: matr.nr. beliggende

Læs mere

Vestervangens Parkbebyggelse

Vestervangens Parkbebyggelse Vestervangens Parkbebyggelse Vedtægter 1 Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse. Dets hjemsted er: Randers Kommune. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Thyges Banke Grundejerforening. Kalundborg

VEDTÆGTER. for. Thyges Banke Grundejerforening. Kalundborg VEDTÆGTER for Thyges Banke Grundejerforening Kalundborg 3. udgave. Vedtaget på generalforsamlingen 29. maj 2007 1 af 7 Vedtægter for grundejerforeningen, Navn, hjemsted og formål. 1 Foreningens navn er

Læs mere

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune.

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. Vedtægter for Grundejerforeningen Mariehøj, Vallensbæk Navn og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. 2. Foreningens formål 1. At varetage medlemmernes

Læs mere

L O V E for GRUNDEJERFORENINGEN VIBEHOLM. Navn, hjemsted og formål

L O V E for GRUNDEJERFORENINGEN VIBEHOLM. Navn, hjemsted og formål L O V E for GRUNDEJERFORENINGEN VIBEHOLM 1977 Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Vibeholm. 2 Foreningens hjemsted er Græsted-Gilleleje kommune under Helsinge ret, der er

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen BYHOLMENE. Strøby-, Nørby- og Vedbyholm hvidovre. Vedtaget Sidst ændret

Vedtægter. for. Grundejerforeningen BYHOLMENE. Strøby-, Nørby- og Vedbyholm hvidovre. Vedtaget Sidst ændret Grundejerforeningen Byholmene Vedtægter for Grundejerforeningen BYHOLMENE Strøby-, Nørby- og Vedbyholm 2650 hvidovre Vedtaget 06.05.1975 Sidst ændret 03.03.1998 1 Foreningens navn er: Byholmene. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkebjerg Stiftet den 9.maj 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkebjerg Stiftet den 9.maj 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkebjerg Stiftet den 9.maj 1973 1 1.1 Grundejerforeningens navn er Bakkebjerg, og dens hjemsted er Gribskov Kommune, tidligere Græsted Gilleje Kommune. 1.2 Alle nuværende

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen

Vedtægt for Grundejerforeningen Vedtægt for Grundejerforeningen Varbjerg Strand September 1984 Maj 2010 Vedtægterne tilhører parcellen VEDTÆGT FOR GRUNDEJER- OG LEJERFORENINGEN VARBJERG STRAND 1 Foreningens navn er Grundejer- og lejerforeningen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 2 3 1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. Dens hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er i nøje overensstemmelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TRELLE AGER

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TRELLE AGER VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TRELLE AGER NAVN/HJEMSTED/FORMÅL 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Trelle Ager 2: Foreningens hjemsted er Vamdrup 3: Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager

Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Thorsager. 2. Foreningens hjemsted er Høje-Taastrup kommune under Taastrup ret,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Vikingeparken matr.nr. 14ey Hobro Markjorder

Vedtægter for Grundejerforeningen Vikingeparken matr.nr. 14ey Hobro Markjorder Vedtægter for Grundejerforeningen Vikingeparken matr.nr. 14ey Hobro Markjorder 1. Navn: 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Vikingeparken Hobro. 2. Hjemsted: 2.1. Foreningens hjemsted er Mariagerfjord

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Slangerup Kommune og med værneting ved

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Børup

Vedtægter for Grundejerforeningen Børup Vedtægter for Grundejerforeningen Børup Vedtægter for Grundejerforeningen Børup 1. Foreningens navn: 2. Formål: Grundejerforeningen Børup, 8310 Tranbjerg J. Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR "GRUNDEJERFORENINGEN SKÅDE HØJGÅRD".

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SKÅDE HØJGÅRD. Grundejerforeningen VEDTÆGTER FOR "GRUNDEJERFORENINGEN SKÅDE HØJGÅRD". NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Skåde Højgård". 2. Foreningens hjemsted er Århus Kommune under

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 2. Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 3.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE Foreningens navn er Grundejerforeningen for Hesselbjerg og Korshave område. 1. 2. Grundejerforeningen er stiftet i henhold til deklarationer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

Vedtægter. Foreningens hjemsted er Kalundborg Kommune, Retten i Holbæk

Vedtægter. Foreningens hjemsted er Kalundborg Kommune, Retten i Holbæk Vedtægter 1 Foreningens navn er: Grundejerforeningen Havnsø Park Dens område omfatter parceller fra matr.nr. 2 a Havnsø By, 3 b, 3 e, 3 f, 3 n, 4 b, 4 c, 4 d, 4 e, og 4 g Egemarke Hovedgård Føllenslev

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SNEBÆRHAVENS GRUNDEJERFORENING

VEDTÆGTER FOR SNEBÆRHAVENS GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR SNEBÆRHAVENS GRUNDEJERFORENING 1. Foreningens navn er Snebærhavens Grundejerforening", og dens område er de parceller som er udstykket fra matr. nr. 9 bo Herstedøster by og sogn. Foreningens

Læs mere

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer.

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer. J.nr. 316280-SRA V E D T Æ G T E R FOR G R U N D E J E R F O R E N I N G E N P L A N T A G E N -------------------------------- 1. NAVN 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN PLANTAGEN. 2. HJEMSTED

Læs mere

VEDTÆGTER

VEDTÆGTER VEDTÆGTER Navn 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Trippendalsparken og omhandler rækkehusene med adressen Tjørnehusene 4 52 samt Poppelhusene 16 50 og 3 51 i Albertslund Kommune. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter. For. Grundejerforeningen Søndertoften

Vedtægter. For. Grundejerforeningen Søndertoften Grundejerforeningen Søndertoften Søndertoften - 2630 Taastrup Vedtægter For Grundejerforeningen Søndertoften Vedtaget på ordinær generalforsamling den 14. november 2017 og den ekstraordinære generalforsamlingen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE Foreningens navn er Grundejerforeningen for Hesselbjerg og Korshave område. 1. 2. Grundejerforeningen er stiftet i henhold til deklarationer

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse

Vedtægter. Vedtægter for Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse Vedtægter for Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse 1 Navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse. Dens hjemsted er: Randers Kommune. 2 Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten". Foreningen har hjemsted i Trundholm Kommune. Foreningen omfatter de på vedhæftede

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for "GRUNDEJERFORENINGEN BREGNEVÆNGET"

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN BREGNEVÆNGET GRUNDEJERFORENINGEN BREGNEVÆNGET V E D T Æ G T E R for "GRUNDEJERFORENINGEN BREGNEVÆNGET" Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Bregnevænget". 2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

VEDTÆGTER For Grundejerforeningen SANDHØJ

VEDTÆGTER For Grundejerforeningen SANDHØJ VEDTÆGTER For Grundejerforeningen SANDHØJ 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Sandhøj. Dens område begrænses af følgende eksisterende eller projekterede veje: Sandhøjvej Smedegade ældre bebyggelse

Læs mere