LotusHealthCare.dk. Dit Center for Sundhed Behandling & Selvudvikling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LotusHealthCare.dk. Dit Center for Sundhed Behandling & Selvudvikling"

Transkript

1 LotusHealthCare.dk Akupunktur. Aura-analyse/video. Afdødekontakt Bio-Feedback. Clairvoyance. Coaching. Detox Fjernhealing. Harmonisering. Healing. Homeopati Irisanalyse. Jordstråler. Kampkunst. Kinesiologi Kursus. Mentaltræning. Mindfulness. Neurapraktik Psykologi. Satsang. SCIO. Tankefeltterapi TFT Thaimassage. Vitalisering. Workshop. Zoneterapi Dit Center for Sundhed Behandling & Selvudvikling

2 Hvem er vi? Vi er et team bestående af flere behandlere, der tilbyder dig en bred vifte af behandlingsformer inden for flere fagområder. Danmarks største Center for Behandling og Selvudvikling Som behandlings- og selvudviklingscenter er vi ét. På den måde er vi frigjorte fra at skulle tjene penge hver især. Vi kan derfor frit anbefale den bedste behandlingsform på tværs af vores fagområder ud fra dit særlige behov i din nuværende situation. Vi tilbyder dig derfor den bedst egnede behandlingsform, eller kombination af behandlinger, så du lettest og hurtigst muligt får det godt igen - men du vælger selvfølgelig altid selv, hvilken behandling du har lyst til. Som en helt naturlig del af alle behandlinger hos Lotus Health Care, prioriterer vi din personlige selvudvikling meget højt. Derfor gør vi dig løbende opmærksom på, hvad du kan lære af den situation, du er i lige nu. Vores drivkraft Fordi vi ved, at vi altid kan blive klogere, og fordi vi brænder for dét, vi gør, er vi altid åbne for at udvide vores horisont og udvikle os, både personligt og fagligt - fordi vi helt enkelt ikke kan lade være... Vi har helt naturligt fokus på at optimere vores nuværende behandlinger. Samtidig udvikler vi også helt nye behandlingsformer. Alt sammen fordi vi lader os påvirke af en drivkraft, hvor vi ønsker at hjælpe alle - specielt dig - med at komme i fuld balance, så også du kan leve et ubesværet liv.

3 Filosofi Vores filosofi Vi behandler alle sygdomme! Samtidig er vi bevidste om, at det er vigtigt for dig at forstå, at du ikke kun skal lade os gøre alt arbejdet. Det handler nemlig også om, at du selv tager et ansvar for dit helbred og lærer af din situation - på trods af, at det er svært lige nu. Vi guider og behandler dig altid ud fra vores viden, nuværende indsigt og bedste erfaring. Pas på dig selv - og bliv glad igen! Du kan altid få det bedre! Hvorfor gå og være tilfreds med bare at have det nogenlunde? Har du fortalt dig selv, at det må jeg lære at leve med, jeg er også ved at blive gammel, eller har andre sagt, at det kan der ikke gøres noget ved. Undskyldninger er der nok af. Undskyld under ingen omstændigheder for, hvordan du har det. Beslut dig i stedet for, at du vil have det godt, uanset hvad andre siger. Det er jo fortsat dig, der har et problem! Tag alle dine beslutninger ud fra, hvad du føler - ikke ud fra, hvad du tænker! Gør aldrig noget KUN for andres skyld. Gør det kun, når du føler, at du skal. Pas på dig selv først og fremmest! Øv dig i, at frigøre dig fra alt. Først når du er frigjort, kan du være tro over for dig selv. Hav altid god samvittighed med dine beslutninger - fordi det er dine beslutninger. Lad aldrig andre bestemme over dig - også selv om det er i en god mening (især når dén, der påvirker dig, ikke har den tilstrækkelige viden og indsigt til at guide dig). Mærk din mavefornemmelse, og tag så din beslutning ud fra dét, du føler - ikke ud fra det, den logiske hjerne siger, er det fornuftige valg! Vi støtter dig i alle dine beslutninger - også selv om vi kan se, at du kommer på afveje. Det er dig, der bestemmer, og du vælger selv din vej. Vi er selvfølgelig altid opmærksomme på, hvilke beslutninger du tager, så vi kan guide dig - men det er altid helt op til dig at gøre dét, du føler. Er forebyggende behandling din prioritering? Det er bedre at forebygge end at helbrede. Derfor anbefaler vi - også i perioder, hvor du har det godt - at du vælger at komme til forebyggende tjek, så du kan fortsætte med at have det godt. Vi ved jo alle, at en sportsudøver træner, når han har det godt, og at han holder pause, når han har en skade.

4 Behandling Praktisk info Motorvej E45, afkørsel 46 - Djurslandsmotorvejen, afkørsel 17 eller 18. Vi har indkørsel sammen med Mollerup Golfklub, som ligger på en sidevej til Skejby Nordlandsvej, ca. 2 km fra Ikea Aarhus. Bil - Gratis parkering ved behandlingscentret. Bybus nr Stoppested Nordlandsvej / Krogagre. (5-7 minutters gåtur til behandlingscentret) Kom gerne i god tid (5-10 min.) før din aftale, så kan du sidde i vores reception og slappe fuldstændigt af inden behandlingen. Det giver dig et velfortjent frikvarter, og samtidig får du mere ud af behandlingen. Det er også en god idé, når det er muligt for dig, at undgå at have aftaler lige efter behandlingen, så du kan tage hjem og slappe af, og lade behandlingen virke optimalt. Akupunktur Det er en god idé at have løst tøj på. Foretrækker du dit eget lagen, er du selvfølgelig velkommen til at tage et med. Aura-analyse Medbring gerne et USB-stik, som vi kan lægge Aura-billeder over på. Afdødekontakt Skriv gerne dine spørgsmål ned på en huskeseddel. Bio-Feedback (SCIO) Medbring alle dine kosttilskud og lægemidler i den originale emballage. Clairvoyance Skriv gerne dine spørgsmål ned (prioriteringsliste) på en huskeseddel. Du er også velkommen til at optage sessionen på din mobiltelefon. Coaching Skriv gerne problemstillingerne ned på en huskeliste. Du er velkommen til at optage samtalen på din mobiltelefon. Detox-Fodbad Du skal ikke medbringe noget. Du får udleveret bukser, hvis nødvendigt. Fjernhealing Betalingen forfalder før behandlingen. Ved akutte behandlinger kan betales via doner-knappen på hjemmesiden.

5 Behandling Harmonisering - Rensning af et område Vi skal have fuld adgang til hele ejendommen, da alle rum skal renses og harmoniseres. Der må ikke være nogen hjemme (hverken mennesker eller dyr), for der arbejdes med meget kraftige energier, der kan påvirke alle, som opholder sig i nærheden. Healing Skriv gerne alle problemstillinger ned på en huskeliste. Du er også velkommen til at optage sessionen på din mobiltelefon. Homeopati Vi laver selv den homeopati (glas med små rørsukkerkugler), du har behov for. Irisanalyse Medbring alle dine kosttilskud og lægemidler i den originale emballage. Jordstråler Du skal være hjemme og selv deltage aktivt under opmålingen. Kinesiologi Det er en god idé at have løst tøj på. Foretrækker du dit eget lagen, er du selvfølgelig velkommen til at tage et med. Mental Træning Du er velkommen til at optage træningsøvelserne på din mobiltelefon. Neurapraktik Det er en god idé at have løst tøj på. Foretrækker du dit eget lagen, er du selvfølgelig velkommen til at tage et med. Psykologi Skriv gerne alle problemstillinger ned på en huskeliste. Du er også velkommen til at optage samtalen på din mobiltelefon. Tankefeltterapi Du er velkommen til at optage sessionen på din mobiltelefon. Thaimassage Du får udleveret specielle massage-bukser. Foretrækker du dit eget lagen, er du selvfølgelig velkommen til at tage et med. Zoneterapi Det er en god idé at have løst tøj på. Foretrækker du dit eget lagen, er du selvfølgelig velkommen til at tage et med.

6 Afdødekontakt Har du mistet en nær ven? Én ting i livet er sikkert - vi skal alle dø! På et eller andet tidspunkt mister vi alle en nær ven eller et familiemedlem, som vi holdt meget af. Tabet og sorgen over at have mistet en ven, du holdt af, kan være fyldt med så meget savn og hjerteskærende smerte, at du risikerer at holde så meget fast i sorgen, at du glemmer (ikke formår) at leve dit eget liv. Det kan derfor være en forløsende trøst og en kæmpe afklaring for dig at opleve, at din kære ven ikke er forsvundet for evigt - men at vedkommendes sjæl lever videre. Hvordan kan Afdødekontakt hjælpe dig? Formålet med en Afdødekontakt er, at du bliver hjulpet videre i dit eget liv - får sagt ordentligt farvel og giver slip på sorgen. Din afdøde ven ønsker med garanti kun det bedste for dig. Ved en Afdødekontakt bliver du derfor mindet om, hvor vigtigt det er, at du passer på dig selv, og at du sørger for at leve dit eget liv, mens du endnu har det. En Afdødekontakt kan derfor hjælpe dig med at komme videre i dit liv. Hvordan foregår en Afdødekontakt? Afdødekontakt er helt naturligt for mange clairvoyante personer, og der er intet mystisk, farligt eller okkult (skjult/hemmeligt) forbundet med det. Alle mennesker har en sjæl, og det er dén, som den clairvoyante kontakter under en Afdødekontakt. Afdødekontakt er en helt almindelig samtale mellem dig, din afdøde ven og den clairvoyante. Vi føler ind på din afdøde ven og videregiver de informationer, den afdøde er villig til. Fordi vi ikke kender din afdøde ven, er det din opgave at genkende vedkommende. Det er jo dig, der husker ham/hende. Vi beskriver, hvordan din afdøde ven ser ud, hvilke karaktertræk han/hun har i sit udseende og i sin personlighed. På dén måde, kan du genkende din afdøde ven og føle dig sikker på, at det ér din ven, som vi har kontakt med. Vær dog opmærksom på, at din afdøde ven måske vælger at gøre sig synlig i en yngre version, end da vedkommende døde. Når du har genkendt din afdøde ven, kan du begynde at stille spørgsmål, og tale med ham/hende via den clairvoyante person.

7 Afdødekontakt Reaktioner på en Afdødekontakt Du kan svare ja, nej eller måske til de oplysninger, der videregives fra din afdøde ven. Vær dog opmærksom på, at vi kun kan kontakte din aføde ven, hvis han/hun vil kontaktes. Ønsker din afdøde ven ikke at tale med dig, tvinger vi ikke ham/hende til det. I sådanne tilfælde kan det være, at din ven skammer sig over et eller andet, det kan være et billede på, hvordan jeres forhold var, eller at han/hun måske ikke er klar til at tale med dig endnu. Der kan være mange årsager til, at den afdøde ikke vil kontaktes. BEMÆRK - I de fleste tilfælde kan din afdøde ven først kontaktes 2-3 måneder efter dødsfaldet, da din ven ofte har behov for en hvileperiode, inden han/hun er klar til at blive kontaktet. At have kontakt med din afdøde ven, kan være en meget stærk, følsom og forløsende oplevelse for dig, og kan give dig dén afklaring, du netop har brug for, til at komme videre med dit eget liv. Afdødekontakten kan få dig til at græde forløsende tårer, men også få dig til at grine højlydt, da afdøde sjæle ofte har masser af humor. Efter Afdødekontakten kan du føle dig lettet, men også meget træt. Fylder sorgen stadigvæk meget efter Afdødekontakten, og har du svært ved at komme videre i dit liv, anbefaler vi en samtale hos vores healer eller psykolog.

8 Akupunktur Vi anvender både klassiske og moderne akupunkturmetoder. Hvordan foregår en Akupunktur behandling? Vi tager udgangspunkt i en kinesiologisk muskeltest, hvor kroppen selv gør opmærksom på, hvori ubalancen består, og hvor den er (om det er fysisk eller mentalt), og ud fra dén, kan vi enkelt og hurtigt finde årsagen til ubalancen. Når årsagen til ubalancen er fundet, kan vi via nålebehandling, i ofte kun få akupunkturpunkter, genskabe balance i kroppen. Vi afsætter god tid til hver behandling, og du får blandt andet mulighed for at mærke, hvorfor du har brug for netop dén behandling, vi tester os frem til. Viser det sig, at du også har brug for en samtale, så du bedre forstår den dybereliggende årsag til din ubalance, er der tillige god tid til det. Allergi og svækket immunforsvar Akupunktur er yderst effektiv til behandling af alle former for allergi, og ofte behøver du kun få behandlinger. Allerede efter første behandling kan du begynde at frigøre dig fra afhængigheden af næsespray, øjendråber og anden allergimedicin. Endvidere er Akupunktur hurtigtvirkende i forbindelse med akutte betændelsestilstande, især når behandlingen kombineres med Homeopati. Derudover styrker Akupunktur også dit immunforsvar og forebygger, at du får gentagne betændelsestilstande på grund af et svækket immunforsvar.

9 Akupunktur Blodtryk Akupunktur er effektiv til behandling af både højt og lavt blodtryk, samt direkte og inddirekte afledte kredsløbsforstyrrelser, såsom ødemer (væske i kroppen), hjertearytmi, pulserende hovedpine, svimmelhed og lignende. Fordelen ved Akupunktur er, at den er 100% medicin-fri, og at den heller ikke virker forstyrrende på eventuel lægemedicin. Fordøjelsesproblemer Akupunktur er effektiv til behandling af alle former for mave- og tarmlidelser, såsom forstoppelse, diarré, irriteret tyktarm, colitis ulcerose m.m. Rygestop Akupunktur er også yderst effektiv, når du ønsker hjælp til at stoppe med at ryge, og samtidig er behandlingen 100% medicin-fri. Rygestop behandlingen afsluttes oftest i løbet af kun 5 behandlinger, og du kan trappe kraftigt ned, allerede efter den første Akupunktur behandling. Skader Akupunktur er også effektiv til behandling af alle former for skader, f.eks. fibersprængninger, forstuvninger, knæskader, lyskeskader, golf- og tennisalbuer, trælår, bøjede/brækkede ribben, seneskedehindebetændelse m.m. Ved idrætsskader bliver skadesperioden altid halveret - eller endda endnu kortere - så du hurtigt kan komme igang med genoptræningen igen. Dette gælder også ved alvorlige skader som overrevne sener, overrevne led- og korsbånd, brækkede knogler og lignende. Smerter Akupunktur er effektiv til at fjerne alle former for smerter, såsom hoved-, ryg-, skulder- og nakkesmerter, iskiasproblemer, diskusprolaps, piskesmæld, frossen skulder, hovedpine og migræne, gigtsmerter, trigeminusneuralgi (nervesmerter i kæbe og pande) m.m. Du mærker ofte, at smerterne lindres eller ligefrem forsvinder allerede under den første Akupunktur behandling. Øjenlidelser Akupunktur er også effektiv til behandling af øjenlidelser, såsom AMD (øjenforkalkning og læsebrilleblindhed), grøn stær (forhøjet tryk i øjnene), grå stær (tågesyn), kikkertsyn, langsynethed, synsforstyrrelser efter hjerneskader og lignende. Læs mere på hjemmesiden - LotusHealthCare.dk

10 Aura-analyse Hvad er en Aura? Alle levende væsener har en aura. Auraen består af elektromagnetiske energifelter, der omgiver din krop. Auraen viser (afspejler) altid din personlige udstråling og energi lige nu. Mange clairvoyante har evnen til at se din krops elektromagnetiske energifelt i flere lag og i forskellige farver. Ud fra det kan den clairvoyante beskrive, hvad der sker på nuværende tidspunkt i dit liv, både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt. Auraen viser blandt andet din holdning til livet (positiv eller negativ), både på det bevidste og det ubevidste plan. Har du lyst til at se din egen Aura? Via den nyeste computer-teknologi er det nu muligt for dig at se din egen aura på en film. Du lægger blot den ene hånd på en sensor, som måler din Auras energifelt, og straks ses en live film af din aura på en computerskærm. Auraen er hele tiden i bevægelse og viser de fysiske, følelsesmæssige og mentale udsving, som kroppen oplever i hvert eneste sekund. Dette ses tydeligt på Aura-filmen. Ønsker du at få optagelsen med hjem, kan du medbringe et USB-stik, som vi kan lægge Aura-billeder over på.

11 Aura-analyse Hvad kan du bruge en Aura-analyse til? Auraen viser den energi (= personlige udstråling), du udstråler, og som andre personer omkring dig mærker. Du kender følelsen, når du møder et andet menneske, du øjeblikkeligt føler dig godt tilpas sammen med, fordi du mærker, at vedkommende udstråler varme og imødekommenhed. Omvendt kender du også følelsen, når du møder et andet menneske, du føler ubehag ved, også selvom du ikke engang har talt med personen endnu. Dét, du mærker, er den anden persons energifelt (= personens Aura). Auraen viser også dine svagheder og potentialer. Derfor kan du bruge en Aura-analyse til at gøre dig opmærksom på dine svagheder, så du kan vælge at gøre noget ved disse. Det kan for eksempel være, at du begynder at forstå, hvordan din personlige udstråling påvirker andre, og blive opmærksom på, om den er anderledes i forhold til, hvordan du oplever dig selv. Samtidig kan en Aura-analyse vise dine potentialer, så du mere bevidst kan vælge, hvilke styrkesider du ønsker at udvikle yderligere. Det kan være en god idé, at optage analyse-beskrivelsen af din Aura på din mobiltelefon, så du derhjemme kan lytte til analysen, når du har lyst. Helt naturligt indgår en analyse af dine chakraer også i en Aura-analyse. Se også dine chakraer på film Computersystemet viser også de 7 chakraer (= energi-centre), der er placeret på en linje fra toppen af hovedet ned til bunden af rygsøjlen. Hvert chakra relaterer sig til specifikke kropsdele og den bevidsthed, der er repræsenteret i det enkelte chakra. Blandt andet kan spændinger i den fysiske krop relatere sig til blokeringer i din bevidsthed. Filmen viser også, om der er over- eller underenergi i de enkelte chakraer, og ud fra analysen guider vi dig i, hvordan du bedst passer på dig selv, og opnår balance i din krop og i dit sind.

12 Bio-Feedback Intelligent eller usynlig energi har i årtusinder været anvendt inden for Akupunktur og andre traditionelle helbredende kunstarter. Moderne vestlig medicin er dog det eneste større helsesystem i verden, der ikke anerkender nogen form for biologisk energi. Forskning inden for kvantefysikken har de seneste 100 år imidlertid givet en større videnskabelig forståelse af elektromagnetisme og elektrofrekvens, som er grundelementerne inden for energetisk medicin og behandling. Bio-Feedback behandling med S.C.I.O. Bio-Feedback er det engelske ord for frekvensbehandling, som kort beskrevet er energi-behandling med forskellig bølgelængde og varierende hastighed. Scientific Consciousness Interface Operations System, i det daglige kaldet for SCIO en, er et universalt elektrofysisk frekvensbehandlingssystem, der både tester og udfører behandling via en computer tilkoblet nogle målebånd. Først tester og analyserer SCIO en kroppens energi (= nuværende helbredsniveau). Derefter udfører SCIO en en frekvensbehandling (sender små elektromagnetiske frekvenser tilbage til din krop) ud fra den målte analyse. SCIO en laver mere end målinger på relativt få minutter, og resten af konsultationstiden anvendes til at behandle de målte ubalancer. Behandling med SCIO en tager lang tid her og nu, men du slipper til gengæld for at indtage medicin frem til næste behandling, da frekvenserne i energibehandlingen har igangsat en selvhealingsproces i kroppen.

13 S.C.I.O. Hvordan virker SCIO en? Enhver celle, organ, meridian, følelse, tanke, bakterie, virus, tungmetal, og så videre, har alle en karakteristisk elektromagnetisk signatur. Kroppens energisystem er fra naturens side et alarmsystem, hvor alle aspekter i vores liv (fysiske helbred, følelser, tanker, fødselstidspunkt og meget mere) følger kvantefysikkens love. Det er dét, vi nu kan drage nytte af, via det unikke computersystem, der kombinerer flere tusinde års gammel kinesisk visdom (alt er energi) med moderne computerteknologi. Antallet af behandlinger afhænger af 2 faktorer: 1. Din egen livsenergi som bestemmer dit potentiale for selvhealing. 2. Alvorligheden af dine symptomer/dybden af sygdomsprocesserne. Ud fra resultaterne af den første behandling fremkommer SCIO en selv med en vejledning til, hvornår en opfølgende behandling er gavnlig. Første session varer altid 2 timer og 30 minutter. SCIO en kan: Behandle virus-, bakterie- og svampeinfektioner. Udrense medicin- og miljøgifte, herunder asbest og radioaktivitet. Starte genopbyggende selvhealingsprocesser ved slidt brusk i rygsøjlen. Minimere følgerne af lungelidelsen KOL (stenlunger/rygerlunger). Behandle hormonelle ubalancer hos kvinder (hedeture, ømme kirtler, kraftige og uregelmæssige menstruationer, hovedpine/migræne m.m). Forbedre din hukommelse. Fremme indlæringsevnen inden for matematik og sprog. Neutralisere stråling fra bl.a. røntgen og elektriske apparater. Teste og behandle vitamin- og mineralmangel. Behandle for Borrelia-virus (Skovflåt). Teste og behandle følger af tropiske sygdomme (bl.a. Malaria). Behandle nyre- og binyretræthed. og meget mere... Hvornår skal du vælge Bio-Feedback behandling med SCIO en? Bio-Feedback behandling med SCIO en er gavnlig for dig, som ved, at du alligevel glemmer at tage din lægemedicin eller dit naturmiddel, men hvor du stadigvæk har behov for behandling, for at få det bedre. Med SCIO en skal du blot afsætte et par timer til behandlingen af og til, og så kan du ellers leve et ubesværet liv til daglig.

14 Clairvoyance Vi er alle født med clairvoyante evner, men efterhånden som vi vokser op, mister de fleste af os vores naturlige evner, simpelthen fordi de bliver undertrykt af omgivelserne, der ikke forstår dem. Clairvoyance Clairvoyance betyder at have et klart syn eller at være synsk. Clairvoyante personer kan se, høre (= klarhørelse), føle og fornemme billeder og budskaber i tid (fortid, nutid og fremtid) i mere eller mindre grad og detalje. Der er altid stor forskel på en Clairvoyance behandling, da sessionerne afhænger meget af, hvor den clairvoyante er i sin egen personlige udvikling. Dette har blandt andet særlig betydning, når du ønsker, at den clairvoyante skal rådgive dig på et helt specifikt område. Vi bruger Clairvoyance i en eller anden grad, og som en helt naturlig del i flere af vores behandlinger - også selvom vi ikke fortæller dig om det. Vi har ikke påhægtet nogen som helst form for tro/religion eller spirituel overbevisning sammen med Clairvoyance. Vi benytter os af dét Clairvoyance i al sin enkelthed er - nemlig klarsyn. Hvad kan du bruge Clairvoyance til? Clairvoyance, sådan som vi laver sessionerne, bruges som et yderst effektivt værktøj til, at du får en helt ny forståelse af og indsigt i de problemer, som du går og tumler med i hverdagen. Det kan handle om dig personligt, dit arbejdsliv, parforholdet, dit barn, et uafsluttet farvel med en afdød person, eller lignende. Hav aldrig en bestemt (= fastlåst) forventning om, hvad du vil have ud af Clairvoyance sessionen, for så bliver du bare skuffet! Vi fortæller dig aldrig, hvad du skal gøre i den givne situation, du søger hjælp til - for dét ville jo være det samme, som at du lod os bestemme over dit liv! Det handler ofte om den måde du tænker på, og om den tillærte måde du har lært, at du skal være på. Først og fremmest gør vi dig opmærksom på, hvad du kan lære af den givne situation, du er i. Samtidig gør vi dig også opmærksom på de valgmuligheder, du har, og hvilken konsekvens hver beslutning kan have for dig - og ud fra dén viden og indsigt, kan du selv træffe dit valg. Du skal altid gøre dét, du føler - og selv tage ansvaret for dit liv!

15 Clairvoyance Medfødte evner Alle børn kan helt naturligt se auraen omkring mennesker, men evnen forsvinder hos de fleste omkring 5-6 års alderen. Endvidere er alle børn i dag meget sensitive og fornemmer mange ting, både inde i dem selv og i omgivelserne. Vi oplever dagligt, at børnenes naturlige evner og sensitivitet bliver misforstået af voksne, hvilket giver forskellige problemer derhjemme og i skolen, men værst af alt, skaber det en masse stress hos barnet, da det er forvirret. Mistænker du, at dit barn er særligt sensitiv, og er der problemer med adfærd, indlæring og uforklarlig stress, er det en god idé, at du som forælder kommer til en Clairvoyance session, så du kan lære at forstå og hjælpe dit barn. Der er intet galt med dit barn, det er blot anderledes indeni, end du er. Forudsigelser Mange kommer til en Clairvoyance session og spørger: Hvad kommer der til at ske i min fremtid? Får jeg et nyt job, eller skal jeg helt skifte karrierevej? Hvornår møder jeg kærligheden? og så videre... Når vi forudsiger fremtiden for dig, får du aldrig et eksakt svar, for vores erfaring er, at det ofte medfører, at du holder dig selv fast i en forventning. I stedet oplyser og guider vi dig i dine valgmuligheder, så du selv kan tage ansvar og vælge din vej.

16 Coaching Dig - Hvad gør dig glad? Ved du, hvad du har lyst til, eller lader du andre bestemme over dig? Bruger du al din energi på at hjælpe andre, på bekostning af dig selv? Brænder du inde med en masse frustrationer, eller er du udadreagerende? Er du sjældent eller aldrig glad? Vi hjælper dig med større indsigt og forståelse i alt, hvad du foretager dig. Cancer og Sklerose Har du cancer eller sklerose, anbefaler vi altid Coaching som den vigtigste del af din behandling, sideløbende med øvrige behandlingsformer. Vores erfaring er, at alle med cancer og sklerose har et meget ens tankemønster, og at det er derfor, de har fået den sygdom, de har. Alle skal lære noget af den sygdom, man har. Så snart du har lært dét, du skal lære, er der ikke længere noget grundlag for sygdommen, og den forsvinder fuldstændigt - endda meget hurtigt, uanset hvor alvorlig sygdomsgraden er. Parforhold - Hvor vil du hen? Keder du dig i parforholdet? Føler du, at I ikke kommer videre? Giver I hinanden glæde i hverdagen, eller går I og dræner hinanden? Trækker du dig væk i parforholdet, og siger du med vilje jatak til overtid på arbejdet? Vi hjælper dig med at forstå, hvad der sker i jeres parforhold. Nogle par holder sammen, men dræner hinanden, fordi ingen tager dén beslutning, der skal til, og som i virkeligheden er gavnlig for begge parter - også selv om det er svært lige nu! Andre gange er der helt andre bagvedliggende årsager til, at samlivet knirker, mens det bare er parforholdet, der får skylden. Vi hjælper dig med at se problemet, som det virkeligt er, så du kan tage dén beslutning, der skal tages - uanset om I skal blive sammen eller ej. Sportsudøver - Hvor god vil du være? Ønsker du at blive mentalt stærkere? Vil du forbedre din udholdenhed? Ønsker du at udvikle din sport på en ny måde? Vil du målrette din træning endnu mere? Vi har udviklet en helt ny og simpel form for Mental Træning, der virkelig forbedrer din fysiske ydeevne og styrker din mentale udvikling. Vi guider dig, så du kan målrette din træning til lige nøjagtig dét, du gerne vil med din sport.

17 Coaching Forælder - Hvorfor? Mister du let besindelsen over for dit barn? Kan du ikke forstå dit barn? Er der altid spark, skrig og skrål, eller er der fuldstændig stille? Er det en kamp at få dit barn til at lave lektier? Er dit barn meget kræsen, eller spiser det for lidt? Situationerne dræner dig som forælder, og din tålmodighed bliver sat på prøve. Til sidst mister du måske besindelsen, og der bliver sagt eller gjort ting, som bagefter giver dig dårlig samvittighed. Vi hjælper dig med at forstå dit barn - og barnet med at forstå dig. Når I lærer at forstå hinanden, forsvinder konflikterne, og hverdagen forløber ubesværet med overskud og glæde hos alle. At forstå dit barn fuldt ud giver dig god samvittighed - og ikke mindst fornyet overskud til, at du som forælder også kan passe på dig selv. Virksomheden - Ejer/direktør Udover at være en idérig forretningsmand, der kan starte en virksomhed, skal du også være god til at lede dine ansatte, så de trives på arbejdet. Vi guider dig i, hvordan du kan forstå og kommunikere med dine ansatte, og hvordan du takler de konflikter, der naturligt opstår. Vi giver dig simple værktøjer til, at du kan udvikle dig til at blive en endnu bedre virksomhedsleder og samtidig være en vellidt ejer/direktør blandt dine ansatte. Jo bedre de ansatte trives, desto bedre produkter sælger virksomheden! Virksomheden - Afdelingsleder Føler du dig presset i dit arbejde? Er de mange opgaver blevet uoverkommelige? Kan du ikke sige nej, og lader du dig udnytte, fordi du er for flink? Vi guider dig i, hvordan du gør opmærksom på din situation, men også i, hvordan du kan vælge at se situationen på en ny og mindre drænende måde. Virksomheden - Ansat medarbejder Lær at forstå de grundlæggende principper i, hvordan dine kolleger tænker, og hvorfor de handler, som de gør. Lær at forstå problemerne og konflikterne på en ny måde, så de ikke længere dræner og stresser dig. Lær, hvordan du selv kan hjælpe med at opbygge en arbejdsplads, hvor alle trives. Det giver overskud i hverdagen, og du begynder at elske dit arbejde.

18 Detox Ligesom vi jævnligt ryder op i vores hus eller lejlighed og bærer skraldeposen ud, har vi også brug for at rense vores krop for affaldsstoffer. Detox Fodbad Et udrensende og afgiftende fodbad er yderst gavnligt for alle, men især efter længere tids medicinsk lægebehandling med f.eks. morfin-, antibiotika- og kemo-kure, til at behandle urinsyregigt, til at mildne hududslæt, eksem og psoriasis, til at fremme kredsløbet i benene, til at fremme behandlingen af allergi, som start på en slankekur/livsstilsændring og meget mere. Vi tilsætter hele 3 forskellige slags udrensende ingredienser til et Detox Fodbad. Når fødderne er sat i fodbadet, tændes for en svag elektrisk strøm (kan ikke mærkes), som aktiverer de virksomme stoffer i vandet. Allerede efter blot 5 minutters behandling, kan du ved selvsyn se de første affaldsstoffer, der trækkes ud gennem dine fødder og ud i vandet. (Se billederne nedenfor). Den igangsatte udskillelse af affaldsstoffer fra kroppen fortsætter også i dagene efter Detox Fodbadet via urinen og afføringen, og mange mærker endda positiv effekt i flere uger efter Detox Fodbadet. Mens du sidder med fødderne i Detox Fodbadet, får du samtidig en afslappende massagebehandling på zonepunkter på ørerne, som yderligere aktiverer udrensnings- og afgiftningsprocesserne, samt stimulerer kroppens egne selvhelbredende energier.

19 Detox Efter at have nydt et Detox Fodbad, kan du vælge en ekstra behandling med Thailandsk Fodmassage. Thailandsk Fodmassage Thailandsk Fodmassage er en fantastisk behandlingsform, hvor fødderne og dine ben hele vejen op til lysken bliver masseret. Thailandsk Fodmassage indeholder blandt andet massage på vigtige akupunkturpunkter langs meridian-banerne på fødderne og hele vejen op ad benene (både på inder- og ydersiden). Efter den Thailandske Fodmassage oplever du lethed i hele kroppen, særligt i dine fødder og ben, og effekten mærkes ofte i flere uger efter fodmassagen. Thailandsk Fodmassage i kombination med et Detox Fodbad er i særdeleshed effektivt til at fremme kredsløbet i hele kroppen, udrense for urinsyre, opløse kramper og muskelspændinger i benene, behandle ødemer (væskeophobninger), især i fødder, ankler og knæ, og meget mere. En kombinationsbehandling med Detox Fodbad og Thailandsk Fodmassage er gavnlig for alle. Især for ældre sygdomssvækkede personer, der har svært ved at gå, og som lider af kredsløbsforstyrrelser. Fordi hverken Detox Fodbad eller Thailandsk Fodmassage kræver, at vi taler med klienten, er detox-behandlingerne både gavnlige og lette at give til senile og demente personer, og kan være en rigtig god gaveidé.

20 Fjernhealing Fjernhealing er en praktisk behandlingsform, når du har pådraget dig en akut skade og ikke selv har mulighed for at komme til behandling hos os. Jo hurtigere behandlingen er i gang, desto hurtigere får du det godt igen. Healing er Energi-Behandling, der er ubegrænset af tid og rum. Derfor kan du altid let og ubesværet få gavn af en Fjernhealing. Du kan være derhjemme, være indlagt på sygehuset, eller være på ferie i udlandet. Ring til os på telefon og fortæl os om din situation, så gør vi straks vores bedste for at hjælpe dig med en Fjernhealing. Hvordan virker Fjernhealing? Ved Fjernhealing får du den samme behandling, som hvis du var tilstede i centeret, og behandlingen er ligeså effektiv. Det, du ikke får ved en Fjernhealing, i forhold til en almindelig Healing, er samtalen (der i sig selv er oplysende og healende), samt den ro og tryghed, der er i vores harmoniserede lokaler. Formålet med Fjernhealing Formålet med en Fjernhealing er, at du hurtigst muligt modtager hjælp til din akut opståede situation, og at du straks får glæde af, at ophelingen af din skade er igangsat. Så snart du har det bedre, kan du begynde at få behandling i centeret på helt almindelig vis. Betaling for Fjernhealing kan ske via Doner -knappen på vores hjemmeside.

21 Harmonisering Harmonisering (= positivt Energi-Boost) af privatboligen, et indkøbscenter, en produktionsvirksomhed, en kontorbygning eller lignende, skaber den bedst mulige energi for alle, der arbejder eller opholder sig i det harmoniserede område. Effekten af en Harmonisering ses med det samme. Folk ændrer helt naturligt adfærd, alt afhængig af, hvilken energi der er lagt i det harmoniserede område. For eksempel slapper du bedre af og kan lade batterierne op i din stue, mens du i køkkenet oplever en øget kreativ energi. På arbejdspladsen undgår du, at koncentrationsevnen falder i løbet af dagen, og de ansatte laver færre fejl (= større overskud og optimisme), hvilket øger kvaliteten af virksomhedens produkter. Samtidig ændres atmosfæren rent kollegialt, da alle oplever større trivsel i det harmoniserede område. En Harmonisering består af følgende punkter: Rensende energi (Negative og tunge energier fjernes, hvilket er fundamentet i en Harmonisering). Forseglende energi (Tætner hele lokalet/indkøbscentret/virksomheden eller boligen). Almindelig harmoniserende energi (Afslapning, ro, tryghed, kreativitet, trivsel og lignende, alt efter hvad områdets individuelle formål er). Harmoniserende og vitaliserende energi mindsker alle typer skadelig stråling. Fokuserings- og arbejdsenergi (De ansattes koncentrationsevne forbedres, og alle oplever øget trivsel og optimisme). Speciel lokaleenergi efter behov (Akustikken optimeres, støjgener elimineres og musiklyd harmoniseres). Du har brug for en Harmonisering, når: Der er uro i hjemmet, og du føler dig overvåget. Du føler, at du bor på en banegård (= forstyrrende energi). Kunderne forlader hurtigt butikken (= føler sig ikke godt tilpas). Produktionsvirksomheden oplever konstant fejl i produkterne. Konstante indbyrdes kollegiale konflikter på arbejdspladsen. Indkøbscentret oplever konstant udskiftning af lejere i butikkerne. Støj forstyrrer de ansatte på arbejdspladsen. Du ønsker at optimere akustikken i musiklokalet - og lignende... Som en del af en Harmonisering anvender vi også Feng Shui. Det er viden om energi-linjer (Chi) i boligindretningen, og det handler om at skabe bevægelse i energierne, så stillestående og negativ energi undgås. Det er også en rigtig god idé at kombinere Harmoniseringen med en opmåling for Jordstråler.

22 Healing Alle former for ubalancer, både fysiske, følelsesmæssige, mentale, karmiske energi-aftryk og lignende, kan behandles med Healing. Det er healerens indsigt og personlige udviklingstrin, der er afgørende for, hvor virksom healingen er. Vi har ikke påhægtet nogen som helst form for tro/religion eller spirituel overbevisning sammen med Healingen. Vi benytter os af dét, Healing i al sin enkelthed er - nemlig energi. Hvordan virker Healing? Healing er overførsel af energi (Chi = Universal Livsenergi). Healing genopretter kroppens energetiske balance og stimulerer dine egne selvhelbredende processer, så energierne igen strømmer frit og ubesværet. Healing virker, også selvom du måske er skeptisk over for behandlingen. Børn er meget modtagelige over for Healing, og samtidig er deres ubalance ofte nem og hurtig at behandle, da ubalancen ikke har haft så lang tid til at bide sig fast, som hos voksne. Behandling af fysiske skader Har du for nylig været igennem en operation, kan du bruge Healing til hurtigere at blive frisk igen. Healing mindsker for eksempel arvæv med op til 95 %, og både brækkede knogler og operationssår gror hurtigere sammen igen - ofte på under 1 uge! Healing kan også behandle skader såsom diskusprolaps, hælsporer, kraftige fiber- og muskelskader, og lignende. Behandling af energiske blokeringer I mange tilfælde kan du pådrage dig en energetisk blokering eller chok, når du f.eks. har været ude for en ulykke. Blokeringen kan påvirke bevægeapparatet på en sådan måde, at selvom en operation er gået godt (set ud fra en operativ vinkel), så har du stadigvæk mange smerter og/eller manglende bevægelighed. Det er, fordi skaden har en energitisk karakter, og sådanne skader kan kun behandles med energi. Operation og lægemedicin har ingen virkning på energetiske blokeringer. Vores erfaring er, at det kun er Healing og Energi Medicin, der kan fjerne (helbrede) energetiske ubalancer.

23 Healing Behandling af mentale forstyrrelser Et stigende antal børn og voksne lider af forskellige følelsesmæssige og mentale forstyrrelser, som for eksempel ADD og ADHD, lavt selvværd, indlærings- og adfærdsvanskeligheder, selvdestruktive tanker og så videre. Netop dén type Healing, som vi udfører, er utrolig effektiv til disse former for ubalancer, og der sker en mærkbar ændring allerede inden for de første 1-2 behandlinger. Alvorlige sygdomme Selvom vi godt ved, at vi kan fjerne alle ubalancer ved en healing, er det dog ikke sikkert, at vi gør det. Hvis vi kan mærke, at du skal lære noget vigtigt og grundlæggende af den situation, du er i, vælger vi ikke at afholde dig fra at lære dét, du skal. Vi ved, at det er meget vigtigt, at du selv får indsigt i og fuldt ud forstår dén læringsproces, der følger med at have en alvorlig sygdom - uanset hvor livstruende sygdommen er. Når du har forstået, hvad din læring er, forsvinder sygdommen af sig selv, og endda næsten omgående. Vi har nemlig erfaret, at hvis vi fjerner netop dén ubalance, som du skal lære noget meget vigtigt og grundlæggende af, så bliver du endnu mere alvorligt syg senere - og så har vi jo ikke hjulpet, men blot udskudt din læringsproces! Dette kan selvfølgelig være svært at forstå - men det er sådan, vi behandler.

24 Homeopati Energi-medicin Homeopati er naturmedicin i stærkt fortyndet form, tilført kinetisk energi (= bevægelsesenergi). Dét gør homeopatisk naturmedicn særdeles effektiv og virksom, og samtidig er det en yderst mild form for medicinering med minimale bivirkninger. I enkelte tilfælde kan der forekomme reaktioner på selve udrensningen af en sygdom, hvilket kan være ubehageligt, mens processen foregår. Vi laver selv homeopatien i glas med små rørsukkerkugler, der blot skal smelte i munden. Det gør det let for både børn og voksne at indtage medicinen. Hvad kan Homeopati behandle? Homeopatisk naturmedicin er effektiv til behandling af alle mulige former for akutte og kroniske lidelser, såsom hududslæt (eksem, børnesår, psoriasis), alle former for allergi, fordøjelsesbesvær (forstoppelse/diarré, parasitter, svamp, madforgifning m.m.), gigt (leddegigt, slidgigt, urinsyregigt m.m.), ustabilt blodsukker, paradentose, vokseværk, skovflåtvirus, malaria, vaccineskader, afgiftning for tungmetaller og syntetiske lægemidler - og meget mere. Lægemedicin og Homeopati Lægemedicin og Homeopati kan (for det meste) tages sideløbende. Du behøver derfor ikke at fravælge hverken den ene eller den anden form for medicinsk behandling, men kan vælge at indtage begge typer sammen. Akut behandling med Homeopati Mange er ikke klar over, at homeopatisk naturmedicin er yderst hurtigtvirkende ved akut feber, akut madforgiftning, akut mavesår, akut influenza, akut hjerneblødning, almindelig og kold lungebetændelse, brækkede knogler, friske brandsår, betændte operationssår, og meget mere - og at Homeopatisk naturmedicin virker lige så hurtigt, som for eksempel en antibiotika-kur. Du kan altid ringe og spørge, om vi kan hjælpe - også selv om du allerede får lægemedicin eller er indlagt på hospitalet.

25 Irisanalyse Scanning af kroppens helbredstilstand En Irisanalyse kan bruges til at diagnosticere en specifik sygdom, da analysen viser en scanning af kroppens nuværende generelle helbredstilstand. Irisanalysen afslører både akutte betændelsestilstande, skader og blokeringer i rygsøjlen, organernes funktionsevne, blodets iltningsevne, immunforsvarets svagheder, svampeinfektioner, medicinforgiftninger, amalgambelastninger, vaccineskader, kroniske ubalancer, kroppens påvirkning af jordstråler og meget mere. Ud fra irisanalysen kan vi derfor anbefale, hvilken blodprøve eller anden form for lægeundersøgelse, du har brug for, til f.eks. at få en diagnose, så det kan afklares, hvilken form for behandling der er den bedste til netop din situation. Hos os er det vigtigt, at du forstår, hvad der sker med din krop, og vi bruger derfor et simpelt sprog til at forklare, hvordan det hele ud fra irisanalysen hænger sammen. Kostændring ud fra Irisanalyse og Blodtype Ud fra en Irisanalyse og med viden om din blodtype kan vi anbefale ændringer til din kost, som kan hjælpe dig med at opnå et bedre helbred. Endvidere kan vi oplyse dig om, hvilke arvelige sygdomme du er disponeret for, og hvordan du via Blodtype-diæten kan forebygge, at de arvelige sygdomme overhovedet kommer i udbrud. Ønsker du at kende din blodtype, kan vi lave en test i centeret.

26 Jordstråler Hvad er Jordstråler? Jordstråler er smalle felter i den naturlige elektromagnetiske stråling, som blandt andet opstår, hvor der er vandårer i undergrunden. Jordstrålerne er skadelige for dit helbred og forårsager ubalance i immunforsvaret, og dræner kroppen for energi. Selv om Jordstråler har været kendt i årtusinder, er de i dag ofte en overset faktor i forbindelse med sygdomme. Vores erfaring er, at på steder, hvor jordstrålerne er særligt kraftige, bliver du ekstra svækket i dit immunforsvar, og sygdomme har lettere ved at bryde ud i de påvirkede områder. Symptomer på påvirkning af Jordstråler Har du en urolig nattesøvn, og roder du rundt i sengen? Har du svært ved at falde i søvn? Er du stadigvæk træt, når vækkeuret ringer om morgenen? Bliver du tung i hovedet/ukoncentreret, når du sidder på din arbejdsplads? For at få en god og opbyggende nattesøvn, skal din krop hvile, udskille affaldsstoffer og genopbygge i løbet af natten. Er du påvirket af Jordstråler, restituerer du ikke ordentligt, og dit immunforsvar svækkes. Derved bliver du lettere modtagelig over for sygdomme i dét område, hvor påvirkningen er mest kraftig. Er du påvirket af Jordstråler på din stationære arbejdsplads (hvor du opholder dig mange timer hver dag), drænes du for energi, får oftere hovedpine, bliver tung i hovedet, koncentrationsevnen nedsættes, synet forstyrres og lignende.

27 Jordstråler Test for Jordstråler I forbindelse med de daglige behandlinger i centeret, opdager vi jævnligt, at klienterne er påvirket af Jordstråler. Konstaterer vi, at du er påvirket af Jordstråler, tilbyder vi, at vores Geo-Biolog kommer ud og laver en opmåling af din bolig eller arbejdsplads. Du er i øvrigt også velkommen til at få en Kinesiologisk muskeltest, som en før-test, inden du eventuelt vælger at bestille tid til en Jordstråleopmåling. Opmåling og neutralisering af Jordstråler Opmålingen af Jordstråler sker ved kinesiologiske muskeltests direkte på dig og med antenner (moderne pilekviste ). På den måde opnår vi en nøjagtig opmåling, og samtidig mærker du på din egen krop, hvor du bliver påvirket af Jordstråler, og hvor du kan opholde dig uden at være belastet. Opmålingen kan give anledning til at ændre på boligindretningen (flytte sengen eller arbejdsbordets placering), mens det i andre tilfælde kan være en fordel i stedet at neutralisere Jordstrålerne. Mange oplever allerede efter den første nattesøvn, at der er sket ændringer, bl.a. at de er mere udhvilet om morgenen, eller at de vågner uden hovedpine. Andre mærker forbedringerne over tid, som et forbedret immunforsvar. Vi laver altid en målfast tegning over de arealer, som er målt op. I samme forbindelse undersøger vi også, om der er negativ elektro-stråling fra f.eks. elektriske apparater, højspændingsledninger, trådløse netværk og lignende. Selve neutraliseringen foregår enten ved, at vi banker nogle jernstænger helt ned i jorden (= jordakupunktur) ude i haven omkring huset på bestemte udmålte steder, eller ved at vi sætter nogle jern-kerner op i boligen eller på arbejdspladsen indendøre på bestemte udmålte steder. På den måde slipper du for at skulle lave store ændringer i boligindretningen inde i dit soveværelse, i din TV-stue eller på kontoret. Det indgår i opmålingen og neutraliseringen af Jordstrålerne, at du kan komme til en opfølgende kontroltest i centeret hos vores Geo-Biolog, så du efterfølgende kan mærke, at du nu er fuldstændig fri for Jordstrålepåvirkningen. Jordstråler og sygdomme Under hele opmålingen (varer 2-4 timer for en almindelig bolig, afhængig af hvor mange rum, der skal opmåles og neutraliseres) giver vi os også god tid til at tale med dig om opmålingens resultater i forhold til sygdomme, og om hvilke sammenhænge, der ifølge vores erfaringer er herimellem.

28 Kampkunst Konflikter starter altid i en persons sind De gamle mestre i Østen vidste, at dårlig opførsel kunne starte en krig. Set i dét perspektiv er du din egen værste fjende! Træner du for eksempel selvforsvar med det ene formål at forsvare dig selv mod andre, er det spild af tid. Der er nemlig stor sandsynlighed for, at du dræber dig selv med dårlige vaner, før din fjende gør det. Østens gamle mestre forstod, at konflikter altid starter i en persons sind. PLUS Kampkunst - Selvudvikling og selvforsvar Kampkunst er selvudviklings- og selvforsvarstræning på meget højt niveau. Via fysiske øvelser, lærer du at mærke - og derigennem fuldt ud at forstå - energien i tanker og ord. Alle øvelser er eksempler på, hvor vigtigt det er at have balance i krop og sind - og at være i NU et. Når du opnår dét, er du stærk. Rent fysisk er øvelserne simple og lette at forstå for enhver. Der er ingen krav til fysisk form eller styrke, og både kvinder og mænd i alle aldre, samt nybegyndere og øvede fra alle stilarter inden for kampkunst og kampsport kan deltage. Træningen indeholder forskellige øvelser, der alle omhandler dig selv og din modstander. Du lærer for eksempel at forstå din fjende, og at se tingene fra flere sider. Dén indsigt alene gør dig stærk. Du lærer bl.a. at udnytte modstanderens råstyrke (= energi) til din egen fordel, så modstanderen drænes for energi i stedet for, at du gør det i forsvaret. Du lærer også at sætte dig ind i andre personers bevæggrunde, og for eksempel at forstå, at når en anden person er vred, så er det ham, der lider - ikke dig. Kunsten i Healing Alle lærer at heale til PLUS Kampkunst - for du har ingen ret til at skade andre, hvis du ikke ved, hvordan du også helbreder skaden igen! Derfor er Healing meget vigtig indenfor PLUS Kampkunst. De gamle mestre i Østen siger blandt andet, at er du nødt til at forsvare dig selv mere end to gange i et helt liv, så er du nød til at vende blikket indad og se på dig selv. Heal din krop og dit sind, og du er ikke længere din egen værste fjende!

29 Kampkunst Øget forståelse af Energi Udover Kampkunst, laver vi også Mentaltræningsøvelser, der udvider din forståelse for Energi endnu mere - både, hvad Energi kan gøre, men også, hvor let du selv bevidst kan ændre energien, så der igen skabes balance. Vi laver også Meditationer, der hjælper dig med at mærke din egen og modstanderens intention - særligt energien i selve intentionen. Vi underviser i, hvordan hjernen kan påvirke kroppens instinktive reaktioner i bestemte situationer. Du lærer blandt andet at forstå, hvorfor din hjerne reagerer (tillærte mekanismer), som den gør. På den måde lærer du at benytte din viden til at forstærke og ændre din intention til bevidst handling. Fordi PLUS Kampkunst øger din bevidsthed omkring Energi og forståelse af Energi på så mange niveauer, sætter det gang i en naturlig selvudviklingsproces i alle, der træner PLUS Kampkunst. Den største forståelse, du overhovedet kan lære inden for alle former for Kampkunst er, at standse en konflikt, før den nogensinde er startet. Træning Træningstidspunkterne er mandag og fredag kl Der er ingen krav til påklædning, men tag gerne noget løst og behageligt tøj på, som er let at bevæge sig i.

30 Kinesiologi Hvordan virker Kinesiologi? Kinesiologi er en fysisk muskeltest, hvor din krop selv fortæller, hvilke ubalancer den har lige nu, og hvilken behandling, du har brug for, til igen at komme i balance. Under den kinesiologiske muskeltest mærker du selv tydeligt, hvilke muskler, der er i ubalance, og at den behandlingsform, vi tester os frem til, genopretter balancen i kroppen igen. Hele kroppen testes igennem, og vi behandler alle lag af dine ubalancer efterhånden, som din krop og dit sind er klar til det. De kinesiologiske muskeltests sker ofte i en kombinationsbehandling med Akupunktur, Bachs Blomstermedicin, Healing, Homeopati, Tankefeltterapi og lignende, afhængig af dit behov. Bachs Blomstermedicin Under den kinesiologiske muskeltest fortæller kroppen ofte, at du har behov for et Bachs Blomstermiddel for lettere at tåle udrensningen af f.eks. en svampe-infektion i tarmsystemet, især når der er tilkoblet en følelse eller en mental blokering på ubalancen. Bachs Blomstermedicin består af 38 forskellige midler, fremstillet på basis af vilde blomster. Bachs Blomstermedicin er fantastisk som understøttende behandling til at hjælpe med at åbne op for og give slip på bl.a. ubehagelige følelser.

31 Kinesiologi Allergi, intolerance, betændelse og svampe-infektioner Via en kinesiologisk muskeltest fortæller kroppen selv, hvilket homeopatisk middel, der er bedst til at fjerne netop dén allergi, intolerance, svampeinfektion eller bakterie, som skaber ubalance i din krop lige nu. Homeopatien og Bachs Blomstermedicinen gives i små rørsukkerkugler, som indtages i en periode. Derefter anbefaler vi, at du kommer til et opfølgende tjek, for at teste, om der er endnu et lag ubalance, som vil være gavnligt for dig at rense ud. Sideløbende med den kinesiologiske muskeltest, behandler vi også med Akupunktur, som muskeltesten har vist er gavnligt. Både Homeopati, Bachs Blomstermedicin og eventuel Akupunktur behandling, gives for at hjælpe kroppen med udrensningsprocesserne, og med dét formål så let og så hurtigt som muligt at genoprette balance i din krop igen. Smerter og skader Ved smerter og skader er en kinesiologisk muskeltest et meget effektivt værktøj til at finde frem til årsagen til ubalancen, og hvilken behandlingsform, der er den mest effektive til at behandle lige netop dén smerte eller skade, du har. Via den kinesiologiske muskeltest, tester vi os frem til de Akupunkturpunkter, der giver den hurtigste og bedste behandling af netop din ubalance her og nu. Vi har bl.a. gode erfaringer med behandling af alle former for idrætsskader, piskesmæld efter trafikulykker, alle former for ryg- og ledproblemer, alle mulige former for smerter, gigt (ledde- og slidgigt) m.m. Du mærker med det samme, at behandlingen virker. Du kan straks begynde at gøre bevægelser igen, som du ikke kunne før Akupunktur behandlingen, og samtidig begynder smerterne at aftage. Skaden bliver helet hurtigere op, end den ville uden Akupunktur behandling, og du kan hurtigere komme igang med at træne din sport igen eller vende hurtigere tilbage på arbejde. Ved idræts- og arbejdsskader bliver skadesperioden altid halveret - eller endnu kortere! Dette gælder f.eks. ved skader såsom kraftige forstuvninger, muskel- og seneskader, overrevne sener og korsbånd, og brækkede knogler. Samtale - Pas på dig selv Under selve behandlingen bliver vi ofte opmærksom på, at du ikke passer på dig selv, og at du måske overhører vigtige signaler fra din krop. Det er vigtigt, at du forstår din krops signaler (= et råb om hjælp), og vi tager gerne en snak med dig om, hvordan du bliver bedre til at lytte til signalerne.

32 Kursus Energi i Tanker og Ord - Øget livskvalitet Tænker du på, hvordan andre taler til dig? Hvilke ord bruger du selv, når du taler med andre? Du undervises i, hvordan energien i dine tanker og ord påvirker andre - og ikke mindst, hvordan de påvirker dig selv. Healing - Sansning og kontrol af energi Du lærer forskellige healingsteknikker, samt om føling og sansning af energi. Straks efter det 1. modul, kan du begynde at heale både fysisk væv og psykiske ubalancer. Jo mere du øver dig, desto bedre bliver du til at heale. Kurset sætter også gang i en personlig selvudviklingsproces i dig. Mindfulness PLUS - Brug dit fulde potentiale Træningstidspunktet er hver onsdag kl Træningen indeholder mindfulness-øvelser i form at fysisk kropstræning med tryk og stræk, Quigong-øvelser, mentaltræningsøvelser, åndedrætsøvelser og forskellige meditationer. Du lærer også at grounde dig selv, så når du mærker overaktivitet af tanker og anden form for stess, kan du trække energierne fra hovedet ned i jorden, og genskabe balance i dit sind. Mindfulness PLUS er nøglen til at leve et ubesværet liv i NU et PLUS Kampkunst - Selvudvikling og selvforsvar Træningstidspunkterne er hver mandag og fredag kl Via forskellige øvelser, der alle omhandler dig og din modstander, får du en ny forståelse og indsigt i dig selv og din modstander. Selvudvikling har en central rolle i træningen, og selve forsvarssystemet kommer i anden række. Reiki Healing - Et veludviklet healingssystem Du lærer de grundlæggende håndpositioner og energi-tegn. Derudover lærer du at heale chakraerne, fjernheale, rense rum og genstande, og meget mere. Via initieringer (indvielser) på hvert modul, får du åbnet din Reiki-kanal, og du kan begynde at heale dig selv og andre. Kurset sætter også gang i en personlig selvudviklingsproces i dig. Læs mere på hjemmesiden - LotusHealthCare.dk

33 Mental Træning Mental Træning - Nøglen til din underbevidsthed Du lærer forskellige healingsteknikker, der alle gør dit uudtømmelige potentiale bevidst nyttebringende i dit liv. På den måde opnår du selv indflydelse på din egen succes, i stedet for at lade omgivelserne styre dig. Formgiv selv dit nye liv, og bliv din egen lykkes smed. På kurset lærer du blandt andet følgende mentaltræningsteknikker: Vågne Op Teknik på Alfa-niveau. Falde I Søvn Teknik. Indlæringsteknik - Du forbedrer din hukommelse med 100%. Smerte Kontrol Teknik - Du lærer at flytte grænser og forløse blokeringer, så du får et smertefrit liv. Problem Løse Teknik - Du lærer at løse problemer og forstå, at årsagen er på et dybere plan. Målprogrammering - Du lærer dine indre ønsker og mål at kende, og ikke mindst at opnå og opfylde dem. Subjektiv Kommunikation med én person, og med flere personer. Det Mentale Laboratorie - Du lærer at øge din ydeevne og din kreativitet væsentligt, både sportsligt og personligt. Mental Træning blev i 1960erne specielt udviklet til bl.a. astronauter, elite-sportsfolk og top-ledere. I dag bruges det af alle, der ønsker at udnytte deres fulde potentiale (= kontakte underbevidstheden) og skabe sin egen lykke.

34 Mindfulness Vi tænker os syge! Kineserne har i årtusinder vidst, at Alt er Energi, og Energi følger Tanken. Den måde vi i Vesten har lært at tænke på (vi skal hele tiden være gode og hjælpe andre, vi skal leve op til en masse krav og forventninger, og så videre), gør os stressede. Konsekvensen er nemlig, at vi i vores iver efter at hjælpe andre, og samtidig leve op til diverse krav og forventninger, glemmer at passe på os selv og lytte til vores egen indre stemme og gøre dét, der gør os selv glade. I stedet holder vi fast i tillærte tankemønstre og uhensigtsmæssige vaner. Mindfulness betyder bevidst nærvær Via vores Mindfulness PLUS træning kan du igen lære at blive opmærksom på dine tanker og følelser, uden påvirkning og bedømmelse fra den logiske hjernes tillærte fastlåste tankemønstre og uhensigtsmæssige vaner. Du lærer at observere (at være nærværende og have fuld opmærksomhed på det, der sker lige nu), uden at reagere (tolke, vurdere og analysere) - kun at være i NU et - at være, uden nogen som helst form for forstyrrende stress. Når du bevidst observerer dine følelser og dine tanker, udvides din horisont, og du får et nyt indblik i dig selv og dine tidligere automatiske tillærte reaktioner på alle situationer. Du lærer at agere på din allerførste mavefornemmelse, uden påvirkning (eftertanke og analyse) fra den logiske hjernes sædvanlige reaktionsmønstre. Via Mindfulness PLUS lærer du at blive fri af sindets tyranni. Du lader dig ikke længere føre rundt i manegen af dine tillærte tankemønstre og uhensigtsmæssige vaner, men lærer i stedet at handle på din rene (ikke tankeforurenet) mavefornemmelse. Det vil sige at leve 100% i NU et. Mindfulness PLUS Træningstidspunktet er onsdag kl Alle kan deltage i Mindfulness PLUS træningen, for der er ingen krav til fysisk form eller styrke. Der er heller ingen krav til påklædning, men tag gerne noget løst og behageligt tøj på, som det er let at bevæge sig i. Vi starter ofte med en guidet Meditation og laver derefter forskellige fysiske øvelser, såsom Qigong, træk- og strækøvelser eller massage på hinanden. Mærker vi, at én eller flere af dagens deltagere har brug for nogle andre øvelser, end dem resten af holdet laver, tilpasser vi træningen til dit særlige behov netop dén dag.

35 Neurapraktik Frigørelse af fastklemte nerver Neurapraktik er en manuel behandlingsform, der frigør fastklemte nerver i hele rygsøjlen - fra lænden, op mellem skulderbladene, og helt op i nakken. Neurapraktik følger din vejrtrækning. Under en udånding slapper kroppens muskler af, og når dette udnyttes, kan behandling med Neurapraktik under en udånding på en blid måde (= mindre råstyrke) frigøre den fastklemte nerve. Hvordan kan Neurapraktik hjælpe dig? Vi har gode erfaringer med at behandle spændingshovedpine, håndledsbetændelse, golf- og tennisalbue, frossen skulder, trykkede ribben, lændesmerter, sports- og arbejdsskader, smerter efter trafikulykker, bækkenløsning (efter fødslen) og meget mere. I mange tilfælde bliver operation endda helt unødvendig. Med Neurapraktik kan både akutte og meget gamle skader i hele rygsøjlen genoprettes. Selv i tilfælde med en Scheuermann-diagnose kan skævheden fjernes - især når behandlingen kombineres med Healing. Forbedringerne mærkes allerede inden for de første 1-3 behandlinger, og samtidig er Neurapraktik en forholdsvis smertefri behandlingsform. Neurapraktik og Homeopati Ved behov kombinerer vi også behandlingen med Homeopati, for at fremme ophelingen af en betændelsestilstand i et led eller en muskel, og for at igangsætte genopbygningen af slidt brusk eller en beskadiget knogle.

36 Psykologi Hvorfor har du brug for at tale med en psykolog? Danmark er et velfærdssamfund med mange bekvemmeligheder og goder, men alligevel er der i gennemsnit 2 danskere om dagen, som begår selvmord, og ca. 8 % af befolkningen tager dagligt lykkepiller. Dét er et tydeligt tegn på, at vi overhovedet ikke er lykkelige, selvom vi går og bilder os selv ind, at vi har det godt. Det er, fordi vi har lært at handle og tænke på en bestemt måde, og fordi vi aldrig har lært at handle på vores inderste følelser. Alle symptomer fra kroppen er et råb om hjælp. De kommer for at gøre dig opmærksom på, at du er nødt til at gøre/ændre noget i dit liv, for at du kan komme i balance igen. Vi guider dig ud fra dine behov Ud fra karakteren af dine symptomer, tilpasser vi Psykologbehandlingen dit individuelle behov, idet vi kombinerer traditionelle metoder (kognitiv adfærdsterapi, accept- og eksponeringsbaseret terapi, dynamisk terapi (drivkræfterne i sindet) og så videre) med en nyere og mere holistisk tilgang. Vi gør dig opmærksom på, hvordan du lader dig påvirke af den situation, du er sat i, og hvad du helt grundlæggende kan lære af den. Så snart du har lært dét, forsvinder symptomerne hurtigt af sig selv - for så er der jo ikke længere et grundlag for, at de er der! I læringsprocessen finder vi det vigtigt, at du lærer at hjælpe dig selv, og gøre dig fuldstændig uafhængig af andre, og os, når du er klar til det. På den måde kan du fremover let og ubesværet ændre dit gamle handle- og tankemønster, når du kommer i en ny situation, der trigger den gamle sygdom. Din nye forståelse (indsigt) for, hvad der sker i din krop og i din psyke, når du lader dig påvirke af forskellige situationer, giver dig overskuddet og styrken til at skifte fokus og i stedet gøre noget, der gør dig glad igen. Når du har lært dét, har du givet slip på din gamle sygdom, og du lever igen et liv med balance i krop og sind. Homeopatisk understøttende behandling Ved behov, understøtter vi Psykologbehandlingen med homeopatisk naturmedicin for at mildne symptomerne på sin sygdom. Dermed får du et større overskud til at lære dét, der er nødvendigt for, at du kommer i 100% balance igen.

37 Psykologi Symptomerne kan være: Angst - Social angst, Panikangst, Dødsangst, Præstationsangst m.m. Fobier - Flyveskræk, bange for edderkopper o.s.v. Søvnløse nætter på grund af forstyrrende tankemylder. Lavt selvværd, på grund af mobning, eller for store krav til dig selv. Deprimeret eller modløshed, uden at vide hvorfor. Gør skade på dig selv i forsøget på at fjerne en anden smerte. Udbrændt på grund af drænende konflikter på arbejdspladsen. Misforståelser fra omgivelserne, fordi du er særlig sensitiv. Fribromyalgi, sklerose og visse former for gigt. Forsøg på selvmord, eller tænker på det. Utilfreds med livet i forhold til karriere, parforhold eller andet. Har mistet overblikket i børneopdragelsen (dagligt kaos derhjemme). Et gammelt chok/traume, som stadigvæk plager dig. Du tager lykkepiller, for at få dagen til at hænge sammen. - eller andet... Har du mistet kontrollen? Fordi du inderst inde godt ved, at du ikke har det godt, forsøger du i afmagt at holde fast i noget, som du under ingen omstændigheder alligevel har mulighed for at kontrollere eller bestemme over. Med din nye forståelse, lærer du at skifte fokus, så du undgår at låse dig selv fast i en ond cirkel af styring og kontrol.

38 Tankefeltterapi Vi anvender Tankefeltterapi som et simpelt og effektivt supplement til flere af vores øvrige behandlingsformer, bl.a. Coaching, Healing og Psykologi. Hvordan virker Tankefeltterapi? Der er udviklet flere forskellige metoder til Tankefeltterapi. En af de mest kendte er, at du bliver bedt om at tænke på dit problem, f.eks. en bestemt angst eller fobi, et traume, et savn/en sorg. Derefter består Tankefeltterapi behandlingen af små tappeøvelser i en særlig rækkefølge på meridianpunkter rundt om på kroppen, mens du siger nogle bestemte sætninger højt. På den måde ændres blokeringer i din underbevidsthed, og du giver derved slip på fysiske spændinger, negative følelser og fejlkodede tanker. Tankefeltterapi er en naturlig og 100% medicin-fri behandlingsform med meget hurtige og effektive resultater i løbet af 1-3 behandlinger. Tankefeltterapi er f.eks. effektivt til: Angst - Tandlægeskræk, højdeskræk, flyskræk, sceneskræk, panikangst, social angst Fobi - Krybdyr, uvejr, mørke, indelukkede rum, blod Stress Økonomiske bekymringer, tankemylder, søvnproblemer, for meget ansvar og arbejdspres Misundelse, jalousi og kærestesorger Depression - Sorg, manglende selvværd, selvdestruktiv adfærd, træthed og udbrændthed Tvangstanker (OCD) og irrationel skyldfølelse Spiseforstyrrelser - Fanatisk sukker- og fedtforskrækket, overvægtig eller anorektisk, meget kræsen Akutte traumer - Vold, overgreb, ulykker Post Traumatic Stress Disorder (PTSD) - Krigstraumer, røverier Vrede og raseri - Indeklemt eller udadreagerende Fysiske smerter håndtering af kroniske smerter Afhængighed - Alkohol, narkotika, medicin, skønhedsoperationer, spil Indlæringsvanskeligheder og ordblindhed Seksuelle afvigelser og meget mere... Ved hver Tankefeltterapi behandling medfølger også en samtale, som hjælper dig med at forstå, hvorfor du har udviklet netop dén ubalance, som du har, og hvad du kan lære af den, for at gøre dig fri igen. Styrken i Tankefeltterapi ligger i, at vi via en simpel og hurtigvirkende behandling ændrer fejlkodningerne i din krop og dit sind.

39 Thaimassage Thaimassage - Et lægeligt massagesystem Traditionel Thaimassage er et yderst virksomt lægeligt massagesystem, der i årtusinder har været anvendt i Østen. I nutiden anvendes Thaimassage, som en naturlig del af behandlingstilbuddene på hospitalerne i Thailand. Thaimassage er kendetegnet ved særlige blide, rolige og dybe tryk på forskellige akupunktur-punkter på hele kroppen. En Thaimassage behandling kan blandt andet fjerne spændinger og smerter i både muskler og led, opløse forskellige rygproblemer, som du måske har fået at vide ikke kan behandles, hjælpe med hurtigt at ophele idræts- og arbejdsskader og lignende. Derudover kan Thaimassage opløse selv dybe og kroniske blokeringer, som for eksempel visse former for lammelse, og åbne for kroppens selvhealingsproces. Vi tilbyder følgende Thaimassage behandlinger: Klassisk Thaimassage (fysisk dybdegående massagebehandling) Oliemassage (mild afslappende massagebehandling) Fodmassage (Thailandsk zoneterapeutisk massage) Urtemassage (afgiftende og opbyggende massagebehandling med urter) Aromamassage (afslappende og opkvikkende massagebehandling) Vores Thaimassør har boet i Danmark i mange år og taler dansk.

40 Vitalisering Grander Teknologi - Vitaliseret vand Vitalisering af vand via Grander Teknologi er udbredt i hele verden, men især i Østrig, Tyskland, Schweiz, Holland, Japan og Kina, hvor du f.eks. kan bestille et hotelværelse med Grander Teknologi installeret. Forskning viser, at vitaliseret vand trænger længere ind i kroppens celler, og bl.a. tager flere vitaminer, mineraler, cellesalte, enzymer, hormoner med mere ind i cellerne, end almindeligt vand, hvilket styrker dit immunforsvar. Anvendelse af Vitaliseret vand Folk, der anvender Grander Teknologi i deres private hjem, fortæller således, at lidelser som allergi, psoriasis og gigt mindskes betydeligt eller helt forsvinder, mens sukkersyge stabiliseres. Grander Teknologi kan også installeres i gartnerier, dyrestalde (køer, grise og høns), mælke- og osteproduktion, bagerier, bryggerier, vaskerier (tøj og bil), svømmehaller, hos frugt- og grøntsagsavlere og så videre. Fordele ved et Grander-anlæg: Vandet smager friskt, da klor og andre kemikalier neutraliseres. Kim-tallet (bakterie-indholdet) falder til nul. Kalkaflejringer i vandhane, toilet, brusehoved og så videre forsvinder, da bindeevnen i kalken forsvinder. F.eks. fjernes kalkrender meget let fra håndvasken og fra elkedlen, helt uden kemikalier og andre former for besvær. Du kan reducere mængden af vaskepulver med ca. 50%, når du vasker tøj, og reparation/vedligeholdelse af vaskemaskinen mindskes også. Blomster og grøntsager, der vandes med vitaliseret vand, får en længere holdbarhed, bliver større, smager af mere og giver et bedre udbytte. Hjemmebagt brød skal tilsættes en mindre mængde mel, da vitaliseret vand binder ingredienserne bedre end almindeligt vand. Endvidere hæver brødet mere, og skorpen bliver dejligt sprød. Grøntsager kogt i vitaliseret vand bliver betydeligt sundere, og vitaminer, mineraler, enzymer og så videre optages bedre af cellerne i kroppen. Husdyr vælger helt naturligt vitaliseret vand frem for kemisk rent vand. Immunforsvaret forbedres betydeligt, da affaldsstoffer udskilles bedre af kroppens celler. 100% miljøvenlig Grander Teknologi er 100% miljøvenlig, giver sundere og mere smagfulde produkter, større udbytte og store besparelser på ofte helt uventede områder, selv på kort sigt. Interessen er derfor stigende fra både private, andelsboligforeninger, offentlige institutioner og fra industrien.

41 Vitalisering Nature s Design - Vitalisering via energi i form og symbol Nature s Design laver smukke vandkarafler, drikkeglas, tekrus, skåle m.m., formet efter naturens geometri. Nature s Design bruger matematiske formler i henhold til Fibonacci-tallene, som indgår i mange spiralmønstre i naturen, bl.a. i blomkålshoveder, solsikkeblomster, grankogler og lignende. Derudover er symbolet på Livets Blomst brændt ind i produkterne. Livets Blomst er et af de ældste symboler mennesket kender til, og det er brugt i utallige kulturer i hele verden gennem årtusinder. Hvordan virker Vitaliseringen? Alle formerne i Nature s Designs produkter er tillige designet ud fra phi (også kaldet Det Gyldne Snit), hvilket giver en særlig vitaliserende energi. F.eks. når vind passerer forbi en vandkaraffel, stiger antallet af negative ioner i luften på læsiden af karaflen. Du kan derfor sætte en Nature s Design karaffel op i vindueskarmen, åbne vinduet og lade vinden blæse naturligt ind og rense luften i stuen. Negative ioner gør luften mere frisk, og du kender for eksempel følelsen af friskhed efter et kraftigt regn- eller tordenvejr. Forskning viser også, at en Nature s Design karaffel vitaliserer vand efter kun 3 minutters påvirkning af energierne. Videnskaben kan endnu ikke forklare fænomenet, men kan blot konstatere at vandkrystallerne bliver smukkere og mere harmoniske, hvilket ses tydeligt på billeder af frosne vandkrystaller.

42 Workshop Workshop hos dig Vi tager gerne ud og holder workshops for alle interesserede, både hos dig privat, i foreningen, i sportsklubben eller ude hos virksomheden. Energi i tanker og ord - Øget trivsel på arbejdspladsen Workshoppen er velegnet til alle virksomheder, der ønsker at forbedre arbejdsklimaet blandt de ansatte, fra den lavest til den højest placerede i virksomheden. Workshoppen guider alle ansatte i, hvordan de selv kan være med til at skabe øget trivsel på arbejdspladsen - selv at tage ansvar, i stedet for kun at bebrejde chefen. En øget forståelse for energien i tanker og ord, forbedrer de ansattes oplevelse af at gå på arbejde. Samtidigt smitter det positivt af på virksomheden på andre måder, da forståelsen og dermed ekspeditionen af kunden/klienten optimeres, de ansatte bliver mere veloplagte og idérige, produkternes kvalitet øges, virksomheden sparer tabte sygedage, og så videre. Vi guider de ansatte i at blive mere bevidste om, hvordan de taler med andre, og hvilken energi der er i de ord, som de bruger. Dette påvirker nemlig energien inde i de ansatte (hvordan de har det personligt), og de energier, som de udsender (hvordan andre modtager det, de ansatte tænker og siger). Mindfulness PLUS - Brug dit fulde potentiale Denne Workshop er velegnet til sportsudøveren, der ønsker at forbedre sine sportslige præstationer, men også til virksomhedslederen, der har til formål at videreudvikle sine lederegenskaber, og blive den bedste og mest vellidte leder - og samtidig selv have det godt med sit arbejde. Du lærer at observere (at være nærværende og have fuld opmærksomhed på det, der sker lige nu), uden at reagere (tolke, vurdere og analysere) - kun at være i NU et - at være, uden nogen som helst form for forstyrrende stress. PLUS Kampkunst - Forstå din modstander og bliv stærk Workshoppen indeholder forskellige øvelser, der alle omhandler dig selv og din modstander. Du lærer for eksempel, at forstå din fjende, og at se tingene fra flere sider. Dén indsigt alene gør dig stærk. Du lærer bl.a. at udnytte modstanderens råstyrke (= energi), til din egen fordel, så modstanderen drænes for energi i stedet for, du gør det i forsvaret. Vi underviser i, hvordan hjernen og kroppen fungerer sammen, og du lærer at forstå, hvorfor din hjerne reagerer (tillærte mekanismer), som den gør.

43 Zoneterapi Zoneterapi er en behandlingsform, hvor zoner på fødderne (både på overog undersiderne) masseres med særlige tryk. Ømhed eller smerte i en zone betyder, at der er en ubalance i netop dét område, zonen henviser til. Hvordan virker Zoneterapi? Ved at behandle med forskellige tryk-kombinationer på de ømme zoner, stimuleres organerne samt nerve- og hormonsystemet til at starte kroppens egen selvhelbredende proces. På den måde genoprettes balancen i kroppen. Reaktioner på behandlingen kan være øget træthed, evt. lidt hovedpine, øget vandladning (evt. med mørkegul urin), øget tarmfunktion og lignende. Dette er alt sammen positive reaktioner, som er tegn på, at behandlingen virker, og at helingsprocesserne er sat igang. Børn er særligt modtagelige for Zoneterapi. For eksempel er det yderst virksomt ved kolik og visse former for børneastma. Zoneterapi i kombination med andre behandlingsformer Zoneterapi alene, er sjældent nok til at behandle alle ubalancer, men det er rigtig godt i kombination med andre behandlingsformer. Vi har for eksempel gode erfaringer med at kombinere Zoneterapi med Kinesiologi og Akupunktur. Forebyggende behandling Zoneterapi gavner dit helbred, også selvom du ikke føler dig i ubalance lige nu, da behandlingsformen er særlig effektiv til at forebygge, og samtidig vedligeholde en god helbredstilstand.

44 Satsang Satsang - Spørg om alt mellem himmel og jord Den 1. tirsdag i hver måned afholder vi Satsang for alle interesserede. Satsang betyder at være i samvær med sandheden. Til Satsang kan du få udvidet din horisont, og blandt andet få en ny indsigt i, hvordan du også kan vælge at se på tingene. Du kan for eksempel få svar på nedenstående spørgsmål: Hvad er meningen med livet? - Hvad kan du lære? Hvorfor får vi sygdomme? - Har du selv et ansvar? Arbejdsklima på jobbet - Kan du selv gøre noget, eller er det de andre, der skal ændre sig? Hvordan bliver du lykkelig og glad? Hjælper du hele tiden andre? - Er hjælp altid hjælp? Stress - Hvordan lærer du at leve i NU et? Er din families behov mere vigtige, end dine egne? Hvad vil det sige at være sensitiv? Er spiritualitet vigtig / nødvendig? Hvad sker der med jordkloden lige nu? Hvor bevæger vi os hen efter Energiskiftet den 21. december 2012? Arrangementet er gratis, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det. Vi serverer te, kaffe og vand.

45 Tema-aften Tema-aften - Udvid din horisont Hver måned afholder vi gratis tema-aften om de mange forskellige behandlingsformer, vi tilbyder i behandlingscentret. Formålet med tema-aftenerne er, at du kan få et indblik i, hvordan vi vælger at se på/forstå ubalancer, og hvorfor vi behandler dem, som vi gør. ADHD og ADD Børn - Er børnene i virkeligheden misforstået? Alle børn, der er født efter den 21. december 2012, ville få diagnosen ADHD eller ADD, hvis de blev testet. Vi fortæller om, hvordan vi behandler lidelsen, og stiller spørgsmålstegn ved, om børnene i virkeligheden bare har særlige evner, som blot er misforstået af vores samfund. Akupunktur og Kinesiologi En effektiv kombination Via en kinesiologisk muskeltest fortæller kroppen selv, hvilke ubalancer den har, og om hvilke akupunkturpunkter, der bedst retter op på det hele igen. Irisanalyse - En scanning af kroppens helbredsmæssige tilstand En Irisanalyse kan vise årsagen til netop din ubalance/ sygdom, uanset om du har en diagnose fra lægen eller ej. Din iris er sjælens spejl, som man siger. Jordstråler - Står din seng det rigtige sted? Kom og mærk, hvordan Jordstråler påvirker kroppen. Vi tester direkte på din krop med en kinesiologisk muskeltest, og vi viser også, hvordan Jordstråler kan neutraliseres, så du bliver fri af påvirkningen. Menneskelig udvikling - Lær at leve af LYS - ( Mennesket har udviklet sig meget gennem tiderne, og vi er nu kommet dertil i vores udvikling, hvor alle kan lære at leve af LYS - eller af Universal Energi, som det i virkeligheden er. Det handler ikke om fuldstændigt at stoppe med at spise, men om friheden ved at kunne vælge, hvornår du har lyst til at spise. Via et kursus kan du nu lære at frigøre dig fra afhængigheden af mad, og samtidig tage et kvantespring i din personlige selvudvikling. Mindfulness - Lær at leve i NU et I en fortravlet og moderne hverdag, bliver det mere og mere aktuelt, at vi lærer at leve i NU et. De fleste af os er nemlig rigtig gode til at tilsidesætte vores egne behov for at glæde andre. Det handler om at give slip på fortidens skyld og fremtidens bekymringer. Lær at leve et ubesværet liv - og bliv glad igen.

46 Menneskelig udvikling Menneskelig udvikling - Lær at leve af LYS (= Universal Energi) Siden tidernes morgen har alle mennesker været nødt til at spise regelmæssigt, ellers ville vi dø. Nu er vi imidlertid kommet dertil i vores udvikling, hvor alle kan lære at leve af LYS - eller Universal Energi som det i virkeligheden er. At lære at leve af LYS, er en naturlig del af vores menneskelige udvikling. Det handler ikke om fuldstændigt at stoppe med at spise, men om friheden ved at kunne vælge, hvornår du har lyst til at spise - fordi du har lyst, og ikke fordi du er nødt til at fylde brændstof på kroppen for at overleve. Hvorfor er det muligt? I forbindelse med Energi- og Bevidsthedsskiftet den 21. december 2012, fik alle mennesker på hele kloden klargjort et Energi-center i hjernen, som blandt andet nu gør det muligt for alle mennesker at begynde at leve af LYS. Det vil sige, at det nu er muligt for alle, at begynde at ernære sig på en helt ny måde, via Universal Energi i stedet for fysisk mad. Hvad er formålet? Formålet er at frigøre sig fra afhængigheden af, at være nødt til at spise regelmæssigt, for at overleve som menneske. Frigørelsen fra mad er kun et værktøj til at påbegynde frigørelsesprocesser på mange andre områder. Det primære formål, er dén personlige udvikling, der igangsættes ved at lære at leve af LYS. Hvordan sker det? Der, hvor vi er lige nu i vores menneskelige udvikling, er det nødvendigt at få aktiveret det klar-gjorte Energi-center i hjernen (bag ved venstre frontallap). Det sker via en særlig mentaltræningsmeditation og en initiering (= indvielse via healing). Når aktiveringen af Energi-centret i hjernen er sket, kan du leve af LYS.

47 - Lær at leve af LYS Kursus - Lær at leve af LYS Vi har udviklet et kursus, hvor du kan lære at leve af LYS. Fordi folks udgangspunkt er forskelligt, har vi udarbejdet forskellige pakkeløsninger, der passer til dine behov og ønsker. Læs mere på hjemmesiden - LevAfLys.dk Du kan vælge blot at få aktiveret Energi-centret i hjernen, og over tid få gavn af de fordele, som De Universelle Energier giver dig. Du kan også vælge at gennemføre en vand-diæt, som varer ca. 3 uger. Her lærer den logiske hjerne at forstå, at du kan leve af LYS (= transformation). Samtidig igangsættes en kraftig udrensning af kroppen, hvor du også kan opleve mærkbare ændringer både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt, og endda forløse karmiske energi-aftryk. Du kan ikke selv bestemme, hvad der skal ske under vand-diæten. Der sker dét, der skal ske - og du bliver presset dér, hvor du lærer mest af processerne. Vand-diæt og transformation Efter aktiveringen af Energi-centret i hjernen, kan alle kursister leve af LYS. På dét tidspunkt har den logiske hjerne imidlertid endnu ikke forstået, at du nu kan ernære dig via Universal Energi. Derfor har du mulighed for, at fuldføre en vand-diæt, der varer ca. 3 uger. Når den logiske hjerne har forstået, at du nu kan ernære dig via LYS (= leve af Universal Energi), er du 100% transformeret. Sikkerhed - Opfølgning og understøttende behandling Vælger du at gennemføre en vand-diæt med vores guidning og understøttende behandling undervejs, får du løbende sikkerhedstjek med kinesiologiske muskeltests, vejning på vægt, irisanalyser, coachingsamtaler og healinger, hvor vi sikrer, at kroppen kan klare den kraftige udrensning, der igangsættes under vand-diæten. Børn lever allerede delvist af LYS (= Universal Energi) Mange børn, der er født efter den 21. december 2012, har allerede evnen til helt eller delvist at leve af LYS, afhængig af deres udviklingsniveau. Derfor oplever et stigende antal forældre problemer med at få deres børn til at spise tilstrækkeligt mad, eller at børnene er meget kræsne. Vores erfaring er, at det er meget sandsynligt, at dit barn allerede er klar til at leve af LYS, når du blot giver barnet muligheden for selv at vælge. Ønsker du at sikre dig, at dit barn er 100% klar til at leve af LYS, kan barnet initieres (= aktiveres 100% i Energi-centret i hjernen), uden det behøver at gennemføre en vand-diæt.

48 LotusHealthCare.dk Åbningstider Mandag - Lørdag kl Vi har også åbent de fleste helligdage Tidsbestilling Ring på telefon Kontakt - info@lotushealthcare.dk s læses og besvares hver dag Priser Se vores hjemmeside - LotusHealthCare.dk Transport Motorvej E45, afkørsel 46 - Djurslandsmotorvejen, afkørsel 17 eller 18 Parkering - Gratis parkering ved behandlingscentret Bybus nr Stoppested Nordlandsvej/Krogagre (5-7 minutters gåtur til behandlingscentret) Langengevej 40, 8240 Risskov Telefon

LotusHealthCare.dk. Dit Center for Sundhed Behandling & Selvudvikling

LotusHealthCare.dk. Dit Center for Sundhed Behandling & Selvudvikling LotusHealthCare.dk Akupunktur. Aura-analyse/video. Afdødekontakt Bio-Feedback. Clairvoyance. Coaching. Detox Fjernhealing. Harmonisering. Healing. Homeopati Irisanalyse. Jordstråler. Kampkunst. Kinesiologi

Læs mere

LotusHealthCare.dk. Dit Center for Sundhed Behandling & Selvudvikling

LotusHealthCare.dk. Dit Center for Sundhed Behandling & Selvudvikling LotusHealthCare.dk Akupunktur. Aura-analyse/film. Bøger. Clairvoyance Coaching. Detox. Energimassage. Fjernhealing Harmonisering. Healing. Homeopati. Irisanalyse Jordstråler. Kampkunst. Kinesiologi. Kræft.

Læs mere

Min mor eller far har ondt

Min mor eller far har ondt Min mor eller far har ondt En pjece til børn af smerteramte Når mor eller far har ondt Dette hæfte er til dig, der har en mor eller far, som har ondt i kroppen og har haft det i lang tid. Det kan være,

Læs mere

Peter får hjælp til at styre sin ADHD

Peter får hjælp til at styre sin ADHD Peter får hjælp til at styre sin ADHD Skrevet og tegnet af: Jan og Rikke Have Odgaard Rikke og Jan Have Odgaard, har konsulentfirmaet JHO Consult De arbejder som konsulenter på hele det specalpædagogiske

Læs mere

Til søskende. Hvad er Prader-Willi Syndrom? Vidste du? Landsforeningen for Prader-Willi Syndrom. Hvorfor hedder det Prader-Willi Syndrom?

Til søskende. Hvad er Prader-Willi Syndrom? Vidste du? Landsforeningen for Prader-Willi Syndrom. Hvorfor hedder det Prader-Willi Syndrom? Landsforeningen for Prader-Willi Syndrom Til søskende Hvad er Prader-Willi Syndrom? Vidste du? Der findes tusindvis af syndromer, som påvirker folk på mange forskellige måder. Nogle bliver man De, der

Læs mere

S O V G O D T E B O G

S O V G O D T E B O G S O V G O D T E B O G FORFATTER P I A T I N G S T E D T 01 S Ø V N E R E N V I T A M I N P I L L E DET BEDSTE DU KAN GØRE FOR DIT HELBRED 02 N Å R V I I K K E S O V E R G O D T PÅVIRKER DET PÅ BÅDE KORT

Læs mere

INFOSERIEN OM BEVÆGEAPPARATET. Ondt i nakken...

INFOSERIEN OM BEVÆGEAPPARATET. Ondt i nakken... INFOSERIEN OM BEVÆGEAPPARATET Ondt i nakken... Det er meget almindeligt at have ondt i nakken... Nakkesmerter skal behandles aktivt Det er meget almindeligt at have ondt i nakken, og det kan give meget

Læs mere

Information til unge om depression

Information til unge om depression Information til unge om depression Sygdommen, behandling og forebyggelse Psykiatri og Social psykinfomidt.dk Indhold 03 Hvad er depression? 03 Hvad er tegnene på depression? 05 Hvorfor får nogle unge depression?

Læs mere

Emotionel intelligensanalyse

Emotionel intelligensanalyse Emotionel intelligensanalyse Denne analyse er designet til at hjælpe dig med at få en større indsigt i de evner og færdigheder, du har indenfor Daniel Colemans definitioner af de 5 områder af emotionel

Læs mere

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 Lyset kan kun opleves. Hvis jeg tør opleve mørket. Mørket kan kun forløses ved lyset. 2 HEALING Healing betyder at gøre hel. Skabe balance. Healeren er en kanal for en energi,

Læs mere

4 trin, der får en stressramt til at slippe stress og genvinde balance, overskud og energi

4 trin, der får en stressramt til at slippe stress og genvinde balance, overskud og energi 4 trin, der får en stressramt til at slippe stress og genvinde balance, overskud og energi Trin 1: Genskab energibalancen Stress opstår, når vi gennem længere tid har brugt mere energi, end vi har fyldt

Læs mere

Tjekliste: Sådan bruger du dine følelser til at hele din krop

Tjekliste: Sådan bruger du dine følelser til at hele din krop Tjekliste: Sådan bruger du dine følelser til at hele din krop Der er en mening med sygdom. Når du forstår den mening, ved du, at din krop er her for at hjælpe dig. Jeg er terapeut og hjælper dig med at

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

Slip af med hovedpinen

Slip af med hovedpinen Slip af med hovedpinen Stort set alle danskere oplever at have hovedpine en gang imellem. Men der er faktisk noget, du selv kan gøre for at slippe af med den. Blandt andet kan for mange hovedpinepiller

Læs mere

Om metoden Kuren mod Stress

Om metoden Kuren mod Stress Om metoden Kuren mod Stress Kuren mod Stress bygger på 4 unikke trin, der tilsammen danner nøglen til endegyldigt at fjerne stress. Metoden er udviklet på baggrund af mere end 5000 samtaler og mere end

Læs mere

Guide: Sådan kommer I videre efter krisen i parforholdet

Guide: Sådan kommer I videre efter krisen i parforholdet Guide: Sådan kommer I videre efter krisen i parforholdet Mange parforhold drukner i en travl hverdag og ender i krise. Det er dog muligt at håndtere kriserne, så du lærer noget af dem og kommer videre,

Læs mere

GODE RÅD. Når du lever med smerter ULYKKESPATIENTFORENINGEN.DK

GODE RÅD. Når du lever med smerter ULYKKESPATIENTFORENINGEN.DK GODE RÅD Når du lever med smerter ULYKKESPATIENTFORENINGEN.DK Et liv med kroniske smerter I en tværfaglig smertebehandling samarbejder forskellige faggrupper. Det kan være: Et liv med kroniske smerter

Læs mere

Sådan styrker du samarbejdet med lægen. - og får bedre behandling og livskvalitet

Sådan styrker du samarbejdet med lægen. - og får bedre behandling og livskvalitet Sådan styrker du samarbejdet med lægen - og får bedre behandling og livskvalitet Det handler om indsigt og kontrol I dette hæfte finder du vejledning og konkrete værktøjer til, hvordan du styrker samarbejdet

Læs mere

Vejrtrækning pust nyt liv og livskraft ind i din krop

Vejrtrækning pust nyt liv og livskraft ind i din krop Vejrtrækning pust nyt liv og livskraft ind i din krop Der er et ordsprog, der lyder: Åndedræt er liv, og det kan ikke siges bedre. Du trækker vejret for at leve, og din livskvalitet bliver påvirket af,

Læs mere

Motivation, værdier og optimisme

Motivation, værdier og optimisme Motivation, værdier og optimisme AS3 2 Man kan definere ordet motivation som den mentale proces, der aktiverer vores handlinger, og som derfor har direkte indflydelse på vores resultater. Med andre ord

Læs mere

Når du eller din partner er alvorligt syg: Sådan kan du støtte dit barn

Når du eller din partner er alvorligt syg: Sådan kan du støtte dit barn ner er Når du eller din partner er alvorligt syg: Sådan kan du støtte dit barn Når en forælder bliver alvorligt syg, bliver hele familien påvirket. Dette gælder også børnene, som i perioder kan have brug

Læs mere

Guide: Sådan lytter du med hjertet

Guide: Sådan lytter du med hjertet Guide: Sådan lytter du med hjertet Når du i dine kærlighedsrelationer er I stand til at lytte med dit hjerte, opnår du som oftest at kunne bevare det intense og mest dyrebare i et forhold. Når du lytter

Læs mere

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 A N D H E D E N O MH O L I T I KH E A L I N G R A MU J E N E N Indhold Om forfatteren 3 Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 jæl 28 Reinkarnation 29 Tidligere

Læs mere

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig Når du ønsker forandring i dit liv, må du nødvendigvis gøre noget andet end du plejer. Måske du ønsker mere ro, måske du ønsker

Læs mere

STRESS. En guide til stresshåndtering

STRESS. En guide til stresshåndtering STRESS En guide til stresshåndtering Kend dine signaler Vær opmærksom på følgende symptomer: Anspændthed Søvn Har du problemer med at slappe af? Er du irritabel? Er du anspændt? Er du mere træt end du

Læs mere

ADHD og piger. Lena Svendsen og Josefine Heidner

ADHD og piger. Lena Svendsen og Josefine Heidner ADHD og piger Lena Svendsen og Josefine Heidner Hvad betyder ADHD ADHD er en international diagnosebetegnelse A står for Attention / opmærksomhed D står for Deficit / underskud H står for Hyperactive /

Læs mere

ADHD - (damp) Kilde : ADHD-Foreningen

ADHD - (damp) Kilde : ADHD-Foreningen ADHD - (damp) Kilde : ADHD-Foreningen Hvad er ADHD? Bogstaverne ADHD står for Attention Deficit/Hyperactivity Disorder - det vil sige forstyrrelser af opmærksomhed, aktivitet og impulsivitet. ADHD er en

Læs mere

Mindfulness på arbejde

Mindfulness på arbejde Mindfulness på arbejde Hvad kan støtte os i mindful væren når vi er på arbejde Mayaya Louise Schubert, Tid Til Ro ID Psykoterapeut, Coach og Spirituel Mentor Inviter kroppen med på arbejde Det er fint

Læs mere

visualisering & Styrk dit immunforsvar 2 effektive øvelser

visualisering & Styrk dit immunforsvar 2 effektive øvelser visualisering & LIVS K VALI T E T Styrk dit immunforsvar 2 effektive øvelser p r o f e s s o r, c a n d. p syc h., d r. m e d. B o bb y Z a c h a r i a e Ro s i n a n te IMMUNFORSVARET Immunforsvaret er

Læs mere

Resumé fra foredraget Stå ved dig selv som særligt sensitiv Susanne Møberg www.moeberg.dk

Resumé fra foredraget Stå ved dig selv som særligt sensitiv Susanne Møberg www.moeberg.dk Resumé fra foredraget Stå ved dig selv som særligt sensitiv Susanne Møberg www.moeberg.dk 1. Særligt sensitive mennesker er mere modtagelige over for indtryk, fordi nervesystemet er mere fintfølende og

Læs mere

Velkommen. Hvad er forandring?

Velkommen. Hvad er forandring? Velkommen. Jeg håber du bliver glad for denne lille bog. I den, vil jeg fortælle dig lidt om hvad forandring er for en størrelse, hvorfor det kan være så pokkers svært og hvordan det kan blive temmelig

Læs mere

Passion For Unge! Første kapitel!

Passion For Unge! Første kapitel! Passion For Unge Første kapitel Kasper Schram & Tobias Rank www.passionforunge.dk - passionforunge@gmail.com Hej og tak fordi at du tog imod første kapitel af vores bog, vi ville blive meget glade hvis

Læs mere

Sensitiv vi kalder det sansestærk 07/10/16

Sensitiv vi kalder det sansestærk 07/10/16 Sensitiv vi kalder det sansestærk At være Sansestærk Hvad betyder særlig sensitivitet? Hvad kendetegner en, der er sansestærk? En sansestærk i kærlighed, på job og i venskaber Mulige sansestærke strategier

Læs mere

Hvilke problemer kan opstå, hvis det trykkede hoved ikke løsnes helt op? En introduktion til Osteopati for spædbørn og større børn

Hvilke problemer kan opstå, hvis det trykkede hoved ikke løsnes helt op? En introduktion til Osteopati for spædbørn og større børn En introduktion til Osteopati for spædbørn og større børn Det er en almindelig opfattelse at spædbørn og børn ikke bør have nogen strukturel stress eller spænding i sin krop, fordi de er så unge. Virkeligheden

Læs mere

Resumé fra foredraget Særligt sensitive mennesker/er du også særligt sensitiv? Susanne Møberg www.moeberg.dk

Resumé fra foredraget Særligt sensitive mennesker/er du også særligt sensitiv? Susanne Møberg www.moeberg.dk Resumé fra foredraget Særligt sensitive mennesker/er du også særligt sensitiv? Susanne Møberg www.moeberg.dk 1. Særligt sensitive mennesker er mere modtagelige over for indtryk, fordi nervesystemet er

Læs mere

Guide til mindfulness

Guide til mindfulness Guide til mindfulness Mindfulness er en gammel buddistisk teknik, der blandt andet kan være en hjælp til at styre stress og leve i nuet. Af Elena Radef. Januar 2012 03 Mindfulness er bevidst nærvær 04

Læs mere

HOMØOPATI SPØRGESKEMA TOTAL CARE

HOMØOPATI SPØRGESKEMA TOTAL CARE HOMØOPATI SPØRGESKEMA TOTAL CARE NAVN: ADRESSE + POST NR.: ALDER/FØDSELSDATO: ÆGTESKABSSTATUS + BØRN & BØRNEBØRN: TELEFON & MOBIL NR: Angiv venligst grunden til at du ønsker homøopatisk behandling & hvad

Læs mere

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn HVORFOR SOVER VI? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

Vigtigt viden om dine kropsreaktioner

Vigtigt viden om dine kropsreaktioner Vigtigt viden om dine kropsreaktioner - når du afgifter dit underliv fri af svamp (og resten af din krop) Når du afgifter og rydder op i din krop kan der komme mange forskellige reaktioner. Det er ikke

Læs mere

Søvnproblemer er udbredt blandt voksne danskere, og omfanget af søvnproblemer er afhængigt af elementer som livsstil, adfærd, psykologisk tilstand og

Søvnproblemer er udbredt blandt voksne danskere, og omfanget af søvnproblemer er afhængigt af elementer som livsstil, adfærd, psykologisk tilstand og Sov godt Søvnproblemer er udbredt blandt voksne danskere, og omfanget af søvnproblemer er afhængigt af elementer som livsstil, adfærd, psykologisk tilstand og faktorer i det omgivende miljø. Undersøgelser

Læs mere

Skab plads til det gode arbejdsliv!

Skab plads til det gode arbejdsliv! Skab plads til det gode arbejdsliv! Kære medlem! Vi ved det godt. Det talte ord har stor betydning. Vi ved også, at der findes gode og dårlige måder at håndtere for eksempel et problem eller travlhed på.

Læs mere

AT HÅNDTERE VREDE OG FRUSTRATION

AT HÅNDTERE VREDE OG FRUSTRATION AT HÅNDTERE VREDE OG FRUSTRATION Dette kapitel skitserer de bedste strategier til håndtering af udfordrende adfærd, vrede og frustration. Der er afsnit om at genkende advarselstegn om, hvordan man håndterer

Læs mere

Veje til at mestre langvarige smerter

Veje til at mestre langvarige smerter Veje til at mestre langvarige smerter Til dig, der har smerter På de kommende sider kan du finde enkle og gode råd til hvordan du kan arbejde på at mestre dit liv med smerter og forbedre din livskvalitet.

Læs mere

Den Indre mand og kvinde

Den Indre mand og kvinde Den Indre mand og kvinde To selvstændige poler inde i os Forskellige behov De har deres eget liv og ønsker De ser ofte ikke hinanden Anerkender ofte ikke hinanden Den største kraft i det psykiske univers,

Læs mere

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat.

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat. 1 I min vindueskarm ligger en død flue. I dens evige kamp for at flyve mod lyset har den slået sin jordiske krop så slemt, at den nu ligger livløs hen. Det får mine tanker til at vandre. Er det mon det

Læs mere

Stress og mindfulness

Stress og mindfulness Stress og mindfulness Hvad er stress? Præsentation af mindfulness principper, åndedrættet og meditation. Værktøjer der kan anvendes i hverdagen. Øget arbejdspres inden for de sidste 5 år Føler sig stresset

Læs mere

Vi vil bede dig om at besvare spørgsmålene et ad gangen, med udgangspunkt i din umiddelbare reaktion på det der spørges om.

Vi vil bede dig om at besvare spørgsmålene et ad gangen, med udgangspunkt i din umiddelbare reaktion på det der spørges om. Vi vil gerne takke dig for at du deltager i denne undersøgelse. Den gennemføres af Center for Tests og Eksperimental Socialpsykologi (CETES) i samarbejde med Stressklinikken, ved Aalborg Universitet. Vi

Læs mere

SLIDGIGT GIGT. samt udtalt hypermobilitet kan også være medvirkende årsager til, at du får slidgigt.

SLIDGIGT GIGT. samt udtalt hypermobilitet kan også være medvirkende årsager til, at du får slidgigt. Gigt SLIDGIGT Slidgigt er den hyppigste form for gigt. Omkring halvdelen af den voksne befolkning over 40 år har tegn på slidgigt i et eller flere led og alle får det, hvis de lever længe nok. Slidgigt

Læs mere

Nyhedsbrev. Tema: Kropsterapi. Velkommen til foråret og nye læsere og kunder. www.christinaekmann.dk F O R Å R 2 0 1 4

Nyhedsbrev. Tema: Kropsterapi. Velkommen til foråret og nye læsere og kunder. www.christinaekmann.dk F O R Å R 2 0 1 4 F O R Å R 2 0 1 4 Nyhedsbrev Krop- og psykoterapeut Christina Ekmann Tema: Velkommen til foråret og nye læsere og kunder Så er de første forårstegn kommet, og solen har de sidste par dage skinnet fra en

Læs mere

AT LEVE MED MULTIPEL SKLEROSE TRÆTHED TRÆTHED

AT LEVE MED MULTIPEL SKLEROSE TRÆTHED TRÆTHED AT LEVE MED MULTIPEL SKLEROSE 1 endda mene, at du ikke anstrenger dig nok. Det kan give problemer i forhold til familie, venner og din arbejdsgiver. I denne folder kan du læse om årsagerne til træthed

Læs mere

KOMPETENCESTIGEN DIN UDVIKLINGSVEJ

KOMPETENCESTIGEN DIN UDVIKLINGSVEJ KOMPETENCESTIGEN DIN UDVIKLINGSVEJ Lad mig starte med en forventningsafstemning Når du går i gang med at arbejde med dig selv, vil der før balance komme ubalance, selv om det ikke er sådan, de sælger det

Læs mere

13-18 ÅR STØTTE. info FORÆLDRE ALDERSSVARENDE TIL. med et pårørende barn

13-18 ÅR STØTTE. info FORÆLDRE ALDERSSVARENDE TIL. med et pårørende barn 13-18 ÅR STØTTE ALDERSSVARENDE info TIL FORÆLDRE med et pårørende barn 13-18 ÅR Kære forælder Når man selv eller ens partner er alvorligt syg, melder en række spørgsmål sig, både om ens eget liv og livssituation

Læs mere

Hvad er stress? Til dig der ønsker mindre stress og mere trivsel i din hverdag. Danica Forebyggelse & Sundhed, viden og værktøjer

Hvad er stress? Til dig der ønsker mindre stress og mere trivsel i din hverdag. Danica Forebyggelse & Sundhed, viden og værktøjer Hvad er stress? Til dig der ønsker mindre stress og mere trivsel i din hverdag Danica Forebyggelse & Sundhed, viden og værktøjer Hvad er stress? Hvad er stress? var i 2012 på top ti-listen over de mest

Læs mere

HOMØOPATI SPØRGESKEMA TOTAL CARE

HOMØOPATI SPØRGESKEMA TOTAL CARE HOMØOPATI SPØRGESKEMA TOTAL CARE NAVN: ADRESSE: ALDER/FØDSELSDATO: ÆGTESKABSSTATUS: BØRN & BØRNEBØRN: Angiv venligst grunden til at du ønsker homøopatisk behandling & hvad din forventninger er til behandlingen?

Læs mere

Opfølgningsspørgeskema

Opfølgningsspørgeskema BRS-460 Opfølgningsspørgeskema for undersøgelsen Livskvalitet og Brystkræft Arbejdsmedicinsk Klinik Regionshospitalet Herning Gl. Landevej 61 7400 Herning BR-FUC GENERELT HELBRED OG VELBEFINDENDE SIDE

Læs mere

Få ro på - guiden til dit nervesystem

Få ro på - guiden til dit nervesystem Få ro på - guiden til dit nervesystem Lavet af Ida Hjorth Karmakøkkenet Indledning - Dit nervesystems fornemmeste opgave Har du oplevet følelsen af at dit hjerte sidder helt oppe i halsen? At du mærker

Læs mere

sov godt Inspiration til en bedre nats søvn

sov godt Inspiration til en bedre nats søvn sov godt Inspiration til en bedre nats søvn hvorfor sover vi? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

5 selvkærlige vaner. - en enkelt guide til mere overskud. Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen

5 selvkærlige vaner. - en enkelt guide til mere overskud. Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen 5 selvkærlige vaner - en enkelt guide til mere overskud Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen Birgitte Hansen Copyright 2013 Birgitte Hansen, all rights

Læs mere

Når døden nærmer sig. Information til pårørende. Regionshospitalet Silkeborg. Diagnostisk Center

Når døden nærmer sig. Information til pårørende. Regionshospitalet Silkeborg. Diagnostisk Center Når døden nærmer sig Information til pårørende Regionshospitalet Silkeborg Diagnostisk Center De sidste levedøgn Når døden nærmer sig hos et alvorligt sygt menneske, opstår der ofte usikkerhed og spørgsmål

Læs mere

Patientvejledning. Lungebetændelse/pneumoni

Patientvejledning. Lungebetændelse/pneumoni Patientvejledning Lungebetændelse/pneumoni Du er indlagt med en lungebetændelse/pneumoni Lungebetændelse er en utrolig hyppig sygdom, der er skyld i op mod 20.000 indlæggelser hvert år i Danmark Lungebetændelse

Læs mere

Mere energi med dette nye produkt fra Lifewave.

Mere energi med dette nye produkt fra Lifewave. Mere energi med dette nye produkt fra Lifewave. Mere energi, genopretter energi flowet i kroppen. Nem at placere, se brochure Resultater med det samme. Giver op til 20 % mere energi. Øger kroppens forbrænding.

Læs mere

Analysen er din, og skal kun bruges til, at du kan tænke over, hvordan du oplever dig selv som leder.

Analysen er din, og skal kun bruges til, at du kan tænke over, hvordan du oplever dig selv som leder. Ledelsesstilanalyse Dette er en analyse af den måde du leder på, med fokus på at lede mennesker. Det er vigtigt for din selvindsigt, at du er så ærlig som overhovedet mulig overfor dig selv når du svarer.

Læs mere

Før du går til lægen

Før du går til lægen 1 Før du går til lægen Det er en god idé at tænke over, hvad du vil sige og spørge om, før du går til lægen. Det er en god idé at skrive de vigtigste ting ned på et stykke papir. Det er god idé at øve

Læs mere

Mindfulness kursus en mere mindful hverdag. - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget.

Mindfulness kursus en mere mindful hverdag. - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget. Mindfulness kursus en mere mindful hverdag - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget. Kære læser I materialet kan du læse om kurset i Gentofte

Læs mere

Går du rundt med gammel sorg i kroppen?

Går du rundt med gammel sorg i kroppen? Går du rundt med gammel sorg i kroppen?, thetahealer Gå r du rundt med g a mmel so rg i kro ppen? Mange af os har lært os at skulle være stærke, ikke græde. Ingen skal se vore følelser, vi skal være stærke

Læs mere

Mindfulness. for kommende og nybagte forældre

Mindfulness. for kommende og nybagte forældre Mindfulness for kommende og nybagte forældre HVAD ER MINDFULNESS Mindfulness er centreret om nærvær. Om at være bevidst opmærksom på alt, hvad der opstår, udfolder og forandrer sig i hvert øjeblik, og

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Krop og psyke hænger sammen, så du kan ikke lære at leve uden stress uden at fokusere og ændre på både det fysiske og psykiske element. I dette afsnit sætter

Læs mere

6-12 ÅR. info. FORÆLDRE med et pårørende barn ALDERSSVARENDE STØTTE TIL

6-12 ÅR. info. FORÆLDRE med et pårørende barn ALDERSSVARENDE STØTTE TIL ALDERSSVARENDE STØTTE 6-12 ÅR info TIL FORÆLDRE med et pårørende barn Forældre til et pårørende barn - Alderssvarende støtte Kære forælder Når man selv eller ens partner er alvorligt syg, melder en række

Læs mere

Når du undertrykker din kreativitet, dør noget i dig

Når du undertrykker din kreativitet, dør noget i dig Når du undertrykker din kreativitet, dør noget i dig Kender du det, du har en rigtig god idé, til noget du gerne vil lave, men får det aldrig rigtigt gjort? Sandsynligheden for at du svarer JA til spørgsmålet,

Læs mere

visualisering & Mentale redskaber ved kræftsygdom 2 effektive øvelser

visualisering & Mentale redskaber ved kræftsygdom 2 effektive øvelser visualisering & LIVS K VALI T E T Mentale redskaber ved kræftsygdom 2 effektive øvelser p r o f e s s o r, c a n d. p syc h., d r. m e d. B o bb y Z a c h a r i a e Ro s i n a n te PSYKE OG KRÆFT Der er

Læs mere

Guide. skilsmisse. Plej parforholdet på ferien. og undgå. sider. Sådan bygger I parforholdet op igen

Guide. skilsmisse. Plej parforholdet på ferien. og undgå. sider. Sådan bygger I parforholdet op igen Sådan bygger I parforholdet op igen Foto: Scanpix/Iris Guide Juni 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Plej parforholdet på ferien 12 sider og undgå skilsmisse Plej parforholdet på ferien

Læs mere

TEMP-TEAMS TRIVSELSPOLITIK

TEMP-TEAMS TRIVSELSPOLITIK TEMP-TEAMS TRIVSELSPOLITIK Indhold Vi forebygger Som medarbejder Som gruppe Som leder Som ledelse Som organisation Hvad er stress Hvis det går galt hvad så? TEMP-TEAMS TRIVSELSPOLITIK Trivsel hænger tæt

Læs mere

13-18 ÅR FORÆLDRE ALDERSSVARENDE STØTTE. med et pårørende barn

13-18 ÅR FORÆLDRE ALDERSSVARENDE STØTTE. med et pårørende barn 13-18 ÅR ALDERSSVARENDE STØTTE infotil FORÆLDRE med et pårørende barn Forældre til et pårørende barn - Alderssvarende støtte Kære forælder Når man selv eller ens partner er alvorligt syg, melder en række

Læs mere

10 spørgsmål til pædagogen

10 spørgsmål til pædagogen 10 spørgsmål til pædagogen 1. Hvorfor er I så få på stuen om morgenen? Som det er nu hos os, er vi 2 voksne om morgenen kl. 8.30 i vuggestuen og 2 kl. 9 i børnehaverne, og det fungerer godt. For det meste

Læs mere

Når mor eller far har en rygmarvsskade

Når mor eller far har en rygmarvsskade Når mor eller far har en rygmarvsskade 2 når mor eller far har en rygmarvsskade Til mor og far Denne brochure er til børn mellem 6 og 10 år, som har en forælder med en rygmarvsskade. Kan dit barn læse,

Læs mere

Mit barnebarn stammer

Mit barnebarn stammer Mit barnebarn stammer 2 Mit barnebarn stammer Denne pjece henvender sig specielt til bedsteforældre til børn der stammer. Sammen med barnets forældre, og andre nære voksne i barnet hverdag, er I nogle

Læs mere

Forældre Loungen Maj 2015

Forældre Loungen Maj 2015 Forældre Loungen Maj 2015 FRA FORLØBET SÅDAN HOLDER DU OP MED AT SKÆLDE UD Dag 1 handler om Hvorfor skæld ud er ødelæggende for vores børn Vores børn hører ikke altid de ord, vi siger, de hører budskaberne

Læs mere

FORBEREDELSE TIL OPERATION

FORBEREDELSE TIL OPERATION FORBEREDELSE TIL OPERATION Hvis du planlægger at få en operation, er der nogle grundlæggende ting, du skal vide. Hver slags operation ligesom hver patient - adskiller sig fra hinanden. Forskellighederne

Læs mere

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer.

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. For at nå frem til det, der for dig er det gode liv uden stress og i stedet med gode

Læs mere

Gode råd om hvordan man kommer af med stress

Gode råd om hvordan man kommer af med stress Gode råd om hvordan man kommer af med stress Først skal du erkende, at du har et problem, at du ikke har det godt og ikke kan gøre det, du gerne vil, og som du plejer at gøre. Din familie, venner og veninder

Læs mere

HVORFOR ER DET VIGTIGT?

HVORFOR ER DET VIGTIGT? HVAD ER DET? En nødhjælpsguide, til når livet overmander dig og du lige pludselig opdager at du har glemt din kærestes navn, taber ting eller er blevet mere klodset og føler dig trist og stresset. HVORFOR

Læs mere

Når mor eller far har piskesmæld. når mor eller far har piskesmæld

Når mor eller far har piskesmæld. når mor eller far har piskesmæld Når mor eller far har piskesmæld når mor eller far har piskesmæld 2 når mor eller far har piskesmæld Til mor og far Denne brochure er til børn mellem 6 og 10 år, som har en forælder med piskesmæld. Kan

Læs mere

PIXIGUIDEN 5 metoder til hvordan du undgår, at dit barn får en NEDSMELTNING

PIXIGUIDEN 5 metoder til hvordan du undgår, at dit barn får en NEDSMELTNING PIXIGUIDEN 5 metoder til hvordan du undgår, at dit barn får en NEDSMELTNING 5 metoder til hvordan du undgår, at dit barn får en nedsmeltning Jeg har været dér, hvor du er og ved, hvordan det føles, når

Læs mere

familieliv Coach dig selv til et

familieliv Coach dig selv til et Coach dig selv til et fantastisk familieliv At have børn fylder dit liv med mening og kærlighed men det kan være sin sag at bevare overskuddet og lykkefølelsen midt i en hektisk hverdag med job, alt for

Læs mere

side 1 af 7 Din biologiske alder

side 1 af 7 Din biologiske alder side 1 af 7 Din biologiske alder En ting er din kronologiske alder, altså hvor mange år, der er gået, siden du blev født. Noget andet er din biologisk alder. Altså hvor gammel din krop er rent fysisk.

Læs mere

Svedeture og flossede negle kan behandles

Svedeture og flossede negle kan behandles Svedeture og flossede negle kan behandles Du kender situationen. Kolde sveddråber løber ned af panden. Hænderne ryster, og dine fødder føles som to klumper cement. Snart vandrer nervøsiteten op og ned

Læs mere

Ordforklaringer. Afslutte: Se Tre trin i at lave noget sammen eller hænge ud sammen.

Ordforklaringer. Afslutte: Se Tre trin i at lave noget sammen eller hænge ud sammen. Ordforklaringer Afslutte: Se Tre trin i at lave noget sammen eller hænge ud sammen. At stå af: Nogle gange bliver vores hjerner trætte, og så formår vi ikke at tænke med øjnene og være opmærksomme. Så

Læs mere

Nervesystemets sygdomme meningitis og hovedpine

Nervesystemets sygdomme meningitis og hovedpine Nervesystemets sygdomme meningitis og hovedpine Meningitis En alvorlig infektion i centralnervesystemet En betændelsestilstand i hjernehinderne og i det subaraknoidale rum Fig. 10.16 1 Årsag til meningitis

Læs mere

Gennemgang. Plenum. Bio Dyreklinik

Gennemgang. Plenum. Bio Dyreklinik Gennemgang Gruppearbejde Plenum Hundemassage Demo i den lokale klub Præsentation hos den lokale dyreklinik Foredrag i klubben Kursus i Hundemassage til husbehov 1 eller 2 dage Over flere aftener Fagligt

Læs mere

Når du og dit barn har været udsat for noget alvorligt. Godt at vide som forælder eller pårørende i den første tid

Når du og dit barn har været udsat for noget alvorligt. Godt at vide som forælder eller pårørende i den første tid Når du og dit barn har været udsat for noget alvorligt Godt at vide som forælder eller pårørende i den første tid Denne booklet er udviklet af Tværfagligt Videnscenter for Patientstøtte som en del af projektet

Læs mere

Mindfulness i arbejdslivet

Mindfulness i arbejdslivet Mindfulness i arbejdslivet Hvordan holder vi stressen fra døren? Inviter kroppen med på arbejde Det er fint nok, at du hænger overtøjet på en knage i garderoben Det er knap så godt, hvis du også parkerer

Læs mere

Kurser forår og efterår 2011

Kurser forår og efterår 2011 Kurser forår og efterår 2011 Version 1.0 2011 Copyright MySir Hestemassage / Hesteakademiet v./ Gitte Andersen Søby Web: www.mysir.dk www.hesteakademiet.dk v.gitte Søby Mobil: 25334284 mail: gitte.soeby@mail.dk

Læs mere

www.positive-vibes.nu

www.positive-vibes.nu www.positive-vibes.nu http://www.huffingtonpost.com/2013/10/28/body-on-yoga_n_4109595.html Velkommen til Kundaliniyoga Kundalini er bevidsthedens og vitalitetens yoga. Den er kendt som hverdagens yoga.

Læs mere

Gode råd om medicin mod smerter, angst eller søvnbesvær. Vanedannende medicin skal tages med omtanke

Gode råd om medicin mod smerter, angst eller søvnbesvær. Vanedannende medicin skal tages med omtanke Gode råd om medicin mod smerter, angst eller søvnbesvær Vanedannende medicin skal tages med omtanke Vejledning og viden hjælper dig til gode vaner Vanedannende medicin skal tages med forsigtighed. Hvis

Læs mere

ECT (Electro-Convulsiv-Terapi)

ECT (Electro-Convulsiv-Terapi) Specialistgangen ECT (Electro-Convulsiv-Terapi) Information til patienter og pårørende Århus Universitetshospital Hospital, Risskov 2010 Hvad er ECT-behandling? ECT-behandlingen er en meget sikker og effektiv

Læs mere

Sorgen forsvinder aldrig

Sorgen forsvinder aldrig Sorgen forsvinder aldrig -den er et livsvilkår, som vi lærer at leve med. www.mistetbarn.dk Gode råd til dig, som kender én, der har mistet et barn. Gode råd til dig, som kender én, der har mistet et barn

Læs mere