Valg til bestyrelsen i DAF

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Valg til bestyrelsen i DAF"

Transkript

1 NOTAT Valg til bestyrelsen i DAF Valg til Dansk Affaldsforenings bestyrelse skal sikre, at: Medlemmerne vælger i alt 11 personer fra deres styrende organer (fx bestyrelser, byråd) til at indgå i foreningens bestyrelse Medlemmerne vælger derudover 4 rådgivere blandt deres øverste ledere (fx direktører, forvaltnings- eller driftschefer) til at indgå i foreningens bestyrelse Medlemmer af Dansk Affaldsforenings bestyrelse vælges i fire valggrupper inddelt efter, at der skal ca. samme antal stemmer (efter kontingentbetaling til foreningen) til at udløse en post i bestyrelsen (se bilag 1) Et medlem kan kun være repræsenteret én gang i bestyrelsen Direkte valg til bestyrelsen sker på foreningens generalforsamling Side 1 af 6 J.nr Dansk Affaldsforening Vodroffsvej 59, Frederiksberg C Tlf.: danskaffaldsforening.dk Valgsystem Dansk Affaldsforening består af medlemmer, og foreningen skal arbejde for medlemmernes interesse. Det følger deraf, at Dansk Affaldsforenings bestyrelse skal sammensættes, så medlemsvirksomhederne føler sig repræsenteret, og hvor medlemmernes samlede interesser varetages bedst muligt. De enkelte medlemmers holdning fastlægges selvsagt af medlemmerne. Det er med udgangspunkt i medlemmernes holdninger, at Dansk Affaldsforenings holdninger skal fastlægges. For at styrke Dansk Affaldsforenings bestyrelse og gøre beslutningsforummet endnu mere effektivt ønskes en blanding af politiske og affaldsfaglige kompetencer til bestyrelsesarbejdet. Det vil sige en blanding af politikere (øverste styrende organer: bestyrelser, kommunale udvalg, byråd) og embedsmænd (øverste administrative ledelse: fx direktører, kommunale ledere og chefer). Da det er medlemmernes styrende organer, der står med det formelle ansvar, skal disse have overvægt i bestyrelsen. Samtidig er en høj grad af teknisk og faglig indsigt nødvendig for at træffe de bedste langsigtede beslutninger for sektoren, hvorfor den øverste administrative ledelse bør inddrages tæt i arbejdet. Et direkte valg på generalforsamlingen af medlemmernes kandidater vil: Medføre øget gennemsigtighed i valghandlingen Sikre at Dansk Affaldsforening arbejder for medlemmerne Sikre foreningens langsigtede legitimitet Af hensyn til at øge sammenhængen mellem medlemmerne og foreningens bestyrelse, foreslås det, at bestyrelsesmedlemmerne fremover vælges af medlemmerne på generalforsamlingen.

2 Valggrupper: For at sikre en beskyttelse af mindretallet og for at sikre, at foreningens store bidragsydere sikres indflydelse, vælges bestyrelsens medlemmer i fire valggrupper. Valggrupperne indrettes efter, at der skal ca. lige mange stemmer i hver gruppe til at udløse en plads i bestyrelsen. Side 2 af 6 Der anvendes stemmevægte inden for valggrupperne. Stemmevægtene svarer til medlemmets kontingentbetaling. 11 personer fra medlemmernes styrende organer vælges til bestyrelsen De politikere (formænd, næstformænd eller andre som det enkelte medlem peger på) fra hver valggruppe, der får flest stemmer, indgår i bestyrelsen. Valggruppe 1-3 udpeger hver tre personer til bestyrelsen. Derudover udpeger valggruppe 4 to personer til at indgå i bestyrelsen. Dvs. 11 personer fra medlemmernes styrende organer (fx bestyrelser, byråd). 4 rådgivere fra direktør/ledelseskredsen vælges til bestyrelsen Bestyrelsen suppleres af 4 rådgivere for direktør/ledelseskredsen med taleret, men uden stemmeret. Der vælges en repræsentant for hver valggruppe. De ledere, der vælges til at indgå i bestyrelsen som rådgivere, kan ikke repræsentere medlemmer, som allerede er repræsenteret i bestyrelsen med medlemmer fra de styrende organer. Beskrivelse af valghandlingen Den foreslåede model tager udgangspunkt i, at der i 4 valggrupper udpeges i alt 11 bestyrelsesmedlemmer fra medlemmernes ledende organer og 4 rådgivere fra direktør/ledelseskredsen. Der anvendes stemmevægte ved valg inden for de enkelte valggrupper. Stemmevægtene svarer til medlemmets kontingentbetaling. Valgbare kandidater Medlemmer af Dansk Affaldsforenings generalforsamling er valgbare til bestyrelsen. Den øverste daglige ledelse af medlemmets affaldsaktivitet er valgbar som rådgiver til bestyrelsen. Dansk Affaldsforenings generalforsamling Personerne i medlemmernes styrende organer udgør Dansk Affaldsforenings generalforsamling. Medlemmerne opfordres til at meddele navnene på de personer, der indgår i deres styrende organer så hurtigt som muligt efter den 21. november Så snart medlemmernes bestyrelse/styrende organer er udpeget, vil Dansk Affaldsforening kende generalforsamlingens personsammensætning. Listen over generalforsamlingen (potentielle kandidater til Dansk Affaldsforenings bestyrelse) vil løbende bliver opdateret på foreningens hjemmeside. Listen over generalforsamlingen vil endvidere blive sendt ud til samtlige medlemmer af generalforsamlingen og direktør/ledelseskredsen. Udsendelsen foretages samtidig

3 med indkaldelsen til generalforsamlingen (senest 8 uger før indvarslet generalforsamling den 22. marts 2018), dvs. den 25. januar Opstilling af kandidater Med udgangspunkt i, at det er medlemmerne, der opstiller kandidater til valg, hører afgørelsen af, hvem der søger valg fra det enkelte medlems side, hjemme i medlemmernes styrende organer (bestyrelseslokaler/kommunalbestyrelser mv.). Det er således de enkelte medlemmer, der afgør, hvem der kan tegne deres butik. Side 3 af 6 For at få den stærkest mulige foreningsbestyrelse opfordrer Dansk Affaldsforening til, at medlemmerne opstiller deres formand eller næstformand som kandidater til foreningens bestyrelse. Afgørelsen af, hvem medlemmerne ønsker skal tegne dem, er dog naturligvis medlemmernes suveræne afgørelse. Samtidig med, at sekretariatet sender listen over generalforsamlingens medlemmer ud, vil medlemmerne blive opfordret til at opstille kandidater til bestyrelsen. Kandidater fra medlemmernes styrende organer og rådgivere skal være opstillet og indmeldt til sekretariatet senest 5 uger før valgdagen, dvs. den 15. februar Listen over medlemmernes indmeldte kandidater (fra medlemmernes styrende organer og rådgivere) vil blive udsendt til medlemmerne sammen med materialet for generalforsamling (4 uger før generalforsamling), dvs. den 22. februar Valgdagen Valg af bestyrelsesmedlemmer til Dansk Affaldsforenings bestyrelse forventes gennemført på den første generalforsamling efter et kommunevalg. I 2018 afholdes generalforsamlingen den 22. marts Valgperioden Valgperioden for både medlemmerne fra medlemmernes styrende organer og rådgivere fastsættes til 4 år. Valghandlingen valg af medlemmer fra de styrende organer Valg gennemføres på generalforsamlingen. Der anvendes stemmevægte ved valg af kandidater. Stemmevægtene svarer til det kontingent, som medlemmet betaler til foreningen. Se valggrupper og stemmevægte i bilag 1. Stemmesedlerne udstyret med stemmevægte uddeles på valgdagen forud for generalforsamlingen. I valggruppe 1, 2 og 3 skal der vælges tre personer fra medlemmernes styrende organer. De tre kandidater, der opnår flest stemmer i valgruppe 1, 2 og 3, er valgt. I valggruppe 4 skal der vælges to personer fra medlemmernes styrende organer. De to kandidater, der opnår flest stemmer i valggruppe 4, er valgt. Inden for valggrupperne gennemføres valget i en samlet valghandling. Medlemmer skal således skrive navnet på alle de kandidater, de ønsker valgt og de stemmevægte, de ønsker at tildele hver kandidat.

4 Det enkelte medlem bestemmer, hvordan de ønsker at bruge deres stemmer, fx kan de enten placere alle deres stemmer på én kandidat eller de kan vælge at dele deres stemmevægte mellem flere kandidater. Side 4 af 6 Der stemmes inden for valggrupperne. Der kan ikke stemmes på tværs af grupperne. Eksempel 1: Medlemmet har stemmer (valggruppe 2) og placerer alle sine stemmer på Bent, stemmer. Eksempel 2: Medlemmet har stemmer (valggruppe 2) og vælger at bruge stemmer på Bent, stemmer på Karen og stemmer på Poul. Suppleanter Der vælges en suppleant i hver valggruppe. Suppleanten er den kandidat, der ikke opnår valg, men som har opnået 4. flest stemmer i gruppe 1, 2 og 3 eller 3. flest stemmer i gruppe 4. Valghandlingen - Valg af rådgivere De 4 rådgivere fra direktør/ledelseskredsen skal vælges midt i den kommunale valgperiode (ca. to år efter et almindeligt kommunevalg). For at indfase den nye valgmodel vælges rådgiverne første gang på generalforsamlingen den 22. marts 2018 (samtidig med repræsentanterne fra medlemmernes styrende organer). Valghandlingen foregår som beskrevet ovenfor. Der skal vælges 4 rådgivere én fra hver valggruppe. De rådgivere, der opnår flest stemmer i hver valggruppe, er valgt. Rådgivernes suppleanter er de kandidater, der opnår næstflest stemmer i valggrupperne. Konstituering af bestyrelsen Bestyrelsen konstituerer sig selv. Formand og næstformand for bestyrelsen skal komme fra to forskellige valgrupper. Fuldmagter anvendes ikke Medlemmerne afgør hvem fra deres styrende organer, der repræsenterer medlemmer på generalforsamlingen. Det er således også medlemmerne, der i deres styrende organer bemyndiger en bestyrelsesrepræsentant til at stemme for eller imod vedtagelse af regnskabet, foreningens budget og eventuelle indkomne forslag til generalforsamlingen. Direktørerne kan tegne medlemmet i alle spørgsmål. De medlemmer, der ikke er tilstede på generalforsamlingen, kan ikke stemme. Vedtægter./. Vedtægter vedlægges.

5 Vigtige datoer Dato Handling 21. november 2017 Kommunevalg Snarest belejligt efter Medlemmerne informerer DAF om navne på de personer, der indgår i deres styrende organer. konstituering 25. januar 2018 Foreløbig liste over DAF s generalforsamling udsendes til medlemmerne sammen med Indkaldelse til GF 15. februar 2018 Medlemmerne indmelder kandidater til DAF s bestyrelse 22. februar 2018 DAF udsender liste over kandidater (styrelsesrepræsentanter og rådgivere), der stiller op til DAF s bestyrelse, til medlemmerne 22. marts 2018 DAF s generalforsamling valg til bestyrelsen i 4 valggrupper Side 5 af 6

6 Bilag 1. Valggrupper og stemmevægte E=51%, D=13%, G=36% - Grundbidrag Valg gruppe Selskab Kontingent Vestforbrænding KARA/NOVEREN Grp 1 AffaldVarme Aarhus Energnist (Esbjerg & Kolding) AffaldPlus Odense Renovation A/S Odense Kraftvarme Reno Nord Grp 2 I/S Refa Norfors AVV Renosyd I/S Horsens Kommune Reno Djurs I/S Frederikshavn Forsyning A/S Nomi-4S I/S Bofa Grp 3 Klintholm I/S Sønderborg Forsyning Vejle Kommune Svendborg Kraftvarme A/S Dansk affald A/S Revas Silkeborg Genbrug og Affald A/S Arwos Kolding kommune Forsyning Helsingør FORS Provas DIN Forsyning A/S Ringkøbing-Skjern Kommune Svendborg Vand og Affald A/S FFV Energi & Miljø A/S Deponi Syd Halsnæs Affald A/S Fredericia Kommune Grp 4 Renovest Faverskov Affald A/S KLAR forsyning Vejen Kommune Middelfart Genbrug og Affald Nyborg Forsyning & Service A/S Tønder Forsyning A/S Glostrup Forsyning Kerteminde Forsyning A/S Faxe Forsyning AFLD Motas I/S Modtagestation Vendsydsel Thisted Kommune IRF Torshavn Forbrændingsanlæg Side 6 af 6 Inddeling af valggrupper Antal poster Budget 2018 Inddelng af grp Grp Grp Grp Grp Altal poster i alt 11 Antal stemmer til en best post Total

Introduktion til AffaldPlus

Introduktion til AffaldPlus Introduktion til AffaldPlus 26. januar 2018 John Kusz Direktør 20 genbrugspladser 10 haveaffaldspladser 20 genbrugspladser 2 PlusButikker 20 genbrugspladser 10 haveaffaldspladser 1 jordhotel 20 genbrugspladser

Læs mere

NOTAT Dato: 11. december 2013 J.nr.: jhs-1.9.7.1-01

NOTAT Dato: 11. december 2013 J.nr.: jhs-1.9.7.1-01 Dato: 11. december 2013 J.nr.: jhs-1.9.7.1-01 Gennemførelse af valg til bestyrelsen i Dansk Affaldsforening Bestyrelsen for Dansk Affaldsforening vælges på den første ordinære generalforsamling efter afholdt

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing Fjord Erhvervsråd

Vedtægter for Ringkøbing Fjord Erhvervsråd Vedtægter for Ringkøbing Fjord Erhvervsråd 1 NAVN OG FORMÅL 1. Foreningens navn er Ringkøbing Fjord Erhvervsråd med hjemsted i Ringkøbing Skjern kommune. 2. Formålet med Ringkøbing Fjord Erhvervsråds arbejde

Læs mere

VEKS Vores Rens Spildevandscenter Avedøre I/S Albertslund Varmeforsyning. Vores Rens Spildevandscenter Avedøre I/S

VEKS Vores Rens Spildevandscenter Avedøre I/S Albertslund Varmeforsyning. Vores Rens Spildevandscenter Avedøre I/S Kommune Albertslund Kommune Allerød Kommune Assens Kommune Ballerup Kommune Billund Kommune Bornholms Regionskommune Brøndby Kommune Brønderslev Kommune Dragør Kommune Egedal Kommune Esbjerg Kommune Fanø

Læs mere

Vedtægter. Dansk Affaldsforening

Vedtægter. Dansk Affaldsforening Vedtægter Dansk Affaldsforening Maj 2016 1 Navn og hjemsted... 1 2 Foreningens formål... 1 3 Foreningens profil... 1 4 Medlemmer... 1 5 Associerede medlemmer... 2 6 Generalforsamling... 2 7 Ordinær generalforsamling...

Læs mere

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Midtjyllands EU-kontor subsidiært Central Denmark EU Office. Foreningens hjemsted er Viborg. Formål 2 Foreningens

Læs mere

På kortet er 23 byer i Danmark markeret med en tom firkant. Skriv det bogstav i firkanten som passer til byens navn.

På kortet er 23 byer i Danmark markeret med en tom firkant. Skriv det bogstav i firkanten som passer til byens navn. Navn: Klasse: A: Kolding B: Næstved C: Svendborg D: København E: Odense F: Helsingør G: Frederikshavn H: Aarhus I: Herning J: Ålborg K: Silkeborg L: Randers M: Fredericia N: Hillerød O: Køge P: Horsens

Læs mere

På kortet er 23 byer i Danmark markeret med en tom firkant. Skriv det bogstav i firkanten som passer til byens navn.

På kortet er 23 byer i Danmark markeret med en tom firkant. Skriv det bogstav i firkanten som passer til byens navn. Navn: Klasse: A: Køge B: Holstebro C: Ålborg D: Frederikshavn E: Vejle F: Horsens G: Viborg H: Aarhus I: Silkeborg J: Hillerød K: Herning L: Sønderborg M: Næstved N: Roskilde O: Kolding P: Helsingør Q:

Læs mere

Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2013. Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2013 Senest opdateret d. 4. marts 2013

Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2013. Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2013 Senest opdateret d. 4. marts 2013 Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2013 Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2013 Senest opdateret d. 4. marts 2013 Region Hovedstaden Alle beløb ekskl. moms Kommune - Gruppe 1 Adm. Gebyr Ordning - Gruppe

Læs mere

MARIE KRUSES SKOLE Stavnsholtvej * 3520 Farum Tlf * Fax * * Giro Bilag 4 Procedure for va

MARIE KRUSES SKOLE Stavnsholtvej * 3520 Farum Tlf * Fax *   * Giro Bilag 4 Procedure for va MARIE KRUSES SKOLE Stavnsholtvej 29-31 * 3520 Farum Tlf. 44 34 62 00 * Fax 44 34 62 15 * E-mail: mks@mks.dk * Giro 3 25 72 90 Bilag 4 Procedure for valg til Marie Kruses Skoles bestyrelse Valg til bestyrelsen

Læs mere

Valgregulativ for Danske Advokater fastsat. i medfør af vedtægtens 7, stk. 11.

Valgregulativ for Danske Advokater fastsat. i medfør af vedtægtens 7, stk. 11. Vedtaget den 18. februar 2014 Valgregulativ for Danske Advokater fastsat i medfør af vedtægtens 7, stk. 11. 1. Tidspunkt for valg Danske Advokater afholder ordinær generalforsamling i perioden 1. september

Læs mere

Kø # Registreret d. Cvr Navn Effect (KW)Installation Silkeborg Kommune 26,02 I idrift Randers Kommune 21

Kø # Registreret d. Cvr Navn Effect (KW)Installation Silkeborg Kommune 26,02 I idrift Randers Kommune 21 Kø # Registreret d. Cvr Navn Effect (KW)Installation 1 31-03-2014 29189641 Silkeborg Kommune 26,02 I idrift 2 2014-03-31 29189668 Randers Kommune 21 Ikke idriftsat 3 2014-03-31 29189900 Vejle Kommune 6

Læs mere

INDSAMLING I ALT I KG SVAR SVAR. Frederikshav n Boligselskaber. Butikker. 232 Genburgsstationen. Billund kommune

INDSAMLING I ALT I KG SVAR SVAR. Frederikshav n Boligselskaber. Butikker. 232 Genburgsstationen. Billund kommune AFFALDSSEL SKAB / KOMMUNE KOMMUNER INDBYG GERE INDSAMLING I ALT I KG INDSAMLING PR. INDBYGGER I GRAM Aabenraa Aabenraa* 60.414 21.000 350 Aalborg Albertslund Allerød Allerød* 23.609 4.928 209 Alssund Affald

Læs mere

Retningslinjer for naturrådene fastættes i bekendtgørelse og vejledning om etablering af lokale naturråd, som forventes udstedt primo august 2017.

Retningslinjer for naturrådene fastættes i bekendtgørelse og vejledning om etablering af lokale naturråd, som forventes udstedt primo august 2017. Dato 28. juni 2017 Side 1 af 5 Til Foreningsformænd og -sekretærer Nedsættelse af naturråd frist 1. september Med revisionen af planloven, der blev vedtaget den 1. juni 2017, er det slået fast, at der

Læs mere

Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2015. Udarbejdet af Håndværksrådet november 2015 Senest opdateret d. 26. november 2015

Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2015. Udarbejdet af Håndværksrådet november 2015 Senest opdateret d. 26. november 2015 Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2015 Udarbejdet af Håndværksrådet november 2015 Senest opdateret d. 26. november 2015 Region Hovedstaden Alle beløb ekskl. moms Kommune - Gruppe 1 Adm. Gebyr Ordning -

Læs mere

Fordeling af supportberettigede brugere til teknisk support i Aula. Fælles antal for dagtilbud og skole. Central service desk håndterer fejlmeldinger

Fordeling af supportberettigede brugere til teknisk support i Aula. Fælles antal for dagtilbud og skole. Central service desk håndterer fejlmeldinger NOTAT Fordeling af supportberettigede brugere til teknisk support i Aula Det er kommunerne selv, der skal stå for den primære support i forbindelse med Aula. I tilfælde af tekniske fejl kan man dog naturligvis

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for KULTURHUS SVENDBORG BORGERFORENINGEN. Foreningens navn er: Kulturhus Svendborg Borgerforeningen.

V E D T Æ G T E R. for KULTURHUS SVENDBORG BORGERFORENINGEN. Foreningens navn er: Kulturhus Svendborg Borgerforeningen. Advokataktieselskabet KNUDSEN & PARTNERE Klosterplads 11, 1. 5700 Svendborg Tlf. 62 21 24 64 Fax 62 20 13 22 J.nr. AM/7420. V E D T Æ G T E R for KULTURHUS SVENDBORG BORGERFORENINGEN 1 Navn. Foreningens

Læs mere

Vedtægter Oktober 2013

Vedtægter Oktober 2013 Vedtægter Oktober 2013 Indhold 1 Navn og hjemsted... 1 2 Foreningens formål... 1 3 Medlemmer... 1 4 Associerede medlemmer... 1 5 Generalforsamling... 2 6 Ordinær generalforsamling... 2 7 Ekstraordinær

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for FORENINGEN FAABORG OUTDOOR EVENT

V E D T Æ G T E R. for FORENINGEN FAABORG OUTDOOR EVENT J.nr. 118875 hls/mg V E D T Æ G T E R for FORENINGEN FAABORG OUTDOOR EVENT 1 Navn Foreningens navn er: Faaborg Outdoor Event. 2 Hjemsted Foreningen har hjemsted i Faaborg-Midtfyn Kommune. 3 Formål Foreningens

Læs mere

Valgregulativ. for valg af bestyrelsesmedlemmer til RVV a.m.b.a.

Valgregulativ. for valg af bestyrelsesmedlemmer til RVV a.m.b.a. Valgregulativ for valg af bestyrelsesmedlemmer til RVV a.m.b.a. Indhold 1. Formål og baggrund... 3 2. Selskabets vedtægter... 3 3. Valggrupper... 3 4. Valgperiode... 4 5. Stemmeret... 4 6. Valgbarhed...

Læs mere

Regler for valg af forbrugergruppemedlemmer i PenSam Liv forsikringsaktieselskab

Regler for valg af forbrugergruppemedlemmer i PenSam Liv forsikringsaktieselskab PenSam Liv forsikringsaktieselskab Regler for valg af forbrugergruppemedlemmer i PenSam Liv forsikringsaktieselskab Reglerne for valg af forbrugergruppemedlemmer er i overensstemmelse med politik for etablering

Læs mere

VALGPROCEDURE. Den 17. juli Sagsnr Dok.nr

VALGPROCEDURE. Den 17. juli Sagsnr Dok.nr VALGPROCEDURE ved elektronisk valg til PLO Syddanmark Den 17. juli 2012 Sagsnr. 2012-2051 2051 Dok.nr. 625623 Tidspunkt for valg PLO-R tager ved hvert valg konkret stilling til tidspunkt for afvikling

Læs mere

Modtagestation Syddanmark I/S

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1 Mødedato: Onsdag den 12. februar 2014 Mødetidspunkt: Kl. 14.00 Sluttidspunkt Kl. 15.00 Mødelokale: Dronning Margrethehallen, Messecenter Vestre Ringvej 101, Fredericia Afbud: Langeland, Ærø

Læs mere

Valg til forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Rebild Kommune

Valg til forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Rebild Kommune Valg til forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Rebild Kommune Januar 2011 Retningslinjer for afholdelse af valg til forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Rebild Kommune Formål med forældrebestyrelsen:

Læs mere

Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2012. Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2012 Senest opdateret d. 13. juli 2012

Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2012. Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2012 Senest opdateret d. 13. juli 2012 Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2012 Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2012 Senest opdateret d. 13. juli 2012 Region Hovedstaden Alle beløb ekskl. moms Kommune - Gruppe 1 Adm. Gebyr Ordning - Gruppe

Læs mere

Vedtægter for Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne

Vedtægter for Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne Maj 2016 Vedtægter for Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne. Foreningens hjemsted er København. Foreningen

Læs mere

Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Syd- og Sønderjylland

Sygeforsikringen danmark LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Syd- og Sønderjylland Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER Lokalafdeling Syd- og Sønderjylland Lokalvedtægter for Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Syd- og Sønderjylland 1. Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling

Læs mere

Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Syd- og Sønderjylland

Sygeforsikringen danmark LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Syd- og Sønderjylland Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER Lokalafdeling Syd- og Sønderjylland Lokalvedtægter for Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Syd- og Sønderjylland 1. Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling

Læs mere

Brønderslev Vand A/S, Brønderslev Varme A/S, Brønderslev Spildevand A/S,

Brønderslev Vand A/S, Brønderslev Varme A/S, Brønderslev Spildevand A/S, Kommune Albertslund Kommune Allerød Kommune Assens Kommune Ballerup Kommune Billund Kommune Bornholm Regionskommune Brøndby Kommune Brønderslev Kommune Kommunen er medejer af VEKS I/S, I/S Vestforbrændingen

Læs mere

Sådan kommer din boligskat til at se ud Det betyder regeringens boligskat-udspil fordelt på kommune

Sådan kommer din boligskat til at se ud Det betyder regeringens boligskat-udspil fordelt på kommune Sådan kommer din bolig til at se ud Det betyder regeringens bolig-udspil fordelt på kommune Kilde: Skatteministeriet Ejendomsværdi Albertslund Billigere hus 1800000 28400 30400 31200 30400 800 0 19900

Læs mere

Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark

Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark Vedtægter fra repræsentantskabsmødet 15. maj 2018 1. Landsforeningens navn og adresse Landsforeningens navn er: HK Seniorer Danmark. Stk. 2. Landsforeningens

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing Fjord Turisme

Vedtægter for Ringkøbing Fjord Turisme Vedtægter for Ringkøbing Fjord Turisme pr. 31.3.2014 Side 1 af 7 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1. Foreningens navn er Ringkøbing Fjord Turisme med binavnene Ringkøbing Fjord Turismecenter og Destination Ringkøbing

Læs mere

VEDTÆGTER. LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud

VEDTÆGTER. LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud VEDTÆGTER LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud. 1 Foreningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen EU og internationalt samarbejde Syddanmark f.m.b.a. (South Denmark European Office)

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen EU og internationalt samarbejde Syddanmark f.m.b.a. (South Denmark European Office) V E D T Æ G T E R for Foreningen EU og internationalt samarbejde Syddanmark f.m.b.a. (South Denmark European Office) INDHOLDSFORTEGNELSE: 1 Navn og hjemsted p. 3 2 Formål p. 3 3 Foreningsmedlemmer p. 3

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN. (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF)

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN. (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF) VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF) Vedtaget den 15. september 1964. Ændret den 17. april 1970, den 14. april 1972, den 26. april 1974, den 26. august 1975,

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Frivilligcenter Kerteminde Foreningens hjemsted er: Kerteminde Kommune 2 Formål Foreningen har som formål: - At støtte og

Læs mere

Kapitel 1 Navn, formål og opgaver.

Kapitel 1 Navn, formål og opgaver. Socialforvaltningen NOTAT Dato: Sagsnr.: 293579 Dok.nr.: 1803883 Vedtægter for Kontaktudvalget for frivilligt socialt arbejde i Københavns Kommune Vedtægterne er vedtaget første gang i Borgerrepræsentationen

Læs mere

Aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere. med 6-9 måneders anciennitet. samtaler eller mere. Alle personer Gens. antal samtaler.

Aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere. med 6-9 måneders anciennitet. samtaler eller mere. Alle personer Gens. antal samtaler. Andel med 5 eller Andel med 4 eller Andel med 3 eller Andel med 3 eller Andel med 3 eller Andel med 6 eller 6-9 måneders måneders Hele landet 14.257 51 % 5,5 3.243 61 % 2,9 2.045 60 % 3,0 2.802 60 % 3,0

Læs mere

Foreningen har til formål at virke for alle forhold af relevans for danske svømmebade, herunder at:

Foreningen har til formål at virke for alle forhold af relevans for danske svømmebade, herunder at: Dansk Svømmebadsteknisk Forening Vedtægter 1. Navn Foreningens navn er Dansk Svømmebadsteknisk Forening. Over for udlandet benævnes foreningen Danish Association for the Technology of Swimming Pools og

Læs mere

Gennemsnits antal åbningsdage inkl. åbningsdage på søgne- helligdage

Gennemsnits antal åbningsdage inkl. åbningsdage på søgne- helligdage Kommune nr. Kommune navn Vuggestue 2011 på 101 København 237,5 3,5 234,0 253 19,0 147 Frederiksberg 246,0 0,0 246,0 253 7,0 151 Ballerup 0,0 0,0 0,0 253-153 Brøndby 0,0 0,0 0,0 253-155 Dragør 243,0 0,0

Læs mere

Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf. Senest ændret den 2. november 2010

Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf. Senest ændret den 2. november 2010 Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf Senest ændret den 2. november 2010 Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf...... 3 Navn og formål... 3 Forholdet til

Læs mere

Bilag 2: Kommunespecifikke nøgletal

Bilag 2: Kommunespecifikke nøgletal Bilag 2: Kommunespecifikke nøgletal Publikationen kan hentes på hjemmesiden for Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed: www.oimb.dk Henvendelse om publikationen kan ske til kontaktpersonen

Læs mere

Sammensætning af bestyrelser ifm forbrugervalg

Sammensætning af bestyrelser ifm forbrugervalg Sammensætning af bestyrelser ifm forbrugervalg Arwos har i dag følgende selskabskonstruktion med forskellige bestyrelser: Antal Antal Antal I alt generalforsamlingsvalgte fra Byråd generalforsamlingsvalgte

Læs mere

Vedtægter for Danske Vandværker Region Syd 1 NAVN Foreningens navn er Danske Vandværker Region Syd. Regionens hjemsted er formandens adresse.

Vedtægter for Danske Vandværker Region Syd 1 NAVN Foreningens navn er Danske Vandværker Region Syd. Regionens hjemsted er formandens adresse. Vedtægter for Danske Vandværker Region Syd 1 NAVN Foreningens navn er Danske Vandværker Region Syd. Regionens hjemsted er formandens adresse. Foreningen er stiftet den 30. januar 1944. Region Syd er stiftet

Læs mere

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt Nyborg, d. 18. marts. 2016 j.nr. 16-004i/FK/ng Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt 1 Navn Landsorganisationens navn er Dansk Skoleidræt. 2 Formål Dansk Skoleidræt har med skolen som ramme

Læs mere

Forstanderkredsen. for Produktionsskoler/Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler.

Forstanderkredsen. for Produktionsskoler/Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler Vedtægter 1 Forstanderkredsens navn og adresse Forstanderkredsens navn er Forstanderkredsen for Produktionsskoler / Produktionshøjskoler.

Læs mere

Vedtægter for Danske Populær Autorer

Vedtægter for Danske Populær Autorer Vedtægter for Danske Populær Autorer 1. FORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er Danske Populær Autorer (DPA). 1.2. DPA er en interesseorganisation for ophavsmænd m/k til værker inden

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BRUGERBESTYRELSEN PÅ AKTIVITESCENTRET SOPHIELUND HØRSHOLM KOMMUNE. 1 Navn Aktivitetscentret Sophielund, Sophielund 25, 2970 Hørsholm.

VEDTÆGTER FOR BRUGERBESTYRELSEN PÅ AKTIVITESCENTRET SOPHIELUND HØRSHOLM KOMMUNE. 1 Navn Aktivitetscentret Sophielund, Sophielund 25, 2970 Hørsholm. 20.04.2017 VEDTÆGTER FOR BRUGERBESTYRELSEN PÅ AKTIVITESCENTRET SOPHIELUND HØRSHOLM KOMMUNE 1 Navn Aktivitetscentret Sophielund, Sophielund 25, 2970 Hørsholm. 2 Formål Aktivitetscentret Sophielund har til

Læs mere

Hvor bor de grønneste borgere i Danmark i 2018?

Hvor bor de grønneste borgere i Danmark i 2018? Hvor bor de grønneste borgere i Danmark i 2018? Indhold Figur 1.0 - Opvarmning af danske boliger med varmepumpe 3 Figur 2.0 - Interesse for grøn energi 6 Figur 3.0 - Grønt Flag Grøn Skole 7 Figur 4.0 -

Læs mere

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Vestjylland afdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind

Læs mere

Foreløbige tal for undtagelser i forbindelse med 225- timersreglen

Foreløbige tal for undtagelser i forbindelse med 225- timersreglen N O T A T 11. oktober 2016 Foreløbige tal for undtagelser i forbindelse med 225- timersreglen J.nr 16/03977 I bilag A nedenfor er vist foreløbige kommunefordelte antal og andele i forhold til undtagne

Læs mere

Passivandel kontanthjælp

Passivandel kontanthjælp Kontanthjælp Passivandel kontanthjælp Jul 2018 Randers 208 13,6 Skanderborg 28 14,4 Silkeborg 120 14,9 Egedal 32 17,9 Favrskov 35 18,2 Holbæk 209 19,3 Hjørring 123 21,3 Aabenraa 149 22,4 Greve 58 22,6

Læs mere

I bilag B nedenfor er tallene der ligger til grund for figuren i bilag A vist. Bilag B viser således de samme antal og andele som bilag A.

I bilag B nedenfor er tallene der ligger til grund for figuren i bilag A vist. Bilag B viser således de samme antal og andele som bilag A. N O T A T 8. marts 2016 Tal for undtagelser i forbindelse med 225- timersreglen- november måned J.nr 16/03977 I bilag A nedenfor er vist foreløbige kommunefordelte antal og andele i forhold til undtagne

Læs mere

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Bilag til pkt. 5a. Forslag fra bestyrelsen - Ændringsforslag til vedtægter for Kreds Vest Nuværende bestemmelse Forslag Bemærkninger 4. stk. 1. Kredsens

Læs mere

Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011

Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011 Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011 Vedtægter for Østjysk Landboforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østjysk Landboforening. Foreningens hjemsted er Horsens kommune.

Læs mere

N O T A T. Tal for undtagelser i forbindelse med 225- timersreglen- December måned

N O T A T. Tal for undtagelser i forbindelse med 225- timersreglen- December måned N O T A T 8. marts 2016 Tal for undtagelser i forbindelse med 225- timersreglen- December måned J.nr 16/03977 I bilag A nedenfor er vist foreløbige kommunefordelte antal og andele i forhold til undtagne

Læs mere

I bilag B nedenfor er tallene, der ligger til grund for figuren i bilag A, vist. Bilag B viser således de samme antal og andele som bilag A.

I bilag B nedenfor er tallene, der ligger til grund for figuren i bilag A, vist. Bilag B viser således de samme antal og andele som bilag A. N O T A T 25. april 2017 Undtagelser fra 225-timersreglen januar 2017 J.nr 17/04682 I bilag A nedenfor er vist foreløbige kommunefordelte antal og andele i forhold til undtagne borgere i forbindelse med

Læs mere

VEDTÆGTER for foreningen Byg til Vækst

VEDTÆGTER for foreningen Byg til Vækst VEDTÆGTER for foreningen Byg til Vækst Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Byg til Vækst. Foreningen har hjemsted i Odense Kommune. Medlemskreds og kontingent 2 Foreningens medlemmer er Odense, Assens,

Læs mere

Privatskoleudvikling på kommuneniveau

Privatskoleudvikling på kommuneniveau Privatskoleudvikling på kommuneniveau Indhold 1) Stigning/fald i andel privatskolebørn i perioden 2003-2013 2) Andel privatskoleelever 2003-2013 3) Fremskrivning, ud fra de sidste 10 års udvikling, til

Læs mere

Tabel 1: Administrative medarbejdere pr. 1.000 indbyggere (mindst til størst)

Tabel 1: Administrative medarbejdere pr. 1.000 indbyggere (mindst til størst) Tabel 1: Administrative medarbejdere pr. 1.000 indbyggere (mindst til størst) Nr. Kommune Nr. Kommune Nr. Kommune 1 155 Dragør 12,3 1 155 Dragør 11,2 1 155 Dragør 10,8 2 480 Nordfyns 12,9 2 727 Odder 12,4

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

Vedtægter Nedenstående vedtægter er vedtaget på kredsens generalforsamling den 20. marts 2013.

Vedtægter Nedenstående vedtægter er vedtaget på kredsens generalforsamling den 20. marts 2013. Vedtægter Nedenstående vedtægter er vedtaget på kredsens generalforsamling den 20. marts 2013. 1. Kredsens navn er Sønderborg Lærerkreds. Den udgør kreds 91 af Danmarks Lærerforening og omfatter Sønderborg

Læs mere

Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Fyn

Sygeforsikringen danmark LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Fyn Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER Lokalafdeling Fyn Lokalvedtægter for Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Fyn 1. Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Fyn dækker de fynske kommuner,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

VEDTÆGTER. Ældrerådet i Horsens Kommune. Godkendt i Byrådet den

VEDTÆGTER. Ældrerådet i Horsens Kommune. Godkendt i Byrådet den VEDTÆGTER Ældrerådet i Horsens Kommune Godkendt i Byrådet den INDHOLD Lovgrundlag... 2 Kapitel 1. Formål og opgave... 2 Kapitel 2. Ældrerådets virke.... 2 Kapitel 3. Samarbejde... 3 Kapitel 4. Valg og

Læs mere

Tabel 1: Andel af nystartede elever i grundskolen, der er startet senere end indtræden af undervisningspligten, skoleår 2008/2009 og 2009/2010

Tabel 1: Andel af nystartede elever i grundskolen, der er startet senere end indtræden af undervisningspligten, skoleår 2008/2009 og 2009/2010 Undervisningsudvalget 2017-18 UNU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 361 Offentligt Departementet Afdelingen for Analyse, Grundskole og Internationale Forhold MIN: UNU alm. del - spm. 361 Frederiksholms

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol (Godkendt på Studenterrådet Metropols stiftende generalforsamling d. 8. oktober 2009, senest ændret på ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør Vedtægter for Foreningen Frivilligcenter Helsingør Indhold: 1 NAVN OG HJEMSTED 3 2 FORMÅL 3 3 MEDLEMMER 4 4 GENERALFORSAMLING 5 5 BESTYRELSEN 6 6 REGNSKAB OG REVISION 8 7 HÆFTELSE OG TEGNINGSREGLER 8 8

Læs mere

Indsatsen for langvarige kontanthjælpsmodtagere i målgruppen for Flere skal med

Indsatsen for langvarige kontanthjælpsmodtagere i målgruppen for Flere skal med Notat Indsatsen for langvarige kontanthjælpsmodtagere i målgruppen for Flere skal med 8-05-2017 J. Nr. Click here to enter text. VOA / APK KOMMUNEFORDELINGER Kommuneopdelte opgørelser af andel langvarige

Læs mere

VEDTÆGTER DANSKE KREDS

VEDTÆGTER DANSKE KREDS VEDTÆGTER DANSKE KREDS 1 Navn og hjemsted 1.1 Kredsens navn er Danske Kreds, Den faglige organisation i Danske Bankkoncernen. Dens hjemsted er København. 1.2 Danske Kreds er tilsluttet Finansforbundet

Læs mere

REGULATIV FOR AFHOLDELSE AF VALGMØDER I REALDANIA CVR-NR.: 55 54 22 28

REGULATIV FOR AFHOLDELSE AF VALGMØDER I REALDANIA CVR-NR.: 55 54 22 28 REGULATIV CVR-NR.: 55 54 22 28 1. Hjemmel Dette valgregulativ er vedtaget af repræsentantskabet i henhold til vedtægternes 15, stk. 9. 2 REGULATIV A. GEOGRAFISKE VALGMØDER 2. De geografiske valgmøders

Læs mere

Vedtægter for. Skiveegnens Radikale. Side 1 af 5

Vedtægter for. Skiveegnens Radikale. Side 1 af 5 Vedtægter for Skiveegnens Radikale Side 1 af 5 Vedtægter for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 1. Medlemmer af Det Radikale Venstre, der er bosiddende i Skivekommune, er medlem af kommuneforeningen.

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål Vedtægter for Foreningen Samsø Energiakademi 28.marts 2014 Indhold 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål... 3 3 Medlemskab... 3 4 Bestyrelsen... 3 5 Den ordinære generalforsamling... 4 6 Ekstraordinære generalforsamlinger...

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk November 2013

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk November 2013 jan-12 37.383 35.261 72.644 34.843 30.807 33.777 38.463 46.034 40.037 40.271 42.827 40.985 38.372 47.809 43.807 91.616 45.563 41.264 41.216 44.419 51.006 45.301 44.894 48.516 48.087 107.487 138.294 137.179

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk December 2013

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk December 2013 jan-12 37.383 35.261 72.644 34.843 107.487 30.807 138.294 33.777 172.071 38.463 210.534 46.034 256.568 40.037 296.605 40.271 336.876 42.827 379.703 40.985 420.688 38.372 459.060 47.809 43.807 91.616 45.563

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N

V E D T Æ G T E R. for. F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N V E D T Æ G T E R for F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N Formål: 1. (1) Foreningens formål er at tilrettelægge og gennemføre Kulturnatten i København. Hensigten med Kulturnatten

Læs mere

Trivsel hos eleverne i folkeskolen, 2017

Trivsel hos eleverne i folkeskolen, 2017 Trivsel hos eleverne i folkeskolen, 2017 Bilag 1. Kommunefordelinger Tabel 1 Faglig trivsel, fordeling af trivselsscore, pct., opdelt på kommuner, 2017 1,0-2,0 2,01-3,0 3,01-4,0 4,01-5,0 Antal svar Aabenraa

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Vedtægter for Kreds Øst

Vedtægter for Kreds Øst Vedtægter for Kreds Øst 1 Kredsens navn Kredsens navn er Kreds Øst. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er Finansforbundets hjemstedskommune.

Læs mere

Vedtægter for Uddannelseslederne af 2018

Vedtægter for Uddannelseslederne af 2018 Vedtægter for Uddannelseslederne af 2018 1 Navn 1.1. Foreningens navn er Uddannelseslederne af 2018 i daglig tale benævnt Uddannelseslederne. 1.2. Foreningen har hjemsted i Københavns kommune. 2. Formål

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Regulativ for valg af delegerede i Pensionskassen PenSam for perioden frem til 31. januar 2016

Regulativ for valg af delegerede i Pensionskassen PenSam for perioden frem til 31. januar 2016 Pensionskassen PenSam Regulativ for valg af delegerede i Pensionskassen PenSam for perioden frem til 31. januar 2016 Reglerne for valg af delegerede er fastsat i overensstemmelse med 12 i vedtægterne for

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 31. JANUAR 2018 Udskrift af beslutningsprotokol

BESTYRELSESMØDE 31. JANUAR 2018 Udskrift af beslutningsprotokol BESTYRELSESMØDE 31. JANUAR 2018 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 1-18 Orientering om Reno Djurs 2-18 Mødeplan 2018 3-18 Valg til Dansk Affaldsforenings bestyrelse 4-18 Affaldsplan 2019-2024 5-18

Læs mere

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Lederne

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Lederne Maj 2016 Vedtægter for Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Lederne 1 Navn og hjemsted Organisationens navn er Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Lederne. Organisationens hjemsted er København. 2 Formål

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk August 2013

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk August 2013 jan-12 37.383 35.261 72.644 34.843 30.807 33.777 38.463 46.034 40.037 40.271 42.827 40.985 38.372 47.809 43.807 45.563 41.264 41.216 44.419 51.006 45.301 107.487 91.616 138.294 137.179 172.071 178.443

Læs mere

Prislofter for affaldsforbrændingsanlæg gældende for 2015

Prislofter for affaldsforbrændingsanlæg gældende for 2015 Affaldsforbrændingsanlæggene, jf. bilag 1 Dansk Affaldsforening Dansk Fjernvarme Dansk Energi 15. oktober 2014 Sag 14/05870 / TBHO Prislofter for affaldsforbrændingsanlæg gældende for 2015 I medfør af

Læs mere

Vedtægter for Østjysk Landboforening med forslag til vedtægtsændringer gældende fra 11. marts 2015

Vedtægter for Østjysk Landboforening med forslag til vedtægtsændringer gældende fra 11. marts 2015 Vedtægter for Østjysk Landboforening med forslag til vedtægtsændringer gældende fra 11. marts 2015 Vedtægter for Østjysk Landboforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østjysk Landboforening. Foreningens

Læs mere

Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 232 Offentligt. Til Folketingets Skatteudvalg

Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 232 Offentligt. Til Folketingets Skatteudvalg Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 232 Offentligt jj.nr. 09-048258 Dato : 24.03.2009 Til Folketingets Skatteudvalg Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 232 af 25. februar 2009. (Alm. del).

Læs mere

Vedtægter for Venstre i Viborg Kommune

Vedtægter for Venstre i Viborg Kommune Vedtægter for Venstre i Viborg Kommune 20-3-2013 Vedtægter for Venstre i Viborg Kommune Dette dokument udgør vedtægterne for Venstre i Viborg Kommune i henhold til Venstres Landsorganisations vedtægter

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF 18.01.2015 Kapitel 1: Navn, struktur og formål 1 Navn og hjemsted 2 Struktur 3 Formål Kapitel 2: Medlemskab

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk Juli 2013

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk Juli 2013 jan-12 mar- 12 mar- 13 37.383 37.383 35.261 72.644 34.843 30.807 33.777 38.463 46.034 40.037 40.271 42.827 40.985 38.372 47.809 47.809 43.807 45.563 41.264 41.216 44.419 51.006 107.487 91.616 138.294 137.179

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk September 2013

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk September 2013 jan-12 37.383 35.261 72.644 34.843 30.807 33.777 38.463 46.034 40.037 40.271 42.827 40.985 38.372 47.809 43.807 45.563 41.264 41.216 44.419 51.006 45.301 44.894 107.487 91.616 138.294 137.179 172.071 178.443

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

Vedtægter for Single Rock Café Aalborg. Vedtægter for Single Rock Café Aalborg. Foreningens navn og formål

Vedtægter for Single Rock Café Aalborg. Vedtægter for Single Rock Café Aalborg. Foreningens navn og formål Vedtægter for Single Rock Café Aalborg Vedtægter for Single Rock Café Aalborg Foreningens navn og formål 1. Foreningens navn er 'Single Rock Café Aalborg', efterfølgende benævnt SRC. Foreningen er hjemmehørende

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

Forventede udgifter til service og anlæg i 2015

Forventede udgifter til service og anlæg i 2015 Forventede udgifter til og anlæg i 2015 LCP og PL-rul) (1. indberetning) (2. indberetning) til i 2015 anlæg til anlæg i 2015 (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) 1.000 kr. 1.000 kr. 1.000 kr. 1.000 kr. 1.000 kr.

Læs mere

Bekendtgørelse om landets inddeling i skatteankenævnskredse, vurderingsankenævnskredse, skatte- og vurderingsankenævnskredse samt motorankenævnskredse

Bekendtgørelse om landets inddeling i skatteankenævnskredse, vurderingsankenævnskredse, skatte- og vurderingsankenævnskredse samt motorankenævnskredse BEK nr 7 af // (Gældende) Udskriftsdato:. maj 9 Ministerium: Skatteministeriet Journalnummer: Skattemin., j.nr. -7995 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om landets inddeling i skatteankenævnskredse,

Læs mere

Ærø Kommune. Lolland Kommune. Slagelse Kommune. Stevns Kommune. Halsnæs Kommune. Gribskov Kommune. Fanø Kommune. Assens Kommune.

Ærø Kommune. Lolland Kommune. Slagelse Kommune. Stevns Kommune. Halsnæs Kommune. Gribskov Kommune. Fanø Kommune. Assens Kommune. BILAG 8c År 2014 Drikkevand Spildevand I alt Ærø Kommune 3.003 6.753 9756 Lolland Kommune 3.268 5.484 8752 Slagelse Kommune 2.442 5.176 7617 Stevns Kommune 1.845 5.772 7617 Halsnæs Kommune 2.679 4.902

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

VEKS Spildevandscenter Avedøre Albertslund Varmeforsyning. Engholm Varmecentral I/S Nordforbrænding. Spildevandscenter Avedøre

VEKS Spildevandscenter Avedøre Albertslund Varmeforsyning. Engholm Varmecentral I/S Nordforbrænding. Spildevandscenter Avedøre Albertslund Allerød Assens Ballerup Billund Bornholms Regionskommune Brøndby Brønderslev Dragør Egedal Esbjerg Fanø Favrskov Faxe Fredensborg Albertslund Varmeforsyning Lillerød Varmecentral Engholm Varmecentral

Læs mere