V E D T Æ G T E R

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "V E D T Æ G T E R ---------------------------------"

Transkript

1 ANDELSHAVERNE TJØRNEBJERG BALLERUP 1. V E D T Æ G T E R Foreningens navn er ANDELSHAVERNE TJØRNEBJERG og dens hjemsted er Ballerup Kommune. Navn, hjemsted og formål. Foreningens formål er at eje, administrere, og forvalte det som kolonihaveområde udlagte areal, der udgøres af matr. nr. 4k, 5n, 5z, 7b, 12a, 13 og 31, Pederstrup by, Pederstrup, og matr. nr. 13t, Ballerup by, Pederstrup. 2. Foreningen forestår selv optagelsen af sine medlemmer, hvorom gælder følgende regler: Medlemskab. a. Ingen kan optages som medlem uden at pågældende samtidig - gennem køb, gave, arv, skifte eller bodeling - opnår rådighed over en i området eksisterende have. b. Ingen kan have rådighed over en i området eksisterende havelod uden samtidig at være medlem af foreningen. c. Kun myndige personer kan optages som medlem. d. Ingen kan erhverve rådighed over mere end en havelod i området. e. Et medlem skal på forlangende overfor bestyrelsen kunne dokumentere at have rådighed over en bolig til helårsbeboelse, beliggende i hovedstadsregionen, og at være tilmeldt folkeregistret på helårsboligens adresse. f. Ved optagelsen erlægges et gebyr svarende til den til enhver tid gældende kvartalsvise haveafgift. g. Ved optagelsen forpligter et medlem sig tilmelding til NETS. h. Et medlemskab er bindende fra datoen for optagelsen at regne og det vedvarer indtil det efter reglerne i 3 eller 7 lovligt kan bringes til ophør. i. Afgår et medlem ved døden er afdødes ægtefælle, eller samlever med hvem den afdøde har levet i et ægteskabslignende forhold i mindst 2 år forud for dødsfaldets indtræden, egne børn, samt samlevers børn, berettiget til at at indtræde i medlemskabet. Der erlægges ikke indmeldelsesgebyr og det skal overfor bestyrelsen dokumenteres ved forelæggelse af skifteretsattest og/eller arveanmeldelse at vedkommende ved bobehandlingen er tillagt adkomst til havelodden. Forelæggelse af arveanmeldelse kan - efter det fremtidige medlems ønske - erstattes af forelæggelse af skifteretsattest, bilagt en af samtlige arvinger underskrevet erklæring om til hvem adkomst til havelodden er faldet i arv. j. I tilfælde af separation eller skilsmisse er den af ægtefællerne, der ved bodelingen tillægges adkomst til havelodden, berettiget til at fortsætte medlemsskabet uden erlæggelse af indmeldelsesgebyr, når en af begge parter underskrevet bodelings - overenskomst forelægges bestyrelsen. I stedet for bodelingsoverenskomst kan forelægges en af begge parter underskrevet erklæring om hvem der ved bodelingen er tillagt adkomst til havelodden.

2 2. k. Et medlem kan dog undtaget i fortabelse af medlemskab ved eksklusion jvf. 8.- overdrage sin havelod til egne børn, samlevers børn, en af egne søskende eller en af egne forældre uden vurdering og uden erlæggelse af indmeldelsesgebyr. Der skal inden overdragelse af havelod foretages syn. I sådanne tilfælde betales en eventuel ny navneplade efter regning. l. Det påhviler et medlem til enhver tid at holde bestyrelsen orienteret om enhver ændring af adresse, telefonnummer, og . Ligeledes om dødsfald eller skilsmisse, såfremt afdøde/fraskilte var ejer/medejer af haven. m. Optagelsen er først bindende for Andelshaverne Tjørnebjerg når et bestyrelsesmedlem under iagttagelse af ovenstående regler har godkendt denne og har underskrevet have - overdragelsesdokumentet. 3. Udtræden af Andelshaverne Tjørnebjerg kan kun ske i forbindelse med samtidig afståelse af havelod. Ønsker et medlem at afstå sin havelod, skal vedkommende - før havelodden udbydes til salg - rette henvendelse herom til bestyrelsen, hvorefter følgende regler gælder: a. Gennem det nedsatte vurderingsudvalg foretages - i overensstemmelse med de til enhver tid for Kolonihaveforbundet for Danmark, Hovedstadsregionen, Kreds II, gældende retningslinier - en vurdering af haveandel, haveanlæg, kloak og bebyggelse. b. Vurderingsudvalget er under vurderingsforretningen forpligtet til at påse, at haveloddens bebyggelse opfylder bestemmelserne i det til enhver tid gældende bygningsreglement samt bestemmelserne i den på Andelshaverne Tjørnebjerg s område lyste deklaration. Overtrædelser af nævnte bestemmelser skal fremgå af vurderingspapirerne og skal indberettes til bestyrelsen. c. Vurderingsudvalget/bestyrelsen er berettiget til at afgive indstilling om afhjælpning af mangler i forbindelse med haveanlæg og bebyggelse, ligesom udvalget kan afgive indstilling om fjernelse af bebyggelser, hvor disse skønnes at være af så ringe kvalitet, at de strider mod foreningens tarv i almindelighed. d. Efter modtagelse af indstilling i henhold til punkt b og c påhviler det bestyrelsen at træffe endelig afgørelse. e. Vurderingsresultatet, samt eventuelle afgørelser, der træffes af bestyrelsen i henhold til punkt d, meddeles det udtrædende medlem skriftligt. f. Det udtrædende medlem har ret til at indanke vurderingsresultatet for det af Kolonihaveforbundet for Danmark, Hovedstadsregionen, Kreds II, nedsatte ankenævn. Eventuel anke skal indgives senest 14 dage efter modtagelsen af den i punkt e nævnte meddelelse. Ankenævnets afgørelse er endelig og inappellabel. Det udtrædende medlem bærer alle omkostninger i forbindelse med ankesagen. g. For vurderinger i forbindelse med afståelse betaler det udtrædende medlem et gebyr svarende til den til enhver tid gældende haveafgift. Ved manglende fremmøde eller for sen aflysning af bestilt vurdering, senest dagen før, betales en afgift på 50% af denne afgift.

3 3. h. Det utrædende medlem skal fremvise ny tingbogsattest for bebyggelse på haveloddet inden overdragelse kan finde sted.. i. Det udtrædende medlem frigøres først for sine medlemsforpligtelser når et bestyrelsesmedlem - jvf. 2 - har godkendt optagelse af det nye medlem, og når alle forfaldne ydelser i medlemsforholdet er betalte. 4. Medens medlemskab af Andelshaverne Tjørnebjerg består, er såvel medlemmet som dettes husstand forpligtet til at overholde deklarationen for området, samt foreningens vedtægter og ordensregler, således som de til enhver tid er udformet og vedtaget af en lovlig generalforsamling. Endvidere er medlemmernes gæster forpligtet til at overholde de i ordensreglerne fastsatte bestemmelser 5. Medlemmerne hæfter solidarisk for de af foreningen indgåede forpligtelser, for hvilke der er skabt hjemmel gennem vedtagelse på en generalforsamling. Ansvar og hæftelse Dette ansvar kan dog først gøres gældende overfor de enkelte medlemmer, når det har vist sig umuligt at opnå dækning hos Andelshaverne Tjørnebjerg. 6. Hvert medlems andel i Andelshaverne Tjørnebjerg s formue og rådighedsretten til det erhvervede havelod kan ikke gøres til genstand for arrest eller eksekution for nogen Andelshaverne Tjørnebjerg uvedkommende gæld. 7. Foreningens samlede bestyrelse kan ophæve medlemskabet, eller indstille til eksklusion ved en generalforsamling, hvis medlemmet i væsentlig grad misrøgter haveloddet, groft tilsidesætter bestemmelser pålagt området ude fra, i væsentlig grad modarbejder Andelshaverne Tjørnebjerg s interesser, eller på tilsvarende måde tilsidesætter foreningens til enhver tid gældende deklaration, vedtægter, og ordensbestemmelser Eksklusion Grov tilsidesættelse af bestemmelserne pålagt området udefra, er f,eks. overtrædelse af forbudet om benyttelse af kolonihavehuset til helårsbeboelse. De i henhold til deklarationsbestemmelserne påtaleberettigede kan - jvf. deklarationens 12, stk. 2 - forlange at overtrædelse af deklarationens bestemmelser medfører, at Andelshaverne Tjørnebjerg bringer overtræderens medlemskab til ophør. Fremsættes af de påtaleberettigede et sådan forlangende, kan den samlede bestyrelse ekskludere medlemmet. Det til eksklusion indstillede medlem har adgang til, taleret, og stemmeret på den generalforsamling, hvor dets sag behandles. Vedtager generalforsamlingen eksklusion af medlemmet, bortfalder pågældendes tale og stemmeret.

4 4. 8. Når medlemsretten fortabes ved eksklusion skal dette meddeles den ekskluderede ved anbefalet skrivelse. Inden forløbet af en måned fra skrivelsens dato er det ekskluderede medlem forpligtet til at træffe foranstaltninger til afståelse af sin havelod, jvf. 3. Det ekskluderede medlem er forpligtet til at fraflytte sin havelod senest tre måneder efter at en samlet bestyrelse eller en generalforsamling har vedtaget eksklusion, og medlemmet kan om fornødent udsættes med fogedens bistand. Det ekskluderede medlem kan ikke overdrage / sælge sin havelod til et af egne børn, en af egne søskende eller en af egne forældre ej heller kan haveloddet overtages af ægtefælle / samlevers familie. Såfremt et ekskluderet medlem ikke aktivt virker for at afhænde sin havelod, er Andelshaverne Tjørnebjerg berettiget, men ikke forpligtet, til at overtage havelod og bebyggelse, og afhænde det på de efter bestyrelsens skøn bedst opnåelige vilkår. Afhændelsesbeløbet - med fradrag af ethvert tilgodehavende, foreningen måtte have hos den udtrædende (herunder forfaldne medlemsydelser, vurderingsgebyr, sagsomkostninger, advokatomkostninger, retsgebyrer m.v.) - udbetales af Andelshaverne Tjørnebjerg til det ekskluderede medlem uden ugrundet ophold efter beløbets modtagelse. 9. Det påhviler Andelshaverne Tjørnebjerg s medlemmer at betale en haveafgift, der fastsættes på hvert års ordinære generalforsamling. Haveafgift. Haveafgiften betales kvartårlig og forfalder til betaling den første i månederne januar, april, juli og oktober. Er haveafgiften ikke indbetalt inden udgangen af forfaldsmåneden, udsendes en rykkerskrivelse og restancen tillægges et gebyr på kr.100,00. Dersom et medlem ikke umiddelbart efter påkrav berigtiger restancen, er bestyrelsen berettiget til - uden yderligere varsel - at overgive restancen med tillæg af gebyr samt yderligere morarenter (2 % pr. påbegyndt måned, regnet fra forfaldsdagen) til retslig incasso. Alle med incasseringen forbundne omkostninger påhviler det pågældende medlem. Kassereren kan efter skriftlig anmodning, der skal være fremsat før forfaldsdagen, give henstand med betaling af haveafgiften i indtil tre måneder til et medlem, der på grund af sygdom eller arbejdsledighed ikke ser sig i stand til at betale rettidigt. Bestyrelsen kan efter skriftlig anmodning i ganske særlige tilfælde bevilge henstand udover tre måneder. 10. Til at varetage den daglige ledelse af foreningen og til at udføre generalforsamlingens beslutninger, vælger generalforsamlingen en bestyrelse på syv medlemmer. Bestyrelse. Bestyrelsens formand og kasserer vælges direkte af generalforsamlingen. Formand og to bestyrelsesmedlemmer er på valg i alle ulige årstal. Kassereren og tre bestyrelsesmedlemmer er på valg i alle lige årstal. Alle valg til bestyrelsen er gældende for en periode på to år ad gangen. Genvalg kan finde sted.

5 5 Som bestyrelsesmedlem kan kun vælges een person fra samme husstand. På hvert års generalforsamling vælges tillige - for en periode på to år - en bestyrelsessuppleant. Genvalg kan finde sted. 11. Andelshaverne Tjørnebjerg s bestyrelse har påtaleret overfor medlemmers tilsidesættelse af bestemmelser, fastsat i foreningens vedtægter og ordensregler samt i den på området tinglyste deklaration. For overtrædelse af foreningens vedtægter og ordensregler samt af den for området tinglyste deklaration kan bestyrelsen tildele en mundtlig eller en skriftlig advarsel. I yderligere gentagelsestilfælde kan den samlede bestyrelse ikende det pågældende medlem bøder. Enhver bødeidømmelse skal meddeles det pågældende medlem skriftligt. Bøden forfalder til betaling 14 dage efter meddelelsens fremsendelse. Indbetalinger efter denne dato går forlods til dækning af den idømte bøde. Klage over en idømt bøde kan af medlemmet forelægges på førstkommende, ordinære generalforsamling, hvis afgørelse er endelig. Såfremt et medlem ønsker bødesagen forelagt en generalforsamling skal dette meddeles bestyrelsen skriftligt inden betalingsfristens udløb. Eventuel klage over en idømt bøde har ikke opsættende virkning på bødens betaling. 12. Formanden repræsenterer foreningen udadtil og fører forsæde under bestyrelsesmøder. Bestyrelsesmøder afholdes når formanden eller to bestyrelsesmedlemmer ønsker det, dog mindst fire gange årligt. Bestyrelsen er beslutningsdygtig når mindst halvdelen af dens medlemmer er til stede. Alle beslutninger træffes ved simpel stemmeflerhed. I tilfælde af stemmelighed gør formandens stemme udslaget. Over de på bestyrelsesmøder førte forhandlinger og trufne beslutninger føres referat. Ethvert bestyrelsesmedlem kan kræve at få dets mening tilført referatet. Udebliver et bestyrelsesmedlem fra to på hinanden følgende bestyrelsesmøder uden lovligt og forud anmeldt forfald er vedkommende bestyrelsesmedlem pligtig til at udtræde af bestyrelsen, og en bestyrelsessuppleant indkaldes. Bestyrelsen oppebærer et honorar, der optages på foreningens budget og godkendes af generalforsamlingen. Bestyrelsen er berettiget til at oppebære diæter og rejsegodtgørelse under møder og rejser i foreningsanliggender.

6 Bestyrelsen konstituerer sig selv og fastsætter selv sin forretningsorden. Desuden nedsættes i det mindste følgende faste udvalg: Udvalg. a. Vurderingsudvalg, hvortil udpeges tre medlemmer af bestyrelsens midte. b. Ordensudvalg, hvortil udpeges to medlemmer af bestyrelsens midte. Ordensudvalget tiltrædes af tre af generalforsamlingen af sin midte valgte medlemmer uden for bestyrelsens kreds. Valg til ordensudvalget gælder for to år ad gangen og foretages på generalforsamlingen i alle lige årstal. Genvalg kan finde sted. Ordensudvalget har påtaleret overfor overtrædelser af foreningens ordensreglement. Ordensudvalget kan til bestyrelsen indberette gentagne og vedvarende overtrædelser af ordensreglementet, hvorefter bestyrelsen træffer nødvendige foranstaltninger til at få overtrædelserne bragt til ophør. 14. Kassereren forestår foreningens økonomi og regnskabsførelse og skal løbende holde bestyrelsens øvrige medlemmer orienteret om regnskabets stilling. Økonomi. Kassereren må ikke ligge inde med større kontantbeholdning end kr ,-. Overskydende beløb skal være indestående i pengeinstitutter på konti, lydende på foreningens navn. 15. Foreningen forpligtes ved underskrift af formanden og kassereren i forening. køb og salg af fast ejendom, pantsættelse, låneoptagelse, indgåelse af deklarationer og lignende, kræves dog forudgående vedtagelse på en generalforsamling, samt underskrift af den samlede bestyrelse. Tegning. 16. Foreningens regnskabsår er kalenderåret. Årsregnskabet, der skal indeholde et driftsregnskab og en status, udarbejdes i overensstemmelse med god regnskabsskik og under omhyggelig hensyntagen til tilstædeværende værdier og forpligtelser. Regnskab og revision. 17. Til at foretage revision af foreningens årsregnskab vælger generalforsamlingen af sin midte to revisorer. Der vælges en revisor hvert år, gældende for to år ad gangen. Genvalg kan finde sted. Ved årsafslutningen skal revisorerne påtegne det aflagte årsregnskab og herunder afgive attest for at beholdningers tilstedeværelse er konstateret, og fundet i orden.

7 7. Såfremt revisorerne under deres arbejde konstaterer forhold, der giver anledning til bemærkninger, kan de lade udarbejde et notat, der tilstilles bestyrelsen. Notatet forelægges det førstkommende bestyrelsesmøde til behandling, og underskrives af samtlige bestyrelsesmedlemmer. På hvert års generalforsamling vælges for en periode på to år ad gangen en revisorsuppleant. Genvalg kan finde sted. 18. Det reviderede årsregnskab underskrives af formanden, kassereren og de to revisorer, hvorefter det forelægges på det førstkommende bestyrelsesmøde. Det reviderede og underskrevne årsregnskab udsendes til medlemmerne sammen med indkaldelsen til den ordinære generalforsamling. 19. Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år inden udgangen af maj måned og indkaldes af bestyrelsen med mindst tre ugers skriftlig varsel. Generalforsamling. Forslag, der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, skal skriftligt være foreningens formand i hænde senest hvert års 1 april. Ønsker forslagsstiller ekspertbistand til fremlæggelse af forslaget, skal dette anføres samtidigt med indsendelse af forslaget. Generalforsamlingenbeslutter herefter om ekspertbistand får taleret. Rettidigt indkomne forslag anføres - eventuelt i forkortet form - i indkaldelsen. Med indkaldelsen skal følge en dagsorden, der i det mindste skal indeholde følgende punkter: a. Formanden aflægger bestyrelsens beretning for foreningens virke siden sidste generalforsamling. b. Kassereren fremlægger det reviderede årsregnskab til godkendelse. c. Indkomne forslag. d. Forelæggelse af budget til godkendelse. e. Valg til bestyrelse, revision m. v. For at kunne vælges til bestyrelse, revision m. v. skal opstillede kandidater være til stede på den pågældende generalforsamling, eller - såfremt de har forfald - skriftligt have afgivet erklæring om at være villig til at modtage valg. 20. Ekstraordinær generalforsamling afholdes når bestyrelsen finder det påkrævet, eller når mindst 25% af foreningens medlemmer overfor bestyrelsen fremsætter skriftlig og motiveret begæring herom med angivelse af de punkter, der ønskes behandlet på den ekstraordinære generalforsamling.

8 8. Modtages begæring fra medlemmer om afholdelse af ekstraordinær generaforsamling, skal bestyrelsen senest en måned efter begæringens modtagelse indkalde generalforsamlingen med mindst 14 dages skriftlig varsel. 21. Adgang til og taleret på generalforsamlinger har ethvert medlem og dettes ægtefælle / samlever. Hvert medlem (havelod) har en stemme, der kan benyttes af medlemmet selv eller af dettes ægtefælle / samlever. Stemmeafgivning ved fuldmagt kan ikke finde sted. Når et medlem og dettes ægtefælle / samlever er i restance med haveafgift eller anden pligtig ydelse i medlemsforholdet, kan stemmeretten ikke udøves. Bestyrelsen kan - når særlige forhold gør sig gældende - indkalde eksperter til at forelægge, og diskutere enkeltsager på generalforsamlingen. Sådanne indkaldte har ikke stemmeret. 22. Generalforsamlingen vælger en dirigent, der leder forhandlingerne, og lader nødvendige afstemninger afholde. Almindelige afstemninger foregår ved håndsoprækning, men skal ske skriftligt når enten dirigenten, tre bestyrelsesmedlemmer eller 10% af de fremmødte medlemmer forlanger det. Valg af bestyrelsesmedlemmer, revisorer, ordensudvalgsmedlemmer og suppleanter skal altid ske skriftligt såfremt der er opstillet flere kandidater, end der skal vælges. Afstemning om forslag, hvis vedtagelse kræver kvalificeret majoritet, skal altid foregå skriftligt. Står stemmerne om et forslag lige - hvor kvalificeret majoritet ikke kræves - er forslaget forkastet. Forslaget kan herefter tidligst genfremsættes på næste års ordinære generalforsamling. Generalforsamlinger er beslutningsdygtige uanset antallet af de fremmødte jvf. dog 23. Generalforsamlinger træffer alle almindelige beslutninger ved simpel stemmeflerhed. Til beslutninger af vedtægtsændringer og om indgåelse af forpligtelser som nævnt i 15, stk. 2, kræves, at forslaget vedtages med mindst 2/3 majoritet af de afgivne stemmer. 23. Til opløsning af foreningen kræves afholdelse af en generalforsamling, hvor forslag herom har været optaget som et særskilt punkt på den udsendte dagsorden. Opløsning.

9 9. For vedtagelse af forslaget kræves, at mindst 3/4 af foreningens medlemmer er til stede og at mindst 2/3 af de afgivne stemmer er for forslaget. Er 3/4 af foreningens medlemmer ikke til stede ved generalforsamlingen, men har mindst 2/3 af de afgivne stemmer været for forslaget, kan bestyrelsen - senest 30 dage efter - indkalde en ny generalforsamling, hvor forslaget kan vedtages - uanset de fremmødte medlemmers antal - med mindst 2/3 majoritet af de afgivne stemmer. 24. Den generalforsamling, der endelig vedtager foreningens opløsning, vælger tre likvidatorer, der forestår afviklingen af foreningens eventuelle forpligtelser og foretager fordeling af foreningsformuen. I konstateret over - eller underskud ved foreningens afvikling deltager de enkelte medlemmer i forhold til deres foreningsandel, udregnet på basis af de enkelte havelodders størrelse i kvadratmeter Således vedtaget på Andelshaverne Tjørnebjerg s ordinære generalforsamling den 20 maj 2012.

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Formål og virke 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal i overensstemmelse med de bestemmelser,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården

Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Toftegården Og dens hjemsted er: Matr. Nr. 10S, Avedøre by 2 Foreningens formål Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A.

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. 1 Foreningens navn Foreningens navn er Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. (forkortet FBL) 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er Brejning Strand

Læs mere

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager Vedtægter for "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager. Vedtaget på generalforsamlingen 25. Oktober 2013 l Foreningens navn er "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager". Stiftelsen

Læs mere

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark 1. Hjemsted og værneting. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Ore Strandpark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Guldborgsund Kommune,

Læs mere

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 1. Navn Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 stk. 1. Foreningens navn er BIRKEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING, dens hjemsted er Ballerup kommune. stk. 2. Foreningens område

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Kapitel 1: Navn, Hjemsted og Formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Stjerneparken. Stk. 2. Grundejerforeningen område er del af matr. nr. 4. a.

Læs mere

VEDTÆGTER

VEDTÆGTER VEDTÆGTER Navn 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Trippendalsparken og omhandler rækkehusene med adressen Tjørnehusene 4 52 samt Poppelhusene 16 50 og 3 51 i Albertslund Kommune. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen

Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen Kapitel 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rønnevangen. 2. Grundejerforeningens hjemsted er 8471 Sabro, Aarhus Kommune.

Læs mere

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup VEDTÆGTER for Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen HVIDE KLINT, Svenstrup. 2. Foreningen omfatter alle parceller udstykket fra matr. nr. 4b Svenstrup by,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 2. Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 3.

Læs mere

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 VEDTÆGTER For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Vesterled beboerrepræsentation efterfølgende kaldet Foreningen.

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav.

Vedtægter. Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav. Vedtægter. 1. NAVN OG OMRÅDE Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Dens område omfatter udstykning af matr. nr. 4n Skt. Jørgensmark under Odense

Læs mere

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN Grundejerforeningen Højgårdstoften Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN 20. april 2010 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Højgårdstoften: Dens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Nærværende

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN.

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Side 1 af 6 V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. 2. Foreningens hjemsted er Lejre kommune under Roskilde

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN"

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN Vedtægter for Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN" Navn/hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Tranegården 2 Foreningens hjemsted er Hjørring kommune under Hjørring ret, der er foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Slangerup Kommune og med værneting ved

Læs mere

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE Love for DANSKE KLOAKMESTRE 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Kloakmestre, med binavn Foreningen af Autoriserede Kloakmestre i Danmark. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R. for H/F Lilletoften

Vedtægter for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R. for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R for H/F Lilletoften Oversigt: 1. Foreningens navn 2. Formål og virke 3. Medlemmer 4. Hæftelse 5. Haveleje 6. Ordensbestemmelser og vedligeholdelse 7. Ophævelse af lejeaftalen 8. Generalforsamlinger

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 2 3 1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. Dens hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er i nøje overensstemmelse

Læs mere

Love for Grundejerforeningen. Tranagergård

Love for Grundejerforeningen. Tranagergård Love for Grundejerforeningen Tranagergård Navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tranagergård". Foreningens hjemsted er Ballerup kommune. Område og medlemmer. 2. Foreningen omfatter

Læs mere

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 1 Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 2 1 Foreningens navn er Hjortshøj Grundejerforening. Dens hjemsted er Hjortshøj Stationsby. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser vedrørende

Læs mere

Foreningen Nyord Havns vedtægter

Foreningen Nyord Havns vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Nyord Havn og hjemstedet er Nyord, 4780 Stege. 2 Formål Foreningens formål er at drive og vedligeholde Nyord Havn i funktionsmæssig, lovlig og forsvarlig

Læs mere

Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER

Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER www.plutonvej.dk Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er "NIELSMINDE SYD". Foreningens hjemsted er Aalborg kommune under Retten i Aalborg, der er foreningens

Læs mere

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer.

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer. J.nr. 316280-SRA V E D T Æ G T E R FOR G R U N D E J E R F O R E N I N G E N P L A N T A G E N -------------------------------- 1. NAVN 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN PLANTAGEN. 2. HJEMSTED

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25.

VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. Side 1 VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. november 1947 Vedtægter vedtaget ved generalforsamlingen den 2.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR "GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING"

VEDTÆGTER FOR GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR "GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING" Gældende fra år 2012 1 Foreningens navn er Golfvænget's Grundejerforening", og dens hjemsted er den til enhver tid siddende formands bopæl i Golfvængets område.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser, bl. a.

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152 Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2-152 8520 Lystrup 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2

Læs mere

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune. Dokument: 180716 Grundejerforeningen SANDAGER Saunte 3100 Hornbæk Vedtægter 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Asgå rd

Vedtægter for Grundejerforeningen Asgå rd Vedtægter for Grundejerforeningen Asgå rd 6-3-2012 V E D T Æ G T E R FOR GRUNDEJERFORENINGEN A S G Å R D -o0o- I N D H O L D S F O R T E G N E L S E Punkt Indhold Side 1. Foreningens navn 2. 2. Beliggenhed,

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HVALSØ VANDVÆRK. formål. Selskabets formål er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende vand-forsyningslov og

VEDTÆGTER FOR HVALSØ VANDVÆRK. formål. Selskabets formål er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende vand-forsyningslov og VEDTÆGTER FOR HVALSØ VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Hvalsø Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lejre Kommune. formål 2 Selskabets formål er

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tingvangen" 2. Foreningens hjemsted er Randers kommune under Randers ret, der

Læs mere

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder.

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder. Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes forhold til foreningen 8-12 Kap.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej

Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Vessøvej. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg Kommune under Horsens Ret, der er foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. for VESTERLUND GRUNDEJERFORENING

VEDTÆGTER. for VESTERLUND GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER for VESTERLUND GRUNDEJERFORENING 1 1. NAVN OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er Vesterlund Grundejerforening. 1.2. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. 1.3. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter Grundejerforeningen Åsum Stengrav

Vedtægter Grundejerforeningen Åsum Stengrav Vedtægter Grundejerforeningen Åsum Stengrav 1 Navn om område Foreningens navn er grundejerforeningen Åsum Stengrav. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Dens område omfatter udstykning af matr. Nr.

Læs mere

Vedtægter. for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A.

Vedtægter. for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. Vedtægter BREJNING for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. 1 Foreningens navn Foreningens navn er Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. (forkortet FBL) 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er Brejning

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Kagsåvej / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune

VEDTÆGTER. for. Kagsåvej / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune VEDTÆGTER for Kagsåvej 113-133 / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune Navn og formål Foreningens medlemmer 1 2 3 Foreningen er stiftet den 13. januar 1971. Foreningens navn er BRINKEN. Foreningens formål

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Skæring Sandager Øst" CVR Nr

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skæring Sandager Øst CVR Nr V E D T Æ G T E R 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen " CVR Nr. 35548211 Foreningens hjemsted er Århus Kommune og dens værneting er byretten i Århus 2 3 Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtægter for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling Den 24. marts 2003 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for "GRUNDEJERFORENINGEN BREGNEVÆNGET"

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN BREGNEVÆNGET GRUNDEJERFORENINGEN BREGNEVÆNGET V E D T Æ G T E R for "GRUNDEJERFORENINGEN BREGNEVÆNGET" Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Bregnevænget". 2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

Velkommen til Fjordparken

Velkommen til Fjordparken Velkommen til Fjordparken 2 Bestyrelsen for Lejer- og Grundejerforeningen Fjordparken Øst har i dette hefte samlet lidt oplysninger for Grundejerforeningens område. Bestyrelsen har pr. 1/5-2008 følgende

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø Kap. 1. Grundejerforeningens navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Haraldsted Sø. 1 2 Grundejerforeningens hjemsted er

Læs mere

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen.

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Gældende vedtægter godkendt af Ringsted Kommune den 20. januar 2006. 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Disse vedtægter omfatter

Læs mere

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening Vedtægter for Stentoftens Grundejerforening Navn hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Stentoftens Grundejerforening. 2. Foreningens hjemsted er Rebild Kommune under Retten i Aalborg 3. Grundejerforeningens

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX.

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX. Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Åsvinget

Vedtægter for Grundejerforeningen Åsvinget Vedtægter for Grundejerforeningen Åsvinget 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Åsvinget". Stiftet 25/10-1976 Dens hjemsted er Bramsnæs Kommune. Foreningen er grundejerforening for samtlige ejere

Læs mere

Vedtægter for. Andelsselskabet. Marielyst Vandværk

Vedtægter for. Andelsselskabet. Marielyst Vandværk Vedtægter for Andelsselskabet Marielyst Vandværk Gældende fra 28. juli 2012 Vedtægter for Marielyst Vandværk 1 Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 20. april 1936, er et andelsselskab, hvis navn

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TANDSBUSK

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TANDSBUSK Nyrevideret udgave februar 2014 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TANDSBUSK Teksten i 2 Foreningen sørger for drift og vedligeholdelse af fællesantenneanlægget er fjernet. 1 Foreningens navn er «Grundejerforeningen

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen xx

Vedtægter for grundejerforeningen xx Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VESTERHAVSGÅRDENS GRUNDEJERFORENING

VEDTÆGTER FOR VESTERHAVSGÅRDENS GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR VESTERHAVSGÅRDENS GRUNDEJERFORENING A. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED 1.0 Foreningens navn er Vesterhavsgårdens Grundejerforening. 2.0 Foreningens hjemsted er Hjørring Kommune. B. FORENINGENS

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager

Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Thorsager. 2. Foreningens hjemsted er Høje-Taastrup kommune under Taastrup ret,

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE. Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting

Vedtægter for. Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE. Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting Vedtægter for Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE 2 Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting

Læs mere

LOVE FOR KILDEDALENS CARPORTFORENING. 1. Foreningens navn er KILDEDALENS CARPORTFORENING, og dens hjemsted er Hillerød.

LOVE FOR KILDEDALENS CARPORTFORENING. 1. Foreningens navn er KILDEDALENS CARPORTFORENING, og dens hjemsted er Hillerød. Hillerød, den 28.10.1985. LOVE FOR KILDEDALENS CARPORTFORENING 1. Foreningens navn er KILDEDALENS CARPORTFORENING, og dens hjemsted er Hillerød. 2. Foreningens formål er at varetage carportejernes interesser

Læs mere

Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017

Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017 Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017 Paragraf 1 Foreningens navn er Pedersminde med hjemsted i Hønsinge i Odsherred kommune. Paragraf 2 Foreningens formål er at varetage og fremme

Læs mere

Vedtægter Gældende fra 30. marts 2015

Vedtægter Gældende fra 30. marts 2015 Vedtægter Gældende fra 30. marts 2015 Tølløse Vandværk A.m.b.a. Sofievej 11 4340 Tølløse Telefon: 59186083 E-mail: mail@ktvand.dk www.ktvand.dk CVR:12681615 Kvarmløse-Tølløse Vandværk Sofievej 11 4340

Læs mere

Vedtægter. for Gulvsektionen under Dansk Byggeri

Vedtægter. for Gulvsektionen under Dansk Byggeri Maj 2015 Vedtægter for Gulvsektionen under Dansk Byggeri 1 / 8 Indhold 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemsforhold 4 Ophør 5 Medlemmets forpligtelser 6 Eksklusion 7 Generalforsamling 8 Bestyrelsen 9 Regnskab

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK ANDELSSELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1 1. Vandværket er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Bakkebølle Strand Vandværk, som er stiftet d. 18. juni 1967.

Læs mere

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægter for Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægt for Grundejerforeningen Vrold Bakker Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Vrold Bakker. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg

Læs mere

grundejerforeningen KLINTEVEJ

grundejerforeningen KLINTEVEJ grundejerforeningen KLINTEVEJ VEDTÆGTER FOR "grundejerforeningen KLINTEVEJ". 1. Foreningens navn er "grundejerforeningen Klintevej". 2. Foreningen omfatter grundejere i det af Arbejdernes Andelsboligforening

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer VEDTÆGTER for Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vinderød Skov Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen. Strandvænget- Helberskov

Vedtægter. Grundejerforeningen. Strandvænget- Helberskov Vedtægter Grundejerforeningen Strandvænget- Helberskov VEDTÆGTER 2. juni 2011 Side 1 Kapitel 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Strandvænget-Helberskov. Foreningen har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Skrillinge-Russelbæk Vandværk

Vedtægter for Skrillinge-Russelbæk Vandværk Vedtægter for Skrillinge-Russelbæk Vandværk Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab, hvis navn er Skrillinge-Russelbæk Vandværk. Selskabet har hjemsted i Middelfart Kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningens navn er grundejerforeningen Lille Sandbjerg". Dens CVR-nummer er Dens hjemsted er Rudersdal kommune.

VEDTÆGTER. Foreningens navn er grundejerforeningen Lille Sandbjerg. Dens CVR-nummer er Dens hjemsted er Rudersdal kommune. VEDTÆGTER ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Lille Sandbjerg". Dens CVR-nummer er 36 17 24 52. Dens hjemsted er Rudersdal kommune. 2. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Grundejerforeningen Krybily Vest

Grundejerforeningen Krybily Vest NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Krybily Vest Foreningens hjemsted er Fredericia Kommune under Fredericia Ret, der er foreningens værneting. 2 Grundejerforeningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten". Foreningen har hjemsted i Trundholm Kommune. Foreningen omfatter de på vedhæftede

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Fredenshøj", stiftet den 24. april 1919.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Fredenshøj, stiftet den 24. april 1919. FORSLAG: Nye vedtægter Til: Generalforsamlingen, mandag 29. februar 2016 GF Fredenshøj - Foreningens vedtægter Foreningens navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Fredenshøj",

Læs mere

1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Dragør Håndbold Klub og dens hjemsted er Dragør Kommune.

1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Dragør Håndbold Klub og dens hjemsted er Dragør Kommune. LOVE FOR DRAGØR HÅNDBOLD KLUB (Stiftet 14. september 1979) 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Dragør Håndbold Klub og dens hjemsted er Dragør Kommune. 2 - Formål Foreningens formål er at give medlemmerne

Læs mere

- - Grundejerforeningen Ville Heise

- - Grundejerforeningen Ville Heise - - Grundejerforeningen Ville Heise Afskrift af vedtægter Advokat Lone Refshammer Toldbodgade 37A, 1253 København K., Tlf. 3314 1438, Fax 3314 1944, Giro 766 9259 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ville

Læs mere

Udkast til. Vedtægter for Grundejerforeningen Basager. Foreningens navn er Grundejerforeningen.

Udkast til. Vedtægter for Grundejerforeningen Basager. Foreningens navn er Grundejerforeningen. Udkast til Vedtægter for Grundejerforeningen Basager Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen. 2 Foreningens hjemsted er Randers Kommune under ret, der er foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Dale Korsvej Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Helsingør Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Kapitel 1. Grundejerforeningens navn og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Enebærvænget. 2. Grundejerforeningens hjemsted er Næstved

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TUNE VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TUNE VANDVÆRK a.m.b.a. FORSLAG TIL VEDTÆGTER MED ÆNDRING AF 8 STK 3 TIL VEDTAGELSE PÅ EKSTRAORDINÆR GENERALFORSMALING DEN 17/6 2015 PÅ TUNE VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR TUNE VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet den 5. november

Læs mere

Beboerrepræsentationen i Lyngby Søpark, Mortonsvej 2-30, 2800 Kgs. Lyngby

Beboerrepræsentationen i Lyngby Søpark, Mortonsvej 2-30, 2800 Kgs. Lyngby FORSLAG TIL VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Beboerrepræsentationen i Lyngby Søpark efterfølgende kaldet Foreningen. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune, Mortonsvej 2-30, og

Læs mere

Vedtægter for Ans Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter for Ans Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Ans Vandværk a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Ans Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Ans By, Silkeborg Kommune. 2 Formål Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar)

VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar) Forslag til VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar) 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Onsild Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Den Kongelige Livgardes Officersforening

Vedtægter for Den Kongelige Livgardes Officersforening 1 Den Kongelige Livgardes Officersforening Vedtægter for Den Kongelige Livgardes Officersforening Marts 2005 2 Navn: Foreningens navn er Den Kongelige Livgardes Officersforening 1 2 Formål: Det er foreningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Vikingeparken matr.nr. 14ey Hobro Markjorder

Vedtægter for Grundejerforeningen Vikingeparken matr.nr. 14ey Hobro Markjorder Vedtægter for Grundejerforeningen Vikingeparken matr.nr. 14ey Hobro Markjorder 1. Navn: 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Vikingeparken Hobro. 2. Hjemsted: 2.1. Foreningens hjemsted er Mariagerfjord

Læs mere

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening Vedtægter for Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening. Grundejerforeningen har hjemsted i Syddjurs Kommune. 2. Formål Grundejerforeningens

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker

Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker 1 Foreningens navn Foreningens navn er Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker. 2 Formål Foreningens formål er at sikre, at

Læs mere

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003 Indholdsfortegnelse Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3 5 Kap. 3 Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943

VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943 VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943 Senest revideret - 19. marts 2013 Indhold 1. Foreningens navn og hjemsted 3 2. Formål og virke 3 3. Medlemmer 3 4. Kapitalindskud og hæftelse 4 5. Lejeafgift

Læs mere

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011).

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). Vedtægter Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby 2 Foreningens hjemsted er Slagelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Jægerspris Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Frederikssund Kommune. 1 FORMÅL 2 Selskabets

Læs mere

1 Foreningens navn, hjemsted og formål Stk. 1 Foreningens navn er Nyboe Antenneforening. Foreningens hjemsted er Vejle Kommune.

1 Foreningens navn, hjemsted og formål Stk. 1 Foreningens navn er Nyboe Antenneforening. Foreningens hjemsted er Vejle Kommune. Vedtægter 1 Foreningens navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Nyboe Antenneforening. Foreningens hjemsted er Vejle Kommune. Formålet er at drive antenneforening for modtagning af tv- og radioprogrammer,

Læs mere

NLP Foreningen i Danmark vedtægter

NLP Foreningen i Danmark vedtægter NLP Foreningen i Danmark vedtægter Vedtægter for NLP Foreningen i Danmark, brancheforening. 1. Foreningens navn Foreningens navn er NLP Foreningen i Danmark, brancheforening. Dens hjemsted er den til enhver

Læs mere

Grundejerforeningen Rytterparken

Grundejerforeningen Rytterparken Grundejerforeningen Rytterparken Vilhelmsro 401 459 3480 Fredensborg CVR nr.: 33294042 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er. Foreningen er hjemmehørende i Fredensborg Kommune. 2 Område og medlemmer.

Læs mere

Vedtægter HF Brandhøj

Vedtægter HF Brandhøj Vedtægter HF Brandhøj For haveforeningen Brandhøj, der er beliggende på matr. nr. 13 q, Reerslev, Reerslev By, som i henhold til Lokalplan 4.19.2 er udlagt til kolonihaveformål. 1. Formål og virke 1.1

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Agerbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Varde Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Tranegaarden

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Tranegaarden Vedtægter for Grundejerforeningen Tranegaarden Navn/hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Tranegaarden 2 Foreningens hjemsted er Hjørring kommune under Hjørring ret, der er foreningens

Læs mere