FCM Holding A/S Generalforsamling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FCM Holding A/S Generalforsamling 25.10.2011"

Transkript

1 FCM Holding A/S Generalforsamling Bestyrelsens beretning v/formand Bo Olesen Indledning: Der er tale om en særlig beretning i dag Jeg skal ganske vist præsentere et utilfredsstillende økonomisk resultat men med enormt meget at glæde sig over både det forgangne år i indeværende år og ikke mindst når vi ser ud i fremtiden. Sportsligt levede året op til forventningerne og mere til. Vi kan være stolte over, at satsningen på egne talenter viser sig at være den rigtige vej. Og så skrev vi jo historie den 15. september, da den ekstraordinære generalforsamling vedtog den indiske erhvervsmand Mr. Dempos investering i FC Midtjylland. Selskabsstrukturen Under paraplyen FCM Holding A/S er FCM Fodbold og FCM Håndbold. Selskabet FCM Racing findes formelt stadig, men der er ingen drift. Ledelsesmæssigt er der sket ændringer i regnskabsåret. Søren Bach blev ansat som koncerndirektør og overordnet ansvarlig for forretningen FCM. Jens Ørgaard er sportsdirektør i fodbold og med i direktionen. Hans Peter Riis er sportschef i håndbold Økonomi Regnskabsaflægningen følger som bekendt senere men her lige nogle hovedpunkter. FCM Holding kom ud af året med et samlet resultat før skat på minus 21,5 mio. kr. mod et underskud på 58,4 mio. kr. året før. En forbedring på 36.9 mio. Ser man bort fra racing og ser på det man kalder fortsættende aktiviteter var forbedringen 33.7 mio. kr. Omsætningen steg fra 70 mio. kr. til 74 mio. kr. Tidligt i regnskabsåret erkendte vi, at en markant kursændring var nødvendig. Derfor iværksatte en plan med massive besparelser og tilpasninger. Men i en verden med lange kontrakter er det lidt som at manøvrere et hangarskib det tager tid at ændre kursen. Selvfølgelig er resultatet ikke tilfredsstillende men et stort skridt i den rigtige retning frem mod et overskud sommeren 2013.

2 Når det er erkendt, vil vi fremhæve, at vi holder vore forventninger i halvårsmeddelelsen fra februar, når der tages hensyn til at vi bevidst undlod at sælge i sommerens transfervindue men i stedet valgte at etablere en interessant konstruktion af spillerinvest. En beslutning vi profiterer af på fodboldbanen lige nu. FCM Håndbold Økonomi: Ser vi på resultatet i forhold til sidste år så er vi stolte af at vi har kunnet øge omsætningen og har kunnet øge reklame-og sponsorindtægter i et vanskeligt marked - og trods hovedsponsoren Vermøs konkurs. Afslutningen af samarbejdet med træner Kenneth Jensen kostede på bundlinjen. Resultatet er i sagens natur utilfredsstillende, men i indeværende regnskabsår vil vi i højere grad se effekten af den plan, der blev iværksat med fokus på danske profiler og egne talenter. Sport: FCM Håndbold tog i 2009/10 hul på et stilskifte, som parallelt med det tilsvarende i FCM Fodbold betyder, at klubben fremover baserer sig på en større andel af unge danske profiler og egne talenter. Vi er sikre på at det er den rigtige vej, men at de store resultater kom allerede sommeren 2011, det er vi meget imponerede og stolte over. Håndboldkvinderne vandt klubbens første trofæer på seniorniveau. Først EHF mesterskabet i semifinalen en sejr over tyske Oldenburg og i den rent danske finale vandt over Team Tvis Holstebro. Og så vandt vi det danske mesterskab i en fantastisk 3. finale i Randers som jeg kommer tilbage til Efter Guld sæsonen tog vi afsked med den norske trio Tonje Nøstvold, Alette Stang og Isabel Blanco. Og så fik vi tilgang af Nycke Groot og de danske landsholdspillere Louise Svalastog og Maibritt Kviesgaard. Også Gitte Brøgger Led kom til for at styrke vores fløj, da Malene Dalgaard var blevet gravid. Som for fodbolden er målet en trup, der er en kombination af egen udviklede spillere og profiler. Den nuværende trup tæller 19 spillere heraf 6 fra FCMs Ungdomshold som vi kan se her markeret med hvide cirkler. Og der arbejdes med talenterne. Vi har to ungdomselitehold for kvinder, U18 og U16. Begge hold spiller i den bedste række. U16 kom mellem de fire bedste og U18 vandt sølv. Der vil også i håndbold være skarpt fokus på talentarbejdet, Klubsamarbejdet og tæt samarbejde med SportStarCollege i Ikast om udvikling af talenter. Med denne trup kan man kun glæde sig til resten af sæsonen Ledelse: Holdet har gjort det fantastisk med to mesterskaber. Trods det var sæsonen som helhed været præget af ubalance, og efter et udbredt ønske om forandring fra spillertruppen stoppede samarbejdet med træner Kenneth Jensen.

3 Vi er klar over, at det kan være svært at forstå i kølvandet på både EHF- og DM-titel. Men beslutningen blev truffet af den tidligere ledelse og sanktioneret af bestyrelsen i FCM Holding. Også ledelsesmæssigt skete der ændringer, da Frank Henriksen meddelte, at han søgte nye udfordringer efter sæsonen. Derefter blev Koncerndirektør Søren Bach direktør i håndboldselskabet og den sportslige ledelse kom herefter til at bestå af Hans Peter Riis som sportschef, Bent Nygaard som rådgiver og Ryan Zinglersen blev cheftræner i et tæt parløb med Helle Thomsen som assistent en job hun overtog til nytår og Helle Thomsen har en stor del af æren for den sportslige succes. Mål 2011/12: Finale i HåndboldLigaen og Champions League Gruppespil Sportsligt er holdet i en god udvikling, vi har en dygtig sportslig ledelse og vi er stolte over, at vi kan tiltrække de danske profiler Maibritt Kviesgaard, og Louise Svalastog Spellerberg, der begge er på landsholdet ligesom Susan Thorsgaard, Line Jørgensen, Trine Troelsen og når hun kommer tilbage fra skadespause også Lærke Møller. 6 danske landsholdsspillere. Det kan vi være stolte af. Vi kan være stolte af holdet og 2 mesterskaber. Derfor en opfordring til de lokale om fortsat at bakke op. Også mere end de gør i dag. Og dette er specielt adresseret til erhvervslivet i Ikast: Hvis vi skal fastholde denne kulturarv og profileringsplatform så skal man huske, at den der bærer evnen fortsat også påtager sig en forpligtelse. Der skal ikke være tvivl om, at vi i FCM vil kvindehåndbolden. Vi er stolte. Men det kræver, at der også i fremtiden løftes i flok som det har været en tradition med håndbolden i Ikast gennem flere årtier. Vi har et af verdens bedste håndboldhold. De gør en kæmpe indsats og fortjener mere opbakning Hyldest til mestrene: Efter denne lille opsang til erhvervslivet og til publikum skal vi skrue tiden tilbage. Om lidt vil jeg gerne genopleve nogen fantastiske minutter. Derfor vil jeg gerne se anføreren for holdet heroppe velkommen til Lærke Møller og igen tillykke med mesterskaberne: Lærke Møller jeg kunne ikke selv være i Randers desværre men jeg kan oplyse, at selvom det var svært at se så var jeg glad for at jeg kunne finde kampen og se den på min Iphone. Andre fra FCM ledelsen og bestyrelsen var til den fantastiske DM finale i Randers vi var i gang med forhandlingerne med Mr. Dempo så han var med til finalen vi optog de sidste sekunder (FILMEN VISES) Lærke vi håber snart at se dig på banen igen og så skal der lyde et stort tillykke med mesterskaberne som jeg håber du vil give videre til dine holdkammerater.

4 FCM Fodbold Regnskabet gennemgås senere så her koncentrerer jeg mig om hovedtal. Forbedringen fra sidste regnskabsår er markant: 33 mio. år og resultatet er som forventningen fra halvårsmeddelelsen når der tages højde for det bevidst undladte salg i sommerens transfer vindue. Helt overordnet så arbejder vi stenhårdt frem mod målet et overskud i sommeren Forbedringen på 33 mio. er et resultatet af hårdt arbejde. Vi kan i den grad glæde os over, at vort transferregnskab er forbedret med 33.4 mio. takket være flotte salg. Vi kan glæde os over en forbedring på turneringsindtægter på 4.5 mio. takket være forbedrede sportslige præstationer og det faktum, at FC Midtjylland var den eneste klub med stigende tilskuertal i den forgangne sæson. Gennemsnittet steg fra til I alt samlede vi tilskuere på eget græs. Sponsorindtægterne faldt til 30.5 mio. hvilket er et udtryk for at sponsormarkedet er særdeles vanskeligt og at hver krone tæller. Vi kan imidlertid glæde os over, at kurven er knækket, så vi i indeværende år kommer ud med minimum index 100. Samlet set kan vi glæde os over en forbedring på 33 mio. kr. i forhold til året før. Forbedringen er positiv, men selvfølgelig er det et meget utilfredsstillende resultat Jeg vil gerne slå fast: Tingene er under kontrol og vi kan se fremad og målet er fortsat et overskud i sommeren Sport: Vi ramte en mindre nedtur midt i sæsonen men vi holdt fokus og formåede at løfte os, så vore målsætninger blev indfriet med europæisk deltagelse. I april meddelte Allan Kuhn os, at han ikke længere så sig selv som cheftræner. Vi gav tøjlerne til Glen Riddersholm og det har vi bestemt ikke fortrudt. Glen og hans stab gør en fantastisk indsats. Selvom vi ærgrer os over nederlaget i pokalfinalen så skal vi være stolte over at være kommet så langt. På trods af tidspunktet sent en søndag så var opbakningen massiv - og opvarmningsarrangementet gjorde Fælledparken til et midtjysk område i hovedstaden Det er sådan en dag man bliver mindet om at FC Midtjylland er et vigtigt omdrejningspunkt i mange menneskers hverdag. Sådan en dag er jeg stolt af at være en del af hele regionens hold.

5 I regnskabsåret tog vi afsked med George Florescu Frank Kristensen, Ken Ilsø, Mikkel Thygesen og akademiprodukterne Winston Reid og Viktor Fischer. Den anden vej kom fra sæsonstart Kasper Jensen, Kristian Bak Nielsen, Jakob Poulsen og lige i sommers til denne sæson kom også Tim Janssen. Omkring købet af Jakob Poulsen blev der etableret et spillerinvesterings selskab Spillerinvest: En kreds af investorer gjorde det sidste sensommer muligt at agere hurtigt og få en aftale med Jakob Poulsen og AGF uden at købet belastede likviditeten i FCM og uden at vi solgte ud af FCM s fortjeneste på Jakob Poulsen ved videresalg. FC Midtjylland bevarer alle kontraktrettigheder over spilleren, og eventuel fremtidig transferfortjeneste tilfalder FC Midtjylland med fradrag af et årligt afkast til investorerne svarende til max. 10 % af investeringen. Lige nu glæder vi os over at handlen blev mulig og flot af Jakob at han har kæmpet sig tilbage på landsholdet I indeværende regnskabsår har vi en ny spillerinvestorgruppe bestående af seks investorer og FC Midtjylland. Gruppen tilførte gennem det nyoprettede selskab SlyZunna Invest FC Midtjylland syv millioner kroner. Det samme beløb har gruppen ret til ved fremtidige transfer- og nettolejeindtægter fra de afrikanske superligaspillere Rilwan Hassan, Izunna Uzochukwu og Sylvester Igboun. Investorgruppen risikerer, at spillerne ikke generer transferindtægter i kontraktperioden og de modtager en årlig forrentning på 10% Ved indtægter over kr. 15 mio. er investorerne sikret en bonus på max 1 mio. ved et samlet salg på 25. mio. Bonussen fordeles med en syvendedel til hver. Denne konstruktion er ny og andre klubber har vist interesse for modellen. Den likvide styrkelse af FC Midtjylland betød bl.a. at vi kunne hente Tim Janssen - og så undlod vi at sælge nogen af de tre spillere i det netop lukkede transfervindue. En beslutning, der forretningsmæssigt viser sig, at være klog, da prisen vil stige til FC Midtjyllands fordel og så taler efterårets kampe vel for sig selv: Vi styrkede holdet og kontinuiteten.. Og samtidig kunne vi glæde os over, at vi knyttede en kreds af personer tættere til FCM. Truppen: Med tilgangen og ikke mindst den større kontinuitet - har vi en trup, som vi kan være stolte af. En trup, der kan skabe resultater. De etablerede navne skal kæmpe for en startplads de unge er klar til at tage ansvar efter en fantastisk uddannelse ikke bare fodboldmæssigt men også mentalt på vort fodboldakademi. Vi bygger fundamentet til fremtidens FCM og hånden på hjertet, se på det hold vi har her og det potentiale, der kan forløses i de kommende år.

6 Hele 19 spillere har fået deres fodboldopdragelse på vort fantastiske akademi. Udover disse 19 har vi Mads Hvilsom udlejet med succes i Viborg og også Baba Collins er udlejet. Vi begynder nu for alvor at høste frugterne af de mange års store arbejde med talenterne. Skal vi lige have lidt regnskab ind over så er denne trup bogført til 35 mio. kroner og nej det er den ikke til salg for. Regnskabsteknisk er den bogførte værdi lig med købsprisen minus afskrivninger også derfor har vort akademi så stor værdi. Jeg vil gerne rette en tak til de mange dedikerede mennesker, der hver dag gør en kæmpe indsats for at udvikle talenter i FC Midtjylland. Mål 2011/12: Vi er i gang med en optimeringsprocessen af holdet og alt omkring. Og tabellen lyver jo ikke. Det går godt. Vi har et overordnet mål i FC Midtjylland om, at vore hold skal optræde på den europæiske scene det holder vi naturligvis fast i. Når vi bliver spurgt om en bestemt placering som målsætning så er svaret, at vi vil slutte så højt i tabellen som muligt. Og vi vil spille europæisk. Vi koncentrerer os om at bygge det bedst mulige fundament for fremtiden og arbejder stenhårdt på at forbedre os på alle niveauer. Og netop implementering af en ny spille stil har været et vigtigt sportsligt fokus i 2011 og derfor har jeg bedt cheftræner Glen Riddersholm komme og orientere om den nye spillestil og det sportslige arbejde Klubsamarbejdet: Et væsentligt element i FCM er Klubsamarbejdet. Til Brøndby kampen markerede vi, at vi nu er hele 150 klubber i FCM Klubsamarbejdet. Der er 134 fodbold og 16 håndboldklubber. Og samlet set er vi omkring medlemmer. Vi er rigtig stolte af vores klubsamarbejde, der er fundamentet i FC Midtjylland. Tak til alle der gør et stort arbejde med klub- og talentarbejdet både her i klubben og de mange frivillige ude i regionen. Dempo: Som bekendt skrev vi jo historie den 15. september, da den ekstraordinære generalforsamling vedtog den indiske erhvervsmand Mr. Dempos investering i FC Midtjylland. På den generalforsamling fortalte jeg om perspektiver og muligheder og viste en kort film fra Indien. Vi er stolte over, at vi blev udvalgt efter en grundig research blandt 58 klubber i 20 lande af konsulenterne New World Consulting, der er til stede her i aften. Mr. Satya og Mr. Mohsen.

7 Lige for at opsummere, så går aftalen ud på, at Mr. Dempo erhverver 34% af FCM Holding og vi tilføres 70 mio. kroner. Jeg vil her gentage essensen af det jeg sagde om indholdet og perspektiverne til den ekstraordinære generalforsamling Dempo-aftalen: Vi har med akademiet og også med vort arbejde både Klubsamarbejdet og i Nigeria bevist at vi har værktøjerne til struktureret talentudvikling. Og til udvikling af et regionshold. Vi er stolte af, at vi får opgaven at udvikle og løfte Dempo Sports Club og helt konkret er vi i gang allerede. Vi har netop haft et 10 dages besøg af to af trænerne fra Dempo Sports Club på besøg her. Mr. Dempo er klar over at talentarbejde ikke er noget der sker over-night, men kræver en lang og kontinuerlig indsats målet er at styrke hans klub i Indien og udvikle indiske spillere til europæisk fodbold For FCM er der store perspektiver. Vi træder nu ind i et nyt kapitel i FCM historien vi skal arbejde langsigtet. Vi skal arbejde hårdt. Vi skal styrke vores talentudvikling og skabe kontinuitet. Vi skal målrettet arbejde på at løfte FC Midtjylland til et højere niveau. Udover det sportslige ser vi også kommercielle muligheder. Vi har en samarbejdspartner i et stærkt udviklingsområde i et land med 1 mia. indbyggere. Her kan man med rette sige at kun fantasien sætter grænser og de muligheder skal dyrkes. Det glæder vi os til Dempos valg af FCM: Torsdag den 29. september havde vi besøg af Mr. Dempo. Et meget koncentreret besøg, hvor han bl.a. mødte den danske presse. Også vores fcm tv fik mulighed for en snak med ham. Mr. Dempo fortæller om valget af FCM: Vi besøgte en masse klubber, og det grundlæggende mål, som jeg satte og sagde til mine konsulenter, når de besøgte alle disse klubber, er, at jeg vil udvikle indisk fodbold helt fra græsrodsniveau. Indiske spillere skal have muligheden for at få den bedste fodboldtræning overhovedet muligt og dermed være med til at hæve standarden i indisk fodbold. Det vi blev så tiltrukket af hos FCM var deres store dedikation til talentudvikling. At klubben har lavet en model omkring deres ungdomsarbejde, som har haft succes både her i Danmark og så langt væk som Nigeria, var med til at overbevise mig om, at dette kan kopieres i Indien. Han siger videre: For mig handler det også om, at investeringen også skal bidrage til at udvikle min klub i Indien. Hvis jeg havde lavet et partnerskab med en stor europæisk klub, havde det kun været en lille investering for dem. Nu er Dempo vigtig for FCM og FCM er vigtig for Dempo. Det er vigtigt for mig, og det giver mig en god fornemmelse.

8 Det videre forløb omkring investeringen er, at der pågår et stort stykke arbejde med det juridiske der skal laves et emissionsprospekt. Og når det er færdigt kan betalingen for aktierne overføres, og så er Mr. Dempo formelt medejer af FC Midtjylland. Hvis alt går efter planen sker det medio november 2011 Formanden takker: Intet FC Midtjylland uden de frivillige. Og intet FCM uden vore mange sponsorer, tilskuere, aktionærer og fans over det ganske land. Tak til jer fordi I gør vores fælles passion til et uundværligt omdrejningspunkt i regionen. Også tak til vores store samarbejdspartnere i det daglige, kommunerne i Ikast-Brande og Herning samt Messecenter Herning. En stor tak til de mange dedikerede mennesker på lønningslisten i FC Midtjylland. Også en stor tak til mine kolleger i bestyrelsen for stor medleven, engagement og kompetent sparring. Vi kan glæde os over, at den valgte strategi - at satse på talentudviklingen den virker. Der er fantastiske muligheder i Dempo samarbejdet. Vi kan slå fast, at FC Midtjylland er et stærkt brand med fantastiske perspektiver, og vi har da også positive forhandlinger med flere virksomheder om hovedsponsorat eller større partnerskaber. Vi arbejder mod målet om et overskud i sommeren Jeg vil afslutte min beretning med at slå fast: Jeg glæder mig til fremtiden. Med det vil jeg afslutte beretningen og give ordet tilbage til dirigenten.

Økonomisk Ugebrev har modtaget følgende fra Brøndbys pressemand, som svar på stillede spørgsmål:

Økonomisk Ugebrev har modtaget følgende fra Brøndbys pressemand, som svar på stillede spørgsmål: Økonomisk Ugebrev har modtaget følgende fra Brøndbys pressemand, som svar på stillede spørgsmål: Du har fremsendt en række spørgsmål til vores bestyrelse. På vegne af bestyrelsen svarer bestyrelsesformand

Læs mere

Delårsrapport 1. kvartal 2003 for Aalborg Boldspilklub A/S.

Delårsrapport 1. kvartal 2003 for Aalborg Boldspilklub A/S. Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2003/9 Aalborg den 26. maj 2003 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for første kvartal 2003: - Indtægter udgør kr. 13,3 mio. mod kr. 9,7 mio. i 2002

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Otte år med SønderjyskE Baggrund Det er visionen at profilere Sønderjylland og at

Læs mere

FONDSBØRSMEDELELSE NR. 17/2002

FONDSBØRSMEDELELSE NR. 17/2002 Københavns Fondsbørs Nicolaj Plads 6 1067 København K Brøndby 8. august 2002 FONDSBØRSMEDELELSE NR. 17/2002 Halvårsrapport 2002 Hovedkonklusionerne for første halvår af 2002: Økonomi: Sportsligt: - Indtægterne

Læs mere

Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold Årets resultat før skat udgør et underskud på -6.1mio.kr. mod et overskud på 10,9 mio.kr. i 2012/13.

Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold Årets resultat før skat udgør et underskud på -6.1mio.kr. mod et overskud på 10,9 mio.kr. i 2012/13. Fondsbørsmeddelelse nr. 8 30. september 2014 Årsresultat for 2013/14 i KIF Håndbold Elite A/S Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold Årets resultat før skat udgør et underskud på -6.1mio.kr. mod

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2010/11 1. juli 2010 30. juni 2011. FCM HOLDING A/S l Årsrapport 2010/11

ÅRSRAPPORT 2010/11 1. juli 2010 30. juni 2011. FCM HOLDING A/S l Årsrapport 2010/11 ÅRSRAPPORT 2010/11 1. juli 2010 30. juni 2011 FCM HOLDING A/S l Årsrapport 2010/11 INDHOLD 2010/11 i hovedtræk 3 Hoved- og nøgletal 4 Ledelsens beretning 6 Koncernoversigt 19 Aktionærinformation 20 Ledelsespåtegning

Læs mere

Brøndby IF Vision 2013-2018

Brøndby IF Vision 2013-2018 Brøndby IF Vision 2013-2018 Strategi Knowhow Ressourcer Ledelse Agenda Ledelse Præstationskultur Talentudvikling Kommunikation Ledelse Min filosofi arbejdsgang Staben Topspillerne Krav Konsekvens - Kærlighed

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse 04.2007 Viborg Håndbold Klub A/S årsregnskabsmeddelelse.

Fondsbørsmeddelelse 04.2007 Viborg Håndbold Klub A/S årsregnskabsmeddelelse. Fondsbørsmeddelelse 04.2007 Viborg Håndbold Klub A/S årsregnskabsmeddelelse. Bestyrelsen for selskabet har på møde tirsdag, den 21. august 2007 godkendt selskabets årsrapport for perioden 01.07.2006 30.06.2007.

Læs mere

Delårsrapport 1. halvår 2003 for Aalborg Boldspilklub A/S.

Delårsrapport 1. halvår 2003 for Aalborg Boldspilklub A/S. Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2003/18 Aalborg den 21. august 2003 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for første halvår 2003: - Indtægter udgør kr. 29,8 mio. mod kr. 26,4 mio. i

Læs mere

Det har været et særdeles spændende år for AaB både på og uden for banen.

Det har været et særdeles spændende år for AaB både på og uden for banen. FORMANDSBERETNING 2013 24. APRIL 2014 Det har været et særdeles spændende år for AaB både på og uden for banen. (Sportsligt) AaB sluttede sæsonen 2012/2013 med en 5. plads efter en særdeles tæt og spændende

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse Viborg Håndbold Klub A/S årsregnskabsmeddelelse.

Fondsbørsmeddelelse Viborg Håndbold Klub A/S årsregnskabsmeddelelse. Fondsbørsmeddelelse 05.2006 Viborg Håndbold Klub A/S årsregnskabsmeddelelse. Bestyrelsen for selskabet har på møde onsdag, den 30. august 2006 godkendt selskabets årsrapport for perioden 01.07.2005 30.06.2006.

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

TID TIL VÆksT. Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner.

TID TIL VÆksT. Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner. 12 Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner. Væksthus Syddanmark er etableret for at styrke syddanske virksomheders mulighed for at udfolde deres fulde potentiale. I Væksthus Syddanmark får

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Det handler om ildsjæle

Det handler om ildsjæle Det handler om ildsjæle Talentudvikling, Holdsport & Erhvervsnetværk Et sponsorat skal være et dynamisk samarbejde til glæde og gavn for begge parter derfor er vores sponsorer ikke bare sponsorer men samarbejdspartnere

Læs mere

Delårsrapport 1. kvartal 2006 for Aalborg Boldspilklub A/S.

Delårsrapport 1. kvartal 2006 for Aalborg Boldspilklub A/S. Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2006/9 Aalborg den 28. april 2006 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for første kvartal 2006: - Resultatet før skat (EBT) for Aalborg Boldspilklub

Læs mere

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007.

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. Årsberetning for året 2007 April2008. Indledning Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. 2007 var et år hvor dansk erhvervsliv

Læs mere

Delårsrapport 1. kvartal 2004 for Aalborg Boldspilklub A/S.

Delårsrapport 1. kvartal 2004 for Aalborg Boldspilklub A/S. Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2004/14 Aalborg den 18. maj 2004 for. Hovedkonklusionerne for første kvartal 2004: - Resultatet før skat (EBT) i perioden for 1. januar 31. marts 2004 blev et underskud

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Ved emissionen forventes AaB at få tilført et nettoprovenu på DKK 31 mio. Tidsplanen for emissionen i AaB vil i hovedtræk være følgende:

Ved emissionen forventes AaB at få tilført et nettoprovenu på DKK 31 mio. Tidsplanen for emissionen i AaB vil i hovedtræk være følgende: Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2003/20 Aalborg den 29. august 2003 Aalborg Boldspilklub A/S udvider aktiekapitalen Bestyrelsen for AaB A/S ( AaB ) har på sit møde den 21. august 2003 besluttet

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Bestyrelsen for Århus Elite A/S, har på et bestyrelsesmøde behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 1. juli - 31. december 2005.

Bestyrelsen for Århus Elite A/S, har på et bestyrelsesmøde behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 1. juli - 31. december 2005. Stadion Allé 70 8000 Århus C Tlf. nr. 89386000 Fax nr. 8733 1019 Københavns Fondsbørs Århus, den 28. februar 2006 Meddelelse nr. 02/2006 Århus Elite A/S, halvårsrapport 2005/06 Bestyrelsen for Århus Elite

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

DANMARKS STÆRKESTE KLUB

DANMARKS STÆRKESTE KLUB SÆSON 2019/20 DANMARKS STÆRKESTE KLUB KULTUREN TIL FORSKEL Hovedsponsorer 2 TTH HOLSTBRO DERFOR skal du være en del af Danmarks Stærkeste Klub. Her opnår du profilering, værdi og fællesskab. 80.000 TILSKUERE

Læs mere

Halvårsrapport 2011/12 Meddelelse nr. 157/2012 (1. juli 31. december 2011) 29. februar 2012

Halvårsrapport 2011/12 Meddelelse nr. 157/2012 (1. juli 31. december 2011) 29. februar 2012 Halvårsrapport 2011/12 Meddelelse nr. 157/2012 (1. juli 31. december 2011) 29. februar 2012 CVR-nr.: 83 56 74 14 Resumé: FCM Holding A/S realiserede 1. halvår 2011/12 et resultat før skat på DKK -13.7

Læs mere

Delårsrapport 1. halvår 2004 for Aalborg Boldspilklub A/S.

Delårsrapport 1. halvår 2004 for Aalborg Boldspilklub A/S. Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2004/17 Aalborg den 26.august 2004 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for første halvår 2004: - Resultatet før skat (EBT) for 2. kvartal 2004 er et

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Det er ledelsens forventning, at regnskabsåret 2012/2013 vil udvise et positivt resultat.

Det er ledelsens forventning, at regnskabsåret 2012/2013 vil udvise et positivt resultat. Fondsbørsmeddelelse nr. 9 28. september 2012 Årsresultat for 2011/12 i KIF Håndbold Elite A/S. KIF Håndbold Elite A/S reviderede årsrapport for året 2011/12 viser en omsætning på 15,6 mio. kr. Årets resultat

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

- AaB og Peter Rudbæk har pr. 23. maj 2002 stoppet samarbejdet. Poul Erik Andreasen overtager indtil videre cheftrænerposten.

- AaB og Peter Rudbæk har pr. 23. maj 2002 stoppet samarbejdet. Poul Erik Andreasen overtager indtil videre cheftrænerposten. Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2002/4 Aalborg den 28. maj 2002 Delårsrapport 2002 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for første kvartal 2002: - Indtægter udgør kr. 9,7 mio. mod

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

TMS Ringsted NYHEDSBREV

TMS Ringsted NYHEDSBREV Nr. 16 Formanden har ordet December 2015 Så er vi halvvejs i turneringen, og det er tid til at kigge på vores målsætninger, som vi har meldt ud inden sæsonstart. Herrerne skulle ende i top 3 Tjek! vi spiller

Læs mere

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Brøndbyernes IF-beretning 2013 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Jørn Sørensen Bente Fryland John Pedersen Arne Nielsen Rudolf Larsen Æret være deres minde.. Året 2013

Læs mere

+ 38 t.kr. (2000: t.kr.) og før transferaktivitet t.kr. (2000: t.kr.)

+ 38 t.kr. (2000: t.kr.) og før transferaktivitet t.kr. (2000: t.kr.) Brøndby, den 14. august 2001 Halvårsrapport 2001 Det realiserede resultat for perioden 1.1.01-30.6.01 blev på: + 38 t.kr. (2000: -3.387 t.kr.) og før transferaktivitet - 2.994 t.kr. (2000: - 339 t.kr.)

Læs mere

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro. Klubben holdt indtil 1972 til på Stevnsgade

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Talentudvikling er Brøndbys DNA

Talentudvikling er Brøndbys DNA Talentudvikling er Brøndbys DNA Gennem årtier har klubben udviklet en lang række store talenter, der har gjort karriere på Brøndby Stadion, i udlandet og på U- og A-landshold. Det at udvikle og bruge egne

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 At skabe et lokalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i herreelitefodbold. Rishøj Boldklub vil brande Køge by og Køge kommune nationalt gennem sportslige resultater.

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion.

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl. 11.00 på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Da interviewet er delt op i to dele grundet en kort afbrydelse af Bakken

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Hvilke værdier står Bakken Bears for? Jeg tror vi står for at være de professionelle amatører. I det store billede. Vi er økonomiske

Læs mere

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012 Beretninger Generalforsamling i MBK Marts 2012 Formandens beretning for sæsonen 2011/12 Bestyrelsen. I indeværende sæson har bestyrelsen bestået af formand Jørgen Færch, økonomiansvarlig Peter Iversen,

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

- Omsætningen i 1. halvår 2007 er realiseret med kr. 52,6 mio., hvilket er en stigning på kr. 9 mio. i forhold til samme periode af 2006

- Omsætningen i 1. halvår 2007 er realiseret med kr. 52,6 mio., hvilket er en stigning på kr. 9 mio. i forhold til samme periode af 2006 Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2007/16 Aalborg den 14. august 2007 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for første halvår 2007: - Aalborg Boldspilklub A/S (AaB) har i 2. kvartal 2007

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Kære alle i RBBC. Det er en stor glæde for mig at aflægge beretning for denne næsten forgangne sæson - dette mit første år som formand. Sæsonen har haft mange

Læs mere

BEST WESTERN Hotel Odense. Thomas Christensens tale Tak for opbakningen

BEST WESTERN Hotel Odense. Thomas Christensens tale Tak for opbakningen BEST WESTERN Hotel Odense Thomas Christensens tale Tak for opbakningen Thomas Christensens tale TAK for opbakningen Kære venner! Rigtig hjertelig velkommen til vores lille nytårskur/ kick off-møde. Det

Læs mere

PRÆSENTATION AF AKTIEEMISSION

PRÆSENTATION AF AKTIEEMISSION Sammen løfter vi Hvidovre Holding A/S PRÆSENTATION AF AKTIEEMISSION Sammen løfter vi BAGGRUND Selskabet Hvidovre Fodbold A/S var frem til den 30.6.2002 ejet af én investor. Selskabet blev den 1.7.2002

Læs mere

UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017

UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017 UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017 Wilke, September 2017 2017 Side 1 OPSAMLING Retningsanvisninger for Team Danmarks fremtidige Brand DNA 1.FOKUS PÅ PROCESSEN, HVOR TEAM

Læs mere

Bilag 2: Interview med Henrik M. Jacobsen, direktør i Århus Håndbold

Bilag 2: Interview med Henrik M. Jacobsen, direktør i Århus Håndbold Bilag 2: Interview med Henrik M. Jacobsen, direktør i Århus Håndbold Når man snakker om sponsorer, så er det også meget nærliggende at snakke om værdier. Så hvilke værdier står Århus Håndbold for? I forhold

Læs mere

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning Haderslev Svømmeklub Generalforsamling 19.2. 2013 Formandens beretning Året generelt Sidste år handlede beretningen bl.a. om Bo Sechers afsked som HSK formand igennem 6 år og hans syn på fremtiden for

Læs mere

BERETNING FOR ÅRET 2012

BERETNING FOR ÅRET 2012 BERETNING FOR ÅRET 2012 De fleste Brøndbyfolk vil uden tvivl betegne året 2012 som et forfærdeligt år. Store sportslige og økonomiske problemer i prof.afd., og dertil tilskueruroligheder, dette har ført

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers HH A/S mail: as@randershh.dk HVEM ER RANDERS HERRE HÅNDBOLD? Randers Herre Håndbold er en overbygning på 4 af byens gamle håndboldklub ber; Randers Freja,

Læs mere

29/8 19:30 EH TTH AALBORG HOLSTEBRO

29/8 19:30 EH TTH AALBORG HOLSTEBRO EH AALBORG 29/8 19:30 TTH HOLSTEBRO EH AALBORG Vi giver bolden op til ET GODT LOKALT SAMARBEJDE Find en afdeling på sparv.dk eller kontakt os på 82 22 90 00 Sparekassen Vendsyssel er HOVEDSPONSOR for Elitehåndbold

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

VISION OG KERNEVÆRDI

VISION OG KERNEVÆRDI VISION OG KERNEVÆRDI Brøndby IF - det handler om os alle sammen For Brøndby IF handler det om fodbold. Om at inkludere og bringe folk sammen på tværs af kulturelle bånd og geografi. Om fællesskabet, der

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Delårsrapport 3. kvartal 2005 for Aalborg Boldspilklub A/S.

Delårsrapport 3. kvartal 2005 for Aalborg Boldspilklub A/S. Københavns Fondsbørs, Børsmeddelelse nr. 2005/13 Aalborg den 22. november 2005 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for 3. kvartal 2005: - Resultatet før skat (EBT) for 3. kvartal 2005 blev

Læs mere

TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015

TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015 TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015 Nyheder 20. August 2015 De to danske snedkerdeltagere ved World Skills 2015 i São Paulo opnåede de højeste placeringer nogen snedkere har opnået ved et World

Læs mere

Beretning for Team Næstved Eliteidræt 2017

Beretning for Team Næstved Eliteidræt 2017 Beretning for Team Næstved Eliteidræt 2017 Sponsorforsamling den 17/5 2018 Året 2017 var et godt år i Team Næstved Eliteidræt. De seneste års uddelingsmetode et fast beløb + præstations baserede bonus

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Kære generalforsamling. Hvor er det dejligt at være bestyrelse, når vi kan byde mere end 80 aktionærer og medlemmer af Ørsted Kros Venner

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang.

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Fra og med dags dato, trækker jeg mig tilbage som

Læs mere

Bilag 1 interview med Ole P. Nielsen

Bilag 1 interview med Ole P. Nielsen Bilag 1 interview med Ole P. Nielsen AL: Det opgaven handler om er hvad man kan ligge til grund for sammenbruddet i Roskilde Bank. Sådan som jeg har det er aktieoptionsordningen fra 2002 en stor del af

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Formandens beretning 2016 Kære alle fremmødte, forældre, medarbejdere og skoleledelse Skoleåret 2015/2016 har budt på en lang række forandringer. Forandringer der er kommet til med det mål, at gøre tingene

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 28 oktober 2017 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 28. oktober 2017 1. Velkomst og præsentation af deltagere 2. Valg af

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Beskæftigelse?: Tidl. kommunikationschef i FC Midtjylland, nu journalist/kommunikator på fri transfer.

Beskæftigelse?: Tidl. kommunikationschef i FC Midtjylland, nu journalist/kommunikator på fri transfer. 19yy-yy-yy Dons, Martin Fra www.ulv1999.org 03-07-2017 Sikkert af: Ole Ellgaard Kristensen oek1977@gmail.com For mig har det ikke været et arbejde men snarere en livsstil. Præsentation: Martin Dons er

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT Præsentation af VEJLE SVØMMEKLUB TRITON Triton i tal Ca. 1.900 medlemmer Hvoraf ca. 1.800 er tilknyttet svømmeskole og ca. 100 er konkurrencesvømmere Fuldtidsansat

Læs mere

AKTIVITETSMØDE Trampolin

AKTIVITETSMØDE Trampolin AKTIVITETSMØDE Trampolin Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 26. oktober 2019 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Trampolin Lørdag den 26. oktober 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Jeg har i tidligere beretninger skrevet, at det fortsatte arbejde bliver både krævende og spændende. Og det kan jeg så igen bekræfte, at det også har været måske, mere krævende

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Kære generalforsamling. Det er mig igen i år en fornøjelse at aflægge årets beretning for Ørsted Kro A/S. Lad jer ikke forskrække af

Læs mere

Delårsrapport 3. kvartal 2007. Delårsrapport 3. kvartal 2007 for perioden 1. januar 2007 30. september 2007

Delårsrapport 3. kvartal 2007. Delårsrapport 3. kvartal 2007 for perioden 1. januar 2007 30. september 2007 1 af 10 BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S CVR. NR. 83 93 34 10 Brøndby, den 2. november 2007 FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 18/2007 Delårsrapport 3. kvartal 2007 for perioden 1. januar 2007 30. september 2007 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Formandens beretning Fole Friskole & Naturbørnehaves generalforsamling d. 15. Marts 2018

Formandens beretning Fole Friskole & Naturbørnehaves generalforsamling d. 15. Marts 2018 Formandens beretning Fole Friskole & Naturbørnehaves generalforsamling d. 15. Marts 2018 Vi rigtig glade for, så mange af jer, har valgt at bruge en almindelig hverdagsaften på, at lytte til det netop

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

2013 er efterhånden skudt godt i gang. Også i Risskov Taekwondoklub, hvor et nyt år for os betyder en masse nye projekter.

2013 er efterhånden skudt godt i gang. Også i Risskov Taekwondoklub, hvor et nyt år for os betyder en masse nye projekter. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 4. marts 2013 20:56 Emne: Nyhedsbrev marts 2013 Kære alle medlemmer af Risskov Taekwondoklub, 2013 er efterhånden skudt godt

Læs mere

En rejse. -fra drøm til virkelighed

En rejse. -fra drøm til virkelighed En rejse -fra drøm til virkelighed En rejse med visioner Den forjættede liga Senest i 2020 skal NFC spille i Superligaen, hvor klubben skal manifestere sig som en stabil klub der sæson efter sæson, spiller

Læs mere

I inviteres hermed til repræsentantskabsmøde torsdag den 15. november 2018 kl. 19,00 i DGI huset

I inviteres hermed til repræsentantskabsmøde torsdag den 15. november 2018 kl. 19,00 i DGI huset Til brugere af DGI Huset Aabybro 12. oktober 2018 I inviteres hermed til repræsentantskabsmøde torsdag den 15. november 2018 kl. 19,00 i DGI huset Dagsorden: 1. Velkomst /IMN - præsentation af deltagerne

Læs mere