Evaluering Special Olympics Idrætsfestival Frederikssund Kommune d maj 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Evaluering Special Olympics Idrætsfestival Frederikssund Kommune d. 23. 24. maj 2014"

Transkript

1 Evaluering Special Olympics Idrætsfestival Frederikssund Kommune d maj 2014

2 INDLEDNING Special Olympics Idrætsfestival 2014 blev afholdt i Frederikssund Kommune i dagene fredag d. 23. maj til og med søndag d. 25. maj. Værtsskabet udbydes af DHIF i licitation og ved afslutningen af Special Olympics Idrætsfestival 2012 i Ringkøbing-Skjern Kommune blev Frederikssund udnævnt som vært i Efter udnævnelsen blev en Styregruppe nedsat bestående af: Jonas Hviid, Idrætskonsulent, Frederikssund Kommune Ole Munch, Idrætsfacilitetskoordinator, Frederikssund Kommune Mogens Damgaard, Afdelingsleder, Frederikssund Kommune Peter Kyster, Formand, TEAM 2010 Lene van der Keur, Medlem af Breddeudvalget, DHIF Jesper Hviid, Idrætskonsulent, DHIF Anette Svejstrup, Breddekonsulent, DHIF Styregruppen tog udgangspunkt i Evalueringsrapporten fra SOIF 2012 og festivalens Kommissorium og forberedte og gennemførte Special Olympics Idrætsfestival Evalueringen er udarbejdet i august 2014 på grundlag af evalueringsskemaer udfyldt af idrætsudvalg, samt kommentarer og noter fra Styregruppen og andre involverede. Evalueringen er et redskab for styregruppen for den kommende Special Olympics Idrætsfestival. Anbefalinger er vejledende og kan med udgangspunkt i de givne fysiske og økonomiske rammer for en kommende festival med fordel anvendes i planlægningen. Der foreligger et kommissorium for Special Olympics Idrætsfestival og festivalens forberedelse tager udgangspunkt i denne. Evalueringen er delt op i afsnit jf. kommissoriet for Special Olympics Idrætsfestival. Udover denne evaluering anbefales det en kommende Styregruppe at tage udgangspunkt i de modtagne evalueringer, hvor især de idrætsansvarlige vil kunne få inspiration, samt evalueringsrapporten fra Special Olympics Idrætsfestival Materiale, dokumenter, korrespondance mm findes i mappen på DHIF's M-drev. Rapporten er udarbejdet af Styregruppen for Special Olympics Idrætsfestival 2014.

3 SPECIAL OLYMPICS IDRÆTSFESTIVAL 2014 I TAL 763 deltagere 586 idrætsudøvere 177 trænere, ledere og hjælpere 57 klubber/institutioner o 21 klubber/institutioner fra Region Hovedstaden o 13 klubber/institutioner fra Region Midtjylland o 0 klubber/institutioner fra Region Nordjylland o 9 klubber/institutioner fra Region Sjælland o 8 klubber/institutioner fra Region Syddanmark o 6 udenlandske klubber 43 medlemsklubber/-institutioner 8 ikke medlemsklubber/-institutioner 2 lande repræsenteret o 97 deltagere fra Sverige o 14 deltagere fra Spanien Deltagerne fordelte sig på idrætterne som flg: o Atletik 40 o Badminton 33 o Boccia 46 o Bowling 104 o Floorball 38 o Fodbold 104 o Golf 15 o Gymnastik 35 o Håndbold 96 o Ridning 26 o Svømning hjælpere/officials/ansatte o 33 hjælpere/officials fra DHIF s idrætsudvalg o 80 lokale hjælpere o 30 personer v/funfitness/1. hjælp o 9 DHIF-ansatte Deltagerprisen for både idrætsudøvere og træner/leder/hjælper var kr. 550,- T-shirts á kr. 100,- kunne forudbestilles ved tilmeldingen

4 ARBEJDSPROCESSEN Der var nedsat en styregruppe bestående af: Jonas Hviid, Idrætskonsulent, Frederikssund Kommune Ole Munch, Idrætsfacilitetskoordinator, Frederikssund Kommune Mogens Damgaard, Afdelingsleder, Frederikssund Kommune Peter Kyster, Formand, TEAM 2010 Lene van der Keur, Medlem af Breddeudvalget, DHIF Jesper Hviid, Idrætskonsulent, DHIF Anette Svejstrup, Breddekonsulent, DHIF Sammensætningen sikrede den lokale involvering, samt idræts- og Special Olympicsfaglig viden. På enkelte møder var styregruppen suppleret med: Henning Otterstrøm, TEAM 2010 (ansvarlig for transport) Bo Petersen, DHIF (ansvarlig for indkvartering og forplejning) Bent Gaarsted, DHIF (ansvarlig for sociale arrangementer) Der blev afholdt i alt 6 møder, hvor alle områder i festival-kommissoriet blev gennemgået. ØKONOMI Regnskabet er nu afsluttet. Det er endt med et overskud og jf. aftale udbetales en del af overskuddet til TEAM Budgettet blev tilrettet flere gange i processen idet der dukkede flere ubekendte udgifter op undervejs. Disse udgifter har efter afholdelsen og ved opgørelse af regnskabet imidlertid vist sig ikke at blive aktuelle. Dette skyldes dels at nogle opgaver blev løst med frivillige og at diverse service som fx rengøring af skoler ikke blev udført. Budgettet udarbejdes af Styregruppeformanden og fremlægges til debat i Styregruppen. Dette sikrer at særlige tiltag der besluttes af Styregruppen kan iværksættes med kort frist. De enkelte arbejdsgrupper bør løbende melde tilbage til Styregruppen såfremt de ikke bruger deres rammebeløb fuldt ud. Dette giver mulighed for at justere/opgradere andre ydelser. IT SOIF har haft egen hjemmeside på adressen og al tilmelding foregik elektronisk via denne side. Siden bør gennemgås grundigt af IT og arbejdsgruppen. Fremover bør der udarbejdes et betalingsmodul, så fakturering ikke længere skal foregå manuelt.

5 DHIF s IT-afdeling sørgede for ID-kort. Her var der sket en kommunikations-fejl og der manglede kort til officials. Dette skal sikres fremover ved at der laves en detaljeret opgaveliste. IT-afdelingens tilstedeværelse sikrede at idrætsudvalg og styregruppen m.fl. kunne få hurtig hjælp ved opdatering af hjemmeside, printning, resultatformidling mm under festivalen. En computer-ø i Stævnecentrum blev ikke brugt i det forventede omfang. Det skal overvejes fremover om det er nødvendigt. PR OG REKRUTTERING Dato for SOIF 2014 blev straks efter fastsættelsen udsendt elektronisk til alle tidligere deltagere. Senere blev invitation udsendt elektronisk til alle tidligere deltagere samt til DHIF s medlemmer. Desuden blev DHIF s facebook gruppe Special Olympics Danmark brugt til at annoncere tidspunkt samt invitation. Der blev trykt 500 plakater som fortrinsvis blev brugt af arrangørerne. Kun en enkelt af de inviterede klubber bad om at få tilsendt plakater. Undervejs var det festivalens hjemmeside (som for første gang havde egen adresse) samt facebook-gruppen der blev brugt som rekrutteringsplatform og appetizer. Nyhedsstrømmen her bør optimeres fremover, - eks. kan de lokale idrætsfaciliteter og idrætter bruges som emner under Nyheder. DHIF s blad Handicapidræt indeholdt artikler om SOIF før og efter afholdelsen. Det vurderes at artiklerne var rigtig god reklame for kommunen. Det kræver at der er en dedikeret person til at varetage dette område i kommunen. Det fik et helt andet fokus da en kommunikationskonsulent i kommunen fik mulighed for at fokusere på den opgave. DHIF var ansvarlig for udgivelsen af Festival-magasinet. Det blev udleveret til alle deltagere ved ankomsten til festivalen. Samtlige ledere fik et INFO-hæfte tilsendt på mail knap to uger inden SOIF Dette hæfte indeholdt detaljerede informationer om indkvartering, forplejning og idrætternes programmer. Hæftet blev også lavet i en engelsk udgave til deltagerne fra Spanien. Lokalt var det Frederikssund kommune der var ansvarlig for nyhedsformidlingen og der var løbende artikler i lokalpressen. Det bør vurderes om samarbejdet mellem kommunikationsafdelingerne i kommune og DHIF skal afføde kvartalsmøder for løbende at aftale og justere nyhedsstrømmen og emner.

6 Under og efter afholdelsen af SOIF har DHIF opdateret hjemmeside og facebook med nyheder og ikke mindst et stort billedmateriale. Billeder blev taget af lokal fotoklub samt DHIF s kommunikationsmedarbejder. Under SOIF var der besøg af TV2 Lorry, som lavede et fint indslag. Ved ankomsten modtog alle deltagere en cross-over taske med magasin, drikkedunk samt diverse vareprøver. FESTIVALSEKRETARIAT Sekretariatet var placeret i stævnecentrum i SIK og var bemandet under hele SOIF af IT-afdelingen. Det var et aflukket rum som gav den fornødne arbejdsro. Det var ikke praktisk muligt at placere sekretariat i direkte forbindelse med Informationen. Dette bør prioriteres højt fremover. Ved Informationen var der opsat Whiteboards til meddelelser fra idrætterne. Der foregik salg af resterende t-shirts og drikkedunke, men ellers var opgaven ren information. Der var uddeling af magasiner, Infohæfter og køreplaner. Det er vigtigt tydeligt at afmærke Informationen og gøre de idrætsansvarlige opmærksom på at central samling af programmer og resultater i Informationen er nødvendigt og nyttigt. BEKLÆDNING Festivalens beklædning (trøjer) var udvalgt efter farverne i logoet. Deltagerne kunne ved tilmeldingen bestille en festival-t-shirt. Den kostede kr. 100,- og var GRØN. 350 havde bestilt t-shirt. Officials fik en PETROLEUMS-farvet polo-shirts FUN-Fitness fik ORANGE polo-shirts. Styregruppen og øvrige nøglepersoner fik CERISE polo-shirts. Der var desuden grå soft-shell jakker til rådighed. TRANSPORT En lokalkendt, som kender både målgruppe og festivalkonceptet blev udpeget som transportminister. Der blev indgået aftale med lokalt vognmandsfirma og udarbejdet køreplaner jf. idrætternes programmer. Kommunen stillede lånebiler og mini-busser til rådighed.

7 En del deltagere var selvtransporterende og havde derfor fravalgt SOIF s transporttilbud. Ønsker til transport skal afklares i god tid, dvs. de klubber/institutioner der ikke har meldt tilbage skal rykkes tidligt i processen. Dette vil give den transportansvarlige mere tid til at udarbejde køreplanerne. Opgaverne omkring transport blev løst efter planen og i.f.t tilmeldingerne var der meget få ændringer. Ændringer omkring idrætternes starttider og sluttider blev løst løbende. Der var ganske få ekstra transporter og disse kunne løses uden videre. I tilbagemeldingerne fra deltagerne er der et udtalt ønske om shuttlebusser i løbet af dagen, så deltagerne kan flytte sig mellem idrætsfaciliteterne. Dette bør overvejes fremover. Vil dog være dels et spørgsmål om økonomi og praktik i idrætsprogrammerne. INDKVARTERING Indkvartering af deltagerne fandt sted på to lokale skoler beliggende i gå-afstand af stævnecentrum. Antallet var på vippen til at inddrage en 3. skole men hensynet til den centrale beliggenhed og dermed samling af deltagerne blev vægtet højt. Skolevagten blev varetaget af det lokale beredskab og ikke som tidligere af frivillige. Officials var indkvarteret på motel. Her manglede en mulighed for fælles samvær hvilket blev efterspurgt af flere. FORPLEJNING Aftensmad fredag og morgenmaden blev serveret på skolerne. Frokost var madpakker, som blev udleveret på idrætsfaciliteterne lørdag og i stævnecentrum søndag. Festbuffeten blev serveret i stævnecentrum ifbm. festaftenen. Der har været stor tilfredshed med maden fra deltagerne. Især festmiddagen med stor buffet/mange valgmuligheder fik stor ros. Dog har nogle efterlyst mere orden omkring det at tage fra buffet. Det bør overvejes om der er selvbetjening eller servering fra buffet. Styregruppen bør være orienteret om og tage stilling til en plan for servering mm. på forhånd. SOCIALE ARRANGEMENTER Åbnings- og afslutningsceremoni blev gennemført jf. forskrifterne. Deltagerne sætter pris på det højtidelige mikset med flotte underholdende indslag. Det er vigtigt for værtskommunen at underholdningen også indeholder lokale indslag. Hallen havde ikke den fornødne tilskuerkapacitet og flere opgav at få plads i hallen.

8 Festaften med dans forløb som planlagt. Tilbagemeldinger omkring optræden af brugerband og idéer til musikvalg bør vurderes af kommende styregruppe. VIP-arrangementet var velbesøgt og der var rigtig fin interesse fra de fremmødte. Flot med repræsentation af den kommende værtskommune. IDRÆTTER Efter drøftelse i styregruppen blev flg. idrætter indstillet til DHIF s Breddeudvalg: Atletik, Badminton, Boccia, Bordtennis, Bowling, Floorball, Fodbold, Golf, Gymnastik, Håndbold, Ridning, Svømning Hockey har tidligere været en del af festivalen, men af hensyn til de fysiske rammer og da det ikke er en officiel Special Olympics idræt blev den valgt fra denne gang. Det skal nøje overvejes om det skal på programmet i 2016, idet nogle institutioner fik forfald pga. at idrætten manglede. Idrætterne var samlet i Frederikssund i efteråret for at besigtige faciliteter. På et formøde for idrætterne bør idrætternes ansvarsområder sammen med vigtigheden af overholdelse af deadlines pointeres. Fra starten blev også bordtennis udbudt, men der var ingen tilslutning fra deltagerside og idrætten blev taget af programmet. De øvrige idrætter blev gennemført med tilfredsstillende deltagerantal. En kommende styregruppe bør overveje om Hockey skal tilbage på programmet. Man bør overveje en øget involvering af DHIF s konsulenter ift at sikre et ensartet niveau af turneringsafvikling. En øget sparring ml. IU og konsulenterne kunne også bidrage til en opkvalificering af det enkelte tilbud og måske nytænkning ift. afviklingen af den enkelte idræt. En mulighed er at også at inddrage fællestrænere i enkelte idrætter. Antallet af udøvere i de enkelte idrætter skal altid holdes op mod de tilrådeværende idrætsfaciliteter. Det kan være nødvendigt at indføre max deltagerantal i andre idrætter end bowling. Vigtigt at holde fast i at det er et idrætsstævne så den enkelte udøver skal kunne opnå et vist aktivitetsniveau og idrætter skal afvikles over to dage. Hvis konkurrencer afvikles på en dag skal idrætten på festivalens 2. dag udbyde træning. Kommunikation mellem arbejdsgruppe og de idrætsansvarlige bør prioriteres højt. Det er vigtigt for hele processen og produktet at deadlines overholdes og at de involverede rent faktisk forholder sig til materiale og spørgsmål. FRIVILLIGE

9 Opgaven med at rekruttere frivillige var placeret lokalt og lykkedes fint. En opgave som vagt på skolerne blev dog ikke dækket ind af frivillige. Den medarrangerende klub Team2010 involverede en række andre foreninger i de mange opgaver der skulle løses under festivalen. Denne involvering var et plus for SOIF 2014, men også for foreningerne i Frederikssund kommune som har fået etableret en platform for fremtidigt samarbejde. Vigtigt at de idrætsansvarlige selv er oplysende på deres behov for lokal hjælp og at kontakten til lokale klubber/kontaktpersoner benyttes. FUNFITNESS OG 1. HJÆLP Endnu en gang var der stor søgning på FunFitness-delen. En central placering i stævnecentrum gjorde aktiviteten synlig. Aktiviteten blev gennemført med hjælp fra DHIF s Medicinske Udvalg samt fysioterapeut-studerende fra Roskilde og København. Godt 200 deltagere blev screenet. 1. hjælp var meget lidt benyttet, - heldigvis. Det var få ting som forvridninger og utilpashed deltagerne havde brug for hjælp til. UDENLANDSK DELTAGELSE Ud fra tilbagemeldinger fra idrætterne blev flg. nationer inviteret: Finland Holland Sverige Spanien Tyskland Det var desværre kun muligt for Sverige og Spanien at stille med deltagere. Til gengæld stillede Sverige med knap 100 deltagere, hvilket muligvis skal ses i lyset af Frederikssund kommunes placering i fht. Sverige. Afviklingen af SOIF 2014 faldt i nogen udstrækning sammen med de øvrige nationers afvikling af nationale festivaler/stævner. RESUMÉ

10 Den største udfordring omkring SOIF 2014 var usikkerheden omkring rekruttering af deltagere. Institutionsområdet er ramt af besparelser og bla. deltagelse i weekendaktiviteter, er blevet nedprioriteret pga. ressourcenedskæringer. Men på trods af en stagnation midt i tilmeldingsperioden gjorde en slutspurt på tilmeldingssiden at det endte det med et flot deltagerantal på niveau med Deltagerantallet var var præget af DHIF s medlemsforeninger, hvorimod antallet af institutioner var halveret i forhold til SOIF De fysiske rammer betød som altid rigtig meget for afviklingen. Det faktum at stævnecentrum lå i gåafstand fra overnatnings-skolerne var et stort plus for deltagerne. Dette kunne afbøde for at der ikke var store åbne områder i stævnecentrum til at deltagerne kunne hænge ud i. En stor del af DHIF s Idrætsudvalgs medlemmer har prøvet afvikling af SOIF før og det kunne mærkes på afviklingen af idrætsaktiviteterne. De mange lokale hjælpere gik også til opgaven med krum hals og var en stor hjælp for officials. Så alt i alt blev idrætsdelen gennemført meget tilfredsstillende. De mange praktiske gøremål som f.eks. pakning og udlevering af mad mm. blev varetaget af engagerede lokale hjælpere og opgaverne blev løst til stor tilfredshed for Styregruppen. Der var problemer med den første forplejningsudlevering på skolen, men de ansvarlige tog hånd om det, hvilket er blevet bemærket positivt af mange deltagere. Ud fra evalueringerne fremgår det at forplejningen var meget vellykket og der er ingen tvivl om at dette har stor betydning for det almene indtryk for deltagerne. Især festmiddagen blev fremhævet som et stort plus. Overordnet set er Styregruppen meget tilfreds med afviklingen af Special Olympics Idrætsfestival 2014 i Frederikssund Kommune. ANBEFALINGER Under de enkelte afsnit er der allerede anført visse anbefalinger. Herunder følger yderligere en række anbefalinger: Det anbefales, at der allerede i forbindelse med udpegningen af værtskommune, udarbejdes og underskrives en så detaljeret forventningsafstemning (samarbejdsaftalte), at der ikke under det videre konkrete, detaljerede planlægningsforløb opstår væsentlig tvivl om forventede ydelser og eventuel betaling herfor. Det anbefales, at den ansvarshavende for hovedfaciliteten/-faciliteterne, i væsentligt udstrækning supplerer styregruppen eller indgår i denne. Idrætsmødet fredag aften må IKKE fremrykkes, selvom åbningsceremonien slutter tidligere end planlagt. Det giver en dårlig start, da det kan være svært at få beskeden frem til mødedeltagerne.

11 Toiletforhold på overnatningssteder og idrætsfaciliteter skal rengøres under festivalen. Vær OBS på hvordan de frivillige, - herunder officials og idrætsansvarlige serviceres under stævnet. Opret gerne et officials-rum i stævnecentrum. Hvis muligt bør der reserveres pladser til de/den arrangerende forening ved åbningog afslutning. De vil gerne have en samlet præsentation ved åbningen.

Sammensat af personer fra kommune, lokale idrætsforeninger og DHIF

Sammensat af personer fra kommune, lokale idrætsforeninger og DHIF Kommissorium for Styregruppen Formand: Sammensat af personer fra kommune, lokale idrætsforeninger og DHIF DHIF s Breddekonsulent Opgaver: - Det praktiske ansvar for planlægning og afvikling - Koordinere

Læs mere

-idræt for mennesker med udviklingshandicap

-idræt for mennesker med udviklingshandicap Special Olympics -idræt for mennesker med udviklingshandicap Special Olympics er en verdensomspændende organisation, som organiserer og udvikler idræt for mennesker med udviklingshandicap og via idrætten

Læs mere

Special Olympics Idrætsfestival 2018

Special Olympics Idrætsfestival 2018 Special Olympics Idrætsfestival 2018 Helsingør Kommune som værtsby for Special Olympics Idrætsfestival 2018 21-10-2014 Idræts- og Fritidskoordinator Jens Højberg Baggrund: Helsingør Kommune har gennem

Læs mere

SPECIAL OLYMPICS. Værtsby søges! IDRÆTSFESTIVAL 2022 SPECIAL OLYMPICS IDRÆTSFESTIVAL

SPECIAL OLYMPICS. Værtsby søges! IDRÆTSFESTIVAL 2022 SPECIAL OLYMPICS IDRÆTSFESTIVAL 2022 Værtsby søges! 2 2022 Parasport Danmark afholder i forsommeren 2022 den traditionsrige Special Olympics Idrætsfestival. HVAD ER Special Olympics Idrætsfestival er et idrætsstævne rettet mod mennesker

Læs mere

Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV)

Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) BREDDEUDVALGSMØDE MANDAG D. 14. november 2016 Sted: Parasport Danmarks kontor i Vejle Tid: kl. 14.00 21.00 Deltagere: Afbud: Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul

Læs mere

Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV)

Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) BREDDEUDVALGSMØDE Dato: Fredag, d. 8. juni 2018 Sted: Skype Tid: kl. 10.00 12.30 Deltagere: Fraværende: Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ)

Læs mere

SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP

SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP foto: SOI Special Olympics Special Olympics er et idrætstilbud til personer med udviklingshandicap. Deltagelse i idræt kan forbedre målgruppens

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

Vejen Idrætscenter, Petersmindevej 1, 6600 Vejen

Vejen Idrætscenter, Petersmindevej 1, 6600 Vejen INDBYDELSE TIL HANDICAP IDRÆTS FESTIVAL 6. - 8. maj 2011 Handicap Idræts Festival 2011 DHIF indbyder for 13. gang medlemmerne til idræt og fest denne gang i Rødding og Vejen, hvor festivalen afvikles den

Læs mere

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

Middelfart Bibliotek, Havnegade 6, 5500 Middelfart

Middelfart Bibliotek, Havnegade 6, 5500 Middelfart BREDDEUDVALGSMØDE TORSDAG D. 12. JUNI 2014 Sted: Middelfart Bibliotek, Havnegade 6, 5500 Middelfart Tid: kl. 14.00 19.00 Deltagere: Anne Marie Malling Eriksen (AME) Bjørn Georgsen (BG) Jan Rasmussen (JR)

Læs mere

Jan Rasmussen (JR) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV)

Jan Rasmussen (JR) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) BREDDEUDVALGSMØDE ONSDAG D. 9. APRIL 2014 Sted: LYNC-møde Tid: kl. 10.00 12.00 Deltagere: Bjørn Georgsen (BG) Jan Rasmussen (JR) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK)

Læs mere

INVITATION TENNIS BREDDE CAMP

INVITATION TENNIS BREDDE CAMP INVITATION TENNIS BREDDE CAMP Kære tennisspillere, forældre, klubledere og trænere. Det er en stor glæde at invitere 10 14 årige breddespillere fra Fyn og Mürwick, (vores tyske venskabsklub) til Hans Christian

Læs mere

Jan Rasmussen (JR) Lena Malchau (LM) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) DHIF-pins

Jan Rasmussen (JR) Lena Malchau (LM) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) DHIF-pins BREDDEUDVALGSMØDE ONSDAG DEN 12. JUNI 2013 Sted: Brøndby Tid: kl. 14.30 18.30 Deltagere: Bjørn Georgsen (BG) Jan Rasmussen (JR) Lena Malchau (LM) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 5. marts 2011 kl. 9.00 11.00 Sted: Hotel Opus, Horsens Deltagere: Jesper Holm (formand), Birger Kyhl, Joy Nordkvist, Peter Hansen,

Læs mere

FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN

FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN OPDATERET 09.12.14 FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN Bornholms Regionskommune står for Folkemødets praktiske rammer. Men det politiske indhold selve festivalens substans bliver leveret af partier, organisationer,

Læs mere

Dokument indeholder dog informationer, som er relevant i planlægning som tilskuer.

Dokument indeholder dog informationer, som er relevant i planlægning som tilskuer. Landsstævne 2013 På forældremødet blev der enighed om en fælles tilmelding til Landsstævnet for DGI Roskilde Junior Rep. Af hensyn til planlægningen og opfølgningen vil vi meget gerne have en tilbagemelding

Læs mere

Evaluering af Håndboldens Dag Kvantitativt overblik over klubbernes feedback

Evaluering af Håndboldens Dag Kvantitativt overblik over klubbernes feedback Evaluering af Håndboldens Dag 2019 Kvantitativt overblik over klubbernes feedback 4. februar 2019 BEVÆG DIG FOR LIVET [SKRIV NAVN PÅ IDRÆT ELLER SLET DENNE INFO] INDHOLDSFORTEGNELSE Resultater af evalueringen...

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Musik på Engen Dato: 18., 19. og 20. august 2017

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Musik på Engen Dato: 18., 19. og 20. august 2017 Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Musik på Engen 2017 18., 19. og 20. august 2017 Finn Nesgaard, Freddy

Læs mere

BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 28. JANUAR 2014 REFERAT. Tid: kl

BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 28. JANUAR 2014 REFERAT. Tid: kl BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 28. JANUAR 2014 Sted: SKYPE-møde Tid: kl. 14.00 17.30 Deltagere: Carsten Mortensen (CM) deltog under pkt. 3.a Bjørn Georgsen (BG) Jan Rasmussen (JR) Lene van der Keur (LvdK)

Læs mere

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE INVITATION VANDPOLO-STÆVNE Kære aktive, trænere, dommere og familier. Det er en stor glæde at invitere alle med interesse i vandpolo til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Vandpoloturnering.

Læs mere

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold.

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold. INVITATION VANDPOLO Kære vandpolospillere, trænere, dommere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for vandpolo til Hans Christian Andersen City Games Vandpolostævne.

Læs mere

Denne evaluering tager ikke stilling til i hvilken udstrækning de enkelte aftaler, som blev indgået på FrivilligBørsen, er blevet til noget.

Denne evaluering tager ikke stilling til i hvilken udstrækning de enkelte aftaler, som blev indgået på FrivilligBørsen, er blevet til noget. Formål med evaluering Evalueringens formål er at formidle hovedresultaterne af arrangementet. Derudover bliver erfaringerne fra frivilligteamet også inddraget. Evalueringen sker på baggrund af udsendt

Læs mere

Skoler, Lejre, Træf & Camps Drejebog

Skoler, Lejre, Træf & Camps Drejebog Skoler, Lejre, Træf & Camps Drejebog -------------------------------------------------- Inspiration til planlægning af gymnastikskoler & -lejre i DGI Vestjylland Leg Sjov Aktivitet Udfordringer - Venskab

Læs mere

BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 10. DECEMBER 2013 REFERAT. Tid: kl

BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 10. DECEMBER 2013 REFERAT. Tid: kl BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 10. DECEMBER 2013 Sted: SKYPE-møde Tid: kl. 10.00 12.00 Deltagere: Afbud: Jan Rasmussen (JR) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette

Læs mere

INFOHÆFTE. 23. 25. maj 2008 i Vejle

INFOHÆFTE. 23. 25. maj 2008 i Vejle INFOHÆFTE 23. 25. maj 2008 i Vejle Nu nærmer Special Olympics Festival 2008 sig med hastige skridt Vi knokler med de sidste forberedelser, og vi håber, alle deltagere glæder sig til at vise udbyttet af

Læs mere

alle drenge fra 6-13 år til drengelejr

alle drenge fra 6-13 år til drengelejr Drengelejr 2009 Drengeudvalget i DGI Sydvest indbyder alle drenge fra 6-13 år til drengelejr Hvad er drengelejr? 24 timer, hvor du laver gymnastik og prøver en masse andre forskellige ting. På lejren skal

Læs mere

INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX 2019 D NOVEMBER 2019

INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX 2019 D NOVEMBER 2019 INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX 2019 D. 8.-10. NOVEMBER 2019 HERNING SVØMMEKLUB INVITERER TIL: HERNING GRAND PRIX 2019 PRISER Individuel start... 60 kr. Holdkap start... 120 kr. Overnatning pr. nat...

Læs mere

Børne- og ungdomslandsstævnet 2012 i Benløse/Ringsted

Børne- og ungdomslandsstævnet 2012 i Benløse/Ringsted Til: Dansk Floorball Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Att.: Per Stærk Larsen Børne- og ungdomslandsstævnet 2012 i Benløse/Ringsted Benløse den 15. august 2011 1 Benløse Floorball Club

Læs mere

Fakta: Historie, idé og værdigrundlag

Fakta: Historie, idé og værdigrundlag Historie, idé og værdigrundlag Landsstævnet rækker tilbage til 1862, hvor medlemmer fra landets idrætsforeninger samledes til landsstævne. Op gennem tiden har navnene på de organisationer, der arrangerer

Læs mere

Evaluering af aftenarrangementet

Evaluering af aftenarrangementet Evaluering af aftenarrangementet Dette er en evaluering af aftenarrangementet til Frivillig Fredag 2013, arrangeret af Roskilde Kommune i samarbejde med Roskilde Festival. 221 deltagere har svaret på evalueringsskemaet

Læs mere

Tennissommerskole i Odder Tennisklub

Tennissommerskole i Odder Tennisklub Tidspunkt Februar/marts Tilmelding til DTF Aktion og kommentarer Mail fra DTF om tennissommerskole. Klubben skal tilmelde sig en tennisskolepakke inden en bestemt dato (medio april). Gør opmærksom på ved

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde Onsdag den 21. november 2012 kl. 17.00 i F7 Mødet slut kl. 19.15 MØDEDELTAGERE Kristian Moberg (V) Alice Linning Annelise Hansen Kenneth Jensen (A) Ruth Rasmussen

Læs mere

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l Adgang for personale / Udstillerarmbånd For at sikre jeres standpersonale fri og uhindret adgang til festivalen skal de ved ankomsten til festivalen udstyres med det officielle festivalarmbånd. Når I ankommer

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

Juli / August Se opslag inde i bladet om Sommerfest i Værestedet Liv.

Juli / August Se opslag inde i bladet om Sommerfest i Værestedet Liv. Juli / August 2018 Se opslag inde i bladet om Sommerfest i Værestedet Liv. Værestedet LIV Holder lukket I uge 30. Zumba holder Sommerferie uge 29 og 30 God sommer jer alle Sommeren er over os Og de lange

Læs mere

Etniske Piger. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Etniske Piger. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Etniske Piger Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 27 Indhold 1. Introduktion...... 28 2. Projektets aktiviteter......... 29 3. Projektets resultater.... 29 4. Projektets virkning........ 31 5. Læring

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

1. Valg af dirigent Mogens fra Sønderborg blev valgt og kunne erklære landsmødet for lovligt indkaldt

1. Valg af dirigent Mogens fra Sønderborg blev valgt og kunne erklære landsmødet for lovligt indkaldt Referat fra Hockey-Floorball Landsmødet d. 17 marts 2007 Tilstede var 17 personer fordelt på alle 3 regioner. 1. Valg af dirigent Mogens fra Sønderborg blev valgt og kunne erklære landsmødet for lovligt

Læs mere

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 FOR U12 PIGER OG DRENGE (årgang 02-03) U14 PIGER OG DRENGE (årgang 00-01) U16 PIGER OG DRENGE (årgang 98-99) U18 PIGER OG DRENGE (årgang

Læs mere

Klubudviklingsprojekter

Klubudviklingsprojekter Klubudviklingsprojekter Alle klubber i Dansk Styrkeløft Forbund har mulighed for at lave et klubudviklingsprojekt med forbundets udviklingskonsulent. Formålet med aktiviteterne er at styrke klubben på

Læs mere

Evaluering af aftenarrangementet

Evaluering af aftenarrangementet Evaluering af aftenarrangementet Indledning Dette er en evaluering af aftenarrangementet til Frivillig Fredag 2014, arrangeret af Roskilde Kommune i samarbejde med Roskilde Festival. 153 deltagere har

Læs mere

Himmerlandsgården 2018

Himmerlandsgården 2018 Hundeførerweekend på Himmerlandsgården 27 29 april 2018 (Bededagsferien) Skal du med??? En forlænget weekend med fart over feltet, fyldt med træningstilbud og inspiration til alle hundeførere, uanset ambitionsniveau

Læs mere

BREDDEUDVALGSMØDE. Dato: Onsdag, d. 28. februar Parasport Danmarks kontor i Vejle. Tid: kl

BREDDEUDVALGSMØDE. Dato: Onsdag, d. 28. februar Parasport Danmarks kontor i Vejle. Tid: kl BREDDEUDVALGSMØDE Dato: Onsdag, d. 28. februar 2018 Sted: Parasport Danmarks kontor i Vejle Tid: kl. 13.00 18.00 Deltagere: Bjørn Georgsen (BG) Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen

Læs mere

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011)

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011) - Dato: Tirsdag den 19. april 2011 (opr. og start) + fortsættelse: Mandag den 2. maj 2011, begge dage kl. 19:00 Sted: Hos Finn Hjortholm Bestyrelse: Finn Hjortholm, Ann Larsen, Kirstine Pepping, Linda

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag. D O F S N O I T O M 2018 DAG guide r ø g n Arra S N E D L O B ARRANGØRGUIDE Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

Læs mere

Fakta om Spejdernes Lejr 2012

Fakta om Spejdernes Lejr 2012 Fakta om Spejdernes Lejr 2012 Fakta om Spejdernes Lejr 2012 Vidste du at: Lejrens afvikling blev en stor succes målt på samtlige parametre. 7.300 spejdere deltog på Spejdernes Lejr, hvor af de 26.400 spejdere

Læs mere

Nye ideer til bestyrelsesarbejdet. Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015

Nye ideer til bestyrelsesarbejdet. Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015 Nye ideer til bestyrelsesarbejdet Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015 Præsentation Thomas Lorenzen, 36år Far til Niels 8år og Johanne 5år Bor I Måløv Email:DM@maaloevif.dk Mobil:

Læs mere

På dette første Bestyrelsesmøde har Bestyrelsen nedsat sig med en formand, og ingen øvrige navngivende poster.

På dette første Bestyrelsesmøde har Bestyrelsen nedsat sig med en formand, og ingen øvrige navngivende poster. 10. marts 2015 Bestyrelsesmøder Lars Hansen Jens Pedersen Henrik Stisen Kenneth Nielsen 10. marts 2015 / R 14. april 2015 (udvalgsdag) 19. maj 2015 (Rock n Roll Banko) 16. juni 2015 (festival) 11. august

Læs mere

Etablering af GF erfagruppe Møde den 13. april 2011

Etablering af GF erfagruppe Møde den 13. april 2011 Etablering af GF erfagruppe Møde den 13. april 2011 Erfaringer og udfordringer Kreds Nordjylland: Svært at TR og AMiR ikke kommer på GF. I 2009 havde vi engageret en korleder. Tidligere var det KB medlemmer,

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til Vestdanske Kortbane Mesterskaber, som finder sted den 5. til 7. oktober 2018 i Vejle. Formanden for Vejle Svømmeklub Lars Hededal udtaler:

Læs mere

U19 NM Kampafvikling 2014

U19 NM Kampafvikling 2014 PROSPEKT PÅ U19 NM Kampafvikling 2014 ansk Amerikansk Fodbold Forbund er medlem af: Side 1 af 7 De tre hold (Sverige, Finland og Danmark), der deltager ved U19 NM, skal generelt have lige vilkår. Dette

Læs mere

INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX D NOVEMBER 2017

INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX D NOVEMBER 2017 INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX D. 3.-5. NOVEMBER 2017 HERNING SVØMMEKLUB INVITERER TIL: HERNING GRAND PRIX 2017 PRISER Individuel start... 50 kr. Holdkap start... 80 kr. Overnatning pr. nat... 55 kr.

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

Deltagere; Rikke Grossman, Linette Østergaard, Torben Benjaminsen, Kim Ottosen

Deltagere; Rikke Grossman, Linette Østergaard, Torben Benjaminsen, Kim Ottosen Referat Bestyrelsesmøde OIK Dato: 2/2 Deltagere; Rikke Grossman, Linette Østergaard, Torben Benjaminsen, Kim Ottosen 1) Økonomi/Budget/handleplan økonomisk genopretning, kontingent: At få gjort klubbens

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde)

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Emil Clemmensen (EC), Charly Witt (CW), Jonas Andersson (JA), Rune

Læs mere

Referat af møde i Kampagneudvalget

Referat af møde i Kampagneudvalget Referat af møde i Kampagneudvalget Dato: 1. december 2014 Tid: Kl. 17.00 Sted: Sekretariatet i Vanløse Til stede: Bent Nielsen, Malene Madsen, Justin Corfitzen, Maria Helene Olesen og Karina Ertmann Krammer

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den august

Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den august 2019 Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den 16.-17.-18. august 2 Den søde sejr med glimmer i håret Som noget nyt valgte vi sidste år, at reducere kampenes spilletid til 2 x 20 min.

Læs mere

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l Adgang for personale / Udstillerarmbånd For at sikre jeres standpersonale fri og uhindret adgang til festivalen skal de ved ankomsten til festivalen udstyres med det officielle festivalarmbånd. Når I ankommer

Læs mere

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier.

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier. FODBOLDSTÆVNE Kære fodboldspillere, trænere og familier. Det er os en stor glæde at invitere unge fodboldspillere fra hele verden til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Fodboldstævne.

Læs mere

SOMMER CUP 2015 I CHEERLEADING

SOMMER CUP 2015 I CHEERLEADING SOMMER CUP 2015 I CHEERLEADING Kære medlemmer DAFF og Foxy Cheerleaders vil hermed gerne invitere til dette års Sommer Cup 2015 i cheerleading, der bliver afholdt: Lørdag d. 6. juni 2015 i Gladsaxe sportshaller.

Læs mere

Roskilde Firma- og Familieidræt

Roskilde Firma- og Familieidræt Roskilde Firma- og Familieidræt Referat Bestyrelsesmøde Nr. 01/2010 Søndag den 31.01.10 KL. 10.30 Skovager 5, Gevninge, 4000 Roskilde. Mødedeltagere: Claus Schou, Jane Løvgren, Gerda Pedersen, John Petersen

Læs mere

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE 29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID NORDISK STÆVNE SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER HOVEDSPONSOR HJØRRING PARK VENDIA SWIM CUP 2016 Hjørring Park Vendia

Læs mere

Lokal Motion. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Lokal Motion. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Lokal Motion Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 67 Indhold 1. Introduktion....... 68 2. Projektets aktiviteter......... 68 3. Projektets resultater..... 69 4. Projektets virkning.......... 70 5.

Læs mere

Referat. Ansvarlig og deadline

Referat. Ansvarlig og deadline Deltagere: Simon, Lene, Ulrik, Steffen, Marina Afbud: Referent: Miriam,, Susanne Lene Emne Referat Referat 1. Godkendelse af Dagsordenen godkendes. dagsorden 2. Referat fra sidste møde Referatet fra sidste

Læs mere

INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX 2016 D NOVEMBER 2016

INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX 2016 D NOVEMBER 2016 INVITATION TIL D. 4.-6. NOVEMBER 2016 HERNING SVØMMEKLUB INVITERER TIL: PRISER Individuel start... 45 kr. Holdkap start... 80 kr. Overnatning pr. nat... 55 kr. Morgenmad pr. dag... 65 kr. Frokost pr. dag...

Læs mere

PROGRAM U14 DM APRIL 2017

PROGRAM U14 DM APRIL 2017 Volley i Ishøj-Greve-Vallensbæk web: ishojvolley.dk PROGRAM U14 DM 22.-23.APRIL 2017 OPDATEREDE RESULTATER PÅ SIDEN LIVE.ISHOJVOLLEY.DK Velkommen til Danmarksmesterskaberne Ishøj Volley byder velkommen

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Referat fra Landmødet i Hockey og Floorballudvalget i Vejle d. 27. februar. 1) Valg af dirigent.

Referat fra Landmødet i Hockey og Floorballudvalget i Vejle d. 27. februar. 1) Valg af dirigent. Referat fra Landmødet i Hockey og Floorballudvalget i Vejle d. 27. februar 1) Valg af dirigent. Bjørn fra Breddeudvalget blev valgt. Han konkluderede at der var rettidigt indkaldt til landsmødet. Af praktiske

Læs mere

Evaluering - kommuner

Evaluering - kommuner Baggrund I forbindelse med afslutning af Spar 20% projektet har Energi tjenesten sendt et link til en elektronisk spørgeskemaundersøgelse til alle de deltagende kommuner, som hermed fik mulighed for at

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel: Aktiv sygemelding Projektperiode: 2009 2010 Målgruppe: Målgruppen for

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Manual. Udarbejdet august 2018 Aabybro Efterskole. DM i Dans for efterskoler

Manual. Udarbejdet august 2018 Aabybro Efterskole. DM i Dans for efterskoler Manual Udarbejdet august 2018 Aabybro Efterskole DM i dans er en konkurrence, der søger at fremhæve dans, danseverdenens kvaliteter og dansens æstetik. Regler og grundlæggende rammer for konkurrencen og

Læs mere

Balatonfüred Cup 2017

Balatonfüred Cup 2017 Balatonfüred Cup 2017 Team Helsinge Håndbold - For piger & drenge årgang 97 til og med 04 Søndag d. 02/7 til søndag d. 09/7 Balatonfüred Cup 2017 Team Helsinge Håndbold deltager for første gang i det dansk

Læs mere

18.00 Velkomst, præsentation af udvalg og hjælpere, opråb af klubber Aftensmad - orientering om aftenaktivitet

18.00 Velkomst, præsentation af udvalg og hjælpere, opråb af klubber Aftensmad - orientering om aftenaktivitet Søndag 14.00 Indskrivning. Lederen melder klubben til straks ved ankomst. 18.00 Velkomst, præsentation af udvalg og hjælpere, opråb af klubber Aftensmad - orientering om aftenaktivitet 19.00 Ledermøde

Læs mere

INVITATION TIL HERNING OPEN D APRIL 2019

INVITATION TIL HERNING OPEN D APRIL 2019 INVITATION TIL HERNING OPEN D. 5. - 7. APRIL 2019 VELKOMMEN TIL HERNING OPEN 2019 For fjerde år i træk indbydes alle klubber til Herning Open. Et langbanestævne i en af Danmarks nyeste og flotteste svømmehaller.

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat framøde i DMU Uddannelsespanel Tid: 26. marts 2012 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Niels Frode Sølvsteen,

Læs mere

Kritisk revisionsprotokollat 2014

Kritisk revisionsprotokollat 2014 Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32 B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Kritisk revisionsprotokollat 2014 1. Indledning Klarup/Grenaa 6. april 2015 Revisionsprotokollatet er udarbejdet

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1. PÅ DAGSORDENEN ER: 1. Repræsentantskabsmødet Beretning Alt er samlet og lagt ud til den sidste korrekturlæsning. Beretning, vedtægtsændringer, regnskab,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 10. november 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 10. november 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 10. november 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 16. november 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND 1 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND Deltagere: Joan Bak, Karin Bønnerup, Henning Hansen, Charlotte Risskov Nielsen, Kasper Holm Povlsgaard, Ole Skjærbæk, Marius

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde d

Referat fra brugerrådsmøde d 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Steen Referanter: Johnny og Tanja 2. Tilstede: Steen, Linda, Johnny Lund, Johnny Jepsen og Tanja 3. Godkendelse af referat fra sidst: Godkendt 4. Orientering

Læs mere

Odense Skiklub - Generalforsamling 25. april 2018

Odense Skiklub - Generalforsamling 25. april 2018 Odense Skiklub - Generalforsamling 25. april 2018 Generalforsamlingen blev afholdt i Odense Orienteringsklubs klubhus i Åløkkeskoven. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse

Læs mere

ALBERTSLUND HÅNDBOLD. Sportyfied Cup. 31. maj og 1. juni 2014

ALBERTSLUND HÅNDBOLD. Sportyfied Cup. 31. maj og 1. juni 2014 ALBERTSLUND HÅNDBOLD Indbyder hermed til Sportyfied Cup 31. maj og 1. juni 2014 Det er med stor glæde, at vi igen i år kan invitere til stævne i Albertslund, denne gang for 44. gang og endnu en gang med

Læs mere

DAGKURSUS LØRDAGSKURSUS (PR-MATERIALE)

DAGKURSUS LØRDAGSKURSUS (PR-MATERIALE) 1 DAGKURSUS LØRDAGSKURSUS (PR-MATERIALE) 2 Frivilligkursus: Værktøjskasse for frivillige Dagkursus Lørdagskursus: 09.00 16.00 Program: 09.00 09.30 Morgenmad 09.30 09.45 Velkommen, præsentation og dagens

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

Indledning: Konceptet kort:

Indledning: Konceptet kort: Indledning: Dansk golf Union ønsker med konceptet familiegolf, at give klubberne en drejebog for hvordan de kan erhverve sig medlemmer i denne målgruppe. Det er vores overbevisning af målgruppen, heri

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 24. januar 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (formand), Martin Skov Jensen, Joy Nordkvist, Peter

Læs mere

KRONBORG CUP 2015. Diplom største fodboldstævne 7.-9. august. Læs mere på stævnets hjemmeside: www.kronborgcup.dk

KRONBORG CUP 2015. Diplom største fodboldstævne 7.-9. august. Læs mere på stævnets hjemmeside: www.kronborgcup.dk Sjællands Diplom største fodboldstævne 7.-9. august KRONBORG CUP 2015 Arrangeres af 5 fodboldklubber i Helsingør Kommune og kombinerer fodbold, sundhed, kultur og sjove oplevelser i én spændende pakke.

Læs mere

Referat fra Senior møde Idrætsforum 21.9.2013 i Dalum.

Referat fra Senior møde Idrætsforum 21.9.2013 i Dalum. Referat fra Senior møde Idrætsforum 21.9.2013 i Dalum. Deltagere: Region Syddanmark: Ole Sick, Kurt Andersen (fra kl. 13), Susanne Hansen (fra kl. 13). Region Sjælland: Elna Harder, Aksel Tagmos Region

Læs mere

Efterårsudsendelse 2015

Efterårsudsendelse 2015 Efterårsudsendelse 2015 Indhold 1. Indkaldelse til generalforsamling Generalforsamlingen afholdes lørdag d. 30. januar 2016 i Den Grimme Ælling, Hans Jensens Stræde 1, Odense BEMÆRK at mødet er i januar

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Badminton Danmarks Badmintonskolen få nye ungdomsspillere til din klub!

Badminton Danmarks Badmintonskolen få nye ungdomsspillere til din klub! Badminton Danmarks Badmintonskolen få nye ungdomsspillere til din klub! Indledning Ønsker din klub nye ungdomsspillere, så skal du glæde dig til at læse denne folder, hvor du vil lære meget mere om Badminton

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere