Referat fra Landsmøde 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Landsmøde 2017"

Transkript

1 Postmodtager i 4H klubber, landsledelsen, 4H konsulenter og deltagere på landsmødet samt mødeleder. 29. maj 2017 Referat fra Landsmøde 2017 Mødet blev afholdt den 25. marts 2017 på Dalum Landbrugsskole, Odense. Deltagere Se vedlagte deltagerliste. Bilag 1. Mødeleder Referent Dagsorden Peter Jørgen Kock Joan Overgaard Bruun, Fælleskontoret for 4H og LandboUngdom. 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder og stemmetællere 3. Godkendelse af dagsorden 4. Landsledelsens beretning 5. Forslag til kontingent samt orientering om regnskab for landsorganisationen 2016, herunder også budget for Vedtægtsændringer 7. Kvalitets-og minimumskrav 8. Valg 9. Indkomne forslag 10. Strategi Eventuelt 1. Velkomst Velkommen ved formand Henrik Dalum 2. Valg af mødeleder og stemmetællere 3. Godkendelse af dagsorden Peter Jørgen Kock blev foreslået og valgt som mødeleder. 4H konsulenter Anne Astrup og Knud Rasmussen blev forslået og valgt som stemmetællere. Dagsorden godkendt. Peter Jørgen Kock konstaterede at landsmødet var indvarslet i rette tid. Dagsorden og bilag udsendt i rette tid.

2 4H konsulent Joan Overgaard Bruun blev forslået og valgt som referent. 4. Landsledelsens beretning Dette er min anden periode som formand, en opgave som jeg er gået til med ydmyghed. Konsulenter og ledelse har været på tur til Oslo, en tur der gav vores sammenhold fornyet styrke. Oslo båden blev valgt som mødested, så ingen kunne slippe væk. Hermed tænkt, at ingen skulle forholde sig til andre praktiske gøremål i hverdagen. På turen blev der valgt to emner, der skulle arbejdes videre med. Dette var synlighed og unge. Resultat kan vi allerede se i dag med alt det nye PR materiale. De næste år kommer der til at ske en udvikling, vi skal blive større. Vi skal have en større og stærkere forening. Facebook er en stor del af vores markedsføring, og vi bruger det hver uge. Jeg har brugt ca. 450 timer i min bil for at komme rundt og besøge klubber mm. Jeg nyder virkelig at komme rundt til jer alle blev også året, hvor ledelsesmøder blev afholdt rundt hos landets konsulenter. Der er blevet arbejdet på at få mere information ud til klubberne, der er blevet sendt nyhedsbreve ud ca. en gang om måneden. Økonomien går den rigtige vej. Madskoler: Der var lille nedgang i forhold til I 2016 begyndte et nyt samarbejde med ældresagen, som vi håber vi kan høste frugt af i Haveprojektet: Det går rigtig godt, der er opstået fire nye klubber, og det giver en god markedsføring for 4H Hans Kristian Madsen: Skovly: I slutning af 2016 blev jorden solgt fra til en landmand. Der er indgået kontrakt med Jakob, der har forpagtet stedet de næste 8 år. Fælleskontoret: Naturvejleder Peter Laurents, 4H Øst har sagt op, og Janneke Pedersen er startet på naturvejleder uddannelsen. Hanne Damm opsagde hendes stilling som afdelingsleder og Hans Jørgen Hvitved er blevet ansat i stillingen. Frederik Kaae Kirk: Der er godt gang i det Internationalt arbejde. Deltager på RYE s Europa Rally Vi har søgt på 10 projekter i EU. Der er kommet et accept på et projekt ommmedieforståelse i Tjekkiet. Der er samarbejde med NSU vedr. integration i norden Til september er der Festival i København.

3 Majken Sødergreen Hansen: Kommer med en opfordring til at inviterer ledelsen ud i klubberne, uanset om det er et møde eller et arrangement. Nicolai Thomas Olsen: Der har ca. været 400 unge i 4H i 2016, disse unge er vigtige for vores forening. I Februar var der unge landsmøde Der har været tema weekend på Teestrup 4H gård. Der er lavet et årshjul for alle unge aktiviteter. Det er vigtigt at vi bruger de unge. Rene Mejer Lauritsen NSU Vi har deltaget i 3 arrangementer - Stort seminar om trivsel i norden - Nordisk ungdomsuge i Sverige. 32 deltagere, fire fra Danmark. - Chefgården i København Rene Lauritsen: Der er kommet ny styringsform i NSU, kaffeklubben er skiftet ud. Rene stiller selv op som formand. Det er vigtigt for os, at vi kommer ud til jer i klubberne Der kommer til at køre en konkurrence, for det område der kan få flest besøg. Gør nu brug af det. Jeg stiller op som formand igen i 2018, da jeg gerne vil gøre tingene færdig som jeg har været med til at sætte i gang. Jeg vil takke 4H konsulenter og de lokale frivillige for det kæmpe stykke arbejde i gør. Tak til alle samarbejdspartnere, håber at vi i fremtiden kan gøre mere brug af vores samarbejde. Tak til ledelsen for et godt samarbejde, vi har gode kampe. Og tak for jeres store arbejde. Spørgsmål til beretningen: Kirsten Weidmann, Viborg 4H: Ældre sagen de virker ikke interesseret, i hver faldt ikke i vores lokalområde Nyt samarbejde vi må se tiden an. Der arbejdes også på nye mulige samarbejdspartnere Anne Marie Jørgensen: Tak for en god beretning og tak for alt det nye PR materiale Hvilken klub vandt konkurrencen om flest nye medlemmer. Svar: 4H Østjylland vandt konkurrencen om flest nye medlemmer. Beretningen blev godkendt.

4 5. Forslag til kontingent samt orientering om regnskab for landsorganisationen 2016, herunder også budget for 2017 Fremlæggelse af regnskab for 2016: Hans Kristian Madsen gennemgik regnskabet for Årets resultat endte med et overskud på kr. Vivi Ernstsen, Vejrup-Gørding 4H: Tusind tak for et godt arbejde. Fremlæggelse af budget 2017: Henrik Dalum orienterer om budget Budget giver et forventet underskud på kr. Kontingent til Landsorganisationen for 2017: Det blev flertals godkendt at medlemskontingent til Landsorganisationen forsat skal være på 175 kr. 6. Vedtægtsændringer Hans Kristian Madsen gennemgik forslag til vedtægtsændringer, som drejer sig om 5, 7, 8, 10, 13 Spørgsmål vedr. vedtægtsændringer: Ida Andersen, Løve Ørslev 4H: Hvad er anledning til ændringer og hvordan forholder man sig til det juridiske fra DUF s mht. 16 års reglen. Hans Kristian Madsen: Ændringer sker på grund af DUF regler, de går ind for 16 års valgret Tror ikke at det juridiske bliver noget problem, da alle jo har valgret og kan være med til at bestemme. Henrik Bojesen, Nordthy 4H: Hvem skal tage kampen med DUF, bliver der ikke et problemer mht. 16 års reglen. Kan de Unge ikke kuppe foreningerne? Hans Kristian Madsen: Vi bliver nødt til at rette os efter det, hvis vi ønsker tilskud via DUF. Knud Rasmussen: Der vil altid være en værge for den unge under 18 år, så ser det ikke som et problem. Skriftlig afstemning vedr. vedtægtsændringer: Forslag til vedtægtsændringer blev godkendt.

5 Nye vedtægter vedlagt som bilag Kvalitets- og minimumskrav Henrik gennemgår kvalitets og minimumskrav for klubber i 4H. Det er et forslag, som ledelsen stiller i forhold til tidligere krav, og hvad der er hørt rundt i landet. Henrik forklarer hvorfor medlemskontingentet nu kun står med krav om mindst 200 kr. om året, og ikke som tidligere 200 kr. DUF stiller ikke krav om at medlemskontingentet er det samme i hele landet som først antaget. Spørgsmål: Steen Holm, Søholm 4H: Når vi kigger på minimumskrav, må vi se dem i det perspektiv som vores forening står i nu. Er nogle af punkterne for snæversynede? Vi føler os i farezonen, da vi har en lidt anden forening. Vi har blandt andet ansat egen konsulent. Vi har vores eget medlemssystem, derfor har vi et problem. Er det så vigtigt at vi har et fælles medlemssystem? Jeg vil opfordre til at vi gennem går dem, så de ikke bliver begrænsede. Vi skal se 4H som en organisation, hvor der er højt til loftet Nicoline Hansen, Søholm 4H: Bakker Steen op i hans forslag. Anders Madsen, Egtved 4H Det er gode forslag. Som sagt er det demokratiet der taler, så vi bestemmer jo selv om vi vil fratage en 4H klub retten til at være en klub. Lene Toftebæk, Stevns 4H Det bekræfter hvad vi har snakket om de sidste mange år. Vi bliver nødt til at være strukturerede i vores foreningsarbejde. Steen Holm, Søholm 4H: Jeg syntes stadig, at de skal finjusteres, før vi tager beslutning herom. Det er jeres opgave at blive enige om dette. Ida Andersen, Løve Ørslev 4H: Hvad sker der, hvis vi ikke stemmer for? Der vil ikke være en struktureret form i vores forening. Det bliver en ulempe hvis vi vil vokse som forening. Det skal også være nemt for nye klubber at komme i gang. Vores medlemssystem skal benyttes for at tilgangen til medlemmer er let for alle. Camilla Jørgensen, Teestrup 4H: Winkas (medlemssystemet) har givet os nye muligheder for vores arbejde med unge. Vi har en direkte kontakt til dem.

6 Ulla Fredriksen, Mou 4H: Har vi tidligere brugt minimum krav? Trine Søgaard, Søholm 4H Det er ærgerligt at bremse, når vi har noget der blomstrer. Ole Hedelund, Løve-Ørslev 4H: Landsledelsen kræver I, at man skal bruge medlemssystemet? Kirsten Weidmann, Viborg 4H: Vi har haft minimumskravene oppe på landsmødet før, de har været der i næsten samme form Aff Hjarnø, Teestrup 4H: Det er meget sjældent at vi kommer til at lukke klubber uden klubbens accept. Dyrskuet i Roskilde 4H er ansat af dyrskuet. Vi skulle vise at vi kunne passe denne tilmeldings proces, via vores tilmeldingssystem, hvilket vi har fået godkendt da vi bruger medlemssystemet. Anette Lauritsen, Vendsyssel 4H: Medlemssystemet fungerer fint nu, og vi er glade for at bruge det. Steen Holm, Søholm 4H: Kan vi ikke kører videre uden ændringer Kirsten Weidmann Viborg 4H: De skal vel ikke godkendes hvert år? Det vil fremover komme op hvert år til landsmødet på samme vis som medlemskontingent gør. Trine Søgaard, Søholm 4H: Kan det være en anbefaling i stedet for et krav at benytte 4H medlemssystem Sille Eskildsen, region Øst: Vi er tidligere blevet enige om, at vi har et fælles medlemssystem, så hvorfor stemme om det? Randi Knudsen, Skive 4H: Kan man gøre sådan, at klubberne får besked når det kommer et nyt medlem? Rene Laurtisen: Man kan nemt komme til at drukne i s, derfor har i ikke fået s ud hver gang der sker ændringer med jeres medlemmer. Ida Andersen, Løve Ørslev 4H: Medlemssystemet skal gøres mere brugervenlig. Vi er nødt til at høre fra jer hvad i tænker, også skal vi nok gå videre med det.

7 Camilla Jørgensen: På vores 4H hjemmeside er der på forsiden aktiviteter, kan vi lave en direkte login til winkas (medlemssystemet) via dem. Aff Hjarnø, Teestrup 4H : Alle klubber har adgang til en superbruger. Det gode ved at logge ind er at det er område bestemt så ikke alle hold kan ses. Forslag stillet på landsmødet: Søholm 4H stiller forslag om at det kun anbefales at bruge 4H medlemssystem og ikke kræves. Forslaget blev sendt til afstemning Forslaget forkastes. Forslag om kvalitets- og minimumskrav stillet af landsledelsen: Landsledelsen forslag om kvalitets og minimumsrav bliver sendt til afstemning Kvalitets- og minimumskrav bliver vedtaget. 8. Valg Valg til landsledelsen: Følgende kandidater blev valgt: Lene Toftebæk, Stevns 4H Maiken Hansen, Ejby-Glostrup 4H Rene Lauritsen, Vendsyssel 4H klub Valg af suppleanter: Følgende blev valgt: Hans Kristian Madsen, Egtved 4H - 1. suppleant Jesper Ingleby, Stevns 4H - 2. suppleant 9. Indkomne forslag Der er ikke indkommet forslag til dagsorden 10. Strategi 2022 Henrik Dalum giver oplæg om baggrund og arbejdet med Strategi Et arbejde han har glædet sig til. Der er nedsat en arbejdsgruppe, som består af både ledelsesmedlemmer, frivillige og konsulenter. Lene Toftbæk, som er med i arbejdsgruppen, fortæller om arbejdet i gruppen. Det skal gøres nemt for os som frivillige, vi skal have nogle værktøjer. Der har været masser af gode ideer i gruppen. 4H skal gøres nemt at forstå for andre. Hans Jørgen Hvitved, afdelingsleder for Fælleskontoret, indleder den efterfølgende workshop. Deltagerne bedes gå sammen tre

8 og tre, og helst med nogen, som deltagerne ikke ser hver dag. Arbejdsgruppens forslag til Mission og Vision blev fremvist. Landsmødet arbejdede med oplæggene og gav generelt udtryk for opbakning til de stillede forslag, hvilket Ledelsen betragter som opbakning til det videre arbejde. Afslutning: Hans Jørgen Hvitved: Der har været en rigtig god stemning i dag, tak for det. Der er mulighed for at få lavet PR materiale med eget logo på, til gode priser Henrik Dalum runder af med at sige tak for god energi omkring strategi arbejdet. Spørgsmål Camilla Jørgensen: Ville man kunne få Nordiske Lejr mere ud i landsdækkende medier? Lige som det er nu får vi det nok ikke ud i landsdækkende presse. Helle Bojesen, Nordthy 4H: Thisted kommune har et fælles sommerferie katalog, hvor der fx kan markedsføre. Brug det evt. i andre kommuner også. Har I ideer til strategi gruppen så skriv på følgende Eventuelt Camilla Jørgensen: På ungelandsmødet har der været snak om, at de savner det trykte medlemsblad. Der er lavet pr blade i år. Men send et forslag til næste års landsmøde om at få medlemsblade i trykt form. Camilla Jørgensen: Er det en mulighed at betale ekstra i kontingent hvis man ønsker blad? Lene Toftebæk: Kan vi finde samarbejdspartnere så det bliver billigere at udgive. Henrik Dalum takker Hans Kristian for hans store arbejde i ledelsen igennem alle årene. Nordisk lejr 2019 Præsentation af destination som bliver Bornholm. 20. juli til 27. juli på Østermarie.

9 Camilla Jørgensen Kan man blive en del af arbejdsgruppen? Der er nedsat en arbejdsgruppe og i vil høre mere om det i efteråret, med hensyn til at blive en del af det. Ungeråd: Michelle og Camilla fortæller om 4H frekvens. Dette er noget alle kan være med til hvis bare man er mellem år. Gruppe er på 6 unge der skal planlægge aktiviteter. Gitte Brixtofte, Stevn 4H: Vi havde to på 13 år med til Unge landsmøde, de havde følt at de var for unge. Så en opfordring til at gøre noget for de helt unge når de kommer afsted. Ungerådets Årshjul 2017 vedlægges som bilag 3. Nordisk lejr i Norge 2017 Vivi Ernstsen fortæller om Nordisk lejr i Norge i 2017 Vi vil gerne have mange unge mennesker med. Derfor er det en opfordring til alle jer i bestyrelsen får jeres unge mennesker af sted. Helle Bojesen Nordthy 4H: Kan vi komme med i jeres frekvens gruppe på facebook? Nikolaj Olsen: Vi sender et link med ud i referatet til facebook gruppen. Ida Andersen,: Vedr. brugerbetaling? Er der mulighed for støtte nogen steder fra? Ninna Bojesen: Egenbetaling er på 2100 kr. Man kan evt. søge støtte hos sin klub. Gitte Marie: Har det været problemer med alkohol? Vivi Ernstsen : Der har ikke været problemer med alkohol og det må ikke nydes. Ida Andersen,: Hvordan med Rygepolitik? Nikolaj Olsen: Leder skal have en underskrift for deltagere der er under 18 år.

10 Godkendt af dirigent den / 2017

Kommenteret dagsorden til Landsmøde 2018

Kommenteret dagsorden til Landsmøde 2018 Til: Postmodtager i 4H klubber, IFYE Klubben, områdeformænd, 4H konsulenter og 4Hs landsledelse Århus, den 17. marts 2018 Kommenteret dagsorden til Landsmøde 2018 4H afholder Landsmøde lørdag den 7. april

Læs mere

Dagsorden til 4Hs Landsmøde

Dagsorden til 4Hs Landsmøde Til: Postmodtager I 4H klubber, 4H områdeformænd, IFYE, 4H konsulenter og 4Hs landsledelse Cc: Sven-Aage Steenholdt Århus, den 7. april 2016 Dagsorden til 4Hs Landsmøde 4H afholder Landsmøde lørdag den

Læs mere

Udkast til revideret Vedtægt for Mandøforeningen. Ændringer i forhold til gældende vedtægter er anført i understreget kursiv tekst

Udkast til revideret Vedtægt for Mandøforeningen. Ændringer i forhold til gældende vedtægter er anført i understreget kursiv tekst Udkast til revideret Vedtægt for Mandøforeningen. Ændringer i forhold til gældende vedtægter er anført i understreget kursiv tekst Nedennævnte vedtægt erstatter Love for Mandøforeningen underskrevet 28.7.

Læs mere

Beboermøde i Hedelyparken Tirsdag den 26. september 2017.

Beboermøde i Hedelyparken Tirsdag den 26. september 2017. Beboermøde i Hedelyparken Tirsdag den 26. september 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2016 til orientering

Læs mere

Referat fra Landsmøde 2016

Referat fra Landsmøde 2016 Postmodtager i 4H klubber, landsledelsen, 4H konsulenter og øvrige deltagere samt mødeleder. 18. maj 2016 Referat fra Landsmøde 2016 Mødet blev afholdt den 30. april 2016 på Dalum Landbrugsskole, Odense.

Læs mere

FORSLAG 1: ÆNDRINGER I VALGPERIODE

FORSLAG 1: ÆNDRINGER I VALGPERIODE FORSLAG 1: ÆNDRINGER I VALGPERIODE Ændring af valgperiode for bestyrelsesposter Dansk Surf & Rafting Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby CVR: 34 77 93 33 www.dsrf.dk +45 25 14 20 68 kontakt@dsrf.dk

Læs mere

Giv Liv tilmeldingssystemet

Giv Liv tilmeldingssystemet Giv Liv tilmeldingssystemet Denne guide beskriver hvorledes Giv Liv tilmeldingssystemet fungerer og hvorledes du anvender systemet. Desuden har vi tilføjet en række forslag til, hvordan du kan kontakte

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer på Landsmødet 2008

Forslag til vedtægtsændringer på Landsmødet 2008 Forslag til vedtægtsændringer på Landsmødet 2008 A. Forslag om nedlæggelse af afdelingsbegrebet (bortset fra ungdomsafdelingen) 1. 2 affattes således: 2. Landsforeningens formål er at arbejde for bøssers,

Læs mere

Nyhedsbrev til abonnenter - Juli Kasserede EU-regler

Nyhedsbrev til abonnenter - Juli Kasserede EU-regler Nyhedsbrev til abonnenter - Juli 2017 Kasserede EU-regler Som vi kunne fortælle om i årets første nyhedsbrev (januar 2017), så er 2017 det vigtige år for den Køretøjssikkerhedspakke, man i 2014 besluttede

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer

Forslag til vedtægtsændringer Forslag til vedtægtsændringer OS2s nuværende organisering tager sit udgangspunkt i generalforsamlingsbeslutning d. 19. maj 2015. På generalforsamlingen 2016 blev resultatet af denne beslutning præsenteret

Læs mere

Referat fra Landsmøde 2013

Referat fra Landsmøde 2013 Postmodtager i 4H klubber, regions-områdeformænd, landsledelsen, medarbejdere og øvrige deltagere. 7. januar 2014 Referat fra Landsmøde 2013 Mødet blev afholdt den 16. november 2013 på Skovly, Bakkevej

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

REFERAT for møde i det koordinerende lederforum (udvidet gruppe)

REFERAT for møde i det koordinerende lederforum (udvidet gruppe) REFERAT for møde i det koordinerende lederforum (udvidet gruppe) Placering: Tønder Rådhus, lokale 108 Videolink: 9560070010@vrsyd.dk Dato og tid: Mandag d. 26. november 2018 kl. 08.00 09.30 Deltagere:

Læs mere

VEDTÆGTER. Vedtægter af 19. september 2014 for Danske Professionshøjskoler, CVR-nr

VEDTÆGTER. Vedtægter af 19. september 2014 for Danske Professionshøjskoler, CVR-nr Ref.: SHJ shj@uc-dk.dk +45 33 38 22 00 09. oktober 2014 Vedtægter af 19. september 2014 for Danske Professionshøjskoler, CVR-nr. 30 98 39 04 VEDTÆGTER 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er "Danske

Læs mere

Voksen Tourette Træf den September 2017

Voksen Tourette Træf den September 2017 Voksen Tourette Træf den 15. - 17. September 2017 Fredag: Denne weekend er vi lidt spændte, da de gamle ejere af Treldenæs Camping har solgt, og nye er kommet til. Vi er en lille gruppe på 10 pers. Denne

Læs mere

Se hvordan på

Se hvordan på 6 gode råd til en it-sikker hverdag 6 gode råd til en it-sikker hverdag 01 02 03 04 05 06 Slå to-trins-login til og lav dit kodeord længere Hold dit NemID for dig selv Reagér kun på sikre beskeder Opdatér

Læs mere

Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED

Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED Hjørring Kommune 12. juni 2019 Side 1. Mødedato: 12. juni 2019 Mødet påbegyndt: kl. 14:30 Mødet afsluttet: kl. 15:60 Mødested: Lokale 469 Fraværende: David Nordstrøm,

Læs mere

Ankestyrelsens brev til Læsø Kommune. Kommunalbestyrelsens beslutning den 25. juni 2018

Ankestyrelsens brev til Læsø Kommune. Kommunalbestyrelsens beslutning den 25. juni 2018 Ankestyrelsens brev til Læsø Kommune Kommunalbestyrelsens beslutning den 25. juni 2018 15. maj 2019 A (borgmester i Læsø Kommune og medlem af bestyrelsen i Færgeselskabet Læsø K/S), B (medlem af kommunalbestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Assens Sejlklub.

Vedtægter for Assens Sejlklub. 1 Vedtægter for Assens Sejlklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse i forbindelse med

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

I N V I T A T I O N G E N E R A L F O R S A M L I N G

I N V I T A T I O N G E N E R A L F O R S A M L I N G INVITATION GENERALFORSAMLING 2019 TIL AKTIONÆRER I DANSKE HOTELLER A/S Bestyrelsen har herved fornøjelsen at invitere dig til selskabets ordinære generalforsamling Tirsdag den 2. april 2019 kl. 16.30 Marina

Læs mere

Vedtægter. Landsorganisationen 4H vedtaget november 2014

Vedtægter. Landsorganisationen 4H vedtaget november 2014 Vedtægter Landsorganisationen 4H vedtaget november 2014 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er 4H. Foreningens medlemmer er organiseret i selvstændige klubber og danner derved landsorganisationen 4H.

Læs mere

Skabelon og vejledning til udfærdigelse af handlingsplan

Skabelon og vejledning til udfærdigelse af handlingsplan Skabelon og vejledning til udfærdigelse af handlingsplan Når skolen bliver opmærksom på mobning eller lignende er den forpligtet til at udarbejde en handlingsplan for den konkrete situation. Dansk Center

Læs mere

2. Valg af dirigent Lars B. Larsen er af landsbestyrelsen opstillet til dirigent, det er enstemmigt vedtaget.

2. Valg af dirigent Lars B. Larsen er af landsbestyrelsen opstillet til dirigent, det er enstemmigt vedtaget. 1. Velkommen Indledning med prologen til Romerbrevet. Paulus er Jesu Kristi tjener, han kommer for at tjene Kristus. Vi skal ikke tjene for at mennesker skal synes godt om os, men vi skal tjene Gud til

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 5. april Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Ikke angivetm50 i Ryslinge. Deltagere:

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 5. april Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Ikke angivetm50 i Ryslinge. Deltagere: Referat Mødedato: 5. april 2018 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: Deltagere: Ikke angivetm50 i Ryslinge Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe Annette Jæger

Læs mere

Muldvarpen og regnormen Hvem er sød?

Muldvarpen og regnormen Hvem er sød? I skal se to film o o Muldvarpen og regnormen Hvem er sød? Har du en god ven? Tegn et billede af din ven: Filmene til dette tema handler om venskab. Spørg eleverne, hvad ven hedder på deres modersmål.

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

Facilitators guide til cyberdilemmaøvelse

Facilitators guide til cyberdilemmaøvelse s guide til cyberdilemmaøvelse Øvelsen er udarbejdet af Beredskabsstyrelsens Center for Uddannelse i samarbejde med Center for Cybersikkerhed Guide til dilemmaøvelse Cybersikkerhed Velkommen til Beredskabsstyrelsens

Læs mere

Kultur-, Fritids-, og Landdistriktspolitik

Kultur-, Fritids-, og Landdistriktspolitik Kultur-, Fritids-, og Landdistriktspolitik 2018-2021 - Politikken Introduktion til Kultur-, Fritids-, og Landdistriktspolitikken for Tønder Kommune. Kultur- og Fritidsudvalget formulerede i november 2016

Læs mere

Visse Vandværk A.m.b.a. afholdt

Visse Vandværk A.m.b.a. afholdt Visse Vandværk A.m.b.a. Ordinær generalforsamling afholdt Mandag, den 16. marts 2015 kl. 19.30 Visse Ladegård, Vissevej 116 REFERAT: DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. Bestyrelsesformand Søren Christensen

Læs mere

Referat. Lørdag d. 7. oktober 2017 i Middelfart. Århus Tina Rosenborg, Birgitte Andreasen, Kristine Løgsted Rasmussen og Citha Johansen Dechlis

Referat. Lørdag d. 7. oktober 2017 i Middelfart. Århus Tina Rosenborg, Birgitte Andreasen, Kristine Løgsted Rasmussen og Citha Johansen Dechlis Referat Lørdag d. 7. oktober 2017 i Middelfart Tilstedeværende: Storstrøm Hanne Marie Hansen og Kirsten Nybroe Ærø Hedvig Holmegaard, Edel Knudsen, Karin Korup og Anette Kock Johansen Skruerne Mia Greve

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Indledning og mindeord Gert Clausen blev mindet Valg af dirigent og stemmetællere og referat Poul Weber blev valgt til dirigent Dirigenten erklærede årsmødet

Læs mere

Der er brug for at du...

Der er brug for at du... Der er brug for at du... betaler kirkeskat - nu. Jeg betaler kirkeskat af den simple grund at jeg gerne vil have den katolske kirke i Danmark skal bestå. Jeg ville være ked af det, hvis kirker skulle rives

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Referat fra. Generalforsamling for Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening. Lørdag den 26. april 2008 kl. 13.00

Referat fra. Generalforsamling for Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening. Lørdag den 26. april 2008 kl. 13.00 Referat fra Generalforsamling for Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening Lørdag den 26. april 2008 kl. 13.00 Formanden bød velkommen og opdaterede deltagerlisten. Der var 22 deltagere tilstede.

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Rapport fra arbejdsgruppen vedr. Netv rksanbringelser:

Rapport fra arbejdsgruppen vedr. Netv rksanbringelser: Rapport fra arbejdsgruppen vedr. Netv rksanbringelser: Udarbejdet af: Peter Br gge Birgitte R. Lydolf Annette B rnholdt Dorte Broberg Lone Munksgaard Sylvia Mortensen Eva Kloster 1 Indledning: P baggrund

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Værdier for samarbejdet med pårørende - Sundhed og Omsorg

Værdier for samarbejdet med pårørende - Sundhed og Omsorg Værdier for samarbejdet med pårørende - Sundhed og Omsorg Indledning Et godt socialt netværk kan både give støtte, omsorg og bidrage med praktisk hjælp i hverdagen. Derfor spiller pårørende ofte en betydningsfuld

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 20. marts 2016 MØDEREFERAT Dato: 9. marts 2016 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 15 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat I. Velkomst Sten Graversen bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Han overlod ordet til Børge Holm, som ville sige nogle ord om den

Læs mere

Vedtægter for landsorganisationen 4H vedtaget november 2008

Vedtægter for landsorganisationen 4H vedtaget november 2008 Vedtægter for landsorganisationen 4H vedtaget november 2008 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er 4H. Foreningens medlemmer er organiseret i selvstændige klubber gennem regionen og danner derved landsorganisationen

Læs mere

FINANS- UDDANNELSEN. Uddannelsen giver dig et solidt fundament og er et godt afsæt til din fremtidige karriere i den finansielle sektor.

FINANS- UDDANNELSEN. Uddannelsen giver dig et solidt fundament og er et godt afsæt til din fremtidige karriere i den finansielle sektor. FINANS- UDDANNELSEN FINANS- UDDANNELSEN Finansuddannelsen er en 2-årig uddannelse, der veksler mellem praktik og teori. Den praktiske del (80%) foregår i en finansiel virksomhed, og den teoretiske del

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Referat af. grupperådsmøde i Orion

Referat af. grupperådsmøde i Orion Referat af grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Referat af Grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Side 1 af 6 Deltagere: Bestyrelsen, ledere og 30 forældre i alt 44 personer Christian Nedergaard blev

Læs mere

Vedtægter LandboUngdom. Vedtaget 28. marts 2015

Vedtægter LandboUngdom. Vedtaget 28. marts 2015 Vedtægter LandboUngdom Vedtaget 28. marts 2015 LandboUngdoms landsledelse, valgt på Årsmøde 28. marts 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Landsorganisationen LandboUngdom og har hjemsted på adressen

Læs mere

Anita Thoisen Fog Nis Christian Fog Højløkke Gråsten

Anita Thoisen Fog Nis Christian Fog Højløkke Gråsten Anita Thoisen Fog Nis Christian Fog Højløkke 4 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at ændre anvendelse af ca. 1240 m² landbrugsjord til havejord, der ligger på matr.nr. 347 Rinkenæs Ejerlav, Rinkenæs Sønderborg

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

Referat fra DALYFO s generalforsamling 30. marts 2019

Referat fra DALYFO s generalforsamling 30. marts 2019 Referat fra DALYFO s generalforsamling 30. marts 2019 1. Valg af dirigent Thomas Rask blev valgt. Han konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og dermed beslutningsdygtig. 2. Valg af

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2014 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE:

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: 12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: Vores gruppeleder Thomas bød velkommen til mødet og gav en kort præsentation af Det Danske Spejderkorps: 12. Århus Gruppe er en del af Aros Division, der består

Læs mere

Lokalafdeling. Viborg. Nyhedsbrev. Her kommer et nyhedsbrev til jer, efter general forsamlingen har vi nu konstitueret os følgende:

Lokalafdeling. Viborg. Nyhedsbrev. Her kommer et nyhedsbrev til jer, efter general forsamlingen har vi nu konstitueret os følgende: Lokalafdeling Viborg Nyhedsbrev Her kommer et nyhedsbrev til jer, efter general forsamlingen har vi nu konstitueret os følgende: Formand: Jacob Vestergaard ansvarlig for nørkleklub og vius Næstformand:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober 2017. Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Vejledning til ældre- og handicapråd vedr. høring af udbudsmaterialet i forbindelse med udbud af Bleer med bevilling

Vejledning til ældre- og handicapråd vedr. høring af udbudsmaterialet i forbindelse med udbud af Bleer med bevilling Vejledning til ældre- og handicapråd vedr. høring af udbudsmaterialet i forbindelse med udbud af 50.96 Bleer med bevilling Indholdsfortegnelse Hvem er SKI?... 2 Udbud af bleer... 2 Inddragelse af repræsentanter

Læs mere

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 22. og den 23.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 22. og den 23. Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 22. og den 23. november 2016 Antal tilbagemeldinger: 216 af 226 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Deltagere: Jette Nielsen, Sonja Svensson, Günter Arnold, Gudmund Hindberg, Erik Pedersen Claus Hansen.

Deltagere: Jette Nielsen, Sonja Svensson, Günter Arnold, Gudmund Hindberg, Erik Pedersen Claus Hansen. Dato: 28. januar 2007 Tid: 10.00 15.15 Bestyrelsesmøde: Sted: Join Hands klubhus, Enggade 6A, 8700Horsens Deltagere: Nielsen, Svensson, Arnold, Gudmund Hindberg, Pedersen Claus Hansen. Referat: Höiberg

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af Generalforsamlingen 24. februar 2011. Laugstuen, Alleen 1, Sorø Antal deltagere 10. (deltagerliste se bilag 2) Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge 1. Velkomst. Ved Formand Birger Dahl, der bød velkommen til alle fremmødte, incl. nålemodtagere, bestyrelse,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 24. august 2009 kl. 17:

Bestyrelsesmøde Dato: 24. august 2009 kl. 17: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. august 2009 kl. 17:30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

TILMELDINGSBLANKET TIL KONFIRMATION I TAASTRUP NYKIRKE 2020

TILMELDINGSBLANKET TIL KONFIRMATION I TAASTRUP NYKIRKE 2020 TILMELDINGSBLANKET TIL KONFIRMATION I TAASTRUP NYKIRKE 2020 Kære kommende konfirmand Hvis du gerne vil konfirmeres i Taastrup Nykirke, så skal du læse denne tilmeldingsblanket. For at blive konfirmeret,

Læs mere

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 23. oktober 2017 (OR. en)

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 23. oktober 2017 (OR. en) Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 23. oktober 2017 (OR. en) Interinstitutionel sag: 2017/0267 (NLE) 13535/17 UD 238 CID 5 TRANS 425 FORSLAG fra: modtaget: 20. oktober 2017 til: Komm. dok. nr.:

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Emne Tilbagemelding fra workshop Yderligere tilbagemeldinger Forvaltningens indstilling

Emne Tilbagemelding fra workshop Yderligere tilbagemeldinger Forvaltningens indstilling Hłringssvar vedr. ny styrelsesvedt gt for de kommunale dagtilbud 0-5 r samt forvaltningens indstillinger Emne Tilbagemelding fra workshop Yderligere tilbagemeldinger Forvaltningens indstilling Antal repr

Læs mere

BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015

BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015 BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015 Antal deltagere 18: Ilse, Kirsten, Troels, Anne Marie, Margit, Inger, Hans Jørgen, Kresten, Arne, Per, Birgit, Conni, Henrik, Bodil, Birthe, Alice, Susanne, Knud, Pkt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet.

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet. Dagsorden - UU-møde 21.-22. februar 2015 Deltagere: Emil Olsen, Dennis Garting, Morten Egede, Tobias Thomsen, Dennis Otkjær, Tilde Busk, Louise Meiling, Morten Farsø, Nikolaj Mailand, Bjørn Andersen, Lars

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 29. marts 2012, kl. 13.00 hos Chr. Hansen A/S, Bøge Allé 10-12, 2970 Hørsholm

Referat af ordinær generalforsamling den 29. marts 2012, kl. 13.00 hos Chr. Hansen A/S, Bøge Allé 10-12, 2970 Hørsholm Procesindustrien Generalforsamling 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 29. marts 2012, kl. 13.00 hos Chr. Hansen A/S, Bøge Allé 10-12, 2970 Hørsholm Formanden for Procesindustrien, Niels Morten

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

Den sv re balance n Side 2

Den sv re balance n Side 2 d - n y t n r. 3 S e p t e m b e r 2 0 1 0 Den sv re balance n Side 2 "danmark"s hjemmeside skifter udseende n Side 3 Information fra Sygeforsikringen "danmark" NemID giver adgang til dit danmark n Side

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00 Skoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud på banerne og Kidsvolley vises. 9.25 Der spilles Kidsvolley

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69.

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69. Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl. 19.00 i Sløjfen Øresundsvej 69. Vær opmærksom på, at der bliver ledige poster i de to bestyrelser. Hvis

Læs mere

Privatlivspolitik for Foreningen FISKEN

Privatlivspolitik for Foreningen FISKEN Privatlivspolitik for Foreningen FISKEN Juni 2018 FISKEN behandler personoplysninger og skal overholde lovgivningen og principperne for god databehandlingsskik. Derfor har vi vedtaget denne privatlivspolitik,

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

Referat: Generalforsamling Roskilde Mountainbike Klub

Referat: Generalforsamling Roskilde Mountainbike Klub Referat: Generalforsamling Roskilde Mountainbike Klub 03-02-2016. Ishøj Golfcenter, Køgevej 275, Kl. 19.00 Der blev budt velkommen ved formanden Thomas Larsen Schmidt. 1. Valg af dirigent: Alex Petersen

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

Temagruppen for behandling, pleje, genoptræning og rehabilitering

Temagruppen for behandling, pleje, genoptræning og rehabilitering Regionshuset Viborg Temagruppen for behandling, pleje, genoptræning og rehabilitering Nære Sundhedstilbud Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Referat fra

Læs mere

Først bydes velkommen af initiativtagere og ordet gives evt. til DEAS repræsentant for udlejer.

Først bydes velkommen af initiativtagere og ordet gives evt. til DEAS repræsentant for udlejer. Referat af den stiftende generalforsamling af beboerrepræsentationen VESTERLED for beboerne i Vestervang 2A-6B, Roskildevej 185A og 185B og Valby Langgade 258 og 260 mandag den 15. december 2014, kl. 19.30

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

FISKERI MED GARN OG RUSER

FISKERI MED GARN OG RUSER BESØG PÅ ØRESUNDSMILJØSKOLEN FISKERI MED GARN OG RUSER M3 2017 DIT NAVN: 1 På tur til Øresundsmiljøskolen - Fiskeri med garn og ruser Vi skal på besøg på Øresundsmiljøskolen. Øresundsmiljøskolen ligger

Læs mere

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster 22. februar 2007 JIJ/ 2006-SL01-01826 SL Nordjylland Stiftende Generalforsamlingen 2006 - referat Dato: 27. september 2006 Tid: kl. 15.30 19.30 Indskrivning fra kl. 15.00 15.30 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard

Læs mere

KOMMUNER KOM GODT I GANG MED EU-PROJEKTER

KOMMUNER KOM GODT I GANG MED EU-PROJEKTER 20 17 KOMMUNER KOM GODT I GANG MED EU-PROJEKTER INTRODUKTION ALLE KOMMUNER I SYDDANMARK KAN INDGÅ I INTERNATIONALT SAMARBEJDE OGSÅ DIN Hensigten med denne vejledning er at gøre de europæiske muligheder

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde ved Håndbold Region Øst Formand

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Forslag til kommissorium vedr. oprettelse af et kommunalt tilbud vedr. vederlagsfri fysioterapi.

Forslag til kommissorium vedr. oprettelse af et kommunalt tilbud vedr. vederlagsfri fysioterapi. Notat Forvaltning: Sundhed og ldre Dato: J.nr.: Br.nr.: 18. oktober 2010 Udf rdiget af: Lene Jensen Vedrłrende: Vederlagsfri fysioterapi - udkast til kommissorium Notatet sendes/sendt til: Udvalget for

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15

Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15 Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15 1. Velkomst v/daniela Jakobsen Bestyrelsen anbefaler, at Lene Barslund (Etf) er ordstyrer. 2. Valg af ordstyrer, referent og stemmeudvalg Lene

Læs mere

Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro

Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro 1. Valg af dirigent Jan Skov, Silkeborg PH blev valgt 2. Valg af referent Tina Kværnø, Næstved PH blev valgt 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06

Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06 Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06 Tilstede: 5 fra bestyrelsen og 19 medlemmer. Præcis klokken 19.06 bød formanden de mange fremmødte velkommen til generalforsamlingen 2013.

Læs mere

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 **** Beslutningsreferat **** 1. Valg af dirigent Anne-Mette Jensen foreslog afdelingsleder i Danmarks Lærerforening, Palle Rom,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Generalforsamling 2016 Der var fremmødt 24 stemmeberettigede. 1. Valg af to stemmetællere. Lejf Brogaard og Marianne Grøn blev valgt. 2. Valg af Dirigent. Kaj Kristensen blev valgt 3. Valg af referent.

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere