Sted: Boldrup Museum, Ørnbjergvej 13, 9610 Nørager (vært: Gert Rubæk)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sted: Boldrup Museum, Ørnbjergvej 13, 9610 Nørager (vært: Gert Rubæk)"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland Dato: 14. december 2016 Tidspunkt: Sted: Boldrup Museum, Ørnbjergvej 13, 9610 Nørager (vært: Gert Rubæk) Deltagere: Fra bestyrelsen: Niels Juel Nielsen (formand), Gitte B. Andersen (næstformand), Jacob Ellemann (kasserer), Børge Poulsen, Anders Andersen, Erik Brandt, Allan Rank, John Astrup (forlod mødet 20.30), Gert Rubæk, Jan Værum Nørgaard (forlod mødet kl ), og Thomas Hav (Region Nordjylland). Fra Mariagerfjord Kommune: koordinator Anne O. Ritman (AOR), referent Afbud fra: Søren Konnerup (Rebild Kommune), Danny Juul Jensen (Mariagerfjord Kommune), Jan Vestergaard, Henning Børgesen (på dagen) Dagsorden: Referat: 1. Velkomst og beslutningsdygtighed 2. Godkendelse af dagsorden 3. Godkendelse af referat fra sidste møde (vedhæftet indkaldelsen) 4. Opsamling på 2016 v/ formanden Formanden bød velkommen. Nævnte afbud. Beslutningsdygtighed ok. Dagsorden godkendt. Referat fra sidste bestyrelsesmøde godkendt. Fyldigheden kommenteret/ rost, idet også afbudsramte medlemmer af bestyrelsen har mulighed for at følge med i bestyrelsesarbejdet. Drift af LAG Der er endelig kommet bekræftelse fra ministeren på at uforbrugte driftsmidler kan overføres 100% mellem årene. LAG Himmerland forventer at have ca kr. i overskud på driften i 2015, som skal bruges i de kommende magre år med den indførte 30% reduktion. Desværre er beløbet ikke endeligt konfirmeret, idet regnskabet fra 2015 pr. december 2016 stadig ikke er godkendt i ministeriet / LAG-sekretariatet.

2 Uforbrugte projektmidler (tilbageløb) kan bruges fuldt ud - i samme finansår, de opgives eller der er et mindre forbrug i projektet, når det er afsluttet. Evt. uforbrugte projektmidler fra 2015 og 2016 kan overføres 80%, idet det kun er EU-delen, der kan overføres. Fra 2017 bliver projektstøttemidlerne 100% EU-penge, der fuldt ud kan overføres til næste år. Landsbyklynger LAG har fået en invitation fra Landdistriktsrådet i MFK til møde om Landsbyklynger den 10. januar i Hørby Forsamlingshus formanden og koordinator deltager. Alle interesserede er velkomne husk tilmelding! Projektbobler Der er stadig liv i en gammel projektide om trætop-huler ved Als Odde. Koordinator er i kontakt med projektfolket og inviteres formentlig til for-besigtigelse af projektområdet i starten af Da etablering af huler i træerne kræver en ny lokalplan, er der lidt lange udsigter men ansøger håber at kunne ansøge LAG om støtte i Erik Brandt refererede til et projekt med shelters også ved Als Odde samt primitive teltpladser for de aktive friluftsfolk. Der satses på 5-6 shelterpladser fjorden rundt. Fint med synergi ift. trætophulerne. Fredag indvies multibanen m.m. i Blenstrup (LAG-støttet projekt) formand og koordinator deltager (besigtigelse). Regler og rammer: Det nationale koordinationsudvalg (LAG-formandsudvalg) arbejder for regelforsimpling i samarbejde med Erhvervsstyrelsen. Lad os håbe, arbejdet bærer frugt allerede i denne programperiode. Folkemøde 2017 / Bornholm. På opfordring fra flere LAG-bestyrelser og koordinatorer, der gennem flere år har deltaget i Folkemødet på Bornholm, deltager LAG Himmerlands koordinator i mødet i Koordinator og

3 FU har vendt emnet, og på mødet bakkede bestyrelsen op om beslutningen om deltagelsen. Køresedler for 2016 Frist søndag den send via mail til koordinator i den fremsendte skabelon. Husk at underskrive! Vigtigt med korrekt udfyldelse af skabelonen, så vi ikke får underkendt udgifterne i ministeriet. Det betyder bl.a. at km-tallene skal dokumenteres via KRAK og at alle køresedler skal underskrives af både fører og LAG-formand. Møde med tilsagnshavere Som et nyt tiltag og da mange tilsagnsholdere har udfordringer med regler og rammer for LAGstøtten inviterer koordinator alle tilsagnshavere til møde med gennemgang af regler og rammer. Mødet finder sted på rådhuset i Mariager onsdag den 18. januar 2017 kl Mulighed for ændring i PROmis scorer inden næste ansøgningsrunde mulige scenarier v/ koordinator 6. Status på forbrug (adm.) i 2016 Opgørelse pr. medio december måned sendt ud med mødeindkaldelsen. Godkendte budget for 2016 ligeledes medsendt mødeindkaldelsen. Inden udgangen af februar måned 2017 (hvor ministeriets første indstillingsrul for 2017 udløber) kan LAG Himmerland ændre på pointvægtningen i skabelonen for ansøgninger i PROmis, så den bliver gældende for ansøgninger til fristen i april måned Emnet har været vendt flere gange for er der et behov for ændringer? Den nedsatte arbejdsgruppe har som udgangspunkt ikke fundet anledning til at foreslå ændringer, men har ladet det være op til koordinator at vurdere, om der er et behov for opstramning af visse kriterier. For bl.a. at give koordinator flere redskaber ift. indstillinger hhv. afslag. Koordinator foreslog, at fastholde størstedelen af pointene som de er, men at skrue op for kravet om, at projektet ligger inden for strategimålene (relevans), og med en lille regulering gøre kravene til projektansøger og ansøger mindre. Men kun lidt mindre. For der er mange krav til ansøgere med et LAG-tilsagn, og LAG skal sikre sig, at ansøger har kapaciteten til at komme i mål med projektet og leve op til de stramme krav fra ministeriet. Der er forbrugt kr ,- til drift af LAG Himmerland pr Rammen til administration/drift var for 2016 kr ,-. Hertil kommer udgifter til bl.a. bespisning den samt bestyrelsens kørsel Transport t/r til FolkeMødet2017 er betalt og med i regnskabet for 2016.

4 Skiftet til ny revisor (BDO) fra tidligere (PWC) har vist sig at give en dobbelt så stor regning (nu kr.) som 2015 (5.800 kr.). Udgiften til revision af regnskabet 2016 kommer på regnskab Bestyrelsen overvejer af den grund, om beslutningen om at følge kommunens revisor skal ændres. Prisen skal være ok. Ud fra ovenstående forudsætninger forventes det, at LAG kommer ud af 2016 med et overskud på administrationsbudgettet på mellem 20- og kr. Penge som kan skubbes over i Økonomi fremtidigt scenarie Koordinator havde udarbejdet en oversigt over det økonomiske scenarie for perioden (resten af programperioden) med den forventede beskårne driftsramme til administration og et meget skrabet årligt driftsbudget. Formanden fremlagde og kommenterede udkastet. Ved et årligt tilsagn om driftsstøtte fra ministeriet på kr. og et budget på kr. kan der forudses et underskud i 2020 på ca kr. Derfor skal der rettes henvendelse primo 2017 til borgmestrene i de to LAG-kommuner (Rebild og Mariagerfjord). Formanden foreslår at bede hver af de to kommuner om et årligt driftstilskud på kr. i perioden I den forbindelse skal der udarbejdes et kort materiale med synliggørelse af, hvad kommunerne får ud af at støtte LAG med de kr. Vigtigt at præcisere, hvad der sættes i gang af lokal aktivitet og ideudvikling for de 1,6 mio. kr. der via LAG Himmerland årligt gives i projektstøtte. Og at pointere, at LAG-midlerne gennem årene har gearet fire gange så mange ressourcer (dels i klingende mønt dels i lokalt frivilligt arbejde). I perioden har LAG Himmerland støttet projekter for i alt: kr. Den samlede investering - via ansøgers egen finansiering og frivillige arbejde - er dog langt højere nemlig: kr. Der er faktisk tale om, at LAG-midlerne genererer en 5 gange så stor en investering i vores lokalområder.

5 Og endelig kan LAG give direkte støtte til lokale virksomheder en mulighed, kommunerne ikke selv har. LAG-tilsagnene til lokale erhvervsprojekter løb i 2015/2016 op i ca. 2,9 mio. kr. De almennyttige projekter blev støttet med ca. 1,6 mio. kr. 8. Dato for generalforsamling 2017 Herunder opfordring til at finde egnede kandidater til vakante poster / flere kvinder i bestyrelsen jf. bekendtgørelsen Generalforsamlingen 2017 er: torsdag den 23. marts 2017 Klokken bestyrelsen møder ind senest kl Sted følger evt. Siem Forsamlingshus. Formøde aflyst, da bestyrelsen samles til ord. bestyrelsesmøde den 15. marts 2017 i stedet. På valg er (ifølge mine optegnelser reagér venligst, hvis I mener noget andet): Borgere: Erik Brandt, Als. Foreninger: Allan Rank Bælum Borgerforening Gert Rubæk Boldrup Museum. Erhverv: Niels Juel Nielsen Øster Hurup John Astrup Hobro Henning Børgesen Onsild Vakante suppleantposter skal besættes. Gerne med kvinder fra Rebild / det vestlige LAG område! Jens Lykke fra Mariagerfjord Kommune har sagt ja til endnu en opgave som dirigent! 9. Dato for næste ansøgningsfrist i 2017 Forårets ansøgningsfrist er: Torsdag den 20. april 2017 kl Indstillingsmøde mandag den 15. maj inkl. spisning + sted: Mariager Rådhus lok 2. Koo sender plan for hvornår ansøgningerne kan læses + hvornår scores skal til koordinator. Der er 1,6 mio. kr. i puljen i 2017! + evt. tilbageløb fra afsluttede projekter.

6 10. INFO-møde forud for næste frist 11. Møde med tilsagnshavere / januar Evt. Næste INFO-møde bliver onsdag den 8. februar 2017 kl Sted følger. Evt. kajakhuset i Mariager// Kig Ind i Nørager? Bestyrelsen opfordres men er ikke forpligtet til at deltage. Mødet finder sted på rådhuset i Mariager onsdag den 18. januar 2017 kl Invitation er udsendt til tilsagnshaverne pr. mail i uge 1/2017. Tak til Gert for super forplejning og juleunderholdning! Det er en fornøjelse at holde møder... ude i virkeligheden Kommende møder - til kalenderen: NB: Næste bestyrelsesmøde: onsdag 15. marts 2017 kl Rådhuset i Mariager lok. 2. Mødet er også et formøde til generalforsamlingen. Generalforsamling: 23. marts 2017 kl / bestyrelsen mødes Formødet er flyttet til 15. marts 2017 (se herover). Næste indstillingsmøde: mandag den 15. maj kl i Mariager. Næste FU møde: efter aftale/behov.

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet. Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 2. februar 2016 Tidspunkt: 19.00-22.00 Sted: Kærvej 34, Onsild 9500 Hobro Deltagere: Fra bestyrelsen: Vagn Bach, Jacob Ellemann, Annie Borgersen, Allan

Læs mere

Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager

Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 15. maj 2017 Tidspunkt: 17.00 21.00 Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager Deltagere: Fra bestyrelsen: Niels Juel Nielsen (formand), Gitte B. Andersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland Dato: 11. maj Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager. Deltagere:

Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland Dato: 11. maj Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager. Deltagere: Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Tidspunkt: 17.30 20.30 Dato: 11. maj 2016 Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager Deltagere: Fra bestyrelsen: Niels Juel Nielsen (formand), Jacob Ellemann,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland Dato:

Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland Dato: Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 16.11.2018 Tidspunkt: 16.00-18.00 Sted: Solsortevej 14, 9575 Terndrup Deltagere: Fra bestyrelsen: Niels Juel Nielsen (formand), Børge Poulsen (næstformand),

Læs mere

Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland Dato: 11. oktober Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager. Deltagere:

Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland Dato: 11. oktober Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager. Deltagere: Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 11. oktober 2017 Tidspunkt: 18.00 21.00 Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager Deltagere: Fra bestyrelsen: Niels Juel Nielsen (formand), Jacob Ellemann

Læs mere

Antal stemmeberettigede medlemmer af foreningen LAG Himmerland til stede: 15 (inkl. bestyrelse og suppleanter)

Antal stemmeberettigede medlemmer af foreningen LAG Himmerland til stede: 15 (inkl. bestyrelse og suppleanter) Generalforsamling i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 10. marts 2016 Tidspunkt: 19.00 20.30 Sted: Kammas Gård, Park Alle 2, Astrup Antal stemmeberettigede medlemmer af foreningen LAG Himmerland til stede:

Læs mere

Sted: Siem Forsamlingshus, Skørpingvej 36, 9575 Terndrup

Sted: Siem Forsamlingshus, Skørpingvej 36, 9575 Terndrup Generalforsamling i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 30. marts 2017 Tidspunkt: 19.00 20.30 Sted: Siem Forsamlingshus, Skørpingvej 36, 9575 Terndrup Antal stemmeberettigede medlemmer af foreningen LAG Himmerland

Læs mere

Sted: Himmerlands Foldboldgolf (LAG-støttet projekt), v/ Jan Værum Nørgaard Mejlbyvej 125, Nørager

Sted: Himmerlands Foldboldgolf (LAG-støttet projekt), v/ Jan Værum Nørgaard Mejlbyvej 125, Nørager Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 29. august 2016 Tidspunkt: 19.00 21.30 Deltagere: Sted: Himmerlands Foldboldgolf (LAG-støttet projekt), v/ Jan Værum Nørgaard Mejlbyvej 125, Nørager Fra

Læs mere

Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland Dato: 11. oktober Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager. Deltagere:

Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland Dato: 11. oktober Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager. Deltagere: Bestyrelsesmøde i LAG-Himmland 2014-2020 Tidspunkt: 17.00 20.00 Dato: 11. oktob 2016 Sted: Mariag Rådhus, Fjordgade 5, Mariag Deltage: Fra bestyrelsen: Niels Juel Nielsen (mand), Gitte B. Andsen (næstmand),

Læs mere

Dato: 2. oktober 2018

Dato: 2. oktober 2018 Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Tidspunkt: 17.30 21.00 Dato: 2. oktober 2018 Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager Deltagere: Fra bestyrelsen: Niels Juel Nielsen (formand), Jacob Ellemann

Læs mere

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn Referat bestyrelsesmøde nr. 7 Tid Onsdag d. 4.3.2015 kl. 18.15 Sted Til stede Afbud Ej fremmødt Referent et, Aktivitetshuset,, Nyborg Kurt Sorknæs, Erik Sønderskov, Gitte L. Albjerg, Lise-Lotte Jensen,

Læs mere

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn kontakt@ Referat bestyrelsesmøde nr. 18 Tid Onrsdag d. 11.1.2017 kl. 18.15 Sted et, Aktivitetshuset,, Nyborg Til stede Kurt Sorknæs, Erik Sønderskov, Gitte L. Albjerg, Inge Skelgaard, Solveig Hansen, Gunnar

Læs mere

Tirsdag 10. marts klokken 17.00

Tirsdag 10. marts klokken 17.00 Mødedato: Tirsdag 10. marts klokken 17.00 Mødested: Thorum Gamle Købmandsgård Guldkysten 12 7870 Roslev Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Lone Frandsen Karsten Villadsen Anne Berggreen Federer Henrik Gaarde

Læs mere

Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager

Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 23. maj 2018 Tidspunkt: 17.30 Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager Deltagere: Fra bestyrelsen: Niels Juel Nielsen (formand), Børge Poulsen (næstformand),

Læs mere

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn Referat bestyrelsesmøde nr. 12 Tid Torsdag d. 26.11.2015 kl. 16.00 Sted Til stede Afbud Ej fremmødt Referent Skaarupøre Vingaard, Skårupørevej 28, 5881 Skårup Kurt Sorknæs, Kim Kølerfeldt, Inger Mechlenburg,

Læs mere

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn Referat bestyrelsesmøde nr. 8 Tid Torsdag d. 12.3.2015 kl. 18.15 Sted Til stede Afbud Ej fremmødt Referent et, Aktivitetshuset,, Nyborg Kurt Sorknæs, Erik Sønderskov, Gitte L. Albjerg, Jens Elmgren, Lise-Lotte

Læs mere

REFERAT- BESTYRELSESMØDE. Allingåbro Hotel, Hovedgaden 9, 8961 Allingåbro. LAG Djursland

REFERAT- BESTYRELSESMØDE. Allingåbro Hotel, Hovedgaden 9, 8961 Allingåbro. LAG Djursland LAG Djursland Referat 03/2017 REFERAT- BESTYRELSESMØDE Dato: 17. maj 2017 Tid: 17-20 Sted: Allingåbro Hotel, Hovedgaden 9, 8961 Allingåbro LAG Djursland Navn: Anette Okkerholm Jensen (AOJ) Bente Hedegaard

Læs mere

Tirsdag den 9. februar

Tirsdag den 9. februar Mødedato: Tirsdag den 9. februar Mødested: Staarup Haandbryg Stårupgårdvej 1, 7840 Højslev Klokken 17 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Lone Frandsen Karsten Villadsen Anne Berggreen Federer Henrik Gaarde

Læs mere

Bestyrelsesmøde, tirsdag den

Bestyrelsesmøde, tirsdag den estyrelsesmøde, tirsdag den 24.01.2017 Sted: Hedensted Rådhus, Niels Espesvej 8, mødelokale 3-4 (indgang fra Mindevej nede i gården) Mødestart: 18:00 Mødeslut: 21:30 (senest) Referent: Susanne Ernst eltagere:

Læs mere

Skabelon til årlig beretning fra lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020

Skabelon til årlig beretning fra lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020 Skabelon til årlig beretning fra lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020 Bemærk - alle oplysninger under punkt A, B, C og G skal udfyldes

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Udvikling Stevns Torsdag den 16. februar 2017 kl. 16:30 19:00 på Traktørstedet Højeruplund.

Referat af bestyrelsesmøde i Udvikling Stevns Torsdag den 16. februar 2017 kl. 16:30 19:00 på Traktørstedet Højeruplund. Referat af bestyrelsesmøde i Udvikling Stevns Torsdag den 16. februar 2017 kl. 16:30 19:00 på Traktørstedet Højeruplund. Til stede:, Formand bestyrelsen, Gruppe 1 Jens Sørensen, Næstformand bestyrelsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn Referat bestyrelsesmøde nr. 11 Tid Torsdag d. 10.9.2015 kl. 18.15 Sted Til stede Afbud Ej fremmødt Referent et, Aktivitetshuset,, Nyborg Kurt Sorknæs, Kim Kølerfeldt, Inger Mechlenburg, Erik Sønderskov,

Læs mere

Folkemøde 1 om deltagerbudgetter

Folkemøde 1 om deltagerbudgetter Folkemøde 1 om deltagerbudgetter Mandag d. 17. august kl. 16.30-18.30 Godsbanen VELKOMMEN TIL Folkemøde om deltagerbudgetter Program kl. 16.30 Velkomst v/ rådmand Thomas Medom Præsentation af rammerne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

Torsdag d kl

Torsdag d kl Mødedato: Torsdag d. 23.02. 2017 kl. 17.00 Mødested: Løgstrup-Hallens Cafeteria, Vordevej 1, 8831 Løgstrup Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Lone Frandsen Karsten Villadsen Anne Berggreen Federer Henrik

Læs mere

Torsdag den 8. oktober 2015 kl

Torsdag den 8. oktober 2015 kl Mødedato: Torsdag den 8. oktober 2015 kl. 17.00 Mødested: Ulbjerg Kultur og Fritidscenter, Fjordglimt 1 Ulbjerg 8832 Skals. Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Karsten Villadsen Anne Berggreen Federer Henrik

Læs mere

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet.

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet. Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2015 Tirsdag d. 14. april kl 20.00, Tinghuset, Algade 8 i Store Heddinge Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt

Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 3. marts 2016 kl. 17.00 ca. 20.00 på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7, Nordby, Fanø (Færge fra Esbjerg kl. 16.30) Afbud fra: Torben Haahr Dagsorden: Pkt.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde onsdag den 22. august 2018 kl ca Blue Water Arena, Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg.

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde onsdag den 22. august 2018 kl ca Blue Water Arena, Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg. Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde onsdag den 22. august 2018 kl. 17.30 ca. 21.30. Blue Water Arena, Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg. Afbud fra: Fraværende: Dagsorden: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde TID: Torsdag den 6.april 2017 kl. 17:00-21:00 STED: Skagen Kultur- og Fritidscenter, Kirkevej 19, 9990 Skagen Tilstede: Fra: Afbud: Ej tilstede: Dato: 16.04.2017 Brian Kjær, Chresten Sloth, Claus Hjørne

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016 Mandag den 11. april 2016 kl. 18-20 i Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge Alle medlemmer er velkomne og er du interesseret kan du

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Ordinært afdelingsmøde Praksis gode ideer - eksempler På det årlige ordinære afdelingsmøde (beboermøde) vedtager beboerne budgettet og dermed huslejen for det kommende år. Gennemførelse af afdelingens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Tilstede: 5 medlemmer tilstede. 1. Valg af dirigent: Henrik Simonsen 2. Valg af referent: Davy Eskildsen 3. Valg af

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Dato: 18.03.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Tid: 09.00 14.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 HJEMLØSES LANDSORGANISATION HOVEDSTADSUDVALGET SAND HOVEDSTADEN Referat Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 Fremmødte: Ole B. Larsen [Ole B], Ole Svendsen [Ole S]; medl.

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER

FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER VEDTÆGTER 1 Navn og organisation Foreningens navn er: Kulturhavn Gillelejes Venner. Foreningen er stiftet af en kreds af frivillige og er en almennyttig forening

Læs mere

Bestyrelsen venter nu på en henvendelse fra kommunen. b. Ensomhed og frivillighed Årets dialogmøde med sundhedsteamet.

Bestyrelsen venter nu på en henvendelse fra kommunen. b. Ensomhed og frivillighed Årets dialogmøde med sundhedsteamet. 26.11.2015 Referat af bestyrelsesmøde 25. nov. Kl. 16-18 Til stede: Britta, John, Gitte, Inge-Lise, Bente, Cody og Hugo (ref.) Afbud: Jette og Merete. Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 2.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 11. august 2015 på Stolbroladen. 1. Godkendelse af forrige referat fra møde den 16. juni 2015 :

Referat af bestyrelsesmøde den 11. august 2015 på Stolbroladen. 1. Godkendelse af forrige referat fra møde den 16. juni 2015 : Referat af bestyrelsesmøde den 11. august 2015 på Stolbroladen. Afbud.: Ingen 1. Godkendelse af forrige referat fra møde den 16. juni 2015 : Godkendt uden yderligere kommentarer. 2. Orientering v. formanden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Stemmeberettigede deltagere (15): Erik Dahl Klausen, Jan Laursen, Carsten Larsen, Lasse H. Petersen, Dennis Nilsson, Alice Raunsbæk, Niels Christian Jakobsen,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Tilsagn om tilskud for 2014 til oprettelse af den lokale aktionsgruppe og udvikling af den lokale udviklingsstrategi

Tilsagn om tilskud for 2014 til oprettelse af den lokale aktionsgruppe og udvikling af den lokale udviklingsstrategi LAG Bornholm Jørgen Hammer, LAG Formand jh@nyker.dk C.C. hjj@lag-bornholm.dk erhverv@naturerhverv.dk Dato: 4. december 2014 Kontor: Landdistriktskontor Netværkscenteret Sagsnr.: 2014-2918 Sagsbeh.: SYKJ

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016

Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016 Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016 Mandag den 11. april 2016 kl. 18-20 i Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent. 2) Valg af

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 26. februar 2015 kl i Mødelokale, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej, 6862 Tistrup.

Referat bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 26. februar 2015 kl i Mødelokale, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej, 6862 Tistrup. Referat bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 26. februar 2015 kl. 17.00 i Mødelokale, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej, 6862 Tistrup. Fraværende: Der er afbud fra Torben Haahr, Preben Friis-Hauge,

Læs mere

Netværks INFO. Netværkscenteret flytter. Indhold. NetværksINFO 37 / 2014

Netværks INFO. Netværkscenteret flytter. Indhold. NetværksINFO 37 / 2014 16. september 2014 Netværkscenteret +45 41 71 78 30 NetværksINFO 37 / 2014 Netværks INFO Netværkscenteret flytter Ministeren for by, bolig og landdistrikter har besluttet at samle administrationen af de

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 20. februar 2014 kl. 16:00 18:00 Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Westerdahl, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 I år har vi inviteret Karl Erik fra Grøn gruppe under Svenstrup Samråd til bl.a. at fortælle

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Referat. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 25. november 2013 Referatet blev godkendt og underskrevet.

Referat. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 25. november 2013 Referatet blev godkendt og underskrevet. Referat 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 punkter. Et orienteringspunkt om tidligere indsamling af statistik på produktionsskoleområdet. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN. Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl I Studiestræde 24, 2. sal

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN. Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl I Studiestræde 24, 2. sal Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl. 19.00 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Anette, Bente, Niels-Peter, Stig, Marianne (RR-gr.) & Mette AFBUD: Gunna & Henrik Dagsorden 1. Præsentationsrunde

Læs mere

Afbud fra: Jørgen Müller Fraværende: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Pkt. 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet 23.

Afbud fra: Jørgen Müller Fraværende: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Pkt. 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet 23. Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde onsdag den 22. marts 2017 kl. 15.30 ca. 20.30. Mødelokalet, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej 23, 6862 Tistrup. Afbud fra: Jørgen Müller Fraværende: Dagsorden:

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2018 Den 10. april 2018, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

REBILD KOMMUNE REFERAT. Landsbyrådet. Mødedato: 7/3 2011. Mødetidspunkt: 17 20.00 Bestyrelsesmøde. Mødelokale 1, Skørpingvej 7, 9575 Terndrup

REBILD KOMMUNE REFERAT. Landsbyrådet. Mødedato: 7/3 2011. Mødetidspunkt: 17 20.00 Bestyrelsesmøde. Mødelokale 1, Skørpingvej 7, 9575 Terndrup REBILD KOMMUNE REFERAT Landsbyrådet Mødedato: 7/3 2011 Mødetidspunkt: 17 20.00 Bestyrelsesmøde Sted: Mødelokale 1, Skørpingvej 7, 9575 Terndrup Fraværende: afbud fra: Mona og Johnny Dagsorden for Landsbyrådets

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Bestyrelsesmøde LAG NORD

Bestyrelsesmøde LAG NORD Bestyrelsesmøde LAG NORD 12/2017 Torsdag d. 6. april 2017 kl 19.00 Aktivitetshuset Solhjem Bjergby-Mygdal, Præstevænget 1, 9800 Hjørring REFERAT Liste Navn Status Underskrift FM Frode Thule Jensen Deltog

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde

REFERAT Bestyrelsesmøde REFERAT Bestyrelsesmøde Dato 4. marts 2019 Tidspunkt Kl. 17.30-19.30 Sted Administrationsbygningen, Skørpingvej 7, Terndrup. Deltagere Birgit Christensen, Birgitte Mikkelsen, Carsten Bojesen, Kersten Bonnen,

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69.

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69. Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl. 19.00 i Sløjfen Øresundsvej 69. Vær opmærksom på, at der bliver ledige poster i de to bestyrelser. Hvis

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat nr. 04

Bestyrelsesmøde - referat nr. 04 Mødereferat nr. 04 Turismens Venner Hans Schacksvej 5 5300 Kerteminde Tlf. 65 3211 21 sbr@visitkerteminde.dk Bestyrelsesmøde - referat nr. 04 Mandag den 7. maj kl.10.00 på Kerteminde Turistbureau, Hans

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 I By- og Landskabsforvaltningen og Miljø- og Energiforvaltningens kantine på Stigsborg Brygge 5,

Læs mere

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Tid: Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

Referat fra. ma-nets generalforsamling den 22. februar Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent

Referat fra. ma-nets generalforsamling den 22. februar Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent Referat fra ma-nets generalforsamling den 22. februar 2018 ca. 35 medlemmer deltog i generalforsamlingen Ad 1 Valg af dirigent Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent Ad 2 Valg af referent Minna

Læs mere

Sted: Udviklingspark Aabenraa, Bjerggade 4K, 1. sal, 6200 Aabenraa

Sted: Udviklingspark Aabenraa, Bjerggade 4K, 1. sal, 6200 Aabenraa Referat af bestyrelsesmøde i LAG Aabenraa Tid: Onsdag den 10. juni 2009, kl. 16.30-19.00 Sted: Udviklingspark Aabenraa, Bjerggade 4K, 1. sal, 6200 Aabenraa Dagsorden: 1. Orientering ved formanden/koordinatoren

Læs mere

Bestyrelsesmøde Mødeindkaldelse nr. 06

Bestyrelsesmøde Mødeindkaldelse nr. 06 Mødeindkaldelse nr. 06 Turismens Venner Hans Schacksvej 5 5300 Kerteminde Tlf. 65 3211 21 sbr@visitkerteminde.dk Bestyrelsesmøde Mødeindkaldelse nr. 06 Tirsdag den 4. december hos VisitKerteminde, Hans

Læs mere

Bilag 3.2.2: Forslag til model for sagsfremstilling

Bilag 3.2.2: Forslag til model for sagsfremstilling 3. maj 2019 Sag 2018-17919 Bilag 3.2.2: Forslag til model for sagsfremstilling Som grundlag for bestyrelsens beslutning om henholdsvis tilsagn og afslag på de indkomne ansøgninger foretager sekretariatet

Læs mere

1. Opfølgning på referat. Referatet er godkendt.

1. Opfølgning på referat. Referatet er godkendt. Tranbjerg maj 2016 Referat bestyrelsesmøde SBH Dato: 27. april 2016 Deltagere: Jakob May, Penille Thea Mau, Søren Romar, Peter Godvin, Sus Rask, Kelly Berg, Lone Hermansen, Gitte Kromann Jacobsen og Malene

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Tirsdag 03. maj 2016 klokken 17.00

Tirsdag 03. maj 2016 klokken 17.00 Mødedato: Tirsdag 03. maj 2016 klokken 17.00 Mødested: Torvehallerne Jernbanegade 3 8830 Tjele Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Lone Frandsen Karsten Villadsen Anne Berggreen Federer Henrik Gaarde Nørgaard

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Jan Spohr, Bettina Djarlslund og Thomas B.

Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Jan Spohr, Bettina Djarlslund og Thomas B. Referat Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge Til stede: Connie Poulsen, Hanne Olesen, Hans Chr. Thigaard, Leif Tingvad, Lisbet Berthelin, Maj-Britt

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 06. April 2016 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn Referat bestyrelsesmøde nr. 15 Tid Torsdag d. 10.6.2016 kl. 21.00 - med kompetenceudviklingsmøde forud fra kl. 17. Sted Til stede Afbud Ej fremmødt Referent Thaisen Hus, Assensvej 183, 5750 Ringe Kurt

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2019 Den 10. april 2019, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

d. Ordfører og dirigent

d. Ordfører og dirigent 1) Velkomst og status ved Jesper Jesper bød velkommen og meddelte, at bestyrelsen var samlet, og derudover var Lene Bengtson, Eskil Garner og Steen Madsen inviteret til at deltage, da det forventes, at

Læs mere

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gjern Lokalråd Vagn Brostrup Jensen Teglværksvej 16 8883 Gjern Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato: 11-03-2015 Pulje : Landdistriktspuljen

Læs mere

Referat. Vindmølleindustriens generalforsamling den 19. marts 2013

Referat. Vindmølleindustriens generalforsamling den 19. marts 2013 Referat Dato: 19-03-2013 Vindmølleindustriens generalforsamling den 19. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af det udsendte regnskab for 2012 til godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde LAG NORD

Bestyrelsesmøde LAG NORD Bestyrelsesmøde LAG NORD 7/2015 Onsdag d. 2. december 2015 kl 19.00 Knivholt Hovedgaard - Hjørringvej 180-9900 Frederikshavn. REFERAT Afbud: Ivan Leth, Jette Løgsted, Kathrine Jensen, Lars Mellemkjær,

Læs mere

Mundtlig beretning til brug for LAG Fanø-Vardes generalforsamling tirsdag den 8. marts 2016 kl. 19.00 i Hodde-Tistrup Hallen.

Mundtlig beretning til brug for LAG Fanø-Vardes generalforsamling tirsdag den 8. marts 2016 kl. 19.00 i Hodde-Tistrup Hallen. Mundtlig beretning til brug for LAG Fanø-Vardes generalforsamling tirsdag den 8. marts 2016 kl. 19.00 i Hodde-Tistrup Hallen. Fremlægges af formanden Arne Haahr Hansen 15-14817 26791/16 haje LAG Fanø-Varde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Ulla Spangtoft, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Janne E. Andersen, Johnny Hunt

Læs mere

REFERAT af Byg til Væksts ordinære generalforsamling

REFERAT af Byg til Væksts ordinære generalforsamling Tid: 20 juni 2017 kl. 12.30-13.30 Sted: Kerteminde Rådhus, Hans Schacksvej 4, 5300 Endelig dagsorden: udsendt den 9. juni 2017 REFERAT af Byg til Væksts ordinære generalforsamling Dagsorden Kertemindes

Læs mere

Vejledning om tilskud til forsknings- og informationsprojekter fra Landdistriktspuljen 2015

Vejledning om tilskud til forsknings- og informationsprojekter fra Landdistriktspuljen 2015 Vejledning om tilskud til forsknings- og informationsprojekter fra Landdistriktspuljen 2015 Indhold 1. Forsknings- og informationsprojekternes formål og karakter... 3 1.1. Hvad kan der ydes tilskud til?...

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Middelalder Foreningen Korsfarernes Vedtægter.

Middelalder Foreningen Korsfarernes Vedtægter. Middelalder Foreningen Korsfarernes Vedtægter. Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse:... 1 01. Navn og tilholdssted.... 2 02. Foreningens formål.... 2 03. Medlemmer.... 2 04. Generalforsamlingen....

Læs mere

Borgerforening vedtægter

Borgerforening vedtægter Borgerforening vedtægter Vedtægter for Idom-Råsted Borgerforening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Idom-Råsted Borgerforening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Idom-Råsted. 2. Formål Stk.

Læs mere

Referat Stiftende generalforsamling RØDEKRO UDVIKLINGSRÅD

Referat Stiftende generalforsamling RØDEKRO UDVIKLINGSRÅD Referat Stiftende generalforsamling RØDEKRO UDVIKLINGSRÅD 1. Velkomst ved arbejdsgruppen Peer Heitmann Madsen bød velkommen 2. Valg af dirigent Landdistriktscoach Karsten Gram blev foreslået, og valgt

Læs mere

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Referat af s generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Sted: Remisen, Brande kl.16:30 Deltagere: 86 tilmeldte Dagsordenen jf.vedtægterne: 1.Valg af dirigent 2.Valg af stemmetællere 3.Fremlæggelse

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere