LotusHealthCare.dk. Dit Center for Sundhed Behandling & Selvudvikling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LotusHealthCare.dk. Dit Center for Sundhed Behandling & Selvudvikling"

Transkript

1 LotusHealthCare.dk Akupunktur. Aura-analyse/film. Bøger. Clairvoyance Coaching. Detox. Energimassage. Fjernhealing Harmonisering. Healing. Homeopati. Irisanalyse Jordstråler. Kampkunst. Kinesiologi. Kræft. Kursus Mentaltræning. Mindfulness. Neurapraktik. Psykologi Satsang. Sensitivitet. ADHD/ADD. Sjælekontakt Thaimassage. Vacciner. Vitalisering. Zoneterapi Dit Center for Sundhed Behandling & Selvudvikling

2 Hvem er vi? Vi er et team bestående af flere erfarne behandlere, der tilbyder en bred vifte af behandlinger indenfor flere fagområder. Som Danmarks største alternative behandlings- og selvudviklingscenter er vi èt og kan frit henvise klienter til hinanden alt efter klientens behov. Du kan derfor samle dine behandlinger et sted og drage fordel af vores tværfaglige samarbejde, når du har brug for mere end én slags behandling. Hjælp til enhver sygdom Vi har mange års erfaring og kan behandle alle slags sygdomme - både når det gælder krop, sind og følelser. Vi ser på det hele menneske. En ny og anderledes forståelse af menneskets energi- og nervesystem er en integreret del af vores arbejde. Derfor er vi ofte i stand til at hjælpe mennesker, der er opgivet af sundhedsvæsenet - eller selv har opgivet at få hjælp. Den anderledes forståelse, vi anvender i behandlingen af sygdomme, gør at vi kan hjælpe med både helt almindelig sygdom, livstruende sygdomme samt mentale og psykiske lidelser. Gør dig uafhængig af behandling Som behandlere har vi alle en bred forståelse af livet. Vi har prøvet lidt af hvert både i livet og erhvervsmæssigt, så den hjælp og vejledning, som du får, er altid helt nede på jorden og meget konkret. Derfor kan du let integrere ændringerne i dit daglige liv og gøre dig uafhængig af vores hjælp, hvilket er vores mål i al behandling.

3 Filosofi Ser på det hele menneske Vores grundtanke i al behandling er at se på det hele menneske. Et menneske, der passer godt på sig selv, er som regel sund og rask. Et menneske, som derimod overhører kroppens advarsels-signaler, vil lettere få fysisk sygdom eller mentale ubalancer som f.eks. stress. De fleste ved godt, at de som regel lettere bliver ramt af f.eks. influenza efter en periode med for meget travlhed. Til gengæld er de fleste immune overfor sygdom, når de føler sig ovenpå og har masser af energi og overskud. Forebyggelse fremfor helbredelse Vi hjælper derfor ikke kun med din konkrete sygdom eller problem, men hjælper dig også med at forstå, hvad der har ført til din nuværende situation, så du også selv kan tage de nødvendige skridt til at få det bedre. På den måde samarbejder vi med dig om, at du hurtigst muligt kan få det godt igen. For os går sundhed og selvudvikling derfor hånd i hånd. Vi giver hjælp til selvhjælp, så du lettere fremover kan forebygge fremfor at helbrede. Gør som sportsudøveren De fleste ved, at en sportsudøver træner, når han har det godt og holder pause, når han er skadet. En sportsudøver plejer også sin krop, så den fungerer optimalt hele tiden. Han véd, at en lille skade hurtigt kan vokse sig stor, så han søger professionel hjælp, så snart fysikken ikke fungerer optimalt. Alle kan gøre det samme som sportsudøveren. Derfor anbefaler vi, at du får dit helbred tjekket så snart, du mærker, at noget ikke er helt i orden. De fleste kender det med at overhøre små symptomer fra kroppen og tænke, at det jo nok går alligevel. Og så resulterer det i en længere og måske alvorligere sygdomsperiode i stedet for, at symptomerne var blevet behandlet i tide. Løbende udvikling af behandlingen Som behandlere følger vi hele tiden med i, hvad der sker af nyt indenfor vores felt - både når det gælder det alternative og offentlige sundhedsområde. På den måde kan vi hjælpe dig bedst muligt ved at kombinere vores faglige viden og erfaring med den nyeste viden om f.eks. medicin og dens bivirkninger, som vi også behandler i det daglige. Vi har således et helt naturligt fokus på at optimere vores behandlinger og løbende udvikle nye behandlingsformer. Derudover har vi et væld af tilbud på Centret, som også kan gavne dig på adskillige andre områder udover den konkrete behandling.

4 Behandling Praktisk info Motorvej E45, afkørsel 46 - Djurslandsmotorvejen, afkørsel 17 eller 18. Vi har indkørsel sammen med Mollerup Golfklub, som ligger på en sidevej til Skejby Nordlandsvej, ca. 2 km fra Ikea Aarhus. Bil - Gratis parkering ved behandlingscentret. Bybus nr Stoppested Nordlandsvej / Krogagre. Der er 5-7 minutters gåtur til behandlingscentret. Kom gerne 5-10 minutter før din aftale. Du får mere ud af behandlingen, når du er kommet stille og roligt ind ad døren og kan sidde og slappe lidt af først. Det også en god idé at undgå aftaler lige efter behandlingen. Når du tager hjem og slapper af i ro og mag, kan du lade behandlingen virke optimalt. Akupunktur Det er en god idé at have løst tøj på. Foretrækker du dit eget lagen, er du selvfølgelig velkommen til at tage et med. Aura-analyse Medbring gerne dit eget USB-stik, som vi kan lægge aura-billeder over på. Ellers kan du købe et USB-stik hos os. Coaching Skriv gerne problemstillingerne ned på en huskeliste. Du er velkommen til at optage samtalen. Detox-Fodbad Du skal ikke medbringe noget. Du får udleveret løse bukser, hvis nødvendigt. Energimassage Du beholder alt tøjet på under behandlingen. Det er derfor en god idé at have løst tøj på. Du er velkommen til at optage sessionen. Fjernhealing Vi skal have betalingen overført til vores bankkonto før behandlingen. Ved akutte behandlinger kan betales via doner-knappen på hjemmesiden. Harmonisering og rensning af et område Vi skal kunne komme til på hele ejendommen, da alle rum skal renses og harmoniseres. Der må ikke være nogen hjemme overhovedet - hverken mennesker eller dyr. Der arbejdes med meget kraftige energier, der kan påvirke alle i nærheden.

5 Behandling Healing Skriv eventuelt de relevante problemstillinger på en huskeliste. Du er også velkommen til at optage sessionen. Homeopati Vi laver selv den homeopati, du har behov for i små sukkerkugler. Irisanalyse Medbring alle dine kosttilskud, lægemidler og salver i den originale emballage. Kinesiologi Det er en god idé at have løst tøj på. Foretrækker du dit eget lagen, er du selvfølgelig velkommen til at tage et med. Mental Træning Du er velkommen til at optage træningsøvelserne. Neurapraktik Det er en god idé at have løst tøj på. Foretrækker du dit eget lagen, er du selvfølgelig velkommen til at tage et med. Psykologi Skriv eventuelt de relevante problemstillinger på en huskeliste. Du er også velkommen til at optage samtalen. Sjælekontakt Skriv gerne dine spørgsmål ned på en huskeseddel. Du er også velkommen til at optage sessionen. Thaimassage Du får udleveret specielle massage-bukser. Foretrækker du dit eget lagen, er du selvfølgelig velkommen til at tage et med. Vacciner Medbring vaccinationskort samt alle dine kosttilskud, lægemidler og salver i den originale emballage. Zoneterapi Det er en god idé at have løst tøj på. Foretrækker du dit eget lagen, er du selvfølgelig velkommen til at tage et med.

6 Sensitivitet Sensitive mennesker har nogle evner og egenskaber, som andre ikke har, og de er højt udviklede og meget intelligente. De sensitive tror, at alle andre kan det samme som dem, men det kan andre ikke, da de ikke har de samme evner. Derfor misforstår sensitive mennesker ofte andre, og de bliver også selv misforstået, fordi de føler, handler og tænker på en anden måde end flertallet. På grund af alle misforståelserne er sensitive mennesker tit stressede og ude af balance. De får ofte diagnoser som f.eks. angst, depression og stress. Evner som andre ikke har Sensitive mennesker har disse evner, som andre ikke har: At føle ind i andre: De kan mærke alt, hvad andre føler og tænker. Ofte ved de, hvad andre vil sige, før de siger det. Intuition: De handler oftest ud fra intuition og følelse, modsat andre, der ofte handler ud fra deres logiske tankegang. At være i nuet: De lever altid i nuet. Andre bruger formuer på meditation, mindfulness m.v. for at opnå samme tilstand. Kontakt til noget højere og instinktiv viden: De har evnen til at få information fra et højere sted. Det er viden, som ingen andre har fortalt dem, og som de bare har. Ofte siger de det ved jeg bare, når andre spørger, hvor de har deres viden fra. Tankemylder giver indre uro Fordi man som sensitiv ikke forstår de andres adfærd, begynder tankerne at køre for at regne ud, hvad der foregår i andre mennesker. Det sker allerede i barndommen og følger med ind i voksenlivet. Det er kun på grund af alle tankerne, at der er uro og sitren inde i de sensitive børn og voksne, og at stress, ubalance og tankekaos opstår. Nogle forveksler også andres følelser med deres egne, og det øger den indre stress og uro. Ydermere har sensitive et medfødt kodeks om, at mennesker ikke må bestemme over hinanden, så hverdagen kan blive fyldt med konflikter, når stress og uro tager overhånd, og den sensitives grænser konstant overskrides. Hjælp og nyt syn på sensitivitet Vi ser sensitivitet som en styrke og et uudnyttet potentiale - uanset om det gælder børn eller voksne. Den sensitive er blot ude af balance og stresset. Vi hjælper den enkelte til at forstå sig selv, og hvad vedkommende kan i forhold til andre. Når sensitive pludselig forstår sig selv på en ny og positiv måde, falder alt på plads indeni dem. Det gælder både børn og voksne.

7 ADHD & ADD ADHD og ADD er psykiatriske diagnoser, som dækker forstyrrelser i opmærksomhed, impulsivitet og koncentration. Mennesker med ADHD er hyperaktive og temperamentsfulde, mens dem med ADD ofte er mere indadvendte. Efter vores erfaring er børn og voksne med ADHD og ADD ikke syge. De er derimod misforstået af deres omgivelser og forstår heller ikke, hvorfor andre opfører sig, som de gør. Derfor er de konstant stressede og ude af balance. Årsagen til problemerne misforstås Sensitivitet er den grundlæggende årsag til alle de problemer, der knytter sig til diagnoserne ADHD og ADD. Sundhedsvæsenet møder først de sensitive, når de er helt ude af balance, og problemerne er blevet uoverskuelige. I sundhedsvæsenet ser man kun problemerne og ikke de mange positive egenskaber, som sensitive mennesker har. Og så længe den grundlæggende årsag sensitivitet ikke forstås, kan det være svært at ændre ret meget, og ofte er medicinering den langsigtede løsning. Ny forståelse hjælper alle berørte Som beskrevet her og på den modsatte side har vi en anden forståelse af ADHD og ADD end sundhedsvæsenet. Vi har årelang erfaring i at hjælpe børn, voksne og familier berørt af ADHD og ADD gennem samtale og coaching. Deres liv ændres fundamentalt. Vi har udgivet to bøger baseret på vores viden og erfaringer fra klinikken. Se andetsteds i denne brochure.

8 Akupunktur Akupunktur er en god behandlingsform ved både akutte og gamle skader samt lidt dybere problematikker som f.eks. allergi. Vi anvender både klassiske og moderne akupunkturmetoder. Ofte bruger vi kun ganske få nåle. Sådan foregår en akupunktur behandling Vi tager udgangspunkt i en kinesiologisk muskeltest, hvor kroppen selv viser, hvor der er noget galt. Ud fra muskeltesten kan vi hurtigt og let finde årsagen til ubalancen, og dermed hvorfor du har det dårligt. Herefter kan vi genoprette balancen i kroppen med akupunkturbehandlingen. Fordelen ved muskeltesten er, at du selv kan mærke undervejs, at din krop styrkes af netop dén behandling, vi tester os frem til. Vi sætter god tid af til hver behandling, så der er også tid til en uddybende samtale om det, vi har fundet frem til i behandlingen. Allergi og svækket immunforsvar Akupunktur er yderst effektiv til behandling af alle former for allergi, og ofte behøver du kun få behandlinger. Allerede efter første behandling kan du begynde at frigøre dig fra afhængigheden af allergimedicin. Endvidere er akupunktur hurtigtvirkende i forbindelse med akutte betændelsestilstande, især når behandlingen kombineres med Homeopati. Derudover styrker akupunktur også dit immunforsvar og forebygger, at du får tilbagevendende problemer på grund af et svækket immunforsvar.

9 Akupunktur Arbejds- og idrætsskader Akupunktur kan bruges til behandling af forskellige skader, f.eks. knæskader, fibersprængninger, forstuvninger, lyskeskader, golf- og tennisalbuer, trælår, bøjede eller brækkede ribben, seneskedehindebetændelse m.m. Ved idrætsskader kan skadesperioden blive forkortet eller halveret, så du hurtigere kan komme igang med genoptræningen. Dette gælder også ved mere alvorlige skader som led- og korsbåndsskader, overrevne sener, brækkede knogler og lignende. Smerter Akupunktur kan lindre eller afhjælpe forskellige former for smerter i f.eks. iskias, hoved, skulder, nakke og ryg, diskus-prolaps, piskesmæld, frossen skulder, gigtsmerter, hovedpine og migræne. Ved både akutte og længerevarende rygproblemer har vi rigtig god erfaring med at kombinere akupunkturen med Neurapraktik, som løsner f.eks. hold i ryggen, mens nålebehandlingen smertelindrer og støtter helingsprocessen. Rygestop Akupunktur kan være en god hjælp, når du ønsker hjælp til rygestop, og samtidig er behandlingen 100% medicin-fri. Rygestop-behandlingen afsluttes oftest i løbet af kun 5 behandlinger, og du kan trappe kraftigt ned allerede efter den første akupunkturbehandling. Blodtryk Akupunktur kan supplere anden behandling for både højt og lavt blodtryk samt forskellige kredsløbsforstyrrelser såsom hjertearytmi, væske i kroppen, pulserende hovedpine, svimmelhed og lignende. Fordelen ved akupunktur er, at den er 100% medicinfri, og at den heller ikke virker forstyrrende på eventuel lægemedicin. Fordøjelsesproblemer Akupunktur kan supplere anden behandling af forskellige former for mave- og tarmgener, f.eks. forstoppelse, diarré og irriteret tyktarm. Øjenlidelser og synsnedsættelse De færreste ved, at akupunktur også kan bruges ved forskellige øjenlidelser såsom AMD, grøn stær, grå stær, kikkertsyn, langsynethed, synsforstyrrelser efter hjerneskader og lignende. Ønsker du blot at se og læse bedre uden briller, har vi også gode erfaringer med generel synsbehandling, som giver mærkbare forbedringer allerede i behandlingsforløbet.

10 Aura-analyse Auraen viser hvem du er Auraen er det energi-felt, der omgiver kroppen på alle mennesker. Menneskets aura består af energi i flere lag og i mange forskellige farver. Alt efter farverne og deres sammensætning kan auraen analyseres på forskellige måder og dermed bruges som en vejledning for det enkelte menneske. Det viser din aura: Hvordan du har det her og nu Din personligheds grundtræk Dine potentialer Dine styrker og svagheder Hvordan du navigerer i livet Førhen var det kun mennesker med clairvoyante evner, der kunne se andre menneskers aura. Dén, som fik læst og tolket sin aura af den clairvoyante, kunne af gode grunde ikke selv se auraen, men kun få den beskrevet. Se din egen aura Ved hjælp af computer-programmet Aura Cloud er det med teknologiens hjælp nu blevet muligt for alle mennesker at se auraen. Du lægger blot den ene hånd på en sensor. Den aflæser dine forskellige biologiske informationer og kører dem gennem computerens data. På skærmen ses så auraen i alle dens skiftende former og farver. Det er blandt andet ud fra denne information, at vi kan analysere din aura.

11 Aura-analyse Psykologisk aura-analyse rammer plet Da aura-analysen udføres af vores psykolog, kommer vi godt i dybden på helt nye måder, fordi vi kan kombinere forskellige fagområder. Du kan bruge den psykologiske aura-analyse til at få en dybere forståelse af dig selv. Ofte finder vi uopdagede potentialer, fordi vi benytter os af både psykologien, aura-analysen samt vores nyere og anderledes forståelse af mennesket. Hjælp til klarhed Med afsæt i aura-analysen får du hjælp til at finde balancen omkring dét, som din aura viser. Måske har du ofte følt dig anderledes eller misforstået, fordi du er sensitiv. Dér kan aura-analysen være med til at give dig klarhed og forståelse, samt udstyre dig med simple redskaber til at være i balance. På den måde kan din sensitivitet gå fra at være et problem til en styrke for dig. Idet auraen er et øjebliksbillede af dig og din nuværende livssituation, så vil vores tolkning og vejledning tage udgangspunkt i det. Derfor kan en psykologisk aura-analyse være en stor hjælp, hvis du føler, at du er kørt fast og ikke rigtigt kan overskue din situation. Chakraenes balancer og ubalancer Aura Cloud viser også de 7 chakraer eller energi-centre, der er placeret på en linje fra toppen af hovedet ned til bunden af rygsøjlen. Hvert chakra er forbundet med specifikke områder i kroppen - tilknyttet følelser, tanker, fysik eller spiritualitet. Fysisk sygdom kan for eksempel vise sig som blokeringer i de chakraer, der er forbundet med sygdommens årsag og virkning. Få aura-analysen med på USB-stik Du kan få hele din aura-anayse fra Aura Cloud med på dit medbragte USB-stik. Aura-analysen indeholder følgende: En skriftlig aura-rapport Aura-foto af hoved og skuldre Aura-film af hele din aura og alle dine chakraer Du er velkommen til at optage Aura-analysen, så du altid kan genhøre den.

12 Coaching Dig - det gode liv Ved en personlig coaching får du hjælp til selvhjælp. Du får en ny forståelse for, hvad du kan lære af de problemer eller den sygdom, som du har. Med simple redskaber kan du forholdsvis hurtigt skabe de ændringer, som du ønsker i dit liv. Vi hjælper dig med en større selvindsigt og forståelse for, hvordan du selv kan skabe det gode liv, som du ønsker og dermed få det godt igen. Kræft og sklerose - rask igen Har du kræft eller sklerose, anbefaler vi altid coaching som den vigtigste del af din behandling, sideløbende med din øvrige behandling. Vores erfaring er, at mennesker med kræft og sklerose har et meget ens tankemønster og væremåde, der så sætter sig som sygdom. Al sygdom opstår for at lære os noget og gøre os opmærksomme på, at der er noget i vores liv, vi skal ændre, hvis vi vil være raske igen. Selv alvorlig sygdom kan forsvinde fuldkommen, når vi ændrer vores tankegang og væremåde. Coachingen giver dig den nødvendige hjælp i denne forandringsproces. Parforhold - hjælp til klarhed Vi hjælper dig med at forstå, hvad der sker i parforholdet - og i dig. Du vil få klarhed over din egen situation. Lytter du til dig selv og handler på det? Får du dine egne behov opfyldt? Ellers vil stress og frustration fylde mere og mere i hverdagen. Det vil påvirke både parforhold og arbejdsliv. Når du derimod selv trives og tager vare på dig selv, så vil dynamikken i parforholdet og dit øvrige liv ændre sig. Med coachingen vil du finde den løsning på problematikkerne, som gavner dig mest. Sportsudøver - målret dit fokus Dyrker du sport på eliteplan, så ved du, hvor vigtigt den mentale træning er. Vi har udviklet en ny simpel mental træning, der optimerer din fysiske ydeevne og styrker dit mentale fokus. Du får hjælp til at målrette din træning til nøjagtigt dét, som du gerne vil opnå med din sport. Mental træningen tilpasses din sportsgren og dig personligt. Allerede efter første coaching vil du opleve markante forbedringer. Sportsudøvere i verdens-eliten har allerede opnået fantastiske resultater med denne form for mental træning hos os.

13 Coaching Forælder - overskud og glæde i hverdagen Mister du let tålmodigheden overfor dit barn? Forstår du ikke dit barn? Er alting en slåskamp, eller er der fuldstændig stille? Nægter dit barn at lave lektier? Er dit barn meget kræsen, eller spiser det for lidt? Coaching kan hjælpe dig som forælder med at forstå dit barn og omvendt hjælpe barnet med at forstå dig. Du får hjælp til at se, hvor det går galt og hvorfor, så almindelige situationer i hverdagen undgår at spidse til. Med overskuelige ændringer bliver hverdagen mere ubesværet med større overskud og glæde hos alle i familien. Du vil også som forælder få fornyet overskud til at passe på dig selv. Virksomheden - Ejer/direktør Gennem coachingen får du inspiration til, hvordan du kan skabe en endnu bedre arbejdsplads, hvor alle trives - inklusive dig selv. Du får ny indsigt og forståelse af dig selv og din lederrolle, så den daglige ledelse bliver mere ubesværet. Vi guider dig i, hvordan du kan forstå og kommunikere med dine ansatte og i, hvordan du takler de konflikter, der naturligt opstår i hverdagen. Med simple værktøjer og håndgribelig coaching vil du finde en god balance i dit arbejde som direktør. Virksomheden - Afdelingsleder Føler du dig presset i dit arbejde? Er opgaverne blevet uoverkommelige og for mange? Kan du ikke sige nej, og lader du dig udnytte? Vi guider dig i, hvordan du gør opmærksom på din situation og de ønskede ændringer på din arbejdsplads. Du lærer også at se problemerne med andre øjne, så du ikke længere føler dig træt og stresset i dagligdagen. Virksomheden - Ansat medarbejder Gennem coachingen vil du få en ny forståelse for, hvorfor du og dine kolleger tænker og handler, som I gør. Lær at forstå problemerne og konflikterne på en ny måde, så de ikke længere påvirker dig og din arbejdsdag negativt. Din nye forståelse af dig selv og dine kolleger gør, at du nu selv kan bidrage med at skabe en arbejdsplads, hvor alle trives. Det giver et helt nyt overskud i hverdagen, som vil give dig fornyet energi og arbejdsglæde.

14 Detox Et Detox fodbad renser ophobede affaldsstoffer ud af kroppen. Brug det f.eks. efter længerevarende sygdom og medicinsk behandling, hvor affaldsstoffer kan ophobes i organer og væv. Fodbadet kan også bruges som ren wellness. Udrensing mens du slapper af Et Detox Fodbad er meget afslappende. Mens du sidder med fødderne i Detox Fodbadet, får du en dybdevirkende massagebehandling på zonepunkter på ørerne, som yderligere sætter gang i kroppens udrensning. Udrensningen virker først og fremmest ved, at vi tilsætter 3 forskellige slags udrensende ingredienser til Detox Fodbadet. Når fødderne er sat i fodbadet, tændes for en umærkelig elektrisk strøm, der aktiverer de virksomme stoffer i vandet, og udrensningen starter. Allerede efter blot 5 minutters behandling, kan du selv se de første affaldsstoffer, der trækkes ud gennem dine fødder og ud i vandet. Udskillelsen af affaldsstofferne fra kroppen fortsætter også i dagene efter Detox Fodbadet via kroppens normale udskillelses-kanaler. Hjælper i forbindelse med sygdom Detox Fodbadet kan bl.a. hjælpe med at udrense kroppen efter alvorlig sygdom med medicinsk behandling, f.eks. kemo-kur eller antibiotika. Det kan også hjælpe f.eks. ved urinsyregigt, hududslæt, eksem, podagra og psoriasis. Mange med kredsløbsproblemer i benene - især ældre - har også stor glæde af denne behandling. Nogle mærker effekt i flere uger efter.

15 Detox Efter at have nydt et Detox Fodbad, kan du vælge at kombinere det med en Thailandsk Fodmassage. Kombinationsbehandlingen er gavnlig for alle. Især for ældre sygdoms-svækkede personer, der har svært ved at gå, og som lider af kredsløbsforstyrrelser. Thailandsk Fodmassage øger velværet Thailandsk Fodmassage er en del af et meget virksomt lægeligt massagesystem, der har været anvendt i Østen i årtusinder. Det er en meget behagelig behandlingsform, hvor fødderne og dine ben bliver masseret igennem. Massagen er kendetegnet ved dybe blide tryk på vigtige akupunkturpunkter langs meridian-banerne på fødderne og hele vejen op ad benene. Massageformen stimulerer og aktiverer kroppens egne selvhelbredende kræfter. Efter den Thailandske Fodmassage får du en lethed i hele kroppen, særligt i dine fødder og ben, og effekten mærkes ofte i flere uger. Gavnlig kombination Thailandsk Fodmassage i kombination med et Detox Fodbad er særligt effektivt til at fremme kredsløbet i hele kroppen, udrense for urinsyre, opløse kramper og muskelspændinger i benene og til at behandle væskeophobninger i fødder, ankler og knæ. Et gavekort på èn eller flere behandlinger kan derfor være en oplagt idé til ældre eller syge mennesker. Som ren wellness vil kombinations-behandlingen også være en god forkælelse af dig selv eller èn, du holder af.

16 Energimassage Vi har selv udviklet den form for Energimassage, som vi tilbyder her på Behandlingscenteret. Massagen bygger på en indgående viden om, hvordan menneskets energi- og nervesystem er opbygget. Energimassagen kan fjerne både nyere og kroniske problematikker i hele bevægeapparatet. Massageformen træder ind dér, hvor andre behandlingsmetoder ofte ikke har kunnet hjælpe. Energimassage er virksomt ved bl.a: Alle fodproblemer som f.eks. knyster, platfod, nedsunken forfod, tå-gang Leddegigt Podagra Urinsyregigt Skoliose Scheuermann`s Øvrige lidelser i muskler og bevægeapparat, ryg, nakke, arme og ben Efter operationer til f.eks. at genoprette energi og følesans i området Energimassagen behandler årsagen Med denne behandlingsform kan vi behandle årsagen til helbredsproblemet istedet for blot symptomet. De fleste med tilbagevendende myoser har nok oplevet, at myoserne kommer igen og igen trods massage og andre tiltag. Det er, fordi man kun behandler det fysiske symptom, myosen, og ikke årsagen som er en blokering i energien. Vi arbejder ud fra en viden om, at mennesket består af en fysisk krop og en energimæssig del. Det er samme forståelse af sammenhængen mellem krop og energi, der findes indenfor akupunktur og healing. Smerter og sygdom i den fysiske krop opstår, når energien ikke flyder optimalt i kroppen. Det påvirker den fysiske krop, der får sygdom eller smerte i det område af kroppen, hvor blokeringen af energien er. En dyb men enkel behandlingsmetode Massageformen har intet med traditionel massage at gøre, hvor hele muskelgrupper masseres. Vi løsner og fjerner i stedet de energetiske blokeringer, der sidder i enkelte områder af muskler og led. Derfor kan du som klient beholde alt tøjet på under behandlingen. Selvom energimassagen er blid, går den dybt, så det kan gøre ondt, når energiblokeringer fjernes. Når de er væk, kan ophobede affaldsstoffer i den fysiske krops led og muskler komme ud af det syge område, så smerterne i f.eks. myoserne reduceres og med tiden forsvinder.

17 Energimassage Energien kan rettes op Fjernes energiblokeringerne ikke, vil intet ændre sig, da det er dem, som giver fysiske problemer. Energimassagen løsner de blokeringer, der forhindrer energien i kroppen i at flyde korrekt. Hverken operationer eller medicin kan rette energi, der ikke flyder korrekt. Derfor oplever nogle, trods operation for f.eks. diskusprolaps, at smerterne kommer igen, og at problemet bliver værre eller bare ikke ændrer sig. Energimassagen kan hjælpe uanset, om du er opereret for nylig eller for længe siden. Jo længere tid der går, desto mere kompenserer kroppen og får nye problemer, men når energiblokeringer fjernes og energien flyder optimalt, så vil hele din krop automatisk rette sig op. Flere behandlinger kan kombineres Undervejs taler vi også om dit helbredsproblem. Når du selv forstår årsagen til problemet, så har du også lettere ved at slippe det. Dine myoser skyldes måske stress eller dårlige arbejdsstillinger, der skal ændres. Alt efter hvad dit helbredsproblem er, kan det vise sig, at du også vil have gavn af at kombinere energimassagen med nogle af centerets øvrige behandlingstilbud, så din helbredelsesproces kan optimeres. Ved podagra og urinsyregigt vil det f.eks. være godt at få et Detox Fodbad efter energimassagen for at rense affaldsstofferne godt ud af kroppen. Ofte kan det også være en god idé at få homeopatisk hjælp til udrensningen.

18 Healing Healing er overførsel af energi, der genopretter kroppens energimæssige balance. Med en healing stimuleres kroppens egne selvhelbredende kræfter. Uanset om problemerne er fysiske, følelsesmæssige eller mentale, vil du få det bedre allerede efter første behandling. Healing hjælper både ved akut skade og sygdom samt dybere problemer som f.eks. langvarige rygproblemer, stress, kræft og sklerose. Hjælp til energetiske blokeringer Ofte kan healing træde til og løse helbredsmæssige problemer, som ingen anden behandling har hjulpet på, uanset hvad man har prøvet. Hvis et helbredsproblem ikke har kunnet afhjælpes uanset hvad, så skyldes det en energimæssig blokering i dit system. Og sådanne blokeringer kan kun behandles energetisk ved at bringe energien i balance, så den atter strømmer frit i dig. Operation og lægemedicin vil ingen virkning have på energetiske blokeringer. Heller ikke selvom operationen er gået godt, eller medicinen er den rette. Kroppen heler hurtigere Efter operation kan healing hjælpe dig til hurtigere at blive rask igen. Healing mindsker f.eks. arvæv med op til 95%, og både operationssår og brækkede knogler vokser hurtigere sammen igen med healingens hjælp. Healing kan gøre en stor forskel ved alt lige fra diskusprolaps, akutte og gamle skader, livstruende sygdom, gener efter operation m.v. Hjælp til sensitive med healing Vi har også rigtig gode erfaringer med at hjælpe sensitive børn og voksne, og mennesker med diagnoser som ADHD, ADD, autisme, stress m.v. Netop den healing vi tilbyder er utrolig effektiv til at bringe ro og balance ved enhver form for indre uro og tankemylder. De fleste med den problematik er blot meget sensitive. Healingen hjælper den enkelte til at finde indre ro og falde på plads i sig selv. Healing er for alle For os er der ingen religiøse eller spirituelle overbevisninger forbundet med det at heale. Det er en effektiv behandlingsform, som kan bidrage til kroppens helbredelse, ligeså vel som f.eks. akupunktur eller homeopatisk naturmedicin kan det. Healing kan hjælpe både børn og voksne, og det virker også, selvom man er skeptisk overfor behandlingen.

19 Fjernhealing Fjernhealing er en praktisk behandlingsform ved akut skade eller sygdom, hvor du ikke har mulighed for at komme til behandling hos os. Jo hurtigere behandlingen er i gang, desto hurtigere får du det godt igen. Healing er energi-behandling, der er ubegrænset af tid og rum. Derfor kan du altid let og ubesværet få gavn af en fjernhealing. Du kan være derhjemme, være indlagt på sygehuset, eller være på ferie i udlandet. Effektiv behandling trods afstand Overførslen af healings-energi fra behandler til klient virker ligeså godt som, når du er fysisk til stede i klinikken. Ved fjernhealing er behandlingen den samme, og den er ligeså effektiv. Ved fjernhealing genoprettes din energetiske balance og virker sammen med kroppens egne helbredende kræfter. Du vil hurtigt mærke et øget velvære og en bedring af din sygdom eller skade. Hurtig hjælp med fjernhealing Formålet med en fjernhealing er, at du hurtigst muligt modtager hjælp til din akut opståede situation, og at du straks får hjælp til at starte ophelingen af din skade eller sygdom. Så snart du har det bedre, kan du begynde at få behandling i centeret på helt almindelig vis. Har du brug for en fjernhealing, kan du kontakte os telefonisk og bestille en tid. Betaling for fjernhealing kan ske via Doner-knappen på vores hjemmeside eller ved bankoverførsel før den aftalte tid.

20 Homeopati Homeopati er en meget mild form for naturmedicin i stærkt fortyndet form. Den kan afhjælpe langt de fleste sygdomme og helbredsproblemer. Det er yderst sjældent, at der er bivirkninger ved homeopatisk naturmedicin, og så er de minimale. Dét gør medicinen særdeles effektiv og virksom, fordi kroppen får en ren og naturlig hjælp til at blive rask. De fleste mærker ikke noget til den homeopatiske behandling andet end, at de får det bedre, og deres helbredsproblemer forsvinder. I nogle tilfælde kan der dog komme udrensnings-reaktioner på behandlingen, f.eks hovedpine eller udslæt, men det er blot tegn på, at homeopatien virker, som den skal. Homeopati kan f.eks. hjælpe ved: Vaccineskader efter HPV-, influenza- og børnevacciner Medicinforgiftning efter kemoterapi, malariamedicin, antibiotika m.v. Astma og allergi, herunder pollen- og fødevareallergier Virus - f.eks. fra skovflåt, herpes, influenza m.v. Fordøjelsesproblemer efter madforgiftning, Colitis ulcerosa, Chrohns m.v. Hudproblemer såsom børneeksem og psoriasis Gigtsygdomme f.eks. børnegigt og fibromyalgi Kronisk hovedpine og migræne samt hormonforstyrrelser Lægemedicin og homeopati Du behøver ikke at fravælge den ene eller den anden form for medicinsk behandling, da lægemedicin og homeopati som regel kan tages sideløbende. Akut behandling med homeopati Mange er ikke klar over, at homeopatisk naturmedicin er effektivt og hurtigt virkende ved akutte tilstande såsom feber, madforgiftning, influenza, mavesår, hjerneblødning, almindelig og kold lungebetændelse, brækkede knogler, friske brandsår og betændelse i sår. Homeopati virker lige så hurtigt og godt, som for eksempel en antibiotika-kur. Homeopati er let at indtage Vi laver selv homeopatien i glas med små rørsukkerkugler, som blot skal opløses i munden. Det gør det særdeles let at indtage for både børn og voksne.

21 Irisanalyse En irisanalyse kan bruges til at diagnosticere specifik sygdom, idet iris viser kroppens nuværende helbredstilstand. Hvor der er sygdom og smerte i kroppen, er der ændringer i iris. Ud fra irisanalysen kan vi derfor anbefale, hvilken behandling, blodprøve eller lægeundersøgelse, du har brug for. Udover det behandler vi med homeopatisk medicin. Homeopati kan enten bruges alene eller sammen med lægeordineret medicin alt efter din situation. Irisanalysen kan f.eks vise: Vaccineskader samt medicin- og tungmetalforgiftning Allergier og intolerancer Akutte og kroniske betændelses-tilstande Organernes funktion og tilstand Fordøjelsesproblemer Immunforsvarets tilstand Ubalancer i hormonsystemet Kostændring ud fra irisanalyse og blodtype Ud fra en irisanalyse og en blodtypetest, kan vi anbefale kost-ændringer, som kan hjælpe dig med at få et bedre helbred eller tabe dig. Den kost, der er sund for den ene blodtype, kan nemlig være usund for den anden. Vi kan lave en blodtypetest for dig her på centeret. Vi kan også fortælle dig, hvilke arvelige sygdomme du er disponeret for, og hvordan du via Blodtype-diæten kan forebygge, at de kommer i udbrud.

22 Jordstråler Jordstråler skader helbredet Jordstråler er skadelige for dit helbred og dræner kroppen for energi, fordi de laver ubalance i immunforsvaret, hvis du ofte opholder dig på steder med mange jordstråler. Jordstråler er smalle felter i den naturlige elektromagnetiske stråling, som blandt andet opstår, hvor der er vandårer i undergrunden. Selv om jordstråler har været kendt i årtusinder, er de i dag ofte en overset faktor i forbindelse med sygdomme. Vores erfaringer viser, at steder med særligt kraftige og mange jordstråler svækker immunforsvaret ekstra meget, så sygdomme lettere opstår. Symptomer på påvirkning af jordstråler: Urolig nattesøvn Træthed når du vågner om morgenen Koncentrationsbesvær på arbejdspladsen eller hjemme Kronisk eller alvorlig sygdom For at få en god nattesøvn skal din krop hvile, udskille affaldsstoffer og genopbygge i løbet af natten. Er du påvirket af jordstråler under søvnen, restituerer du ikke ordentligt, og dit immunforsvar svækkes. Derved bliver du lettere modtagelig over for sygdomme. Er du påvirket af jordstråler på din arbejdsplads, drænes du for energi, får oftere hovedpine, bliver tung i hovedet, og koncentrationsevnen nedsættes.

23 Jordstråler Måske er du påvirket I forbindelse med de daglige behandlinger i centeret, opdager vi jævnligt, at klienterne er påvirket af jordstråler. Konstaterer vi, at du er påvirket af jordstråler, tilbyder vi, at vores Geo-Biolog kommer ud og laver en opmåling af din bolig eller arbejdsplads. Hvis du er i tvivl, om du er påvirket af jordstråler f.eks. efter andre har fortalt dig om det, kan vi lave en mindre jordstråle-test på dig i klinikken først. Den viser, om du er påvirket eller ej. Opmåling viser jordstrålernes placering Opmålingen af jordstråler sker dels ved kinesiologiske muskeltests direkte på dig og dels med moderne pilekviste. På den måde får vi en nøjagtig opmåling, og du mærker på din egen krop, hvor du bliver påvirket af jordstråler, og hvor du kan opholde dig helt upåvirket. Opmålingen kan vise dig, at det f.eks. kan være en god idé at flytte sengen, arbejdsbordet eller sofaen. I andre tilfælde kan det være en fordel i stedet at neutralisere jordstrålerne, hvis der er mange i det samme rum. Mange oplever hurtigt ændringerne ved, at de er mere friske om morgenen, eller at de vågner uden hovedpine. Andre mærker forbedringerne ved, at de får det stadig bedre helbredsmæssigt. To måder at neutralisere på Selve neutraliseringen foregår enten ved, at vi banker nogle jernstænger helt ned i jorden omkring huset på de udmålte steder. Er det ikke muligt, sætter vi nogle jern-kerner op i boligen eller på arbejdspladsen indenfor. På den måde slipper du for at skulle flytte rundt på møblerne rundt omkring i boligen eller på kontoret. Det indgår i opmålingen og neutraliseringen af jordstrålerne, at du kan komme til en opfølgende kontroltest i centeret hos vores Geo-Biolog, så du kan mærke, om du nu er fuldstændig fri af jordstrålepåvirkningen. Tegning til fremtidig brug Alt efter boligens størrelse varer hele opmålingen 2-4 timer, og alle beboere skal være hjemme, så de kan få foretaget opmåling i deres eget værelse. Vi undersøger også, om der er elektro-stråling fra f.eks. elektriske apparater, højspændingsledninger og trådløse netværk. Til fremtidig brug for dig laver vi altid en målfast tegning over de arealer, som er målt op, så du kan bruge tegningen, hvis du skal møblere om.

24 Kinesiologi En kinesiologisk muskeltest kan være en hjælp, hvis du har nogle helbredsproblemer eller smerter, og du ikke ved hvilken behandling, der hjælper. Få hjælp via en kinesiologisk muskeltest Kinesiologi er en fysisk muskeltest, hvor din krop selv viser via musklerne, hvilke ubalancer den har, der f.eks. kan forårsage fordøjelsesproblemer, smerter og allergier. Muskeltesten viser også hvilken behandling, der kan få dig ovenpå igen. Under den kinesiologiske muskeltest mærker du selv tydeligt, hvilke muskler, der er i ubalance, og at den behandlingsform, som vi tester os frem til, genopretter balancen i kroppen og dermed dit gode helbred. De kinesiologiske muskeltests sker ofte i en kombinationsbehandling med Akupunktur, Bachs Blomstermedicin, Homeopati eller Healing. Allergi, intolerance, maveproblemer og sukkertrang Vi har gode erfaringer med at bruge kinesiologi i forbindelse med behandlingen af allergier og intolerancer. Her kan muskeltesten vise præcis hvilken homeopatisk medicin, der virker bedst til din problematik. Mange går også rundt med maveproblemer eller sukkertrang og ved ikke, at det kan skyldes en eller flere Candida-svampe, som let kan behandles med homeopatisk medicin. Muskeltesten viser præcist, hvordan du slipper af med sukkertrang og oppustet mave, som er de mest almindelige symptomer på Candida-svamp.

25 Kinesiologi Hjælp til smerter og skader Ved smerter og skader er en kinesiologisk muskeltest meget effektiv til at finde den behandlingsform, der virker bedst til dén smerte eller skade, du har. Vi har bl.a. gode erfaringer med behandling af mange former for arbejds- og idrætsskader, piskesmæld efter trafikulykker, forskellige former for ryg- og led-problemer, forskellige gigtformer samt smerter iøvrigt. Ved idræts- og arbejdsskader kan skadesperioden halveres eller forkortes. Dette gælder f.eks. ved kraftige forstuvninger, brækkede knogler, muskel- og seneskader, overrevne sener og korsbånd. Effektiv behandling med akupunktur Via muskeltesten finder vi f.eks. de akupunkturpunkter, der virker hurtigt og mest effektivt. Du mærker med det samme, at behandlingen virker, idet du straks kan lave bevægelser, som du ikke kunne, før du kom. Samtidig vil smerterne begynde at aftage. Skaden heler hurtigere op, end den ville uden akupunkturbehandling, og du kan hurtigere komme igang med at træne eller arbejde igen. Kombination af flere behandlingsformer Under den kinesiologiske muskeltest viser testen ofte, at du har behov for et Bachs Blomstermiddel som støtte til behandlingen, så du lettere kommer gennem sygdoms- eller skadesperioden. Bachs understøtter den følelsesmæssige del af helbredelsen. Den homeopatiske medicin og Bachs Blomstermedicinen gives i små rørsukkerkugler, som indtages i en periode. Både homeopati, Bachs Blomstermedicin og eventuel akupunktur, gives for at hjælpe kroppens helbredelsesproces, så du så hurtigt som muligt kan blive rask igen. Pas på dig selv Under selve behandlingen bliver vi ofte opmærksom på, at du ikke passer på dig selv, og at du måske overhører vigtige signaler fra din krop. Det er vigtigt, at du lytter til din krops signaler, og vi tager gerne en snak med dig om, hvordan du bliver bedre til at passe på dig selv. Hvis du f.eks. har været stresset i en længere periode uden at geare ned, så får du måske influenza, så du er tvunget til en pause. Det er vigtigt, at du forstår, at dette er din krops måde at kommunikere med dig på, så du kan lære at passe på dig selv.

26 Kræft Danmark er det land i verden, hvor allerflest mennesker får kræft. Hver halve time dør en dansker af kræft. Det gælder kun for Danmark, og antallet af nye kræftramte er stærkt stigende. Derudover får mange tilbagefald. Øget forebyggelse ændrer intet Stigningen sker på trods af øget forebyggelse og færre kræft-fremkaldende faktorer såsom rygning. Samtidig er der mennesker, der kan ryge, drikke og spise usundt livet igennem uden problemer. Det tyder på, at årsagen til kræft findes et andet sted, end vi tror. At udvikle kræft handler nemlig ikke om rygning eller arvelige gener, usund levevis, forurening, HPV-virus eller nogle af de andre hidtil anerkendte årsager. Tankemønsteret gør forskellen Det er Danmark og de øvrige vestlige lande, som rammes hårdest af kræft. Årsagen til kræft findes nemlig i den måde, vi tænker på i det meste af den vestlige verden. Alle med kræft har uden undtagelser den samme måde at tænke på. Risikoen for at udvikle kræft er således kun til stede, hvis man tænker på denne bestemte måde, som er overrepræsenteret i den vestlige verden. Kræft er sjælden i Østen I Østen ses meget få tilfælde af kræft, fordi deres spiritualitet og intuition er en integreret del af menneskenes hverdag. De har en naturlig og medfødt forståelse for, at sundhed hænger sammen med en sund mental tilstand og det at følge sin intuition og passe på sig selv. I de af Østens lande, der i stigende grad har taget Vestens værdier til sig, ses nu også en stigning i antallet af kræfttilfælde. Kend årsagen og helbred dig selv Vi har gode erfaringer med at hjælpe kræftramte uanset, hvor fremskreden kræften er. Vi tilbyder coaching og samtaleterapi som en hjælp til selvhjælp, hvor du får vejledning og støtte til at lære at ændre din måde at tænke på. Kun ved din ændrede tankegang kan du gøre dig selv helt rask igen. Når du ændrer din måde at tænke på, vil du heller ikke få tilbagefald, for du er ikke længere i risikozonen for kræft. Ændringerne kan ske hurtigt, effektivt og helt uden medicin eller kemoterapi. Du bestemmer selvfølgelig selv, om du vil fortsætte med at få konventionel behandling, mens du kommer hos os. Læs mere om vores bog Bogen om Kræft andetssteds i denne brochure.

27 Vacciner Bivirkninger og Behandling I den alternative behandlerverden har vi i årtier været opmærksomme på mulige bivirkninger efter vacciner, og at omfanget af vaccineskader er meget større end de officielle tal. På behandlingscenteret har vi gode erfaringer med at opdage og behandle bivirkninger efter de almindeligt kendte vacciner, f.eks. børnevacciner og HPV. Via en iris-analyse kan vi se, hvor i kroppen skaderne er sket. Vi bruger bl.a. homeopatisk naturmedicin til afgiftningen af vaccinens skadelige stoffer og til at genopbygge din krops naturlige sundhed og styrke. Vi holder os informerede Vi følger hele tiden med i udviklingen på vaccinations-området og henter vores viden om vaccinerne fra offentlig tilgængelig information og statistikker. For os tegner der sig et helt andet billede af vaccinationer og deres bivirkninger, end dem myndighederne deler med offentligheden. Vi kombinerer denne offentligt tilgængelige information med vores viden og årelange erfaring fra klinikken i at behandle vaccinationsskader. Stigning i skader efter vacciner De senere år har vi set en kraftig stigning af vaccine-skader. Især efter HPV-vaccinen, men også efter MFR-vaccinen blev ændret i 2002 af medicinalindustrien. Sidstnævnte desværre med øget risiko for skader i hjernen. Nyere forskning viser, at det især er indholdet af tungmetallet aluminium i kombination med andre tilsætningsstoffer i HPV-vaccinen, som gør denne vaccine mere skadelig end tidligere kendte vacciner, fordi tungmetallet direkte skader hjernen. Bivirkninger efter HPV-vaccinen: Hovedpine og migræne Krampeanfald Lammelser i ansigt, arme eller ben Kraftige ledsmerter Udpræget træthed Bivirkninger efter børnevacciner: Allergi Mellemøre- og halsbetændelser Astmatisk bronkitis Ledsmerter som gigt og vokseværk Øget risiko for autisme

28 Psykologi Ved sygdom, stress og livskriser tilbyder vi samtaler hos vores psykolog. Vi kombinerer traditionel psykologi med en ny og holistisk tilgang. Du vil få en anden forståelse af dig selv og dermed større klarhed over din situation. Med simple redskaber får du hjælp til at foretage de nødvendige ændringer i dit liv, så du kan passe godt på dig selv og få det godt igen. Vi kommer godt i dybden, og ofte finder vi uopdagede potentialer, som kan bringe nye sider af dig selv frem, så du kan bruge dine ressourcer på en måde, der giver dig overskud og fornyet livsenergi. Sygdom er tegn på ubalance Er du i god indre balance og passer på dig selv, vil du hverken få fysiske eller psykiske problemer. Det er, når vi mennesker er stressede, at alle almindeligt kendte symptomer og sygdomme viser sig. Det er derfor et opråb fra hele dig om, at noget i dit liv ikke fungerer, og at du er nødt til at foretage de nødvendige ændringer for at få det godt igen. Symptomer på ubalancer kan f.eks. være: Angst Stress Søvnløshed Lavt selvværd Depression eller modløshed Selvskade Udbrændthed Sygdom af enhver slags Selvmordstanker Gamle chok eller traumer Behandling af årsagen Vi ser på årsagen bag din sygdom. Hvis du ikke kan sige fra og ofte tilsidesætter dine egne behov privat eller arbejdsmæssigt, så vil det på et eller andet tidspunkt vise sig som f.eks. stress eller depression, fordi du kommer ud af balance, når du ikke passer på dig selv. Når du lytter til dig selv og handler på at opfylde dine egne behov, så vil din stress eller depression forsvinde, fordi du nu passer på dig selv og gør det, der er rigtigt for dig. Årsagen til ubalancen er derfor ikke længere til stede, så den kan forårsage problemer på den måde. Når du lærer at stå ved dig selv, vil du også lære dig selv at kende på en ny måde, som gør, at du ikke længere ryger ud i samme ubalance, som dèt, der giver dig problemer lige nu.

29 Psykologi Hurtig hjælp til ændringer For at du hurtigt kan få det godt igen, får du redskaber med fra gang til gang, som gør, at du selv er i stand til at skabe de ønskede og nødvendige ændringer i dit daglige liv. Allerede efter 1-3 konsultationer vil du opleve mærkbare ændringer. Derfor er der ikke behov for lange forløb og opfølgning. Du kan blot bestille en tid ved behov, f.eks. når din livssitaution ændrer sig, og du har brug for én at vende tingene med. Med simple redskaber kommer vi godt i dybden og ofte ind til kernen af dig og din problemstilling, så dit syn på dig selv og dit liv ændrer sig grundlæggende. Med et nyt fokus vil du selv kunne skabe det liv, som du ønsker. Understøttende behandling udover psykologi Når vi får sygdom, stress eller krise i livet, kan det ofte give andre helbredsproblemer end præcis dem, som du kommer til psykolog for. Ved behov kan vi derfor understøtte din psykologbehandling med nogle af centerets øvrige behandlingstilbud. Ved behov udarbejder vi også erklæringer i forbindelse med sygemelding. ADHD, ADD og Sensitivitet Har du som forælder, ung eller voksen problemer med ADHD, ADD eller Sensitivitet, har vi stor erfaring på området. Se andetsteds i brochuren.

30 Sjælekontakt En sjælekontakt er en højere form for kontakt, der er mere avanceret end clairvoyance. Det er behandleren, der kontakter sjælene. Det kan f.eks. være din egen sjæl, sjæle fra familie og øvrige omgangskreds - levende som afdøde, skytsengle og åndelige vejledere. Selv berømtheder kan kontaktes. Du vælger selv. Du får forståelse for dine relationer og problemer på en helt ny måde. Med en sjælekontakt får du den reneste form for svar, der findes, da der ikke er mulighed for manipulation fra ego eller den åndelige verdens side. En sjælekontakt kan f.eks. hjælpe dig ved: Sorg og afklaring efter dødsfald Parforholdsproblemer Konflikter i familie- eller omgangskreds Job-problemer Chok, kriser og traumer Sygdom Dødsangst - du får en højere forståelse af din situation Afklaring af åndelige evner, f.eks. hvis du eller dine børn ser og hører ånder Sjælekontakt giver klare svar Sjælekontakten foregår som en almindelig coaching og vejledning, hvor du får en større forståelse for din situation og dit liv. Efter en sjælekontakt får du en dybere kontakt med dig selv og din sjæl. Du kan selvfølgelig stille alle de spørgsmål, du vil, men du får ikke altid de svar, som du helst vil høre. Derimod får du de svar, som du har brug for at høre for at kunne forstå og ændre din situation. Vi kommer heller ikke med forudsigelser om bestemte begivenheder. Forstå dine aftaler med andre sjæle Det kan give dig en helt anden forståelse af en relation at få viden om, hvilke aftaler og bånd du har med et andet menneske og deres sjæl. Aftalerne er indgået, før I inkarnerede for at lære dig det, du har brug for. Det kan bl.a. forklare, hvorfor nogle relationer kan være svære, f.eks. hvis et familiemedlem behandler dig dårligt. I sådan en situation er der nogle ting, som på forhånd er aftalt, at du skulle lære. Derfor opfører vedkommende sig på lige netop den måde, som er nødvendig for, at du lærer det, som du skal. Det giver ofte en større rummelighed og accept af en situation at forstå, hvad der er indgået af aftaler før inkarnationen.

31 Sjælekontakt Stor forskel på sjælen og mennesket Sjælen kan ligeledes være på en helt anden måde end den person, som vi kender på Jorden. Her fremstår vedkommende måske som en grå mus, mens sjælen er en værre festabe. Et menneske kan også fremstå usympatisk og manipulerende, selvom sjælen er meget kærlig og rummelig. Alt sammen fordi der er indgået en aftale om at lære hinanden noget på en bestemt måde, og der kan alle midler tages i brug. Det kan give helt nye forståelser af personer, som du troede, at du kendte, og man kan faktisk blive ret overrasket. Således er der en mening med selv den mest uforståelige opførsel eller hændelse i livet. Hjælp til at forstå åndelige evner En sjælekontakt kan også hjælpe til at forstå åndelige evner - sine egne eller andres. Rigtig mange børn, unge og voksne har åndelige evner. Nogle også uden at vide det. Her kan vi hjælpe med at forstå, hvad der foregår, og hvordan de åndelige evner kan håndteres. Det gælder både børn og voksne. Nogle børn og voksne er f.eks. bange, fordi de hører stemmer eller ser ånder og ikke forstår, hvad der foregår. Der kan sjælekontakt bruges som en vejledning og også som en direkte hjælp. Det er således muligt at få klarhed på mange forskellige områder gennem en sjælekontakt hos os.

32 Thaimassage Traditionel Thaimassage er et meget virksomt lægeligt massagesystem, der i årtusinder har været anvendt i Østen. I nutiden anvendes Thaimassage som en naturlig del af behandlingstilbuddene på hospitalerne i Thailand. Du kan både bruge Thaimassage som wellness-behandling, men også som direkte behandling af forskellige helbredsproblemer. En dybde-virkende massageform Thaimassage er kendetegnet ved særligt blide, rolige og dybe tryk på kroppens meridianbaner og på forskellige akupunktur-punkter på hele kroppen. En Thaimassage kan for eksempel fjerne spændinger og smerter i både muskler og led, give hurtigere opheling af idræts- og arbejdsskader samt ordne rygproblemer, som du måske har fået at vide ikke kan behandles. Derudover kan Thaimassage opløse selv dybe og langvarige blokeringer og således åbne for kroppens egen selvhealingsproces. Vi tilbyder følgende Thaimassage behandlinger: Klassisk Thaimassage - dybdegående fysisk massagebehandling Oliemassage - mild afslappende massagebehandling Fodmassage - Thailandsk zoneterapeutisk fodmassage Da Thaimassage er virksomt for de fleste mennesker kan et gavekort være en oplagt idé, uanset om det er som wellness eller som egentlig behandling.

33 Neurapraktik Neurapraktik hjælper ryggen Neurapraktik er en manuel behandlingsform, der frigør fastklemte nerver og låste led i hele rygsøjlen - fra lænden, op mellem skulderbladene og hele vejen op i nakken. Forbedringerne mærkes allerede inden for de første 1-3 behandlinger. Det er en forholdsvis smertefri behandling, der minder en del om kiropraktik. Neurapraktik følger din vejrtrækning. Under en udånding slapper kroppens muskler af, og så kan behandlingen med Neurapraktik frigøre den fastklemte nerve eller det fastlåste led. Til akutte og gamle skader Med Neurapraktik kan både akutte og selv meget gamle skader i hele rygsøjlen genoprettes. Vi har gode erfaringer med at behandle alt lige fra spændingshovedpine, iskias, sports- og arbejdsskader til trykkede ribben og smerter efter trafikuheld. Selv i svære tilfælde som f.eks. med en Scheuermann-diagnose kan skævheden fjernes - især når behandlingen kombineres med Healing. I mange tilfælde kan operation blive helt unødvendig. Neurapraktik i kombination med Homeopati Ved behov kombinerer vi også behandlingen med Homeopati. Det gør vi for at afhjælpe en betændelsestilstand i et led eller en muskel eller for at starte genopbygningen af slidt brusk eller en beskadiget knogle.

34 Zoneterapi Zoneterapi er en avanceret form for fodmassage, hvor forskellige områder på fødderne masseres. Det virker på mange forskellige helbredsproblemer. Fødderne er som et landkort over kroppen, hvor bestemte zoner svarer til de forskellige organer og kropsområder. Hvor der er sygdom eller smerte i kroppen, vil der være ømhed i de tilsvarende zoner på fødderne. Zoneterapi genopretter balancen Ved at behandle med forskellige tryk-kombinationer på de ømme zoner, stimuleres organerne samt nerve- og hormonsystemet til at starte kroppens egen selvhelbredende proces. På den måde genoprettes balancen i kroppen. Reaktioner på behandlingen kan bl.a. være øget træthed, hovedpine samt øget vandladning og tarmfunktion. Det er alt sammen positive reaktioner, som er tegn på, at behandlingen virker, og at helingsprocesserne er sat igang. Børn er særligt modtagelige for Zoneterapi. Det er f.eks. yderst virksomt ved kolik og visse former for børneastma. Zoneterapi i kombination med anden behandling Zoneterapi alene er sjældent nok, men det er rigtig godt i kombination med andre behandlingsformer. Vi har f.eks. gode erfaringer med at kombinere Zoneterapi med Kinesiologi og Akupunktur. Zoneterapi er godt for dit helbred, også selvom du ikke føler behov lige nu, da behandlingsformen er rigtig god at få forebyggende, så du kan vedligeholde et godt helbred.

35 Aktiviteter I løbet af året har vi forskellige aktiviteter rundt omkring i landet: Krop-Sind-Ånd Helsemesser Hvert år er vi afsted på DanInfos Helsemesser i Aarhus, København, Brøndby og Aalborg. Du kan møde os på vores stand de enkelte steder og også komme til vores foredrag på messerne. Vi holder foredrag om Sensitive mennesker, ADHD & ADD, Kræft og Vacciner. Se datoer og tidspunkter på daninfo.dk eller på lotushealthcare.dk Bogforum Bella Center Vi har en stand på Bogforum hvert år i november med vores egne bøger: Bogen om ADHD & ADD - Sensitive Børn & Voksne, Bogen om Sensitive Børn & Voksne og Bogen om Kræft. Se datoer og tidspunkter på bogforum.dk eller på lotushealthcare.dk Foredrag og workshops Vi kommer gerne ud og holder foredrag eller workshops om f.eks. Sensitive mennesker, ADHD & ADD, Effektiv Kommunikation eller hvad I nu som gruppe er interesseret i. Det gælder både for private, virksomheder og institutioner. Kontakt os for nærmere info og pris. Et eksempel kunne være: Mennesker med særlige behov - Få en ny forståelse Vi kommer ud med en coach og en psykolog til virksomheder, institutioner og til grupper af interesserede, som ønsker hjælp til arbejdet med børn, unge eller voksne med særlige behov eller med psykiatriske diagnoser, f.eks. angst, ADHD/ADD, depression, autisme og OCD. Vi sammensætter workshoppen til modtagerens behov.

36 Kursus Healing 1 - Sansning og kontrol af energi Kurset er et begynderkursus, hvor du lærer den mest grundlæggende healing. Kurset sætter også gang i en selvudviklingsproces i dig. Du lærer forskellige healingsteknikker samt om føling og sansning af energi. På kurset lærer du bl.a. at rense chakras og at mærke, hvor og hvornår du skal fjerne eller tilføje energi i klienten samt at eliminere den fjernede energi. Det er også vigtigt at vide, om du bruger din egen energi eller den Universelle energi, når du healer. At bruge sin egen energi virker drænende, så healeren bliver træt og kun kan have få klienter dagligt. Healer du derimod med den Universelle energi, bliver du ikke drænet og træt. Straks efter 1. modul kan du begynde at heale både fysisk væv og psykiske ubalancer. Jo mere du øver dig, desto bedre bliver du til at heale. Healing 2 - Avanceret sansning og kontrol af energi Kurset er et avanceret fortsætterkursus. Det vi underviser i, kan du ikke lære andre steder. Du skal have deltaget på Healing 1 for at deltage på Healing 2. Du lærer at mærke konsistens og energi i kroppens organer, blod, knogler, sener, led o.s.v.. Herudover lærer du andre avancerede healingsteknikker. Du kan bagefter heale fysiske skader i organer og øvrigt kropsvæv. Reiki Mester Uddannelse - En international healeruddannelse Uddannelsen som Reiki Mester er anerkendt over hele verden. Efter det 3. modul får du diplom som Reiki Mester og kan kalde dig Reiki Mester. Kurserne sætter også gang i en selvudviklingsproces for dig. Via initieringer - eller indvielser - på hvert af de tre moduler, får du trinvist åbnet din Reiki-kanal, og du kan begynde at heale dig selv og andre. Reiki 1: Du lærer de grundlæggende håndpositioner samt at lave en chakraharmonisering. Du får åbnet for din Reiki Kanal. Reiki 2: Du lærer de tre første Reiki Symboler og får åbnet yderligere for din Reiki Kanal. Du lærer også, hvordan du kan bruge symbolerne til f.eks. fjernhealing, rensning af rum, give energi til en person eller heale dig selv. Reiki 3: Du lærer Mester Tegnet og får åbnet din Reiki Kanal helt. Derudover får du en Mestermeditation, som integrerer Reiki Mester Energien i dig. Dertil får du træningsmeditationer, der skærper dit indre fokus. Efter afslutningen af Reiki 3 kan du kalde dig Reiki Mester. Læs mere på LotusHealthCare.dk

37 Kommunikation Kursus: Effektiv kommunikation - Brug de rigtige ord Mange mennesker spænder ben for sig selv i kommunikationen ved at bruge de forkerte ord og alt for mange ord. De er bare ikke klar over det, men synes tit de bliver misforstået eller, at andre ikke hører efter, hvad de siger. Misforståelser starter altid med os selv, fordi vi ikke har kommunikeret vores budskab klart ud. På kurset lærer du at kommunikere på en ny effektiv måde ved at bruge nogle andre ord, når du taler. Det gælder både i forhold til andre og i kommunikationen med dig selv. Du siger farvel til inddirekte tale, forklaringer og undskyldninger, som står i vejen for enhver effektiv kommunikation. Du lærer istedet at sige tingene direkte og at tale ud fra dig selv med dine egne ord. Det vil ændre alt. I NU et taler vi ud fra os selv Når man ikke taler ud fra sig selv, så skal man forberede sig. Det komplicerer kommunikationen unødigt og skaber alle misforståelserne, fordi vi er ude i at forklare og tage hensyn ud fra, hvad vi tror er andres behov. Ved at kommunikere effektivt og direkte eliminerer vi en masse misforståelser i det daglige liv. Kurset vil sætte sine spor i alt, hvad du siger og gør, fordi din tænkemåde ændres. Alt bliver istedet konkret og simpelt, fordi du taler ud fra dig selv lige nu og her. Kurset er velegnet for alle og dét, som du lærer, vil ændre dit liv grundlæggende både privat og arbejdsmæssigt.

38 Mental Træning Kursus: Mental Træning 1 - Nøglen til succes Du lærer nemme og let tilgængelige metoder til at påvirke stort og småt i din hverdag og dit øvrige liv. Lige fra altid at få en god P-plads til at få større problemstillinger løst på den bedste måde. Mental Træning 1 er mentale programmerings-teknikker til at skabe dit eget liv, lige som du vil, når du vil: Søvn: Du lærer flere teknikker, f.eks. vågne udhvilet efter 1,5 times søvn. Indlæring: Let tilgængelig hukommelsesteknik for studerende og andre med krævende stof, der skal huskes. Kan startes på få minutter. Smerter: Du lærer at fjerne eller mindske alle smerter. Problemer: Problem-løsningsteknik med fokus på målet fremfor selve problemet. F.eks. hvis du er træt af dit job. Realisér dine mål: Du lærer samme teknik, som elitesportsfolk og andre topfolk anvender til at få opfyldt deres mål og drømme. Markedsføring: Teknikken lærer dig at få dit budskab effektivt ud til den rette målgruppe, stor som lille, selvstændig eller direktør. Skab lige hvad du ønsker: I Det Mentale Laboratorie kan du gøre lige, hvad du ønsker, f.eks.: Ordne dit helbred, hente den viden du har brug for eller spørge dine vejledere til råds om alt. Her og nu teknik: Du lærer en her og nu teknik, som du kan benytte til ALT. Den er især god, hvis du hurtigt vil påvirke en situation. F.eks. nå din aftale i tide og straks få en P-plads, få en god eksamen eller godt vejr på din bytur. Kurset er for alle og holdes over to hele sammenhængende dage.

39 Mindfulness Mindfulness betyder Bevidst Nærvær. Mindfulness PLUS er træning for dig, der ønsker ændringer i dit liv, men ikke helt ved, hvor du skal ende og begynde. Gennem meditationer lærer du at være mere til stede i Nu`et. Du vil opnå en stadig større grad af indre ro og balance, så dit liv bliver mere ubesværet. Klarhed gennem meditation Vi udformer de meditationer, som du får til Mindfulness træningen. Gennem dem kommer du i kontakt med dig selv dèr, hvor du kan skabe varig ændring og ikke bare lappeløsninger. Du får en større evne til at observere dine tanker og følelser og skelne mellem, hvad der er hvad. Det sker gennem en guidet og healende meditation, som bringer krop og sind i en dybt afslappet tilstand. Du kommer i en dybere kontakt med dig selv, og det vil påvirke dig og dit liv på nye måder, så du i større grad kan bruge dit fulde potentiale. Meditationen kan du få med hjem på dit eget USB-stik, så du kan få glæde af meditationerne i lang tid fremover. Lær nyt om energi Bagefter arbejder vi med forskellige energetiske teknikker, f.eks. massage som du ikke kan lære andre steder. Teknikkerne vil også medvirke til, at du kommer i en dybere kontakt med dig selv. Dèt, du lærer, kan du også bruge til at behandle andre med. Fra stress til indre ro Når du er i ro og balance, vil du opdage, at du får andre prioriteringer end dem, der før syntes så vigtige. Nu kan du nemlig mærke, hvad du reelt har lyst til og behov for. Du vil i stigende grad kunne observere situationer, tanker og følelser uden at lade dig rive med i formålsløse diskusioner og stressende handlinger. Det er muligt, når du er i dig selv. Når vi er ude af os selv, så melder stressen sig. At være i sig selv er en stor forskel fra at lade sit liv styre primært af tankevirksomhed, som giver de fleste mennesker stress. Du lærer i stedet at handle på din første mavefornemmelse, og det giver indre ro. Praktisk info til Mindfulness PLUS Alle kan deltage i Mindfulness PLUS. Vi starter med den guidede Meditation. Bagefter arbejder vi med de forskellige energetiske teknikker, som vi løbende bygger videre på eller ændrer efter behov. Tag løst tøj på for komforten. Læs mere på LotusHealthCare.dk

40 Workshop Workshop hos dig Effektiv Kommunikation - Brug de rigtige ord Workshoppen er velegnet til alle virksomheder, der ønsker at forbedre arbejdsklimaet blandt de ansatte fra medarbejder til ledelse. Misforståelser starter altid med os selv, fordi vi ikke har kommunikeret vores budskab klart ud. Fordi samme princip gælder i kommunikationen for både ledelse og medarbejdere, bliver misforståelser markant minimeret. På kurset lærer I at kommunikere på en ny effektiv måde ved at bruge nogle andre ord, når I taler. I siger farvel til forklaringer, undskyldninger og inddirekte tale, som står i vejen for enhver effektiv kommunikation. Hver enkelt lærer istedet at sige tingene direkte og tale ud fra sig selv med sine egne ord. Kurset er velegnet for alle og vil ændre deltagernes liv grundlæggende både privat og arbejdsmæssigt. Mennesker med særlige behov - Få en ny forståelse Workshoppen er velegnet for alle, der arbejder med mennesker med særlige behov. Vi kommer ud med en coach og en psykolog til virksomheder, institutioner og til grupper af interesserede, som ønsker hjælp til arbejdet med børn, unge eller voksne med særlige behov eller med forskellige psykiatriske diagnoser. Det kan være sensitivitet, angst, ADHD/ADD, depression, autisme, ordblindhed og OCD. Vi sammensætter workshoppen til modtagerens behov. Mindfulness PLUS - Brug dit fulde potentiale Denne workshop er velegnet til sportsudøveren, der ønsker at forbedre sine sportslige præstationer, men også til virksomhedslederen, der ønsker at videreudvikle sig selv og sine lederegenskaber. Gennem Mindfulness PLUS vil du opnå en større grad af indre ro og balance, så dit liv bliver mere ubesværet. Du bliver mere nærværende i dit daglige liv, så du i større grad kan bruge dit potentiale både i dit professionelle og private liv. PLUS Kampkunst - Selvudvikling gennem selvforsvar Workshoppen er velegnet for alle, der ønsker at opnå balance i krop og sind. PLUS Kampkunst er både selvudvikling og selvforsvar i ét træningsprogram. Selvudvikling har en central rolle, og forsvarssystemet kommer i anden række. Under hele workshoppen vil du opleve, hvor vigtigt det er at have balance i krop og sind og at være i NU`et. Det vil også påvirke dig til nye handlemåder i dit øvrige liv. Der er ingen krav til fysisk form eller styrke.

41 Harmonisering Ofte kan vi som mennesker fornemme noget et sted, som gør, at vi bare ikke trives eller føler os helt tilpas. Det kan f.eks. være i et hus eller på arbejdet. Her kan en harmonisering ændre mistrivsel til trivsel, fordi der lægges den optimale energi ind i det pågældende område efter, at det er renset. Harmonisering hjælper til både bolig og job I hjemmet vil du kunne finde ro og energi til dét, du egentlig gerne vil, fremfor at drive rastløs rundt fra det ene til det andet. F.eks. slapper du bedre af og kan lade op i din stue, mens du i køkkenet oplever en øget kreativ energi. Har du et hjem med støjende og rungende akustik, vil en harmonisering skabe et helt andet lydbillede i dit hjem, så du finder ro på en ny måde. På en arbejdsplads undgår du, at koncentrationen falder i løbet af dagen, og de ansatte laver derfor færre fejl. Samtidig trives medarbejderne meget bedre med hinanden. Kvaliteten af alle de ansattes arbejde vil derfor også blive markant bedre. Effekten af en harmonisering ses med det samme. Folk ændrer helt naturligt adfærd alt afhængig af hvilken energi, der er lagt i det harmoniserede område. Få en harmonisering hvis: Det er svært at trives i hjemmet Kunderne hurtigt forlader butikken uden grund Virksomheden har mange fejl i produkterne Kollegiale konflikter fylder på arbejdspladsen Indkøbscentret oplever konstant udskiftning af lejere i butikkerne Støj forstyrrer de ansatte Du ønsker at optimere akustikken i musiklokalet, lagerhallen m.v. En harmonisering består af følgende punkter: Rensende energi Forseglende energi Harmoniserende energi - f.eks. ro eller kreativitet, afhængig af formålet Harmoniserende og vitaliserende energi - mindsker al skadelig stråling Fokuserings- og arbejdsenergi - f.eks. øget koncentration og trivsel Speciel lokaleenergi efter behov - f.eks. bedre akustik Vi vejleder også i Feng Shui, som via den rette indretning og møblering kan skabe harmonisk energi i hjemmet og på arbejdspladsen. Det kan være en god idé at kombinere harmoniseringen med en opmåling for Jordstråler, da de dræner for energi, giver koncentrationsbesvær og endda kan give sygdom ved længere tids påvirkning.

42 Kampkunst PLUS Kampkunst - Selvudvikling og selvforsvar Vi underviser også i Kampkunst, som er selvudviklings- og selvforsvarstræning på meget højt niveau inspireret af Østens gamle Mestre. Alligevel behøver du ingen forudsætninger overhovedet for at deltage i vores træning. Alle kan være med uanset fysisk form og uden forhåndskendskab til Kampkunst. Forskel på Kampsport og Kampkunst Der er stor forskel på Kampsport og Kampkunst. I Kampsport handler det om fysisk styrke og årelang træning for at beherske teknikkerne. For mange kan den fysiske del også virke voldsom. Du kan derimod hurtigt lære at begå dig indenfor de grundlæggende principper i Kampkunst uden at være fysisk stærk. Og øvelserne foregår stille og roligt. I Kampkunst er fysisk styrke ingen fordel - tværtimod. Du lærer istedet at vende og bruge modstanderens fysiske styrke til din egen fordel, så modstanderens energi bliver vendt imod ham selv og dræner ham, selvom han angriber dig. Du kan derfor meget nemt klare dig mod èn, der er meget større end dig selv. Selvudviklingen er central Kampkunst er både selvudvikling og selvforsvar i ét træningsprogram. Selvudvikling har en central rolle, og forsvarssystemet kommer i anden række. Til Kampkunst kan du intet stille op kun med fysisk styrke. Øvelserne virker kun, når du er i NU et og har dit fokus i dig selv. Modstanderen er sådan set den sekundære. Du er den primære. Du lærer derfor dig selv at kende på en helt ny måde. Til træningen vil du opleve, hvor vigtigt det er at være i balance og at være i NU`et. Det vil også påvirke dig på nye måder i dit øvrige liv, så du lærer at handle mere i overensstemmelse med dig selv. Øget forståelse af energi Kampkunst øger din bevidsthed omkring energi og forståelse af energi på mange niveauer. Du lærer i den forbindelse bl.a., hvordan hjernen påvirker kroppens instinktive reaktioner i forskellige situationer. Du vil derfor få en helt ny forståelse af din modstander, når du forstår, hvad der foregår instinktivt i et menneske, der vil angribe verbalt eller fysisk. Den forståelse kan du bruge i mødet med din modstander. Når du bevarer din ro og har en klar intention i mødet, har det større effekt hos modstanderen. Og jo større kraft modstanderen kommer med, jo stærkere bliver du.

43 Kampkunst Erfaringen følger med ud i dagligdagen Du vil se, at når du bevarer din ro og dit fokus til træningen, kan ingen andre gøre dig noget uanset, hvor meget temperament de kommer brusende med. Når du erfarer, at dit eget fokus og din egen balance overtrumfer alt andet i en træningsøvelse, vil du også i stigende grad kunne bruge den erfaring i dit øvrige liv. Du vil i stigende grad opleve, at du er bedre til at mestre konflikter og stress, uanset om det er i dig selv eller i dine omgivelser. Færre konflikter og mere ro Østens gamle Mestre vidste, at en konflikt altid starter i en persons sind. Den største forståelse, du derfor kan få inden for alle former for Kampkunst er, at standse en konflikt, før den nogensinde er startet. Det gør du netop ved ikke at lade dig påvirke af andre, uanset om de f.eks. er vrede, frustrerede eller stressede. Når du lærer at være upåvirket, rolig og afbalanceret i alt, hvad du møder, bliver konflikterne stadig færre. Alt, hvad du lærer til træningen, vil du således kunne tage med dig ud i dit øvrige liv og få en helt anderledes rolig og afbalanceret hverdag. Praktisk info Du kan få en gratis prøvetime, før du tilmelder dig. Tag noget løst og praktisk tøj på, som er let at bevæge sig i.

44 Vitalisering Grander Teknologi - Vitaliseret vand Mange af de besøgende i vores klinik fortæller, at vandet her smager bedre og føles blødere end almindeligt postevand. Vores vand er bl.a. vitaliseret ved hjælp af Grander Teknologi. Let at få Grander derhjemme For at vores besøgende også kan få glæde af vitaliseret vand derhjemme, tilbyder vi derfor forskellige muligheder indenfor Grander Teknologien. Det er f.eks. let at begynde med en Grander-plade, der kan sættes under mad- og drikkevarerne. Den fylder ingenting og kan også tages med overalt, ligesom en Grander Pen, der er lige til at stikke i lommen. Der er også den mulighed at få Grander Teknologi til hele vandforsyningen ind i huset eller virksomheden, så alt vandet vitaliseres. Vitaliseret vand gavner helbredet Det er ikke kun i Danmark, vi har fået smag for vitaliseret vand. Rundt omkring i verden er de så langt fremme, at man ligefrem kan booke et hotel, der kun har Grander Vand i hanerne. Forskning viser, at vitaliseret vand trænger længere ind i kroppens celler og optages anderledes end almindeligt vand. Kroppen optager flere vitaminer, mineraler, cellesalte, enzymer og hormoner i cellerne end fra almindeligt vand, og det styrker immunforsvaret. Brugere fortæller da også, at problemer med helbredet bliver mindre eller forsvinder. 100% miljøvenlig for industri og produktion I Danmark anvender flere større virksomheder allerede Grander Teknologi med stor tilfredshed. For industri og produktion er Grander Teknologien 100% miljøvenlig og giver sundere og mere smagfulde produkter, større udbytte og store besparelser på f.eks. produktionsudstyret, der behøver mindre vedligeholdelse og holder sig i bedre stand. Fordele ved Grander Teknologien er f.eks.: Vandet smager friskt, da klor og andre kemikalier neutraliseres Husdyr vælger helt naturligt vitaliseret vand frem for almindeligt vand Immunforsvaret forbedres betydeligt, da affaldsstoffer udskilles bedre Kalk forsvinder i f.eks. vandhane og toilet Blomster og grønt holder længere og bliver større med Grander vand Grøntsagsprodukter giver bedre udbytte, og grøntsagerne bliver større

45 Vitalisering Nature s Design - Vitalisering via form og symbol Her i klinikken bruger vi også Nature s Design vandkarafler, som bl.a. tilfører vandet forskellige kvaliteter alt efter hvilket mønster, der er i bunden af den enkelte karaffel. Det kan f.eks. være glæde eller godt helbred. Mange af vores besøgende er glade for at kunne tilføre ekstra kvaliteter til deres Grander vand derhjemme, ligesom vi gør her. Derfor tilbyder vi også forskellige muligheder såsom karafler og drikkeglas. Vitalisering fra naturens grundformler Forskning viser, at vandet vitaliseres efter kun 3 minutter i en Nature s Design karaffel. Mønstret i bunden af karafler og glas er Livets Blomst, som er et årtusind gammelt symbol, der repræsenterer grundformlen i al Skabelse. Mest kendt er Livets Blomst fra vandbasiner i gårdhaver i Mellemøsten. Karaflerne er desuden designet ud fra Det Gyldne Snit, som ligeledes er en grundformel i Skabelsen. Tilsammen tilfører de to formler vandet helt unikke kvaliteter. Det ses f.eks. på fotos af vandets krystaller, der bliver harmoniske og smukke, som mange kender det fra snefnug. Karaflerne frisker luften op Karaflernes form gør dem yderligere vitaliserende ved, at de kan rense luften i et rum. Sæt en Nature s Design karaffel i vindueskarmen, åben vinduet og lad vinden blæse forbi karaflen. Det frisker luften i rummet op.

46 Bogudgivelser Bogen om ADHD & ADD Formålet med denne bog er at give en anderledes forståelse for børn og voksne med ADHD og ADD. Forståelsen er det vigtigste. Så snart forståelsen er der, kan man løse mange af konflikterne på den bedst mulige måde - helt uden diagnoser og medicin. Børn og voksne med ADHD og ADD er ikke syge. De har derimod evner, andre ikke har, men evnerne bliver ofte ikke set på grund af alle konflikterne. Bogen er baseret på viden og erfaringer fra vores behandlingscenter. Selvhjælpsbog til vanskelige situationer Bogen er en informations- og selvhjælpsbog. Her får du som forælder simple og effektive værktøjer, som virker, når du står i vanskelige situationer med dit barn. Bogen indeholder eksempler fra hverdagen, både hvis du har mindre eller større børn. Bogens form med spørgsmål og svar gør, at du som læser kan vælge kun at læse de spørgsmål eller afsnit, der er relevante for dig, når du er i en presset situation. Også unge og voksne med ADHD eller ADD får her en forståelse for, hvem de er, og hvorfor de føler sig anderledes end andre. Bogen om Kræft Bogen giver svar på, hvorfor Danmark er det land i Verden, hvor allerflest mennesker udvikler kræft. Antallet af kræftramte har aldrig været højere. Det på trods af mere viden indenfor sundhedsvæsenet og langt mere forebyggelse. Bogen fortæller, hvad årsagen til kræft er og således også, hvordan kræft kan helbredes - uden kemoterapi, strålebehandlinger eller risiko for tilbagefald. Årsagen til kræft er nemlig en bestemt måde at tænke på, og hvis den kræftramte ændrer sit tankemønster, forsvinder kræften fuldstændigt. Kend årsagen og helbred dig selv Bogen er en informations- og selvhjælpsbog baseret på erfaringerne fra vores behandlingscenter. Som kræftramt får du simple og effektive værktøjer til at ændre dit tankemønster, og du vil tydeligt se, hvorfor du har fået sygdommen. Er du pårørende til en kræftramt, vil du få et indblik i, hvordan du kan hjælpe din syge pårørende. Hvis du er bange for at få kræft, kan bogen give dig et overblik over, hvorfor kræft opstår, og om du er i risiko for at udvikle kræft. Hvis du ikke har det tankemønster, der giver kræft, vil du aldrig få kræft, og du behøver således ikke bekymre dig mere.

47 Bogudgivelser Bogen om Sensitive Børn & Voksne Denne bog giver en ny og anderledes forståelse for sensitive børn og voksnes egenskaber og adfærd. Her er der hjælp at hente, så alle sensitive kan forstå sig selv og få en ubesværet hverdag. Så snart de sensitive forstår sig selv bedre og forstår, hvorfor de føler sig anderledes end andre, begynder de at hvile mere i sig selv, så problemerne mindskes eller forsvinder helt. Hjælp til at forstå sensitivitet Bogen er en informations- og selvhjælpsbog, baseret på erfaringerne fra vores behandlingscenter. Bogen kan lette hverdagen for familier og personer, hvor sensitiviteten skaber problemer. Her er eksempler fra hverdagen, både til børn i forskellige aldre og til sensitive voksne. Du får råd og vejledning med simple og effektive værktøjer, som virker, når du står i vanskelige situationer med dit barn, eller hvis du selv ikke ved, hvordan du skal håndtere et bestemt problem. Let tilgængelig bog for alle Forståelsen og teknikkerne i bogen er brugbare til alle børn og voksne, også selvom der ikke er problemer i hverdagen. Bogens form med spørgsmål og svar gør, at du kan vælge kun at læse de spørgsmål og afsnit, der er relevante for dig. Bogen. one

48 Satsang Spørg om alt mellem himmel og jord Vi holder Satsang fire gange om året for alle interesserede. Satsang er Sanskrit og betyder: At være i samvær med sandheden. Til Satsang kan du få udvidet din horisont og få nye indsigter i Livets store og små spørgsmål. Satsang er en spørgsmål og svar sammenkomst, hvor de fremmødte former indholdet af Satsang i kraft af deres spørgsmål, som selvfølgelig skal være til fælles interesse. Spørgsmål kan f.eks. være: Hvad er meningen med livet? Hvorfor bliver vi syge? Hvordan lærer man at følge sin intuition? Er det godt at hjælpe andre hele tiden? Hvordan lærer man at leve i NU et? Hvad vil det sige at være sensitiv? Hvorfor bliver man stresset? Hvordan er man et godt menneske? Hvor langt og vidt rækker tankens kraft? Arrangementet er gratis, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det. Vi serverer te, kaffe og vand. Læs mere på LotusHealthCare.dk

49 Tema-aften Formålet med Tema-aftenerne er at dele vores behandler-erfaringer, så du kan få del i vores nyere og anderledes forståelse af alle slags sygdomme. ADHD & ADD - Sensitive mennesker i ubalance Mennesker med ADHD og ADD er ikke syge, men meget sensitive og mærker alt omkring dem. Misforståelse af den anderledes adfærd skaber problemerne. Hør, hvordan du kan få et ubesværet liv, hvis du er berørt af ADHD eller ADD. Sensitive børn og voksne - Få en ny forståelse Sensitive mennesker har evner og egenskaber, som giver dem en helt anderledes forståelse af Verden. Deres positive kvaliteter bliver dog ofte misforstået af omgivelserne og omvendt. Få en ny forståelse af sensitive mennesker. Akupunktur - En effektiv behandlingsform Akupunktur er en hurtigvirkende behandlingsform - vi viser hvordan på de fremmødte. Vi anvender både klassiske og moderne akupunkturmetoder. Irisanalyse - En scanning af kroppens helbredstilstand Med en irisanalyse kan vi diagnosticere specifikke sygdomme, da iris viser kroppens helbredstilstand. Vi illustrerer med eksempler fra klinikken. Jordstråler - Påvirker krop og helbred Kom og mærk, hvordan Jordstråler påvirker kroppen. Vi tester, om du er påvirket af jordstråler og viser, hvordan de let kan neutraliseres. Kinesiologi - Et effektivt testredskab Ved smerte eller sygdom kan en kinesiologisk muskeltest vise årsagen og hvilken behandling, der hjælper. Ved testen mærker du tydeligt effekten. Kræft - Kend årsagen og helbred dig selv Vi har gode erfaringer med at hjælpe mennesker med kræft. Det gør vi ud fra vores nye og anderledes viden om årsagen til kræft baseret på Østens Visdom. Vaccination - Bivirkninger og behandling Vi deler vores viden om indholdet i og bivirkningerne af vacciner. Vi har gode erfaringer med behandling af disse. Træf et informeret valg med din nye viden. Menneskelig evolution - LevAfLys.dk At Leve af Lys betyder, at det nu er muligt at ernære sig på en helt ny måde via Universel Energi. Det handler meget lidt om mad og meget mere om friheden, som du får ved at slippe gamle vaner og mønstre. At Leve af Lys handler ikke om totalt spisestop, men derimod om friheden til at vælge, hvad du vil spise og hvornår. Vi fortæller om den nye livsstil, hvor din personlige udvikling får et stort løft.

50 Menneskelig udvikling Lær at leve af LYS At leve af LYS betyder, at det nu er muligt at ernære sig på en helt ny måde via Universel Energi, som det i virkeligheden er. Metoden er unik og giver dig frihed i livet. At lære at leve af Energi er en naturlig del af vores menneskelige udvikling. Det handler ikke om totalt spisestop, men derimod om friheden til at vælge, hvad du vil spise og hvornår. Du vil komme til at nyde mad på en helt anden måde, og du slipper for kedelige pligt-måltider, som blot skal holde dig i live. Sådan kommer du til at leve af Energi I forbindelse med Energi- og Bevidsthedsskiftet den 21. december 2012 fik alle mennesker på hele kloden klargjort et Energi-Center i hjernen, som gør det muligt for alle at begynde at leve af Energi. Det er stadig nødvendigt at få centeret aktiveret, da vi endnu ikke er så langt i vores menneskelige udvikling, at vi selv kan aktivere centeret. Aktiveringen sker gennem en mentaltræningsmeditation samt en speciel initiering - eller healing, som du kun kan få hos os. Når du har fået Energi-Centret i hjernen aktiveret, kan du leve af Universel Energi. Du behøver ikke lave særlige meditationer eller øvelser for at leve af Energi på denne måde. Samtidig udvides din hjernekapacitet med 2-3 %, og det åbner en helt ny verden af muligheder for dig.

51 - Lev af LYS Frigørelse er formålet Formålet er meget mere end blot dèt at frigøre dig fra afhængigheden af mad for at overleve. Frigørelsen fra mad er et værktøj til at slippe gamle vaner og mønstre på mange andre vigtige områder i dit liv. Din personlige udvikling får således et stort løft. Det er et livsvalg og starten på en ny livsstil, hvor du finder ind til dig selv. Flere forskellige kursustilbud Vi har udviklet flere kursustilbud, så du også kan komme til at leve af Energi. Du kan vælge blot at få aktiveret Energi-Centret i hjernen og over tid få gavn af de fordele, som de Universelle Energier giver dig. Vil du gerne have et grundigt helbredstjek og en coaching i forbindelse med aktiveringen af Energi-Centeret, så er det også en mulighed. Efter aktiveringen af Energi-Centret i hjernen kan alle kursister leve af den Universelle Energi. Men det forstår den logiske hjerne endnu ikke, så krop og hjerne er nødt til at lære at arbejde sammen på en ny måde. På vand-diæt for at transformere Som en tredie mulighed kan du derfor gennemføre en vand-diæt. Her lærer den logiske hjerne at forstå, at du nu kan leve af Energi. Når dét sker, opnår du din transformation, og hjernen slipper gamle ur-instinkter omkring mad. Når du går på vand-diæt og transformerer, er du er med til at løfte den kollektive bevidsthed, så det bliver stadig lettere for alle at leve af Energi. I forbindelse med vand-diæten starter en kraftig udrensning af kroppen, hvor du kan opleve mærkbare ændringer både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt, når de gamle mønstre og vaner slippes. Få den bedst mulige start Når du vælger at gennemføre en vand-diæt med vores guidning og understøttende behandling undervejs, sikrer vi os, at kroppen kan klare den kraftige udrensning, der startes under vand-diæten. Vi fraråder, at du går på vand-diæt uden vores professionelle vejledning. Det er en ekstra sikkerhed for dig selv, din krop og dit helbred, så du får det bedst mulige udgangspunkt for din nye måde at leve på. Du kan læse meget mere om at leve af Energi på vores hjemmeside: LevAfLys.dk

52 LotusHealthCare.dk Åbningstider i behandlingscentret Mandag - Fredag kl Lørdag kl Søndag lukket. Tidsbestilling og øvrige henvendelser Ring på telefon Henvendelse i behandlingscentrets åbningstid. Eller på info@lotushealthcare.dk Kørselsvejledning Motorvej E45 - Afkørsel 46. Djurslandsmotorvejen - Afkørsel 17 eller 18. Der er gratis parkering ved behandlingscentret. Bybus nr Stoppested Nordlandsvej/Krogagre. Der er 5-7 minutters gåtur til behandlingscentret. Langengevej 40, 8240 Risskov Telefon

LotusHealthCare.dk. Dit Center for Sundhed Behandling & Selvudvikling

LotusHealthCare.dk. Dit Center for Sundhed Behandling & Selvudvikling LotusHealthCare.dk Akupunktur. Aura-analyse/video. Afdødekontakt Bio-Feedback. Clairvoyance. Coaching. Detox Fjernhealing. Harmonisering. Healing. Homeopati Irisanalyse. Jordstråler. Kampkunst. Kinesiologi

Læs mere

LotusHealthCare.dk. Dit Center for Sundhed Behandling & Selvudvikling

LotusHealthCare.dk. Dit Center for Sundhed Behandling & Selvudvikling LotusHealthCare.dk Akupunktur. Aura-analyse/video. Afdødekontakt Bio-Feedback. Clairvoyance. Coaching. Detox Fjernhealing. Harmonisering. Healing. Homeopati Irisanalyse. Jordstråler. Kampkunst. Kinesiologi

Læs mere

GODE RÅD. Når du lever med smerter ULYKKESPATIENTFORENINGEN.DK

GODE RÅD. Når du lever med smerter ULYKKESPATIENTFORENINGEN.DK GODE RÅD Når du lever med smerter ULYKKESPATIENTFORENINGEN.DK Et liv med kroniske smerter I en tværfaglig smertebehandling samarbejder forskellige faggrupper. Det kan være: Et liv med kroniske smerter

Læs mere

Før du går til lægen

Før du går til lægen 1 Før du går til lægen Det er en god idé at tænke over, hvad du vil sige og spørge om, før du går til lægen. Det er en god idé at skrive de vigtigste ting ned på et stykke papir. Det er god idé at øve

Læs mere

STRESS. En guide til stresshåndtering

STRESS. En guide til stresshåndtering STRESS En guide til stresshåndtering Kend dine signaler Vær opmærksom på følgende symptomer: Anspændthed Søvn Har du problemer med at slappe af? Er du irritabel? Er du anspændt? Er du mere træt end du

Læs mere

ADHD - (damp) Kilde : ADHD-Foreningen

ADHD - (damp) Kilde : ADHD-Foreningen ADHD - (damp) Kilde : ADHD-Foreningen Hvad er ADHD? Bogstaverne ADHD står for Attention Deficit/Hyperactivity Disorder - det vil sige forstyrrelser af opmærksomhed, aktivitet og impulsivitet. ADHD er en

Læs mere

Information til unge om depression

Information til unge om depression Information til unge om depression Sygdommen, behandling og forebyggelse Psykiatri og Social psykinfomidt.dk Indhold 03 Hvad er depression? 03 Hvad er tegnene på depression? 05 Hvorfor får nogle unge depression?

Læs mere

Funktionelle Lidelser

Funktionelle Lidelser Risskov 2011 Psykiater Lone Overby Fjorback lonefjor@rm.dk Psykiater Emma Rehfeld emmarehf@rm.dk Forskningsklinikken for Funktionelle Lidelser, Aarhus Universitetshospital www.funktionellelidelser.dk Funktionelle

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

Guide: Sådan tackler du stress

Guide: Sådan tackler du stress Guide: Sådan tackler du stress Et nyt dansk forskningsprojekt viser, at den bedste stressbehandling er at bevare kontakten til arbejdet Af Trine Steengaard, 16. oktober 2012 03 Arbejd dig ud af stress

Læs mere

Guide til mindfulness

Guide til mindfulness Guide til mindfulness Mindfulness er en gammel buddistisk teknik, der blandt andet kan være en hjælp til at styre stress og leve i nuet. Af Elena Radef. Januar 2012 03 Mindfulness er bevidst nærvær 04

Læs mere

Er du sygemeldt på grund af stress?

Er du sygemeldt på grund af stress? Er du sygemeldt på grund af stress? her er nogle råd om, hvad du kan gøre Vi samarbejder med PsykiatriFonden Denne pjece er blevet til i samarbejde med PsykiatriFonden. I pjecen finder du nogle råd om,

Læs mere

Få ro på - guiden til dit nervesystem

Få ro på - guiden til dit nervesystem Få ro på - guiden til dit nervesystem Lavet af Ida Hjorth Karmakøkkenet Indledning - Dit nervesystems fornemmeste opgave Har du oplevet følelsen af at dit hjerte sidder helt oppe i halsen? At du mærker

Læs mere

INFOSERIEN OM BEVÆGEAPPARATET. Ondt i nakken...

INFOSERIEN OM BEVÆGEAPPARATET. Ondt i nakken... INFOSERIEN OM BEVÆGEAPPARATET Ondt i nakken... Det er meget almindeligt at have ondt i nakken... Nakkesmerter skal behandles aktivt Det er meget almindeligt at have ondt i nakken, og det kan give meget

Læs mere

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 Lyset kan kun opleves. Hvis jeg tør opleve mørket. Mørket kan kun forløses ved lyset. 2 HEALING Healing betyder at gøre hel. Skabe balance. Healeren er en kanal for en energi,

Læs mere

Psykiatrisk fysioterapi: Lyt til din krop og reager på dens signaler!

Psykiatrisk fysioterapi: Lyt til din krop og reager på dens signaler! 03. december 2017 Råd og viden fra fysioterapeuten Psykiatrisk fysioterapi: Lyt til din krop og reager på dens signaler! Af: Freja Fredsted Dumont, journalistpraktikant Foto: Scanpix/Iris Sind og krop

Læs mere

Når det gør ondt indeni

Når det gør ondt indeni Når det gør ondt indeni Temahæfte til udviklingshæmmede, pårørende og støttepersoner Sindslidelse Socialt Udviklingscenter SUS & Videnscenter for Psykiatri og Udviklingshæmning 1 Sygdom Når det gør ondt

Læs mere

Søvnproblemer er udbredt blandt voksne danskere, og omfanget af søvnproblemer er afhængigt af elementer som livsstil, adfærd, psykologisk tilstand og

Søvnproblemer er udbredt blandt voksne danskere, og omfanget af søvnproblemer er afhængigt af elementer som livsstil, adfærd, psykologisk tilstand og Sov godt Søvnproblemer er udbredt blandt voksne danskere, og omfanget af søvnproblemer er afhængigt af elementer som livsstil, adfærd, psykologisk tilstand og faktorer i det omgivende miljø. Undersøgelser

Læs mere

Opfølgningsspørgeskema

Opfølgningsspørgeskema BRS-460 Opfølgningsspørgeskema for undersøgelsen Livskvalitet og Brystkræft Arbejdsmedicinsk Klinik Regionshospitalet Herning Gl. Landevej 61 7400 Herning BR-FUC GENERELT HELBRED OG VELBEFINDENDE SIDE

Læs mere

Afsluttende spørgeskema

Afsluttende spørgeskema BRU-2 Afsluttende spørgeskema for undersøgelsen Livskvalitet og Brystkræft Arbejdsmedicinsk Klinik Regionshospitalet Herning Gl. Landevej 61 7400 Herning BR-Slut GENERELT HELBRED OG VELBEFINDENDE SIDE

Læs mere

Veje til at mestre langvarige smerter

Veje til at mestre langvarige smerter Veje til at mestre langvarige smerter Til dig, der har smerter På de kommende sider kan du finde enkle og gode råd til hvordan du kan arbejde på at mestre dit liv med smerter og forbedre din livskvalitet.

Læs mere

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer.

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. For at nå frem til det, der for dig er det gode liv uden stress og i stedet med gode

Læs mere

Nyhedsbrev. Tema: Kropsterapi. Velkommen til foråret og nye læsere og kunder. www.christinaekmann.dk F O R Å R 2 0 1 4

Nyhedsbrev. Tema: Kropsterapi. Velkommen til foråret og nye læsere og kunder. www.christinaekmann.dk F O R Å R 2 0 1 4 F O R Å R 2 0 1 4 Nyhedsbrev Krop- og psykoterapeut Christina Ekmann Tema: Velkommen til foråret og nye læsere og kunder Så er de første forårstegn kommet, og solen har de sidste par dage skinnet fra en

Læs mere

ECT (Electro-Convulsiv-Terapi)

ECT (Electro-Convulsiv-Terapi) Specialistgangen ECT (Electro-Convulsiv-Terapi) Information til patienter og pårørende Århus Universitetshospital Hospital, Risskov 2010 Hvad er ECT-behandling? ECT-behandlingen er en meget sikker og effektiv

Læs mere

4 trin, der får en stressramt til at slippe stress og genvinde balance, overskud og energi

4 trin, der får en stressramt til at slippe stress og genvinde balance, overskud og energi 4 trin, der får en stressramt til at slippe stress og genvinde balance, overskud og energi Trin 1: Genskab energibalancen Stress opstår, når vi gennem længere tid har brugt mere energi, end vi har fyldt

Læs mere

Kære medlem, patient og familie

Kære medlem, patient og familie Har du cystenyrer? Kære medlem, patient og familie Har du fået diagnosen cystenyrer? Så kan Nyreforeningen hjælpe! Vi arbejder for at skabe gode vilkår, støtte og bedre livskvalitet for både patienter

Læs mere

ANTI STRESS MANUAL 4 TRIN TIL AT KOMME STYRKET UD AF DIN STRESS

ANTI STRESS MANUAL 4 TRIN TIL AT KOMME STYRKET UD AF DIN STRESS ANTISTRESS MANUAL 4 TRIN TIL AT KOMME STYRKET UD AF DIN STRESS FORORD Antistressmanualen er skrevet ud fra faglige kompetencer og personlige erfaringer med stress. Udledt af flere års praktisk erfaring

Læs mere

PeakStates k l i n i k k e n

PeakStates k l i n i k k e n PeakStates k l i n i k k e n Methods for Fundamental Change in the Human Psyche 99% af alle traumer starter før fødslen Nye veje til et liv i balance med PeakStates Harmoni, balance og momentvis lykkefølelse

Læs mere

Tjekliste: Sådan bruger du dine følelser til at hele din krop

Tjekliste: Sådan bruger du dine følelser til at hele din krop Tjekliste: Sådan bruger du dine følelser til at hele din krop Der er en mening med sygdom. Når du forstår den mening, ved du, at din krop er her for at hjælpe dig. Jeg er terapeut og hjælper dig med at

Læs mere

I det følgende har du allerede nu, mulighed for at afprøve nogle af de værktøjer, vi kommer til at arbejde med i terapien.

I det følgende har du allerede nu, mulighed for at afprøve nogle af de værktøjer, vi kommer til at arbejde med i terapien. Stress Hvad kan jeg selv gøre? I det følgende har du allerede nu, mulighed for at afprøve nogle af de værktøjer, vi kommer til at arbejde med i terapien. Omstrukturering af fejlfortolkninger. 1) Træn din

Læs mere

Information om MEDICIN MOD ADHD Til børn og unge

Information om MEDICIN MOD ADHD Til børn og unge Til forældre og unge Information om MEDICIN MOD ADHD Til børn og unge Psykiatri og Social psykinfomidt.dk INDHOLD 03 Hvad er ADHD? 04 Hvordan behandler man ADHD? 05 Medicin mod ADHD 06 Opstart af medicin

Læs mere

Lændesmerter - lave rygsmerter

Lændesmerter - lave rygsmerter Lændesmerter - lave rygsmerter Hvad er lave rygsmerter? Lave rygsmerter er smerter i nedre del af ryggen (lænderyggen), hvor der ikke findes nogen sikker forklaring på smerterne i form af sygdomme eller

Læs mere

Psykiske signaler på stress

Psykiske signaler på stress stress guiden hvad er stress? Denne guide giver dig en introduktion til, hvad stress er og ikke er. Formålet er at gøre dig klogere på, hvornår noget er bekymrende stresssignaler, og hvornår noget er helt

Læs mere

Øreakupunktur. Det Specialiserede Socialområde

Øreakupunktur. Det Specialiserede Socialområde Øreakupunktur Det Specialiserede Socialområde 2 NADA skaber forandringer, starter en indre proces og øger effekten af andre pædagogiske og terapeutiske metoder. Hvad er NADA? NADA øreakupunktur er en metode,

Læs mere

Slip af med hovedpinen

Slip af med hovedpinen Slip af med hovedpinen Stort set alle danskere oplever at have hovedpine en gang imellem. Men der er faktisk noget, du selv kan gøre for at slippe af med den. Blandt andet kan for mange hovedpinepiller

Læs mere

Vejrtrækning pust nyt liv og livskraft ind i din krop

Vejrtrækning pust nyt liv og livskraft ind i din krop Vejrtrækning pust nyt liv og livskraft ind i din krop Der er et ordsprog, der lyder: Åndedræt er liv, og det kan ikke siges bedre. Du trækker vejret for at leve, og din livskvalitet bliver påvirket af,

Læs mere

Hjælp os med at blive klogere på neuropati - resultater

Hjælp os med at blive klogere på neuropati - resultater Hjælp os med at blive klogere på neuropati - resultater Her er det forløbige resultater af vores fortløbende undersøgelse på neuropati.dk dette er resultaterne for de første besvarelser. Alle resultater

Læs mere

Når du eller din partner er alvorligt syg: Sådan kan du støtte dit barn

Når du eller din partner er alvorligt syg: Sådan kan du støtte dit barn ner er Når du eller din partner er alvorligt syg: Sådan kan du støtte dit barn Når en forælder bliver alvorligt syg, bliver hele familien påvirket. Dette gælder også børnene, som i perioder kan have brug

Læs mere

Hvilke problemer kan opstå, hvis det trykkede hoved ikke løsnes helt op? En introduktion til Osteopati for spædbørn og større børn

Hvilke problemer kan opstå, hvis det trykkede hoved ikke løsnes helt op? En introduktion til Osteopati for spædbørn og større børn En introduktion til Osteopati for spædbørn og større børn Det er en almindelig opfattelse at spædbørn og børn ikke bør have nogen strukturel stress eller spænding i sin krop, fordi de er så unge. Virkeligheden

Læs mere

Naturlig hjælp til en god søvn

Naturlig hjælp til en god søvn Naturlig hjælp til en god søvn Forening til oplysning om homøopatiske lægemidler og antroposofisk lægekunst 1 Søvnproblemer Søvnen kaldes også den store helbreder, og en dyb og sund søvn kan udligne mange

Læs mere

Pårørende. Livet tæt på psykisk sygdom

Pårørende. Livet tæt på psykisk sygdom Pårørende Livet tæt på psykisk sygdom Livet som pårørende Det er afgørende, hvordan du som pårørende støtter op om den syge og tager del i det svære forløb, det er, at komme ud af svær krise eller psykisk

Læs mere

Identifikation af SIQ i den fysiske krop, Når den spirituelle intelligens er under udvikling.

Identifikation af SIQ i den fysiske krop, Når den spirituelle intelligens er under udvikling. Institut for Holisme og Forskning Identifikation af SIQ i den fysiske krop, Når den spirituelle intelligens er under udvikling. Udfyld det efterfølgende spørgeskema og find ind til om du er under psykospirituel

Læs mere

DANSK AKADEMI for KROPSTERAPI

DANSK AKADEMI for KROPSTERAPI DANSK AKADEMI for KROPSTERAPI BEHANDLERE Kropsakademiet_12 s brochure_4+4f_sept14.indd 1 08-09-2014 12:20:12 Om STEDET Dansk Akademi for Kropsterapi er et alternativt sundhedshus, hvor vi har et tværfagligt

Læs mere

Smerter. Aarhus Universitetshospital. Forord. Årsagen til smerter

Smerter. Aarhus Universitetshospital. Forord. Årsagen til smerter Smerter Forord Pjecen henvender sig til alvorligt syge patienter og deres pårørende. Ikke alle alvorligt syge patienter har smerter, men mange er bange for at få smerter. Alle kan derfor med fordel læse

Læs mere

ALT OM TRÆTHED. www.almirall.com. Solutions with you in mind

ALT OM TRÆTHED. www.almirall.com. Solutions with you in mind ALT OM TRÆTHED www.almirall.com Solutions with you in mind HVAD ER DET? Træthed defineres som en følelse af mangel på fysisk og/eller psykisk energi, hyppigt oplevet som udmattelse eller træthed. Det er

Læs mere

Alt om. træthed. www.almirall.com. Solutions with you in mind

Alt om. træthed. www.almirall.com. Solutions with you in mind Alt om træthed www.almirall.com Solutions with you in mind Hvad er det? Træthed defineres som en følelse af mangel på fysisk og/eller psykisk energi, hyppigt oplevet som udmattelse eller træthed. Det er

Læs mere

Kemohjerne eller kemotåge En tilstand med påvirkning af kognitionen eksempelvis nedsat koncentrationsevne og hukommelse.

Kemohjerne eller kemotåge En tilstand med påvirkning af kognitionen eksempelvis nedsat koncentrationsevne og hukommelse. Kemohjerne eller kemotåge En tilstand med påvirkning af kognitionen eksempelvis nedsat koncentrationsevne og hukommelse. Ikke en lægelig veldefineret tilstand. Nogle oplever det i forbindelse med behandling

Læs mere

FORBEREDELSE TIL OPERATION

FORBEREDELSE TIL OPERATION FORBEREDELSE TIL OPERATION Hvis du planlægger at få en operation, er der nogle grundlæggende ting, du skal vide. Hver slags operation ligesom hver patient - adskiller sig fra hinanden. Forskellighederne

Læs mere

Mindfulness på arbejde

Mindfulness på arbejde Mindfulness på arbejde Hvad kan støtte os i mindful væren når vi er på arbejde Mayaya Louise Schubert, Tid Til Ro ID Psykoterapeut, Coach og Spirituel Mentor Inviter kroppen med på arbejde Det er fint

Læs mere

Information om BEHANDLING MED ECT

Information om BEHANDLING MED ECT Til voksne Information om BEHANDLING MED ECT Psykiatri og Social psykinfomidt.dk INDHOLD 03 Hvad er ECT? 03 Hvem kan behandles med ECT? 05 Hvordan virker ECT? 05 Hvem møder du i ECT-teamet? 06 Forundersøgelse

Læs mere

Behandling. Symptomer på hjernerystelse kan. En hjernerystelse opstår ved, at

Behandling. Symptomer på hjernerystelse kan. En hjernerystelse opstår ved, at HJERNERYSTELSE, PISKESMÆLD OG HOVEDTRAUMER BEHANDLING - FORHOLDSREGLER OG HVORDAN I de sidste 12 år har jeg behandlet disse skader. I denne ar tikel vil jeg uddybe hvad du skal være opmærksom på Hvorfor

Læs mere

Sådan styrker du samarbejdet med lægen. - og får bedre behandling og livskvalitet

Sådan styrker du samarbejdet med lægen. - og får bedre behandling og livskvalitet Sådan styrker du samarbejdet med lægen - og får bedre behandling og livskvalitet Det handler om indsigt og kontrol I dette hæfte finder du vejledning og konkrete værktøjer til, hvordan du styrker samarbejdet

Læs mere

Med venlig hilsen Hong

Med venlig hilsen Hong Kære læser Du sidder nu med materialet fra mit foredrag. Venligst kontakt mig, hvis du ønsker at kopiere eller gengive tekst og/eller billeder da alt materiale er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke

Læs mere

Stress hvad er det og hvordan håndterer vi det. AM-Gruppen A/S

Stress hvad er det og hvordan håndterer vi det. AM-Gruppen A/S 1 Stress hvad er det og hvordan håndterer vi det AM-Gruppen A/S Mads Trampedach Kontaktoplysninger: Tlf.: 70 107 701 E-mail: kontakt@am-gruppen.dk bringer mennesker og organisationer i balance... 2 bringer

Læs mere

Patientinformation. Depression. - en vejledning til patienter og pårørende. Psykiatrisk Afdeling, Odense - universitetsfunktion

Patientinformation. Depression. - en vejledning til patienter og pårørende. Psykiatrisk Afdeling, Odense - universitetsfunktion Patientinformation Depression - en vejledning til patienter og pårørende Psykiatrisk Afdeling, Odense - universitetsfunktion Depression er en folkesygdom Ca. 150.000 danskere har til hver en tid en depression.

Læs mere

Stress og mindfulness

Stress og mindfulness Stress og mindfulness Hvad er stress? Præsentation af mindfulness principper, åndedrættet og meditation. Værktøjer der kan anvendes i hverdagen. Øget arbejdspres inden for de sidste 5 år Føler sig stresset

Læs mere

Resumé fra foredraget Særligt sensitive mennesker/er du også særligt sensitiv? Susanne Møberg www.moeberg.dk

Resumé fra foredraget Særligt sensitive mennesker/er du også særligt sensitiv? Susanne Møberg www.moeberg.dk Resumé fra foredraget Særligt sensitive mennesker/er du også særligt sensitiv? Susanne Møberg www.moeberg.dk 1. Særligt sensitive mennesker er mere modtagelige over for indtryk, fordi nervesystemet er

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Søvnproblemer er der en naturlig løsning? www.nomedica.dk

Indholdsfortegnelse. Søvnproblemer er der en naturlig løsning? www.nomedica.dk 5 Indholdsfortegnelse Forord 9 Indledning 10 DEL I Får du nok søvn? 12 DEL II Nok og god søvn... hver nat 20 1. Bedre helbred kan give bedre søvn 21 2. Tab dig, hvis du er svært overvægtig 22 3. Regelmæssig

Læs mere

Akut rygtræning. » Livet er bevægelse og uden bevægelse intet liv « » Den, der ikke har tid til at gøre. Akut rygtræning

Akut rygtræning. » Livet er bevægelse og uden bevægelse intet liv « » Den, der ikke har tid til at gøre. Akut rygtræning INGO FROBÖSE Akut rygtræning Lær de rigtige teknikker og få en bedre træning i fitness centeret. Forstå hvordan de forskellige øvelser virker på din krop. Sammensæt dit helt personlige program ud fra dine

Læs mere

Navn: Alder: Telefonnummer:

Navn: Alder: Telefonnummer: Navn: Alder: Telefonnummer: Velkommen til akupunktur behandling hos Jordemoder.dk i samarbejde med Sackmann Akupunktur For at kunne give dig den bedst mulige behandling bedes du udfylde nedenstående spørgeskema

Læs mere

Gode råd om hvordan man kommer af med stress

Gode råd om hvordan man kommer af med stress Gode råd om hvordan man kommer af med stress Først skal du erkende, at du har et problem, at du ikke har det godt og ikke kan gøre det, du gerne vil, og som du plejer at gøre. Din familie, venner og veninder

Læs mere

Om metoden Kuren mod Stress

Om metoden Kuren mod Stress Om metoden Kuren mod Stress Kuren mod Stress bygger på 4 unikke trin, der tilsammen danner nøglen til endegyldigt at fjerne stress. Metoden er udviklet på baggrund af mere end 5000 samtaler og mere end

Læs mere

Forandringer i et menneskes liv sker igennem dets relation til andre mennesker. Derfor er det fornuftigt - eller måske bare naturligt - at drage de

Forandringer i et menneskes liv sker igennem dets relation til andre mennesker. Derfor er det fornuftigt - eller måske bare naturligt - at drage de Frirum for forældre Hvis man rykker i den ene side af en uro, kommer hele uroen i ubalance. Sådan er det også i en familie, når familiens unge får problemer med rusmidler. Skal balancen genoprettes, giver

Læs mere

Stresscoaching. Den hurtigste og mest effektive metode til et liv uden stress. Specialist i stresscoaching, stressbehandling og stresshåndtering

Stresscoaching. Den hurtigste og mest effektive metode til et liv uden stress. Specialist i stresscoaching, stressbehandling og stresshåndtering Stresscoaching Forebyg Stress Stress Coaching Team Den hurtigste og mest effektive metode til et liv uden stress Specialist i stresscoaching, stressbehandling og stresshåndtering Mange tror, at stress

Læs mere

Sorgen forsvinder aldrig

Sorgen forsvinder aldrig Sorgen forsvinder aldrig -den er et livsvilkår, som vi lærer at leve med. www.mistetbarn.dk Gode råd til dig, som kender én, der har mistet et barn. Gode råd til dig, som kender én, der har mistet et barn

Læs mere

Mindfulness kursus en mere mindful hverdag. - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget.

Mindfulness kursus en mere mindful hverdag. - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget. Mindfulness kursus en mere mindful hverdag - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget. Kære læser I materialet kan du læse om kurset i Gentofte

Læs mere

Psykologbistand til medarbejdere i krise

Psykologbistand til medarbejdere i krise Psykologbistand til medarbejdere i krise En medarbejder i krise har brug for hjælp uanset, om krisen er personlig eller arbejdsrelateret. Kriser influerer nemlig på arbejdslivet, motivationen, effektiviteten,

Læs mere

Hvad er stress? skal bare lige Oplever du stress, vil jeg først og fremmest give dig et håb

Hvad er stress?  skal bare lige Oplever du stress, vil jeg først og fremmest give dig et håb Hvad er stress? Kender du til at gå rundt om dig selv og sige, at du har travlt og ikke kan nå alt det, du skal og gerne vil?! Bliver du mere fortravlet over at skulle holde fri?! Når vi stresser eller

Læs mere

TAK TIL Kollegaer og patienter der har været behjælpelig med kritisk gennemlæsning. copyright: SIG smerte FSK

TAK TIL Kollegaer og patienter der har været behjælpelig med kritisk gennemlæsning. copyright: SIG smerte FSK KRÆFT OG SMERTER TEKST OG IDÈ SIG-smerte Speciel Interesse Gruppe Under Fagligt Selskab for Kræftsygeplejersker Februar 2006 Nye pjecer kan rekvireres ved henvendelse til SIG smerte på email: aka@rc.aaa.dk

Læs mere

Hvad er stress? Til dig der ønsker mindre stress og mere trivsel i din hverdag. Danica Forebyggelse & Sundhed, viden og værktøjer

Hvad er stress? Til dig der ønsker mindre stress og mere trivsel i din hverdag. Danica Forebyggelse & Sundhed, viden og værktøjer Hvad er stress? Til dig der ønsker mindre stress og mere trivsel i din hverdag Danica Forebyggelse & Sundhed, viden og værktøjer Hvad er stress? Hvad er stress? var i 2012 på top ti-listen over de mest

Læs mere

Forebyggelse og håndtering af sygefravær. Information om udbygning af 1-5-14 WEBUDGAVE HR-AFDELINGEN

Forebyggelse og håndtering af sygefravær. Information om udbygning af 1-5-14 WEBUDGAVE HR-AFDELINGEN Forebyggelse og håndtering af sygefravær Information om udbygning af 1-5-14 HR-AFDELINGEN BAGGRUND Horsens Kommune prioriterer sunde arbejdspladser. Med sunde arbejdspladser forstår vi et godt fysisk og

Læs mere

Sådan spotter du tegn på stress og psykiske sygdomme, når du møder patienter i mistrivsel

Sådan spotter du tegn på stress og psykiske sygdomme, når du møder patienter i mistrivsel MATERIALE FRA FOREDRAGET Sådan spotter du tegn på stress og psykiske sygdomme, når du møder patienter i mistrivsel LIKE eller CONNECT og få nyheder, tips og info om gratis events Stressekspert og instruktør

Læs mere

Det er meget almindeligt at have ondt i ryggen...

Det er meget almindeligt at have ondt i ryggen... Ondt i ryggen... Det er meget almindeligt at have ondt i ryggen... Ny viden om rygsmerter Det er meget almindeligt at have ondt i ryggen. Der har de senere år nærmest været en revolution i den måde, man

Læs mere

Nervesystemets sygdomme meningitis og hovedpine

Nervesystemets sygdomme meningitis og hovedpine Nervesystemets sygdomme meningitis og hovedpine Meningitis En alvorlig infektion i centralnervesystemet En betændelsestilstand i hjernehinderne og i det subaraknoidale rum Fig. 10.16 1 Årsag til meningitis

Læs mere

Pris kr. 49,- Psykisk førstehjælpskasse til børn

Pris kr. 49,- Psykisk førstehjælpskasse til børn Pris kr. 49,- Psykisk førstehjælpskasse til børn af Tove og Steen Kofoed 0203 0405 Velkommen til denne psykiske førstehjælpskasse til børn. Hæftet indeholder syv små øvelser, der kan afhjælpe barnets tilstand,

Læs mere

DEPRESSION DEPRESSION. både arv og de påvirkninger, du får gennem livet.

DEPRESSION DEPRESSION. både arv og de påvirkninger, du får gennem livet. Depression DEPRESSION Alle mennesker oplever kortvarige skift i deres humør. Det er helt normalt. Ved en depression derimod påvirkes både psyken og kroppen, og humøret svarer ikke til det, man normalt

Læs mere

23 år og diagnosen fibromyalgi

23 år og diagnosen fibromyalgi 23 år og diagnosen fibromyalgi Et ungt menneske, der får stillet diagnosen fibromyalgi, har nogle helt specielle problemstillinger. fibromyalg.dk har interviewet Helle Ovesen om det at være ung med diagnosen

Læs mere

Fra sidelinjen. Foredrag om. kronisk sygdom helbredelse spiritualitet

Fra sidelinjen. Foredrag om. kronisk sygdom helbredelse spiritualitet Fra sidelinjen Foredrag om kronisk sygdom helbredelse spiritualitet Fra sidelinjen, 2014 Tekst, layout og grafisk design: Sandfær-Andersen Fotos: Elgaard Foto Tryk: Morsø Folkeblad Præsentation af kvinden

Læs mere

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn HVORFOR SOVER VI? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

SLIDGIGT GIGT. samt udtalt hypermobilitet kan også være medvirkende årsager til, at du får slidgigt.

SLIDGIGT GIGT. samt udtalt hypermobilitet kan også være medvirkende årsager til, at du får slidgigt. Gigt SLIDGIGT Slidgigt er den hyppigste form for gigt. Omkring halvdelen af den voksne befolkning over 40 år har tegn på slidgigt i et eller flere led og alle får det, hvis de lever længe nok. Slidgigt

Læs mere

TEMP-TEAMS TRIVSELSPOLITIK

TEMP-TEAMS TRIVSELSPOLITIK TEMP-TEAMS TRIVSELSPOLITIK Indhold Vi forebygger Som medarbejder Som gruppe Som leder Som ledelse Som organisation Hvad er stress Hvis det går galt hvad så? TEMP-TEAMS TRIVSELSPOLITIK Trivsel hænger tæt

Læs mere

FREMME AF UNGES MENTALE SUNDHED

FREMME AF UNGES MENTALE SUNDHED FREMME AF UNGES MENTALE SUNDHED PSYKIATRIFONDENS PROGRAM DEPRESSION DEPRESSION 1 PROGRAM Viden om: Hvad er en depression? Hvor mange har en depression? Hvornår har man egentlig en depression? Film om depression

Læs mere

Handleplan for bedre psykisk sundhed 2015-2018

Handleplan for bedre psykisk sundhed 2015-2018 Handleplan for bedre psykisk sundhed 2015-2018 Med Københavns sundhedspolitik ønsker vi, at københavnerne skal leve med bedre livskvalitet og have lige muligheder for et godt og langt liv. Mange københavnere

Læs mere

Information om Lyrica (pregabalin)

Information om Lyrica (pregabalin) Information om Lyrica (pregabalin) Denne brochure er til dig, der er i behandling med lægemidlet Lyrica, og er et supplement til den information om din sygdom og medicin, som du har fået af din læge. Hvilke

Læs mere

Inspiration til en bedre nats søvn Sov bedre

Inspiration til en bedre nats søvn Sov bedre Sov bedre Kolding Kommune Senior- og Socialforvaltningen Hvorfor sover vi? Vi sover for at få energi til at være vågne. Hvordan bruger du pjecen? I denne pjece finder du tips til at få vaner, som kan give

Læs mere

Behandling af Myelomatose med cyklofosfamid og Dexamethason

Behandling af Myelomatose med cyklofosfamid og Dexamethason Patientinformation Behandling af Myelomatose med cyklofosfamid og Dexamethason - Hæmatologisk Afsnit Velkommen til Vejle Sygehus Medicinsk Afdeling 1 rev. aug. 2011 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2

Læs mere

Når mor eller far har en rygmarvsskade

Når mor eller far har en rygmarvsskade Når mor eller far har en rygmarvsskade 2 når mor eller far har en rygmarvsskade Til mor og far Denne brochure er til børn mellem 6 og 10 år, som har en forælder med en rygmarvsskade. Kan dit barn læse,

Læs mere

Dalby Børnehuse. Vejledning i forbindelse med sygdom.

Dalby Børnehuse. Vejledning i forbindelse med sygdom. Dalby Børnehuse Vejledning i forbindelse med sygdom. Når jeres barn starter i institutionen: I den første periode jeres barn er i institutionen, kan I opleve, at jeres barn er mere modtageligt for sygdomme,

Læs mere

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Krop og psyke hænger sammen, så du kan ikke lære at leve uden stress uden at fokusere og ændre på både det fysiske og psykiske element. I dette afsnit sætter

Læs mere

Stress, sygdom og sygefravær

Stress, sygdom og sygefravær Stress, sygdom og sygefravær Viborg Stift, Viborg 13. august 2019 www.ppclinic.dk Jesper Karle Speciallæge i psykiatri, dr. med. Forebyggelse, udredning og behandling Vi tror ikke på sygemelding som behandling

Læs mere

S O V G O D T E B O G

S O V G O D T E B O G S O V G O D T E B O G FORFATTER P I A T I N G S T E D T 01 S Ø V N E R E N V I T A M I N P I L L E DET BEDSTE DU KAN GØRE FOR DIT HELBRED 02 N Å R V I I K K E S O V E R G O D T PÅVIRKER DET PÅ BÅDE KORT

Læs mere

Hvis belastningerne overstiger ressourcerne Kigger på: Selve bealstningen Reaktionen på belastningen Samspillet mellem belastningen og reaktionen

Hvis belastningerne overstiger ressourcerne Kigger på: Selve bealstningen Reaktionen på belastningen Samspillet mellem belastningen og reaktionen Hvis belastningerne overstiger ressourcerne Kigger på: Selve bealstningen Reaktionen på belastningen Samspillet mellem belastningen og reaktionen Stress er: en tilstand af spænding, som opstår, når hændelser

Læs mere

ELEKTRONISK SMERTESTILLENDE OG UDRENSENDE LYMFEDRÆNAGE

ELEKTRONISK SMERTESTILLENDE OG UDRENSENDE LYMFEDRÆNAGE ELEKTRONISK SMERTESTILLENDE OG UDRENSENDE LYMFEDRÆNAGE Hvordan kan dette være interessant/relevant for dig? Jo - hvis du f.eks. har problemer med: Ødemer/Væskeophobninger og andre hævelser Hudproblemer,

Læs mere

HIV, liv & behandling. Krop og psyke

HIV, liv & behandling. Krop og psyke HIV, liv & behandling Krop og psyke Denne folder er beregnet til hiv-smittede, som ønsker information om de fysiske og psykiske sider ved at leve med hiv. Folderen indgår i serien Hiv, liv og behandling,

Læs mere

Endometriose og mave-tarmproblemer

Endometriose og mave-tarmproblemer Endometriose og mave-tarmproblemer Mange kvinder med endometriose oplever mave-tarmproblemer af den ene eller den anden slags, herunder udfordringer omkring toiletbesøg. Årsagerne til disse problemer kan

Læs mere

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 A N D H E D E N O MH O L I T I KH E A L I N G R A MU J E N E N Indhold Om forfatteren 3 Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 jæl 28 Reinkarnation 29 Tidligere

Læs mere

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig.

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig. 15.09.2016 September meditation Episode 3 Velkommen til den tredje episode af september meditations serien. Jeg hedder Merethe Bonnesen, og de syv ærkeengle fra første episode er netop trådt ind i feltet

Læs mere